View Full Version : sociofobija...
Septembar
18.06.2004., 19:51
kukavicluk ili los izgovor?
moj oficijelni ljetni i nesudjeni se bavi javnim poslom
srece stotine novih lica svaki dan
komunikativan, drag, sarmantan, zabavan i ugodan (ne, nisam uopce subjektivna :angel: )
bez zeze svi moji sto su ga upoznali to isto tvrde
a ti "svi moji" su princeza, mama, tata, pas i kravata, bliza i dalja rodbina komsiluk prijatelji i ostali ;)
e sad smo opet ove godine planirali zajednicko lejtovanje u kom opet sve te iste treba ustimati
i ono ajd nasli smo kombinaciju
i danas odjednom stize sms: on nece doc, ne moze, boji se trese...
"razumi me molim te..... blablablablaaaaaaaaaaa"
prvo sam pjenila :2up:
pa se rastuzila :cry:
pa razocarala
pa razbesnila :azdaja:
pa... ne znam ni ja
sad pokusavam sloziti kockice, shvatiti razloge i njega
i naci kompromis
PRIJE no sto ga nazovem
jer jos nisam nasla rijeci da mu ista odgovorim
a plus sto sad cekam "razonodu" :bang:
kazna i pokora :(
stvarno sam bez texta
ajmo pametne glave zk-a
imate kakvih utisaka, sta zasto kako
Ti si neka vrlo opasna osoba kad ti se ljudi opravdavaju preko SMS-a, ne usuđuju ti se reći u lice? Prvo onaj sa leđima onda se ovaj boji...
Ček, nije mi jasno, jesili ti već otputovala pa ga čekaš ili?
Septembar kaže:
on nece doc, ne moze, boji se trese...
"razumi me molim te..... blablablablaaaaaaaaaaa"
Čega se boji? :confused: Potresa? :confused:
Ako sam dobro skužila vi ste prošlo ljeto bili skupa a?
:confused:
Hm...kako da ti to kažem....odjebo te:D odferpisao, odfakao kakogod.
Život nije lak jebiga.
Traži novog.:)
Septembar
18.06.2004., 20:07
ma nisam otputovala za 2 tjedna smo se trebali nac
tijo hebem li ti :hebemu:
da znas da dolazim tebi u komsiluk ako ovaj ne dodje tebi cu za vrat :p
ili apolonu za nest drugo :B
a nije me skroz odfakao, nego mu moji blizi i dalji valjda idu na qurac (da bili smo prosla DVA ljeta skupa, pa mu je valjda i dopizdilo)
nego on bi rado neku solo kombinaciju da se nadjemo tamo negdje kod magic ;)
Dirichlet
18.06.2004., 20:53
A cemu presing? Ajd malo relax, kljuc dobre veze je imati razumijevanja, ne po selektivnom i subjektivnom kriteriju nego kad te se za razumijevanje zamoli. Osobno, premda nisam asocijalan tip, mrzim vecu koncentraciju ljudi i naginjem famoznom grafitu "ne zelim biti dio jebene mase" ...
Jebemtipatka Sept, k'o da si mi Njega opisala.. Deder koji detalj vise da vidim, fakat, jel' to on!!!!:D
Na stranu moje dubiose, fakat si dala premalo podataka da ti netko nesto na to kaze.. mislim o njemu.. tebe vec poznajemo i fakat tip ili treba imati muda da bude s tobom ili bolje da da petama vjetra..
Ja ti se te tvoje proslogdisnje price o ljetovanju nis ne sjecam.. moje je proslo ljeto bilo pretuzno da sam mogla tudja pratiti.. pa daj malo koju cinjenicu vise...
Iz ovog sto si mi rekla mogu ti ponoviti jednu stvar sto mi je moja psihologica lijepo rekla nakon sto sam joj opisala Njega. Naravno ja sam uz tvoje:
komunikativan, drag, sarmantan, zabavan i ugodan (ne, nisam uopce subjektivna )
dodala jos i znacajno: "vrlo inteligentan".
Na to ce ti ona meni: ne bih rekla, po onome sto mi pricas on je vrlo inteligentan u njegovom odnosu prema vanjskom svijetu i uonome sto cini. Ali ovdje ima jako malo emotivne inteligencije koja se isto tako razvija u covjeku. On je emotivno nezreo i time i stupanj te emotivne inteligencije nije srazmjeran s zivotom koji zivi..
I kontam ja o tom vec 2 dana... jebes ga.. ima pravo!
A sta mi ti kazes o emotivnoj inteligenciji tog ljetnog macana?
Arash's friend
18.06.2004., 21:22
Septembar kaže:
kukavicluk ili los izgovor?
ajmo pametne glave zk-a
imate kakvih utisaka, sta zasto kako Moze koja glava iz Mk (ne nuzno pametna)?
Rodbina fakat zna lose utjecati na ljubavni zivot, a nekad ga i iskorijeniti. Da li je pokazivao znakove patnje na proslom ljetovanju ili sad kad ste se dogovarali? Vrlo vjerojatno je, ali ih je ili prikrivao, ili si ih ti preskakala
Kaj ces napraviti puno manje ovisi o tome kakav je on i zakaj je odgodio, a puno vise o tome sto hoces od njega. Ako ti je ok kao povremeni sex partner, onda ga kul pusti da perja kamo hoce. On ajd fala bogu tako i tako si mi vec dosadio. Ako ti je stalo da ide ne samo s tobom nego i s cijelim kompletom na more (mama tata pas i kravata), onda mu reci da se lijepo nacrta jer ga inace ne trebas, i da se takvi dogovri ne otkazuju samo tako. Mozete se dogovoriti neku kracu varijantu, uz kaj ja znam izlet 2 dana samo vas dvoje ili tak nesto da mu bude lakse.
Klonirana
18.06.2004., 23:41
ZA POČETAK:
Ne vjeruj nikomu, pa ni sebi Septembro!
Ako ti se čini da je to samo pretužni izgovor, vjerojtno i je... Rada sam vjerovati da bi iskrena ljubav i želja da se s glavnim glumicom provede 15 dana nadvladala sve statiste negativce u priči. Ako je glavna glumica "Good guy" onda njezina Princeza (kćer, ako se ne varam?) definitivno ne smije biti razlog za "Bojim se". Za susjede i ine anonimce ne tvrdim ništa, ali ti kao glavna junjakina bi morala bit u stanju držati ih sve pod scenarijem... Jesi li sigurna da si to dokazala??? Slutim da iz nekoga razloga on ne vjeruje u TEBE (ili Vas)... :(
A sociofobija se pojavi tamo di ju najmanje nadamo za naći, ali rijetko kod tako opisanih.
Septembar
19.06.2004., 11:12
pokora kaže:
Jebemtipatka Sept, k'o da si mi Njega opisala.. Deder koji detalj vise da vidim, fakat, jel' to on!!!!
A JA SAM MISLILA DA JE OVAJ UNIKATAN ;)
Na stranu moje dubiose, fakat si dala premalo podataka da ti netko nesto na to kaze.. mislim o njemu.. tebe vec poznajemo i fakat tip ili treba imati muda da bude s tobom ili bolje da da petama vjetra..IZGLEDA DA VECINA PREFERIRA OVU DRUGU OPCIJU :(
Ja ti se te tvoje proslogdisnje price o ljetovanju nis ne sjecam.. moje je proslo ljeto bilo pretuzno da sam mogla tudja pratiti.. pa daj malo koju cinjenicu vise...
pa vec 2 ljeta smo proveli tako da je jedan ili veci dio godisnjeg moja kcer, ili mama ili tata, ili svi u blizini
plus rodbina i prijatelji jer mi je ljeto definitivno jedina sansa da neke od njih vidim, i sad mi je supacki ignorirat ih totalno
dodala jos i znacajno: "vrlo inteligentan".
Na to ce ti ona meni: ne bih rekla, po onome sto mi pricas on je vrlo inteligentan u njegovom odnosu prema vanjskom svijetu i uonome sto cini. Ali ovdje ima jako malo emotivne inteligencije koja se isto tako razvija u covjeku. On je emotivno nezreo i time i stupanj te emotivne inteligencije nije srazmjeran s zivotom koji zivi..
I kontam ja o tom vec 2 dana... jebes ga.. ima pravo!
A sta mi ti kazes o emotivnoj inteligenciji tog ljetnog macana? moj ljetni macan ima veoma dobru inteligenciju a i sposobnost procjenjivanja ljudi
sve od nabrojanih koje je sreo je veoma dobro analiziraio odmah nakon pol sata
za vecinu nije imao uopce negativnih komentara, dapace prijalo mu je i drustvo i druzenje
al uz teske muke da ih barem sretne
ma ne znam nisam pametna
nismo se jos culi (objektivne prepreke), uskoro ce mo
napisdala sam mail, gdje ga pokusavam shvatit i vidjeti ima li kompromisa :rolleyes:
cucu jos
Boji se biti " u kombinaciji"
Boji se jake zene
Ne da mu se provest godisnji gdje nece ON biti onm nego netko drugi..
Nego zaboravi rodbinu.. pitaj ga otvoreno da li zeli * dio godisnjeg* provesti samo s tobom, a ostatak gdje god ga volja..
Ako ne pristane tada ces znati da nije rodbina problem nego ti.. mozda se ne zeli obvezivati..
Septembar
19.06.2004., 14:30
Ona007 kaže:
Boji se biti " u kombinaciji"
Boji se jake zene
Ne da mu se provest godisnji gdje nece ON biti onm nego netko drugi..
Nego zaboravi rodbinu.. pitaj ga otvoreno da li zeli * dio godisnjeg* provesti samo s tobom, a ostatak gdje god ga volja..
Ako ne pristane tada ces znati da nije rodbina problem nego ti.. mozda se ne zeli obvezivati.. pricali smo
kao sto sam rekla i u uvodnom postu solo dionicu samom naravno hoce
rodbina (ili bolje receno ja u kobinaciji kad sam sa njima) ga vjerojatno uzasava
onda se opet vracamo na pocetak
vuk samotnjak od blizu cetrdeset
ima li to veze sa sociofobijom... definitivno cini mi se
ne kuim kak ga moze toliko smetati
pa nismo se vidili pol godine
meni je svaki dan sa njim dragocjen bili na pustom otoku ili na coporativnom samitu njegovih/mojih/tudjih
Arash's friend
19.06.2004., 14:49
Septembar kaže:
meni je svaki dan sa njim dragocjen bili na pustom otoku ili na coporativnom samitu njegovih/mojih/tudjih Cekaj ti stvarno ne kuzis da ga takav setup moze smetati??
To ti je kristalno jasno, to sto on s dugim ljudima moze lijepo razgovarati i opciti, je jedna stvar, ali to je nesto sto mora raditi, kao posao. Vjerojatno to radi 20 sati dnevno i prokleto mu treba odmor. Isto ako s tvojom okolinom "odradjuje" socijalne kontakte, onda ne moze biti opusten i iskren uz tebe, nego ga okolina pojede. Osim toga ljetovanje s tvojom obitelji mic po mic moze implicirati neko obiteljsko vezivanje koje ga ne mozda nimalo ne zanima.
Takve ti stvari (ljetovanje s familijom i djecom) musko radi kad je full uklopljen u obitelj, za svoju zenu, za svoju djecu, za svoju ljubav, onda to nije tlaka nego gust. Ali ako on nije nutra, onda je to cista tlaka, na koju ce mozda pristati ako mu lijepo objasnis kako zasto ti je to vazno, i objasnis kako ces mu to kompenzirati.
StrangeDays
19.06.2004., 14:51
netko ima pun mailbox
Septembar kaže:
pricali smo
kao sto sam rekla i u uvodnom postu solo dionicu samom naravno hoce
rodbina (ili bolje receno ja u kobinaciji kad sam sa njima) ga vjerojatno uzasava
meni je svaki dan sa njim dragocjen bili na pustom otoku ili na coporativnom samitu njegovih/mojih/tudjih
Vidis, ima jedan tip sto me uzasno privlaci..
Umirem da budem s njim..
Imamo toliko toga raspravit.. a vremena nikad dovoljno:D
No kad bi me pozvao na ljetovanje s njegovom obitelji to bih sigurno odbila.. to meni nekako nije normalno.. sta me ima pokazivat ..ta nisam seoska mlada..
Nikakve veze sa sociofobiom.. samo pravo na izbor ljudi s kojima cu bit..
Mislim ne bih imala nista protiv bit pristojna par sati.. toliko bih izdrzala.. ali LJETOVANJE s nejgovom obitelji ..hej.. pa to je ipak malo previse..
Isto tako me uzasava pricatui na telefon s njegovom majkom.. bojim s njenih pitanja..
Da ne spominjemo njegovog najboljeg prijatelja..:trk:
Septembar
19.06.2004., 19:48
govorite o vezivanju i preintimiranju
ali ljudi vec 2 godine smo mi u takvim semama
obisli smo i moju i njegovu rodbinu, upoznali spavali kod jednih i drugih i trecih, druzili se na intervale
na intervale bili sam samcijati
nije da cemo sad biti nas 50 non-stop, nego da su mi rodbina i priajtelji tu negdje i da iha trebam ja malo obilaziti, da ce oni svracat i to
jebes me ne kuzim i basta
dobro pomazete mi PUNO sto vidim da vise vas shvaca njega a ne mene, dakle mora da je kod mene neki saraf pogresno pricvrscen :zvrko:
pokusavam prihvatiti
sinoc mi je bila drama i smak svijeta
sad mi je mal trezvenije ipak
a naravno da ga necu siliti, dapace
dala sam mu otvorene opcije da dodje i ode kad hoce i da cemo odvojiti 5-6 dana skroz sami za sebe, cak i princeza nece bit tad sa nama
E pa jebiga, Septy.. Ti si malo prekonkretna osoba za nase balkan-boy's-e.. (a cini mi se da nas ima ovdje vise :D ). Znas i sama da oni sazrijevaju podosta kasnije.. (ajme sad ce me pozderati zivu!!!!!!!!).
Ti uzimas od zivota ono sto ti treba jer znas sto ti treba. Super je to.. Znam ja.. ali radis istu gresku sto sam i ja napravila. Mjeris svojim laktom!
Jebiga - on ima svoj lakat! Valja ga uzeti u obzir..
Ako ti ne prihvati opcije koje si mu dala izlazeci mu u susret znaci, jao mene, oladio se.. ima drugu.. vazniju :mad:
Ako prihvati, onda razmisli i o njegovom laktu u stankama razmisljanja o njegovoj alatci! :W
Vera Pavladoljska
20.06.2004., 08:41
jebate i ja sam sociofob:eek: ;)
naime, po ovome sto si opisala, i mene bi rodbina UZASAVALA.
mene ti rodbina uzasava i kad sam u normalnoj vezi, a ne kada bih bila u ovakvoj kao ti.:D
ja sam jedna od onih koja vjeruje u ljubav izmedju rodbine - na pristojnoj distanci, s mjerom.
nego,takva ti je veza kakva je i logicno je da čovjek ne zeli provesti to malo vremena s tvojom rodbinom i s tobom.
meni to nije nista nevjerojatno :confused: :)
Septembar
20.06.2004., 12:25
ma dobro u pravu ste
i meni je sve logicnije
ali ja ovak kontam
ako moze provest 4 tjedna sa mnom, od toga 1 sami, a tri sa drustvom
zasto te tri odbaciti???:confused:
tim vise sto se ne vidjamo precesto, i svaki dan je dragocjen
kuite?
drugo je to kad ti imas nekog skim se i inace vidjas, i onda hoces odmor toatl na osami, i nije problem izolirat se tjedan-dva
ovdje NEMA druge opcije
Ok.. nema tu neke logike, tj ne one zenske.
Procitaj opet post od pokore.
Muskarci ne rezoniraju isto kao i zene..
Nisu im iste stvari bitne.. nemaju ista mjerila..
Tebi su tvoje drustvo i tvoja obitelj super, tvoji su, ne mozes imati realno misljenje o njima..
Mozda je njemu tvoja kcer previse razmazena i najradije bi je preko koljena i namlatio.. mozda mu je tvoja mama previse rospija a tvoj tata previse paucar..
Mozda i nije ali ..zamisli da je..
Ne zeli tebe povrijedit i sve ti ovo reci.. zato mu je bolje ostat po strani..
Drugo muskarac u svojim cetrdesetim koji zivi sam moze isto tako podobro biti i robom svojih navika, ne zeli ih mijenjati, siguran je u svojoj okolini i lijepo mu je.. ne zeli nekakve promjene i non-stop biti pod smotrom nekakve "ekipe"
Septembar kaže:
A JA SAM MISLILA DA JE OVAJ UNIKATAN ;)
:D i ja za Njega... iako dobro znam da mnoge to isto misle o Njemu :azdaja: :hebemu:
Septembar
20.06.2004., 22:35
Ona007 kaže:
Drugo muskarac u svojim cetrdesetim koji zivi sam moze isto tako podobro biti i robom svojih navika, ne zeli ih mijenjati, siguran je u svojoj okolini i lijepo mu je.. ne zeli nekakve promjene i non-stop biti pod smotrom nekakve "ekipe" vjerojatno je to u pitanju
al znas sto mene sad to ljuti
da se je u pitanju obrnuto, tj zena ta koja namece uslove, nece sa njegovim da se druzi kao da su joj najrodjeniji
onda niko ne bi imao razumjevanja, nego bi ona bila nadrkana usjedjelica, azdaja i nadzakbaba, nedrustvena, cudna, vjestica... i ko zna sta sve ne
Rujanko,
Svakako sagledaj situaciju sa razlicitih kutaka...
Ja osobno bih radje ljetovao sa drustvom u kojem se osjecam "kao kod kuce", ali to ne znaci da bih te otkantao zbog toga jer me tvoje rodbine...
To sam ja, a sto on na sve to kaze?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.