View Full Version : Chat za prevarene vol. 3
Sorrow69
19.05.2010., 21:53
dobro Vam vecer zelim..evo i mene malo nakon nekog duzeg vremena..
nadam se da ste dobri..zdravi..veseli...
sta ima kod tebe?kako si?
robotina
19.05.2010., 21:54
ako nikog nima..onda svakom sve stima:mig:
bokić!:cerek:
priču na sunce, kako ide oporavak?
jesenija
19.05.2010., 22:43
Večer....prisutnima, onima koji nisu tu, onima u prolazu, onima što samo čitaju....i onima koje sam zaboravila :cerek:
Sorrow69
19.05.2010., 22:44
Večer....prisutnima, onima koji nisu tu, onima u prolazu, onima što samo čitaju....i onima koje sam zaboravila :cerek:
vecer draga i tebi:cerek:
bokić....ako ima koga:)
maya...prije svega žao mi je što sve to proživljavaš i malo kada te čitam sjetim se rječi svoga ex-a. Isto tako mi je rekao ako se nas dvoje rastanemo da će on biti sa njom,prije svega zato što nezna i nemože sam živjeti.
Svo vrijeme i dalje su bili skupa i takve stvari koliko god pokušavaju sakriti nemogu se sakriti. JA se više nisam mogla nositi sa tim (što je i normalno) i evo sada su skupa...i uopće nije bitno kako su i što su. Mayyo znatiželjni su i bojim se da dokle god ne saznaju oni ne stanu...znači kada se dozna za preljub ili se odmah osvjeste i svate što su napravili i vrate se nama, ili tu nastane još veće zlo koje se vuče,vuče i vuče i sve je gore,i sve više se pitaju da li bi sa ljupkom bili srteniji jer sada im je lijepo,i da dok ne probaju neće stati. Stoga, joj Mayyo teško je to...i samom tom njegovom rečenicom neznam što bih ti rekla.
Normalno da te ona može pogledati u oči,ne smatra se zbog ničega krivom, na kraju krajeva ne žali te, niti suosječa sa tobom,i zašto te ne bi mogla pogledati u oči.
Ovo je sada najgora situacija , kada ne znaš na koju bi stranu...da li da se boriš i zadržiš čovjeka kojeg voliš, i svoj život , ili da se okreneš i kreneš dalje.
JA sam isto divljala, govorila sam sve i svašta i dan danas tvrdim sa razlogom i nije mi žao ni jedne izgovorene rječi...iako sam se u tim momentima isto hvatala,tipa, možda nisam trebala tako i tako reagirati...no pusti to...imaš pravo na svaku izgovorenu rječ.Ako je on nemože shvatiti zašto je tako onda :ne zna:
Jednostavno ova rečenica koju si napisala,da će otići živjeti sa njom,ako ti odeš stara moja govori ti samo da to nije gotovo...i žao mi je jako što ti to pišem...no jednostavno podjetila me na mene i moju situaciju....
Žao mi je i nemoj me krivo shvatiti....nadam se da griješim,ali....:ne zna:
jesenija
19.05.2010., 22:47
Koga ćemo :traca:?
:kokice:
robotina
19.05.2010., 22:48
hallou!
dragu jeju srećem na svim drugim temama, tj jednoj temi, samo ne ovoj!
jeseni, molim te pozdravi je!:cerek:
enna-zg
19.05.2010., 22:57
:w
Ovaj smajlić je ista ja.. :rofl:
kaj okupite se oko pola noći? :cerek:
jesenija
19.05.2010., 22:57
hallou!
Ostavit ću joj ceduljicu ispod hladne kave na koju se danas bila najavila:rofl::rofl:
jesenija
19.05.2010., 22:59
Vrijeme vještica :cerek:
ja sam, naravno, ona prava, ali ima nas više :lol:
Ovaj smajlić je ista ja.. :rofl:
ja sam sada sama,pa mi nitko ne skače oko vrata...ovo je sada moje vrijeme.
Skuhala si večernju kavu ...pa hajmo:kava:
enna-zg
19.05.2010., 23:01
he he... to me nekak i asocira na tebe.. :cerek:
e da zaboravih..nenamjerno sam napravila danas malu šteticu...:rofl:
zbog koje bi se inače sekirala ali sad mi to nekak malko i smiješno.. :lol:
Sorrow69
19.05.2010., 23:01
biljezim se sa stovanjem:cerek:
Sorrow69
19.05.2010., 23:02
:cerek::cerek: evo i ja s:kava:
enna-zg
19.05.2010., 23:02
i ja pijem nes..ma mi sve isto imamo i radimo.. :grli:
Ajde obavite sutra šta imate i dođite mi pomoći da se spakiram preko vikenda.. :mama:
Sorrow69
19.05.2010., 23:03
he he... to me nekak i asocira na tebe.. :cerek:
e da zaboravih..nenamjerno sam napravila danas malu šteticu...:rofl:
zbog koje bi se inače sekirala ali sad mi to nekak malko i smiješno.. :lol:
pricaj ....:) sta bi:rofl:
i ja pijem nes..ma mi sve isto imamo i radimo.. :grli:
Ajde obavite sutra šta imate i dođite mi pomoći da se spakiram preko vikenda.. :mama:
i ja pijem ness..:)
:cerek::cerek: evo i ja s:kava:
sorre šta ima kod tebe,jel ima kakv posao na vidiku??
enna-zg
19.05.2010., 23:08
pricaj ....:) sta bi:rofl:
Recimo da mi je komad namještaja pao (tj. prevrnuo se u mom pokušaju da izvučem tepih, jer tepih je MOOOOOOJ :rofl:) , oštetio se, oštetio, pofarbao zid i u padu prevrnuo i napola razbio ex-ovu dragu lampu koju koristi za svoj hobi.. :cerek:
nekak me to podsjetilo na onaj crtić A je to.. :lol::lol::lol:
samo to.. a tek sam počela. :zubo:
Recimo da mi je komad namještaja pao (tj. prevrnuo se u mom pokušaju da izvučem tepih, jer tepih je MOOOOOOJ :rofl:) , oštetio se, oštetio, pofarbao zid i u padu prevrnuo i napola razbio ex-ovu dragu lampu koju koristi za svoj hobi.. :cerek:
što se on poslije kada ti odseliš vraća u taj stan ili...?
enna-zg
19.05.2010., 23:14
što se on poslije kada ti odseliš vraća u taj stan ili...?
Mislim da ne, on se udomaćio kod svoje cure i njene djece. (Lord, žena me pitala, morala sam spomenuti dotičnu :rofl:).
Kak me puca euforija zbog te selidbe.. jučer nisam mogla zaspati jer sam planirala u koje sve dućane budem išla po kutije :rofl: ... itd.. uglavnom nisam do 2 zaspala. :cerek: i spakirala uglavnom igračke od juniora..
Sorrow69
19.05.2010., 23:20
sorre šta ima kod tebe,jel ima kakv posao na vidiku??
hej draga:cerek:
ma nema nista novog..od posla ni p.......
ne znam vise broj molbi i odbijenica koje sam poslala - dobila
jbg..nece pa nece
sranje je kad zbog zdravlja moram jos i birat...ma sranje kako god da ga okrenem
ali.........nek sam ja osvojila krevet natrag:rofl:...
Sorrow69
19.05.2010., 23:22
:lol::lol: savrseno haaha:rofl::rofl:
Mislim da ne, on se udomaćio kod svoje cure i njene djece. (Lord, žena me pitala, morala sam spomenuti dotičnu :rofl:).
Kak me puca euforija zbog te selidbe.. jučer nisam mogla zaspati jer sam planirala u koje sve dućane budem išla po kutije :rofl: ... itd.. uglavnom nisam do 2 zaspala. :cerek: i spakirala uglavnom igračke od juniora..
i mene su pucale takve stvari...ubiti i dalje me pucaju. Ja doduše preuređujem stan koji smo zajedno kupili i u kojem sam ja ostala sa klincima.Doduše meni je stan razvaljen u doba vladavine ex-a dok je imao svoje ispade bjesa. TAko da su mi vrata od dnevnog boravka bez stakla,stolu je bio razvaljen čošak,pa ga bacila i kupila novi,i da ne pričam dalje.
Neki dan me pitao trebam li pomoć oko preuređenja:eek:...vidiš kako je dobar:rolleyes:- naravno odbila sam...inače bi cijeli zagreb pričao o tome kako on svojoj bivšoj to to i to. KLincima radim napokon nove sobe i sve me to jako veseli, a sebi kupujem novi bračni krevet...uf kako dobro
ne znam vise broj molbi iodbijenica koje sam poslal - dobila
jbg..nece pa nece
sranje je kad zbog zdravlja moram jos i birat...ma sranje kako god da ga okrenem
ali.........nek sam ja osvojila krevet natrag:rofl:...
ako moigu pitati...kako se snalaziš?? Jel imaš pomoć kakvu...?
Jel ovaj tvoj barem pita kako si ili bilo što u tom kontekstu??
pojest ću danas ovaj komp i inetrnet...nemogu pošteno ni na fejs, a sada me izbacije i sa foruma....:mad:
katebunka
19.05.2010., 23:28
sta ima kod tebe?kako si?
a kod mene klasika.,..posao..kuca,)tu i tamo birtija),,doma je sve ok...situacija se skroz smirila...i tako..uglavnom..sve ok...kao da se nista nije desilo..(naravno..nije bas skroz tako)..al priblizno...
dijete mi raste..glupira se iz dana u dan sve vise....kao i sva dijeca i to je to..
proljece je stiglo..i odmah budjenje zivota u meni...
:mig:
Sorrow69
19.05.2010., 23:36
ako moigu pitati...kako se snalaziš?? Jel imaš pomoć kakvu...?
Jel ovaj tvoj barem pita kako si ili bilo što u tom kontekstu??
ma mozes pitati:)..snalazim se...ni sama ne znam kako,ali eto,guram...nesto da ex,starci uletavaju kad mogu( to mi je najgore i uzasno me sram)...malo sam nesto prevodila online..i tak..
brine me jedino sta zapravo to vrijeme tako ide a nemam pojma sta cu...i dalje nekako cucim na mjestu.Nisam se pomakla.
I sad mi to polako vec ide na jetra,a nemam ama bas nista na vidiku...ni na horizontu ako cemo iskreno...pa me malo i strah...
Nece valjda tako izgledat moj zivot ubuduce?....
Ex se javi svakih mjesec dana otprilike...spizdi mene(psihicki), pita gluposti it o je to.Nista pametnog ni novog...a nemogu ni ocekivat ista pametnog od njega,jel?
Ne znam...sad kad citam sta sam napisala...jeza me hvata...
jesenija
19.05.2010., 23:43
...sad kad citam sta sam napisala...jeza me hvata...
Nemoj se dodatno ubijati u pojam :grli:
Čovjek si, nisi santa leda.
enna-zg
19.05.2010., 23:45
i mene su pucale takve stvari...ubiti i dalje me pucaju. Ja doduše preuređujem stan koji smo zajedno kupili i u kojem sam ja ostala sa klincima.Doduše meni je stan razvaljen u doba vladavine ex-a dok je imao svoje ispade bjesa. TAko da su mi vrata od dnevnog boravka bez stakla,stolu je bio razvaljen čošak,pa ga bacila i kupila novi,i da ne pričam dalje.
Neki dan me pitao trebam li pomoć oko preuređenja:eek:...vidiš kako je dobar:rolleyes:- naravno odbila sam...inače bi cijeli zagreb pričao o tome kako on svojoj bivšoj to to i to. KLincima radim napokon nove sobe i sve me to jako veseli, a sebi kupujem novi bračni krevet...uf kako dobro
O i ti onda imaš "uspomene" na namještaju. A ja nemam kvaku na vratima od dnevnog boravka.. u jednom od ispada ju je "sredio".. tak da stalno mali i ja pazimo da se ne zatvorimo u sobi.. :cerek:
U biti sad mi se kuća više ni ne sviđa.. :cerek: Nije to više to..
Da, to je super filing.. :top:
ma mozes pitati:)..snalazim se...ni sama ne znam kako,ali eto,guram...nesto da ex,starci uletavaju kad mogu( to mi je najgore i uzasno me sram)...malo sam nesto prevodila online..i tak..
brine me jedino sta zapravo to vrijeme tako ide a nemam pojma sta cu...i dalje nekako cucim na mjestu.Nisam se pomakla.
I sad mi to polako vec ide na jetra,a nemam ama bas nista na vidiku...ni na horizontu ako cemo iskreno...pa me malo i strah...
Nece valjda tako izgledat moj zivot ubuduce?....Ex se javi svakih mjesec dana otprilike...spizdi mene(psihicki), pita gluposti it o je to.Nista pametnog ni novog...a nemogu ni ocekivat ista pametnog od njega,jel?
Ne znam...sad kad citam sta sam napisala...jeza me hvata...
neće sorre, doći će i tvojih pet minuta...samo ih treba znati iskoristi na vrijeme kada dođu. Roditelji i jesu tu da pomognu djeci,bez obzira što smo odrasli,kakti samostalni i tako to.
A što se tiče ex-a...čuj pitanja svakojakih će uvijek biti...u to sam se i sama uvjerila na vlastitoj koži dan danas, no dobro je što ti je ipak tu, tu i tamo financijski.
Moj isto ima svakojakih banalnih pitanja,no ja sam to tako nekako počela onako kroz vjetar primati, i ne diraju me više...čak što više počela sam se sa njim razgovarati kaj da smo si frendovi...što njega zbunjuje.
Nekako sam oguglala na ta njegova znatiželjna pitanja i super mi je tako,čak što više nema tu više apsolutno nikakvih emocija, ni ljutnje , ni bjesa ...ama baš ničega ...prema njemu sam tako prazna da ni sama sebi ne vjerujem.
Stvorila sam si neki svoj život koji mi je super,i zadovoljna sam njime. Ponekad se previše isforsiram pa sam iscrpljena,ponekad tapkam na mjestu dok se nešto ne izdešava,no sve u svemu toliko mi se bez njega život vratio u normalu da ne mogu vjerovati. Stalno nekamo idem sa klincima,stalno se družim s prijateljima i nekako kao da nemam vremena se zamarati sa nekakvim glupostima kao što je on.
Sorrow moja , ti si se fenomenalno sredila,samo tojoš sama ne vidiš...pročitaj malo svoje postove do prije koji mjesec pa češ i sama uvidjeti....a posao,posao će doći...znam da te koči zdravlje, no hebeno si jaka,ideš glavom kroz zid , stoga ne sumnjam u tebe:top:
Sorrow69
19.05.2010., 23:52
Nemoj se dodatno ubijati u pojam :grli:
Čovjek si, nisi santa leda.
ma znam draga,
ali je ..onako...nema druge rijeci...sranje.
I bas kad pomislim da sam se "kao" pomakla s mjesta..procitam sta sam napisala i shvatim da nisam.
Jedino sam prestala cvilit 24 sta na dan...sve je drugo isto.
Zapela sam.Zablokirala.
I ma koliko se trudila da bar nesto promjenim,ne ide.
A svi znamo da dokle god ne dodjem do nekakvog posla,necu ni mrdnuti s nicim.
I tako u krug...iz dana u dan,sad vec mjesec u mjesec...strah me da ne dodjem do godine u godinu ...a i dalje tu,na ovaj nacin...
A i ta samoca mi sve teze pada...nikako da se naviknem bit sama..ne ide meni taj sport.
I danas citam,javila se Verdana..i bas mi drago...prezivjela je,skupa su,ide zivot... i jos nekima tu...
pa me opralo...zasto moj ex nije mene dovoljno volio da bi se borio za nas...zasto se mi nismo spasili i prezivjeli...
bas usran dan..jos jedan u mom nizu...
O i ti onda imaš "uspomene" na namještaju. A ja nemam kvaku na vratima od dnevnog boravka.. u jednom od ispada ju je "sredio".. tak da stalno mali i ja pazimo da se ne zatvorimo u sobi.. :cerek:
U biti sad mi se kuća više ni ne sviđa.. :cerek: Nije to više to..
Da, to je super filing.. :top:
Normalno da ti se ne sviđa, btw hrpa ružnih uspomena i to je zatvaranje vrata starom životu i otvaraš vrata novom...na ovaj ili onaj način. JA samim time što pregrađujem pola stana, rušim i pregrađujem balkon, skidam ovu blesavu plavu boju koju je prošlo ljeto stavio po čitavom stanu, kupujem novu kuhinju...samim time dobivam novi i drugi stan, i za mene još jeda korak u novu sferu.
Samo što sam se time toliko zakopala vremenski da polako padam s nogu, no dobro je to.
Još malo pa ću stati i dati si malo odmora.
Gdje ti je maleni danas,sa tobom ili...?
Sorrow69
19.05.2010., 23:55
Sorrow moja , ti si se fenomenalno sredila,samo tojoš sama ne vidiš...pročitaj malo svoje postove do prije koji mjesec pa češ i sama uvidjeti....a posao,posao će doći...znam da te koči zdravlje, no hebeno si jaka,ideš glavom kroz zid , stoga ne sumnjam u tebe:top:
hvala ti...imas pravo...ne vidim ja pomake kod sebe....valjda vi bolje to vidite
meni je sve isto,zapravo
enna-zg
19.05.2010., 23:56
ne, ne ,ne tak razmišljati..
Šta bi bilo kad bi bilo to je samo korak natrag.
Posao kao i ljubav dođe kad se ne nadaš i kad ne tražiš. :mig:
Znaš ti to i sama.. :mig:
robotina
19.05.2010., 23:58
ma znam draga,
I bas kad pomislim da sam se "kao" pomakla s mjesta..procitam sta sam napisala i shvatim da nisam.
Zapela sam.Zablokirala.
I tako u krug...iz dana u dan,sad vec mjesec u mjesec...strah me da ne dodjem do godine u godinu ...a i dalje tu,na ovaj nacin...
A i ta samoca mi sve teze pada...nikako da se naviknem bit sama..ne ide meni taj sport.
I danas citam,javila se Verdana..i bas mi drago...prezivjela je,skupa su,ide zivot... i jos nekima tu...
pa me opralo...zasto moj ex nije mene dovoljno volio da bi se borio za nas...zasto se mi nismo spasili i prezivjeli...
sorrow, draga! ne misli više na to: zašto???
nekako vjerujem da je sve negdje već unaprijed zapisano.
samo što bog ima neki čudan smisao za humor.
enna-zg
20.05.2010., 00:00
Gdje ti je maleni danas,sa tobom ili...?
E da, upravo to..zatvaram jedna vrata i otvaram novo poglavlje.
Možda bude i tu drama, ko zna.. ali sumnjam da bi mogla ovo nadmašiti. :D
Mali je skoro stalno sa mnom. Tata ga uzima vikendom, kad može.
Ovaj vikend će ga uzeti da se ja mogu seliti. A inače ga uglavnom uzme samo nedjeljom,navrati u tjednu i tak.
Sorrow69
20.05.2010., 00:00
znam sreco...znam da je to tako,ali...takav dan...
sorrow, draga! ne misli više na to: zašto???
samo što bog ima neki čudan smisao za humor.
da ...smisao za humor....uh...
enna-zg
20.05.2010., 00:01
.
Sve se događa s nekim razlogom.
Samo što ga mi ne vidimo odmah. :mig:
Sorrow nemoj misliti da se čudim tvom "danu" ili da ti solim pamet. Ko zna
možda i mene za koji dan nešt opere. Ljudi smo ne?
Meni se sad npr. događa da često vidim tate sa djecom.
Kud god pogledam očevi s djecom.
I onda me onak stisne u srcu, ma vidla sam ja njih i prije samo sam živjela
neopterećena ovakvom situacijom pa to nisam "primjećivala".
Mayalenna
20.05.2010., 00:03
Hej Verdana :cerek:
a ono u potpisu kako s tim?Hej Sunce,baš mi je drago šta si nam došla,Verdana to takođe mislim i za tebe.:):mig:Bilo bi lijepo i Jelicu još ovdje vidjeti.:)SUNCE nadam se da ti je Medena prenijela moje pozdrave.:mig:Kako ste mi sve?Medena nema te nešto u zadnje vrijeme.:ne zna::(Meni je nećaka završila na hitnoj jučer pa sam izvan sebe od straha.:(Sa tom malom dječicom je uvijek neko sranje,prebole jedno,dođe drugo.:ne zna::(
ma znam draga,
Zapela sam.Zablokirala.
a joj sorr, nemoj sada tako....
Sve ima svoj razlog, tako i ovo.
S vremenom češ ga uvidjeti....prije svega normalno je da imaš blokadu,pa tko je nema. I ja je imam, i teško se otvaram. Možda je kod mene malo drugačija situacija ,ali svi smo u istom dip šitu,samo je u nijansama razlika.
Neki dan me isto ulovila neka depra...nemogu se točno sjetiti o čemu se radilo, bila sam malo na izmaku snage,osvrnula sam se i vidjela da cijelo vrijeme trčim, vodim brigu o klincima, sređujem stan,moram biti podrška pomajci koja je po drugi puta operilala prije mjesec dana melanom,brat me moli za pomoć koji se vratio nakon dugog haračenja indijom, hrpa briga na poslu, pa gledam što sve moram organizirati i kupiti za stan, pa nosim 15 vrečica speceraja iz dučana....i onda sam se sijela u jednom momentu i popizdila,i bila sam ljuta na njega, na sebe i svoju blokadu i nepovjerenju prema muškima...i rekla sama sebi,sama si ko pas i nemaš nikoga da ti pomogne...nemaš mušku ruku uz sebe koji bi ti pomogao i preuzeo dio pposla.
Jer što je je , moj ex se stvarno oko nekakvih obveza u kući brinuo. Tada mi je došao prijatelj i zabrinuo se i pitao što mi je...rekoh mu što je...čovjek mi se ponudi za pomoć i da bude tu...a ja ga odbijem jer jednostavno nemogu.
Nemam tih osječaja i ne želim nikoga iskorištavati.
Stoga želim ti ubiti reći, kako si složimo tako će nam biti. Onako kako i što prihvatimo tako će nam biti. Sorre, pogledaj oko sebe i vidjet češ...ajme pa to znaš...i ponavljam ti još jednom , pročitaj se do prije koji mjesec pa češ vidjeti razliku.
Eh sada sam se spetljala
slažem se sa tim...kada češ najmanje tražiti doći će...stoga u korak sa vremenom
Mayalenna
20.05.2010., 00:08
neopterećena ovakvom situacijom pa to nisam "primjećivala".I ja isto tako mislim,sve se događa sa nekim razlogom,no kad se dogodi nešto loše uvijek se pitamo zašto se to baš meni dogodilo.:ne zna:Čitam po drugi put knjigu Tajna i pokušala sam malo primjenjivati neke stvari što se tiče pozitivnog razmišljanja,planiranja,vizualizacije,pa ćemo vidjeti ima li šta u tome,mnogi mi kažu da ima PUNO.:ne zna::)
Mayalenna
20.05.2010., 00:10
ne znam vise broj molbi i odbijenica koje sam poslala - dobila
jbg..nece pa nece
ali.........nek sam ja osvojila krevet natrag:rofl:...Bit će sve u redu,pojavit će se neki poslić za tebe.:)Jesi li pokušala staviti oglas na moj posao.hr..:ne zna:
Mayalenna
20.05.2010., 00:13
neće sorre, doći će i tvojih pet minuta...samo ih treba znati iskoristi na vrijeme kada dođu. Roditelji i jesu tu da pomognu djeci,bez obzira što smo odrasli,kakti samostalni i tako to.
A što se tiče ex-a...čuj pitanja svakojakih će uvijek biti...u to sam se i sama uvjerila na vlastitoj koži dan danas, no dobro je što ti je ipak tu, tu i tamo financijski.
Moj isto ima svakojakih banalnih pitanja,no ja sam to tako nekako počela onako kroz vjetar primati, i ne diraju me više...čak što više počela sam se sa njim razgovarati kaj da smo si frendovi...što njega zbunjuje.
Nekako sam oguglala na ta njegova znatiželjna pitanja i super mi je tako,čak što više nema tu više apsolutno nikakvih emocija, ni ljutnje , ni bjesa ...ama baš ničega ...prema njemu sam tako prazna da ni sama sebi ne vjerujem.
Stvorila sam si neki svoj život koji mi je super,i zadovoljna sam njime. Ponekad se previše isforsiram pa sam iscrpljena,ponekad tapkam na mjestu dok se nešto ne izdešava,no sve u svemu toliko mi se bez njega život vratio u normalu da ne mogu vjerovati. Stalno nekamo idem sa klincima,stalno se družim s prijateljima i nekako kao da nemam vremena se zamarati sa nekakvim glupostima kao što je on.
Sorrow moja , ti si se fenomenalno sredila,samo tojoš sama ne vidiš...pročitaj malo svoje postove do prije koji mjesec pa češ i sama uvidjeti....a posao,posao će doći...znam da te koči zdravlje, no hebeno si jaka,ideš glavom kroz zid , stoga ne sumnjam u tebe:top:Kada sam iz bivše veze izašla pomogla mi je upravo socijalizacija,kavica sa sestrom,prijateljicama,šetnja i večera uz filmić i puno smijeha,suza,svega pomalo,ipak smo mi samo žene.:cerek:
neopterećena ovakvom situacijom pa to nisam "primjećivala".
ajme to se i meni dešavalo...pa svaki puta kada sam opazila nekakvu obitelj sa djecom kako se zabavljaju ili tat sa djecom,nešto se steglo....sada ni toga više nema,već samo kažem zgodan tata:cerek: ( šala).
Sada više ništa ne komentiram,i kažem samo super. Na kraju krajeva,svatko ima nekakv križ, i mi smo tako izgledali vani, a doma smo imali kaos...stoga to mi ništa više ne znači.
Enna, to ti je super što uzima maloga, pogotovo ako je malome dobro tamo...a ti to vrijeme iskoritsti samo za sebe i svoje gušte:)
Kada sam iz bivše veze izašla pomogla mi je upravo socijalizacija,kavica sa sestrom,prijateljicama,šetnja i večera uz filmić i puno smijeha,suza,svega pomalo,ipak smo mi samo žene.:cerek:
upravo to,samo što sam sada došla u poziciju da ne stignem obići sve prijatelje i sve kavice na koje sam pozvana...tko bi reko:)
Sve je to bilo tu negdje samo što sam se ja fokusirala samo na svoj brak i djecu, a sada...sada si moram pisati maltene raspored kada ću skim se naći....a svi ti ljudi su bili tu, a ja to nisam vidjela.
A sa klincima sam više nego ikada prije....
Na Sljemenu sa njima nisam bila gooooodinama,i sada 30-tog idemo svi kolektivno sa posla sa djecom na druženje na sljeme i jedva čekam.
enna-zg
20.05.2010., 00:20
Ja sam religiozna, i mislim da svatko ima neki svoj križ.
Ovakav ili onakav, teži ili lakši, i svi ga nosimo.
I kad je najteže, sve to nekako dođe na "svoje".
Moj život su donekle obilježile slučajnosti.
I ex-a sam upoznala slučajno, sasvim slučajno sam i za prevaru doznala, igrom slučaja u tom bunilu sam ostala i bez posla.
A slučajnim odlaskom na kavu s poznanicom sam opet dobila posao ni ne nadajući se ičemu.
Ali kad sve nekako generalno gledam, ne žalim za ničim.
Imali smo dobar brak dok se nije malo "razvodnio".
Imamo divno dijete i sve uspomene na njegovo rano djetinjstvo su vezane za ex-a i to nema veze s ovim sad.
Kad sam došla na ovaj forum napisala sam da nikom ne želim zlo,
da u meni nema gorčine i da sam mu ja to u srcu oprostila.
To je jedini način da krenem DALJE.. i krenula sam.:top:
drage moje...ja vas polako napuštam,jer jutros sam se jedva ustala...i svako jutro si ponavljam da ću ići ranije spavati i redovito zapnem sa vama:cerek:
Pusa svima i slatki snovi
Ja sam religiozna, i mislim da svatko ima neki svoj križ.
Ovakav ili onakav, teži ili lakši, i svi ga nosimo.
I kad je najteže, sve to nekako dođe na "svoje".
Moj život su donekle obilježile slučajnosti.
I ex-a sam upoznala slučajno, sasvim slučajno sam i za prevaru doznala, igrom slučaja u tom bunilu sam ostala i bez posla.
A slučajnim odlaskom na kavu s poznanicom sam opet dobila posao ni ne nadajući se ičemu.
Ali kad sve nekako generalno gledam, ne žalim za ničim.
Imali smo dobar brak dok se nije malo "razvodnio".
Imamo divno dijete i sve uspomene na njegovo rano djetinjstvo su vezane za ex-a i to nema veze s ovim sad.
Kad sam došla na ovaj forum napisala sam da nikom ne želim zlo,
da u meni nema gorčine i da sam mu ja to u srcu oprostila.
To je jedini način da krenem DALJE.. i krenula sam.:top:
bravo enna...od rječi do rječi sa ovim boldanim se slažem sa tobom:top:
Mayalenna
20.05.2010., 00:24
upravo to,samo što sam sada došla u poziciju da ne stignem obići sve prijatelje i sve kavice na koje sam pozvana...tko bi reko:)
Sve je to bilo tu negdje samo što sam se ja fokusirala samo na svoj brak i djecu, a sada...sada si moram pisati maltene raspored kada ću skim se naći....a svi ti ljudi su bili tu, a ja to nisam vidjela.
Na Sljemenu sa njima nisam bila gooooodinama,i sada 30-tog idemo svi kolektivno sa posla sa djecom na druženje na sljeme i jedva čekam.Lijepo,bitno je da si kvalitetno ispuniš svaki slobodan trenutak,manje ćeš misliti na sve ono što te rastužuje,pozitivno će privući samo još bolje stvari u tvoj život i ja ti iskreno želim od sveg srca da ti bude bolje nego ikada.:)
enna-zg
20.05.2010., 00:24
Na Sljemenu sa njima nisam bila gooooodinama,i sada 30-tog idemo svi kolektivno sa posla sa djecom na druženje na sljeme i jedva čekam.
Čuj, ovo je sad već pretjerivanje. Mi stalno isto pišemo.
nemrem vjerovati...:lol:
S kumom i najboljom prijateljicom uživam, nikad se nismo toliko družile, povezala sam se opet s ljudima s kojima sam pomalo gubila kontakt.
Imam hrpu dovoora da stvarno ne stignem koliko bi trebala.. ali budem to sigurno ostvarila.. :top:
Malcu posvećujem svo vrijeme i pažnju koju imam ali NEOPTEREĆENO..
I spremamo se na Sljeme.. :rofl: On je fasciniran planinama, vulkanima, morem i sl. Pa sam mu obećala da ćemo ići. A sramota da nikad nisam tamo bila a iz kuće ga vidim. :D
robotina
20.05.2010., 00:36
Sorrow, htjela sam još nešto napisati al sam bila malo brza na tipki.
htjedoh reć, sve se događa sa nekim razlogom.
da bi se čovjek uzdigao iznad svega, treba prvo potonut duboko, do samog dna.
ja sam svoje potonuće imala kroz dugih 6 godina. nemoj da te to plaši, svatko je jedinka za sebe i nitko ne prolazi ta sranja jednako dugo i jednakog intenziteta.
ali sad su stvari sjele na svoje mjesto. pa sjećaš se ove zime kakva sam bila. u depri svako malo. a sada sam sve samo ne depresivna.
i dalje imam gomilu dugova, i dalje živimo na granici oskudice, i dalje se razvod i podjela imovine čine još jako daleko, al ja više ne padam u depru.
meni je svaki dan lijep, ispunjen. upoznajem nove ljude, odlazim u šetnje, ispijam kave sa prijateljicama, kumom...
tu i tamo doživljavam neke neugodnosti od osoba koje misle da su bogomdane, al me ni to više ne iritira, samo se nasmijem.
i dalje sam nezaposlena, još uvijek nerazvedena majka četvero djece, al svijet mi je puno ljepši.
jer sam sama sebi dala priliku upoznati nekog s kim se dopisujem, s kim se do duboko u noć smijem
zato kažem da za sve postoji razlog. pa čak i ta prevara koju smo svi iskusili ima svoju dobru stranu. naučili smo život shvaćati u pravom smislu te riječi. doduše, svako na svoj način, ali jesmo. da nije bilo toga, ja nikad nebi shvatila da pred sobom imam život, da još uvijek u nekim stvarima sam prava neznalica, da sve može biti puno bolje i ispunjenije nego što je bilo.
trenutno, držim svijet na dlanu i ne mislim ga ispustiti.
tako ćeš i ti jedno jutro se probuditi i shvatiti da tvoj život tek počinje!
a ja ću biti ovdje da te čujem. da čujem tvoje uzvike sreće:)
enna-zg
20.05.2010., 00:42
žemske, odem gledati Seinfelda i Bračne vode.. to su mi mrak serije. :cerek:
Malo je vrijednih stvari koje nam padaju s neba i preko noći, bez muke, strpljenja i napora. No, ne treba se zbog toga obeshrabriti, baš kao što se ne smije obeshrabriti ni violinist početnik na startu svoga dugog puta prema savršenstvu. Postoje remek-djela nastala u trenutku inspiracije, no većina vrijednih dostignuća zahtijevala je dugotrajan i strpljiv rad. A upravo takav dugotrajan i strpljiv rad zahtijeva i mijenjanje sebe, svojih navika, misli i stavova.Pozitivne misli su ZDRAVE misli.":top:
Sorrow69
20.05.2010., 00:52
Sorrow, htjela sam još nešto napisati al sam bila malo brza na tipki.
htjedoh reć, sve se događa sa nekim razlogom.
da bi se čovjek uzdigao iznad svega, treba prvo potonut duboko, do samog dna.
ja sam svoje potonuće imala kroz dugih 6 godina. nemoj da te to plaši, svatko je jedinka za sebe i nitko ne prolazi ta sranja jednako dugo i jednakog intenziteta.
ali sad su stvari sjele na svoje mjesto. pa sjećaš se ove zime kakva sam bila. u depri svako malo. a sada sam sve samo ne depresivna.
i dalje imam gomilu dugova, i dalje živimo na granici oskudice, i dalje se razvod i podjela imovine čine još jako daleko, al ja više ne padam u depru.
meni je svaki dan lijep, ispunjen. upoznajem nove ljude, odlazim u šetnje, ispijam kave sa prijateljicama, kumom...
tu i tamo doživljavam neke neugodnosti od osoba koje misle da su bogomdane, al me ni to više ne iritira, samo se nasmijem.
i dalje sam nezaposlena, još uvijek nerazvedena majka četvero djece, al svijet mi je puno ljepši.
jer sam sama sebi dala priliku upoznati nekog s kim se dopisujem, s kim se do duboko u noć smijem
zato kažem da za sve postoji razlog. pa čak i ta prevara koju smo svi iskusili ima svoju dobru stranu. naučili smo život shvaćati u pravom smislu te riječi. doduše, svako na svoj način, ali jesmo. da nije bilo toga, ja nikad nebi shvatila da pred sobom imam život, da još uvijek u nekim stvarima sam prava neznalica, da sve može biti puno bolje i ispunjenije nego što je bilo.
trenutno, držim svijet na dlanu i ne mislim ga ispustiti.
tako ćeš i ti jedno jutro se probuditi i shvatiti da tvoj život tek počinje!
a ja ću biti ovdje da te čujem. da čujem tvoje uzvike sreće:)
draga,draga Robi:cerek:
eto...udarac realnosti koji mi bas treba,da mrdnem van vlastite guzice:D
U pravu si,naravno da jesi i nema sta dodati...
ljubim puno,puno...ali to znas:cerek:
robotina
20.05.2010., 00:58
draga,draga Robi:cerek:
eto...udarac realnosti koji mi bas treba,da mrdnem van vlastite guzice:D
U pravu si,naravno da jesi i nema sta dodati...
ljubim puno,puno...ali to znas:cerek:
da, znam i zato ti kažem da se ne zamaraš tim: Zašto?
Sorrow69
20.05.2010., 01:05
da, znam i zato ti kažem da se ne zamaraš tim: Zašto?
kuzim ja to,ali ..dvije su stvari..ili cu i ovdje "glumiti" i necu postavljat ovakva pitanja...ili cu pisat sve sta mi je trenutno na dusi...
izabrala sam ovo drugo..pa koliko puta morala cuti..nremoj,ne vodi nicemu itd...
znam ja to.znam
ali boli.sad ,jos uvijek,boli. i pitam se.
robotina
20.05.2010., 01:23
kuzim ja to,ali ..dvije su stvari..ili cu i ovdje "glumiti" i necu postavljat ovakva pitanja...ili cu pisat sve sta mi je trenutno na dusi...
izabrala sam ovo drugo..pa koliko puta morala cuti..nremoj,ne vodi nicemu itd...
znam ja to.znam
ali boli.sad ,jos uvijek,boli. i pitam se.
pa mora boljeti. i dobro je to. vjeruj mi, sve sam to prošla.
a sada, kad se sretnem sa bivšim, ne pada mi na pamet ništa.
kažem što imam i odem dalje. okrenem se i već mislim na nešto drugo.
kad se sin vrati od njega, pričam sa njim i smijem se njegovim pričicama, ne padaju mi na pamet više nikakve teške misli, već samo sreća što mi je dijete lijepo provelo vikend
Sorrow69
20.05.2010., 01:26
pa mora boljeti. i dobro je to. vjeruj mi, sve sam to prošla.
a sada, kad se sretnem sa bivšim, ne pada mi na pamet ništa.
kažem što imam i odem dalje. okrenem se i već mislim na nešto drugo.
kad se sin vrati od njega, pričam sa njim i smijem se njegovim pričicama, ne padaju mi na pamet više nikakve teške misli, već samo sreća što mi je dijete lijepo provelo vikend
da....valjda cu i ja jednom moc tako...
za sad jos nemogu..svaki put kad ga vidim ili pricam s njim...ubije me...ispocetka...i jednako boli
za sad je to tako
robotina
20.05.2010., 01:33
sve je u rukama vremena!
laku noć!:)
Sorrow69
20.05.2010., 01:34
sve je u rukama vremena!
laku noć!:)
noc i tebi:)
Sorrow69
20.05.2010., 01:37
noc svima dragi ljudi
mama jeja
20.05.2010., 09:38
hallou!
:rofl::rofl::rofl::rofl:
jebat ga..to je čisto financijske prirode:rofl::rofl::rofl:
bro jutro:)
robotina
20.05.2010., 09:43
:rofl::rofl::rofl::rofl:
jebat ga..to je čisto financijske prirode:rofl::rofl::rofl:
bro jutro:)
a ja mudro samo škicam i čekam ko će javit za erste....:lol:
jutro!hebem li mu, uvije kasni za drugima
bossnasha
20.05.2010., 09:56
Koga ćemo :traca:?
:kokice:
Joooooooj, kako bi to bilo mrak!
Svaki dan biramo lice dana, pa....sve po redu...
Ajde, ti zapocni...koga cemo prvog?
sunce35
20.05.2010., 10:59
Hej Sunce,.....
Jeste :cerek: prenjece i tebi :) sta je ovdje medena? :rofl:
Mislim na tebe ovih dana i kanim se napisati ti nesto al nikako.
Nadam se da je necakinja dobro.
Mayalenna
20.05.2010., 11:30
Jeste :cerek: prenjece i tebi :) sta je ovdje medena? :rofl:
Mislim na tebe ovih dana i kanim se napisati ti nesto al nikako.
Nadam se da je necakinja dobro.Ma zamisli,juče je imala veliku temperaturu,povraćala,proljev,otekla,sestra i ja smo se usrale od straha,a liječnik sumnja da je na nešto alergična,radit će joj test na alergene:(,a boji se iglica,bubica moja mala,uh bit će plakanja.:(I ja na tebe,spominjala sam te Medeni.:mig:A Medena je nešto poput remorkera:frajer:,a znaš i sama.:)
mama jeja
20.05.2010., 12:19
daklec,kaj ima novoga?:)
robotina
20.05.2010., 12:32
daklec,kaj ima novoga?:)
bilo juče lijepo, dans se opet nebo natmurilo....
propade mi šetnja u park s klincima
mama jeja
20.05.2010., 12:55
ja sam se jučer cilo popodne cvrljila u maji na špale i bermudama i sad imam pravu bauštelovsku boju...ko zebra sam..:rolleyes:
ima kakvih prijavaka?
tanko pišete..:(..il je to dobjo?
robotina
20.05.2010., 13:10
ja sam se jučer cilo popodne cvrljila u maji na špale i bermudama i sad imam pravu bauštelovsku boju...ko zebra sam..:rolleyes:
ima kakvih prijavaka?
tanko pišete..:(..il je to dobjo?
pa valjda je.
dobar znak je što je samo jedna nova prevarena.:)
_mayya_
20.05.2010., 14:06
evo i te nove... :)
Nikako da dođem da vas malo čitam... vidim da svatko nosi svoj križ na leđima, neke to podnesu lakše a neke malo teže, ali samim time što ste sve tu jedna drugoj podrška mislim da je svakoj puuuno lakše... super ste i baš vas je lijepo čitati...
Tatum ako sam dobro zapamtila nikove, ne ljutim se, više volim kada mi je netko iskren pa makar to bilo i ružnije za čuti nego da mi se mažu oči lažima :) da i ja se bojim da sve to nije završilo makar on priča da je i makar cijelo selo i svi okolo znaju... ali nevjerujem...
Sorrow69
20.05.2010., 19:28
vecer svima:)
http://www.youtube.com/watch?v=cjFweMrCgIk
enna-zg
20.05.2010., 19:56
Načas sam tu.
E ovako, financijski dio je riješen. Danas moram doraditi rastavu i sutra se predaje, u roku tjedan dana, možda malo više odemo...
Bogu dragom hvala,gotova je agonija. :s
U miru i staloženosti smo sve riješili.
Sutra idemo na priredbu, dijete pleše i pjeva. :mig:
I tak..
That's all folks.
The end.
Fin. :cerek:
Sorrow69
20.05.2010., 19:58
Načas sam tu.
E ovako, financijski dio je riješen. Danas moram doraditi rastavu i sutra se predaje, u roku tjedan dana, možda malo više odemo...
Bogu dragom hvala,gotova je agonija. :s
U miru i staloženosti smo sve riješili.
Sutra idemo na priredbu, dijete pleše i pjeva. :mig:
I tak..
That's all folks.
The end.
Fin. :cerek:
bravo Enna:)
bas mi je drago za tebe!
enna-zg
20.05.2010., 19:59
Kad sam to sve potpisala nešto me tak stegnulo, suze su mi krenule skoro, malo je falilo.
Ne zbog njega nego tak mi je nekak došlo.
Zatvaramo to poglavlje.
U pozadini svirao Gibo, tišina u uredu, valjda me Gibo zaje... :rofl:
Kraj je tu i oboje čekamo da se to riješi. Šutili smo nakon potpisa ko zaliveni, a do onda je bilo sve 5. I onda muk.
Vjerojatno je lakše kad imaš nekoga, onda i zaboraviš to sve,njemu je tako, a obzirom da sam ja solo onda baš i ne vidim u tom smislu nekoga kome bi to barem ispričala..
Ali i olakšanje je tu.
Perussola
20.05.2010., 20:01
"Tuzna pesma na sto nacina svetom putuje..."
Predobro
I "kurva sudbina"
Sorrow69
20.05.2010., 20:06
"Tuzna pesma na sto nacina svetom putuje..."
Predobro
I "kurva sudbina"
da:( bas tako...kurva sudbina
Sorrow69
20.05.2010., 20:08
Kad sam to sve potpisala nešto me tak stegnulo, suze su mi krenule skoro, malo je falilo.
Ne zbog njega nego tak mi je nekak došlo.
Zatvaramo to poglavlje.
U pozadini svirao Gibo, tišina u uredu, valjda me Gibo zaje... :rofl:
Kraj je tu i oboje čekamo da se to riješi. Šutili smo nakon potpisa ko zaliveni, a do onda je bilo sve 5. I onda muk.
Vjerojatno je lakše kad imaš nekoga, onda i zaboraviš to sve,njemu je tako, a obzirom da sam ja solo onda baš i ne vidim u tom smislu nekoga kome bi to barem ispričala..
Ali i olakšanje je tu.
da...poznat feeling
been there...
bas tako,muk,zatvaranje poglavlja...
robotina
20.05.2010., 20:19
Nekako me ovo podsjetilo....već jednom je posvećena njemu....
Orah, samo za tebe....
http://www.youtube.com/watch?v=TxD7l7eg6p4&feature=related
_mayya_
20.05.2010., 20:21
...rasplakala se budem na vaše tužne pjesme... :/
enna žao mi je što je tako završilo ali neka ti sada počne lijepi i pravi život, uživaj u njemu što više možeš, sječaj se lijepoga a zaboravi ružno...
Sorrow nikako da ti kažem, ova tvoja rečenica, ODLIČNO, ISTINITO. - Zaboraviti ne znaci:brisati iz sjecanja.Zaboraviti znaci: sjecati se bez bola...
odmah mi na fejsu završilo-krala sam ti :)
kiss
enna-zg
20.05.2010., 20:23
da...poznat feeling
been there...
bas tako,muk,zatvaranje poglavlja...
A do onda ok. jbga gledala sam u jednu točku ko mula da mi suze ne krenu.
Nisam valjda od kamena. :ne zna: I kad ti se godine života zatvore potpisom, novcima i materijalnim stvarima.
I onda me oprao taj filing u sekundi kao on ima nekoga a ja ne.
Ne u smislu ljubomore na određenu osobu nego općenito.
Znam samo da će mi biti lakše kad odem iz ove kuće. To je sigurno.
Idem pod tuš,moram još pakirati, onak imam stvarno puno obaveza i planiranja ovaj vikend tak da opće ne znam kad budem sve stigla.
:mig:
Dođem kasnije kad se banda počne okupljati u sitne sate.:lol:
jesenija
20.05.2010., 20:23
Sorrow :grli: samo ti plači ako ti se plače.
Izrazi svoju bol riječju! Bol koja ne govori, guši puno srce dok ne pukne.
Kad čovjek s čovjekom provede(da ljubav i nespominjem) desetljeće ili više, nerealno je očekivati da ga zaboravi/preboli za 5 mjeseci.
To može samo robot/stijena/santa leda/netko tko nikad nije upoznao emocije.
Čovjek može voljeti više puta u životu, no, postoji i ljubav života, a on je očito bio ljubav tvog života....nemoj dozvoliti da ti nečija očekivanja unište lijepa sjećanja.
To što je na kraju tužno završilo, nikome nedaje pravo osporavati vrijednosti vašeg suživota, ni tvoje pravo da žališ za njim.
Ti ćes se s vremenom podići, opet ćeš se smijati iz srca, bit ćeš sretna....ali, u kutku svoga srca smiješ zadržati dijelić ljubavi za njega, dijelić tuge zbog rastanka, pa i dijelić nade ako želiš....tvoje je pravo da izabereš koliki dijelić.
Zadržati ga u kutku svoga srca, osjećati kadkad nostalgiju, neznači odreči se života, nade u bolje sutra.
U svakom slućaju, pod prisilom su šanse bitno manje.
Po meni, bolje bi bilo priznati što stvarno osjećaš, nego forsirati nešto što se od tebe očekuje....odatle taj osjećaj neuspjeha....isforsiran.
Što je uopće neuspjeh?
Neuklapati se u masu?
Love is not love, which alters when it alteration finds. When life gets hard, when things change, true love remains the same
Zar nije dodatno tuzno sta svoje suze nesmiješ proliti na ovom topicu, bez da te razapnu i pošalju u ludaru?
Bez da ti kažu "moraš!!!!"
Žalosno je da se ovdje moraš "pravdati" za svoje osjećaje :(
Čovjek s lakoćom podnosi samo jednu bol, to je bol drugih.
Sorrow69
20.05.2010., 20:30
razmisljam citav dan ,da li da postam,napisem neke stvari ili ne...
u par sam navrata pokusala reci,opisati emocije,stanje,pitanja sa kojima zivim...i svaki put sam nekako bila usutkana..ne kazem da je namjerno niti sa zlocestocom..ali je takav moj dojam...
Jucer mi je opet bio neki tezi dan,par stvari koje su posluzile kao trigger,pojacale su neke emocije..tugu i pitanja ..i opet nisam uspjela izreci sta mi je na srcu...jer...svi ti (znam,dobronamjerni)savjeti tipa: pusti,nemoj tako,ne pitaj se to,izadji,druzi se i sl...su me usutkali.
pa sam onda dio tih razmisljanja,emocija podijelila sa dragom osobom na pp i od srca joj hvala na podrsci:cerek: i razumijevanju
Ono sto mene kopka danas citav dan je: ako je ovo topic podrske...zar ne bi trebale otvoreno pisati o stvarnim osjecajima,ma kako nekom trivijalno i zaglupljujuce djelovali?
Ako se pisanje svede na smajlice,pjesmice i ako i tu moramo poceti "paziti" sta cemo reci i kako..
onda,za mene,ovaj topic gubi smisao.
Jer, ja vani,u reali,ne mogu,nemam s kim podijeliti ovoliku tugu..svi imaju svoje probleme,zivote,djecu,brakove,obaveze..a ja sam postala "dosadna" jer sam stalno tuzna...
Sorrow69
20.05.2010., 20:31
Sorrow :grli: samo ti plači ako ti se plače.
Izrazi svoju bol riječju! Bol koja ne govori, guši puno srce dok ne pukne.
Kad čovjek s čovjekom provede(da ljubav i nespominjem) desetljeće ili više, nerealno je očekivati da ga zaboravi/preboli za 5 mjeseci.
To može samo robot/stijena/santa leda/netko tko nikad nije upoznao emocije.
Čovjek može voljeti više puta u životu, no, postoji i ljubav života, a on je očito bio ljubav tvog života....nemoj dozvoliti da ti nečija očekivanja unište lijepa sjećanja.
To što je na kraju tužno završilo, nikome nedaje pravo osporavati vrijednosti vašeg suživota, ni tvoje pravo da žališ za njim.
Ti ćes se s vremenom podići, opet ćeš se smijati iz srca, bit ćeš sretna....ali, u kutku svoga srca smiješ zadržati dijelić ljubavi za njega, dijelić tuge zbog rastanka, pa i dijelić nade ako želiš....tvoje je pravo da izabereš koliki dijelić.
Zadržati ga u kutku svoga srca, osjećati kadkad nostalgiju, neznači odreči se života, nade u bolje sutra.
U svakom slućaju, pod prisilom su šanse bitno manje.
Po meni, bolje bi bilo priznati što stvarno osjećaš, nego forsirati nešto što se od tebe očekuje....odatle taj osjećaj neuspjeha....isforsiran.
Što je uopće neuspjeh?
Neuklapati se u masu?
Love is not love, which alters when it alteration finds. When life gets hard, when things change, true love remains the same
Zar nije dodatno tuzno sta svoje suze nesmiješ proliti na ovom topicu, bez da te razapnu i pošalju u ludaru?
Bez da ti kažu "moraš!!!!"
Žalosno je da se ovdje moraš "pravdati" za svoje osjećaje :(
Čovjek s lakoćom podnosi samo jednu bol, to je bol drugih.
:cerek: hvala draga,od srca
enna-zg
20.05.2010., 20:35
apsolutno si u pravu.
evo, ja sam podijelila danas s vama taj osjećaj "gubitka", mogla sam to preskočiti ali prirasle ste mi srcu i stvarno sam tu otvorena.
Možda ovo čita i netko tko me prepozna.briga me.
Nismo mi iste, svako se drugačije nosi sa svime,to je skroz normalno.
Drago mi je da shvaćaš da ti nitko to ne govori zlonamjerno ili da se čudi nečemu.
Svi mi imamo boljih i lošijih dana, i svi imamo emocije. :grli:
Sorrow69
20.05.2010., 20:36
ovo je dio mojim misli od sinoc...
neko ce shvatiti,neko ce se prepoznati,neko ce odmahnuti glavom...nekom ce mozda pomoci...ne znam,nije ni bitno
meni je sad,ovako.
nije toliko ni bitno dal me na topicu razumiju i koliko...
ja znam kako mi je, znam da mi fali i da ga jos uvijek volim i da,pakleno je
ali idem naprijed..nekako.
jer,nema druge,moram
bez njega
svjesna sam ja toga,nemogu nikako preboliti i zaboraviti 16 godina u 5 mjesci...ne ide,nema sanse.
Malo me razocarava forum,tj reakcije svih...osim tebe ,nisam dobila dojam da itko shvaca o cemu pricam...
svi odmahuju rukom,i govore jednu te istu stvar...
nemoj ovo,nemoj ono,blabla ser ser...nisam glupa,znam ja sta bi trebala,sta se kao ocekuje..ali.ponavljam i tebi,...ako i tu moram paziti sta pisem,kako pisem,sta pitam,zapitkujem i govorim...onda...
ne da se to meni
nemam ja snage i za to...
onda cu lijepo prestati i svima dobro.lijepit cu svako toliko smajlice,pozdravit i svima super,svi sretni.
Znam da je svaka prica teska onome koji ju prozivljava..i ipak nisu sve ni slicne a kamoli iste...zalosno je da se moram "pravdati" i ovdje,za osjecaje koje imam..kao da mi nije dovoljno da to radim u reali...
Sorrow69
20.05.2010., 20:39
apsolutno si u pravu.
evo, ja sam podijelila danas s vama taj osjećaj "gubitka", mogla sam to preskočiti ali prirasle ste mi srcu i stvarno sam tu otvorena.
Možda ovo čita i netko tko me prepozna.briga me.
Nismo mi iste, svako se drugačije nosi sa svime,to je skroz normalno.
Drago mi je da shvaćaš da ti nitko to ne govori zlonamjerno ili da se čudi nečemu.
Svi mi imamo boljih i lošijih dana, i svi imamo emocije. :grli:
hvala ti
i sto si podijelila s nama ,samnom taj uzasan tuzan dan
mene je taj dan skoro ubio...taj KRAJ...
jesenija
20.05.2010., 20:44
ako je ovo topic podrske...zar ne bi trebale otvoreno pisati o stvarnim osjecajima,ma kako nekom trivijalno i zaglupljujuce djelovali?
Ako se pisanje svede na smajlice,pjesmice i ako i tu moramo poceti "paziti" sta cemo reci i kako..
Draga, sasvim si u pravu :s
Ovo je topic za bol, suze, tugu....pa tek onda za smijeh i pjesme.
jesenija
20.05.2010., 20:46
Nisam valjda od kamena. :ne zna: I kad ti se godine života zatvore potpisom
Drugačije bi bilo tužnije.
kad se banda počne okupljati u sitne sate.:lol:
:rofl: :rofl: :cerek:
Sorrow69
20.05.2010., 20:49
Draga, sasvim si u pravu :s
Ovo je topic za bol, suze, tugu....pa tek onda za smijeh i pjesme.
nemam ja nista protiv smijeha i pjesama..puno puta me to i spasilo da ne prolupam totalno, do kraja.
i lijepo je,mocno,daje nadu kad citas da se ljudi dizu,prezivljavaju,idu naprijed sa zivotom
Da,nakon svega ima smijeha,ljubavi radosti a da nije sa grcem
samo je meni to jos dalek san...
i opet cu ponovit,i na jetra idem sama sebi ali je to tako:
fali mi moj :asshole:, fali mi moj - nas zivot i da,tuzna sam
ubite me...ali je to tako
enna-zg
20.05.2010., 20:53
hvala ti
i sto si podijelila s nama ,samnom taj uzasan tuzan dan
mene je taj dan skoro ubio...taj KRAJ...
ne, u pravu si apsolutno.
Ti si imala duži brak i bolji brak od mog vjerojatno tako da ...ma nema tu usporedbe.
Išla sam naći svoj post od jučer vezan na tvoj, i da u pravu si, sve ti želimo dobro i onda ispda da pametujemo..nitko nije u tvojoj glavi i tvom srcu.
Ja uvijek idem za onim da treba pomoći i hrabriti ali normalno da ne možeš protiv sebe ako ti je teško.
Ja ovaj topic doživljavam kao neku vrstu dnevnika, koji dijelim s ljudima koji me RAZUMIJU.
Ono sto mene kopka danas citav dan je: ako je ovo topic podrske...zar ne bi trebale otvoreno pisati o stvarnim osjecajima,ma kako nekom trivijalno i zaglupljujuce djelovali?
Jer, ja vani,u reali,ne mogu,nemam s kim podijeliti ovoliku tugu..svi imaju svoje probleme,zivote,djecu,brakove,obaveze..a ja sam postala "dosadna" jer sam stalno tuzna...
Slažem se sa ovim što si rekla i da,svatko tko ovdje dolazi trebao bi moći izraziti svoje stvarne osjećaje i ne misliti na to kako će netko drugi to protumačiti.
Znam koliko sam se ja puta suzdržavala nešto napisati,reći zato jer sam imala osjećaj da će to ispasti glupo,a zašto?!:ne zna:
Ja se osobno ne osjećam kompetentnom savjetovati vas koje ste prošle ipak nešto više,tj.rastavu jer mogu samo zamisliti kako vam je i u takvoj situaciji teško je bilo što reći a da zvuči "pametno".
Daleko sam ja još iskustvom zvano brak i djeca u usporedbi sa svima vama ovdje,bile u braku ili razvedene,pa se eto i ja nekada osjećam ovdje viškom..
Ali i to dođe pa prođe,valjda.
Sorrow69
20.05.2010., 21:00
ne, u pravu si apsolutno.
Ti si imala duži brak i bolji brak od mog vjerojatno tako da ...ma nema tu usporedbe.
Išla sam naći svoj post od jučer vezan na tvoj, i da u pravu si, sve ti želimo dobro i onda ispda da pametujemo..nitko nije u tvojoj glavi i tvom srcu.
Ja uvijek idem za onim da treba pomoći i hrabriti ali normalno da ne možeš protiv sebe ako ti je teško.
Ja ovaj topic doživljavam kao neku vrstu dnevnika, koji dijelim s ljudima koji me RAZUMIJU.
Svakome je njegov kriz najtezi...to smo cule mali milijon puta...i to je nekako tako.
Da,imala sam dug brak i do prije god dana ja sam bila ne sretna,nego na osmom nebu,u svemiru..i ama bas nista me nije pripremilo na ovaj pakao.
I ,glupo,ali opet ponavljam..kad nemas djece,brak je drugaciji...24 sata si usmjeren samo i iskljucivo jedan na drugoga...
Sve dijelis,hrpu sitnica,svakodnevnicu..jbt bio mi je najbolji frend,prije svega,pa ljubavnik,muz itd..
i sad...nula.nema niceg.
prazna kuca.
Prihvacam ja savjete,nemoj me krivo shvatiti..puno puta mi daju i da razmislim,u nekima se prepoznam...
ali ima dan,kad mi samo treba rame..koje nemam,rame da se isplacem,znam..opet...ali mi treba..a umjesto ramena dobim onaj prijateljski "udarac" po ledjima..a to nije to,taj tren
samo to
Sorrow69
20.05.2010., 21:04
Slažem se sa ovim što si rekla i da,svatko tko ovdje dolazi trebao bi moći izraziti svoje stvarne osjećaje i ne misliti na to kako će netko drugi to protumačiti.
Znam koliko sam se ja puta suzdržavala nešto napisati,reći zato jer sam imala osjećaj da će to ispasti glupo,a zašto?!:ne zna:
Ja se osobno ne osjećam kompetentnom savjetovati vas koje ste prošle ipak nešto više,tj.rastavu jer mogu samo zamisliti kako vam je i u takvoj situaciji teško je bilo što reći a da zvuči "pametno".
Daleko sam ja još iskustvom zvano brak i djeca u usporedbi sa svima vama ovdje,bile u braku ili razvedene,pa se eto i ja nekada osjećam ovdje viškom..
Ali i to dođe pa prođe,valjda.
O tome i govorim
svaka ima sbvoje iskustvo..i ako ne progovorimo o tome,nema sanse da shvatimo istinu,iskreno sta se desava i da samim tim pomognemo koliko mozemo.
Jer ako sam sebe cenzuriras i tu,gdje si anoniman...cemu onda sve to?
Nisi jedina,nisam ni ja kompetentna u puno stvari...kad se prica o djeci, prastanju prevare..i sl..ja o tome nemam pojma
ali sam tu i slusam...neki put bi,kao i ti i rekla nesto..ali je taj strah da ce te poklopiti..i onda sutis,puknes smajl,das kavu i pjesmicu i sve ok
O tome i govorim
svaka ima sbvoje iskustvo..i ako ne progovorimo o tome,nema sanse da shvatimo istinu,iskreno sta se desava i da samim tim pomognemo koliko mozemo.
Jer ako sam sebe cenzuriras i tu,gdje si anoniman...cemu onda sve to?
Nisi jedina,nisam ni ja kompetentna u puno stvari...kad se prica o djeci, prastanju prevare..i sl..ja o tome nemam pojma
ali sam tu i slusam...neki put bi,kao i ti i rekla nesto..ali je taj strah da ce te poklopiti..i onda sutis,puknes smajl,das kavu i pjesmicu i sve ok
Je,istina je sve to.Kod mene je problem šta se ja nekada jednostavno ne znam izraziti koliko bih htjela,u meni toliko misli a kad to treba napisati onda mi fale slova i riječi,pa na kraju odustanem.
Ja ti sad mogu samo reći da te razumijem i da je normalno da se osjećaš tako kako se osjećaš jer ipak nakon toliko godina braka i zajedništva to je velika promjena za tebe i sigurno nije lako nositi se sa svime i sigurno da nisu svi dani isti,iako nekad izgleda da je bolje,da si ok,dođu i takvi dani kad si tužna i kad ti fali on i sve ono što ste imali..
I da,imaš pravo kad god ti je teško doći tu i reći kako se osjećaš.
I ne,ne moraš nam samo kave kuhati:cerek::grli:
Sorrow69
20.05.2010., 21:15
Je,istina je sve to.Kod mene je problem šta se ja nekada jednostavno ne znam izraziti koliko bih htjela,u meni toliko misli a kad to treba napisati onda mi fale slova i riječi,pa na kraju odustanem.
Ja ti sad mogu samo reći da te razumijem i da je normalno da se osjećaš tako kako se osjećaš jer ipak nakon toliko godina braka i zajedništva to je velika promjena za tebe i sigurno nije lako nositi se sa svime i sigurno da nisu svi dani isti,iako nekad izgleda da je bolje,da si ok,dođu i takvi dani kad si tužna i kad ti fali on i sve ono što ste imali..
I da,imaš pravo kad god ti je teško doći tu i reći kako se osjećaš.
I ne,ne moraš nam samo kave kuhati:cerek::grli:
taj problem imam i ja...napisala bi svasta nesto..a ne znam kako to "spustiti" na papir i da jos zvuci smisleno... da mi je znat pisat kao neke curke tu...pravi pisci:)
sto se :kava: tice...volim ja vas docekati s njom,kad sam i ovak budna nocima i danima...
:cerek: thanxs...
eto,meni sad zivot znaci to sta razumijete da sam u banani i da sam tuzna...
ne treba mi nista vise...
taj problem imam i ja...napisala bi svasta nesto..a ne znam kako to "spustiti" na papir i da jos zvuci smisleno... da mi je znat pisat kao neke curke tu...pravi pisci:)
sto se :kava: tice...volim ja vas docekati s njom,kad sam i ovak budna nocima i danima...
:cerek: thanxs...
Sigurna sam da te i puno njih koji samo čitaju a ne pišu razumiju:)
Eh,i ja bi voljela znati pisati kao neki ovdje ali nisam baš neki pisac,zato to ipak prepuštam njima a ja ću tu i tamo pokušati sklepati koju suvislu rečenicu:rofl:,možda nekad bude nekome i od koristi i pomoći..
Drago mi je da ne odustaješ od:kava::cerek:
Idem,pozz i noć svima!
Sorrow69
20.05.2010., 21:25
Sigurna sam da te i puno njih koji samo čitaju a ne pišu razumiju:)
Eh,i ja bi voljela znati pisati kao neki ovdje ali nisam baš neki pisac,zato to ipak prepuštam njima a ja ću tu i tamo pokušati sklepati koju suvislu rečenicu:rofl:,možda nekad bude nekome i od koristi i pomoći..
Drago mi je da ne odustaješ od:kava::cerek:
Idem,pozz i noć svima!
ne odustajem :) ne od topica:D ni od :kava:
pusa draga i laku noc
jesenija
20.05.2010., 21:44
Htjedoh se ispričati što sam otvorila ovu temu i što sam te možda rasplakala, ali vidim da ima još ljudi koji bi htjeli vikati/vrištati/plakati, ljudi koji razumiju kako je tebi, koja nemaš kome reći svoju tugu....i koji bi rado podijelili svoju.
Pobogu, pa nemožeš muža nadoknaditi jednom macom....maca da, ali ne umjesto njega....nemožemo ga ni mi zamijeniti/nadoknaditi, ali možemo biti uz tebe, možemo te razumijeti, dodavati maramice za suze....ma možemo mi svašta :cerek:
Dakle narode, suze, smijeh, suze, smijeh....što vam volja, što vam treba.
Nedajte se pred ispraznim parolama o sreći.
Nema tog dostojanstva koje se ne bi otopilo u boli.
Sorrow69
20.05.2010., 21:47
Htjedoh se ispričati što sam otvorila ovu temu i što sam te možda rasplakala, ali vidim da ima još ljudi koji bi htjeli vikati/vrištati/plakati, ljudi koji razumiju kako je tebi, koja nemaš kome reći svoju tugu....i koji bi rado podijelili svoju.
Pobogu, pa nemožeš muža nadoknaditi jednom macom....maca da, ali ne umjesto njega....nemožemo ga ni mi zamijeniti/nadoknaditi, ali možemo biti uz tebe, možemo te razumijeti, dodavati maramice za suze....ma možemo mi svašta :cerek:
Dakle narode, suze, smijeh, suze, smijeh....što vam volja, što vam treba.
Nedajte se pred ispraznim parolama o sreći.
Nema tog dostojanstva koje se ne bi otopilo u boli.
ne,nemoj se ispricavati...
hvala ti sto si mi pomogla da progovorim,pa i kroz suze...i sto si stala uz mene...
da,nemogu njega nadoknaditi nicim...ni zamjeniti..
kao sto ste puno puta rekle,...vrijeme...treba vremena,a meni sporo ide...
Sorrow69
20.05.2010., 22:00
...rasplakala se budem na vaše tužne pjesme... :/
enna žao mi je što je tako završilo ali neka ti sada počne lijepi i pravi život, uživaj u njemu što više možeš, sječaj se lijepoga a zaboravi ružno...
Sorrow nikako da ti kažem, ova tvoja rečenica, ODLIČNO, ISTINITO. - Zaboraviti ne znaci:brisati iz sjecanja.Zaboraviti znaci: sjecati se bez bola...
odmah mi na fejsu završilo-krala sam ti :)
kiss
Sorry Mayya...u zaru objasnjavanja i cmizdrenja...preskocila sam tvoj post..
kako si?kako se drzis?
nek si "ukrala" frazu :) i ja sam,od Robi je:cerek:
jesenija
20.05.2010., 22:03
...vrijeme...treba vremena,a meni sporo ide...
Da si mene vidjela u ono vrijeme, vidjela bi da nas ima i gorih :rofl:
Ja sam mjesec dana samo plakala.
Onda sam idućih 5 mjeseci plakala.
Pa sam upala ovdje i plakala.
Kad se sjetim što mi je napravio, plače mi se....samo se rijeđe sjetim.
Sorrow69
20.05.2010., 22:11
Da si mene vidjela u ono vrijeme, vidjela bi da nas ima i gorih :rofl:
Ja sam mjesec dana samo plakala.
Onda sam idućih 5 mjeseci plakala.
Pa sam upala ovdje i plakala.
Kad se sjetim što mi je napravio, plače mi se....samo se rijeđe sjetim.
:cerek:
eto..sad znam da nisam jedina i da nisam bas toliko luda,kolik se na dane osjecam...
Ja se prvih mjesec dana kad je otisao nisam makla s kauca,fizicki se nisam makla,nisam mogla stajati na nogama...samo sam plakala..i bila budna,nocima,pa zaspala ,tj.pala u neku komu na sat vremena pa sve ispocetka..
Molila sam se da se ne probudim,kad zaspim...ali ne...ne mozes ni umrijet tek tako...
pa sam se pocela kao dizati s kauca,na trenutke...pa bi mi pozlilo,fizicki mi je bilo zlo i vracala sam se na kauc...tamo sam mogla bar plitko,nekako disati
i to je trajalo...vjecnost...
na dane se opet tamo vratim,na taj moj kauc..kad nemam snage,kad mi se ne da...kad je tuga i ocaj opet tako velik da fali zrak..
i onda ipak,ima djelova dana ,kad hodam,kad se dignem,obucem,odem u grad...
polako..kao sto sam vec negdje napisala...polako,puzim...guram samu sebe
i tako...to jebeno vrijeme ide,prolazi,usprkos meni
jesenija
20.05.2010., 22:17
eto..sad znam da nisam jedina i da nisam bas toliko luda,kolik se na dane osjecam...
Ima nas više, samo neki mudro šute.
To što su se neki brže digli, neznači da su bolji, samo su drugačiji.
jesenija
20.05.2010., 22:22
I want you to need me (http://www.youtube.com/watch?v=hxk7HeYfaaQ&feature=related)
Sorrow69
20.05.2010., 22:25
Ima nas više, samo neki mudro šute.
To što su se neki brže digli, neznači da su bolji, samo su drugačiji.
da,zapravo je jasno i logicno da nas ima vise...
zasto sute ili zasto misle da je mudro sutiti...ne ulazim u to..
svako bira sta ce i koliko podjeliti i s kim...
Sorrow69
20.05.2010., 22:27
I want you to need me (http://www.youtube.com/watch?v=hxk7HeYfaaQ&feature=related)
šmrc...:(
ajd ti pokusaj mahnuti tim stapicem....
jesenija
20.05.2010., 22:38
ajd ti pokusaj mahnuti tim stapicem....
Misliš ovako?
Prevarena ulovi zlatnu ribicu, milo ju pogleda i htjede vratiti u more.
Ribica kaže: a želja?
Prevarena: oprosti, reci želju.
Ovo je ionako vrijedilo ponoviti :cerek:
jesenija
20.05.2010., 22:41
Samo za sorrow (http://www.youtube.com/watch?v=BGI1cnoezCs) :)
Sorrow69
20.05.2010., 22:42
Misliš ovako?
Ovo je ionako vrijedilo ponoviti :cerek:
da,tako nekako:)
Sorrow69
20.05.2010., 22:43
o boze...ubi me:(
sad se udavih u suzama
jesenija
20.05.2010., 22:47
e, sad ide ova.... jednog dana ili prije (http://www.youtube.com/watch?v=za_f-CmzZv8) :)
Sorrow69
20.05.2010., 22:52
http://www.youtube.com/watch?v=L2b5IpkYH2w
jesenija
20.05.2010., 23:01
o boze...ubi me:(
Nemoj se žaliti, svi su dobili ovu....to ti je obred inicijacije :cerek:
Sorrow69
20.05.2010., 23:04
Nemoj se žaliti, svi su dobili ovu....to ti je obred inicijacije :cerek:
'bem ti inicijaciju..krvava je...
jel sam sad punopravni clan :cerek:?
Perussola
20.05.2010., 23:09
Jesenija nekad te mrzim, znas...
jesenija
20.05.2010., 23:11
'bem ti inicijaciju..krvava je...
jel sam sad punopravni clan :cerek:?
100% :cerek:
jesenija
20.05.2010., 23:13
Opet sam nešto kriva? :eek:
Uostalom, mržnja je bliža ljubavi od puste ravnodušnosti....dakle, ti me zapravo voliš, zar ne? :)
Sorrow69
20.05.2010., 23:14
ej stranger...kako si mi ti?:cerek:
Sorrow69
20.05.2010., 23:15
100% :cerek:
fala,fala:cerek:
di mi je sad kraj:)
a članska iskaznica?:rofl:
jel moram Jeji platit članarinu?:rofl:
Perussola
20.05.2010., 23:17
Opet sam nešto kriva? :eek:
Uostalom, mržnja je bliža ljubavi od puste ravnodušnosti....dakle, ti me zapravo voliš, zar ne? :)
Ma vooolim, pogotovo kad pustis ovako nesto pa ne znam dal me gusi ljubav, sjecanja ili nostalgija...
Perussola
20.05.2010., 23:18
ej stranger...kako si mi ti?:cerek:
Ukratko?
Jebeno :(
jesenija
20.05.2010., 23:21
di mi je sad kraj:)
To se traži :cerek:
Članarinu si već platila.
Ma vooolim, pogotovo kad pustis ovako nesto pa ne znam dal me gusi ljubav, sjecanja ili nostalgija...
Važno je osjećati....nešto....makar i bol....najtužnije je kad neosjećaš ništa.
Sorrow69
20.05.2010., 23:22
Ukratko?
Jebeno :(
a ha
welcome to the club, znaci:(
da pitam il da sutim?
ma necu te tlacit..
:grli::grli::grli:
obecala sam ti doc na kavu...nisam zaboravila...sam da se jebene kockice posloze i evo me...
a mos i ti do mene...kad hoces
Sorrow69
20.05.2010., 23:26
To se traži :cerek:
Članarinu si već platila.
Važno je osjećati....nešto....makar i bol....najtužnije je kad neosjećaš ništa.
hm..ne znam bas..ja bi volila, zelila...bar na par dana ne osjecati vise apsolutno nista.
da odmorim i od osjecaja i od sebe same
ali ne ide
Perussola
20.05.2010., 23:26
a ha
welcome to the club, znaci:(
da pitam il da sutim?
ma necu te tlacit..
:grli::grli::grli:
obecala sam ti doc na kavu...nisam zaboravila...sam da se jebene kockice posloze i evo me...
a mos i ti do mene...kad hoces
Ne pitaj...
Gutam sama, navikla sam tako...
Za kavu ces morati ti, trenutno sam bez auta
Sorrow69
20.05.2010., 23:30
Ne pitaj...
Gutam sama, navikla sam tako...
Za kavu ces morati ti, trenutno sam bez auta
ok draga
:grli:
Perussola
20.05.2010., 23:35
hm..ne znam bas..ja bi volila, zelila...bar na par dana ne
osjecati vise apsolutno nista.
da odmorim i od osjecaja i od sebe same
ali ne ide
Ja vec danima slusam samo ovo
http://www.youtube.com/watch?v=_C3gi8PF13o&translated=1
stalno ju vrtim i placem i nadam se da cu isplakati sve pa krenut dalje.
I ne stidim se svojih suza, ma isplakat cu ja njega kad-tad...
jesenija
20.05.2010., 23:37
duga mračna noć (http://www.youtube.com/watch?v=7q1srokXXNk)
Sorrow69
20.05.2010., 23:38
Ja vec danima slusam samo ovo
http://www.youtube.com/watch?v=_C3gi8PF13o&translated=1
stalno ju vrtim i placem i nadam se da cu isplakati sve pa krenut dalje.
da,naravno da ces isplakati...
a nemas se cega ni sramiti...pobogu jos da se i sramimo suza...
valjda ce i te suze presahnuti jedan jebeni dan:(
ja sad stalno vrtim tu pjesmu koju mi Jesen stavila...uh uh
Sorrow69
20.05.2010., 23:40
duga mračna noć (http://www.youtube.com/watch?v=7q1srokXXNk)
jel ti pokusavas da sve danas isplacemo,onako...maratonski?:)
mislim,reci,da znam...da odem po plahtu...maramice mi male...:)
jesenija
20.05.2010., 23:43
:s
Ja sam se ubijala ovom
http://www.youtube.com/watch?v=aKJAeCLEqx8
ili sam iz nje crpila snagu....
jesenija
20.05.2010., 23:46
jel ti pokusavas da sve danas isplacemo,onako...maratonski?:)
Kako reče perussola, treba isplakati što se isplakati mora....onda možeš dalje:)
A kako ja mogu rasplakati, nema te plahte koja je od pomoći :cerek:
Sorrow69
20.05.2010., 23:48
http://www.youtube.com/watch?v=GICNAxnSUms
Perussola
20.05.2010., 23:50
Rekao je ovo
http://www.youtube.com/watch?v=v2qo2xMAazY&translated=1
pa ovo
http://www.youtube.com/watch?v=M-bgqftddr8
Volime nevolime volime nevolime...
Sorrow69
20.05.2010., 23:54
http://www.youtube.com/watch?v=MdZwY5zg_SI
jesenija
20.05.2010., 23:55
Volime nevolime volime nevolime...
Gdje u ovome nađe "nevolime" :confused:
Izgubila sam nit u tvojo priči? (ne večeras, negdje na početku)
jesenija
20.05.2010., 23:58
http://www.youtube.com/watch?v=MdZwY5zg_SI
obožavam tu pjesmu
i ovu
http://www.youtube.com/watch?v=iH9j_OYgOqA&feature=PlayList&p=5BB79783FD10D247&playnext_from=PL&playnext=1&index=98
Sorrow69
21.05.2010., 00:00
obožavam tu pjesmu
i ovu
http://www.youtube.com/watch?v=iH9j_OYgOqA&feature=PlayList&p=5BB79783FD10D247&playnext_from=PL&playnext=1&index=98
da..i ova
http://www.youtube.com/watch?v=AU1HzVf5N5s
Sorrow69
21.05.2010., 00:03
http://www.youtube.com/watch?v=7MR_nUbdusQ
Sorrow69
21.05.2010., 00:05
za Perussolu...
http://www.youtube.com/watch?v=zNzwdL_0nhA
jesenija
21.05.2010., 00:05
http://www.youtube.com/watch?v=QykaDz7MP5x4&feature=PlayList&p=BD2913049D4A657A&playnext_from=PL&index=0&playnext=1
Perussola
21.05.2010., 00:06
Gdje u ovome nađe "nevolime" :confused:
Izgubila sam nit u tvojo priči? (ne večeras, negdje na početku)
Lako je pjesmama voljeti...
Za mene je ljubav i prastanje i cekanje i prihvacanje i pun klinac
kojekakvih stvarcica koje dolaze s osobom
A mozda ja vise ne znam sta znaci voljeti :ne zna:
jesenija
21.05.2010., 00:10
Za mene je ljubav i prastanje i cekanje i prihvacanje i pun klinac
kojekakvih stvarcica koje dolaze s osobom
Naravno....lako je voljeti kad cvatu ruže.
Perussola
21.05.2010., 00:21
Naravno....lako je voljeti kad cvatu ruže.
E da.
Nase su, na zalost, ocvale prebrzo.
Jos u pupovima...
Jbg, tako valjda mora, s jednim se patis 20 godina, kad to jednom zaljecis, krenes dalje, ponadas se ponovo, s drugim pukne za 3 mjeseca...jbg
Gadno je kad zavolis
Sorrow69
21.05.2010., 00:21
laku noc curke
puno vas ljubim..
do sutra...
http://www.youtube.com/watch?v=MN5lZH8nJMU
jesenija
21.05.2010., 00:24
Gadno je kad zavolis
Ja i dalje mislim da je bolje voljeti nesretno nego nikako....nepopravljiva sam :rofl:
Perussola
21.05.2010., 00:24
laku noc curke
puno vas ljubim..
do sutra...
http://www.youtube.com/watch?v=MN5lZH8nJMU
Noc, spavaj lijepo i brzo, sad ce dan
jesenija
21.05.2010., 00:26
laku noc curke
puno vas ljubim..
laku noć (http://www.youtube.com/watch?v=1yUX4EHYrMI)
Perussola
21.05.2010., 00:26
Ja i dalje mislim da je bolje voljeti nesretno nego nikako....nepopravljiva sam :rofl:
Je, boli, ali boli cudno, skoro ugodna bol.
Bolje nego tupost nistavila
jesenija
21.05.2010., 00:31
Je, boli, ali boli cudno, skoro ugodna bol.
Bolje nego tupost nistavila
Kad nema boli, to je kraj osjećaja. Svako naše zadovoljstvo je trgovina s đavolom (Charles Bukowski)
Idem u krpe, tamo me čekaju kućanice :rofl:
Perussola
21.05.2010., 00:32
Kad nema boli, to je kraj osjećaja. Svako naše zadovoljstvo je trgovina s đavolom (Charles Bukowski)
Idem u krpe, tamo me čekaju kućanice :rofl:
Ajmo spavat
I tako previse pricam...
Noc
Lord Byron
21.05.2010., 08:37
...ako i tu moram paziti sta pisem,kako pisem,sta pitam,zapitkujem i govorim...
Nekoliko zbunjujućih sinoćnjih rečenica i nekoliko zbunjujućih sinoćnjih postova (osim ako se radi o nečemu konkretnom što mi je, očito, promaklo).
Ovaj topic ima nekoliko "pojavnih oblika", od ispovjednog dijela do glazbenih želja i poruka - ali, nigdje nisam zamijetio nešto zbog čega bi itko trebao "paziti što i kako piše".
"Ispovjedni dio" je u biti sjajna terapija - jedna je stvar "vrtjeti svoje filmove" u glavi, posve je druga izbaciti ih iz sebe na (virtualni) papir. To je bolje čak i od razgovora, jer čovjeka natjera na strukturiranje misli, na "pravljenje reda u glavi" - a onda, kad se sve te misli poslože (posve je promašeno gledati "literarnu kvalitetu", to je ovdje nebitno), čovjek puno bolje vidi sebe samoga.
Prema tome, sve što pišeš ponajviše pišeš sebi, i utoliko te ne bi trebalo opterećivati nečije eventualno nerazumijevanje i/ili reakcija koju ne želiš / ne očekuješ. Doduše, nije dobro ni čitanje samo onoga što želiš čuti. :)
Konačno, nije dobro podcjenjivati dio s glazbenim željama i smileyima. U malom obratu one o "zalijevanju čaše meda čašom žuči", glazbenim se željama "čaša žuči zalijeva čašim meda". :) Jedna je stvar razmišljati o tužnome dijelu sebe - posve druga stvar je zarobiti se u taj tužni dio sebe.
U konkretnoj priči: ne samo da nema ništa pogrešno u tome što još boluješ i što bi natrag i njega i život koji i kakav ti je netko oduzeo - to je najnormalniji i najprirodniji tijek "žalovanja". Bilo bi neprirodno i neiskreno (i opasno) isfuravati se na nekakvu sreću i svekoliku radost - to bi samo značilo da si sve potisnula negdje u sebe, "podmela pod tepih"; a to je jako, jako opasno.
mama jeja
21.05.2010., 09:29
nemam ja nista protiv smijeha i pjesama..puno puta me to i spasilo da ne prolupam totalno, do kraja.
i lijepo je,mocno,daje nadu kad citas da se ljudi dizu,prezivljavaju,idu naprijed sa zivotom
Da,nakon svega ima smijeha,ljubavi radosti a da nije sa grcem
samo je meni to jos dalek san...
i opet cu ponovit,i na jetra idem sama sebi ali je to tako:
fali mi moj :asshole:, fali mi moj - nas zivot i da,tuzna sam
ubite me...ali je to tako
ma ja uopće neznam šta se ti ispričavaš?
gle..uzmeš si ovo kao svojevrstan dnevnik...pišeš ono što osiječaš i proživljavaš..a ne što bi netko volio čitati ili očekuje da pročita.
Jer topic fakat gubi smisao ako ćemo si lagati..zar nije dosta u reali maski?treba ih još i ovdje?
I meni nisi dosadna sa jambranjem..nije mi nitko dosadan..maj gad..trebale ste mene viditi..uostalom..ja i za manje stvari kukam
zato
go for it
sve nek izađe van
Sorrow, Sorrow!
Prvo: :tuctuc:
Drugo: :grli:
Treće (citat iz jednog tekstića):
"Četverogodišnji Robert susreo je starog susjeda koji je nedavno ostao udovac. Vidjevši da starac plače, dječak je ušao u dvorište, popeo mu se u krilo i jednostavno je tamo sjedio. Kada ga je majka upitala što je rekao susjedu, dječak je odgovorio: “Ništa. Samo sam mu pomogao plakati.”
Mene je snašla posebna sreća što sam u RL imala nekoga tko se nije mogao ufurati u moj osobni film strave i užasa, ali pomagala mi je plakati i brisala je moje suze, stalno, stalno, stalno...
Što god ti bilo na srcu i duši, izbaci iz sebe, bilo javno, bilo na PP.
Nije ovo kompetišn za naslov najjače, najhrabrije, najpametnije koke u ovom kokošinjcu! Ili možda za najbolju masku!
enna-zg
21.05.2010., 10:21
Ubija me ovo vrijeme.... glava me rastura..
otvorim novine, katastrofa, na naslovnicama crna kronika.. :(
Sva sreća da imam toliko posla onda i dan brzo prođe...
Ali veselim se vikendu, idem kupiti neki namještaj, lcd i tak..
Žene i šoping.. ma kakav god bio.. :D
Stanje u "glavi" je zadovoljavajuće.
Mislim da mi bude lakše kad odem.. pretpostavljam.. :)
Radila sam sinoć "inventuru u svojoj glavi".
I mogu vam reći da stanje štima. :rofl:
Povrijeđen dio mene je umanjio ljubav koju sam imala za njega,
ostalo je premalo da bi me to mučilo i sa svim gadostima/ekscesima/vrijeđanjima je pomalo ishlapilo.
Ustvari ostalo je
poštovanje prema njemu kao ocu mog djeteta.
Zaključak:
klin se klinom izbija. :cerek:
A nit klin tražim niti se nazire.. Do onda imam ionako previše
obaveza, moram prvo naučiti živjeti sama. :top:
Eto: imamo inventuru na poslu pa sam ju preslikala u svoj
život. :D
enna-zg
21.05.2010., 10:32
Pričala sam danas s rođakinjom žene s kojom je ex.
Rekla je da su stvarno sretni,da si stvarno odgovaraju.
Iskreno, sada, kao da sam ja s neke druge strane priče koja nema
veze sa mnom.
Samo me obavija neka sumnja da ću i ja nekoga "imati".
Nisam avanturistica, oprezna sam oduvijek u tom smislu i predobro se
znam, prerealna sam i zato baš mislim da teško da će mi se tako
nešto dogoditi. O samopouzdanju da ne pričam, toga nisam nikad
imala u tom smislu.
I fali mi ona sigurnost koju imate uz muško stvorenje.
Ali kompenziram to s bratom. :mig:
Ne da se uspoređujem s njim, nego prošlo je neko vrijeme i sad sam počela
i o tome razmišljati. Tu je i dijete, ne smatram ga preprekom, dapače ali zbog njega sam još više "oprezna"..
eto... moj dnevnik dobija nove dimenzije..
robotina
21.05.2010., 10:43
Pričala sam danas s rođakinjom žene s kojom je ex.
Rekla je da su stvarno sretni,da si stvarno odgovaraju.
Iskreno, sada, kao da sam ja s neke druge strane priče koja nema
veze sa mnom.
Samo me obavija neka sumnja da ću i ja nekoga "imati".
Nisam avanturistica, oprezna sam oduvijek u tom smislu i predobro se
znam, prerealna sam i zato baš mislim da teško da će mi se tako
nešto dogoditi. O samopouzdanju da ne pričam, toga nisam nikad
imala u tom smislu.
I fali mi ona sigurnost koju imate uz muško stvorenje.
Ali kompenziram to s bratom. :mig:
Ne da se uspoređujem s njim, nego prošlo je neko vrijeme i sad sam počela
i o tome razmišljati. Tu je i dijete, ne smatram ga preprekom, dapače ali zbog njega sam još više "oprezna"..
eto... moj dnevnik dobija nove dimenzije..
dobra je ta kompenzacija. prvo sa bratom, pa se slučajno pojavi i kakav bratov prijatelj, pa iziđeti grupno na kavu, pa se nekako dogodi da iziđete sami...pa krene priča i malo pomalo.....:)
Bok curice i pokoji dječarac.
Čitam vas kao i susjede (naravno) , ali sam ljenguza pa se rijetko uključujem.
10-ak dana bila sam odsutna što službeno, što privatno i to na Jadranu gdje bilo kao i na kontinentu: red kiše red sunca.Bio i on . I bilo je....ma baš dobro.
Ponekad s ovom vremenskom distancom od skoro 1,5 g. imam osjećaj kao da se to dešavalo nekom drugom , a ne meni na tako bolan način. Moj m je neki dan izjavio da se tek nedavno opustio i prestao se bojati da ću zatražiti rastavu.Ponovio je ono što je rekao prvih dana: sebi ne mogu oprostiti.
I sve rjeđe postavljam si pitanje ZAŠTO? ako me nisi prestao voliti kao što tvrdiš i prihvaćam ono njegovo: ne mogu ti objasniti tu želju da zadovoljim svoju sebičnost s nekim ko se tako potrudio da hrani moju samodopadnost, adrenalin novog i istovremeno strah da ću izgubiti tebe jer sam sve ugrozio svojim postupcima. E jebi ga . Sada se držim onog: sve je dobro što se dobro svrši.
jesenija
21.05.2010., 21:37
Zar nema nitko tko je sam doma u petak navečer?
Pih....kakav je ovo topic? :rofl:
A ništa, priredit ću si zabavu samosažaljenja
:gitara::tulum::Pivo:
:ziba:
(još nisam odlučila hoću li biti dobrica ili....)
volim ljubičasto (http://www.youtube.com/watch?v=Q5xR_hmYHC4&feature=related):cerek:
Ja ću samo pićence s nogu i brišem.
Došla vidjeti jel se Sorrow javljala...
Znači mogu natočiti vermut i počinjemo.
Bok jesen iostali koji bace nos na ovu stranu.
bossnasha
21.05.2010., 21:47
Zar nema nitko tko je sam doma u petak navečer?
Pih....kakav je ovo topic? :rofl:
A ništa, priredit ću si zabavu samosažaljenja
:gitara::tulum::Pivo:
:ziba:
(još nisam odlučila hoću li biti dobrica ili....)
volim ljubičasto (http://www.youtube.com/watch?v=Q5xR_hmYHC4&feature=related):cerek:
Ja sam sama....smrc....
Samo mi ova luda kisa pravi drustvo.
I opet, po tko zna koji put kazem:
http://www.youtube.com/watch?v=T2NG6W66vMU
Slabo nosova ovdje u zadnje vrijeme. Možda i kod drugih Sorrow sindrom.
jesenija
21.05.2010., 21:53
Ajme, koliko vas ima :eek:
:jumping:
Sorrow69
21.05.2010., 21:53
Ja ću samo pićence s nogu i brišem.
Došla vidjeti jel se Sorrow javljala...
vecer:cerek:
evo me
ja dobila i sindrom:)
vecer:cerek:
evo me
Pa, hebote ženo!
Kakva si danas?
Sorrow69
21.05.2010., 21:56
Pa, hebote ženo!
Kakva si danas?
sad sam progledala...
uzas od dana...migrena me zakucala za krevet i hitne odlaske do wc skoljke..
ali,ajd,sad sam malo bolje
kako si ti?
jesenija
21.05.2010., 21:57
za veselo društvo u čošku (http://www.lovablegiftbaskets.com/images/The-Dom-Perignon-Experience-L.jpg)
za jananu (http://images.worldgallery.co.uk/i/prints/rw/lg/1/0/Teo-Tarras-Dry-Vermouth-II-107401.jpg)
jesenija
21.05.2010., 21:59
ja dobila i sindrom:)
Vidiš kako te krenulo :cerek:
Di ti je sad kraj? :)
Sorrow69
21.05.2010., 22:00
Vidiš kako te krenulo :cerek:
Di ti je sad kraj? :)
:rofl: da... da
bas me krenulo:)
jesenija
21.05.2010., 22:01
I opet, po tko zna koji put kazem:
http://www.youtube.com/watch?v=T2NG6W66vMU
I ja kažem :ibašmebriga:
sad sam progledala...
uzas od dana...migrena me zakucala za krevet i hitne odlaske do wc skoljke..
ali,ajd,sad sam malo bolje
kako si ti?
Sestro po migreni!
Glavno da si bolje!
Sindrom si dobila jer si prva naznačila "nešto", nešto kao nemogućnost da izraziš i da kažeš što te muči.
Ja sam dobro, thx. Imam 5 min privatnosti da iščikam koju pljugu, jer moram se skrivat pred djecom.
Već sam strusila tu čašu i sada cuclam maslinu,nisam baš dama, ali baš me briga. Jesen fala, ali ostavi flašu.
jesenija
21.05.2010., 22:06
ali ostavi flašu.
jel dosta? (http://thespiritworld.net/wordpress/wp-content/uploads/2007/05/vermouth.jpg):cerek:
Sorrow69
21.05.2010., 22:06
Sestro po migreni!
Glavno da si bolje!
Sindrom si dobila jer si prva naznačila "nešto", nešto kao nemogućnost da izraziš i da kažeš što te muči.
Ja sam dobro, thx. Imam 5 min privatnosti da iščikam koju pljugu, jer moram se skrivat pred djecom.
aaaa i ti mi se mucis s migrenom:(
kad mi nije explodirala glava danas..izgleda reakcija ,i na vrijeme i na jos jedan tsunami suza...pa je puklo po tikvi a bogami i zelucu...
je,bolje sam...jos boli,ali je to u tragovima kako je bilo (mislim na glavobolju)..
hehehe vidim ja da ima dosta curka koje se skrivaju pred klincima:rofl:
robotina
21.05.2010., 22:07
večer!!!
može i meni boca:D ovaj, čaša!!!
nečeg
jesenija
21.05.2010., 22:09
Robi, samo reci želju :)
aaaa i ti mi se mucis s migrenom:(
kad mi nije explodirala glava danas..izgleda reakcija ,i na vrijeme i na jos jedan tsunami suza...pa je puklo po tikvi a bogami i zelucu...
je,bolje sam...jos boli,ali je to u tragovima kako je bilo (mislim na glavobolju)..
hehehe vidim ja da ima dosta curka koje se skrivaju pred klincima:rofl:
Pazi sad da ne pretjeraš s Jesenijim alkoholom!
Skrivam se, skrivam, nekad pred starcima,danas pred njima, ko zna kad ću biti istinski slobodna!
Cure, baj, moram luftat sobu...
jesenija
21.05.2010., 22:11
Eto, moram ja bit kriva za nešto :rofl: :cerek:
c.sunny
21.05.2010., 22:12
Susjede :)
Samo da vas pozdravim i zaželim lijepu večer.
I želim vam svima da se rješite svih demona i budete sretne :)
Jedan :grli: od vaše susjede s Ljubavnica
Sorrow69
21.05.2010., 22:12
Skrivam se, skrivam, nekad pred starcima,danas pred njima, ko zna kad ću biti istinski slobodna!
Cure, baj, moram luftat sobu...
kiss draga
hvala na :tuctuc: i na :grli:..i prelijepoj pricici...
:grli :cerek:
Kad počnem fufljat buš ti kriva jesen . Robi natoći si slobodno , bumo zajedno rigale od vermuta.
robotina
21.05.2010., 22:13
Robi, samo reci želju :)
može pivo!
karlovačko:cerek:
Sorrow69
21.05.2010., 22:13
dezurni krivac i za potop suza sa pjesmama i za akohol:rofl::rofl:
jesenija
21.05.2010., 22:14
Susjeda :w
Sorrow69
21.05.2010., 22:15
vecer :)
i ja tebi zelim srecu i mir..
skicala sam malo tvoju "povjest bolesti":)
robotina
21.05.2010., 22:16
hebeš demone, pobjeći će oni
jesenija
21.05.2010., 22:17
evo, robi (http://www.smallone.net/midcom-serveattachmentguid-1de2c7978e310cc2c7911debaada56cd2f163786378/20090419092.jpg)
Curke pazite šta radite :rofl:
Večeras ispunjavam sve želje :cerek:
Bok susjedice sa susjednog topiča. Baš mi simpatično pišeš .
Ak popijem još koji vermui možda odem nakod drugih susjeda pa im objasnim kak se i udane seksajuuu. Jebote bum dobila ban polugodišnji, ziher.
Pa boga ti! Jesi ili nisi donijela flaše!
A bome i te pjesme! Ja opće to više ne otvaram, majke mi!
Muzika tako glupo djeluje na mene: čula na radiju danas Marinu od prljavaca, to mi nekad pjevao bivši tip koji je rezao vene za mnom, nisam Marina, imam plave oči, a on me i udario par puta, a menei njega danas, nakon 21 godine došlo žao!!!!!
Sunny, tebi bi rekla da bi te spucala po riti, al ispala bi zločesta zakonita ( napola), pa šutim.
robotina
21.05.2010., 22:21
http://www.youtube.com/watch?v=fmFazV1Bj1I
upravo slušam vilibalda kako pjeva ovu pjesmu.
a zbilja je dobra
Ak popijem još koji vermui možda odem nakod drugih susjeda pa im objasnim kak se i udane seksajuuu.
Baš zločesto želiš razbit mit?
robotina
21.05.2010., 22:24
evo, robi (http://www.smallone.net/midcom-serveattachmentguid-1de2c7978e310cc2c7911debaada56cd2f163786378/20090419092.jpg)
Curke pazite šta radite :rofl:
Večeras ispunjavam sve želje :cerek:
hvala!:cerek:
robotina
21.05.2010., 22:25
Bok susjedice sa susjednog topiča. Baš mi simpatično pišeš .
Ak popijem još koji vermui možda odem nakod drugih susjeda pa im objasnim kak se i udane seksajuuu. Jebote bum dobila ban polugodišnji, ziher.
:lol::lol::lol:
Sorrow69
21.05.2010., 22:27
http://www.youtube.com/watch?v=dKSJbM1LgI4
jesenija
21.05.2010., 22:27
Baš zločesto želiš razbit mit?
:lol: :lol:
samo naivci vjeruju u mitove :cerek: (i to takve)
Ne otvaram niš!
Ionak to nisam nikad čula!
Obožavam razjebavati stereotipe.
c.sunny
21.05.2010., 22:30
Sunny, tebi bi rekla da bi te spucala po riti, al ispala bi zločesta zakonita ( napola), pa šutim.
Ma samo reci slobodno što god želiš, neću se ja ljutiti :)
Ja nikad nisam imala problema sa zakonitima.
jesenija
21.05.2010., 22:32
Ne otvaram niš!
A kako znaš šta puštam/o?
Ionak to nisam nikad čula!
Pa di ti živiš? :eek:
I kako znaš da nisi čula, ako neotvaraš?
Aaaaaa?????? :rofl:
:lol: :lol:
samo naivci vjeruju u mitove :cerek: (i to takve)
Ha, vjera je prejaka i preosobna stvar.
A kako znaš šta puštam/o?
Pa di ti živiš? :eek:
I kako znaš da nisi čula, ako neotvaraš?
Aaaaaa?????? :rofl:
Sramim se!
I fakat gibam!
Sorrow69
21.05.2010., 22:46
http://www.youtube.com/watch?v=owiILLvYZbA
jesenija
21.05.2010., 22:46
Ma samo reci slobodno što god želiš, neću se ja ljutiti :)
Kad si već tu....
Jednom prolikom si napisala nekoj curi da njen ljubavnik nije dobar čovjek i zato neće ostaviti ženu....
Znači li to da su po tebi dobri samo oni ljudi koji ostave ženu?
Čista znatiželja, nije bacanje rukavice :cerek:
Sorrow69
21.05.2010., 22:49
http://www.youtube.com/watch?v=w7IDZZv9t-o
evo, necu vise ;)
jesenija
21.05.2010., 22:52
http://www.youtube.com/watch?v=w7IDZZv9t-o
evo, necu vise ;)
Zašto ne?
Baš su mrak :cerek:
c.sunny
21.05.2010., 22:55
Kad si već tu....
Jednom prolikom si napisala nekoj curi da njen ljubavnik nije dobar čovjek i zato neće ostaviti ženu....
Znači li to da su po tebi dobri samo oni ljudi koji ostave ženu?
Čista znatiželja, nije bacanje rukavice :cerek:
Ne sjećam se kad i kome i kojem kontekstu sam to rekla.
Ali sam mislila sigurno na to da on nije dobar ZA NJU. Iskreno tako mislim. On svojoj zakonitoj može biti divan i krasan, ali nju samo zavlači i bolje joj je bez njega. Nije dobar čovjek za nju.
I stvarno mislim tako.
Ne ne mislim da su dobi oni koji ostave ženu. Dobri su oni koju su iskreni prema sebi i ljudima koje su upleli u svoj život. Ako ne želiš ostavljati ženu, onda prekineš s ljubavnicom, ne zavlačiš je, posvetiš se svojoj obitelji.
Ne sjediš na dvije stolice upropaštavajući više života. Radi kukavičluka.
Malo se teško izražavam jer sam malo cugnula :cerek:
Nadam se da sam barem malo uspjela objasniti svoj stav.
A i kako može biti dobar netko tko ljubavnici govori da je voli najviše na svijetu da ne želi ostati bez nje, da mu je žena rospija i ovakva i onakva ali je eto ne može ostaviti radi milijun razloga.
Takav nije dobar ni zakonitoj ni ljubavnici. Takav nije dobar čovjek.
Jer nema poštivanja ni prema jednoj od te dvije žene.
jesenija
21.05.2010., 22:57
Ne sjećam se
O.K. solidan 3 (tri) :D
Zadovoljna?
Sorrow69
21.05.2010., 22:59
onda..ide ova...
http://www.youtube.com/watch?v=CTTjLxXFg0k
c.sunny
21.05.2010., 23:00
O.K. solidan 3 (tri) :D
Zadovoljna?
Prezadovoljna u ovakvom stanju :)
...
Ali veselim se vikendu, idem kupiti neki namještaj, lcd i tak..
Žene i šoping.. ma kakav god bio.. :D
:D
Dobra večer curke....
enna...ja upravo danas bila u Mercatonne-u našla novu kuhinju,napravila profil...nošla novi krevet,krasan dvosjed od kože u bijeloj boji...još mi samo fali novi stol za objedovanje....
No idem sutra još u Lesninu pogledati kako ću tamo proći da svime time zajedno u cijeni,i da li tamo ima nešto bolje...
Joj kako sam se samo danas istrošila na to naručivanje:cerek:
Jedva čekam da to sve dođe u moj stan:cerek:
jesenija
21.05.2010., 23:05
Prezadovoljna u ovakvom stanju :)
Zašto se zadovoljavaš polovičnim? :rofl:
Sorrow69
21.05.2010., 23:06
Dobra večer curke....
vecer :cerek:
Sorrow69
21.05.2010., 23:06
:rofl::rofl::s
a ne bi ti bila witch da nisi podbola,bar mrvicu heheheh
jesenija
21.05.2010., 23:10
:rofl::rofl::s
a ne bi ti bila witch da nisi podbola,bar mrvicu heheheh
Moram paziti na reputaciju :cerek:
jesenija
21.05.2010., 23:11
Tatomice, imaš izvještaj o nečemu što nije od drveta? :rofl:
enna-zg
21.05.2010., 23:15
http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I
:top:
c.sunny
21.05.2010., 23:15
A što mogu, još se nisam skroz izliječila :D
Prije bi bila zadovoljna i s nulom :)
he he he ....joj jeso:cerek:....ma danas sam samo svoja i dječja....
Ma ja to polako...uživam u svemu pomalo:cerek:ne pretjerujem ,i držim sve na distanci....
Jučer na večer uživala u prijateljevom društvu:cerek: do jedan u noć....
Puno priče i smijeha i..... a što da kažem....no ovaj vikend je isključivo moj i rezerviran samo za moje najdraže:cerek: i za drvo...
enna-zg
21.05.2010., 23:16
Dobra večer curke....
enna...ja upravo danas bila u Mercatonne-u našla novu kuhinju,napravila profil...nošla novi krevet,krasan dvosjed od kože u bijeloj boji...još mi samo fali novi stol za objedovanje....
No idem sutra još u Lesninu pogledati kako ću tamo proći da svime time zajedno u cijeni,i da li tamo ima nešto bolje...
Joj kako sam se samo danas istrošila na to naručivanje:cerek:
hej koka.. :mig:
ja idem u Mercatone u nedjelju po regal, stolić i lcd :rofl:
meni se tamo sviđa.. samo ne znam kakvi su s dostavom jer nekak sumnjam da budem nagurala regal u auto.:lol:
i u lesninu idem.. i u mandi.. :cerek:
eto, vidiš mogle bi se mi nekad naći... :mig:
jesenija
21.05.2010., 23:19
A što mogu, još se nisam skroz izliječila :D
Prije bi bila zadovoljna i s nulom :)
Ajde dobro, još jedan + za zalaganje :cerek:
bossnasha
21.05.2010., 23:19
A kaj bi ti?
Neki "plasticniji" izvjestaj...? :rofl:
enna-zg
21.05.2010., 23:21
vidim da se dobro zabavljate.. sutra vam napišem svoju oluju današnjeg dana...
ustvari nije toliko bila moja..ma nebitno sad...
sad bi popila litru nečeg žestokog... :rolleyes:tak da samo padnem i ne sjećam se ičega.. :facepalm:
hej koka.. :mig:
ja idem u Mercatone u nedjelju po regal, stolić i lcd :rofl:
meni se tamo sviđa.. samo ne znam kakvi su s dostavom jer nekak sumnjam da budem nagurala regal u auto.:lol:
i u lesninu idem.. i u mandi.. :cerek:
eto, vidiš mogle bi se mi nekad naći... :mig:
naplaćuju ti dostavu ovisno o visini kupljenog.... iznad 5000,00 kn dostava ti je 260,00 kn,a ispod i skuplja koliko sam mogla shvatiti ih...
Da mogle bi se nać...očito smo stalno na istim mjestima,samo se mimoilazimo:)
Mandi mi nije nešto...a mislim da na kraju Lesnina ima najveći i najpovoljniji izbor zato i idem sutra tamo...jer kuhinju koju sam si odabrala u mercatoneu mislim da mi je u Lesnini povoljnija i još dobim aparate uz nju...no vidjet ću...kuhinja je prekrasna i sve će mi biti u istom tonu boje....
Joj kako jedva čekam da si sve posložim....dobit ću potpuno drugi stan:p
jesenija
21.05.2010., 23:23
A kaj bi ti?
Neki "plasticniji" izvjestaj...? :rofl:
Ma nebih plastični :rofl:
...no ovaj vikend je isključivo moj i rezerviran samo za moje najdraže:cerek: i za drvo...
Lijepo, a kako je tek počeo, bit će još puno lijepih trenutaka :)
jesenija
21.05.2010., 23:25
sad bi popila litru nečeg žestokog...
E, nemože :rofl:
Prvo pričaj....:ceka::traca:
c.sunny
21.05.2010., 23:26
Ajde dobro, još jedan + za zalaganje :cerek:
Ma tko je lagao i rekao da si ti zločesta, baš si srce :kiss:
bossnasha
21.05.2010., 23:27
Tko je za rum-colu, nek se javi...
(ima jos samo malo, blizu je dna)
Eh, da vidimo koliko je http://billychasen.com/clock/
jesenija
21.05.2010., 23:27
Ma tko je lagao i rekao da si ti zločesta, baš si srce :kiss:
E, sad bi ti već na četvorku? :lol:
Ma nebih plastični :rofl:
Lijepo, a kako je tek počeo, bit će još puno lijepih trenutaka :)
Znaš Jeso da sve više vjerujem u to...ajme u meni je u zadnje vrijeme toliko pozitive i toliko osmijeha na mom licu, da bih voljela da vrijeme stane i nikada više ne bude drugačije...da me više nikada ne stignu problemi i onaj osječaj boli. Uživam u svemu...više skoro ni ne pomoslim na sve što mi se dogodilo.
Danas razgovaram sa sestrom o svojih 15 godina života i tek sada mi govori koliko su neke stvari bile vidljive, a ja ih nisam htjela vidjeti....i sada nakon svega mogu samo reći da mi je uistinu drago što je sve prošlo i sada vidim da uistinu se to očito moralo kad tad dogoditi i nije moglo drugačije...i da je sve to prošlo najbolje za mene i da samo mi se sada dobro dešava.
c.sunny
21.05.2010., 23:31
E, sad bi ti već na četvorku? :lol:
Nećemo naglo, previše bi mi bilo, nisam navikla :)
QUOTE=jesenija;26806180]E, nemože :rofl:
Prvo pričaj....:ceka::traca:[/QUOTE]
:kokice: slušam i ja...
jesenija
21.05.2010., 23:33
Fala, pijem samo čista pića :D
Čistta voda
Čisto vino
enna-zg
21.05.2010., 23:36
(ima jos samo malo, blizu je dna)
Eh, da vidimo koliko je http://billychasen.com/clock/
ja rezerviram sve to... :rofl:
ne da mi se cure.. fkt neću..
ok sam...nisam zbedirana...
budem sutra..
jesenija
21.05.2010., 23:37
...ajme u meni je u zadnje vrijeme toliko pozitive i toliko osmijeha na mom licu, da bih voljela da vrijeme stane i nikada više ne bude drugačije...da me više nikada ne stignu problemi i onaj osječaj boli.
:grli: :)
curke moje...moje najmlađe je danas hiperaktivno i nema namjeru zaspati dok ja ne budem blizu njega.....stoga moram u krpe...
Pusa svima
jesenija
21.05.2010., 23:42
.....stoga moram u krpe...
Pusa svima
:kiss: i tebi
jel ti krevet drveni? :cerek:
jesenija
21.05.2010., 23:44
Try Sleeping With A Broken Heart (http://www.youtube.com/watch?v=ibllR5UjO84&feature=related)
Dobro jutro!
Curkeeee, vani je prekrasno!
Evo vam kavica:kava:; došla da vidim ko živ ko mrtav, koliko vas je Jesen izalkoholizirala!:cerek:
http://www.youtube.com/watch?v=HG1-MGF9dtQ&feature=PlayList&p=F8D0AD92EA7A8FBB&playnext_from=PL&playnext=1&index=67
Pa da. Svi hrčete...
Susjedo Sunny, evo šta sam ti htjela reći:
Ubit će te to silno filozofiranje i jeftino psihologiziranje. Vodi te u štetu, u smislu da cementiraš svoje mišljenje o sebi:"Ja sam sjebana osoba".
Ženo draga, nisi sjebana osoba, nemoj sad ići raskapati po djetinjstvu i ko zna gdje kuda da nađeš krivca za svoju sjebanost. Nisi sjebana, naletila si na konja.
Nisu te sjebali starci, naletila si na konja. ( Ti jadni naši starci, pustili su nas u život sa osnovnim instrumentarijem i za većinu stvari smo mi ti koji moramo preuzeti odgovornost za svoje postupke.)
Osim toga, u "normalnim" vezama nema razočarenja, suza, muka po Mateju, gorčine, ostavljanja...? Vidi US i svu silu problema u vezama.
Ono od čega se ti ne možeš odlijepiti je tvoja zaljubljenost u ljubav, gdje "ON" ruši sve i na veleban način ti dokazuje ljubav, ti imaš ideju kakav bi on trebao biti,a on nije to.
Pouzdala si se u svoju sretnu zvijezdu, i dala da te voda za nos, jer vjerujem da je na njemu, kao zauzetome, visila deklaracija "promašena veza, slabe kvalitete". I nisi zato sjebana, prije malo naivna, ali ne brini, s tobom je sve u redu.
I još malo:tuctuc:, pa :grli:
Sorrow, nadam se da migrene danas nema. I tebi, i svima isto:grli:
Danas živim dan u duhu Dalaj Lame...
JUTROOOOOOOO ženice drage :D
Ajmo :kava::kava::kava::kava:
I nemojte odmah :traca: ima dana :)
mama jeja
22.05.2010., 09:11
jutro..:cerek:
xleona duški..baš pametno zboriš:)
taj psiho trać kod mene isto baš ne prolazi..hebat ga..:rolleyes:
Sorrow69
22.05.2010., 09:57
jutro svima
prelijep suncan dan...napokon
odoh van,na sunce..otopit se malo:)
Xleona..:grli::grli: i svima naravno
uzivajte mi danas, cujemo se navecer:) po protokolu jel:rofl:
jesenija
22.05.2010., 10:23
Evo vam kavica:kava:; došla da vidim ko živ ko mrtav, koliko vas je Jesen izalkoholizirala!:cerek:
Nisi mogla ostaviti više od jedne :kava:? :rofl:
Škrtice :rofl: :rofl: :cerek:
_mayya_
22.05.2010., 11:26
Evo i mene,
vidim da je bilo i smjeha večeras... sad mi je žao što vas nisam posjetila...
Uglavnom, bar malo lijepoga vremena a meni se ništa neda, u utorak moram na operaciju koljena-menisk, ništa strašnoga ali me ipak malo strah oporavka... ma biti će sve u redu, postala sam tvrdi kamen :)
pusa svima
c.sunny
22.05.2010., 13:28
Jutro susjede :)
Susjedo Sunny, evo šta sam ti htjela reći:
...
Ma znam da ja nisam sjebana sjebana, samo malo zdrmana.
A kako smo svi različiti, meni čak i pomaže filozofiranje i kako si ti nazvala jeftino psihologiziranje :) Ali ću ga zadržati samo za jedan topic, da se ne širim okolo.
Vas samo tu i tamo dođem pozdraviti i zaželiti vam nešto lijepo :)
robotina
22.05.2010., 13:53
hm, demonima nemoš pobjeći.
ako ih nema, izmislimo ih.
čist da imaš o čem psihologizirat
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.