View Full Version : Hajduk U Ligi Prvaka
fortaleza
22.06.2004., 18:46
Mogući suparnici u 2.pretkolu:(po koeficijentima)
1.Young Boys-švi
2.Lokomotiv Plovdiv-bug
3.Apoel-cip
4.Žilina-slk
5.Skonto-lat
6.Hjk Helsinki-fin
7.Gorica-slo
8.Sheriff-mol
9.Široki Brijeg-bos
10.Georgia-gru
11.Pobeda-mak
12.Kaunas-lit
13.Gomel-bje
14.Reykjavik-isl
Mogući suprnici u 3.pretkolu:
1.Real Madrid
2.Man U
3.Deportivo
4.Liverpool
5.Juventus
6.Inter
7.Psv
8.Bayer
9.Sparta
10.Anderlecht
11.Monaco
12.Brugge
13.Rangers
14.Rosenborg
15.Paok
16.Dynamo Kijev
Pojačanja-Kale, Žilić, Dragičević
Otišli-Bule, Krpan, Deranja, Vejić, Vuković
Ako dobe Paok ili Rosenborg sve je moguće.;)
pera_detlic
23.06.2004., 10:53
fortaleza kaže:
Mogući suparnici u 2.pretkolu:(po koeficijentima)
1.Young Boys-švi
2.Lokomotiv Plovdiv-bug
3.Apoel-cip
4.Žilina-slk
5.Skonto-lat
6.Hjk Helsinki-fin
7.Gorica-slo
8.Sheriff-mol
9.Široki Brijeg-bos
10.Georgia-gru
11.Pobeda-mak
12.Kaunas-lit
13.Gomel-bje
14.Reykjavik-isl
1.Real Madrid
2.Man U
3.Deportivo
4.Liverpool
5.Juventus
6.Inter
7.Psv
8.Bayer
9.Sparta
10.Anderlecht
11.Monaco
12.Brugge
13.Rangers
14.Rosenborg
15.Paok
16.Dynamo Kijev
Isto važi i za Zvezdu, tako da smo u istom sosu...
Nešto sam skeptičan, ali ne verujem da će ni Zvezda ni Hajduk proći u Ligu Šampiona...
The Last In Line
23.06.2004., 14:09
samo i jedna rijec pada na pamet:UTOPIJA
bogeyman
23.06.2004., 14:56
fortaleza kaže:
1.Real Madrid
2.Man U
3.Deportivo
4.Liverpool
5.Juventus
6.Inter
7.Psv
8.Bayer
...
11.Monaco
...
...
:(
škašiškafnjak
23.06.2004., 15:22
hajduk u ligi prvaka
:lol: :lol: :lol:
faktotum
23.06.2004., 18:56
fortaleza kaže:
Otišli-Bule, Krpan, Deranja, Vejić, Vuković
Ovo mene zabrinjava, najbolji igrači se prodaju a dovode se neadekvatna pojačanja.
Realno, šanse za prolaz su 1:10.
The Last In Line
23.06.2004., 21:56
ovako bi kao treba izgledat hajduk
pocet cu od napada
---------------------racki--------------------
---------turkovi------------------------------
-----------------------------------------blatnjak--
dolonga-------pralija->---<-grgurovic--matos--
skocibusic-------rukavna--------pranjic---
---------------------KALE-----------------------
iako bi skocibusica zamijenio sa nekin junioron takoder i rackog sa jelavicen ili nekin drugin neznan ih bas ali mi mali lojic dobar ali ja mislin da je on vezni.i ostaje jos onaj urugvajac pablo munhoz 22 godine i izgleda da je dobar.a sta se tice carevica nesta ka jos nece da potpise ugovor on i andric a i miladin
Evo npr ja im sad ne bi ponudija ugovor na 1 godinu nego minimalno tri godine-ma ko jebe te debile uvik ce bit igraca za hajduka koji ce tit igrat za hajduka
-Shevchenko-
24.06.2004., 14:13
Torcida_ZG kaže:
idiote, sjeti se 94.
tko je igrao 94'?
škašiškafnjak
24.06.2004., 15:50
i kakav je sustav LP tada bio.....
pazi, pokupovat ce igrače preko ljeta, u tri tjedna će ih, naravno, uigrat i onda, gle čuda igrat u ligi prvakaka!
bracek, i ona dinamova momčad se uigravala dvije godine prije no što je ušla u LP i da bi tamo tek odigrala skupinu i to je to...
hmh, trebali su se samo sjetit hajduka '94 i u tom zanosu proći al' bar do polufinala:top:
hocu HAJDUK - REAL MADRID, da ih nabijemo na Poljudu, pozere..:D
OOOOOOOO HAAAAAJDUUUUČEEEEEEEE, OOO HAJDUUČEEEEEEEEEE, DICA TVOOOOOOOOJA UVIK UZ TEBEEEEEEEEE......
:top:
Sinnovac
24.06.2004., 21:17
-Shevchenko- kaže:
tko je igrao 94'?
Pa Brazil-Italija u finalu SP-a... Bože, pa kak se tog ne sjećaš...:D :D :)
Galijun
25.06.2004., 09:17
Po imenima ne bih htio jedino Lokomotiv Plovdiv i Young Boyse (mada su potonji navodno dosta slabi).
Ostale može, nema frke, samo da se prođe u 3. pretkolo...
Galijun
25.06.2004., 12:30
Hajduk u 2. prektolu igra protiv pobjednika susreta islandskog KR Rejkyavika i irskog Shelbournea, prvu tekmu igra doma.
Mislim da ne bi trebali imati većih problema......ali nikad se ne zna....
rossonero
25.06.2004., 12:44
Torcida_ZG kaže:
idiote, sjeti se 94.
i jedne puno bolje momcadi od ove danasnje
Danas bio zdrijeb, 'ajduk ce igrat' s pobjednikom dvoboja Reykyavika i Shelbournea. Pa ako to ne prodete, objesite se. :D
edit: evo vam i link (http://www.sportnet.hr/Stranica_v2.asp?S=vijest&ID=227394) ak mi ne vjerujete.:D
The Last In Line
25.06.2004., 13:53
flint kaže:
Danas bio zdrijeb, 'ajduk ce igrat' s pobjednikom dvoboja Reykyavika i Shelbournea. Pa ako to ne prodete, objesite se. :D
edit: evo vam i link (http://www.sportnet.hr/Stranica_v2.asp?S=vijest&ID=227394) ak mi ne vjerujete.:D
u pravilu hajduk prolazi drugo pretkolo ali ga trece jebe:D
bogeyman
25.06.2004., 14:21
Ovo je super-ždrijeb jer ako to prođu (a morali bi kooiko god su loši) pa onda ispadnu od Reala ili Juventusa opet idu u UEFA ligu.
bogeyman kaže:
Ovo je super-ždrijeb jer ako to prođu (a morali bi kooiko god su loši) pa onda ispadnu od Reala ili Juventusa opet idu u UEFA ligu.
hahaha, i onda bijahu napucani u prvom kolu...:-)) Hajduk SUCKS:D
Jeremijajooj
26.06.2004., 14:29
The Last In Line kaže:
ovako bi kao treba izgledat hajduk
pocet cu od napada
---------------------racki--------------------
---------turkovi------------------------------
-----------------------------------------blatnjak--
dolonga-------pralija->---<-grgurovic--matos--
skocibusic-------rukavna--------pranjic---
---------------------KALE-----------------------
Malo si se zaletio.
Pranjic je potpisao za Dinamo.
