PDA

View Full Version : Flert, provala u mail... kaos od veze. :(

keksic
23.03.2010., 21:26
Neki me već znaju ovdje, ali da ne dužim.
Ostavila sam muža radi ljubavnika, no prvih nekoliko mjeseci on je bio totalno u klincu zbog bivše i nismo nikako funkcionirali. Čak je najavio da joj se vraća u jednom periodu. Mislila sam da ću poludjeti. Novu godinu je proveo u nepoznatom društvu, bez mene, otišao na skijanje također bez mene, sad je na putu u jednoj dalekoj zemlji, tisućama kilometara od RH. Bez mene.

U cijeloj onoj zbrci dok me odjebavao, zbližila sam se s jednim dečkom koji je bio u sličnoj situaciji kao i ja. Jako puno vremena smo proveli skupa i da nije bilo njega završila bih na psihijatriji.

Ovaj moj se u međuvremenu sredio i počeli smo skupa živjeti.
S priaeteljem sam totalno isključila druženje, osim jedne kave na brzinu tjedno. Tu i tamo smo se čuli preko maila, ništa posebno. Moj dečko mi je čitao mail i popizdio zbog ovog frenda. Obećala sam da ću ga odrezati iz svog života.
No, nekako nisam ga mogla skroz odrezati... Drago mi ga je čuti, ok mi je čovjek, malo sam brzopleto obećala da ga više nikad neću vidjeti.
Moj dečko je inače od neuhvatljivog leptira postao control freak, koja metamorfoza, majko mila...
Uglavnom kad je otišao na drugi kontinent, ja sam malo kontaktirala s frendom, ništa posebno, a ovaj moj mi hackirao sve mailove plus one od frenda i počeo mi slati poruku za porukom kao da je poludio optužujući me za preljub i svašta. :(
Napunio mi je sve kofere tim svojim ponašanjem, a sutradan sam popila dosta vina na jednoj feštici u društvu s frendom, rekoh si kad već pizdiš, nek imaš bar malo razloga i kad sam došla doma, vidjela sam da mi je poslao poruku na mail jesam li ok stigla, jesam li se otrijeznila.
Počeli smo se dopisivati i sve je preraslo u flert koji smo ipak zaustavili, poželjeli si laku noć i to je bilo to.
Nikakvih tjelesnih kontakata, niša.
Ovaj moj je opet hacknuo mailove, sve pročitao i počeo sa tiradom da sam lažljivica, da sam ovo i ono... prekinuo vezu sa mnom, rekao da izađem iz stana.
Pokušavala sam mu objasniti da se hackiranje kažnjava u Americi, a flert je dozvoljen čak i u Saudijskoj arabiji, ali ništa. Gluh je za sve, totalno sjeban, povrijeđen, želi da mu se maknem iz života.
Ja, zbunjena, tužna, ali i ljuta.
Nemam pojma kako sad i što.
Najradije ne bih ništa... ostala sam bez teksta. Što uopće na sve ovo reći.
I da, najavio mi je da će on sada početi s flertovima, seksanjem i poluvezama.
A ma. :(

Lord Byron
23.03.2010., 21:39
Ostavila sam muža radi ljubavnika

Korijeni svih tvojih/vaših problema leže u ovome.

Pred par dana je, na jednom od "trokutastih" topica, netko povodom slične priče napisao fenomenalnu rečenicu, otprilike: "ti si do sada od sranja u braku išla k njemu, sad ste vas dvoje ti koji morate prolaziti kroz sranja" (isprike autorici rečenice na masakru, ona je to puno, puno bolje sročila).

Mislim da bi ljudi, ako već izlaze iz braka, trebali izaći radi - izlaska iz braka. Kada dvoje izlaze svatko iz svoga braka da bi odmah započeli nekakav zajednički život, potrebna je ogromna količina truda i sreće pa da se to ne raspadne. Od "poputnine" bivših brakova koju donose u novu vezu, pa do elementarne činjenice da poezija (idealizirani ljubavnički odnos) prelazi u prozu (svakodnevni život udvoje sa svim banalnostima koje sa sobom donosi).

Dodaj tome i činjenicu da će imalo nesiguran ljubavnik izvjesno postati control freak zbog one idiotske "varala si njega, sigurno ćeš varati i mene" i eto ti komplikacije.

Nisam pratio tvoju priču, pa ne znam ima li u priči djece - no, bez obzira na to, preostaje ti samo jedno: sredi svoj život, sredi sebe. Ti. Jednina.

Tek onda, i to možda, pusti u taj život nekoga. Pritom dosadašnji ljubavnik može imati izvjesnu prednost kao mogući odabir, ali ne treba imati nikakvu ekskluzivu.

keksic
23.03.2010., 21:48
.

Dodaj tome i činjenicu da će imalo nesiguran ljubavnik izvjesno postati control freak zbog one idiotske "varala si njega, sigurno ćeš varati i mene" i eto ti komplikacije.

već mi je nekoliko puta ponovio da kako sam varala muža da ću tako i njega.
nemamo djece ni ja niti on, hvala bogu.
nije mi jasno zašto od bezveznog flerta vidi takvu šumetinu? koji mu je vrag?
mislim, jasno mu je da nisam spavala s tim čovjekom, ali da ga par lepršavih rečenica mogu tako sjebati, to mi nije jasno.
inače, kad smo skupa, prelijepo nam je.
osim što svakih mjesec dana imamo generalnu frku i dramu koja uključuje da ja izađem iz stana. ajme. :(
iz daleke zemlje mi stižu dugački mailovi i ne znam što da mislim.
možda će se srediti polako.
patnje mladog werthera, eto što.

ali upadati mi u mailove... ma di to ima? :(

miamama
23.03.2010., 21:48
Na žalost po tvom postu bih rekla da ste vi dvoje pubetetlije koje ne znaju što bi sa životom.
Malo sjedni sama sa sobom i razmisli što želiš za stvarno.
Ovo što čitam trebalo bi ići na stanice teens...:rolleyes:

keksic
23.03.2010., 21:50
Na žalost po tvom postu bih rekla da ste vi dvoje pubetetlije koje ne znaju što bi sa životom.
Malo sjedni sama sa sobom i razmisli što želiš za stvarno.
Ovo što čitam trebalo bi ići na stanice teens...:rolleyes:

:D

i meni se sad tako definitivno čini.
ironično, ali odmah mi je malo lakše.

Lord Byron
23.03.2010., 21:52

Svugdje gdje je vlasnik mailova nemaran. Neznanje nije isprika - mislim, ako tako loše čuvaš i pinove, blago tvojim poznanicima. :D

keksic
23.03.2010., 21:55
Svugdje gdje je vlasnik mailova nemaran. Neznanje nije isprika - mislim, ako tako loše čuvaš i pinove, blago tvojim poznanicima. :D

ti to opravdavaš? :(
a to što je hacknuo pass od frenda iz te daleke zemlje? ehh...

zanzara
23.03.2010., 21:56
Pred par dana je, na jednom od "trokutastih" topica, netko povodom slične priče napisao fenomenalnu rečenicu, otprilike: "ti si do sada od sranja u braku išla k njemu, sad ste vas dvoje ti koji morate prolaziti kroz sranja" (isprike autorici rečenice na masakru, ona je to puno, puno bolje sročila).

Svakako. Ako nose "sranja" sa sobom (u sebi).

m_milica
23.03.2010., 21:59
Zeno kad sredis svoju glavu sve ce se srediti samo od sebe.
Totalno si konfuzna, ne znas sto zelis, s kim, ili bilo s kim, ili sa sobom... ne mislim da ti je lako... ali prvo kreni od sebe.

Neka prvo pitanje bude - sto zelis?

zanzara
23.03.2010., 22:00

Vidi, meni je jedan od nižih oblika postojanja bilo kakvo uhođenje partnera. Totalno bljak.

S druge strane, nisi ni ti baš cvjećka. Temelj svake dobre veze je i povjerenje, koje si ti iznevjerila. E sad, je li on krivlji zbog načina na koji je to saznao? Hm.

Tony Clifton
23.03.2010., 22:01
Korijeni svih tvojih/vaših problema leže u ovome.

Mislim da bi ljudi, ako već izlaze iz braka, trebali izaći radi - izlaska iz braka. Kada dvoje izlaze svatko iz svoga braka da bi odmah započeli nekakav zajednički život, potrebna je ogromna količina truda i sreće pa da se to ne raspadne. Od "poputnine" bivših brakova koju donose u novu vezu, pa do elementarne činjenice da poezija (idealizirani ljubavnički odnos) prelazi u prozu (svakodnevni život udvoje sa svim banalnostima koje sa sobom donosi).

Nisam pratio tvoju priču, pa ne znam ima li u priči djece - no, bez obzira na to, preostaje ti samo jedno: sredi svoj život, sredi sebe. Ti. Jednina.

Tek onda, i to možda, pusti u taj život nekoga. Pritom dosadašnji ljubavnik može imati izvjesnu prednost kao mogući odabir, ali ne treba imati nikakvu ekskluzivu.

uopce mi nije drago, ali moram rec da je ovo potpuno tocno. i ne treba ti nista vise.

keksic
23.03.2010., 22:03
Totalno si konfuzna, ne znas sto zelis, s kim, ili bilo s kim, ili sa sobom... ne mislim da ti je lako... ali prvo kreni od sebe.

ok, u pravu si totalno, ne znam što točno želim.
prije 4 mjeseca sam se razvela, od tada imam pljugu za pljugom u životu. sve mi se prebrzo događa, nemam predaha... volim ovog dečka za poludjeti, ali rano mi je taj naš zajednički život. nadam se da me kužiš, istovremeno ga želim i nisam spremna.
ovaj frend je uletio kao deux ex machina u jednom trenu, da bi sad zbog njega sve zeznula.
:(

keksic
23.03.2010., 22:05
Vidi, meni je jedan od nižih oblika postojanja bilo kakvo uhođenje partnera. Totalno bljak.

S druge strane, nisi ni ti baš cvjećka. Temelj svake dobre veze je i povjerenje, koje si ti iznevjerila. E sad, je li on krivlji zbog načina na koji je to saznao? Hm.

istina, da... tu smo negdje.
samo što on flert izjednačava s prijevarom.

zanzara
23.03.2010., 22:08
prije 4 mjeseca sam se razvela, od tada imam pljugu za pljugom u životu. sve mi se prebrzo događa, nemam predaha... volim ovog dečka za poludjeti, ali rano mi je taj naš zajednički život. nadam se da me kužiš, istovremeno ga želim i nisam spremna.
ovaj frend je uletio kao deux ex machina u jednom trenu, da bi sad zbog njega sve zeznula.

Naravno da imaš pljugu kad srljaš.

Možda je sad kasno za tvog partnera, ali čemu tako brzo zajednički život? Umjesto da staneš, udahneš, pogledaš u sebe i oko sebe, pa onda polako dalje. Gdje ti se žuri? :)

fulcrum
23.03.2010., 22:11
Ako imaš "povjest" kakvu imaš, onda ne sumnjam da je osoba koja je s tobom posebno oprezna.
Taj "frend" ti nije prijatelj. Da ti je prijatelj, ne bi ga se tak lako odrekla kad ti je dragi graknuo. S druge strane, ako on ima osjećaje prema tebi, nepošteno je što ga zavlačiš....

keksic
23.03.2010., 22:11
Naravno da imaš pljugu kad srljaš.

Možda je sad kasno za tvog partnera, ali čemu tako brzo zajednički život? Umjesto da staneš, udahneš, pogledaš u sebe i oko sebe, pa onda polako dalje. Gdje ti se žuri? :)

a možda nije kasno..? :(

istina, srljam nevjerojanto.

Lord Byron
23.03.2010., 22:12

Gdje sam napisao da opravdavam? :confused: Jednako tako mislim da nije pametno kad ideš na more ostaviti natpis na vratima "ključ je pod otiračem, a devize ispod televizora" - što ne znači da opravdavam pljačku.

To sa hackiranjem frendovog passa je već SF, ako je frend imalo bistar u osmišljavanju passa. Ne ide to baš tako k'u u CSI-u.

uopce mi nije drago, ali moram rec da je ovo potpuno tocno. i ne treba ti nista vise.

Još si nov, naviknut ćeš se. :D

zanzara
23.03.2010., 22:12

Znači da bi i njemu dala mogućnost flerta kao neotuđivo pravo, povezano sa slobodama jamčenih ustavom? :D

Ako sam dobro shvatila i ti si njegovo hoću-neću shvaćala prilično tragično. Valjda je i on tako nekako shvatio i ovaj tvoj flert.

keksic
23.03.2010., 22:13
Ako imaš "povjest" kakvu imaš, onda ne sumnjam da je osoba koja je s tobom posebno oprezna.
Taj "frend" ti nije prijatelj. Da ti je prijatelj, ne bi ga se tak lako odrekla kad ti je dragi graknuo. S druge strane, ako on ima osjećaje prema tebi, nepošteno je što ga zavlačiš....

ne zavlačim ga, on sve zna. da, ima osjećaje prema meni, zato smo se i udaljili... do ovog nedavnog druženja nakon čega smo se opet udaljili.

InventurA
23.03.2010., 22:13
keeeeksić, di si kućo stara! :grli:

daj malo o toj nevolji, tom trećem...eh, ti nikako da izađeš iz nekakvih trokuta. stvarno te ne zanima taj prijatelj onak, ko frajer?

miamama
23.03.2010., 22:17

Ti bi meni se čini trebala startati malo solo..
Voliš svog dečka za poludjeti a flertuješ sa drugim, od trećeg si se rastala:rolleyes:
Dobra sapunica, nema što..
Meni je ovo smješno.
Oprosti.
Iza sebe imam dovoljno životnog iskustva (uključujući rastavu i novi brak) da mogu reći da radiš bedastoće...
Ti si jako djetinjasta - jel tak??
Koliko imaš godina???

keksic
23.03.2010., 22:18
keeeeksić, di si kućo stara! :grli:

daj malo o toj nevolji, tom trećem...eh, ti nikako da izađeš iz nekakvih trokuta. stvarno te ne zanima taj prijatelj onak, ko frajer?

pa di si mi ti, kokaaa! :) :)
ma vidiš mene, ha, stalno u jebenom trokutu. ali, sjećaš se kak me moj dragi mučio prije par mjeseci. tko bi rekao da će on mene sad kontrolirati, ha?

a ovaj frend... gle, dečko je jako, jako ok i na žalost jako je hot. samo što te njegove karakteristike ne koristimo na onaj način.

miamama
23.03.2010., 22:19

Oh, ja sam svog bivšeg ostavila zbog flerta. I zamisli??
Danas je sa tom ženom u braku:)

keksic
23.03.2010., 22:25
Ti bi meni se čini trebala startati malo solo..
Voliš svog dečka za poludjeti a flertuješ sa drugim, od trećeg si se rastala:rolleyes:
Dobra sapunica, nema što..
Meni je ovo smješno.
Oprosti.
Iza sebe imam dovoljno životnog iskustva (uključujući rastavu i novi brak) da mogu reći da radiš bedastoće...
Ti si jako djetinjasta - jel tak??
Koliko imaš godina???

nije bitno... ne bih rekla.
ne želim opravdati sebe, ail da znaš povijest moje veze našla bi logičan slijed događaja u ovom flertu.
moj dečko najprije nije mogao dugo biti sa mnom, držao me u totalnoj neizvjesnosti, nije provodio vrijeme sa mnom, ništa nakon rastave. a bila sam koma. tu me razočarao.
ovaj se pojavio, družili smo se, na neki način mi je vratio volju za život. postali smo jako bliski i bio je tamo gdje je trebao biti dečko.
ne opravdavam svoj flert, na kraju krajeva to mi ništa ne znači, ne planiram vezu ili budućnost s ovim frendom, to sam mu i rekla odmah i kasnije ponovila. sve je prihvaćeno.
veza s dečkom se stabilizirala, s frendom nisam flertala dok ovaj nije upao u mail i počeo pizditi bezveze.
sad želi prekinuti. to me muči. boli me ta želja za prekidom zbog glupog flerta.

Angel2
23.03.2010., 22:28
Da, definitivno si prebrzo uletjela u novu vezu..:confused:Trebaš vremena samo za sebe,a ne odmah hop novoga naći.Još ti se nisu slegnule emocije od razvoda,svega..Stani malo na loptu,trebaš neko vrijeme biti sama i preispitati sebe,kako se osjećaš,šta želiš...Neće ti nitko pobjeći,što je suđeno...suđeno je.:)

Tony Clifton
23.03.2010., 22:31

cak i da ne izjednacava. flert s drugim nije bas dio partnerskog odnosa.

InventurA
23.03.2010., 22:32
pa di si mi ti, kokaaa! :) :)
ma vidiš mene, ha, stalno u jebenom trokutu. ali, sjećaš se kak me moj dragi mučio prije par mjeseci. tko bi rekao da će on mene sad kontrolirati, ha?

a ovaj frend... gle, dečko je jako, jako ok i na žalost jako je hot. samo što te njegove karakteristike ne koristimo na onaj način.

pa kajjaznam...ak ste napokon odlučili skrasiti se skupa, normalno da se boji da se povjest ne ponovi. po toj logici bi se i ti trebala slično ponašati prema njemu, ne? hm...komplikejtid.

ovo s ulaskom u email pokazuje koliki su to strah i nepovjerenje...maksimalni. not good. kaj ne otvoriš novi email samo za frenda? :zubo: shala mala.

ako ti je stalo do dragog, probaj ispočetka, a to znaš kak ide. očito isključuje i flert i dopisivanja s potencijalno opasnim frajerima. inače, ne piše vam se dobro. :ne zna:

Tony Clifton
Još si nov, naviknut ćeš se. :D
ne znam, star sam vec. tesko se navikavam na novo.

menta
mislim, jasno mu je da nisam spavala s tim čovjekom, ali da ga par lepršavih rečenica mogu tako sjebati, to mi nije jasno.
inače, kad smo skupa, prelijepo nam je.
osim što svakih mjesec dana imamo generalnu frku i dramu koja uključuje da ja izađem iz stana. ajme. :(

ako sam dobro shvatila..i on je varao svoju ženu radi vaše zajedničke veze..tako da..
argument mu je slabašan..
po tom pitanju..na istome ste..
upadanje u mailove..bez prevelikog komentara..možda jedino osvrt..
odnosno moje viđenje .. njegove nesigurnosti ..
( i on je sebi zbog "vas" stvorio kaos..pa teško da mu može biti svejedno s kime se mejlaš..
- ne opravdavam ga ..samo gledam to sve vaše "iz zraka"..)
p.s. i želim sve najbolje..

kajsija73
23.03.2010., 22:34
Ostavila sam muža radi ljubavnika, no prvih nekoliko mjeseci on je bio totalno u klincu zbog bivše i nismo nikako funkcionirali. Čak je najavio da joj se vraća u jednom periodu. Mislila sam da ću poludjeti. Novu godinu je proveo u nepoznatom društvu, bez mene, otišao na skijanje također bez mene, sad je na putu u jednoj dalekoj zemlji, tisućama kilometara od RH. Bez mene.

U cijeloj onoj zbrci dok me odjebavao, zbližila sam se s jednim dečkom koji je bio u sličnoj situaciji kao i ja. Jako puno vremena smo proveli skupa i da nije bilo njega završila bih na psihijatriji.

S priaeteljem sam totalno isključila druženje, osim jedne kave na brzinu tjedno. Tu i tamo smo se čuli preko maila, ništa posebno. Moj dečko mi je čitao mail i popizdio zbog ovog frenda. Obećala sam da ću ga odrezati iz svog života.
No, nekako nisam ga mogla skroz odrezati... Drago mi ga je čuti, ok mi je čovjek, malo sam brzopleto obećala da ga više nikad neću vidjeti.
Moj dečko je inače od neuhvatljivog leptira postao control freak, koja metamorfoza, majko mila...
Uglavnom kad je otišao na drugi kontinent, ja sam malo kontaktirala s frendom, ništa posebno, a ovaj moj mi hackirao sve mailove plus one od frenda i počeo mi slati poruku za porukom kao da je poludio optužujući me za preljub i svašta. :(
Napunio mi je sve kofere tim svojim ponašanjem, a sutradan sam popila dosta vina na jednoj feštici u društvu s frendom, rekoh si kad već pizdiš, nek imaš bar malo razloga i kad sam došla doma, vidjela sam da mi je poslao poruku na mail jesam li ok stigla, jesam li se otrijeznila.
Počeli smo se dopisivati i sve je preraslo u flert koji smo ipak zaustavili, poželjeli si laku noć i to je bilo to.
Ovaj moj je opet hacknuo mailove, sve pročitao i počeo sa tiradom da sam lažljivica, da sam ovo i ono... prekinuo vezu sa mnom, rekao da izađem iz stana.
Pokušavala sam mu objasniti da se hackiranje kažnjava u Americi, a flert je dozvoljen čak i u Saudijskoj arabiji, ali ništa. Gluh je za sve, totalno sjeban, povrijeđen, želi da mu se maknem iz života.

Zapamti ovo...neko ce te,ili bivsi muz ili bivsi flert(sadasnji decko) ili bivsi drug(sadasnji flert)...Dobro nalupati nogama i bit ces...bivsa forumasica...

InventurA
23.03.2010., 22:37
cak i da ne izjednacava. flert s drugim nije bas dio partnerskog odnosa.

a zašto je jedan Tony Clifton tako ozbiljan? :confused: iskrivljuješ mi sliku najlegendarnijeg među šlager legendama. :D

Tony Clifton
23.03.2010., 22:41
a zašto je jedan Tony Clifton tako ozbiljan? :confused: iskrivljuješ mi sliku najlegendarnijeg među šlager legendama. :D
stick a needle in you eye:mig:

InventurA
23.03.2010., 22:51
stick a needle in you eye:mig:

Woop-tee-doo, woop-tee-dye! :klap: :rofl:

e sad se može dalje u revijalnom...

keksić, kak odnosi s bivšim m? jesi pregrizla sve grižnje savjesti i ino? ste u kontaktu?

zanzara
23.03.2010., 22:58
nije bitno... ne bih rekla.
ne želim opravdati sebe, ail da znaš povijest moje veze našla bi logičan slijed događaja u ovom flertu.
moj dečko najprije nije mogao dugo biti sa mnom, držao me u totalnoj neizvjesnosti, nije provodio vrijeme sa mnom, ništa nakon rastave. a bila sam koma. tu me razočarao.
ovaj se pojavio, družili smo se, na neki način mi je vratio volju za život. postali smo jako bliski i bio je tamo gdje je trebao biti dečko.
ne opravdavam svoj flert, na kraju krajeva to mi ništa ne znači, ne planiram vezu ili budućnost s ovim frendom, to sam mu i rekla odmah i kasnije ponovila. sve je prihvaćeno.
veza s dečkom se stabilizirala, s frendom nisam flertala dok ovaj nije upao u mail i počeo pizditi bezveze.
sad želi prekinuti. to me muči. boli me ta želja za prekidom zbog glupog flerta.

Uf, sad ću ispasti besćutna...ali, jebenmumater, daj p(r)ogledaj.

Ne želiš opravdavati sebe, ali to ipak činiš. Možda bi bolje bilo da mu priznaš da si pogriješila, umjesto da vagaš tko je tu veći grešnik. Možeš minorizirati važnost flerta, proglašavati ga glupim i nebitnim, ali stoji i to da iza flerta počesto ide (fizička) prevara.

U vezama se, jednostavno, ne možeš ponašati kako ti dođe, hirovito i nestalno, nema inaćenja, ni osvete. Ma kakva je to ljubav?

Što se tiče hakiranja i inih pizdarija, jest, totalno je bljak, ali toga ni nema gdje ima povjerenja. (Iskreno, da nemam povjerenja u partnera ili on u mene, ne bih ni živjela s njim, pa opet nema potrebe za uhođenjem.)

Evo, ja i muž znamo sve moguće lozinke od ovog drugog, ostavljamo mobitele bez ikakvog opterećenja po kući, ne skrivamo ih jer nemamo što skrivati. A opet, ne pada mi ni na kraj pameti virkati u mužev mobitel ili mail, niti njemu u moj. "Slobodan pristup" ovom drugom je, na neki način, pokazivanje povjerenja, kao što je to i neprovjeravanje njegovog/mog maila i mobitela.

keksic
23.03.2010., 23:10
Woop-tee-doo, woop-tee-dye! :klap: :rofl:

e sad se može dalje u revijalnom...

keksić, kak odnosi s bivšim m? jesi pregrizla sve grižnje savjesti i ino? ste u kontaktu?

sve se pročistilo i rasčistilo, a kako i ne bi nakon novih patnji i problemčića..?

baja
23.03.2010., 23:16
....
Ovaj moj je opet hacknuo mailove, sve pročitao i počeo sa tiradom da sam lažljivica, da sam ovo i ono... prekinuo vezu sa mnom, rekao da izađem iz stana.koliko godina imaš?
inaćenje u pijanstvu, ignoriranje činjenice da te zna, može i želi kontrolirati, flertanje nakon svih kriza koje ste odradili..... :ne zna: to bi eventualno tolerirala, najdalje, 18godišnjacima

keksic
23.03.2010., 23:16
Uf, sad ću ispasti besćutna...ali, jebenmumater, daj p(r)ogledaj.

Ne želiš opravdavati sebe, ali to ipak činiš. Možda bi bolje bilo da mu priznaš da si pogriješila, umjesto da vagaš tko je tu veći grešnik. Možeš minorizirati važnost flerta, proglašavati ga glupim i nebitnim, ali stoji i to da iza flerta počesto ide (fizička) prevara.

U vezama se, jednostavno, ne možeš ponašati kako ti dođe, hirovito i nestalno, nema inaćenja, ni osvete. Ma kakva je to ljubav?

Što se tiče hakiranja i inih pizdarija, jest, totalno je bljak, ali toga ni nema gdje ima povjerenja. (Iskreno, da nemam povjerenja u partnera ili on u mene, ne bih ni živjela s njim, pa opet nema potrebe za uhođenjem.)

Evo, ja i muž znamo sve moguće lozinke od ovog drugog, ostavljamo mobitele bez ikakvog opterećenja po kući, ne skrivamo ih jer nemamo što skrivati. A opet, ne pada mi ni na kraj pameti virkati u mužev mobitel ili mail, niti njemu u moj. "Slobodan pristup" ovom drugom je, na neki način, pokazivanje povjerenja, kao što je to i neprovjeravanje njegovog/mog maila i mobitela.

ma mob mi je stalno na stolu, ne skrivam ništa... ne igram se žmurice, rekla sam mu i za ovog frenda, da se družimo. doduše, nismo se uopće više družili kad sam skužila da mu smeta. ovaj flert je došao više kao možda neki moj ego trip. shvatila sam da se sviđam ovom dečku pa sam na njegove riječi dodala koju svoju. to i red tube su negdje u istom rangu, samo što je red tube malo bolji. meni je to bedastoča najobičnija, ne planiram niš s tim likom, jebe se mene za njega u tom smislu.
jedino što mi je užasni bad je to kako je moj dečko u komi sada...
ali činjenica je da ja jesam takva, da mi je drag flert, malo verbalnog nadmudrivanja, bez cilja. što da se pretvorim u neku sivu ozbiljnjaču zato jer sam u vezi?
ali ok, ako to toliko smeta i to ću napraviti.. ali ne mogu se ni ja obratiti ko sveti pavao u damasku, treba mi neko vrijeme.

zanzara
23.03.2010., 23:27
više kao možda neki moj ego trip. shvatila sam da se sviđam ovom dečku pa sam na njegove riječi dodala koju svoju.
meni je to bedastoča najobičnija, ne planiram niš s tim likom, jebe se mene za njega u tom smislu.
jedino što mi je užasni bad je to kako je moj dečko u komi sada...
ali činjenica je da ja jesam takva, da mi je drag flert, malo verbalnog nadmudrivanja, bez cilja. što da se pretvorim u neku sivu ozbiljnjaču zato jer sam u vezi?
ali ok, ako to toliko smeta i to ću napraviti.. ali ne mogu se ni ja obratiti ko sveti pavao u damasku, treba mi neko vrijeme.

:rofl: Bez imalo zlobe, ovo boldano me baš slatko nasmijalo. :rofl:

Znaš šta? Jebo ego trip ako ti je do nekoga stalo. Uostalom, bezveze je da zbog bedastoća povrijediš nekoga koga voliš.

Naravno da nećeš bit ozbiljnača. Ozbiljnače su dosadne. :cerek: Ali eto, orjentiraj se na partnera, flertuj s njim. I svi zadovoljni.

perilica
23.03.2010., 23:59
Ovaj moj je opet hacknuo mailove(

Ok, mislim kako on tebi nije hakirao nikakav mail :mig:
To je dosta kompleksna radnja za koju trebaš znati ipak malo više.

Vjerujem da je on koristio ipak jednostavnije solucije, dakle nikakvo hakiranje.

Moguće da ti je ubacio trojanca, najčešće ga dobiješ na mail, kada ga otvoriš, tu si sama sebi presudila.

Druga mogućnost, ( vjerovatnija) stavio ti je jedan od trackera na comp, jako jednostavno. Sa time koju god ti pass promijenila, bilo kada u bilo koje vrijeme, on će biti obaviješten o istome, vidjeti što si ti preko tipkovnice otipkala, znači ne samo pass, već i chatanje, ponavljam, svaki unos.

I da, spasa tu ima, mogu ti više objasniti na pp ukoliko te zanima :mig:

HIDE
24.03.2010., 00:08
Ok, mislim kako on tebi nije hakirao nikakav mail :mig:
To je dosta kompleksna radnja za koju trebaš znati ipak malo više.

Vjerujem da je on koristio ipak jednostavnije solucije, dakle nikakvo hakiranje.

Moguće da ti je ubacio trojanca, najčešće ga dobiješ na mail, kada ga otvoriš, tu si sama sebi presudila.

Druga mogućnost, ( vjerovatnija) stavio ti je jedan od trackera na comp, jako jednostavno. Sa time koju god ti pass promijenila, bilo kada u bilo koje vrijeme, on će biti obaviješten o istome, vidjeti što si ti preko tipkovnice otipkala, znači ne samo pass, već i chatanje, ponavljam, svaki unos.

I da, spasa tu ima, mogu ti više objasniti na pp ukoliko te zanima :mig:

inace, hack maila nije nikakav problem, odradi se zacas, ako znas koga zvati i imas paypal, ja svojevremeno dobio ponudu da mi mozeju bilo koji mail provaliti za 50-ak dolara, ne zanimaju me takve stvari, jer to je jako bezobrazno i ilegalno, ali cinjenica je da se moze

Lord Byron
24.03.2010., 06:42
ja svojevremeno dobio ponudu da mi mozeju bilo koji mail provaliti za 50-ak dolara...

Hack dobro odabranoga mail passworda jest problem. "Ponuda" o kojoj govoriš je po svojoj ozbiljnosti na razini "ponuda" u kojima ti udovice kojekakvih afričkih diktatora nude milijunsku dobit za sitni poslić oko transfera novca, ili "ponude" da tih istih 50 dolara baciš u Manduševac očekujući crvenog ferrarija pred kućom. :)

On-topic: za sami problem je posve nebitno je li joj, i kako, hackirao mail. Sama činjenica da joj čita mailove, uz sve ono što je uslijedilo tom čitanju, dovoljna je za dijagnozu ozbiljnih nesporazuma u tom odnosu.

medenany
24.03.2010., 09:35

hej keksić :grli:
šteta što te nema s nekim boljim vijestima ...
al,što je tu je ...
neznam ni što ti reći :ne zna:

Što je u toj vezi cijelo ovo vrijeme bilo dobro ?
Nešto je moralo biti,jel ...

O svim tim promjenama nakon razvoda smo već pričali,promjenili ste se oboje,možda ste previše očekivali i jedno od drugoga pa i od sebe ...
Kažeš da ni sama neznaš što želiš,da ti je rano za zajednički život ...
Pa i taj frend ...jesi ti sigurna da je baš frend ...
Da ga doživljavaš samo tako ?

Gle,rastala si se,bila sama neko vrijeme,vjerujem da si se naučila na taj samački život,možda ti baš ta sloboda ovaj tren najviše odgovara,bez da imaš obavezu nekome polagati račune ...
Veza ,pa makar i na daljinu povlači neke obaveze ...
Možda bi trebala biti iskrena najviše sama prema sebi i naći u sebi što zapravo očekuješ od dečka ...
I od sebe :)

kiss ...

perilica
24.03.2010., 11:28
inace, hack maila nije nikakav problem, odradi se zacas, ako znas koga zvati i imas paypal, ja svojevremeno dobio ponudu da mi mozeju bilo koji mail provaliti za 50-ak dolara, ne zanimaju me takve stvari, jer to je jako bezobrazno i ilegalno, ali cinjenica je da se moze

O čemu ti?

Naravno ako nekome platiš da će ti to napraviti, takvih ponuda se može naći.
No ljudi ipak nisu toliko pametni da se svaki drugi bavi hakiranjem,provaljivanjem u sustave.

Ljudi najčešće koriste ove gore navedene radnje koje sam spomenula, jednostavno je i učinkovito.

Keksić je dobila upute što joj je činiti :mig:

perilica
24.03.2010., 11:38
Hack dobro odabranoga mail passworda jest problem. "Ponuda" o kojoj govoriš je po svojoj ozbiljnosti na razini "ponuda" u kojima ti udovice kojekakvih afričkih diktatora nude milijunsku dobit za sitni poslić oko transfera novca, ili "ponude" da tih istih 50 dolara baciš u Manduševac očekujući crvenog ferrarija pred kućom. :)

On-topic: za sami problem je posve nebitno je li joj, i kako, hackirao mail. Sama činjenica da joj čita mailove, uz sve ono što je uslijedilo tom čitanju, dovoljna je za dijagnozu ozbiljnih nesporazuma u tom odnosu.

Nije čovjek puno fulao. Ima ljudi koji uzimu novce tako da ti jave traženi pass, ima i prevaranata, koji si samo uzmu novce. Takvi su naravno u većini.

sex-addict
24.03.2010., 11:47
@ keksić

Oprosti, ak sam direktan, ali.. meni iz te tvoje priče izgleda da je tvoj dečko totalni jebeni kreten :flop: A ti si se rastala od muža da budeš sa takvim tipom.. Koji nije bio sa tobom kroz razvod i jednom mjesečno se posvadite da te istjera iz stana - mislim, WTF?? :eek::eek:

kakav je to odnos?

(uopće je nebitna ova situacija sa flertom sa nekim tipom) Meni se to čini kao pogrešan tip za tebe.. :kava:

Ili za bilo koga, kad smo već kod toga.. :flop:

okruglica
24.03.2010., 12:18

Ostavi dečka i budi s frendom :kava:

sunce35
24.03.2010., 12:20
Neki me već znaju ovdje, ali da ne dužim...... :(

Znam da ti nisam ni malo bitna:rofl: al ipak cu se oglasiti:D

Nit si ti za njega, nit je on za tebe.

Zadnje sto si pisala na preljubnicama bilo je da je sloboda tako slatka. Mozda sloboda jest za tebe. Samo treba biti iskren prema sebi.

A on definitvno nije za tebe s takvim ponasanjem.
A frend nije frend jer sa frendom se ne flertuje niti prelaze neke granice. A ti si ih presla vise puta a sto je jos gore iz inata.

Ne sjecam se jesi ikada rekla svoje godine (cini mi se ko da se sjecam da si u braku bila vise od 10 godina) al il si premlada il za tebe jednostavno nisu veze vec sloboda:ne zna: Bar za sada.

Tako te i pamtim, kao osobu kojoj je potrebna sloboda, ne ozbiljnija veza. I u tome ne vidim nista nenormalno niti lose.

Sta ti zelis keksic?
Znas li uopste sta znaci veza dvoje ljudi i pored iskustva koje se zove brak?

keksic
24.03.2010., 15:07
hej keksić :grli:
šteta što te nema s nekim boljim vijestima ...
al,što je tu je ...
neznam ni što ti reći :ne zna:

Što je u toj vezi cijelo ovo vrijeme bilo dobro ?
Nešto je moralo biti,jel ...

O svim tim promjenama nakon razvoda smo već pričali,promjenili ste se oboje,možda ste previše očekivali i jedno od drugoga pa i od sebe ...
Kažeš da ni sama neznaš što želiš,da ti je rano za zajednički život ...
Pa i taj frend ...jesi ti sigurna da je baš frend ...
Da ga doživljavaš samo tako ?

Gle,rastala si se,bila sama neko vrijeme,vjerujem da si se naučila na taj samački život,možda ti baš ta sloboda ovaj tren najviše odgovara,bez da imaš obavezu nekome polagati račune ...
Veza ,pa makar i na daljinu povlači neke obaveze ...
Možda bi trebala biti iskrena najviše sama prema sebi i naći u sebi što zapravo očekuješ od dečka ...
I od sebe :)

kiss ...

da, ovog dečka stvarno doživljavam kao frenda. i on mene. nemamo planova jedno s drugim, na žalost dogodio se taj flert, no ne spavamo skupa. flert smo prekinuli oboje svjesni da je bio u pitanju trenutak nečega...
činjenica je da me ovaj moj dečko već par puta izbacio iz stana, nekih 3 puta.
najprije je to bilo jer nije bio spreman, sad ovo... ma ne želim sebe opravdavati, ali malo me straši život u kojem se neću smjeti nasmijati kad sam s muškarcem u društvu. i u kojem ću biti toliko kontrolirana.
najviše me iznanadilo to što je on sam za sebe uvijek gotorio da je liberalan, da je opušten, da mu ne bi palo na um kontrolirati svoju curu.
kad tamo, sasvim suprotno. :(

xleona
24.03.2010., 15:10
činjenica je da me ovaj moj dečko već par puta izbacio iz stana, nekih 3 puta.
(

Koliko izbacivanja iz stana si u stanju podnijeti?

keksic
24.03.2010., 15:11
@ keksić

Oprosti, ak sam direktan, ali.. meni iz te tvoje priče izgleda da je tvoj dečko totalni jebeni kreten :flop: A ti si se rastala od muža da budeš sa takvim tipom.. Koji nije bio sa tobom kroz razvod i jednom mjesečno se posvadite da te istjera iz stana - mislim, WTF?? :eek::eek:

kakav je to odnos?

(uopće je nebitna ova situacija sa flertom sa nekim tipom) Meni se to čini kao pogrešan tip za tebe.. :kava:

Ili za bilo koga, kad smo već kod toga.. :flop:

hvala na tvojim riječima.
misliš li da je doista njegova reakcija preburna?
jer koliko je on mene sada riječima gazio i optuživao osjećam se kao zadnje govno, kao obično smeće.
a hvata me i bijes jer zbog nekog glupog verbalnog povuci potegni u kojem nije ni spomenuto ništa tipa želim te, ljubio bi te, jebo bi te... ništa, nego samo smijeh, lagana vrckavost. i ovaj sve to provali i ubije me u pojam. :(

tea_33
24.03.2010., 15:15
hvala na tvojim riječima.
misliš li da je doista njegova reakcija preburna?
jer koliko je on mene sada riječima gazio i optuživao osjećam se kao zadnje govno, kao obično smeće.
a hvata me i bijes jer zbog nekog glupog verbalnog povuci potegni u kojem nije ni spomenuto ništa tipa želim te, ljubio bi te, jebo bi te... ništa, nego samo smijeh, lagana vrckavost. i ovaj sve to provali i ubije me u pojam. :(

ajme, draga keksić

baš smo te spominjale nekidan, zazvale te :confused:

gdje se izgubilo lijepo?

Pink Sheep
24.03.2010., 15:36
da, ovog dečka stvarno doživljavam kao frenda. i on mene. nemamo planova jedno s drugim, na žalost dogodio se taj flert, no ne spavamo skupa. flert smo prekinuli oboje svjesni da je bio u pitanju trenutak nečega...

ma ne želim sebe opravdavati, ali malo me straši život u kojem se neću smjeti nasmijati kad sam s muškarcem u društvu. i u kojem ću biti toliko kontrolirana.
najviše me iznanadilo to što je on sam za sebe uvijek gotorio da je liberalan, da je opušten, da mu ne bi palo na um kontrolirati svoju curu.
kad tamo, sasvim suprotno. :(

Pa ti sebe opravdavaš tijekom cijele teme. Čovjeku smeta tvoje flertovanje. Kako i ne bi? Lijepo ti je to rekao, a ti si mu lagala da ćeš prekinuti taj odnos i nastavila si dalje flertovati. I onda, umjesto da se ispričaš, nazivaš tog svog dečka kontol freekom i umanjuješ važnost svog flerta.

A kako bi bilo da odlučiš šta želiš? Ozbiljnu vezu, kvazi vezu s dodatkom flerta ili solo karijeru :D Onda će ti tek biti lakše naći osobu s kojom ćeš to ostvariti.

keksic
24.03.2010., 16:13
ajme, draga keksić

baš smo te spominjale nekidan, zazvale te :confused:

gdje se izgubilo lijepo?

ma prelijepo mi je s njim kad smo skupa (i kad me ne izbacuje iz stana i kad ne flertujem :( ). odlično nam je zajedno... sve štima, sve. seks je mmmmmmm!
jebemu, ovo nam baš nije trebalo.
drži mi fige da uspijemo. :rolleyes:

keksic
24.03.2010., 16:14
Znam da ti nisam ni malo bitna:rofl: al ipak cu se oglasiti:D

Nit si ti za njega, nit je on za tebe.

Zadnje sto si pisala na preljubnicama bilo je da je sloboda tako slatka. Mozda sloboda jest za tebe. Samo treba biti iskren prema sebi.

A on definitvno nije za tebe s takvim ponasanjem.
A frend nije frend jer sa frendom se ne flertuje niti prelaze neke granice. A ti si ih presla vise puta a sto je jos gore iz inata.

Ne sjecam se jesi ikada rekla svoje godine (cini mi se ko da se sjecam da si u braku bila vise od 10 godina) al il si premlada il za tebe jednostavno nisu veze vec sloboda:ne zna: Bar za sada.

Tako te i pamtim, kao osobu kojoj je potrebna sloboda, ne ozbiljnija veza. I u tome ne vidim nista nenormalno niti lose.

Sta ti zelis keksic?
Znas li uopste sta znaci veza dvoje ljudi i pored iskustva koje se zove brak?

hej, draga. :)
trebam se skockati malo. ali ako išta znam to je da želim njega. pogotovo sada to znam.

salonitanka
24.03.2010., 17:41
ma prelijepo mi je s njim kad smo skupa (i kad me ne izbacuje iz stana i kad ne flertujem :( ). odlično nam je zajedno... sve štima, sve. seks je mmmmmmm!

Da, sve štima osim šta te svako malo izbacuje iz stana i provaljuje u mailove!

Slika veze u kojoj se štima!
Zapitaj se, jel' to budućnost koju sebi želiš? Da ne znaš kad će njemu opet nešto puhnit i kad će ti spakirat kofere! A koliko se sječam(čitala sam te na preljubnicama) tip baš nije bio uz tebe i tijekom tvog razvoda...na stranu ljubav i seks...da dobro razmisliš treba li ti takva osoba u životu? :ne zna:

sex-addict
24.03.2010., 17:47

:ne zna:

Ako to znači sve štima, onda jebiga.. :D

Ak hoćeš sa nekim živjet sex nije sve.. Nije ni pola.. On je samo PREDUVJET da možeš razmotriti nekog za zajednički život.. A onda dolaze neke druge stvari na tapet, tipa normalnost, neufuranost, kvaliteta osobnosti (koju taj tvoj očito nema), itd, itd..

Kakav sex.. :kava:

keksic
24.03.2010., 18:21
Da, sve štima osim šta te svako malo izbacuje iz stana i provaljuje u mailove!

Slika veze u kojoj se štima!
Zapitaj se, jel' to budućnost koju sebi želiš? Da ne znaš kad će njemu opet nešto puhnit i kad će ti spakirat kofere! A koliko se sječam(čitala sam te na preljubnicama) tip baš nije bio uz tebe i tijekom tvog razvoda...na stranu ljubav i seks...da dobro razmisliš treba li ti takva osoba u životu? :ne zna:

kod njega se sve zbiva samo onda kad njemu puhne. kad je njemu puhnulo počeli smo imati normalnu vezu, kad je njemu puhnulo počeli smo skupa stanovati. sad čekam da mu puhne pa da me upozna barem s nekim poznanikom jer me ni sa kime još nije upoznao.
to što bi ja njega upoznala s mojim frendicama ništa ne znači jer se opet čeka da njemu puhne.
uf, miješaju mi se bijes i tuga, krivnja.
a kad je rekao da se vraća bivšoj, uletio je taj frend.

salonitanka
24.03.2010., 18:23
kod njega se sve zbiva samo onda kad njemu puhne. kad je njemu puhnulo počeli smo imati normalnu vezu, kad je njemu puhnulo počeli smo skupa stanovati. sad čekam da mu puhne pa da me upozna barem s nekim poznanikom jer me ni sa kime još nije upoznao.
to što bi ja njega upoznala s mojim frendicama ništa ne znači jer se opet čeka da njemu puhne.
uf, miješaju mi se bijes i tuga, krivnja.
a kad je rekao da se vraća bivšoj, uletio je taj frend.

a kad će tebi puhnit? si razmišljala o tome? da malo misliš o sebi i o onome što ti želiš!

keksic
24.03.2010., 18:24
:ne zna:

Ako to znači sve štima, onda jebiga.. :D

Ak hoćeš sa nekim živjet sex nije sve.. Nije ni pola.. On je samo PREDUVJET da možeš razmotriti nekog za zajednički život.. A onda dolaze neke druge stvari na tapet, tipa normalnost, neufuranost, kvaliteta osobnosti (koju taj tvoj očito nema), itd, itd..

