View Full Version : Debilizam
SUTON(ašica)
13.06.2004., 00:26
Mislim da na telki fakat pretjeruju s debilnim analizama raznoraznih gostiju...
Pa pokazalo se da svi igraju, da nema favorita, nema laganih, svi trče, sve je moguće, lopta je okrugla, igra se 11 na 11, golman smije rukom do 16m, većina repki je došla s izbornikom, kreće se od 0:0, sudac daje znak za početak, ne smije se nikog podcjenit...
i ostale mudrolije.
i ak vidim još jednom ćiru sa NEMA ZALEĐA bit će ovo :bljak:
strašno.
The Last In Line
13.06.2004., 00:34
brisi ovo!
faktotum
13.06.2004., 01:44
Majke mi, ako ja ne znam više o nogometu od pola tih gostiju onda zbilja... Koliko oni klišeja izgovore u kod svojih analiza, kao pokazalo se da svaka reprezentacija može dobiti svaku, xy je igrač koji može u svakom trenutku zabiti gol (ma da), sve momčadi danas igraju nogomet (kao prije nisu igrale), itd.
Ivića kao gosta i dosta, ne trebaju mi ostali kvaziznalci koji samo žele vidjeti svoju facu na TV-u.
robybaggio
13.06.2004., 01:47
NEMA ZALEĐA!!!
NEMA ZALEĐA!!!
NEMA ZALEĐA!!!
škašiškafnjak
13.06.2004., 03:35
to sam ja tvoj ĆIROHITO!!!
kaarlooovaaačkooo kaarlooovaačkoooo kaaarlooovaaačkkkoooo
nema zaleđa nema zaleđa
nakon svega samo to ostaje u pamćenju
-Shevchenko-
13.06.2004., 10:06
Ona ekipa na novoj (karlovačko korner) je jučer malo popila :D
SUTON(ašica)
13.06.2004., 14:09
Torcida_ZG kaže:
i nakon jednog dobrog, opet slijedi loš topic naše sutonašice...:D :D
a kaj je tu loše što mi se ne sviđaju debilne analize pune klišeja??
ili ti ne kužiš ovaj topic..
:B
SETRA Samoborček
13.06.2004., 14:22
10: SAY "Igram samo za RTL"
20: 3 SEC SUZDRZI SE OD :lol:
30: :lol:
SilentDriver
13.06.2004., 14:26
SETRA Samoborček kaže:
10: SAY "Igram samo za RTL"
20: 3 SEC SUZDRZI SE OD :lol:
30: :lol:
:D :s
Torcida_ZG kaže:
al ne moj me krivo shvatit meni je to simpa:D
:D
Topic, inače, može proći za te gluposti vezane za Euro.. Treba i nekaj takvog.
Nije direktno vezano za Euro, ali u sklopu je one emisije Portugoool.
Nagradna igra, prilog o Nikolaju Pešalovu i njegovom zlatu za Hrvatsku 2000.
Glavna nagrada je onaj paket "Hoću internet", računalo, besplatna pretplata itd. za koju treba odgovoriti na pitanje koje su godine održane OI u Sydneyu. Ponuđeni odgovori 1998., 2000., 2002. U prilogu su jasno i glasno naglasili da su održane 2000.
Sad izvuku prvog, ne javlja se, zovu drugog.. malo razmišlja veli '98. Ja ne vjerujem on se čudi kako nije 1998. :rolleyes: Onda se lik sjeti i glasno veli joj da 2000. je to bilo, ova Zidarićka veli to je točno ali prvo ste rekli 1998. i izvlačimo novog koji će potvrditi točan odgovor.
I nazovu trećeg lika - on i dalje ne zna!!!! Nekaj si mrmlja u sebi ono zvuči mu poznato bezveze kroz zube spomene 2000. (nije odgovorio neg je sebi u bradu mrmljao) Zidarićka ga prekine veli tako je. Ovaj još nije siguran i opet ova ne morate više razmišljati točno ste odgovorili.
Ja bukvalno nisam mogao vjerovat! Kako netko tako glup može imati tako puno sreće??? :mad:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.