View Full Version : Život s Michealom Jacksonom
el Duderino
17.02.2003., 01:35
Gotovo da ne mogu vjerovati da nitko još nije otvorio ovu temu... ajde da i ja u nečem budem prvi.
Ako pređemo preko toga da je Nova brže bolje dograbila taj dokumentarac te ga pomalo bezobrazno muzla, sjetite se samo najava gdje se Jacksona otvoreno nazivalo monstrumom, dobili smo jedan prilično manjkav pogled u psihu g. jacksona... u sat i pol trajanja moglo se to i bolje. no dobro, na stranu to da je tvorac dokumentarca na trenutke totalno pretjerivao i navodio gledatelje na predviđene emocije (jebeš takav 'dokumentarni' pristup) ipak je pomalo fascinantno vidjeti koliko je Jackson pomaknut. On doslovno JEST dijete, nevjerojatno. Čak do te granice da imam dojam da takva psiha zaista ne bi nikad sebi dopustila sex sa djecom, ma koliko to možda njegovo tijelo željelo. (glupa rečenica, ali znate kaj mislim) ono sa 'imao sam samo dvije operacije' je, ipak, glupost. eventualno je frajer sve to potisnuo negdje duboko, duboko u podsvijest...
eh, još nešto, možda i najbolji trenutak filma - kad ga ona žena u berlinu, u podzemnoj garaži ide grliti... i onda onaj njen izraz lica, onaj plač... kad sam ju vidio na podu kako se trese, strgao sam se. :D k'o da je dotaknula Isusa, Isuse.... :D za nepovjerovat' da ima takvih ljudi...
-Watashi!i!i!i-
17.02.2003., 03:12
Vise ne tolko al on je neko vrjeme bio bog na zemlji, bar ga je tak pol zemlje gledalo :rolleyes:
Stagger Lee
17.02.2003., 10:25
... a sad dal' je opasan za okolinu
:confused: who knows???
Da nema para, vec bi ga odavno strpali u ludanu...
Malakay
17.02.2003., 11:16
Čovjek laže.To pod broj jedan.Ako je to dio fantazije u redu,ali laže ko svinja.
A psihoanaliza-"imao sam prištiće",pa sam sad ovakav debilan kakav jesam.Ma,daj molim te.
Idi napravi koju pjesmu,ako još možeš.
Ukratko,Jacko,ko te jebe.Glupi Jacko,glupi novinar,glupavi dokumentarac.:rolleyes:
Ma jebem mu mater onom kretenskom novinaru. To je neki cigan. Pa ono tolko je sve u tom filmu prico protiv Michaela da mi se zgadilo. Točno se vidjelo kak je sve navodio protiv njega. Zasto sad on recimo nebi živjeo tamo gdje živi. Zašto nebi pomagao djeci. Michael Jackson je OK, ali onaj novinar... najrađe bi ga zadavio.
Free Michael!
Jango Fett
17.02.2003., 14:20
Do jednog sam zaključka došao: Michael jackson definitvno nije pedofil i nema nikakve seksualne sklonosti prema djeci.
On samo želi imati djetinjstvo kakvo nije nikad imao. Mislim da spavajući sa djecom želi napraviti Petar Panovu družbu (oni isto svi spavaju zajedno). Isfrustriran, istraumatiziran i zbunjen, kroz svoje bogatstvo totalno se utopio u svojoj mašti, beznađu i vlastitom kavezu.
Crow Jane
17.02.2003., 14:26
Jango Fett kaže:
Do jednog sam zaključka došao: Michael jackson definitvno nije pedofil i nema nikakve seksualne sklonosti prema djeci.
On samo želi imati djetinjstvo kakvo nije nikad imao. Mislim da spavajući sa djecom želi napraviti Petar Panovu družbu (oni isto svi spavaju zajedno). Isfrustriran, istraumatiziran i zbunjen, kroz svoje bogatstvo totalno se utopio u svojoj mašti, beznađu i vlastitom kavezu.
Slažem se. :top:
BTW, imate na Glazbi identičnu raspravu.:cool:
Ja mislila da je on još puno munjeniji, ono totalni fruit cake.:confused:
I ako je nakana ovog dokumentarca bila da podrži takav stav, e onda je sve skupa promašeno.
Da se razmemo, mislim ja i dalje do njemu nisu sve daske na mjestu, ali sve u svemu nije ni takav monstrum kakvim ga je taj dokumentarac navodno trebao prikazati.
Čovjek je hipersenzibilan, imao skroz sjebano djetinjstvo, ima previše para i ponestalo mu dobrih ideja.....i prolupo...pentra se po drveću, umislio si da je malo dijete.
Žao mi te njegove:confused: djece, ali i njega....ispao je ko neka brkata baba u cirkusu, čovjek slon...freak show kako bi svi mi ostali ispali što normalniji.:rolleyes:
Mogu i ja reći da bi ja onog novinara sa korbačem? Bljuje mi se od njegovog moraliziranja.
Konjina: Molim? Čekaj da to ponovim, ti nisi osjećao nikakvu privlačnost?!? Ti nisi htio voditi ljubav s njom?
Konjina: Šta? Da se malo vratimo, on je tebe tukao iako si radio dobre ploče? S čim te tukao? Jel sa rukama? Jel sa štapom, čime čime?!? Moraš mi reći s čime!!!
Konjina: Što si promjenio na licu? Samo nos?! Ma nee, još nešto, barem obraze, bilo što, nešto jesi šta šta ŠTAAA!!!
I kada je rekao da će sada dobiti najbolji dio priče, da će upoznati djecu! To je tipično razmišljanje žutog tiska. O glazbi je pričao dobrih 3 minute od tih nekoliko dana..
ma sve je to Hollywood....
pricice za malu djecu...
a ovaj dokumentarac klasican primjer monopola medija i nad privatnim zivotom javnih osoba...
sve je to jedna velika farsa...a michael da nije pristao na tako nesto ispao bi jos gori u ocima javnosti...
dokumentaran ili igrani, film je ipak film i vecina stvari je namjestena...
znam samo jedno cijenim michaela kao glazbenika i umjetnika i svi smo mi u nekoj fazi u zivotu bili ludi za njegovom muzikom, netko vise netko manje..on je ikona 20 stoljeca i tu cinjenicu nitko ne moze osporiti..
a prica se svasta i prica se o svakome....
neverland...zaista tako nesto ne postoji osim u ocima michaela jackonsa...nigdjezemska-lijepa bajka za malu djecu...mislim da puno love donosi sa sobom puno briga...koliko li mu je samo trebalo vremena da smisli kako na najgluplji nacin potrositi novac...ali nemojomo mu zamjeriti, jer on zaista moze imati sve sto se novcem moze kupiti na ovom svijetu, naravno da mu je dosadno u zivotu
Thurgood
17.02.2003., 16:08
novinar je kretenčina koji je iskoristio što mu se je uvukao da promiče svoje "novinarske sposobnosti" kojih zapravo nema i da zaradi para na tuđoj grbači. i Jacko je ispao puno pozitivniji nego što je on htio. jest da je malko...čudan, ali nije uopće čudo :rolleyes:
Princeza
17.02.2003., 17:35
Ja sam malo pristrana, jer mi je Michael Jackson u ranim osamdestima ('Thriller'), kad sam imala 11-12 godina, bio jedan od najdrazih pjevaca, a Billie Jean mi je i danas jako draga pjesma. :)
Novinar koji je radio 'dokumentarac' je obican senzacionalist. Valja imati na umu da je to onaj isti 'novinar' koji je iskopao bracne nevjere princeze Diane. :rolleyes: Meni se cijelo vrijeme filma cinilo kao da samo trazi neku gadost o Jacksonu i sasvim mi je jasna Jacksonova reakcija nakon filma (izjavio je, naime, da ga je novinar prevario i da je zloupotrijebio njegovu dobru volju da ga pusti u svoj dom i u svoj zivot).
Jackson mi se u filmu totalno sazalio. Oni trenuci kad prica o ocu koji ga je tukao i pritom jedna zadrzava suze... :( Doslo mi je da ga zagrlim. On je stvarno fruit-cake, ali da nije imao lijep zivot ~ nije.
Usput budi receno, stvarno me fasciniraju ti 'profesionalni fanovi' :rolleyes: :eek: ... Mislim, ona zena u Berlinu, netko ju je vec spomenuo... :eek: :eek: :eek: Njoj je potrebna psihijatrijska pomoc u jednakoj mjeri kao i sirotom Michaelu. :(
Sudden Sid
17.02.2003., 21:30
Ma novinar je seronja i senzacionalist, ali Michael Jackson je totalni ludak. Mislim, ono da ne pusta djecu vani bez maske je potpuno ludo i neposteno prema djeci. Drugo, ono kad je uzeo dijete koje se tek rodilo (a i mamica tog djeteta je jedna ludaca) te ono da nije imao vise od 2 operacije :rolleyes: Ali stvarno ne mislim da je bio pedofil
A ona zena u Berlinu treba psihijatriju hitno :eek: :eek:
A ja sam mislila da je moj život u k***u! Ma žao mi ga je bilo kad sam ga vidjela kako je sav utučen, nesretan, kako ga napadaju sa svih strana...pa to je strava!:eek:
Bilo je mi smiješno kad se popeo na ono drvo i koliko je zapravo uživao u tome.:)
Dijete Cvijeća
18.02.2003., 00:35
Gledala sam samo par isječaka (jednostavno mi se nije dalo gubiti vrijeme na to), ali smiješan mi je stav: "Novinari su krivi za sve!" Jacko nije normalan, ali to i ne bi bio neki problem, kad tu ne bi stradavala djeca - čak ako i nije pedofil, bar će dvoje djece odrasti u ne baš normalne osobe. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
strijelčic@
18.02.2003., 01:29
Fakat je i meni na živac išao onaj "čađavi" novinar. M.J. živi u dječjem svijetu i vjeruje u njega, a s obzirom na djetinjstvo i "oca" kakvog je imao nije ni čudo.
Je l' itko primjetio kako Jackson laže u svezi glede majke najmlađeg djeteta?
Pito ga je ovaj, negdje na sredini tko je mama, ovaj je reko da ne smije reć, jer se tako dogovorio s njom i da je imo vezu s njom, ali tajnu tak da novinari nisu saznali.
Pred kraj ga je ovaj pito ko je majka, a ovaj je reko da se dogovorio s nekom "donatoricom" da mu rodi dijete i da je oplodnja bila laboratorijska :confused: :confused:
el Duderino
18.02.2003., 10:45
je, i ja to primjetih... no kad moze lagati o operacijama na licu, zasto ne bi i o djetetu? vise me cudi kako se onaj novinar nije primio za to i poceo ga ispitivati jel laze...
Moje misljenje je da on zaista misli da se moze zaustaviti vrijeme. Ne vjerujem da iskoristava seksualno djecu, previse je cist , za to, on ima pojam seksualne cistoce, dovoljno mu je da su uz njega. To je isto mozda bolesno, ali je za tu djecu prihvatljivije nego da su na ulici. Ne vjerujem da bi ih on mogao muciti.
Mene u svemu tome muce njegova djeca, u sto ce se oni pretvoriti, kakav ce oni imati zivot, novac dodje i prodje, treba ga znati zaaditi i zadrzati? Jacko se s time nosi, ali oni?
nisam gledao reportazu pa cu zbog toga mozda i biti u krivu no...pokusajmo to sve skupa pogledati iz jednog sasvim drugog kuta:
gore je vec netko spomenuo snagu medija, imamo i beskrupuloznog novinara koji ce za popularnost (pozitivnu ili negativnu, nije bitno) i novce uciniti gotovo sve i imamo jacksona o kojemu se u posljednje vrijeme cuje vise loseg nego dobroga...
sjedne se za stol, dogovori se cijena i nastane tako jedna reportaza u kojoj ljigavi novinar iz sve snage pokusava (ponovno:D ) ocrniti jacksona a pazljivi promatrac iza svega toga "vidi" da jacko ipak nije takav kakvim ga se nastoji prikazati...
ukratko: namjestaljka poput springerovog showa a koja moze podijeliti ljude po pitanju istinitosti.da je jackson munjen to vise nije tajna no trebalo bi ipak neke stvari sakriti ili barem umanjiti. lose stvari koje o njemu kolaju su se takodjer morale odraziti i na prodaju njegovih ploca...pa kako to opet dotjerati u red? pribliziti osobu mj-a javnosti, ukazati im da je ipak simpa...bas kao, mozda cak i malo preocito, u ovoj reportazi...