Kakav sex.. :kava:

mislim ono, ne kužim... čovjek je otišao na putovanje života na daleki, daleki istok i umjesto da gleda sve te neobične stvari tamo on meni provaljuje u mailove i piše poruku za porukom... :rolleyes:

keksic
24.03.2010., 18:27
a kad će tebi puhnit? si razmišljala o tome? da malo misliš o sebi i o onome što ti želiš!

previše sam bila nesigurna i gladna emocija, slaba i kao takva sam stalno hrlila k njemu pod svaku cijenu.
ovo ti je dobar savjet!
u jedno sam sigurna, želim mir, ne želim imati osjećaj da sam počinila smrtni grijeh ako sam se nasmijala nekom muškarcu i definitivno ne želim emocionalnu manipulaciju.

medenany
24.03.2010., 18:29
preljepo vam je kad sve štima ...
kad ne štima aus ...

neznam keksić ... možda se vi još uvijek doživljavate kao ljubavnici ,kao onda kad su leptireki lepršali ...
kad zaškripi pribjegava se izbacivanju iz stana ...
i to izbjegavanje upoznavanja s prijateljima,provjeravanje tebe ...
mislim da on nije načistu sa sobom u vezi tebe ...

salonitanka
24.03.2010., 18:31
previše sam bila nesigurna i gladna emocija, slaba i kao takva sam stalno hrlila k njemu pod svaku cijenu.
ovo ti je dobar savjet!
u jedno sam sigurna, želim mir, ne želim imati osjećaj da sam počinila smrtni grijeh ako sam se nasmijala nekom muškarcu i definitivno ne želim emocionalnu manipulaciju.

bez obzira na emocije, nekoga možemo volit, a bit svjesni da taj netko nije dobar za nas!

želiš li život u kojem ćeš čekat kako će on reagirat taj dan, vagat smiš li malo prokoketirat s nekim, nasmijat se nekom muškarcu, s nekim srdačnije popričat....:ne zna:

Jer to nije muškarac, to je nesigurno dijete, koje očito ne zna što želi i neke svoje komplekse i slabosti preko tebe ispuhuje! :ne zna:

keksic
24.03.2010., 18:33
preljepo vam je kad sve štima ...
kad ne štima aus ...

neznam keksić ... možda se vi još uvijek doživljavate kao ljubavnici ,kao onda kad su leptireki lepršali ...
kad zaškripi pribjegava se izbacivanju iz stana ...
i to izbjegavanje upoznavanja s prijateljima,provjeravanje tebe ...
mislim da on nije načistu sa sobom u vezi tebe ...

kad sam ga pitala zašto još ne možemo popiti kavu tu u gradu u kojem živimo i zašto me ne može upoznati s frendovima, kaže da mu je bad zbog bivše... da ne želi njoj napraviti neke neugodnosti. ok, u zadnje vrijeme je ipak napredovao, dozvolio mi je da ga odvezem na busnu stanicu kad je kretao na put. i rekao je starcima da ću ga ja odvest. to je fakat napredak. :rolleyes:

keksic
24.03.2010., 18:36
bez obzira na emocije, nekoga možemo volit, a bit svjesni da taj netko nije dobar za nas!

želiš li život u kojem ćeš čekat kako će on reagirat taj dan, vagat smiš li malo prokoketirat s nekim, nasmijat se nekom muškarcu, s nekim srdačnije popričat....:ne zna:

Jer to nije muškarac, to je nesigurno dijete, koje očito ne zna što želi i neke svoje komplekse i slabosti preko tebe ispuhuje! :ne zna:

upravo to me muči! a najgore od svega je što se on sasvim drugačije predstavio. čak mi je pričao da ni tjelesna prevara nije nešto neoprostivo... snebivao se kako ljudi rade frku oko toga, da bi sad pokazao sasvim drugačije lice. ne razumijem ga.
danima me pratio, danima mi je provjeravao mail. mogao je odmah reći čim je vidio prvu poruku da prestanem, nego ne, čekao je da ode na put i s puta me bombardira.
tipa pokupi svoje stvari, ubaci ključ u sanduk, ne želi vidjeti niti jednu moju stvar u stanu.
jebote, što da sam miljama daleko od svojih, da nemam posao, što??
i tada bi me frknuo van.

medenany
24.03.2010., 18:38
dobro,i što ćeš sada ?

keksic
24.03.2010., 18:43
dobro,i što ćeš sada ?

pošto sam totalno iscrpljena od razvoda, ovog kaosa od veze, izbacivanja iz stana, sumnje, straha, strasti i svega i pošto jedva jedvice funkcioniram na poslu, sad ću se odmoriti. od svih!
i dečka i frenda. pa makar par dana, želim tišinu.

salonitanka
24.03.2010., 18:48
upravo to me muči! a najgore od svega je što se on sasvim drugačije predstavio. čak mi je pričao da ni tjelesna prevara nije nešto neoprostivo... snebivao se kako ljudi rade frku oko toga, da bi sad pokazao sasvim drugačije lice. ne razumijem ga.
danima me pratio, danima mi je provjeravao mail. mogao je odmah reći čim je vidio prvu poruku da prestanem, nego ne, čekao je da ode na put i s puta me bombardira.
tipa pokupi svoje stvari, ubaci ključ u sanduk, ne želi vidjeti niti jednu moju stvar u stanu.
i tada bi me frknuo van.

i? šta dalje?
ma, šta da napraviš, pokušaj sebe stavit malo u prvi plan.

tea_33
25.03.2010., 07:42

hoću, naravno, bar iz sebičnih razloga :mig:

a jeste ikako uzeli vremena za sebe, razgovarali tko što očekuje od veze i napravili bar kakav privremeni plan?
ili se samo vrtite u krug bez cilja naprijed?

keksic
25.03.2010., 08:26
hoću, naravno, bar iz sebičnih razloga :mig:

a jeste ikako uzeli vremena za sebe, razgovarali tko što očekuje od veze i napravili bar kakav privremeni plan?
ili se samo vrtite u krug bez cilja naprijed?

nismo neki plan napravili, nismo sjeli i ozbiljno razgovarali kako i što ćemo, sve se nekako odvija spontano, dramatično, s periodima mira. ne javlja se već dva dana, u zadnjoj poruci mi je napisao da se raspada i da pogubno djelujem da njega i da me mora nekako maknuti iz srca. ahhh. uopće ne znam kako trenutno započeti nešto mirno i racionalno kad smo oboje ovakvi.

tea_33
25.03.2010., 08:40
nismo neki plan napravili, nismo sjeli i ozbiljno razgovarali kako i što ćemo, sve se nekako odvija spontano, dramatično, s periodima mira. ne javlja se već dva dana, u zadnjoj poruci mi je napisao da se raspada i da pogubno djelujem da njega i da me mora nekako maknuti iz srca. ahhh. uopće ne znam kako trenutno započeti nešto mirno i racionalno kad smo oboje ovakvi.

mogu ti samo reći, nalazimo se u sličnoj situaciji iako iz različitih razloga, ali ja ovog puta ne odustajem pa makar bio definitivan kraj....ne mogu unazad, samo naprijed.

sada si sama, skuliraj se, razmisli....i ne otvaraj mail :mig:

keksic
25.03.2010., 08:44
mogu ti samo reći, nalazimo se u sličnoj situaciji iako iz različitih razloga, ali ja ovog puta ne odustajem pa makar bio definitivan kraj....ne mogu unazad, samo naprijed.

sada si sama, skuliraj se, razmisli....i ne otvaraj mail :mig:

život je čupav i dlakav... :rolleyes:
čini se da se moramo svi iscoolirati...

W3DR4N
25.03.2010., 09:01
Za probijanje 256-bitne AES enkripcije koju koristi primjerice Gmail, prema Mooreovom računanju, trajalo bi stotine, ako ne i tisuće godina.
Frajer ih je iz nekakve pripizdine probio dvije.:lol:

keksic
25.03.2010., 09:18
Za probijanje 256-bitne AES enkripcije koju koristi primjerice Gmail, prema Mooreovom računanju, trajalo bi stotine, ako ne i tisuće godina.
Frajer ih je iz nekakve pripizdine probio dvije.:lol:

ok, kako je onda sve pročitao?? kako??

Pink Sheep
25.03.2010., 09:25
Znam ja, znam ja :D

keksic
25.03.2010., 09:34
Znam ja, znam ja :D

ma da, ti znaš?
mislim, mogu skužiti da je nešto instalirao u svoj komp što mu omogućuje kontrolu nad svime što se tamo događa, ali kako bi mogao hacknuti već obrisane mailove ili mailove koje pišem sa svog kompa? već dva dana mi, kad uključim komp dolazi poruka allow user account control. što je pak to? već sam paranoična da i to ima veze s njim.

Pink Sheep
25.03.2010., 09:56
A reci, jesi već napisala - on ti je slao mailove s maila tog tvog dečka/udvarača? Dakle, zna i njegovu šifru za mail? Ili?

sex-addict
25.03.2010., 11:33
ma da, ti znaš?
mislim, mogu skužiti da je nešto instalirao u svoj komp što mu omogućuje kontrolu nad svime što se tamo događa, ali kako bi mogao hacknuti već obrisane mailove ili mailove koje pišem sa svog kompa? već dva dana mi, kad uključim komp dolazi poruka allow user account control. što je pak to? već sam paranoična da i to ima veze s njim.

Potoje programi koji se zovu keyloggeri.. Dakle instaliraju se, potpuno su nevidljivi za antiviruse, task manager, i samo onaj ko zna password ih može probuditi.. Sve se bilježi što je otkucano na tastaturi.. stoga ime, key-logger :kava:

Moguće je instalirati keylogger na tuđe računalo, sa USB-a u par sekundi.. Onaj ko zna, informatički je pismen, i iz nekog razloga to ŽELI može pratiti sve što je napisano na kompjuteru, bilo čijem (ako mu ima pristup nasamo na 20 tak sekundi, da se instalira program)

Dakle, dovoljno je da je na taj način saznao tvoj password, da te kontrolira u budućnosti..

Jedino kaj možeš napraviti je odi u internet cafe, otvori si mail, promjeni password, i nikad se ne ulogiraj na njega od doma. Ili otvori novi gmail.. :kava:

perilica
25.03.2010., 11:53
Potoje programi koji se zovu keyloggeri.. Dakle instaliraju se, potpuno su nevidljivi za antiviruse, task manager, i samo onaj ko zna password ih može probuditi.. Sve se bilježi što je otkucano na tastaturi.. stoga ime, key-logger :kava:

Moguće je instalirati keylogger na tuđe računalo, sa USB-a u par sekundi.. Onaj ko zna, informatički je pismen, i iz nekog razloga to ŽELI može pratiti sve što je napisano na kompjuteru, bilo čijem (ako mu ima pristup nasamo na 20 tak sekundi, da se instalira program)

Dakle, dovoljno je da je na taj način saznao tvoj password, da te kontrolira u budućnosti..

Jedino kaj možeš napraviti je odi u internet cafe, otvori si mail, promjeni password, i nikad se ne ulogiraj na njega od doma. Ili otvori novi gmail.. :kava:

To sam joj ja napisala u PP-u :) tako da to keksić već sve zna. :mig:
za keylogger ima lijeka, pa se nadam da me i poslušala što joj je činiti :mig::D

tuga,ti i ja
25.03.2010., 12:16
hej, draga. :)
trebam se skockati malo. ali ako išta znam to je da želim njega. pogotovo sada to znam.

ovo malo ubada u oči nakon cijele priče o flertu, nepoštivanju i kontroli.:ne zna:

nisu to nikakve osnove za neku budućnost.
riješavate stvari s krive strane a to što se on služi takvim podlostima nimalo ne obećava.:ne zna:

Pink Sheep
25.03.2010., 13:08
To sam joj ja napisala u PP-u :) tako da to keksić već sve zna. :mig:

Ako je to bila keksić :mig: :rofl:

perilica
25.03.2010., 13:36
Ako je to bila keksić :mig: :rofl:

Njezin je account, onda je :D nije taj njezin mogao napraviti identični :mig: ( ili btw da se logirao pod njezinim imenom, brijem da bi me poslao u kiki :D)
Može pročitati ovo što je napisano na forumu :mig:

keksic
25.03.2010., 14:58
sve si razmišljam da mu pokažem ovaj topic... :rolleyes:

perilica
25.03.2010., 15:01
sve si razmišljam da mu pokažem ovaj topic... :rolleyes:

Pa vidi ga, u tome je i bit.

keksic
25.03.2010., 17:51
Pa vidi ga, u tome je i bit.

kako ga vidi ako ne pišem s njegovom kompa na kojem je instalirao to čudo? kuiš, izbacio me iz stana, na drugom kompu sam...

Uranija
25.03.2010., 18:44
Gluh je za sve, totalno sjeban, povrijeđen, želi da mu se maknem iz života.

U vezi gdje nema uopće nikakvog povjerenja i gdje se problemi rješavaju najavom preljuba suprotne strane jednostavno nema ljubavi, i na nju treba katanac. Doći će samo do još većeg poniženja i kolapsa, što nikome ne koristi. Bar se raziđite kao ljudi dok još možete.

Pink Sheep
25.03.2010., 18:50
kako ga vidi ako ne pišem s njegovom kompa na kojem je instalirao to čudo? kuiš, izbacio me iz stana, na drugom kompu sam...

Pa zna ti nick!

sama45
25.03.2010., 18:56
U vezi gdje nema uopće nikakvog povjerenja i gdje se problemi rješavaju najavom preljuba suprotne jednostavno nema ljubavi, i na nju treba katanac. Doći će samo do još većeg poniženja i kolapsa, što nikome ne škodi. Bar se raziđite kao ljudi dok još možete.

Ti ne znaš,on zna, i nema drugog značenja rečenice- da mu se makneš iz života!:(

leana28
26.03.2010., 13:17
a zasto dopustas da te netko izbaci kao smece? Sto ce ti takav? Zaboravi ga, pa vidis da je tip manijak... Da ne bi za par godina.... Mislim da ti sebi trazis problematicne

keksic
26.03.2010., 14:00
a zasto dopustas da te netko izbaci kao smece? Sto ce ti takav? Zaboravi ga, pa vidis da je tip manijak... Da ne bi za par godina.... Mislim da ti sebi trazis problematicne

u meni se miješa i ljutnja na njega i na sebe i osjećaj tuposti i jedva čekam da se ovo sranje od kaosa u meni smiri jer uopće ne funkcioniram na poslu i s ljudima.
a ova zadnja rečenica ti i nije ni malo netočna. od mog starog, brata, bivšeg muža - agresivni tipovi da se smrzneš. ali, s kojom god ženom da pričam, svaka je imala problematičnog.
trenutno sam jako, jako, jako umorna od svega ovog, od braka, rastave, od ovog tretmana... ma nek čita sve, nek pročita sve što sam ikada napisala na netu, dat ću mu i dnevnik iz tinejđerskih dana ako hoće...

Rippersenzibilna
26.03.2010., 15:02
Evo,ovo je najbitnije.To može biti tako a i ne mora.Bitno je da je on to rekao,to je njegovo mišljenje.On u to vjeruje.Pa šta se onda koju vražju mater petljao uopće sa tobom???:eek:
Izlude me takvi stavovi!!!Ako već vjeruje u to nije uopće ni trebao biti s tobom.A ako je odlučio preći preko toga šta sad pizdi kao neka histerična tinejdžerka?

Kladi
26.03.2010., 15:06
već mi je nekoliko puta ponovio da kako sam varala muža da ću tako i njega. (

isto gledam na to.....sori, ne mogu si pomoći

tea_33
26.03.2010., 15:18
isto gledam na to.....sori, ne mogu si pomoći

i on je varao zenu

u čemu je razlika između njega i nje :ne zna:

Rippersenzibilna
26.03.2010., 15:21
i on je varao zenu

u čemu je razlika između njega i nje :ne zna:

Ne znaš? Pa on je muško:rolleyes:

never_angel
26.03.2010., 16:11
keksic, imaš problema sa monogamijom.. muž, ljubavnik, flert sa potencijalnim ljubavnikom itd. sama nastavi niz. ti si očito ovisnik o flertu, a nemaš ni želje ni mogućnosti da vezu i realiziraš. na početku "veze" - flerta, svaki frajer svakoj ženi pridaje pažnju i više nego objektivno zaslužuje, tj. baca mamac s očitim ciljem, a ti si jedna od rijetkih koja proguta udicu. svaki put.
također, ne razumijem čemu uopće ta panična potreba da budeš u vezi, i to lošoj. i još nakon lošeg braka. da je valjalo, ne bi se ni raspalo??
djelomično si i mazohist, kad tako loše (ili dobro:confused:) procjenjuješ ljude sa kojima odmah ulaziš u vezu. ne osiguravaš si nikakvu odstupnicu, niti mogućnost da si krivo odabrala. tvoj, taj najnoviji s kojim živiš, kakogod se to zvalo, provjerava te, instalirati čuda na kompove, izbacuje te iz stana... a ti tražiš savjet kako sačuvati takvu vezu:eek:. a da probaš malo biti sama, i da razmisliš do kud su te tvoje dosadašnje veze dovele?
zapravo, samo si odgovori, kad si zadnji put bila sretna sa nekim muškarcem?

keksic
26.03.2010., 18:51
keksic, imaš problema sa monogamijom.. muž, ljubavnik, flert sa potencijalnim ljubavnikom itd. sama nastavi niz. ti si očito ovisnik o flertu, a nemaš ni želje ni mogućnosti da vezu i realiziraš. na početku "veze" - flerta, svaki frajer svakoj ženi pridaje pažnju i više nego objektivno zaslužuje, tj. baca mamac s očitim ciljem, a ti si jedna od rijetkih koja proguta udicu. svaki put.
također, ne razumijem čemu uopće ta panična potreba da budeš u vezi, i to lošoj. i još nakon lošeg braka. da je valjalo, ne bi se ni raspalo??
djelomično si i mazohist, kad tako loše (ili dobro:confused:) procjenjuješ ljude sa kojima odmah ulaziš u vezu. ne osiguravaš si nikakvu odstupnicu, niti mogućnost da si krivo odabrala. tvoj, taj najnoviji s kojim živiš, kakogod se to zvalo, provjerava te, instalirati čuda na kompove, izbacuje te iz stana... a ti tražiš savjet kako sačuvati takvu vezu:eek:. a da probaš malo biti sama, i da razmisliš do kud su te tvoje dosadašnje veze dovele?
zapravo, samo si odgovori, kad si zadnji put bila sretna sa nekim muškarcem?

ovaj frend kad smo već kod mamaca mi je ponudio tek stablno, uporno i iskreno prijateljstvo bez puno riječi, štoviše, čovjek nije blagoglagoljiv niti najmanje, ne trudi se šarmirati, a ono što mi je bilo ok kod njega je njegova uporna i stabilna prisutnost kad me dečko otkatao jer nije bio spreman na vezu sa mnom.
u pravu si, zapravo potpisujem tvoje riječi, pronašla sam se u njima. ne, nikad nisam bila sretna niti u jednoj vezi. uvijek sam imala niz čuda. bivši muž nas je jednom htio oboje ubiti, a dva puta je htio ubiti sebe.
kad sam upoznala ovog dečka mislila sam, konačno oaza mira za mene, konačno netko tko me voli kakva jesam. međutim... ili ja izazivam kaos u vezama kaosom koji se nalazi u meni ili sam baksuz.
istina, uvijek sam panično trčala u veze, pa i u više njih odjednom, a sada iscrpljena do kraja skupljam zadnje atome snage.
očito imam nekih problem, priznajem to... i želim ga riješiti, samo da skontam koji je točno.

Noemi
26.03.2010., 18:54
ovaj frend kad smo već kod mamaca mi je ponudio tek stablno, uporno i iskreno prijateljstvo bez puno riječi, štoviše, čovjek nije blagoglagoljiv niti najmanje, ne trudi se šarmirati, a ono što mi je bilo ok kod njega je njegova uporna i stabilna prisutnost kad me dečko otkatao jer nije bio spreman na vezu sa mnom.
u pravu si, zapravo potpisujem tvoje riječi, pronašla sam se u njima. ne, nikad nisam bila sretna niti u jednoj vezi. uvijek sam imala niz čuda. bivši muž nas je jednom htio oboje ubiti, a dva puta je htio ubiti sebe.
kad sam upoznala ovog dečka mislila sam, konačno oaza mira za mene, konačno netko tko me voli kakva jesam. međutim... ili ja izazivam kaos u vezama kaosom koji se nalazi u meni ili sam baksuz.
istina, uvijek sam panično trčala u veze, pa i u više njih odjednom, a sada iscrpljena do kraja skupljam zadnje atome snage.
očito imam nekih problem, priznajem to... i želim ga riješiti, samo da skontam koji je točno.

ZAljubi se u sebe draga:kiss: otkrij sto volis, plesi,citaj, idi na tecajeve, odi na neki retreat, putuj, strikaj, heklaj, odi frizeru, kreni na terapiju ako moras, nauci se postaviti granice i postovati sebe.

Zaljubi se u sebei ugadjaj si:cerek: i budi malo sama dok to ne postignes :)

keksic
26.03.2010., 19:06
ZAljubi se u sebe draga:kiss: otkrij sto volis, plesi,citaj, idi na tecajeve, odi na neki retreat, putuj, strikaj, heklaj, odi frizeru, kreni na terapiju ako moras, nauci se postaviti granice i postovati sebe.

Zaljubi se u sebei ugadjaj si:cerek: i budi malo sama dok to ne postignes :)

stalno sam u nekim vezama, baš bih mogla pokušati biti solo barem neko vrijeme. :)
pokušat ću. makar mi dolazi panika u momentima... strah nekakav...

Noemi
26.03.2010., 19:10
stalno sam u nekim vezama, baš bih mogla pokušati biti solo barem neko vrijeme. :)
pokušat ću. makar mi dolazi panika u momentima... strah nekakav...

strah nije razlog za biti u vezi ni uci u istu, veza moze opstati samo ako se nadju dvije odrasle osobe, dvoje jedinke koje mogu same, inace prerasat u simbiozu, pretapanje granica, gubitak vlastitog prostora i sloboda.

idi pricati s nekim, ako si u zagrebu javi mi se na pm...zvuci kao da imas puno toga za razraditi i dok to ne rijesis vjerojatno ces ulaziti u odnose i veze s ljudima koji su problematicni i agresivni i ponavljati obrazac od doma.

sretno:kiss: vrijedis, pametna si, sposobna, brines o sebi...stani i emotivno na svoje noge :)

keksic
26.03.2010., 19:56
strah nije razlog za biti u vezi ni uci u istu, veza moze opstati samo ako se nadju dvije odrasle osobe, dvoje jedinke koje mogu same, inace prerasat u simbiozu, pretapanje granica, gubitak vlastitog prostora i sloboda.

idi pricati s nekim, ako si u zagrebu javi mi se na pm...zvuci kao da imas puno toga za razraditi i dok to ne rijesis vjerojatno ces ulaziti u odnose i veze s ljudima koji su problematicni i agresivni i ponavljati obrazac od doma.

sretno:kiss: vrijedis, pametna si, sposobna, brines o sebi...stani i emotivno na svoje noge :)

hvala ti na ovim riječima od srca, nisam u zg-u, već 300 km južnije.
i hvala ti na podršci.
da, sve to dolazi od doma... sad sam toga svjesnija nego ikad, da možda i sama potenciram svojim akcijama tuđe loše reakcije.

sunce35
26.03.2010., 20:58
keksic :grli:

jako mi je zao sto je to sve tako, neke stvari nisam pobrala bila a mozda prije nisi ni pisala

cuvaj se i popricaj s nekim, zbog sebe

bossnasha
26.03.2010., 21:16
Mozda svjesno, mozda nesvjesno...ljudima odasiljes pogresne signale.

Jesi li skuzila da si svom decku bila dobra dok si mu bila samo ljubavnica?

Dok nije imao obavezu shvatati te ozbiljno...uvesti te u svoj zivot na velika vrata, stati iza tebe i biti ti oslonac i podrska?

Koliko sam shvatila, sve to je izostalo.

Cini mi se i da je tvoje useljavanje u njegov stan vrlo neozbiljno shvaceno...imam osjecaj da si vise cimerka, podstanarka, osoba iz sjene...Dobrodosla sve dok se ponasas po pravilima kuce u kojoj zivis...
I koja se jednostavno izbaci van u trenutku kad postavljena pravila prekrsi......

To je ponizavajuce!
Vec prema tome mozes odrediti svoje mjesto u njegovom zivotu.
I gdje si ti u periodima kad te izbaci van? Lutas, spavas kod poznanika?

Nesto mi opet nije jasno. Bila si u braku 10 godina. Varala muza...
Dosla zivjeti kod decka zbog kojeg si ostavila muza...
U pauzama nasla zelje i snage da flertujes sa frendom...?
Zasto?
Decko ti nije dovoljan? Zar vec u startu, na samom pocetku zajednickog zivota?

Ne bih ja rekla da je on psihotican.
On se tebe boji. Da te voli kao Boga, ne moze biti siguran u tebe i tvoju ljubav. Nisi mu dala dovoljno samopouzdanja da te shvati ozbiljno.
Njegova kontrola tebe i tvoje privatnosti mozda je potrebna njemu, da dokaze sebi, sebi, a ne tebi, da ti nisi osoba za njega...

Mozda mu je previse stalo do tebe, a vidi da ti nisi ono sto bi on volio da jesi.

Jer, previse je toga protiv tebe.

keksic
27.03.2010., 07:34
Nesto mi opet nije jasno. Bila si u braku 10 godina. Varala muza...
Dosla zivjeti kod decka zbog kojeg si ostavila muza...
U pauzama nasla zelje i snage da flertujes sa frendom...?
Zasto?
Decko ti nije dovoljan? Zar vec u startu, na samom pocetku zajednickog zivota?

zato jer sam bila nesigurna, jadna. i ja sam nesigurna u njega zbog svega ovoga što smo prošli na početku zajedničkog života. njegovo skrivanje mene, prije toga jako dug period u kojem ga uopće nije bilo uz mene. u kojem uopće nije bilo ni njega, niti nas.
možda sam u klincu, ali mene je to užasno pogodilo da kad sam se rastala, on se totalno maknuo od mene i izlazio svaki dan, svaku noć s frendovima.

vjerojatno sam ja psihotična, ili barem neurotična što nesigurnosti riješavam flertovima, ali u tom periodu sam bila nenormalno slaba i ovaj frend mi je jako pomogao prebroditi odbačenost. da, dečko mi je itekako dovoljan, ali njega naprosto nije bilo kad je trebalo... kao da me izdao i dao zeleno svjetlo ovom liku.
da, u totalnom sam krivu što sam flertala s tim frendom, ali nešto je dovelo do toga. možda sam ja takva osoba, osoba koja flerta? na kraju krajeva takvu me upoznao i prihvatio da bi me sada odbacio. prije par mjeseci nije mu smetalo moje flertovanje, sada je to smak svijeta. ne kužim.

keksic
27.03.2010., 09:05
keksic :grli:

jako mi je zao sto je to sve tako, neke stvari nisam pobrala bila a mozda prije nisi ni pisala

cuvaj se i popricaj s nekim, zbog sebe

hvala ti na podršci, draga... ma nekako nisam raspoložena za puno pričanja, jer sve već znam u sebi. treba sad djelovati, srediti si glavu, dušu.
sinoć je moja mala nećakinja prespavala kod mene, gledale smo crtiće, baš sam uživala. ima na ovome svijetu toliko toga što me čini sretnom.

Maslina
27.03.2010., 13:07
Mozda svjesno, mozda nesvjesno...ljudima odasiljes pogresne signale.

Jesi li skuzila da si svom decku bila dobra dok si mu bila samo ljubavnica?

Pa ne može je nitko voljeti dok ona ne zavoli sebe. Jako je jednostavno :)
Kao što unutarnju parazninu ne može ispuniti ni hrana, ni seks, ni beskrajni flert ni veze, nego samo ona.

ombia
27.03.2010., 19:05

(

Zato sto ste ionako u krizi svo vrijeme. Joj keksic ti moras za promjenu biti malo sama, ono bez muskraca uopce.
A ne da zivis od krize do krize.:(
I dokle je planirano da zivite tako na dva kontinenta, a da si niste prije toga napravili zdravu bazu od povjerenja i ljubavi?

ombia
27.03.2010., 19:18

I kako zavrsavaju takva izbacivanja, mislim koji je proces do ponovnog useljenja?:rolleyes:

i tada bi me frknuo van.

Da mene netko zajebava a u mom je stanu i ja bih tako.:mig:

Da.

A sto kaze psiholog na sve? Malo imam feeling da si drama queen a i trebala bi uz to procitati knjigu Zene koje vole previse. Pise bas o zenama koje stalno na neke problematicne naljecu.
A ovaj frend mi malo pari na tvog bivseg muza. Razmisli i o tome.

ombia
27.03.2010., 19:21

Daj pliz ocisti box, vec ti mjesecima pokusavam poslati poruku.:)

keksic
27.03.2010., 19:21
Zato sto ste ionako u krizi svo vrijeme. Joj keksic ti moras za promjenu biti malo sama, ono bez muskraca uopce.
A ne da zivis od krize do krize.:(
I dokle je planirano da zivite tako na dva kontinenta, a da si niste prije toga napravili zdravu bazu od povjerenja i ljubavi?

baš si mislim, ja sam kao bivši ovisnik, ili bivši zatvorenik... gotovo mi nitko ne vjeruje da se mogu promijeniti. pa čak i ako držim bocu u ruci, ne znači da ću popiti iz nje. jasno da je to teško shvatiti, ali...
on je samo otišao na putovanje u daleko zemlju, bio je 10 dana, sutra se vraća. i iz tog putovanja je polovicu vremena potrošio na ovaj shit od situacije umjesto da uživa. majke mi, nadam se da je povalio neku gejšu u međuvremenu ako mu je tako lakše. :rolleyes:
da, samujem već par dana i ok mi ide. šetam uz more, sama, mozak mi je pun buke i kužim da mi je lijepo, da se smirujem, da kad se pogledam u zrcalo nemam lice napeto i u grču.

keksic
27.03.2010., 19:25
I kako zavrsavaju takva izbacivanja, mislim koji je proces do ponovnog useljenja?:rolleyes:

pa uvijek je zbog nekog drugačijeg razloga. sve se smiri, pa onda smo opet skupa i sve bude idilično, bez trzavica i napetosti.

A sto kaze psiholog na sve? Malo imam feeling da si drama queen a i trebala bi uz to procitati knjigu Zene koje vole previse. Pise bas o zenama koje stalno na neke problematicne naljecu.
A ovaj frend mi malo pari na tvog bivseg muza. Razmisli i o tome.

ok, prihvaćam da sam drama queen. tu knjigu sam čitala. ali nisam se baš pronašla u njoj...
pa je, i mene podsjeća na bivšeg. a da budem iskrena tek sam nedavno razriješila sa sobom situaciju s bivšem, do nedavno sam bila puna grižnje savjesti i boli zbog njega.

ombia
27.03.2010., 19:31
Nisam mislila da budes par dana sama nego pola godine, godinu. Bez veza, bez flerta i slicnog. Da se ocistis.:)

keksic
27.03.2010., 19:33
Nisam mislila da budes par dana sama nego pola godine, godinu. Bez veza, bez flerta i slicnog. Da se ocistis.:)

hm, to mi zvuči ok u teoriji, ail u praksi... falit će mi on.

lilaamrit
28.03.2010., 12:02

A ti sada nadji si jednu prposnu djevojku s kojom ces ostvarivati sve njegove fantazije, pa neka crkne! Eto, sta on to ne moze sto ti mozes ili sta ti to mozes sto on ne moze? :lol:

I kad shvati da ti mozes sve sto i on, pa i izvrsiti operciju spolnog organa ako treba...samo mu trebas dokazati da on nece praviti budalu od tebe! :o :rofl:

dragec
02.04.2010., 13:46
Ševi se sa svima,uživaj u životu,flertaj i mijenjaj muškarce kao čarape. Potroši,prođi i ne okreći se,imaš jedan život! Još si mlada i najveća greška ti je što ulaziš u ozbiljne veze,kada varaš u ozbiljnim vezama možeš i ozbiljno nastradati. Zato,pamet u glavu,opusti se i uživaj!

lana10
02.04.2010., 15:04

sorry, meni je suludo da bi itko iz moje okruženja išao čitati moje mailove, a ako dođe do toga onda nemamo kaj raditi zajedno.
Moja tajnica zna moj pin i kaj :ne zna:

Keksić, to sam ti rekla prije godinu dana, daj se malo posloži Što ti želiš?:kava:

a možda nije kasno..? :(

istina, srljam nevjerojanto.

Srljaš, srljaš, nevjerojatno :D

OzyyX
03.04.2010., 11:47
Surfajući bespućima interneta i tražeći sebe, pronašao sam i ovaj topic. Naslov mi je nekako zazvučao poznatima, kliknem i imam što vidjeti.. rasprava o meni. Svašta sam u životu proživio, ali ovo još ne..
Uglavnom, pročitao sam sve. I ima tu zanimljivih teza i tezica, i predstavljanja stvari na ovaj ili onaj način. Budući se ipak priča o meni, jedino što bi htio je da iznesem cijeli tok stvari, pa onda recite ko je tu lud.

S Keksicem (nadam se da si to ti, da nisam fulao temu, pa se ubacujem u neki post bez veze :p, no previse je slicnosti da to ne bi bila ti) prošao sam jako puno. I zbog nje izašao iz jedne jako duge i ok veze. Sigurno da različiti ljudi različito doživljavaju izlaz iz veze koja je trajala preko 15 godina. Meni je trebalo vrijeme da prebrodim taj šok, kako emotivni, tako i onaj koji dolazi iz praktičnih razloga: seljenje kod prijatelja, traženje stana, seljenje u novi stan koji je bio daleko, ponovo traženje stanja, seljenje.. uglavnom, s 35 godina ponovo sam sve počinjao ispočetka. I krenuo plivati jako jako uzvodno - kontra roditelja, prijatelja, ikakvog racionalnog razmišljanja o onome što sam imao i u što sada krećem. Nije mi bio lak period. U tom periodu vjerujem da ni Keksicu nije bilo lako samnom, bio sam zbrkan, a i sve to je kao neki šok za organizam. Ma ne znam kako to objasniti, tko je probao, znati će.. Nakon cca 4,5 mjeseci, napokon sam kako-tako počeo funkcionirati. I svog sebe uložio sam u novu vezu i trud da sve to uspije, da sve muke nisu bile uzalud. Pa ta nova veza je i razlog zbog čega sam si srušio svijet, moj jedini pokretač..
Bilo mi je jako lijepo u svemu tome, napokon smo se malo opustili i počeli funkcionirati, izgrađivati nas (ljubavnički odnos daleko je drukčiji od prave veze)..
kad ono, jedan dan, keksic kaže da ide kod rodbine i ostavi otvoren mail na mom compu.. sjednem za comp, a na vrhu mail u kojem je dogovor da se za 20 min nađe s tim "prijateljem". Znači, odlazak kod rodbine čista je laž, magla. Pročitam i ostale mailove i imam što vidjeti u njihovom dopisivanju.. razne flert izjave, napaljivanja.. skužim da su nekih dana dok je meni tvrdila da kod mene neće prespavati iz xy razloga bila kod tog "prijatelja", da mu je izvodila erotski ples i tako neke gadarije. Mislim.. what the fuck?! Tek smo krenuli, tek smo počeli funkcionirati, sve mi se činilo bajno, krasno, nakon svih tih silnih problema i borbe za nas.. ovo. Jako grubo prizemljenje, u sekundi mi se srušio svijet. "Prijatelj" o kojem mi je pričala, kojeg mi je u priči prestavila kao nekog svog rođaka, ispostavi se da je sve samo ne pravi prijatelj. Nakon toga počeo sam razmišljati čemu sve to? Sva ta muka, borba s vjetrenjačama.. za što? možda sam i ja njoj samo neka igra.. bio izlazak iz njenog lošeg braka.. možda sam ja njoj samo neka prijelazna faza. Odjednom po prvi put počinjem sumnjati u nas, u nešto zbog čega sam sve što sam cijeli život gradio jednostavno porušio..

Da, kad je došla doma izbacio sam je iz stana. A tko ne bi? Nisam je mogao gledati, bilo mi je užasno to sve. Pa jedino nju sam imao, jedino u nju vjerovao, kad ono nož u leđa. nakon toga smo bili smo 7 dana odvojeni, puno pričali o svemu.. molila je da joj oprostim, da nije razmišljala.. taj tip joj ništa ne znači i odrezat će ga iz života.. klela se svime i svačime, bla bla bla. Rekao sam da uopće ne razumijem zašto joj to treba.. i oprostio joj. Proveli smo super 10tak dana u kojima je opet sve izgledalo idilično. Tog "prijatelja" više ni ne čuje ni ne vidi, odrezala ga je iz života, ne treba joj.. idemo naprijed..

I tada odem na dalek put... Ne ponosim se svojim postupkom, ali znao sam joj password maila i iz daleke zemlje jednu večer sve pogledao.. u biti sam znao što ću u mailu naći, to se nekako osjeti.. S njim nije niti prestala komunicirati, nalaziti se, flertati.. Upoznaje ga sa svojom rodbinom, najbližim prijateljima.. pipkaju se ispod stola.. Opet gadan udarac. Bljak. Napišem joj poruku da me razočarala i da sve znam.. opet mi prodaje šarene laži, uopće tog "prijatelja" ne vidi ni ne čuje, ja sam bolestan, umišljam.. Laž za laži, Šamar za šamarom, dno dna.
Tko od vas je ne bi izbacio iz stana? Da li me to čine nasilnikom, nenormalnim neosjećajim tipom?

I sad.. opet ista priča kao i prije 15 dana.. ništa joj ne znači, voli samo mene, odrezati će ga.. Ali više joj ne vjerujem. Nemam ama baš nikakvu nikakvu osnovu za to, njene riječi izgubile su težinu.
Ako ništa drugo, pa barem bi početak veze trebao biti čist, neuprljan takvim stvarima.. Čak i kad bi ovo prebrodili.. što bi bilo za 10 godina, kad veza ne bi više bila puna leptirića.. ? Razočarala me full. Volim je i uvijek ću je voljeti, ali ne mogu tako dalje. Sve sam zbog nje ostavio, jednostavno mislim da nisam to zaslužio. Imao sam svojih uspona i padova u cijelom tom periodu, ali jedno je sigurno: drugu curu nisam ni pomišljao pogledati, a kamoli pogledao.. i bio sam joj savršeno iskren. Pričao sam joj o svemu što me muči i o svemu što prolazim..

Za sebe ne mislim da sam nenormalan, daleko od toga da sam nasilan, ljubomoran, control freek.. Jedino što sam od nje ikada tražio bila je iskrenost i mislio da sve možemo pobijediti. dao sam joj sve što imam.. očito to nije dosta. Više od sebe, ne mogu joj dati.

Možda je glupo ovako javno pričati o svemu tome.. a možda i nije, tko zna.
Najlakše je sada mene predstavljati kao monstruma, ljubomornog posesivca, control freeka.. čini mi se da to Keksic radi da bi lakše opravdala sebe.. Nitko nije savršen, pa tako nisam ni ja.. Ali barem se trudim biti ok čovjek.
Mislim da keksic treba poraditi malo na sebi, a ne srljati linijama manjeg otpora.. U flert je najlakše ući, bilo kad i bilo gdje, ljubav za mene znači da tako nešto sebi ne dopustiš..
Ako joj je stalo do tog "prijatelja", samo naprijed.. samo ne znam zašto bi i ja bio uključen u sve to.. neka proba, želim joj stvarno sve naj u životu, mada mislim da na taj način neće daleko.. za par godina će vjerojatno otvoriti novi topic..

Ne znam kako bi vi postupili na mom mjestu.. meni je trenutno puno lakse bez Keksica, iako mi fali svake sekunde. Raspadam se, pucam po svim šavovima, ali preživjeti ću.. S njom to ne bi. Ne spavam, ne jedem, ne živim nego životarim. Ali.. od ove točke mogu samo krenuti prema gore, tako da ipak nije tako strašno, budućnost je puno lakša..

Pozdrav svima..

Papucica G
03.04.2010., 12:42
S obzirom da sam Keksi čitala i na preljubnicama,a i sad ovdje,a evo upravo pročitala tvoju priču kažem samo da neznam šta bi rekla osim da je sve to tako tužno :(
Keksiću želim da se napokon skrasi i shvati šta ima,a šta želi,a tebi skoro emocionalno ozdravljenje :)

keksic
03.04.2010., 13:34
Dragi Ozyyx, tisuću puta sam ti rekla da mi je žao zbog svega ovoga.
Mislim da si znao kakva sam kad si ušao u vezu sa mnom, nadala sam se da si ti netko tko će me prihvatiti kakva jesam i ako ti nešto smeta da ćeš mi na to ukazati, da ćeš me voditi s ljubavlju kad posrnem.
No, ti si nakon svakog problema utekao.

Skrivaš se u toj svojoj kučici kao morski rak i pun si samosažaljenja... :(
Nitko nije savršen. Priznajem da sam lepršava, ali barem sam zabavna i obožavam igrice. S tobom.
Imala sam iskrenu namjeru suzbiti taj dio sebe zbog nas, zbog tebe, ali i sebe i dala sam ti se baš takva kakva jesam, nesavršena, ali žena koja te voli. I želi.
Žao mi je zbog tvoje patnje... ali kad nam život da limun, bolje da napravimo limunadu.
Već neko vrijeme sam sama, ali ja to i jesam, slobodna žena. Slobodna duhom, umom, a svoje tijelo sigurno ne dam svakome, cijena mu je previsoka.
Puno pusa ti šaljem i jedan erotski ples samo za tebe... Justify my love... moja omiljena pjesmica...

Papucica G
03.04.2010., 14:31
Dragi Ozyyx, tisuću puta sam ti rekla da mi je žao zbog svega ovoga.
Mislim da si znao kakva sam kad si ušao u vezu sa mnom, nadala sam se da si ti netko tko će me prihvatiti kakva jesam i ako ti nešto smeta da ćeš mi na to ukazati, da ćeš me voditi s ljubavlju kad posrnem.
No, ti si nakon svakog problema utekao.

Skrivaš se u toj svojoj kučici kao morski rak i pun si samosažaljenja... :(
Nitko nije savršen. Priznajem da sam lepršava, ali barem sam zabavna i obožavam igrice. S tobom.
Imala sam iskrenu namjeru suzbiti taj dio sebe zbog nas, zbog tebe, ali i sebe i dala sam ti se baš takva kakva jesam, nesavršena, ali žena koja te voli. I želi.
Žao mi je zbog tvoje patnje... ali kad nam život da limun, bolje da napravimo limunadu.
Već neko vrijeme sam sama, ali ja to i jesam, slobodna žena. Slobodna duhom, umom, a svoje tijelo sigurno ne dam svakome, cijena mu je previsoka.
Puno pusa ti šaljem i jedan erotski ples samo za tebe... Justify my love... moja omiljena pjesmica...

Ništa nisi pobila ni rekla da laže,znači sve šta je čovik napisao je istina? Kako se sad osjećaš? Jel ti sad puno toga jasnije?

keksic
03.04.2010., 14:34
Ništa nisi pobila ni rekla da laže,znači sve šta je čovik napisao je istina? Kako se sad osjećaš? Jel ti sad puno toga jasnije?

što si ti neki sudac ovdje?
želiš malo kajanja, željna si malo tuđe nevolje?
osjećam se ok.
osjećam se za ići van, u prirodu. gledati ptice i more.

Papucica G
03.04.2010., 14:37
što si ti neki sudac ovdje?
želiš malo kajanja, željna si malo tuđe nevolje?
osjećam se ok.
osjećam se za ići van, u prirodu. gledati ptice i more.

krivo si me shvatila,samo sam sudjelovala u ovoj temi ko i svi ostali,mislila sam da smijem. oni koji me čitaju znaju da nisam ni blizu suda ni osuđivanja.

želim ti sreću :)

Cordelia
03.04.2010., 17:21
Zatvoreno na molbu autorice