View Full Version : Drugi utorak poslije svadbe...
el_mariachi
01.08.2010., 14:49
Ljubav, leptircici u trbuhu. Ideala. Sve prekodobro. Apsolutno romanticno. I onda svadba. Najljepsi dan u tvom zivotu. Mislis. Svi dragi i nedragi su tu. Onda bracno putovanje. Romantika. Izlasci. Prodje i taj tjedan. Onda dodjete kuci i vikend. Pa onda ponedjeljak. Treba raditi. E onda utorak. U drugi utorak poslije svadbe pocinje metamorfoza. Vise to nije ona slatka osoba koja se nekad uvijek smjesila. Odjednom ne izlazi iz kupatila. Mislis sigurno ga cisti a kad udjes nije bas cisto. Rekla ti je da zna kuhati a samo neke konzerve. Vise te ni punica ne gleda onako milo. I onda skuzis. Magarac. Navukla te je na tanak led kao i mnoge druge magarce prije tebe.
A zasto zene ne mogu ostati cijeli zivot onako umiljate kao sto su bile prije braka?
Zasto se nikad ne mijenjaju na pozitivno?
molim samo ozbiljne odgovore
Kako ne, brojke na vagi idu u pozitivno. Čim kaže da, puf, 50 kila dobije :hebemu:
A zašto se ljudi vjenčaju prije nego žive skupa? To je cijena koju plate oni koji se ožene jer im draga ne da prije braka, a on bi djevicu.
papa štrumf
01.08.2010., 14:58
A zašto se ljudi vjenčaju prije nego žive skupa? To je cijena koju plate oni koji se ožene jer im draga ne da prije braka, a on bi djevicu.i ja mislin da je tu problen, sve treba isprobat prije braka.
mtopi78
01.08.2010., 15:02
-Ne mogu izdržat a da ne napišem onaj...vjeruješ li ti mujo u ljubav na prvi pogled....vjerujem jer da sam fatu pogledo dvaput...ne bi je ženio..:zmaj:
el_mariachi
01.08.2010., 15:06
A zašto se ljudi vjenčaju prije nego žive skupa? To je cijena koju plate oni koji se ožene jer im draga ne da prije braka, a on bi djevicu.
ima jedan film sa pacinom kad kaze otprilike ovako "najbolji djavoliji fazon je u tom sto je uvjerio svijet da on ne postoji"
i kad bi ona dosla...i zna...eto strpi se godinu dvije dobices idiota na tanjuru...strpit ce se ta vrazina...glumice i dalje...a u sebi ce se cerekati...i onda sve idealno...pa ga ona nagovori ...pa on misli ..oh pa sve je fino...I onda svadba. Najljepsi dan u tvom zivotu. Mislis. Svi dragi i nedragi su tu. Onda bracno putovanje. Romantika. Izlasci. Prodje i taj tjedan. Onda dodjete kuci i vikend. Pa onda ponedjeljak. Treba raditi. E onda utorak. U drugi utorak poslije svadbe pocinje metamorfoza. Vise to nije ona slatka osoba koja se nekad uvijek smjesila. Odjednom ne izlazi iz kupatila. Mislis sigurno ga cisti a kad udjes nije bas cisto. Rekla ti je da zna kuhati a samo neke konzerve. Vise te ni punica ne gleda onako milo. I onda skuzis. Magarac. Navukla te je na tanak led kao i mnoge druge magarce prije tebe.
A zasto zene ne mogu ostati cijeli zivot onako umiljate kao sto su bile prije braka?
Zasto se nikad ne mijenjaju na pozitivno? Osim na kilazi:eek:
Whereabout
01.08.2010., 15:12
Jeste li gledali film Revolutionary Road (http://www.imdb.com/title/tt0959337/) (kod nas preveden kao Put oslobođenja, mislim) i ima li sadržaj neke veze s ovom (poslovično naglumljeno seksističkom) temom? Danas sam jako ozbiljna tako da neću stavljati nikakve smajliće.
. E onda utorak. U drugi utorak poslije svadbe pocinje metamorfoza. Vise to nije ona slatka osoba koja se nekad uvijek smjesila. Odjednom ne izlazi iz kupatila. :
stvar je u utorku taj dan bi trebalo preskočit il brisat iz kalendara , nekako se utrpao preko redi pravi pizdarije, utorak sam po sebi znači loše i da nije njega žanice bi i dalje bile mile i slatke
marko356
01.08.2010., 15:15
zato dragu ne odvedes od doma na dan kad je zenis nego bar godinu dvi prije, nije mi jasno kako se ljudi mogu zenit a da nisu prije zivili zajedno neko vrime, pogotovo danas kad je tesko nac nekoga normalnog.
tvoje teme skoro ko pjesme. ono sve pjesme su o ljubavi:zubo:.
el_m, zašto si ponovio vlastiti post? Ne znaš što pišeš ili misliš da ne čitamo s razumijevanjem? :misli:
Eto, ide nešto na pozitivno, bude i onaj štapić za curanje pozitivan :eek: , punica ti svaki dan dolazi i zove i pita jesi li pozitivan prema njenoj kćeri, njene prijateljice su tu negdje i pozitivne, banka ti odobri još jednu kreditnu jer si sada u braku pa je to za njih pozitivno, država ti smanji porez jer uzdržavaš ti nekoga umjesto njih pa je to i njima pozitivno, susjed dobije posao jer je tvoja draga dala otkaz jer sada ne mora raditi pa je i on pozitivan i više ne krade daske....
Krkimir
01.08.2010., 16:00
Prodje i taj tjedan. Onda dodjete kuci i vikend. Pa onda ponedjeljak. Treba raditi. E onda utorak. U drugi utorak poslije svadbe pocinje metamorfoza.
Treba planirati da drugi utorak poslije svadbe bude neradni dan, tako da ti i gospođa možete nekamo otići na izlet.
I bračna sreća će trajeti zauvijek :D :cerek:
a da nije taj drugi utorak Noć Punog Mjeseca? :eek:
kada ljudi postaju vukodlaci i vampiri :trk:
Krkimir
01.08.2010., 16:06
Možda je rješenje u tome da se taj drugi utorak probudiš prije gospođe i odeš dok se još ona nije probudila, i da se vratiš kasno navečer kada ona zaspe. :D
Mozda, el.mariachi, ako je ovo primjer tvog braka, jer nam nekako stalno kukas te debela zena, te ne zna kuhati, te ovo te ono, nisi postavio stvari u braku kako valja.
Vidis, suprug i ja smo se mladi uzeli i vise smo se igrali u brau nego bili muz i zena (ili je i tada bio oportunist u seksu). Landrali smo okolo, do kasno u noc imali drustvo u kuci, kartali, gledali filmove, isli na nocne voznje biciklom, na moru na nocna kupanja u drustvu i jutrom u krpe.
Lijepo smo se igrali kao mala djeca a roditelji su uglavnom bili smetnja svemu.
Kadasmo postali odgovorni roditelji i dalje smo se na odredjeni nacin se igrali i bili veseli u mnogim stvarima. U medjuvremenu sam od njegov matere naucila dobro kuhati, a posto mogu zivjeti iskljucivo u citoj kuci, nije mi bio problem uposliti supruga tamo gje ja nisam stigla.
Cini mi se da se u braku brzo odrasta i prihvataju obaveze pa nam zbog toga sve to tako lose izgleda. Mariachi, moras se saliti sa zenom. Ja se salim na racun njegove celavice, dupeta, smjesnih gaca koje nosi, ganjamo se po kuci i gadjamo jastucima i grickamo sto nema veze sa seksom vec sa opustanjem.
Jedna po jedna sala, nea dobra klopa, fino drustvance i vec je puno drukcije.Pa poneki novi komad namjestaja, neko jelo koje niste probali, odlazak na planinu u prirodu, sve je to dio zivota.
A ima dosta ljudi koji se otrijezne u braku. I umjesto fine zenice vide neku karakondzulu sa viklerima, nenasminkanu u nekom odvratnom kucnom haljetku u kojem ste zamisljali samo Tarhaninu zenu. Otkrijete da nosa neke gacurine da se ne prehladi, da njene nozice i nisu nesto bez onih lijepih sandalica, da ima i ona piknice po licu i da pusta vjetrove snaznije od jerihonskih truba. To vam se ne svidja. Ali, ne bi vam se svidjelo ono sto ona vidi na vama.
Ni vasi vjetrovi nisu manje snazni, hlace koje po cijeli dan nosite zeljne su pranja non stop kao i carape (pa danas sam ih tek obukao), hrcete, za stolom se ne ponasate normalno ili jedete rukama ili vam ne treba pola pribora za jelo, niste uvijek kao poslije brijanja, odnosno brijete se samo kada se seksate :eek:. Puno toga bi se moglo pricati i o vasoj dragoj mami koja ce biti sudija koliko vrijedi vasa supruga iako ona s njom nece zivjeti.
El.m. ne dozvoli zeni da jede slatkise. Od njih se deblja.
Mozda.......
cili romam , a o utorku ništa
Da bi se izbjegao sindrom Drugog utorka, treba se ženiti u tjednu, recimo baš u utorak:
ne zajebeš si vikend, a i izbjegao si sindrom Drugog utorka,
ne znam o čemu se raspravlja kad je riješenje tako jednostavno...:zubo::amen:
el_mariachi
01.08.2010., 18:06
verabaut: nisam gledao taj film ali hvala na ideji:top: ..evo i tebi prijedlog: remember me (2010)
mazgov o domar: ih...nemojte biti naivni...kad bih tako napravio godzila bi nazvala cak norisa...a onda bi on utorku slomio noge... nije se sa tim saliti:eek:
marko: u drugom postu sam to vec objasnio...dodjela oskara i tako to
mmmila: si ti cula za film "moje pjesme miji snovi":zubo:
krkimir: da je probudim...jel vako (http://www.budalizacija.hr/filmici/kako-zeznuti-curu_1841.htm) :zubo:
slizim: ovaj...hm...da..vel..h...ah.. a ko je tarhana...jel i on pise na MK..i kakve trube ( inace jeriho je najstariji grad na svijetu)...tako su nas ucili na kursu:eek:
nego odlucio sam ovaj mjesec smrsaviti 17 kg i 230 g..ovaj drugi broj bi nekako i isao al onaj prvi me zeza:eek:
paullaa
01.08.2010., 18:11
Mislm i da su skupa živjeli prije..opet bi se to desilo. Možda je stvar u potpisu i svadbi. Nakon toga, kao da vrag uđe u naše partnere i sve se okrene i više on nije baš tako cool...a ni ona nije baš tako slatka i nekak joj je jezik narastao preko noći..i da, punica je sva vražja a sveki je grozna..grr...
el_mariachi
01.08.2010., 19:07
paullaa::top:
cuj vjerojatno to vrijedi na isti nacin kad se situacija promatra iz zenskog kuta... odjednom neobrijan...pa se sve cesce napije...pa mu trbuh raste..ne presvlaci se cesto...svekrva sve gora... ne cisti iza sebe... ne zeli pomoci u domacinstvu i sl.. ali znas ovo je MK i mi ovdje to gledamo drugacije...raspravljamo iz muskog kuta...koji mozda nije dobar al eto radi se o nasoj muskoj grbaci:zubo:
paullaa
01.08.2010., 19:16
paullaa::top:
cuj vjerojatno to vrijedi na isti nacin kad se situacija promatra iz zenskog kuta... odjednom neobrijan...pa se sve cesce napije...pa mu trbuh raste..ne presvlaci se cesto...svekrva sve gora... ne cisti iza sebe... ne zeli pomoci u domacinstvu i sl.. ali znas ovo je MK i mi ovdje to gledamo drugacije...raspravljamo iz muskog kuta...koji mozda nije dobar al eto radi se o nasoj muskoj grbaci:zubo:
ja sam slučajno ovdje, vidiš da sam prvi put....ja znam da potpis mjenja sve i hebeš ga...i drugi put neću više ništa potpisati u životu u bijeloj ili sličnoj opravici...fakat.
Mjenjamo se svi i mi žene i vi muški...
sexy_ciccolina
01.08.2010., 20:10
Mariači pa nisi se valjda oženio
paullaa
01.08.2010., 20:16
Pa nije to tak strašno oženiti se, ima i gorih stvari:lol:
sexy_ciccolina
01.08.2010., 20:19
Pa nije to tak strašno oženiti se, ima i gorih stvari:lol:
Za muškarčine je to najgore,gore od smrti
Gaby Lee
01.08.2010., 20:28
ima jedan film sa pacinom kad kaze otprilike ovako "najbolji djavoliji fazon je u tom sto je uvjerio svijet da on ne postoji"
e nije al pacino već je kevin spacey u "usual suspect"
i šta ćemo sad, pade ti cijela teza u vodu
el_mariachi
01.08.2010., 20:39
paulla: nisi nist propustila sto nisi bila ovdje...neke brkate feministice napadaju ko fol MK a mi ga ko fol branimo:zubo:
i sto ima gore...evo ja sam se brijao tupim ziletom, skakao iz aviona, pricao jednom sa feministicom, vidio stipu mesica (mada sam cuo da mu je kcerka lijepa)...sto bi to moglo biti gore:eek:
ciccolina: mene niko ne voli...zene ti se ne udaju za dobre decke ( citaj el_em) one hoce neke koje imaju para ... i nemaju dlakava ledja ...i ..ma kakvo i...nist ja njih ne razumijem..a onda cim se udaju pocnu se zaliti:eek:
gaby lee: jest...u pravu si ..ja otisao na djavoljeg lojera...a ono kajzer sose... jest.. eto pada mi teorija u vodu...
svima: moja teorija nije dobra jer toj bio kevin spejsi a ne pacino...zato kad ozenite godzilu i kad dodje drugi utorak... i kad ova vasa pocne glumatati...recite joj.."to ti zbilja nije fino...radi se o juzual saspekts..dizi se iz kreveta kravurdo jedna..pa zar ne kuzis da je to gaby lee jos prokuzila":top:
Lanchetoo
01.08.2010., 20:46
verabaut: nisam gledao taj film ali hvala na ideji:top: ..evo i tebi prijedlog: remember me (2010)
nego odlucio sam ovaj mjesec smrsaviti 17 kg i 230 g..ovaj drugi broj bi nekako i isao al onaj prvi me zeza:eek:
Pa tu glumi Robiee :cerek:..hehe i moja preporuka isto.
E nemaš ti onda problema u braku kad si se tako ugojio, da si samnom ovaj drugi broj bi ti bio bio ukupna kilaža (ili gramaža) :p
mtopi78
01.08.2010., 20:58
-el_m...sjećaš se one tvoje teme ...kada otići s foruma...ja sam napisao da će doći nove postrojbe...pa evo ih tu su...:D
Ma kurac se oženio,
rastao se, danima je pio nije se trijeznio i onda je osvanuo taj Drugi utorak, ta gromoglasna tišina kad je, napokon, trijezan ušao u stan!
Marijači je samo okrenuo pilu naopako, on je spin doktor!:mig:
evamattiolo
01.08.2010., 21:31
Citam ovdje razne teme o braku, neke su me i uzrujale(vecina njih)....koliko vidim, bolje se ne udavati....:eek:
Citam ovdje razne teme o braku, neke su me i uzrujale(vecina njih)....koliko vidim, bolje se ne udavati....:eek:
Savjet:
ako se uzrujavaš zbog tema i pisanja na MK, nemoj se udavati, unesrećit ćeš se za cijeli život,
ostani feministica!:D
el_mariachi
01.08.2010., 21:45
uh sto je ova blanka ruzna:eek:
lanchetoo: jel se ti to nudis:zubo:
mtopi: sjecam se mada kao kroz maglu...najbolje se sjecam svog prvok topika "Treba li tuci zene...cak iako su krive":zubo:
domar: moj zivot je setnja po trnju...prve dvije zene umrle od trovanja gljivama a treca me zeznula sa utorkom...evo katolici ne rade nedjeljom oni subotari subotom hrvati ne rade nikad ...jel ima neka sekta gdje ne rade utorkom:eek:
eva: bolje bi tebi bilo da ucis praviti pitu umjesto sto postas ovdje...neces se nikad udati:eek:
jao...kako su dobre ove atleticarke..evo odlucio sam se ozeniti sa jednom trkacicom...-kazes joj...ej bejbi...nema piva...a onda otrci i kupi...a dupe kao kod zebre...sareno:zubo:
njihihihihi
sophiella
01.08.2010., 21:57
Ljubav, leptircici u trbuhu. Ideala. Sve prekodobro. Apsolutno romanticno. I onda svadba. Najljepsi dan u tvom zivotu. Mislis. Svi dragi i nedragi su tu. Onda bracno putovanje. Romantika. Izlasci. Prodje i taj tjedan. Onda dodjete kuci i vikend. Pa onda ponedjeljak. Treba raditi. E onda utorak. U drugi utorak poslije svadbe pocinje metamorfoza. Vise to nije ona slatka osoba koja se nekad uvijek smjesila. Odjednom ne izlazi iz kupatila. Mislis sigurno ga cisti a kad udjes nije bas cisto. Rekla ti je da zna kuhati a samo neke konzerve. Vise te ni punica ne gleda onako milo. I onda skuzis. Magarac. Navukla te je na tanak led kao i mnoge druge magarce prije tebe.
Zašto si bio samo 1 tjedan na hanimunu?
To u Neumu?
Možda je tvoja škrtost razlog njenom ponašanju..
Ili joj se naušnica zapetljala u dlake na leđima.
More razloga...može biti.
Neki se ni do utorka ne mogu strpiti.:D
Tako se ženio se moj susjed, veliki svatovi i sve što s tim ide. Mene nisu pozvali.:rolleyes: Tu noć, ja spavam (mene je inače teško probuditi) kad neka dernjava. Mladenci se vratili sa svadbe i psuju se ispred kuće.:s
Jedva se čekam udati. :zubo:
Nikolajeva
01.08.2010., 22:12
Mladenci se vratili sa svadbe i psuju se ispred kuće.:s
A predigree ... :rolleyes:
da nisi ti druže dobio po pički od te neke svoje možda kad toliko kukaš protiv.
jebemumater znaš kako vele, rđavom kurcu svaka dlaka smeta.
sa ženama ipak treba i znat :ne zna:
el_mariachi
01.08.2010., 22:33
sophiella: primjetio sam da me ne volis...a ja sam jedna tako prijatna osoba:eek:
veliki svatovi i sve što s tim ide.
pa juha, sarma, meso , kolaci, pucanje iz puske:eek:
zgenbo: znas kako kaze svekar buducem zetu na siciliji...iz crkve mozes izaci na dva nacina..hodajuci ili te mogu iznijeti...biraj:zubo:
jest...u pravu si...sutra cu kupiti bich:eek:
glora's bastard
01.08.2010., 22:43
:confused: jesu te matamorfoze onako očigledne svekolikom pučanstvu ili se transformacja događa samo iza 4 zida?
istina, ja jesam vidjela neke pokušaje metamorfoza gdje ženice pokušavaju ugoditi izabraniku srca svoga (naravno uzalud), pa idu protiv sebe, pa neke ili postanu krpe ili puknu pa odu... nakon skoro 20 godina... poslije kažu: ma gdje mi je samo pamet bila, i onda još kćerima govore da se ne udaju rano... i tako to na tu temu...
sophiella
02.08.2010., 07:38
sophiella: primjetio sam da me ne volis...a ja sam jedna tako prijatna osoba:eek:
pa juha, sarma, meso , kolaci, pucanje iz puske:eek:
zgenbo: znas kako kaze svekar buducem zetu na siciliji...iz crkve mozes izaci na dva nacina..hodajuci ili te mogu iznijeti...biraj:zubo:
jest...u pravu si...sutra cu kupiti bich:eek:
A ne....
Naprotiv, bio si mi baš prirastao srcu i onda, dođem s odmora i prvo što vidim je da si se oženio, i sad, šta da kažem, kako sam mogla reagirati:ne zna::(:mad:
A možda i jesu dlake u pitanju:ne zna:
el_mariachi
02.08.2010., 09:44
A ne....
Naprotiv, bio si mi baš prirastao srcu i onda, dođem s odmora i prvo što vidim je da si se oženio, i sad, šta da kažem, kako sam mogla reagirati:ne zna::(:mad:
A možda i jesu dlake u pitanju:ne zna:
- kako onda razgovaras sa onim koji ti nisu prirasli srcu:zubo:
- opa i na odmor se ide...kapitalisto:eek:
- kad sam ja rekao da sam se ozenio ili da nisam,,,moj privatni zivot drzim dalje i od foruma i od fejsbuka...i sve sto ovdje iznesem je totalno irelevantno osim cinjenice pravljenja pita:eek:
- ne volis znaci dlake...zamisljam tvoj tip muskarca...celav...lancic kao za vezanje krava oko vrata...bijele carape...bemve..cajke... ceca velickovic i predsjednik josipovic
ah..dobro je da nismo svi isti
nego sutra je utorak...sutra ce necija majka crnu runsku vunu presti:eek:
sophiella
02.08.2010., 10:04
- kako onda razgovaras sa onim koji ti nisu prirasli srcu:zubo:
- opa i na odmor se ide...kapitalisto:eek:
- kad sam ja rekao da sam se ozenio ili da nisam,,,moj privatni zivot drzim dalje i od foruma i od fejsbuka...i sve sto ovdje iznesem je totalno irelevantno osim cinjenice pravljenja pita:eek:
- ne volis znaci dlake...zamisljam tvoj tip muskarca...celav...lancic kao za vezanje krava oko vrata...bijele carape...bemve..cajke... ceca velickovic i predsjednik josipovic
ah..dobro je da nismo svi isti
nego sutra je utorak...sutra ce necija majka crnu runsku vunu presti:eek:
- s takvim i ne razgovaram:D
- ide ide, al šta mi vrijedi, kad me na povratku dočeka ovako neugodna istina i pas kojeg se nitko nije sjetio ni počešljati a kamoli okupati dok me nije bilo:(:mad:
- ha ha , na fejsbuku si:vidiga:
- ne volim goluždrave mladiće, volim dlakave, to znači da imaju više testosterona pa sam uvijek u nadi i da bolje je.. ovaj bolje prave pite:raspa:
e a kako se presjednik Josipović u ovom tvom nabrajanju uklapa,šta se ne uklapa bolje npr Hebrang:ne zna:
Krkimir
02.08.2010., 10:12
Zašto si bio samo 1 tjedan na hanimunu?
To u Neumu?
Možda je tvoja škrtost razlog njenom ponašanju..
uh uh... prošao ovo ljeto ja kroz Neum... pola kile prstaca u restoranu 160 kuna :eek: :horor: pa ti budi škrt...
nego ElEm, čemu tempiranje ove teme dva dana prije utorka? nabrijavanje?
Da li se ti spremaš u kakvu sličnu egzibiciju? :ne zna:
nema u braku ni sreće ni ljubavi... a što se tiče pite - kako je bilo prije, tako će i ostati :tuzni:
kiss me
02.08.2010., 10:26
...eto strpi se godinu dvije dobices idiota na tanjuru...strpit ce se ta vrazina...glumice i dalje...a u sebi ce se cerekati...i onda sve idealno...pa ga ona nagovori ...pa on misli ..oh pa sve je fino...I onda svadba.
Je l ti to sebe tješiš il'...? :lol:
Daaa, neko godinama slaže taktiku, trpi te i smišlja kako da te nagovori na svadbu... :facepalm::lol:
Ideja da je brak i muž neki jebeni dobitak nije više proalzila ni krajem prošlog stoljeća - prema tome odbij! :kava::lol::lol::lol:
el_mariachi
02.08.2010., 10:56
e a kako se presjednik Josipović u ovom tvom nabrajanju uklapa,šta se ne uklapa bolje npr Hebrang:ne zna:
hebrang je pokvaren i to ne krije ...to postujem kod njega...a ovo o josipovicu dok sam pisao..procitah da je za jakova faka izjavio da neki srcem biraju a neki ekonosmi racunaju...a decko ima olimpijsku medalju a sto je drzava ucinila da mu osigura uvjete.. evo recimo ja sam siguran da je ljetovanje gospodje tadic moglo pokriti jedan dobar dio godisnjih troskova za jakovljevo treniranje...nije ona dosla samo na more i prespavala...tu je bilo bar 8 cuvara nekoliko dana, pa sobarice, kuhari, vrtlari... jel kuzis razliku:eek:
krkimir: k vragu...prstace nisam nikad probao..zasto utorak..pa ponedjeljak mi se ucinio preblizu a petak mi nekako predaleko..pa rekoh utorak:zubo:
kiss me: ha..nece te niko:eek:... sad obicno krene prica...ja sam zgodna ja sam ta koja bira...onda dodje odgovor ajd posalji sliku da MK to prosudi.. onda dodje odgovor ..ma nisam ja takva...ja to ne bih nikad ucinila... vec vidjeno:cerek:
sophiella
02.08.2010., 11:21
hebrang je pokvaren i to ne krije ...to postujem kod njega...a ovo o josipovicu dok sam pisao..procitah da je za jakova faka izjavio da neki srcem biraju a neki ekonosmi racunaju...a decko ima olimpijsku medalju a sto je drzava ucinila da mu osigura uvjete.. evo recimo ja sam siguran da je ljetovanje gospodje tadic moglo pokriti jedan dobar dio godisnjih troskova za jakovljevo treniranje...nije ona dosla samo na more i prespavala...tu je bilo bar 8 cuvara nekoliko dana, pa sobarice, kuhari, vrtlari... jel kuzis razliku:eek:
krkimir: k vragu...prstace nisam nikad probao..zasto utorak..pa ponedjeljak mi se ucinio preblizu a petak mi nekako predaleko..pa rekoh utorak:zubo:
kiss me: ha..nece te niko:eek:... sad obicno krene prica...ja sam zgodna ja sam ta koja bira...onda dodje odgovor ajd posalji sliku da MK to prosudi.. onda dodje odgovor ..ma nisam ja takva...ja to ne bih nikad ucinila... vec vidjeno:cerek:
e vidim ja da si ti stvarno škrt:(
pa tadić mu je pomogao da se ustane kada je pao ma svoje belo dupence, pa morao mu se čovek nekako odužiti, eto ponudio besplatno letovanje gđi Tadić i njenoj deci.
Josipović se još jednom pokazao kao uglađeni gospodin čovek, pravi proeuropski Hrvat:ne zna:
ej, a da ti se žena i punica ne ponašaju tako negativno jer na hanimun nisi poveo i punicu, ha:ne zna:
el_mariachi
02.08.2010., 11:35
e vidim ja da si ti stvarno škrt:(
ne kuzim bas tvoju logiku...zasto sam ja skrt?
zato sto hocu decku koji ima medalju sa olimpijade i sa svjetskih prvenstava omoguciti treniranje? to je skrtost?
janica kad je svojevremeno harala... austrijanci su dolazili na skijanje u hr vidjeti gdje je to ona ucila skijati
a sto se tice besplatnog odmora koje je josipovic ponudio ni tu nemam ama bas nista protiv.. da je on to platio...a nije...lako je biti galantan sa tudjim novcem...
svojevremeno je na forumu kruzila slika nekih tipova iz sarajeva koji su isli u sarajevu na sve demonstracije sa istim transparentom a na kom je stojalo "lako je tudjim q***** gloginje mlatiti":eek:
tolko o transparentnosti
Krkimir
02.08.2010., 11:56
svojevremeno je na forumu kruzila slika nekih tipova iz sarajeva koji su isli u sarajevu na sve demonstracije sa istim transparentom a na kom je stojalo "lako je tudjim q***** gloginje mlatiti":eek:
tolko o transparentnosti
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee! :mad:
Ja sam to sad htio napisati!
(istina, moja ide ...po trnju mlatiti) :mig:
sad ću biti malo ljut na tebe :kava:
sophiella
02.08.2010., 12:00
zato sto hocu decku koji ima medalju sa olimpijade i sa svjetskih prvenstava omoguciti treniranje? to je skrtost?
janica kad je svojevremeno harala... austrijanci su dolazili na skijanje u hr vidjeti gdje je to ona ucila skijati
a sto se tice besplatnog odmora koje je josipovic ponudio ni tu nemam ama bas nista protiv.. da je on to platio...a nije...lako je biti galantan sa tudjim novcem...
tolko o transparentnosti
ok, jel ti kužiš da se ja zaj....?
nemoj biti tako negativan prema meni:(
slažem se za mladog Faka, mhmm Fak...prezime mu zvuči obećavajuće:cerek:
el_mariachi
02.08.2010., 12:16
krkimir: ne sjecam se vise ali na PF Vic i sale je bio taj topik...nesto kao vicevi o bosancima , slike o bosancima ...eh ti bosanci ili tako nekako ...prije jedno 3-5g..pitaj placebo ona sigurno zna:zubo:
sophiella: sad se salimo:zubo:
nemam ja nista protiv gospodje tadic da dodje na ljetovanje na racun drzave...i kod tita na brijune su dolazili neki poznati...recimo sofija loren...ja samo govorim..mrzim dvolicnost..kad mi nesto odgovara tako je..eto ti si dosla sa godisnjeg...fino..ne mora znaciti da te to skupo kostalo ali i ne mora... al kad vidim bakice po placevima kako mole sa im se nesto snizi za pola kune onda ti se sve zgadi.. one gaze preko svog ponosa za pola kune..a politicari kazu.."ne pitaj sto drzava moze uciniti za tebe vec ti za drzavu"... pa onda daj terezi, pa jelacicu, pa napoleonu, pa aleksandru, pa pavelicu, pa titu, tudjmanu, mesicu, josipovicu... narod nije glup onoliko koliko se misli...narod je jos gluplji
ipak neke zene dobro glume pa se mozda to sve dogodi treceg utorka:eek:
glora's bastard
02.08.2010., 12:22
ima li politika kakvog utjecaja na sretan brak i transformaciju žene?
npr. zabrana vožnje u alkoholnom stanju, visina i duljina porodiljnih naknada, broj i kvaliteta vrtića i škola, stanje parkova, poticanje sporta u mladih, preventivni programi protiv ovisnosti, seksualna eduakcija u školama, krizni porez ili nešto slično tome....
Krkimir
02.08.2010., 12:24
nemam ja nista protiv gospodje tadic da dodje na ljetovanje na racun drzave...i kod tita na brijune su dolazili neki poznati...recimo sofija loren...
ja bi htio da na Brijune dođe Scarlett Johansson :jumping:
i to sama
sophiella
02.08.2010., 12:24
krkimir: ne sjecam se vise ali na PF Vic i sale je bio taj topik...nesto kao vicevi o bosancima , slike o bosancima ...eh ti bosanci ili tako nekako ...prije jedno 3-5g..pitaj placebo ona sigurno zna:zubo:
sophiella: sad se salimo:zubo:
nemam ja nista protiv gospodje tadic da dodje na ljetovanje na racun drzave...i kod tita na brijune su dolazili neki poznati...recimo sofija loren...ja samo govorim..mrzim dvolicnost..kad mi nesto odgovara tako je..eto ti si dosla sa godisnjeg...fino..ne mora znaciti da te to skupo kostalo ali i ne mora... al kad vidim bakice po placevima kako mole sa im se nesto snizi za pola kune onda ti se sve zgadi.. one gaze preko svog ponosa za pola kune..a politicari kazu.."ne pitaj sto drzava moze uciniti za tebe vec ti za drzavu"... pa onda daj terezi, pa jelacicu, pa napoleonu, pa aleksandru, pa pavelicu, pa titu, tudjmanu, mesicu, josipovicu... narod nije glup onoliko koliko se misli...narod je jos gluplji
ipak neke zene dobro glume pa se mozda to sve dogodi treceg utorka:eek:
eh, pa nisu svi tako obazrivi prema državi kao naš ex presidente Mesić:D
vidiš kako je on galantno odbio ljetovati na račun države tj za svoje bodyguarde..to je također jedan veliki gospodin čovek
Lucky_star
02.08.2010., 12:26
Jedan ultra ozbiljan odgovor:
Slučaj I.
Očajnički se htjela udati jer jos se bliže godine kad želi biti žena i majka pa je bila med i mlijeko prema jadnom mužjaku. Sve mu je radila baš kao mama, čak mu je i sisu dala, naučila praviti tortu ko njegova majka, uspavljavala ga navečer, budila ujutru, tješila kad mu je bilo teško i dala pičke kad je on to htio i glumila da je dobar u krevetu i da ono u njegovim gaćama nije smokić.
Jednom kad ga je pridobila u brak počela se ponašati kao on, a on jadan ne želi nekoga tko se ponašao kao on, sav izneredi kupaonu, ne zna kuhati, nije u stanju čarape pokupiti iza sebe..Pa šta će mu još jedan takav u kući. Mislio je da će dobiti ženu ala mama a dobio je ženu ala on. Sad on u sto muka, proba razgovor, proba prijetnje pa ju ošamari, ali ni to ne pomaže..jer ona napravi ali napravi nevoljko još prijeti, još se žali, kvoca non stop, postalo mu gore doma nego na poslu..Jadan pita se kuda vodi ovaj feminizam i zašto se feministice uopće udaju?! Vrti filmu glavi i zaključi tužno ''Mogao sam jednostavno ostati sa mamom,samo ona me voli''.
Slučaj II.
Ženi se nije žurilo da se uda, a nije još razmotrila bil' Željka il' Marka uzela za muža, tu su negdje po računu, a i kite su im sličnih dimenzija..i tako po preporuci majke ostade ona sa Željkom. A Željko se trudi da ju zadrži,misli bit će dobra žena, dobra majka, čini se savršena za njegovu kuću. Zna Željko da bi ju još neki htjeli i smisli način kako da se izdigne iz konkurencije. Tako Željko odluči da kuha, pere, čisti WC, pokaže kako cijeni nju i njen umor kad dođe kući s posla. Zna Željko da je i ona radila 8 satii da joj nije do wc-a. Pa Željko da se iskaže, uhvati se kuhače i ribanja WC-a. Žena je impresionirana i misli ''Pa ovonije još jedna muška svinja koja misli da zato što ima kitu ništa ne mora da radi. Vidi kakoje dobar, dok moje kolegice proklinju dan kad su se udale i natovarile invalida na leđa ja sam našla normalnog muškarca, pravi dijamant''. Zaprosi Željko nju i ona pristade iz navedenih razloga. Kad su potpisali papir, Željko se promijenio. Više neće ni da čuje za ribanje WC-a. Misli on, ''sad je moja ropkinja, potpisala je papir i sad joj je gotovo. Imam pravo da joj naređujem i po porebi ju izmlatim''. Ona je u šoku -''Što mu se dogodilo? Bio je normalan prije braka..a sad..ne prepoznajem ga..ma jel to moj Marko??'' Tužno ona zaključi kako su svi muškarci isti i kako bi joj bolje bilo da je ostala kod mame.
Eto objašnjenja:)
rejoflajt
02.08.2010., 12:27
a da prespavaš utorak? :lol::rofl::lol: opet magarac.:D
glora's bastard
eh, pa nisu svi tako obazrivi prema državi kao naš ex presidente Mesić:D
vidiš kako je on galantno odbio ljetovati na račun države tj za svoje bodyguarde..to je također jedan veliki gospodin čovek
lako njemu biti velik kad mu nije politika negativno utjecala na brak, a vidiš li da se stoki sitnog zuba čini sve da im se razbiju klimave noge što se nekad zvalo obitelj, pa im se tako svačim truje mozak: pa tako - jao nemojte se udavat'- to je seljački, kakva djeca - fuj smrdljivci, kuhat' ručak- pa niste vi ropkinje kući već banci... i tako to na tu temu....
sophiella
ja bi htio da na Brijune dođe Scarlett Johansson :jumping:
i to sama
eh ako i dođe, što ti vrijedi, tamo će otrčati ministar Milinović mi ona će automatski pokleknuti pod njegovim nabildanim, nauljenim tijelom, i koji muškarac mu može parirati:ne zna:
glora's bastard
02.08.2010., 12:31
eh ako i dođe, što ti vrijedi, tamo će otrčati ministar Milinović mi ona će automatski pokleknuti pod njegovim nabildanim, nauljenim tijelom, i koji muškarac mu može parirati:ne zna:
pa možda je krkimir ministar milinović. uopće se ne bih čudila :D
el_mariachi
02.08.2010., 12:31
krkimir: a mislis da je klika bila sa sofijom loren...jedino gertruda je pjevala...malo kasnije
sophi: jel to isti ona mesic sto je bio u zatvoru nekad i koji je izjavio... ja sam skuzio da je komunizam los i zato sam ga potkradao da bi sto prije propao..tj. onaj sto je drzao ustaske govore po australiji:eek:
rendgen: vec ima post o tome:zubo: kad bi prespavao utorak mozda bih pao u komu izazvanu od neke druge osobe:zubo:
glora & laki: odgovorim kasnije..
Krkimir
02.08.2010., 12:34
Milinović nije bitan u ovoj priči... ako će neko već dolaziti neka to budu mlade, lijepe i sisate ženske, a ne polovnjače i gabori
kada škicnem u novine da vidim dobru sliku
neću čitatišto piše, ni Scarlett ni gabor nemaju ništa pametno za reći :mig:
ma on zajebava i nas i tu svoju imaginarnu ženu.. :D
glora's bastard
02.08.2010., 12:35
glora odgovorim kasnije..
pa nisam tebe ništa ni pitala :zubo:
:rofl:
sophiella
02.08.2010., 12:37
lako njemu biti velik kad mu nije politika negativno utjecala na brak, a vidiš li da se stoki sitnog zuba čini sve da im se razbiju klimave noge što se nekad zvalo obitelj, pa im se tako svačim truje mozak: pa tako - jao nemojte se udavat'- to je seljački, kakva djeca - fuj smrdljivci, kuhat' ručak- pa niste vi ropkinje kući već banci... i tako to na tu temu....
e, kako je krasno osvježenje pročitati ovako pametno žensko razmišljanje:cerek:
eh,izgleda da država ima svoje špijune na MK, huškače, koji rade protiv ljubavi i familijarne sloge, kao osnovice zdrave države..
i traži se još da muškarci nose torbice, muške torbice..:eek:
a šta nije bio Mesić sa Tatjanom Munižabom ili tak nešto, ali njegova Milka je heklajući kod kuće to preboljela...
sophiella
02.08.2010., 12:40
Milinović nije bitan u ovoj priči... ako će neko već dolaziti neka to budu mlade, lijepe i sisate ženske, a ne polovnjače i gabori
kada škicnem u novine da vidim dobru sliku
neću čitatišto piše, ni Scarlett ni gabor nemaju ništa pametno za reći :mig:
Pa i Sofija je u to vrijeme bila mlada i sisata...zato ju je Tito i zvao.
glora's bastard
02.08.2010., 12:41
eh,izgleda da država ima svoje špijune na MK, huškače, koji rade protiv ljubavi i familijarne sloge, kao osnovice zdrave države..
a šta nije bio Mesić sa Tatjanom Munižabom ili tak nešto, ali njegova Milka je heklajući kod kuće to preboljela...
hvala, ali ja sam to prepisala iz uđbenika koji se zove socijalna politika :D
J i
Slučaj II.
Ženi se nije žurilo da se uda, a nije još razmotrila bil' Željka il' Marka uzela za muža, tu su negdje po računu, a i kite su im sličnih dimenzija..
Eto objašnjenja:)
Kad muskarci pjevaju kako su "sve zene kurve" (cuo sam ja da ima neka takva pjesma) i sponzoruse onda se sve feministice dignu na zadnje noge protiv muskih sovinistickih svinja, a kad zensko izjavi da odluka o muzu ovisi o racunu u banci i velicini kurca, onda je to znak emancipiranosti....daj nemojte me jebat! (op.a. u mozak)
sophiella
02.08.2010., 12:51
krkimir: a mislis da je klika bila sa sofijom loren...jedino gertruda je pjevala...malo kasnije
sophi: jel to isti ona mesic sto je bio u zatvoru nekad i koji je izjavio... ja sam skuzio da je komunizam los i zato sam ga potkradao da bi sto prije propao..tj. onaj sto je drzao ustaske govore po australiji:eek:
rendgen: vec ima post o tome:zubo: kad bi prespavao utorak mozda bih pao u komu izazvanu od neke druge osobe:zubo:
glora & laki: odgovorim kasnije..
Jeste, isti onaj što je pjevao Evo zore, evo dana u Australiji i taj pjevački nastup naplatio sa vrećom love tj 5 milijuna njemačkih maraka skupljenih kao humanitarna pomoć.
Toliko ni Thompson ne može danas dobiti:D
kiss me
02.08.2010., 12:56
Da si bilo šta vidio onda bi znao da je kiss me svoju fotku priljepila tu kad su se skupljale sličke za erotski kalendar forumaša :B:
I kritike su bile više nego povoljne... :raspa: :cerek:
I da, kiss se već bila udomila i riješila jednog primjerka tvoje vrste upravo iz razloga jer je očekivao da je umjesto vjenčanog dobio garantni list... e pa ne bu mene niko... :rofl::rofl:
Lucky_star
02.08.2010., 13:17
Kad muskarci pjevaju kako su "sve zene kurve" (cuo sam ja da ima neka takva pjesma) i sponzoruse onda se sve feministice dignu na zadnje noge protiv muskih sovinistickih svinja, a kad zensko izjavi da odluka o muzu ovisi o racunu u banci i velicini kurca, onda je to znak emancipiranosti....daj nemojte me jebat! (op.a. u mozak)
Pa prezentirana su dva slučaja kao mogući odgovori:)
Svaka sličnost sa stvarnim životom je slučajna:D
Nek el mariachi kaže iz koliko ima sličnosti i razlika sa stvarnim životom,njemu sam odgovorila na pitanje.:ne zna:
A tvoj komentar pokazuje da nisi dobro porazmislio o stvarima. Žene mogu biti po potrebi i svetice i kurve i feministice (ide neka pjesma:D).
E sad tebi nije jasno kako to žene malo bi, malo ne bi,kako im paše.
Pa lijepo evo the tajne: Ako si pun ko' brod i još dobro jebeš žena će se uhvatit sudopera i kuhače, nema potrebe da radi..ionako živi na tvojoj grbači a zauzvrat ti glumi mamu i rađa djecu.
Ako nemaš love i prosječan si jebač, nećeš si moći priuštiti da ti žena sjedi doma, troši pare i bude kućanica. Radit ćete oboje pa će ti žena kvocat kad dođete doma i tražiti da ribaš wc i čistiš za djecom dok ona kuha. Kad joj kažeš da to nije muški posao ona će se pretvoriti u zločestu feministicu.
Vi muškarci jebete u mozak jer
1) feminizam traži od žene da radi i bude financijski neovisna što vama paše jer eto nije sponzoruša ali isto ako ona nema vremena biti kućanicA pa onda vi muški morate prihvatiti kućanske poslove. radi se zajednički, tako se i privređuje.Ne,to vam se ne sviđa, nećete vi raditi tamo neke ženske poslove:rolleyes: Vi bi ženu robota koja radi na poslu, pa radi kad dođe s posla a vi fino na kauč nakon posla:ne zna:
2) tradicija nalaže da žena bude kućanica i majka, to je njena prirodan funkcija, jel tako? tu se zna što je muški posao a što ženski. Zna se gdje je ženi mjesto. Al ta ista žena nema šta onda ganjati karijeru, niti raditi izvan kuće, ostaviti kuću dok je na službenom putu..A treba ju neko financirati, uzdržavati..i nju i djecu. Muškarac donosi kruh u kuću a žena peče pite. Al vama muškima ni to ne paše:confused:
Vi ne bi uzdržavali ženu jer je onda sponzoruša.
Vama ne paše ni feminizam ni antifeminizam. Ko tu koga jebe u mozak??:mig:
chilimama
02.08.2010., 13:18
ala dicaa, koliko ste ispisali od jutros ..
ja bila na japanskom plesu :cerek: hihihi...s dvije Japanke i dvije japanke...hihi...
i tako brojali i brijali na japanskom ....
glora's bastard
02.08.2010., 13:23
Pa lijepo evo the tajne: Ako si pun ko' brod i još dobro jebeš žena će se uhvatit sudopera i kuhače, nema potrebe da radi..ionako živi na tvojoj grbači a zauzvrat ti glumi mamu i rađa djecu.
Ako nemaš love i prosječan si jebač, nećeš si moći priuštiti da ti žena sjedi doma, troši pare i bude kućanica. Radit ćete oboje pa će ti žena kvocat kad dođete doma i tražiti da ribaš wc i čistiš za djecom dok ona kuha. Kad joj kažeš da to nije muški posao ona će se pretvoriti u zločestu feministicu.
da nije to tajna od one Rhonde? :D
glora's bastard
02.08.2010., 13:23
ala dicaa, koliko ste ispisali od jutros ..
ja bila na japanskom plesu :cerek: hihihi...s dvije Japanke i dvije japanke...hihi...
i tako brojali i brijali na japanskom ....
daj sliku japanki :D
Pa prezentirana su dva slučaja kao mogući odgovori:)
Svaka sličnost sa stvarnim životom je slučajna:D
Nek el mariachi kaže iz koliko ima sličnosti i razlika sa stvarnim životom,njemu sam odgovorila na pitanje.:ne zna:
A tvoj komentar pokazuje da nisi dobro porazmislio o stvarima. Žene mogu biti po potrebi i svetice i kurve i feministice (ide neka pjesma:D).
E sad tebi nije jasno kako to žene malo bi, malo ne bi,kako im paše.
1) feminizam traži od žene da radi i bude financijski neovisna što vama paše jer eto nije sponzoruša ali isto ako ona nema vremena biti kućanicA pa onda vi muški morate prihvatiti kućanske poslove. radi se zajednički, tako se i privređuje.Ne,to vam se ne sviđa, nećete vi raditi tamo neke ženske poslove:rolleyes: Vi bi ženu robota koja radi na poslu, pa radi kad dođe s posla a vi fino na kauč nakon posla:ne zna:
2) tradicija nalaže da žena bude kućanica i majka, to je njena prirodan funkcija, jel tako? tu se zna što je muški posao a što ženski. Zna se gdje je ženi mjesto. Al ta ista žena nema šta onda ganjati karijeru, niti raditi izvan kuće, ostaviti kuću dok je na službenom putu..A treba ju neko financirati, uzdržavati..i nju i djecu. Muškarac donosi kruh u kuću a žena peče pite. Al vama muškima ni to ne paše:confused:
Jedini zajeb u svemu tome je da ste vi same krenule s tom idejom prije 60ak god. kako vama vise ne odgovara biti kucanica nego bi vi imale karijeru i sve ostalo kao i muskarci...a sto ste mislile, da ce muski pocet radjat djecu?!
Nisu vam muskarci krivi sto se koprcate u govnima koje ste same pokrenule.
chilimama
02.08.2010., 13:49
Pa.......
Mislim da će ovo biti početak jednog lijepog prijateljstva..:cerek:
daj sliku japanki :D
Budem sutra:cerek: nisam nosila fotić...
@ala, mrćkavi
meni i mm je jučer bilo ko na hanimun...:s a tek je sutra utorak prije u sridu, pa onda iđe dan D pa jušto petak :cerek:
Vrag se utjerka još boji...:rofl:
el_mariachi
02.08.2010., 13:53
laki ( je nervozan):zubo: laki ti bi trebao cesce pisati na ovim prostorima:zubo:
kiss me: sad sve kuzim:cerek:... trebala si nauciti praviti pitu...i velis pukla te zuta minuta ma hvatas ovdje po forumu... ajd sa srecom:top:
sophiella: kad su kenguri uveli njemacku marku:ne zna:
cm: ej...sa dvije Japanke i dvije Yupanke...japanci su kopirali opanak...i ono Yu-opanak..Yupanak, Japanak...nek one teb sushi naprave:zubo:
nego po kojem vi to kalendaru racunate:zubo:
nego nesto mi nije jasno: evo zene zive u prosjeku dulje 6, 2g od muskih...sad kad budu radile do 65 oce li se ta razlika smanjiti:ne zna:
paullaa
02.08.2010., 13:57
pa kao ste sam došli do dr. Dade..?
chilimama
02.08.2010., 14:02
l
nego po kojem vi to kalendaru racunate:zubo:
pa po jajanskom..:confused:
pojebjeljak, utjerak, sprijeda, čeprtak, metak , sujebjelja i nejebjelja...u koju s'ti školu iša?
aš'o?
glora's bastard
02.08.2010., 14:03
jao mrčko, a kad će meni odgovor :( ta znaš da sam se šalila :D
Isuse!
jel to ona kaj uzgleda ko grunfek - velikačka glava i usukan ostatak.
el_mariachi
02.08.2010., 14:44
laki: pa kako se ja sad zovem...zeljko ili marko:ne zna:
kyb: pst pst:zubo:
glora: dacu ti odgovor u utorak...sledeci:eek:
cm: ah..ja sam isao na kurs...reko sam ti to vec..ono...digni lopatu...spusti lopatu... nego uslikaj ti njima i glave ...nemoj samo opanke:eek:
nego jel vi vidite slicnost izmedju ljepojke (http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2009/m03/y197572082580670.jpg) i ove druge hensonke (http://images1.wikia.nocookie.net/muppet/images/5/50/Janice-MuppetsTV.png) :eek:
a ovo je el_em u plavom periodu (http://4.bp.blogspot.com/_Qm2i8mXTjhs/R10Xi1HVEcI/AAAAAAAAAJA/DYIdOCqjxug/s400/muppets-animal.jpg)
chilimama
02.08.2010., 16:12
nego jel vi vidite slicnost izmedju ljepojke (http://dalje.com/slike/slike_3/r1/g2009/m03/y197572082580670.jpg) :eek:
Slabo ti ja čitam Voug, pa ti je ne znam ovu Vintur, ali znam razliku između čilija i bosiljka...:ne zna: (jel to ta :ne zna: :nema pojma neobrazovata: )
A večeras napokon večer bez gostiju , pa ja idem zera vanka ...:kava:
Mislim se oću li naručit nešto ljuto :klopa:
Sutra utooraaakk, idem na letenje.....:s:s
Lucky_star
02.08.2010., 17:59
Jedini zajeb u svemu tome je da ste vi same krenule s tom idejom prije 60ak god. kako vama vise ne odgovara biti kucanica nego bi vi imale karijeru i sve ostalo kao i muskarci...a sto ste mislile, da ce muski pocet radjat djecu?!
Nisu vam muskarci krivi sto se koprcate u govnima koje ste same pokrenule.
Od kud ti znaš da su sve to pokrenule žene? Tako si pročitao? Vjeruješ u sve što pročitaš? Zar su one stvarno same mogle preokrenuti situaciju? A viši interesi? Tko je stajao iza tih žena? Što ti znaš o tome tko je stajao iza cijele ideje i koja je stvarna pozadina? Kladim se da su to bili muškarci jer jedino su oni imali i imaju moć da kreiraju kako će se stvari odvijati (i na ekonomskom i na društvenom planu).
I nema tu zajeba nikakvog ni pomisli da će muškarci rađati djecu. Jedini zajeb je za muškarce koje ne žele ni uzdržavati obitelj ni doprinositi kućanstvu na druge načine. Žene će se vrlo dobro snaći i u starom i u novo sistemu samo vi muški morate odlučiti jel bi bili alfa mužjaci i sve što ide s tim ili bi prihvatili ravnopravnost (pazi ne jednakost nego ravnopravnost zato ne spominji rađanje).
Naravno, vama bi najviše pasalo kad bi žene radile,imale karijeru, brdo novaca zarađivale i bile kućanice, brinule o djeci, a da vi ne morate raditi apsolutno ništa. A to tako ne ide. Morate se odlučiti što želite jer sve je u vašim rukama. Tko vam kriv što ste isfrustrirani zbog vlastite neodlučnosti.:ne zna:
el_mariachi
02.08.2010., 19:08
oh tek sad skuzih da je laki zensko
cilka: ne kaze se voug..vec vigvam...to ti je ono gdje one indijanske skvoe ( koji dobar plural:zubo:) pitu razvlace...i pemikan sto mi je pjegava obecala..
nego uhvatio me ljetni pljusak...predivno...a to za let..jel i skaces il samo letis...sutra adrenalinska injekcija...blago tebi..e nego jel znas da su brucke kod japanki drugacije nego "kod nas"..
reci onima sutra da ti uberu po koju:zubo:
Krkimir
02.08.2010., 20:07
oh tek sad skuzih da je laki zensko
zamisli da si oženio atletičarku iz DDR-a... bacačicu kladiva... partijski zadatak
I dođe taj drugi utorak a još nema sexa... tebi ništa jasno... a onda jednog dana shvatiš da to nije žensko :eek: ne spušta dasku kad ide na zahod
gledam ovu našu koja baca disk pa svašta pomislim :misli:
el_mariachi
02.08.2010., 20:38
uh..ima jedan skec sa pajtonovcima kad glume atleticarke iz DDR...nisam ga nazalost nasao.. da..ja mrzim te feministice sto ne spustaju daske... a nesto dobro ne gadjaju ...moram to priznat:eek:
evo sad cu vam pokazati kako se otprilike razvija zenska osoba....
Prva etapa (http://www.youtube.com/watch?v=wgrrQwLdME8&feature=related)..sva su djeca slatka... bilo zeska ili muska..sad se obicno nadje neka brkata koja kaze "al ovo je musko dijete u spotu"
Druga etapa (http://www.youtube.com/watch?v=23ELKAw4w1o) ..eto vise nije dijete...slatkica...rumena jabuka...sipmaticna...sva zraci
Treca etapa (http://www.youtube.com/watch?v=-ni_34XcTr8)..drugi utorak poslije svadbe...a ti mislis..evo me u tvajlajt zoni..sad cu se probuditi ali crvak te ipak nagrize da je to istina.. kako se proruzni preko noci...tek onda vidis da lici na svoju mamu... i onda pravis animacije na kompicu kako ce vam dijete izgledati... i kako god okrenes ruzno...mislim evo milka i stipe dobise sashu...nisu znali jel musko il zensko..pa dali ono ime sto stima i tam i vamo:eek:
Što je Marijači, sutra utorak pa te trta?:rofl:
paullaa
02.08.2010., 21:09
Naravno, vama bi najviše pasalo kad bi žene radile,imale karijeru, brdo novaca zarađivale i bile kućanice, brinule o djeci, a da vi ne morate raditi apsolutno ništa. A to tako ne ide. Morate se odlučiti što želite jer sve je u vašim rukama. Tko vam kriv što ste isfrustrirani zbog vlastite neodlučnosti.:ne zna:
Pa to bi im bilo bolje nego da su dobili na lotu...
Krkimir
02.08.2010., 21:13
Što je Marijači, sutra utorak pa te trta?:rofl:
mene je trta muških atletičarki :trk:
Whereabout
02.08.2010., 21:20
Ah, na sutrašnji dan mnogi će se muškarac u Hr probuditi nakon što je usnio onu iz etape 3, kad ono - pored njega zanosna plavuša koja se nakratko pojavljuje na kraju videa (ovog istog, kojim se plaše neženje). Jer danas se nitko ne ženi dobrom i poštenom brkom, samo takvima.
Da, pogledat ću taj Remember me, hvala.
Bacila sam pogled na sadržaj, jesu li na kraju ostali skupa, ili to nije bitno? Nema veze što je spojler, za mene ne. I used to live alone before i knew you, i te fore, a onda se udalje i on krene voditi solidan građanski život od utorka do utorka s nekomplicirajućom ženom. E jedino uz takvu mogu postojati strahovi od utorka i ovakve ustrašene teme. :)
Javi ako pogledaš Revolutionary Road.
tolko o transparentnosti
Ma ipak je Josipovic nesto ustedio jer nije cijelu vladu R.Srpske odveo na more, pardon. R.Srbije o nasem trosku.
To ti je kao ono: Mujo ne trci za autobusom koji je otisao, ako budes trcao za avionom vise ces ustediti. :eek: Tako stedi i nas precjednik, pardon predsjednik Tadic, pardon Josipovic.
mene je trta muških atletičarki :trk:
Zašto? Meni se čine kao drage djevojke.:ne zna:Što si takav?
Da, pogledat ću taj Remember me, hvala.
Gledaj jedino ako nemaš baš ništa drugo raditi.
Javi ako pogledaš Revolutionary Road.
:top:
Krkimir
02.08.2010., 21:30
ElEm-e, zašto se feministkinje lijepe na tebe? :ne zna:
(pitam zato jer ispadam kolateralna žrtva, mi lijepo pričamo a one uletavaju)
Druga etapa (http://www.youtube.com/watch?v=23ELKAw4w1o) ..eto vise nije dijete...slatkica...rumena jabuka...sipmaticna...sva zraci
kako dobra stvar... navukao se na to... sad moram skinuti FLV fajl, pa extraktirati MP3 da mogu prebaciti na MP4 player... muzika je žestoka droga :tuzni:
Whereabout
02.08.2010., 21:31
Gledaj jedino ako nemaš baš ništa drugo raditi.
Stvarno? Pa zašto mi marijači to preporučuje, zajebava me*?
Ajme.
Meni se samo na prvi pogled učinilo da je to, onak, za mlajše ljude, i o mlađima. E sad, možda griješim.
*pardoniram; bečka škola, op. a.
el_mariachi
02.08.2010., 21:43
aliera: el_em se nikog ne boji i bez straha se moze pogledati u ogledalu:eek:
slizim: sutra cu i ja ustedjeti 2 milijarde...necu kupiti nekoliko aviona, platformi i dvoje cipele:eek:
krkimir: istina je ta koja ih tjera na to:eek:
verabaut: pogledam...mada mi se ne svidja glumacka postava...uzeli su par iz tajtanika znajuci da su neke osobe emotivno vezane za taj film i da moraju pogledati ovaj bez obzira na kvalitetu
sto se tice "remember me" ..ja ne padam na filmove u kojima americki predsjednik spasava svijet, ili borbe sa vanzemaljcima, ili 4 kurve iz njujorka idu na neko putovanje, ili rambomaniju...ja volim film o malim ljudima i njihovim zivotnim problemima.. a ti kako hoces..necu ti ga spojlati jer neke filmove mozes gledati nekoliko puta i jos uvijek su isti...ovaj nije ako se spojla..tolko
krkimir: to nije njihova pjesma ...original je od travie mccoy feat. bruno mars billionaire...ali ovaj par je napravio jos dosta obrada i neke su po meni bolje od originala
Stvarno? Pa zašto mi marijači to preporučuje, zajebava me*?
Ajme.
Meni se samo na prvi pogled učinilo da je to, onak, za mlajše ljude, i o mlađima. E sad, možda griješim.
*pardoniram; bečka škola, op. a.
Ma i je za mlađe, još glumi onaj mali na kojeg vrište sve maloljetnice.:rofl: Dakle, dobro si procijenila, a ako ti je zgodan taj mali gledaj bar zbog njega.;):D
Krkimir pazi što pričaš, možda krenu na tebe. :eek:
Krkimir
02.08.2010., 21:48
da li ih možeš zamoliti da ne budu grube prema meni?
ja sam osjetljiv i ne volim da me se vrijeđa i zadirkuje :tuzni:
malo obrati pažnju kako frajer svira, mislim ženska lijepo pjeva i super izgleda, ali frajer to diže 300% gore
:eek: kako možeš reći da ne voliš Ramba? :azdaja:
prvi dio bi ja mogao gledati večeras (kad bi ga pustili)
a gledao sam ga najmanje 10 puta
rejoflajt
02.08.2010., 21:49
aliera: el_em se nikog ne boji i bez straha se moze pogledati u ogledalu:eek:
slizim: sutra cu i ja ustedjeti 2 milijarde...necu kupiti nekoliko aviona, platformi i dvoje cipele:eek:
verabaut: pogledam...mada mi se ne svidja glumacka postava...uzeli su par iz tajtanika znajuci da su neke osobe emotivno vezane za taj film i da moraju pogledati ovaj bez obzira na kvalitetu
sto se tice "remember me" ..ja ne padam na filmove u kojima americki predsjednik spasava svijet, ili borbe sa vanzemaljcima, ili 4 kurve iz njujorka idu na neko putovanje, ili rambomaniju...ja volim film o malim ljudima i njihovim zivotnim problemima.. a ti kako hoces..necu ti ga spojlati jer neke filmove mozes gledati nekoliko puta i jos uvijek su isti...ovaj nije ako se spojla..tolko
krkimir: to nije njihova pjesma ...original je od travie mccoy feat. bruno mars billionaire...ali ovaj par je napravio jos dosta obrada i neke su po meni bolje od originala
moj čoek:lol::rofl::lol:pardon, papak
hasnfefer
02.08.2010., 21:55
i ja mislin da je tu problen, sve treba isprobat prije braka.
Ja baš mislim da je obrnuto! Zapravo, nije obrnuto, ali nije ni ovak' kak' vi tvrdite! El Mariachi je rakao da se promjene počinju događati u drugi utorak! Znači, sa ili bez testiranja ona će biti ista do ponedjeljka u ponoć!
:eek: da nije kak'a čarobnica?
Whereabout
02.08.2010., 22:09
Pa kad je ona redateljeva žena, a on njihov zajednički prijatelj, u famoznom rl. Pa im je bilo prirodno da će takvu temu najbolje odraditi ljudi koji se i inače dobro poznaju. I te veze se nekako i vide u filmu. Meni to nije siromašan film, naprotiv. Iako ima nekih situacija/scena koje su nategnute. Ima odlična scena samo sa prikazom njihovog dnevnog boravka, i šupljine. Ali da, možda su to te očite sugestivne fore.
Od filmova o malim ljudima, gledala nedavno Pucanj s Božidarom Oreškovićem, i sirotom narodskom curom nerodiljom (jalovicom) koja biva prevarena (iako film nije o tome, ima više slojeva), ne baš logikom utorka ali blizu.
Preporučujem ti još, spominjemo ga često na Psihologiji, Eternal Sunshine of the Spotless Mind (http://www.imdb.com/title/tt0338013/), to je neka obrada kontinuiranog urbanog utorka, valjda, i kako ga je nemoguće svesti na samo jednu razinu, ili definitivno raslojiti. :D Ipak, to je optimističan film i vraća vjeru u sve dane u tjednu.
Moram i 4 kurve drugi dio pogledati, podsjetio si me. :D
Ma i je za mlađe, još glumi onaj mali na kojeg vrište sve maloljetnice.:rofl: Dakle, dobro si procijenila, a ako ti je zgodan taj mali gledaj bar zbog njega.;):D
Pogledat ću samo da vidim to s malim.
Ljudima.
:D
el_mariachi
02.08.2010., 22:12
krkimir: rambo..jel to onaj sto spasava afganistan sa talibanima?
evo
http://www.youtube.com/watch?v=YCQn4gkek7w&feature=related
ona mi je popravila jedno ljeto,...u pozadini ima jedna zenska sto svira kontrabas..gledao sam jedan drugi koncert ..predivna kombinacija
rejoflajt: ima jedan film od kusturize...andergraund.. manojlovic je laze i ona to zna..i kaze "jao marko sto ti lepo lazes":zubo:
hasnfefer: ako je carobnica onda je to do rugog utorka...a onda se pretvori u samu sebe:zubo:
verabaut: pucanj nisam gledao eternal sansajn da... ma spremam se da pogledam vudi alena u kompletu pa ne zelim prekidati sa nekim drugi,...di kaprio ima jedan predivan film koji je napravio muz od lene olin...ajde guglaj:eek:
sophiella
02.08.2010., 22:27
Za sat i pol biti će dej after jesterdej:eek:
osvanut će crni utorak, Marijači:eek:
Krkimir
02.08.2010., 22:28
rambo..jel to onaj sto spasava afganistan sa talibanima?
ma prvi Rambo, radnja se dešava u Americi... kada ide tražiti prijatelja i sazna da je taj umro od raka, pa ga drot krene zajebavati a Rambo mu vrati... na kraju rasturi cijeli grad :mirko:
nego, kako se ti obračunavaš sa feministkinjama? :clint: kao Rambo? :zubo:
Lanchetoo
02.08.2010., 22:29
uh sto je ova blanka ruzna:eek:
lanchetoo: jel se ti to nudis:zubo:
jao...kako su dobre ove atleticarke..evo odlucio sam se ozeniti sa jednom trkacicom...-kazes joj...ej bejbi...nema piva...a onda otrci i kupi...a dupe kao kod zebre...sareno:zubo:
njihihihihi
Eto , otpala ja :(..i šta ću sad, nego na US?
Nego, kad već znate šta vam se sutra sprema, kako se pripremate za taj kobni dan??
el_mariachi
02.08.2010., 23:32
sophiella: kako te nije sram jednu ovako prijaznu osobu zezati:eek:
krkimir: ja kazem ajd napravi pitu... i tako zaposlim ih:eek:
lanceleto: a jesi li razmisljala da krenes trcati:zubo:
. (http://www.youtube.com/watch?v=iUIsNn6ObF0)
nego vi bas zenske mozete bas o svemu blebetati..evo ovaj topik je glup...no eto cim zensko vidi rijec brak...odmah mora doci ovamo..
da sam otvorio topik feminizam kisnih glista na marsu...nasle bi se kokosi koje bi to komentirale:eek:
nego zasto zensko dupe oponasa eksponencijalnu funkciju priblizavanja zemlji sa vremenom:eek::ne zna:
Krkimir
03.08.2010., 11:51
ne možeš biti takav, El :nono:
rastjerao si sve feministkinje, uvrijedile se
a ovo sa ženskim dupetom, to je utjecaj Mjeseca. Poznato je da Mjesec više utječe na ženske.
Čuo si za plimu i oseku? To je zbog Mjeseca. Ako može podići Jadransko more za metar-metar i pol, kako ne bi i obično žensko dupe? Jedina razlika je to što se to dešava kad je oseka, znači Mjesec vuče dupe prema sebi tojest prema dolje.
Nažalost, obratno ne djeluje :tuzni:
nego, danas je utorak... valjda prvi, morat ćemo čekati još tjedan dana
, znači Mjesec vuče dupe prema sebi tojest prema dolje.
viš ima logike , jer u zadnje vrijeme sve više viđam niskoguzih žena , gdje im se dupe skoro vuče po podu , čak ni visoka obuća to više ne može podignuti
kratkonoge niskoguze , jbt. nemoš više vidit dobru žensku
Whereabout
03.08.2010., 15:42
...
verabaut: pucanj nisam gledao eternal sansajn da... ma spremam se da pogledam vudi alena u kompletu pa ne zelim prekidati sa nekim drugi,...di kaprio ima jedan predivan film koji je napravio muz od lene olin...ajde guglaj:eek:
Gilbert Grape lives in Endora, a place where nothing much happens. The only times the police got something to do is when Gilbert's autistic brother Arnie tries to climb up on the watertower nearby. Taking care of Arnie is mostly Gilbert's task which can be pretty demanding, at least while you are working at the local grocery store. Then one day Becky and her grandmother passes through Endora getting trouble with the car. Gilbert falls in love with Becky, but gets problems when he tries to find time for his own private life.
Ovo sam postala da se vidi kakva si ti duša i kakav sam ja slučaj kad zbilja idem guglati na tvoj zahtjev. :eek:
Mislim da sam gledala.
...
nego vi bas zenske mozete bas o svemu blebetati..evo ovaj topik je glup...no eto cim zensko vidi rijec brak...odmah mora doci ovamo..
da sam otvorio topik feminizam kisnih glista na marsu...nasle bi se kokosi koje bi to komentirale:eek:
nego zasto zensko dupe oponasa eksponencijalnu funkciju priblizavanja zemlji sa vremenom:eek::ne zna:
:love:
ne možeš biti takav, El :nono:
rastjerao si sve feministkinje, uvrijedile se
a ovo sa ženskim dupetom, to je utjecaj Mjeseca. Poznato je da Mjesec više utječe na ženske.
Čuo si za plimu i oseku? To je zbog Mjeseca. Ako može podići Jadransko more za metar-metar i pol, kako ne bi i obično žensko dupe? Jedina razlika je to što se to dešava kad je oseka, znači Mjesec vuče dupe prema sebi tojest prema dolje.
nego, danas je utorak... valjda prvi, morat ćemo čekati još tjedan dana
Sada je meni jasno zbog cega setnjaj po mjesecini tj.mjesecarenje muskih osoba, a ono sve da im naraste ono sto nije naraslo na vrijeme.
Nego, treba bjezati sa tema u kojima se stalno spominje zensko dupe. :lol: Ili, sto je babi snilo to joj se i zbilo. :rofl:
sophiella
03.08.2010., 18:48
sophiella: kako te nije sram jednu ovako prijaznu osobu zezati:eek:
krkimir: ja kazem ajd napravi pitu... i tako zaposlim ih:eek:
lanceleto: a jesi li razmisljala da krenes trcati:zubo:
. (http://www.youtube.com/watch?v=iUIsNn6ObF0)
Znaš, draže mi je kada me zoveš Sophiehttp://www.pic4ever.com/images/121fs725372.gif
...
A zasto zene ne mogu ostati cijeli zivot onako umiljate kao sto su bile prije braka?...
Uvenu jer ih ne jebemo dovoljno :mig:
sexy_ciccolina
17.08.2010., 00:23
Zašto ode ova tema u zaborav?
mtopi78
17.08.2010., 00:36
-evo mogu ja ponudit jedan odgovor...u jednom postu je el_m napisao da je istina najbolje oružje...pa tako je cro napisao valjda jednu istinu iiiii.....svi su ostali bez texta...valja???:cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.