PDA

View Full Version : Feminizam kod životinja

el_mariachi
03.08.2010., 13:07
Jel postoji feminizam kod zivotinja. Mislim da zenski partneri ucjenjuju muske sa nekim stvarima. Recimo dodje lav i kaze lavice sto si danas ulovila ...a ona ce mu.. mozes jesti samo ako ocistis wc...ili majmun dodje kod majmunice i kaze...ocemo li se povaliti a majmunica kaze...moze ako si digao wc-skoljku...
ili slon kaze ocemo li prosetati zajedno a slonica mu kaze...a sto si mi kupio..
il konj dodje i kaze...ocemo li izaci a kobila kaze moze ako cemo da moje mame... il krmak kaze...nemoj se toliko muciti ...a krmaca mu kaze...kako te nije sramota tako nesto reci..vidis da zelim biti ravnopravna...il bik kaze...sad cu te zaskociti...a krava kaze...e nece moci ja zelim biti gornja....

zbilja jel postoji feminizam kod zivotinja...ako da..dajte mi molim vas koji primjer...
a ako ne jel to znaci da su feministice protiv prirode:ne zna:

glora's bastard
03.08.2010., 13:14
:facepalm:

imaju li životinje slobodnu volju? razum... i tako dalje? imaju li forum.hr? :D

daj odi u laktovegetarijance :zubo:

Ptica Trkačica
03.08.2010., 13:15
pa evo ti kod bogomoljke. stara iskusna frajla iskoristi nevinog i neiskusnog mladog mužjaka za seks i nakon toga ga hladnokrvo ubije (valjda je frustrirana jer nije svršila?????).

što znači da je ubijanje mužjaka kada ne svršiš u skladu s prirodom.

:kava:

JPK
03.08.2010., 13:15
daj odi u laktovegetarijance :zubo:

Laktovegetarijanci potiču mužnju ženki bez ikakve naknade, dakle, nisu feministi.

glora's bastard
03.08.2010., 13:20
pa evo ti kod bogomoljke. stara iskusna frajla iskoristi nevinog i neiskusnog mladog mužjaka za seks i nakon toga ga hladnokrvo ubije (valjda je frustrirana jer nije svršila :kava:).

što znači da je ubijanje mužjaka kada ne svršiš u skladu s prirodom.
a postoji li neka bogomoljka koja je izabrala da ne pojede svoga bogomoljca i živi s njim sretno do kraja života :D
Laktovegetarijanci potiču mužnju ženki bez ikakve naknade, dakle, nisu feministi.

zašto me nije iznenadilo što si navratio na ovu temu :D

upravo zato i kažem nek ode k njima :D

Ptica Trkačica
03.08.2010., 13:23
a postoji li neka bogomoljka koja je izabrala da ne pojede svoga bogomoljca i živi s njim sretno do kraja života :D

ne. to je neprirodno.

prirodno je ubiti i pojesti mužjaka nakon seksa.

glora's bastard
03.08.2010., 13:24
ne. to je neprirodno.

prirodno je ubiti i pojesti mužjaka nakon seksa.

a kako je kod ptica trkačica? :confused:

JPK
03.08.2010., 13:26
zašto me nije iznenadilo što si navratio na ovu temu :D

Jer uvijek zagovaram prava ženki. :kava:

upravo zato i kažem nek ode k njima :D

Onda krivo shvatih, mislio sam da bi u tom slučaju spomenula lakto-ovo vegetarijance, jer i žene su... tj. kokoši su ženke. :D

glora's bastard
03.08.2010., 13:29
Jer uvijek zagovaram prava ženki. :kava:
koja prava. da budu pojedene? :o:D

Onda krivo shvatih, mislio sam da bi u tom slučaju spomenula lakto-ovo vegetarijance, jer i žene su... tj. kokoši su ženke. :D

nisam htjela ovo spominjati jer bi marijači rekao vama treba sve ab ovo, vi ste tabula rasa mujanović, i onda bi stigle feministice na temu i rekle kako je ljepota u očima promatrača i da im ne dira ovarije i njihova prava na iste.... ma komplikacije... bolje neke stvari prešutit'

JPK
03.08.2010., 13:31
koja prava. da budu pojedene? :o:D

Da. :cerek::cerek:

glora's bastard
03.08.2010., 13:31
Da. :cerek::cerek:

zato što su mekše, ili? :D

el_mariachi
03.08.2010., 13:34

imaju li životinje slobodnu volju?

jel imaju papucari slobodnu volju:eek:

nego..ja kad bih isao kod te bogomoljke na seks...ne bih isao 7 dana u wc...pa nek malo zasladi:cerek:

glora's bastard
03.08.2010., 13:36
jel imaju papucari slobodnu volju:eek:

nego..ja kad bih isao kod te bogomoljke na seks...ne bih isao 7 dana u wc...pa nek malo zasladi:cerek:

imaju. strah im ne dopušta korištenje. strah, glupost, inertnost, ... sori papučari, ali tako vam je :ne zna:

JPK
zato što su mekše, ili? :D

Ne, zapravo, više volim one jedre i čvrste. :D

glora's bastard
Ne, zapravo, više volim one jedre i čvrste. :D

pa onda voliš i junetinu? :D

mazgov
03.08.2010., 13:42

imaju li životinje slobodnu volju? razum... i tako dalje? imaju li forum.hr? :D

:

životinje imaju slobodnu volju i imaju razum , a sve će to izgubit kad dobiju forum . hr :D

JPK
03.08.2010., 13:42
pa onda voliš i junetinu? :D

:confused:

Ja sam bio pod dojmom da već 5-6 postova unazad govorimo o ženama. :ne zna:

glora's bastard
03.08.2010., 13:46
:confused:

Ja sam bio pod dojmom da već 5-6 postova unazad govorimo o ženama. :ne zna:

:D drago mi je. to ja namjerno :rofl:

govori se o pravima svih ženki....i tako to na tu temu :zubo:

mazgov
03.08.2010., 13:47
jes, ja sam vidio jednu feminiziranu guštericu , nikad nije tila dat gušteranu , dok joj nije da naj sunčanije misto:D

Ptica Trkačica
03.08.2010., 13:47
a kako je kod ptica trkačica? :confused:

Vlada izraziti feminizam.
Prije nego što ženka dozvoli mužjaku parenje prvo se iživljava nad njim i tjera ga da radi budalu od sebe pa on maše krilima, pleše i izvodi neke cirkusarije jer je jadan očajan.
Mužjak voli ženku do kraja života. Brine za mlade, mijenja pelene, kuha... Sve u svemu, ogroman papučar!

mazgov
03.08.2010., 13:49
Prije nego što ženka dozvoli mužjaku parenje prvo se iživljava nad njim i tjera ga da radi budalu od sebe pa on maše krilima, pleše i izvodi neke cirkusarije jer je jadan očajan.
Mužjak voli ženku do kraja života. Brine za mlade, mijenja pelene, kuha... sve u svemu, ogroman papučar!

znači isto ka i kod ljudi

glora's bastard
03.08.2010., 13:53
Mužjak voli ženku do kraja života. Brine za mlade, mijenja pelene, kuha... sve u svemu, ogroman papučar!

zanimljivo, mnogo vam hvala na odgovoru.

međutua :D, imam još neki pitanja.
kako su feministice zadovoljne papučarima?

zadovoljava li feministice iživljavanje nad partnerom obzirom da joj je pokoran te traže li stoga i druge objekte za iživljavanje?

i čemu feminizam ako je već uređen sustav, zašto jednostavno ne vlada matrijarhat ili feminitat?

i kako to da svaka ženka ima mlade? kako su cijenjene one ženke koje ne žele partnera i podmladak? ima li lezbijki?

Pješčani sat
zbilja jel postoji feminizam kod zivotinja...ako da..dajte mi molim vas koji primjer...
pa postoji u smislu da nekoliko ženki pazi na klince i skupa skuplja hranu.
i na primjer, kod bonobo majmunica, sve ženke smiruju situaciju u čoporu sexom, ovisno koja se nađe u blizini razžešćenog Mužjaka.
jel ti to ok? sviđa ti se femiizam?

Pomona
Jel postoji feminizam kod zivotinja. Mislim da zenski partneri ucjenjuju muske sa nekim stvarima. Recimo dodje lav i kaze lavice sto si danas ulovila ...a ona ce mu.. mozes jesti samo ako ocistis wc...

U lavljem čoporu vlada pravilo da lavovi mogu biti u njemu i jesti ono što lavice uhvate sve dok su snažni i potentni, a poslije ih odbacuju kao stare krpe i prihvaćaju mlađeg mužjaka...:kava:

glora's bastard
03.08.2010., 13:54
jes, ja sam vidio jednu feminiziranu guštericu , nikad nije tila dat gušteranu , dok joj nije da naj sunčanije misto:D

najsunčanije mjesto? koliko je bila velika ta gušterica? 500 metara? :confused::D

evamattiolo
03.08.2010., 14:00
El, vidim da je tebi dosadno kad ti padaju na pamet ovakve gluposti...:)

Bas me zanima kako ce se zvati sljedeci topic....

edit: nemogu virovati da ljudi uopce pisu na ovu temu :lol:

utjecajan si ti ovdje, nema sta :D

el_mariachi
03.08.2010., 14:02
pa postoji u smislu da nekoliko ženki pazi na klince i skupa skuplja hranu.

jel ti to ok? sviđa ti se femiizam?
pa jest..ja nemam nist protiv tog da zenke cuvaju djecu...sad mozda je previse od njih traziti da nauce pitu praviti...mislim ove ljudske feministice ne znaju pitu praviti a sad da mymoonice ispadnu bolje od njih...stvarno ne bi islo:eek:

pomona: a imal u tom tvom coporu ijedan lav koji se zove Dikan?:cerek:

ja sam jednom gledao dvije ptice na zici... i onda je dosla jos jedna.. iznenadjuje me ta otvorenost za trokutom... svoju zensku i njenu kolgeinicu moras satima nagovarati:eek:

eva: ti si tipicki primjerak koja zeli unistiti diskusiju jer vidis da se i priroda urotila protiv vas...a ja ti se smijem u lice...ha ha ha:eek:

Krkimir
03.08.2010., 14:16
U lavljem čoporu vlada pravilo da lavovi mogu biti u njemu i jesti ono što lavice uhvate

kod lavova postoji alfa mužjak koji može mrknuti bilo koju lavicu iz čopora :)
nekad se pokefa sa mlađim lavovima da pokaže ko je Car, a inače kunji u hladu :top:

toliko o feminizmu

mazgov
03.08.2010., 14:17
edit: nemogu virovati da ljudi uopce pisu na ovu temu :lol:

puno ti toga neš virovat ode , tema je diskutantna i obećaje

glora's bastard
03.08.2010., 14:21
djeco, šalu nastranu :D

kakav feminizam kod životinja... svaki lav se ponaša kao i svi drugi lavovi, bogomoljka, puževi :D i kokoške, majmunice isto... feminizam je pokret koji se bori za ženska prava, i živinama to ne pada na pamet, ponašaju se kako im je predodređeno.. nikakvo ustrojstvo u životinja, svejedno jesu li mužjaci jači/glavni ili ženke ne može se mjeriti s feminizmom...

zapamtite si to i ne tražite utjehe u životinjskom svijetu :rofl::rofl:

JPK
03.08.2010., 14:23
međutua :D, imam još neki pitanja.
kako su feministice zadovoljne papučarima?

zadovoljava li feministice iživljavanje nad partnerom obzirom da joj je pokoran te traže li stoga i druge objekte za iživljavanje?

Zapravo je skroz suprotno. Feministice se iza zatvorenih vrata vlaže na ono protiv čega u javnosti kokodaču, pa u krevetu žele da im se opali šamar i nagura kita niz grlo.

Slično kao što ljudi poput Jorga Haidera, žestoki desničari i konzervativci, u privatnosti svog doma jebu dječake. :kava:

mazgov
03.08.2010., 14:24
zapamtite si to i ne tražite utjehe u životinjskom svijetu :rofl::rofl:

aha , znači došli smo do mudrog zaključka , el , nas je vrlo lukavo vodio , feminizam je samo kod ljudske vrste , još da jednom temom eliminiramo biljke iz feminizma i dokazi će biti potpuni
znači feminizam je bolest

glora's bastard
03.08.2010., 14:25
Zapravo je skroz suprotno. Feministice se iza zatvorenih vrata vlaže na ono protiv čega u javnosti kokodaču, pa u krevetu žele da im se opali šamar i nagura kita niz grlo.

zar to ne želi svaka normalna žena? :D

mazgov
03.08.2010., 14:26

definiraj ''normalna''

JPK
03.08.2010., 14:30

Po mojoj definiciji normalnosti, da. Ali nije nužno normalna ako to želi, što feministice i dokazuju. :D

Krkimir
03.08.2010., 14:30
feminizam je nešto kao moda, nadam se da će brzo proći
samo da ne krene dalje, da životinje dobiju pravo glasa :misli: da će čovjek moći oženiti lubenicu i takve stvari

glora's bastard
03.08.2010., 14:36
definiraj ''normalna''
ne mogu, to je više onako, jedan konstrukt, kojega si svatko može sam za sebe definirati :D
Po mojoj definiciji normalnosti, da. Ali nije nužno normalna ako to želi, što feministice i dokazuju. :D
dakle, po toj logici bi bilo da sve (ili bar većina) žena to želi, bile normalne ili ne. jel? :D
feminizam je nešto kao moda, nadam se da će brzo proći
samo da ne krene dalje, da životinje dobiju pravo glasa :misli: da će čovjek moći oženiti lubenicu i takve stvari
uuu, kasniš... krenulo je već, krenulo :zubo:

JPK
03.08.2010., 14:39
dakle, po toj logici bi bilo da sve (ili bar većina) žena to želi, bile normalne ili ne. jel? :D

Nikako, zasad su samo normalne i feministice na listi. Mislim, ima ih toliko poremećenih da ne žele ni pušiti i/ili gutati (vidi LJES), sigurno nisu sve, a možda nije ni većina. :D

Pješčani sat
03.08.2010., 14:41
:rofl:

tko je u ovoj rečenici životinja? čovjek? lubenica?

jer ako je čovjek, ti si veći feminist od feministkinja :mig:

Pomona
03.08.2010., 14:43
kod lavova postoji alfa mužjak koji može mrknuti bilo koju lavicu iz čopora :)
nekad se pokefa sa mlađim lavovima da pokaže ko je Car, a inače kunji u hladu :top:

toliko o feminizmu

samo ak' mu ona dopusti, ne može protiv njezine volje

@ mariači, dikani su među lavovima osamljenici, osuđeni na smrt

glora's bastard
03.08.2010., 14:43
Nikako, zasad su samo normalne i feministice na listi. Mislim, ima ih toliko poremećenih da ne žele ni pušiti i/ili gutati (vidi LJES), sigurno nisu sve, a možda nije ni većina. :D

da, da, zapravo imaš pravo. :D

zanimljivo je tvoje mišljenje, jer nam daje smjernice za razmišljanje o feministicima, čemu im služi feminizam, za što im on treba... kužiš, slične su normalnima, ali ne žele si to priznati... neke traume, što li? ajde pomozite :D

sexy_ciccolina
03.08.2010., 14:46
OMG Mariači ti si stvarno biser neviđeni

Michael Collins
03.08.2010., 14:46
pa evo ti kod bogomoljke. stara iskusna frajla iskoristi nevinog i neiskusnog mladog mužjaka za seks i nakon toga ga hladnokrvo ubije (valjda je frustrirana jer nije svršila?????).
:

Zapravo pojede ga već za vrijeme sexa,a on i bez glave nastavi "udarati",kao kokoš kad trči bez glave... :D

Krkimir
03.08.2010., 14:48
samo ak' mu ona dopusti, ne može protiv njezine volje

jači je od nje, skočit će na nju i grist će je za vrat

inprocess
03.08.2010., 14:49

jup, a nakon toga čina neće kazneno odgovarati :D

JPK
03.08.2010., 14:52
da, da, zapravo imaš pravo. :D

zanimljivo je tvoje mišljenje, jer nam daje smjernice za razmišljanje o feministicima, čemu im služi feminizam, za što im on treba... kužiš, slične su normalnima, ali ne žele si to priznati... neke traume, što li? ajde pomozite :D

Služi im kao platforma za licemjerno moraliziranje, po tome su slične npr. Prijateljima životinja.

A možda je i seksualna svrha primarna u nekih - znao sam jednu tvrdokornu ljevičarku sa Titovom slikom u sobi koja se palila najčešće na skinheade. Slična sklonost je zabilježena i u fanatičnih veganki [:D], ne bi me čudilo da drže do feminističkih načela ne bi li se jače napalile kad im neka šovinistička svinja opali šamar i nabije ga analno. :kava:

Pomona
03.08.2010., 14:52

I ako ima položaj na vrhu ljestvice čopora, mužjak se može pariti sa ženkom samo uz njen pristanak. Ona svoju spremnost pokazuje na način, da legne trbuhom na zemlju i savije rep u stranu. Za vrijeme kopulacije mužjak zubima drži ženku za šiju. Zbog tog ugriza u šiju ženka je instinktivno potpuno mirna. Ako ženka pristaje na kopulaciju, oni se pare svakih oko 20 minuta, a kopulacija traje tridesetak sekundi. Nakon oko pet dana, prestaje spremnost ženke za parenje. Prema spremnosti ženke na parenje, promatrač može procijeniti mužjakov položaj u čoporu i pretpostaviti vjerojatnoću da ga uskoro smijeni drugi mužjak na mjestu vođe.

On mora voditi računa da njegov položaj vođe o njima ovisi...:mig:

el_mariachi
03.08.2010., 14:53
bila jedna Z...isla u razred ispred mene..kad sam ja bio peti ona sesti..kad sam ja sesti a ona sedmi..kad sam ja sedmi i ona sedmi..tak da je isla sa mnom u razred,,e... ona je rekla kako bi voljela ugadjati svom decku...i zavrsila je cak i osnovnu...kasnije sam cuo da joj bas ne ide bolje..jel to mozda zato sto se skolovala pa postala feministica..jer ruku na srce morate priznati ..zivotinje ne idu u skole..svojevremeno su feministice napisale pjesmicu "jestel culi novost vjerujte samo tako bez sale otvara se skola zapacice male"...al da se razumijemo..to je neka fiktivna skola:eek:

opet ja znam iz prve ruke da ljudi kao misaona bica mogu biti i zivotinje..evo meni je jednom jedna zenska rekla da sam zvijer..sad jel to dobro il lose ne znam bas:ne zna:

mazgov
03.08.2010., 15:03
..evo meni je jednom jedna zenska rekla da sam zvijer..sad jel to dobro il lose ne znam bas:ne zna:

čuj , ja gledam to ovako , ako ti je poslije seksa rekla da si zvjer ona si zvjer , a ako si se gurao kroz školsko dvoriše onda si stvarno zvjer

glora's bastard
03.08.2010., 15:28
Služi im kao platforma za licemjerno moraliziranje, po tome su slične npr. Prijateljima životinja.

A možda je i seksualna svrha primarna u nekih - znao sam jednu tvrdokornu ljevičarku sa Titovom slikom u sobi koja se palila najčešće na skinheade. Slična sklonost je zabilježena i u fanatičnih veganki [:D], ne bi me čudilo da drže do feminističkih načela ne bi li se jače napalile kad im neka šovinistička svinja opali šamar i nabije ga analno. :kava:

hmm :D a čemu će im licemjerno moraliziranje?

nego, možda se i marijači slaže da je sve radi sekxsa i onda ih zato i toliko voli i piše o njima... marijači što ti kažeš?

Krkimir
03.08.2010., 15:31
hmm :D a čemu će im licemjerno moraliziranje?
a čemu...
što će ženski odjeća + cipele od 1000 eura koje otplaćuje na kredit, a zbog toga nema ni za jesti, a kamoli za otići na more :rolleyes:
zanimljivo o čemu sve ženske laprdaju, a na ovakve stvari ni da pomisle

glora's bastard
03.08.2010., 15:31
a čemu...
što će ženski odjeća + cipele od 1000 eura koje otplaćuje na kredit, a zbog toga nema ni za jesti, a kamoli za otići na more :rolleyes:
zanimljivo o čemu sve ženske laprdaju, a na ovakve stvari ni da pomisle

ja ne znam što će joj. reci ti meni. :ne zna:

sexy_ciccolina
03.08.2010., 15:33
Zato se oko životinja mužjaci moraju trgati do bola jer nije kod svih njih pobjednik onaj ko je jači.

Krkimir
03.08.2010., 15:33
ja ne znam što će joj. reci ti meni. :ne zna:
Pitaj frendice. Sigurno poznaješ par takvih.

glora's bastard
03.08.2010., 15:34
Pitaj frendice. Sigurno poznaješ par takvih.

i to je odgovor? :confused:

i ne, ne poznajem takve. :ne zna:

el_mariachi
03.08.2010., 15:36
mazgov: bice da sam stvarno zvijer:eek:

ja ipak volim teme dobro obradiiti ...eto malo sam surfao po netu i nasao ovaj video (http://www.youtube.com/watch?v=oftOCN1jkNo&feature=related)
sam mi nista nije jasno..jel postoje feministice koje nisu lesbejke.. i ima li takvog neceg medju zivotinjama?
moram vam priznat da o ovom jos nisam razmisljao:eek:

glora: definiraj seks...jel to ono kad se placa alimentacija cijeli zivot za uzivanje od 20 sek...i jos ga se ne sjecas...seks je prljav...i seks je bio partijski neprijatelj broj jedan:eek:

Slizim
03.08.2010., 16:50
Jel postoji feminizam kod zivotinja. Mislim da zenski partneri ucjenjuju muske sa nekim stvarima. Recimo dodje lav i kaze lavice sto si danas ulovila ...a ona ce mu.. mozes jesti samo ako ocistis wc...ili majmun dodje kod majmunice i kaze...ocemo li se povaliti a majmunica kaze...moze ako si digao wc-skoljku...
ili slon kaze ocemo li prosetati zajedno a slonica mu kaze...a sto si mi kupio..
il konj dodje i kaze...ocemo li izaci a kobila kaze moze ako cemo da moje mame... il krmak kaze...nemoj se toliko muciti ...a krmaca mu kaze...kako te nije sramota tako nesto reci..vidis da zelim biti ravnopravna...il bik kaze...sad cu te zaskociti...a krava kaze...e nece moci ja zelim biti gornja....

Crna udovica je najpametnija zenka na svijetu. Koristi samo prakticnu stranu kod muzjaka. A ostalo ide na reciklazu.
Zamisli samo koliko bi se mjesta na planetu zemlji oslobodilo, koliko bi zivotinja inace pojedenih ispod peke ili sa raznja prezivjelo kada bi broj musaraca bio proporcionalan njihovoj prakticnoj uporabi u svijetu? Koliko benzina bi se usparalo da nije muskog ega koji se dokazuje skupim automobilom i motorom kao produzetkom onoga sto nije naraslo ili se ne dize kada treba?

sexy_ciccolina
03.08.2010., 16:53
E sad zvučiš ko muškomrzac aka feministkinja

Ptica Trkačica
03.08.2010., 17:04
Zapravo pojede ga već za vrijeme sexa,a on i bez glave nastavi "udarati",kao kokoš kad trči bez glave... :D

znam, ali sam uzela samo dio potreban za priču... :kava:

Ptica Trkačica
03.08.2010., 17:10
i kud je ova rasprava uopće krenula... u pm...
kakve veze sad ima ponašanje u krevetu sa feminizmom?

denisv
03.08.2010., 17:22

dominacija...:kava:

Cuka
03.08.2010., 17:27

Evo to se i ja pitam:ne zna:

Michael Collins
03.08.2010., 17:33

Bogomoljke su kučke,za ostale ne znam... :mig:

Šalu na stranu, kod većine kukaca su ženke veće,ali kod životinja mislim da je obrnuto...

glora's bastard
03.08.2010., 17:35
Bogomoljke su kučke,za ostale ne znam... :mig:

Šalu na stranu, kod većine kukaca su ženke veće,ali kod životinja mislim da je obrnuto...

:rofl: a kukci su biljke?

chilimama
03.08.2010., 17:47
Ja sam nekoliko puta pitala jel stvarno postoje feministike ili je to samo priča za plašenje male muške djece ..:eek:
nisam dobila odgovor a sad me više nije ni brige...:p

Nego ništa ne znam o životinjskom feminizmu osim da u životinjskom svijetu mužjaci imaju ljepšu vanjštinu i da su ljepši i jači i tako na tu temu, a ženke samo hrane mladunčad koju prije toga okote a prije toga im neki mužjak to oplodi...:ne zna:

Eh, da ..proučavajući lik i djelo našeg autora ovog čudnog topika, usudim se reći da sam primjetila kako je poimanje žene kao bića iz njegovog kuta maltene kontradiktorno i dade se negirati...
Oću reć, ženama ne dati prava koja traže a u isto vrijeme diveći se ženama koje su izuzetno obrazovane, mogu popit, samostalne su i rade, nije li malo u suprotnosti ?
Ili , ne uživati u ženskoj ljepoti , pripisivati toj ljepoti demonske moći i sposobnost manipulacije, a u isto vrijeme kritizirati prolaznost te ljepote tj toj ljepoti davati običnu, svjetovnu, nimalo božansku važnost, malo je kontrastno...Kako inače od žene tražiti obrazovanje, znanje, pamet, sposobnost a ne dati joj vremena za istraživanje sebe same i sebe u skupini istih , pa potom i skupine u skupini mužjaka...?

Sve sam više uvjerena da se ove parole koje čitamo s foruma koje šljašte iz postova, puštaju u slsobodu leta samo kao mamac nevinim mužjacima koji vide spas u neravnopravnoj borbi...
E, da...feministike koje su svoje iskustvo gradile 80tih , tzv val feminizma izgubljen u negiranju vlastitog spola nisu nit smjer nit grupa...One su mutanti.

el_mariachi
03.08.2010., 17:52

naravno tu sam ja da to odgovorim:cerek:

feministice razmisljaju na taj nacin da budu ravnopravne pa cak u nekim segmentima idu i dalje..one zele vladati materijarhat i tako to..
krevet..u krevetu se samo ne spava ..tamo ima i nekih drugih aktivnosti..i u tim drugim aktivnostima ona jaca osoba...ne mislim na fizicku snagu zeli biti gore tj. vladati..
dakle pri seksualnom cinu feministica misli ako je gore da je ona ta koja vlada situacijom...a muskarcima se za to zivo jebe:zubo:

cilka: ne mogu ti sada odgovarati...trampolinam se..ne mogu nikako salto napraviti:eek:

chilimama
03.08.2010., 17:56
.trampolinam se..ne mogu nikako salto napraviti:eek:

ja sam to riješila jednostavno...strateška sam mjesta popunila pa se samo kotrljam :cerek:

ljubavni zov (http://www.youtube.com/watch?v=MwHWbsvgQUE) :cerek: :love:

sophiella
03.08.2010., 18:41
Hm...nemam nikakvih saznanja o ovoj temi, ali evo mogu reći da sam imala mačka koji je bio peder, pardon homoseksualac.Pravi.
Naskakao je na vlastitog brata dok ga nismo sterilizirali i sisao mamu bezveze do svoje druge godine.
Zvao se Šemso i imao je najbolju prijateljicu Katu, susjedovu mačku.
Eto:ne zna:

Ptica Trkačica
03.08.2010., 18:57
dominacija...:kava:
Jedno je seks, drugo je život.
Seks je samo igrica za obostrano zadovoljstvo i dominaciju želim samo za vrijeme seksa.
Seks služi zadovoljenju vlastitih potreba.
A nakon seksa imam druge potrebe u ispunjenju kojih bi mi mužjakova dominacija samo smetala.

Eh, da ..proučavajući lik i djelo našeg autora ovog čudnog topika, usudim se reći da sam primjetila kako je poimanje žene kao bića iz njegovog kuta maltene kontradiktorno i dade se negirati...
Oću reć, ženama ne dati prava koja traže a u isto vrijeme diveći se ženama koje su izuzetno obrazovane, mogu popit, samostalne su i rade, nije li malo u suprotnosti ?
Ili , ne uživati u ženskoj ljepoti , pripisivati toj ljepoti demonske moći i sposobnost manipulacije, a u isto vrijeme kritizirati prolaznost te ljepote tj toj ljepoti davati običnu, svjetovnu, nimalo božansku važnost, malo je kontrastno...Kako inače od žene tražiti obrazovanje, znanje, pamet, sposobnost a ne dati joj vremena za istraživanje sebe same i sebe u skupini istih , pa potom i skupine u skupini mužjaka...?

Odlično rečeno.

naravno tu sam ja da to odgovorim:cerek:

feministice razmisljaju na taj nacin da budu ravnopravne pa cak u nekim segmentima idu i dalje..one zele vladati materijarhat i tako to..
krevet..u krevetu se samo ne spava ..tamo ima i nekih drugih aktivnosti..i u tim drugim aktivnostima ona jaca osoba...ne mislim na fizicku snagu zeli biti gore tj. vladati..
dakle pri seksualnom cinu feministica misli ako je gore da je ona ta koja vlada situacijom...a muskarcima se za to zivo jebe:zubo:

Pa feminizam bi trebao biti pokret za ravnopravnost. Neke žene u tome pretjeruju, pretpostavljam da liječe svoje komplekse i frustracije. Nažalost, radi takvih pretjeranih stavova je ovaj pokret naišao na mnogo protivnika iako izvorno ima dobre ideje.

Feminizam ima smisla dok postoji razlika u plaćanju žena i muškaraca za isti posao, dok svako malo neka žena bude zlostavljana od muža i slično.

Ovo sa vladanjem u seksualnom činu je idiotarija, uvođenje matrijarhata također. Bilo bi najbolje da žene s takvim stavovima odsele na neki otok i osnuju svoju Republiku Amazonki. I svi sretni.

Takve žene su s tim stavovima najviše naštetile sebi. Pokušale su biti JEDNAKE muškarcima, umjesto da pokušaju biti RAVNOPRAVNE. Odrekle su se iskonske ženstvenosti. Pokušale su se izboriti za svoja prava, a zapravo su se odrekle onoga što iskonski jesu, odrekle su se ženstvenosti. Takve žene rade od sebe nakarade.

el_mariachi
03.08.2010., 18:59
cm: a di je slika...yupanke i tako to:eek:
sophy: ja isto imam macka...nije peder 100%:zubo:
trkacica: zamisli sledecu situaciju...dvije osobe ...bilo kog spola.. jel mislis da mogu biti ravnopravne ...da se u jednom trenutku nece iskristalizirati vodja,.. zar nije tako i sa grupom od 100 osoba
mene u stvari interesira zivotinjski feminizam...al vidim sve se oko love vrti...jel lova pokretacka snaga da bi se zaradilo..ili samo da se kaze...ja toliko dobivam... uostalom zar placa nije tabu tema bilo muska ili zenska...ja nikad ne pitam nikog koliko zaradjuje

edit: oh tek sad vidim slizim pisala o ustedi goriva.. jao to je krasno...to je stvarno krasno:eek:

mazgov
03.08.2010., 19:04
Crna udovica je najpametnija zenka na svijetu.

je , i svaki put crnom udovcu može prodat priču da joj je prvi i jedini

mazgov
03.08.2010., 19:05

ne pitaj se bit će ti lakše:D , ja mislim da je rasprava krenula ka otvaranju teme '' feminizam kod biljaka''

mazgov
03.08.2010., 19:12
mačka koji je bio peder, pardon homoseksualac.Pravi.
Naskakao je na vlastitog brata
Zvao se Šemso i imao je najbolju prijateljicu Katu, susjedovu mačku.
Eto:ne zna:

eto čisti dokaz feminizma kod životinja , mačka Kata nije htjela dati pičke mačku Šemsi , pa je jadan morao poć u pede :no: , homoseksualce:D
Šemso majstore:top:(zato što si sisa do druge godine):D

Cuka
03.08.2010., 20:29
ne pitaj se bit će ti lakše:D , ja mislim da je rasprava krenula ka otvaranju teme '' feminizam kod biljaka''

Moram se pitat i pravit malo vazan kao VD mod.:cerek:

Krkimir
03.08.2010., 20:43
On mora voditi računa da njegov položaj vođe o njima ovisi...:mig:

Za lava nije problem, ako mu neće dati jedna lavica dat će mu druga. Ima cijeli hare... čopor.
A ta lavica koja mu neda, lav to pamti i lagano odjebava. Što će mu takva. I druge lavice ju ogovaraju iza leđa, govore "jesi vidjela što je ova napravila" i malo po malo naša junakinja ispada iz čopora, pa na kraju mora biti sretna ako nađe kojeg ofucanog lava koji malo šepa na zadnju nogu i ne vidi baš dobro...
pa ti budi lavica feministkinja

Pomona
03.08.2010., 20:49
Za lava nije problem, ako mu neće dati jedna lavica dat će mu druga. Ima cijeli hare... čopor.
A ta lavica koja mu neda, lav to pamti i lagano odjebava. Što će mu takva. I druge lavice ju ogovaraju iza leđa, govore "jesi vidjela što je ova napravila" i malo po malo naša junakinja ispada iz čopora, pa na kraju mora biti sretna ako nađe kojeg ofucanog lava koji malo šepa na zadnju nogu i ne vidi baš dobro...
pa ti budi lavica feministkinja

A, nije to tak kod lavica, one međusobno ogovaraju lavove, a ne jedna drugu, i dogovaraju se koji je od njih out, a koji in... Iz čopora ispadaju isključivo muški, mladi kad ojačaju, stariji kad oslabe - nema milosti...:D

Gaby Lee
03.08.2010., 21:05
A ženke lavova ne stare? Već pedeset puta spominjete stare lavove a nijedne informacije o lavicama? Pardon, o baba-lavovima. Šta sa njima bude kad ostare?

Pomona
03.08.2010., 21:20
wiki:

Suprotno mužjacima, ženke provode čitav svoj život u čoporu u kojem su se okotile, što znači da su ženke jednog čopora sve u međusobnom srodstvu.

el_mariachi
03.08.2010., 21:21
ja sam gledao jedan crtic lion king...i tamo je receno da se lavovi brinu o svojim nemocnima

inace u zivotu nisam vidio gluplji topik:cerek:

Krkimir
03.08.2010., 21:25
ja sam gledao jedan crtic lion king...i tamo je receno da se lavovi brinu o svojim nemocnima

to je crtić, tamo nećeš naći ni feministkinje
oops :eek: pa bila je jedna Cruella DeVil
ali nisu rekli da je feministkinja

Tražili ste - čitajte! :mig:

Ptica Trkačica
03.08.2010., 21:33
trkacica: zamisli sledecu situaciju...dvije osobe ...bilo kog spola.. jel mislis da mogu biti ravnopravne ...da se u jednom trenutku nece iskristalizirati vodja,.. zar nije tako i sa grupom od 100 osoba
mene u stvari interesira zivotinjski feminizam...al vidim sve se oko love vrti...jel lova pokretacka snaga da bi se zaradilo..ili samo da se kaze...ja toliko dobivam... uostalom zar placa nije tabu tema bilo muska ili zenska...ja nikad ne pitam nikog koliko zaradjuje
Pa vrlo vjerojatno da će se iskristalizirati vođa, iako ne obavezno.

A što se tiče životinjskog feminizma, ne vidim razlog zašto te interesira. Pokušavaš dokazati da je feminizam neprirodan, ali životinski feminizam zapravo ne postoji jer životinje nemaju kulturu. Životinje funkcioniraju po nagonima, tražiti životinjski feminizam je otprilike isto kao i tražiti feminizam u krevetu. I jedno i drugo je stvar nagona, a ne kulture tako da tu nema mjesta feminizmu.

Ti ne pitaš nekoga za plaću, ali državni zavod za statistiku pita.

ne bi me čudilo da drže do feminističkih načela ne bi li se jače napalile kad im neka šovinistička svinja opali šamar i nabije ga analno. :kava:

Ovo je malo offtopic, ali moram prokomentirati.

Ovakve stvari nemaju veze s feminizmom. Prema istraživanjima, aktivnosti poput oralnog i analnog seksa su znatno rjeđe u zabitima, tj. ruralnim krajevima (koji su više patrijarhalni). Razlog je popularizacija oralnog i analnog seksa pod utjecajem pornografije i medija (koji u vukojebinama nisu dostupni).
Usput, u Rimu se fellatio smatrao sramotnim činom (a rimsko društvo je bilo posve patrijarhalno), a takav status je imao i u mnogim patrijarhalnim društvima. Češći je slučaj da se upravo u takvim društvima koja nisu pod utjecajem medija fellatio smatra sramotnim činom. Dakle uzroke traži u psihologiji.

Prije bi rekla da je feminizam popularizirao analni i oralni seks, nego što se borio protiv njega, iz razloga što je zagovarao seksualnu slobodu žene.
A stavovi okorjelih frustriranih feministica me uopće ne zanimaju jer to nije pravi izvorni feminizam nego liječenje njihovih frustracija.

Whereabout
03.08.2010., 21:40

A šta je lepa tema. :cerek:

Malo ridingza, tek toliko, za vodanje na lajni :zubo:: Why do female Gunnison's prairie dogs copulate with more than one male? (http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6W9W-45KKVG6-4S&_user=10&_coverDate=02%2F28%2F1998&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_sort=d&_docanchor=&view=c&_searchStrId=1420240741&_rerunOrigin=scholar.google&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=fde9719c7444bc136816d42ee4204398)

Ptica Trkačica
03.08.2010., 21:48
a da se vratim na temu... :D

Bonobice znaju uvjetovati seks hranom. (ako to smatraš životinjskim feminizmom?)

Krkimir
03.08.2010., 21:52
meni se više sviđa ideja o Kralju Lavova koji spava u hladu dok lavice love antilope koje će on pojesti kad se probudi

JPK
03.08.2010., 21:53
Ovakve stvari nemaju veze s feminizmom. Prema istraživanjima, aktivnosti poput oralnog i analnog seksa su znatno rjeđe u zabitima, tj. ruralnim krajevima (koji su više patrijarhalni). Razlog je popularizacija oralnog i analnog seksa pod utjecajem pornografije i medija (koji u vukojebinama nisu dostupni).
Usput, u Rimu se fellatio smatrao sramotnim činom (a rimsko društvo je bilo posve patrijarhalno), a takav status je imao i u mnogim patrijarhalnim društvima. Češći je slučaj da se upravo u takvim društvima koja nisu pod utjecajem medija fellatio smatra sramotnim činom. Dakle uzroke traži u psihologiji.

Ne, nisam na to ciljao. Poanta uopće nije bila u analnom i oralnom seksu, nego u muškoj dominaciji, a šamar & kurac nekog šovinista u usta su samo zoran i eksplicitan primjer.

Pojava da zagovornike neke političke ili religijske opcije seksualno uzbuđuju ekstremisti suprotne opcije je vrlo učestala i najekstremniji primjer je pornografija inspirirana holokaustom, koja je najpopularnija u Izraelu (http://en.wikipedia.org/wiki/Stalags_(film)) i među Židovima.

Krkimir
03.08.2010., 21:59
kada bi Johnny Depp ušao u sobu punu feministkinja, odmah bi sve zašutjele i onako usput bi popravljale frizuru :mig:

Ptica Trkačica
03.08.2010., 22:27
Ne, nisam na to ciljao. Poanta uopće nije bila u analnom i oralnom seksu, nego u muškoj dominaciji, a šamar & kurac nekog šovinista u usta su samo zoran i eksplicitan primjer.

Pojava da zagovornike neke političke ili religijske opcije seksualno uzbuđuju ekstremisti suprotne opcije je vrlo učestala i najekstremniji primjer je pornografija inspirirana holokaustom, koja je najpopularnija u Izraelu (http://en.wikipedia.org/wiki/Stalags_(film)) i među Židovima.
ajme ovo prvi put vidim... :facepalm:

kada bi Johnny Depp ušao u sobu punu feministkinja, odmah bi sve zašutjele i onako usput bi popravljale frizuru :mig:
a zašto ne? zašto bi feministica morala biti nadrkana muškobanjasta mrziteljica muškaraca?
Pogledaj malo kakva prava imaju žene u islamskim zemljama. Zar feminizam u takvim slučajevima gdje se žene bore za osnovna ljudska prava nije opravdan? (a donedavno je i ovdje bila poprilično loša situacija)

hasnfefer
03.08.2010., 22:36
Mužjak voli ženku do kraja života. Brine za mlade, mijenja pelene, kuha... Sve u svemu, ogroman papučar!

to bi značilo da ja (koji sam (za sada još uvijek) vrlo uspješan neženja) nisam papučar?