PDA

View Full Version : Križevci

Shadowfax
23.06.2004., 11:39
Mislim moj potpis sve govori zasto je otvorena ova tema. Mozda se zalomi neko iz Krizevaca lakše mi ga je tako nac. Ipak su Krizevci manji nego Split :D .
P valjda ima nekog iz Krizevaca na ovom forumu. :D

NoWa
23.06.2004., 11:42
Daj oglas u Banku, splitskom oglasniku:p

Shadowfax
24.06.2004., 11:46
Pa kaj tu nema niko iz krizevaca :eek: :eek:

BOG
24.06.2004., 12:12
Zaista cudno...

tihomir
30.06.2004., 22:59
Ima nas iz Krizevaca, tko je rekao da nas nema!

vaci
30.06.2004., 23:24
NoWa kaže:
Daj oglas u Banku, splitskom oglasniku:p

banak je davno umro :Pop:

može jedino probat u malom oglasniku (isti shit :mig: )

aqua_byte
06.02.2007., 13:13
ljudi jel ima ovdje tko ide u Krizevcima na Splitsko Sveučilište-odjel za strucne studije

Bilikum
18.02.2007., 03:33
Ja sam iz Križevaca. Reci kako mogu pomoći...:)

aqua_byte
26.03.2007., 18:18
a trebao bi materijale, tj. rjesene vjezbe iz Oblikovanja Web Stranica, sa Splitskog Sveucilista-odjel za strucne studije, isti profesor i nama ovdje a i u centru u Krizevcima, pa bi volio nekako doci do tih materijala!!

vaci
26.03.2007., 19:44
bila nekidan prvi put u križevcima - isšla vlakom i trebala na sud, kažu mi ljudi uuuu, to je daleko od stanice. Ma koliko uopće može bit daleko U KRIŽEVCIMA!! :rolleyes: Ne bi da sam u mexico cityu!! 25 minuta laganog hoda :kava:

fenix_
29.03.2007., 16:16
Fenix rođen u kž al se preselio malo dalje. Nedavno sam se registrirao na ovaj foru i danas sam se ugodno iznenadio da se netko sjetio otvoriti ovakuvu temu. Mislim Kž. Što ima tamo novoga? Iz kojeg si djela? Ja sam malo van bio. Okolno selo.

Skejt
24.04.2007., 10:52
Ja sam se rodio u Križevcima, ali zapravo samo to. I nisam već dugo bio i uhvatilo me da ove godine odem na par dana - kaj preporučate?

Svicar
02.06.2007., 09:57
Ja sam se rodio u Križevcima, ali zapravo samo to. I nisam već dugo bio i uhvatilo me da ove godine odem na par dana - kaj preporučate?

Kako se krecu cijene nekretnina u Krizevcima?

9puta9
12.06.2007., 20:13
ja sam iz KZ.

cosanostra
15.06.2007., 00:25
U ti bokca...Nisam ni znao da imamo svoj topic ovdje...:D

dragan88
25.06.2007., 12:48
jel se racuna i da je moj :misli:

~*[red]°~
31.08.2007., 13:36
ma ima križevčana :)))
ste bili kaj na kalniku ovo ljeto?

chaoswarrior
01.10.2007., 09:12
http://nk-krizevci.euro-talk.net/index.htm

Ako se želite registrirat,trebate min 6 kao zaporku slova i trebat ćete ćekat na to da vas Admin aktivira(makar nažalost neće pisat)!

p.s.tražim još jednog dodatnog administratora,ili moderatora!

Pogledajte i ovo:
http://m-forum.editboard.com/index.htm

Ista su pravila za registraciju...

xtr
05.10.2007., 13:17
Je i ja sam tu negdje jaaaaaako blizu, moglo bi se spomenuti i više nego jako, mislim, blizu.:mig:

Thant
08.11.2007., 14:43
Ima nas još... :)

james
04.10.2008., 20:48
iako sam iz koprivnice...moram priznati da stjecajem okolnosti kz poznajem skoro bolje nego kc....zabavan mali gradic...pogotovo radi njega:cerek:

native
24.12.2008., 19:43
VRATIMO DINAMO!
27. 12. 2009.- trg Antuna Nemčića, od 9h do 19h
nikad se nećemo odreći naših ideala! dođite i pokažite to svima!
Peticija- Križevci, 27.12. (http://www.badblueboys.hr/16404.aspx)

p.s. sretan Božić i Nova godina!

Ikstomi
28.12.2008., 19:13
ej ja sam iz Imotskog.dolazim u kž kod strica poslije nove..imali koji kafić u kž gdje se pušta rock,metal i tako?!!

sisinjo
07.01.2009., 17:20
Ja nisam iz Križevaca ali mogu reći da mi se sviđa gradić..uredan je, ima sve što treba i ljudi mi se čine ok.

Skejt
19.01.2009., 00:22
Krizevcani se nesto uspavali...ajde pricajte sta ima novo...

Ikstomi
24.01.2009., 12:26
krizevci sux.!

Skejt
26.01.2009., 12:08
fascinantno elokventan komentar

user_name
20.03.2009., 12:19
krizevci sux.!

sva sreca pa je Imotski centar galaksije :s

Ikstomi
20.03.2009., 15:48
sva sreca pa je Imotski centar galaksije :s

:lol::lol:
Imotski je jos vece sranje! :rolleyes::rofl:
:cerek:

Ikstomi
20.03.2009., 15:49
fascinantno elokventan komentar

jedino fascinantno je tu sta se ti zelis hvaliti svojom fascinantnom entelegencijom :rofl::rofl: ..prepotentni mužek.

dady22
02.04.2009., 16:19
evo i mene :) ajmo križevčani da se vidi kolko nas ima:)

unkn0wn
03.04.2009., 10:24
evo i mene :) ajmo križevčani da se vidi kolko nas ima:)

tucam :zubo:
edit: ide ko sutra na motus, bakterije, petra punka... ?

alfa enter
03.04.2009., 17:26
Trebam vašu pomoć :D
Idem sutra u Križevce,pa jel bi mi netko mogao objasnit kako doći do vojarne.Iz pravca Varaždina

Unaprijed zahvaljujem

dady22
07.04.2009., 16:13

pa dođi ili za 1.maj na Kalnik ili na Spravišče u 6 mj...ili ovak na par dana neće ti bit loše :ne zna:

user_name
08.04.2009., 15:24
jel sam ja jedini Krizevcan koji ne voli taj jebeni 1.maj na Kalniku ili kaj? :ne zna: :zubo:

galaxy-stars
10.04.2009., 20:49
Bok društvo, pošto ste vi blizu Koprivnice, htio bih vas obavijestiti i također pozvati na jednu feštu, koja je važna za cijeli hrvatski narod. Održat će se na području Rasinje. Molim vas, pročitajte ovaj tekst ispod, jer je jako važno. Još bih vas zamolio da to usmeno proširite dalje.

02.05.2009. – INTERNACIONALNI DAN UNIVERZALNE LJUBAVI

To je jedan dan gdje bi hrvatski narod opet mogao feštati, jer to volimo. Proglasili bi prvi u svijetu taj događaj, jer se tu radi o univerzalnoj ljubavi, a ne kao što postoji Valentinovo koji je dan ljubavi između parova. Znači, volimo prirodu, životinje, unuci baku i djeda ,sestra brata ili brat sestru, sin i kćer majku i oca itd. Važno bi bilo ne da samo na taj dan feštamo, nego da privučemo pozornost ili pažnju cijelog svijeta za dobrobit ili u jednom koraku za spas Hrvatske. Više o tom jednom koraku sa dodatno drugim koracima možete pročitati ako odete na moj profil, gdje vam dolje piše stranica, a na news pod najčitanije plan panova za spas Hrvatske.Tu će te pročitati kako možemo ispasti jedinstveni i najbogatiji, a ako bi se to dogodilo i najpametniji narod na svijetu. Što veći je interes ili brojčanost sudionika, to dalje bi se širila vijest u svijet. Znači, krali smo se, varali smo se, čak smo se ubijali i sad odjedamput bi se svi u svijetu pitali koji grom ih je pukao da se sada grle, ljube, poštuju i da su dobili sasvim drugo mišljenje jedan prema drugome. Čak su pozvali Slovence, jer su prepoznali da su im to vječni susjedi i da je bolje u prijateljskim odnosima dalje živjeti, to bi bila neshvatljiva stvar za svjetsku publiku. Pošto ima puno dobrih ljudi u Hrvatskoj, a da ne kažem koliko pametnih, razmislite da li je to logično razmišljanje. Recite mi, molim vas, kako biste se vi htjeli na taj dan zabavljati? Evo dao bih vam ja par primjera: pričanje viceva preko mikrofona, nepoznati mladi bendovi bi se predstavili brojčanoj publici, raznovrsne nagradne igre. Na tih 90.000 kvadratnih metara ima i jezera za kupanje, također puno konja za jahanje i recite mi što bi vi još predložili, jer je dan dug, a i dodatno noć, tko želi ostati dulje. Vjerujte mi ovo je samo za dobrobit Hrvatske i hrvatskog naroda, a ne samo fešta sa mega zabavom. NA UPIT NEKIH LJUDI ZAŠTO BI TO TRAJALO SAMO JEDAN DAN ODGOVORIO SAM IM SLIJEDEĆE:
E oprostite, ali u ovom slučaju nije drugačije moguće. Kaj mislite da ja nebi najradije feštao cijeli vikend. Gle, to zemljište u prirodi je toliko ogromno i sve skupa sa jezerima fantastično i idealno, ali 1.-svibanj je tamo otvorenje sezone ribolova pa bi buka smetala, jer ne bi ni jedna riba zagrizla. Naš dan je subota, gdje će biti prisutni ljudi različith dobnih skupina, od najmlađih do starčeka, tako da moramo to podijeliti u područje za starčeke, koji to vole mirnije, da si roštiljaju i odmaraju, a drugo sa razglasom za muziku koje nije isključivo samo za mlade, jer ima i starih rokera. Zatim za familije, pa i za kupanje i ostalo za jahanje i druge aktivnosti. Sve skupa 100 hektara, to je otprilike kao 6 Hipodroma, gdje može biti više ljudi nego kad je bio Papa ili Loveparade u Berlinu.Važno je da to zemljište imamo bez naknade, znači BEZ ULAZNICE. Dva velika šatora jedan do drugoga, bez stranica, za hladovinu za osjetljive na sunce itd.
Treči dan, u nedelju je tamo proslava za dan Opčine, a to znači da party može biti do ponedeljka ujutro, jer onda većina mora ići na posao ili u školu. Kak ti se to sviđa?
Iz sportskog aviona će se masa ljudi slikati i snimati da to dobe svijetske medije. Pozivam sve forumaše na tu zabavu, jer što više nas dođe, to dalje u svijet će se mediski objaviti sa prvim proglašenjem od hrvatskog naroda, nakon što smo prvotravanjska šala za NATO. Slijedeće godine se to neće samo kod nas slaviti, nego malo po malo u svim državama svijeta i time pišemo svijetsku povjest, razmislite malo o tome.

Pozdrav svima

galaxy-stars
12.04.2009., 06:47
SRETAN USKRS SVIMA

medeni5
16.04.2009., 01:03
jel sam ja jedini Krizevcan koji ne voli taj jebeni 1.maj na Kalniku ili kaj? :ne zna: :zubo:

Nisi jedini, ima nas još...:rolleyes:

Bok društvo, pošto ste vi blizu Koprivnice, htio bih vas obavijestiti i također pozvati na jednu feštu,....

Uf...dalje od ovoga nisam došao...ako i nešto zanimljivoga piše u ovom postu, totalno si ubio zanimljivost količinom napisanog....a time i zanimljivost cijelog grada...

Grad je ko i svaki drugi...kako si složiš, tako ti i je...:kava:

galaxy-stars
17.04.2009., 23:42
Nisi jedini, ima nas još...:rolleyes:

Uf...dalje od ovoga nisam došao...ako i nešto zanimljivoga piše u ovom postu, totalno si ubio zanimljivost količinom napisanog....a time i zanimljivost cijelog grada...

Grad je ko i svaki drugi...kako si složiš, tako ti i je...:kava:
Ako si toliko pameta onda napiši ti tu informaciju u 3 riječi:lol:

galaxy-stars
29.04.2009., 21:20
Bok društvo, pošto ste vi blizu Koprivnice, htio bih vas obavijestiti i također pozvati na jednu feštu, koja je važna za cijeli hrvatski narod. Održat će se na području Rasinje. Molim vas, pročitajte ovaj tekst ispod, jer je jako važno. Još bih vas zamolio da to usmeno proširite dalje.

To je jedan dan gdje bi hrvatski narod opet mogao feštati, jer to volimo. Proglasili bi prvi u svijetu taj događaj, jer se tu radi o univerzalnoj ljubavi, a ne kao što postoji Valentinovo koji je dan ljubavi između parova. Znači, volimo prirodu, životinje, unuci baku i djeda ,sestra brata ili brat sestru, sin i kćer majku i oca itd. Važno bi bilo ne da samo na taj dan feštamo, nego da privučemo pozornost ili pažnju cijelog svijeta za dobrobit ili u jednom koraku za spas Hrvatske. Više o tom jednom koraku sa dodatno drugim koracima možete pročitati ako odete na moj profil, gdje vam dolje piše stranica, a na news pod najčitanije plan panova za spas Hrvatske.Tu će te pročitati kako možemo ispasti jedinstveni i najbogatiji, a ako bi se to dogodilo i najpametniji narod na svijetu. Što veći je interes ili brojčanost sudionika, to dalje bi se širila vijest u svijet. Znači, krali smo se, varali smo se, čak smo se ubijali i sad odjedamput bi se svi u svijetu pitali koji grom ih je pukao da se sada grle, ljube, poštuju i da su dobili sasvim drugo mišljenje jedan prema drugome. Čak su pozvali Slovence, jer su prepoznali da su im to vječni susjedi i da je bolje u prijateljskim odnosima dalje živjeti, to bi bila neshvatljiva stvar za svjetsku publiku. Pošto ima puno dobrih ljudi u Hrvatskoj, a da ne kažem koliko pametnih, razmislite da li je to logično razmišljanje. Recite mi, molim vas, kako biste se vi htjeli na taj dan zabavljati? Evo dao bih vam ja par primjera: pričanje viceva preko mikrofona, nepoznati mladi bendovi bi se predstavili brojčanoj publici, raznovrsne nagradne igre. Na tih 90.000 kvadratnih metara ima i jezera za kupanje, također puno konja za jahanje i recite mi što bi vi još predložili, jer je dan dug, a i dodatno noć, tko želi ostati dulje. Vjerujte mi ovo je samo za dobrobit Hrvatske i hrvatskog naroda, a ne samo fešta sa mega zabavom. NA UPIT NEKIH LJUDI ZAŠTO BI TO TRAJALO SAMO JEDAN DAN ODGOVORIO SAM IM SLIJEDEĆE:
E oprostite, ali u ovom slučaju nije drugačije moguće. Kaj mislite da ja nebi najradije feštao cijeli vikend. Gle, to zemljište u prirodi je toliko ogromno i sve skupa sa jezerima fantastično i idealno, ali 1.-svibanj je tamo otvorenje sezone ribolova pa bi buka smetala, jer ne bi ni jedna riba zagrizla. Naš dan je subota, gdje će biti prisutni ljudi različith dobnih skupina, od najmlađih do starčeka, tako da moramo to podijeliti u područje za starčeke, koji to vole mirnije, da si roštiljaju i odmaraju, a drugo sa razglasom za muziku koje nije isključivo samo za mlade, jer ima i starih rokera. Zatim za familije, pa i za kupanje i ostalo za jahanje i druge aktivnosti. Sve skupa 100 hektara, to je otprilike kao 6 Hipodroma, gdje može biti više ljudi nego kad je bio Papa ili Loveparade u Berlinu.Važno je da to zemljište imamo bez naknade, znači BEZ ULAZNICE. Dva velika šatora jedan do drugoga, bez stranica, za hladovinu za osjetljive na sunce itd.
Treči dan, u nedelju je tamo proslava za dan Opčine, a to znači da party može biti do ponedeljka ujutro, jer onda većina mora ići na posao ili u školu. Kak ti se to sviđa?
Iz sportskog aviona će se masa ljudi slikati i snimati da to dobe svijetske medije. Pozivam sve forumaše na tu zabavu, jer što više nas dođe, to dalje u svijet će se mediski objaviti sa prvim proglašenjem od hrvatskog naroda, nakon što smo prvotravanjska šala za NATO. Slijedeće godine se to neće samo kod nas slaviti, nego malo po malo u svim državama svijeta i time pišemo svijetsku povjest, razmislite malo o tome.

Pozdrav svima

VAŽNA OBAVIJEST

Otkazan je veliki događaj 02.05.2009.- INTERNACIONALNI DAN UNIVERZALNE LJUBAVI.. Na današnji dan 29.04.2009. je davalac zemljišta za događaj otkazao svoje usluge, do sada samo usmenim putem, a očekuje se i pismeno. Nakon što ćemo dobiti pismeni izvještaj o razlogu otkazivanja, izvjestit ćemo vas ( koga zanima ).

Pod www.galaxy-stars.com možete u news-u na klik fešte, ispod glavnog teksta pročitati informacije o 28.04.09

galaxy-stars
29.04.2009., 21:23

Pozdrav svima

VAŽNA OBAVIJEST

Otkazan je veliki događaj 02.05.2009.- INTERNACIONALNI DAN UNIVERZALNE LJUBAVI.. Na današnji dan 29.04.2009. je davalac zemljišta za događaj otkazao svoje usluge, do sada samo usmenim putem, a očekuje se i pismeno. Nakon što ćemo dobiti pismeni izvještaj o razlogu otkazivanja, izvjestit ćemo vas ( koga zanima ).

Pod www.galaxy-stars.com možete u news-u na klik fešte, ispod glavnog teksta pročitati informacije o 28.04.09

DDD28
03.03.2010., 11:25
Zna li netko jednu lijepu curu iz KŽ Vedranu Ž.?

hera86
08.07.2010., 10:14
malo nas je al nas imaaaa:cerek:

Hellou
25.07.2010., 16:35
U Prigorju živim ja sad, Križevci moj su grad :cerek: :cerek:

hera86
30.07.2010., 13:17
:top:

Sigurna
02.09.2010., 21:58
Između Kc i Kž nijedne benzinske. Kako se odmičeš od Kc i približavaš Kž, sve veća zaostalost. Zabit totalna. A Kž? Na ulazu semafor na brijegu (bravo prometni stručnjaci), u FINI žena ručno popunjava uplatnice, a u Zagrebačkoj banci ih "trenutno nema", pa nisam mogla uplatiti nešto što je trebalo, populacija uglavnom neobrazovana, pa kad se pojavi netko tko je diplomiral u danevelimkojojdržavibivšejuge, taj je odmah na dobrom radnom mjestu jer ni nema konkurencije, u ljekarni nikad čuli za LH trakice, to žene u Križevcima ne upotrebljavaju, vukojebina teška, ni bolnice nemaju, a grad....užas, užas...jedino dobro što mi je ostalo u sjećanju (a silom prilika sam živjela tamo neko vrijeme) je nekoliko dobrih, kulturnih i normalnih ljudi. Da bi se ispostavilo da ti ionako nisu rođeni Križevčani.

ZMAJ XY
03.09.2010., 12:23
Između Kc i Kž nijedne benzinske. Kako se odmičeš od Kc i približavaš Kž, sve veća zaostalost. Zabit totalna. A Kž? Na ulazu semafor na brijegu (bravo prometni stručnjaci), u FINI žena ručno popunjava uplatnice, a u Zagrebačkoj banci ih "trenutno nema", pa nisam mogla uplatiti nešto što je trebalo, populacija uglavnom neobrazovana, pa kad se pojavi netko tko je diplomiral u danevelimkojojdržavibivšejuge, taj je odmah na dobrom radnom mjestu jer ni nema konkurencije, u ljekarni nikad čuli za LH trakice, to žene u Križevcima ne upotrebljavaju, vukojebina teška, ni bolnice nemaju, a grad....užas, užas...jedino dobro što mi je ostalo u sjećanju (a silom prilika sam živjela tamo neko vrijeme) je nekoliko dobrih, kulturnih i normalnih ljudi. Da bi se ispostavilo da ti ionako nisu rođeni Križevčani.

Hvala Bogu pa više ne živiš....meni je gradić baš super ima jako puno zelenila i možeš se maknuti od svega i "pustiti mozak na pašu".
bolnicu nemamo ne zato jer ju ne želimo ili jer ju nismo htjeli već zato jer nam birokracija ne dopušta...Koprivnica je uzela za svoje pravo biti centar županije i sva lova ode tamo, a nama šta ostane....

Sigurna
03.09.2010., 19:39
Hvala Bogu pa više ne živiš....meni je gradić baš super ima jako puno zelenila i možeš se maknuti od svega i "pustiti mozak na pašu".
bolnicu nemamo ne zato jer ju ne želimo ili jer ju nismo htjeli već zato jer nam birokracija ne dopušta...Koprivnica je uzela za svoje pravo biti centar županije i sva lova ode tamo, a nama šta ostane....

Slažem se, jako puno zelenila - jer nitko ništa ne održava. Pa ima zelenila ko u priči. A za mozak na pašu - nije teško čim uđeš u Križevce. A i eto, sama si dokazala kolika je to zabit, od svega kaj sam nabrojila ništa nisi mogla argumentrirano proturiječiti. Ja živim u gradiću manjem od Križevaca, gledano po broju stanovnika i mislila sam da smo "nerazvijeni", ali kad sam ovo vidjela...Inače Križevčani dolaze u moju županiju steći VSS, a u Križevce ide u srednju školu i višu ide dosta klinaca iz moje županije - nije teško zaključiti zašto ako se pogledaju upisne kvote i usporede sa interesom za upis, a djeca koja se nisu uspjela upisati u mojoj ili susjednoj županiji, ipak bolje da negdje završe školu nego nigdje.
Jesi li išta uspjela riješiti u Križevcima što ti je trebalo u životu? Fax? Djeca? Najvjerojatnije ovisiš o Kc ili Zg. Eventualno možeš raditi u Kž, a kad pogledam što bi tamo mogla raditi - ili državna služba ako ti je netko negdje ili hrpa dućana/dućanćića. Industrija totalno nerazvijena. Sve propalo ili propada. Živi jad. Ja se Križevaca sjetim svaki put kad je na tv-u neki prilog o ratom razrušenoj Slavoniji, tak mi to sve izgleda...prije nego sam prvi put bila, mislila sam "OK, pa grad je, nebre biti lošije od mojeg", ali čim su me prijatelji počeli pitati (čak i neki iz koprivničko-križevačke županije): Isuse, pa kaj ti je bilo da si tam otišla?!, trebam li reći više....
Velim, kao i svagdje, ima kvalitetnih ljudi, ali mislim da nije slučajno da je ispalo da nijedan od njih nije rođeni Križevčanin. :flop:

Hellou
05.09.2010., 20:00
Slažem se, jako puno zelenila - jer nitko ništa ne održava. Pa ima zelenila ko u priči. A za mozak na pašu - nije teško čim uđeš u Križevce. A i eto, sama si dokazala kolika je to zabit, od svega kaj sam nabrojila ništa nisi mogla argumentrirano proturiječiti. Ja živim u gradiću manjem od Križevaca, gledano po broju stanovnika i mislila sam da smo "nerazvijeni", ali kad sam ovo vidjela...Inače Križevčani dolaze u moju županiju steći VSS, a u Križevce ide u srednju školu i višu ide dosta klinaca iz moje županije - nije teško zaključiti zašto ako se pogledaju upisne kvote i usporede sa interesom za upis, a djeca koja se nisu uspjela upisati u mojoj ili susjednoj županiji, ipak bolje da negdje završe školu nego nigdje.
Jesi li išta uspjela riješiti u Križevcima što ti je trebalo u životu? Fax? Djeca? Najvjerojatnije ovisiš o Kc ili Zg. Eventualno možeš raditi u Kž, a kad pogledam što bi tamo mogla raditi - ili državna služba ako ti je netko negdje ili hrpa dućana/dućanćića. Industrija totalno nerazvijena. Sve propalo ili propada. Živi jad. Ja se Križevaca sjetim svaki put kad je na tv-u neki prilog o ratom razrušenoj Slavoniji, tak mi to sve izgleda...prije nego sam prvi put bila, mislila sam "OK, pa grad je, nebre biti lošije od mojeg", ali čim su me prijatelji počeli pitati (čak i neki iz koprivničko-križevačke županije): Isuse, pa kaj ti je bilo da si tam otišla?!, trebam li reći više....
Velim, kao i svagdje, ima kvalitetnih ljudi, ali mislim da nije slučajno da je ispalo da nijedan od njih nije rođeni Križevčanin. :flop:

Da mi je samo znati koji to grad u lijepoj našoj daje ovak pametne i ljubazne ljude...
Ja stvarno ne znam kakve to prijatelje imaš, ja kad god nekam dođem, kad velim da sam iz križevaca, tko god je bil kod nas je oduševljen, vele da su ljudi ljubazni, centar grada je sad obnovljen i jako lijepo izgleda. To što se u višu ne upisuje puno ljudi nema veze s kvalitetom škole, nego s tim da poljoprivreda više nije baš traženo zanimanje, za bolnicu nismo mi krivi... Za obiteljski život, križevci su idealna sredina, nema ljepšeg mjesta za odgajati djecu... imamo bogatu kulturu i povijest, s kojom s s pravom ponosimo...
A takvi ko ti, fala lepa, k nama nit ne trebaju dolaziti :)

ZMAJ XY
08.09.2010., 09:04
Da mi je samo znati koji to grad u lijepoj našoj daje ovak pametne i ljubazne ljude...
Ja stvarno ne znam kakve to prijatelje imaš, ja kad god nekam dođem, kad velim da sam iz križevaca, tko god je bil kod nas je oduševljen, vele da su ljudi ljubazni, centar grada je sad obnovljen i jako lijepo izgleda. To što se u višu ne upisuje puno ljudi nema veze s kvalitetom škole, nego s tim da poljoprivreda više nije baš traženo zanimanje, za bolnicu nismo mi krivi... Za obiteljski život, križevci su idealna sredina, nema ljepšeg mjesta za odgajati djecu... imamo bogatu kulturu i povijest, s kojom s s pravom ponosimo...
A takvi ko ti, fala lepa, k nama nit ne trebaju dolaziti :)

potpisujem!!!!!!!!!

sigurnost-
svoje križevce ne bi mijenjala, zato i gradimo ja i muž kuću jer želimo miran život u prirodi, i da djecu odgajamo u mirnoj sredini, a što se tiće posla, škole...sve se može naći...i da BEZ VEZA!!!!!!!!!!!!

A to što ti nisam argumentirano proturiječila - pa mislim da stvarno nisi kompetentna osoba da mi pričaš o MOJIM Križevcima...i nemaš pojma kako je živjeti u njima (to što si bila godinu-dvije ovdje ne možeš odmah biti stručnjak za Kž)...

Sigurna
14.09.2010., 21:33
Pa pametnome je i jedan dan dosta da sve vidi i skuži kaj se o Križevcima ima za vidjeti i skužiti. Nisam za to trebala živjeti tamo duže. A i tak sam bila predugo, jedva sam čekala kad budem mogla otići.
Nema ništa. Nema bolnice, nema faxa, ali je "centar" obnovljen i ima puno zelenila i "kućica u prirodi", i ima tema na forumu, pa kome treba više, ne treba ni obrazovanje, ni zdravlje nije važno, ko srednji vijek, prekrašno. Neprocjenjivo. :lol::lol::lol:

Michael Collins
28.09.2010., 00:36
http://img215.imageshack.us/img215/4284/krievci.jpg

hera86
02.10.2010., 12:01
pa kaj ak nema bolnice, kc je blizu, bjelovar takaj.
križevci moji zovu me k sebiiiiii...........

bila ljetos dovela dragog nek se divi malo, oduševljen gradom, istina je da puno toga nema, al koga briga, za one koji nisu rođeni u kž who cares...
ja rođena drito u domu zdravlja, ponosim se, pava križevčanka.. he he.
meni je samo žao kaj nema kino više,, prvo kino u kojem sam bila...
bazeni gradski su super, kafići, hrana u latinu njam njam,,, za šetnju, mir,
opuštanje, sladoled u zdravljaku... nikad i nigdje nisam probala bolji.
gradski muzej, treba ga posjetit, nažalost bila sam davno u osnovnoj.
živim godinama u zagrebu al kad se ide u križevce, uvijek kažem IDEM DOMA!!!!!!!!!!!
:Pivo:

jahorinka
27.12.2010., 11:21
ko ide u mlin na novu godinu? :facepalm: :lol:

Silvester1208
30.12.2010., 09:56
Često prolazim kroz križefce kad idem za Zgb i ne znam jel ja nisam videl dobro neki znak ili šta... uglavnom, svi se voze 30-40 km/h. Ko neki usranci. Jel to zato jer fakat jesu ili je to da se dobije dojam da su križefci neki pravi grad? Jer ovak, ako se voziš normalo, prođeš cijelo selo za minutu. Ako i toliko.

freak2
07.03.2011., 17:31
Ja se slažem i potpisujem sve kaj veli Sigurna, AMEN! :s

Krizevci su zaostali grad, ljudi nisu tak ljubazni kak neki tvrde, stovise,
jalni su, bezobrazni i misle da su svu pamet svijeta pozobali. Onih nekoliko koji su obrazovani prave se ko da su doktorirali i sole svima pamet, a ne daj bože da ih stavish na mjestu i da im se zamjerish, drugi dan izađes u Večernjem Listu!

Naselja se sva raspadaju jer im grad ne da novce za razvoj, a ti jedini obrazovani mladi ljudi koji postoje su tak isfrustrirani da jedan drugog bockaju sa svih mogućih strana :eek:

freak2
08.03.2011., 14:31
pa kaj ak nema bolnice, kc je blizu, bjelovar takaj.
križevci moji zovu me k sebiiiiii...........

bila ljetos dovela dragog nek se divi malo, oduševljen gradom, istina je da puno toga nema, al koga briga, za one koji nisu rođeni u kž who cares...
ja rođena drito u domu zdravlja, ponosim se, pava križevčanka.. he he.
meni je samo žao kaj nema kino više,, prvo kino u kojem sam bila...
bazeni gradski su super, kafići, hrana u latinu njam njam,,, za šetnju, mir,
opuštanje, sladoled u zdravljaku... nikad i nigdje nisam probala bolji.
gradski muzej, treba ga posjetit, nažalost bila sam davno u osnovnoj.
živim godinama u zagrebu al kad se ide u križevce, uvijek kažem IDEM DOMA!!!!!!!!!!!
:Pivo:

Bazen je pun gljivica, očito je super kad nema ništ drugo za delat a na žalost djeca skaču bez kontrole pa su se i neka utopila a da se nitkog nije za to kaznilo pošteno.

šetnja kolko tolko, bircevi su koma, uđeš i svi te gledaju od glave do pete, skučen si jer nema prostora i nemreš se opustiti jer stalno netko te jeka sa strane

kina nema jer svi spuštaju filmove i nisam baš sigurna da bi dali ljudi 30 kn za izlazak, možda na početku, a poslije bi bilo a kaj bum to gledal u kinu kad si morem spustiti doma..jel nije tako? tako da investicija će propasti, na žalost

Gradske usluge, ideš pitati, platiti, tražiti, odfikare te tako grubo i bezobrazno a ne uzimaju u obzir činjenicu da im upravo ti daješ sa svoje plaće za njihovu i umjesto da te tretiraju kak spada, još te dobro verbalno mobiraju, svi gledaju i nikom ništ.

Ljudi su zatvorenih horizonta, jalni kaj jedan ima više nego drugi, nedaj bože da pokažeš da si pametan pa te sa svih strana poklope da se bolje osjećaju.
Frustirani mladi ljudi koji samo znaju kritizirati i je$ati, a kad treba konkretno nešto napraviti onda se prave ludi ili ti , kak je ono zadnje bilo, predsjednik savjetnika mladih odere organizaciju (novo osnovanu), laže svima u očki, dupe liže gradonačelniku i svim mladima, i na kraju kad skuži da više nemre niš, da ostavku na mjestu predsjednika i opet ko da niš ni bilo, Križevci su savršeni!

:ne zna::kava::eek:

lucija.KŽ
15.05.2011., 17:43
bok ljudeki.. trebam pomoć.. :DDD

trebam napisat seminar za TZK o igrama naših djedova, baka te roditelja... I NEED HELP!!!
jel mi može neko pomoć??? ... napisat ige i ak je u mogućnosti malo ih opisati....
zahvaljujem.. :))

bubu5
26.08.2011., 12:12
Križevčani, di ste?

DIABLO III
03.02.2012., 21:25
Križevčani, di ste?

uvijek tu negdje :D

Zizo
17.05.2012., 13:32
Križevčani, di ste?

a valjda u Zagrebu :D

Anita2507
23.05.2012., 15:22
Koliko je Kalinovac udaljen od ZG??

Zemljanin
23.05.2012., 15:40
Kalinovac?

Kalinovac ti je i iza Koprivnice... Krizevci su mozda tek na pola puta od Zagreba do Kalinovca (ako mislimo na isti Kalinovec).

Udaljenost je cca 120 km. Ides Podravskom magistralom rutom Zagreb - Vrbovec - Krizevci - Koprivnica - Djurdjevac - Kalinovac...

Kalinovac je, ako se ne varam, prvo mjesto nakon Djurdjevca.

niđo
21.08.2012., 16:10
evo još jednog križevčana :D

DIABLO III
31.08.2012., 14:53
evo još jednog križevčana :D

bok :D

Ingvar25
28.09.2012., 21:54
Pozdrav svima iz KŽ-a od odbjeglog forumaša ;)

hrd
25.10.2012., 20:03
Gdje jos ima pop rock svirke osim u latinu i valjda u queen's-u ?

Bulma
23.12.2012., 00:23
Gdje jos ima pop rock svirke osim u latinu i valjda u queen's-u ?

Nacula sam nešto da ce se u Latinu poceti puštati cajke, jer navodno im je promet sve slabiji, pa da malo dignu. Nije to vlajda istina? Jer, Križevcima baš treba još jedno takvo mjesto, ko da Down Town nije dosta -.-

Skejt
01.01.2013., 23:33
Pa jel radi Klub kulture?

DIABLO III
23.01.2013., 16:21
Pa jel radi Klub kulture?

radi radi :)