E MOJ STIMAC IGOREEEE ::idoleeeeeeeeeeee:flop:
Sjeba te Mamic.:B
bogeyman
26.06.2004., 16:25
Ali G kaže:
hahaha, i onda bijahu napucani u prvom kolu...:-)) Hajduk SUCKS:D
Pročitao sam tvoj post 4 puta i nisam uspio odgonetnuti smisao.
The Last In Line
26.06.2004., 16:28
bogeyman kaže:
Pročitao sam tvoj post 4 puta i nisam uspio odgonetnuti smisao. :rofl:
bogeyman
26.06.2004., 16:46
Jeremijajooj kaže:
Malo si se zaletio.
Pranjic je potpisao za Dinamo.
E MOJ STIMAC IGOREEEE ::idoleeeeeeeeeeee:flop:
Sjeba te Mamic.:B
Mater vam jebeeeeeeeeeeeem
:mad: :mad: :mad:
J...ni nesposobnjakovići. Pojačanja traže u Marsoniji pa im ga otme Široki. A Pranjićev potpis pompozno najavljuju mjesec dana (sad će....... samo što nije....... e jebiga) i onda i on ode u Dinamo.
Oj sramoteeee :bonk:
grifone
27.06.2004., 12:00
Ne bih bio tako siguran da ce Hajduk lako kroz 2. pretkolo. Ima najsmjesniju momcad u svojoj povijesti.
bogeyman kaže:
Pročitao sam tvoj post 4 puta i nisam uspio odgonetnuti smisao.
čitaj između redova...:rolleyes:
u hr ligi možda mogu dinamo i hajduk manipulirat jer jedini imaju para, al vani...TEŠKO...
Animal Mother
27.06.2004., 14:00
grifone kaže:
Ne bih bio tako siguran da ce Hajduk lako kroz 2. pretkolo. Ima najsmjesniju momcad u svojoj povijesti.
Kale - Neretljak, Rukavina, Miladin - Đolonga, Carević(Munhoz), Pralija, De Oliveira - Turković, Rački, Blatnjak
ovo tebi smiješna momčad? ta momčad je 3 svjetlosne godine ispred Rijekine momčadi, a isto tako tvrdim da je jača od Dinamove....samo neka dovedu Munhoza i naslov prvaka je opet naš :W
grifone
27.06.2004., 14:14
Sjeti se Hake. Ako prodjete s golom razlike bit ce super. Jedino sto je, eto, Kate jedan od rijetkih nasih trenera cije ekipe igraju kako-tako kvalitetno pa cete vjerojatno proci. Ali niste puno bolji od Islandjana ni Iraca.
Animal Mother kaže:
Kale - Neretljak, Rukavina, Miladin - Đolonga, Carević(Munhoz), Pralija, De Oliveira - Turković, Rački, Blatnjak
ovo tebi smiješna momčad? ta momčad je 3 svjetlosne godine ispred Rijekine momčadi, a isto tako tvrdim da je jača od Dinamove....samo neka dovedu Munhoza i naslov prvaka je opet naš :W
ova momčad jača od Dinamove...?? :lol: :lol: uzmimo u obzir da su Pranjić i Ljubojević potpisali za Dinamo+još nekoliko kvalitetnih igrača. a Hajduk je doveo koga od boljih igrača..?
a i ti ga valjaš gluposti:rolleyes:
Animal Mother kaže:
ahh... :D:D
all shall be revealed za par mjeseci do godine dana. jedva cekam.:D
Animal Mother
27.06.2004., 17:34
vjerujte mi, i ja jedva čekam, jako sam realan u prosuđivanju nekih stvari, pogotovo nogometa, dok su svi pričali kako će Roma na poljudu dobit sa barem 2:0 ja sam govorio da će biti X, i bilo je...
zanimljivo mi je čitat komentare vas dinamovaca, imate 6 mladih reprezentativaca, i sad očekujete da će naslov sam od sebe doć? hehehe...uostalom nije mi namjera tu se prepirat, samo vam želim otvorit oči, imate jednu veliku prepreku na putu do naslova, a to je Hajduk, a bogami tu je i Rijeka...
Superkup je za 20-ak dana...:W
faktotum
27.06.2004., 19:49
Animal Mother kaže:
Ja mislim baš suprotno, da će biti iznenađenje ako Dinamo ne osvoji naslov s bar 10 bodova prednosti. Dinamo je jači tri puta nego prošle sezone i ima sanirane račune, s čim se Hajduk baš i ne može pohvaliti.
The Last In Line
27.06.2004., 21:21
Turina
Cesar - Lučić - Mijatović - Drpić (Hrman)
Bošnjak - Kranjčar - Agić - Pranjić
Ljubojević - Da Silva
Kale
Neretljak, Rukavina, Miladin
Đolonga, Carević(Munhoz), Pralija, De Oliveira -
Turković, Rački, Blatnjak
evo ovako poslagani
Kale bolji od turine
Obrana bolja hajdukova
Vezni red amo rec da je bolji dinamov
Napad je isto amo rec bolji dinamov iako nisan bas siguran, ustvari bolji je hajdukov.
:D
grifone
27.06.2004., 23:01
Govoreci o sastavima... Maric - Knezevic, Lorant, Vuskovic - D.Saric, Linic, Brkic, Caval, Mujdza - Erceg, Sharbini :top:
Budite objektivni, imamo daleko najbolju veznu liniju u ligi. I atomski napad... :p :D
The Last In Line
27.06.2004., 23:14
grifone kaže:
Govoreci o sastavima... Maric - Knezevic, Lorant, Vuskovic - D.Saric, Linic, Brkic, Caval, Mujdza - Erceg, Sharbini :top:
Budite objektivni, imamo daleko najbolju veznu liniju u ligi. I atomski napad... :p :D
ovi mujdza jeli to oni jasmin mujdza iz hajduka prije par godina?
Urpanus
28.06.2004., 01:42
Plače mi se , majke mi.
pa šta ste se uhvatili tog munhoza, ko nekog spasitelja, a niko ga nije ni vidio igrat.sumnjam da je bolji od carevića, što znači da i nije neko pojačanje. da i malo valja sigurno ne bi došo igrat u hrvatsku...
Santana
28.06.2004., 10:04
nije
Turina
Ljubojević - Da Silva
nego je
Turina
Drpić - Mijatović -Milinović- Hrman
Bošnjak - Agić - Pranjić
Kranjčar
Ljubojević - Da Silva
He he-----lijepo, lijepo.
Što se tiće Hajduka, nešto neznam za Đolongu i Neretljaka, čini mi se da bi odlazili.
Nije li i Rukavina već bio otišao?
Animal Mother
28.06.2004., 13:33
Propao mu angažman u izraelu
IVAN KATALINIĆ
Najopasniji sam kad šutim
Kako se osjeća Ivan Katalinić kada je Maksimir zapljusnut pojačanjima sa svih strana a njegova momčad bilježi tek prinove a ne prava pojačanja? Jer nakon Pranjića u Maksimiru su potpisali i Damira Milinovića, kao da Mamić kupuje sve redom samo da napakosti Štimcu.
Katalinić sve to komentira u svom stilu, s onim ironičnim osmjehom što se tek nazire ispod brkova.
— Kako je krenulo trebat će nam atomska skloništa da se svi sakrijemo unutra — odgovara Katalinić, aludirajući na najave o stvaranju atomske momčadi Dinama.
— Oni gomilaju pojačanja, a mi nikad nismo imali više mladih igrača. Neka, ne bojimo se nikoga pa ni Dinama. Šta je, sad bi vi tili palit vatru, da ja dižem galamu protiv Dinama. E neću, i oni znaju da sam najopasniji kad šutim — dobacio je novinarima Katalinić još na jutarnjem treningu dok su igrači pod kontrolom kondicijskog trenera Boška Božinovića odrađivali trkačke dionice oko igrališta u Zreču.
Iako mu je sportski direktor Igor Štimac javno skinuo s glave inperativ osvajanja titule prvaka, na pitanje može li Hajduk ponoviti prošlogodišnji rezultat Hajdukov trener optimistično odgovara protupitanjima:
— A zašto ne bi mogli biti prvaci? Šta su oni toliko bolji od nas? Ma pustite imena, treba to dokazati na terenu.
hehehe, "atomska skloništa", Kate kralju!:s :D
-Shevchenko-
28.06.2004., 13:37
Torcida_ZG kaže:
Hajduk u Ligi Prvaka, prošli u četvrtfinale.
Da budem jasniji, tko je igrao za Hajduk tih godina? A tko sad igra i kako možeš očekivati da se ponovi 94'?
škašiškafnjak
28.06.2004., 18:13
svi ste zaboravili jednog jako bitnog igrača Dinama!
Tomić
a Rijeka će biti prepreka jedino u slučaju da zaposle Vulića a ovom u "jadranskom derbiju" prorade lokalpatriotski osjećaji :B
Santana kaže:
nije
Turina
Ljubojević - Da Silva
nego je
Turina
Drpić - Mijatović -Milinović- Hrman
Bošnjak - Agić - Pranjić
Kranjčar
Ljubojević - Da Silva
He he-----lijepo, lijepo.
Što se tiće Hajduka, nešto neznam za Đolongu i Neretljaka, čini mi se da bi odlazili.
Nije li i Rukavina već bio otišao?
točno ovaj sastav.ne znam zakaj onaj gura tog cesara.
al da vam nekaj kažem-hrvatski nogomet se nemre pokazati u europi kad nakon svakog prvenstva rasprodaju momčad koja je osvojila prvenstvo,koja je godinu dana igrala zajedno i znali su se.i onda se dovedu kao pojačanja i misli se da se oni mogu uigrat u mjesec dana.ja sam za onu yugo foru-do 24 godine nema van iz države.tek tada mi možemo pokazati kako hrvati igraju. ;)
Urpanus
28.06.2004., 22:31
Skrećemo s teme , al` dobro , nema veze.
Evo šta se meni čini - mi imamo valjda najgori prijelazni rok u povijesti kluba , ovo je gore i od one sezone kad nam je stigao španjolski slikar Pacho (ili kako se već piše). Nema se tu šta reći osim - Štimac , svega ti odjebi ... i ostatak uprave povedi.
E sad , s obzirom na novonastalu situaciju teško da se može dogoditi neki rezultat koji bi nama bio razočaranje. Ja ću recimo biti zadovoljan ako uopće uđemo u ligu 6.
Međutim vi skloni Dinamu mi nikako niste jasni. Opet ste raširili krila , opet let na iluzionistički pogon. Atomska momčad , europsko proljeće , dupla kruna , sto čuda.
Ma koja jebena atomska momčad. Gdje je vidite? U HNL-u možda , samo možda , ali za Europu. Ajd ljudi sredite se malo.
Klasika , već 10000000 puta viđeno ... kako se uz potporu medija (prije svega SN-a) preko noći , dolaskom u Dinamo , postaje igrač svjetske klase.
Šta ako slučajno Dinamu pobjegne titula?
I sjeća li se tko kad je zadnji put neki igrač iz HNL-a otišao u ligu petice?
grifone
28.06.2004., 22:50
The Last In Line kaže:
ovi mujdza jeli to oni jasmin mujdza iz hajduka prije par godina?
Glavom i bradom. :)
grifone
28.06.2004., 23:07
Urpanus kaže:
Skrećemo s teme , al` dobro , nema veze.
Evo šta se meni čini - mi imamo valjda najgori prijelazni rok u povijesti kluba , ovo je gore i od one sezone kad nam je stigao španjolski slikar Pacho (ili kako se već piše). Nema se tu šta reći osim - Štimac , svega ti odjebi ... i ostatak uprave povedi.
E sad , s obzirom na novonastalu situaciju teško da se može dogoditi neki rezultat koji bi nama bio razočaranje. Ja ću recimo biti zadovoljan ako uopće uđemo u ligu 6.
Međutim vi skloni Dinamu mi nikako niste jasni. Opet ste raširili krila , opet let na iluzionistički pogon. Atomska momčad , europsko proljeće , dupla kruna , sto čuda.
Ma koja jebena atomska momčad. Gdje je vidite? U HNL-u možda , samo možda , ali za Europu. Ajd ljudi sredite se malo.
Klasika , već 10000000 puta viđeno ... kako se uz potporu medija (prije svega SN-a) preko noći , dolaskom u Dinamo , postaje igrač svjetske klase.
Šta ako slučajno Dinamu pobjegne titula?
A Hajduk jest po meni jako los, ne vidim zapravo po cemu je puno bolji od Rijeke (barem prva postava, ali ipak ima duzu klupu) ali ima Stimca koji zna "dovesti suce u red" kad zatreba a i vecini igraca u nasoj ligi je Hajduk pojam pa ne igraju protiv njega kako znaju. Stovise, da u dresu Hajduka posaljes na teren 11 igraca Primorca iz Biograda (ili bilo kojeg drugog kluba) vjerojatno bi opet pobijedili. To je tako kad igras protiv dresa a ne protiv igraca.
bogeyman
29.06.2004., 13:41
Ma mene i ne čudi toliko da Hajduk ne može financijski pratiti Dinamo. Pa Hajduku *Široki* otima igrače, for chrissakes. :rolleyes:
Dalmatinsko gospodarstvo je u rasulu a ove mrvice koje Hajduk dobiva, dobiva od zagrebaččkih firmi i naravno da im Dinamo može ovako kupovati igrače ispred nosa ne toliko iz potrebe koliko kao demonstraciju moći.
Lako sve to, ali gdje je ona čuvena Hajdukova omladinska škola, kojeg su igrača napravili? Posli Srne i Carevića nijednog. Poluigrači tipa Jelavić, Grgurović, Grivičić, L.Vučko, Lozo, Ljuta....... najprije se najavljuju ko neznam kakvi talenti a na kraju ispadnu Mosorov kadar. Tako već brat bratu 4 godine.
Animal Mother
29.06.2004., 15:02
pa nisu Jelavić(on je jedini u prošloj bio među seniorima) & co. krivi što ih debil Vulić nije stavljao u momčad...
-Shevchenko-
29.06.2004., 15:32
Urpanus kaže:
Tudor? Mate Bilić?.....
Eh sjetio sam se, Mikić! A nije.. K'lautern je ispao.... Hm.... Ajd pomozite, pa nije moguće da jedna tako nadarena nogometna nacija nije izvezla niti jednog nogometaša u petic u zadnjih par godina? :cool:
pitanje za hajdukovce-zanima me kaj je sa gudeljom?on je posuđen u zadar i stvarno je dobro igrao.dal ga je hajduk vratio il je još na kaljenju? ;)
The Last In Line
29.06.2004., 19:28
rogati kaže:
pitanje za hajdukovce-zanima me kaj je sa gudeljom?on je posuđen u zadar i stvarno je dobro igrao.dal ga je hajduk vratio il je još na kaljenju? ;)
ja mislin da su ga jos ostavili zadru, ili je otisa u njemacku drugu ligu mislin :confused:
The Last In Line
29.06.2004., 23:21
Nakon što je Dinamo "pokupio" sve što je imalo nekakvu kvalitetu u HNL, Hajduk je odlučio pojačanja potražiti u inozemstvu. Nakon najavljenog Urugvajca Munhoza, blizu Poljuda je i jedan nogometaš iz Srbije i Crne Gore...
Riječ je o Ivici Franciškoviću, Hrvatu koji igra u Vojvodini iz Novog Sada. Ovaj 26-godišnjak je odigrao 7 utakmica u dresu U-21 reprezentacije Srbije i Crne Gore i postigao 3 pogotka.
Sudjelovao je i u kvalifikacijama za EP U-21 u Slovačkoj 2000. godine, kad je naša generacija predvođena Tudorom, Šokotom, Šerićem, Bišćanom, J. Šimićem, I. Lekom, Pletikosom i ostalima porazila SiCG u Beogradu sa 6:2.
Francišković bi trebao pojačati vezni red prvaka Hrvatske.
evo ovo mi ide najvise na qurac kad dovode neke debile tamo umisto da daju sansu mladjima sta su igrali u juniorima, jer ipak mislin da je svima draze kad se dokaze neki junior-ovu sezonu sad sta dolazi vidim ka sezonu di bi se trebalo afirmirat par juniora a ne dovodit neke skovace
ovo nema veze s topicom, ali još nema teme o HNl pa tu postavljam pitanje. koliko sam ja upoznat najbolji strijelac je Igor Cvitanović sa preko 120 pogodaka-mislim da sam u pravu ( i da je on još uvijek prvi na listi strijelaca). e sad on je otišao iz naše lige prije jebenih 6-7 godina. mi od tada nismo imali napadača koji bi se barem približio njegovom broju.. i što je najgore čini mi se da je većina od prvih 10 na toj ljestvici odavna napustila našu ligu...
a hajduk može biti sretan ako uđe u kup uefa, jer niti nema momčad za LP a i nema neke šanse ako prođe do 3. pretkola
Urpanus
30.06.2004., 02:01
Kene , najžalosnije i je to što smo imali stvarno puno sreće u izvlačenju za pretkolo LP. Mislim ono , objektivno govoreći trebalo bi se proći bez ikakvih problema u 3. pretkolo. I umjesto da se to iskoristilo i bar pokušalo ući u LP nama se dogodi potpuni raspad sustava. Jebote sad izgleda ko da smo prošle sezone bili 10. u ligi , a ne prvaci. Svi bježe od kluba ko da je gubav.
I stoji ovo što si ti bogey rekao za gospodarstvo i sve ... ali kako se mogla okupiti momčad `94. kad je bilo još gore?
Štimac nije napravio baš ništa za klub... rastjerao je sve bivše vatrene oko sebe , otjerao Mikija. Obični lihvar koji podlo pokušava provući tvrdnju da je dao novac klubu:mad:.A u slučaju Pranjić ispao je još i naivna budala.
I sad se prodaje priča o tom Munhozu ko o nekom Peleu. Ok , možda čovjek i bude dobar , daj Bože , ali ko je njega i gdje gledao?
Ako je već sve otišlo u 3 pm neka bar daju priliku juniorima pa da se nešto napravi od njih ... drugi ćemo i tako biti.
Marin23
30.06.2004., 08:45
jel taj Munoz o kojem svi pricate 82 godiste ??? ak je .......onda bi i mogao biti sasvim solidno pojacanje ....... znam jednog koji igra za repku Urugvaja(a igrao je i za mladje selekcije).........ak je to taj .....dobar je ......... mada sumnjamda je to taj al ako je ....treba ga dovest.
Urpanus
30.06.2004., 10:25
Marin23 kaže:
jel taj Munoz o kojem svi pricate 82 godiste ??? ak je .......onda bi i mogao biti sasvim solidno pojacanje ....... znam jednog koji igra za repku Urugvaja(a igrao je i za mladje selekcije).........ak je to taj .....dobar je ......... mada sumnjamda je to taj al ako je ....treba ga dovest.
To je taj.
bluntman
30.06.2004., 10:27
Urpanus kaže:
To je taj.
A kako se zvaše onaj što je "igrao" u Dinamu prije nekoliko godina? Isto južni Amerikanac, slično prezime... jel to taj?!
Urpanus
30.06.2004., 10:47
bluntman kaže:
A kako se zvaše onaj što je "igrao" u Dinamu prije nekoliko godina? Isto južni Amerikanac, slično prezime... jel to taj?!
Nije taj.
bluntman
30.06.2004., 10:53
Urpanus kaže:
Nije taj.
Uf, dobro ste prošli! Mogo vas je žk! !
Urpanus
30.06.2004., 10:58
Na papiru taj Munja još odlično i izgleda , pa me malo i čudi kako to da će zalutat u Hajduk.
Rođen je 31.8.1982 (na isti datum kao i ja , što automatski znači da ne može biti loš :D) ,standardni urugvajski reprezentativac , nekad bio kapetan mlade reprezentacije. Ovo će mu biti prvi angažman u Europi.
škašiškafnjak
30.06.2004., 17:44
onaj dinamov je bio "sin vjetra"!!!!!
:lol: :lol:
The Last In Line
30.06.2004., 23:12
Torcida_ZG kaže:
siguro si ga pomiješao s mikićem:D
sijećam se kad sam sa starim prije 4-5 godina bio na tekmi dinama, i kaže neki lik za mikića (koji je tada tek počinjao); "jebote, al je mali brz... stigne sam svoj centaršut"
LOOM!
:lol: hahaaaa
faktotum
01.07.2004., 00:42
škašiškafnjak kaže:
onaj dinamov je bio "sin vjetra"!!!!!
:lol: :lol:
Pablo Munoz. To je bila igračina.
Danas bi u Split trebao doći taj Hajdukov Munhoz. Također se Hajduk angažira na dovođenju Muamera Vugdaliča i mladog BiH reprezentativca Vedada Ibiševića.
Vanjushka
01.07.2004., 01:17
Vugdalic nije los igrac, mada, on je trenutno najblizi Duisburgu.
Ali ovaj Ibisevic, e mali je igracina i to na kvadrat. Znam da ga Vaha zeli u PSGu, ali bili bi voljni da ga posude nekom manjem klubu jer PSG ima viska stranaca a i malom je tek 19 godina. Tako da, eto sanse za Hajduk.
Inace, mali je u USA vec oborio neke rekorde, recimo na jednoj tekmi zabio je pet ili sest golova, ne znam sad tacan podatak. I gledao sam ga, talenat kakav se rijetko radja na ovim prostorima. Sve sad zavisi od njegove psihe.
Ali Stimac.... jebo :mad:
The Last In Line
01.07.2004., 11:48
evo sad san procita u noinama da je vejic potpisaa na dvi godine a miladinu triba isplatit neke pare pa ce i on vjerovatno potpisat, i jos kad dodje munjoz bit ce to dobra momcad
-----------------kale---------------------------
-miladin---rukavina-vejic--neretljak------
-carevic---pralija----munhoz---blatnjak--
-------------racki-------turkovic--------------
pa i ne izgleda tako lose jos ko dodje ovaj Ibisevic bit ce to dobro:D
bogeyman kaže:
Lako sve to, ali gdje je ona čuvena Hajdukova omladinska škola, kojeg su igrača napravili? Posli Srne i Carevića nijednog. Poluigrači tipa Jelavić, Grgurović, Grivičić, L.Vučko, Lozo, Ljuta.......
Nemoj ti meni protiv Grivičića. Meni je on u Čempionšip Meneđeru udarna igla u Croatiji Sesvete s kojom sigurno osvajam prvenstvo 06/07. A Hajduk ga pustio na free, a ja skupio, ccc... :D ;)
Urpanus
01.07.2004., 15:00
The Last In Line kaže:
evo sad san procita u noinama da je vejic potpisaa na dvi godine a miladinu triba isplatit neke pare pa ce i on vjerovatno potpisat, i jos kad dodje munjoz bit ce to dobra momcad
-----------------kale---------------------------
-miladin---rukavina-vejic--neretljak------
-carevic---pralija----munhoz---blatnjak--
-------------racki-------turkovic--------------
pa i ne izgleda tako lose jos ko dodje ovaj Ibisevic bit ce to dobro:D
Ma skucamo nekako prvih 11. Onako da to izgleda koliko toliko solidno. Ali jedna ozljeda i eto ti raspad sustava. A svi znamo kako su naši igrači dobro pripremljeni i neskloni ozljedama :rolleyes:
Urpanus
01.07.2004., 15:01
BTW , moram primjetiti da su udarna snaga Hajduka Bosanci.:D
Jeremijajooj
01.07.2004., 19:09
Urpanus kaže:
BTW , moram primjetiti da su udarna snaga Hajduka Bosanci.:D
Mislis bosanci? :D
Urpanus
02.07.2004., 00:47
Jeremijajooj kaže:
Mislis bosanci? :D
Da. Mada , kako stvari stoje moglo bi ih bit i sa velikim B.:D
grifone
02.07.2004., 23:25
Ma najveci dobitak za Hajduk je Racki ako bude stalno igrao. Uz dobru podrsku zabit ce bar 15 golova. A za godinu dana u kvalitetnijoj ligi 16 mozda i 30! Naravno, od toga 15 Sibeniku, Zadru, Solinu i Uskoku.
Pa dobro jel došo taj munhoz više??
faktotum
02.07.2004., 23:51
Vule kaže:
Nije, sve se bojim da neće biti ništa od toga.
Urpanus
03.07.2004., 00:51
Vule kaže:
Prije tri dana krenuo iz Montevidea.:lol:
Navodno s njim stiže još jedan Urugvajac. Napadač Liverpoola (urugvajskog)
Neretljak ostaje (to je najveće pojačanje) , kao i Miladin i Vejić. Stiže Režić iz Varteksa , a na probi je neki Dario Damjanović iz Modriče ... prošao pripreme sa Zadrom pa na Sinovčićevu preporuku stigao u Hajduk :rolleyes:
Priča se o tom Ibiščeviću , mladi reprezentativac BiH , za njega kažu da bi stvarno mogao biti igrač.
Stiže i Gruzijac Giorgio Shashiashvili. Još jedan stoper.
Imamo 196 stopera ... još da nam je Jozića za trenera.:rolleyes:
The Last In Line
03.07.2004., 12:56
Urpanus kaže:
Prije tri dana krenuo iz Montevidea.:lol:
jeba mate ja mislin da taj nece ni stic vamo. U jedva cekan da pocme sezona pa da mate dragicevic pocme zabijat uuuuu:D :D
naslovi u sutrasnjim novinama : " I Munhoz potpisao za Dinamo! "
:D:D:D
(nisam mogao odolit)
The Last In Line
03.07.2004., 14:34
flint kaže:
naslovi u sutrasnjim novinama : " I Munhoz potpisao za Dinamo! "
:D:D:D
(nisam mogao odolit)
sve se bojin da ce i bit tako:D :) :D :) :D
Stigo Munhoz, sad cemo vidit dal sta valja, vjerovatno ce ga kate odjebat.
Kao i Lovrek dolazi, ipak se stvara nesto, nece dinamo tako lako proc.
The Last In Line
04.07.2004., 13:06
ma taj lovrek je sovaca je neznan koju su picku materinu zapeli na njega, a bas me zanima kakvi je munhoz:D :( :D :( :D
Torcidas
04.07.2004., 13:26
Pa kako je krenilo Hajduk će stvarno posložiti solidnu ako ne i vrlodobru momčad na kraju. Prije 10 dana je izgledalo loše, ali sada je već puno bolje.
The Last In Line kaže:
ma taj lovrek je sovaca je neznan koju su picku materinu zapeli na njega, a bas me zanima kakvi je munhoz:D :( :D :( :D
na slici izgleda opako:D
Torcidas
04.07.2004., 13:58
Evo Munja :)
http://www.tribuneindia.com/2003/20030202/sp6.jpg
Urpanus
05.07.2004., 17:14
nostalgicar kaže:
krpan je otisa i nek se ne vraca
E vidiš od svega mi je to najmanje jasno. Odjebali smo jednog promašivača , a sad dovodimo tri put goreg - Lovreka.:rolleyes:
Izgleda da je i Karić blizu Poljuda.
A Munja košta popriličnih novaca.
I onaj Damjanovič zabio gol Muri sa 30m. Eto ti ga , pojačanje iz Modriče.:D
P.S
Ne bih se iznenadio da se Deranja (i još poneki) vrati
Torcidas
05.07.2004., 20:12
A di bi Deranja to mogao igrati pametno možda u Solina. Jebiga zadnjih godina mu ne ide baš stalno se ozljeđuje....
Inaće Krpan je promašivao ali i zabijao golove nije uzalud najbolji strijelac Hajduka ove prošle sezone.
Najgore od svega je to što su svi ti igrači otišli vanka bez odštete Hajduku.
Zemljanin
08.07.2004., 14:36
Prica se da je Stimac u pregovorima sa Mariom Stanicem.
Kako je do sada imao uspjeha u pregovaranju, poprilicna je vjerojatnost da bi se moglo novo ime pojaviti na Dinamovoj platnoj listi!
A kud je Deranja otišao???
Dolazak Karića ke vrlo dobar. Samo da je smjenit tu jebenu upravu i vratit Vulića natrag.
Urpanus
08.07.2004., 21:04
Eto odabrano je 25.
Prva momčad i nije loša. Nedostaje nam možda još jedan napadač.
Problem je što nemamo klupu.
Nego , ide li tko na Island ili u Irsku?
DanijelM1981
09.07.2004., 01:31
...vidjet ce se sta moze taj novi hajduk. Zar zadnjih godina nismo svako ljeto izgubili po tri ili cetri najvaznih igraca, pa se ipak borili za naslov. Zasto nebi i ove godine. A sto se tice LP, nemamo sta izgubiti..problem je u tome sto nikad nemamo srece sa zdrijebom u Kupu UEFE...uvijek rano naletimo na velike klubove.
A sto se tice dinama...nije mi zao sto se hajduku oteli pojacanja, vec se bojem da ne ih upropaste, da im se ne nudi sansa, da ce sjediti na klupi...ipak im je prevelik kader
Zemljanin
09.07.2004., 09:35
Na listi slobodnih nalaze se i Djolonga, Skocibusic i Talevski!?
Urpanus kaže:
Problem je što nemamo klupu.
Prica se da je Stimac nabavija i novu klupu, al izgleda da ce stat samo u Poljudu... nesto kao Turkovic...
Freek kaže:
A kud je Deranja otišao???
Dolazak Karića ke vrlo dobar. Samo da je smjenit tu jebenu upravu i vratit Vulića natrag.
Vulić nema pojma. Vulićev Hajduk NEMA igru.
Basta kaže:
Vulić nema pojma. Vulićev Hajduk NEMA igru.
Kako da ne, a naslov je osvojio tko ti možda??????
Hm. Želiš insinuirati da je za osvojiti hrvatsku ligu potrebno imati igru? Optimist.
Vulićev Hajduk nije imao igru već bljeskove pojedinaca.
Basta kaže:
Hm. Želiš insinuirati da je za osvojiti hrvatsku ligu potrebno imati igru? Optimist.
Vulićev Hajduk nije imao igru već bljeskove pojedinaca.
DOk je bio Računica obrana je bila solidna bokovi također srednji red odličan i napad je djelobao malo nesigurno. Igra se srušila kad je Računica morao prekinut zato ne pričaj gluposti nisu imali igru.
Urpanus
10.07.2004., 13:55
Freek kaže:
DOk je bio Računica obrana je bila solidna bokovi također srednji red odličan i napad je djelobao malo nesigurno. Igra se srušila kad je Računica morao prekinut zato ne pričaj gluposti nisu imali igru.
A s kim bi ti Basta svega ti gradio igru? S Miladinom ili s Carevićem koji pogodi svaki 164. centaršut? Možda s velikim kreatorima Pralijom i Andrićem?
Meni je Hajduk igro baš lijepo one sezone kad su bili Miki i Srna ... a koje smo koristi imali od toga?
Đolonga ostaje. A u moru neznalica nije mi jasno kako su Talevski (koji meni uopće nije bio loš u ono malo što je odigrao) i Matos uspjeli biti prekobrojni.
Sad su Šuto i Filekovič odjednom velika pojačanja.:rolleyes:
Zemljanin
10.07.2004., 13:59
Meni uopce nije jasno da Talevski nije igrao vise??
A sta je onaj Ibiscevic proslijedjen Zagrebu?
Urpanus
10.07.2004., 14:12
Zemljanin kaže:
A sta je onaj Ibiscevic proslijedjen Zagrebu?
Gdje si to čuo? Ne znam , koliko je meni poznato za tog malog su svi rekli da je strašan talent , navodno mu je Računica odmah ponudio ugovor kada ga je gledao , ali je malac otišao u PSG.
:confused:
Johnny Utah
10.07.2004., 14:29
Majke ti što je jak ovaj munjoz, nego šta on igra, napadača????
I što će biti s matošom i talevskim jesu li oni dobili nogu iz hajduka ili će negdje na posudbu recimo zadar???
bogeyman
10.07.2004., 14:57
Zemljanin kaže:
Talevski i Matos su šanse dobivali na kapaljku (pogotovo Talevski) i više bi pokazali u tih par minuta nego neki u cijeloj utakmici. :rolleyes:
A Munja je navodno polušpic
zar nije Munja doveden kao veliko pojačanje a nema mjesta među prvom 11-orkom?
Torcida_ZG kaže:
ozlijedio se
Zar već???
Uskoro će počet Europske utakmice koje život znače za naše klubove...Pa sameto otvorio ovaj topic da prokomentirama šanse Hajduka u 2.pretkolu Lige Prvaka (LP)
Evo utakmica 1. Pretkola LP: ( druga utakmica 21.07 )
Pobeda - Pyunik 1-3
Sliema - Kaunas 0-2
Široki Brijeg - Neftchi 2-1
Gomel - Tirana 0-2
Linfield - HJK 0-1
Sheriff - Jeunesse Esch 2-0
WIT - HB 5-0
KR - Shelbourne 2-2
Skonto - Rhyl 4-0
Flora - Gorica 2-4
Dakle Hajduk u 2.pretkolu igra protiv boljega iz utakmice KR Reykjavik-Shelbourne.Prva utakmica je na Poljudu 28.07. a uzvrat je u gostima 4.8.
Ja mislim da bi Hajduku bolje bilo da dobije Irskog predstavnika tj. Shelbourne,iz razloga što je bliže, a po meni i atraktivnije gostovanje. Razlike u kvaliteti skoro da i nema, pa ako Hajduk uđe čvrsto i borbeno, ni jedni ni drugi nemaju što tražit...
Ali opasnost je da uđemo s onim''lako ćemo'' jer to bi nas onda moglo stajat jako skupo, jer pobjednik ove utakmice ima još NAJMANJE 6 utakmica [ U trećem kolu 2 utakmice i ako izgubimo,( a najvjerovatnije hoćemo) još 4 utakmice u Uefa ligi ]
A gubitnik ispada iz svih europskih natjecanja
Dakle ove dvije utakmice su za Hajduk biti ili ne biti, a kasnije šta nam Bog da... pa uz malo sreće možemo prezimiti u Europi:eek: :)
FJBG
Mr.Ex.President:D
young.but.dead kaže:
zelim hajduku da osvoji ligu prvaka i bude drugi u HNLu
Hvala prijatelju od srca, ni ja nebi imao ništa protiv:D
ALi realno gledajući Hajduk će proć ovo 2. pretkolo, a onda će najvjerovatnije izgubit u 3. pretkolu i ispast u Ligu Uefa ( kup Uefa ), a tamo će sve ovisit o protivnicima....s malo sreće možemo se naći među 24 kluba, a isto tako možemo ispast puno ranije....
Treba sačekat ždrijeb pa vidjet što će bit...
FJBG
Urpanus
18.07.2004., 20:55
Šta vam je u zadnje vrijeme postala navika otvarati 167 topica o istoj temi.
Urpanus kaže:
Šta vam je u zadnje vrijeme postala navika otvarati 167 topica o istoj temi.
Dragi kolega Urpanus
Otvorio sam poseban topic jer će Hajduku slučaju pobjede imat još najmanje 6 utakmica ( 3 protivnika ). Pa mislim da je pametnije i PREGLEDNIJE svakog protivnika utrpat poseban topic nego sve pisat u isti...
Kao što se i na EP svaka utakmica imala svoj topic....zamisli da je otvoren samo jedan topic koji bise zvao npr. Portugal 2004 pa da se u njega pisalo o svim utakmicama:bang: Pa nije forum Nogomet ograničen prostorom pa da treba sve spajat
Zato je moj prijedlog, odnosno zamolba da se svaka utakmica Hajduka ( ili Dinama ili Rijeke ) raspravlja u svakom topicu posebno
Nadam se da će se moj prijedlog razmotrit a potom i usvojit.
Unaprijed zahvaljujem:)
FJBG
Galijun
18.07.2004., 23:01
Precjedniče, fulo si malo.
Naime, nakon 3. pretkola, slijedi 1. kolo UEFA kupa i ONDA UEFA liga....
Galijun kaže:
Precjedniče, fulo si malo.
Naime, nakon 3. pretkola, slijedi 1. kolo UEFA kupa i ONDA UEFA liga....
Hvala stari, na ispravci:top:
Točno je, dakle onda 8 utakmica:eek: ,ako nešto ne pođe po zlu...jer će utom prvom kolu bit klubovi tipa MTK, haka....
FJBG
Urpanus
19.07.2004., 00:28
Mr.Ex. President kaže:
Nadam se da će se moj prijedlog razmotrit a potom i usvojit.
Unaprijed zahvaljujem:)
FJBG
Tvoj prijedlog je razmotren i jednoglasno odbijen.
Topic o Hajduku u ligi prvaka postoji ... evo ga tu živ i zdrav. A ti nisi otvorio topic o nekoj konkretnoj utakmici nego je naslov topica bio "Hajduk - KR / Shelbourne". U principu bi se tamo raspravljalo o istom kao i ovdje. Tek za sedam dana će se znati s kim igramo , pa onda otvaraj poseban topic. Ovako bi ti otvorio taj , pa bi se neko sjetio otvoriti novi topic kad se bude znao konkretan protivnik , pa bi neko otvorio novi topic na dan utakmice , pa bi se našao još jedan koji nije vidio prethodnih 10 topica , pa ...
I onda bi imali ko i za Cicu 100000 istih tema sa različitim naslovima - Je li Cico dobar trener , mogu li Cico i Niko zajedno , Hoće li Cico igrati napadački ili neće , Voli li Cico više ćevape s lukom ili bez , Može li Cico popit više gemišta nego Niko pojest kremšnita ...
Još će se neko sjetit otvorit topic Švedska - Hrvatska.
Zato , ne može. Amen.
Kad bude vrijeme otvaraj.
Urpanus kaže:
Tvoj prijedlog je razmotren i jednoglasno odbijen.
Dobro,hvala:rolleyes:
Da ste ( modovi ) ovako brzi u upozoravanju i kažnjavanju te brisanju onih postova u kojima se vrijeđa, psuje i omalovažava forumaše bilo bi svima bolje....
Ja sam otvorio topic jer se na temi HNL počelo pisat o europi, pa sam mislio da jedna nova europska tema može pomoći...
Tema se zvala "Hajduk - KR / Shelbourne"jer će se u srijedu znat s kim ćemo igrat, a u ova 2 dana se trebalo pisatskim je bolje, koga je lakše pobijedit...itd
Urpanus
19.07.2004., 00:52
Mr.Ex. President kaže:
Da ste ( modovi ) ovako brzi u upozoravanju i kažnjavanju te brisanju onih postova u kojima se vrijeđa, psuje i omalovažava forumaše bilo bi svima bolje....
Da smo , al` eto nismo. Vrijeđanja tipa - glupane , debilu , majmune , i sl. nemam ni najmanju namjeru brisati. Za Baklju i Sida ne znam , oni znaju svoje kriterije. A što se mene tiče neću dozvoliti samo teške uvrede npr. one gdje se spominje majka i ostale koje su u tom rangu.
A ako nekom smeta pokoji "grublji start" neka ne dolazi na nogomet. Ne snosim odgovornost za psihičko stanje osjetljivih duša.
BTW , ti se baš i nisi pokazao kao takva , stoga ne pozivaj na brisanje tuđih postova kad ni sam nisi cvjetić.
Urpanus kaže:
Da smo , al` eto nismo. Vrijeđanja tipa - glupane , debilu , majmune , i sl. nemam ni najmanju namjeru brisati. Za Baklju i Sida ne znam , oni znaju svoje kriterije. A što se mene tiče neću dozvoliti samo teške uvrede npr. one gdje se spominje majka i ostale koje su u tom rangu.
A ako nekom smeta pokoji "grublji start" neka ne dolazi na nogomet. Ne snosim odgovornost za psihičko stanje osjetljivih duša.
BTW , ti se baš i nisi pokazao kao takva , stoga ne pozivaj na brisanje tuđih postova kad ni sam nisi cvjetić.
E stari moj, ja samo hoću da je za sve isti kriterij....
Niti pozivam na brisanje, niti sam rekao da sam cvjetić
Bili je i majki, i tovarska pičko,....
BTW Meni ne smeta što si obrisao moj post, ako je tebi toliko smetalo to što sam ga objavio 2 dana prije, neka briši ga.... ipak si ti mod, a mi smo ostali smrtnici...
Urpanus
19.07.2004., 14:01
Mr.Ex. President kaže:
E stari moj, ja samo hoću da je za sve isti kriterij....
Niti pozivam na brisanje, niti sam rekao da sam cvjetić
Bili je i majki, i tovarska pičko,....
BTW Meni ne smeta što si obrisao moj post, ako je tebi toliko smetalo to što sam ga objavio 2 dana prije, neka briši ga.... ipak si ti mod, a mi smo ostali smrtnici...
Bljutave li patetike.
Post ti nisam obrisao nego sam spojio topice.
To da je "bilo majki i tovarska pičko" ja vidio nisam. Da vidim takvo nešto brisao bih , a autor bi dobio žuti i upozorenje da je slijedeći takav start s leđa crveni.
Urpanus
19.07.2004., 14:03
nostalgicar kaže:
Brajo iman osjecaj da je oni munhoz skovaca, jos kad san cuja kad je zeljko vela reka da mu duel nije jaca strana pa jebamu ja mater u cemu je onda dobar, iman osjecaj da ce otic brzo ca.
Polako ljudi. Odigrao je tek 15-ak minuta. Nije sezona još ni počela. Treba ga pustit bar 3-4 kola pa da vidimo šta zna. A ako se ne nametne u prvih 11 uz onu lovu koju je plaćen , e onda nek odjebe ... i neka povede Igora sa sobom.
Urpanus kaže:
Bljutave li patetike.
Post ti nisam obrisao nego sam spojio topice.
Nema problema
Uživaj:w
FJBG
Urpanus kaže:
Polako ljudi. Odigrao je tek 15-ak minuta. Nije sezona još ni počela. Treba ga pustit bar 3-4 kola pa da vidimo šta zna. A ako se ne nametne u prvih 11 uz onu lovu koju je plaćen , e onda nek odjebe ... i neka povede Igora sa sobom.
Slažem se:top:
FJBG
Urpanus
19.07.2004., 15:20
Nakon potrage u Hajduku su pronašli napadaca kojeg su tražili. Na Poljud dolazi 24-godišnji Mirza Mešic nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je do sada igrao u Tuzli, Sarajevu, Željeznicaru i Nanntsu, a prošlu sezonu je igrao u Bresanconu (druga liga). Mešic je centarfor, visok 193 cm i težak oko 85 kg, te je dosta brz, upravo ono što su Hajdukovi celnici tražili.
Gledao sam ga dva puta. Koliko se sjećam nije ni loš. Samo pitanje je u kakvoj je formi.
Musatom
19.07.2004., 15:43
Baš gledam danas u novinama ima napadača ko govana šta će igrat u formaciji 3-3-4, pa di će sa njih toliko :D
Musatom kaže:
Baš gledam danas u novinama ima napadača ko govana šta će igrat u formaciji 3-3-4, pa di će sa njih toliko :D
Ma ima *****...
Tu je Turković koji nije u formi, a može se i ozljedit svaki sekund
Tu je Blatnjak i Rački koji su solidni
A tu je i Dragičević koji 2 godine nije igrao
I di ti tu vidiš puste napadače:rolleyes:
FJBG
Urpanus
19.07.2004., 18:54
Turković u lošoj formi. Stigle ga godine i od njega se više ne nadam nekoj velikoj koristi.
Dragičević , nije vrijedan ozbiljnog komentara.
Ostaje Rački koji bi po meni trebao igrati u prvih 11. Čovjek je zabio najmanje jedan gol na svakoj pripremnoj utakmici , a i prošle sezone je prilike koristio maksimalno.
I Blatnjak koji je meni trenutno najdraži. Čovjek baš gine na terenu. Primjer ostalima. A dečko i zna.
Prema tome očito nam nedostaje još jedan napadač... ali ne opet nešto polovno.
Šta je s onim pederom Deranjom. Gdje si ti President čuo da se on prodao? Još će se papak vratiti ko i Miladin.
Talevski ostaje igrač Hajduka , ali ide na posudbu ... mislim u Šibenik.:rolleyes: A bolji je od pola prvotimaca.
Galijun
19.07.2004., 19:26
Deranja je, kolko sam zadnje čuo, bio na probi u Nici i prošao tamo. Kewl, nakon Prše ćemo imati još jednog u franc. ligi. Bed je kaj će on dobivati prilike u Nici........laganini NE...
Urpanus kaže:
Šta je s onim pederom Deranjom. Gdje si ti President čuo da se on prodao? Još će se papak vratiti ko i Miladin.
Talevski ostaje igrač Hajduka , ali ide na posudbu ... mislim u Šibenik.:rolleyes: A bolji je od pola prvotimaca.
Ja mislim da se prodao ( bilo je nešto na www.torcida.org ), a ako se i vrati sumljam da će ga Kate uzet...
Za Talevskog se slažem:top:
FJBG
Pinockio
19.07.2004., 19:52
Mr.Ex. President kaže:
( bilo je nešto na www.torcida.org ),
Tamo je zadnja novost bila "26.02.2004"
Pinockio kaže:
Na forumu stari...
A vijesti se ne osvježavaju baš zbog foruma....
FJBG
Pinockio
19.07.2004., 19:59
Mr.Ex. President kaže:
Na forumu stari...
A vijesti se ne osvježavaju baš zbog foruma....
Neidu svi na forum..........
Pinockio kaže:
Neidu svi na forum..........
Jebiga, vijesti se saznaju i prokomentiraju na forumu pa nema koristi to sve ponovo pisat na home pagu
FJBG
Pinockio
19.07.2004., 20:09
Mr.Ex. President kaže:
Jebiga, vijesti se saznaju i prokomentiraju na forumu pa nema koristi to sve ponovo pisat na home pagu
FJBG
Mr.Ex.President:D Treba makar stavit da se desava nesto na forumu ovako se misli da je napustena
čuo sam da vam dragičević ide na posudbu u zadar jer se zadranima ozljedio gudelj.jedan manje napadač. ;)
Torcidas
20.07.2004., 18:50
Pinockio kaže:
Pa di ćeš tražit vjesti o Hajduku na torcida.org-u :) imaš www.hnkhajduk.com svaki dan vijesti :)
rogati kaže:
čuo sam da vam dragičević ide na posudbu u zadar jer se zadranima ozljedio gudelj.jedan manje napadač. ;)
Pa netreba nama ''napadač manje'' nam ionako fali napadača...
FJBG
Torcidas kaže:
Pa di ćeš tražit vjesti o Hajduku na torcida.org-u :) imaš www.hnkhajduk.com svaki dan vijesti :)
Reklama:B
FJBG
Zemljanin
21.07.2004., 09:45
Nesudjeni Hajdukovac, Vedad Ibisevic, je na posljednjem trening mecu kombiniranih postava PSG-a kazu razvaljivao... Zabio je 2 komada i jednom pogodio stativu. Prvi gol je postigao nakon sto je u solo prodoru nanizao tri obrambena igraca prve postave, a drugi je zabio sa 30-tak metara.
Sutra PSG igra prijateljsku sa Celtom - "mali" je navodno prekomandiran u prvi sastav... Steta! U sarajevskom Sportu je pred kojih mjesec dana bio najavljivan kao sigurna prinova medju bilima... Je li kasno da u Pariz posaljemo urugvajskog turista u razmjenu?
Urpanus
21.07.2004., 10:50
Zemljanin kaže:
Nesudjeni Hajdukovac, Vedad Ibisevic, je na posljednjem trening mecu kombiniranih postava PSG-a kazu razvaljivao... Zabio je 2 komada i jednom pogodio stativu. Prvi gol je postigao nakon sto je u solo prodoru nanizao tri obrambena igraca prve postave, a drugi je zabio sa 30-tak metara.
Sutra PSG igra prijateljsku sa Celtom - "mali" je navodno prekomandiran u prvi sastav... Steta! U sarajevskom Sportu je pred kojih mjesec dana bio najavljivan kao sigurna prinova medju bilima... Je li kasno da u Pariz posaljemo urugvajskog turista u razmjenu?
Dečko je samo bio velika želja , a koliko ja znam nikad nije postojala realna mogućnost njegovog dolaska jer su ga već primijetili "veliki".
A kad smo već kod toga. Mal je previše stranaca u Hajduku ove sezone. Pa jebote pola je Bosanaca. Mada se mora priznati da su Blatnjak i Mate vjerojatno najbolje što sad imamo , ali problem je nešto drugo. Juniori uredno osvajaju prvenstva , a već dvije tri godine niko se ne probija u prvu momčad. Pa očito da postoji neki problem. Nije dobro kad Hajduk nema svojih klinaca ... to je uvijek loše završavalo.
P.S
I da , zna da je glupo što jedan Bosanac ovo piše :D
Zemljanin
21.07.2004., 13:05
Urpanus kaže:
Dečko je samo bio velika želja , a koliko ja znam nikad nije postojala realna mogućnost njegovog dolaska jer su ga već primijetili "veliki".
A kad smo već kod toga. Mal je previše stranaca u Hajduku ove sezone. Pa jebote pola je Bosanaca. Mada se mora priznati da su Blatnjak i Mate vjerojatno najbolje što sad imamo , ali problem je nešto drugo. Juniori uredno osvajaju prvenstva , a već dvije tri godine niko se ne probija u prvu momčad. Pa očito da postoji neki problem. Nije dobro kad Hajduk nema svojih klinaca ... to je uvijek loše završavalo.
Moguce... citao sam sarajevski Sport (od 22.06. - bio na prazniku u susjedstvu :) ) gdje su pominjali odlaske mladih reprezentativaca - Dajica u Kamen i Ibisevica u Ajduk... Ne znam, vjerojatno je i Vaha pripomogao da zavrsi u PSG-u.
A bas me zanima koliko kazeta radnog materijala su imali za ovog Munhoza... OK, ako je bio ozlijedjen, pa nastupio nesto rovit i nije mogao pokazati sto (sve) zna. Ali kako i gdje je netko koga su etiketirali "da sve zna s loptom" zaboravio stopati!?
Urpanus
21.07.2004., 13:28
Što se Munje tiče ja mislim da mu treba dati malo vremena da se čovjek adaptira na novu sredinu. Daleko je zemlja Urugvaj.:D
Ali svejedno mi nikad neće biti jasno kako se mogla dati tolika lova samo na osnovu gledanja videa.:confused:
J.Poljak fan club
21.07.2004., 14:25
A jer na toj video kazeti Munja na nekoj utakmici ili ga je brat negdje u dvorištu snimao kako tehnicira i pokazuje finte?:D
No, slažem se da ne možemo suditi o njemu na osnovi 20 minuta. Iako je i u tih 20 min uspio pokazao da je sumnja opravdana.
Zemljanin
21.07.2004., 14:28
Urpanus kaže:
Daleko je zemlja Urugvaj.:D
Mudro zboris :) Dobro da je i dosao nakon sto je propustio cca 15 letova za Jurop, ma neka nam ga i neka je ziv i zdrav...
Mozda su ga i uzeli da malo da latinskoga stiha ovoj ubitacnoj CRO-BiH skvadri :) A mozda je dobar i na balotama?
Zemljanin
21.07.2004., 14:36
J.Poljak fan club kaže:
No, slažem se da ne možemo suditi o njemu na osnovi 20 minuta. Iako je i u tih 20 min uspio pokazao da je sumnja opravdana.
Ja pomalo sumnjam da je on uopce Urugvajac... ja sam vidio takve po trgovima diljem Lijepe Nase da sviraju - imaju one poncoe i kojekakav nakit. Mislim da su to Ekvadorci :)
J.Poljak fan club
21.07.2004., 14:39
A nisu li to Bolivijci?
Nego, jer Munja onaj sa frulicom?
Zemljanin
21.07.2004., 15:19
J.Poljak fan club kaže:
A nisu li to Bolivijci?
Nego, jer Munja onaj sa frulicom?
To su lazni Bolivijci... u svakom slucaju Juznoameri!
Munja plese ispred njih jer kako stoji u njegovom CV-iju, ima fobiju od glazbala i instrumenata kao takvih!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.