PDA

View Full Version : iPhone 3G Tele2 postavke


Duncan
27.03.2010., 13:59
Ljudi, pomozite!! Imam gore navedeni telefon i sve radi super, samo mi se preko Safari-a neće nakačit na net... Nisam doduše neki stručnjak, ali ne mogu skužit u čemu je frka... Našao sam na MacKorisniku screenshotove postavki od lika koji tvrdi da mu radi i prekopirao, ali opet ništa.. http://www.mackorisnik.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=7835&start=10 Inače sam pretplatnik ako pomaže.. Pliiiiz help!!!!!!

madam octa
27.03.2010., 14:08
Sve si napravio kako piše? Mms ti radi?

Duncan
27.03.2010., 15:05
apsolutno sve je identično..

Duncan
27.03.2010., 15:06
I da, mms radi ko lud...

madam octa
27.03.2010., 20:19
To je onda čudno... Probaj nazvati tele2 službu za korisnike, možda nešto nevalja s netom na njihovoj strani