View Full Version : iPhone bluetooth
EJ
moze mala pomoc, koliko sam shvatio bluetooth mi ne sluzi za uparivanje mobitela vec da spojim slusalice itakva slicna cuda na njega. sad jeli mi moze ko reci moze li se mob spojiti na iphone pomocu neke aplikacije ili nekom forom koju ja ocito jos nisam cuo. hvala:ne zna::ne zna::ne zna::ne zna:
Jailbreak i onda aplikacija pod nazivom iBlueNova
oprosti sto gnjavim, ima li koje dugotrajnije rijesenje a da je besplatno, kaze mi da je ovo demo verzija i da ce valjat 15 dana. hvala:):)
Tito Puentes
27.04.2010., 23:04
Čak i tu verziju možeš nakon 15 dana naprosto reinstalirati i opet će raditi... (iBlueNova powered by installous)
Tito Puentes:misli:
Fan of Belinda Carlisle
25.05.2010., 09:42
može li se onda pomoću tog programa slati datoteke samo s iPhone na iPhone, ili i s drugih mobitela na iPhone, i s iPhonea na druge mobitele?
assassin
25.05.2010., 10:28
Sve- i sa drugih na iPhone i sa iPhonea na druge (i na iPhone, naravno).
ivan1994
02.06.2010., 23:46
imaš i Ibluetooth koji je najbolji program za slati sa iphonea.
samo u google utipkaj ibluetooth ipa i nađi si rapidshare, megaupload,4shared....
skini i uživaj :top:
steve nash
07.06.2010., 18:49
imaš i Ibluetooth koji je najbolji program za slati sa iphonea.
samo u google utipkaj ibluetooth ipa i nađi si rapidshare, megaupload,4shared....
skini i uživaj :top:
iBluenova je bolja:mig: i da netrba ju svakih 15 dana reinstalirat samo si dodajte Synfulliphonerepo.com u sourceve i skimnite crackanu verziju:mig:
OpticaLL
21.07.2010., 22:09
iBluenova je bolja:mig: i da netrba ju svakih 15 dana reinstalirat samo si dodajte Synfulliphonerepo.com u sourceve i skimnite crackanu verziju:mig:
Mali ispravak..
http://sinfuliphonerepo.com/reposource.png
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.