PDA

View Full Version : Filmovi s tematikom domovinskog rata

IronZg
14.03.2010., 10:34
Evo ima hrpa zanimljivih filmova. Pa cemo slozit popis svih i linkove gdje ih se moze pronaci na netu. Bilo bi dobro da se stavljaju vecinom dokumentarci, mislim da su oni najbolji prikaz. Ako netko ima neke snimke koje se nemogu pronaci na netu, nek napise pa mu se mozemo javiti na pm i razmijeniti te snimke.Siguran sam da cete svi podrzati ovu temu i da cemo napravit kvalitetan popis filmova.

Zapoceti cu pa vi dodavajte, pa cemo dopunjavat listu.:top:

1 Ante Gotovina-Knin 6.8.1995
2 Komšije 1 i 2
3 Oluja-prvi dan akcije
4 Tigrovi
5 Hrvatska ljubavi moja (film Jakova Sedlara o Gotovini)
6 Zapamtite Vukovar

DEFENSE
15.03.2010., 20:10
Mislio sam da se misli na igrane ratne filmove sa temom DR a ne na dokumentarne, pogledao sam puno dokumentarnih većini imena ne sjećam

PitajTatu
20.03.2010., 13:00
7. Rat za mir (http://www.youtube.com/watch?v=aExEw4Kd8Ac) - Crnogorski dokumentarac o napadu na Dubronik.
8. Veliki rat (http://www.youtube.com/watch?v=dyMh-bNbkAA) - napad na Dubrovnik, srpsko-crnogorske vijesti, reportaže...
9. MEMENTO-Dubrovnik 6.-7.12.1991. (http://www.youtube.com/watch?v=WEHj6L0nOA8)
10. Heroji Vukovara (http://www.herojivukovara.hr/)
11. B92 Vukovar Poslednji Rez (http://www.youtube.com/watch?v=ypF_PiNOXPA&feature=PlayList&p=365381761A2CE612&index=0)

istox
20.03.2010., 13:40
đe je onaj o Mitnici ....
nikako ga nać
HTV, zima "91. / "92.
ako je cenzura, neka vrate pare, i ja plaćam pretplatu za TV

Keva
27.03.2010., 19:50
Jel zna netko gdje se može pogledati onaj film "Vrijeme za" ?

C-blok
19.01.2011., 19:26
http://www.abc.net.au/foreign/content/2010/s3024201.htm

Kratki dokumentarac o kapetanu Draganu u produkciji australskog ABC-a. Nije baš da su nešto pametno snimili, ali možda nekoga zanima.

zentao
26.03.2011., 13:20
pogledajte i ovdje

http://www.arhivcrotv.com/site/index.php?lang=cro

kandraks2
27.03.2011., 00:04
Jel zna netko gdje se može pogledati onaj film "Vrijeme za" ?

to bi ti bilo čisto bacanje vremena.
od dokumentarnih Amarcord 1 i 2.

istox
16.05.2011., 21:05
Vukovarska drama (http://www.youtube.com/watch?v=BL0oof7R7aU&feature=related)
Vukovarska Pasija i Križni Put
Eduard Galić
......
na youtube u dijelovima, jedna otužna drama sa previše recitacija i monologa

Keva
16.05.2011., 23:06
to bi ti bilo čisto bacanje vremena.
od dokumentarnih Amarcord 1 i 2.

To me zanimalo baš zato...

Neki strani kritičari ovaj film proglasili su jednim od najgorih ratnih filmova svih vremena...

kandraks2
17.05.2011., 23:33
To me zanimalo baš zato...

Neki strani kritičari ovaj film proglasili su jednim od najgorih ratnih filmova svih vremena...

film je prepun stereotipa i suvišne patetike. četnci su svi u uniformama iz 2.sv.rata.
najgore je što su Hrvati prikazani poput glupana koji do zadnjeg vjeruju "komšijama".
da o samom zapletu i ne govorim . žalosno na što se svake godine troši novac hrvatskih poreznih obveznika.
ne znam jesi li čuo za cijenu života (http://www.imdb.com/title/tt0106574/). to je tek razočaranje i onda se mi čudimo zašto klinci vole srpske filmove.
zapravo se i ne čudim.

Brundlefly
19.05.2011., 00:10
Vrijeme Za... je remejk djelo! glumi dogradolnačelnik Jastrebarskog. gledao sam ga prije kojih 12 godina, ali ostala mi je u pamčenju scena gdje dogradolnačelnik ide srat u neki grm i njegovi svi ljudi poginu i on se raspizdi i pobije 10000000 četnika s šmajsericom.:s:s

EDIT: Dobar mi je onaj francuski Harrisonovo Cvijeće. bilo bi bolje da nema Andie McDowell, ali opet, nije loše.

Deutstirke
21.07.2011., 15:43
Bog, decki.

Oprostite, sto otvaram novi topic, ali je stvarno vazno. Dok nadjem taj film, moze se odman izbrisati...

Trazim film, prosle godine na HRT-u emitiran, koji radi o Oluji i o DR-u. Znam, da su i bile vojne akcije u Livnu prikazeni, te da je bila scena na brdu, gdje otac prepoznava svog mrtvog sina, sto lezi u snijegu na brdu...

pp5d6
21.07.2011., 22:09
Googlaj ,Petar Malbaša,operacija Oluja,Zima 94.

Deutstirke
21.07.2011., 23:05
Kako mogu doci do filma? :s

tin_vk
22.07.2011., 16:53
Bog, decki.

Oprostite, sto otvaram novi topic, ali je stvarno vazno. Dok nadjem taj film, moze se odman izbrisati...

Trazim film, prosle godine na HRT-u emitiran, koji radi o Oluji i o DR-u. Znam, da su i bile vojne akcije u Livnu prikazeni, te da je bila scena na brdu, gdje otac prepoznava svog mrtvog sina, sto lezi u snijegu na brdu...

i onda kad onaj mladic prica kako su ih doveli iz banje luke, tukli gotovo bez hrane bili

quick_nickk
26.07.2011., 14:13
Mene isto zanima film o Pilotima koji su letili za srednju Bosnu u Bolnicu Nova Bila , znam da u filmu govore piloti sa Divulja , uglavnom prije 5-6 godina je emitiran na HRT i od tada ne znam nista o njemu , malo sam okasnio i nisam stigao na pocetak pa tako nisam mogao zapamtiti ni naziv filma.

istox
20.09.2011., 10:35
Youtube: Skok-1 - Skok-2 - Ljeto '95 - Oluja - Maestral - Južni potez (film Pavla Vranjicana) (http://www.youtube.com/watch?v=yknTnF610Ic&feature=related)

quadzilla
23.09.2011., 21:54
Koje su ovo naše snage na videu?Koje postrojbe?

pp5d6
23.09.2011., 22:50
4.gbr,;7.gbr,3/126 br.;3/1gbr.;,5.gbr. satnija/ 114.br,; 81. gb.Kumovi; 1.gbr. HVO,;2.gbr.HVO,;3.gbr.HVO, Specijalna policija Herceg Bosne i to sve do ulaska u Knin.
Iza Knina u operacijama Maestral i Južni potez slika prati 4.gbr.

quadzilla
23.09.2011., 23:52
Hvala Vam.

Hercegbosanac
23.09.2011., 23:54
˝I moj grad će biti sretan˝, dokumentarni film-večeras prikazan na HTV-u. Snimljen ove godine povodom 20.godišnjice obrane grada Šibenika. Kopirat ću najavu sa HTV-a:˝Dokumentarni film "I moj grad će biti sretan" autorice Mateje Šarić prati zbivanja u rujanskom ratu za Šibenik 1991. godine te događaje koji su prethodili tim ratnim zbivanjima.
Paralelno s ratnom pričom odvija se i ona osobna, autorice filma, u kojoj ona, vraćajući se 20 godina unatrag, preko svojih ratnih igračaka i dječjih crteža priča vlastitu priču.˝
-meni osobno se svidio, pravo osježenje što se tiče ratnih dokumentaraca. Izvrsno usklađeno kombiniranje opće priče o obrani Šibenika i osobne priče mlade djevojke koja je doživjela rat.

