View Full Version : disco role
Cure, neznam kako vi ali ja sam ostala paf kada sam u turbo limachu vidla sa su opet u prodaji disco role (one s kotačima dva napred dva otraga).
Odrasla sam na tim rolama i nikako se nisam mogla priviknuti na one koje imaju jedan red kotača.
Pošto mi je sutra ročkas --- suprugu sam rekla koja mi je želja...
:D
Već se vidim na rolama a moji kikiči oko mene s bickačima i mi tako po vozimo krugove po Jarunu... a mišići na nogama i riti samo se smanjuju...:D
Ova tema je vec bila par puta, al ajde...
Imam i ja te disco role, samo kaj ih ja furam samo u proljece/ljeto jer da sad izidjem rolat na kanal guzica bi mi se smrznula na ovom vremenu.
Ma to i je bit svega ---- rita se smrzne pa višak padne ha, ha, ha:top:
Sorry ako je tema već bila...nisam znala!
Evo josh jedna ponosna vlasnica disko rola!:) Isto sam ih dobila za rodjendan, ali od mame i tate. Proshle godine.
Tonka, sretan rodjendan i uzivaj u poklonu (i u rezultatima poslije!:cool: )!
Hvala na čestitkama!!!;)
Role u turbo limachu na Žitnjaku koštaju 700,00 kn. To treba kupiti sada u zimi jer će na proljeće 100% poskupiti.
O rezultatima ćemo razglabati na jesen...:D
Jucer sam gledala katalog - Neckermann ili Quelle, nisam sigurna (ipak mislim da je bio Neck) i tamo imaju role za 300 kn.
Jel to moze biti OK?
Curke, a jel znate da disco role imaju puno šire "kotače" pa ako staza nije gotovo savršeno ravna (mali kamenčići su pogubni!) sa njih se puno lakše pada.
Mislim da se baš zbog toga i masovno prešlo na in-line role.
Tila kaže:
Curke, a jel znate da disco role imaju puno šire "kotače" pa ako staza nije gotovo savršeno ravna (mali kamenčići su pogubni!) sa njih se puno lakše pada.
Mislim da se baš zbog toga i masovno prešlo na in-line role.
Istina živa, ali uopće ne znači da ti kamenčići neće zasmetati i ako imaš inline skates! Tek kad se prilično usavršiš skužiš da ti kamenčići i nisu neki bad, ali mogu biti, ovisno kako naletiš na njih...
Inline skates su daleko brže pa su cool :).
in line su brze ali meni je uvijek smetalo sto s njima mogu samo jurcati. ja najvise volim raditi figure i majmunarije na rolama. s disco je to puno zabavnije :) ja sam svoje napokon nasla prosle godine... vise od 10 godina sam bila osudjena na in line, nigdje nije bilo ovih rola mog djetinjstva.
jeste primjetili da su disco iz 2000-tih puno sarenije i sljokicastije od disco iz 70-tih i 80-tih? :D moje cak i u kotacima (crvenim) imaju srebrne tockice :rolleyes: nije bilo normalnih....
Ha, ha ... danas bi trebale moje stići domeka...uh kaj će biti muskulfibera:D
Aha...moje su isto sljokicaste i endorsed by Britney spears...:rolleyes: :D
Plavo-roze su sa sljokicastim rozim kotacima.
Tonka, sretan ti rodjendan :)
penelopa
18.02.2003., 13:42
Ja sam prosli vikend bila prvi put, a vjerojatno i poslijednji, na klizanju.
Kosti su prezivjele, valjda zato sto se nisam micala od ograde.
Muz i kci su skoro umrli od smijeha.
Bicikla je zakon, sva ova druga cuda nisu za mene.
Luce, kazes figure:confused:
Moja figura bi bila polomljena u traumi garant:D
Definitivno ne, ma da im ugrade i ABS i servo i ono cudo protiv proklizavanja
zucchera
18.02.2003., 13:49
Meni su disco role slatke na malu djecu, inlines su mi ipak vise cool.
penelopa kaže:
Luce, kazes figure:confused:
Moja figura bi bila polomljena u traumi garant:D
Definitivno ne, ma da im ugrade i ABS i servo i ono cudo protiv proklizavanja
ja i Rita smo zime provodile na Shalati :) ne ide onako glatko kao na ledu, ali svasta se moze...
zucchera kaže:
ja nisam cool :cool: :D ja san malo dite (samo sam slucajno malo veca nego sto treba :D )
penelopa
18.02.2003., 15:32
luca kaže:
ja i Rita smo zime provodile na Shalati :) ne ide onako glatko kao na ledu, ali svasta se moze...
Ako je gladje nego na ledu onda pogotovo brrrrrrrrrrrrrr
Nije zvaka za seljaka:D
penelopa kaže:
Ako je gladje nego na ledu onda pogotovo brrrrrrrrrrrrrr
ma kad imas 4-5 godina sve ti je to isto: skije, klizaljke, role, bicikl, nije vazno, samo "daj" :)
Nakon 10-tak godina pojavila sam se opet na Šalati na klizanju ove zime. Razlika je u tome što su ovaj put samnom bila moja djeca.
Nakon toliko godina...moram priznati da me je bilo malo frka...
kaj ak se rasoadnem a još morami na klince paziti...
A kad ono...bilo je prekrasno...kao da sam se vratila u prošlost..
Čak sam i imala svoje stare klizaljke..
Neke stvari čovjek jednostavno ne zaboravlja...
Zato se toliko veselim disco rolama...:)
tonka kaže:
Neke stvari čovjek jednostavno ne zaboravlja...
da :)
jedina razlika koju ja vidim: sad se puno lakse umaram :( kad si mali, sve zivo mozes. sjecam se da bi nakon sat vremena na ledu i mama i tata bili mrtvi, ja bih se cudila i zanovjetala sta gnjave, zasto idu na klupu :D eto mi sad...
Tonka, jesi ti dobila te role?:)
Ja idem popodne kupiti svoje, obradila sam muža.:D :D
A sve si ti kriva.;)
Tija, ti vec imash ugradjene airbagove...lako tebi :D ;)
zucchera
24.02.2003., 11:37
luca kaže:
ja nisam cool :cool: :D ja san malo dite (samo sam slucajno malo veca nego sto treba :D )
Pa sta nisi ti bila kupila inlines u Malmö ili u Kopenhagenu? haaaa? :B :D
Moje su došle domeka u petak na večer..
Odmah sam u subotu u jutro /7,30/ bila s njima na jarunu..lagani krug...nisam pala :D :D
U nedjelju ponovo...lagani krug u ranim jutarnjim satima...
Bilo je dobro...:top:
magic kaže:
Tija, ti vec imash ugradjene airbagove...lako tebi :D ;)
Ajvrit.:B
zucchera kaže:
Pa sta nisi ti bila kupila inlines u Malmö ili u Kopenhagenu? haaaa? :B :D
ne nego dicso ;) u Malmo (nemam to vrazije o) :D kako se zove taj ducan... Stadium? ili tako nekako.
in lines imam vec cijelo stoljece... mozda cu kupiti morati kupiti nove, ove su vec skroz rasturene...
Ja sam nasljedila Juniorove...bash sam jucher ujutro probala :)
Ali ne znam...nekako mi svaka noga ode na svoju stranu...ne slushaju...:rolleyes: mozhda sam ih obrnuto obukla ;)
U njima zapraf najbolje izgledam dok stojim...naslonjena na ogradu...naochale na nosu i maltezerica na lajni :D samo da me prikuju za ogradu ;)
zucchera
24.02.2003., 14:31
luca kaže:
ne nego dicso ;) u Malmo (nemam to vrazije o) :D kako se zove taj ducan... Stadium? ili tako nekako.
in lines imam vec cijelo stoljece... mozda cu kupiti morati kupiti nove, ove su vec skroz rasturene...
Auuuu, mea culpa :s
Aha, Stadium it is :)
Magic, dobre smo facerice...ja sam rolala, bez da sam naslonjena na ogradu s cviljama na nosu... s svojom toyicom...uh kako mala trči...:B
Strašni neki psi...
penelopa
24.02.2003., 15:12
magic kaže:
U njima zapraf najbolje izgledam dok stojim...naslonjena na ogradu...
Ti ko´ja na klizaljkama:D
Kad sam (nakon 5 min:D) skuzila da od moje karijere Sande Dubravcic nece biti nista, nonsalantno sam se drzala ( grcevito ;) :D ) za ogradu i tu i tamo se rukama povukla 5 cm lijevo pa onda 10 cm desno da ne izgleda da sam sat vremena na istom mjestu:D
Inace, slijedeci put vodim bijelog polarnog medu na klizanje. Bit cu cool:cool: ( Za svaki slucaj cu narucit gips u boji;) )
penelopa kaže:
Kad sam (nakon 5 min:D) skuzila da od moje karijere Sande Dubravcic nece biti nista
moj mali bratic nakon sto jednom nije tresnuo u cijelom jednom krugu, zahtjevao medalju :D zlatnu, naravno ;) kako ju nije dobio, odustao je od klizacke karijere :D
penelopa kaže:
Inace, slijedeci put vodim bijelog polarnog medu na klizanje. Bit cu cool:cool: ( Za svaki slucaj cu narucit gips u boji;) )
Nek ti kiki gushtera posudi :D
(pst, trazi brata da ti posudi ;) osim toga guster je vec zauzet :D)
Htjela sam rec brazilca...beshtija k'o beshtija...:rolleyes:
Ajme, amaterke, amaterke. Onda vas ja sisam za pola koplja:D ja na rolama ko na tenisicama.
Otkrit cu vam tajnu i dat savjet: vjezbajte, jer komada na rolama bude ko pljeve za koji tjedan. Trust me...:lux: vidjela ja proslo ljeto. Ma jedan bolji od drugog, jedan brzi od drugog.
Ma daj molim te...nek rolaju nekoj drugoj ...jebe mi se za takve...meni nek tate svoje ustupe :rolleyes: ;) :D
čokoladna
24.02.2003., 15:44
zucchera kaže:
ma ja, i ja tako kažem, inlines su više cool i nekako je ljepše vozit se na njima. al ako mogu birati, radije bih izabrala biciklo, nego bilo koje role
ma i bickač je dobar...nemam ja niš protiv njega..
Kad bolje promisliš tak je svejedno na čemu češ se voziti...bitno je da smo vani, na friškom zraku....malo rekreacije nikome ne škodi...mada znam one koji se boje fizičkog napora više nego li ičega...
meni su draze disco,ali sam navikla na inline.u zadnje vrijeme.jer ima koga na jarunu tonka?nadam se da nema vise smeca tipa lisca i granja jer mi se bas rola.mozda se i vidimo;)
Ja sam svaki vikend na Jarunu u ranim jutarnjim satima...em kaj u to vrijeme šetam pse, em se i rolam...( prije nego sam kupila disco role sam ili brzo hodala ili trčala).
Nije me spriječila duga zima niti snijeg...niti čuvari jaruna koji su me tjerali ... popustila sam pa sam pse šetala po cesti s južne strane uz nasip.
Ljudi se lagano bude iz zimskog sna...moram priznati da ako dođeš oko 8 u jutro na jarun (južna strana) ima šetaća i jogera.
Čim malo zatopli klinci će ići samnom ali ne tako rano...i tada idemo bez pasa po stazama uz jezero ili šumarke...
Možda se i vidimo...
:w
penelopa
24.02.2003., 16:22
Billi kaže:
vidjela ja proslo ljeto. Ma jedan bolji od drugog, jedan brzi od drugog.
Billi, draga. Prosli su mi pubertetski dani. Ja sam ti zena u godinama:D . Meni treba nesto sporo;) To ti je ono, staro drvo kad se zapali puno mu treba da izgori. Sto bi ja sa tim zekanima, daj ti meni dobru staru kornjacu ;)
Aj pogodite tko ima nove role i ko se popodne ide rolati.:D :D :D
Vi ste skroz popizdile...:rolleyes:
magic kaže:
Vi ste skroz popizdile...:rolleyes:
:B :B :B
Ne mozhete drugachije guzicom mrdat , pa onda k'o fol rolate...:rolleyes: c-c-c...koje jeftine fore :p ;) :D
Rolanje ide u svrhu poboljšanja mrdanja guzicom.:D
Rasklimat ce ti se sise ;)
Njih ću masirati poslije rolanja.:D
Curke...samo se vi zezajte...ali imala sam ja muskulfiber u ritici nakon onog rolanja...mislim da ću opet na rolanje danas pred večer po kvartu....:B :B
Sve za lijepu ...svaka ima svoj faktor..riticu...
A moje sise su takinak br. 1 tako da se nema kaj rasklimati...:B :top:
penelopa kaže:
Billi, draga. Prosli su mi pubertetski dani. Ja sam ti zena u godinama:D . Meni treba nesto sporo;) To ti je ono, staro drvo kad se zapali puno mu treba da izgori. Sto bi ja sa tim zekanima, daj ti meni dobru staru kornjacu ;)
Cuj, nisam ja bas spring chicken, ali imam dobar vid:D :D
Tija kaže:
Aj pogodite tko ima nove role i ko se popodne ide rolati.:D :D :D
JA!!!!!!!!!
Nadam se da se shalite, jer uvijek ce se naci neka guza koja ce bolje izgledati od moje... ok, ako vas to veseli i zabavlja :)
Reche magic istovremeno glancajuci Juniorove nasljedjene role ;) :D
Jel obavezno moram stavit i kacigu i shtitnike? Imaju po sebi kornjache nindzhe pa mi malko glupo izgleda :rolleyes:
cropduster
06.08.2007., 17:37
ja bih jako,jako,jako htjela one stare koturaljke iliti rolsuhe iliti disco role...pa jel netko mozda zna gdje ih ima za kupiti u Zg-ako ih uopce ima..:moli:
puno hvala :s
AFRODITA69
06.08.2007., 18:44
Cure, neznam kako vi ali ja sam ostala paf kada sam u turbo limachu vidla sa su opet u prodaji disco role (one s kotačima dva napred dva otraga).
Odrasla sam na tim rolama i nikako se nisam mogla priviknuti na one koje imaju jedan red kotača.
Pošto mi je sutra ročkas --- suprugu sam rekla koja mi je želja...
:D
Već se vidim na rolama a moji kikiči oko mene s bickačima i mi tako po vozimo krugove po Jarunu... a mišići na nogama i riti samo se smanjuju...:D
ma to su mi oduvjek bile najdraze role!!!!:cerek:
ova ogavna sranja sa redom kotaca na sredini su em ruzna em glomazna..i ja sam vidla tu kod mene ih ima opet u prodaji..ja se inace rolam od sedme god-tada sam dobila prve hudora role i poslje toga disco..do skoro 20-e.to nije bilo dana da nisam bila na rolama bar dva sata..a zimi klizanje...nedavno(god)sam pocela opet malo na rolanje ali nije to kao doma-tam sam imala ogroman poligon samo za sebe navecer,svaku vecer..bila sam perfa u tome.bas si me podsjetila na lijepe trenutke:cerek:
a o guzici i nogama ne moram ni pricati!!!! nesto najbolje za te djelove..
cropduster
06.08.2007., 19:53
Blago vama koje imate te disco role,al ja sam ovaj topic otvorila nakon 4 god da mi netko kaze gdje ih ima za kupiti u Zg...pliiiiiz :kiss:
babooshka00
04.09.2012., 20:35
di ih ima za kupit :D :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.