View Full Version : Popravak/servis navigacije !
TheSokol
20.06.2010., 18:30
ljudi dal itko zna kakav servis koji popravlja prenosne gps navigacije?
ili bi to mozda mogao odradit neki dobar servis za tv,mobitele ili sta vec? ima koji za preporuku u zg i okolici?
inace na navigaciji trebam zamijenit ekran a ne zelim novu kupovat. tnx!
MytByte
20.06.2010., 19:11
ljudi dal itko zna kakav servis koji popravlja prenosne gps navigacije?
ili bi to mozda mogao odradit neki dobar servis za tv,mobitele ili sta vec? ima koji za preporuku u zg i okolici?
inace na navigaciji trebam zamijenit ekran a ne zelim novu kupovat. tnx!
...vjerojatno ćeš morati kupiti novu, htio ne htio... no, dobro, u servis ideš od branda čiji GPS imaš...valjda znaš gdje si kupio i koji je ovlašteni servis,piše negdje na garanciji ili papirima koje si dobio uz gps...ako si kupio vani, opet potraži na internetu koji je servis "zadužen" za tvoj brand...koji je brand?
TheSokol
20.06.2010., 19:25
da i ja se bojim da cu na kraju morat il novu navigaciju il barem ekran narucit s ebaya.. :flop:
navigacija je Navigon i nigdje nisam pronašao da ih prodaju (kupljena u njemackoj) ili servisiraju u Hr. sve samo Garmin, Mio moov..
MytByte
20.06.2010., 19:38
vidio sam Navigon kod nas od nedavno, u Chipoteci, mislim...evo: http://www.chipoteka.hr/proizvodi/371200 ...pitaj u Chipoteci za servis...
TheSokol
20.06.2010., 19:44
joj stari hvala !! ja sam trazio al nista nasao
sutra ih zovem ujutro da pitam za servis
MytByte
20.06.2010., 19:57
nemaš frke, i ja korisitim Navigona ali na Pocket Loox-u N100...tko će kome ako ne svoj svome...:mig:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.