View Full Version : Engleska - Njemačka 1:4
http://www.3dflags.com/media/comps/20091020/313/3dflags-gbreng1-3.gif - http://www.3dflags.com/media/comps/20091020/73/3dflags-deu1-3.gif?1255626646
http://www.fifa.com/imgml/worldcup/teams/focuson/ENG.jpg
Engleska (put do osmine finala)
Engleska - SAD 1:1
Engleska - Alžir 0:0
Engleska - Slovenija 1:0
Engleska bi najradije svoj put do osmine finala - zaboravila. Drugo mjesto iza SAD-a i samo dva zabijena pogotka. Niti sjena one Engleske iz kvalifikacija, Capellova momčad strmopizdila se niz liticu i nezaustavljivo pada. Ipak, ukoliko prođu "vječne rivale", Nijemce, za koje je Lineker još prije dvadesetak godina rekao da "uvijek pobjeđuju", sve će pasti u zaborav.
I Terryjeva kapetanska vrpca, i Gerrardova katastrofalna sezona, i blijedi Frank Lampard u posljednjih mjesec dana, i problemi s vratarima, kritike na račun talijanskoga stručnjaka nestat će preko noći, a Engleska će slaviti prolazak dalje i pobjedu nad Nijemcima. Naravno, ukoliko smogne snage izbrisati blijede dojmove iz utakmica u skupini, kada su protiv SAD-a zabili u prvih pet minuta, da bi nakon toga bez pogotka bili narednih 185 minuta. Protivnici? SAD, neloša, solidna reprezentacija, i Alžir. Kasnije su zabili protiv Slovenije, no i to je daleko od onoga što navijači Gordoga Albiona očekuju i priželjkuju. Momčad koja se "prošetala" u kvalifikacijama, čiji dres nose neke od najskupljih nogu svijeta - mora bolje.
Pravo pitanje je ipak - može li? Jer, Capello u ovom trenutku izgleda izgubljen. Nije pronašao način kako dignuti momčad, u tri utakmice protiv objektivno slabijih (iako nikako neopasnih) protivnika, Engleska je zabila samo dva pogotka. Ono što još više brine jest činjenica da onaj ubojiti vezni red, koji je pridonio i prvom porazu hrvatske reprezentacije na domaćem terenu u povijesti službenih utakmica (ne računajući prijateljske), koji se tako sjajno pridodavao iz drugoga plana - sada ne funkcionira.
Opet su daleko od gola, opet se uzdaju u duge lopte, opet su u "žiži zbivanja" Emile Heskey i Peter Crouch, "neboderi" koji ipak nisu u formi, a i da jesu, to nije stil igre kojim bi ijedna reprezentacija trebala težiti.
Engleska je na 'sto muka', tisak je spreman razapeti ih u slučaju nepovoljnoga ishoda, igra je nikakva a junak se ne nazire, barem za sada.
http://www.fifa.com/imgml/worldcup/teams/focuson/GER.jpg
Njemačka (put do osmine finala)
Njemačka - Australija 4:0
Njemačka - Srbija 0:1
Njemačka - Gana 1:0
"Nijemci su uvijek Nijemci" - biti će na usnama većine nogometnih zaljubljenika kada se širom svijeta u najavi bude komentirao susret osmine finala. Nijemci su, baš kao i na Euru prije dvije godine, u skupini izgubili protiv momčadi s prostora bivše Jugoslavije, iako je tada Hrvatska trijumfalno, s devet bodova, osvojila skupinu, a Srbija je nakon prvoga kruga na avionu za Beograd, teško se oteti dojmu da je promjenjiva igra u skupini, kada je Njemačka u pitanju, nikakav indikator za daljnji rasplet.
Iako je Njemačka 2010. mlada momčad, daleko od negdašnjih dana kada su osnovicu činili "old skul" igrači poput Brehmea, Klinsmanna ili Matthausa, igrači poput Werderove zvijezde Mesuta Ozila, Lukasa Podolskog, Phillipa Lahma (ujedno i kapetana), te napada kojeg predvode Cacau i Klose, ipak zaslužuju poštovanje.
Teško je također ne naglasiti da Njemačka ipak, usprkos neefikasnim izdanjima protiv Srbije i Gane, više djeluje kao momčad nego Engleska, iako Englezi imaju nedvojbeno skuplje i cjenjenije pojedince, što je, pokazalo je ovo SP do sada, ipak manje bitno.
Njemački izbornik Joachim Low izjavio je da strašno respektira Englesku, pogotovo trojac Lampard-Gerrard-Terry, no da mjesta strahu nema (http://www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1258989/index.html#low+respect+fear). Low je osim toga odlučio smiriti tenzije istaknuvši da njegova momčad, čiji je prosjek godina manji od 25, ne bi trebala brinuti oko povijesti rivalstva između dvije nogometne zemlje.
Kladionice
Kladionice kažu: Englezima blaga prednost.
Pinnacle je recimo, kada je prolaz u pitanju, na Engleze ponudio 1.90, a na Nijemce 2.01.
Ako se mene osobno pita, 'vrijednost' je ipak na Nijemcima. Englezi imaju previše problema, nekoliko igrača igra krive pozicije, vratari nisu u formi, srce veznoga reda Lampard - Gerrard igra predaleko od suparničkih vrata, previše se ubacuje iz daljine, previše "hail Mary" ubacivanja koja bi nekim čudom trebala pronaći glave Croucha i(li) Heskeyja. Osim toga, "spasitelj" Rooney je također izvan forme, nervozan, sasvim netipično za inače ubojitu zvijezdu Manchester Uniteda. Capello je na konopcima a pravih alternativa i alternacija je malo. Mislim da je realnija procjena prolaz Nijemaca @57%, što je nepodudarnost od 9% i poziva na bet na Nijemce.
Postave
Vjerojatne postave biti će dodane na ovome mjestu tijekom subote.
Iako je Njemačka 2010. mlada momčad, daleko od negdašnjih dana kada su osnovicu činili "old skul" igrači poput Brehmea, Klinsmanna ili Matthausa, igrači poput Werderove zvijezde Mesuta Ozila, Lukasa Podolskog, Phillipa Lahma (ujedno i kapetana), te napada kojeg predvode Cacau i Jerome Boateng, ipak zaslužuju poštovanje.
Jerome Boateng je obrambeni, vjerojatno si mislio na nekog drugog.
Što se utakmice tiče, Nijemci prolaze to. Englezi su i dalje u problemima, a sumnjam da se u svega par dana mogu skroz preobratiti.
it will be hell :kava: (http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,702919,00.html)
(...)
On paper, England is the stronger team, thanks to international superstars like Rooney Lampard and Steven Gerrard. The London bookmakers favor them. However, the Germans still inspire a traditional fear. The Times pointed out that German national teams have made it to the World Cup final seven times, but England just "the once." With the English penchant for self-deprecating irony, expectations are running low for their home team. "Now bring on the, er, Germans,"The Mirror wrote, as if to prepare readers for the difficult round of the last 16 (...)
:rolleyes:
forica mi je gledat ovo kak si englezici daju neka virtualna megakrila :kava:
mislim da ce mi tekma bit jos jedna uzivancija u nizu :kava:
sr-bistabil
26.06.2010., 10:11
Je, a Majčin Princ Boateng koji igra bliže suparničkom golu je Ganac...
Nadam se da Nijemci prolaze.
Prognoziram prolaz Engleza 1:0 u teškoj i tvrdoj utakmici koja bi mogla obilovati nesportskom igrom. Ako dođe do 11eraca, onda će po dobrom običaju Nijemci proći.
Ovaj 1,90 ja na prolaz nijemaca (nadam se da je i kod nas u kladama tolko) je poklon skoro ko 3,0 na x Brazila i Portugala. Odma idem uplatit 200kn
Vanjushka
26.06.2010., 11:54
Vraca se Klose?
Nijemci po meni favoriti, Englezi ovise o Rooneyu koji nije ni dosao u JAR. Ako on ne proigra, najebali su.
Jedan Milner je pokazao najvise od svih Engleza, to puno govori.
Nijemci cini mi se kao da pokusavaju tempirati formu za nokaut fazu, ili se samo traze, ko zna.
preatorian
26.06.2010., 11:58
Jerome Boateng je obrambeni, vjerojatno si mislio na nekog drugog.
Što se utakmice tiče, Nijemci prolaze to. Englezi su i dalje u problemima, a sumnjam da se u svega par dana mogu skroz preobratiti.
Boateng igra desnog bocnog, ali posto je tu poziciju za sebe rezervirao kapetan Lahm (koji je godinama igrao na poziciji lijevog bocnog) nema mjesta u prvoj postavi osim na lijevom boku gdje ce vrlo vjerojatno prednost dobiti Jansen iz HSV.
U prvoj utakmici je na toj poziciji igrao bayernski Badstuber, ali nije bio provjeren jer su Australci bili poprilicno slabi dok je u drugoj utakmici cijela njemacka obrana bila suplja upravo na toj strani pa je Low pokusao sa Boatengom koji je brzi od Badstubera i ima bolji timing, ali mu je lijeva noga ipak slabija od desne.
Za ocekivati je da ce njemacki zadnji red izgledati ovako:
Jansen-Fridrich-Mertersacker-Lahm.
Mertersacker je plivao u zadnjoj utakmici i bio najveca rupa u obrani dok je Fridrich odigrao utakmicu zivota. Gledajuci trenutnu formu igraca, po osobnom sudu i prikazanoj igri mislim da bi njemacki zadnji red najbolje izgledao u formaciji:
Neuer
Jansen-Fridrich-Boateng-Lahm
Kedihra-Schweinsteiger (nastup upitan zbog ozljede)
Podolski-Özil-Müller
Klose
posmatrač
26.06.2010., 12:00
Deutschland über alles! :s
Inbredi će kući nakon ove tekme. :top:
Ajmo ih gazit !!! :lux:
preatorian
26.06.2010., 12:02
Vraca se Klose?
Klose igra 100%. Cacau je dobio priliku protiv Ghane, ali posto ju nije iskoristio da se nametne u prvoj postavi sasvim je sigurno da ce Low ukazati povjerenje Kloseu koji je njegov ljubimac.
Hildegard
26.06.2010., 12:04
Uff koja utakmica, prognoziram tvrdu utakmicu, kad bih igrao kladionicu na ovaj par to bi bio crveni karton @2.90 na utakmici. Navijat ću za Njemačku u kafiću punom Engleza u nedjelju, nadam se pobjedi!!!:lux:
lezerni88
26.06.2010., 12:08
englezi - nijemci?
multi-kulti elf! :lux:
očekujem prolaz Panzera :s
iako bih, zbog Maradone i Argentine, volio da se oni nađu u četvrtfinalu, pa da ih Mali Debeli opet ispraši
preatorian
26.06.2010., 12:09
Uff koja utakmica, prognoziram tvrdu utakmicu, kad bih igrao kladionicu na ovaj par to bi bio crveni karton @2.90 na utakmici. Navijat ću za Njemačku u kafiću punom Engleza u nedjelju, nadam se pobjedi!!!:lux:
Ja bi recimo odigrao obrat (1/2) ili (1/0) sa tim da ce Njemacka proci dalje. Imaju bolju fizicku spremu i mislim da ce odigrati puno bolje drugo poluvrijeme kada Englezi budu umorni. Za ocekivati je da ce Low nametnuti svojoj ekipi da se odigra utakmica visokog tempa.
Grupa Queen
26.06.2010., 13:06
Nijemci imaju bolju igru, ali Englezi čisto protiv njih nalaze motiv i atom snage više. Bit će neizvjesna utakmica, ako padne rani gol možda i jedan od klasika. Nadam se pobijedi manschafta, ali nekako imam osjećaj da će proći nikada gori Englezi.
STINGer
26.06.2010., 13:27
Koliko god sam navijao da se ovakva utakmica dogodi na SP-u i nemam nekih izrazitih simpatija ni za jedne ni za druge... S obzirom da mi Maradona izrazito ide na qrac tko god ovdje prođe želim mu da dobije i slijedeću, a nekako mislim da su švabe sposobnije za to. Što se same tekme tiče, bilo bi idealno po 2 gola svatko u regularnome, pa još po jedan u produžecima, te na kraju penali :zubo:
Robinho50
26.06.2010., 13:29
stavite na njemce jer je hobotnica stala u njemačku kutiju :D
Baščan_87
26.06.2010., 13:30
Ovo se igra na visokoj nadmorskoj visini, a svi znamo kako je Wehrmacht luftwaffe prolazio sa raf-om u zraku...:kava:
Stoga bitku treba predodrediti što više na tlu, gdje savršena taktika i disciplina Wehrmacht heer-a dolazi puno više do izražaja...:D
Naprijed Njemci! :top:
Lusterko
26.06.2010., 13:36
Već vidim: Moj manijakalni susjed (koji je trčao gol po kvartu kad je Owen utrpao švabama 3 komada u Munchenu 2001) i ja ćemo se pripremit sa 6-7 piva, puštat Business i Cockney Rejects, nabrijavat se. On će reć ženi da ga ništa ne pita taj dan. Na kraju ćemo se bedirat i otić svako svojim putem u potpunoj apatiji kao i 1990., 1996., 1998., 2002., 2004. i 2006. :mad:
http://planetsmilies.net/not-tagged-smiley-15803.gif
brejking njuz brejking njuz
nece igrat cacau, a upitni i schweinsteiger i boateng
cacau ima neko istegnuce misica (podrucje trbuha mislim :misli:) ((na zadnjem treningu se sjebo)), a ova dvojica cekaju reze testa izdrzljivosti jer imaju nes sjebano otprije
http://www.smilies.4-user.de/include/Traurig/smilie_tra_186.gif
Vanjushka
26.06.2010., 13:46
Nijemci su dosta neiskusni, zato ovaj baca u vatru Klosea i Podolskog, njih dva se dobro slazu ali Klose je odavno van svake ozbiljne forme, Cacau i Podolski se bas i ne kuze, uglavnom Low dosta riskira sa Poljacima.
Po meni bi trebao poceti sa Marinom lijevo, Cacau u sredini, ostalo sve kako i jeste, Muller desno, Svajni i Khedira u sredini, Ozil poluspica, riskirati sa mladima pa sta bude.
Vjerujem da ce zabac staviti nekog flastera na Ozila, zato bi Lowu po mom misljenju trebao jos jedan koji zna sa loptom, upravo Marin. Podolski je mina, moze eksplodirati ali i zatajiti.
STINGer
26.06.2010., 13:46
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=21771 :rofl:
Lusterko
26.06.2010., 13:50
:confused:
Do čega je došlo? Da jebeni Capello zlostavlja Psiha? Koji kurac? Pa Psiho kakvog ja poznajem tu automatski udara, ni 5 ni 6...svašta.
cantona007
26.06.2010., 13:55
Ko Crna Guja i Baldrick... :rofl:
bluntman
26.06.2010., 14:11
Navijam za Engleze u nedjelju! :kava:
Malo zbog afinititeta, a malo iz inata većini englezomrzitelja ovdje i hrvatskim "novinarima" kojima je fraza "bahati englezi" nešto sasma uvriježeno poput "vruće ljeto", "jutarnja kava" itd
Iako je jebena šteta da će ispast Engleska/Njemačka, a dalje proći jedna Gana, Koreja i sl.
Baščan_87
26.06.2010., 14:12
A ne mogu vjerovat e :rofl:
Da se digić tako kurči englezima, a pogledat mu facu još kad ga je odgurnuo :s :lol:
Koji fail, neću više pisat u 5 ujutro najave nikakve. :facepalm:
Jerome Boateng je obrambeni, zašto sam ja napisao njega a mislio na onog ganskog, Isus samo zna. I ja.
za svabe u prvom svjetskom :kava:
nakon drugog za god bless america :kava:
Ovdje protiv Engleza, pa da igra i sam vrag.
STINGer
26.06.2010., 15:04
Koji fail, neću više pisat u 5 ujutro najave nikakve. :facepalm:
Jerome Boateng je obrambeni, zašto sam ja napisao njega a mislio na onog ganskog, Isus samo zna. I ja.
Misliš ti da to netko čita? Ljudi gledaju samo slike :D
Misliš ti da to netko čita? Ljudi gledaju samo slike :D
:rofl: zar ti je dosadio F1 :D
STINGer
26.06.2010., 15:09
:rofl: zar ti je dosadio F1 :D
Na onoj stazi? Naravno... i još "moji" sjebu kvalifikacije... užas
Odin335
26.06.2010., 15:10
Bit će dobro ako se Rooney ne zainteresira za ovo SP :mudri:
Delvecchio
26.06.2010., 15:12
Dosta politike, bit će kartona ako se nastavi.
švabe prolaze na penale....
to mi je ono....zicer vikenda
:facepalm:
koji idiot jebote.
crapello :mljacko:
nek ih sutra Njemaci sprase, da cujemo kak ce onda pjevat 10 german bombers :D
došli su dalje od italije, svoj posao su obavili :kava:
što se mene tiče, turnir je ok, sad još samo da njemci rano ispadnu.
Nadam se i prizeljkujem pobjedu Njemacke :)
Cacau na zalost igrati nece jer je povrijedjen,Sweini se oporavlja i mogao bi zaigrati.
Steta je sto Löw ne pokusa s deckima iz Leverkusena.Mislim da bi Kießling trebao dobiti sansu,ipak je zabio vise golova nego ostala Gomes,Klose i Podolski zajedno.
Takodje Kloos je odigrao odlicnu sezonu,i Bayern ga vraca nazad,njega bi se moglo umjesto neuvjerljivog Khedire ubaciti..
Sweet/Bitter
26.06.2010., 19:30
Die ELF
:cheer:
Byron M
26.06.2010., 19:33
Nadam se prolazu Engleske, utakmica Argentina-Engleska bi mogla biti poslastica samo takva, pogotovo sa Maradonom na klupi :)
Nadam se prolazu Engleske, utakmica Argentina-Engleska bi mogla biti poslastica samo takva, pogotovo sa Maradonom na klupi :)
He, ja se iskreno nadam tekmi Njemacka- Meksiko. :kava:
Ivan_Fiesta
26.06.2010., 19:53
ko se kladi na ovu utakmicu riskira, mogo bi bit najbolji ili najgori dvoboj do sada. Nadam se da ce englezi dobit i prestat se sramotit
Mene vode isti motivi.:D
Ovu je teško prognozirati, ali Englezi bi mogli imati igru za Nijemce, a Rooney bi mogao nešto i odigrati konačno.
Super Kokuz
26.06.2010., 20:26
Super! Bar pokazuje emocije. Do sad sam mislio da je robot bez kakve emocije.
Pangloss
26.06.2010., 21:20
Pravo pitanje je ipak - može li? Jer, Capello u ovom trenutku izgleda izgubljen. Nije pronašao način kako dignuti momčad, u tri utakmice protiv objektivno slabijih (iako nikako neopasnih) protivnika, Engleska je zabila samo dva pogotka. Ono što još više brine jest činjenica da onaj ubojiti vezni red, koji je pridonio i prvom porazu hrvatske reprezentacije na domaćem terenu u povijesti službenih utakmica (ne računajući prijateljske), koji se tako sjajno pridodavao iz drugoga plana - sada ne funkcionira.
bok Saša :)
:rofl:
ot: teško je išta prognozirat. Englezi su loši, al ne sumnjan da će odigrat dobru utakmicu protiv Njemačke. Očekujen inspiraciju pojedinca za 1-0 ili produžetke/penale.
Grupa Queen
26.06.2010., 22:00
Bok! Kako si? :)
Grupa Queen
26.06.2010., 22:08
Odlično! Koja je šema? :)
broz 64
26.06.2010., 23:14
...posto zivim u njemackoj! idu mi polako na keks sa njihovim hvaljenjem a i trener im je homic(plus asistent:Hansi Flick) i samo oni znaju zasto Klozic igra????..svejedno mi..sjest i uzivat
Ne znam jeste čuli za onu hobotnicu koja gata u jednom restaču?:D
Kao stave joj hranu s lijeve i desne strane. Odrede koja strana pripada kojoj državi i s koje strane posegne za hranom, ta zemlja pobjeđuje u dvoboju. Zasad joj je učinak 100%:D
Navodno je prognozirala pobjedu Njemačke!:cheer:
Jedva čekam sutra:D
Dojčland iber ales!:cheer:
posmatrač
26.06.2010., 23:38
...posto zivim u njemackoj! idu mi polako na keks sa njihovim hvaljenjem a i trener im je homic(plus asistent:Hansi Flick) i samo oni znaju zasto Klozic igra????..svejedno mi..sjest i uzivat
http://i46.tinypic.com/2gsn1ut.jpg
Deutschland über alles! :top:
Sutra šaljemo inbride doma :s
http://www.emofaces.com/en/smilies/g/germany-flag-waving-smile-animated.gif
ako sutra Njemci ne pobjede nek ide sve u k
posmatrač
26.06.2010., 23:51
ako sutra Njemci ne pobjede nek ide sve u k
Bit će 0:0 .... i Njemačka bolja u penalima.
očekujem dosadnu utakmicu :ne zna:
očekujem dosadnu utakmicu :ne zna:
bit ce batina na terenu, sigurno. jos da je ballack tu, to bi bilo kartona kao u prici. steta :kava:
pa ono, ak budu dva gola u 90 minuta bit će dobro...al nije ni nula isključena :D
Uvijek istok
27.06.2010., 00:15
2:1 za inceste :kava:
nevolja
27.06.2010., 00:43
kao sta moj potpis kaze
ajmo nasi
Omega Phoenix
27.06.2010., 00:44
Ajmo Engleska :rofl:
kao sta moj potpis kaze
ajmo nasi
ma ja navijam za njemačku samo da englezi ne prođu.. inače brazil i argentina :top:
kao sta moj potpis kaze
ajmo nasi
naprijed southparkovci! :lux:
Gdje je tifoseria d'Inghilterra? :)
Nomen Nescio
27.06.2010., 00:58
ko se kladi na ovu utakmicu riskira, mogo bi bit najbolji ili najgori dvoboj do sada. Nadam se da ce englezi dobit i prestat se sramotit
Pa - ne bih rekao da će se sve rešiti u prvih 90 minuta, no videćemo. Čini mi se kao da blaga prednost se daje Nemcima, ali ne bih se smeo kladiti da će oni pobediti. Ako obe ekipe igraju u dobrom izdanju (a ni jedna baš nije pokazala najbolje izdanje na SP), onda ćemo gledati neverovatnu tekmu. :)
Šta znam, obe ekipe imaju podjednake šanse, verovatno će neke finese odlučiti, ili pak neke katastrofalne greške, nekako uvek tako biva.
STINGer
27.06.2010., 02:34
Super! Bar pokazuje emocije. Do sad sam mislio da je robot bez kakve emocije.
Skoro pa me nagovorio da drukam za njih... trebao bi mi prijenos sa kamerom koja će samo njega i psiha pratiti tijekom utakmice pa da je nakelje u gornji desni ugao... to bi već bilo nešto :zubo:
p.s. engleska - njemačka - blažičko (ili ćos)... mila majko koje će to urlanje biti :facepalm:
Skoro pa me nagovorio da drukam za njih... trebao bi mi prijenos sa kamerom koja će samo njega i psiha pratiti tijekom utakmice pa da je nakelje u gornji desni ugao... to bi već bilo nešto :zubo:
The most recent, and most hilarious, incarnation of the soccer superstition was Stuart Pearce and his lucky mascot, Beanie the Horse. Given to him by his daughter when he was manager of Manchester City, Pearce placed his equine buddy in the technical area, claiming it brought his team luck (Psycho lost his job later that season, so perhaps it wasn’t that lucky).
http://cultureofsoccer.com/wp-content/uploads/2007/07/stuart_pearce_beanie.jpg :)
Chiro23
27.06.2010., 04:00
http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_07.gif
Vilibald
27.06.2010., 08:04
http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_07.gif
nemrem navijat za švabe :(
Volio bih biti siguran da će Nijemci dobiti. Ali budimo realni, osmina je finala, obje ekipe su world class. Biti će tu svašta. :ne zna:
nemrem navijat za švabe :(
:(
http://www.pic4ever.com/images/198.gif
http://www.pic4ever.com/images/hiker.gif
Mogu Nemci nas da pobede u nasem nacionalnom sportu ali mi smo njih pobedili u njihovom dva puta.
Engleska posalica :D
Vilibald
27.06.2010., 08:50
sad vidim avatar :s
pa kad nemrem :ne zna:
a nemrem ni za ove
nemrem ni gledat nego prvo poluvrijeme :mad:
the edge
27.06.2010., 09:01
koji idiot jebote.
Za očekivati je da će Psiho kat-tad popizdit i šakom mu odvalit par zuba.
Galijun
27.06.2010., 09:02
Dojčland iber ales :lux: :lux:
2:0 laganini i ajmo doma http://www.pic4ever.com/images/127fs4585254.gif
Makar se bojim da će inbridi tek sad proigrat ono pravo :facepalm:
the edge
27.06.2010., 09:04
Također. I onda ponovo bitka za "Islas Malvinas", s Božjom rukom na našoj strani.
esteban30
27.06.2010., 09:09
Englezi ovo danas dobivaju,a onda puše od malog zelenog i njegovih gaučosa.
http://i45.tinypic.com/21dhrb8.jpg
yawn :kava:
englezima bi bilo bolje da ispuše od njemaca, jer će ih argentinci osramotiti..
babarej
27.06.2010., 10:39
Englezi mi nikako nisu uvjerljivi ovo SP, previse je tu gresaka i nesigurnosti. Cinjenica je da su igracki kvalitetniji od Njemaca ali kao ekipa se nisu pokazali i imaju velikih problema. Njemacka se vise oslanja na ekipno zalaganje ui zbog toga im dajem prednost. Puno toga ce se vidjeti na pocetku, ako Englezi pokazu i malo nervoze tesko ce nesto napraviti. Jedino neki potez pojedinca ih moze spasiti, nekakav udarac Lamparda ili Gerrarda. Jos je jedna stvar bitna a to su golmani, Njemacka je u velikoj prednosti i ocekujem punu mrezu Engleza ako Njemci prvi zabiju.
Osim toga, i topic ''Nek susjedu crkne krava!'' je na strani Njemaca a do sad se to pokazalo kao jako oruzje. :s:s
http://img824.imageshack.us/img824/1742/capturegm.png (http://img824.imageshack.us/i/capturegm.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img12.imageshack.us/img12/179/capture1kg.png (http://img12.imageshack.us/i/capture1kg.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Lampard
27.06.2010., 11:12
Gdje je tifoseria d'Inghilterra? :)
Nemoj nas prozivat znaš da smo tu negdje ili u birtiji ili na forumu :mig:
Ponosna_Hrvatica
27.06.2010., 11:40
http://www.baumholder.army.mil/sites/local/News/GermanLogos/german_flag.gif
Ajmo Njemačka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kandidatrizla
27.06.2010., 11:49
Nijemci otpočetka prvenstva pokušajavu predvidjeti ishod svojih utakmica preko hobotnice po imenu Paul - u vodu mu spuste dvije identične posude s hranom; na jednoj je posudi njemačka zastava, a na drugoj zastava zemlje protiv koje igraju. Pobjeđuje zemlja čija je zastava na posudi iz koje Paul pojede. Dosad je Paul nepogrešiv: iz posude s njemačkom zastavom je jeo prije utakmica s Australijom i Ganom, a prije utakmice sa Srbima jeo je iz one sa srpskom zastavom. Evo kako je to izgledalo danas:
http://www.youtube.com/watch?v=hbTw1t1AhBA
koji su to klauni njemci
ajmo engleska danas....joj jedva cekam da ih nasi razvale:)
zeljko_ri
27.06.2010., 11:53
Engleska će ovo izgubiti. Čitam članak da je u Engleskoj pao rekord po broju uplata u kladionice na pobjedu Engleske i da će bookmakeri imati ozbiljnih problema pri isplati u slučaju engleske pobjede nad Njemačkom. Tako kaže glasnogovornik kladionice William Hill.
Pošto je nogomet jedan veliki biznis, koji pogoduje da bogati postanu još bogatiji, nekako sumnjam da bi Engleska ovo trebala pobijediti. Možda griješim :D
onthehill
27.06.2010., 12:01
:confused::eek::confused::eek:
...bit će zajebano, samo da prgavac ne proradi.
Ajmo Švabe..
Predmet
27.06.2010., 12:05
Ajmo PANZER...
preatorian
27.06.2010., 12:28
Tradicija je na strani njemacke. Uglavnom, englezi dobro zapocinju tekmu ali im nije dovoljna ni prednost od 2:0 koju svabe u pravilu stizu.
Osim toga je i "kriticka navijacka masa" na strani svaba. :kava:
esteban30
27.06.2010., 12:30
Nijemci otpočetka prvenstva pokušajavu predvidjeti ishod svojih utakmica preko hobotnice po imenu Paul - u vodu mu spuste dvije identične posude s hranom; na jednoj je posudi njemačka zastava, a na drugoj zastava zemlje protiv koje igraju. Pobjeđuje zemlja čija je zastava na posudi iz koje Paul pojede. Dosad je Paul nepogrešiv: iz posude s njemačkom zastavom je jeo prije utakmica s Australijom i Ganom, a prije utakmice sa Srbima jeo je iz one sa srpskom zastavom. Evo kako je to izgledalo danas:
http://www.youtube.com/watch?v=hbTw1t1AhBA
koji su to klauni njemci
ajmo engleska danas....joj jedva cekam da ih nasi razvale:)
Danas će Paul pokvariti postotak pogodaka...:lol:
Osim toga je i "kriticka navijacka masa" na strani svaba. :kava:
dabome :kava:
http://i50.tinypic.com/2uy0o5v.jpg
plus jos bog i hrvati ofkors :kava: :teamgeist: :rozi: :kava:
:D
Dan D!:cheer:
http://mtaani.com/kenya/adpics/4a0c73e1e66d7f695bef8c814.jpg
vs.
http://www.breederretriever.com/photopost/data/584/english_setter_pup.jpg
:lux:
http://www.glitterbank.com/flag/germany.gif
Myster D.
27.06.2010., 12:53
Ocekujem pobjedu Nijemaca jer su mi kao narod bolji od "ukocenih" Engleza.
Englezi nisu zasluzili osminu finala jer u skupini nisu nista pokazali na terenu, imali su srecu jer
su imali relativno laksu skupinu pa su se nekako provukli, dok su Nijemci sa druge strane
odigrali pametno i zasluzili osminu finala. GO GERMANY !! :D
PatriotSLO
27.06.2010., 13:05
Ko god pobedi u toj utakmici, želim mu da ga Argentina/Meksiko pregazi.
ajmo, naši, ajmo :kava:
ELF :s
p.s. i želim da Psycho reagira ako ga Talijančić opet udari :)
http://www.tportal.hr/sport/sp2010/74405/Hobotnica-opet-prognozira-Elf-pobjeduje-Engleze.html
Ko god pobedi u toj utakmici, želim mu da ga Argentina/Meksiko pregazi.
Uff, danas kad mi Njemačka pobijedi biti ću na 100 muka:(
Za koga navijati???
Njemačku ili Argentinu?:misli:
Igrat ću volim/ne volim...samo da još nađem kakvu tratinčicu:cerek:
ili ću bacat novčić, to je još nekako najpoštenije:top:
shark821
27.06.2010., 13:09
Nadam se da će Njemci izbaciti ove bahate Engleze, stvarno mi idu na kuratz sa tim svojim preseravanjem.
Ajmo Elf :lux:
zeljko_ri
27.06.2010., 13:13
Come on England :lux:
Valjda će biti dovoljno pameti kod Capella pa staviti Defoea umjesto Heskeya.
Po čemu je ovo uopće neki ka derbyi?
Pa Englezi nikako ne mogu stati u istu rečenicu s Elfom ,barem po trofejima.A to je valjda jedino mjerodavno.
Da Nijemci 100 godina ne igraju Englezi ne bi osvojili koliko su Nijemci dosad.
Zato bi im tribali pustiti jednu da se djeca vesele:cerek::cerek::cerek:
Delvecchio
27.06.2010., 13:29
Nisu trofeji jedino mjerodavni za derby, pače nisu uopće mjerodavni za derby :)
Hildegard
27.06.2010., 13:29
Navijat ću za Njemačku iz petnih žila, al nekako imam osjećaj da će Engleska na čelu sa onim megašupkom od Capella se proguzit i proć dalje:facepalm: i ne samo to, nego će u četvrtfinalu igrat protiv Meksika:facepalm::facepalm:
Kako sad to, pa nijemci su samo 7 puta bili u finalu svjetskih prvenstva uz 3 naslova i samo 6 puta u finalu europskog prvenstva uz tri naslova,...
Englezi su puno vise osvojili! :mig:
nevolja
27.06.2010., 13:30
Po čemu je ovo uopće neki ka derbyi?
Pa Englezi nikako ne mogu stati u istu rečenicu s Elfom ,barem po trofejima.A to je valjda jedino mjerodavno.
Zato bi im tribali pustiti jednu da se djeca vesele:cerek::cerek::cerek:
onda u njemackoj ligi ne postoji derbi:ne zna:
Njemci su do sada pokazali dopadljiv nogomet, manje više nesretno su izgubili od Srbije i za razliku od Engleza imaju igru i imaju ponajboljeg igrača turnira u malom Oezilu koji me oduševio. Problem bi im mogao biti pritisak pošto imaju dosta mlađih igrača ali ja očekujem prolaz Njemačke ovdje. :kava:
onda u njemackoj ligi ne postoji derbi:ne zna:
Postoji!!!!
1 FC Köln - Borussia Mönchengladbach
Tko je navijac jednog od ova dva kluba zna o cemu pricam!!
Navijat ću za Njemačku iz petnih žila, al nekako imam osjećaj da će Engleska na čelu sa onim megašupkom od Capella se proguzit i proć dalje:facepalm: i ne samo to, nego će u četvrtfinalu igrat protiv Meksika:facepalm::facepalm:
http://www.smilies.4-user.de/include/Traurig/smilie_tra_186.gif
isusek..i to je bas on napiso :( a on sve i sve gadja :(
aj ga zbanajte pliz :(:rofl::rofl:
Deutschland uber alles! :kava:
5:0 :kava:
three lions
27.06.2010., 13:49
prema onome što se može pročitati na stranicama sky sportsa capello će vjerojatno izvesti istu postavu kao i protiv slovenije,što znači da rastom malo niži rooney i defoe idu na divove mertesackera i friedricha,tu vjerujem capello računa na tromost njemačkog stoperskog para...na desnoj strani će pretpostavljam igrat milner (iako preferiram lennona) što bi za badstubera trebalo biti dovoljno...iako ne bih se iznenadio da na tu stranu Jogi postavi lahma a gerrardu suprotstavi boatenga
naprijed don fabio :s
naprijed tri lava :s
samo ne 11-erci :moli:
Grupa Queen
27.06.2010., 13:52
Volio bih da Nijemci pobijede, već mi je dosta tih mitskih dvoboja Engleske i Argentine koji se uglavnom igraju za mrvice. Njemačka i Argentina su uvijek igrali puno važnije oglede.
Goalkeeper
27.06.2010., 14:12
Englezi prolaze na penale...:kava:
Scimmia
27.06.2010., 14:14
meni isto smrdi na penale ova tekma, minimalno na produžetke.
infiniti
27.06.2010., 14:18
Englezi ako prime gol tesko ce se vratiti jer slabo znaju da jure rezultat,a s obzirom da igraju protiv Njemaca ako Fabio ne napadne od pocetka to je gotovo...
preatorian
27.06.2010., 14:18
Englezi prolaze na penale...:kava:
Slazem se da je u nogometu svasta moguce, ali ovo pak granici sa znanstvenom fantastikom. :kava:
Goalkeeper
27.06.2010., 14:19
Na SP,Englezi nikad nisu prosli na penale,Svabe nikad nisu ispali,vrijeme je da se ta tradicija prekine...
infiniti
27.06.2010., 14:19
Na SP,Englezi nikad nisu prosli na penale,Svabe nikad nisu ispali,vrijeme je da se ta tradicija prekine...
Istina...
Njemačka ne djeluje previše uvjerljivo,ali i takva kakva je će glatko eliminirati razvikane Engleze. Mislim da će razlika u klasi biti vidljiva i na rezultatu,Englezi jednostavno nisu na nivou Njemačke.
Nomen Nescio
27.06.2010., 14:37
Tradicija je i da Nemci nikad nisu ispali u prvom krugu, a moglo im se to desiti, no - u pravu si.
3:2 za Englesku. :D Šta kažeš?
A volem švabe kako igraju, samo mi se čini da ih englezi mogu pobediti. Imam utisak da ovo može biti jedna od najzanimljivijih utakmica u ovom stoleću.
Delvecchio
27.06.2010., 14:40
Iiiiiiiiiii vratimo se nogometu a pustimo Židaktrolla u tamnom kutu noćnog ormarića.
posmatrač
27.06.2010., 14:44
Tradicija je i da Nemci nikad nisu ispali u prvom krugu, a moglo im se to desiti ...
E ali nije se desilo, tako neće ni ovo s penalima ako ih bude ...
:top:
Vanjushka
27.06.2010., 14:44
A i ako se ne varam te spomenute '66 u finalu se dogodio Hurstov gol koji je dan danas ostao nerazjašnjena misterija:D
To je posebna tema, i jedini trofej u prebogatoj povijesti su zapravo ukrali :D
Sta im drugo preostaje nego biti bahat, nece valjda o cinjenicama :D
Iiiiiiiiiii vratimo se nogometu a pustimo Židaktrolla u tamnom kutu noćnog ormarića.
:)
jos ces mi postat drag :facepalm:
Nomen Nescio
27.06.2010., 14:48
E ali nije se desilo, tako neće ni ovo s penalima ako ih bude ...
:top:
Honestly speaking - s jedne strane možemo gledati extra fudbal, ipak je duel između Nemačke i Engleske mnogo više no sam prolaz na četvrt finale. To je samo dodatna motivacija za dobru utakmicu.
S druge strane, upravo zbog značaja ove utakmice, mogu da okilave i igraju i jedni i drugi isuviše oprezno i ne baš tako napadački, pa onda se sve na kraju završi sa par šuteva na oba gola i sa - penalima. Što baš i ne bih voleo, ali ako tako mora - nas niko ni ne pita. :)
Goalkeeper
27.06.2010., 14:49
Tradicija je i da Nemci nikad nisu ispali u prvom krugu, a moglo im se to desiti, no - u pravu si.
3:2 za Englesku. :D Šta kažeš?
A volem švabe kako igraju, samo mi se čini da ih englezi mogu pobediti. Imam utisak da ovo može biti jedna od najzanimljivijih utakmica u ovom stoleću.
4:3(na penale):D
Ne vjerujem da ce biti jedna od najzanimljivijih,ali imam osjecaj da Englezi prolaze.
Ice_Cube
27.06.2010., 14:50
Ajmo švabe!http://img824.imageshack.us/img824/184/hico2.gif
:kava:
silhofn
27.06.2010., 14:52
pretplacene engleske zvijezde. toliko para ubiru u klubovima a u repki pojma nemaju. lampard i rooney se nisu vidjeli na prvenstvu.
panzer divizija u boj protiv mrskog neprijatelja! njemacka je naprednija u svakom pogledu. ekonomoski pogotovo!
repka im nije bajna ali nije bila ni u koreji i japanu pa su dosli do finala! deutschland uber alles!
zgazimo prepotentne engleze!
Švabe su bolje izgledali u skupini, pa se nadam da će tako i bit danas....
A i nepogrešiva hobotnica Paul je reko za švabe pa će valjda bit tako...
Grupa Queen
27.06.2010., 14:54
Nakon blamaža na zadnja dva svjetska prvenstva, izgleda da neki nikako da nauče lekciju kako se riječima nikoga ne pobjeđuje. Na SP se nismo kvalificirali i shodno tome trenutno nismo dovoljno dobri da posprdno komentiramo ikoga.
Nomen Nescio
27.06.2010., 14:57
4:3(na penale):D
Ne vjerujem da ce biti jedna od najzanimljivijih,ali imam osjecaj da Englezi prolaze.
Na penale - pa možda, ali radije bih voleo gledati neku dobru tekmu, ne neki kukavičji fudbal. :)
Galijun
27.06.2010., 14:58
Ali smo dovoljno dobri da copramo susjede nam http://www.pic4ever.com/images/2i1d1co.gif
Ali smo dovoljno dobri da copramo susjede nam http://www.pic4ever.com/images/2i1d1co.gif
hihihihi..u tom smo najbolji -----> http://planetsmilies.net/angry-smiley-8014.gif
:D
Vanjushka
27.06.2010., 15:01
Precijenjujes nas, oni su dovoljni sami sebi (za neuspjeh) :D
sr-bistabil
27.06.2010., 15:02
tu vjerujem capello računa na tromost njemačkog stoperskog para...
Moguće je da, kao i u prethodnoj utakmici, računa na to da su Heskey i Crouch qratz od ofce... :ne zna:
Vanjushka
27.06.2010., 15:05
http://www.youtube.com/watch?v=9ZaWe3elBmE
:s
http://www.youtube.com/watch?v=9ZaWe3elBmE
:rofl: :s Zakon!
Jel netko ne igra zbog kartona ili ozljede? Čujem da je Schweini upitan.
Jel netko ne igra zbog kartona ili ozljede? Čujem da je Schweini upitan.
Svinja igra! :p
Michael Collins
27.06.2010., 15:20
Pronoziram dobru tekmu sa čak dosta golova, Englezi imaju problem s vratarima a i Nijemci maju lošu obranu
lezerni88
27.06.2010., 15:23
http://www.youtube.com/watch?v=UWbZgGC5hpQ
:driver:
ma u ovoj tekmi će odlučiti opet penali i opet to da Njemački stroj pobjeđuje :kava:
Ipak su oni hladnije glave :mig:, a i ako to sami engleski navijači kažu, onda :ne zna: :kava:
...uglavnom, jedna od ovih ekipa će riješit Argentinu kolko god opet svima to izgledalo nepojmljivo i ne bilo drago al to će bit tako :ne zna: :kava:
ReturnOfTheJedi
27.06.2010., 15:43
nek' nijemci pobijede jer imaju više šanse srediti retardiranog argentinskog izbornika
Whatever
27.06.2010., 15:48
tifoseria inghilterra :rozi:
Ajmooooo švapci :s:s:s
Inbridi sucks big cocks :2up:
Wannabes
27.06.2010., 15:52
Danas za Engleze. :kava:
Dosad nisu odigrali ništa, nadam se da će pokazat nešto danas.
sesvečan
27.06.2010., 15:52
evo ga, počinje...i Blaž komentira :s
kandidatrizla
27.06.2010., 15:53
ok evo prijenosa....
cujemo se ekipa:)
sretno svima
ajmo ENGLESKA!
:rofl::rofl::lol:
Ajde kad ste svi okačili klipiće, da i ja stavim jednu pjesmu podrške Elfima :D:rofl:
The spirit never dies - Falco (http://www.youtube.com/watch?v=OBR2Z8owAX8)
tinna01
27.06.2010., 15:55
Blažičko komentira:rolleyes::rolleyes: eto objektivnog prijenosa:kava:
Ice_Cube
Ako Švabe zabiju prvo gol mislim da će proć dalje.:kava:
Nomen Nescio
Nemačka himna najpre... :)
STINGer
27.06.2010., 15:56
Ajmo poljaci... ovaj, turci... ovaj, nigerijci... pardon, švabe :lux:
btw... jebo ovu utakmicu bez penala :cerek:
STINGer
27.06.2010., 15:56
Blažičko komentira:rolleyes::rolleyes: eto objektivnog prijenosa:kava:
Da reklamira Ćoskan također bi bilo "objektivno" :rofl:
Roose Bolton
27.06.2010., 15:57
Ali će Pearce danas najebat kad Capello počne lupati sve oko sebe.
Whatever
27.06.2010., 15:58
Blažičku nitko nije objasnio da njemačka himna više ne počinje sa Deutschland uber alles :rolleyes: :D
Nomen Nescio
I Mik Džeger peva engl. himnu, svaka mu čast. :)
Koliko bi god volio da svabe to dobiju,smrdljivi englezi ce se provuc
Delvecchio
Danas za Engleze. :kava:
Dosad nisu odigrali ništa, nadam se da će pokazat nešto danas.
Priznaj da uvijek navijaš za engleze, PRIZNAJ! :kava:
http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gifhttp://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gifhttp://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
posmatrač
27.06.2010., 15:59
WAS ????
:eek:
I Mik Džeger peva engl. himnu, svaka mu čast. :)
Možda zato jer je Englez?:zvrko:
Galijun
27.06.2010., 15:59
AAAAAAAAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
DOJČLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAND
posmatrač
27.06.2010., 16:00
http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gifhttp://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gifhttp://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__smokelots.gif
Spremia sam dvi kutije rezerve :D
sr-bistabil
27.06.2010., 16:00
Nije bilo sukoba, pjeva se i pleše... :rigo::rigo::rigo:
Odio eterno al calcio moderno... :kava:
MR-26-7
27.06.2010., 16:01
IIINGERLAAAAND!!!!!!
Whatever
27.06.2010., 16:01
WAS ????
:eek:
Mach dir keine Sorgen, ich hasse England :cerek: :rofl:
Spremia sam dvi kutije rezerve :D
hahah, meni ponestalo nokata:D
Ja sam valjda jedini koji ne gleda tekmu, za sad. Ne da mi se tražit streamove a ni gledat nogomet. :D
A ništa uključit ću se kasnije, sad još čil. :D :kava:
shark821
27.06.2010., 16:02
Šta prasičko bulazni da je skoro pola stadiona prazno :ne zna:
pa kolko ja vidim sve je puno :rofl:
gibt es jemanden hier, der england nicht hasst?
Galijun
27.06.2010., 16:04
Ozile :(
posmatrač
Ajmooo turčineeeee :D
STINGer
Uuuuuuuuu, zamalo :lux:
Whatever
auuuu :s
Roose Bolton
27.06.2010., 16:05
Šta prasičko bulazni da je skoro pola stadiona prazno :ne zna:
pa kolko ja vidim sve je puno :rofl:
je. fakat je stadion krcat.
debeli je na stadionu kao ti i ja :)
Ajmooo turčineeeee :D
a ko ce im drugi zabit :rozi:
ovo je bilo blizu :kava: dobro je dobro je :kava:
vorwärts! :cheer:
Whatever
27.06.2010., 16:07
je. fakat je stadion krcat.
debeli je na stadionu kao ti i ja :)
debeli je u studiju jer je mora platit avio kartu i pol na račun debljine :kava:
Roose Bolton
27.06.2010., 16:09
debeli je u studiju jer je mora platit avio kartu i pol na račun debljine :kava:
ali bitno je da konfabulira kako je vidio ljude sa natpisima kupujem kartu :lol:
STINGer
Evo Button veli da njemačka trenutno vodi 1:0 :rofl:
PowerLock
Deutchland Deutchland Auf Wiedersehn, Auf Wiedersehn :-)
shark821
27.06.2010., 16:10
sr-bistabil
Podolski je idiot.
ovaj Podolski je retaj i to malo gore vrste. :kava:
shark821
ali bitno je da konfabulira kako je vidio ljude sa natpisima kupujem kartu :lol:
je, ali na tv-u :lol:
Podolski je idiot.
u potpunosti se slažem. :)
nadam se da ce ga sad stvaaaarno skoro izvadit van :o
doista se nadam :o
Whatever
27.06.2010., 16:11
you inbred-lover :D
PowerLock
27.06.2010., 16:12
Prijavit ču te za Govor Mržnje! :D:mig:
jebote kakva je ovo reakcija nakon primanja lopte. kao pičkica neka. valjda se bojala curica da će joj se lopta u glavu odbit. :ne zna:
posmatrač
27.06.2010., 16:13
Malo morgen pajdo :D
P.S.
i nisu se ni pomarisali navijači .... ne bu dobro ovo :D
Whatever
27.06.2010., 16:15
računamo na afričke krtice i Jamesa :s
Opala, vuvuzele su nadglasane:lux:
posmatrač
27.06.2010., 16:19
Opala, vuvuzele su nadglasane:lux:
Ovi glupani na BHT isključili ton s terena :mad:
prince lorang
Evo jedan stream: http://atdhe.net/20829/watch-germany-vs-england-italian
tinna01
Da reklamira Ćoskan također bi bilo "objektivno" :rofl:
a jebiga, onda najbolje Balog :rofl:
STINGer
27.06.2010., 16:20
Mirooooooo :lux:
Roose Bolton
Terry :s :s :s
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :cerek::cerek:
klose :lux: klose :lux: klose :lux:
posmatrač
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAHAHAHAHAHAHAHHAAHH
KLOSEEEEEEEEEE
:cheer: :cheer: :cheer:
KLOSE! :s
sr-bistabil
Engleska nemre bit jadnija... :rofl:
Whatever
gooooooooooooooooooooooool :lux: :tulum:
prince lorang
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KLOOOSE
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! :lux:
ajmo teutonci! :top:
Ponosna_Hrvatica
Miroooooooooooooooooooooooooooo :D
PowerLock
Dakle sad je rat! :D
STINGer
JEbote, golman asistent :s :s :s
Vilibald
:lux:
Sweet/Bitter
:lux: :lux: :lux:
Die Elf :cheer:
Vaskolini
blizu blizu blizu goooooooool :s
snowleopard
Hehehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Gdje vam je sada Lampard. Gdje vam je sada god save the queen. :W
Galijun
27.06.2010., 16:21
:lux: :lux: :lux:
Faul u napadu, ali nije da je ikome žao
Whatever
MIRO KLOSE :lux:
gonzalez66
Klose :s
chelseafever
Talk about football coming home... :facepalm:
Poljak ga je zavaljao. Sehr gut Miro.
Byron M
Engleska obrana :facepalm:
Vilibald
Evo jedan stream: http://atdhe.net/20829/watch-germany-vs-england-italian
evo bolji http://www.eurovisionsports.tv/
sr-bistabil
27.06.2010., 16:22
Još da ovaj Turčin ne sabotira, di bi im bio kraj... :D
ivo patijera
Danke Dojčland :s
nakon njemacke , mi smo drzava koja najvise navija za njih vjerovatno :D
Dojcland!! :D
Djeluju mnogo svjezije ..i hrabrije !:top:
ma zajebat će ova njemačka, englezi će izjednačit... nadam se da neće... :D
gonzalez66
Njemačka oštećena :s:kava:
Engleska obrana :facepalm:
:five:
totalni fail :lux: jedna jedina lopta :lux: d.i.z.a.s.t.e.r. :lux:
rokolina
Sranje!:( Ovo ce Engleze ubit u pojam!:facepalm:
Samo nek se oporave!:moli:
Faul u napadu, ali nije da je ikome žao
:rofl::rofl:
upson i terry :rofl::rofl::rofl:
PowerLock
27.06.2010., 16:23
Hehehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Gdje vam je sada Lampard. Gdje vam je sada god save the queen. :W
A gdje je vama Dresden? :W:D
wuuni u zadnji red tribina :s
runi u najboljoj tradiciji hnl-a... :s
Vilibald
fufljavi blaŽićko :rofl: :facepalm:
posmatrač
Idemo ih sad natrpat
ponizit ...
zgazit :D
http://www.emofaces.com/en/smilies/g/germany-flag-waving-smile-animated.gif
sr-bistabil
27.06.2010., 16:24
Dobro je Miro Upsonu uvalio lakatuša...
A gdje je vama Dresden? :W:D
:rofl::rofl:
kasno sam se uključia u utakmicu i odma dobre vijesti :D
Vincent V
Oooooo majku ti jebem, dođe mi da pitam minđušara otkoga smo mi to spušili 9-1 :horror: .horror:
PowerLock
Sranje!:( Ovo ce Engleze ubit u pojam!:facepalm:
Samo nek se oporave!:moli:
Dobit ćemo mi ovo rokolinica... niš se ne brini, samo malo čaja i sve bu bilo OK :kava:
rokolina
27.06.2010., 16:25
Danke Dojčland :s
nakon njemacke , mi smo drzava koja najvise navija za njih vjerovatno :D
A i to mi bas nije jasno, kad se njima zbilja zivo jebe za nas.Mislim da imamo imaginary friend.:kava:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.