PDA

View Full Version : Kako izvaditi brojeve iz moba?


Mrtva mrkva
24.06.2004., 17:08
Prijateljici mi je krepao ekran na mobitelu - Nokia 3410, a ostali su joj neki uzasno vazni brojevi unutra (za posao koji sklapa ovih dana). Ima li itko nekakvu ideju kako da ih izvuce vani?

Kaze da ViP to naplacuje 400 kuna (?!) pa joj treba neka druga varijanta... thanx :w

SETRA Samoborček
24.06.2004., 17:26
Mrtva_mrkva kaže:
Prijateljici mi je krepao ekran na mobitelu - Nokia 3410, a ostali su joj neki uzasno vazni brojevi unutra (za posao koji sklapa ovih dana). Ima li itko nekakvu ideju kako da ih izvuce vani?

Kaze da ViP to naplacuje 400 kuna (?!) pa joj treba neka druga varijanta... thanx :w

Pa čekaj, zar nisu na kartici brojevi?

Mrtva mrkva
24.06.2004., 17:35
SETRA Samoborček kaže:
Pa čekaj, zar nisu na kartici brojevi? Ne, ti koji joj trebaju su bas u aparatu... kartica joj je popunjena :(

_Iva_25
24.06.2004., 19:19
Raspitaj se koliko kosta zamjena displaya na mobitelu ako je manje od 400kn go for it.

SETRA Samoborček
24.06.2004., 20:45
_Iva_25 kaže:
Raspitaj se koliko kosta zamjena displaya na mobitelu ako je manje od 400kn go for it.

ma košta sigurno prava sitnica u nekom manjem privatnom dućanu

draak
25.06.2004., 03:35
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, setra si ti puko, kakav ti je to avatar :D

splicanin
25.06.2004., 08:35
a da nadjes nekoga ko ima isti mobitel i probas na slijepo slat brojeve preko irda na neciji drugi mob,znas ono uzmes nekoga ko ima 3410 i po njemu se ravnas i saljes nekome trecemu tko ima irda,je malo komplicirano al ne moras nikome nista placat

sL!
25.06.2004., 09:55
pa najbolje bi bilo kad bi mogla nac nekoga sa data kabelom ili ako nista kupit....onda se lako vrsi sinkronizacija sa kompom.....

SilentDriver
25.06.2004., 09:59
draak kaže:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, setra si ti puko, kakav ti je to avatar :D

SETRA:nono:

SETRA Samoborček
25.06.2004., 11:08
splicanin kaže:
a da nadjes nekoga ko ima isti mobitel i probas na slijepo slat brojeve preko irda na neciji drugi mob,znas ono uzmes nekoga ko ima 3410 i po njemu se ravnas i saljes nekome trecemu tko ima irda,je malo komplicirano al ne moras nikome nista placat

nema to čudo irda

splicanin
25.06.2004., 14:10
a onda jedino data kabel neka negdi posudi

Mrtva mrkva
25.06.2004., 14:19
splicanin kaže:
a onda jedino data kabel neka negdi posudi Pa to je i bila prvotna ideja, ali nema od koga.

Brazil
26.06.2004., 21:50
Uzmi sim karticu i isprazni je.Stavi je u mobitel kojem ne radi ekran, uzmi od nekog ispravan 3410 i korak po korak prati kretanje po meniju tako da prebaciš brojeve sa mobitela na karticu.Kad je gotovo prebaci tu karticu u drugi mobitel i to je to.

mobyXXL
29.06.2004., 10:21
Mrtva_mrkva kaže:
Prijateljici mi je krepao ekran na mobitelu - Nokia 3410, a ostali su joj neki uzasno vazni brojevi unutra (za posao koji sklapa ovih dana). Ima li itko nekakvu ideju kako da ih izvuce vani?

Kaze da ViP to naplacuje 400 kuna (?!) pa joj treba neka druga varijanta... thanx :w

Najjednostavnije je zamjeniti ekran. Tako ne gubiš brojeve ni na kartici a ni na memoriji. Potraži po Oglasniku, a ako nema pitaj u Mobisu ili Vipu oni bi to trebali imati.

Mrtva mrkva
29.06.2004., 10:26
mobyXXL kaže:
Najjednostavnije je zamjeniti ekran. Tako ne gubiš brojeve ni na kartici a ni na memoriji. Potraži po Oglasniku, a ako nema pitaj u Mobisu ili Vipu oni bi to trebali imati. U principu znam da bi to tako trebalo biti najjednostavnije, a ionako ce joj trebati novi ekran. Ne znam za Nokiu, ali kad se meni slupao ekran na Siemensu trazila sam nove po oglasniku, ali sam skontala da ih ne bi mogla sama zamijeniti jer nisu zavidani nego zalijepljeni onom smolom. U servisu su mi to htjeli naplatiti 500 kuna :rolleyes: + sto mi je riknula baterija pa bi sve skupa popravak izasao 800 kuna :rolleyes: a za tu lovu imam novi mobitel, i da je najjadniji, svakako je bolji od one stare krntije koju sam mislila popravljat :D

ROAD RUNNER
29.06.2004., 11:56
mobyXXL kaže:
Najjednostavnije je zamjeniti ekran. Tako ne gubiš brojeve ni na kartici a ni na memoriji. Potraži po Oglasniku, a ako nema pitaj u Mobisu ili Vipu oni bi to trebali imati.

Pederi u Mobisu ne žele prodati nijedan dio za mob bez ugradnje. Onda ti prilikom ugradnje izmisle neki kvar tak da te popravak košta više nego mob!

nn-st1
29.06.2004., 12:13
pogledaj na www.gsmdiskont.com

displej 60 čuna, nokia data kabel -mislim 70-90 kn..
naručiš i dođe za par dana i platiš još 10-15 kn poštarine..

mobyXXL
29.06.2004., 12:14
ROAD RUNNER kaže:
Pederi u Mobisu ne žele prodati nijedan dio za mob bez ugradnje. Onda ti prilikom ugradnje izmisle neki kvar tak da te popravak košta više nego mob!


nemoj ebat :eek: :eek: Viš to nisam znal. Znači ili Oglasnik ili novi mob :( A, ebiga jadnica je nadrapala :(

one and only
29.06.2004., 16:14
UZMEŠ MOB ODEŠ U MOBIS I ONI TI TO LJEPO ISPRINTAJU NA PAPIR
MENI SU TO NAPRAVILI POTPUNO BADAVE:cool: