PDA

View Full Version : Velimir Zajec više nije trener Dinama!

stranice : [1] 2

DinamoBBB
09.08.2010., 11:26
Nakon samo tri kola HNL-a i ispadanja iz utrke za Ligu prvaka Velimir Zajec dobio je otkaz na mjesto trenera Dinama! Nacional piše da je izvršni odbor Dinama izglasao je njegovu smjenu na telefonskoj sjednici. Izvanredna press konferencija sazvana je za 12 sati.

Sudden Sid
09.08.2010., 11:30
Koji klub, ovakvog kluba nema ni u azerbejdžanskoj amaterskoj ping - pong ligi :rofl: :rofl: :rofl:

qkac
09.08.2010., 11:31
zeko :w

očemo lončarevića :s :s

Sladokusac
09.08.2010., 11:32
užasnost
ovo je baš sprdačina

Nex
09.08.2010., 11:33
Mozda se sada profesor vrati iz Kine. :rofl:

arecibogk
09.08.2010., 11:34
z. mamića na klupu! kojeg? onog s više putra na glavi!

Gustavo
09.08.2010., 11:37
Ovaj sprdačinu od Dinama radi, mobitelom s jahte smjenjuje trenera :lol:

Sladokusac
09.08.2010., 11:41
mislim da će bit onaj iz šibenika trener (karačić?)

ovo je baš dno
tip zove s hvara ove debile po izvršnom odboru i naređuje im da svaki digne ruku protiv Zajeca na kvazi sjednici telefonom

e moj diname...

despot
09.08.2010., 11:42
Nije da mi je Zajec bio prvi izbor, ali kad je vec bio tu trebalo mu je dati pravu priliku. Ovo ovako nema smisla, 20 trenera u 10 godina je smijesno...Bojim se samo povratka nekog od "strucnjaka", ili jos gore - profesora...

lucca
09.08.2010., 11:43
ja bi da se to vise ne zove dinamo.
i da ih se protjera. u sibir.
i da ih se muci.
godinama.
zvjerski.

http://www.pic4ever.com/images/hiker.gif

kijana
09.08.2010., 11:46
ovo stvarno nema nigdje.smjeniti trenera zbog rezultata a kakvu mu je momčad dao.
prodao najboljeg napadača uoči glavnih utakmice sezone a obrana nikad slabija.
drži se zeko.

Luyindula
09.08.2010., 11:50
Nadam se da ovo nije istina.

Kao novog trenera bih volio vidjeti Karačića. A i nevidime nekog drugog izbora, osim nekog stranca eventualno :ne zna:

albundyy
09.08.2010., 11:52
Bolje za njega da ode,bar se neće živcirat zbog debilnih igrača.:D

kijana
09.08.2010., 11:54
najbolje da on i brat budu treneri. :lol:

Lonsdale
09.08.2010., 11:55
ovo stvarno nema nigdje.smjeniti trenera zbog rezultata a kakvu mu je momčad dao.
prodao najboljeg napadača uoči glavnih utakmice sezone a obrana nikad slabija.
drži se zeko.

Nisam za mijenjanje trenera zbog nekih drugih razloga, ali ovo što si ti napisao je apsolutno nikakav argument.

Prodao mu je napadača i obrana mu je loša?
Pa nije Dinamo izgubio pet europskih utakmica od nekih klubova iz vrha Lige petice. Čovjek nije pobijedio u dvije od tri prvenstvene utakmice i u tri od četiri europske. U tih sedam utakmica niti jednom nije igrao protiv nominalno jače momčadi.

Što onda što su mu prodali Manđukića. Pa čovjek igra protiv Varteksa koji se jedva skupi za utakmicu i koji je siguran drugoligaš (možda nije jer ima još pet gorih ekipa). Kojeg bi to igrača Varteksa Dinama poželio?
Dinamov dvadeseti igrač na popisu bi bio nezamjenjiv u Varteksu i Rijeci. S druge strane, sumnjam da bi Zajec ijedan igrač Rijeke ili Varteksa bio u prvih 11. (Da takav postoji, Dinamo bi ga lakoćom doveo).

A ni europski protivnici nisu bili Bog zna što kvalitetniji od ovih naših.

Prema tome...rezulat Zajeca je katastrofa i za njega nema opravdanja. Treba li nakon tako kratkog vremena radit promjene i hoće li neki drugi imati bolji rezultat, to je sasvim druga priča. No, Zajecov rezultat se ničime ne može amnestirati.

brba
09.08.2010., 11:55
jedini nacin dad se rjsimo cigana je da njemci dokažu namjestaljku i posalju nas u 2. ligu anjih u zatvor, to nam je jedini spas

kemik
09.08.2010., 11:56
Ova tema ne bi trebala biti na ovom podforumu, nego ovdje (http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=38).

DinamoBBB
09.08.2010., 12:00
Ova tema ne bi trebala biti na ovom podforumu, nego ovdje (http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=38).

A nisi daleko od istine :rofl:

CardiffCity
09.08.2010., 12:01
Sad dok dovedu za trenera Bracuna ili Vlaka :facepalm: Treba nam neko autoritetan, koji ce hebat majku igracima kad zatreba, i koji nece dozvolit Mamicu da se mijesa u trenerov posao i odlucivat koji ce igraci igrati, a koji ne!

Najbolje rjesenje je neki stranac, mozda cak i nas Karacic jer ima rezultat..

Ko god bude trener neka mu je sa srecom, i neka udje u skupine EL :D

Nex
09.08.2010., 12:02

Ne, nego ovdje. (http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=197) :zubo:

Michael Collins
09.08.2010., 12:03
Ako Karačić doista dođe, pokazat će se ajdnikom i beskičmenjakom, nitko sa trunkom samopoštovanja ne bi pristao sada doći kod gazda Zdravka

skyline77
09.08.2010., 12:03
Mene čudi da je Zajec uopće pristao raditi u takvom Mamićevom cirkusu.

Michael Collins
09.08.2010., 12:05
Sad dok dovedu za trenera Bracuna ili Vlaka :facepalm: Treba nam neko autoritetan, koji ce hebat majku igracima kad zatreba, i koji nece dozvolit Mamicu da se mijesa u trenerov posao i odlucivat koji ce igraci igrati, a koji ne!

O čemu ti pričaš čovječe,kakav autoritet?
Tko pristane biti u klubu koji je praonica novca za braću Daltone, samo će se pokazati jadnikom!

skyline77
09.08.2010., 12:07
Ako Karačić doista dođe, pokazat će se ajdnikom i beskičmenjakom, nitko sa trunkom samopoštovanja ne bi pristao sada doći kod gazda Zdravka

Mislim da tu vlada zakon love. Nigdje taj Karačić neće bolje zaraditi nego u Dinamu.

DinamoBBB
09.08.2010., 12:09
STIŽE KARAČIĆ!

Prema prvim informacijama, nasljednik Zajeca bit će Branko Karačić, donedavni trener Šibenika i bivši nogometaš Osijeka i Hajduka, koji je bio prvi kandidat za Poklepovićeva nasljednika u slučaju da Hajduk ispadne od bukureštanskog Dinama

grifone
09.08.2010., 12:10
Totalna lakrdija.

Michael Collins
09.08.2010., 12:12
Mislim da tu vlada zakon love. Nigdje taj Karačić neće bolje zaraditi nego u Dinamu.

OK,dakako lova je lova,ali kada te Zdravko jebe u zdrav mozak,da ti slobodu da satsavljaš momčad,ali naravno Dodo,Sammir,Morales i Callelo moraju igrati,kako god znaš ih uklopi, a nakon 8 kola letiš!

Da sam trener rađe bi se 5 sezona borio s nekim manjim klubom za opstanak nego 5 tekmi za Dinamo pa i Hajduk,koju su oskvrnuli trenerski zanat...

markop619
09.08.2010., 12:15
Ne mogu vjerovati da je Zajec smijenjen. Mislim s ovakvom momčadi teško tko može nešto napraviti. Napad katastrofalan, veza loša a o obrani da ne govorim. Ne nam kakav je Karačić trener ali sumnjam da je on kapacitet trenera za Dinamo. Po meni jedini trener koji bi jebao majku ovim kretenskim igračima je Ćiro Blažević. Ja bi njega za trenera.

Dega76
09.08.2010., 12:16

a kaj neki naš trener ima uopće trunku samopoštovanja?! :D za šaku eura svi bi oni dotrčali mamiću...

Nex
09.08.2010., 12:17
Ne znam sto se cudite ovome, bilo je za ocekivati. :zubo: Prof. Ivankovic je to sigurno ocekivao. :D

joebi
09.08.2010., 12:17
nakon samo tri kola...:facepalm:

Lunatt
09.08.2010., 12:18
Na putu prema dole. Sad možete još jednu pismu od Pipsa stavit na repertoar, ona druga je izgubila smisao

:w

DinamoBBB
09.08.2010., 12:19
Mamić potvrdio: Zajec je bivši!

samo pitam
09.08.2010., 12:19
Jebiga ja i dalje mislim da igra nije očaj stvaraju se prilike i to masu njih ali jebiga nema ko zabit sve to do 16 metara a tada sve pada u vodu jednostavno nema tko zabiti, Zeko si je sam kriv zna s kim ima posla nije mu prvi put u životu, Zeko nije niti bio prvi kandidat za trenera sam se pozvao na neki način a ko s vragom ima posla na vražiji način bu i završio.Zeko idi u miru di te cijene dok se mafija ne makne a tada se vrati.

Baklja
09.08.2010., 12:21
Koja je to parodija na ozbiljan nogometni klub..

zvonzi
09.08.2010., 12:22
OK,dakako lova je lova,ali kada te Zdravko jebe u zdrav mozak,da ti slobodu da satsavljaš momčad,ali naravno Dodo,Sammir,Morales i Callelo moraju igrati,kako god znaš ih uklopi, a nakon 8 kola letiš!

Da sam trener rađe bi se 5 sezona borio s nekim manjim klubom za opstanak nego 5 tekmi za Dinamo pa i Hajduk,koju su oskvrnuli trenerski zanat...

gle, Dinamo kakav god da je, sigurno je barem tu negdje sa Hajdukom. recimo da je u ovom trenutku i slabiji od Hajduka, ali više atmosferom nego kadrom. znači dolaziš u klub koji ima potencijala barem se boriti za taj HNL, također ima i priliku uletit u EL, a ako to i napravi bit ćeš faca kao trener. dobit ćeš lovu kao u nijednom hrvatskom klubu, istina Mamić će ti dovažati na kamionima iz džungle sve moguće škart igrače, i ulaziti ti na poluvremenu u svlačionicu, ali tebi mjesečno sjeda X eura i boli te kuratz. i zašto netko misli da će neki trener reći njemu ne? drugo je Ivanković kojega je ovaj 5 puta pregazio kao malog miša i onda ga opet dovodio kao spasitelja...

mitch
09.08.2010., 12:22
:(

Ovo Zajec stvarno nije zaslužio, ali nije se ni trebao vraćati. Dati treneru otkaz u trenutku u kojem je on najmanje kriv za seriju loših rezultata.

Mamiću, sazovi sjednicu sa svojim bratom (mislim da je i sada bila takva sjednica, da nisu drugi kontaktirani - a tko su uopće drugi :ne zna:, koliko ih ima u IO-u :ne zna:) i daj sebi otkaz, i goni se u tri pizde materine.

A kao novi trener će doći opet neki beskičmenjak, neko govno i popušit ćemo velik i kurac.

Zeko :lux:

onthehill
09.08.2010., 12:23
Da Bog da ispali od Mađara i da završe prvenstvo iza Hajduka. :mad:

Koji to brutalni idioti vode klub, to nisu istine.. :flop:

Danio
09.08.2010., 12:23
Ovo više zbilja nema nikakvog smisla...:(

papirlova
09.08.2010., 12:24
monty python.

Santana
Kaj, zakačil se sa Zokijem?

E, Zeko, Zeko, nikad naučit....:D

stoneisland
:bljak::brukica::2up:

:facepalm:

skyline77
09.08.2010., 12:29
- Problemi su eskalirali nakon Kopra. Trebali smo ga još tada smijeniti. Da smo to napravili tada, igrali bi u Ligi prvaka. To vam ja jamčim!
Mamiću se nije svidio način na koji Zajec vodi momčad.
- Zajec je previše mijenjap igrače i rotirao po pozicijama. Nismo nikada određivali sastav, ali ne želimo da se naša momčad naziva limitiranom jer je to čista laž - kaže Mamić.
- Otišli su samo Mandžukić i Vrdoljak, a doveli smo mnogo igrača. Sustavno već godinama pojačavamo kostur. A pogledajte Hajduk. Njih proglašavate čudom, a prodali su gomilu igrača. Čak deset njih - izjavio je izvršni dopredsjednik kluba i osvrnuo se na svoje igrače:
- Doveli smo 11 napadača. Boljih na tržištu nije bilo.
Mamića je zasmetalo neigranje Pedra Moralesa.
- Protiv Varteksa nama ne igra Morales koji je lani zabio čudo golova. On nam ne igra ni jednu minutu, pa to nije normalno!

