PDA

View Full Version : Koji vam je desničar najsimpatičniji?

Krcko_X
15.07.2004., 17:32
Meni je ovaj Ljuti Bronx Brabonjak :cool: Tip je tupast, glupnjikav, ponavlja fraze naučene od norvalovskih franjevaca...dobar i kvalitetan materijal za zajebanciju. :top:

Naivan je i prostodušan. Ne mislim da je pokvaren i ljigav poput ostalih desničara, iako on za mene misli da ja jesam. :cool:

Mislim da je to tip s kojim bi mogao otići na pivu i smijat mu se. :D
Tretirati ga poput lokalnog ridikula kojeg društvo zove kad im usfali dobre zajebancije.

Imate li i vi svog omiljenog desničara ili je takvo što nemoguće? :)

3_OrganizatorPsihe
15.07.2004., 17:47
Krcko_X kaže:
Naivan je i prostodušan. Ne mislim da je pokvaren i ljigav poput ostalih desničara, iako on za mene misli da ja jesam. :cool:

Tretirati ga poput lokalnog ridikula kojeg društvo zove kad im usfali dobre zajebancije.

a ne....:nono: varaš se. bronxy je podmukao ali pokvaren :D
pregazio bi te sa svojim 78'chevy kombijem i ne bi okom trepnuo

ne. da, nemoguće je.

Nezakcij
15.07.2004., 18:04
Krcko_X kaže:

Imate li i vi svog omiljenog desničara ...

Bljak
Milosti ne tražim niti bih vam je dala !

:D

LjutiBronxBomber
15.07.2004., 19:00
:kava:

erector
15.07.2004., 19:26
Nezakcij kaže:
Bljak
Milosti ne tražim niti bih vam je dala !

A ja sam čuo da bi nam je dala svima
samo treba pitati:D

Krcko_X
15.07.2004., 19:27
LjutiBronxBomber kaže:

Jesam li rekao da je tupast? :zvrko:

WATERMALON
15.07.2004., 19:33
najdrazi desnicar??

contraditio in adjecto :rolleyes:

revolution
15.07.2004., 19:39
Krcko_X kaže:

krcko krcko... ts ts ts.. kakva tebi pitanja padaju na pamet:D

LjutiBronxBomber
15.07.2004., 19:55
Krcko_X kaže:
Jesam li rekao da je tupast? :zvrko:

Ernesto Che Guevara
15.07.2004., 19:56
"najdrazi" "desnirac" je u svakom slucaju Vuco...tip je zivi kreten i budala..zaista glup do bola..:asshole:a sto je najgore on misli da je duhovit...lol..mislim da je tip za kao rodjen za Malnarov Nightmare Stage.,....tip bi se vrlo lako snasao sa Sevom i drugarima lol...a Malnar bi ga znao "iskoristiti"... :lol:

IlijaChvorovic
15.07.2004., 20:05
Vilim C :top: :) :s
:W

Levat
15.07.2004., 20:14
LjutiBronxBomber kaže:

vidiš Bronx, Krcko bi da te guzi :D

revolution
15.07.2004., 20:24
Levat kaže:
da te guzi :D

Frčica, ne govori srpski ... jebote:o

Levat
15.07.2004., 21:16
to ja da me "pojednici" lakše razumiju... ;) imam obzira prema srpskoj nacionalnoj manjini na IMFu. Vidiš da su prisutni...cijela frka ispala sa :no: :mig:

erector
15.07.2004., 22:17
Ček malo a što dobiva onaj najsimpatičniji da vidim dal se isplati malo zaoštrit svoje političke stavove
Vidim med ovim lijevim mala je razlika između spolova zapravo ravnopravnost je doživjela jednu novu dimenziju
svi ga vole primit

Jedino za revolution nisam siguran
:D:B

LjutiBronxBomber
15.07.2004., 22:57
Levat kaže:

A vidim.

LjutiBronxBomber
15.07.2004., 22:57
erector kaže:
Ček malo a što dobiva onaj najsimpatičniji da vidim dal se isplati malo zaoštrit svoje političke stavove
Vidim med ovim lijevim mala je razlika između spolova zapravo ravnopravnost je doživjela jednu novu dimenziju
svi ga vole primit

:rofl:

revolution
15.07.2004., 23:10
erector kaže:

i ostani :frajer:

3_OrganizatorPsihe
15.07.2004., 23:30
LjutiBronxBomber kaže:

vid ljutog ....:zubo: šuti a sve mu milo što se onjemu piše

LjutiBronxBomber
15.07.2004., 23:38
3_OrganizatorPsihe kaže:
vid ljutog ....:zubo: šuti a sve mu milo što se onjemu piše

Naravno da mi je drago.

Samo Vi o Bronxu pisite...

Samo potvrdjujete ono sto znam.

3_OrganizatorPsihe
15.07.2004., 23:40
LjutiBronxBomber kaže:
Naravno da mi je drago.

ih....ko te nezna skupo bi te plat'jo :zubo:

LjutiBronxBomber
15.07.2004., 23:41
3_OrganizatorPsihe kaže:
ih....ko te nezna skupo bi te plat'jo :zubo:

Placas ti svaki dan...

Kurvo.

Krcko_X
16.07.2004., 00:08
Ernesto Che Guevara kaže:
"najdrazi" "desnirac" je u svakom slucaju Vuco...tip je zivi kreten i budala..zaista glup do bola..:asshole:a sto je najgore on misli da je duhovit...lol..mislim da je tip za kao rodjen za Malnarov Nightmare Stage.,....tip bi se vrlo lako snasao sa Sevom i drugarima lol...a Malnar bi ga znao "iskoristiti"... :lol:
Ma je, Fucota je full sjeban lik, mogao bi proći, ali je baš zbog toga što misli da je duhovit strahovito iritantan. Ponekad čak iritantniji od onog karam batka tj. Linote :zubo: ili Tomija gada aka Ujka pedofila.... Pa dobro sad...pretjerao sam. :D

Krcko_X
16.07.2004., 00:10
Levat kaže:
A ne. :nono: Pa da dobijem po pički od Juana lopeza. :no:

Ernesto Che Guevara
16.07.2004., 00:24
Krcko_X kaže:
Ma je, Fucota je full sjeban lik, mogao bi proći, ali je baš zbog toga što misli da je duhovit strahovito iritantan. Ponekad čak iritantniji od onog karam batka tj. Linote :zubo: ili Tomija gada aka Ujka pedofila.... Pa dobro sad...pretjerao sam. :D

a ne znam..meni je Vuco trenutno nakvalitetniji kreten na Forumu...tip je zbilja glup do bola...

Nezakcij
16.07.2004., 00:29
Mogu li se i moderatori kandidirat ?

Nezakcij
16.07.2004., 00:29
a ne znam..meni je Vuco trenutno nakvalitetniji kreten na Forumu...tip je zbilja glup do bola...

Ima žestoku konkurenciju :D

revolution
16.07.2004., 00:32
Nezakcij kaže:
Mogu li se i moderatori kandidirat ?

:D zzašš ne bi mogli? ne treba nikog diskriminirat:o

Nezakcij
16.07.2004., 00:35
revolution kaže:
:D zzašš ne bi mogli? ne treba nikog diskriminirat:o

U pravu si .

Znam ja jednog koji voli bit glavni .

revolution
16.07.2004., 00:38
Nezakcij kaže:
U pravu si .

Znam ja jednog koji voli bit glavni .

ma moš se slikat. nije on desničar. on je DIKTATOR :rolleyes:

neš ko tito...samo (sigurno) je alergičan na pudle...:rolleyes:

Nezakcij
16.07.2004., 00:43
revolution kaže:
ma moš se slikat. nije on desničar. on je DIKTATOR :rolleyes:

neš ko tito...samo (sigurno) je alergičan na pudle...:rolleyes:

A sigurno je mali , ovaj nizak pa bilo bi malo komično da šeta pudle :D

revolution
16.07.2004., 00:48
Nezakcij kaže:

A sigurno je mali , ovaj nizak pa bilo bi malo komično da šeta pudle :D

znaš kaj, jel se sjećaš kad je Prince (bez the Revolution) prije jedno 10 godina otkazao jedan koncert...jerbo je daklem opal sa svojih štiklica...

jebote ti ameri nas šiju stvarno :s

Ironside
16.07.2004., 00:57
revolution kaže:
jebote ti ameri nas šiju stvarno :s

Je, je, samo mislim kad su Ameri u pitanju, da nitko nije nadmašio De Gaulle-a. On je za njih rekao da su "nacija koja je iz djetinjstva prešla direktno u senilnost, bez zrelog doba".

hehehoho
16.07.2004., 01:57

Vuco.... kretenu i jeste duhovit, a sto je tebe majka priroda zaobisla dijeleci tu sposobnost, ujedno te zaobilazeci djeleci adekvatan broj mozdanih stanica nije krivnja nikog s ovih prostora.:zvrko:

Svoju bol zbog nemogucnosti pariranja u sprdacini na ovom forumu, koju izgleda shvacas jako ozbiljno moraces zalijecit kod nekog strucnijeg od revke, brankice ili krcka.

Elio
16.07.2004., 02:30
hehehoho kaže:
Vuco.... kretenu i jeste duhovit, a sto je tebe majka priroda zaobisla dijeleci tu sposobnost, ujedno te zaobilazeci djeleci adekvatan broj mozdanih stanica nije krivnja nikog s ovih prostora.:zvrko:

Svoju bol zbog nemogucnosti pariranja u sprdacini na ovom forumu, koju izgleda shvacas jako ozbiljno moraces zalijecit kod nekog strucnijeg od revke, brankice ili krcka.
:top: :top: :top:

LjutiBronxBomber
16.07.2004., 04:48
Krcko_X kaže:
A ne. :nono: Pa da dobijem po pički od Juana lopeza. :no:

Da ti tvoj pederski drug Feniks razbije picku?!

Super. Ja navijam za tebe protiv izmisljenog lika Juana Lopeza koji stanuje u glavi jedne stare pedercine, Feniks-a.

Feniks ti je Schitzo... pazi se.

Erwin Rommel
16.07.2004., 07:44
Pa evo, meni je među tim desničarima isto nekako najsimpatičniji upravo Vuco. Valjda zbog onog svog pionirskog avatara. MLADE LJUDE TREBA PRIVIKAVATI NA UNIFORME VEĆ U RANIJOJ ŠKOLSKOJ DOBI A TO JE SVE ZABORAVLJENO!!!!!! IZ SVAKOG SISTEMA TREBA PREUZETI NAJBOLJE!!!!!

Ernesto Che Guevara
16.07.2004., 22:16
hehehoho kaže:
Vuco.... kretenu i jeste duhovit...
pa jednoj kvalitetnoj budaletini kao sto si ti ja vjerujem da je Vuco duhovit..ti si ona vrst kretena kojem pokazes prst i on se pocne ceriti kao budala bez prestanka..tako da te u potpunosti shvacam:top: jadnice retardirani:tulum:

hehehoho kaže:

ah da moja bol u svezi ovog foruma a napose Politike i Lude kuce je neizdrziva...narocito me razara dok vidim sto sve izlaprdaju budaletine tvog kova :( :asshole: :W

hehehoho
16.07.2004., 23:59
pa jednoj kvalitetnoj budaletini kao sto si ti ja vjerujem da je Vuco duhovit..ti si ona vrst kretena kojem pokazes prst i on se pocne ceriti kao budala bez prestanka..tako da te u potpunosti shvacam:top: jadnice retardirani:tulum:

ah da moja bol u svezi ovog foruma a napose Politike i Lude kuce je neizdrziva...narocito me razara dok vidim sto sve izlaprdaju budaletine tvog kova :( :asshole: :W

Jadni mali iskompleksirani kretencicu ja razumijem zasto se u nedostku izricaja sluzis raznobojnim smajlicima, to te veseli i to je OK, ali pusti barbe da se pricaju , ovdje ti okolina nije primjerena , mnogo si dosadan i glup.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 00:19
hehehoho kaže:
Jadni mali iskompleksirani kretencicu ja razumijem zasto se u nedostku izricaja sluzis raznobojnim smajlicima, to te veseli i to je OK, ali pusti barbe da se pricaju , ovdje ti okolina nije primjerena , mnogo si dosadan i glup. Nikad nisam cuo jaču samokritiku!:)

hehehoho
17.07.2004., 00:25
IlijaChvorovic kaže:
Nikad nisam cuo jaču samokritiku!:)

srpcici jadni , ja znam da ti imponiraju ovi ostali cigani na forumu, ali ako vec oces jacanje svog decelbriranog mozga onda se potrudi da ostanes na jednoj temi, nemoj se ubacivat ko i svaki srpski kreten di stignes, pokusaj se fokusirat, ja znam da je tesko, ali vjezbaj. Zamisli kako ce bit idiotu heraklitu kad vidi da si mu oteo komentar iz usta, "solidaris" se.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 00:28
hehehoho kaže:
srpcici jadni , ja znam da ti imponiraju ovi ostali cigani na forumu, ali ako vec oces jacanje svog decelbriranog mozga onda se potrudi da ostanes na jednoj temi, nemoj se ubacivat ko i svaki srpski kreten di stignes, pokusaj se fokusirat, ja znam da je tesko, ali vjezbaj. Zamisli kako ce bit idiotu heraklitu kad vidi da si mu oteo komentar iz usta, "solidaris" se. Još jedna samokritika!?:)
A šta si ti u stvari Srbin:confused:

hehehoho
17.07.2004., 00:29
IlijaChvorovic kaže:
Još jedna samokritika!?:)
A šta si ti u stvari Srbin:confused:

Jesam po nozu.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 00:38
hehehoho kaže:
Jesam po nozu. Za 8 dana sam u Splitu... Drkaću te ''konobarčiću'' punih 15 dana! Odmori se dobro, dok ja ne stignem. A onda bauštela će biti čisto lijenčarenje, za ono što te očekuje!:D

hehehoho
17.07.2004., 00:41
IlijaChvorovic kaže:
Za 8 dana sam u Splitu... Drkaću te ''konobarčiću'' punih 15 dana! Odmori se dobro, dok ja ne stignem. A onda bauštela će biti čisto lijenčarenje, za ono što te očekuje!:D

Ma cigo moj ti kroz Split mozes samo proc, nije da ja ne bih volio da ti ostanes, ali bojim se da bi to bilo previse krvavo. Ode jos nema tvojih sunarodnjaka, istra moze, ode tesko. To su cinjenice, a ne price o kosovskim bitkama.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 00:47
hehehoho kaže:
Ma cigo moj ti kroz Split mozes samo proc, nije da ja ne bih volio da ti ostanes, ali bojim se da bi to bilo previse krvavo. Ode jos nema tvojih sunarodnjaka, istra moze, ode tesko. To su cinjenice, a ne price o kosovskim bitkama. A što bi bilo krvavo? Da se nisi udario na vrata?:)

hehehoho
17.07.2004., 00:50
IlijaChvorovic kaže:
A što bi bilo krvavo? Da se nisi udario na vrata?:)

Ma krvavo od dobrodoslice, jer ode ljudi kruze s transparentima, na kojim jasno pise " Trazim srbina da ga ugostim...mukte", pa valjda zakolju neko prasence i tako, nista ozbiljno samo ti dodji,gustamo vam cut govor...dovedi i bliznje.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 00:56
hehehoho kaže:
Ma krvavo od dobrodoslice, jer ode ljudi kruze s transparentima, na kojim jasno pise " Trazim srbina da ga ugostim...mukte", pa valjda zakolju neko prasence i tako, nista ozbiljno samo ti dodji,gustamo vam cut govor...dovedi i bliznje. Stižem s pučine... Pripremi se dobro;)

hehehoho
17.07.2004., 01:00
IlijaChvorovic kaže:
Stižem s pučine... Pripremi se dobro;)

Ma daj cigo odjebi, kupaj se na Dunavu, ostalo nemozes ni platit.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:04
hehehoho kaže:
Ma daj cigo odjebi, kupaj se na Dunavu, ostalo nemozes ni platit. Trenutno usidreno u Crnoj Gori, a vijori se zastava Grčke...:rolleyes:
Krećem uskoroooooo!:D

hehehoho
17.07.2004., 01:05
IlijaChvorovic kaže:
Trenutno usidreno u Crnoj Gori, a vijori se zastava Grčke...:rolleyes:
Krećem uskoroooooo!:D

mdaaa, a ja sam usidren u Splitu di su ti sunarodnjaci digli sidro odavno. A i nisu neki pomorci, tako da su se neki i potopili na putu kuci.

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:06
hehehoho kaže:
. Ode jos nema tvojih sunarodnjaka,

naravno da nema kad si se 91 prekrstio u antu....:rolleyes:

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:12
hehehoho kaže:
mdaaa, a ja sam usidren u Splitu di su ti sunarodnjaci digli sidro odavno. A i nisu neki pomorci, tako da su se neki i potopili na putu kuci. Pripremi marinu!:D

hehehoho
17.07.2004., 01:12
3_OrganizatorPsihe kaže:
naravno da nema kad si se 91 prekrstio u antu....:rolleyes:

je ali inicijacija je bila gadna , mora san podavit par susida, "vojnih lica", nije bilo lako, ali sad se bolje osjecam.
I tebi bi blo bolje da se prekrstis u Antu.

hehehoho
17.07.2004., 01:13
IlijaChvorovic kaže:
Pripremi marinu!:D

Kako su ovi cigani hrabri na rijecima i bogati, i "lepi".

:rofl: :rofl:

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:14
hehehoho kaže:
je ali inicijacija je bila gadna , mora san podavit par susida, "vojnih lica", nije bilo lako, ali sad se bolje osjecam.
Jesu li susjedi bili u HOSu?:eek:

hehehoho
17.07.2004., 01:17
IlijaChvorovic kaže:
Jesu li susjedi bili u HOSu?:eek:

U HOS su bile vojne osobe, "vojna lica" su porijeklom iz tvoje smrdljive zemlje, kuzis tupko?

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:21
hehehoho kaže:
I tebi bi blo bolje da se prekrstis u Antu.

hm..baš me zanima kak se zoveš u RL...vjerojatno nekakvo šugavo vlajsko ime...ili čekaj..pa ja vrijeđam vlaje...ti si iz BiH...ajde ak si faca sigurno ti neće bit teško reć....kak se zoveš?

hehehoho
evo dosla nam i bajki, pa joj bas ne ide ono sta je htjela napisat.
Veseli se typu, jadna.

kao sto rekoh evo je ispod, mala cigancica u drustvu ostalih, sta hoce rec, nemam pojma, vjerojatno ni ona posto kratke replike nisu bas za copy&paste sa www.suc.orga.

Nezakcij
hehehoho kaže:
oces jacanje svog decelbriranog mozga

ja znam da je tesko, ali vjezbaj.

pokusaj se fokusirat ,

ja znam da je teško

:vidiga: :lol: :asshole:

decelbriranog mozga

hehehoho
17.07.2004., 01:22
3_OrganizatorPsihe kaže:
hm..baš me zanima kak se zoveš u RL...vjerojatno nekakvo šugavo vlajsko ime...ili čekaj..pa ja vrijeđam vlaje...ti si iz BiH...ajde ak si faca sigurno ti neće bit teško reć....kak se zoveš?

Pitaj mamu ona zna sve sugave vlaske face.

LjutiBronxBomber
17.07.2004., 01:23
hehehoho kaže:

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:24
hehehoho kaže:

vidiš ilija kako se zmazani pederčić može vrlo lako ušutkati?

dovoljno je pitati ga za ime...skriva ga kao zmija noge..jer dobro zna tko je i što je....:B

jadniče....sramiš se vlastitog imena....

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:25
hehehoho kaže:
Pitaj mamu ona zna sve sugave vlaske face. kakva moć, kakva lucidnost, kakav karakter,..., jednom rečju VilimC!
VilimC za predsjednika!:)

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:26
LjutiBronxBomber kaže:

yo ho! drag your nasty ass back 2 da street....

hehehoho
17.07.2004., 01:26
3_OrganizatorPsihe kaže:

dovoljno je pitati ga za ime...skriva ga kao zmija noge..jer dobro zna tko je i što je....:B

jadniče....sramiš se vlastitog imena....

kakvo ime, sta ce ti ime, di te mogu nac pedercicu.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:27
3_OrganizatorPsihe kaže:

jadniče....sramiš se vlastitog imena.... Ma on je meni stvarno njsimpatičniji lik! To je čist koncentrat gluposti:top:

hehehoho
17.07.2004., 01:27
IlijaChvorovic kaže:
kakva moć, kakva lucidnost, kakav karakter,..., jednom rečju VilimC!
VilimC za predsjednika!:)

jel bi i ti da ti se neko nasmije?

evo ja cu :rofl:

zadovoljan?

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:28
hehehoho kaže:
kakvo ime, sta ce ti ime, di te mogu nac pedercicu.

zar si toliko jadan da se ne usudiš reći ni vlastito ime?!

pa ti se i vlastite sjene bojiš!

jadniče...:flop: tvoj život mora da je pakao.....

LjutiBronxBomber
17.07.2004., 01:29
3_OrganizatorPsihe kaže:
yo ho! drag your nasty ass back 2 da street....

Chucky...

Pusi *****.

hehehoho
17.07.2004., 01:29
IlijaChvorovic kaže:
Ma on je meni stvarno njsimpatičniji lik! To je čist koncentrat gluposti:top:

aha.... ti si cigo koji dolazi u split, a brankica je hrabri pedrcic.:rofl:

hehehoho
17.07.2004., 01:30
3_OrganizatorPsihe kaže:
zar si toliko jadan da se ne usudiš reći ni vlastito ime?!

pa ti se i vlastite sjene bojiš!

jadniče...:flop: tvoj život mora da je pakao.....

Pa nije ti valjda pravo ime brankica? Znam da ga volis u guzu, ali nisi valjda isa do te mjere da promjenis ime.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:30
hehehoho kaže:
jel bi i ti da ti se neko nasmije?

evo ja cu :rofl:

zadovoljan? Nisam, moraš više otvoriti usta da bih se ja zadovoljio..., a tu je i Organizator..., možda i Krcko naiđe,...:)

hehehoho
17.07.2004., 01:34
IlijaChvorovic kaže:
Nisam, moraš više otvoriti usta da bih se ja zadovoljio..., a tu je i Organizator..., možda i Krcko naiđe,...:)

eto ...em ste istih sexualnih sklonosti em ste iste smrdljive nacionalsti em ste picke. Kus bolje. Napravite vlakic pa cu-cu preko puta bratstva i jedinstva.

LjutiBronxBomber
17.07.2004., 01:37
hehehoho kaže:
eto ...em ste istih sexualnih sklonosti em ste iste smrdljive nacionalsti em ste picke. Kus bolje. Napravite vlakic pa cu-cu preko puta bratstva i jedinstva.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:38
hehehoho kaže:
eto ...em ste istih sexualnih sklonosti em ste iste smrdljive nacionalsti em ste picke. Kus bolje. Napravite vlakic pa cu-cu preko puta bratstva i jedinstva. Ma nije Organizator nastran..., sigurno..., pričala mi jedna Splićanka! I njega je opsluživala:top:

hehehoho
17.07.2004., 01:40
IlijaChvorovic kaže:
Ma nije Organizator nastran..., sigurno..., pričala mi jedna Splićanka! I njega je opsluživala:top:

Te floskule mozes ostavit za predgovor novog memoranduma, posto vam stari vise nije u điru. A srpske kurvetine su poznata i rasirena stvar.

IlijaChvorovic
17.07.2004., 01:41
Gle tu ti je i kolega ''ljakse'' iz Njujorka... Inače i on je strašan fucker i vlasnik javnih kuća....
Izgleda Vilime da imate istu dijagnozu!:W

hehehoho
17.07.2004., 01:42
IlijaChvorovic kaže:
Gle tu ti je i kolega ''ljakse'' iz Njujorka... Inače i on je strašan fucker i vlasnik javnih kuća....
Izgleda Vilime da imate istu dijagnozu!:W

:zzz:

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:49
LjutiBronxBomber kaže:
Chucky...

Pusi *****.

ljuti, sad ozbiljno...subota je 6 pm...ti si navodno u NYC-u...jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu....kako to da si doma, u svom brlogu?

:rolleyes:

zar si tako paklenski ružan? smrdiš? govoriš engleski kao žužul? u čem je problem?

:D :D

LjutiBronxBomber
17.07.2004., 01:51
3_OrganizatorPsihe kaže:
ljuti, sad ozbiljno...subota je 6 pm...ti si navodno u NYC-u...jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu....kako to da si doma, u svom brlogu?

:rolleyes:

zar si tako paklenski ružan? smrdiš? govoriš engleski kao žužul? u čem je problem?

Chucky...NYC je grad koji NIKADA ne spava. Petak je, 8pm...stvarno si otisa u ***** ahhahah

A u ZG-u Subota 2 poslije ponoci, a ti na internetu...

Smrade, obisi se.

:visi:

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:51
hehehoho kaže:
Pa nije ti valjda pravo ime brankica? Znam da ga volis u guzu, ali nisi valjda isa do te mjere da promjenis ime.

još nisi smogao hrabrosti natipkati sa tim svojim rahitičnim, psorijazom i ranama od fiksanja pokrivenim ručicama, svoje ime...mora da se gadno zoveš...

frka a? jel se sjećaš kako se zoveš?

hehehoho
17.07.2004., 01:54
3_OrganizatorPsihe kaže:
još nisi smogao hrabrosti natipkati sa tim svojim rahitičnim, psorijazom i ranama od fiksanja pokrivenim ručicama, svoje ime...mora da se gadno zoveš...

Petak je 1 sat , koji qurac ti radis kuci, stah te da Tommy ne naidje ili te previse boli guza od sinoc?

hehehoho
17.07.2004., 01:55
3_OrganizatorPsihe kaže:

Pedercino ja se zovem Ljubo, a kako je tvoje feminizirano ime?

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:56
LjutiBronxBomber kaže:
Chucky...NYC je grad koji NIKADA ne spava. Petak je, 8pm...stvarno si otisa u ***** ahhahah

A u ZG-u Subota 2 poslije ponoci, a ti na internetu...

Smrade, obisi se.

:visi:

ok...ali ja nisam ti...ja sam u zagrebu i spremam ispite..a ti si poslovni čovjek u NYC-u...faca koja vozi SUV....:rolleyes:
KIA motors....tvornica koja radi SUV za patuljke....i pederčiće :rofl:

jebate...vidim te kako ulaziš u svoju KIA-u...i do video jointa...po pornjavu....:D ..a onda do 7/11 po pivu u limenkama....fakat....grad nikad ne spava...a što ti jadan imaš od toga?

3_OrganizatorPsihe
17.07.2004., 01:57
hehehoho kaže:
Pedercino ja se zovem Ljubo

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:bljak:

hehehoho
17.07.2004., 01:59
3_OrganizatorPsihe kaže:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:bljak:

:confused:

Je kretena lako nasmijat, trebali bi me zaposlit u njegovu bolnicu.:D

a tvoje ime je stvarno brankica?:eek:

LjutiBronxBomber
17.07.2004., 02:05
3_OrganizatorPsihe kaže:
ok...ali ja nisam ti...ja sam u zagrebu i spremam ispite..a ti si poslovni čovjek u NYC-u...faca koja vozi SUV....:rolleyes:

jebate...vidim te kako ulaziš u svoju KIA-u...i do video jointa...po pornjavu....:D ..a onda do 7/11 po pivu u limenkama....fakat....grad nikad ne spava...a što ti jadan imaš od toga?

Ti se spremas guzit Krcka. :D

Imam od toga sto ja tu cekam veceru u svome uredu u highrise-u , s nenadjebavim pogledom na jug Manhattana dok tebe prcam lagano u zdrav mozak...

Ovaj grad mene ceka, a ne ja njega. :w

Phil Lynott
17.07.2004., 02:23
hehehoho kaže:
:confused:

Je kretena lako nasmijat, trebali bi me zaposlit u njegovu bolnicu.:D

a tvoje ime je stvarno brankica?:eek:

Brankica mu je 'umjetnicko' ime.

Phil Lynott
17.07.2004., 02:24
Brankica deep throat.

BladeRunner
17.07.2004., 02:43
Phil Lynott kaže:
Brankica mu je 'umjetnicko' ime.

Kume, nisi li ti ono brankici jednom rekao da je zensko? Otkuda sada ovo mu? :)

BladeRunner
17.07.2004., 02:45
3_OrganizatorPsihe kaže:
ok...ali ja nisam ti...ja sam u zagrebu i spremam ispite..a ti si

A tako dakle. Amerikanac studira u Zagrebu i zivi ba racun rvacke sirotinje. Mars nazad u NY. :D

Phil Lynott
17.07.2004., 02:47
BladeRunner kaže:
Kume, nisi li ti ono brankici jednom rekao da je zensko? Otkuda sada ovo mu? :)

Dok mu ne naprave ovu posljednju operaciju bit ce 'mu'. :D

BladeRunner
17.07.2004., 02:49
Phil Lynott kaže:
Dok mu ne naprave ovu posljednju operaciju bit ce 'mu'. :D

Zar ce i to obaviti na racun rvacke sirotinje? :D

Phil Lynott
17.07.2004., 02:54
Sreca pa je jeftino. Nema se kaj puno uklanjat.

LjutiBronxBomber
17.07.2004., 02:58
Phil Lynott kaže:
Sreca pa je jeftino. Nema se kaj puno uklanjat.

Nail clipper.

Phil Lynott
17.07.2004., 03:00
Jedino ce skup bit dermatolog koji je nuzan da veli kaj je bradavica a kaj mu je pimpek.

LjutiBronxBomber
17.07.2004., 03:02
Phil Lynott kaže:
Jedino ce skup bit dermatolog koji je nuzan da veli kaj je bradavica a kaj mu je pimpek.

cujo san iz pouzdani' izvora da lici na BeetleJuica nakon sto ga je oni ludjak posujo carobnim prahom...

Krcko_X
17.07.2004., 03:10
3_OrganizatorPsihe kaže:
hm..baš me zanima kak se zoveš u RL...vjerojatno nekakvo šugavo vlajsko ime

hehehoho kaže:

:rofl: :top: :vidiga:

Ernesto Che Guevara
17.07.2004., 04:00
Phil Lynott kaže:

o kosmati... pa de si provincijalac moj...koliko jos paperja krasi tu tvoju prelijepu bulju :vidiga::afro: :lol: :rofl: :lol:

Kosmarac
17.07.2004., 09:14
Pa dobro Heraklite oces izaci iz ove Lude kuce? Sta te je spopalo? Dajmo malo ozbiljnosti ponovo.

Ironside
17.07.2004., 09:37
hehehoho kaže:

Pa dobro Ljubane, jel' se ti to hvališ ili žališ?

phoenix2012
17.07.2004., 10:18
Ironside kaže:

nesto se ti zanimas, volis ga pusit a matori?

Elio
17.07.2004., 11:10
Ironside kaže:

Mijo, Mijo, vrag te neodnijo. :D
Mora da si totalno zagorija:B
A tvoja NADA...:W

Ironside
17.07.2004., 11:32
phoenix2012 kaže:
nesto se ti zanimas, volis ga pusit a matori?

Ne sudi druge prema sebi i svojim sklonostima!

Phil Lynott
17.07.2004., 11:39
o kosmati... pa de si provincijalac moj...koliko jos paperja krasi tu tvoju prelijepu bulju :vidiga::afro: :lol: :rofl: :lol:

Tezak slucaj mentalne deficijencije.

Ernesto Che Guevara
17.07.2004., 22:37
Kosmarac kaže:
Pa dobro Heraklite oces izaci iz ove Lude kuce? Sta te je spopalo? Dajmo malo ozbiljnosti ponovo.

ah Kosmarac moj necu vise....nemam volje..pogotovo sto su na moderatorskim funkcijama vecinom nekompetentni ljudi (vrlo cesto iskompleksirani, pa Forum koriste za rijesavanje vlastitih frustracija....) sto da onda trosim svoje vrijeme i trud...pozdrav:w

Ernesto Che Guevara
17.07.2004., 22:40
Phil Lynott kaže:

Tezak slucaj mentalne deficijencije .

sto se razbacujes rijecima koje ne kuzis..mislis da su one tvoje vlasnistvo samo zato sto ti pisu na zdravstvenom kartonu...btw. jos uvijek patis od opstipacije mozga? :W

IlijaChvorovic
18.07.2004., 01:02
hehehoho kaže:
Te floskule mozes ostavit za predgovor novog memoranduma, posto vam stari vise nije u điru. A srpske kurvetine su poznata i rasirena stvar.
Vilime..., i dalje si neodoljivo glup:top:
Imaš moj glas! Ja sam tvoje biračko tjelo!;)
Nadamo se pobjedi!

Phil Lynott
18.07.2004., 03:42
sto se razbacujes rijecima koje ne kuzis..mislis da su one tvoje vlasnistvo samo zato sto ti pisu na zdravstvenom kartonu...btw. jos uvijek patis od opstipacije mozga? :W

Opstipacija mozga? Vidim ti si strucnjak za medicinsku terminologiju.

Kad vec spominjes medicinski karton, reci mileni, jesi opstipaciju zaradio tako da ti je ljubavnik naguro krastavac u guzicu pa blokiro crevca? Jadnici, obojica impotentni, a jebali bi se. To vam je decki jer vam fali testosterona. Izmedju ostalog.

Krcko_X
18.07.2004., 06:12
Phil Lynott kaže:
Kad vec spominjes medicinski karton, reci mileni, jesi opstipaciju zaradio tako da ti je ljubavnik naguro krastavac u guzicu pa blokiro crevca? Jadnici, obojica impotentni, a jebali bi se. To vam je decki jer vam fali testosterona. Izmedju ostalog.

Šta ti je kad iskustvo govori iz čoveka. :D :klap:

erector
18.07.2004., 07:39
3_OrganizatorPsihe kaže:

Ma laže ,ispitni rokovi su upravo prošli
Dečko bi izašao ,al jadničak nema s kim

Ernesto Che Guevara
18.07.2004., 09:54
Phil Lynott kaže:
Opstipacija mozga? Vidim ti si strucnjak za medicinsku terminologiju.

joj :( ovo ti je na razini vrtica...ovo ti jedino priznam ako je na temelju vlastiotog iskustva...bye kosmati :afro::lol: :W

btw. testosterone vjerojatno spominjes zato sto su te uvjerili da si zbog njih rano opelavio... :lol:

exer_s&r
18.07.2004., 11:01
erector kaže:
Ma laže ,ispitni rokovi su upravo prošli
Dečko bi izašao ,al jadničak nema s kim

Slazem se.....ispitni rokovi su passe......a i tko bi s njim izasao kad je takav.....hodajuća sramota....onaj tko se snjim pojavi na javnom mjestu, moze si prekriziti drustveni zivot.....i onda mu ne preostaje nista drugo nego humano preseljenje negdje gdje ga ne poznaju.....

Nezakcij
18.07.2004., 11:14
IlijaChvorovic kaže:
Vilime..., i dalje si neodoljivo glup:top:
Imaš moj glas! Ja sam tvoje biračko tjelo!;)
Nadamo se pobjedi!

Istina, slažem se :D

Ali opasno mu već dahće za vratom Phyll

Još malo, ako Vilim ne pripazi ode mu prvo mjesto k, vragu

Ironside
18.07.2004., 11:17

btw. testosterone vjerojatno spominjes zato sto su te uvjerili da si zbog njih rano opelavio... :lol:

Trupac ćelav!? Prvi glas.

IlijaChvorovic
18.07.2004., 11:25
Nezakcij kaže:
Istina, slažem se :D

Ali opasno mu već dahće za vratom Phyll

Još malo, ako Vilim ne pripazi ode mu prvo mjesto k, vragu

:D Konkurencija žestoka, biće čupavo...
Ma naše je da forsiramo našeg kandidata, a na kraju ko pobjedi treba mu čestitati...
Demokratija u praksi:top:

Ernesto Che Guevara
18.07.2004., 11:26
Ironside kaže:
Trupac ćelav!? Prvi glas.

pa lijepo se moglo vidjeti na slikama koje je bio ponosno izlozio...no, ranije mi je rekao da je to zato jer se sklikao nakon vojske : :lol: :rofl:

erector
18.07.2004., 11:43
pa lijepo se moglo vidjeti na slikama koje je bio ponosno izlozio...no, ranije mi je rekao da je to zato jer se sklikao nakon vojske : :lol: :rofl:
No hajde Apolone izloži ti svoje slike da se divimo umijeću stvaranja majke prirode
čuo sam da furaš kost oko vrata kako bi se psi s tobom igrali :w

Ernesto Che Guevara
18.07.2004., 11:55
erector kaže:
No hajde Apolone izloži ti svoje slike da se divimo umijeću stvaranja majke prirode
čuo sam da furaš kost oko vrata kako bi se psi s tobom igrali :w

zasto bih ja svoje slikao tu postavljao... :confused: pa nisam ja krelac i ocajnik kao Phil koji prek neta trazi picke...btw. krivo si cuo..oko vrata furam lanac kao mali prst debel...(makar nisam Hercegovac....) zadovoljan? :W

erector
18.07.2004., 12:07
zasto bih ja svoje slikao tu postavljao... :confused: pa nisam ja krelac i ocajnik kao Phil koji prek neta trazi picke...btw. krivo si cuo..oko vrata furam lanac kao mali prst debel...(makar nisam Hercegovac....) zadovoljan? :W
I još reci da ti je povodac dug 5 m pa će mi sve biti jasno:lol:
Možda ne tražiš pičke zato što si jebeni fag
mislim i to su ljudi nemam ništ protiv al priznaj ...

Ernesto Che Guevara
18.07.2004., 12:15
erector kaže:
I još reci da ti je povodac dug 5 m pa će mi sve biti jasno:lol:
Možda ne tražiš pičke zato što si jebeni fag
mislim i to su ljudi nemam ništ protiv al priznaj ...

nemam povodac..ne sudi po sebi...budalo:W

erector
18.07.2004., 12:22
nemam povodac.. :W
Ma da ?! imaš sreće ,grozno je to kak se znaju odnosit prema jadnim životinjama;)

Phil Lynott
18.07.2004., 13:26
joj :( ovo ti je na razini vrtica...

Ja se uvijek prilagodim auditoriju.

A sto cu bidan kad imam viska testosterona. Agresivan sam, imam 95 kila i 190cm visine, dizem stotku u benchu i stopedeset u cucnju, mogu ga dic tri-cetri puta u dva sata i jebat ko Hektor. Kao 'nedostatak' ide Vin Diesel kugla.

A sad gle sebe: femeniziran si do jaja, razbacujes se piktogramima ko kakva zivcana picka, atrofirano 'intelektualno' tijelo, rucice ko noge od stolice, pepeljare dioptrija -6, kompleks vise vrijednosti popracen konstantnim nezadovoljstvom najvjerojatnije uzrokovan seksualnim frustracijama, stalno seres protiv moderatora jer bi dao i ruku i nogu da sam imas moc (a nemas - tpicni ljevicarski kompleks). Jedino zadovoljstvo u zivotu ti je kad ti se u Ludoj Kuci obrati netko od desnicarske bratije.

Jebote, kom je bolje u zivotu?? :D

walter
18.07.2004., 13:30
Phil Lynott kaže:
95 kila i 190cm visine, dizem stotku u benchu i stopedeset u cucnju, mogu ga dic tri-cetri puta u dva sata i jebat ko Hektor.

:rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol:

Isuse, koji macho-gay...

Veliš, dobro ti je u teretani? Ona znojava muška tijela... mmmmmljac....

:D :D :D

Phil Lynott
18.07.2004., 13:31
Lebovski projicira. :D

Nezakcij
18.07.2004., 13:35
Phil Lynott kaže:

Agresivan sam, imam 95 kila i 190cm visine, dizem stotku u benchu i stopedeset u cucnju, mogu ga dic tri-cetri puta u dva sata i jebat ko Hektor.

:vidiga: :lol:

Phil Lynott
18.07.2004., 13:37
Sad sam skuzio. Heraklit oce da mu dam neku novu sliku satro da mu dokazujem kak nisam celav, a zapravo zato jer mu se na ovu jednu sliku koju ima vise ne dize pa ne moze drkat.

Fuj, perverznjace pokvareni. :D

Phil Lynott
18.07.2004., 13:41
Nezakcij kaže:
:vidiga: :lol:

Primjecujete li nevjerojatnu slicnost u 'izrazaju' Bajki, Lebowskog i Heraklita? Nije to slucajno. Visak estrogena, jebiga. Ajd za bajki razumijem, ona je prava picka (u bioloskom smislu), al ova 'dvojica'. :confused:

Ironside
18.07.2004., 13:48

Ma da, kaciga mu "pojela" kosu. Sad opet, kad bolje razmislim, kako je pametan, možda i njemu kosa prema unutra raste!?

Nezakcij
18.07.2004., 13:54
Ironside kaže:
Ma da, kaciga mu "pojela" kosu. Sad opet, kad bolje razmislim, kako je pametan, možda i njemu kosa prema unutra raste!?

I izlazi iz gujice

erector
18.07.2004., 14:04
Ironside kaže:
Titov partizan preživio nekoliko švapski ofanziva al još uvijek čio spreman za zajebanciju
Pomislio bi da si ti Dedijer al on isto neko vrijeme gleda travu odozdo
Bit će da je boračka ipak veća neg bi trebala bit

Phil Lynott
18.07.2004., 14:07
Nezakcij kaže:
I izlazi iz gujice

Opa? Fiksirana na guzice?

A da probas nac nekog tipa da te kefne i u picu? Nema od guzicarenja orgazama.

revolution
18.07.2004., 14:11
Phil Lynott kaže:
Nema od guzicarenja orgazama.

:jumping:

Phil Lynott
18.07.2004., 14:12
Vis kako seka zna. :D

LjutiBronxBomber
18.07.2004., 14:13
walter kaže:
:rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol:

Isuse, koji macho-gay...

Veliš, dobro ti je u teretani? Ona znojava muška tijela... mmmmmljac....

:D :D :D

Evo nam i Jergovica.

Di si pobeguljo? Ka's izac u Veralu?

LjutiBronxBomber
18.07.2004., 14:17
Phil Lynott kaže:
A da probas nac nekog tipa da te kefne i u picu? Nema od guzicarenja orgazama.

Hrvatska ipak nema takvog ratnog zlocinca.

walter
18.07.2004., 14:24
Krcko_X kaže:
Meni je ovaj Ljuti Bronx Brabonjak :cool: Tip je tupast, glupnjikav, ponavlja fraze naučene od norvalovskih franjevaca...dobar i kvalitetan materijal za zajebanciju. :top:

Hm, pa nema neke velike razlike izmwđu Bronxa, Phila, Vuce, placebo ili Inkvija. Kad se o politici rade, to su potpune budale koje jedva čekaju da im netko kaže da skoče u bunar.

revolution
18.07.2004., 14:30
Phil Lynott kaže:
Vis kako seka zna. :D

:D a teatralna konzerva piskara o svojim wishful thinking..

e jebatga Philica... :rolleyes: :D

Nezakcij
18.07.2004., 14:31
Phil Lynott kaže:
Nema od guzicarenja orgazama.

:jumping:

Ovo se zove AUTOGOL !

Bolno ti je guzičarenje, a ?:cool:

LjutiBronxBomber
18.07.2004., 14:36
walter kaže:
Hm, pa nema neke velike razlike izmwđu Bronxa, Phila, Vuce, placebo ili Inkvija. Kad se o politici rade, to su potpune budale koje jedva čekaju da im netko kaže da skoče u bunar.

Sigurno si gledao Prosjake i Sinove. U nasim krajevima su zene nosece kopilima u bunar skocile.

Srica tvoja sto nisi s dinaride.

Nasega Waltera nebi bilo.

Ironside
18.07.2004., 14:43
LjutiBronxBomber kaže:
Sigurno si gledao Prosjake i Sinove. U nasim krajevima su zene nosece kopilima u bunar skocile.

A ti si stvarno žilav tip, tebi je i iz bunara uspjelo isplivati!?

LjutiBronxBomber
18.07.2004., 14:45
Ironside kaže:

I Feniks se pripozna.

Nezakcij
18.07.2004., 14:46
LjutiBronxBomber kaže:
U nasim krajevima su zene nosece kopilima u bunar skocile.

Vidim da ih se puno na glavu dočekalo

LjutiBronxBomber
18.07.2004., 14:52
Nezakcij kaže:
Vidim da ih se puno na glavu dočekalo

I Bajki se pripoznala.

Ironside
18.07.2004., 18:02
LjutiBronxBomber kaže:
I Feniks se pripozna.

Pripozna te pripozna!

LjutiBronxBomber
18.07.2004., 18:18
Ironside kaže:
Pripozna te pripozna!

Puka si, stari.

Fijujuuuuu

Ernesto Che Guevara
18.07.2004., 18:32
Phil Lynott kaže:

A sto cu bidan kad imam viska testosterona. Agresivan sam, imam 95 kila i 190cm visine, dizem stotku u benchu i stopedeset u cucnju, mogu ga dic tri-cetri puta u dva sata i jebat ko Hektor. Kao 'nedostatak' ide Vin Diesel kugla.

A sad gle sebe: femeniziran si do jaja, razbacujes se piktogramima ko kakva zivcana picka, atrofirano 'intelektualno' tijelo, rucice ko noge od stolice, pepeljare dioptrija -6, kompleks vise vrijednosti popracen konstantnim nezadovoljstvom najvjerojatnije uzrokovan seksualnim frustracijama, stalno seres protiv moderatora jer bi dao i ruku i nogu da sam imas moc (a nemas - tpicni ljevicarski kompleks). Jedino zadovoljstvo u zivotu ti je kad ti se u Ludoj Kuci obrati netko od desnicarske bratije.

sve si rekao o sebi...lol. budale:top: :W

3_OrganizatorPsihe
18.07.2004., 19:01
Ironside kaže:

hahahahaaaahahahahahahhahahah

:lol: :lol: :lol: :rofl:

aaaajooooooooooooooooooj

do suza sam se nasmijao...bronxi gmiže iz bunara....ahahahaha

3_OrganizatorPsihe
18.07.2004., 19:06
Phil Lynott kaže:
Agresivan sam, imam 95 kila

pa to su klasični znaci depresije kod PTSP-a

190cm visine

119 cm bi bilo bliže tvojoj visini...

dizem stotku u benchu i stopedeset u cucnju, mogu ga dic tri-cetri puta u dva sata i jebat ko Hektor.

dreams, dreams, dreams.....:rolleyes:
btw...trebe koje su imale nesreću sresti te u živo.....:rigo: se kunu da u životu nisu vidjele manjeg mlohavka....

Phil Lynott
18.07.2004., 22:32
Sam ti slusaj 'trebe koje su me imale nesrecu sresti uzivo'.

Vidices kad me sretnes uzivo koliko su bile u pravu.

DjuroChvorovic
19.07.2004., 18:29
Franjo Ajkula izgleda nije uspio sjebati sve...:D

revolution
dokazalo se po n-ti put da je ovaj naslov okismoron:D

FranjoAjkula
Što si toliko ružan? :(