PDA

View Full Version : 1/4 finale SP-a: Brazil - Nizozemska 1:2

stranice : [1] 2 3 4

Veko32
02.07.2010., 08:06
http://img.fifa.com/imgml/flags/mh/fwc2010/away/bra.pngBrazil - Nizozemskahttp://img.fifa.com/imgml/flags/mh/fwc2010/home/ned.png

Stadion Nelson Mandela Bay će danas ugostiti dva favorita ovog svjetskog prvenstva. Nizozemsku i Brazil, momčadi čiji je brand postao smrtonosna kontra te su opakim kontrama zamjenili donedavnu lepršavost za kojom žalimo svi na ovom forumu.

Niti jedna ekipa još nije izgubila, tako da u slučaju penala može se dogoditi da jedni odu kući neporaženi. Kakva će to nogometna nepravda biti.

Seleção i Oranje kvalificirali su se u drugi krug sa utakmicom viška, te su nakon toga prošli Čile i Slovačku. Ekipe su se susrele na prvenstvima 3 puta. 1974 je Nizozemska prošla dalje, dok su 94 i 98 uspješniji bili Brazilci, obadva puta sa Dungom u postavi. Da li će ih odvesti do trećeg prolaska u nizu ostaje da vidimo danas. O BOŽE KAKVA ĆE TO UTAKMICA BITI :s

Tradicionalno napadačke ekipe 2010 godine zaokrenuli su nogometne filozofije svojih zemalja 180 stupnjeva te Dunga i van Marwijks igraju dosta sličan nogomet, no ovaj puta ne napadački, već na pressing, brzu transformaciju i ubojitu kontru. Moderni nogomet, koji dokazano donosi rezultat. Robben, Snejider, Lucio, Maicon, Kaka, Fabiano... sve to danas ćemo gledati na spektaklu u 16:00

Hoće li Kaka proraditi? Hoće li Robben postići gol kakav konstantno zabija? Hoće li Lucio, Maicon i Cesar, ekipa koja je zaustavila najjači napad na svijetu ikad onaj Barcelonin, ponovo biti glavni oslonac Brazila ovoga puta sa sjajnim Juanom u svojim redovima? Hoće li Snejider zabiti nešto iz daljine? Iz prekida? Može li Maicon do zlatne lopte? Pitanja je puno, a odgovor nas čeka za nešto više od 8 sati. Utakmica detalja, utakmica odluke.. Uživajmo danas u nogometu. :lux: U ozbiljnom nogometu, iako ne španjolski lepršavom, opet dostojnom naše pažnje. Naprijed Nizozemska, naprijed Brazil!

http://www.interusrcu.com/wp-content/uploads//2010/04/inter-juventus-2-0.jpg http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2009/8/29/1251576015738/Bayern-Munichs-Arjen-Robb-001.jpg

Veko32
02.07.2010., 08:13
o kako li sam nestrpljiv

jägermeister
02.07.2010., 08:21
:rofl:

volio bi da nizozemci prodju (naravno radi cruyffa :rofl: , tak svaki turnir velim )....kolko citam brazilu fali elano i jos neko , fabiano u dobroj formi, iza su jaki s luciom ...

nizozemci, treba vidit jel robben moze izdrzat, kolko ce prostora imat sneijder, dal van persie moze nest i pogodit il samo klafrat za novine....

ajmo oranje :s

House M.D.
02.07.2010., 08:49
Čitam po raznim portalima da Nizozemci loše igraju...Iako mi nije jasno kako je 4 pobjede loše..To što igraju na minimum i profesionalno samo na prolaz nije loše.
Šta se očekuje da svaka tekma bude 5:0 ili 6:0...Velika su očekivanja zbog prošlog EURO-a na kojem su poderali puno jače momčadi sa po 3-4 gola razlike, dok se
danas na turniru bore sa malim momčadima za pobjedu. Mislim da igraju dosta dobro no ne onako kako znaju, a to će pokazati tek danas na tekmi. Problem je što nemaju
klasičnog napadača tipa Van Nistelrooy koji je imao nos za naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme i koji je znao završiti svaku akciju i kojeg mnogi vratari, kada je unutar 16,
smatraju ubojicom. Igrat će se sigurno bez puno driblanja te mislim da bi Nizozemci mogli napraviti iznenađenje. Brazil ne igra atraktivno, igraju čvrsto, na zadnje redove i onda
brze kontre i time razbijaju igru. Igraju, usudio bih se reći monotono, te im dosta igrača k tome i fali. Volio bih vidjeti Elf i Oranje u finalu i mislim da to zaslužuju. Imaju jaku ekipu i pojedince
no nemaju trofeja. Trebali bi prekinuti taj niz i uzeti trofej. Robben im je samo taktička varka..Nije spreman, ovo ono, nije klinac. To se samo prezentira medijima. Mislim
da će Robben pokazati puno više i da će zadavati jako puno muka..Problem je samo u klasičnom napadu, kojeg nemaju..I naravno nadam se da će obrana biti na nivou. Marwijk je
najavio da ako će Brazil igrati 4-2-3-1 da bi Oranje mogle 4-1-4-1 s time da u obrani nikako ne bi ostavio igrače 1-1. To se ne smije dogoditi. I najavio je totalni nogomet (to smo imali prilike vidjeti),
brzo i hitre izmjene pozicija..Sve u svemu tekma bolja od finala :D

Boven Oranje Leeuwen! :D

Cesc
02.07.2010., 09:11
Nizozemci ako budu igrali onako kako su igrali do sada ovo glatko gube. a ne vjerujem da mogu bitno podić razinu igre tako da bi za mene prolaz nizozemske bio dosta veliko iznenađenje. s druge strane Brazil izgleda jako dobro, i igraju sve bolje i bolje. imam dojam da oni još nisu ful gasom odigrali ni jednu utakmicu. Nizozemcima je najveća šansa Bastos, tj. stavit Robbena na njegovu stranu, to mi se čini kao najslabija točka u Brazilu.

nar.kO
02.07.2010., 09:13
Nizozemci se nadaju previše.Nisu pokazali neku igru.Nije ni Brazil,ali ipak mislim da će to oni rutinski riješiti.Robinho igrač utakmice.:kava:

the edge
02.07.2010., 09:29
Prenosim zanimljivosti iz današnjih novina:

• Nizozemska reprezentacija pod vodstvom Berta van Marwijka u rekordnom je nizu od 23 utakmice bez poraza.

• Posljednji ogled Nizozemske i Brazila datira sa Svjetskog prvenstva 1998. godine. Slavila je tada južnoamerička reprezentacija nakon izvođenja jednaesterca u polufinalu turnira. Gol s bijele točke za Brazil tada je postigao i aktualni izbornik Carlos Dunga.

• Utakmica u subotu bit će svojevrsna repriza susreta odigranog 1994. Na SP-u u Sjedinjenim Američkim Državama u fazi četvrtfinala natjecanja, u ljepotici prvenstva, bolji je bio Brazil 3-2.

• Ove su dvije reprezentacije do sada odigrale devet utakmica. U četiri pobjednika nije bilo, tri je puta bolji bio Brazil, dva puta Nizozemska. Ukupna gol razlika je 14-13 u korist Južnoamerikanaca.

freelancer
02.07.2010., 09:48
Oranje će preorati ove kariokice danas! :kava:

stipe_bp
02.07.2010., 09:56
I za ovu utakmicu kao i za onu Njemacka - Argentina, slobodno mozemo reci da je filnale pre finala.
Holandija uvek ima jak tim jake igrace, a slabo kad nesto uradi na velikim takmicenjima. - Mozda je sada doslo njihovo vreme...
Brazil je uvek najbolji... :) ali trenutno mi se ne svidja ovo sto selektor Dunga radi, jer ipak brazilska igra treba da ostane napadacki
prepoznatljiva...
Sve u svemu ockujem odlicnu utakmicu!
ps.
Upravo Maicon i Robben mogu resiti ovo utakmicu :DD

Grupa Queen
02.07.2010., 10:04
Ja ne vidim kako jedna ovakva Nizozemska može zaustaviti jednog ovakvog Brazila. Nizozemska obrana nije ništa posebno, napad i veza se svađaju, tu je jedan Robben koji nije sasvim spreman za ovakvu utakmicu. Brazil je pak u odličnoj formi, kada na golu imate jednog Julia Cesara, kada vam obranu drže Lucio, Juan (Žuan) i jedan Maicon onda je napadu lako. A tu je jedan Kaka, bivši igrač godine te par crnaca koji trče. 3:1 za "carioce" (karioke).

Pagis
02.07.2010., 10:09
Malo sambe Robinha i Kake bit će taman dosta za prolaz.

Veko32
02.07.2010., 10:11
Moram se složiti, eventualna šansa Nizozemaca su dalekometni pokušaji dvojice bombardera Robbena i Snejidera, al tu je problem što ih Brazilci koji igraju u obrani jako dobro poznaju. Robena su već jednom zaustavili, a sa Snejiderom treniraju skoro svaki dan, tako da faktor iznenađenja možemo zanemariti.

Biti će zajebano ako će Brazil raditi faulove u zoni šuta, a ovoj dvojici je zona šuta cijeli teren. O kako će to zajebano biti. Brazil prolazi.

onthehill
02.07.2010., 10:20
Eljero Elia bude zabil u 83. minuti.. :kava:

NOT

Đanker
02.07.2010., 10:21
malo majstorija brazilskih igrača biti će dovoljno :kava:

lucca
02.07.2010., 10:42
Hoće li Kaka proraditi? Hoće li Robben postići gol kakav konstantno zabija? Hoće li Lucio, Maicon i Cesar, ekipa koja je zaustavila najjači napad na svijetu ikad onaj Barcelonin, ponovo biti glavni oslonac Brazila ovoga puta sa sjajnim Juanom u svojim redovima? Hoće li Snejider zabiti nešto iz daljine? Iz prekida? Može li Maicon do zlatne lopte? Pitanja je puno, a odgovor nas čeka za nešto više od 8 sati. Utakmica detalja, utakmica odluke.. Uživajmo danas u nogometu. :lux: U ozbiljnom nogometu, iako ne španjolski lepršavom, opet dostojnom naše pažnje. Naprijed Nizozemska, naprijed Brazil!

:rofl::rofl::s

veka u prajmtajm bitte :kava: promptno :kava:

ps. oranje :rozi:

zeljko_ri
02.07.2010., 10:43
Volio bi da Oranje konačno nešto napravi i da izbaci Brazil. Ako Brazil ovo dobije na dobrom je putu da ode do kraja.
A slijedeće SP sigurno će na svom terenu otići do kraja. Ne želim dvaput gledati brazilsko slavlje u finalu :kava:

Imran
02.07.2010., 10:46
Dobit će Brazil, Oranje ne igra uvjerljivo, i igra im se svodi na daj Robbenu i šta bude. Bti će nekih 2:0 za Brazil.

Veko32
02.07.2010., 10:50
Ne mogu dočekati 16 sati.

the edge
02.07.2010., 10:53
I za ovu utakmicu kao i za onu Njemacka - Argentina, slobodno mozemo reci da je filnale pre finala.

:confused: Imamo dva finala prije finala. Tri finala? Polufinale prije polufinala? Četvrtfinale poslije osmine finala? :ne zna:

Veko32
02.07.2010., 10:54
U ovoj fazi su sve utakmica prave poslastice i prava finala prije finala. Nogomet :lux:

zeljko_ri
02.07.2010., 10:54
Ja mislim da je i po skupinama bilo utakmica koje su bile finale prije finala :kava:

:D

Grupa Queen
02.07.2010., 10:57
Imam doma dresove obje momčadi, koju li da podržim? Koju?

lucca
02.07.2010., 10:58
U ovoj fazi su sve utakmica prave poslastice i prava finala prije finala. Nogomet :lux:

:rofl::rofl:

the edge
02.07.2010., 11:03

Nijednu. Neka pobijedi bolji. Slavimo nogomet. :lux:

Road_Warrior
02.07.2010., 11:03
Ljudi stavit cu lovu danas na X na ovaj par, što mislite? :ne zna:

tominator
02.07.2010., 11:21
Ljudi stavit cu lovu danas na X na ovaj par, što mislite? :ne zna:

Sva tri znaka su u igri, pobjedit će oni koji zabiju više golova, lopta je okrugla...:ne zna:
:zubo:

the edge
02.07.2010., 11:24
SP 1994
Brazil-Nizozemska 3-2 (Romario, Bebeto, Branco/ Bergkamp, Winter)
http://www.youtube.com/watch?v=A3JfTAOkB8Q

Brazil: Taffarel, Jorginho, Mauro Silva, Branco (Cafu), Bebeto, Dunga, Zinho, Romario, Aldair, Marcio Santos, Mazinho (Rai).

Nizozemska: De Goey, Rijkaard (R. De Boer), Koeman, Witschge, Wouters, Overmars, Jonk, Bergkamp, Valckx, Van Vossen (Roy), Winter.

SP 1998
Brazil - Nizozemska 1-1 (Romario/Kluivert - penali, 4-2)
http://www.youtube.com/watch?v=ngtCiZDuB_I&feature=PlayList&p=252247C8A1EE8481&playnext_from=PL&playnext=1&index=2

Brazil: Taffarel, Aldair, Junior Baiano, Cesar Sampaio, Roberto Carlos, Dunga, Ronaldo, Rivaldo, Ze Carlos, Leonardo (Denilson), Bebeto (Emerson)

Nizozemska: Van Der Sar, Reiziger (Winter), Stam, F. De Boer, Jonk (Seedorf), R. De Boer, Bergkamp, Kluivert, Cocu, Zenden, Davids

nkwame
02.07.2010., 11:25
Po svemu do sad pokazanom: definitivno Brasil prolazi :ne zna: iako puno teže nego protiv Čile-a zbog sasvim drugačijeg stila igre.

08 IBRA
02.07.2010., 11:26
Očekujem briljantnu partiju Sneijdera :kava:

Đanker
02.07.2010., 11:48

obuci dres hrvatske i budi uz naše uvik :rolleyes:

House M.D.
02.07.2010., 11:55
Niti jedna dosada nije puno pokazala ali gledajući zadnji par tekmi a i sam turnir Nizozemci su puno bolje odigrali. Niti jedna momčad nije igrala sa žarom
jer nije bilo potrebe. Imali su lagane skupine i protivnike. Kad se samo sjetim dodavanja po zadnjoj liniji protiv Portugala i fućkanja sa tribina..

Otkaceni Decko
02.07.2010., 11:56
Ocekujem blamazu cvetica (lala):D

Germa
02.07.2010., 11:56
Oranje će preorati ove kariokice danas! :kava:

kratko i jasno!

Veko32
02.07.2010., 11:57
Brazil je briljirao cijelo prvenstvo. :kava: Igraju na dosta, čak i više od toga. Čvrsto iza efikasno naprijed i Maicon.

Vanjushka
02.07.2010., 12:00
Ovo je utakmica smrti

Ono
02.07.2010., 12:01
očekujem novo sramoćenje Ricarda Kake :kava:

Road_Warrior
02.07.2010., 12:08
Sva tri znaka su u igri, pobjedit će oni koji zabiju više golova, lopta je okrugla...:ne zna:
:zubo:

Ma nek bude neriješeno do 90-e minute i ja sam sretan... to mi je onda pogođen X a dalje nek pobijedi bolji :D

!hej
02.07.2010., 12:08
Jedno je sigurno, a to je da ovaj topic ima najljepše zastavice :kava:

Otkaceni Decko
02.07.2010., 12:09
Inace nadimak za repezentaciju Brazila je Canarinho. Nadimak Carioca je valjda neka uvreda za njih. Carioca je valjda nadimak za samo jednu njihovu drzavu.

19_____86
02.07.2010., 12:10
Ne navijam ni za jedne....
bas cu uzivat i utakmici....
osim ako nebude dosadna:s

freelancer
02.07.2010., 12:21
http://www.seebiz.eu/hr/seebiz-trend/sport/ing-oko-40-posto-nizozemaca-uzelo-slobodan-dan,83839.html
ING: Oko 40 posto Nizozemaca uzelo slobodan dan
http://www.seebiz.eu/files/img/2008/6/9/nizozemska.jpg
Ajmo Oranje!!!

the edge
02.07.2010., 12:26
Carioca je valjda nadimak za samo jednu njihovu drzavu.

To je indijanski naziv za Rio. U prijevodu znači "Bjelčeva kuća".

Otkaceni Decko
02.07.2010., 12:33
To je indijanski naziv za Rio. U prijevodu znači "Bjelčeva kuća".Pa da sad je sve jasno. To je sigurno jos poteklo iz onog vremena kada je robovlasnicko drustvo bilo zastupljeno.

STINGer
02.07.2010., 12:40
Oko 40 posto Nizozemaca uzelo slobodan dan

Šupci... više je 'rvata uzelo slobodan dan radi ove utakmice :D

STINGer
02.07.2010., 12:42
http://www.sportgeschiedenis.nl/userfiles/oranje%281%29.jpg

Hildegard
02.07.2010., 12:48

cantona007
02.07.2010., 13:07
Dvije ekipe koje su se odrekle svojih tradicionalnih,napadačkih stilova igre.Sada igraju dosta slično.S istom formacijom i istim planom igre.Čvrsta obrana,dva zadnja vezna,a naprijed sa samo jednim klasičnim napadačem kojem pomažu dva krila i jedan istureni vezni.Može se reći da je Nizozemska samo malo lošija verzija Brazila.Glavna razlika je po meni u obrani.Brazilska obrana je puno jača,dok prema naprijed nema velike razlike.Da mogu birati čak bih i prije izabrao nizozemsku četvoricu u napadačkom dijelu,nego brazilsku.Volio bi vidjet od prve minute onog Eliju,po meni je puno opasniji prema naprijed od Kuyta.A i Kuytu više paše pozicija desno,gdje sad ne može igrat jer tu dolazi Robben.

Bilo bi mi drago da Nizozemci dobiju..

A ako Brazilcima Dunga ode mogli bi dovest profesora Tanca,i on je u HNL-u isto igrao kao Brazil sada.Četiri igrača u zadnjoj liniji,dva razbijača Vukojević i Pokrivač,a naprijed daj loptu Modriću,Eduardu i Vugrincu da to riješe... :D

Veko32
02.07.2010., 13:15
A ako Brazilcima Dunga ode mogli bi dovest profesora Tanca,i on je u HNL-u isto igrao kao Brazil sada.Četiri igrača u zadnjoj liniji,dva razbijača Vukojević i Pokrivač,a naprijed daj loptu Modriću,Eduardu i Vugrincu da to riješe... :D

ili Del Bosquea, on igra isto tako, samo Torres ipak nije Vugrinec, dok Xavi i Villa mogu ući u cipele Eduarda i Modrića.

Frea
02.07.2010., 13:16
Uff, jedva čekam:klopa:

Normalno, navijam za Nizozemsku (moram promijenit navijački dekor avatara:no: ) i nadam se dobroj utakmici!:cheer:

Naravno neka pobjedi bolji!

http://farm3.static.flickr.com/2048/2360306175_52823470e8.jpg

zvm
02.07.2010., 13:17
Vjeruje li itko onako iskreno da će Nizozemska pobijediti? Zanemarimo želje, navijačke sklonosti i neskolonosti prema jednim i drugima. Ne tvrdim da Nizozemska nema šansi, ali da morate staviti kuću na kocku (a ne 10 kn), na koga bi se kladili?

Inače, slažem se s Vekom glede dvije stvari:
- jedva čekam utakmicu
- u četvrtfinalu su sve utakmice njam-njam. Četvrt finale je skoro uvijek najzanimljivija runda prvenstva, s najboljim utakmicama. Polufinalu i finalu ne treba dodatna reklama. :)

trifon
02.07.2010., 13:21
Brazil je puno jači nazad i općenito fizički najimpresivnija ekipa na prvenstvu.

Međutim, čini mi se da Nizozemci imaju potencijalno veći napadački edge. Jednostano, Brazil nema distributera i izvođača prekida kakav je Sneijder (strašno će im faliti Elano), solo manijaka kakav je Robben, Olića tj. Kuyta koji neumorno razvlači obranu, a (zasad neraspoloženi) Van Persie je puno bolji igrač od Fabiana.

Naravno, Brazil ima svoje kvalitete naprijed, ali nekako mislim da će se prava snaga Nizozemske tek pokazati.

Najbitinije od svega, Brazil ima velik problem jer im fali dosta igrača u sredini, dok je s druge strane par zadnjih veznih, po meni najbolji na prvenstvu: Van Bommel i ubojica nogometa De Jong.

Modrić
02.07.2010., 13:21
Ko ovo pobjedi velikim je korakom u finalu SP-a
Navijam za Nizozemce :lux:
Brazilci su favoriti:(:flop::azdaja::mama::bljak::facepalm::B: visi::angeleye: :bonk:

ambasadorica
02.07.2010., 13:25
tu ne navijam tolko za tulipane kolko protiv brazila :D

i lijepa mi je ova freina slika :D

lezerni88
02.07.2010., 13:27
Brazil.

