View Full Version : Playtoy
oxymoron69
07.08.2010., 11:59
I inace znaju imati problema, ali ne ovakvih.
Pokusam se logirat i pise da zapis nije naden, a igram s tim acc-om vise od god dana. Pokusao sam i na mail da mi posalju lozinku, ali naravno ne moze.
Sta su pobrisali sve korisnike ili? Ne kuzim.
JötunnHøllm
07.08.2010., 12:03
ista stvar se i meni događa...piše mi zapis nije pronađen...:SSS
oxymoron69
07.08.2010., 12:10
A server im je totalno u k****.
Evo registrirao sam se s istim nickom i ostao mi je isti rejting na beli kao i prije.
jelly_elly
07.08.2010., 12:25
meni takodjer ista stvar..vise od 2 godine igram belu i pokusam se logirat i pise mi zapis nije pronadjen ...i poslala sam poruku odma njima, pa cemo vidjet sta ce biti...
oxymoron69
07.08.2010., 12:31
meni takodjer ista stvar..vise od 2 godine igram belu i pokusam se logirat i pise mi zapis nije pronadjen ...i poslala sam poruku odma njima, pa cemo vidjet sta ce biti...
Samo se ponovno registriraj s istim nickom.
_Dinac_
07.08.2010., 20:22
i meni ista stvar :rolleyes:
nemogu vjerovat da nece napisati bar neku poruku na login stranici da je server u kvaru tj. da se nesto spo*ebalo
patakmeister
07.08.2010., 20:57
i meni isti kvar ne mogu se logirati. koji im je bog sad?
nemogu se logirat onda sam se ponovo registriro na isti NICK i sve je valjalo ali onda sljedeci put kad sam doso ista stvar ali sad se nemogu ni registrirat kakav pis of sit oce se ti administratori izjasnit STA NE VALJA????????????????????????????
Vuvuzela
08.08.2010., 09:40
Takodjer isti problem!
Sad vise nista ne stima, cak se ne moze nanovo registrirati vise!
Sramota da nikakvu obavijest nisu stavili, ne odgovoaraju na emailove, debilana!
Navodno je hakiran sustav lozinki...
oxymoron69
08.08.2010., 13:39
Sada se trebate logirat sa starom lozinkom. Onu koju ste prije koristili, a onu od jucer zaboravite.
Samo su jucer imali nekih problema s tim.
Kordelia
14.09.2010., 10:43
jer sam zgrožena sa svime što se tamo dešava.To je stranica od t-coma. Ja sam tamo registrirana nekih 5 g, igram belu,obožavam tu igru, često neko slobodno vrijeme tamo provedem.Imam il da sad kažem imala sam odličan reiting 10 (maksimum) sa preko 47000 partija od toga 31000 pobjeda.Krene igra,dotični igrač me pita ko mi je namjestio pobjede, i jel hoću da mi skine reiting na nulu...i izbaci me iz igre...za par min...moj reiting spao na 1, ostale mi sve izgubljene a pobjede mi skinuo na 22....sad sam poslala mail playtoyu,sve sam to snimila,i kopirala razgovor iz sobe...ako bude nekog riješenja...
Ovo je naj drastičnije što mi se desilo,večeras,a da ne velim da se netko ulogiravao s mojim nickom i u lice mi se smijao,te radio mi prekide čista zloupotreba,hakiranje il neznam što više reći..onako,strašno sam razočarana blago rečeno..a to se nije desilo samo meni,čula sam još priča od drugih igrača, eto zanima me ima li netko neko svoje iskustvo, il način na koji je riješio problem...hvala svima koji se jave
A da je tamo još mali milion problema je,svi koji u nazivu nicka imaju ćščžđ neće pisat partije...ja sam ovu temu otvorila i pod medijima nisam išla na podforum ,al to u 8 mj je riješeno,svima je sve vraćeno...al koliko znam oni koji igraju biljar njima sve obrisano svi reiting 0
Slicna situacija,imao sam na beli 10-tu na biljaru 9-ku ,mislim na rejting jel.
I za par dana krenuo igrat belu kad ono rejting 3 sa nenormalno puno izgubljenih,predanih.
Cista su pusiona.
el_Brujo
22.09.2010., 11:16
mislim da svi imaju ista/slična iskustva s playtoyom. Tamo ponekad igram belu i šah. Apsolutno su neodgvorni oko svega - server je burek, aplikacija je nedorađena, neergonomska, bugovita, na mailove ne odgovaranju... živa sramota. I, da stvar bude još bolja, baš ih briga za to. Meni za šah ima jako dobrih alternativa, ali za belu, nažalost, nema.
Markozgb
15.10.2010., 19:47
Pozz, zanima me zasto na playtoyu pod biljarom ne radi chat?? u chatu pise ova glupost i kad oces nesto napisat nemres jel ovo tam stoji cjelo vrijeme preg cjelog chata "SRBKINJA: FARUK INVALIDE STO POSTO JEBI ME U MOJU GUZU RUTAVU :) FARUK:JEBEM TE RUTAVU U SUPAK ahaha"
kad sam se prije 10 min spojio tamo chat je radio, odigram partiju-protivnik odustane, prebaci me u lobby da nadem drugog nekog i opet chat ne radi..
dal se mogu nekom javit da to makne jel je stvarno glupa ta poruka
Crni Zmaj
24.10.2010., 20:48
Pozz, zanima me zasto na playtoyu pod biljarom ne radi chat?? u chatu pise ova glupost i kad oces nesto napisat nemres jel ovo tam stoji cjelo vrijeme preg cjelog chata "SRBKINJA: FARUK INVALIDE STO POSTO JEBI ME U MOJU GUZU RUTAVU :) FARUK:JEBEM TE RUTAVU U SUPAK ahaha"
kad sam se prije 10 min spojio tamo chat je radio, odigram partiju-protivnik odustane, prebaci me u lobby da nadem drugog nekog i opet chat ne radi..
dal se mogu nekom javit da to makne jel je stvarno glupa ta poruka
Playtoy igram dosta cesto pogotovo biljar i covjece ne ljuti se .Cesto budu takve vulgarne poruke.To su "botovi".Nevjerujem da se mozes nekom javit.To ce server nakon nekog vremena sam uklonit. I server im je totalno u k****
toplomjer
22.11.2010., 20:52
Napravio sam sve ono sto su oni napisali (znaci izbriso internet fajlove, iinstaliro novi flash player) al svejedno nemogu igrat ni jednu multiplayer igricu...
Jel zna ko u cemu je problem??
Frano94
03.12.2010., 22:17
ja sam imao istih problema , ali to mi je bilo zbog krive lozinke ili neko veliko slovo nisam u imenu ili lozinki
PATRIK1986
13.02.2011., 21:44
NETKO TKO IMA PROBLEMA SA LOGIRANJEM NA TOY MENI SE TO STALNO DEŠAVA:D NAJVIŠE AKO IDEM PREKO GOOGLE CHROMA..
Black Revenger
14.02.2011., 16:30
mene fascinira kako se ta aplikacija lose odrzava, ljudi psuju jedni drugi tamo preko zida?, neznam jeli zid al svi to vide. takoder kolko cujem ljudi se zale na hakiranje accova. sramota za t com.
server im je totalna pušiona, ja tamo stalno igram jamb, imaju dvije sobe i u svaku može ući 150 igraća a nagura ih se i do 160, toliko bude preoterećenje da stalno dolazi do blokanja u igri ili recimo ne radi stupac najave u jambu a zbog velikog broja logiranih igrača ponekad satima ne mogu uć, pisala sam im email i tražila da otvore još jednu sobu ali naravno nikakav odgovor nisam dobila
zarinjo
18.02.2011., 23:10
server im je totalna pušiona, ja tamo stalno igram jamb, imaju dvije sobe i u svaku može ući 150 igraća a nagura ih se i do 160, toliko bude preoterećenje da stalno dolazi do blokanja u igri ili recimo ne radi stupac najave u jambu a zbog velikog broja logiranih igrača ponekad satima ne mogu uć, pisala sam im email i tražila da otvore još jednu sobu ali naravno nikakav odgovor nisam dobila
:ne zna:nema se šta tu više pametno za dodat,uglavnom mnogo debila i nažalost oni iz t-coma nula bodova:ne zna::kava:
Zagoritanac
19.02.2011., 02:50
pozzz.... vidim da diskutirate malo o situaciji na toy-u, pa da se malo uključim...
playtoy je bio jedan posve normalan servis sa single i multyplayer igricama, sve dok jednog dana čovjeku, koji se predstavlja kao "Black Hacker", nije postalo dosadno, pa je odlučio napraviti programčić za hakiranje playtoy-a, te ga ubrzo počeo polako distribuirati ... sad se tu umiješao i hacker koji se predstavlja kao "Bigbluediamond" i nastala je hrpa novih programčića koji se sad naveliko distribuiraju ...
Igram već dugo belu i biljar i imam max. rejting, ali sad je ovo što se događa na toy-u postalo previše frustrirajuće...npr., nedavno me pozove neki klinjo u igru na biljaru i pita "tko ti je nakitio rejting" , te mi sruši isti dodavanjem bogtepitaj koliko poraza... a tu je blokiranje chata, auto-bacači, multi-bacači, itd., itd...
štoviše, zadnjih par dana je nemoguće uopće igrati biljar zbog tih hakerčića s programčićima , koji se prepucavaju oko neznam čega i zbog čega .
mislim da bi bilo vrijeme da vlasnici servisa poduzmu neke mjere u vezi tih zbivanja...
ja igram isto belu na playtoy 2 ovoj novijoj verziji i za sad čak nromalno radi ;) al ova prva verzija je ubi bože :facepalm:
Bebabela
02.03.2011., 19:03
ja već neko vrijeme igram biljar na playtoyu, i od početka su stalno nekakvi blokovi i "zbog preduge neaktivnosti server me isključuje".
Jučer nisam uopće mogla početi igrati, stalno je pisalo "pokušajte ponovno".
E a danas-biljar je NESTAO sa liste igara. Ne znam jesam li ja jedina ili...
bakigames
04.03.2011., 23:51
odustao sam od ovoga
Dragon518
28.11.2011., 15:47
ista stvar se i meni događa...piše mi zapis nije pronađen...:SSS
meni je nesto slicno ...
upisem nick upisem password .. zapis nije pronadjen
idem na ono sranje za vracanje passworda ,
sve od rijeci do rijeci kako sam zapisao .
probam opet ... zapis nije pronadjen
idem na copy paste opciju opet neko sranje .
zna li netko kako hakovati ovaj glupi server ?
Server im je za k...c ,ali u pravom smislu te rijeci.
A i sami oni koji to odrzavaju su za istu tu stvar.
Strasno kako se nikome neda malo potruditi oko toga da normalno funkcionira nesto.
Probajte sada otici "odigrati" biljar ili belu- nemoguce od preopterecenosti servera.
A puste da u igru ulazi i do 100 ljudi iznad dopustenog :facepalm: .
na niske grane je spao taj plejtoj od kad se puno toga promjenilo...
Kaj se događa s serverom? Hoću danas odigrat jednu partiju bele i sve šteka, jedva uđem u server, a kad i uđem nemogu pristupit nijednoj sobi.
Jel to u pitanju nekakav maintenance ili wtf.? :ne zna:
malena curica
09.04.2012., 08:51
Kaj se događa s serverom? Hoću danas odigrat jednu partiju bele i sve šteka, jedva uđem u server, a kad i uđem nemogu pristupit nijednoj sobi.
Jel to u pitanju nekakav maintenance ili wtf.? :ne zna:
i danas ista stvar ko i jucer....valjda spava:hrk:
industrialyzer
09.04.2012., 09:18
server im je puknuo skroz!
Od subote navecer kad se to dogodilo i upravo sada jos traje...radi se na otklanjanju problema...no kako je to u pitanju playtoy moguce da duze potraje otklanjanje problema
majoneza88
27.04.2012., 22:17
Meni se već 2 nicka na playtoy briškuli koji su imali popriličan broj partija dogodilo da mi piše "ne možete pristupiti sobi"... mislim koji k.... ono... i stalno je tako i nisu sve zauzete to je sto posto itd. I sad s trećim pokušam, nanovo se regitriram, sve..i eto puklo.... ne prekidam često partije , ne psujem ništa xd al ono kvragu dajte ....
zna netko zbog čega je to i kako se rješava ta stvar? :( buhuuuuu
branka131
29.04.2013., 12:24
e sad sam stvarno ljuta, ne mogu na belu, normalno me logira, učita sobe, i kad hoću ući piše da nemam zadnju verziju, da ispraznim cache, sve napravim, i opet ništa. ponovo sam ukucala korisničko ime i lozinu, opet ništa... a neznam ni kontakt mail da ih pitam što se događa... zna li netko
Osmanko
29.04.2013., 12:32
Probajte sa programom ccleaner očistit temp file i ostale fajlove.
Evo link za program: http://www.piriform.com/ccleaner/download
Ak se i dalje nebude nista od toga, probajte u drugom internet pretrazivacu. Te probajte napravit updejt flash playera
Link: http://get2.adobe.com/flashplayer/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.