View Full Version : iPhone SMS- brojač znakova i izvješće
kaj_buljiš
11.04.2010., 02:04
ovak,zanima me jel postoji kakav programčič ili nekaj tome slično za iTelefon da mi broji koliko sam znakova potrosio dok tipkam sms odnosno da prikaže koliko ih je jos ostalo...?
a drugo pitanje je jel postoji kakva opcija za izvješće o isporuci poruke?:ne zna:
assassin
11.04.2010., 09:26
Imaš li jailbreak?
Za brojanje ti je SMS Helper, a za izvješće je program iPhoneDelivery.
Oba su u Cydii, repozitoriji koji ti trebaju su http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ i http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/ (bigboss repo vjerojatno već imaš).
Ako nemaš JB:
- za T- mobile trebaš upisati *r* (sa zvjezdicama) na početku poruke i dobiti ćeš izvješće
- za Vip trebaš upisati ! ispred poruke
- za tele2 ne znam
Da, bezveze je upisivati znak da dobiješ izvješće, ali to je jedini način ako nemaš JB.
kaj_buljiš
11.04.2010., 13:20
puno ti hvala stari.... :zivili:
nisam napravio jailbrake kad nikak da uhvatim vremena za to...i imam verziju softwera 3.1.3
nego ovako laički koliko tu posla ima i jel kompliciran postupak...?:D
sinke_28
11.04.2010., 15:54
ak imas 3GS zaboravi na JB
assassin
11.04.2010., 20:27
Napiši koji mobitel imaš (iPhone, 3G, 3GS) i koju verziju softwarea (možeš je naći u postavkama, vjerojatno je neki broj tipa 3.1.2).
Ako nemaš 3GS i verziju softwarea 3.1.3, postupak je lagan.
Ako je 3.1.3, najvjerojatnije je postupak nemoguć :D
EDIT: Ne znam kako nisam skužio :D
sinke_28
11.04.2010., 21:16
pise da ima 3.1.3 al nije napisao jel 3gs ili 3g
kaj_buljiš
11.04.2010., 22:14
3gs imam i 3.1.3... znači štanga...?
madam octa
11.04.2010., 22:26
Nažalost...
sinke_28
12.04.2010., 10:50
3gs imam i 3.1.3... znači štanga...?
welcome to the club
pa dobro, zašto ne može updateat software i onda JB..!? :)
assassin
09.11.2010., 21:18
Zato jer u 4. mjesecu to nije bilo moguće.
Pogledaj datume postova ;)
_alias_
10.11.2010., 00:45
Imaš li jailbreak?
Za brojanje ti je SMS Helper, a za izvješće je program iPhoneDelivery.
Oba su u Cydii, repozitoriji koji ti trebaju su http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ i http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/ (bigboss repo vjerojatno već imaš).
.
korisno su mi došle ove info.. samo kaaaj.. report sam instalirala (i usput dobila smajliche :P ) ali za brojac mi stalno izbacuje: did not find repository. probala tri puta.
jel link dobar?
ili ja krivo radim? (manage, sources, edit, add, i ukucam..)
ili...??? :ne zna::confused:
hvala :cerek:
tomo100brt
10.11.2010., 10:03
korisno su mi došle ove info.. samo kaaaj.. report sam instalirala (i usput dobila smajliche :P ) ali za brojac mi stalno izbacuje: did not find repository. probala tri puta.
jel link dobar?
ili ja krivo radim? (manage, sources, edit, add, i ukucam..)
ili...??? :ne zna::confused:
hvala :cerek:
Imam ti još informacija za dat. Evo kako stvari stoje. Sada napraviš update na 4.1 i imaš već ugrađen brojač znakova koji upališ u postavkama poruka, a sms izvješće digneš sa Cydia. Treba ti SMS Delivery. Ideš Cydia > More Sources > SOSiPhone i to instaliraš. Nakon toga odeš u Cydia > Sections > hack-tool i instaliraš iPhone Delivery SMS IOS4 (kraj toga je slićica poruke sa strelicama). U postavkama za poruke namjestiš prikaz, a u zvukovima zvuk izvješća i stvar gotova.
_alias_
11.11.2010., 01:14
Imam ti još informacija za dat. Evo kako stvari stoje. Sada napraviš update na 4.1 i imaš već ugrađen brojač znakova koji upališ u postavkama poruka, a sms izvješće digneš sa Cydia. Treba ti SMS Delivery. Ideš Cydia > More Sources > SOSiPhone i to instaliraš. Nakon toga odeš u Cydia > Sections > hack-tool i instaliraš iPhone Delivery SMS IOS4 (kraj toga je slićica poruke sa strelicama). U postavkama za poruke namjestiš prikaz, a u zvukovima zvuk izvješća i stvar gotova.
ej hvala, al ja imam još iphone 3g pa ga ne bih dizala jer ce se dosta usporiti, bar tako kazu. :)
ma taj delivery mi radi, iako ga cijeli dan pokušavam namjestiti da od njega imam neku korist pa mi bas ne ide :rofl: naci cu valjda neki dobar nacin :D
nego, imas bas za taj brojac neku opciju??
imam ja instaliranu neku aplikaciju di ima mjerac (kao type and walk, tak nesto pa usput ima mjerac, al ne da mi se uvijek ici u to) :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.