Recimo ˝Bitka za Vukovar˝ mi se nije dopala, bar prva epizoda. Od igranih filmova niko nije spomenu ˝U okruženju˝ 1. i 2. dio.I čudi me da se ti fimovi vrlo teško pronalaze(ja bar nisam uspio).

ante zela
04.10.2011., 18:49
http://www.youtube.com/watch?v=6gosw8i5py4

kako može biti ova tema a da ovog filma nema...KAKO

i jedna bruka jaka pjesma
http://www.youtube.com/watch?v=6gosw8i5py4

vin09mon
13.10.2011., 20:25
jel vrijedi sta ovaj serijal bitka za vukovar?

ne pase mi termin pa bas ne mogu gledat.

jel se prikazuju neki dosad nevidjeni snimci? jel ima gdje za skinut? nema na youtubu kolko vidim nista

zulualpha
13.10.2011., 22:18
Prve dvije emisije nisu najbolje napravljene, ovo veceras je malo bolje. Sve snimke su stare. Uglavnom ono sto je Jurcevic snimao. Vrte snimke sa trpinjske ceste.

http://www.youtube.com/watch?v=TDZRoFUzNMI
Ovo sto je laki naveo. Uglavnom sa toga koriste snimke.

Keva
14.10.2011., 00:45
Pa Ok su epizode , ima zapravo podosta neviđenih snimaka...

Sjeća li se netko koji je ono točno datum , u devetom mjesecu , Dedaković naveo kao dan kad su na Trpinjskoj uništili 17 tenkova , a na Sajmištu 36 (ako sam dobro čuo) ?

SvGera
14.10.2011., 13:24
Poštovani heroju g. "Kutina"
Baš sam jiučer slučajno na TV Z1 u kasnim noćnim satima naletio na reprizu vašeg intervju te sam opet ostao zadivljen s kojim voljom i entuzijazmom i dalje "branite" Vukovar od zaborava i kako uvijek koristite priliku istaknuti imenom i prezimenom sve žive i poginule branitelje Vukovara... da se nikad ne zaborave! Svaka čast. Iskreno.. druga stvar što mi se jako svidjela je da tamo u onim uvjetima i bliskim borbama na Sajmištu jednostavno niste mogli imati zarobljenike a svo to mnoštvo žgadije koje je tamo zauvijek zaleglo, svi odreda su imali uza se lijepe dugačke noževe za blisku borbu te su i tako eventualno ranjeni bili i dalje opsanost . Pitam se zapravo što je bilo s tim njihovim leševima...dopustili ste da dođe nihov crveni križ i pokupi ih ili..? Nema veze...veseli činjenica da u Kraljevu i Čačku i dr. mjestima ima danas daleko manje četnika. Da se mene pita..ja bih i dan danas u Vukovaru potražio te tkz. abolirane četnike i "na svoj način" iscijedio informacije o još neotkrivenim grobovima branitelja. Drugi pristup ta žgadija nije ni zaslužila.
Negdje unatrag na jednom postu spomenuli ste da ćete vjerojatno na jesen izdati vašu knjigu i jako bi me veselilo ako bi negdje u Zagrebu možda organizirali jednu promociju tako da iskoristimo priliku da nam se i potpišete na nju pa Vas molim da nam to objavite ovdje ili na svom blogu.
Svako poštovanje još jednom za sve što ste učinili za Vukovar i Hrvatsku!

DoggTagg
14.10.2011., 16:34
Ovaj novi dokumentarac mi se jako svidio, konačno je nešto ozbiljnije i inovativnije urađeno po pitanju Vukovarske bitke, ima tu dosta kompjuterskih snimaka i analiza, komentara branitelja, zapovijednika, političara, snimljenih scena, te dosta neviđenih snimaka iz Vukovara, a najbitnije je da su sve te snimke dobro ukomponirane i da nisu pojedinačno prezastupljene, pa se dobija dojam da gledam nešto sa History channela ili Discoverya, što sam i očekivao, pogotovo od 4. epizode koja konkretno govori o samoj bitci, a ne o uvodu u rat.
Ne kažem da Heroji nisu dobri, ali mi je ovaj serijal osobno draži.

zulualpha
14.10.2011., 20:12
Meni osobno se prve dvije emisije nisu svidjele. Odnose se na pocetak sukoba. Onaj tko ne zna sto se dogadjalo, moze doci do krivog zakljucka. Slucajno ili namjerno izostavljeni su neki bitni dogadjaji pred pocetak sukoba. Sve arhivske snimke su ranije prikazane i vrte se na youtube. Veci dio su materijali koje su Jurcevici snimali u Vukovaru.

linolada*
17.10.2011., 12:16
Meni ovaj dokumentarac "Bitka za Vukovar" nije los, daje pregled, mada ne znam dal mogu i oni koji se nikad nisu bavili time, povezati sve konce, pri tome najprije mislim na mlade ljude, kojima je ovo prvi susret s tom tematikom.

Smatram da je ovaj dokumentarac smijo samo biti emitiran uz Heroje Vukovara, ali nikako zamjena za isti, jer je to samo dokaz samovolje i bezobrazluka urednistva HRTa.

Ovaj dokumentarac opet pokazuje zajednisto hrvatskih branitelja iz svih krajeva i zatvara usta svim mrziteljima Hrvata iz Herceg Bosne. :top::top::top:

nixolino
17.10.2011., 17:09
Produkcijski OK, za sadržajno ne znam, ali rješenje je jednostavno - utorkom "Bitka za Vukovar" a četvrtkom "Heroji Vikovara" i mirna Bosna...

zulualpha
17.10.2011., 18:57
Da, to su dva razlicita tipa emisije. Jedna govori o ljudima, a druga o dogadjajima.

Artois
20.10.2011., 21:18
OVi sjede u foteljama iza neki crveni zastor i pricaju...

Pa sto nebi bilo bolje,realnije da setaju gradom,dunavom da pricaju tada.
Stvarno po meni ovo je s...e od dokumentarca.

Primitive
20.10.2011., 22:12
OVi sjede u foteljama iza neki crveni zastor i pricaju...

Pa sto nebi bilo bolje,realnije da setaju gradom,dunavom da pricaju tada.
Stvarno po meni ovo je s...e od dokumentarca.

Ovo sam i ja dosao prokomentirati. Pa sva mjesta o kojima se priča su HR.

Gradonačelnik Iloka govori da su mu s brda puštali žikino kolo, što netko ne okrene kameru i snimi brdo?

I karte su nepregledne.

kirbaj
20.10.2011., 22:24
Ni meni nije jasno zasto ljudi sjede po sobama a nisu na mjestu o kojemu govore. Npr. zasto kamera nije na mjestu pogibije Blage Zadre dok covjek prica gdje su ga ubili? Zasto kamera nije prosetala po cesti Nuštar - Marinci dok su pricali o proboju...
Vjerovatno je razlog sto je ovako jeftinija produkcija. Na zalost, bojim se da je ovako priča jasna samo nama koji smo bili sudionici tih događanja

Laki1991
20.10.2011., 22:46
katastrofalna fotomontaža ...da nema sugovornika koji su stvarno govorili dobro i bili prirodni...sve bi to bilo kaotično...kakave veze ima kad čovjek prića da mu je Blago krenuo u ispomoć a iza njega more???? koja je to veza sa Vukovarom...trebali su onda ubaciti sliku tog mjest gdje je nastradao. To su naši redatelji itd.koji pojam očito nemaju...a naslikavaju se kao da su popili pamet cijelog svijeta...

Keva
21.10.2011., 00:55
Meni smeta nešto drugo...

Ovo je epizoda koja je trebala obuhvatiti početak operacije Vukovar , a po nekim navodima trebala je obuhvatiti čak cijeli deseti mjesec (nadam se da nije istina , jer to bi zbilja bilo nerazmjerno , glupo i pretjerano - potrošiti na uvod tri epizode , a na deseti mjesec samo jednu)...

I što oni nama imaju za reći o tom , borbama intenzivnom razdoblju ?

Mumljaju li mumljaju , skoro pola sata , o neuspješnom prodoru preko Marinaca , gdje jedno pet puta ponove da su Srbi već počeli napuštati selo...

Onda samo ubace Lovas , koji je veliki zločin , ali potpuno nebitan za vukovarska događanja , u smislu same bitke...

O samim smjerovima napada agresora na području samog grada , čemu su trebali povetiti najviše pažnje , baš ništa...

Imam osjećaj da bi u jednom dokumentarcu bilo moguće reći više o samoj bitci , nego što će oni to učiniti u deset. Prošla epizoda nije bila loša , ali ova... serijal se onda ne bi trebao nazivati "Bitka za Vukovar" , nego "Priče iz Vukovara"...

Drek...

HOS-Kutina
21.10.2011., 08:04
katastrofalna fotomontaža ...da nema sugovornika koji su stvarno govorili dobro i bili prirodni...sve bi to bilo kaotično...kakave veze ima kad čovjek prića da mu je Blago krenuo u ispomoć a iza njega more???? koja je to veza sa Vukovarom...trebali su onda ubaciti sliku tog mjest gdje je nastradao. To su naši redatelji itd.koji pojam očito nemaju...a naslikavaju se kao da su popili pamet cijelog svijeta...

da, a u igri je oko 4 miliona kuna, i to je to.

HOS-Kutina
21.10.2011., 08:05
Pozdrav!

Pitanje Kutini i Casiu, dali ste poznavali osobno Borisa Erdeljija, nadimak Židov i Andriju Marića?
Također, ako ih je netko drugi poznavao neka se javi.
Tnx

Ne. Nije mi poznato. Čuo sam za Marića, ali nisam ih poznavao.

DoggTagg
21.10.2011., 20:43
Meni smeta nešto drugo...

Ovo je epizoda koja je trebala obuhvatiti početak operacije Vukovar , a po nekim navodima trebala je obuhvatiti čak cijeli deseti mjesec (nadam se da nije istina , jer to bi zbilja bilo nerazmjerno , glupo i pretjerano - potrošiti na uvod tri epizode , a na deseti mjesec samo jednu)...

I što oni nama imaju za reći o tom , borbama intenzivnom razdoblju ?

Mumljaju li mumljaju , skoro pola sata , o neuspješnom prodoru preko Marinaca , gdje jedno pet puta ponove da su Srbi već počeli napuštati selo...

Onda samo ubace Lovas , koji je veliki zločin , ali potpuno nebitan za vukovarska događanja , u smislu same bitke...

O samim smjerovima napada agresora na području samog grada , čemu su trebali povetiti najviše pažnje , baš ništa...

Imam osjećaj da bi u jednom dokumentarcu bilo moguće reći više o samoj bitci , nego što će oni to učiniti u deset. Prošla epizoda nije bila loša , ali ova... serijal se onda ne bi trebao nazivati "Bitka za Vukovar" , nego "Priče iz Vukovara"...

Drek...

Slažem se, a jedan jedini razlog je što jednostavno nema ili vrlo malo ima snimaka iz samog Vukovara u ovom periodu (listopad) što je po meni jako čudno, i to je problem kod svih serijala koji su rađeni. Ima snimaka sa sredine i kraja 9. mjeseca (na Trpinjskoj cesti i pokojih sa sajmišta) i za vrijeme samog pada, što je jako loše pokriveno. Recimo prošla epizoda mi je bila odlična jer je sve bilo izbalansirano, i dosta snimaka, i dosta simulacija i autentičnih svjedoka i priča, ali kad ti fali jednog segmenta, nadomjestiš ga tako da pojačaš drugi, pa se epizoda tada više manje svede na to da netko pola sata prepričava ubojstva i silovanja iz Lovasa ili dogodovštine iz Iloka (puštanje Žikinog kola itd), što je po meni totalno promašeno i katastrofalno urađeno, a bojim se kako će ispast ostale epizode jer je tek pola serijala prikazano, a samo jedna epizoda valja, neznam, nešto su trebali promijeniti, ili serijal skratiti na 3-4 epizode i natrpat unutra svega i svačega da liči na nešto.

Keva
21.10.2011., 21:46
Stvar postaje i gora , jer slijedeća epizoda obuhvaća cijeli jedanaesti mjesec , a govori o proboju...

Jebo ih proboj... nakon mumljanja o deblokadi , sad ćemo slušati mumljanje o skrivanju u kukuruzima...

Netko tko prati sa strane , a nema saznanja o bitci , na temelju tri epizode posvećene uvodu i dvije epizode posvećene samoj bitci , koje su sadržaja kakvog jesu , mogao bi zaključiti da su branitelji Vukovar branili do početka bitke , odbili dva napada , a nakon neuspješne blokade pobjegli...

Pretpostavljam da nas u preostalim epizodama za ispiti čeka jedna čaša kukanja i dvije čaše patetike... daj Bože da sam u krivu...

Ali treba reći da ni "heroji" nisu dobro opisali bitku , što im se ne može ni zamjeriti , jer serijal "Heroji Vukovara" ni ne opisuje bitku nego heroje , iako o samoj bitci kaže stoput više...

ciganica
23.10.2011., 22:27
mislim da taj sugovornik nije bio ni blizu vinogradske kad se dogodila pogibija b zadre. usput, to je već 5. koji govori o zadrinoj pogibiji. tu neš ne štima

i redatelj snima što mu piše u scenariju, naravno ne može puno ubacivati osobnog doživljaja kad nikad nije bio u sličnoj situaciji
...
Ali treba reći da ni "heroji" nisu dobro opisali bitku , što im se ne može ni zamjeriti , jer serijal "Heroji Vukovara" ni ne opisuje bitku nego heroje , iako o samoj bitci kaže stoput više...
valjda svatko prepričava svoje događaje.
i to mu se čini najbitnijim.

slažem se da serijal nije baš za peticu ali neka ga bitno je da se snimaju dokumentarci na temu vu bitke. čim ih više javnost će imati bolju percepciju pa će sama donijeti zaključak.
netko je spomenuo milijune oko serijala. nažalost svi će se raditi i radili su se zbog milijuna. bit je napraviti što jeftinije a prodati čim skuplje.

ne bi li se pojedinci s ove teme trebali javljati demantijima u javnosti ako su u pravu!?

zgrock
26.10.2011., 14:07
Imao bih još jedno pitanje, u sklopu jednog dokumentarca, mislim da nije bilo u sklopu Heroja Vukovara, 2008 ili 2009, netko je izjavio kako je sjedio sa svojim prijateljem/suborcem u jednom kafiću (mislim u Zagrebu, čini mi se da je rekao kod Doma sportvova ali ne mora biti), kako su prepričavali zgode iz Vukovara te kako je zaplakao a prijetelju mu je rekao 'nemoj plakati, ljudi gledaju'!

Na to mu je on odgovorio 'baš me briga! Plačem za pravim ljudima!'.

To me izrazito dojmilo te sam pokušao naći na youtubu ali bezuspješno.
Znali tko o kome se radi? Meni se čini da bi mogao biti Miro Josić.

Jeli Miro Josić, znali tko? Zahvaljujem

devedeset
26.10.2011., 14:31
Imao bih još jedno pitanje, u sklopu jednog dokumentarca, mislim da nije bilo u sklopu Heroja Vukovara, 2008 ili 2009, netko je izjavio kako je sjedio sa svojim prijateljem/suborcem u jednom kafiću (mislim u Zagrebu, čini mi se da je rekao kod Doma sportvova ali ne mora biti), kako su prepričavali zgode iz Vukovara te kako je zaplakao a prijetelju mu je rekao 'nemoj plakati, ljudi gledaju'!

Na to mu je on odgovorio 'baš me briga! Plačem za pravim ljudima!'.

To me izrazito dojmilo te sam pokušao naći na youtubu ali bezuspješno.
Znali tko o kome se radi? Meni se čini da bi mogao biti Miro Josić.

Jeli Miro Josić, znali tko? Zahvaljujem

Definitivno su "Heroji",mislim da je to pričao Robert Živković,epizoda je Peyton
Nadam se da sam pogodio/pomogao

zulualpha
27.10.2011., 22:25
Pogledao sam mislim da je to bila 6. epizoda Bitke za Vukovar. Dogadjaji su nabacani, ni kraja ni pocetka. Stvarno lose uradjeno.

zgrock
14.11.2011., 15:07
bio am postavio tu pitanje, laki 5 je odgovorio ali taj post ne mogu sada naći..

u nekom dokumentarcu, ja sam mislio u Herojima ali izgleda da ipak nije, netko od dečki je prepričavao zgodu kako je jednog dana sjedio sa svojim suborcem u kafiću, (čini mi se Zagreb, ali ne mora biti), te kako je zaplakao, na što mu je frend rekao 'nemoj plakati ljudi gledaju', a on mu na to odgovorio 'baš me briga. plačem za pravim ljudima'.

Zna li itko o komu je riječ, laki 5 je rekao Robert Živković u Pejtonu, međutim ja sam sad ponovo odgledao cijeli Pejton i nije.
Iako i meni vuče na Živkovića, Volodera, Josića, nekog iz te ekipe...
Zna li tko koji dokumentarac je to bio??
Hvala!

Semper-Fidelis
14.11.2011., 17:43
Heroji Vukovara su..Epizoda o Novoj Banijskoj..i Zivkovic govori..
kako se isplakao u sport billy-u..kafic u zagrebu u sklopu dvorane 2 doma sportova..
pogledaj od osme minute..to je o cemu pricas
http://www.youtube.com/watch?v=lqb_4c6XNfs

zgrock
15.11.2011., 01:55
Heroji Vukovara su..Epizoda o Novoj Banijskoj..i Zivkovic govori..
kako se isplakao u sport billy-u..kafic u zagrebu u sklopu dvorane 2 doma sportova..
pogledaj od osme minute..to je o cemu pricas
http://www.youtube.com/watch?v=lqb_4c6XNfs

Bravo! Hvala.. Ostalo mi je u sjećanju Sport Billy Dom Sportova...
Btw, Živković i Josić žive sada u Zg?

toljaga22
15.11.2011., 08:43
Bravo! Hvala.. Ostalo mi je u sjećanju Sport Billy Dom Sportova...
Btw, Živković i Josić žive sada u Zg?

Josić da, za Živkovića ne znam.

DIsign
15.11.2011., 09:42
Kupio i sad ga stavim u dvd, odmah na početku trokira, i blokira.
Nadam se da je samo moj s greškom, idem ga zamijeniti.

meni blokira preko VLC playera a VMP-a radi skroz normalno :ne zna:

devedeset
15.11.2011., 15:20
meni blokira preko VLC playera a VMP-a radi skroz normalno :ne zna:

i kod mene isti slučaj

plejer_as
16.11.2011., 21:14
Internacionalna 108 HVO brigada - Doku film HR (http://www.youtube.com/watch?v=AB9OlcPuDRc&feature=related)
najbolji mi je ovaj specijalac iz Francuske, na 4 i po minute, šta je došao u rat jer se razočarao u ljubav , ostavila ga cura , tako nekako pa 14 mjeseci ratuje po svijetu i priča kako je zadnji romantičar

rezon@tor
12.12.2011., 11:13
Citat s rasprave "Osijek i okolica"
Dokumentarni film Rosinjača (http://youtu.be/XsomijEUuRU)

koma.hc
31.01.2012., 12:39
Heroji Vukovara - film - sajmiste! zainteresirani u inbox

nikolinaviolina
01.02.2012., 07:15
Pitanje za @ HOS-Kutina- Molim Vas možete li navesti ,da li je izašla Vaša knjiga najavljivana i od nas več dugoočekivana,te ako nije da li možete reči kada či biti, te da li če biti promocija i kada točno i gdje? Hvala Vam za čitavi taj bezrezervni i bespoštedni trud, kojim želite dočarati sliku i žrtve domovinskoga nam rata,zbog takvih malih ljudi a opet velikih kao Vi i Casio,uvjerena sam da žrtve i stradanja nisu bila uzaludna.