PDA

View Full Version : 1/4 finale SP-a: Brazil - Nizozemska 1:2

stranice : 1 2 3 [4]

Đanker
03.07.2010., 11:57
kad se brazilcima vrati u momčad,igrači u stilu ronaldinha i ronalda,i kad bude pravi brazilski mentalitet i prava njihova igra brazil će se jako brzo vratit na vrh :kava:..zato tribaju vratit staru svoju igru i biti posebni a ne ka trenutno svi :kava:

dplazin2
03.07.2010., 11:59
nego, je li bio Mick Jagger na utakmici :kava:

PatriotSLO
03.07.2010., 12:00
kad se brazilcima vrati u momčad,igrači u stilu ronaldinha i ronalda,i kad bude pravi brazilski mentalitet i prava njihova igra brazil će se jako brzo vratit na vrh :kava:..zato tribaju vratit staru svoju igru i biti posebni a ne ka trenutno svi :kava:

Imali su 2006 i Adriana, Ronaldinha, Juninha...pa znamo, kako je to sve izgledalo i završilo.

Đanker
03.07.2010., 12:03
Imali su 2006 i Adriana, Ronaldinha, Juninha...pa znamo, kako je to sve izgledalo i završilo.

imali su :kava:..a nisam navea ka radi toga sta su bolji od drugih nego zato jer su imali onakav mentalitet i bilo ih je lipše gledati..a dok ovaj moderni nogomet europski mi nije napet :kava:

Đanker
03.07.2010., 12:06

ako je,on je kriv:rofl:

PatriotSLO
03.07.2010., 12:09
Inače, Brazil već više od 20 godina ne igra jogo bonito, dakle, oni koji maštaju o tome, su valja propustili poslednjih 5 SP.

Brazil nikad više neće igrati šmekerski jogo bonito.Onaj pravi jogo bonito su igrali u 80-tim godinama, na SP 82 i 86 i osvojili-ništa.

Ove godine su podbacili, jer igrači nisu psihički dovoljno jaki, jednostavno.Filozofija nogometa je bila sasvim OK, slična onoj sa 94.

hulijo đuturum
03.07.2010., 12:24
Dungi keretenu se sve obilo o glavu, Dunga :W

Kako kralj nogometa i alkohola Ronaldinho uživa:kava:

Brazil s dva zadnja vezna, i to najobičnija kostolomca, to je blasfemija:mad:

pa već je više puta objašnjeno da brazil ovako igra već dvadeset godina i da dunga nije ništa izmislio. pa se opet ponavlja da je dunga uništio brazil.

94. vezni red zinho-dunga-mauro silva-mazinho

98. cesar sampaio-dunga

02. gilberto silva-kleberson

zeljko_ri
03.07.2010., 12:26
Brazilci imaju veliku šansu osvojiti slijedeće SP. A Nizozemci bi mogli, mada je još daleko, ponoviti još jedno finale Nizozemska - Argentina i osvetiti se Argentini za poraz u finalu.

Odin335
03.07.2010., 12:29
Ma Ruud bi pored Robbena i Snejdera u laganini trpao odpatke :kava:

posmatrač
03.07.2010., 12:35
I Kiki šta veli brazilac ... ko je kriv?

Hoće letit Dunga .... kažu da je već dao ostavku?

Dr.Phil
03.07.2010., 12:37
Ma Ruud bi pored Robbena i Snejdera u laganini trpao odpatke :kava:

Ruud i sa jednom nogom je bolji od svih napadača koje nizozemska trenutno ima zapravo Makaay,Kluivert,Bergkamp vraćeni iz penzije su bolji:D

Hildegard
03.07.2010., 12:44
ma serem se na prvenstvo di u zavrsnici igra urugvaj,nizozemska,spanjolska.
dajte nam brazil,italiju,englesku,francusku

:mama::mama::mama:

Grupa Queen
03.07.2010., 12:51
Inače, Brazil već više od 20 godina ne igra jogo bonito, dakle, oni koji maštaju o tome, su valja propustili poslednjih 5 SP.

Brazil nikad više neće igrati šmekerski jogo bonito.Onaj pravi jogo bonito su igrali u 80-tim godinama, na SP 82 i 86 i osvojili-ništa.

Ove godine su podbacili, jer igrači nisu psihički dovoljno jaki, jednostavno.Filozofija nogometa je bila sasvim OK, slična onoj sa 94.
Ne bih rekao da nisu fizički jaki. Možda nisu najjači, ali daleko od toga da su slabi. Naprosto su dobrim rezultatima stvorili sami sebi jedan period letargije u igri, stekli su osjećaj nepobjedivosti koji kad-tad dovede do trenutka slabosti. I onda kada je taj trenutak stigao, ostali su zbunjeni i falilo je gladi da to preokrenu. Pogledao sam sinoć snimku do kraja, nisu imali nikakve šanse da izjednače, kao da nisu željeli povjerovati da zaista gube utakmicu!

B52
03.07.2010., 13:47
kažu da je... osnivaju se već po netu kao nekakve grupe mrzitelja.. to sam pročitao negdje :ne zna:

pobb
03.07.2010., 13:50
Ruud i sa jednom nogom je bolji od svih napadača koje nizozemska trenutno ima zapravo Makaay,Kluivert,Bergkamp vraćeni iz penzije su bolji:D

slažem se, to je oranje kak spada, ne ovo sad...
al kak to inače često zna biti, ne osvojiš s najboljom generacijom, pa onda ni s onom jako dobrom, nego na krajom s onom koja je najlošija od te tri..

luka_fc
03.07.2010., 14:04
Nisam gledao ovaj čuveni preokret, kod 1:1 sam morao napustiti produktivno radno mjesto sa televizorom. Za 15 minuta sam ugledao televizor kod blagajnika u kućici na parkingu kod autobusnog kolodvora i skoro se zabio u stupić kada sam vidio 2:1. Dunga, pojest će te anakonda!

što si krenuo na graffiti jam? :D:rofl:

sad se samo možemo nadat što će bit ko Nizozemska proigra :)
iako obe ekipe nisu briljirale na SP, bolje da su prošli Tulipani ;)

~~~RI~~~
03.07.2010., 14:15
Brazilci imaju veliku šansu osvojiti slijedeće SP. A Nizozemci bi mogli, mada je još daleko, ponoviti još jedno finale Nizozemska - Argentina i osvetiti se Argentini za poraz u finalu.Švabe danas skidaju argentince, a onda nih skidaju španjolci u polufinalu. S urugvajem idemo do penala, a onda napokon nekoga pobjeđujemo na istim. Dakle finale: NED - ESP
:kava:

Playlife_
03.07.2010., 14:24
Da prokomentiram utakmicu..

:vidiga:brazil

A sad plesat sambu po plažama:bicedobro:

Nizozemska:lux:

Grupa Queen
03.07.2010., 14:26
što si krenuo na graffiti jam? :D:rofl:

Jesam, ali sam se morao vratiti nazad kući jer u busu više nije bilo mjesta. Nije bilo 50 wrajtera, bilo ih je puno više.

luka_fc
03.07.2010., 14:31
Jesam, ali sam se morao vratiti nazad kući jer u busu više nije bilo mjesta. Nije bilo 50 wrajtera, bilo ih je puno više.

moga si vidit jel bilo mista kod skejtera :D

PetarGirl
03.07.2010., 14:32
Da prokomentiram utakmicu..

:vidiga:brazil

A sad plesat sambu po plažama:bicedobro:

Nizozemska:lux:
tocno tako.neka je brazil ispa.bas mi je drago
toooooooooooooooooooooooooooooooooo
sanjala san o tome kakoce brazil pusit od nizozemske.ne volin ni jedno ni drugo al vise mrzin brazil iako Kaku volin

MateSt123
03.07.2010., 14:45
tocno tako.neka je brazil ispa.bas mi je drago
toooooooooooooooooooooooooooooooooo
sanjala san o tome kakoce brazil pusit od nizozemske.ne volin ni jedno ni drugo al vise mrzin brazil iako Kaku volin

I meni je drago jer je Brazil ispa...Nizozemska :Pivo:

Kiki
03.07.2010., 14:54
I Kiki šta veli brazilac ... ko je kriv?

Hoće letit Dunga .... kažu da je već dao ostavku?

Nije mu se jos sleglo. Cekaj....idemo sad na brazilski rostilj, sad ce krenut analize.
A ja cu spijat pa cu prenit amo. :zubo:

zvm
03.07.2010., 15:02
I to što kažeš. :)
A onda bi mi bili i puno simpatičniji. Van Persie mi je jedan iznimno iritantan lik. Vjerujem da je jako arogantan i antipatičan i uživo. Možda da Edurado nešto kaže o tome!?
Ruud je, s druge strane, sasvim ok lik. Barem ovako preko TV-a. :)
DA ne spominjem da je i teško bolestan i bez noge bolji od Jan Klasa.

Hildegard
03.07.2010., 15:07
Kakva je to završnica svjetskog prvenstva bez Brazila, Italije, Engleske, Francuske...kmee kmee kmeee:mama::mama::mama:

Patite razmažena derišta.:kava:

DPMM
03.07.2010., 15:15
:rofl: zamisli šta će bit ako večeras ispadne joga bonito Espana :mama::D

Imran
03.07.2010., 15:18
:rofl: zamisli šta će bit ako večeras ispadne joga bonito Espana :mama::D

bit će joga plačita :mama: al bogovi ne mogu dvaput past na tjeme :)

qkac
03.07.2010., 15:32
Jedino mi drago šta sad glupi novinari više neće pisat o Robbenu ka najboljem igraču Nizozemske, Sneijder je pokaza da je BOG :s

Dr.Phil
03.07.2010., 16:38
Jedino mi drago šta sad glupi novinari više neće pisat o Robbenu ka najboljem igraču Nizozemske, Sneijder je pokaza da je BOG :s

Robben je dobar ali postalo ga je lako čitati ima tu jednu šablonsku fintu koju najčešće koristi pa ono nakon nekog vremena bi ga i igrači Graničara iz Županje,a da neće profići.

brale_st
03.07.2010., 22:41
pa već je više puta objašnjeno da brazil ovako igra već dvadeset godina i da dunga nije ništa izmislio. pa se opet ponavlja da je dunga uništio brazil.

94. vezni red zinho-dunga-mauro silva-mazinho

98. cesar sampaio-dunga

02. gilberto silva-kleberson

Je samo su u svim tim momčadima igrala po dva napadača. Za razliku od Dungine... :kava:

Ken
03.07.2010., 23:54
Onog Van Perisa bi da sam Sneijder zasamarao par puta :s

uzima lopte da izvodi slobodne, ne zeli van, pizdi na Sneijdera da zasto njega ne vadi...

balavce, igras u arsenalu, kurca nisi osvojio u zivotu, klanjaj se osobi koja je digla treble :s :s :s

jos jedna u nizu nizozemskih prijevara, Europa je krcata istima!

Mezomorph
04.07.2010., 01:08
Lol, koja lavina "simpatija" naspram Oranjama ... kenj kenj kenj :rolleyes:

La Teta
04.07.2010., 01:17
Brazilci su bili jako pazljivi, pobjedili su sami sebe, da bi Nizozemci dobili sansu da prvi put osvoje SP. Valjda im je vise dosadilo osvajati tu titulu. :ne zna:

Baščan_87
04.07.2010., 01:23
Brazilci su bili jako pazljivi, pobjedili su sami sebe, da bi Nizozemci dobili sansu da prvi put osvoje SP. Valjda im je vise dosadilo osvajati tu titulu. :ne zna:

Slažem se...Nije zalud uz ostale i Melo-a bolio đon za razvoj utakmice, pa malo gazio iz dragosti i da još pripomogne...:D

divizija
04.07.2010., 11:02

brazilcima se desilo da u jednom trenutku dođu u rezultatski minus i onda su se raspali u glavama.
menbtalni problem, bili su bolja ekipa i mogli su izjednačit do kraja.
misli md aje problem južnoamerikanaca kad gube što im tad već u glavi prolazi "što će mi radit kad se vratim u domovinu"

hulijo đuturum
04.07.2010., 11:26
Je samo su u svim tim momčadima igrala po dva napadača. Za razliku od Dungine... :kava:

što ne znači da su bili imalo atraktivniji od ove dungine ekipe. naprotiv.

ove ekipa je barem imala kaku i robinha u vezi, 94 su imali 4 trkača .

hoy
04.07.2010., 13:38
BTW, zasto novine kod nas inzistiraju (pa i neki na forumu vidim) da se brazilska reprezentacija zove karioke?
To nema veze s mozgom.
Carioca se koristi samo i iskljucivo za gradjane Ria.

Reprezentaciju jednostavno nazivaju selecao ili, u punom nazivu, selecao canarinha.

Amen. Aleluja. :Pop:

Prestala sam objašnjavat ljudima, ne da mi se više. :D

Tuga, jad i čemer zbog ispadanja Brazila, al ono... Bićebolje. :cerek:

Kimi#1
04.07.2010., 14:42
Ne mogu reci da mi nije drago sto je Brazil ispao. Niti ih je lipo gledati niti su likovi. Nula. Svaka cast Nizozemcima, odlican povratak.

Dunga idi lipo treniraj Japan ili J. Koreju, grijeh je postavljati ovakvu igru sa takvim igracima.

Ej,imaju i te dvije repke svojih fanova :D

Kiki
04.07.2010., 19:45
Tuga, jad i čemer zbog ispadanja Brazila, al ono... Bićebolje. :cerek:

Bice, bice. :)

BTW, Brazilci s kojima sam pricala ne krive Dungu. Krive Filipe Meloa i njegov mentalni sklop. I to ne toliko za onaj nesretni autogol, jebiga, bila je greska al stas, koliko za gazenje Nizozemca i to sto je poslan van.

Imran
04.07.2010., 22:54
I očekivano Dunga dobiše otkaz. Tko bi ga mogao zamijeniti :)

Sudden Sid
04.07.2010., 23:08
Onog Van Perisa bi da sam Sneijder zasamarao par puta :s

uzima lopte da izvodi slobodne, ne zeli van, pizdi na Sneijdera da zasto njega ne vadi...

balavce, igras u arsenalu, kurca nisi osvojio u zivotu, klanjaj se osobi koja je digla treble :s :s :s

jos jedna u nizu nizozemskih prijevara, Europa je krcata istima!

Auuuuuu, Van Persie, kralj iritantnosti i beskoristan igrač :s :s

Još on i Bendtner u napadu. Jebemti, Cristiano Ronaldo je miss simpatičnosti u usporedbi s tim balvanima :s

freelancer
05.07.2010., 09:20
Oranje će preorati ove kariokice danas! :kava:

Kada me nitko neće pohvaliti, kao prvi sam ovo rekao na ovom topicu 02.07.2010, 09:48! :kava:

Zloban
05.07.2010., 10:00
Auuuuuu, Van Persie, kralj iritantnosti i beskoristan igrač :s :s

Još on i Bendtner u napadu. Jebemti, Cristiano Ronaldo je miss simpatičnosti u usporedbi s tim balvanima :s

Ajde, nije van Persie tako loš igrač. Istina, trenutno je u očajnoj formi a i bio je ozljeđen duže vrijeme ali inače, unatoč svim manama, uopće nije loš igrač. Ni neke megazvijezde se baš nisu iskazale na prvenstvu (Rooney, Torres, Ronaldo, Kaka) pa se to valjda može desit i jednom van Persiu.

Lonsdale
05.07.2010., 10:26
Malo sam preletio preko komentara i nigdje ne mogu pronaći one što su branili Dungu i veličali njegovu odluku da ne zove one koji se igraju nogometa, već one koji će mu donijeti titulu.

Ovo nije ligaško natjecanje gdje kvaliteta u 99 posto slučajeva dođe do izražaja. Ovo je natjecanje na ispadanje u najizjednačenijim sportu i tu je faktor sreće ogroman.
To što je Urugvaj u polufinalu ne znači da je on bolji od Brazila, Argentine, Portugala, Italije, Francuske, Engleske...štoviše, vjerojatno nije bolji. U utakmicama s tih šest reprezentacija, teško bi pobijedili u dvije...

Mnogi su se smijali Brazilu iz 2006-e i nazivali ga putujućim cirkusom. Pa što je napravio ovaj ozbiljni Brazil, osim što je svojim igrom iritirao mnoge. S tim, da je ondašnja Francuska bila dvostruko bolja od ove Nizozemske.

Da su u ovoj ekipi bili Marcelo, Ronaldinho, Diego, Pato, Neymar...ne mora znači da bi bila SP, ali bi barem znali da gledamo Brazil.

Kad vidim u ekipi Gilberta Mela koji ima 34 godine, nije mi jasno zašto nije mogao igrati i Roberto Carlos. Ako vidim učinak veterana Grafitea, ne vidim zašto Dunga nije vodio debelog Ronalda.

Da ne govorim da čovjek nije bio u stanju napraviti dvije poštene zamjene. Bilo bi bolje da je stavio u napad zadnjih 10 minuta nekog stopera da skače, nego što je uveo Nilmara.

Statistika trojice napadača u prošloj sezoni je očajna. Brazil si ne može dozvoliti da mu u napadu igraju igrači koji zabijaju 10 golova po sezoni.

No, možda ovo i nije loše. Siguran sam da ćemo već na sljedećoj utakmici gledati napadački raspoložen Brazil, jer nema šanse da drugi izbornik krene Dunginim stopama.

Hvala Melu što je svojim greškama spasio nogomet :)

Sudden Sid
05.07.2010., 11:01
Ajde, nije van Persie tako loš igrač. Istina, trenutno je u očajnoj formi a i bio je ozljeđen duže vrijeme ali inače, unatoč svim manama, uopće nije loš igrač. Ni neke megazvijezde se baš nisu iskazale na prvenstvu (Rooney, Torres, Ronaldo, Kaka) pa se to valjda može desit i jednom van Persiu.

Da, ali ne vidiš Torresa kako kmeči jer ga se vadi iz igre. Jedno je biti u lošoj formi, a drugo je biti u lošoj formi i dalje misliti da si bog nogometa.

the edge
05.07.2010., 11:16
I očekivano Dunga dobiše otkaz. Tko bi ga mogao zamijeniti :)

Scolari je najveći favorit.

Imran
05.07.2010., 11:25
Scolari je najveći favorit.

:eek:

Mezomorph
06.07.2010., 15:10
Mr Redneck Universe :D

freelancer
07.07.2010., 09:18
Šta se ovdje još može pisati? :ne zna:

Krusty