View Full Version : Kupnja stana - Donji Bukovec
Bok svima,
imam malu dilemu i mislim da ovdje ima puno pametnih i informiranih glava koji mogu dati dobar savjet :)
Naime, preliminarno sam dogovorio kupnju stana na Bukovcu, Pozarinje XY (100m od sjevernog ulaza u Maksimirsku sumu), blizu skole.
Zgrada je prilicno izolirana, u udolini na dosta velikom placu i OK parkiralistem (sve izasfaltirano).
Stan je 75m2, prizemlje, papiri uredni, solidan raspored, solidna oprema unutra (plinsko centralno, hrastov parket, kupaona pristojna), a na koristenje bih imao i lijepi parkic sa istocne strane.
Sto mislite, da li je 100k € dobra cijena za ovakav stan, ovaj kvart i 'gabarite' koje sam gore naveo, u ponedjeljak bih trebao dati kaparu i potpisati predugovor?
Pozdrav, I.
zlocestoca
12.06.2004., 21:58
ibelic kaže:
Bok svima,
imam malu dilemu i mislim da ovdje ima puno pametnih i informiranih glava koji mogu dati dobar savjet :)
Naime, preliminarno sam dogovorio kupnju stana na Bukovcu, Pozarinje XY (100m od sjevernog ulaza u Maksimirsku sumu), blizu skole.
Zgrada je prilicno izolirana, u udolini na dosta velikom placu i OK parkiralistem (sve izasfaltirano).
Stan je 75m2, prizemlje, papiri uredni, solidan raspored, solidna oprema unutra (plinsko centralno, hrastov parket, kupaona pristojna), a na koristenje bih imao i lijepi parkic sa istocne strane.
Sto mislite, da li je 100k € dobra cijena za ovakav stan, ovaj kvart i 'gabarite' koje sam gore naveo, u ponedjeljak bih trebao dati kaparu i potpisati predugovor?
Pozdrav, I.
obzirom na na kretanje cijena novogradnji u zadnjih pola godine, ovo mi se cini dosta povoljno
ako su svi papiri u redu, stan ti se svidio na prvu i lokacija ti odgovara - kupuj!
mi smo kupili stan "na brzinu" - danas vidli na webu, sutra bili u firmi (dogovorili uvjete i sl.), preksutra potpisali ugovor i to nam je bio jedan od boljih poteza
kad se samo sjetim kako smo se temeljito (i koliko dugo) pripremali za kupnju auta...
sretno! :w
Frankie
14.06.2004., 09:16
"Sto mislite, da li je 100k € dobra cijena za ovakav stan, ovaj kvart i 'gabarite' koje sam gore naveo, u ponedjeljak bih trebao dati kaparu i potpisati predugovor? "
Mislim da to ovisi o starosti nekretnine
:)
Stan je novogradnja...
a trenutni status je... potpisan predugovor, predana kapara :))
Sad se sredjuje kredit...
I
ovo prizemlje mi je malo :misli:
jel ima stan balkona, terase i nesto sl.?
al inace za tu lokaciju, novogradnja itd. ..kupuj!
Pokućarac
17.06.2004., 13:45
Ja isto kupujem slican stan na bliskoj lokaciji (bok sused), i cijena je bila visa od tvoje za cca 200E po kvadratu.
Tako da si ti dobro prosao ili je mene neko gadno zeznuo.
Inace gledao sam novogradnju na sveticama (koje su relativno blizu tvojoj lokaciji) cijena je od 1600 - 1700 E/m2.
Inace u kojoj su fazi radovi ?
Prolaznica
17.06.2004., 16:49
Moze jedno pitanje: gdje su vam na Pozarinju novogradnje?
A jel mozes ostaviti neku web stranicu, gdje su tocno te zgrade, jel imaju jos stanova na prodaju. Jel zna itko stranice firmi koje grade na tom dijelu grada (potez bukovac-jazbina)?
indian: stan ima ogromnu terasu ispred koja se slobodno moze i zatvoriti. Takodjer, na straznjoj strani je takodjer velika terasa sa direktnim izlaskom na dvoriste koje je nekih 100-ak m2. I ja sam bio jako skeptican kad sam preko telefona cuo da je prizemlje, ali sad sam siguran da je u ovom slucaju to prednost :)
Pokućarac (susjed:): stan je useljiv, sve je unutra sredjeno, treba samo ubaciti kuhinju i namjestaj (kupatilo je sredjeno).
Prolaznica: ovo moje je novogradnja, a cini mi se da sam i okolo vidio novijih zgrada, samo sto je to kvart u kojem se bas ne grade visoke zgrade, vise su to malo vece obiteljske kuce.
Ivsha: a ja sam ovo pronasao u Plavom Oglasniku, to je bio zadnji stan i to od tipa koji im je dao zemljiste u zamjenu za 2 stana. Za neku web stranicu nemam pojma...
Pozdrav, Ivan
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.