View Full Version : Stanje žigova na planininarskim obilaznicama
-mobyXXL-
24.06.2010., 13:03
Evo ovo je topic na kojem ćete pisat o stanju žigova (ima-nema) i o njihovoj čitavosti,da ne kažem kvaliteti.
Ja ću počet
- Medvedgrad - HPO - uzidan, čitav
- Lugareva kućica - HPK - nema, kaže žena odnjeli ga, al nisam uspio saznat tko :confused::)
Mislim da su svi HPO žigovi uzidani, tako da sa time nebi trebalo biti problema :)
-mobyXXL-
27.06.2010., 20:49
baš i ne, ali ima još obilaznica, a to kaj je neki žig navodno u kući toj i toj ne znači da je stvarno tamo :zubo:
na guslici je žig ubetoniran u stijenu, ali ne kod kuće nego dalje kad se krene prema planini.
sv. vid na pagu, isto metalni žig na vrhu.
vilaja - crni vrh - žig na vrhu.
vidova gora na braču, metalac na vrhu
od kuća sam zadnje bila ( u petak) na kuna gori.
zatvoreno, ispred kuće nikakvog žiga.
osbourne
30.06.2010., 20:57
žbevnica- žig u kutiji na lancu
munski orljak- uzidan
risnjak- uzidan
Veliki Plavnik na Ćićariji: nisam uspio pronaći žig HPOa, samo žig Istarske obilaznice (ili čega već) na lancu u kutiji.
Neki ljudi na vrhu su mi rekli da nikad nije ni bilo žiga HPOa tamo, pa se pitam jesu li mi dobro rekli, ili sam ja loše tražio?
Veliki Plavnik na Ćićariji: nisam uspio pronaći žig HPOa, samo žig Istarske obilaznice (ili čega već) na lancu u kutiji.
Neki ljudi na vrhu su mi rekli da nikad nije ni bilo žiga HPOa tamo, pa se pitam jesu li mi dobro rekli, ili sam ja loše tražio?
Ajme, Buraz, pa kaj i tebe muče slova, na Ćićariji je Planik, Plavnik je otok, mislim....:D provjerio sam samo za tebe kad je već o dnevnicima bila riječ tu na temi do, kad sam zadnji put bio gore 2007 također je bio samo žig IPP-a,
inače HPO i nema nekog posebnog žiga te se u taj dnevnik lupaju trokutasti žigovi vrhova no priznat će ti i svaki drugi žig s vrha ako na njemu jasno piše lokacija, govorim iz iskustva
heh.. znam da je Planik, ali ga uvijek zovem Plavnikom :bonk: ne znam zašto ..
Znači priznaju netrokutaste žigove .. super :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.