Princeza
18.02.2003., 18:26
Ljudi, kliknite ovdje! (http://people.aol.com/people/photos/photospecial/0,10753,411780,00.html) :D :eek: :s
Princeza
18.02.2003., 18:27
Sto se sve te silne djecice tice (one koja zive kod njega), je l' netko skuzio kaj oni cijele dane rade? :confused: Voze se na rollercoasterima or what? :D Idu li ta djeca u skolu, uce li nesto ili se samo igraju? :confused:
Ili kad se pokušao sjetiti kolko je operacija imao na licu.. Hmm, čekaj malo, hmm.. paa dvije! Dvije operacije..
Vi samo serete!!
zasto je novinar seronja??? Jer je htio pokazat da je Michael sick??
Pa kad je i ne bi me se tebalo njegove perverzarije( ma koliko one bile "seksualno" ciste) tolerirat.
On nije radio dokumentarac o njegovoj glazbi nego o njegovom zivotu!!!
Ako ovaj moze tako beskrupulozno lagati o ocitim stvarima zasto ga ovaj ne bi forsirao da prizna istinu?
Uostalom, svi govorite jadan Michael....a kaj njemu fali u zivotu??
Nazalost, showbiznis je takav da dovodi ljude do cudnih stanja, ali on je imao sve, bar sto se financijskog dijela tice.
to sto mu je stari gvoorio da ima ruzan nos?? sad bi se ja tebala sazalit nad njim? Ne kuzim.
samo da znate, inace volim njegovu glazbu i mislim da ej na tom polju kralj( bar bio nekad).
pozdrav
Malakay
18.02.2003., 20:28
Princeza kaže:
Ljudi, kliknite ovdje! (http://people.aol.com/people/photos/photospecial/0,10753,411780,00.html) :D :eek: :s
Ma daj,pa on jedini na svijetu ima endemski oblik vitiliga.Koji crnce pretvara u bijelce :eek: :D
Jacko-sicko!:flop:
Ika
Bravo
Meni se isto nije novinar učinio ništa pretencioznim.
Mislim ovaj kaže da je imao samo dvije operacije na licu, a ovaj komentira da mu ne vjeruje baš.
Pa normalno da mu ne vjeruje.
Ni ja mu ne vjerujem.
I kaj sad ako ga je stari gnjavio oko nosa pa svi mi imamo probleme iz mladosti pa ne popizdimo zbog njih.
Inače, žao mi je M.J.-a (iz drugih razloga). On je tipičan primjer čovjeka koji ima sve, a nema ništa, živi dokaz da se novcem sreća ne kupuje
meni je više novinar bio the bad guy.
kao prvo, tko kaže da je on sa svojim stavovima u pravu. tko kaže da je netko fruit cake ako se ponaša drukčije od drugih. zašto ne prihvatiti tu raznolikost, ako ta raznolikost nikome ne škodi (o tome bi se moglo).
mislim da dokumentarac prikazuje da je možda zapravo novinar fruit cake. tip je postavljao potpuno kriva pitanja i imao potpuno krive reakcije. uopće se nije trudio uči u njegov način razmišljanja, nego ga je osuđivao samo zbog nekih svojih osobnih postavki o tome kakav svijet jest.
ja ne mogu dokučiti michaela. u isto vrijeme nesiguran u sebe, ali mu je posve razumljivo da neki ljudi misle da je on bog. u isto vrijeme dijete i odrsli čovjek.
još bih napisala nešto, ali nemam vremena. net time.
eno fo eno
19.02.2003., 00:51
sve 5 osim ono kad je usao u onaj ducan pun antikviteta i onako lakomo ih poceo stavljati na popis.
mislim previse je previse cak i za multimil. kakav je on
Ika izbaci:
Vi samo serete!!
Uostalom, svi govorite jadan Michael....a kaj njemu fali u zivotu??
Nazalost, showbiznis je takav da dovodi ljude do cudnih stanja, ali on je imao sve, bar sto se financijskog dijela tice.
to sto mu je stari gvoorio da ima ruzan nos?? sad bi se ja tebala sazalit nad njim
Eto, ti si sada upravo rekla da je novac sve. Hvala lijepo, i do drugog puta...
Znači svi koji imaju više od milijarde dolara više nemaju problema, a? Zanimljivo, jaaako zanimljivo, malko se ti podigni i progledaj kroz prstiće.
Princeza
19.02.2003., 01:04
Jeste skuzili da su mu djeca (ako su njegova) ispod onih maski bijela?!? :confused:
Kaj je i njih umocio u varikinu? :D :p
Princeza
19.02.2003., 01:10
Ma, ja ne bih previse osudjivala Jacksona. On je jedan tuzan i izgubljen lik. :( Sasvim izgubljen. :(
Onaj njegov shopping samo pokazuje da je totalno izgubio dodir sa stvarnoscu. Odnosno, da je njegova stvarnost mnogo drugacija nego nasa. S druge strane, kad imas preko milijardu dolara, onda ti par milijuna bas i ne igraju nekakavu ulogu u zivotu. :rolleyes: ;)
Ne znam, meni onaj njegov shopping izgleda kao kad malo dijete udje u trgovinu, a ima neograniceni budzet. Tako je i Jackson. On nema razloga stedjeti, pa zasto bi stedio? :confused: To je njegov novac. Nije ga ukrao, nego ga je sam zaradio. Krvavo.
Osim toga, nije li jednako sick kad Madonna ili neka druga poznata pjevacica/glumica/whatever potrosi za jednu haljinu po dvadeset tisuca dolara, a na to idu superskupe cipele, pa torbica, pa nakit... A sve to ce odjenuti samo jednom. :eek:
Hocu reci, da druge zvijezde dozvole takvo intimno snimanje svog zivota tijekom osam mjeseci, tko zna sto bi sve isplivalo na povrsinu. ;) :cool:
-Watashi!i!i!i-
19.02.2003., 02:36
Ja, recimo u potpunosti podrzavam ono kad si je izgradio zabavni park :). I ja bi na njegovom mjestu :o
shipka kaže:
Eto, ti si sada upravo rekla da je novac sve. Hvala lijepo, i do drugog puta...
Znači svi koji imaju više od milijarde dolara više nemaju problema, a? Zanimljivo, jaaako zanimljivo, malko se ti podigni i progledaj kroz prstiće.
ma ne, malo si krivo pokopcao.....nije novac sve, ali nekako se ne mogu sazalit nad njim kad si je za vecinu stvari sam kriv. Napala ga EGO GROZNICA i SALVA TASTINE pa mora izmisljati toplu vodu da bi bio interesantan, ovaj put je otisao malo predaleko, a kako mi se cini i sam je prolupao skroz.
Zar se samo meni cini da je oduvijek patio od svoje velicine???
Svala mu cast sto je uz sve to i dobrotvor, ali njega ne treba zaliti, nego lijeciti, a zalit treba njegovu djecu.
Ika kaže:
ma ne, malo si krivo pokopcao.....nije novac sve, ali nekako se ne mogu sazalit nad njim kad si je za vecinu stvari sam kriv. Napala ga EGO GROZNICA i SALVA TASTINE pa mora izmisljati toplu vodu da bi bio interesantan, ovaj put je otisao malo predaleko, a kako mi se cini i sam je prolupao skroz.
Zar se samo meni cini da je oduvijek patio od svoje velicine???
Svala mu cast sto je uz sve to i dobrotvor, ali njega ne treba zaliti, nego lijeciti, a zalit treba njegovu djecu.
IKA JE PONOVNO MEĐU NAMA !!!!
Tek sam sinoc pogledao video snimku ovog dokumentarca. Na zalost krivo sam narihtao timer na recorderu tako da nisam vidio zadnjih 15-tak minuta (vezano valjda uz drzanje nekog djecaka za ruku i divljacko hranjenje bebe kako je pisalo po novinama), pa to necu ni komentirati. Ne znam zasto bi se netko zgrazao što se Michael sa 44 godine pentra po drvecu. Ili što mu je Neverland pun lutaka Petra Pana i slicno. Pa sto onda ako je i spiskao par milijuna dolara na nekakve ekstravagantne stvari. To je njegov novac. Mislim da je u Guinissevoj knjizi rekorda naveden kao zvijezda koja financijski podrzava najvise dobrotvornih organizacija. I zasto si on onda ne bi kupio sarkofag, slike, vaze ili sto vec kad je taj novac za njega sitnica. Ja sam presao 30-tu pa jos uvijek obozavam stripove o super-herojima, a da imam love na bacanje uredio bih si jedan od stanova ko Voyager iz Zvjezdanih staza. I bas me briga sto tko o tome misli. Stvarno je bilo sokantno vidjeti njegovu djecu kako se u pojavljuju s maskama na licu, premda mogu razumjeti da ih ne zeli prikazivati u javnosti. Ako mu to djeca prolaze i u svakodnevnom zivotu (kad su doma) onda je stvarno jadan i bolestan. Inace u Americi ce se prikazati i Jacksonova snimka dokumentarca u kojoj je njegov privatni snimatelj snimio Bashira kako navodno jako hvali Jacksona kao roditelja. Sto se fizickoj izgleda tice stvarno je izgledao grozno dok bi se smijao ili radio grimase. Kao da mu je gornja usnica nepokretna. No dok je normalno pricao ili sutio izgledao mi je preparirano i umjetno, ali ne bas toliko monstruozno i raspadnuto koliko se pise. I covjek stvarno zna lijepo i napeto ispricati pricu (bez obzira na to lagao ili ne). Na nekim dijelovima intervjua doslovno sam se pretvorio u uho koliko mi je bilo interesantno.
Sinoc sam tek pogledala "dokumentarac" do kraja.
Prije sam citala najave i razmisljala kako mi je zao novinara kojeg svi napadaju samo zato jer je snimio ovaj film... Ali...
To je trebao biti dokumentarac, dakle neko objektivno i nepristrano prikazivanje stvari. A, kad tamo, u njemu nema nista objektivno. Mrzim kada ljudi i u "obicnom" zivotu namecu svoje misljenje kao "jedino normalno" i tjeraju ostale da se tako ponasaju. Ovaj je novinar izveo neki zakljucak i inzistirao da se on i potvrdi. Sto mu je znacilo ono ponavljanje pitanja "dal je normalno da spavas s djecom?"...
OK, MJ laze, ali i brani svoj sustav vrijednosti. Ima svoj stav o zivotu i tako zivi. Ne slazem se ni s pol toga, ali Boze moj...
Jedino bi klince njegove klince trebalo maknuti od njega.
Ed Wood
20.02.2003., 19:48
Michael Jackson je genijalni glazbenik, ima milijardu dolara i može radit šta god ga je volja(naravno, ako nije protuzakonito). Ali uvijek ima onih koji ništa nisu napravili u svom životu pa seru po životima bogatih i uspješnih.
OK, čudan je, imo je sjebano djetinjstvo, ima neke vrlo neobične poglede na svijet i život, ali šta s tim?
Jedino ne mogu vjerovat da je onom smradu od Engleza(šatro) dao da prati 8 mjeseci i onako ga preispituje o njegovom intimnom životu. To mi nije jasno.
Dokumentarac je čista ljiga jer taj Bashir nije htio dočarati pravog MJ pa vi onda zaključite kakav je on(što bi bio dokumentarni film) nego ga je pod svaku cijenu htio ocrnit i prikazat pedofilom i luđakom(ekvivalent smrdljivih engleskih tabloida na celuloidnoj vrpci).
Moje mišljenje o MJ nije se nimalo promijenilo- genijalac s milijardom dolara. Uživaj u Neverlandu MJ.
Pa nitko se ne iscudjava zasto on trosi svoje novce kako trosi..to je njegova stvar i to je sasvim u redu. Ako si zeli napravit zlatni kip u obliku svog nosa, neka, boli me...
Ali nije u redu da on samo zato jer je Michael Jackson i ima pun ku*ac para moze i dalje slobodno hodati po zemlji....pa on je sick!!! Sta vi to ne kuzite??
1. Njegova djeca nece izrasti u normalnu djecu....dakle, ovo sto on radi jest protuzakonito( za takve stvari se oduzima djecu i daju nekom primjerenijem roditelju)
2. Nisu mi jasni roditelji ove druge djece koji dozvoljavaju da se jacko igra s njima po noci...dakle, pare cine cuda, sto bi se reklo...a i ti roditelji su upitnih moralnih i etickih nacela.
Njega treba hitno na neko lijecenje poslat...ili ako ne to, zabraniti mu druzenje sa mladjima od 18.
Zasto film nije objektivan? Zato jer ga je novinar otvoreno pitao neke stvari koji ga se drugi boje ili ne zele pitati, ili nisu imali prilike???
Pokusao ga je navesti da sam kaze da je to druzenje s djecom sick.....PA KAD JE! Nema tu nikakvog uljepsavanja.
samo je inzistirao na istini, sto mu ovaj nikako nije htio dati...uostalom sam si je kriv kad je dopustio da se snima film o njemu( to govori o kolicini ego tripa na kojem je)...znao je da ima putra na glavi, sta se onda sad buni?
Vama bi sigurno bilo najnormalnije da se vas tata voli druziti s klincima, pricati im price, gledati ih kako spavaju, lezati s njima u krevetu...to nije prirodno ni normalno u takvoj mjeri samo sto se to njemu tolerira, a to je zapravo zalosno.
Ako vi mislite da u tome nema nista lose i da njega treba zaliti jer je malo "zabrijo", onda ste i vi svi sick.
-Watashi!i!i!i-
21.02.2003., 02:20
Ma kad se sjetim onog roditelja koj je optuzio wackya za pedofiliju i pristo na nagodbu od $xx miljona te je koju godinu kasnije zakljucio da mu to nije dosta pa je zbog dushevih boli i svoje propagande koje je jackou pruzio sa starim optuzbama trazio jos $xx miljona sto je bila izracunata vrjednost svih intervjua na kojima je w.j. zaradio.
e NJEMU bi ja zabranio imat djecu jos prije neg wacky jackou :mad:
Mislim da je novinar u pravu jer što je pokušao pokazati pravu stranu Jacksonovog karaktera. Samo zato što ima milijardu dolara, ekscentričan je, da nema ništa odmah bi ga proglasili luđakom.
Bilo je više slučajeva da je optužen za pedofiliju a ako nije kriv, zašto nije išao na sud i dokazao svoju krivicu nego se nagodio za puste pare?
Najlicemjerniji je oko svoje rase jer je na nepoznat način promjenio boju svoje kože a lani je prosvjedovao protiv Sonya da su oni krivi za slabu prodaju njegovog zadnjeg albuma jer su ga diskriminirali kao crnca :confused: , koga on tu zavarava. Dokumentarac je pokazao pravu sliku o njegovom privatnom životu i to nema veze s njegovom muzikom ni umjetnošću.
-Watashi!i!i!i-
21.02.2003., 02:53
gabal kaže:
Najlicemjerniji je oko svoje rase jer je na nepoznat način promjenio boju svoje kože a lani je prosvjedovao protiv Sonya da su oni krivi za slabu prodaju njegovog zadnjeg albuma jer su ga diskriminirali kao crnca :confused:
DAAAAAAAA :D, taj cjeli tjedan je u stripu boondocks (o jednom maloljetnom crnackom aktivistu) Jacko nazvo hueya da mu pomogne oko crnackih prava a on je imo reakciju otprilike ko ti :p :)
Imam dilemu, nisam uspjela pogledati film, ali iz svega sto ste napisali, za zakljuciti je da Jacko voli djecicu.
Dobro, pomaknut je, zeli biti dijete, sve OK, ali zasto su oko njega uvijek MUSKA djeca?
Ako sam krivo skuzila , zalim,ali nekako mi je cudno sto nije neko zensko uz njega, samo neki muskici, koje gladi , miluje....On je genijalan, ali djecu ipak ne bih ostavila s njim.
Ma nisu baš samo muška....
jack trobosjek
19.07.2005., 11:42
Malakay kaže:
Čovjek laže.To pod broj jedan.Ako je to dio fantazije u redu,ali laže ko svinja.
A psihoanaliza-"imao sam prištiće",pa sam sad ovakav debilan kakav jesam.Ma,daj molim te.
Idi napravi koju pjesmu,ako još možeš.
Ukratko,Jacko,ko te jebe.Glupi Jacko,glupi novinar,glupavi dokumentarac.:rolleyes:
ti si idiot nad idiotima glupane glupi ti lažeš zar ti nisi ćuo da jacko oslobođen :asshole:
hasselbaink
19.07.2005., 11:54
mislim stvarno.
dizat topic od prije dvije godine i pisati gluposti...
i jos vrijedjati...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.