View Full Version : Vicko lijencina
Nikola alokiN
16.07.2004., 01:46
Vicko je takav lijencina da ga moraju buditi ljudi sa obiteljskog radija, a nikakva budilica ili sluzba budjenja HT-a.
eisenfaust
16.07.2004., 10:24
Jel to onaj debeli što krešti ujutro? :confused:
joj kad bi me nazvao ujutro i zderao mi se u uho hebala bi mu majku!
Nikola alokiN
17.07.2004., 10:06
Je to je taj, a budjenje mu je u 3 50
eisenfaust
17.07.2004., 13:13
ma daaaj.... fak, pa to je gore nego oni klerčići što se bude u 4 am
meni je on iritantan..
:o
jedino je ok što ponekad pušta ok glazbu
:o
eisenfaust
17.07.2004., 20:17
Naporan je, ali baš u pravome smislu riječi
Toco1980
22.07.2004., 03:50
Slušam svako jutro, malo je naporan (uvijek iste fore).... Ali muzika je OK.
mirrorball
22.07.2004., 17:54
...ja sam ga prestao slušati prošlo stoljeće, jer je svako jutro imao iste fore i ista urlikanja...:flop:
Pa svaki radio ima nekog debila koji smatra da je jaaaaaaaaako duhovit kad kokodače u mikrofon u pet ujutro.
čovjek je vrlo nesimpatičan, krajnje umišljen i iritantan
:bljak:
bila sam svjedokom kad je sjedao za pult s namjerom da odradi jedno krešteće jutro u jednom mirnom i pitomom dijelu zemlje, pa samo ga lijepo pitali treba li mu što pojasnit (gdje je mc, cd1, cd2, jingle machine i sl.) a on nadobudno veli: ma neeee, znam ja to sve jebote! čim je sjeo, napravio je takvu rupetinu u eteru, odmah iza prve pjesme, jer, naravno, nije znao :rolleyes:
Vera Pavladoljska
18.08.2004., 20:20
kozz kaže:
Pa svaki radio ima nekog debila koji smatra da je jaaaaaaaaako duhovit kad kokodače u mikrofon u pet ujutro.
kako je ovo istinaaaaaaaaaaaa:D :top:
nataniel kaže:
kako je ovo istinaaaaaaaaaaaa:D :top:
zločestoćo :D
Vera Pavladoljska
18.08.2004., 20:24
Orion kaže:
zločestoćo :D
nemoj sad da ti ispričam vic u jeter o plavushi, da crknesh od smeha bejbe:rolleyes: ;)
nataniel kaže:
nemoj sad da ti ispričam vic u jeter o plavushi, da crknesh od smeha bejbe:rolleyes: ;)
nemoj pliz :s
ili...
osveta će past odma u petak :tuctuc: :zubo:
Vera Pavladoljska
18.08.2004., 20:41
a mogu se ja kao i nashalit na rachun zhena i kucanskih poslova recimo, orione, kuzish :rolleyes: ;)
:jumping:
nataniel kaže:
a mogu se ja kao i nashalit na rachun zhena i kucanskih poslova recimo, orione, kuzish :rolleyes: ;)
:jumping:
u svakoj šali pola šake istine :D
eisenfaust kaže:
Naporan je, ali baš u pravome smislu riječi u riječnike bi, pod "naporan", trebalo stavit njegovu sliku.
kpt. Willard
23.08.2004., 11:07
Organski ga ne podnosim.:bljak:
cacadoo look
09.07.2008., 16:13
Gdje sad Vicko dela ??
i dalje na obiteljskom, samo ne u programu, nego kao voditelj ljudskih resursa...tak sam čula, nije provjereno:ne zna:
kad slušam antenu jutrom zbilja mi nekaj fali nije to to....
i dalje na obiteljskom, samo ne u programu, nego kao voditelj ljudskih resursa...tak sam čula, nije provjereno:ne zna:
To sam i ja čuo i provjereno je ali možda se vrati u eter
Kaj je s tajnim zvukom imaju dobar jack pot 29 000 kn?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.