View Full Version : Ćiro napao Barića
-Shevchenko-
14.06.2004., 17:20
Ha ha ha ha... Koja lolčina...
Barić rekao da ne bi ništa mijenjao da se opet igra protiv Švicarske a ovaj mu došao na press-konferenciju i napao ga (verbalno, naravno).. :lol:
Musatom
14.06.2004., 17:20
:lol: Otkud ti to??
ari peka nikkola
14.06.2004., 17:22
Možda taj napad na Barića i stoji da ga nije izrekao trener kojemu je najveći uspjeh ostanak Prištine u nekadašnjoj prvoj lizi. To mu jedino priznam. Samo mi se nemojte nabacivat Francuskom jer je, to već vrapci znaju, treći mjeto s onom momčadi gotovo neuspjeh!
ari peka nikkola kaže:
Možda taj napad na Barića i stoji da ga nije izrekao trener kojemu je najveći uspjeh ostanak Prištine u nekadašnjoj prvoj lizi. To mu jedino priznam. Samo mi se nemojte nabacivat Francuskom jer je, to već vrapci znaju, treći mjeto s onom momčadi gotovo neuspjeh!
:rolleyes:
-Shevchenko-
14.06.2004., 17:25
Musatom kaže:
:lol: Otkud ti to??
Na jutarnjoj press konferenciji (prikazao HRT prije 20 minuta). bit će još o tome...
Ćiro je za Barića astrouaut.
Ćiro mi ide na ***** više.. :2up:
Ako je tako pametan zakaj Hrvatsku nije odveo na Euro 2000.? :rolleyes:
Musatom
14.06.2004., 17:28
ari peka nikkola kaže:
Samo mi se nemojte nabacivat Francuskom jer je, to već vrapci znaju, treći mjeto s onom momčadi gotovo neuspjeh!
Ajd da nisam jedini koji to tvrdi :top:
al svejedno Ćiro i u noćnoj mori složi bolju ekipu od igrača iz druge hrv. lige koji bi dobili ono šta ottek ima u svojoj "viziji"
Isildur
14.06.2004., 17:31
ari peka nikkola kaže:
Koja si ti Konjina! Ciro je naveci nogometni trener svih vremena u Hrvata. Da nije Ciro vodio repku '98 nebi mi NIKADA vidjeli treco mjesto! A ti bit ce ni neznas ni gdje je pristina zato take a walk
BRAVO CIRO! BRAVO sto si onoj POFARBANOJ budali rekao sto mu ide! BRAVO! Uvijek si bio i uvijek ces biti MAJSTOR! Treba smjeniti KOMPLETNO vodstvo HNS-a I staviti prave ljude, koji znaju nesto o nogometu!
:top: :s :top: :s
Zemljanin
14.06.2004., 17:34
Ciro se doista jucer uzivio... rekao je i nekoliko pametnih (iako se njegove opservacije ne mogu ni usporedjivati s Iviceevim), ali mi je dobrano digao tlak s onom opaskom o tome kako je Otto manji strucnjak od Blazicka i da Maximale nije znao odgovoriti na situaciju koja je nastala u 50. minuti kada smo imali figuru vise... OK... sve stoji...
Ali autor tih kritika je isti lik koji je protiv Jugoslavije imao igraca vise i ostao igrati s brdom stopera, to je isti onaj lik koji nikada nije znao igrati ni s igracem manje i posloziti drukcije momcad (Fulham, Irska, Auxerre)... Koga sluzi pamcenje - sjetit ce se blamaze u Irskoj kada smo jednako izgledali sa 10 i sa 8 igraca u polju... zapravo neke sanse smo i stvorili kada smo igrali s 2 igraca manjka, a i u tome periodu nismo primili gol...
:rolleyes:
Pinockio
14.06.2004., 17:34
Mozel neko prostoprosireno prepricat sta se u stvari desilo i sta je receno do Cire Otto-uoto-u
Isildur
14.06.2004., 17:38
Pinockio kaže:
Mozel neko prostoprosireno prepricat sta se u stvari desilo i sta je receno do Cire Otto-uoto-u
Ja sam slucajno uhvatio na HTV-u probaj uhvatiti prvo javljanje Karlovacko korner Nove TV mozda bude.
-Shevchenko-
14.06.2004., 17:41
Na konferenciji za novinare u hrvatskoj bazi pojavio se i bivši hrvatski izbornik Miroslav Blažević.
Kada je Barić u analizi jučerasnje utakmice kazao kako ništa ne bi mijenjao u taktici, Blažević je burno reagirao.
"Kako možeš to kazati? Učinio si veliku pogrešku, a igra i taktika bili su potpuno krivo postavljeni," kazao je Blažević.
Na konferenciji je bio nazočan i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatko Marković. Nakon utakmice u Leiriji, Marković je bio vidno razočaran, međutim na pressici je pokušao obraniti Barića, kazavši kako je Blažević sve primjedbe trebao kazati stručnom stožeru, a ne ovako napasti Barića.
U ne baš ugodnoj atmosferi Barić je za idući nastup protiv Francuske najavio nekoliko promjena.
"Nisam zadovoljan igrom šestorice igrača. Protiv Slovačke i Danske su pokazali da mogu, no u susretu sa Švicarskom potpuno su podbacili," kazao je Barić, dodavši kako će protiv aktualnih europskih prvaka u momčad ubaciti nekoliko novih igrača. Po svemu sudeći, protiv "tricolora" bi mogli od prve minute zaigrati Tudor, Rapaić i Tomas, a iz sastava ispasti Bjelica, Šimunić i Šokota
"Naši izgledi protiv Francuske vrlo su mali, no naša su očekivanja uvijek veća od realnih, pa smo i protiv Švicarske prema svim najavama bili favoriti. Sad se vidjelo da to i nije baš tako. Ipak, nadam se da možemo iznenaditi Engleze," kazao je Barić, koji se nakon razgovora s novinarima pridružio Markoviću i Blaževiću kako bi primirili situaciju
----skinuto s index-a...
Inkvizitor
14.06.2004., 17:44
Niti zna jedan niti drugi. Otto je kreten na kvadrat. Ekipa mu igra spori demodirani nogomet. Nabacivanja, samo nabacivanja, ispucaj, nabij, soliraj, petljaj ( Olic, Mornar). Samo idiot moze staviti onog Olica koji mase nogama, glavom, rukama da protivnicki branic stoji u cudu sta je ovome
Pinockio
14.06.2004., 17:51
Isildur kaže:
Ja sam slucajno uhvatio na HTV-u probaj uhvatiti prvo javljanje Karlovacko korner Nove TV mozda bude.
Rado, al na NOVU nepustaju Kanadi :D
Vanjushka
14.06.2004., 17:56
Upravo je bilo na Novoj TV :lol:
Mogu samo reci IVICA OSIM a ova dvojica neka se nadjebavaju u Spisic Bukovici gdje i pripadaju.
Isildur
14.06.2004., 19:04
Torcida_ZG kaže:
ĆIRO BLAŽEVIĆ, koji se iz Portugala javlja kao komentator Nove TV, izjavio je nakon utakmice da je "ovo blamaža", te da "Barić nije trener", smatrajući se odgovornim za svaki hrvatski rezultat jer je on reprezentaciju vodio sedam i pol godina.
Iako se slažem sa svim kritikama Bariću i momčadi koje im Ćiro nadalje upućuje, moram reći da mi nije jasno kako si on daje za pravo kritizirati sadašnjeg izbornika, ako je on nakon Francuske rekao da je njegova misija završena, i povukao se. E, Ćiro, Ćiro, da si barem ostao pa se ne bi jebali sa promjenama trenera. Nisu to čarape da se tako mijenjaju, kad se nađe pravi, on treba ostati na toj poziciji godinama, jer samo se tako gradi momčad na duge staze.:W
:top:
Lokarda
15.06.2004., 00:01
Čini mi se da je Otto rekao istinu kad je izjavio da je Ćiro bolestan. Ćiro je fakat "malo" puko. Njegovo ponašanje je na razini desetogodišnjaka. On fakat ima problema. Pogledajte što sve radi u zadnje vrijeme. A ovo napadanje na Otta, onako javno, kretenski, "Priznaj, priznaj da si napravio greške!!", kakve to ima veze s novinarstvom. Kao on se brine za našu momčad, a u biti bi najsretniji bio da spušimo sve do kraja pa da može reć Bariću "Jesam ti reko, ja sam bolji". Ponaša se krajnje necivilizirano, totalno bez imalo poštovanja.
I gledam sad na novoj kaže kako on slabo prognozira utakmice i uvijek pogriješi (prognozirao je pobjedu Bugara) i nakon toga kaže "Prognoziram da nećemo izgubit od Francuza".
Ćiro :flop: :flop: :flop: :flop:
"E sad me pitajte !"
(jebo vam ja pas mater) :D
Lokarda kaže:
Čini mi se da je Otto rekao istinu kad je izjavio da je Ćiro bolestan. Ćiro je fakat "malo" puko. Njegovo ponašanje je na razini desetogodišnjaka. On fakat ima problema. Pogledajte što sve radi u zadnje vrijeme. A ovo napadanje na Otta, onako javno, kretenski, "Priznaj, priznaj da si napravio greške!!", kakve to ima veze s novinarstvom. Kao on se brine za našu momčad, a u biti bi najsretniji bio da spušimo sve do kraja pa da može reć Bariću "Jesam ti reko, ja sam bolji". Ponaša se krajnje necivilizirano, totalno bez imalo poštovanja.
I gledam sad na novoj kaže kako on slabo prognozira utakmice i uvijek pogriješi (prognozirao je pobjedu Bugara) i nakon toga kaže "Prognoziram da nećemo izgubit od Francuza".
Ćiro :flop: :flop: :flop: :flop:
:top: Tako je.:top:
Za one koji su to propustili: prošle je godine Ćiro došao u Mursku Sobotu kao velika zvjezda, majstor nad majstorima, čarobnjak -
svi su ga mediji bili puni: "S Murom osvajamo prvenstvo itd. itd." -
sve do početka lige (slovenske, koja je stvarno na svakom kvalitetnom dnu). Poslije par mjeseci, slika je bila takva: Mura na dnu lestvice, sami porazi, a Ćiro otpušten...
I sad ga vidi opet, vrsni stručnjak - ko Fenix.
Ako ništa, poslije blamaže s Murom, pristojan čovjek bi se povukao bar neko vrijeme, popio Karlovačko u krugu najbližih i malo se raspitao o stvarima..."Oprostite, jel vas mogu nešto pitati?" a ne ono "E, sad me pitajte".
:flop:
ne znam zašto se stalno ističu ćirine zaslluge za uspjeh u francuskoj, kad je on sam priznao da se prije svake tekme konzultirao sa vrhovnikom tuđmanom i da mu je on sastavljao momčad.
ZUJAN_BJ
15.06.2004., 08:08
Ma kakva izdrkavanja'Ćiro najbolji trener u povijesti Hrvata'bolesnih li izjava,ma di je Hirihito od Ivića,Zebeca.........dobro priznajemo mu broncu,posložile se kockice,al se onda isto tako sjetimo Steaue,Mure,Juge kada ga je Velež razvalio finalu kupa bivše Juge,znam odmah će se neki sjetiti Dinamo 82,al monogi zaboravljaju da mu je tu ekipu 4 godine slagali Mirko Bazić i Marković.....dakle zaključujemo da je Hirihito lakrdijaš,a Otto čudna kvaliteta iz Austrije (a Hirohito se nije ni tam dokazao)
Dakle treba nekoga novoga,a koga????
Black Hawk Down
15.06.2004., 08:33
Ma o čemu vi to? Ćiro je u Portugalu novinar!
...
Samo šta on to ne zna. :D
Ne mogu shvatiti one koji podržavaju ovakve Ćirine besramne eskapade, pa zar vi ne shvaćate da je to sinhronizirana akcija koju podupiru Prasičko i ostali medijski pripuznici i kojoj je jedini cilj ponovo ustoličenje Ćire nakon EP-a? Da li možete zamisliti da na press Italije dođu Capello ili Lippi i izvedu jedan takav nekolegijalan i nekorektan čin? Ili da Lippi na TV-u izjavi da Trappatoni nije trener? I to sve nakon jedne utakmice. Ćiro je zadnji koji ima pravo lamentirati o pravim/krivim izmjenama, primjera je bezbroj. Pogledajte Bugare, nas su razbili u skupini, a jučer su popili 5 komada, nije ovo HNL, ovo je EP, tu nema slabih, a to što mi mislimo da smo najbolji i da svatko može biti selektor, to najviše govori o nama. Otto je postigao velik uspjeh plasmanom na EP s obzirom na kadar koji imamo, i treba ga pustiti na miru još te 2 tekme, pa onda analizirati.
the edge
15.06.2004., 10:46
Potpuno istu stvar koju je sad napravio Bariću, Ćiro je napravio i Joziću u Japanu. Istu stvar! A razlog je samo jedan- dokazati da sam JA najbolji svih vremena, a poslije mene potop.
I lijepo je netko napisao - Što smo mi to odigrali protiv Srba s igračem više? Što smo odigrali protiv Francuza s igračem više? To je Ćiro brzo zaboravio. Isto kao što je zaboravio Srbe, Makedonce i Irce u kvalifikacijama za Euro 2000. Kao što je zaboravio Steauu i Auxerre.
ari peka nikkola kaže:
Ne stari ,nego sam plivao preko Kupe kao pripadnik 102. brigade dok su nas četnici gađali, na isti datum(13.12. 1991) dok je Robert Prosinečki igrao superkup sa Crvenom Zvezdom protiv Jozićevog Colo-Cola. To ne znači da imam nešto protiv Žutog, nego mislim da bi taj svoj domoljubni bijes i patetiku mogao malo korisnije usmjeravati a ne samo HDZovski kenjkati o Beogradu (kojeg vam ministar Žužul očigledno jako voli kad se onako srdačno druži s Draškovićem) i doživjeti infarkt svaki put kad neko spomene činjenicu da je Ćiro pod
A) loš trener
B) jako loš trener
C) Paranoik
D) Dosadan & Zamoran
E) Ubire pare od naših izdavača puneći kolumne nesuvislim trućkarijama koje mu ionako poslije urednici slažu da to ima glavu i rep
F) Destruktivan ,jer ako i naši nisu igrali utakmicu života treba ih pustiti da na miru odrade te utakmice do kraja
Naravno u tvom "S koje strane Drine imam strine" mentalnom sklopu to je nebitno ali se samo sjeti kako je Ćiro vodio tekmu na EU 96 s Portugalom i čime je to rezultiralo. A o kvalifikacijama za 2000 da ne pričam....:flop:
:lux: :lux: :top: :top:
Svaka čast za post, treba ušutkati "ćirofile". Otto griješi ali nije pohlepna ulizica kao Ćiro injegov odvjetnik Ivica Prasičko
Još se jednom pokazalo da je Ivić po stručnosti daleko ispred Barića i Blaževića. Prvi dan je odmah rekao da ako nam zatvore krila mi nismo razvili nikakvu taktiku za napad kroz sredinu i to se desilo. Danas svaka budala zna da Hrvatska igra samo preko krila i blokiraš Rapaića i Mornara i možeš se slobodno orijentirati prema napadu jer naši veznjaci, Bjelica i Kovač ne znaju koristiti prostor koji ostaje u sredini. Ivić je dobro rekao Mornar treba dobiti loptu u blizini 16-erca i probiti te centrirati a ne da on od centra vodi loptu i onda iscrpljen ili izgubi loptu li loše centrira. A koliko je Blažević dobar govori činjenica da su on i Blažičko krivo prognozirali svaku utakmicu do sada, kažu Portugal pobjeđuje, Portugal izgubi, kažu Švedska gubi, Švedska pobijedi! :rolleyes:
The Last In Line
15.06.2004., 13:56
ciro je stara pedercina vise mi ga je pun kuku* stvarno nznan kako nekome moze bit draga ona pedercina stara
Izbornik
15.06.2004., 13:56
Ne mogu vjerovat šta je Ćiro napravio. Pa takve stvari se rade nakon prventstva pizda mu materina. On može biti u pravu , ali ovo nije način ,sramota , velika sramota.
-Shevchenko-
15.06.2004., 13:57
Torcida_ZG kaže:
jedini je problem to što marcelo i trap ne bi nikada postavili tako debilno momčad kao što je to barić napravio:rolleyes: i to što oni sa italijom nisu bili treći na svijetu. nisam ćirofil, i već sam rekao da mislim da mu to nije trebao reć, ali je u pravu. otto nije trener. on je budala.
:top:
Inkvizitor
15.06.2004., 14:33
Treba Ciru samo podsjetiti kako se jedva kavalificirao na SP u Francuskoj. U jakoj skupini s Danskom Grckom i Slovenijom ...bio je toliko superioran da mu je Scmeichel u 90 minuti dva puta vaterpolski spasavao kozu protiv Grka u Ateni u zadnjoj utakmici.
Pa na SP one uzasne utakmice sa Argentinom, Japanom gdje je isto Ladic vaterpolski spasavao, pa ona gnjavaza s Rumunjima i izmisljeni penal, pa sreca nad srecama nad Nijemcima, opet Ladic cupa lopte i dva udarca Jarnija i Vlaovica kakvi im se u karijeri nisu dogodili i naravno igrac manje. Jel se neko sjeca da mi do iskljucenja Wernsa nismo presli na njemacku polovinu, a tek oni promasaji nizozemaca za trece mjesto..deset mrtvih sansi i opet Ladic. Dakle nek ne sere.
Nikad o tom klaunu nisam imao misljenje..ali ipak je on zamisli s Dinamom osvojio prvo prvenstvo bivsje Juge...jebote sta bi reko Ivic on je s Hajdukom sedamdesetih razvaljio Partizan s &:1 u sred Beograda i osvojio 4 prvenstva SFRJ i pet kupova a dva prvenstva su mu jos ukrali ( maksimovic i Ljubljana).
Dakle uvijek sam mislio da je tip kreten ali nedavno sam se uvjerio i da je neodgojen i seljacina.
Dakle dolazim na benzinsku pumpu na auto-putu Zagreb-Gorican i dok tocim gorivo stize Ciro u svom mercedesu. I stavi on da toci i ode u trgovinu..vraca se nosi vrecicu kikirikija u ruci..ja gledam..pumpa cista ko ambulanta nigdje papirica i on kida zubima kraj vrecice i pljuje ga na pod...a pola metra od mjesta gdje je pljuno nalazila se kanta za smece.Takva nekultura. Doslo mi je da ga pljunem i izcipelarim. Seljacina nepristojna travnicka.
Sinnovac
15.06.2004., 14:45
Ljudi Ćiro je u Portugalu kao novinar, kao novinar... I kao takav ima svako pravo kritizirati Barića za slabu igru repke... Ništa se to ne treba raditi nakon prvenstva, trebali su ga svi novinari napasti svim sredstvima... Možda bi se onda malo zamislio Barić... Mislim ko normalan nebi reagirao na izjavu da nebi ništa mjenjao u momčadi nakon onakve igre... Ko normalan nebi poludio da vidi da repka onak nemoćno igra sa igračem više...
baobab kaže:
Ne mogu shvatiti one koji podržavaju ovakve Ćirine besramne eskapade
Da li možete zamisliti da na press Italije dođu Capello ili Lippi i izvedu jedan takav nekolegijalan i nekorektan čin? Ili da Lippi na TV-u izjavi da Trappatoni nije trener? I to sve nakon jedne utakmice. Ćiro je zadnji koji ima pravo lamentirati o pravim/krivim izmjenama, primjera je bezbroj.
Ma jednostavno ne mogu mu opravdati ove napade.Da budem iskren za njega bas i ne mogu reci da je dobar trener.Kod svakog trenera bitne su dvije osobine: veliko teoretsko znanje-slaganje taktike i najboljih igraca za tu taktiku i drugo rad sa samim igracima.Sto se tice prvog Ciro je puno puta dokazao da je prosjecan strateg ali opet ne uspijeva se u samoj utakmici snalaziti i mijenjati igru i figure.Ciro je prosjecan strateg nikako vrhunski.
Sto se tice rada sa samim igracima ni tu nije neki vrhunac.Jedino mu priznajem da zna motivirati ljude-vrhunski motivator.Ali to je premalo da bi mogao za njega reci da je vrhunski trener a pogotovo ne najbolji trener u Hrvata.Ivic je za njega doktor nogometa.
baobab kaže:
Otto je postigao velik uspjeh plasmanom na EP s obzirom na kadar koji imamo, i treba ga pustiti na miru još te 2 tekme, pa onda analizirati.
Apsolutno se slazem.Sa ovim krsem (cast izuzecima-Prso) zaista se i ne moze puno vise.Jedino sto zamjeram Ottu je to sto je dosao na EP a jos uvijek ne zna koji sustav igre ima.Predugo luta i trazi igru.Mislim da je dosad to ipak trebalo bar malo bolje izgledati.Ali opet napominjem mi i ne mozemo puno bolje od toga.
Sudit cemo mu nakon EP.Zasad a ja bi rekao i nakon EP kapa dolje sto nas je uopce doveo na EP :s
Pinockio
15.06.2004., 16:32
Samo pogledajte kako Englezi pisu o njihovom reultatu sa francuskom i sa daljnjim utakmicama.
Niko nista negativno nepise.. samo nasi vec pokopali komplet repku
Sudden Sid
15.06.2004., 16:38
Na stranu sad Ciro. On je skocio na Ottu jer zeli privuci pozornost, ali meni je vaznije sta je rekao. Napao je Otta jer je ovaj rekao da ne bi nista mijenjao protiv Svicarske. Mi imamo jos 2 utakmice i brijem da se nasi ne zele osramotiti tamo. Da se ne osramote, treba promijeniti neke stvari jer protiv 10 Svicaraca ovim nacinom nismo nista mogli, a kako cemo protiv Francuza i Engleza? Dakle, treba nesto mijenjati. I nakon te utakmice dode herr Otto i kaze da je sve bilo super i da ne bi nista mijenjao. Pa Ciro mu je sve dobro skresao! Kako moze tako nesto reci nakon one utakmice?
Pinockio
15.06.2004., 16:44
Ciro mu je rekao sa razlogom, i svaki put treba se rec ali nitko nema muda.
-Shevchenko-
15.06.2004., 16:47
Pinockio kaže:
Samo pogledajte kako Englezi pisu o njihovom reultatu sa francuskom i sa daljnjim utakmicama.
Zbog toga što su oni igrali dobro, imaju igrače, sve je super, zabili su francuzima gol, imali penal, ali dogodi se, izgubili su u zadnjim minutama. Oni imaju razloga za razliku od nas koji smo drkali po lopti, nismo uopće imali igu, sve neke jadne prilike, pa onda smo imali igrača više pa opet ništa od tog... Nemamo ništa... Eto to je razlog zašto smo mi odmah naše pokopali.
Ja sam ih i prije prvenstva, već odavno...
-Shevchenko-
15.06.2004., 16:48
Sudden Sid kaže:
Dakle, treba nesto mijenjati. I nakon te utakmice dode herr Otto i kaze da je sve bilo super i da ne bi nista mijenjao. Pa Ciro mu je sve dobro skresao! Kako moze tako nesto reci nakon one utakmice?
Može, jer je idiotto.. :D
robybaggio
15.06.2004., 16:49
Sudden Sid kaže:
Na stranu sad Ciro. On je skocio na Ottu jer zeli privuci pozornost, ali meni je vaznije sta je rekao. Napao je Otta jer je ovaj rekao da ne bi nista mijenjao protiv Svicarske. Mi imamo jos 2 utakmice i brijem da se nasi ne zele osramotiti tamo. Da se ne osramote, treba promijeniti neke stvari jer protiv 10 Svicaraca ovim nacinom nismo nista mogli, a kako cemo protiv Francuza i Engleza? Dakle, treba nesto mijenjati. I nakon te utakmice dode herr Otto i kaze da je sve bilo super i da ne bi nista mijenjao. Pa Ciro mu je sve dobro skresao! Kako moze tako nesto reci nakon one utakmice?
Da, ima još dvije utakmice i ako se nešto promijeni možemo do rezultata. Istina, Ćiro uvijek sere, ali ovaj put je i trebao srati. :D
-Shevchenko-
15.06.2004., 16:51
robybaggio kaže:
Da, ima još dvije utakmice i ako se nešto promijeni možemo do rezultata.
Nema se tu što promijeniti.. Jednostavno nemamo kvalitete i igrača za to. A kad k tome još dodaš debilnog izbornika...
Uspjeh bi bio u ove dvije utakmice uzeti bod.
Stribor cumez
15.06.2004., 17:04
Ne uspijeh bi bilo muski ih odigrati i pokusati igrati a ne glumiti, pa makar ni boda ne uzeli. Pogledajte Uefinu stranicu, dobili smo sluzbeno upozorenje od UEFE da previse glumatamo :(
-Shevchenko-
15.06.2004., 17:07
Stribor cumez kaže:
Pogledajte Uefinu stranicu, dobili smo sluzbeno upozorenje od UEFE da previse glumatamo :(
:lol:
Vanjushka
15.06.2004., 19:04
Pinockio kaže:
Pa nedo Bog da smo mi onako vodili 1:0 protiv Svice eto, promasili penal, i onda primimo dva gola u produzetku. Bojim se da pomislim sta bi nasi "strucnjaci" uradili, sigurno bi trazili neciju glavu, ono bukvalno, mislim da bi do sada napravili i giljotinu pa je poslali u Portugal.
Jebote zivot, pojedincima kao da je drago sto se nasi izblamirase u prvoj utakmici, komentari tipa "ja sam to i prognozirao" :rolleyes: volio bih da sam mogao takve ubaciti u onu masu kockastih navijaca na stadionu dok je utakmica jos trajala pa da ponove sve sto su "prognozirali". Bilo bi ko ono u Africi kad nekog lika izrezu na komade pa dijelove tijela nabiju na koplja :D
Nevjerovatno je kako Hrvati znaju da seru, u bukvalnom smislu. Ja mislim da ovi sto kenjaju kako je sve propalo, kako smo jadni i mizerni, da su upravo ti ljudi i imali najveca ona nerealna ocekivanja ali su "mudro" sutili da bi mogli pljuvati po nasim igracima i govoriti "kako sam ja pametan, sve sam ja to vec odavno znao".
A da su nasi nekim vanzemaljskim cudom slucajno ispunili njihova "realna" ocekivanja prvi bi poceli sa izdrkavanjem kako smo najbolji na svijetu, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA i slicne bajke.
Realnost je negdje drugo, ni u tome da smo prvaci svijeta ni u tome da smo blaga katastrofa. Ali nekim ljudima i da nacrtas, ne vrijedi.
Dok ovo pisem Latvija i dalje vodi jedan nula, jebote, kako su se samo usudili onako jadni i mizerni dati gol onako strasnim i nedostiznim igracima gornjeg doma eurospkog nogometa. Stvarno, kako ih samo nije stid, pa sto se nisu naguzili Cesima, nije mi jasno.
robybaggio
15.06.2004., 20:14
Ma mi smo čudan narod. Pola ljudi nema pojma koliko ekipa sudjeluje u utakmici, a kad su velika natjecanja onda se osjećaju pozvanima govoriti kako je ovo "nacionalna sramota". Da bi dan kasnije klicali "Mi smo najbolji!".
-Shevchenko-
15.06.2004., 21:09
robybaggio kaže:
Ma mi smo čudan narod. Pola ljudi nema pojma koliko ekipa sudjeluje u utakmici, a kad su velika natjecanja onda se osjećaju pozvanima govoriti kako je ovo "nacionalna sramota". Da bi dan kasnije klicali "Mi smo najbolji!".
Nisam među njima :)
-Shevchenko-
15.06.2004., 21:10
Vanjushka kaže:
Dok ovo pisem Latvija i dalje vodi jedan nula, jebote, kako su se samo usudili onako jadni i mizerni dati gol onako strasnim i nedostiznim igracima gornjeg doma eurospkog nogometa. Stvarno, kako ih samo nije stid, pa sto se nisu naguzili Cesima, nije mi jasno.
:B
Ma Čiro je idiot. Barić ima rezultate iza sebe, doveo nas je na Europsko prvenstvo(što je bio cilj kad je Jozić smijenjen) i stvorio je novu reprezentaciju. Sve više bi bilo remek dijelo. Ne zaboravimo da je Čiro samo preuzeo reprezentaciju koju je naš najtrofejniji trener sastavio (Tomislav Ivić) i ništa nije trebao stvarati. Sjetimo se njegovih bisera i klupe reprezentacije na kojoj su bili jedan Krpan, G. Jurić, ... i drugi "vrhunski znalci" dok je prave igrače odjebao. Zasada dosta o Čiri "najuspješnijem" treneru Mure!:D
Desni klik, save target as (http://video2.hrt.hr/sport/sve/baric040614.rm) , ako nemate REAL PLAYER (http://www.real.com) , skinite ga besplatno odavde!
ćiro majstore :lol:
Pinockio
16.06.2004., 05:31
theCro kaže:
Desni klik, save target as (http://video2.hrt.hr/sport/sve/baric040614.rm) , ako nemate REAL PLAYER (http://www.real.com) , skinite ga besplatno odavde!
ćiro majstore :lol:
SVAKA CAST.
CIRO I OD MENE MAJSTORE :s :s :s :s :s :s
znatizeljan
16.06.2004., 19:40
...daj Pinokio odrveni vec jednom :D ...
Evo sto kaze HND (hrv.novinarsko drustvo) na istup vaseg dragoga Cirokia:
...među ostalim, flagrantno kršenje poslovnih/etičkih načela novinarskog poziva. HND upozorava da se novinar ne smije baviti propagandom i reklamom, odnosno poslovima koji ugrožavaju samostalnost i neovisnost izvještavanja i komentiranja. Doslovce, novinaru nije dopušteno objavljivati nenovinarske informacije radi stjecanja osobne koristi ili koristi poslodavca te ne smije biti autorom ili promotorom plaćenih reklama i drugih propagandnih poruka što se na Euru 2004. događa...
...da je Ciro bio dobronamjeran rekao bi to Baricu na samo, a ne napadao nasega izbornika pred stranim novinarima...
uostalom taj Cirin potez komentirao je i njegov "sin" - po meni nas najstalozeniji bivsi igrac Zvonimir Boban
...podsjetimo se samo sta je Blazevic rekao za Ivicu Blazicka (tadasnjeg novinara HTV-a) u vezi njegove majke...
Black Hawk Down
18.06.2004., 00:46
-Shevchenko- kaže:
Uspjeh bi bio u ove dvije utakmice uzeti bod. Gle, već postignusmo uspjeh. :D I sad ćeš ti naravno zašutit. :)
mobyXXL
18.06.2004., 08:04
Mislim da bi nakon 2:2 protiv Francuske bio red da Ćiro peder popuši kuronju Bariću.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.