View Full Version : iPhone 3G 8gb blokira
ubacim karticu i sve sim mislim, i kao pise mi sad phone, i na slusalici mi je na telefonu kao 1 poziv i kliknem i zbloka se kao da je u safe modu... iam 3.1.3 :(
glupo sam napisao, jailbrjkan je i dekodiran mob i radi na 3.1.3 iphone 3g 8gb, i sada ja ga upalim s karticom sim i stalno je na phone kao notifikejsn (1) i kada to kliknem zmrzne se kao tj pojavi se ono da rebbot ili restart springboard to return to normaln mode, kada stisnem to zakljuca se ude i opet pa bude sad iphone,
tomisličak
05.08.2010., 15:50
glupo sam napisao, jailbrjkan je i dekodiran mob i radi na 3.1.3 iphone 3g 8gb, i sada ja ga upalim s karticom sim i stalno je na phone kao notifikejsn (1) i kada to kliknem zmrzne se kao tj pojavi se ono da rebbot ili restart springboard to return to normaln mode, kada stisnem to zakljuca se ude i opet pa bude sad iphone,
...pročitaj savjet na Cydia-i, što učiniti u tom slučaju...
...kaže ti: izbriši što si poslijednje instalirao...
...možda pomogne novi upgrade ultrasn0w-a
koji je noćas izašao...
a kada se spojim na itunes radi mi kratko i onda mi se ributa mob :confused::confused::confused:
onda ga nemrem upalit, neko vreme , stalno da se spojim na itunes, a kada to napravim kaze da restore napravim, a necu jer ce mi se sve sjebat
tomisličak
05.08.2010., 16:12
onda ga nemrem upalit, neko vreme , stalno da se spojim na itunes, a kada to napravim kaze da restore napravim, a necu jer ce mi se sve sjebat
...pa bolje da se sve sjebe, i napraviš kako ti želiš,
nego da ti sve ostane onako kako neće raditi...
...idi na restore onda...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.