Eto, Zajec je kriv za sve :D

hulijo đuturum
09.08.2010., 12:29

stvarno je apsurdno nakon svega pričat o tome kakav trener treba ili ne treba dinamu. kao da pričaš o tome kakav ministar poljoprivrede treba kubi.

što se tiče samih trenera i njihovog samopoštovanja, to je promašena priča. većina ljudi radi za šefove o kojima ne misle ništa dobro. treneri su uposlenici kao i svi drugi i nemaju taj luksuz da biraju samo moralne i pristojne šefove. isto kao što bauštelac ne pita kome gradi kuću, nego kolika je satnica.

zvonzi
09.08.2010., 12:30

a misliš da neće biti ekipe koja će to popušiti? pa eto, Markeca već pozdravlja smjenu. :)

sammir 10
09.08.2010., 12:30
Bosansko-hercegovačka mafija koja drma Zagrebom,drma i Dinamom več 10 godina,a mi koji istinski živimo s tim klubom raspravljamo po forumima i birtijama da ne velim da se i sprdavamo s našim,odnosno "njihovim" klubom,čak kad i skandiramo ciganu ima onih koji nam fučkaju...pa nek nam bude...

Zako bježi u sto pički materini od debila i ak možeš skupo im naplati...

Yurinov
09.08.2010., 12:31
sprdačina od kluba :ne zna:

MaLuA
09.08.2010., 12:31
- Vi ste mi se smijali za Sammira, a ja znam da je brazilska reprezentacija tražila njegove podatke - kaže Zdravko.

Legenda :lol:

wor
09.08.2010., 12:34
Pa ti Mamići su nevjerojatni.
Taman kad misliš da si sve od njih vidio oni te iznenade nečim novim!
Sad imaju lijep alibi što su ispali iz LP. Zajec je kriv.
Kao da će Karačić nešto promijeniti u ovakvom dinamu. Jedino ako se spusti među one invalide na igralištu i odigra sam nešto.
Plava parodija se nastavlja.....

skyline77
09.08.2010., 12:34
I što je najveća parodija, ni Karačić neće ostati dugo a nakon njega će opet doći netko koga je Mamić najurio i tako se treneri samo roiraju.
U jednom trenutku si izvor svih problema, da bi u drugom trenutku bio spasitelj kluba kojeg treba izvući iz krize. Pa tako nam je u politici, pa i sportu. Smiješna država.

dr. van Nostrand
09.08.2010., 12:39
mi ovdje uživamo:D

samo pitam
09.08.2010., 12:39
a jebiga navijači ne divljaju pa nema koga drugog okriviti za neuspjeh, nebi svog brata skauta nikad okrivio nije lud

bionic_man
09.08.2010., 12:44
Karačić ima priliku da ostvari najduži mogući mandat Dinamova trenera - od jednog ispadanja u Europi do drugog.

Btw - osamnaest trenera, rezultat nepromijenjen - mora da je stvar u treneru.

Nex
09.08.2010., 12:46
Karačić ima priliku da ostvari najduži mogući mandat Dinamova trenera - od jednog ispadanja u Europi do drugog.

Ma ima kurac. :D Odletit ce u zimskoj pauzi. :lol:

freelancer
09.08.2010., 12:46
http://www.index.hr/thumbnail.ashx?path=images2/Novi-trener-Dinama.jpg&w=628

:lol:

giovannininho
09.08.2010., 12:48
ovaj dinamo počinje bacat na hajduk doprije godinu-dvi

arecibogk
09.08.2010., 12:49
ja mislim da su za sve krivi novinari, eph i pogotovo romana eibl

SETRA Samoborček
09.08.2010., 12:52
Ma kakav Karačić, ja sam siguran da se vraća prof. Ivanković!

Prufrock
09.08.2010., 12:57
Jebeno je da je Zajec za to čuo od novinara :D

Koji qrac radi taj nadrogirani seljober od kluba iz jednog finog i gospodskog grada je samo da se svi skupa sramimo i ništa više.

papirlova
09.08.2010., 12:58
glavno da je Zeko otišao snimati Gyori i onda popio otkaz.

despot
09.08.2010., 13:02
Bosansko-hercegovačka mafija koja drma Zagrebom,drma i Dinamom več 10 godina,a mi koji istinski živimo s tim klubom raspravljamo po forumima i birtijama da ne velim da se i sprdavamo s našim,odnosno "njihovim" klubom,čak kad i skandiramo ciganu ima onih koji nam fučkaju...pa nek nam bude...

Zako bježi u sto pički materini od debila i ak možeš skupo im naplati...

Budimo realni, Zajec je beskicmenjak kao i njegovi prethodnici, lijepo se uvukao u guzicu Mamicima kad je trebalo. Nema smisla od njega pravit junaka kad to nije.:kava:

Vincent V
09.08.2010., 13:03
Jebeno je da je Zajec za to čuo od novinara :D

Koji qrac radi taj nadrogirani seljober od kluba iz jednog finog i gospodskog grada je samo da se svi skupa sramimo i ništa više.

Zajec je dobio upravo to što ga i ide i što je zaslužio. Ne zbog rezultata i igre, nego zbog gole činjenice da je znao kakav je našmrkani čovjek odnosno nečovjek prema njemu ispao i kako ga je najurio prije 8 godina i ova pizda mu se je i drugi put dala jebati. Eto zeko, dobio si to što si zaslužio i TOČKA.

The Godfather
09.08.2010., 13:12
Ante Miše je slobodan. A ima i Hajdučko srce. :)

manaus
09.08.2010., 13:12
Zajec je 100% dobio lipu odštetu za raskid ugovora a vi se bezveze pjenite. :rofl:

Sladokusac
09.08.2010., 13:15
zakačio se sa Zokijem i to je to. znalo se odmah nakon zadnje tekme, Zoki nije htio sjedit na klupi do njega, jer mu Zeko nije dao da mu određuje sastav

mitch
09.08.2010., 13:20
Ante Miše je slobodan. A ima i Hajdučko srce. :)

:rofl:

Yurinov
09.08.2010., 13:24
iz sn-a: "Zoki se maknuo s klupe i gledajte što se dogodilo" :lol::rofl::s

Zgmarac
09.08.2010., 13:27
iz sn-a: "Zoki se maknuo s klupe i gledajte što se dogodilo" :lol::rofl::s

Zoki novi trener Dinama :lux::lux:

hulijo đuturum
09.08.2010., 13:29
Budimo realni, Zajec je beskicmenjak kao i njegovi prethodnici, lijepo se uvukao u guzicu Mamicima kad je trebalo. Nema smisla od njega pravit junaka kad to nije.:kava:

ovo je posao. ništa osobno.

chillout23
09.08.2010., 13:36
Ode i Zeko u ropotarnicu povijesti :(
Ma bolje za njega da su ga maknuli...tragikomedija u Maksimiru se nastavlja....ako ste slučajno pomislili drukčije :rolleyes: :D
Zeko, glavu gore i veselo dalje kroz život, bez primitivca za vratom :top:

SETRA Samoborček
09.08.2010., 13:38
Neslužbeno doznajemo da je novi trener Dinama Ante Miše!

luchini
09.08.2010., 13:38
Legendarni Zeko, jedan od najboljih igrača Dinama svih vremena, nakon samo osam službenih utakmica, računajući i Super kup, Velimir Zajec, smijenjen je s mjesta DINAMOVOG trenera.

Ne možete prodati najboljeg igrača i očekivati čudo od trenera

U Maksimiru se na tiskovnoj konferenciji ukazao Zdravko Mamić, preplanuo, nakon brčkanja na Hvaru Mamić se vratio svakodnevnim obvezama i svojim omiljenim slobodnim aktivnostima, smijenjivanjem trenera, očito kako će vrlo brzo doći vrijeme pa Dinamo neće imati koga odabrati, svi treneri koji u Hrvatskoj postoje već su nosili modri dres, odnosno vodili su Dinamo.

Za Mamića su problemi započeli već nakon poraza u Kopru, istina je to što kaže Mamić, taman kada je prodao Mandžukića.

Što očekuje gazda Dinama?

Ligu prvaka i prodaju najboljeg igrača? To tako ne ide, u deset godina Real Madrid je utukao isto toliko milijardi u pojačanja i opert gotovo ništa u Europi nije postigao, a Mamić bi sve najbolje rasprodao, doveo igrača koji nije potpuno fit i igrao Ligu prvaka? Neće ići. A da najprije smijeni sebe?

Izgleda kako je glavni razlog ovoj ipak iznenadnoj ( Iznenadoj zato što Zeko nije bilo tko, Zajec je jedan od heroja legendarne 1982., uz Ćiru Blaževića, Marka Mlinarića, Zlatka Kranjčara i Snješka Cerina, najzaslužniji što je naslov nakon 24 godine došao u Maksimir, Mamić nema pravo rušiti većeg od sebe, nema pravo rušiti legendu. ) Zajecovoj smijeni hladni odnos između mlađeg Mamića, koji se i inače voli petljati u rad trenera, iako su njegove dužnosti kao sportskog direktora nešto drugačije, Zoran Mamić nije bio uz Zajeca u susretima protiv moldavskog Sheriffa i Varaždina.

Izvor: link (http://www.tinolovka-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4281:velimir-zajec-dobio-otkaz&catid=38:sport&Itemid=62)

Nimoy
09.08.2010., 13:41
Nisam za mijenjanje trenera zbog nekih drugih razloga, ali ovo što si ti napisao je apsolutno nikakav argument.

Ni ovo:

Kojeg bi to igrača Varteksa Dinama poželio? Dinamov dvadeseti igrač na popisu bi bio nezamjenjiv u Varteksu i Rijeci. S druge strane, sumnjam da bi Zajec ijedan igrač Rijeke ili Varteksa bio u prvih 11. (Da takav postoji, Dinamo bi ga lakoćom doveo).

daze
09.08.2010., 13:44
Zeko je failao, možda je vrijeme da probaju sa Vukom32.

chillout23
09.08.2010., 13:47

Ma daj ne seri :eek: :eek: :eek:
Ma ne vjerujem u ovo :rolleyes: :kava:

Nimoy
09.08.2010., 13:49
Nek fakat Zoki ode na klupu. Aha da, ne može. :kava:

babaluba24
09.08.2010., 13:51
Dinamo je sa Zajecom, evidentno darovitim mada ne i dovoljno iskusnim trenerom, dobio igru koja je sličila na onu "dinamovsku", maštovitu. Trebalo je tu još rada, naravno. Ali, čovjek je bio tek na početku. Gradio je dobar sustav igre, to što nema igrača koji zna ugurati loptu s dva metra u gol nije njegov grijeh. Samo krelac kao Mamić ne vidi da se u svaku kvalitetu treba ulagati, pa i uz posrtaje. A Zajec je sigurno potencijal u koji se isplati ulagati. Za mene bi više vrijedilo da je ostao Zajec, unaprijeđivao igru i stjecao iskustvo koje bi se Dinamu, siguran sam, isplatilo već iduće sezone, nego da sad prođe u europsku ligu i s Capellom na čelu.

mitch
09.08.2010., 13:53

Ovo uopće nije smiješno, ovo je žalosno. Te jebo Miše i ti njega. :)

the edge
09.08.2010., 13:56
E, Zdravko i Zorane, sad i službeno s moje strane, marš van iz kluba, marš u tri pizde mile materine.

stoneisland
09.08.2010., 13:57
E, Zdravko i Zorane, sad i službeno s moje strane, marš van iz kluba, marš u tri pizde mile materine.

:top:

mark my words
09.08.2010., 14:02
Mene čudi da je Zajec uopće pristao raditi u takvom Mamićevom cirkusu.

Boli ga kurac.

I ja bi pristao raditi u cirkusu za 400 000 eura u samo 3-4 mjeseca. :kava:

DinamoBBB
09.08.2010., 14:04
Evo Mamića s današnje presice - glumi fotografa

http://i34.tinypic.com/30t4935.jpg

McVily
09.08.2010., 14:05
Ma ima kurac. :D Odletit ce u zimskoj pauzi. :lol:

Vjerojatno je mislio od ispadanja od Šerifa u Ligi prvaka do ispadanja od Gyora u EL :mig:

Nije Karačić za dinamo, sve njegove momčadi igraju zatvoreno i na kontre. To bi bilo kao kod Krune, ako ne i gore...

Waves of Pain
09.08.2010., 14:06
Kaj, zakačil se sa Zokijem?

E, Zeko, Zeko, nikad naučit....:D
O ne,ne...zakačio se on sa elementarnim trenerskim znanjem koje je uvježvbavao zadnjih 10 godina hraneći konje u Draganiću na svojoj farmi i "prosipajući" pamet u studiu HTR-a na utakmicama Lige Prvaka......dalje idu loši rezultati...alibiji u nesreći i nikakvoj relaizaciji...podsjeća li vas na izvjesnog S.B.-a?
jebiga...dugo je i izdržao za nekoga čija je jedina trenerska referenca to što je godinu dana vodio Pao(5.mjsto u sezoni 95/96) i Portsmouth par mjeseci....
nedovoljno....
sad je bilo pravo vrijeme da ga se makne da još više ne razjebe dinamo...
Idemo dalje...ko je ono rekao da će bit 5 tisuća na Šerifu?a jebiga...ipak sam bio u pravu...:ne zna::top:

Waves of Pain
09.08.2010., 14:12
dajte nam nekog ko se bavi trenerskim poslom u KONTINUITETU pa bio to i Brano Karačić(za mene trenutno najbolje rješenje) a ne da se klupske legende uče trenerskom poslu ...
jebote..pa to si samo dinamo može dopustit da mu se pomočnici smiju nakon blamaže u Kopru a da jedan od njih priča da nikad neće biti trener (mlinka)...a što je trenutno...koja mu je funkcija?
katastrofa....takvim legendama koji nigdje ne rade i samo čekaju da ih se pozove na temelju starih vremena nije mjesto u dinamu....

altka
09.08.2010., 14:14
Nista cudno,sprdacina sa trenerima ko i uvjek,jebem ti takav klub tj. upravu :rigo:

Prvi izbor bi trebao biti Karacic sve ostalo je goli kurac :ne zna:

Waves of Pain
09.08.2010., 14:15
Koji klub, ovakvog kluba nema ni u azerbejdžanskoj amaterskoj ping - pong ligi :rofl: :rofl: :rofl:
znači bolje je i dalje držat "šarlatana" na klupi iako se isti pogubio ko Bebić za govornicom ?
pogledaj Olympiakos...pogledaj malo dalje...:)

Prufrock
09.08.2010., 14:16
Izgleda da će dovući nekog stranog trenera što mi se u ovom trenutku čini kao najgore moguće rješenje jer Dinamo za deset dana čekaju najvažnije utakmice sezone, a stranac vjerovatno ne bi znao ni imena igrača a kamoli što drugo. Osim ako mu Zoki ne spakira momčad :D

Waves of Pain
09.08.2010., 14:18
"Mi smo ovdje protiv Kopra dobili 5:1, ali isto tako je moglo biti dva ili tri nula za Koper i već smo tada vidjeli probleme koji su eskalirali porazom u uzvratu. Da je bilo više odgovornosti, koje tada nije bilo, danas bi se borili za ulazak u Ligu prvaka. Nismo ispali od Šerifa zbog nesreće, to kažu samo ljudi koji jako vole Dinamo, ali baš i ne poznaju nogomet. Izgubili smo od Šerifa koji je u rangu Trepče iz Kosovske Mitrovice. Nemoguće je da u roku od sedam dana promijenimo sedam igrača i isto toliko pozicija, posebno ne u utakmici života"

Ovo što je radio zajec je cirkus...Mamić je samo odgovoran klupski dužnosnik koji tjera nogometnu "imrovizaciju" pod maskom klupske legende što dalje od kluba-....svaka čast još jednom....

McVily
09.08.2010., 14:19
Treba nam neko autoritetan, koji ce hebat majku igracima kad zatreba, i koji nece dozvolit Mamicu da se mijesa u trenerov posao i odlucivat koji ce igraci igrati, a koji ne!

To što si napisao je SF.. Svi bi mi htjeli takvog trenera, ali takav u Maksimiru nije bio pa valjda još od Ćire... niti će biti dokle god je ovaj idiot na čelu kluba, jer će takvog smjeniti brzinom Zeke....

Realno mi nemamo dobrog trenera već godinama, sustavnog rada već desetljećima (osim mlađih pogona koji funkcioniraju dobro jer se gazdi neda jebati s time) i ne vidim kako se to može promjeniti osim da cijela uprava kluba digne sidro.. svi do jednog.. osim eventualno nekih igrača...Samo onda dobijaš anarhiju gdje će opet iskočiti neki šerif i preuzeti kontrolu.. i ajmo sve ispočetka...

Ja zaista ne vidim izlaz iz toga svega... eventualno privatni kapital ili intervencija iz UEFE :facepalm:

Brum-brum
09.08.2010., 14:20
O ne,ne...zakačio se on sa elementarnim trenerskim znanjem koje je uvježvbavao zadnjih 10 godina hraneći konje u Draganiću na svojoj farmi i "prosipajući" pamet u studiu HTR-a na utakmicama Lige Prvaka......dalje idu loši rezultati...alibiji u nesreći i nikakvoj relaizaciji...podsjeća li vas na izvjesnog S.B.-a?
jebiga...dugo je i izdržao za nekoga čija je jedina trenerska referenca to što je godinu dana vodio Pao(5.mjsto u sezoni 95/96) i Portsmouth par mjeseci....
nedovoljno....
sad je bilo pravo vrijeme da ga se makne da još više ne razjebe dinamo...
Idemo dalje...ko je ono rekao da će bit 5 tisuća na Šerifu?a jebiga...ipak sam bio u pravu...:ne zna::top:

Tko mu je dao posao i rekao da Dinamo godinama nije igrao ovako dobar nogomet?

Tko sada jamči da bi Dinamo igrao Ligu Prvaka da Zajec nije bio trener.

Dečko,ti si poremećen kao da si mu rod.

Dajte taj karton ili ban kaj već. I pripazite Maksimu Maksimovu na č i ć.

čobs
09.08.2010., 14:20
Đalmu dignuti iz groba

marko_zupanic1
09.08.2010., 14:21
Izgleda da će dovući nekog stranog trenera što mi se u ovom trenutku čini kao najgore moguće rješenje jer Dinamo za deset dana čekaju najvažnije utakmice sezone, a stranac vjerovatno ne bi znao ni imena igrača a kamoli što drugo. Osim ako mu Zoki ne spakira momčad :D

ma kaj nebi znal imena, pa ionak su svi igrači stranci :cerek:

volim gladet mamičeve presice :cerek:

Mamić je bolji od bilokojeg stand up komičara :cerek:

a što se tiče smjene, mamić je moralan i osvješten čovjek, on razmišlja ovako: krizna su vremena pa bolje da se smjeni više trenera i više njih podjeli zaradu nego da bude samo jedan pa on sve odnosi... :rofl:

sr-bistabil
09.08.2010., 14:21
Tak svejedno. Dobro veli Vincent V. Tko sa vragom tikve sadi... bmk...

McVily
09.08.2010., 14:23
Jel može netko Shifty-ja banat.. hvala :kava:

Scotsman
09.08.2010., 14:24
Evo Mamića s današnje presice - glumi fotografa

http://i34.tinypic.com/30t4935.jpg

Koliko god je izgledalo da se Zajec nije potpuno snašao u svemu ovome, ipak mu je trebalo pružiti šansu. Nisu svi ovi rezultati baš samo do njega već ima i dosta drugih faktora a u tome snosi odgovornost i Mamić (i jedan i drugi). Neozbiljno, stvarno neozbiljno za ovaj klub koji je postao totalni cirkus.

frendperi
09.08.2010., 14:28
http://i35.tinypic.com/xe3d4o.jpg

Imran
09.08.2010., 14:28
Pitam se do koliko bi izdržao novi trener. Možda do Svih Svetih :ne zna:

McVily
09.08.2010., 14:29

:rofl::rofl::rofl:

Daj pošalji to Flaku :zubo:

Yurinov
09.08.2010., 14:33

:rofl::rofl::rofl::s:s:s:lol:

Santana
09.08.2010., 14:34
Ovo što je radio zajec je cirkus...Mamić je samo odgovoran klupski dužnosnik koji tjera nogometnu "imrovizaciju" pod maskom klupske legende što dalje od kluba-....svaka čast još jednom....

Di si, care!

Brum-brum
09.08.2010., 14:36
Di si, care!

Pa jučer si s njim na drugom forumu raspravljao o usporedbi ove i prošlogodišnje momčadi.:)

Veko32
koja je to parodija od kluba :s :s :s svaki trener ima maksimalno 10 dana za upoznat momčad prije "povijesne" euroutakmice :s :s

Vincent V
PREGENIJALNO!!!

the edge
Koliko god je izgledalo da se Zajec nije potpuno snašao u svemu ovome, ipak mu je trebalo pružiti šansu. Nisu svi ovi rezultati baš samo do njega već ima i dosta drugih faktora a u tome snosi odgovornost i Mamić (i jedan i drugi). Neozbiljno, stvarno neozbiljno za ovaj klub koji je postao totalni cirkus.

Može se razgovarati o tome jel' Zajec dobro ili nije dobro dosad obavljao posao i jel' eventualno zaslužio smjenu ili mu je trebalo dati šansu još neko vrijeme. Ne može se, međutim, razgovarati o načinu na koji je dobio otkaz. Zeko je klupska legenda, štoviše zagrebačka legenda, kojem ovo đubre pokvareno nije dostojno prišarafiti krampone na kopačke. Legendama se i otkaz daje s dužnim poštovanjem, ne odjebe ih se telefonskim glasovanjem s jahte bez da ovi imaju pojma o tome.

Veko32
09.08.2010., 14:38
glupo je razgovarati da li je zaslužio smjenu nakon što je vodio ekipu 5 utakmica. Pa i Fergusonu je trebao niz godina da nešto napravi

Imran
09.08.2010., 14:41
evo i videa
http://www.youtube.com/watch?v=2dJbaZTqVjw&feature=player_embedded

Imran
09.08.2010., 14:43
Legendama se i otkaz daje s dužnim poštovanjem, ne odjebe ih se telefonskim glasovanjem s jahte bez da ovi imaju pojma o tome.

I to nakon što se vratio iz Győra :facepalm:

sr-bistabil
09.08.2010., 14:44

Koja si ti trolerska sprdnja od čovjeka, to nisu istine... :rofl:

Wannabes
09.08.2010., 14:45
Nek fakat Zoki ode na klupu. Aha da, ne može. :kava:

Kako ne može? Pa do sada je uspješno slagao ekipu i vodio momčad, evo kod Zeke nije išlo pa su i to lako rješili. Vjerojatno preko Skypea. Samo nek dovedu nekog fikusa koji će se šatro derat sa crte. :kava:

edge79
09.08.2010., 14:47
Nabijem ja sebe na kuratz da se nabijem e jesam budala:s:s:s

Da ga počinjem simpatizirat:rigo:

edge ti si idiot:rigo:

Ajte bok:w

Santana
09.08.2010., 14:53
Nabijem ja sebe na kuratz da se nabijem e jesam budala:s:s:s

Da ga počinjem simpatizirat:rigo:

Ajte bok:w

Kaj sam propustil? :ne zna:

asr crew
09.08.2010., 14:56
Slažem se s nečijim upisom, za sve ovo krivi su novinari, EPH, Igor Flak i Romana Eibl.

Sudden Sid
09.08.2010., 15:01
znači bolje je i dalje držat "šarlatana" na klupi iako se isti pogubio ko Bebić za govornicom ?
pogledaj Olympiakos...pogledaj malo dalje...:)

Nazvat Zajeca šarlatanom u Dinamu, to je ko da dođeš u cirkus i kažeš nekom u publici da je klaun.

the edge
09.08.2010., 15:01

:nono: Nijedan edge nije idiot. To su nespojive stvari.

Magic Sausage
09.08.2010., 15:06
Koja sprdačina od kluba :lol:

DinamoBBB
09.08.2010., 15:06
Maimć glumi fotografa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://dnevnik.hr/sport/izvanredna-presica-zajec-vise-nije-trener-dinama.html#video

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Galijun
09.08.2010., 15:09
Ja bih NAJISKRENIJE molio, moderatore, administratore, sve ljubitelje zdravog razuma i ograničenog prava na izražavanje vlastitog mišljenja koji ordiniraju na ovom forumu, da ubuduće banaju PERMANENTNO sa ovog foruma, usprkos prijetnji tužbama, ljude koji kažu ma iti jednu pozitivnu riječ, quotaju ili u rečenici iskoriste atribut i apozitiv 'care', 'legendo', 'bože', 'lordu', 'regentu', u bilo kojem kontekstu koji asocira Mamića, osim ako prethodne riječi nisu korištene za satiriziranje istog ili napadanje istog (npr. Mamić je idiot kao i kralj Luj XIV, Mamić je pokvaren kao i nordijski bog Loki)...

Ovaj podforum ja jako cijenim i kao akademski građanin Republike Hrvatske smatram svojom dužnošću da bi na ovom podforumu zdrav razum trebalo štiti maksimalno te stoga moliću da se Shiftyevi klonovi permabaniraju jer stvarno truju i muka mi ih je čitati.

Hvala na razumijevanju. Očekujem brz i efikasan odgovor. :kava:

Waves of Pain
09.08.2010., 15:12
Nažalost vidimo da su novinari (koji su i doveli legendu) lijepo svima "prodali" priču o "najlošijoj" ili "najmlađoj" ekipi u "povijesti" Dinama...žalosno je kako puno ljudi prati a nema pojma o nogometu....dali netko može "oprati" Zeku od sramotnog poraza u Kopru ?? a on je kao snimao Sheriffa !!!!!...imali smo prilike vidjeti kako ga je pratio !!!!....pa ljudi moji to je NAJVEĆI PORAZ DINAMA U POVIJESTI !!!!...da je Zeko muškarac dao bi ostavku još u srijedu u 23,00 sata...ovako sumnjam da je njemu Dinamo ispred njegove taštine i osobne koristi....
al koliko su svi ovdje "znalci" vidi se i po ismijavanju jednog solidnog trenera kao što je Ivanković,koji je za ovog zajeca jebeni Murinho...
ova ekipa je već 2 godine na okupu...barem 75% ekipe....tek toliko...
popušili ste jebeni medijski spin,koji je prvo omogučio zajecu trenersku klupu s najavama kako je dobio odličnu ekipu u ruke da bi nakon 2 sramotna poraza i ispadanja iz LP sve se to naglo promijenilo,....ekipa je loša a zajec nije ništa kriv....čestitam,ekipo!....

B52
09.08.2010., 15:17

auuuu.. ipak si ti najjače ubio :s:s:s:rofl::rofl::rofl:

Wannabes
09.08.2010., 15:18
:nono: Nijedan edge nije idiot. To su nespojive stvari.

Waves of Pain
09.08.2010., 15:19
Ja bih NAJISKRENIJE molio, moderatore, administratore, sve ljubitelje zdravog razuma i ograničenog prava na izražavanje vlastitog mišljenja koji ordiniraju na ovom forumu, da ubuduće banaju PERMANENTNO sa ovog foruma, usprkos prijetnji tužbama, ljude koji kažu ma iti jednu pozitivnu riječ, quotaju ili u rečenici iskoriste atribut i apozitiv 'care', 'legendo', 'bože', 'lordu', 'regentu', u bilo kojem kontekstu koji asocira Mamića, osim ako prethodne riječi nisu korištene za satiriziranje istog ili napadanje istog (npr. Mamić je idiot kao i kralj Luj XIV, Mamić je pokvaren kao i nordijski bog Loki)...

Ovaj podforum ja jako cijenim i kao akademski građanin Republike Hrvatske smatram svojom dužnošću da bi na ovom podforumu zdrav razum trebalo štiti maksimalno te stoga moliću da se Shiftyevi klonovi permabaniraju jer stvarno truju i muka mi ih je čitati.

Hvala na razumijevanju. Očekujem brz i efikasan odgovor. :kava:
nemam veze sa Šiftijem...čak ga i ne poznajem osobno tako da bi te molio da ne insinuiraš gluposti...
Inače,nisam znao da ovdje nije dozvoljeno imati drugačije mišljenje,da nije dozvoljeno misliti svojom glavom i da nije dozvoljeno ne popušiti medijski spin...
pa je tako Zeko trenerčina,iako su navijači Pao-a i Portsmoutha slalili mailove sučuti meni kao navijaču Dinama tvrdivši da je riječ o neviđenom improvizatoru i diletantu...Ali ne....on je imao u rukakama najslabiju ekipu IKAD iako je 75% ekipe na okupu već 2 godine,,,,:rofl::rofl::rofl:

Veko32
09.08.2010., 15:23
nemam veze sa Šiftijem...čak ga i ne poznajem osobno tako da bi te molio da ne insinuiraš gluposti...
Inače,nisam znao da ovdje nije dozvoljeno imati drugačije mišljenje,da nije dozvoljeno misliti svojom glavom i da nije dozvoljeno ne popušiti medijski spin...
pa je tako Zeko trenerčina,iako su navijači Pao-a i Portsmoutha slalili mailove sučuti meni kao navijaču Dinama tvrdivši da je riječ o neviđenom improvizatoru i diletantu...Ali ne....on je imao u rukakama najslabiju ekipu IKAD iako je 75% ekipe na okupu već 2 godine,,,,:rofl::rofl::rofl:

ti si panglu

Waves of Pain
09.08.2010., 15:23
Nazvat Zajeca šarlatanom u Dinamu, to je ko da dođeš u cirkus i kažeš nekom u publici da je klaun.

osobu koja nije nikog trenirala ozbiljno zadnjih 12 godina i koju navijači kluba koji je ta osoba trenirala nazivaju najgorim trenerom u njihovoj povijesti je kao trener što???
ne govorim o njegovim ljudskim kvalitetama nego samo o trenerskim...a one su mizerne i za dobro dinama je najbolje da ga se makne...
već nam je izbio 4 miljuna eura zbog neplasiranja u 4.pretkolu,...jebiga...

Waves of Pain
09.08.2010., 15:28
ti si panglu
Voliš se vređat?Ja bih više volio da se zadržimo na argumentima...
Za dinamovo dobro stručni stožer -Zajec,Mlinarić-čuk- je morao letjeti jer oni s ozbiljnim trenerskim poslom nemaju nikakve veze što potvrđuju njihova prijašnja iskustva netreniranja nikoga i ničega osim konja....

asr crew
09.08.2010., 15:30
osobu koja nije nikog trenirala ozbiljno zadnjih 12 godina i koju navijači kluba koji je ta osoba trenirala nazivaju najgorim trenerom u njihovoj povijesti je kao trener što???

Koji kurac ga je onda dovodio?

Ajde, daj mi jasan odgovor.

ne govorim o njegovim ljudskim kvalitetama nego samo o trenerskim...a one su mizerne i za dobro dinama je najbolje da ga se makne...

Da, zato su Dinamo vodile sve redom trenerske klase :s

Koji kurac onda ne dovede strano ime? Ako onaj jadni Hajduk može dovesti stručnjaka poput Reje, koji kurac Mamić ne baci 2 milje za stol za vrhunskog trenera? Nemoj mi samo reći da ne bi dolazili u HNL :)

Da, imao je mega momčad na raspolaganju :s

Smij se ti Šerifu i brani onog koji te plaća za ovu hrpu nebuloza, ali Sivonjić i Dodo su kurac i naspram nekakvog Volkova. Jedino što je Dinamo imao u odnosu na Šerif jest ime, a bojim se da će, nastavi li se ovako, nestati i ta 'snaga' :(

McVily
09.08.2010., 15:32

Isuse u kojem paralelnom svemiru ordinira tvoj mozak da mi je znati :facepalm:

Kome to nama je izbio 4M€? Zokiju i zdravku?

I gdje to piše da se za ulazak u 4 pretkolo dobiva 4M€.. To si pročitao zdravkecovu izjavu i sad tu prenosiš isto to. S tim da je krele naravno mislio na lovu od ulaska u grupe, ali treba i znati upotrijebiti masu koja pluta u likvoru da bi se to moglu skužiti, ne :rolleyes:

Each of the 32 clubs that featured in last season's group stage received a participation bonus of €3.8m plus a match bonus of €550,000 per group game played

A u postu iznad se pozivaš na pravo na vlastito mišljenje i pušenje medijskih napisa.. pa daj ga definiraj onda a ne samo s vremena na vrijeme promoliti glavu iz zdravkecovog čmara i prenositi nam njegove misli :facepalm:

kemik
09.08.2010., 15:33
pa je tako Zeko trenerčina,iako su navijači Pao-a i Portsmoutha slalili mailove sučuti meni kao navijaču Dinama tvrdivši da je riječ o neviđenom improvizatoru i diletantu...

oprosti, a tko je točno tog diletanta, neznalicu, ne-trenera i uzgajivača konja postavio na mjesto glavnog trenera pred dva i pol mjeseca (http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/zajec-sve-dogovorio-dinamom-clanak-145609)? tad se nije znalo da je zeko loš trener, da nije 10 godina ništ napravio osim komentirao na htvu i da što je radio, je imao katastrofalne rezultate?

zašto je sad normalno da je on loš trener, a to se nije znalo pred 3 mjeseca? zašto ga se dovelo?

tko ga je doveo? :ne zna:

Sudden Sid
09.08.2010., 15:33

Vama je možda Zajec izbio 4 milijuna eura. Nama ostalima je Maminjo izbio daleko više u ovih zadnjih desetak godina.

Ono
09.08.2010., 15:34
Mamić je lord :s

Grupa Queen
09.08.2010., 15:36
Pa što će jadni Mamić već izbaciti ovog ćelavog klauna? I tako ne zna ništa drugo doli dijeliti otkaze trenerima.

Morales77
09.08.2010., 15:37
molim vas , oprostite mi!

http://www.24sata.hr/slika/zdravko-mami%C4%87-je-opet-vodio-monolog_155x220n_329969.jpg

Waves of Pain
09.08.2010., 15:41
Vama je možda Zajec izbio 4 milijuna eura. Nama ostalima je Maminjo izbio daleko više u ovih zadnjih desetak godina.

ma vama ostalima bi ja doživotno zapriječio ulazak na Maksmir jer jedino što znate je izmišljavat razloge zašto vas nema na stadionu...a nema vas već 20 godina i uvijek je netko kriv...pa Tuđman,pa Canjuga,pa nema love pa mamić..pa stadion...pa liga...ko će vas zadovoljit?raše ti uzmi max.tv i imaš 4 tekme tjedno Premiershipa i ne buš se živciral...:ne zna:
ili možeš ti i tvoja skupina istomišljenika doć u ogromnom broju ispod zapada i tražit ostavku mamića?
ako tako jako voliš dinamo(sere mi se kad čitam tvoje patetične tekstove pune demagogije i obrtanja teza) onda ti to neće bit problem?
ili si jedan od onih koji puno laju...al ne zbog sela neg onak...da se vidi da si protiv...:mig::)

Grupa Queen
09.08.2010., 15:41
Čisto da prokomentiram kako mi nije žao Zajeca, ne nakon utakmice sa Sheriffom i uvođenja Dode. Jesi, legenda si kluba i kriminalac ti je dao otkaz kao zadnjoj šugi, ali da mi te je žao - nije.

B52
09.08.2010., 15:42
'Otkaz? Nemam pojma o tome. U pet sati ujutro sam stigao iz Györa, gdje sam gledao idućeg suparnika, a sad pripremam trening', rekao je zatečeni Zajec.
:rofl::rofl:

McVily
09.08.2010., 15:43
aaaaa...Naslova :rofl: :rofl:

TRAŽI SE MAZOHIST
Dinamovo stopiranje galaksijom (http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/81088/Dinamovo-stopiranje-galaksijom.html)

to znači da nam samo profa preostaje :(

Waves of Pain
09.08.2010., 15:46
oprosti, a tko je točno tog diletanta, neznalicu, ne-trenera i uzgajivača konja postavio na mjesto glavnog trenera pred dva i pol mjeseca (http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/zajec-sve-dogovorio-dinamom-clanak-145609)? tad se nije znalo da je zeko loš trener, da nije 10 godina ništ napravio osim komentirao na htvu i da što je radio, je imao katastrofalne rezultate?

zašto je sad normalno da je on loš trener, a to se nije znalo pred 3 mjeseca? zašto ga se dovelo?

tko ga je doveo? :ne zna:
doveo ga je Mamić iako je znao da ovaj nema kapaciteta vodit momčad ali napravio je to da bi UGODIO VAMA (znalcima),koji su puni tih teza o domačim dečkima i klupskim legendama na klupi dinama....
jednostavno je htjeo popraviti atmosferu oko kluba dovođenjem zeke jer je znao da će mediji to popratitit aklamacijom...al jebiga...svako strpljenje ima granice...mereš ti izgubit od kopra 3:0,ispast od moldavaca,imat 4 boda nakon 3 kola HNL i očekivat daljnje povjerenje i milost ....
nema toga u ozbiljnom klubu kao što je dinamo...
klubu koji je 5 godina za redom prvak Hrvatske i koji uredno nastupa Europi do 12 mjeseca..a jalnuši uvijek laju a za pokretanje nekakvih aktivnosti nemaju vremena...al za "ma to je sve u kurcu,mamić je budala" priče u birtijama imaju....
gospodo,ako je ovo kap koja je prolila čašu,ja vas molim da se okupite i izbacite mamića...
hoćete li to napraviti?:confused::(:D:flop:

Waves of Pain
09.08.2010., 15:47
:rofl::rofl:
tak je....izvadi ono samo kaj ti paše i izbaci dio gdje su oni njega zvali ali je čovjek imal isključeni mobitel....:kava::s

B52
09.08.2010., 15:48
doveo ga je Mamić iako je znao da ovaj nema kapaciteta vodit momčad ali napravio je to da bi UGODIO VAMA (znalcima),koji su puni tih teza o domačim dečkima i klupskim legendama na klupi dinama....

:rofl::rofl::lol::s:s

thumb
09.08.2010., 15:48
zbog tog mamića niti ne gledam hrv nogomet, kakav komad budale, isprevarao je sve živo, vrlo vjerojatno će mu dokazati i ono s namještanjem ovi iz njemačke i mislim da će taj vaš dinamo lagano u drugu ligu, on u zatvor.

Barem će cirkus biti zatvoren,možda počne nogomet :top:

Luyindula
09.08.2010., 15:49
Profa bi još i bio dobar izbor kad pogledam kakva je ponuda u HNLu...

McVily
09.08.2010., 15:49
tak je....izvadi ono samo kaj ti paše i izbaci dio gdje su oni njega zvali ali je čovjek imal isključeni mobitel....:kava::s

Ispis poziva naravno imaš.. Ne bi ti zaključivao samo na osnovu nečega što je Mamić rekao :kava:

sr-bistabil
09.08.2010., 15:50
iako je 75% ekipe na okupu već 2 godine,,,,:rofl::rofl::rofl:

Jel te to gazda naučio tako svirepo lagati ili si sam ispekao zanat?

Waves of Pain
09.08.2010., 15:51
:rofl::rofl::lol::s:s
evo ga,čovjek iz rijeke to bolje kuži od mene...ajde,crta....:rofl:

Galijun
09.08.2010., 15:52
Ignorirajte Waves of Timea...čovjek radi najjebeniji posao na planeti...biva plaćen za propagiranje Mamića i unošenje nereda na forum.hr svojom šabanskom i seljačkom verzijom trolovske politike. Kao takav predstavlja smrt zdravog razuma i pokazuje lice za koje Mamić želi da ima svaki novinar, PA ČAK I ROMANA EIBL. Moliću da ga se permabanira :kava:

Iskreno ne znam tko može više pušiti ovakve priče :facepalm: Novinari krivi za slabu posjećenost...stadion...to mogu progutati, makar Zg publika je uspjevala i puno puta 'ignorirati' stadion...nered u momčadi...znamo tko je kriv...nered u struci...znamo tko je kriv...da ne nabrajam dalje

mitch
09.08.2010., 15:55
oh my fuckin' God :facepalm:

Waves of Pain
09.08.2010., 15:55
Jel te to gazda naučio tako svirepo lagati ili si sam ispekao zanat?

morales,chago,sivi,ibanez,etto,bišćan,butina,sammi r,slepi,calello,lonac,tomečak,badelj..13 igrača u zadnjih 2 do godinu i pol...
prodali smo manđu i lovrena od važnih igrača...za vrdom niko ne plače,..,
tu još dodaš cufre-a,dodo-a,ademija,šimića,barbu,mesarića,rukavinu koji su došli u zadnjih godinu dana i dobiješ kadar od 70% ekipe u zadnjih 2 godine...
al tebi nešto objasnit kao osobi koja toliko patolški mrzi mamića je problem...znam,,,jebiga...

Waves of Pain
09.08.2010., 15:56
Ignorirajte Waves of Timea...čovjek radi najjebeniji posao na planeti...biva plaćen za propagiranje Mamića i unošenje nereda na forum.hr svojom šabanskom i seljačkom verzijom trolovske politike. Kao takav predstavlja smrt zdravog razuma i pokazuje lice za koje Mamić želi da ima svaki novinar, PA ČAK I ROMANA EIBL. Moliću da ga se permabanira :kava:

Iskreno ne znam tko može više pušiti ovakve priče :facepalm: Novinari krivi za slabu posjećenost...stadion...to mogu progutati, makar Zg publika je uspjevala i puno puta 'ignorirati' stadion...nered u momčadi...znamo tko je kriv...nered u struci...znamo tko je kriv...da ne nabrajam dalje
i onda si ti ozbiljan?optužuješ me da me mamić plača?:ne zna::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Waves of Pain
09.08.2010., 15:58
Ispis poziva naravno imaš.. Ne bi ti zaključivao samo na osnovu nečega što je Mamić rekao :kava:
a novinarima vjerujem znaš kak...tak su mi dobronamjerni da ono...
a najjači je ovaj scenario sa zajecom...prvo mu omoguče da dođe na klupu...pohvale ekipu i briju u globalu pozitivu ali onda kad se dogodi niz od 5 utakmica bez pobjede ,počnu pisat o lošoj ekipi,dapače najlošiji kako bi "oprali" zajeca,kojeg su oni promovirali defakto kao trenera...pa ko je tu lud?
a ekipa sve uredno popuši...čestitam...sjajni ste...:D

Vex
09.08.2010., 16:00
Opet show s trenerima :facepalm:
Mogli su bar pričekat dok se vidi kako će završit s Gyorom pa ako bi ispali onda ga šutnut, a ne sad već :mad:

sr-bistabil
09.08.2010., 16:01
morales,chago,sivi,ibanez,etto,bišćan,butina,sammi r,slepi,calello,lonac,tomečak,badelj..13 igrača u zadnjih 2 do godinu i pol...
tu još dodaš cufre-a,dodo-a,ademija,šimića,barbu,mesarića,rukavinu koji su došli u zadnjih godinu dana i dobiješ kadar od 70% ekipe u zadnjih 2 godine...
al tebi nešto objasnit kao osobi koja toliko patolški mrzi mamića je problem...znam,,,jebiga...

Da, znači više nije dvije godine, nego godina i pol do dvije... i nije baš ni na okupu, nego onako... nije bed ako je u međuvremenu bio na posudbi. I nema veze ako je bio ozlijeđen veći dio tog perioda... i tak...

Tomića si zaboravio, on je važna karika... otprilike kao popularni Sivi...

Ozbiljno sam te pitao ovo za laganje...

Waves of Pain
09.08.2010., 16:01
Opet show s trenerima :facepalm:
Mogli su bar pričekat dok se vidi kako će završit s Gyorom pa ako bi ispali onda ga šutnut, a ne sad već :mad:
mislim da bi onda bilo prekasno...ali budi siguran da igrač odmah vidi ko je trener a ko neznalica i da su povratne informacije prema Upravi o Zajecovom radu bile očito loše po klupsku legendu...

gorangor
09.08.2010., 16:02
Mamic je dobar trgovac, igrace iz lige kao što je naša prodat za tolku lovu nje mala stvar. Međutim nije svako za sve, ne bi trebao držati konferencije za novinare, odlučivati o trenerima i slično.

Nije svako ni za trenera. Zajec vjerojatno nije bio najbolje rješenje, neke izmjene su mu zaista bile potpuno pogrešne.
Doveo ga unatoć što su svi bili protiv, a sada ga mjenja jednoglasno zajedničkom odlukom, zanimljivo.

Sudden Sid
09.08.2010., 16:03
ma vama ostalima bi ja doživotno zapriječio ulazak na Maksmir jer jedino što znate je izmišljavat razloge zašto vas nema na stadionu...a nema vas već 20 godina i uvijek je netko kriv...pa Tuđman,pa Canjuga,pa nema love pa mamić..pa stadion...pa liga...ko će vas zadovoljit?raše ti uzmi max.tv i imaš 4 tekme tjedno Premiershipa i ne buš se živciral...:ne zna:
ili možeš ti i tvoja skupina istomišljenika doć u ogromnom broju ispod zapada i tražit ostavku mamića?
ako tako jako voliš dinamo(sere mi se kad čitam tvoje patetične tekstove pune demagogije i obrtanja teza) onda ti to neće bit problem?
ili si jedan od onih koji puno laju...al ne zbog sela neg onak...da se vidi da si protiv...:mig::)

A tko si to ti da mi zabranjuješ ulazak na Maksimir? Ne brini, neću ni ići tamo dok ste ti i tvoj gazda tamo :) Ali neće to još dugo, srećom.

Waves of Pain
Da, znači više nije dvije godine, nego godina i pol do dvije... i nije baš ni na okupu, nego onako... nije bed ako je u međuvremenu bio na posudbi. I nema veze ako je bio ozlijeđen veći dio tog perioda... i tak...

Tomića si zaboravio, on je važna karika... otprilike kao popularni Sivi...

Ozbiljno sam te pitao ovo za laganje...

ja ne lažem...ti si taj koji obmanjuje...
izbaciš lovrena i manđu ,koji svaki čine 10%ekipe,i dobiš 70-80% koja je već 1,5-2 godine skupa...ako to tebi nije dovoljno,ne znam što je....

McVily

Isuse mili bože... Kak je 70% igrača isto u zadnje dvije godine kad si nabrojao 7-icu koji su došli u manje od godinu dana i 3-jicu prodanih :facepalm:

Je si li ti završio osnovnu školu uopće? Na stranu Kovač koji je završio karijeru, Chago koji je bio pola sezone na posudbi a prije toga je igrao u svakoj 5-toj utakmici kao taktička zamjena, Sivonjić koji je bio na posudbi i ove pizdarije s Lokomotivom.. njih neću ubrajati u računicu makar bi trebalo, ali ipak... :facepalm:

http://images.profil.hr/get_slika_varijacija.php?slika_id=16844&var_suff=w200

Waves of Pain
09.08.2010., 16:04
A tko si to ti da mi zabranjuješ ulazak na Maksimir? Ne brini, neću ni ići tamo dok ste ti i tvoj gazda tamo :) Ali neće to još dugo, srećom.
slažem se,srećom...takve "šonje" nam ne trebaju...

Waves of Pain
09.08.2010., 16:06
Isuse mili bože... Kak je 70% igrača isto u zadnje dvije godine kad si nabrojao 7-icu koji su došli u manje od godinu dana i 3-jicu prodanih :facepalm:

Je si li ti završio osnovnu školu uopće? Na stranu Kovač koji je završio karijeru, Chago koji je bio pola sezone na posudbi a prije toga je igrao u svakoj 5-toj utakmici kao taktička zamjena, Sivonjić koji je bio na posudbi i ove pizdarije s Lokomotivom.. njih neću ubrajati u računicu makar bi trebalo, ali ipak... :facepalm:

http://images.profil.hr/get_slika_varijacija.php?slika_id=16844&var_suff=w200
a što ti točno očeš dokazati?da smo opet prodali sve živo i neživo...
prodana su 2 bitna igrača,dovedena su 3 soldina pojačanja u vidu Slepija,Rukavine i Cufre-a....kadar nam je solidan i trebao je izbaciti Šerifa i biti prvi u HNL...to što nije,kriv je zajec i zato više nije trener...

Veko32
09.08.2010., 16:06
Voliš se vređat?Ja bih više volio da se zadržimo na argumentima...
Za dinamovo dobro stručni stožer -Zajec,Mlinarić-čuk- je morao letjeti jer oni s ozbiljnim trenerskim poslom nemaju nikakve veze što potvrđuju njihova prijašnja iskustva netreniranja nikoga i ničega osim konja....

ti si prvi počeo vrijeđati inteligenciju ljudi koji ovo čitaju :mig: na argumentima se ne možemo zadržati jer su ti argumenti za kurac

Cuka
09.08.2010., 16:09
a što ti točno očeš dokazati?da smo opet prodali sve živo i neživo...
prodana su 2 bitna igrača,dovedena su 3 soldina pojačanja u vidu Slepija,Rukavine i Cufre-a....kadar nam je solidan i trebao je izbaciti Šerifa i biti prvi u HNL...to što nije,kriv je zajec i zato više nije trener...

A njega je za trenera postavio tko? Svagusa ili Surjak.

STINGer
09.08.2010., 16:11
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00329/mami__329699S0.jpg

Snimam vas

odbojkašcro
09.08.2010., 16:12
Imam 42 dvije godine. Nekad sam bio vatreni navijač Dinama, ali u što je ovaj cigan na slici iznad pretvorio moj klub, to je užas. Devetnaestog ovoj mjeseca planiram ići na utakmicu 4. pretkola Europske lige. Ali ne u Mađarsku. Već u Split. Makar mi je Gyor bliže. Prvi put ću ići gledati Dinamo kad u njemu više ne bude Mamića. Do tada nema šanse. Nikakve.

Galijun
09.08.2010., 16:13
i onda si ti ozbiljan?optužuješ me da me mamić plača?:ne zna::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

S obzirom koliko zdušno braniš Mamića, čudilo bi da to radiš iz nekih osobnih pobuda, a ne zato jer te netko plaća.

No onda opet, tvoja ličnost prilično ukazuje na to da to i radiš iz običnih pobuda. Vjerojatno si običan, prosječni čovjek, prosječna obrazovanja, vrlo vjerojatno akademski obrazovan, no smjera koji nije vezan uz humanističke znanosti, već neke fakultete koji nisu tržišno toliko traženi. Nemaš karijeru, već sanjaš o tome da budeš kao i Mamić, s obzirom na žabokrečinu (kako si ju sam prikazuješ) od države u kojoj živiš, prpošan, pun k'o brod i koji uvijek ima 'muda reći što mu je na pameti'...to je izraz takvih kao ti, zar ne? :kava: S obzirom da to nemaš, tvoj se arhetip obraća njemu, veličajući njegovu osobnost i sakrivajući tj. opravdavajući apsolutno svaku manu koji bi isti mogao ispoljiti, samim time, opravdavajući na neki način samoga sebe, jer takvu osobu štuješ kao polubožanstvo.

U rasprave ulaziš sa površnim floskulama za koje znaš da je veoma teško pobiti tj. osporiti jer su izrazito općenite i na njih na tvojoj razini je nemoguće odgovoriti konkretno, zadržavajući u svojem biću početnu poziciju neprikosnovenog vladara 'argumentacije' (na isti način ja tebe pitam koja bi osoba bila bolji premijer od Kosorice).

Suočen sa argumentima koji se ne mogu pobiti, okrećeš se opet na općenitu frontu, ignorirajući konkretne činjenice što čini raspravu sa tobom apsolutno neizdrživu jer sebi ostavljaš neopravdano dovoljno manevarskog i neargumentiranog prostora tako opet postavljajući sebe u (barem tebi) povlaštenu poziciju, a u stvarnosti, vrteći se u krug sa jedno 4-5 argumenata, dok ostali posjeduju njih barem dvostruko više, kako brojčano, tako i kvalitativno.

Ne kvotaj, ne odgovaraj, ne PMaj na ovaj post. Ako si došao do ovog dijela, to je priznanje tebi samom da si jadan, izkompleksiran od silnih neuspjeha koji su ti se nagomilali, ma kolika ti životna dob i edukacija bila. Možda to sam nećeš sada shvatiti, ali ćeš shvatiti jednog dana kada se sam budeš osjećao izmanipuliranim i zaveden pukom demagogijom, ne od Mamića, već nekog o kojem će ti biti egzistencija ovisna.

Toliko od mene.

Waves of Pain
09.08.2010., 16:14
A njega je za trenera postavio tko? Svagusa ili Surjak.
Mamić...i zato sad ispravlja pogrešku a mediji vrte spin o lošoj momčadi i slabom igračkom kadru što ne odgovara istini...i što će se pokazat dovođenjem novog trenera i ulaskom u EL...ali siguran sam i da će i u tom slučaju forumski znalci biti u pravu...jer oni su uvijek u pravu....

Cuka
09.08.2010., 16:14
Imam 42 dvije godine. Nekad sam bio vatreni navijač Dinamo, ali u što je ovaj cigan pretvorio moj klub, to je užas. Devetnaestog ovoj mjeseca planiram ići na utakmicu 4. pretkola Europske lige. Ali ne u Mađarsku. Već u Split. Makar mi je Gyor bliže.

Dobrodosao

Waves of Pain
09.08.2010., 16:15
Imam 42 dvije godine. Nekad sam bio vatreni navijač Dinamo, ali u što je ovaj cigan pretvorio moj klub, to je užas. Devetnaestog ovoj mjeseca planiram ići na utakmicu 4. pretkola Europske lige. Ali ne u Mađarsku. Već u Split. Makar mi je Gyor bliže.
super,što dalje od Svetinje...ne trebaju nam prikriveni tovari...

Veko32
09.08.2010., 16:16
Mamić...i zato sad ispravlja pogrešku a mediji vrte spin o lošoj momčadi i slabom igračkom kadru što ne odgovara istini...i što će se pokazat dovođenjem novog trenera i ulaskom u EL...ali siguran sam i da će i u tom slučaju forumski znalci biti u pravu...jer oni su uvijek u pravu....

ne, momčad je jebena. ono, vrh vrhova smo. prodajom mandže smo još jači i te fore :s

odbojkašcro
09.08.2010., 16:17
super,što dalje od Svetinje...ne trebaju nam prikriveni tovari...

Balavac, pazi kak se spominaš.

DinamoBBB
09.08.2010., 16:18
http://i35.tinypic.com/11glhsx.jpg

sr-bistabil
09.08.2010., 16:19
ja ne lažem...ti si taj koji obmanjuje...
izbaciš lovrena i manđu ,koji svaki čine 10%ekipe,i dobiš 70-80% koja je već 1,5-2 godine skupa...ako to tebi nije dovoljno,ne znam što je....

Ne, ne. Baš si lagao, rekao si da je 75% momčadi na okupu dvije godine. To nije istina. Na okupu u tom razdoblju su neprekidno u Dinamu Butina, Lončarić, Bišćan, Etto, Ibanez, Tomić, Badelj, Sammir i Morales, 9/25 iliti oko 36%. Ako pričamo o prvoj momčadi, pod uvjetom da istovremeno staviš Badelja, Sammira i Moralesa na teren, očito nemreš koristiti i Lončarića i Butinu, a Tomića ne želiš koristiti, dakle u najboljem slučaju 7/11 ili 63%. S tim da su ti u tih 63% Bišćan, Butina i Etto, što neukom oku baš i ne djeluje kao okosnica respektabilne europske ekipe.

Ako pričamo o transferima i razdoblju unazad dvije godine od početka mandata Zajeca na klupi Dinama, iz kluba su u tom razdoblju otišli Modrić, Vukojević, Lovren, Mandžukić, Vugrinec, Mikić, Koch...

odbojkašcro
09.08.2010., 16:22

Na onoj prvoj je netko obrisao bijeli prah.

Cuka
09.08.2010., 16:22

Da se odma razumjemo ja kao hajdukovac Dinamo ne marim ni cut ni vidit u domacim okvirima ali kad se meni ovaj cirkus oko dinama gadi mogu mislit kako se gadi onima kojim je Dinamo na srcu.

Momentalno je u Maksimiru provincijski klub imena dinamo a ne respektabilni evropski klub Dinamo a za to nisu krivi ni novinari ni navijaci ni cistacice niti bilo tko do li samo njegovo visocanstvo izvrsni dopredsjednik.

Sta se mene tice nastavite ovako bar ovu godinu da za 100 godina uzmemo titulu ali nije ovo dobro nikako ni za vas ni za nogomet a ako cete posteno ni za nas.

altka
09.08.2010., 16:33
Jebo pas mater, do utakmice sezone je ostalo 10 dana a mi jos nemamo ni trenera a i kad ga dobijemo nista se nece promjeniti u ovih 10 dana :mad:

Jedina sansa da se klub rascisti od ovih smradova i lopova je da, iako to zvuci gadno, se Dinamu dokaze krivnja za namjestanje te da ispadnemo u 2. ligu i da se ova gamad pohapsa i da pocnemo ispocetka djelvoati kao normalan klub,drugog rjesenja nema!!

B52
09.08.2010., 16:34
jesi li ti to meni ukrao sliku :rofl::rofl:

al ono, ni kvotanje barem :rofl:

kraaaduu meeee :mama:

Waves of Pain
09.08.2010., 16:35
Da se odma razumjemo ja kao hajdukovac Dinamo ne marim ni cut ni vidit u domacim okvirima ali kad se meni ovaj cirkus oko dinama gadi mogu mislit kako se gadi onima kojim je Dinamo na srcu.

Momentalno je u Maksimiru provincijski klub imena dinamo a ne respektabilni evropski klub Dinamo a za to nisu krivi ni novinari ni navijaci ni cistacice niti bilo tko do li samo njegovo visocanstvo izvrsni dopredsjednik.

Sta se mene tice nastavite ovako bar ovu godinu da za 100 godina uzmemo titulu ali nije ovo dobro nikako ni za vas ni za nogomet a ako cete posteno ni za nas.
nastavit ćemo...bez brige ...i osvojit 6.naslov...al kako kažeš...grozni smo...znam...:)

Waves of Pain
09.08.2010., 16:36
Jebo pas mater, do utakmice sezone je ostalo 10 dana a mi jos nemamo ni trenera a i kad ga dobijemo nista se nece promjeniti u ovih 10 dana :mad:

Jedina sansa da se klub rascisti od ovih smradova i lopova je da, iako to zvuci gadno, se Dinamu dokaze krivnja za namjestanje te da ispadnemo u 2. ligu i da se ova gamad pohapsa i da pocnemo ispocetka djelvoati kao normalan klub,drugog rjesenja nema!!
a što ako nisu krivi?jel ih i onda treba u 2.ligu?:eek:

Waves of Pain
09.08.2010., 16:41
Ne, ne. Baš si lagao, rekao si da je 75% momčadi na okupu dvije godine. To nije istina. Na okupu u tom razdoblju su neprekidno u Dinamu Butina, Lončarić, Bišćan, Etto, Ibanez, Tomić, Badelj, Sammir i Morales, 9/25 iliti oko 36%. Ako pričamo o prvoj momčadi, pod uvjetom da istovremeno staviš Badelja, Sammira i Moralesa na teren, očito nemreš koristiti i Lončarića i Butinu, a Tomića ne želiš koristiti, dakle u najboljem slučaju 7/11 ili 63%. S tim da su ti u tih 63% Bišćan, Butina i Etto, što neukom oku baš i ne djeluje kao okosnica respektabilne europske ekipe.

Ako pričamo o transferima i razdoblju unazad dvije godine od početka mandata Zajeca na klupi Dinama, iz kluba su u tom razdoblju otišli Modrić, Vukojević, Lovren, Mandžukić, Vugrinec, Mikić, Koch...

stari...gledamo od sezone 2008/2009...tu je počeo proces stvaranja nove momčadi bez modrića i vuka...otada do dana današnjeg od igrača prve 11-rice prodani su Lovren,manđa i Vrda....dovedeno je dosta igrača u zadnje 2 godine da sad ne nabrajamo,od kojih je velika večina dovedena još 2008(7mj i 12mj)....
Ne vidim nikakvu veliku rasprodaju i nekonstantnost....ova momčad je dobra i sigurno bi trebala pobijediti jedan Koper i Šerif bez problema...
obrčete teze i interpretirate statistiku kako vama paše...
jedina zamjerka Upravi je nedovođene zamjene manđi na vrijeme...ostalo što vi ovdje širite nema veze s mozgom ni pameču...

altka
09.08.2010., 16:41
a što ako nisu krivi?jel ih i onda treba u 2.ligu?:eek:

A ako nisu krivi onda jbg nista od hapsenja :D
Pa onda ni nemremo u 2. ligu jel...:D

Galijun
09.08.2010., 16:44
http://www.sportnet.hr/analize/401704/nogomet-1-hnl/onda-nije-trebao-ni-doci

Ovo je katastrofalan članak i dokaz da se Sportnet polako spušta na Mamićevu razinu

Beetlejuice
09.08.2010., 16:54
opet šifti cigan ludje. svaki put ista sranja kad je riječ o njegovom šefu :rofl:

McVily
09.08.2010., 16:57
Jel Vulić još bez posla? :kava:

Michael Collins
09.08.2010., 16:59
Može se razgovarati o tome jel' Zajec dobro ili nije dobro dosad obavljao posao i jel' eventualno zaslužio smjenu ili mu je trebalo dati šansu još neko vrijeme. Ne može se, međutim, razgovarati o načinu na koji je dobio otkaz. Zeko je klupska legenda, štoviše zagrebačka legenda, kojem ovo đubre pokvareno nije dostojno prišarafiti krampone na kopačke. Legendama se i otkaz daje s dužnim poštovanjem, ne odjebe ih se telefonskim glasovanjem s jahte bez da ovi imaju pojma o tome.

Nije Mamić tu kriv,nego svi mi...

Milion Hrvata navija za Dinamo,a on je privatno vlasništvo jednog mafijaša,i nitko da pisne već 10 godina...

nvnk
09.08.2010., 17:01
- Problemi su eskalirali nakon Kopra. Trebali smo ga još tada smijeniti. Da smo to napravili tada, igrali bi u Ligi prvaka. To vam ja jamčim!
Mamiću se nije svidio način na koji Zajec vodi momčad.
- Zajec je previše mijenjap igrače i rotirao po pozicijama. Nismo nikada određivali sastav, ali ne želimo da se naša momčad naziva limitiranom jer je to čista laž - kaže Mamić.
- Otišli su samo Mandžukić i Vrdoljak, a doveli smo mnogo igrača. Sustavno već godinama pojačavamo kostur. A pogledajte Hajduk. Njih proglašavate čudom, a prodali su gomilu igrača. Čak deset njih - izjavio je izvršni dopredsjednik kluba i osvrnuo se na svoje igrače:
- Doveli smo 11 napadača. Boljih na tržištu nije bilo.
Mamića je zasmetalo neigranje Pedra Moralesa.
- Protiv Varteksa nama ne igra Morales koji je lani zabio čudo golova. On nam ne igra ni jednu minutu, pa to nije normalno!

Kriv je, naravno, Mamić, no ono zanimljivo u ovoj izjavi je to što on to (djelomično) i priznaje. :eek: :misli:

Mamić priznaje da je Zajeca trebalo smjeniti već nakon neviđenog gafa na uzvratnoj tekmi protiv Kopra (što znači da je to nesmjenjivanje - njegova greška :ne zna:).

Ono pak što Mamić propušta (čak i implicitno) spomenuti je da je samo dovođenje "trenera" koji se u stvari trenerskim poslom profesionalno niti ne bavi, te koji je u 3 trenerska "staža" koja je obavljao u 20-tak godina napravio jedno veliko ništa, bila greška u startu, i to ničija nego njegova.

Teško je vjerovati da Mamić nije znao da je Zeko trenerska nula. Doveo ga je najvjerojatnije zbog psihološkog učinka Zeke-legende na navijače, pa i na novinare. No, to mu se sada "obilo o glavu"; Ironično, Zekin dolazak nije rezultirao iracionalnim stavljanjem svih na jednu (njegovu) stranu, ali je zato (sasvim zasluženi, no debelo zakašnjeli) Zekin odlazak rezultirao iracionalnim veličanjem sigurno jednog od najgorih trenera koji su vodili klub u zadnjih 5 godina, te posljedičnim - još jačim rasplamsavanja antimamićevskog sentimenta.

Dakle, da ponovim & zaključim:

Nije Mamić kriv zbog Zajecovog odlaska, a nije niti Zajec kriv zbog svojih slabih rezultata.

Kriv je Mamić jer je tako dokazano lošeg trenera uopće dovodio, plus što ga nije smjenio već nakon prvih znakova neprofesionalnosti i neozbiljnosti.

nvnk
09.08.2010., 17:02
Jel Vulić još bez posla? :kava:

Kaj nije Lončarević "naš Vulić"? :lol:

odbojkašcro
09.08.2010., 17:05
Tužna je činjenica da Dinamo nije uspio dulje zadržati niti jednog od trenutno svojih 10 reprezentativaca. Pored imena je broj njihovih godina kad su napustili Maksimir.

Niko Kranjčar - 20 godina
Vedran Ćorluka – 21 godina
Jerko Leko – 22 godine
Luka Modrić – 23 godine
Nikola Pokrivač – 23 godine
Ivica Olić – 24 godine
Eduardo – 24 godine
Danijel Pranjić – 24 godine
Mario Manđukić – 24 godine
Ognjen Vukojević – 25 godina

Tako je to kad je banditima samo do vlastitog bogaćenja. Prodaj što god brže možeš i stavi u džep. Jebeš rezultat. Tako je to kad su ti sportski direktor i izvršni dopredsjednik braća i najveći trgovci igračima u Hrvatskoj. Umjesto da od igrača koje je klub stvorio traže zauzvrat da u njemu igraju barem do 25. godine.

Ovako su treneri krivi za sve. Ova spomenuta dvojica nikad za ništa. Da se maknu iz kluba ? Zašto ? Pa njima je ovako super.

Grupa Queen
09.08.2010., 17:06
Mene je čudilo što su čekali do ponedjeljka, ranije su glave padale jutro nakon poraza. Ili je presudila nula u Varaždinu?

nvnk
09.08.2010., 17:07
Mene je čudilo što su čekali do ponedjeljka, ranije su glave padale jutro nakon poraza. Ili je presudila nula u Varaždinu?

Možda je presudilo to što Šibenik nije nakantao Hajduka. :rofl:

Grupa Queen
09.08.2010., 17:11
Nije ovo prvi puta da trener Dinama dobiva pedalu čim je sezona počela. Pa klubu je sve što vrijedi tih nekoliko utakmica u 7. i 8. mjesecu, europskih dakako. Posve je nebitno tko će ih voditi u HNL-u, svaka sezona se vrti oko neuspjelih pokušaja ulaska u Ligu prvaka. Mamić sada pokušava rukama i nogama spasiti što se dade, a to je da se prođe Gyor po svaku cijenu. pa to su u klubu radili i za vrijeme Canugaja. Ćiro je trebao postati trener večer uoči uzvrata s Newcastleom, a Vlak dobiti cipelu u guzicu.

KOPEOS
09.08.2010., 17:12
Prekid u Gyoru je jedino riješenje. Izbace nas na 2 godine, cigan nema interesa i odlazi... U medjuvremenu se riješimo stranaca, pustimo badelja, antolića, kramarića, mlinara, mihaljevića... i imamo DINAMO!!!

Grupa Queen
09.08.2010., 17:13
Prekid u Gyoru je jedino riješenje. Izbace nas na 2 godine, cigan nema interesa i odlazi... U medjuvremenu se riješimo stranaca, pustimo badelja, antolića, kramarića, mlinara, mihaljevića... i imamo DINAMO!!!
Aha, vaše ideje su nadasve poznate kao korisne i produktivne.

Morales77
09.08.2010., 17:14
Malo duži video:

http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-mamiceve-akrobacije-od-zajeca-i-sammira-do-novog-obracuna-s-novinarima/506030.aspx

Chiro23
http://www.smilies.4-user.de/include/Denken/smilie_denk_22.gif

Ne,al stvarno.

http://www.smilies.4-user.de/include/Denken/smilie_denk_22.gif

odbojkašcro

Nema nikakvog kraćeg postupka ?

Michael Collins
09.08.2010., 17:15
Balavac, pazi kak se spominaš.

Ne reagiraj, za ime Boga,čovjek podržava Mamića... :mig:

Michael Collins
09.08.2010., 17:15

To sam predlagao i prošle godine,ali to se nažalost neće dogoditi...

Morales77
09.08.2010., 17:19
Obavezno pogledajte na videu kak mamić nabaraja napadače! Ne zna uopće ko igra u njegovom klubu!hhaa

ddino
09.08.2010., 17:21
slažem se,srećom...takve "šonje" nam ne trebaju...

Onda je ZG pun šonja, a 300 ljudi koji dolazi na stadion su veliki junaci. BBB trebaju nešt poduzet više što se tiče Mamića, ne pomažu ni peticija, ni stalno plakanje preko interneta itd. Nekakav bojkot :ne zna:

Iako, smanjenje sa 1500 na 100 gledalaca koji će bit na zapadu poput ovog gore idiota nije neko drastićno.

Waves of Pain
09.08.2010., 17:22
tebi treba skakat 2 godine po tintari a onda te zavezat za tramvaj i vozit polako od trga do Črnoimerca da te ekipa šračka fino...

Waves of Pain
09.08.2010., 17:23
Onda je ZG pun šonja, a 300 ljudi koji dolazi na stadion su veliki junaci. BBB trebaju nešt poduzet više što se tiče Mamića, ne pomažu ni peticija, ni stalno plakanje preko interneta itd. Nekakav bojkot :ne zna:

Iako, smanjenje sa 1500 na 100 gledalaca koji će bit na zapadu poput ovog gore idiota nije neko drastićno.
pa bilo je 15 soma na šerifu neki dan usred ljeta...a i 75 tis.na 3 tekme EL prošle sezone nije malo..neka šonje ipak ne dođu...

Brum-brum
Najjača izjava je ipak....doveli smo 11 napadače,boljih na tržištu nema.Pazi nema.....Dodo,Sivonjić...eto i Primorca smo forsirali pa ništa.

Pa jebem ti milu mater ja bi svakog tko se izjašnjava pozitivno o Mamićima poslao na promatranje.

Nema tu demokracije,nema tu....svatko ima pravo na svoje mišljenje. Odmah na terapiju.Na pregled .Detaljni.

Mamić je izjavio da Dinamo godinama nije igrao bolje. Rekao je....šta mene razapinjete...pa jel ja branim,jel ja zabijam golove?

A jel Zajec,sa svim svojim manama , kriv što Dinamo nije zabio Šerifu? Jel on zabija? Jel on puca penale?

I onda smeće,jamči da bi Dinamo ne prošao Šerif nego igrao LP. I Basel bi se prošlo k'o iz pičke.

A Šerif postoji desetak godina i već ima rezultate u rangu Dinama.

On jamči. Sad kad se ispalo,on jamči! Kao što je prije 5 godina jamčio 3 puta LP.

Ne nema veće nesreće nego odgojit dijete i sve si misliš....evo,nije loše ispao,a kad ono....dijete naraste i kaže....ima Mamić pravo.

I shvatiš da si trebao reagirat kad su počeli tikovi,nekontrolirano trzanje lica,
kad je počeo sa samoozlijeđivanjem...

A ne se samozavaravati kako je normalno da dijete sjedi na podu ,gleda u jednu točku i satima se njiše naprijed-nazad.

I ne,ne rade to sva djeca.

Ali sada je prekasno....

Imran
Ak ništa, barem ima 1 trofej iza sebe. :kava:

KOPEOS
Nema nikakvog kraćeg postupka ?

nažalost. mislim da nema...

Waves of Pain
Aha, vaše ideje su nadasve poznate kao korisne i produktivne.

:rofl::s

McVily
09.08.2010., 17:24
Malo duži video:

http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-mamiceve-akrobacije-od-zajeca-i-sammira-do-novog-obracuna-s-novinarima/506030.aspx

Maminjo: Recite mi vi, 51% vas ovdje glasova, kojeg igrača da dovedem, dovest ću ga do ponoći..

Novinar: Đalović

Maminjo: Moraš naći 51% glasova

:rofl: :rofl:

Morales77
09.08.2010., 17:27

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00329/mami__329699S4.jpg:lol::lol:

McVily
09.08.2010., 17:27
Ne nema veće nesreće nego odgojit dijete i sve si misliš....evo,nije loše ispao,a kad ono....dijete naraste i kaže....ima Mamić pravo.

I shvatiš da si trebao reagirat kad su počeli tikovi,nekontrolirano trzanje lica,
kad je počeo sa samoozlijeđivanjem...

A ne se samozavaravati kako je normalno da dijete sjedi na podu ,gleda u jednu točki i satima se njiše naprijed-nazad.

aaaaaaaaaaaaa ...:rofl:

Ovo ću si dio u potpis staviti :s :s :s

nerazzurri
09.08.2010., 17:29
Evo, esa je robija, ključaj ovo :rofl:

babarej
09.08.2010., 17:30
Kakava lakrdija od kluba :facepalm:

Nemam rijeci, ovo je nevjerovatno, ako je netko mogao od ovog kluba nesto napraviti ti je Zajec. Sad neka dovede nekog stranca. Ili Iliju Loncarevica.

Zgmarac
09.08.2010., 17:31
:rofl::s

bok zoki:)

Waves of Pain
09.08.2010., 17:33

Nemam rijeci, ovo je nevjerovatno, ako je netko mogao od ovog kluba nesto napraviti ti je Zajec. Sad neka dovede nekog stranca. Ili Iliju Loncarevica.
kao u pao-u i P-mouthu?zašto lažeš?

KOPEOS
[QUOTE=Grupa Queen;28235470]Aha, vaše ideje su nadasve poznate kao korisne i produktivne.[/QUO

nisam nikakav huligan, ali ovo mi jedino pada na pamet. dosta mi je više da trošim novce, što do zagreba, što širom europe, a da me kreten pravi kretenom...

bionic_man
tebi treba skakat 2 godine po tintari a onda te zavezat za tramvaj i vozit polako od trga do Črnoimerca da te ekipa šračka fino...

Piši malo i na drugim temama, gušt te je čitati :top:

Morales77
čekaut maj avatar!

far-pes
09.08.2010., 17:35

na čemu temeljiš ovo ?

ddino
09.08.2010., 17:36
pa bilo je 15 soma na šerifu neki dan usred ljeta...a i 75 tis.na 3 tekme EL prošle sezone nije malo..neka šonje ipak ne dođu...

15 soma za jednu od najbitnijih utakmica sezone je malo.

350 ljudi u prvom kolu HNL-a je malo.

TI SI IDIOT! i da, ne vrijeđam te jer nemam argumenata, vrijeđam te jer si jebeni idiot i ne da mi se uopče prepirat sa idiotima. idiotu.

Michael Collins
09.08.2010., 17:40
bok zoki:)

Ti misliš da se Zoki zna služiti kompom? :lol:

KOPEOS
09.08.2010., 17:44
To sam predlagao i prošle godine,ali to se nažalost neće dogoditi...

a nema nam druge...

Waves of Pain
09.08.2010., 17:44
http://www.sportnet.hr/analize/401704/nogomet-1-hnl/onda-nije-trebao-ni-doci
kakav odličan tekst...naravno da vam ne paše kad ogoljuje svu vašu demagogiju i isprazne priče...
zajec nema trenersku licencu...TOČKA
zajec ne vodi treninge,nego mu ih vodi Čuk....TOČKA...

Waves of Pain
09.08.2010., 17:46

za razliku od tebe,Zoki uz kompjuterske vještione posjeduje znanje njemačkog jezika i poveču imovinu i poveći sklap pičaka na koje ti možeš samo drkati...:rofl:

Waves of Pain
09.08.2010., 17:47
15 soma za jednu od najbitnijih utakmica sezone je malo.

350 ljudi u prvom kolu HNL-a je malo.

TI SI IDIOT! i da, ne vrijeđam te jer nemam argumenata, vrijeđam te jer si jebeni idiot i ne da mi se uopče prepirat sa idiotima. idiotu.

ne,ti si neznalica jer nemaš argumente,bravo,sad možeš sjesti!!!:mig:

Veko32
09.08.2010., 17:48

Pa kupuje igrače prek youtubea :kava:

Brum-brum
09.08.2010., 17:48
Ćuk.

Ali sada je nažalost prekasno...

asr crew
09.08.2010., 17:49
za razliku od tebe,Zoki uz kompjuterske vještione posjeduje znanje njemačkog jezika i poveču imovinu i poveći sklap pičaka na koje ti možeš samo drkati...:rofl:

:s

vještione :s

sklap :s

:confused:

Veko32
09.08.2010., 17:50

aaaaaaaaa :rofl: :rofl: :rofl:

kak ti znaš tko je jebo kakve pičke, tko ima kakvu imovinu i tko zna njemački :s

inače, nije da mu je to bio neki problem jer je nogometaš :D

ddino
09.08.2010., 17:50
ne,ti si neznalica jer nemaš argumente,bravo,sad možeš sjesti!!!:mig:

Ne nego si ti idiot. Stvarno ti imam potrebu to reči, nevjerojatno potrebu. Rijetko vrijeđam ljude, ali tebe moram. Ogromno zadovoljstvo mi to pruža. Pa makar me smatrao neznalicom.

:)

Michael Collins
09.08.2010., 17:54

Ja sam čuo da zna samo dijalekt kojim se priča u Goppingenu... :D
Što se tiče pički,neću ni na što aludirati,ali nešta mi on previše švrlja oko mladih latino momaka... :mig:

Chiro23
09.08.2010., 17:54
Ne nego si ti idiot. Stvarno ti imam potrebu to reči, nevjerojatno potrebu. Rijetko vrijeđam ljude, ali tebe moram. Ogromno zadovoljstvo mi to pruža. Pa makar me smatrao neznalicom.

Nije on idiot,nego profesionalac.

I dobar radnik.

Waves of Pain
09.08.2010., 17:55

dinek,jel su ti narasle dlačice?:ne zna::cerek::kava::lol:
kak se navijalo na dragovoljcu...jel bio piro-show?:ne zna::kava:

McVily
09.08.2010., 17:59
Što se tiče pički,neću ni na što aludirati,ali nešta mi on previše švrlja oko mladih latino momaka... :mig:

I njegova žena isto :kava: :D

Nego opet će ga č i ć sjebat :rofl: :rofl:

Brum-brum
09.08.2010., 18:00
Inače,rasprava ide krivim smjerom. Nitko ovdje nikada nije ni zazivao Zajeca. Svako pametan zna da je Dinamo odavno trebao dovest stranog trenera.
Jedini problem je pitanje odgovornosti,koje i Pacak spominje.

Pazi kurca,sad bi i Mamić stranca. A na pitanje o odgovornosti opet vrijeđa.

Pa šta nisi doveo stranca pa bi igrao LP. Mi svi pišemo i mlatimo praznu slamu.Ti vučeš poteze. Preuzmi odgovornost i odjebi.Vozi se jahtom,jebe mi se,samo odjebi.
JEdino ne znam zašto se uporno zaboravlja Barišićeva izjava sa kraja prošle sezone....ne citiram...ali nešto u stilu....vrijeme je štednje i recesije,bojim se da bi ne samo europski nastupi nego i naš primat u HNL-u mogao doći u pitanje.

McVily
09.08.2010., 18:03
Jedini problem je pitanje odgovornosti,koje i Pacak spominje.

Attias.. nemoj mi Packa dirati :azdaja:

babarej
09.08.2010., 18:04
kao u pao-u i P-mouthu?zašto lažeš?

na čemu temeljiš ovo ?

Nekako mi se cini da on najbolje rijesenje koje je Dinamo imao na klupi zadnjih 5-6 sezona, a i vise. Nije tipican Mamicev vojnik koji ce raditi sto mu ovaj kaze, ima glavu i misli sa njom. Zato je i dobio otkaz. Daleko od toga da je on neka ekstra klasa ali je sigurno medju boljim rijesenjima, a nasljednik nece biti neki vrhunski, uvjeren sam. Za ovu situaciju Dinama Zajec je optimalno rijesenje. Po meni.

Morales77
09.08.2010., 18:05
Lothar Matthaus nema posla!:kava:

Brum-brum
09.08.2010., 18:06
Evo našao sam. Sve se znalo ionako unaprijed:

Mirko Barišić:

- Naši navijači moraju postati svjesni da nam predstoji doslovce borba za opstanak, jer Dinamo je što se financiranja, stadiona i omladinske škole, ostao sam, prepušten vlastitim resursima. Opstanak kluba važniji nam je od sportkih rezultata. Ljubomorno ćemo njegovati svoju omladinsku školu kao jedini materijalni resurs koji klubu donosi profit, ali ako ćemo svoje najbolje igrače, svoj proizvod, umjesto korištenja za sportske rezultate morati prepustiti tržištu, bit će nam teško održati primat i u Hrvatskoj, a kamo li održati priključak s Europom. Nemojmo smetnuti s uma da bi se klub iz brutalnih ekonomskih razloga mogao ugasiti, a mi ga želimo očuvati za sljedeće generacije. Motivira nas onih 1,700.000 većinom šutljivih navijača Dinama u Hrvatskoj, to je vojska vrijedna truda.

Mirko vizionar. :s:s:s

ddino
09.08.2010., 18:08
dinek,jel su ti narasle dlačice?:ne zna::cerek::kava::lol:
kak se navijalo na dragovoljcu...jel bio piro-show?:ne zna::kava:

Gotovo je, nemam ti šta za reč.

Sad sam ostao posramljen.

odbojkašcro
09.08.2010., 18:12

Ja mislim da bi Zoki bio idealan za novog trenera Dinama ? Tko se slaže ?

mitch
09.08.2010., 18:14
Lothar Matthaus nema posla!:kava:

Vahid Halilhodžić isto nema posla. Zna jezik, ima znanje, ali kad bi došao, ili Mattahus, nebitno, uvijek je tu netko iznad. Pa jebote da dođe Arsene Wenger, ovaj bi ga opet potjerao.

Ali naše licitacije sa imenima ovako preko foruma nemaju nekog smisla.

Ja se samo nadam, dok sam živ (sad nebitno, još 5 godina ili 55 godina) da ću vidjeti što se dešava kad Dinamovom treneru istekne ugovor, kako se ponaša vodstvo kluba, jer to još nisam vidio i osjetio. I nadam se da ću vidjeti Dinamo u LP, iako je to sad najmanje bitno.

odbojkašcro
09.08.2010., 18:15
Na transfermarktu je daleko najvrijedniji igrač Dinama Pedro Morales. Piše 5.000.000 nečega. A Pedro se kod Zajeca nije naigrao. I zato je Zajec Pedro. Što ćeš jednostavnije ? Nema meni biznisa, nema tebi klupe.

asr crew
09.08.2010., 18:17
Evo našao sam. Sve se znalo ionako unaprijed:

Mirko Barišić:

- Naši navijači moraju postati svjesni da nam predstoji doslovce borba za opstanak, jer Dinamo je što se financiranja, stadiona i omladinske škole, ostao sam, prepušten vlastitim resursima. Opstanak kluba važniji nam je od sportkih rezultata. Ljubomorno ćemo njegovati svoju omladinsku školu kao jedini materijalni resurs koji klubu donosi profit, ali ako ćemo svoje najbolje igrače, svoj proizvod, umjesto korištenja za sportske rezultate morati prepustiti tržištu, bit će nam teško održati primat i u Hrvatskoj, a kamo li održati priključak s Europom. Nemojmo smetnuti s uma da bi se klub iz brutalnih ekonomskih razloga mogao ugasiti, a mi ga želimo očuvati za sljedeće generacije. Motivira nas onih 1,700.000 većinom šutljivih navijača Dinama u Hrvatskoj, to je vojska vrijedna truda.

Mirko vizionar. :s:s:s

Kakva priprema terena :eek: :s

altka
09.08.2010., 18:18
Na transfermarktu je daleko najvrijedniji igrač Dinama Pedro Morales. Piše 5.000.000 nečega. A Pedro se kod Zajeca nije naigrao. I zato je Zajec Pedro. Što ćeš jednostavnije ? Nema meni biznisa, nema tebi klupe.

Da to je vjerojatno isto jedan od galvnih razloga zasto je dobio nogu ali opet Zeko je i morao malo vise forsirati Moralesa,pa jebemu on je najbolji igrac prosle godine tako da je trebao poraditi vise na njemu

prof. Ivanković
09.08.2010., 18:18
Dobro di su ti jebeni modovi, ovog jebe č i ć ovo mu je 188. klon, orginalni zelbstverštendlih pa još 188 sljedećih.

Brum-brum
09.08.2010., 18:21
Kakva priprema terena :eek: :s

Čekaj tebi je ta izjava promakla?

mitch
09.08.2010., 18:21
Da to je vjerojatno isto jedan od galvnih razloga zasto je dobio nogu ali opet Zeko je i morao malo vise forsirati Moralesa,pa jebemu on je najbolji igrac prosle godine tako da je trebao poraditi vise na njemu

Čuj, odigrao je tri-četiri utakmice, djelovalo je da igra preko kurca, jer se stvarno bio loš, očajan. I šta mu fali malo na klupi bit? :ne zna:

McVily
09.08.2010., 18:32
Možda Zeko nije razbudio Pedra, ali je dogurao Sammira na korak do Brazilske repke :kava:

odbojkašcro
09.08.2010., 18:35
Evo par zanimljivih razmišljanja:

AGRAMERI :
Govoriti tak o nekome samo nakon par utakmica može netko tko ne ne voli Dinamo ili netko tko se kuži u nogomet kao Mamić....i njegov brat Stojan i Zoran, također.Dati nekome otkaz nakon par utakmica može samo debil ili netko tko ima drugačije planove.Kaj je smetalo Mamiću kod Zajeca?Htio to priznati netko ili ne, igraju bolje nego na proljeće.Ono kaj najviše smeta hajdukovce je to kaj je takav dinamo sa takvim šepavim igračima pobijedil Hajduk nakon dugo vremena.Priča Stojanov brat na presici da Morales nije igral. ?!?!?Samo dokaz kolik prati i brine o Dinamu. Igral je Morales protiv Hajduka, Dragovoljca, Rijeke i Kopra. Prema tome....komentar je suvišan.Stojanov drugi brat, Zoran, sjedil je na klupi protiv Kopra u Kopru. Zar ne? Tko je poslal Zajeca u Tiranu (čitaj Atenu) za vrijeme Kopra? Pa bilo tko od nas je mogel sjedit na klupi i „ostvarit“ takav rezultat, ali Zajec je dofural Mamiću Rukavinu koristeći svoje veze u Panathenaikosu. Dobil je Mamić Rukavinu za manje love nego da ga je kupil prije par godina od Šibenika i fino bu ga unovčil.Proigral mu je Samir i njega bu se za cca dva mjeseca riješil i pobral lovu.Smiril mu je Zajec navijače i dovukel ih na stadion.Obavil mu je sve za kaj mu je trebal. Jedinoi nije dal Stojanovom bratu Zoranu da sjedi na klupi. E tu je plačipička prolupala i cviila bratu da ga smijeni.Kak je igral Dinamo? Loše!Jel mogel bolje? Je....ali uz onakve napadače (tko ih je samo dovel) nije ni čudo da više nisu napravili.Baziraš igru za sezonu na jednom igraču i onda ga Stojanov brat proda par dana prije važne utakmice za Dinamo.Ma hebe se Stojanovom bratu za Dinamo. Njemu samo kapenzi, a vas tko hebe. Samo vi vičite „Mamiću cigane“ kolko hoćete.

KULEN 123 :
Velimir nije išao za novcem....zaradio ga je dovoljno u karijeri tako da mu on nije na prvom mjestu. Velimir je legenda Dinama samo mi nije jasno kako nije shvatio da legende ne prolaze na Maksimiru. Sada će najvjerojatnije on ispasti krivac za sve što se događa a poznata je činjenica da je Mandžukić prodan prije utakmice sa Sheriffom. Pa nije ga on prodao??? Bilo kako bilo Mandžukić je ma kakav bio vrlo važna karika Dinama ( bila). Velimir je dio Dinama i uvijek će biti legenda a Mamić je samo krpelj zbog kojeg su svi zamrzili " sveto ime"!! Ostaje samo nada da će i Mamić preko noći saznati da je konačno završila njegova era i da je njegoc slijedeći transfer igralište Remetinec. Da li ima osnove za to ili ne....vrijeme će pokazati.

jägermeister
09.08.2010., 18:38
aaaaaaaaa :rofl: :rofl: :rofl:

kak ti znaš tko je jebo kakve pičke, tko ima kakvu imovinu i tko zna njemački :s

:D

znam njemacki , zid pun haltera,grudnjaka , gaca jebenih picki, igral sam nogomet, samo nemam starijeg brata ludjaka :(

al kum je tu :s

mitch
09.08.2010., 18:39
baš ja htio stavit ovo agramera, reko da vidim šta ljudi vele na ovom škartu od indexa... sasvim realno govori...

Stojan :s Stojanov brat :s

a ovo da će zaraditi od Rukavine i Sammira, zahvaljujući Zajecu :s :s :s

McVily
09.08.2010., 18:41
Stojan i braća Stojanova :s :s :s

Waves of Pain
09.08.2010., 18:42
Čekaj tebi je ta izjava promakla?
a jel tebi promakla izjava da se ne produžuju sponzorski ugovori?

Jalnuški Diletant
09.08.2010., 18:44
zeko :w

očemo lončarevića :s :s

Lončarević je vječni spasitelj Dinama. :D

I ne samo Dinama. Ima li koji trener u Hrvatskoj koji nije trenira sve hrvatske klubove? :ne zna: :rofl: