View Full Version : Chat za prevarene vol. 3
tuga,ti i ja
25.03.2010., 13:14
pa okej..
tebi se čini ovako
meni se čini onako
i uopće te nebudem razuvjeravala
ni tebe
ni nju
ni ikoga
ja samo znam da sam ja normalna,zdrava,pametna,jaka, samopouzdana žena i smatram da je nemoguće od prekjučer do danas proći sve faze koje je maja prošla.To mi je tu mać.Jebote,meni mi samo prelazak iz jedne u drugu fazu trajao mjesecima..al žena si je sve fino složila u dva dana.
eto..ode kuhat ručak:D
ima i toga a s druge strane ja vjerujem u amazonke!:cerek:
jesenija
25.03.2010., 13:19
Mi smo razdvojeni 4 dana i mene sto se tice mogli bi jos 44 :p
Aha, moš mislit....danas sva cvrkučeš samo zbog ovoga
Stigao je odgovor :
zelim samo normalan brak kakav smo imali , zelim da sam uz tebe i dijete .
To je jedini razlog, a ovih 5 su naglo umišljeni
Sta je meni konkretno bila prednost razdvajanja ?
1.
2.
3.
4.
5.
Negdje u dubini duše se ipak nadam da cemo vratiti NAS. Ko zna mozda je on zaista trazio sebe ....a pronasao mene i NAS.
Držim da se nisi pomakla od prvog mirninog posta :(
Prodavala si nam maglu onda, prodaješ i sad....i sve vrijeme glumiš frajericu:(
ja ne nađoh takvo društvo.:ne zna:
a jedina mi je želja upoznati jednog takvog roditelja (pardon roditeljicu:D) s kojom bih mogla na kavicu.
Čekaj, ti dovedeš dijete i nema ni jednog roditelja?
Prosto nevjerovatno!
Prvo i osnovno, zašto diskriminiraš i u obzir dolaze samo žene?
Haloo!
Al zaozbiljno, obzirom na svoje dvoje djece i njihove razno razne fix ideje glede svojih aktivnosti, skupio mi se zavidan broj poznanika. Nisu to neka luda prijateljstva, od te gomile jedva da se sjećam i imena, više se sjećam atmosfere, laki i neobavezni razgovori, bla bla truć, ogovaranje trenera, trkeljanje o djeci, kućnim ljubimcima ( neki su kao i ja imali često cukije na lajni ), srela sam se čak sa dvojicom šul kolega... sad mi čak i žao što ih ne moram nigdje vodati...
Ma nebi ja išla raditi , nema tih para:D
Ma, i meni bilo dobro doma, na porodiljskima. Ajde dobro, drugi porodiljski prekinula nakon 3 mjeseca, radi para...
ali vuklo me nešto van kuće i ovak i onak...valjda imam umišljaj da radim nešto neprocjenjivo važno za čovječanstvo
tuga,ti i ja
25.03.2010., 13:29
Čekaj, ti dovedeš dijete i nema ni jednog roditelja?
Prosto nevjerovatno!
Prvo i osnovno, zašto diskriminiraš i u obzir dolaze samo žene?
Haloo!
Al zaozbiljno, obzirom na svoje dvoje djece i njihove razno razne fix ideje glede svojih aktivnosti, skupio mi se zavidan broj poznanika. Nisu to neka luda prijateljstva, od te gomile jedva da se sjećam i imena, više se sjećam atmosfere, laki i neobavezni razgovori, bla bla truć, ogovaranje trenera, trkeljanje o djeci, kućnim ljubimcima ( neki su kao i ja imali često cukije na lajni ), srela sam se čak sa dvojicom šul kolega... sad mi čak i žao što ih ne moram nigdje vodati...
hm... gle- meni ne bi bilo svejedno da moj muž ode na kavu s nekom tetom mamom kada dijete vodi na aktivnosti.:ne zna:
nisam umotana ne brini :D i razgovaram s muškim tatama ali sad da ciljano s jednim takvim tatom odem na trg na kavu i pričam o laku za nokte-a-a.:D
da me se pogrešno ne razumije- znam i ja jako puno takvih i svakodnevno komuniciram s njima ali baš mi nedostaje privrženost jedne "one" najbolje prijateljice a u svakoj fazi života sam ju imala osim sada.:ne zna: u tome je kvaka.
maja_70
25.03.2010., 13:39
ah..šta da ti kažem:rofl:
mislim da si ti nadnaravno biće...mjenjaš mišljenja, emocije,odluke..ko čarape.
Da..mislim da mi žao što sam potrošila iti jedno slovo na tebe.
samo ti živi u tom svom hajflaj svijetu.
Sretno ti bilo:D
Uh uh mama jeja , bas si me ovim svojim "ponavljanjima " sada zadala u posao .....odoh iz pocetka analizirati to svoje pisanje da vidim da li sam " nadnaravna - nenormalna zena " ili sam samo obicna zena koja je "pukla i presjekla " . I uzgred da te pitam ...da li si pušač ? Jesi li probala prestati pušiti ? E meni je to poput ovih nasih sranja o prevarama ...probas jednom uz nikorete pa ne ide , pa drugi put kupis flastere pa ne ide , pa onda odes i kupis si one biljne cigarete pa ne ide , pa se kasalj ponavlja iz dana u dan , iz noci u noc i onda samo jedno jutro ustanes i ni sam ne znas kako ali kazes - DOSTA ! Ja vise NECU da pušim !:top:
tuga,ti i ja
25.03.2010., 13:39
joj sad sam se zapetljala i moram se otpetljat.:rolleyes:
imala sam sliku u glavi kada me je jedan takav tata pozvao na piće a vidno mi se nabacivao. naravno da sam odbila.
s druge strane bez problema sam popila kavu u klubskom kafiću s 70 godišnjim čičicom koji dovodi unuka na trening i lijepo se ispričasmo. dakle u tome je razlika.
i u tome da mi baš fali ženskasta trač partija!:rofl:
tuga,ti i ja
25.03.2010., 13:43
Uh uh mama jeja , bas si me ovim svojim "ponavljanjima " sada zadala u posao .....odoh iz pocetka analizirati to svoje pisanje da vidim da li sam " nadnaravna - nenormalna zena " ili sam samo obicna zena koja je "pukla i presjekla " . I uzgred da te pitam ...da li si pušač ? Jesi li probala prestati pušiti ? E meni je to poput ovih nasih sranja o prevarama ...probas jednom uz nikorete pa ne ide , pa drugi put kupis flastere pa ne ide , pa onda odes i kupis si one biljne cigarete pa ne ide , pa se kasalj ponavlja iz dana u dan , iz noci u noc i onda samo jedno jutro ustanes i ni sam ne znas kako ali kazes - DOSTA ! Ja vise NECU da pušim !:top:
maja- činjenica je da su kod tebe sve neke nagle, odlučne i brzo promijenjive odluke.
sve je nekako pre brzo a da bi moglo biti zdravo.
ja bih te poslala negdje na vrh brda da duboko udahneš svježeg zraka sjedneš i još jednom dobro promisliš. za početak.
a tek onda krenuti sa slaganjem lego kockica.:mig:
firefox3
25.03.2010., 13:51
koje trkeljanje....svatko ima svoj način
jejo ti nisi isti dan donijela odluku da želiš spasit brak?
mama jeja
25.03.2010., 14:13
koje trkeljanje....svatko ima svoj način
jejo ti nisi isti dan donijela odluku da želiš spasit brak?
odluku da želim POKUŠATI oprostiti sam donijela odmah.
Ali od "pokušati oprostiti" do "oprostiti" je hebeno dugačak proces..i NITKO me ne može uvjeriti u suprotno.NITKO, tko u oprost ide čista srca ne može reći da se to poslaže u dva dana.
Maja je još jučer napisala:i imali ste pravo kad ste rekle da nisam oprostila, jer nisam.
Danas suprotna priča.pa se pitam:jel ona smatra koga ludim ovdje?pa svi koji ovdje pišu ,svakodnevno,znaju što je oprost.Okej..ja trkeljam..pa ima nas onda više koje trkeljaju...to što maja piše..od prvog slova je SF.To ona može prodavati klincima u vrtiču, ne odraslim ženama koje su prošle prevaru i krize i oproste i odlaske i dolaske.Sad nas 15-20 ovdje ludih..ona pametna?ma de:rofl::rofl::rofl:
robotina
25.03.2010., 14:14
što ste tolko navalile na maju?
razumijem ju. mislim da je ona jedan od onih jakih karaktera koji donose odluke i iza njih stoje 200 %.
a mi ostale smo spremne analizirati do besvijesti.
volimo da svaka odluka dozrije ko grožđe:D
i vjerujem da će kroz tjedan-dva ta žena doć i reć: rastajem se, eto. našla sam dobar posao, stan za sebe i dijete.
ili će njen lesi poklopit se po ušima, manji od mikroba, zatelebat se u nju ponovno jer mu se sviđa ta nova, energična i odlučna žena
i oni će nastavit svoj happy life:mig:
eto, to ja mislim.
ko meni kriv što sam 6 godina mislila da am slaba bez muškog lakta koji me tolko puta žboknuo pod rebra da me još i sad boli
mama jeja
25.03.2010., 14:18
mama jeja puši dvije kutije dnevno..i nikad nije pokušala prestati pušiti.Bogme još ne kašlje...i malo ti bezvezna usporedba al hajde..
i sve te odluke o kojima pričaš je donio TM,ne ti.
On je otišao kad mu se zdiglo,i vratio se kad mu se zdiglo.Ti si sjedila za kompom i tipkala kilometarske postove o partnerskom odnosu,razvodu,poslu,stanu...o ljupkinim ljubavnim postovima.
Tak draga..stavi stvar na pravo mjesto.
pa onda piši...
firefox3
25.03.2010., 14:41
Al' si se narogušila, čekaj dok počne osjećati posljedice svojih odluka. sad joj se čine ok.
Nekom vrijedi obrnuti redoslijed
razumijem ju. mislim da je ona jedan od onih jakih karaktera koji donose odluke i iza njih stoje 200 %.
Hmm...
Svatko od nas je gledao nekad neki boks meč, jelda?
Kad tip bude nokautiran i ovi mu odbrojavaju,može bit karakter ne znam kakav, ne diže se, ako se i digne, teško se vraća u borbu, a kamoli da ishodi pobjedu ( dobro, Rocky se ne računa ).
Želim reći, ja sam se osjećala nokautirano, i bila na podu, i imala sam samo jednu želju, briju i odluku u glavi: da se dignem, ne da nastavljam borbu, samo da se dignem, i iziđem iz tog ringa, živa, donekle cijela...
I nisam se digla za 3 dana, nego malo više.
Nemoguća misija je jučer se nervirati gdje je on sada, a drugog dana moći razmišljati samo o maski lice...
mama jeja
25.03.2010., 14:47
Al' si se narogušila, čekaj dok počne osjećati posljedice svojih odluka. sad joj se čine ok.
Nekom vrijedi obrnuti redoslijed
ma jok.nisam se narogušila:D
onkle ti to?:rofl::rofl::rofl:
meni kod maje ispočetka ide sve krivo..hebote, na ovim sam stranicama stvarno pročitala svašta nešta..al nikog nisam doživila tako kao nju.
i samo se nadam da je troll
jer ako nije..nebu dobro:(
mama jeja
25.03.2010., 14:49
Hmm...
Svatko od nas je gledao nekad neki boks meč, jelda?
Kad tip bude nokautiran i ovi mu odbrojavaju,može bit karakter ne znam kakav, ne diže se, ako se i digne, teško se vraća u borbu, a kamoli da ishodi pobjedu ( dobro, Rocky se ne računa ).
Želim reći, ja sam se osjećala nokautirano, i bila na podu, i imala sam samo jednu želju, briju i odluku u glavi: da se dignem, ne da nastavljam borbu, samo da se dignem, i iziđem iz tog ringa, živa, donekle cijela...
I nisam se digla za 3 dana, nego malo više.
Nemoguća misija je jučer se nervirati gdje je on sada, a drugog dana moći razmišljati samo o maski lice...
ajme..tu masku ja ni ne vidjeh:rofl::rofl::rofl:
mama jeja
25.03.2010., 14:51
eto..dao bog da se sve prevarene duše dignu poput feniksa iz pepela majinom brzinom..
budemo onda otvorikli neku novu chat temu...:mig:
tuga,ti i ja
25.03.2010., 15:00
hm...
ja sam neke bitne stvari u životu posložila odmah a neke druge stvari koje su kao trebale biti jednostavnije još uvijek slažem...
i sama se često puta zaprepastim kojom brzinom si netko promijeni (ili shebe) život iz temelja.
Perussola
25.03.2010., 15:06
mama jeja puši dvije kutije dnevno..i nikad nije pokušala prestati pušiti.Bogme još ne kašlje...i malo ti bezvezna usporedba al hajde..
On je otišao kad mu se zdiglo,i vratio se kad mu se zdiglo.Ti si sjedila za kompom i tipkala kilometarske postove o partnerskom odnosu,razvodu,poslu,stanu...o ljupkinim ljubavnim postovima.
pa onda piši...
Isto kao sto tvoj ode rodji kad mu se zdigne i vrati se kad mu se zdigne. A ti sjedis za kompom i pises kilometarske postove.
U jednom oprastas, pa objavljujes rat, pa se ne zelis svetiti, pa kupis Bvlgari da odes na pice u pola deset, pa... pa...
Sve su to tvoje odluke koje mijenjas onako kako se trenutno osjecas, kao svi mi, uostalom.
Pustite Maju da ona mijenja svoje, i odluke i raspolozenja,
svatko kroz svoja govna prolazi na svoj nacin.
Ovo je njen.
Ne znaci da je ispravan ili neispravan, ona se tako bori.
Ato je najvaznije
ajme..tu masku ja ni ne vidjeh:rofl::rofl::rofl:
Sjedni. Jedan!
A sad zaozbiljno, mislim da da stvarno niko ovdje ne želi Maji ništa loše, niti joj želi potkopavati odluke.
Poanta je trebala biti da će je samozavaravanje unazaditi. I to teško.
Ozdravljenje vlastite osobnosti traje dugo, bez obzira na ishod braka.
I dobro si tek onda kad stvarno izađe iz tebe gorčina.
A ono što bi ti uistinu željela, Majo, čarobni štapić koji će sve vratiti na staro, koji će omogućiti da TM progleda, da svi vaši problemi nestanu...ta želja je prirodna, nitko ti to ovdje zasigurno neće zamjeriti.
maja_70
25.03.2010., 15:24
pa okej..
tebi se čini ovako
meni se čini onako
ni tebe
ni nju
ni ikoga
ja samo znam da sam ja normalna,zdrava,pametna,jaka, samopouzdana žena i smatram da je nemoguće od prekjučer do danas proći sve faze koje je maja prošla.To mi je tu mać.Jebote,meni mi samo prelazak iz jedne u drugu fazu trajao mjesecima..al žena si je sve fino složila u dva dana.
eto..ode kuhat ručak:D
Mama jeja eto ja nisam normalna, nisam zdrava , nisam pametna , nisam jaka , nisam samopouzdana i smatram da te tvoj muz ne zarezuje ni pod razno kada mu je nekakav rodjak ispred tebe i vaseg dogovora. Ja sam ODLUČNA , prošla sam sve faze za DONOŠENJE ODLUKE i odlučila da me muž više ne može zahebavati jer je DOSTA !
Ti takva normalna,zdrava,pametna,jaka, samopouzdana žena trebala bi citati onako kako sam napisala a ne onako kako zelis da piše. Ponekad imam osjecaj da zaista imas potrebu da ostavis utisak normalne,zdrave,pametne,jake, samopouzdane žene a da hranu za to nalazis upravo na ovom forumu ....:ne zna: Od prvog trenutka mog pisanja ti stalno kontriras - zaista mi nisi jasna ?!
maja_70
25.03.2010., 15:27
Ni ja :cerek:....nisam htjela:mad:
Pa sam ga dovela u red :rospija: :frajer:
Nedajte se!!
Mislim da ce sada mama jeja reci da nema teorije da si to uspjela :lol:
jesenija
25.03.2010., 15:31
imam osjecaj da zaista imas potrebu da ostavis utisak normalne,zdrave,pametne,jake, samopouzdane žene a da hranu za to nalazis upravo na ovom forumu ....
Upravo si se pokazala/dokazala u pravom svijetlu :(
jesenija
25.03.2010., 15:32
Mislim da ce sada mama jeja reci da nema teorije da si to uspjela :lol:
Neće :)
mama jeja
25.03.2010., 15:42
Mama jeja eto ja nisam normalna, nisam zdrava , nisam pametna , nisam jaka , nisam samopouzdana i smatram da te tvoj muz ne zarezuje ni pod razno kada mu je nekakav rodjak ispred tebe i vaseg dogovora. Ja sam ODLUČNA , prošla sam sve faze za DONOŠENJE ODLUKE i odlučila da me muž više ne može zahebavati jer je DOSTA !
Ti takva normalna,zdrava,pametna,jaka, samopouzdana žena trebala bi citati onako kako sam napisala a ne onako kako zelis da piše. Ponekad imam osjecaj da zaista imas potrebu da ostavis utisak normalne,zdrave,pametne,jake, samopouzdane žene a da hranu za to nalazis upravo na ovom forumu ....:ne zna: Od prvog trenutka mog pisanja ti stalno kontriras - zaista mi nisi jasna ?!
u redu
uživaj u životu
mama jeja
25.03.2010., 15:44
i da..za par mjeseci opet dođi sa novim nikom..
slova su ti uvijek ista..samo toliko da znaš...
jesenija
25.03.2010., 15:55
Isto kao sto tvoj ode rodji kad mu se zdigne i vrati se kad mu se zdigne. A ti sjedis za kompom i pises kilometarske postove.
U jednom oprastas, pa objavljujes rat, pa se ne zelis svetiti, pa kupis Bvlgari da odes na pice u pola deset, pa... pa...
Kakve veze ovo ima sa prevarom i/ili s majinom situacijom?
I, oprosti, al meni je ovo nisko :(
maja_70
25.03.2010., 16:01
odluku da želim POKUŠATI oprostiti sam donijela odmah.
Ali od "pokušati oprostiti" do "oprostiti" je hebeno dugačak proces..i NITKO me ne može uvjeriti u suprotno.NITKO, tko u oprost ide čista srca ne može reći da se to poslaže u dva dana.
Maja je još jučer napisala:i imali ste pravo kad ste rekle da nisam oprostila, jer nisam.
Danas suprotna priča.pa se pitam:jel ona smatra koga ludim ovdje?pa svi koji ovdje pišu ,svakodnevno,znaju što je oprost.Okej..ja trkeljam..pa ima nas onda više koje trkeljaju...to što maja piše..od prvog slova je SF.To ona može prodavati klincima u vrtiču, ne odraslim ženama koje su prošle prevaru i krize i oproste i odlaske i dolaske.Sad nas 15-20 ovdje ludih..ona pametna?ma de:rofl::rofl::rofl:
uh ročkaš :hebemu:
Draga mama jeja ....čitaj sada od slova do slova ne izmedju redova :p
U prvim pismima nikada nisam spomenula oprost ,naprotiv napisala sam :
Razgovarali smo milion puta , on je pokusavao da to prevazidjemo ali jednostavno je to bilo nesto sto nisam mogla brzo gurnuti pod tepih , javljala se bol koja je dolazila u talasima , sumnjala sam , govorila kako mi treba vremena i da neke stvari koje su bile do juce normalne ( izlazak s rajom , muški izleti , kave po gradu , rekreacije, edukacije i slicno - znaci imao je slobodu za svoje potrebe ) sada , nakon prevare nisu vise iste i da bi se sve vratilo mora proci vremena.
prije par dana napisala ...
...svi vi koji ste tvrdili da ja nisam oprostila- bili u pravu !!!
Danas sam napisala ono sto sam i njemu sinoc ... -
prevarena sam i teško mi je to oprostiti jer je tu uvredu nanio svjesno i sebično misleći na sebe a ne na dijete i mene....
MAMA JEJA ŠTA TE MUČI :ne zna:
danijel1711
25.03.2010., 16:02
Pozdrav djevojke. vidim da je rasprava žustra pa rekoh da uskoči jedan muški da to malo smiri ili sve razje.....
lijep je dan nema potrebe za niskim udarcima barem na ovom forumu.
maja_70
25.03.2010., 16:05
Jesenija kako nema veze ? Pa ja sam pisala o problemima koji su me doveli do toga da popi*dim i kazem dosta a tu nije samo prevara nego i neke druge stvari koje sam smatrala " nepoštovanjem " koje su tipa "ročkaša" .... nekome svekar , nekome ročkaš , nekome društvo , nekome kafana ... ali poenta je da nas te stvari izbacuju iz cipela a one su samo nadgradnja na prevaru :ne zna:
mama jeja
25.03.2010., 16:07
uh ročkaš :hebemu:
Draga mama jeja ....čitaj sada od slova do slova ne izmedju redova :p
U prvim pismima nikada nisam spomenula oprost ,naprotiv napisala sam :
Razgovarali smo milion puta , on je pokusavao da to prevazidjemo ali jednostavno je to bilo nesto sto nisam mogla brzo gurnuti pod tepih , javljala se bol koja je dolazila u talasima , sumnjala sam , govorila kako mi treba vremena i da neke stvari koje su bile do juce normalne ( izlazak s rajom , muški izleti , kave po gradu , rekreacije, edukacije i slicno - znaci imao je slobodu za svoje potrebe ) sada , nakon prevare nisu vise iste i da bi se sve vratilo mora proci vremena.
prije par dana napisala ...
...svi vi koji ste tvrdili da ja nisam oprostila- bili u pravu !!!
Danas sam napisala ono sto sam i njemu sinoc ... -
prevarena sam i teško mi je to oprostiti jer je tu uvredu nanio svjesno i sebično misleći na sebe a ne na dijete i mene....
MAMA JEJA ŠTA TE MUČI :ne zna:
ama baš ništa..eto, kao što rekoh, sretno ti u životu
maja_70
25.03.2010., 16:09
i da..za par mjeseci opet dođi sa novim nikom..
slova su ti uvijek ista..samo toliko da znaš...
mama jeja mislim da sam bila dovoljno jasna u obrazlozenju potrebe za pisanje pod drugim nikom....pa to je vec apsolvirano .....:ne zna::kava:
maja_70
25.03.2010., 16:09
ama baš ništa..eto, kao što rekoh, sretno ti u životu
hvala mama jeja :cerek::top: .... i mislim da ti neces moci a da ne bacis koji komentar na moja pisanja :mig:
mama jeja
25.03.2010., 16:13
Pozdrav djevojke. vidim da je rasprava žustra pa rekoh da uskoči jedan muški da to malo smiri ili sve razje.....
lijep je dan nema potrebe za niskim udarcima barem na ovom forumu.
bar dan i tebi
nema više rasprava..evo jeja šuti
tak da nemaš šta smirivati
maja_70
25.03.2010., 16:17
u redu
uživaj u životu
nadam se da hocu , samo Bože zdravlja ....dosta sam i propatila i vrijeme je bilo da krenem dalje .:):bicedobro:
danijel1711
25.03.2010., 16:18
Jesenija kako nema veze ? Pa ja sam pisala o problemima koji su me doveli do toga da popi*dim i kazem dosta a tu nije samo prevara nego i neke druge stvari koje sam smatrala " nepoštovanjem " koje su tipa "ročkaša" .... nekome svekar , nekome ročkaš , nekome društvo , nekome kafana ... ali poenta je da nas te stvari izbacuju iz cipela a one su samo nadgradnja na prevaru :ne zna:
majo pozdrav
malo muškog mišljenja kažeš nepoštovanje nije to nepoštovanje nego stvar
navike u određenoj sredini da živi u splitu igrao bi picigin a ne bio u kavani
ali dođe na isto nije doma,te stvari ili toleriraš ili svedeš na najmanju mjeru ili
ne prelaziš preko toga.to nije nepoštivanje nego stil života koji možemo odobravati ali i nemoramo.
naprimjer moja draga kad sam je pitao koji razlozi su da je došlo do svega
ovog,:) njezin odgovor je bio došlo mi nemam nikakvih razloga ,šta biš ti rekla na to
maja_70
25.03.2010., 16:21
Upravo si se pokazala/dokazala u pravom svijetlu :(
Zasto Jesenija ? Zato sto nisam ovdje dugo , iznijela sam svoj problem , dvojbe , razmisljanja a mama jeja je od prvog dana " bombardovala " neutemeljeno sve sto sam rekla :ne zna: ....pa hebote samo sto mi nije napisala da sam luda :eek:.....
hajde procitaj jos jednom ovo pa mi reci sta znaci u prenesenom znacenju :
mama jeja kaže:
pa okej..
tebi se čini ovako
meni se čini onako
ni tebe
ni nju
ni ikoga
eto..ode kuhat ručak Ako je ona ovakva a maja kontra od toga:flop::eek:
maja_70
25.03.2010., 16:25
majo pozdrav
malo muškog mišljenja kažeš nepoštovanje nije to nepoštovanje nego stvar
navike u određenoj sredini da živi u splitu igrao bi picigin a ne bio u kavani
ali dođe na isto nije doma,te stvari ili toleriraš ili svedeš na najmanju mjeru ili
ne prelaziš preko toga.to nije nepoštivanje nego stil života koji možemo odobravati ali i nemoramo.
naprimjer moja draga kad sam je pitao koji razlozi su da je došlo do svega
ovog,:) njezin odgovor je bio došlo mi nemam nikakvih razloga ,šta biš ti rekla na to
Danijele O.K. slazem se da je to stvar individiulanog stajališta ali meni lično nepostivanje DOGOVORA znaci i nepostivanje ličnosti onoga s kim si se dogovorio neke stvari :ne zna: Ja sam tako naucena u kuci - drzati se dogovora i ne obecavati nista sto nisi u stanju ispostovati .:ne zna:
jesenija
25.03.2010., 16:27
Jesenija kako nema veze ? Pa ja sam pisala o problemima koji su me doveli do toga da popi*dim i kazem dosta a tu nije samo prevara nego i neke druge stvari koje sam smatrala " nepoštovanjem "
Hmm, pa....mislim da si malo pobrkala lončiće ili si barem nama takve predočila :confused:
Ti nisi popizdila i rekla dosta, popizdio je i rekao dosta, tvoj muž.
Nisi ti njega sterala starcima, nego je on sam otišao.
I nisi ga uspjela dozvati ni kao cimera, ni kao tatu.
Vidjevši da nemaš izbora, počela si prodavati fore kao, paše ti razdvojenost-počela ti je pasati onog trena kad si vidjela nadu u njegovom zadnjem mailu.
Jeji nefali razumijevanja ni empatije....ako to nemoš skužiti, pročitaj svih 4000 postova.
Kad ovdje dođe netko i napiše nešt u stilu da ga je muž/žena prevario, da je gad/šupak/štogod, ali da ga voli i želi se boriti za njega/nju, ja ću mu pružiti svu podršku, bez obzira bih li sama to napravila.
Tebi sam/smo pokušale, ali ti svaki nas pokušaj pujpuj....uopće nekužim svrhu tvog pisanja?
Želiš nam se pohvaliti?
Za što točno?
I što je sad s prevarom koju nemožeš oprostiti?
Oprostit ćeš ako se on želi vratiti, a ako se nevrati, glumatat ćeš da si ponosno digla glavu jer nisi mogla oprostiti?
Ženo, daj se skuliraj, pa nitko ti ovdje neželi zlo, samo nas nemoj držati za budale.
jesenija
25.03.2010., 16:29
Zasto Jesenija ?
...pa hebote samo sto mi nije napisala da sam luda :eek:.....
Zato ti njoj jesi :(
jesenija
25.03.2010., 16:36
Pozdrav djevojke.
I tebi :)
Kako napreduješ?
danijel1711
25.03.2010., 16:38
Danijele O.K. slazem se da je to stvar individiulanog stajališta ali meni lično nepostivanje DOGOVORA znaci i nepostivanje ličnosti onoga s kim si se dogovorio neke stvari :ne zna: Ja sam tako naucena u kuci - drzati se dogovora i ne obecavati nista sto nisi u stanju ispostovati .:ne zna:
i ja sam tako odgojen ali to nije razlog da nepokušavam razumjeti ljude,njihove navike,stil života i sve drugo što uz to ide,vidiš koliko imam razumjevanja da svoju držim još doma uz sve ove odgovore jer takve odgovore nedaje moj mlađi
sin.
mama jeja,jesenija i svi drugi ovdje pokušavaju analizirati usporediti situacije
i to možda nekad ispadne kao napad na tebe ,ali nije vjeruj mi.
danijel1711
25.03.2010., 16:43
I tebi :)
Kako napreduješ?
pa neznam ni sam kako napredujem,malo sam razgovrao sa dragom i rekao joj
da poslije ovih pravnih stvari vezanih za nekretninu zna šta slijedi.
forsira da ja živim ovdje ti i sama znaš zašto,ja sam joj odgovorio da mi samo
objasni kako će to funkcionirati ,da bih ja to htio čuti,odgovor neznam.
pitao sam je valjda sam za sve ove godine zaslužio da mi kaže
razloge,odgovor je bio:nema ih došlo mi
tko lud tko pametan
jesenija
25.03.2010., 16:52
malo sam razgovrao sa dragom i rekao joj
E moj danijel, iza tog napominjanja što slijedi, krije se nada za njenim treskom na zemlju, shvaćanjem da neželi kraj....
Dovoljno si ju molio za razgovor, dovoljno/previše sranja si praštao.
"Lupi šakom" o stol, prodaj tu kuću i izgradi si novi život.
Ciglu po ciglu :)
danijel1711
25.03.2010., 16:59
E moj danijel, iza tog napominjanja što slijedi, krije se nada za njenim treskom na zemlju, shvaćanjem da neželi kraj....
Dovoljno si ju molio za razgovor, dovoljno/previše sranja si praštao.
"Lupi šakom" o stol, prodaj tu kuću i izgradi si novi život.
Ciglu po ciglu :)
i ja si to stalno govorim svaki dan mi je sve teži i teži ovdje.
jedino zadovoljstvo mi pričinjaju djeca sve ostalo je jedna velika kvrga u
želudcu.
mama jeja
25.03.2010., 17:00
želudcu.
evo kvrge:)
Pozdrav svima, moze i :kava: ako ima raspolozenih :)
danijel1711
25.03.2010., 17:03
evo kvrge:)
mama jeja si živa nema te :rolleyes:
jesenija
25.03.2010., 17:04
želudcu.
Sve mi je jasno.
Zato kažem da je bilo dosta.
Želim ti svu snagu i svu sreću ovoga svijeta :)
danijel1711
25.03.2010., 17:04
evo stari ja pijem ali uz kavu imam neki pelin za onu kvrgu:rofl:
mama jeja
25.03.2010., 17:05
ma di me nema?
hebote..pa postam svaki čas
si čorav:eek::mig:
evo stari ja pijem ali uz kavu imam neki pelin za onu kvrgu:rofl:
Neka, dobro je za zeludac, kazu :) Zivio :top:
jesenija
25.03.2010., 17:06
Pa di si naivno naše? :cerek:
danijel1711
Sve mi je jasno.
Zato kažem da je bilo dosta.
Želim ti svu snagu i svu sreću ovoga svijeta :)
hvala na podršci ,neki dani su bolji a neki tako loši da bih zapalio auto
uzeo samo putovnicu i put pod noge.:)
mama jeja
uostalom..đes ti ba?
i šta ima nova?
maja_70
25.03.2010., 17:08
Hmm, pa....mislim da si malo pobrkala lončiće ili si barem nama takve predočila :confused:
Mislim da ces i ti iz citanja dobiti 1. Hajde jos ovo probaj a ako ne sjedi 1:mig:
....moje ranije pisanje
Citiram : A šta sada namjeravam - rekla sam mu da se odvojimo na izvjesno vrijeme da on nadje sebe , smatram da je to jos jedino moguce i da je to slamka koja nas eventualno moze spasiti a sve ostalo je gubljenje snage i zivaca u kome se sigurno nece desiti nikakav pomak na bolje......
.......Da , jedini ispravan put je da ga pustim neka ide , neka se pronalazi negdje drugo a da ja pocnem pronalaziti sebe i organizovati zivot za sebe i svoje dijete bez pritiska i iscekivanja........
......Jutros je zvao da razgovaramo ali sam mu rekla da razgovarati mozemo samo kada "nadje sebe jer to i jeste problem " i ako skonta da je nekada bio sretan s nama i da to ponovo zeli.....
........Eh nakon toga sam pukla i rekla DOSTA - prije svega sebi a onda to saopštila njemu.........
.........E ovako, u ova 3 dana kada nisam iscekivala hoce li izaci vani ili ne , hoce li pricati ili sutiti , hoce li reci da ide mami i tati sada ili kasnije i bla bla bla jednostavno na povrsinu je isplivalo sve ono sto sam mjesecima mozda svjesno potiskivala u sebi da ne bi srušila lijepa sjećanja i želeći da zaista vratim ona naša sretna vremena uporno zatvarajući oči i žmireći pred stvarima koje su ukazivale na to da on to više ne može ,ne zato što ne želi nego što više nije sposoban izboriti se sa sobom .....
.............Ma valjalo se to u meni godinu i pol i jednostavno desio se - KLIK ....
Jeji nefali razumijevanja ni empatije....ako to nemoš skužiti, pročitaj svih 4000 postova.
Bicu iskrena ....ako budem ovdje i nakon 4000 postova raspravljala i pisala o svom braku i svom muzu i sjecala se njega i njegove prevare onda :visi:
Tebi sam/smo pokušale, ali ti svaki nas pokušaj pujpuj....uopće nekužim svrhu tvog pisanja?
Želiš nam se pohvaliti?
Za što točno?
hajde budi dobra pa mi navedi par primjera tog mog puj puj :ne zna:
a da se zelim pohvaliti ne zelim jednostavno sam iznijela desavanja kod mene :ne zna:
...vrlo dobro sam razlikovala pokušaje "pomoći" od pokušaja " pametovanja i ubjedjivanja "
danijel1711
25.03.2010., 17:08
Neka, dobro je za zeludac, kazu :) Zivio :top:
kažu samo neke trave unutra a ja povjerovao:lol:živio i ti ,i disi tako dugo
:top:
maja_70
25.03.2010., 17:09
Zato ti njoj jesi :(
:eek::eek::confused::eek::confused: gdje ?
Pa di si naivno naše? :cerek:
Putuje se, radi se, stislo malo s poslom :(
Koliko ste toga napisali ovih dana, a ne daju mi godisnji, ne znam kada cu stici sve procitat :)
I da znate da ste mi falili.........bemti, ko da smo rod rodjeni :)
danijel1711
25.03.2010., 17:10
Mislim da ces i ti iz citanja dobiti 1. Hajde jos ovo probaj a ako ne sjedi 1:mig:
....moje ranije pisanje
Citiram : A šta sada namjeravam - rekla sam mu da se odvojimo na izvjesno vrijeme da on nadje sebe , smatram da je to jos jedino moguce i da je to slamka koja nas eventualno moze spasiti a sve ostalo je gubljenje snage i zivaca u kome se sigurno nece desiti nikakav pomak na bolje......
.......Da , jedini ispravan put je da ga pustim neka ide , neka se pronalazi negdje drugo a da ja pocnem pronalaziti sebe i organizovati zivot za sebe i svoje dijete bez pritiska i iscekivanja........
......Jutros je zvao da razgovaramo ali sam mu rekla da razgovarati mozemo samo kada "nadje sebe jer to i jeste problem " i ako skonta da je nekada bio sretan s nama i da to ponovo zeli.....
........Eh nakon toga sam pukla i rekla DOSTA - prije svega sebi a onda to saopštila njemu.........
.........E ovako, u ova 3 dana kada nisam iscekivala hoce li izaci vani ili ne , hoce li pricati ili sutiti , hoce li reci da ide mami i tati sada ili kasnije i bla bla bla jednostavno na povrsinu je isplivalo sve ono sto sam mjesecima mozda svjesno potiskivala u sebi da ne bi srušila lijepa sjećanja i želeći da zaista vratim ona naša sretna vremena uporno zatvarajući oči i žmireći pred stvarima koje su ukazivale na to da on to više ne može ,ne zato što ne želi nego što više nije sposoban izboriti se sa sobom .....
.............Ma valjalo se to u meni godinu i pol i jednostavno desio se - KLIK ....
Bicu iskrena ....ako budem ovdje i nakon 4000 postova raspravljala i pisala o svom braku i svom muzu i sjecala se njega i njegove prevare onda :visi:
hajde budi dobra pa mi navedi par primjera tog mog puj puj :ne zna:
a da se zelim pohvaliti ne zelim jednostavno sam iznijela desavanja kod mene :ne zna:
...vrlo dobro sam razlikovala pokušaje "pomoći" od pokušaja " pametovanja i ubjedjivanja "
majo znamo da si puna bijesa ,nema potrebe za ovim mi te razumijemo,
ali nismo mi ovdje krivci ,nego samo ljudi koji pišu ono što ih muči ništa više.
nismo mi sud a ni porota:top:
danijel1711
25.03.2010., 17:12
Putuje se, radi se, stislo malo s poslom :(
Koliko ste toga napisali ovih dana, a ne daju mi godisnji, ne znam kada cu stici sve procitat :)
I da znate da ste mi falili.........bemti, ko da smo rod rodjeni :)
i mene su stisli sa poslom, malo toga se nakupilo ,sva sreća koristim stare bonuse ,kao da sam znao da ćemi trebati :rolleyes:
maja_70
25.03.2010., 17:13
i ja sam tako odgojen ali to nije razlog da nepokušavam razumjeti ljude,njihove navike,stil života i sve drugo što uz to ide,vidiš koliko imam razumjevanja da svoju držim još doma uz sve ove odgovore jer takve odgovore nedaje moj mlađi
sin.
mama jeja,jesenija i svi drugi ovdje pokušavaju analizirati usporediti situacije
i to možda nekad ispadne kao napad na tebe ,ali nije vjeruj mi.
O.K. ....napad ili ne ali je bilo poprilicno niskih udaraca sto smatram nekorektnim.
Sto se tice onog nepostovanja ja to mogu shvatiti jednom kao gresku ali kasnije je sve do mene ....i dosta dugo sam " trpila " dok nisam pukla ....znas kako kazu mozes kako hoces ali ne i do kada hoces ....jednostavno KLIK.
danijel1711
25.03.2010., 17:14
ma di me nema?
hebote..pa postam svaki čas
si čorav:eek::mig:
danas mi nisi nešto u formi ,ili te veza zeza(gle rimuje se):)
maja_70
25.03.2010., 17:17
majo znamo da si puna bijesa ,nema potrebe za ovim mi te razumijemo,
ali nismo mi ovdje krivci ,nego samo ljudi koji pišu ono što ih muči ništa više.
nismo mi sud a ni porota:top:
Danijele sory ali je quotano na jeseniju kao odgovor na njen upit :mig:
i mene su stisli sa poslom, malo toga se nakupilo ,sva sreća koristim stare bonuse ,kao da sam znao da ćemi trebati :rolleyes:
Kod nas bilo zapelo jedno vijeme, a sad se otvorilo na sve strane, pa letamo od do.........meni bolje, cim dalje od kuce :mig:
danijel1711
25.03.2010., 17:17
O.K. ....napad ili ne ali je bilo poprilicno niskih udaraca sto smatram nekorektnim.
Sto se tice onog nepostovanja ja to mogu shvatiti jednom kao gresku ali kasnije je sve do mene ....i dosta dugo sam " trpila " dok nisam pukla ....znas kako kazu mozes kako hoces ali ne i do kada hoces ....jednostavno KLIK.
sve mi to razumijemo ali nemaju svi ista gledišta na to.
tako da nekad treba saslušati i drugačija mišljenja i drugačije gledanje stvari,ali odluka je tvoja to ti nitko nemože uzeti:mig:
jesenija
25.03.2010., 17:18
Ajme, a tko si ti da mi dijeliš jedinice? :eek: :cerek:
Kakva je razlika u jejinih 4000 postova u manje od godinu dana i u tvom grintanju doma dvije godine?
S tim da jeja ovdje nepiše/necvili kako da oprosti, već tim postovima pomaže nama koji cendramo :cerek:
Pojma nemaš :rofl::rofl:
(a koliko je ovaj komentar o njenih 4000 postova nizak, suvišan je komentar)
danijel1711
25.03.2010., 17:19
Danijele sory ali je quotano na jeseniju kao odgovor na njen upit :mig:
sorry zaj... ali shvatila si šta sam htio reći
danijel1711
25.03.2010., 17:21
Kod nas bilo zapelo jedno vijeme, a sad se otvorilo na sve strane, pa letamo od do.........meni bolje, cim dalje od kuce :mig:
vjerujem ti i ja sam zadovoljniji kad sam dalje ali poslije se sijetim klinaca
pa me baci opet na staro:(
vjerujem ti i ja sam zadovoljniji kad sam dalje ali poslije se sijetim klinaca
pa me baci opet na staro:(
Ako se ispostuje dogovor, ja jos malo i sam u kuci, ko u onom filmu :)
jesenija
25.03.2010., 17:25
majo znamo da si puna bijesa ,nema potrebe za ovim
ali nismo mi ovdje krivci
Pun pogodak :top:
Maja na nama iskaljuje bijes na muža.
Ovdje jedino ti zadaješ niske udarce kad se netko neklanja tvom pisanju.
To si radila kao mirna, radiš sad....nije važno pod kojim nickom pišeš, uvijek si to ti.
Preletio sam malo sto se pisalo i jedino sto sam shvatio je da si pocela s jednim nickom, a nastavila s drugim.........dvije razlicite price.......razmisli koliko je to korektno i lakse malo.......ako nisi spremna cuti savjet, drugacije vidjenje od tvoga, ne kuzim cemu onda pisanje ovdje :ne zna:
jesenija
25.03.2010., 17:27
ja jos malo i sam u kuci, ko u onom filmu :)
:tulum:
:cheer:
:gitara:
:Pivo:
:zivili:
Ne primjecujem da se koferi pakuju, tako da cu sacekati s festom, ali dani su na izmaku........nadam se samo da ce to ici mirnim putem i da necu kroz prozor bacati kao u filmu :rofl:
maja_70
25.03.2010., 17:35
pa neznam ni sam kako napredujem,malo sam razgovrao sa dragom i rekao joj
forsira da ja živim ovdje ti i sama znaš zašto,ja sam joj odgovorio da mi samo
objasni kako će to funkcionirati ,da bih ja to htio čuti,odgovor neznam.
pitao sam je valjda sam za sve ove godine zaslužio da mi kaže
razloge,odgovor je bio:nema ih došlo mi
tko lud tko pametan
Danijel nisam citala tvoje ranije postove jer sam pokusavala "istresti" svoju dusu i s nekim preziviti posljednje korake nakon 18 mjeseci patnje. Pretpostavljam da si prevaren ali ne vezano za razlog bracnog problema spremas se za raščišćavanje svega i ako ti moze pomoci moje iskustvo - 18 mjeseci price, prijedloga, rasprava , razgovora i bla bla bla i da se nije jednom presjeklo moglo je trajati jos 18 :rolleyes: Jednostavno i u tebi vec sada postoje stvari kojih si svjestan ali ih kao i ja potiskujes iz straha , dajes jos jednu sansu za razgovor, pa ce biti jos jedan , pa jos jedan i svaki dan iscekujes promjenu . Cini mi se da i jednoj i drugoj strani treba razdvajanje na par dana jer tada neke stvari 100x brze sagledas nego kada ste zajedno svaki dan. Jednostavno ovako mi se cini : od braka do razvoda - dva koraka. Najtezi je onaj prvi - Razdvajanje - a onda ti se samo kaze hoce li onaj drugi biti naprijed ili nazad i njega je daleko lakse donijeti . Meni je taj prvi mnogo znacio :ne zna:. Po danasnjem razgovoru s muzem i njemu je znacio mnogo . Neko je hrabar pa odmah napravi dva , neko nikada ni jedan ali eto treba taj prvi svakako ako razgovorom nista ne postizes . Mi smo se ,licno , što smo vise razgovarali cini mi se vise zapetljavali. Ako ponovo dodjem u istu situaciju znam da ce nam biti dovoljan samo jedan razgovor 100% i soš jedan korak ....onaj za drugi smijer ali to je vec istim putem kojim si nekada krenuo . Strah je majka .....kazu stari ljudi .
Perussola
25.03.2010., 17:44
Nije mi bio cilj da bude nisko.
Svi mi ponekad dopustamo da netko dolazi i odlazi kad mu se zdigne, i Maja i ti i ja, svi...
I da netko donese odluku umjesto nas...
I svi mijenjamo misljenja i odluke u skladu sa SVOJIM osjecajima...
I svi to radimo u onoj mjeri koja odgovara svakom od nas
Ok?
mama jeja
25.03.2010., 17:49
danas mi nisi nešto u formi ,ili te veza zeza(gle rimuje se):)
ma jok..veza ne zeza:)
štedim slova,ne valja se razbacivati..koliko god da imaš:mig:
jesenija
25.03.2010., 17:49
Nije mi bio cilj da bude nisko.
Ajde nek ti bude....jer te inaće čitam pozitivno :)
Svi mi ponekad dopustamo da netko dolazi i odlazi kad mu se zdigne, i Maja i ti i ja, svi...
I da netko donese odluku umjesto nas...
I svi mijenjamo misljenja i odluke u skladu sa SVOJIM osjecajima...
I svi to radimo u onoj mjeri koja odgovara svakom od nas
Ok?
Gle....nitko neosporava majine odluke, ni mjenjanje istih....samo prodavanje magle.
Mislim, nama? :eek:
A jejina rođo stori nema nikakve veze s prevarom.
Sigurna sam da si u ono vrijeme, njen muž nebi to dozvolio.
danijel1711
25.03.2010., 17:50
Danijel nisam citala tvoje ranije postove jer sam pokusavala "istresti" svoju dusu i s nekim preziviti posljednje korake nakon 18 mjeseci patnje. Pretpostavljam da si prevaren ali ne vezano za razlog bracnog problema spremas se za raščišćavanje svega i ako ti moze pomoci moje iskustvo - 18 mjeseci price, prijedloga, rasprava , razgovora i bla bla bla i da se nije jednom presjeklo moglo je trajati jos 18 :rolleyes: Jednostavno i u tebi vec sada postoje stvari kojih si svjestan ali ih kao i ja potiskujes iz straha , dajes jos jednu sansu za razgovor, pa ce biti jos jedan , pa jos jedan i svaki dan iscekujes promjenu . Cini mi se da i jednoj i drugoj strani treba razdvajanje na par dana jer tada neke stvari 100x brze sagledas nego kada ste zajedno svaki dan. Jednostavno ovako mi se cini : od braka do razvoda - dva koraka. Najtezi je onaj prvi - Razdvajanje - a onda ti se samo kaze hoce li onaj drugi biti naprijed ili nazad i njega je daleko lakse donijeti . Meni je taj prvi mnogo znacio :ne zna:. Po danasnjem razgovoru s muzem i njemu je znacio mnogo . Neko je hrabar pa odmah napravi dva , neko nikada ni jedan ali eto treba taj prvi svakako ako razgovorom nista ne postizes . Mi smo se ,licno , što smo vise razgovarali cini mi se vise zapetljavali. Ako ponovo dodjem u istu situaciju znam da ce nam biti dovoljan samo jedan razgovor 100% i soš jedan korak ....onaj za drugi smijer ali to je vec istim putem kojim si nekada krenuo . Strah je majka .....kazu stari ljudi .
sve te razumijem ali kod mene je situacija malo drugačija.
ja bih rado otišao samo da je ne gledam ,a onda razmišljaš šta će biti sa djecom,više neću moći biti svako popodne snjima ,pitanje gdje ću živjeti.
a znam kako ona radi opet ću imati kvrgu u želudcu gdje su oni.
maja_70
25.03.2010., 17:52
Preletio sam malo sto se pisalo i jedino sto sam shvatio je da si pocela s jednim nickom, a nastavila s drugim.........dvije razlicite price.......razmisli koliko je to korektno i lakse malo.......ako nisi spremna cuti savjet, drugacije vidjenje od tvoga, ne kuzim cemu onda pisanje ovdje :ne zna:
maja_70 kaže: Pogledaj post
Ne znam je li tvoj komentar bio vezan za cijeli moj post ili samo za dio ? Ovo oko postovanja je upuceno Danijelu u sklopu nase price o postovanju licnosti , kasnjenju kuci ....a oko niskih udaraca i moja dva nicka je vec receno ....znaci ako se vratis na ranija citanja vidjet ces da je za to vec molen oprost :moli:
Sto se tice savjeta , misljenja , prijedloga , vidjenja i iskustava naravno da su mi dobro dosli i vec su mi uveliko pomogli kada mi je falila ona nit ali vrijedjanja ne mogu i ne zelim da prihvatam:ne zna: a bilo ih je bogami polijepo , doduse samo od pojedinih :Pop: no ja se i na njih ne ljutim jer i oni su ovdje zato sto imaju neke svoje probleme, nedoumice, misli :top:
Pozdrav svima!
Mene danas glava rastura,pms je u điru,uh što ga volim:rolleyes:
Kako si danas jejo?:)
mama jeja
25.03.2010., 17:59
Pozdrav svima!
Mene danas glava rastura,pms je u điru,uh što ga volim:rolleyes:
Kako si danas jejo?:)
tak..furam polako..:)
budem malo poradila na onom bosinom prijedlogu..
kak ti dišeš?
[U]
Ne znam je li tvoj komentar bio vezan za cijeli moj post ili samo za dio ?
Ubolo me u oko ono sto sam boldao, o nekorektnosti, nisam namjeravao nista dalje od toga, jer nisam sve procitao i ne znam tocno sto je tko pisao, ali znam da ovdje nema zlobnih, zlocestih ili onih koji bi nekome spustali, bili bezobrazni ili bilo sto u tom smislu, a vidim da si ti drugacijeg misljenja, pa kako hoces
maja_70
25.03.2010., 18:09
ja bih rado otišao samo da je ne gledam ,a onda razmišljaš šta će biti sa djecom,više neću moći biti svako popodne snjima ,pitanje gdje ću živjeti.
:ne zna: ....ma moram pronaci tvoje postove ....
tak..furam polako..:)
budem malo poradila na onom bosinom prijedlogu..
kak ti dišeš?
Probaj,ne bi ni meni bilo naodmet da ti se pridružim u tome:)
Pa dišem,ne punim plućima,ali malo više od pola,a i to je jako dobro:)
mama jeja
25.03.2010., 18:16
Probaj,ne bi ni meni bilo naodmet da ti se pridružim u tome:)
Pa dišem,ne punim plućima,ali malo više od pola,a i to je jako dobro:)
de..bude već došlo do punih pluća :)
hebaj ga..dets lajf..problem je što vidimo samo loše strane...lijepe uzimamo pod normalno..
Upravo dobio poziv na uskrsnji rucak :confused:
Gospodja punica osobno, pa kaze da to sto mi imamo medu sobom nije razlog da se ne okupimo kao i svake godine :confused:
Jesam ja lud, jesu svi oko mene ludi ili sto je sad to trebalo znaciti :ne zna:
de..bude već došlo do punih pluća :)
hebaj ga..dets lajf..problem je što vidimo samo loše strane...lijepe uzimamo pod normalno..
Ma vjerujem da hoće,malo po malo.
Nekada mi smeta to što imam osjećaj da sam skroz usredotočena samo na to negativno pa ne uspijevam pohvatati ono lijepo oko sebe i znam da to nije ok,ali valjda ću i to promijeniti s vremenom.
mama jeja
25.03.2010., 18:45
Ma vjerujem da hoće,malo po malo.
Nekada mi smeta to što imam osjećaj da sam skroz usredotočena samo na to negativno pa ne uspijevam pohvatati ono lijepo oko sebe i znam da to nije ok,ali valjda ću i to promijeniti s vremenom.
budeš:mig:
mama jeja
25.03.2010., 18:46
Upravo dobio poziv na uskrsnji rucak :confused:
Gospodja punica osobno, pa kaze da to sto mi imamo medu sobom nije razlog da se ne okupimo kao i svake godine :confused:
Jesam ja lud, jesu svi oko mene ludi ili sto je sad to trebalo znaciti :ne zna:
i?
što ćeš napraviti?
mama jeja
25.03.2010., 18:50
razmišljam se sada..
jesi li ti nju uvijek gledao takvim očima?mislim,kao majku svoje djece..dali si uvijek bio mišljenja da ima malo izvrnuti stav o roditeljstvu..il je to tek nakon prevare tako došlo?
vjerujem da je heben osiječaj dati dijete negdje..gdje nisi siguran da mu je milion posto okej...ali hej..ona im je mama..pa zar bi stvarno radila toliko protiv njih?
ivana....
25.03.2010., 18:52
citam i neznam sta bih rekla,pa reko samo da vas pozdravim..
mama jejo spricni jednom i za mene taj bvlgari...:)
mama jeja
25.03.2010., 19:00
citam i neznam sta bih rekla,pa reko samo da vas pozdravim..
mama jejo spricni jednom i za mene taj bvlgari...:)
:)
ima šta nova kod tebe?
jesi našla kakav info na Ridu kud te Jela uputila?
i?
što ćeš napraviti?
Cini mi se da je moja draga svojima zaboravila spomenuti jedan mali detalj, pa ljudi mozda i ne znaju u kojoj smo zaista fazi :ne zna:
Po punicinim rijecima, sto ima veze sto smo se posvadjali, pa ljudi se svade i mire, a zivot ide dalje i ne treba se sada od svih udaljiti :confused:
Nisam se upustio u objasnjavanje, samo sam rekao da necu doci, a da ce im kcerka objasniti zasto i pomalo bezobrazno prekinuo razgovor, ali zaista sam bio zatecen :ne zna:
"
Trebas li pocet drhtat, poput lista,
koji je ionako mislio otpasti.
Strasno puno pisanja, objasnjavanja
pretvaram se da razumijem silinu predugih zelja
Tko od nas ne bi znao
Da se vrati tamo gdje je stao.
Odlucih se da ne citam dobro ni ja (znam dobicu 1)
Moram ti reci da lijepo nije biti ovako "iskrena",
I onaj list koji podrhtava,
eno, leti
levant je ponekad cudo,
Mislim, nekako od toliko strasnog pisanja,
mozda isprika onim 4000, bi bilo
nesto sto u prikrajku uvijek ceka, majo?
Bok cure i dečki(ah gdje mi je X-ić ).
Kaj su neki novi kratkog fitilja?
Jebemti sve po spisku mama jeja , kad si napisala za skupi parfem, ja prvo pomislila da si promjenila marku pive.
Jesen dala svojem varalici( iliti mr Zgodni) da pročita tvoje naučne postove o tipovima varanja.Zanimljive su sada njegove obzervacije. Jedan dan ih napišem -ukratko.
robotina
25.03.2010., 19:36
Tko od nas ne bi znao
eno, leti
levant je ponekad cudo,
:s:s:s
i kad pomislim da je sve rečeno
dođe tiha patnja:rofl:
i razuvjeri me
tuga,ti i ja
25.03.2010., 19:48
:s:s:s
i kad pomislim da je sve rečeno
dođe tiha patnja:rofl:
i razuvjeri me
samo ću se pridružiti jer sam još pod wooow efektom !
orah!:s:s:s
robotina
25.03.2010., 19:51
Cini mi se da je moja draga svojima zaboravila spomenuti jedan mali detalj, pa ljudi mozda i ne znaju u kojoj smo zaista fazi :ne zna:
Po punicinim rijecima, sto ima veze sto smo se posvadjali, pa ljudi se svade i mire, a zivot ide dalje i ne treba se sada od svih udaljiti :confused:
Nisam se upustio u objasnjavanje, samo sam rekao da necu doci, a da ce im kcerka objasniti zasto i pomalo bezobrazno prekinuo razgovor, ali zaista sam bio zatecen :ne zna:
dragi naivko, poslušaj sada nešto!
moj ex, ne razgovara sa svojom mamom, tj ona ne priča s njim.
ali uredno se viđa sa mojim tatom, mojim nećacima, svom mojom rodbinom.
i znaš što je nazanimljivije, najljigavije, najodvratnije....kako kome....u meni više ne izaziva nikakve osjećaje?
kad se u birtiji nađu ex, moj tata i njen tata(mislim na exovu novu -staru dragu).
drugi se zgražaju, ne znam zašto, meni je smiješno.
kako kažu stari ljudi: vrana vrani oči ne kopa.
a obojica tastova ne odobravaju jela ljubavnička:lol::lol::lol:
robotina
25.03.2010., 19:53
i znaš što je nazanimljivije, najljigavije, najodvratnije....kako kome....u meni više ne izaziva nikakve osjećaje?
kad se u birtiji nađu ex, moj tata i njen tata(mislim na exovu novu -staru dragu).
htjedoh reć djela
mama jeja
25.03.2010., 19:58
Tko od nas ne bi znao
eno, leti
levant je ponekad cudo,
prinče oraše..nek si nanizao :cerek:
mama jeja
25.03.2010., 19:59
htjedoh reć djela
ma to ti je isto:rofl::rofl:
neeeeeeego...čmrljiš, niš ne pričaš..šta se događa?
ima šta sa suda?
Robotina , kaj je sa sudom? Do kada će mu dozvoliti njegove eksivaže?J ...ti državu i pravosuđe.
mama jeja
25.03.2010., 20:08
Bok cure i dečki(ah gdje mi je X-ić ).
Kaj su neki novi kratkog fitilja?
Jebemti sve po spisku mama jeja , kad si napisala za skupi parfem, ja prvo pomislila da si promjenila marku pive.
Jesen dala svojem varalici( iliti mr Zgodni) da pročita tvoje naučne postove o tipovima varanja.Zanimljive su sada njegove obzervacije. Jedan dan ih napišem -ukratko.
o hebemu i bvlgariu
tu si šnjofkalicu snimam već par mjeseci..i uvijek bilo neš preće za kupit i nikako mi nije stala u budget.ma i sad je prešlo preko limita..al me baš usrećilo..glupo..jel da?da te bočica parfema može usrećiti.
Hebaj ga..nekome torbe, nekome cipele,nekome kolaći..
ja baš na ništa nisam previše napeta..al si sa vremena na vrijeme ćapnem neš samo za sebe..a ovo sam si željela..
marku pive ne mjenjam..još uvijek na rvackom karlovcu il na bavariji..:kava:
jel tebi sa zdravljem sve pet?eh..i da te pitam nešto..već mi to par puta palo napamet pa nikako da pitam
misliš li ti da su tvoji zdravstveni problemi posljedica stresa?prevarantskog stresa?misliš da je prevara kumovala tome?
mama jeja- da , moji zdravstveni problemi su zasigurno posljedica strašnog stresa jer sam do toga bila odličnog zdravlja.Javili su se cca 9 mj. od saznanja.On sam je bio strašno uplašen pa je na internetu potražio sve moguće informacije i između ostalog da stres može biti okidač,.Interesantno da je to u meni pobudilo ono: e neće me još i bolest dotući.
K vragu pa nisam spavala mjesecima, a želucu sam imala manju ili veću kvrgu ovisno da li je bio lošiji ili bolji dan.
robotina
25.03.2010., 20:45
ma to ti je isto:rofl::rofl:
neeeeeeego...čmrljiš, niš ne pričaš..šta se događa?
ima šta sa suda?
stiglo riješenje o mjeri privremenog uzdržavanja za dvoje malenih samo.
on se može žalit al žalba ne odgađa rješenje.
još samo da i plati sve zaostatke....
eh da, draga mu rodila...
eeeee jejo, ja danas sebi i svojoj dječici kupila nove stolce.
sad ne moram strahovat da će mi gosti past sa stolca jer se stolac raspao...
nije blgari il kako već, al je meni drago.
tuga,ti i ja
25.03.2010., 20:47
robotina jesi li zadovoljna riješenjem?
alaj će mu biti veselo uz prinovu još i zaostatke plaćat al tako mu i treba!
medenany
25.03.2010., 20:57
đizus i meri :ne zna:
__________________________________________________ ________:facepalm:
obožavam bvlgariu :cerek:
janana,što te češće nema ?
jelice,termin se bliži,nemoj se zaboravit oglasiti ...:)
Naivko :rofl:
punica ti legendarna ...
edit...ja sam danas kasnila 25 min s posla i dobila :mad::hebemu: ...
inače lesi nije tip koji kasni,koji se ne javlja,ne on je uredno stizao na vrijeme,jebo mater,mislim... zapravo,sigurna sam da mi se čak javljao sa svojh dejtova (sigurna sam i kada i kojih ) tako da sve te vaše ljutnje oko tih stvari ja kužim,ali sve to ne mora značiti ništa ...
ja nemam crvene gaće il miris kao podsjetnik,meni je svaki dan u dvije godine jedan veliki podsjetnik ,stotine situacija,razgovora,pjesama,izlazaka ...
I jedino što je meni u svemu tome bitno je da sam ja ja ...bila i ostala ...pala sam na faking dno,probala mulj i bio mi fuj ...
digla se,nemam ni sama pojma kako,možda,ne možda nego sigurno da je i ovih 5000 postova ovdje meni pomoglo da ostanem JA ...
Ako se pisanjem ovdje mjeri nečija gorčina ili neuravnoteženost onda ću radije prihvatiti da me se doživljava kao takvu,nego prestati pisati ovdje da bi nekome pa i sebi dokazala da sam dobro ...
Nekad jesam,nekad nisam ...wtf ...
nekad popizdim na sjećanje na neku situaciju,a nekad se na istu i ne trznem ...
i nemam pojma zakaj sad to uopće pišem :cerek:
medena- ma ne znam ni sama zašto tako malo pišem, ali čitam, čitam...tu sam iza ekrana kao i deseci anonimnih prevarenih koji sigurno čitaju i nalaze sebe.
Meni je sve ovo strašno pomoglo da se emocionalno oporavim i zato ću i dalje čitati i naravno i pisati (pa dobro ovo vjerojatno manje).
medenany
25.03.2010., 21:10
i da ,gdje je sorre ?
nadam se da uživa :)
medenany
25.03.2010., 21:12
medena- ma ne znam ni sama zašto tako malo pišem, ali čitam, čitam...tu sam iza ekrana kao i deseci anonimnih prevarenih koji sigurno čitaju i nalaze sebe.
Meni je sve ovo strašno pomoglo da se emocionalno oporavim i zato ću i dalje čitati i naravno i pisati (pa dobro ovo vjerojatno manje).
možda i to nešto znači,možda, kako kaže maslinčica, dođeš do faze da više i nemaš što reći ...
Medena dok vi povedete neku temu i analizirate, ja mislim , mislim i počnem pisati , nešto me omete i izbrišemsve. Inače sam i pre brza na jeziku i sklona oštrim diskusijama i borbi za svoje mišljenje.
robotina
25.03.2010., 21:18
robotina jesi li zadovoljna riješenjem?
alaj će mu biti veselo uz prinovu još i zaostatke plaćat al tako mu i treba!
u osnovi jesam, jer se nešto počelo dešavat.
nije meni stalo do visine cifre, je da je 1800 kn dobra svotica.
da je barem bio otac, da je barem koji put u ovih 8 mjeseci dao sam od sebe bar 200 kuna, da je barem pitao treba li ti novaca, kad je naš šestogodišnjak završio u bolnici.... da je... ali nije
i zato sam zadovoljna, pa makar opet neplaćao, al imam s čime da mu sjednem na račune, na imovinu.... samo zato što on nije
i ne zanima me ima li on il nema....samo zato što nije
medenany
25.03.2010., 21:19
Medena dok vi povedete neku temu i analizirate, ja mislim , mislim i počnem pisati , nešto me omete i izbrišemsve. Inače sam i pre brza na jeziku i sklona oštrim diskusijama i borbi za svoje mišljenje.
pa što ...? :cerek:
medenany
25.03.2010., 21:22
....samo zato što nije
to meni nikako neće u glavu,neće pa neće ....
koji se kurac čovjeku desi da jednostavo odbaci biti ono što je jer je preteško i jer boli ego ?
uh robi :grli:
tuga,ti i ja
25.03.2010., 21:25
u osnovi jesam, jer se nešto počelo dešavat.
nije meni stalo do visine cifre, je da je 1800 kn dobra svotica.
da je barem bio otac, da je barem koji put u ovih 8 mjeseci dao sam od sebe bar 200 kuna, da je barem pitao treba li ti novaca, kad je naš šestogodišnjak završio u bolnici.... da je... ali nije
i zato sam zadovoljna, pa makar opet neplaćao, al imam s čime da mu sjednem na račune, na imovinu.... samo zato što on nije
i ne zanima me ima li on il nema....samo zato što nije
drago mi je ako si zadovoljna ali i sama znaš da 1800 i nije neka svota za dvoje djece.
kakva je to protuha od čovjeka da nije htio pomoći svojoj djeci!?:mad:
koji su njegovi razlozi bili za to?
jesi li mu rekla da ti treba pa te odbio ili?
možda ga ta njegova flundra drži za jaja.:kava:
Pa ništa . I mogu ti reči da baš neke volim oplesti i koji ih j... S godinama sve manje imam takta s budalama i prijetvornim "poslovnjacima", pa me neki u čudu gledaju kada nedam da razvijaju svoje dubokoumna sranja.
Žao mi je što sam u svom životu bila pre tolerantna( i privatnom i službenom) i mogu reči: dobro se osijećam, što dobro- baš dobro.
Robi daj mu sjedni na imovinu . A koja je ona biser pa nije vidjela kako "brine " o djeci mi sad i ona ima s njim dijte. Moš misliti kako će postati odgovoran s njom ili će otprašiti u novu vezu i napraviti još koje.
medenany
25.03.2010., 21:35
Pa ništa . I mogu ti reči da baš neke volim oplesti i koji ih j... S godinama sve manje imam takta s budalama i prijetvornim "poslovnjacima", pa me neki u čudu gledaju kada nedam da razvijaju svoje dubokoumna sranja.
Žao mi je što sam u svom životu bila pre tolerantna( i privatnom i službenom) i mogu reči: dobro se osijećam, što dobro- baš dobro.
pa nemaš potrebe niti uostalom razloga trpiti nešto zbog čega se ne osjećaš baš dobro :)
moram sada begati,djeca zovu
kissi ...
tuga,ti i ja
25.03.2010., 21:36
Robi daj mu sjedni na imovinu . A koja je ona biser pa nije vidjela kako "brine " o djeci mi sad i ona ima s njim dijte. Moš misliti kako će postati odgovoran s njom ili će otprašiti u novu vezu i napraviti još koje.
ako već nije.:kava:
Robi , a da ga steriliziramo?
tuga,ti i ja
25.03.2010., 21:38
Robi , a da ga steriliziramo?
aaah evo napokon i mašta proradila!:cerek:
robi šta kažeš?
svaka drži za po jednu ruku i nogu a ti ožeži-reži!:rofl:
Rosaly45
25.03.2010., 21:52
robi šta kažeš?
A ne takve treba laganini :)
Tupim, hrđavim nožičem :rofl:
(moja mašta prošle godine :D )
Jok, 2 cigle.
Nađite mi smjlić s 2 cigle.
maja_70
25.03.2010., 22:08
đizus i meri :ne zna:
__________________________________________________ ________:facepalm:
I jedino što je meni u svemu tome bitno je da sam ja ja ...bila i ostala ...pala sam na faking dno,probala mulj i bio mi fuj ...
digla se,nemam ni sama pojma kako,možda,ne možda nego sigurno da je i ovih 5000 postova ovdje meni pomoglo da ostanem JA ...
Ako se pisanjem ovdje mjeri nečija gorčina ili neuravnoteženost onda ću radije prihvatiti da me se doživljava kao takvu,nego prestati pisati ovdje da bi nekome pa i sebi dokazala da sam dobro ... Nekad jesam,nekad nisam ...wtf ...
nekad popizdim na sjećanje na neku situaciju,a nekad se na istu i ne trznem ...
i nemam pojma zakaj sad to uopće pišem :cerek:
Medenany izvini molim te ako si se ti nasla u onom mom pisanju o Jejinih 4000 postova ali zaista mi to nije bila namjera:s....Ti sa svojih 5000 postova nikoga ne lijepis ti savjetujes , pomazes, otvaras oci svojim primjerom i nicim ne pokazujes da si ti velika neko drugi mali i iskreno iznosis svoju "borbu" . I normalno mi je da napises 10 000 postova ispred ovog naseg svjetleceg "psihica" . Mislim da onaj ko nema problema u braku s oprostom prevare ili je istu daaaaaaavno oprostio vise ovdje ni ne zalazi :ne zna:
U svakom slucaju tebi hvala ,jer jedan tvoj post me "lupio u glavu " , ti si bila onaj KLIK da se razdvojim od muza na izvjesno vrijeme i shvatim sebe bez svakodnevnih nedoumica i pritisaka. Ja ti zelim da u svojoj borbi za pronalazenje mira i srece pa na kakav god to nacin bilo - uspijes !
Rosaly45
25.03.2010., 22:17
Imala sam isto sirovinu koji je mislio da može posle razvoda stisnuti tipku "erase" na svoju djecu samo zato jer je tatica odlučio da ima svoj novi život...sudkinja ga malo spustila na zemlju kad je rekla da mora plačati alimentaciju dok god se djete školuje...godinu dana prije toga je rekao maloj " nek te ku..c školuje tko hoće, ja neću"...eto "tatica"...sud odlučio da ipak hoćeš :p ..pa makar to trajalo samo par mjeseci...
Isuse ženo ,pa kaj se stalno sebi opravdavaš.
Mi već odavno znamo da je on jedno obično sebično smoživo govno . Analiziraj, pati , otpati, ali shvati:TREBA TI VREMENA da bi odluke bile konačne. Ma nije ti to juha iz vrečice- gotovo za 5 minuta. Prevara je stara govedina , trebajoj jako, jako dugo da je možeš provariti.
Kak se meni neda kvotati- ovo se naravno onosi na maju.
maja_70
25.03.2010., 22:26
........
I nisi ga uspjela dozvati ni kao cimera, ni kao tatu.
Vidjevši da nemaš izbora, počela si prodavati fore kao, paše ti razdvojenost-počela ti je pasati onog trena kad si vidjela nadu u njegovom zadnjem mailu.
Ženo, daj se skuliraj.....
pa onda piši...
Drage moje , meni je ovdje makar 5 - 10 ljudi reklo da misli da je odluka prebrza , da trebam na brdo da udahnem pa onda donosim odluke , da je nemoguce ovako ili onako , da se boji da nisam ovo ili ono .....ali vas dvije ste uporne u negiranju a ne u suprotnom mišljenju sa mojim pisanjem. No , nije ni bitno , vratila sam se godinu dana unazad i procitala neke od vasih prvih postova i sve je O.K. - razumijem vas . :mig::rolleyes:
Rosaly45
25.03.2010., 22:27
Kak se meni neda kvotati- ovo se naravno onosi na maju.
Skužila sam :)
jesenija
25.03.2010., 22:49
vratila sam se godinu dana unazad i procitala neke od vasih prvih postova i sve je O.K. - razumijem vas . :mig::rolleyes:
A da se već jednom prestaneš sramotiti? :cerek:
robotina
25.03.2010., 22:49
robi šta kažeš?
:lol::lol::lol:
da ne kvotam sve;
kad sam ga prije 3-4 mj tražila bar dvjesto kuna rekao je: imaju djeca mamu!
e pa sad ta mama, koja je dokazala da može brinut o svojoj djeci, prehranit ih sa sićom, hoće pokazat i zube.
i pokazat ću ih, jer su moja djeca predugo bila zakinuta za puno toga, isad je red da ne budu. pa ako već imaju mamu, mama će se borit i protiv crnog vraga za njih i njihova prava, a taj divni tata koji misli da je dovoljno što samo jedno dijete dolazi k njemu, će i tekako osjetit kakvu mamu imaju naša djeca:D
držim se onog, sa slonovskim pamćenjem: tiha voda brege dere.
ak treba čekat i 10 godina, ja ću čekat. i naplatit svaku kunu s kamatama.
i u svakoj kuni ću vidjet uzdahe moje djece kad doista nisu imali čak ni ono najosnovnije.
jesenija
25.03.2010., 22:53
ak treba čekat i 10 godina, ja ću čekat. i naplatit svaku kunu s kamatama.
Go, robi, go :top:
Rosaly45
25.03.2010., 23:04
Robi, moje mišljenje već znaš, ali ipak još jednom
:top::top::top:
maja_70
25.03.2010., 23:05
Isuse ženo ,pa kaj se stalno sebi opravdavaš.
Mi već odavno znamo da je on jedno obično sebično smoživo govno . Analiziraj, pati , otpati, ali shvati:TREBA TI VREMENA da bi odluke bile konačne. Ma nije ti to juha iz vrečice- gotovo za 5 minuta. Prevara je stara govedina , trebajoj jako, jako dugo da je možeš provariti.
Janana ne pravdam se sebi nego sam vise puta objasnjavala sta mi se desava i vise puta odgovarala na neka pitanja tako da vjerujem da ti djeluje kao pravdanje :ne zna: ...no nije ni bitno .Mislim da sam se konacno pomakla s mrtve točke na kojoj sam bila 18 mjeseci , neke stvari su legle na svoje mjesto i javim vam svakako kako je ovo sve zavrsilo . Mozda bi drugacije izgledalo da ovdje tipkam makar pola godine , da sam sve svoje faze prezivljavanja prevare iznosila pa bi ovo bila kao zavrsna ali ovako moguce da sve djeluje prebrzo. Uglavnom sutra nastavljamo ispocetka a ja cu vam se s vremena na vrijeme javiti vjerovatno kada mi se pojavi poneki ? ili ! u zivotu .
Ono sto znamo oboje je :
- da nam od njegove prevare ne ide
- da se neke stvari moraju promijeniti
- kako sada kaze " on se nasao" - zeli da je uz nas
- ja to isto želim ali sam svjesna da mogu i bez njega
- uvidjela sam da je strah "strašna" stvar
- bez straha mogu zapoceti oprost
- dok smo zajedno mora postojati dogovor
Kako ko shvati - shvati ....ja idem dalje pa vam javim je li bila prebrza ili pravovremena odluka ...ako upadnem - znat će te :mig:
robotina
25.03.2010., 23:10
što ste tolko navalile na maju?
a mi ostale smo spremne analizirati do besvijesti.
volimo da svaka odluka dozrije ko grožđe:D
i vjerujem da će kroz tjedan-dva ta žena doć i reć: rastajem se, eto. našla sam dobar posao, stan za sebe i dijete.
ili će njen lesi poklopit se po ušima, manji od mikroba, zatelebat se u nju ponovno jer mu se sviđa ta nova, energična i odlučna žena
i oni će nastavit svoj happy life:mig:
eto, to ja mislim.
ko meni kriv što sam 6 godina mislila da am slaba bez muškog lakta koji me tolko puta žboknuo pod rebra da me još i sad boli
majo!
u ovom postu,na koji se nisi ni osvrnula, možda jer ga nisi uočila il si uočila sitnu bodlju pa nisi reagirala, htjedoh ti reć nešto.
ti jesi zorila godinu i pol, ti jesi pregrmila puno osjećaja i nadvladala puno demona....ali nisi ni upola onolko kolko treba.
i nisi oprostila, niti nećeš. sve dok pristaješ na cimerski odnos.
čitam tebe i sjetim se sebe. svih onih samozavaravanja, svih onih nada, odluka i dvojbi.
i ako bi išta trebala, trebala bi vrijeme koje trošiš na replike sa mama jejom i jesenijom, potrošit na analiziranje same sebe. a samu sebe nitko ne može proanalizirat u samo nekoliko dana.
ja sam donijela odluku, ne zato što sam bila zrela za nju, već zato što sam samu sebe secirala na djeliće i na kraju zaključila da me je ex natjerao da postupim onako kako jesam. kao što i tvoj tjera tebe.
nit mi je bilo lako živjeti u lažnoj bračnoj idili, nit u cimerskom odnosu, a bogme nije ni sada lako. neće ni tebi.
cure te samo hoće natjerati na to da budeš spremna na svaku opciju.
to je seciranje tebe ali je neophodno da se sagledaš iz svih uglova.
i da, jeja zvuči poput šrinka, ali ovdje bar možeš do besvjesti čitati sve postove i razmišljati o svakoj riječi napisanoj. i lakše ćeš doći o spoznaji same sebe.
maja_70
25.03.2010., 23:10
:w :zzz:
"dragi krmak"
25.03.2010., 23:22
ajme krmak...nisam se rekla razvest jebote..:rofl::rofl:pa nije meni razvod ni u peti,kaj je tebi..sorry ako sam tako zvučala.ma nije meni u životu uopće loše..jebemti..dođeš malo se potužiš i krmak odma kaže RAZVOD.
Ne Krmak..ja sam samo rekla da si budem sad koncipirala svoj život kako ja hoću..a on ak se uklopi..dobro se uklopi.Ak me razumiješ.
Meni je moja obitelj sve..za nju ću gristi,plakat,molit...sve.Ali nikome,pa čak ni njemu neću dozvoliti da pravi budalu od mene..i da u meni budi emocije,koje budi sa svojim ponašanjem.
Budući da mi nije u prirodi glumiti, ja to jednostavno nisam u stanju napraviti..moraću nekako sebi to utuviti u glavu...tako da me sve to skupa ne ponese toliko..da se ne sekiram, živciram.
Pogle..ja sam imala jučer čvenk sa mužem u pola pet.On to nije ispoštovao.Nije ni bitan razlog sada.jednostavno nije ispoštovao,a nije smatrao ni za shodno da mi javi da neće doći.
E sad..da sam ja sa klincima ošla u šest u kino i svojim putem dalje..bilo bi malo drugačije..bar meni unutra,ovako sam se ja fiksirala..na večeru, na njegovo tuširanje, na ovo..na ono..a njega nema..jel me kužiš?
A danas je na mom odlasku znao pitati;a kad češ biti nazad?i znao me jednom nazvati i poslat sms da me locira.I znao bi mi kenjat do preksutra i dignuti nosinu,da sam slučajno došla kasnije.Znači, on to pravo sebi uzima, jer naravno, on uvijek opravdano kasni..ma meni to pravo ni netreba..hej..pa mogu se eventualno zajebat za 15 minuta..više od toga mi je već smiješno.
ja znam da je on velikim dijelom odsutan iz kuće radi posla..trenutno ih radi tri..i znam da ga to opterečuje jako..jer po noći bulazni i prebrojava materijal, radnike..i dobavljače..u snu..i znam da mu treba ventil..nisam glupa hebote.
Al ventil mora biti takav da zadovoljava obe strane..a ne meni na uštrb.
Ne, ne razmišljam o razvodu..razmišljam kako promjeniti nešto..da ja ne gubim živce..pa niti zbog njega.Al trenutno baš ne dopirem do njega,pa se nadam da će mu vremenom doći iz guzice u glavu..samo šta ću ja do tada poluditi.
Zato moram/o nešto promjeniti..inaće budemo potonuli.
Jer ne,nije mi lijepo čekati ga ko aždaja doma.
Ne, nije mi lijepo gledati ljudinu sa milion kvaliteta kako se sčučuri na kauču i samo klima, u nadi da će salva što prije prestati.Ne, nije mi lijepo kad kaže:oprosti, neće se više dogoditi..a u staru zna da tako neće biti.
Nije mi lijepo spavati na svojoj strani kreveta,umjesto da mu se užlicam..i ne, nije mi lijepo kad umjesto puse i zagrljaja ujutro dobijem jedno kiselo dobro jutro.
Zato ja danas nisam kasnila..došla sam pet minuta ranije..samo da mu dokažem.I ne..ne želim mu se niti inatiti..samo želim imati svoj maleni mir u sebi..i imat ću ga..kako bilo da bilo
nisam ni spomenuo razvod kao neku izglednu opciju, nego čisto hipotetski, da vidimo kako dišeš po tom pitanju. tvoja reakcija govori dovoljno. ;)
znaš, jejo, kad bih ja sad išao secirati ovaj tvoj post sa stavom kakav ti zauzimaš naspram maje, pukla bi cijele jedna dosta neugodna rasprava.
molio bih te samo komentar na boldano, da pojasniš što bi značilo "potonuli".
i moram još malo biti do jaja iskren, i reći da sam jako iznenađen time kako si na oštar nož dočekala maju. čovjek se stvarno zapita što je razlog tome. :ne zna:
"dragi krmak"
25.03.2010., 23:27
Ti to iz vlastitog iskustva?
Koliko sam shvatila, tebe je lj ucijenila, pa si mislio da blefira?
Nisi li na kraju ipak napravio točno ono što je tražila, ali, malo prekasno?
Da možeš vratiti vrijeme, bi li drugačije postupio?
Da možeš vratiti vrijeme, do kamo bi ga vratio i što bi promijenio?
nije me baš ucijenila, ali je imala svoje želje i potrebe. koje ja nisam bio spreman zadovoljiti na način kako je ona to htjela.
da mogu vratit vrijeme... a ne znam, stvarno ne znam. doista. :ne zna:
zadovloljan sam ovako.
mama jeja
25.03.2010., 23:31
majo!
i da, jeja zvuči poput šrinka, ali ovdje bar možeš do besvjesti čitati sve postove i razmišljati o svakoj riječi napisanoj. i lakše ćeš doći o spoznaji same sebe.
hebo te šrink:rofl::rofl::rofl:
znaš li ti robi da mene cijelo večer pere grižnja radi mog bvlgaria i tvojih stolica?:(
jesenija
25.03.2010., 23:32
da mogu vratit vrijeme... a ne znam, stvarno ne znam. doista. :ne zna:
zadovloljan sam ovako.
Ja nisam zadovoljna odgovorom :rofl:
Mislim da znaš :)
jesenija
25.03.2010., 23:37
E, sjeća li se netko onog dečka što je htio staviti bubamaru u avatar?
Onog što nas je trčao tužiti mami jeji? :lol:
"dragi krmak"
25.03.2010., 23:37
Ja nisam zadovoljna odgovorom :rofl:
Mislim da znaš :)
sve i da sam odolio, i da se nisam upustio u vezu s drugom, to ne znači da bih danas bio u sretnom braku.
neka pukne ono što puknuti mora, to je moja filozofija. ja ne vjerujem u rad na vezi. jbg. :ne zna:
Rosaly45
25.03.2010., 23:40
znaš li ti robi da mene cijelo večer pere grižnja radi mog bvlgaria i tvojih stolica?:(
Ja maznem kćerki parfem kad idem nekud :rofl:
Kupuje joj dečko, a mama se šverca :cerek:
jesenija
25.03.2010., 23:43
sve i da sam odolio, i da se nisam upustio u vezu s drugom, to ne znači da bih danas bio u sretnom braku.
neka pukne ono što puknuti mora, to je moja filozofija. ja ne vjerujem u rad na vezi. jbg. :ne zna:
Baš to sam mislila....da ti je lj bila pomagalo za odluku o razvodu.
I ja vjerujem da pukne ono što puknuti mora i da tu nepomaže nikakav rad na vezi, ali nebih bila tako isključiva.
Neke veze puknu a da nisu morale, nitko nije radio na njima.
mama jeja
25.03.2010., 23:46
nisam ni spomenuo razvod kao neku izglednu opciju, nego čisto hipotetski, da vidimo kako dišeš po tom pitanju. tvoja reakcija govori dovoljno. ;)
znaš, jejo, kad bih ja sad išao secirati ovaj tvoj post sa stavom kakav ti zauzimaš naspram maje, pukla bi cijele jedna dosta neugodna rasprava.
i moram još malo biti do jaja iskren, i reći da sam jako iznenađen time kako si na oštar nož dočekala maju. čovjek se stvarno zapita što je razlog tome. :ne zna:
ovako..maju dočekah tako kako ju dočekah jer mislim da laže...da ne piše onako kako je..nisam joj osijetila slova..moraš priznati da je to doista rijetkost.
sa potonuti sam mislila..
sve one lijepe stvari što ih svakodnevno proživljavamo skupa,u kojima uživamo, koje volimo,naš smijeh,naše pive,naši ozbiljni i neozbiljni razgovori..naši bjegovi od svakodnevnice..naše "mi"
to će potonuti.
a ja to ne želim.ne mogu si zamisliti život bez toga.a toga nema jer sam ja ljuta,a ljuta sam jer se osiječam ko budala,a budalom me on pravi.
ja sam sada zapela za to..i budem to istjerala na čistac..ovako ili onako.
i osiječam se pomalo poput govneta radi toga..al kako je to asia lijepo rekla:ne želim se cijeli život boriti stime.
nemam ja nikakvih zlih misli prema njemu,jebote..pa krvi pod vratom bi mu dala da mu treba..al sam tužna do boga i nazad.
eto..vald si neš uspio pokopčati:)
mama jeja
25.03.2010., 23:50
E, sjeća li se netko onog dečka što je htio staviti bubamaru u avatar?
Onog što nas je trčao tužiti mami jeji? :lol:
kak se ono zvao...vergilije..il tak neš..vergine..maslinovo ulje..eh da..
onaj šta je vračo pare u banku???
jesenija
25.03.2010., 23:53
Kakve pare? :confused:
Vergine, što bi s tobom?
"dragi krmak"
25.03.2010., 23:54
ovako..maju dočekah tako kako ju dočekah jer mislim da laže...da ne piše onako kako je..nisam joj osijetila slova..moraš priznati da je to doista rijetkost.
sa potonuti sam mislila..
sve one lijepe stvari što ih svakodnevno proživljavamo skupa,u kojima uživamo, koje volimo,naš smijeh,naše pive,naši ozbiljni i neozbiljni razgovori..naši bjegovi od svakodnevnice..naše "mi"
to će potonuti.a ja to ne želim.ne mogu si zamisliti život bez toga.a toga nema jer sam ja ljuta,a ljuta sam jer se osiječam ko budala,a budalom me on pravi.
ja sam sada zapela za to..i budem to istjerala na čistac..ovako ili onako.
i osiječam se pomalo poput govneta radi toga..al kako je to asia lijepo rekla:ne želim se cijeli život boriti stime.
nemam ja nikakvih zlih misli prema njemu,jebote..pa krvi pod vratom bi mu dala da mu treba..al sam tužna do boga i nazad.
eto..vald si neš uspio pokopčati:)
dakle, ako on ne promijeni svoje ponašanje, potonut ćete.
ako se to dogodi, što onda? svejedno ostajete zajedno? razvod ni u kojem slučaju ne dolazi u obzir?
mama jeja
25.03.2010., 23:54
Ja maznem kćerki parfem kad idem nekud :rofl:
Kupuje joj dečko, a mama se šverca :cerek:
a ne
jeja ga sakrila
ak ga se starija dočepa bude mirisala cijela škola
ak ga se mali dočepa budu mirisali svi kamioni,auti i mačevi na potezu zadar-split
ak ga se dočepa najmanja bude mirisala wc školjka..i četka
tak da je jeja to fino spremila
mama jeja
25.03.2010., 23:55
mala budna..gibam
"dragi krmak"
25.03.2010., 23:56
bravo, tako je - vergine. :)
hm, hm..
da nije jedan od "novih" dečkiju njegova nova forumska inkarnacija... :D
jesenija
26.03.2010., 00:02
Nema šanse :cerek:
Rosaly45
26.03.2010., 00:14
bravo, tako je - vergine. :)
hm, hm..
Koga ste se to sjetili ? :ne zna:
Kakvo je to bilo tužakanje za nekakve bubamare ?
Zvući mi ko da je vergine imao 5 godina :rolleyes:
maja_70
26.03.2010., 07:27
Dobro jutro:w
robotina
26.03.2010., 07:57
e jesi me nasmijala.
gle ovako!
ak moj vrli ex u podjeli imovine bude htio uzet stolce koje je on kupio, dobit će one koje je kupio-rasklimane.
a meni će ostat ovi lijepi novi.
nije robi bedasta. idući na redu je stol, lijepi hrastov. da se slaže sa stolcima.
stari ionak ima rupu na plohi, od pivske boce, exov biser, kad je branio svoju nevinu guzicu.
firefox3
26.03.2010., 08:08
Ženo, daj se skuliraj, pa nitko ti ovdje neželi zlo, samo nas nemoj držati za budale.
Ajme, a tko si ti da mi dijeliš jedinice? :eek: :cerek:
Pojma nemaš :rofl:
(a koliko je ovaj komentar o njenih 4000 postova nizak, suvišan je komentar)
Trebalo bi citirati još koji da se dobi prava slika. Ovdje je očito kako postoje klanovi, to čak i padobranac u mom obliku vidi.
Dobro si razlikovala, ali način ti nije bio dobar. Moraš priznati da i to ima utjecaja na njihovo viđenje tebe.
Ovdje jedino ti zadaješ niske udarce kad se netko neklanja tvom pisanju.
Nije jedina, ooooo nije jedina. :mig:
A jejina rođo stori nema nikakve veze s prevarom.
Sigurna sam da si u ono vrijeme, njen muž nebi to dozvolio.
Kako se ti u dvije rečenice uspiješ demantirati.
Ako nema veze, zasto si on ne bi "u ono vrijeme" dozvolio???????
..al me baš usrećilo..glupo..jel da?da te bočica parfema može usrećiti.
Hebaj ga..nekome torbe, nekome cipele,nekome kolaći..
Nekom sex :rofl:
to meni nikako neće u glavu,neće pa neće ....
koji se kurac čovjeku desi da jednostavo odbaci biti ono što je jer je preteško i jer boli ego ?
Razgovarajući s ljudima u RL shvatih da je samo stvar principa, nije bitno da li je ostavio ili ostavlja, dat će i krvi ako treba ali novca ne do rješenja. :ne zna:
:top:
Nešto me baš zanima rasplet ove priče.:o
Što znači potonuti a ne razvesti se?
medenany
26.03.2010., 08:25
Uglavnom sutra nastavljamo ispocetka a ja cu vam se s vremena na vrijeme javiti vjerovatno kada mi se pojavi poneki ? ili ! u zivotu .
Ono sto znamo oboje je :
- da nam od njegove prevare ne ide
- da se neke stvari moraju promijeniti
- kako sada kaze " on se nasao" - zeli da je uz nas
- ja to isto želim ali sam svjesna da mogu i bez njega
- uvidjela sam da je strah "strašna" stvar
- bez straha mogu zapoceti oprost
- dok smo zajedno mora postojati dogovor
Kako ko shvati - shvati ....ja idem dalje pa vam javim je li bila prebrza ili pravovremena odluka ...ako upadnem - znat će te :mig:
a hoćeš se ti mijenjati ?
kako ćeš odsada podnositi prevaru ?
znaš da sad na oprost imaš i njegovo traženje koje isto boli ...
Gle,odi dalje,ja sam uvijek da se stvari poprave ako mogu,zapravo za to da čovjek ne ide protiv sebe zbog inata i ponosa,ako upravo taj ponos nije ono protiv čega se ide ...
Valjda znaš da njegov povratak neće vratiti cvrkut ptičica u vaš dom ...
Moram ti reći da mi je ova tvoja metamorfoza u par dana malo tu mač,ali može biti da sam zavidna jer ja nisam tako nabrzinu došla do toga :cerek:
zezam se ...
kad ti kažeš meni je odvojenost pomogla,ja sam vidjela što mogu i da mogu bez njega ....sorry stara ,ali bulšitaš ga ....
ja sam bila sama 7 mjeseci i nisam još bila došla do te faze da osjetim što znači samoća,borba za opstanak...stalno je netko bio uz mene ,na kraju krajeva i lesi se trudio da bude tu negdje ...
onaj osjećaj usamljenosti koji se javlja jer zaista sve moraš sam ...jebeno SAM ,jer nema nikoga da ti pruži ruku,da ti odštopa umivaonik,popravi bojler ,tuguje s tobom,raduje se ...il kaj ti ja znam ...e taj osjećaj je poražavajući ...onaj tko to preraste ,taj ima pravo reći ja znam što sve mogu ....
opet,svi mi možemo il bi bar trebali moći sami uspjeti u životu,nije to neki bauk,veći je bauk priznati sebi zašto toliko ne želimo ni probati ...
ja jesam (priznala,ne probala ):cerek:,naravno da sam si stvarćice složila onako kako meni paše,svi moji razlozi su tako važni da mogu samo :o ako mi nešto netko kaže,ali u sebi,kad malo proroštvam opet ću naći one primitivne i obične razloge ... ovako mi je lakše ...:ne zna:
Strah :confused:
strah sama stvaraš da bi se unaprijed pripremila za možebitne situacije ...
ja neznam kako sam svoj strah izbrisala :ne zna:
jednostavno,malo je toga čega se ja sad bojim ...
za nas dvoje više ne jer kad smo prošli sve što jesmo što nas još može slomiti ?
jedino sami sebe ...
al meni to sad ne pada na pamet ...
jok,moji jedini strahovi su vezani uz djecu i njihove budućnosti,sve drugo je nevrijedno straha ....
I tako moja draga damo,želim ti puno razumijevanja,tolerancije i sposobnosti da ishendlate ovu situaciju ....
nadam se da si svjesna da sad tek slijede prave unutarnje bitke u tebi jer si do sada vodia borbu protiv njegove prevare ,njegovog odlaska,njegovog šupčarstva ....
više nema krivnje,on je vaki,naki,njegovi su vaki naki ....kad si donijela odluku da ostaješ uz njega,a kristalno si čisto vidjela kakav je on i što je u stanju napraviti u nesuvislom stanju ,sada si ti ta koja mora snositi i odgovornosti prema sebi za tu svoju odluku ...
ajd,sretno danas i sretno ubuduće ...
i obavezno sada više pažnje dajte klincu jer tko zna što se u njegovoj glavici nakupilo u ovih par dana ....
maja_70
26.03.2010., 08:42
........a hoćeš se ti mijenjati ?
kako ćeš odsada podnositi prevaru ?znaš da sad na oprost imaš i njegovo traženje koje isto boli .......
I tako moja draga damo,želim ti puno razumijevanja,tolerancije i sposobnosti da ishendlate ovu situaciju ....
nadam se da si svjesna da sad tek slijede prave unutarnje bitke u tebi jer si do sada vodia borbu protiv njegove prevare ,njegovog odlaska,njegovog šupčarstva ....
više nema krivnje,on je vaki,naki,njegovi su vaki naki ....kad si donijela odluku da ostaješ uz njega,a kristalno si čisto vidjela kakav je on i što je u stanju napraviti u nesuvislom stanju ,sada si ti ta koja mora snositi i odgovornosti prema sebi za tu svoju odluku ...
ajd,sretno danas i sretno ubuduće ...
i obavezno sada više pažnje dajte klincu jer tko zna što se u njegovoj glavici nakupilo u ovih par dana ....
Hvala :) Ti si jedna nevjerovatna osoba :top:.
maja_70
26.03.2010., 08:45
majo!
u ovom postu,na koji se nisi ni osvrnula, možda jer ga nisi uočila il si uočila sitnu bodlju pa nisi reagirala, htjedoh ti reć nešto....
ti jesi zorila godinu i pol, ti jesi pregrmila puno osjećaja i nadvladala puno demona....ali nisi ni upola onolko kolko treba.
i nisi oprostila, niti nećeš. sve dok pristaješ na cimerski odnos.
čitam tebe i sjetim se sebe. svih onih samozavaravanja, svih onih nada, odluka i dvojbi.
i ako bi išta trebala, trebala bi vrijeme koje trošiš na replike sa mama jejom i jesenijom, potrošit na analiziranje same sebe. a samu sebe nitko ne može proanalizirat u samo nekoliko dana........
.........i lakše ćeš doći o spoznaji same sebe.
Robotina - hvala. Bas tako - i za ovo do sada , razdvajanje i "seciranje sebe " "natjerao" me muz svojim ponasanjem a kako ce ici dalje - cuce se. Ono sto znam je da sam presla prvu fazu , da sam izašla iz onoga sto je trajalo 18 mjeseci a to je - ni tamo ni ovamo - zivot koji je bukvalno bio jedna ustajala bara i koji je vise bio neizvodiv. Sada idem dalje - da li cemo ostati zajedno ili ne ti si 100% u pravu - opet zavisi od njega - rekao je da zeli da idemo zajedno dalje ( i neko mi je ovdje vec pomogao kada je rekao da nemože odande gdje se stalo prevarom nego ispocetka ) i da je svjestan da mu nisam oprostila i svih drugih stvari koje on čini a koje mi taj prosces oprosta otežava. I da , seciranjem sebe znama samo da ili će brak biti normalan brak u kome su oboje našli sebe sretni i zadovoljni ili razvod...ono izmedju , onu agoniju više ni pod razno. :top: Što se tiče cimerstva već sada znam da bi to moglo trajati samo vrlo kratak period u kome bi imala jedan cilj - naci posao i biti finansijski neovisna , jer ako bi trajalo duze vratilo bi se ono iz cega sam se čupala ...nikada više !
Dobro jutro :kava:
Petak........dan za......odmor :)
mama jeja
26.03.2010., 08:51
dakle, ako on ne promijeni svoje ponašanje, potonut ćete.
ako se to dogodi, što onda? svejedno ostajete zajedno? razvod ni u kojem slučaju ne dolazi u obzir?
jutro narode:cerek:
pitaš me nešto što neznam...
sada ne razmišljam o tome..o razvodu, rastanku,razdvajanju..
mislim da smo u životu imali pokoju situaciju pa se nismo razišli..mislim da mi ni rođo stori neće biti razlog.
ali da,smatram da imamo problem.
Može biti da njemu to nije problem,al meni jeste.On se može praviti još neko vrijeme da mu ovakva situacija ne smeta,ja vjerujem da nije tako.
vjerujem da mu nedostaje moj smiješak i zagrljaj..jer meni fali njegov.
ukoliko nije tako..a ja se samo furam po nekim ljubčibastim oblacima..ukoliko sam svih ovih godina samo mislila da ga znam,onda jebaj ga:confused:..
Znas kako je u birtiji, ili se vade nozevi ili se okrecu ture i nakon neke su svi prijatelji i svi se vole :cerek:
Srecom tast i punica nisu blizu, pa se nadam da necu doci u situaciju sretati bilo koga u bilo kojoj birtiji.........iako nisu ljudi krivi za djela svoje punoljetne i odrasle kceri i ne mogu reci da su bili losi prema meni, neka oni lijepo zive u miru kao i do sada, a ja cu u svome miru :)
medenany
26.03.2010., 08:53
Dobro jutro :kava:
Petak........dan za......odmor :)
metak :D
volim petkove ....
a ovu pjesmu ...obožavam ....
http://www.youtube.com/watch?v=k5eKciJisnI
:s
mama jeja
26.03.2010., 08:55
e jesi me nasmijala.
gle ovako!
ak moj vrli ex u podjeli imovine bude htio uzet stolce koje je on kupio, dobit će one koje je kupio-rasklimane.
a meni će ostat ovi lijepi novi.
nije robi bedasta. idući na redu je stol, lijepi hrastov. da se slaže sa stolcima.
stari ionak ima rupu na plohi, od pivske boce, exov biser, kad je branio svoju nevinu guzicu.
kako god..
meni su te stolice jučer pogodile drito u sridu..
sorry,zaboravila sam na npr. tebe..nije mi bila namjera dizati tenzije sa jebenim parfemom:(
medenany
26.03.2010., 08:56
Hvala :) Ti si jedna nevjerovatna osoba :top:.
tenks ...
ne čitaj samo što ti ovaj tren paše,pročitaj i ono što ti ne paše ....
jer u tom grmu leži zec ...znaš ...
mama jeja
26.03.2010., 09:28
]Trebalo bi citirati još koji da se dobi prava slika. Ovdje je očito kako postoje klanovi, to čak i padobranac u mom obliku vidi.
Padobranac koji se pojavio da obrani majinu čast.
Dobro si razlikovala, ali način ti nije bio dobar. Moraš priznati da i to ima utjecaja na njihovo viđenje tebe.
maja se pokakikla po svima ovdje,sad liže ono gdje misli da će najlakše proći.Lako je sa Medvjedicom..ona ćak i talibane razumije:clint:(nisam našla ladena)
e pa ja mislim da jeste,ukačila se samnom još kao Mirna,kad joj nisam dala za pravo ono što priča.Kad sam ju navodila na to da da jednostavno prizna da piše nešto o čemu nema pojma.Šta se ispostavilo?Mirna umrla..rodila se Maja.
I maja se ispričava,nakon šta je uhvačena da piše pod klonom što je prosipala priču o oprostu,kojeg ustvari nije ni bilo?Kao maja je isto krenula pričati o nečemu šta nije iskusila..i svi..svi su joj ovdje rekli da uspori..
pri mojem dolasku ovamo i mene su ogolili u potpunosti..i da..mnogo sam ovdje naučila..neznam koji je k dolazila pisati ovamo ako sve zna.Pitanje tebi:šta misliš, koliko mi je potrebno naći još pokoji majin klon?nik pod kojim je pisala prije..ili možda pod kojim i sada piše?
nije se demantirala.MM da se friško nakon prevare nije potrudio dokazati meni i sebi nešto..vjerojatno nikad nebi u meni uspio probuditi opet povjerenje.Mislim da je vrijeme prevare i saznanja, bio period života u kojem sam bila najosjetljivija i najranjivija.Dapače..budući da sam rodila troje djece..znam da ni u jednoj trudnoči i nakon poroda nisam bila toliko ranjiva kao iza prevare.Čovjek koji kaže da se prevara odradi sa lijevom rukom..taj laže.A onaj ko sebi ne uspije posložit kocje u 18 mjeseci..laže da ih je posložio u tri dana.Maja je došla sa pričom o razvodu ovamo..tri dana kasnije..ona je sve posložila.Baš zanimljivo:confused:
Nekom sex :rofl:
pa da..samo što mene seks sa mužem ništa ne košta,zato ga ne spomenuh.Ako te zanima koliko je kvalitetan moj seksualni život onda pitaj.
Što znači potonuti a ne razvesti se?[/QUOTE]
Neznam koliko me čitaš,ili koliko si me čitala.U svom sam se braku vrlo uspiješno bih rekla..borila da ne potonem u sivilo svakodnevnice.Ne samo ja, već i mm.I bezobzira na bure i neke životne situacije,rijetko kad smo si dozvolili da nam netko uzme "naše"šarenilo.U mojoj glavi trenutno tog šarenila nema..nema ga jer me tišti nešto.Mogla sam i šutjeti i dozvoliti neka voda sve nosi..pa hej..neka ima rođu koliko god i kad hoće..ali to nebih bila ja.
Ali bez obzira na sve..ja vjerujem u nas..i rasplet bude takav da ću ja opet dobiti svoje šarenilo.Jebi ga..ako ne dobim onda ću biti :(
mama jeja
26.03.2010., 09:30
wot a kvout:D
medenany
26.03.2010., 09:47
I da , seciranjem sebe znama samo da ili će brak biti normalan brak u kome su oboje našli sebe sretni i zadovoljni ili razvod...ono izmedju , onu agoniju više ni pod razno. :top: Što se tiče cimerstva već sada znam da bi to moglo trajati samo vrlo kratak period u kome bi imala jedan cilj - naci posao i biti finansijski neovisna , jer ako bi trajalo duze vratilo bi se ono iz cega sam se čupala ...nikada više !
i još ti nešto moram reći ,neznam ni sama zašto ....
samo da znaš da dolazim u miru,da ne želim provocirati,niti te staviti u poziciju da se osjećaš loše,još lošije nego što jesi ...
kad si došla ovdje kao mirna,mislim da to nije bilo u istraživačke svrhe,mislim da si tada zaista sebe željela uvjeriti da ćeš spasiti vaš odnos ako prestaneš s ponašanjem koje si imala ....
a imala si ga i ti ...htjele mi to sebe priznati ili ne i mi se izgubimo u tom oprostu,i mi tražimo sebe ...
Kažeš da te on uspio natjerati da kriviš sebe ...
neznam koliko je to zapravo moguće ...
Meni je lesi jednom,samo jednom rekao nešto u smislu ...da nisi bila bahata nakon saznanja do svega nakon toga (odnosno nastavka varanja ) nebi ni došlo ...
onda sam mu se samo nasmijala ...ali sam poslije razmislila o tim riječima ...
Da sam se ponašala neznam kako ,on bi i dalje varao jer je to htio i jer ni sam nije znao što želi od života ...
Isti mi je tako mogao reći da sam bila presmirena i predobro to podijela i da je zato nastavio varati ...
To bacanje krivnje s jednog na drugog nije način za zdrav razvoj neke nove,daljne veze ...
Ako krivnju u sebi osjećaš,moraš shvatiti zašto je tako,ne jer ti on to nabija ...
Krivnje su u nama ...proizlaze iz nas ...
mi ih hranimo ...
Mogu biti izazvane trenutnim stanjem i kao takve i prođu,ako ostanu u nama duže vrijeme s razlogom su tu ...
Još nešto,ti si ovdje u par dana zbilja dolazila s raznim raspoloženjima i mišljenjima ...djeluješ konfuzno,što nije neobično,više je neobično da se boriš da svatko to mišljenje prikažeš kao vjerodostojno ...pa je jučer bio partnerstvo,danas spašavanje braka,a sutra hu nous ...
Ajde polako,ne moraš ni ovdje ,a ni sebi dokazati da si nešto što ovaj tren nisi ...dopusti si tu konfuziju,budi neodlučna ,napiši, e danas se osjećam tako ...
nitko ti neće zamjeriti ...:)
postoje ljudi koji su sposobni rezati naglo,to ne znači da njih ne boli,boli itekako ...
ti nisi među njima jer da jesi rezala bi prije godinu i pol ....
mislim da si ti ovdje isčitala riječi,mišljenja i da iz svakog pokušavaš izvući nešto najbolje za sebe ... i to je ok,to je super ...ali to ne znači da imaš najpametnije,najbolje rješenje za sebe ....
za brak je potrebno dvoje,u svakom smislu te riječi ...ja sam to shvatila onda kad sam vidjela da on sluša što ja pričam i onda kad sam od njega dobila istu takvu informaciju "ti me slušaš,zaista slušaš"
I ponekad kad on nešto kaže ja ponavljam njegove riječi naglas da se uvjerim da sam te riječi shvatila onako kako ih je on rekao,a ne na način kako bi ih ja htjela čuti ...
on isto tako ...
čitamo s razumijevanjem :cerek:
Uglavnom ,ovaj tren imaš dobar start ...neznam što će biti,ne pristajem više na agoniju il će biti život sa razumijevanjem il će biti razvod ....
teško je oboje i za oboje treba truda ...
e ,sad sama znaš u kojem slučaju više gubiš ...
ne prihvaćaj olako tu šansu koju ste sada dobili ,ne precjenjuj sebe,ne podcjenjuj njega ...jer uspjet ćete jedino ako sada krećete sa iste razine ...
Smireno,polako ....
medenany
26.03.2010., 09:59
jebi se jejo :cerek:
isto mislimo,ali se drugačije izražavamo ...
nema to veze sa razumijevanjem,tj ima jer razumiješ jednako kao i ja ...
ivana....
26.03.2010., 10:34
ima šta nova kod tebe?
jesi našla kakav info na Ridu kud te Jela uputila?
ma procitala sam svasta ali vjeruj mi da mi nista nije pomoglo jer u mojoj glavi vlada takav haos...izgubljena sam,tuzna,frustrirana ali i po prvi put odlucna da promjenim to sranje zbog kojega sam dosla u ovo stanje,eto jos uvijek cekam pismo od magistrata ako bude odbijenica predajem zahtjev za rastavu a ako kojim slucajem odobre ostajem jos neko vrijeme u ovom braku,dok ne osiguram djete i sebe.
nama rastava ne gine bilo sad bilo za godinu-dvije.
za spasavanje braka nemamo neke sanse jer medju nama nepostoji nista vise,imamo razlicite poglede na zivot.
sve i kad bih ja htjela preci preko svega i krenuti ponovo on nebi htio nista mjenjati jer kaze njemu bas pase ovako...mislim da je glavni problem u meni,sto sam mu previse dopustila,u samom startu sam trebala zauzeti se za sebe a ne staviti svoj zivot u njegove ruke.
i naravno da njemu nista ne fali ima zenu koja plese kako on svira pa tko to nebi htio?
robotina
26.03.2010., 10:47
kako god..
meni su te stolice jučer pogodile drito u sridu..
sorry,zaboravila sam na npr. tebe..nije mi bila namjera dizati tenzije sa jebenim parfemom:(
hebal ga parfem! imam i ja negdje bočicu Naomi Campbell il kako god....
kćerka kupila majci za rođkac:cerek:
i treba mi hrpa toga, i želim hrpu toga al ja sam odlučila kupiti baš stolice iz gore spomenutog razloga.
kad gospon osporava moje sudjelovnje u stvaranju ostavštine našoj djeci, i ak bude inzistirao na djeljenju svega, e onda će iz kuće iznijeti il će mu u kući ostati samo ono staro, izlizano, ofucano.... praf onako kakvo i zaslužuje:D
Profesionalna zavodnica razara klimave brakove (http://www.vecernji.hr/zivot/profesionalna-zavodnica-razara-klimave-brakove-clanak-116267)
Što neće sve izmisliti...
mama jeja
26.03.2010., 12:31
i di je sad krmak?
htjedoh napisat kermit..jel se tak zove ona žaba iz mapeta?:rofl:
Sorrela
26.03.2010., 12:32
i da ,gdje je sorre ?
nadam se da uživa :)
Na zalost, ne stignem citati sve, toliko toga u zadnje vrijeme, preseljenje, brige i ostalo, besparica, da:)
Sve bi to i nekako al mi se pojavio izuzetno visok tlak i hitna vec dva puta tako da mi je sve :flop:
Pozdrav novima, sve vam saljem big kiss:cerek:
mama jeja
26.03.2010., 12:35
Na zalost, ne stignem citati sve, toliko toga u zadnje vrijeme, preseljenje, brige i ostalo, besparica, da:)
Sve bi to i nekako al mi se pojavio izuzetno visok tlak i hitna vec dva puta tako da mi je sve :flop:
Pozdrav novima, sve vam saljem big kiss:cerek:
:grli:
uspori malo...
mama jeja
26.03.2010., 12:36
hebal ga parfem! imam i ja negdje bočicu Naomi Campbell il kako god....
kćerka kupila majci za rođkac:cerek:
i treba mi hrpa toga, i želim hrpu toga al ja sam odlučila kupiti baš stolice iz gore spomenutog razloga.
kad gospon osporava moje sudjelovnje u stvaranju ostavštine našoj djeci, i ak bude inzistirao na djeljenju svega, e onda će iz kuće iznijeti il će mu u kući ostati samo ono staro, izlizano, ofucano.... praf onako kakvo i zaslužuje:D
a kako si ti?unutra?
Sorrela
26.03.2010., 12:38
:grli:
uspori malo...
Nadam se daje do toga jer onda na to mogu uticati, a ako ne, jbg, ne znam.
A ja tebe kuzim oko tvog dragog, naravno da to ispizdjuje, i naravno da zavolim nekog ko je dobar i zeli svakom pomoci, ali vremenom to pocinje ici na zivce.
Takvi tipovi plus doza neodgovornosti...jbg
mama jeja
26.03.2010., 12:46
ma procitala sam svasta ali vjeruj mi da mi nista nije pomoglo jer u mojoj glavi vlada takav haos...izgubljena sam,tuzna,frustrirana ali i po prvi put odlucna da promjenim to sranje zbog kojega sam dosla u ovo stanje,eto jos uvijek cekam pismo od magistrata ako bude odbijenica predajem zahtjev za rastavu a ako kojim slucajem odobre ostajem jos neko vrijeme u ovom braku,dok ne osiguram djete i sebe.
nama rastava ne gine bilo sad bilo za godinu-dvije.
za spasavanje braka nemamo neke sanse jer medju nama nepostoji nista vise,imamo razlicite poglede na zivot.
sve i kad bih ja htjela preci preko svega i krenuti ponovo on nebi htio nista mjenjati jer kaze njemu bas pase ovako...mislim da je glavni problem u meni,sto sam mu previse dopustila,u samom startu sam trebala zauzeti se za sebe a ne staviti svoj zivot u njegove ruke.
i naravno da njemu nista ne fali ima zenu koja plese kako on svira pa tko to nebi htio?
Ivana...
neke stvari nisi znala..pa bila si dijete..i sad si.
Ali imaš nešto što mnogi nemaju..svoju mladost..svoje ruke.
na tebi je da izabereš želiš li ovakav život..kakav sada imaš i da vječno patiš.Ili češ skupiti svu forcu ovog svijeta u svoje veliko srce i krenuti naprijed.Znam da si tužna, frustrirana,da ti je teško..ali hej,to stanje će se vremenom promjeniti.
Budi svoja...bori se za sebe.Ponekad je lako uzeti ono što ti život nudi na pladnju, bez borbe za bar mrvicu više..a onda prođu godine,i zapitaš se..gdje su mi prošle..u što?
Mislim da ti je ovo povoljan trenutak da napraviš nešto,za što radi mladenačke ludosti nisi imala prilike.Uči,školuj se,živi,radi..budeš ponovo naučila i voljeti..ali zrelo.
Nedaj mu da ti otjera snove..nedaj da od tebe učini staricu sa 25 godina.
Traži, čačkaj,kumi, moli..i budi hrabra..radi sebe budi hrabra.Jednom prilikom, kad se najmanje nadaš, će ti to život ,Bog,sudbina il u što već vjeruješ..vratiti.Stostruko.
i sve te silne emocije koje sada imaš su normalne..okusi ih,iskusi, istraži,proživi,pročitaj ih,nauči nešto iz tih silnih osječaja...u nekim kasnijim godinama će ti dobro doći.
mama jeja
26.03.2010., 12:55
Nadam se daje do toga jer onda na to mogu uticati, a ako ne, jbg, ne znam.
A ja tebe kuzim oko tvog dragog, naravno da to ispizdjuje, i naravno da zavolim nekog ko je dobar i zeli svakom pomoci, ali vremenom to pocinje ici na zivce.
Takvi tipovi plus doza neodgovornosti...jbg
ma neznam..:(
možda ja oko toga dramim i previše.netko to možda nebi ni primjetio.
jbg:ja primječujem i mene smeta.
budem to valda nekako izbalansirala u sebi:(
ma nije to samo rođo,jebat ga
mislim da je rođo samo okidač di pucam jer ga ne podnosim nikako
nekako u zadnje vrijeme nemamo nikako vremena za sebe
em po cijele dane radi,pa onda se po noći tumbaju papiri,pa opet rad,rad i samo rad..i onda kad se tu još u nekim rijetkim situacijama slobodnog vremena, rođo ugura u raspored..ja budem:(
a on me trnutno ne doživljava.
nije on ni grub,ni bezobrazan, ni zločest.
jednostavno me ne osijeti.
moram mu crtati..čak ni crtež ne pomaže
tak da sam pomalo ljuta,pomalo tužna...kako koja sekunda
Sorrela
26.03.2010., 13:02
ma neznam..:(
možda ja oko toga dramim i previše.netko to možda nebi ni primjetio.
jbg:ja primječujem i mene smeta.
budem to valda nekako izbalansirala u sebi:(
ma nije to samo rođo,jebat ga
mislim da je rođo samo okidač di pucam jer ga ne podnosim nikako
nekako u zadnje vrijeme nemamo nikako vremena za sebe
em po cijele dane radi,pa onda se po noći tumbaju papiri,pa opet rad,rad i samo rad..i onda kad se tu još u nekim rijetkim situacijama slobodnog vremena, rođo ugura u raspored..ja budem:(
a on me trnutno ne doživljava.
nije on ni grub,ni bezobrazan, ni zločest.
jednostavno me ne osijeti.
moram mu crtati..čak ni crtež ne pomaže
tak da sam pomalo ljuta,pomalo tužna...kako koja sekunda
A ne, ne dramis previse, bar za moj ukus.
I ne vjerujem da ces uspjeti napraviti balans sa samom sobom, to nikako, s njim u kombinaciji je nesto vec moguce.
Osim toga, nadjoh se u tvom problemu jednim djelicem jer su i kod mene krenula razilazenja u zivotnim ritmovima, tesko se pratimo zbog mog i njegovog posla koji su drugaciji i naravno kad jos u sve to uskoci nesto prece kao npr. juce kad taman malo vremena prije posla al mu jaran jbg jako sjeban :zubo:
Sta ces mu sad?
Hoce svima da je dobar i pri ruci a onesvjescuje se od umora.
mama jeja
26.03.2010., 13:21
A ne, ne dramis previse, bar za moj ukus.
I ne vjerujem da ces uspjeti napraviti balans sa samom sobom, to nikako, s njim u kombinaciji je nesto vec moguce.
Osim toga, nadjoh se u tvom problemu jednim djelicem jer su i kod mene krenula razilazenja u zivotnim ritmovima, tesko se pratimo zbog mog i njegovog posla koji su drugaciji i naravno kad jos u sve to uskoci nesto prece kao npr. juce kad taman malo vremena prije posla al mu jaran jbg jako sjeban :zubo:
Sta ces mu sad?
Hoce svima da je dobar i pri ruci a onesvjescuje se od umora.
ma krivo sam se izrazila sa tim balansom..
naravno da ja ne budem ni komadić sretnija ako ovo nastavi ovako.
mada..bosa je neki dan napisla nešto što nikako da izbijem iz glave.ako sam ja to uopće shvatila kako treba...i vrlo je upitno jel ja to uopće mogu tako napraviti..
Sorrela
26.03.2010., 13:24
ma krivo sam se izrazila sa tim balansom..
naravno da ja ne budem ni komadić sretnija ako ovo nastavi ovako.
mada..bosa je neki dan napisla nešto što nikako da izbijem iz glave.ako sam ja to uopće shvatila kako treba...i vrlo je upitno jel ja to uopće mogu tako napraviti..
Obzirom da nisam imala kad citati, ajd me prosvijetli sta je napisala, mozda i ja nadjem neki fol u svemu tome :-)
ivana....
26.03.2010., 13:26
mama jejo hvala ti sto me ohrabrujes,bas to mi i treba.
jer bas sam slabic.
kako si ti danas?
mama jeja
26.03.2010., 13:33
Nemojte mene slusati, ja se ovdje rijetko i javljam, prosto stoga sto sam naopaka...
Naopaka u smislu da kad se dese lomovi koji uniste odredjeni odnos, uzimam sebe od osobe kojoj sam se bezrezervno dala, oduzimam mu pravo da komentarise, manipulise, voli, ako mozda i voli, a na nacin koji meni ne odgovara, uskracujem mu svoje misljenje, svoje sudjelovanje u bilo kom segmentu,...jednostavno...prihvatam!
Samo to "prihvatanje" novonastale situacije stvara od mene drugaciju licnost...daleku i stranu...ali, i te kako vrijednu postovanja. Jer, prije svega postujem sebe i ne dozvoljavam sebi da trckaram za nekim tko se ni malo ne trudi i da njeguje odnos koji bi zadovoljavao obje strane.
Ne, nije ni malo lako, naprotiv, uzasno je tesko, ali...
Ako te netko ne uspijeva voljeti i postovati zbog svega sto ti jesi, ostaje ti samo da volis i postujes sebe, jer samo na taj nacin mozes nastaviti dalje.
Nikakvo forsiranje necega sto je vec mrtvo ne da se ozivjeti, no moze se poraditi na sebi...tako da poslije umrle ljubavi ti nastavis zivjeti najbolje sto mozes. Tiho, dostojanstveno i smjerno u pocetku, sa periodima tuge i duboke zalosti, depresijom, suzama i cime sve ne, i...proci ce taj bol koji odsvuda pritisce. Popustice, vremenom.
Zbog toga se mora imati novi cilj. I snagu koja se mora izvuci duboko i nutrine koja se raspada.
Ta uloga, ta gluma, ta maska na licu je samo stit od novih povredjivanja i ranjavanja...na koje smo nekome konacno uskratili pravo.
jebaj ga...ja sam sebi tu isisala nešta..al se upravo pitam što:):ne zna:
mama jeja
26.03.2010., 13:36
mama jejo hvala ti sto me ohrabrujes,bas to mi i treba.
jer bas sam slabic.
kako si ti danas?
pa i da jesi slabić..pa šta?budeš jednom jaka..
gle mene..jad jadni..da jadnija nemerem biti:rofl::rofl:
a imam koju godinicu više od tebe u dupetu..i ajmo reć da me život podosta mazio.
dakle..imaš pravo na sve..i uzmi si vremena koliko ti treba.
mama jeja
26.03.2010., 13:37
mislim da me ovo iz prvog pasusa privuklo..o jebat ga..ručak mi na stolu sad:D
Sorrela
26.03.2010., 13:40
Pa tako je sve to, samo praksa ide malo teze, svi smo razliciti, neko ima veci neko manji fitilj.
A neko se i mijenja s vremenom, ja jesam npr.Prije sam bila jako nezgodna , sad sam spustila lopticu i vidim da se to cijeni.
Ali ne mogu poreci da ce me npr neke stvari poceti smetati, slutim ih.
E ne znam kako cu tad reagirati, al sam skuzila da ipak ja moram dati malo truda.
Ma nemam pojma, govorim iz svoje perspektive pa je sve ovo zbrkano ko kasa
medenany
26.03.2010., 13:45
hej sorre :)
visoki tlak ? :confused:
polako srećo,tebi treba dobri odmor ...
medenany
26.03.2010., 13:49
baš jejo ,što ?
bossa priča o drastičnom rezanju,nedavanju sebe u nešto u čemu više ne vidi budućnost ...(valjda :cerek:)
ok,odkada postoji taj rođo problem,od prije ili nakon prevare ?
robotina
26.03.2010., 13:50
a kako si ti?unutra?
na trenutke super. pa me uhvati bijes prema njemu i njegovim postupcima kao ocu.
pa još uvijek nekad mislim što bi bilo da je bilo...
i nekako mislim da prevaren nikad, ama baš nikad ne prijeđe, ne oprosti, ne zaboravi prevaru.
samo što se to javlja u drugim oblicima, drugačijem intenzitetu...
uvijek negdje čuči taj demon i čeka...
a njemu uz rame čuči demon osvete i smišlja kako da vrati, na koji način i kada...
za friške....nije baš utješno
mama jeja
26.03.2010., 14:43
baš jejo ,što ?
bossa priča o drastičnom rezanju,nedavanju sebe u nešto u čemu više ne vidi budućnost ...(valjda :cerek:)
ok,odkada postoji taj rođo problem,od prije ili nakon prevare ?
ma ja to tak ne isčitah..al okej..biće da sam tulava..nebi mi bilo prvi puta.:D
Postoji nekih godinu, godinu i po dana..recimo da ga toliko dugo poznajemo.Ma nije to ni rođo..to je neko dvajstosmo koljeno,al se rođo sijeti da je rođo kad treba neš napraviti kod njega za gratis..i kad nema društva..:D..tak ja to doživljavam.
Uglavnom,ja osobno čovjeka nemerem ni naštampanog usnimiti..ono..riga mi se samo kad ga se sijetim..a di kad ga vidim:mad:
neam pojma šta jole vidi u njemu:ne zna:
al kao što rekoh..nije to rođo..na rođu samo pucam,meni trenutno taj cjelokupni splet okolnosti,posao, privatluk,papiri,ogroman projekt radi kojeg u banci visimo sa oooooooooogroomno puno para itd.Uglavnom..stres živi..pa i ta kuća više..pa mislila sam da ćemo do Uskrsa preselit..al..nema se vremena.
Kad dođe doma..mrtav je
ujutro kod nas spid sto na sat
dođe vikend..ta hebena nedjelja..misliš..klince pred tv i kava u krevet..a ono kuka..on mora još neke sitnice ić završiti..jer mu je sutra primopredaja.
Žišku?
i onda neka dva sata koja ima slobodna..eh,baš tada on nađe za shodno opustiti se malo od svakodnevne brige/stresa..sa recimo rođom..eto..rođo bio zadnji na repertoaru..
ja vječito sa klincima,nije mi teško,ma imam ja svojih kava prija, peglu, poneki poslić..ma i vas..al to nije on.
I tak ja to prefuram cijeli tjedan..jer mi je reko:de se strpi malo..čak mi je jučer rekao:znam da sam sada đubre,al to je radi nas..
a meni to sada ama baš ništa ne znači
u biti se osiječam ko kuharica/sobarica/sluškinja
a naš doma kao hotel..ono nočenje sa doručkom..jer uvečer često bude toliko umoran da nemože ni jesti..bar ne sa užitkom..
eto..tako nekako..i tak ti ja živim prošlih tjedan dana:(
i nisam sretna nikako
mama jeja
26.03.2010., 15:51
jebote..ja da sam pisla dok sam zvarana bila..ma šta?kojih 4000 komada?ja bi bila negdje na 13000..:rofl::rofl::rofl:
mama jeja
26.03.2010., 15:57
na trenutke super. pa me uhvati bijes prema njemu i njegovim postupcima kao ocu.
pa još uvijek nekad mislim što bi bilo da je bilo...
i nekako mislim da prevaren nikad, ama baš nikad ne prijeđe, ne oprosti, ne zaboravi prevaru.
samo što se to javlja u drugim oblicima, drugačijem intenzitetu...
uvijek negdje čuči taj demon i čeka...
a njemu uz rame čuči demon osvete i smišlja kako da vrati, na koji način i kada...
za friške....nije baš utješno
hm..
vidiš..ja u niti jednoj sekundi ove rođo story,nisam pomislila da je u pitanju neka ž.jednostavno bih to osijetila..poznam taj osiječaj i predobro.
Ovo je baš neko jebeno odmjeravanje snaga..između mene i njega.
i pitam se:ćemu to?
najsmiješnija je to što se meni ćini,il možda je doista tako, da smo se više imali dok je on bio na drugom kraju svijeta.
tuga,ti i ja
26.03.2010., 15:58
jejo uvali đecu nekom na par sati , isključi se i naštrcaj bvlgari i odi negdje .
gdje ti paše- oš frizer, kozmetičar, pediker ili na vr brda (što je btw. moje univerzalno riješenje za sve probleme).:D
i nemoj mi o stolcima i mene su dotukli.:rolleyes:
tuga,ti i ja
26.03.2010., 16:00
hm..
vidiš..ja u niti jednoj sekundi ove rođo story,nisam pomislila da je u pitanju neka ž.jednostavno bih to osijetila..poznam taj osiječaj i predobro.
Ovo je baš neko jebeno odmjeravanje snaga..između mene i njega.
i pitam se:ćemu to?
najsmiješnija je to što se meni ćini,il možda je doista tako, da smo se više imali dok je on bio na drugom kraju svijeta.
nama je uredno bolje svaki puta kada se malo razdvojimo.
a da ga pošalješ opet na kraj svijeta?:D
mogu poslati i ja mog da mu pravi društvo inače bit će rata.:kava:
mama jeja
26.03.2010., 16:02
jejo uvali đecu nekom na par sati , isključi se i naštrcaj bvlgari i odi negdje .
gdje ti paše- oš frizer, kozmetičar, pediker ili na vr brda (što je btw. moje univerzalno riješenje za sve probleme).:D
i nemoj mi o stolcima i mene su dotukli.:rolleyes:
ma gle ko mi kaže :rofl::rofl::rofl:
nemam danas bejbi siting:(ni pod razno...već se raspitivah:D
Sorrow69
26.03.2010., 16:04
[QUOTE=medenany;25762418]
onaj osjećaj usamljenosti koji se javlja jer zaista sve moraš sam ...jebeno SAM ,jer nema nikoga da ti pruži ruku,da ti odštopa umivaonik,popravi bojler ,tuguje s tobom,raduje se ...il kaj ti ja znam ...e taj osjećaj je poražavajući ...onaj tko to preraste ,taj ima pravo reći ja znam što sve mogu ....
kao prvo pusa svima:)
taj osjecaj usamljenosti i samoce jaaako dobro poznajem i totalno si u pravu.Moj je brak zavrsio,ali tek sad,nakon vise od 3 mjeseca samoce,pocinjem shvacati sta mi se sve desilo..a to se desava u svakodnevnim,malim stvarima koje nisam "znala" napraviti,nisam trebala znati,jer sam imala BM a sad moram jer sam sama.I ne znam koliko ce vremena proci dok to ne "usvojim" dok prestane boljeti i dok opet naucim ziviti sama,da shvatim da imam samo sebe...:(
Nije to ni lagan a bogami ni brz proces.ali se prezivljava,:)ja sam zivi dokaz hahah...a mislila sam da necu prezivjeti..znaju curke ovdje koliko sam suza isplakala i jos ih imam (nije istina da se manje piski ak puno places;))...
eto,mala crtica od mene:cerek:
Sorrow69
26.03.2010., 16:06
ma gle ko mi kaže :rofl::rofl::rofl:
nemam danas bejbi siting:(ni pod razno...već se raspitivah:D
draga Jeja:cerek:
da si mi blize,ja bi cuvala klince da odmoris:))
pusa
tuga,ti i ja
26.03.2010., 16:13
[QUOTE=medenany;25762418]
kao prvo pusa svima:)
taj osjecaj usamljenosti i samoce jaaako dobro poznajem i totalno si u pravu.Moj je brak zavrsio,ali tek sad,nakon vise od 3 mjeseca samoce,pocinjem shvacati sta mi se sve desilo..a to se desava u svakodnevnim,malim stvarima koje nisam "znala" napraviti,nisam trebala znati,jer sam imala BM a sad moram jer sam sama.I ne znam koliko ce vremena proci dok to ne "usvojim" dok prestane boljeti i dok opet naucim ziviti sama,da shvatim da imam samo sebe...:(
Nije to ni lagan a bogami ni brz proces.ali se prezivljava,:)ja sam zivi dokaz hahah...a mislila sam da necu prezivjeti..znaju curke ovdje koliko sam suza isplakala i jos ih imam (nije istina da se manje piski ak puno places;))...
eto,mala crtica od mene:cerek:
:kiss:
tko kaže da si sama. hej, pa tek si okusila slast slobode, i ne znaš šta te i tko te sve čeka!:cerek:
mama jeja
26.03.2010., 16:13
pusa
:cerek:
Sorrow69
26.03.2010., 16:16
[QUOTE=Sorrow69;25770988]
:kiss:
tko kaže da si sama. hej, pa tek si okusila slast slobode, i ne znaš šta te i tko te sve čeka!:cerek:
ma nisam ti ja jos okusila nista:)nemam ukusa u ustima hahah..jos je sve to pre cudno i pre novo i pre bolno da bi uopce shvatila da sam slobodna,a kamoli da znam koji cu kuki s tom slobodom...
tuga,ti i ja
26.03.2010., 16:20
[QUOTE=tuga,ti i ja;25771119]
ma nisam ti ja jos okusila nista:)nemam ukusa u ustima hahah..jos je sve to pre cudno i pre novo i pre bolno da bi uopce shvatila da sam slobodna,a kamoli da znam koji cu kuki s tom slobodom...
znam draga sve mi je jasno.:)
s druge strane ja koja sam u zadnje sklona nekim tjeskobnim stanjima zahvalna sam kad osjetim dno bunara jer znam da od tuda ima samo jedan izlaz. onaj prema gore.:)
Sorrow69
26.03.2010., 16:27
[QUOTE=Sorrow69;25771159]
znam draga sve mi je jasno.:)
s druge strane ja koja sam u zadnje sklona nekim tjeskobnim stanjima zahvalna sam kad osjetim dno bunara jer znam da od tuda ima samo jedan izlaz. onaj prema gore.:)
Ja se u takvom stanju/sranju nalazim skoro godinu dana...od prevare do rastave.
Stalno sam mislila i govorila sama sebi,sad je to to.Nakon saznanja prevare,pokusaja razgovora,k'o fol oprosta,njegovih sranja,lazi,voli - ne voli,seobe,ne zna sta bi,bil piskio il kakio pa do rastave.Na svakoj sam stepenici mislila ovo je dno,ne moze bit jos i gore.Nazalost,moglo je.Ovo je dno,sad ce krenuti...pa cvrc:(nije.ima jos dublje i gore i bolnije:(.
Valjda je sad to to.Brak je gotov,srce je slomljeno,ja sam i dalje ziva...pa sad...ajd sve ispocetka,sama,novi zivot...a nemam bas volje zato...nit snage...jedino se nadam i to me drzi,da je to samo period...healing process...pa ce valjda krenuti i meni..negdje,bilo gdje..
jesenija
26.03.2010., 16:28
pusa
Evo što je dobra duša :) :s
Ja ih nebih čuvala, radije bih van s njom :cerek:
Sorrela
26.03.2010., 16:29
hej sorre :)
visoki tlak ? :confused:
polako srećo,tebi treba dobri odmor ...
Znam :D
Al kad ne moze ni pod tackom raznom, jbg.
Jbg, jedino sto mogu da ja sama od sebe malo usporim i malo prst u uho, al to je meni nemoguca misija.
Sorrow:kiss::kiss:
Polako sreco, znam da je uzasno tesko, al odjednom se stvari mijenjaju a mislimo da nece nikad, vidjeces, ja ti kazem, kiss.
Sorrow69
26.03.2010., 16:30
Evo što je dobra duša :) :s
Ja ih nebih čuvala, radije bih van s njom :cerek:
ma kakva dobra dusa:cerek:
vis da sam zgubljena kompletno,kad mi to nije ni palo napamet...ja,pa da idem van???eto kako sam...kuki zivi.
ali bi,klince bi cuvala,svima vama koji ih imate,da vam bar mrvicu vratim za svu paznju,strpljenje podrsku i ljubav i prijateljstvo koje ste mi pruzile :)
Sorrow69
26.03.2010., 16:32
Znam :D
Al kad ne moze ni pod tackom raznom, jbg.
Jbg, jedino sto mogu da ja sama od sebe malo usporim i malo prst u uho, al to je meni nemoguca misija.
Sorrow:kiss::kiss:
Polako sreco, znam da je uzasno tesko, al odjednom se stvari mijenjaju a mislimo da nece nikad, vidjeces, ja ti kazem, kiss.
Znam,polako i idem..zapravo ruku na srce,ne idem nikamo...jos sam negdje skvrcena od boli i cekam da prodje...
U medjuvremenu guram dan po dan...
jesenija
26.03.2010., 16:42
xiću pa dobro gdje si ti? :lol: (http://www.youtube.com/watch?v=3PbJXQQhBYc&feature=related)
Sorrela
26.03.2010., 16:44
Znam,polako i idem..zapravo ruku na srce,ne idem nikamo...jos sam negdje skvrcena od boli i cekam da prodje...
U medjuvremenu guram dan po dan...
Meni je tako ovaj forum pomogao u najgorim danima, zato sam svima zahvalna, znati da mozes doci negdje i nesto reci o sebi...
A skuzis da vrijeme prolazi i opet se nakon toga povuces i skvcis i osjetis da sve stoji ali ne, mice se, ide al polako, mi bi rado da je brze.
I onda preokret, bar se meni desilo, zelim to i tebi.
Ide ljeto, mozda organiziramo zenski tulum negdje dole na Jadranu, zasto ne?:D
tuga,ti i ja
soorow i šta kažeš bivši bi htio tvoju kuću?:rofl:
i njega ću nazvati protuhom i to od srca!:cerek:
šta se javlja povremeno samo da te nagovori na prodaju ili što li?
ili je možda nostalgičan?
samo ti njemu nek poljubi zaprta vrata!:D
jesenija
ali bi,klince bi cuvala,svima vama koji ih imate
Imam ja bolju ideju....uvalimo klince joletu i svi van :cerek:
jesenija
26.03.2010., 16:47
Ide ljeto, mozda organiziramo zenski tulum negdje dole na Jadranu, zasto ne?:D
Pa nismo pi*de da ostavimo ove naše dečkiće :rofl:
Ili svi ili ništa od tuluma :D
Sorrela
26.03.2010., 16:50
Pa nismo pi*de da ostavimo ove naše dečkiće :rofl:
Ili svi ili ništa od tuluma :D
:rofl::rofl::rofl:
Koje deckice, prave ili ove nase on line heheheh
Sorrow69
26.03.2010., 16:50
soorow i šta kažeš bivši bi htio tvoju kuću?:rofl:
i njega ću nazvati protuhom i to od srca!:cerek:
šta se javlja povremeno samo da te nagovori na prodaju ili što li?
ili je možda nostalgičan?
samo ti njemu nek poljubi zaprta vrata!:D
:cerek:sluzbeno ste pozvane na ljetovanje:)mjesta ima fala bogu
da, protuha je javi sms svako toliko da kao pita kako sam,da li sam si nasla posao i da li ima jos "kakvih" novosti...prozirno skroz....i pre tuzno...koliko sam ja shvatila nije nostalgican...
ma moze sanjat.:mad:
Sorrela
26.03.2010., 16:52
opaaaa, ja se ne zajebavam da znas......:rofl::rofl::rofl:
Sorrow69
26.03.2010., 16:53
:rofl::rofl::rofl: hahahaha
i jedne i druge:))
ova on line pod mus,oni su dio ekipe...a one u RL moraju da ne bi bilo,nismo znale:mig:
Sorrow69
26.03.2010., 16:53
opaaaa, ja se ne zajebavam da znas......:rofl::rofl::rofl:
ni ja:):rofl:
napravimo tulum forumski:))
tuga,ti i ja
26.03.2010., 16:55
da, protuha je javi sms svako toliko da kao pita kako sam,da li sam si nasla posao i da li ima jos "kakvih" novosti...prozirno skroz....i pre tuzno...koliko sam ja shvatila nije nostalgican...
ma moze sanjat.:mad:
ma znaš ja bih ti rekla da mu uopće ne odgovaraš na sms.:kava:
eventualno da mu uslikaš i pošalješ srednjaka prsta!:rofl:
nek se čovjek malo šokira!:rofl:
jesenija
26.03.2010., 16:55
Pa ove naše s kojima skupa plačemo, pijemo, smijemo se..
Ne one zbog kojih to radimo :rofl:
jesenija
26.03.2010., 16:58
Lude li žene :cerek: :lol:
(oprosti, morala sam)
Sorrow69
26.03.2010., 17:03
:lol::rofl::cerek:
super si!!!
Palo mi je to napamet,ali posto jos uvijek ovisim o njemu(pare)dok ne nadjem posao...nemogu to izvesti....za sad bar..moram biti "pristojna":mad:
danijel1711
26.03.2010., 17:10
razmišljam se sada..
jesi li ti nju uvijek gledao takvim očima?mislim,kao majku svoje djece..dali si uvijek bio mišljenja da ima malo izvrnuti stav o roditeljstvu..il je to tek nakon prevare tako došlo?
vjerujem da je heben osiječaj dati dijete negdje..gdje nisi siguran da mu je milion posto okej...ali hej..ona im je mama..pa zar bi stvarno radila toliko protiv njih?
mama jeja nikad na to nisam gledao takvim očima,nego kao nadopunjavanje
jedno drugog u svojim obavezama.ja se najvjerovatnije selim u ovih par dana.
mama jejo da ti je netko davao prijedlog da budeš više sa djecom da promjeni
posao jer joj nisam htio uzimati samostalnost, dali bi ti to prihvatila,i da ti još
kažem da financije nisu problem.
ja bih prihvatio(nije doktor znanosti da može birati)
sad ti odgovori gdje će djeca biti dok radi.(u sitne sate)
neću valjda svaki dan prelaziti 60 km da njoj radim uslugu
Sorrela
26.03.2010., 17:10
Pa ove naše s kojima skupa plačemo, pijemo, smijemo se..
Ne one zbog kojih to radimo :rofl:
Znaci ta varijanta, aj nek ti bude, valjda nece biti cerupanja :lol:
jesenija
26.03.2010., 17:23
Trebalo bi citirati još koji da se dobi prava slika. Ovdje je očito kako postoje klanovi, to čak i padobranac u mom obliku vidi.
Pa nevidiš dobro :rofl:
Neka se javi itko tko nije dobio podršku od mene.
A za podjebavanja tipa majinih, nemam i neželim imati razumijevanja.
Kad pripadnica klana:lol: tako podjebe drugu pripadnicu klana:lol:, moja reakcija je jednaka.
Tvoj dojam nemijenja moj.
Ni činjenice.
A ti kako hoćeš.
Nemaš ti pojma o demantiranju :rofl:
Rođo stori nema veze s prevarom u kontekstu nabijanja toga jeji na nos kao protuargument u nekoj priči neke prevare.
U ono vrijeme, on si nebi dozvolio rođo stori jer se fokusirao na dobivanje oprosta....i svojim ponašanjem je dokazao koliko mu je stalo.
To što se čovjek opustio nakon više od tri godine i dozvolio si bizarnost u odnosu na umor (varalice) od praštanja, nikome nedaje pravo vuči paralele, još manje nabijati jeji na nos.
Vidiš, da je netko ovo napisao maji, ti bi ga prva optužila za nešto-neznam točno što.
I nekužim što se ti uopće sekiraš, kad se sama maja nesekira i puna je razumijevanja :cerek:
ja se i na njih ne ljutim jer i oni su ovdje zato sto imaju neke svoje probleme, nedoumice, misli :top:
vratila sam se godinu dana unazad i procitala neke od vasih prvih postova i sve je O.K. - razumijem vas . :mig::rolleyes:
Znaci ta varijanta, aj nek ti bude, valjda nece biti cerupanja :lol:
Obecajem da cu biti dobar ako me povedete :cerek:
Sorrela
26.03.2010., 18:17
Obecajem da cu biti dobar ako me povedete :cerek:
Bojim se da te niko nece voditi vec ces se sam dovesti, mozes ti to , sad si libero, navikavaj se :mig:
/sala mala/
mama jeja
26.03.2010., 18:27
eto..ja sam spremna za tulum
bar ovaj forumski:)
Bojim se da te niko nece voditi vec ces se sam dovesti, mozes ti to , sad si libero, navikavaj se :mig:
/sala mala/
I jos pokupiti koga putem ako treba :cerek:
Bokić curiceeeeeeee :D
:lux: :cice: :lux:
http://www.youtube.com/watch?v=_cOtKutfcdU
:jumping: :trio: :jumping:
robotina
26.03.2010., 18:45
:lux: :cice: :lux:
:jumping: :trio: :jumping:
on dođe čim se spomene tulum!!!:D
bok x-ić:cerek:
Sorrela
26.03.2010., 18:48
Moze, moze :mig:
A meni je na zalost na kraj svijeta :(
Al nema veze, "Sine, veli, ko igra za raju i zanemaruje taktiku
Završit ce karijeru u nižerazrednom "Vratniku"
Ako se neko sjeca.
http://www.youtube.com/watch?v=ru9xGY-gyNY
robotina
26.03.2010., 18:50
ja sam ti na putu!!!:cerek:
robotina
26.03.2010., 18:52
ni ja:):rofl:
napravimo tulum forumski:))
pošto sam ja negdje na sredini, ajmo tulum kod mene a ljetovanje kod tebe.
a i majčica priroda je bila ovdje izdašna pa mpremo birat: oćemo planinu, jezero il dolinu:D
on dođe čim se spomene tulum!!!:D
bok x-ić:cerek:
Hmmmmm, ni pržun me ne može zaustaviti kad je tulum u pitanju :D
robotina
26.03.2010., 19:17
Hmmmmm, ni pržun me ne može zaustaviti kad je tulum u pitanju :D
i kad bi bio tulum, pravi, u RL
ti bi javio da nemreš doć jer, eto, ne možeš
imaš važnijih stvari za čuvat
bossnasha
26.03.2010., 19:29
Neeeee....
Uslikas sebe i novog, zgodnog tipa na njemu dobro poznatom trosjedu koji je on izlizao svojim dupetom...:rofl:
slika govori vise od hiljadu rijeci :eek:
Ali, ne ciniti to za vrijeme trajanja obveznog izdrzavanja :cerek: nije pametno
i kad bi bio tulum, pravi, u RL
ti bi javio da nemreš doć jer, eto, ne možeš
imaš važnijih stvari za čuvat
Aaaaa, ovo je izazov :cerek:
Neeeee....
Uslikas sebe i novog, zgodnog tipa na njemu dobro poznatom trosjedu koji je on izlizao svojim dupetom...:rofl:
slika govori vise od hiljadu rijeci :eek:
Ali, ne ciniti to za vrijeme trajanja obveznog izdrzavanja :cerek: nije pametno
Joj, jooooooj, kako ste zločeste :nono:
:D
bossnasha
26.03.2010., 19:47
Joj, jooooooj, kako ste zločeste :nono:
:D
Raspustene ! :lol::lol::lol:
robotina
26.03.2010., 20:00
Aaaaa, ovo je izazov :cerek:
e da si ko što nisi......:cerek:
prihvaćaš izazov?:rofl:
ma neeeeee, no vej!
bossnasha
26.03.2010., 20:05
e da si ko što nisi......:cerek:
prihvaćaš izazov?:rofl:
ma neeeeee, no vej!
Uteko...:rofl:
robotina
26.03.2010., 20:06
Uteko...:rofl:
po običaju,
X, mjenjaj nick u Eustahije brzić
bossnasha
26.03.2010., 20:10
po običaju,
X, mjenjaj nick u Eustahije brzić
Je, kad sam ja bila mala, bio je i neki Vali-gator...
Ono, kidam nalijevo...:rofl:
robotina
26.03.2010., 20:12
Šalu na stranu, al moram nešt ispričat.
Idem danas po najstarijeg sina na posao, vozim lijepo 60 na sat, kolko je ograničenje, dobo, zerkicu više, nemrem se vuć ko puž....
u susret mi dolazi na čelu kolone traktor, tip u audiju, i još dva auta...
na 30-ak metara od traktora, tip u audiju počinje pretjecat.
i da nije bio nekakav ulaz u dvorište pred kojim sam se zaustavila, ode Robi u.....
a sa mnom moja bebaja, spava u autosjedalici.
stala sam, na pol metra od ivičnjaka.... stao čovjek koji je išao iza audija i kolona iza njega i gledamo se u šoku....
što reći?
još me drži neka euforija, jer ovo mi je prvi put....
i jedva čekam da klinci odu spat, pa da si popijem nešt žestoko da me malo opusti.
robotina
26.03.2010., 20:13
Je, kad sam ja bila mala, bio je i neki Vali-gator...
Ono, kidam nalijevo...:rofl:
neeeee, to je Krezumica, onaj što viče: mlijeka mi u prahu, kidam nalijevo:rofl:
bossnasha
26.03.2010., 20:30
Da! Covjek ni kriv ni duzan izgubi glavu. A to sto je i bebica u kolima...ma to je....
Meni ne smeta kad idioti od vozaca rizikuju svoj zivot, ko ih jebe, ali, kad dovode u opasnost druge...narocito djecu, pjesake, a na kraju krajeva i oprezne i odgovorne ljude...to je...nemam rijeci kojima bih ih okarakterizirala.
Zasto ne pomisle bar na svoju djecu, moroni!
Meni se slicno desilo mnogo puta, ali, najzesce je bilo na auto putu Zagreb-Rijeka.
Idem ja solidnom brzinom od nekih 110 iza nekog duplog slepera, a dug je bio u mp3, i skontam da bih mogla malo brze. Tip gnjavi srednjom trakom...Ja lijepo zapocnem "preticanje", povecam brzinu na nekih 130, i taman na pola njega (a on duplak, dug, jebo te), on krene ulijevo da pretice nekog ispred sebe!!!
Zamisli scenu, ja mala, malecka u pezoicu 205, dvoje djecice u autu, lijevo bankina, a s desne strane on me gura da bi izvrsio preticanje!!!
A da idiot prije toga nije bacio pogled u retrovizor!
Ma ja bih uvela zakon za trajno oduzimanje dozvole, do vraga.
Uh, kad se sjetim, dodje mi zlo. U tom djelicu sekunde ne znas kako reagirati, dati gas da se pokusas probiti, ili kociti pri tako velikoj brzini...sto je suludo i vodi te drito u pizdariju...
I jedino u sta se uzdas je leci po sireni, ali....ko da on cuje tvoju sirenu!
Jedino sto sad mozes je...da slavis.
Odi u crkvu, zapali svijecu, zahvali se Bogu. Izljubi djecicu.
Budi srecna jer imas sansu da svoje ovozemaljske probleme preneses u novi dan.
I vidi sad...neosporne cinjenice:
Kako su mali, premali, svi tvoji problemi Robi.
Kakvih ima!
jesenija
26.03.2010., 20:42
:s :lol: :lol:
Ako nastaviš ovako,
ostarit cu cekajuci nate :cerek: (http://www.youtube.com/watch?v=ulV2_a4GF9A&feature=related) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mama jeja
26.03.2010., 20:53
iako sam na tebe digla nos
brodošao nazad
smajleki mi ne rade..jopet..pa nek gore bude :D a dole cerek
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.