Ispada od Urugvaja u polufinalu. :kava:

daleth
02.07.2010., 13:45
čvrsto.
dunga i maarwijk su skroz izvrtili filozofiju igre jedne i druge reprezentacije, što ih razotkriva kao takve ziheraše, da ne vjerujem u ništa više od npr. 1:1 u 120 minuta.
uz to, ulozi su veliki, a respekt prema nizozemskim individualcima/brazilskoj čvrstoći još veći...

daj bože da se prevarim.

sesvečan
02.07.2010., 13:53
naravno, za Nizozemsku, ali bit će gusto, ipak je Jabulani okrugao (u pravom smislu riječi :rofl:) pa će pobijeditit onaj koji zabije više pogodaka :kava:

Odin335
02.07.2010., 13:55
Net.hr: Nizozemska na prv izgleda dosta opasno, iako do sada nisu umirali u igri i ljepoti kako inače znaju, no oporavio im se Robben i biće svega protiv Brazila. Vidjet ćemo kao će se Sneijder i Robben snaći protiv jedne neobične varijante totalnog nogometa kojeg trenutno demonstrira Brazil.

Hahaha sad nakon ludo defanzivnog nogometa, Brazil igra totalni nogomet :D

No bilo kako bilo, mislim da Brazil ide do finala, u finalu je sve moguće. Sviđa mi se njihova igra, nezz neki kažu da nije atraktivna, ja mislim da ima dosta atrakcije, oni koji žele petice, rolice, nek gledaju Nikeove reklame. Meni igra može biti atraktivna i zanimljiva i bez toga, uostalom igra se napadački nogomet, neki su to pomješali sa finticama, i bez toga se može igrat napadački :ne zna:

B52
02.07.2010., 13:55
ajmo Nizozemska... osveta za Brankovo krumpiranje :lux:

stipe_bp
02.07.2010., 13:56
Sta kazete hoce li Robe uci sa desne strane - levo u sredinu i zabiti gol ? :DDD
Kolika je kvota na to?

Ili pak

Maicon nekim sprintom da uradi nesto?

Ocekujem komentare

PatriotSLO
02.07.2010., 13:58
Nizozemci nemaju nikakve šanse u toj utakmici.

Nizozemsku se lažno predstavlja kao neku velesilu "koja će kad tad eksplodirati". Oni nisu nikakva velesila tipa Italija, Njemačka, Brazil, to jednostavno ni ne mogu biti, jer su mali.Njima je plafon bio 74 i 78, dva finala i to je to.

98 su imali još jednu šansu za finale, tada su stvarno mogli dobiti Brazil, ali nisu.Sada takve šanse nemaju,jer je Brazil jedostavno kvalitetniji na svim pozicijama.

mandan
02.07.2010., 14:05
Brazil prolazi. Od utakmice ne očekujem ništa previše, čak bi reka da će biti i jedna od ružnijih. Jedni i drugi igraju presigurno na rezultat tako da sumnjam da će biti neke ljepote. Više me zanima ona sutra Argentina- Njemačka, e to bi tribala biti utakmica. Vamos gauchos!

McVily
02.07.2010., 14:06
Oranje :headbang:

daleth
02.07.2010., 14:06
pa će pobijeditit onaj koji zabije više pogodaka :kava:

:kava:

B52
02.07.2010., 14:07
Dogodit će se mala čarolija toliko osporavanog Van der Vaarta :kava:

daze
02.07.2010., 14:13
http://images2.gazzettaobjects.it/gallery/Mondiale2010/2010/06_Giugno/giornate/28giugno/img_28giugno/bracile_09_672-458_resize.jpg

08 IBRA
02.07.2010., 14:16
Dogodit će se mala čarolija toliko osporavanog Van der Vaarta :kava:

Jim32
02.07.2010., 14:42
Ne shvaćam zašto uvijek postoje ljudi koji imaju potrebu izmišljati još topliju vodu od ove ionako dovoljno ugrijane. Brazil će dobiti i to je to.

Robinho50
02.07.2010., 14:43
Brazil rutinski :kava: nadam se :ne zna:

freelancer
02.07.2010., 14:46

Ne, ne, ne.

Kod nas bi 60% ljudi uzelo boolvanje, a kod njih slobodan dan.:D
Razlika je uočljiva. :kava::rofl:

Robinho50
02.07.2010., 14:50
Ne, ne, ne.

Germa
02.07.2010., 14:53
ajmo Nizozemska... osveta za Brankovo krumpiranje :lux:

to je to, to je pravi motiv! :s idemo, preorat treba!

inprocess
02.07.2010., 14:59
kako će ih carioce razvaliti

:trk:

Majk
02.07.2010., 15:10
http://i49.tinypic.com/zxq4g.jpg

Vanjushka
02.07.2010., 15:15
Ne, ne, ne.

Izmislili bi neki drzavni praznik, spojili bi vikende...

Wannabes
02.07.2010., 15:20

U svaku ruku jedan dres, ruke iza leđa i koji odabereš za njih navijaš. http://www.pic4ever.com/images/ugly_cafe.gif

Ovaj Brazil mi je jedan od najgadljivijih ikad. Očito su promjenili stil igre šta me i ne smeta toliko, nisu više joga bonito pa šta.. Ali koliko su antipatičnih igrača skupili u jedno generaciji je brutalno. Lucio, Alves, Fabiano... :rigo: S druge strane Van Bommel...

O Bože kako će to gadljiva utakmica biti. :s

Neka se ponovi tekma tipa Engleska - Njemačka i ja zadovoljan. :kava:

Robinho50
02.07.2010., 15:23
Neka se ponovi tekma tipa Engleska - Njemačka i ja zadovoljan. :kava:

samo u korist brazila :rolleyes:

Wannabes
02.07.2010., 15:23
Netherlands

* 01 Stekelenburg
* 02 Van Der Wiel
* 03 Heitinga
* 04 Mathijsen
* 05 Van Bronckhorst Captain
* 06 Van Bommel
* 08 De Jong
* 10 Sneijder
* 07 Kuyt
* 09 Van Persie
* 11 Robben

Substitutes:

* 16 Vorm,
* 22 Boschker,
* 12 Boulahrouz,
* 13 Ooijer,
* 15 Braafheid,
* 14 De Zeeuw,
* 18 Schaars,
* 20 Afellay,
* 23 Van der Vaart,
* 17 Elia,
* 19 Babel,
* 21 Huntelaar

Brazil

* 01 Julio Cesar
* 02 Maicon
* 03 Lucio Captain
* 04 Juan
* 06 Michel Bastos
* 13 Daniel
* 05 Felipe Melo
* 08 Silva
* 10 Kaka
* 09 Luis Fabiano
* 11 Robinho

Substitutes:

* 12 Gomes,
* 22 Doni,
* 14 Luisao,
* 15 Thiago Silva,
* 16 Gilberto,
* 17 Josue,
* 19 Julio Baptista,
* 20 Kleberson,
* 21 Nilmar,
* 23 Grafite

One booking away from a ban:

Netherlands: Nigel de Jong, Robin van Persie, Gregory van der Wiel, Dirk Kuyt, Rafael van der Vaart, Gio van Bronckhorst, Arjen Robben, Maarten Stekelenburg.
Brazil: Kaka, Luis Fabiano, Juan, Felipe Melo.

Wannabes
02.07.2010., 15:24
samo u korist brazila :rolleyes:

BMKK u korist koga. :rolleyes: Ne želim ponovno zaspat do poluvremena. :kava:

Robinho50
02.07.2010., 15:25
BMKK u korist koga. :rolleyes: Ne želim ponovno zaspat do poluvremena. :kava:

ovaj put će biti bolje :D brazil hendikep :)

freelancer
02.07.2010., 15:28
Ja mislim da Robihno neće taknuti loptu danas. :rofl:

Imran
02.07.2010., 15:29
Tko je bolji, uskoro ćemo saznati.

http://4.bp.blogspot.com/_k0FuJmQ1Piw/SAd_D3aPPaI/AAAAAAAACVA/pdkPJT32HbE/s400/football_bodypaint_06.jpg

Robinho50
02.07.2010., 15:30
uhhh prisiklo malo :eek:

daze
02.07.2010., 15:33

http://4.bp.blogspot.com/_k0FuJmQ1Piw/SAd_D3aPPaI/AAAAAAAACVA/pdkPJT32HbE/s400/football_bodypaint_06.jpg

Gdje prenose tu utakmicu? :kava:

Ono
02.07.2010., 15:33
sav se tresem, ne mogu više čekat, aaaaaaa

Zajebajen se, nije osta nitko u turniru za koga me briga, ne znam kad se to zadnji put desilo :ne zna: Ono, nitko nema ni moje simpatije, mislia sam da ću moć za Argentinu navijat zbog Messia al ne mogu ni to :ne zna:

kandidatrizla
02.07.2010., 15:37
ajmo brazil!

STINGer
02.07.2010., 15:38
Cvita stručnjak za brazil i nizozemce?! :facepalm: Bolje da su mu doveli ženu pa da pričaju o stajlingu :zubo:

Wannabes
02.07.2010., 15:40
Cvita stručnjak za brazil i nizozemce?! :facepalm: Bolje da su mu doveli ženu pa da pričaju o stajlingu :zubo:

Ili da joj gledamo u cice.

Veko32
02.07.2010., 15:45
14 minuta

Grupa Queen
02.07.2010., 15:46

Crna. 3:1. :)

STINGer
02.07.2010., 15:49
Ili da joj gledamo u cice.

Ličim ti na nekoga koga zanima stajling? :D

Frea
02.07.2010., 15:49
Laten we gaan Nederlandse! :lux::lux:

http://vservu.de/mz3/quickstart/images/Animated-Flag-Netherlands.gif

Wannabes
02.07.2010., 15:53
Ličim ti na nekoga koga zanima stajling? :D

Ne bih znao. :D

Kaže Cruyff neki dan.. “I would never pay for a ticket to watch the matches of this Brazilian team. Where has the Brazil team we all know disappeared to in this World Cup? Where is the Brazilian magic?"

Mogao bi se posipat pepelom danas :kava:

Not

Lampard
02.07.2010., 15:53
Ajmo tulipani

STINGer
02.07.2010., 15:54
Opa, Blaž... bit će urlikanja :kokice:

Lampard
02.07.2010., 15:54
Opet I.Prasičko:(

Wannabes
02.07.2010., 15:55
Hihihi, nizozemci napravili veliku šetalicu a brazilci ju neće podić. :E

Imran
što ovo pričaju, primijetio sam da je to u 4finallu svakog natjecanja valjda nešto o rasizmu :ne zna:

lezerni88
opet rasizam svud oko nas. :mama:

:rolleyes:

~~~RI~~~
02.07.2010., 15:57
Ovo nažalost gubimo :(

Imran
02.07.2010., 15:57
ako se ne varam brazil je u plavom

kandidatrizla
02.07.2010., 15:58
karlo je dobio okladu

Vilibald
02.07.2010., 15:59
ne volite kada blaž sviči? :kokice:

trifon
02.07.2010., 16:00
Hahaha sad nakon ludo defanzivnog nogometa, Brazil igra totalni nogomet :D

No bilo kako bilo, mislim da Brazil ide do finala, u finalu je sve moguće. Sviđa mi se njihova igra, nezz neki kažu da nije atraktivna, ja mislim da ima dosta atrakcije, oni koji žele petice, rolice, nek gledaju Nikeove reklame. Meni igra može biti atraktivna i zanimljiva i bez toga, uostalom igra se napadački nogomet, neki su to pomješali sa finticama, i bez toga se može igrat napadački :ne zna:

Obožavam ovakve komentare ekipe znalaca i taktičara :kava:. Razmišljam odakle početi kako bih odgovorio, ali nemam rješenja pa odustajem.

the edge
karlo je dobio okladu

Hvala bogu.

Ajmo, Nizozemska.

zeljko_ri
FIFA-ino preseravanje sa rasizmom, a stalo joj je do rasizma kao do lanjskog snijega.

DPMM
02.07.2010., 16:01
Mislija san se za koga ću bit ali onda sam vidija sliku na vrhu strance. Naprid Brazil :kava:

STINGer
ne volite kada blaž sviči? :kokice:

Bolje od Ćoskana... malog Božu i Baloga da ne spominjem

btw... nadam se da japanski suci nisu slijepi ko neki drugi :o

Wannabes
Kaže Blažičko da danas nitko ne želi izgubit. :eek: Moderni nogomet. :rigo:

freelancer
02.07.2010., 16:03
Live stream??? :ne zna:

STINGer
02.07.2010., 16:04
ciganluk mode on :kava:

nar.kO
Idemo :kava:

Wannabes
Očekivano ciganjenje je počelo. :)

Frea
02.07.2010., 16:05
Baš ga kakite:rolleyes:
Pa gledaš tekmu, tu i tamo se podsmijehneš na Prasičkov skvič i idemo dalje!
Opće ne čujem nit vuvuzele nit Blažička kad je napeto:klopa:

Wannabes
02.07.2010., 16:05
Live stream??? :ne zna:

http://www.eurovisionsports.tv/fifaworldcup/

freelancer
02.07.2010., 16:08
Access Restrictions - 2010 FIFA World Cup South Africa™
2010 FIFA World Cup South Africa™ video content on the European Broadcasting Union (EBU) streaming video portal may only be viewed in certain EBU territories as noted below:

Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Bosnia And Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Georgia, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Kazakstan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Montenegro, Netherlands, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Turkey and Ukraine.

As we cannot confirm that you are accessing this service from within these territories we regret that you will be unable to view the content.

:(

Frea
nema gola :lux: :vidiga: Prasičko:vidiga:

DPMM
Opravdano ponisten gol :kava:

STINGer
Bravo korejac :lux: kakav 3D, kakav replay :s

Imran
02.07.2010., 16:09
brazil dominira na početku

pobb
02.07.2010., 16:09
eto tko kaže da sucima već sad ne jave u slušalice dal je bilo zaleđe.. čak i pregledaju snimku i dojave dok akcija još traje..:top::rofl:

fortaleza
02.07.2010., 16:10
Bolje ikad nego nikad.

balkanski pastuh
Blažičko je u sedmom nebu

DPMM

~~~RI~~~
očekivano, jebiga...

STINGer
:facepalm:

:tuzni:

Frea
:mad:

koji k ovom prasičku, jebote hiperventilira:confused:
doktora, doktora, zovite doktora!:eek:

lezerni88
kakva mrtva nizozemska. :rolleyes:

kandidatrizla
svaka cast deckima iz brazila:)

gonzalez66
02.07.2010., 16:11
bravoo
:s:s:lux:

Lampard
o Bože Prasičko srce će te otrest

freelancer
Kome je poništen gol i zašto?

gonzalez66

ko i kod Honde :kava:

STINGer
"kakva veličanstvena lopta"

"nešto naljepše do sada"

"nogometno čudo"

"veličanstveno"

daj se ne sramoti :facepalm:

Germa
prasičko :facepalm:

pobb
02.07.2010., 16:12
a koja veličanstvena lopta kad niko od nizozemaca ne ide na nju i kad su šuplji..:rolleyes: :D

Vilibald

sad zna kaj je seks :D

:cheer: :lux:

nar.kO
Očekivano.:kava:

Đanker
stari brazil se vraća :s :s

Robinho :s :s

Frea
02.07.2010., 16:13
"kakva veličanstvena lopta"

"nešto naljepše do sada"

"nogometno čudo"

"veličanstveno"

daj se ne sramoti :facepalm:

Ae, krava nam je odavno crkla, sad će i prase:kava:

Ajmo Wesley:tuzni::lux:

STINGer
02.07.2010., 16:13
A jebate, lako poslat veličanstven balun kad protivnička obrana ladi jaja, a onaj skakavac trče kud ga volja :facepalm:

Robinho50
02.07.2010., 16:14
a ko će nego robinho :D

albundyy
Kome je poništen gol i zašto?

Robinhu,ofsajd.

Gdje odoše nizozemsku braniči kod gola?:rofl::rofl:

lucca
Access Restrictions - 2010 FIFA World Cup South Africa™
2010 FIFA World Cup South Africa™ video content on the European Broadcasting Union (EBU) streaming video portal may only be viewed in certain EBU territories as noted below:

Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Bosnia And Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Georgia, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Kazakstan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Montenegro, Netherlands, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Turkey and Ukraine.

As we cannot confirm that you are accessing this service from within these territories we regret that you will be unable to view the content.

:(

http://atdhe.net/20978/watch-netherlands-vs-brazil

~~~RI~~~
02.07.2010., 16:15
stari brazil se vraća :s :s

Robinho :s :sJebiga kad u obrani igra 35-godišnji Ooijer koji ni sekudnu nije odradio na prventsvu..
Vadi De Jonga van, unutra Huntelaar i idemo s dva napadača pa kud puklo da puklo.

daleth
02.07.2010., 16:15
otjera me sa televizora za vrijeme svjetskog. prvi put ikada. jebem li ga kreštavog, iritantnog :rolleyes:

Lampard
02.07.2010., 16:17
Žuti:ne zna:

STINGer
Kasapljenje mode on :kava:

~~~RI~~~
Kako stoka gazi po Robbenu :bljak:

electro cute
02.07.2010., 16:25
ne mogu gledat ovu moju nizozemsku, nisu jednu pravu tekmu odigrali do sad :facepalm: argh!

Frea
02.07.2010., 16:26
Da, tulipani venu, polako, ali sigurno:(

zeljko_ri
02.07.2010., 16:28
Nizozemci jesu pri vrhu ali za sam vrh nikako.

Lampard
02.07.2010., 16:29
Glavni sudac nije dorastao tekmi sudi ko i oni iz reklame za T-com

DPMM
02.07.2010., 16:31
Joga bonito :kava:

STINGer
02.07.2010., 16:31
Fine dvije akcije :s

Lampard
02.07.2010., 16:32
Odlična akcija Brazila i golman tulipana također na zadatku

Frea
Pa Nizozemci jedva trče...golman:eek::top:

Brauziuci ko na duraselkama:eek:

gonzalez66
Joga bonito :kava:

lezerni88
aha, robbene, svaki put će proći.

robinho, kaka :s

zeljko_ri
02.07.2010., 16:33
Robinho :s

Nitko o njemu previše ne govori ali uz Messija najbolji igrač, kakav C. Ronaldo.

Lampard
02.07.2010., 16:34
Robinho :s

Nitko o njemu previše ne govori ali uz Messija najbolji igrač, kakav C. Ronaldo.

Kad snimi reklamu za Castrol onda će o Robinhu pričat

STINGer
02.07.2010., 16:35
AHahahahahahah.... koja brukica od izvođenja kornera :rofl:

Bravo Dani :klap:

Rapttor
02.07.2010., 16:36
Kakav je ovo trebao biti korner?

Frea
02.07.2010., 16:39
Ovo je bolno za gledati. Ajmo se ne zajebavat do kraja prvenstva, dati pehar Brauziu odmah sada i sve to rasterat doma, skupa s Prasičkom i pol HRTa koji se dole "hladi":kava:

Brazilci jedu svoje protivnike. Doslovno. :(

Veko32
02.07.2010., 16:40
Blažićko i ekipa forum.he ekipa puše isti marketing :s :s :s

STINGer
Dunga, daj se ne sramoti :facepalm:

~~~RI~~~
Dunga :rolleyes:
Ne možeš protiv brazila u završnicu s 3 igrača. Jebala te dva defenzivna vezna

Hildegard
02.07.2010., 16:41
Kako ovi Brazilci šporko igraju, da Bog da vas Urugvaj u finalu dobia:rigo:

STINGer
02.07.2010., 16:42
Kopanje po jajima mode on :kava:

Rapttor
02.07.2010., 16:43
Nizozemska se previse oslanja na dalekometne udarce Sneijdera i Robbena. Nemaju nikakvu napadacku igru. Mozda i najlosija Nizozemska koju sam ikad gledao.

STINGer
02.07.2010., 16:44
Da mi je netko pričao da će se brazilci ovoliko ciganiti i prljavo igrati ne bi mu vjerovao :eek:

Dr.Phil
02.07.2010., 16:45
Iz ove Nizozemske u onoj iz 1998 bi igrao jedino Robben eventualno Sneijder:)

totti10
02.07.2010., 16:45
juan :s

lezerni88
02.07.2010., 16:46
robbene, nije to slovačka.

STINGer
Robben :facepalm: jebemumater, odmah to lupaj

daleth
koji lik ovaj robben :facepalm:

Rapttor
02.07.2010., 16:47
Mislim da cak nije problem u igracima jer je ovo prakticki ista ekipa koja je igrala fenomenalan nogomet 2008.

Robben :facepalm:

gonzalez66
maicon :s

Lampard
jbt ovi su gori od Portugala jebo vas Rooben

sleng
ma Brazil je bolji jasno, al mi nije jasno zašto stalno reagiraju na suce..svašta

zeljko_ri
02.07.2010., 16:49
Koji vrag sudac dopušta Brazilcima rasprave nakon svakog prekršaja. Malo ohladiti i Dungu, zaprijetiti da će nakon slijedećeg ispada gledati utakmicu sa tribina.

Black Revenger
02.07.2010., 16:49
brazil zasluzeno vodi.

roben sebican :flop::flop:

metamorph
02.07.2010., 16:50
Nizozemska daje gol u drugom pluvremenu sta vam je..

Dr.Phil
Da mi je netko pričao da će se brazilci ovoliko ciganiti i prljavo igrati ne bi mu vjerovao :eek:

A Nizozemci gospoda:)

Vanjushka
Zasto se brazilci bune na svaki faul, a svaki ocitiji od onog prethodnog, mogu biti sretni da im ne dijeli kartone japanac?

Dr.Phil
Nizozemska daje gol u drugom pluvremenu sta vam je..

šteta što će i primit koji jer im je obrana komična mislim Melo uvali pas od 50 metara kroz srce terena Robinhu za gol:)

Grunf
02.07.2010., 16:51
Jeste vidli Robbena? Kopira Raketu i Petrića :s:rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=9nBoKNy7j0Y

Grupa Queen
02.07.2010., 16:51
Robben bi možda dodao da ima kome. Van Persie bio bio brži na štakama, a Kuyt je tamo negdje na istočnoj tribini. Igra im se svodi na nabijanje dugih lopti koje će Robben već nekako strpati u gol. Gospodine Limoy, vaš dark horse faforit turnira je najobičnija skupina kukavica.

Wannabes
02.07.2010., 16:52
Blažićko i ekipa forum.he ekipa puše isti marketing :s :s :s

Koji to?

Robben vanserijski igrač, a desna noga mu služi za šta točno?

Vanjushka
Kakav je ovo trebao biti korner?

http://www.youtube.com/watch?v=7-B1iykn6VU

ali niti je Robben Petric, niti je Sneijder Rakitic :D

Panzer
robben podsjeća na saračevića u rukometu, namješta se minutu da bi izveo 100% šablonizirani udarac

Road_Warrior
02.07.2010., 16:53
A hebote razocarala me Nizozemska, morat ce pocet ovo drugo poluvrijeme igrat napadački i lijepo poput eura 2008 ili im nema spasa, samo se bojim da im je onaj "ružni" nogomet koji im je bio dostatan do sada za prolaske dalje, ušao u krv... Van Basten je trebao ostat izbornik a ne ova debilčina

Hildegard
02.07.2010., 16:53
Robben kad se približiva golu uvijek isto....trče pa uspori, nagla promjena smjera ulijevo i pokušaj udarca. PA daj probaj nešto drugo jbte:facepalm:

Kamaya
02.07.2010., 16:54
Brazil rutinski :kava:

Dr.Phil
Robben vanserijski igrač, a desna noga mu služi za šta točno?

Ko Šukeru za hodanje:D

Grunf
ma Brazil je bolji jasno, al mi nije jasno zašto stalno reagiraju na suce..svašta

Zato jer je sudac relativno nepoznat. Da je netko iz Europe bili bi stiha. :D Inače, lik dobro sudi. :top:

Dr.Phil
02.07.2010., 16:55
A hebote razocarala me Nizozemska, morat ce pocet ovo drugo poluvrijeme igrat napadački i lijepo poput eura 2008 ili im nema spasa, samo se bojim da im je onaj "ružni" nogomet koji im je bio dostatan do sada za prolaske dalje, ušao u krv... Van Basten je trebao ostat izbornik a ne ova debilčina

Da ne euru su ubili do rusije:rofl:a onda masakr:kava:

Inače ta ti je debličina kako im nazivaš trenera osvojila kup uefa kad je još nešto vrijedio sa Feyenoordom ga je digao i za Van Bastena je doktor znanost što se i pokazalo jer se Van Basten sa Ajaxom kao trener samo osramotio isto kao što ga je osramotila Rusija.
Nizozemci više nemaju toliko klase kao prije te ne mogu više igrati totalni nogomet i tu je priči kraj.

Vanjushka
02.07.2010., 16:55
Nizozemska zapravo igra kako je igrala od pocetka, ocito da nema nikakve rezerve u njihovoj igri, vec im je ovo limit sa ovakvim izbornikom (necu reci kadrom jer mogu oni puno bolje)

Napadacka igra im je tako smusena i nedefinirana, da i nemaju sta drugo nego cekati da Robben nesto uradi sam, ako onih 5 Brazilaca slucajno zaboravi stati mu u blok na njegovu jedinu opciju, ili ce Kuyt eventualno nesto ukrasti u olicevskom stilu.

Persie isto ko Torres, karina nad karinama.

Zloban
02.07.2010., 16:56
Brazil puno bolji. Danas su odlični, borbeni, ima ih sa svih strana, dobar dio poluvremena stalno napadaju.

Ne znam što se ekipa previše buni na prekršaje Brazila. Pa Nizozemci rade puno prljavije prekršaje. :ne zna:

Veko32
Koji to?

nema više joga bonito :mama::mama: pa jesi slušal uvod. svi oće pobjedit :mama: moderni nogomet :mama:

daze
Brazil najkompletnija ekipa na ovom Svjetskom. Ne vidim tko ih može zaustaviti do naslova.

DPMM
Robben kad se približiva golu uvijek isto....trče pa uspori, nagla promjena smjera ulijevo i pokušaj udarca. PA daj probaj nešto drugo jbte:facepalm:

Triba bi se ugledat na Anasa, ne uć u sredinu nego na stranu i centaršut vanjskom :kava:

metamorph
02.07.2010., 16:57
Ja stavljam lovu na nizozemce

Grunf
02.07.2010., 16:57
Nizozemska zapravo igra kako je igrala od pocetka, ocito da nema nikakve rezerve u njihovoj igri, vec im je ovo limit sa ovakvim izbornikom (necu reci kadrom jer mogu oni puno bolje)

Napadacka igra im je tako smusena i nedefinirana, da i nemaju sta drugo nego cekati da Robben nesto uradi sam, ako onih 5 Brazilaca slucajno zaboravi stati mu u blok na njegovu jedinu opciju, ili ce Kuyt eventualno nesto ukrasti u olicevskom stilu.

Persie isto ko Torres, karina nad karinama.

Jbt, ne mogu vjerovati da je došao dan da izgovorim da je Nizozemska limitirana ekipa. :rofl: Ode nogomet k vragu. :D

Grunf
02.07.2010., 16:58
Brazil najkompletnija ekipa na ovom Svjetskom. Ne vidim tko ih može zaustaviti do naslova.

Njemačka i Argentina mogu.

STINGer
02.07.2010., 16:58
Pasmater, netko mi ispred zgrade duva u vuvuzelu :eek:

Di su kumpiri? :D

Grupa Queen
02.07.2010., 16:59
Nizozemska je OK momčad na europskoj razini.

Evo Grba je uočio Robbenov problem s driblingom. Zna Grba, valjao je braniče Newcastlea.

Los_Pajaritos
Ja mislim da Robihno neće taknuti loptu danas. :rofl:

:cerek:

the edge
Nizozemska zakurac. Brazilci i Dunga se čude suđenju kao Dule Vujošević.

Dr.Phil
02.07.2010., 17:00
Jbt, ne mogu vjerovati da je došao dan da izgovorim da je Nizozemska limitirana ekipa. :rofl: Ode nogomet k vragu. :D

I dobro kažeš jedino što imaju je Robben koji stalno koristi istu fintu i Sneijder ostatak karina teža.
Oni mogu igrati totalni nogomet protiv Škota,Norvežana,Makedonaca i takvih koji su im činili grupu u kvalama.
Euro mi nemojte vadit jer se tamo vidilo protiv Rusije da Nizozemci nisu ništa posebno samo ih treba dobro proučiti,a Guusu to hvala Bogu nije bio problem i dobivaš ih garant normalno ako imaš dovoljno kvalitete.

Otkaceni Decko
02.07.2010., 17:00
Ocekivano Brazli vodi.:) Nadam se jos boljoj igri Brazlia u drugom poluvremenu, mogu oni to.

Lampard
02.07.2010., 17:01
http://visboo.com/img/15062010/56991.jpg

Sad kad izađu u drugom djelu

cantona007
Jeste vidli Robbena? Kopira Raketu i Petrića :s:rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=9nBoKNy7j0Y

Ali Petrić je to bolje odglumio,za ovog se odmah skužilo... :D

Brazil je moćan u obrani,igra Nizozemske se svodi na traženje Robbena,a on kad primi loptu,odmah su najmanje dva igrača u blizini.Ne vidim način kako probiti ovaj brazilski blok.A nizozemska obrana nimalo nije sigurna,tako da bi se trebao dogodit veliki preokret da Nizozemska ovdje izvuče neki pozitivni rezultat.A i Brazilci znaju tko je najveća opasnost,tako da Robben dobiva po nogama od Bastosa pri svakom primanju lopte.Općenito Brazilci danas igraju dosta prljavo,udaraju dosta,a bune se i vrše pritisak na suca kod svake odluke.

Predviđam pobjedu Brazila od najmanje 2 razlike,iako bi najradije da Nizozemci to preokrenu jer mi se Dungin stil nimalo ne sviđa,pa neka ga razapnu u Brazilu.Što je najgore nemaju Nizozemci ni jaku klupu,ne vidim baš puno igrača koji bi mogli promijeniti tijek utakmice.Eventualno probat s Elijom,koji se pokazao dobrim u zadnjih par puta što je ušao,ali pitanje je kako bi se snašao protiv Maicona.

Teško da će ovakav Brazil itko dobit,prejaki su u obrani,a napad uvijek može uvalit barem jedan.

Grupa Queen
Ako ništa drugo, barem je Karlo dobio svoj kamion pive.

Vilibald
di te suce nađu, u pizdi materinoj

Grunf
02.07.2010., 17:02
I dobro kažeš jedino što imaju je Robben koji stalno koristi istu fintu i Sneijder ostatak karina teža.
Oni mogu igrati totalni nogomet protiv Škota,Norvežana,Makedonaca i takvih koji su im činili grupu u kvalama.
Euro mi nemojte vadit jer se tamo vidilo protiv Rusije da Nizozemci nisu ništa posebno samo ih treba dobro proučiti,a Guusu to hvala Bogu nije bio problem i dobivaš ih garant normalno ako imaš dovoljno kvalitete.

Pa je. Sad sam se sjetio da bi mogli uvesti Van der Vaarta i Babela. Mislim da bi puno bolje igrali s njima.

Grunf
02.07.2010., 17:02
di te suce nađu, u pizdi materinoj

Sudac je odličan. :mig:

Vanjushka
02.07.2010., 17:03
Mozda ako udje Elia, pa dobiju Robbena i na drugoj strani, ovako ne vidim kako ce on proci kroz 5 Brazilaca.

Persija ne trebaju ni cuvati, on sam sebe opstruira.

freemann
Braziiiiiiil nanananananaaa,Braziiiiiiiil nanananananaaaaaa,Braziiiil.....

mogu lagano dati nasiti sestu zvizdu na dresove:s

Dr.Phil
Šteta što nema onog Ramiresa dobar igrač pari i oće otići naprijed lik što je čudo kod ovog Brazila da zadnji vezni ode naprijed jeli:D

Road_Warrior
02.07.2010., 17:04
Ovaj robben je majke mi u k... malo...

Frea
02.07.2010., 17:04
Sudac je odličan. :mig:

:five:

daze
02.07.2010., 17:05
Njemačka i Argentina mogu.

Možda Njemačka.

Mr.Bones
02.07.2010., 17:05
Žuti zbog simuliranja :s :s

Dr.Phil
02.07.2010., 17:06
Pa je. Sad sam se sjetio da bi mogli uvesti Van der Vaarta i Babela. Mislim da bi puno bolje igrali s njima.

Babel je karina od igrača lošija verzija Van Persija dosta lošija,a Van der Vaart je jednostavno prespor za ovaj Brazil.

Grupa Queen
02.07.2010., 17:07
Sneijderov top u nogama. BOŽE, KAKAV TOP! :s

~~~RI~~~
02.07.2010., 17:08
Van Bommel igrač manje, Van Persie nevidljiv, Kuyt štajaznam...
Nema krvi, nema ideje, nema sira.

Road_Warrior
Ma baš bi htio da Brazilci ispadnu pa da se svi obruše na Dungu AKA uništavača brazilskog nogometa, jer ovakav brazil mi ne treba u polu finalu niti finalu, to bi bio samo daljnji poziv za uništavanje brazilskog stila igre iducim generacijama, OVAJ BRAZIL TREBA ZAUSTAVIT za dobrobit svjetskog nogometa! :kava:

balkanski pastuh
Ovaj RvP je prototip Nizozemca... Ima onu tipičnu horseface, baš kao i Ruud van Nistelrooy

posmatrač
Nizozemci nisu lale ... oni su trube.

:vuvuzela:

Lampard
stalno protestiraju Brazilci kod sudaca:rigo:

Dr.Phil
02.07.2010., 17:09
Robinho opet igra ozbiljan nogomet svaka mu čast:)

balkanski pastuh
02.07.2010., 17:09
muahahahaha

STINGer
02.07.2010., 17:10
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!

http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif

Dr.Phil
Julio Cesar:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

DPMM
WTF ?! :rofl::rofl:

~~~RI~~~
Tooooooooooooooooooooooooooooooo
Idemo :s:s:s:s:s:s

Rapttor
Ha Ha 1:0 :rofl:

Lampard
OLE!!!!

Frea
GOOOOOOOOOL AHAHAHHA :lux::lux:

SNEIJDER:cerek::cerek:

balkanski pastuh
Sad kreće belaj

zeljko_ri
GOOOOOL :s

Pangloss
:lux::lux::lux:

Road_Warrior
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... puši kitu DUNGAAAAAAAAA Majku tiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Ko je ono napisao nije nizozemska što je bila? e pa mozda nije, al je dosta da izbaci ovakvo smeće od ovakvog brazila!!

lucca
:rozi:

Mezomorph
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

gonzalez66
:rigo:

zeljko_ri
02.07.2010., 17:11
I to autogol :zubo: