PDA

View Full Version : IN memoriam : Stipe Šuvar

Gaj Julije R!sXXXIV
29.06.2004., 20:09
RIP

adriatic
30.06.2004., 08:11
Bio mi je profesor, a zbog ove latinske moram biti super kratak:
Prije par godina rekao je veliku istinu da nijedna partija (stranka) ne može usrećiti ljude. ;)

Nemruth Dagi
30.06.2004., 08:38
Bez obzira na političku opciju koju je zastupao, bio je znalac za neka područja sociologije.

Za razliku od javnog političkog dijela njegovog života, ono što je pokazivao kao profesor na FF imao je visok potencijal kao znanstvenik i šteta da ga u cijelosti nije više /is/koristio.

jimmy jazz
30.06.2004., 22:36
adriatic kaže:
Prije par godina rekao je veliku istinu da nijedna partija (stranka) ne može usrećiti ljude. ;)

strahovita izjava i mudrost. :top:

Potala
01.07.2004., 15:40
I meni je bio profesor. Još u ponedjeljak popodne je bio na faksu. Grozno.

S odsjeka:
http://www.ffzg.hr/socio/2003/index.html

Rest In Peace, Stipe.

Pallas
01.07.2004., 19:04
Nemruth Dagi kaže:
Za razliku od javnog političkog dijela njegovog života, ono što je pokazivao kao profesor na FF imao je visok potencijal kao znanstvenik i šteta da ga u cijelosti nije više /is/koristio.

U cijelosti? Vise?? Pa covjek valjda nije imao postenu publikaciju!

Nemruth Dagi
01.07.2004., 21:46
Pallas kaže:
U cijelosti? Vise?? Pa covjek valjda nije imao postenu publikaciju!

sociologija sela..tak nekak...i savršenu memoriju...šteta što ga progutala politika

Proka Pronalazač
02.07.2004., 14:28
Neki dan je došao prof. Previšić u Nazorovu da održi ispit. Vidio sam da je bio neuobičajeno potresen, jer inače je jako veseo čovjek. A onda saznah da je to zbog smrti njegovog prijatelja sa FF-a.

R.I.P.

Legenda. Čovjek koji je živio za svoje ideale. Definitivno je bio ispred svoga vremena.

Evil Kanevil
29.08.2004., 21:18
adriatic kaže:

Mda... mene je usrecio Suvaricom. :flop:

Perun
04.09.2004., 13:22
Nikad neću zaboraviti onu njegovu kojom je najbolje opisao tragediju svih "samostalnih" država koje su nastale raspadom Jugoslavije: "Od Triglava do Đevđelije kolonija do kolonije."
Ili onu kada je govorio o SRP-u i rekao kako je to stranka za budućnost, a ne za prošlost, stranka djece, a ne djedova.
Živiš u nama, legendo! :top: