View Full Version : Sve za vjenčanje u Karlovcu
anđeo-s-rogićima
10.07.2011., 18:34
ja ću sad ispast gro jako glupa. ali što je zamp?
nama nije niš spominjao :brukica: :brukica: :facepalm:
Medo&Mačak
10.07.2011., 19:04
ja ću sad ispast gro jako glupa. ali što je zamp?
nama nije niš spominjao :brukica: :brukica: :facepalm:
Ako imaš bend na svadbi,zamp plaćaš u mislim da se zove društvo skladatelja ili tako nekako,kao nekakva zaštita njihova. U Os se plaća ovisno o broju gostiju koje prijaviš, za 100 gostiju mislim da je cijena od 800-1000 kn.
anđeo-s-rogićima
10.07.2011., 19:46
da, našla sam na internetu. nama to ništa petrić nije spominjao :eek: :eek:
idemo sada 15.7. platit kaparu pa ću ga baš pitati. koja glupost.
Zamp se placa ne samo za bend, vec i za DJ-a ili ako samo pustas glazbu s CD-a.
anđeo-s-rogićima
11.07.2011., 16:51
a zašto nam to onda nije rekao? ja neću boem niš pitat, možda se ne sjeti :lol: :lol:
Mekintoš
11.07.2011., 20:00
a zašto nam to onda nije rekao? ja neću boem niš pitat, možda se ne sjeti :lol: :lol:
Zamp se plaća u svakoj sali u gradu, samo što neke sale pruzmu na sebe taj trošak neke ga prebace na tebe. Ako ne pitaš za zamp ionako će ti naplatit u vidu nečega jer im dolaze inspekcije i takve stvari sala mora platiti. Bolje ispitaj sve unaprijed da te kasnije ne iznenadi trošak. :)
Zato sto to nije njegov problem :mig:
Trosak ZAMP-a placa organizator dogadjaja, dakle mladenci.
anđeo-s-rogićima
11.07.2011., 20:54
dobro, budem ga ipak onda pitala :zubo:
cloey 19
15.07.2011., 23:09
Evo mi smo riješili sve na rogancu.39 eura...+ 13 kn po osobi navlake(to nam se lijepo od kapare plati više-manje)...a za stolove okrugle ćemo vidjet,jer nemogu za puno ljdi,230 najviše su radili...i dobivamo sobu na raspolaganje.a sad hoćemo li je mi koristit ili prepustit neko nije bito(može i za malu djecu bit jer bit će ih dosta s klincima malim). :)
anđeo-s-rogićima
16.07.2011., 15:26
cloey kad je datum?
mi jučer kaparili salu.. konačno.. još mi sad band i vjenčanica za kaparu. ostalo smo sve oslobođeni. i foto i video i sve :s :s
velika ušteda :zubo:
pitali za zamp, rekli nam da ćemo to poslije svadbe platit kak se dog s gazdom.. kaže nemojte sad niš plaćati jer ide po broju gostiju a i zakon se može još 5 puta izmjeniti.
cloey 19
16.07.2011., 22:35
cloey kad je datum?
mi jučer kaparili salu.. konačno.. još mi sad band i vjenčanica za kaparu. ostalo smo sve oslobođeni. i foto i video i sve :s :s
velika ušteda :zubo:
pitali za zamp, rekli nam da ćemo to poslije svadbe platit kak se dog s gazdom.. kaže nemojte sad niš plaćati jer ide po broju gostiju a i zakon se može još 5 puta izmjeniti.
7.7. nagodinu.. mis mo riješili svirače i salu...još fotograf ,kamerman,cvjećarka... ni mi nismo za zamp pitali,al mislimd a je oko 500 kn,barem je toliko sestrična plaćala.... vidjet ćemo...ma bitno da nije neka pretjerana cijena.
anđeo-s-rogićima
17.07.2011., 00:15
i mi smo riješili tko će nam svirati i cvjećarku sam našla....
ali band kaparimo sljedeći tjedan ili ak se dog s njima možd ai sljedeći mjesec jer sam u škripcu ovaj mjesec zbog kapare sale i moram ratu za faks platiti :visi: :visi:
tko će tebi uređivati? ja sam se dog s onom na korzu, ružica ili kak se već cvjećara zove. znam samo da je vlasnica jelena.
cloey 19
17.07.2011., 08:22
i mi smo riješili tko će nam svirati i cvjećarku sam našla....
ali band kaparimo sljedeći tjedan ili ak se dog s njima možd ai sljedeći mjesec jer sam u škripcu ovaj mjesec zbog kapare sale i moram ratu za faks platiti :visi: :visi:
tko će tebi uređivati? ja sam se dog s onom na korzu, ružica ili kak se već cvjećara zove. znam samo da je vlasnica jelena.
Kolko ste vi morali salu kaparit? Latica,iz d.rese je žena,zove se irena,predivno radi,od ničeg je nešto u stanju napravit :D . Ko ti slika i snima? Mi sviračima nemoramo kaparu davat :) Baš su srca hehe
anđeo-s-rogićima
17.07.2011., 13:33
Kolko ste vi morali salu kaparit? Latica,iz d.rese je žena,zove se irena,predivno radi,od ničeg je nešto u stanju napravit :D . Ko ti slika i snima? Mi sviračima nemoramo kaparu davat :) Baš su srca hehe
kaparili smo koliko smo htjeli. mi smo dali 1400 kn.
ova naša isto super radi, nebi se odlučila za nju da nas petrić nije pozvao jednu subotu da dođemo vidjeti salu salu kako izgleda za 160 ljudi kak će bit i kod nas, pa sam vidjela dekoracije. prekrasno. bašp onak kak želim. i odem do nje i kaže mi žena ovo: uređenje sale, crkve, auta, moj buket i reveri za mladoženju kumove i roditelje 1700 kn :eek:
pala sam na dupe od jeftinoće. tak da sam odma rekla da je moja.
snimat će nam neki David (neam pojma ni tko ej ni što al je prek veze pa me baš briga, kaže ovaj kaj radi s njim da je predobar inače je kod njega slikanje 4000 kn).
a slikat će nam budimir/fajt u kombinaciji. predobro dečki rade. to nam je vjenčani poklon :cerek:
cloey 19
19.07.2011., 22:36
kaparili smo koliko smo htjeli. mi smo dali 1400 kn.
ova naša isto super radi, nebi se odlučila za nju da nas petrić nije pozvao jednu subotu da dođemo vidjeti salu salu kako izgleda za 160 ljudi kak će bit i kod nas, pa sam vidjela dekoracije. prekrasno. bašp onak kak želim. i odem do nje i kaže mi žena ovo: uređenje sale, crkve, auta, moj buket i reveri za mladoženju kumove i roditelje 1700 kn :eek:
pala sam na dupe od jeftinoće. tak da sam odma rekla da je moja.
snimat će nam neki David (neam pojma ni tko ej ni što al je prek veze pa me baš briga, kaže ovaj kaj radi s njim da je predobar inače je kod njega slikanje 4000 kn).
a slikat će nam budimir/fajt u kombinaciji. predobro dečki rade. to nam je vjenčani poklon :cerek:
Mi smo morali 4000 na rogancu ....mi ćemo idući mjesec u anđelu ić za sliakt a za snimat u media studio pro6,oni su mi onako ok ako ne oni,vjeroajtno butina....
ja-neka
23.07.2011., 16:13
Mi smo morali 4000 na rogancu ....mi ćemo idući mjesec u anđelu ić za sliakt a za snimat u media studio pro6,oni su mi onako ok ako ne oni,vjeroajtno butina....
uuu puno je 4 000 kn :ne zna:
a ako mogu preporučit, onda bolje butina nego pro 6... pro 6 jako loše radi.
cloey 19
24.07.2011., 23:17
uuu puno je 4 000 kn :ne zna:
a ako mogu preporučit, onda bolje butina nego pro 6... pro 6 jako loše radi.
Nebi se složila s tobom...Sestri je butina snimao...Dugo su ga čekali i bezveze mi je potpuno snjimljeno ,a žalac kako snimi snimi super,evo baš sam sad gledala svadbu jednu koju je on snimao...nemam prigovora...al neznam što je po tebi loše ?Butina mi previše toga izbaci,nema kraja normalnog i tako me neke stvari smetaju....
ja-neka
24.07.2011., 23:57
Nebi se složila s tobom...Sestri je butina snimao...Dugo su ga čekali i bezveze mi je potpuno snjimljeno ,a žalac kako snimi snimi super,evo baš sam sad gledala svadbu jednu koju je on snimao...nemam prigovora...al neznam što je po tebi loše ?Butina mi previše toga izbaci,nema kraja normalnog i tako me neke stvari smetaju....
e sad, žalac ima nove kamere, možda je onda sad bolje. ja sam gledala starije snimke..
a što se tiče Butine.. mojoj frendici snimao svadbu.. predobro je napravio.. puno spotića...tipa na plitvicama, pa je napravio najsmješnije trenutke večeri. i tak..
mislimm, ukusi su zbilja različiti, kao i želje...
cloey 19
25.07.2011., 00:26
Nemoj onda mislit više tako,prije su koma bili ,i slike i snimke su im loše bile,ali sad su super tako da su mi bolji od butine.A smješni spot-ovisi kako tko traži... po meni je butina prije bolji bio nego sad ...
ja-neka
26.07.2011., 00:16
Nemoj onda mislit više tako,prije su koma bili ,i slike i snimke su im loše bile,ali sad su super tako da su mi bolji od butine.A smješni spot-ovisi kako tko traži... po meni je butina prije bolji bio nego sad ...
a zbilja moguće... ali za moj ukus (koji naravno ne mora biti kao od drugih) pro 6 malo previše fotošopira slike :ne zna:
jednoj ženskici su totalno promjenili i boju haljine.. vukla je na plavkasto.. :ne zna:
možda da si i od ostalih pogledaš radove... cijenama su vjerojatno svi slični po paketima..
cloey 19
27.07.2011., 23:22
a zbilja moguće... ali za moj ukus (koji naravno ne mora biti kao od drugih) pro 6 malo previše fotošopira slike :ne zna:
jednoj ženskici su totalno promjenili i boju haljine.. vukla je na plavkasto.. :ne zna:
možda da si i od ostalih pogledaš radove... cijenama su vjerojatno svi slični po paketima..
Nisam mislila za slikanje :) Slike mislimo kod anđele ugovorit...e sad sam počela razmišljat o lipki da nam snima...nije loš..:)
ja-neka
29.07.2011., 00:14
e tog ne znam... meni je slikanje i fotkanje poklon (dobar ha? :cerek: ) tak da s tim brigu en brinem..
a anđela mi je mrak! :s
mmartina
29.07.2011., 09:27
Curke,koje cvijeće ćete uzimati za aranžiranje? Kale,ruže,orhideje...
ja-neka
29.07.2011., 11:09
ja sad dvoumim između narančastih kala i margareta s kombinacijom još nekog cvijeća...
ili možda bud eu kombinaciji margarete i narančaste kale... oduševilo me to dvoje cvijeće :cerek:
ti?
cloey 19
30.07.2011., 17:40
e tog ne znam... meni je slikanje i fotkanje poklon (dobar ha? :cerek: ) tak da s tim brigu en brinem..
a anđela mi je mrak! :s
Super poklon,ja bi :):):):D
cloey 19
30.07.2011., 17:41
Curke,koje cvijeće ćete uzimati za aranžiranje? Kale,ruže,orhideje...
Ja još o tom nisam previše razmišljala...imam vremena još 11 mjeseci :)
ja-neka
31.07.2011., 16:43
gle mene budale napisala slikanje i fotknje poklon :bonk: umjesto snimanje i fotkanje :rofl:
cloey 19
04.08.2011., 22:30
gle mene budale napisala slikanje i fotknje poklon :bonk: umjesto snimanje i fotkanje :rofl:
Haha,ja niasm ni skužila :D Evo mi smo Dražena Lipku ugovorili :) Još slikice samo:rock:
ja-neka
05.08.2011., 01:22
tko je to? ja sam totalno out :misli:
cloey 19
06.08.2011., 13:00
tko je to? ja sam totalno out :misli:
ma nisi :) On ti snima za htv iae a snima i slika svadbe i ostalo ,iz duge rese je ....
ja-neka
06.08.2011., 15:17
ma nisi :) On ti snima za htv iae a snima i slika svadbe i ostalo ,iz duge rese je ....
uuu zvuči jako dobro.. koliko para??
cloey 19
08.08.2011., 22:29
4500 .Jako dobro,kvalitetno i brzo gotovo :):cerek: A drag je jako i sve pokaže i pojasni ,čak smo i dvd od zadnje svadbe dobili za pogledat :D
Mekintoš
21.09.2011., 13:12
POzdrav, da li je netko bio u zadnje vrijeme na nekom vjenčanju u klc restoranima? Dojmovi????:)
Evil-smile
21.09.2011., 15:56
ja bila u hotelu Duga Resa sad u osmom mjesecu.
sala kao sala je meni super. klopa me nije oduševila. ne okusom, nego izorom, ali ipak mislim da je to do mladenaca,. i ovi kaj su pili vino kažu da nije valjalo. crno je još bilo i pitko ali bijelo slabo. ja ne pijem vino pa nisam mjerodavna.
meni su u la mirageu super svadbr i naravno lovački rog.
najljepšu salu mi ima kristal.
Pozzz curke, evo i mi se odlučujemo za svadbu u karlovcu, ali ne znamo gdje ćemo. imali bi 60-70 ljudi i htjeli bi da vjenčanje obavi matičar na otvorenom. prvotna ideja je bila tamo kod mrežničke kuće postavit sjenicu i sl, a večeru u restoranu dp( pošto je mrežnička kuća za dnevne svadbe). zna li netko koliko je mrežnička kuća udaljena od restorana dp i je li tako što uopće izvedivo?
a i ako netko ima još kakav prijedlog za ovako nešto, neko drugo mjesto ili restoran, javite! :mig:
Evil-smile
02.10.2011., 00:00
samoda te pitam. jel znaš da se izlazak matičara plaća po kilometru? i još neke pristojbe nemam pojma baš točno.
Mekintoš
02.10.2011., 20:22
U principu se spustiš niz brdo od DP-a do Mrežničke :) nije daleko. MOžeš za toliko ljudi i dolje složiti. Mislim da i DP ima dnevne svadbe. Nisam sigurna. Najbolje nazovi tamo i pitaj. Mislim da matičari naplačuju po km, da...zato odabereš bliži ured :)
drage djevojke..evo i mene ;) molim vas pomagajte. sljedeće godine planiramo vjenčanje,zbilja smo već dosadni i bogu i vragu sa tim "hodanjem" (7 godina točnije) ;) i sad nastaju problemi...... od kud krenuti? moj dragi kaže polako..kaj polako??!!! već je 10.mj a ja bi već u 5.vjenčanje,to je ziher već sve krcato. meni se jako sviđa AVIUM,ima ko kaj za reći o njima? di bi mogli uzeti kolače,tortu? a prstenje? koji bend,pratnju? hmmm...a di uzet haljinu i kakve su cijene!!?? pucat ću si u glavu...već me sada hvata panika. :S a tek onaj zaručnički tečaj..kolko to traje? boožee..pomozite mi žene,djevojke,majke,kraljice :D zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru <3
Mekintoš
06.10.2011., 18:08
Krenite od toga koji vam je budget za svadbu :)
Vjerojatno ima mjesta za 5 mj, mislim negdje u Klc sigurno ima... kad, to ti nitko ne može točno znati osim voditelja restorana tako da najbolje nazovi direktno. Bilo bi dobro da do 11 mj kapariš salu i band. Pa onda fotografa i ostalo. Svećeniku odeš isto pitat pa će te uputit kad da se vratiš na tečaj i dogovor. Ovisi sve u kojoj si župi. Zaručnički tečaj obično traje 4 nedjelje, znači 4 tj po jedan dan, obično nedjelja iili subota, ali opet ovisi o župi i svećeniku. Neki ljudi ne moraju čak ni obavit to. Stvarno je kod svakog drugačije.
Avium je ok, ali nije za svadbe veće od cca 120 ljudi. Za cijenu ti ne znam, to opet najbolje iz prve ruke čuti.
Kolači....imaš Mirže, Absum, Pekaru Mus itd. , neki restorani nude i svoje kolače.
Cvijeće možeš dobit u svakoj cvjećari u Klc. Dođeš i kažeš ja bi cijeća za toliko i toliko kn i oni ti naprave ponudu. Ako nisi zadovoljna odeš u drugu itd. Ili sama kupiš cvijeće i na dan svadbe doneseš u salu.
Prstenje imaš u svakoj zlatarni u gradu i ovisi što želiš i koliko kn izdvajaš.
Bendova imaš hrpu tako da je teško reći, opet ovisi što želiš od glazbe i koja ti je cjenovna granica. Pratnje imaš isto dosta u klc županiji, Grofovi, R.Sokoli, Skitnice, begini, sastav Forte...itd
Haljine imaš u Sposi, madoni, entity, absumu(stella)..tako nešto....i imaš opciju da ju daš šivati. Cijene su prebolesne, reći ću samo to. Imaš i opciju da kupiš preko njuškala, nošene haljine, ali nošene su i one u salonima. Opet, ovisi da li kupuješ ili iznajmljuješ.
Ja sam dosta po pitanju svadbe istraživala i mogu ti reći samo da se ne brineš. Svugdje ima mjesta, svatko je zamjenjiv u procesu organizacije i to je samo jedan dan u životu, ako gosti budu ok sve ostalo je nebitno i bit će ok. Najvažnije je da se vi slažete :)
Evil-smile
06.10.2011., 21:28
mi smo krenuli od sale i banda, foto mi je već godinama dogovoren :rofl:
jooj zaručnički tečaj :facepalm: zaboravih na to :facepalm:
ma dva vikenda traje u sv.josipu. ima sad jedan u studenom koliko znam. trebalo bi ić pitati.
ja sam haljinu uzela u justini. odlične vjenčanice ima.
Krenite od toga koji vam je budget za svadbu :)
Vjerojatno ima mjesta za 5 mj, mislim negdje u Klc sigurno ima... kad, to ti nitko ne može točno znati osim voditelja restorana tako da najbolje nazovi direktno. Bilo bi dobro da do 11 mj kapariš salu i band. Pa onda fotografa i ostalo. Svećeniku odeš isto pitat pa će te uputit kad da se vratiš na tečaj i dogovor. Ovisi sve u kojoj si župi. Zaručnički tečaj obično traje 4 nedjelje, znači 4 tj po jedan dan, obično nedjelja iili subota, ali opet ovisi o župi i svećeniku. Neki ljudi ne moraju čak ni obavit to. Stvarno je kod svakog drugačije.
Avium je ok, ali nije za svadbe veće od cca 120 ljudi. Za cijenu ti ne znam, to opet najbolje iz prve ruke čuti.
Kolači....imaš Mirže, Absum, Pekaru Mus itd. , neki restorani nude i svoje kolače.
Cvijeće možeš dobit u svakoj cvjećari u Klc. Dođeš i kažeš ja bi cijeća za toliko i toliko kn i oni ti naprave ponudu. Ako nisi zadovoljna odeš u drugu itd. Ili sama kupiš cvijeće i na dan svadbe doneseš u salu.
Prstenje imaš u svakoj zlatarni u gradu i ovisi što želiš i koliko kn izdvajaš.
Bendova imaš hrpu tako da je teško reći, opet ovisi što želiš od glazbe i koja ti je cjenovna granica. Pratnje imaš isto dosta u klc županiji, Grofovi, R.Sokoli, Skitnice, begini, sastav Forte...itd
Haljine imaš u Sposi, madoni, entity, absumu(stella)..tako nešto....i imaš opciju da ju daš šivati. Cijene su prebolesne, reći ću samo to. Imaš i opciju da kupiš preko njuškala, nošene haljine, ali nošene su i one u salonima. Opet, ovisi da li kupuješ ili iznajmljuješ.
Ja sam dosta po pitanju svadbe istraživala i mogu ti reći samo da se ne brineš. Svugdje ima mjesta, svatko je zamjenjiv u procesu organizacije i to je samo jedan dan u životu, ako gosti budu ok sve ostalo je nebitno i bit će ok. Najvažnije je da se vi slažete :)
puno ti hvala..... moram priznati da sam u užasnom stresu i tak me strah sve te organizacije. al kako su svi tako ćemo i mi. :mig: jaaaaoo... kaj se tiče haljina to je strašno,za tu jednu večer. isss..čula sam od puno cura koje mi dolaze u salon. jesu oni normalni?? :503: samo da se to sve riješi....:D:D
Evil-smile
08.10.2011., 00:57
samo nemoj u onaj eternity ići. ono je užas živi. same neke ruže i cvijetovi neukusni na haljinama. jaaaao :facepalm:
cloey 19
09.10.2011., 11:38
Mene zanima tko bude vas šminkao?? Ako imate neku dobru preporuku(samo ne luna blue ) ... Hvala :))
Evil-smile
09.10.2011., 12:14
ja imam 3 solucije.
najviše bi htjela da me šminka danijela brozović, ali ona nije uvijek u rh pošto je make-up artistica i radi i živi u italiji..ali dolazi svako malo kod nas. ako bude ona u rh onda će me ona šminkati jer što ona radi ljudi moji, to je čisto savršenstvo!
druga solucija mi je teta nataša iz mullera, ona je vizažistica i isto super radi, a treća solucija mi je moja frizerka koja me šminka za sve moguće prigode, ali je problem što je trudna sad i treba rodit krajem siječnja. pa sad trenutno ne znam ni tko će mi frizuru raditi :mama: :mama:
ja imam odličnu frizerku,radi u frizerskom salonu katica u domobranskoj. maja.... super frizure za svadbe,dnevne,šišanje,farbanje..odlična je cura. mlada je,perspektivna i puna ideja. oni ti imaju i šminkanje u salonu :mig::mig:
Evil-smile
10.10.2011., 23:57
ja se u urbanu šišam. odlično curke rade..
mah poslije nove godine idem vidjeti za to šminaknje. negdje u gradu ću nać valjda O.o
karlovcanka27
11.10.2011., 17:33
Dakle, kod tih kolača me muči ako uzmem kolače baš od restorana da će me zeznut i da neće biti fini. Pojma nemam. Znam da Mirže ima fine kolače i oni Bond ili Absum ili kako se već zovu, nisu loši. Isto, frendica je imala tortu pekare Mus i bila je fina. Doduše, meni su na svakoj svadbi bili fini kolači i hrana i nisam nikad posebno o tome razmišljala, ali kao mladenka drugačije gledam na to. Želim da moji gosti imaju sve fino fino fino :)
Vaša iskustva sa slastičarima u Klc?
Mirže i Mus imaju po meni najbolje kolače, a mislim da su cijene podjednake u gradu
meni će fotkanje bit poklon u kombinaciji budimir/fajt i znam da će slike bit fantastične. pofotovo fajta preporučam! odlično radi!
imaš li ti neki kontakt broj tog Fajta?
Eto drage moje, ja sam svoje odradila :D [...]
cijene za cvjećaru, muziku i fotografa??
i ja sam kod Nataše bila na šminkanju i stvrano sam bila prezadovoljna. :top: sredila me ko tv zvijezdu.
koja je to nataša?kako doći do nje?jel sminka kod kuće ili ?
U principu se spustiš niz brdo od DP-a do Mrežničke :) nije daleko. MOžeš za toliko ljudi i dolje složiti. Mislim da i DP ima dnevne svadbe. Nisam sigurna. Najbolje nazovi tamo i pitaj. Mislim da matičari naplačuju po km, da...zato odabereš bliži ured :)
a kakav je taj DP restoran. znam da je mrežnička za dnevne svadbe zato i tražimo nešto drugo, ovaj vikend ćemo ići malo do DP-a pa ćemo vidit. znam i da matičar naplaćuje po kilometru, već sam računala, koma, al matični ured u karlovcu mi je ko kaznionica tako da ćemo rađe platiti pa da nam bude lijepo :)
ali imam novu ideju, šta mislite smije li se obred održati na starom gradu dubovac pošto je to javni površina?
curke,još nešto vas trebam. opet ja sa svojim dilemama ;) šta kažete na Mirže kolače? jeste zadovoljne njima? dali koja zna kakve su im cijene? i još nešto-sokoli? njih bi za pratnju..kaj kažete na njih? koliko oni traže dali koja zna? i još samo jedno pitanje-šta vi mislite o kupnji haljine preko njuškala? ja sam našla jednu koja mi se sviđa za 1200kn. skupo mi je dati 6000 za tih par sati nekom modnom salonu. dali se podvezice prodaju u trgovinama sa donjim rubljem? zahvaljuem vam na odgovorima :*
Evil-smile
13.10.2011., 12:19
curke,još nešto vas trebam. opet ja sa svojim dilemama ;) šta kažete na Mirže kolače? jeste zadovoljne njima? dali koja zna kakve su im cijene? i još nešto-sokoli? njih bi za pratnju..kaj kažete na njih? koliko oni traže dali koja zna? i još samo jedno pitanje-šta vi mislite o kupnji haljine preko njuškala? ja sam našla jednu koja mi se sviđa za 1200kn. skupo mi je dati 6000 za tih par sati nekom modnom salonu. dali se podvezice prodaju u trgovinama sa donjim rubljem? zahvaljuem vam na odgovorima :*
mirže i mus imaju najjače kolače :klopa:
sokoli - odlični, mislim da su 3500 kn, što je za moj pojam preskupo.
kupnja haljine - zašto ne ako ćeš se poslije prodati. ja svoju iznajmljujem za 3000 kn.
podvezice možeš kupiti u svakom salonu vjenčanica.
puno ti hvala na odgovoru :cerek::cerek::cerek::cerek:
Evil-smile
14.10.2011., 00:13
molim i drugi put :mig:
mi još uvijek nemamo tamburaše. mi još uvijek nismo prošli u crkvu prijavit se za tečaj. znam da imamo još gro vremena. ali ja to želim što prije obavit da se ne gužvam zadnja 2-3 mjeseca sa svime.
ali već vidim da ćemo u zadnji čas ići :facepalm:
imaš tečaj sada početkom 11.mj. mislim da ćemo mi na taj tak da mi se ne dogodi ista stvar :rolleyes: a tamburaši....a neznam. skupi su ko sam vrag. za tih 5 pjesmica sokoli traže 3000kn. to mi je puno... jel ima kaj jeftinije a dobro? :kava:
karlovcanka27
15.10.2011., 20:11
Mirže imaš njihovu stranicu na Facebook-u, zaboravila sam jel 75 ili 85kn/kg, ali pekara Monika ima dobre i jeftinije kolače....
Evil-smile
16.10.2011., 00:19
imaš tečaj sada početkom 11.mj. mislim da ćemo mi na taj tak da mi se ne dogodi ista stvar :rolleyes: a tamburaši....a neznam. skupi su ko sam vrag. za tih 5 pjesmica sokoli traže 3000kn. to mi je puno... jel ima kaj jeftinije a dobro? :kava:
jel znaš u koje vrijeme se treba tamo javiti?
i koliko prije? ili se samo pojaviš ili kako? glupava sam :facepalm:
upravo se i ja oko toga raspitujem. koliko sam skužila treba otići na misu kod svoga svećenika (znači u crkvu u župi kojoj pripadaš) i onda na kraju mise pitati svećenika za tečaj i on ti kaže kada tečaj počinje. uvijek se tečajevi održavaju u novom centru u nekoj dvorani do crkve :lol: tak su mi rekli. i tamo dobiš potvrdu na koju redaš štambilje,na kraju platiš 100 kn :503: i onda opet to nosiš svom svećeniku koji će te vjenčati :mig:
pitanje cure-dali zna koja koliko butina traži za snimanje i to sa jednom kamerom? imate kakve još prijedloge? zahvaljujem :D
Evil-smile
17.10.2011., 20:50
upravo se i ja oko toga raspitujem. koliko sam skužila treba otići na misu kod svoga svećenika (znači u crkvu u župi kojoj pripadaš) i onda na kraju mise pitati svećenika za tečaj i on ti kaže kada tečaj počinje. uvijek se tečajevi održavaju u novom centru u nekoj dvorani do crkve :lol: tak su mi rekli. i tamo dobiš potvrdu na koju redaš štambilje,na kraju platiš 100 kn :503: i onda opet to nosiš svom svećeniku koji će te vjenčati :mig:
kojoj ti župi pripradaš??
ja sam u trojici. nego.. mi kad smo išli pitat za vjenčanje, nama je reko svećenik da se tečajevi održavaju u sv.josipu i jedino tamo.- tko je sad tu lud?
pitanje cure-dali zna koja koliko butina traži za snimanje i to sa jednom kamerom? imate kakve još prijedloge? zahvaljujem :D
on odlično radi.. soma ojra je koliko sam čula.
nadam studio D radi.
koliko studio D traži? ovo mi je aaaaa :504::504: soma ojra...:eek::eek: ja pripadam župi kamensko. a hmmm...meni su cure rekla da se tečajevi održavaju u nekoj dvorani do crkve u novom centru...sad sam i ja malo zbunjena..:ne zna: cure daj nam pomagajte :lol:
Evil-smile
17.10.2011., 23:53
i ja sam zbunjena.. jer je meni naš svečenik rekao da je u sv.josipu, šefovi su išli tamo na tečaj. zbilaj ne znam.
javite se!
ma da butina je skup, ali dobro ziher ima i jeftinijih paketa.
e da ti budem iskrena ne znam ti za studio D koliko traži nama je to poklon pa me nije ni briga da ti budem iskrena :D
da se mi možda i ne znamo? :misli: karlovac je selo :kava:
ko zna :D možda se baš i znamo..ak niš bumo se vidjele na tečaju...:lol:
Evil-smile
18.10.2011., 21:35
za koji bi se kao trebalo ić i prijavit :misli:
ako planiramo ići na ovaj u studenom :rofl:
daa..definitivno. :mig:jesmo i mi neke mladenke :lol:
Evil-smile
18.10.2011., 23:47
nije valjda da smo mi jedine mladenke u karlovcu za sljedeću godinu? pa samo nas dvije pišemo :eek:
hahahhaha ma brijem da nismo,nego ostale mladenke imaju posla oko organizacije dok mi sjedimo za kompom i pikamo...i jadamo se jedna drugoj i kombniramo šta ćemo i kako :lol::lol:
september00
19.10.2011., 10:17
Možda mogu pomoći, doduše, ja sam se udavala prije 2 god:). Tada su tečajevi bili jedino na dubovcu, znači sveti josip, i u župi u novigradu. s time da na dubovcu tečaj traje 2 vikenda, a u novigradu 1 vikend, petak-sub-ned. Ja sam nabavila broj od časne u novigradu i tamo se prijavila, ako kome treba, poslat ću.
Evil-smile
19.10.2011., 19:38
ma daleko mi u novigrad ići.
ja danas bila u svojoj župi. da, tečaj je na dubovcu!
sutra moram patera nazvaz da se pribilježim :jumping:
kaj se to treba predbilježit? koji je broj župnog ureda na dubovcu? kad počinje tečaj? :eek: danas moj pametni dragi veli meni "buš ti vidla kad mi izvisimo jel nebu bilo mjesta više za nas i nebumo se onda mogli vjenčat u crkvi" :durica kakav debakl...pa kaj je moguće "izvisit" od tečaja? ma on se ziher glupira...:lol:
Evil-smile
19.10.2011., 23:58
ma ne možeš izvisit. ali nam se može dogodit da ne budemo u istoj grupi. i btw, nisi mi odgovorila na privat :durica:
curke, ako odgovarate na post koji je odmah prije vašeg posta, molim da ga onda ne citirate :mig:
htjela bih svadbu kod puškarića, pa me sve zanima :) koliko je stolica? kakva je usluga? hrana? help :)
Mekintoš
22.10.2011., 11:01
Za cijene ti je najpouzdanije nazvati tamo i tražiti ponudu. Hrana vjerujem da je dobra.
Evil-smile
22.10.2011., 16:56
moja sestra bila kod puškarića.. dvenvna svadba. odušeljeni su bili.
e pa i ja sam mislila dnevnu svadbu, a zanima me koja je cijena po osobi, čula sam da je skuplji od drugih, pa sad jel to istina...
Evil-smile
23.10.2011., 01:33
hm, mislim da je oko 42 eura po osobi. ali najbolje ti je proć kod njega pa da ti on da ponudu.
jel zna netko nekog dobrog dj-a? bilo bi ok da je još iz karlovca :)
Evil-smile
25.10.2011., 00:30
ja znam jedino dj keanua. on je onak, ok.
ja sam ipak tradicionalan tip pa želim baš band.
udavaca-
25.10.2011., 09:30
kakva iskustva imate s absum kolacima? zanimaju me njihovi kolaci bez torte
ja sam prije svadbe na par sajmova probala i njihove i iz Musa i u Musu su mi bili puno bolji, a cijena je bila ista.
pisalo ti se o njima i na temi o tortama i kolačima pa pretraži i nju :mig:
udavaca-
25.10.2011., 09:42
ok Mayo hvala ti.... kad sam vidila da je tvoj komentar zadnji vec sam mislila da si mi likvidirala pitanje :)
Evil-smile
26.10.2011., 23:32
upravo sam htjela napisati za pekaru mus.. imaju baš onaj domaći okus kolača :klopa:
i samo molim boga da nam restoran sredi suradnju s musom a ne absumom. mislim nisu od absuma tak loši, jestivi su, ali mus je mus
znači prvo kod musa po kolače :) a koja im je cijena? svi hvale njihove kolače
prošle godine je bila 65 kn/kg, mislim da nisu dizali.
pazite sa musovim tortama,ja sam bila na svadbi gdje je torta bila masno plaćena i potpuno se raspadala...očito su negdje sa nečim fulali. krema se odvajala od biskvita i gosti ju uopće nisu jeli jel je djelovala stara par dana. ni sama ju nisam jela jel mi je smrdila. eee a dal ima koja za preporučiti neki dobar a povoljan tamburaški bend na području našega grada?? sokoli ne dolaze u obzir...3000 kn za 10 pjesama ccccc nema šanse! čula sam za neke dečke da sviraju za 2000kn al da me ubiješ neznam kak se zovu...zna ko kaj o tome? :kava:
Evil-smile
28.10.2011., 00:10
mi danas dobili od nekog tamburaškog sastava broj. neam pojma kak se zovu. moram dragog pitati. on će ih sutra zvati i pitat za cijenu. ak ne zaboravi naravno :facepalm:
pyli jesi ti dogovorila tečaj? ja još uvijek nisam nazvala :brukica: moram sutra. valjda ću se sjetit
ma nemaš tu kaj dogovoriti. ja sam zvala župni ured i pitala kada počinje tečaj i tamo netko mi je rekao prva dva vikenda u 11.mj od 16-18 sati. i ja pitam dal se treba zapisati,rekli su mi ne,nego samo dođem 5.11. na taj prvi tečaj i onda će nas na tečaju sve popisati i dati nam neke potvrde na koje ćemo sakupljati potpise i to nosimo svome svećeniku na kraju :mig:
Evil-smile
28.10.2011., 11:51
da, konačno sam i ja nazvala :zubo:
mi idemo sad onda.. 5.11 u 16 sati treba doć. da to obavim što prije :D
Marina1111
28.10.2011., 14:11
zainteresirao me bend L'amour iz Rijeke, molim one koji su bili na svadbi gdje su svirali da se jave!!! Slušala sam ih na netu i super mi zvuče, ali zanima me kakvi su na svadbi, jel naprave dobar štimung? kaj sviraju? Ja ne bih nikako cajke, već rock hrvatski, strani, zabavne, narodne, i da bude poneki drmeš. Jel to otprilike njihov repertoar? Hvala :)
Marina, pogledaj malo i na ovoj temi:
Sve za vjenčanje: Rijeka i okolica (http://www.forum.hr/showthread.php?t=167873)
zainteresirao me bend L'amour iz Rijeke, molim one koji su bili na svadbi gdje su svirali da se jave!!! Slušala sam ih na netu i super mi zvuče, ali zanima me kakvi su na svadbi, jel naprave dobar štimung? kaj sviraju? Ja ne bih nikako cajke, već rock hrvatski, strani, zabavne, narodne, i da bude poneki drmeš. Jel to otprilike njihov repertoar? Hvala :)
Meni je svirao L'amour, i dečki su stvarno odlični, preporučam ih svakako!
Uglavnom se dogovoriš sa njima što želiš, cajke ne sviraju (ne znam što smatraš pod narodno a što pod cajke), ja sam ih tražila par konkretnih pjesama od Bešlića i malo extra Čolića, sve su odsvirali. Doduše ni drmeš ne sviraju, ali iz moje family su inzistirali, pa je i to dogovoreno. Ma vide oni kako ti ekipa i na šta reagira. Hvalili su ih i mlađi i stariji, tako da :top:
Meni je svirao L'amour, i dečki su stvarno odlični, preporučam ih svakako!
Uglavnom se dogovoriš sa njima što želiš, cajke ne sviraju (ne znam što smatraš pod narodno a što pod cajke), ja sam ih tražila par konkretnih pjesama od Bešlića i malo extra Čolića, sve su odsvirali. Doduše ni drmeš ne sviraju, ali iz moje family su inzistirali, pa je i to dogovoreno. Ma vide oni kako ti ekipa i na šta reagira. Hvalili su ih i mlađi i stariji, tako da :top:
i koja im je cijena?
Evil-smile
30.10.2011., 13:56
mi konačno dogovorili tamburaše!
Zlatna ruža se zovu. jel ima tko iskustva s njima? mi ih nazvali na preporuku. i jedan dečko što sad s njima svira je svirao frendu na svadbi. 1500 kn su. što mi je zbilja prohvaljitva cijena. i konačno sam to skinula s vrata!
sad još sljedeći vikend da obavimo tečaj i mirni smo do poslije nove godine :jumping:
karlovcanka27
31.10.2011., 20:25
jel zna ko kad je sljedeći tečaj?
Evil-smile
01.11.2011., 00:53
vjerojatno u drugom mjesecu. obično idu veljača-travanj-srpanj-studeni
Evo par slikica kako je bila uredjena sala (Mariposa by Renata) i torta (by Mirže)
http://img845.imageshack.us/img845/88/tortawn.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/845/tortawn.jpg/)
http://img804.imageshack.us/img804/3130/mij6752resize.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/804/mij6752resize.jpg/)
http://img607.imageshack.us/img607/231/mij6746resize.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/607/mij6746resize.jpg/)
http://img835.imageshack.us/img835/5779/mij6744resize.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/835/mij6744resize.jpg/)
Drage koleginice forumasice,
prvo se zahvaljujem na Private porukama s vasim upitima vezano uz moju svadbu i raznim savjetima. Zeljela bih reci da me nema puno na forumu pa da ne bi ispalo da ne zelim odgovoriti. Druga stvar, vezano uz vecinu upita, cura koja je uredjivala nasu salu na dan vjencanja vise ne radi u Mariposi ali možda je nađete na Fejsu (Renata Grubešić).
anđeo-s-rogićima
24.11.2011., 21:12
jel zna ko kad je sljedeći tečaj?
ako sam dobro zapamtila prvi i drugi vikend u veljači :D
karlovcanka27
27.11.2011., 20:01
ako sam dobro zapamtila prvi i drugi vikend u veljači :D
hvala :)
anđeo-s-rogićima
27.11.2011., 21:02
molim :mig:
gdje je tvoje vjenčanje? i gdje ćete imati svadbu baš? mi smo u lovačkom :D
mi imamo svadbu 18.2. u lovačkom... sam se nadam da bude taj zaručnički tečaj prije tog datuma! sad je mama otišla kod svečenika sve dogovorit. sve dragi i mama sređuju jer sam ja trudna i nesmijem iz kreveta :( ja samo preko telefona dajem upute i vičem ak nisu pitali sve kaj sam im rekla :P
radimo samo večeru pošto mi je dr. mi zabranil "normalnu" svadbu! cijena po stolici nam je 180 kn i možemo bit u sali do 2h...
sada sam zvala župne urede (za koje znam da održavaju zaručnički tečaj):
Dubovac- krajem veljače
Ozalj- 2 zadnja vikenda u veljači
Novigrad na dobri- prvi vikend u 2 mjesecu (petak, subota i nedjelja)
anđeo-s-rogićima
30.11.2011., 23:41
uff nadam se da ćeš uspjeti riješiti prije.
a bemu miša.. kaj je bilo s trudnoćom da moraš mirovati? :grli:
nadam se da bude sve ok ~~~~~~~~~~ malo vibrica :grli:
sad sam trenutno u potrazi fotografa...
i ja se nadam da budem uspjela riješit :/
krvarila sam i sad moram mirovat :( al dobro, za bebicu nije ništa teško!
:kiss:
anđeo-s-rogićima
01.12.2011., 23:44
meni slika fajt.. on super radi...pa ako želiš mogu ti ga pitati... pa ti dat broj da se dogovorite :mig:
anđeo-s-rogićima
03.12.2011., 14:25
jel tko zna, jel se plaća izdavanje krsnog lista i onog "slobodnog" što god to bilo :brukica: mislim znam da je dokaz da nisi u braku ali ono :ne zna:
karlovcanka27
04.12.2011., 10:08
neko kaže da se plaća , neko da ne...ma sve se u našoj državi plaća tako da.....:(
ali mislim da nije više od 100 kn
mislim da i zaručnički platiš 100 kn
karlovcanka27
04.12.2011., 10:09
čuvaj bebicu i sebe, laako za svadbu!!:mig:
karlovcanka27
04.12.2011., 10:11
sada sam zvala župne urede (za koje znam da održavaju zaručnički tečaj):
Dubovac- krajem veljače
Ozalj- 2 zadnja vikenda u veljači
Novigrad na dobri- prvi vikend u 2 mjesecu (petak, subota i nedjelja)
krajem veljače?? uh.....a ja mislila prva dva vikenda...ali ko će ga znati, kažu prije korizme da počinje....a sad...vidjet ćemo....jel bitno u kojoj smo župi i u koju crkvu idemo?najbolje bi mi odgovaralo ovo u Novigradu jedan vikend
karlovcanka27
04.12.2011., 10:11
:rolleyes:molim :mig:
gdje je tvoje vjenčanje? i gdje ćete imati svadbu baš? mi smo u lovačkom :D
mi smo u mrežničkoj kući
anđeo-s-rogićima
04.12.2011., 16:53
da, zaručnički se plaća 100 kn. aj načula da je ovo 20 kn.
iako mi je blesavo zašto to moram ponovo dizati jer u jednoj crkvi sam krštena, a u crkvi u kojoj je vjenčanje sam obavila pričest i krizmu, a da bi to tamo obavila već su dobili potvrdu o krštenju. i ne znam zaš me sad tlače s time :mad:
budem ja njih još jednom pitala, to mi najsigurnije. da ne klipsam bez veze na dubovac ako ne moram :zubo:
jel tko zna, jel se plaća izdavanje krsnog lista i onog "slobodnog" što god to bilo :brukica: mislim znam da je dokaz da nisi u braku ali ono :ne zna:
a za kaj ti treba rodni list?? 24 kn ti je,ja dizala neki dan trebao mom tati nešto...
anđeo-s-rogićima
06.12.2011., 21:00
draga ne rodni već krsni list :D
krajem veljače?? uh.....a ja mislila prva dva vikenda...ali ko će ga znati, kažu prije korizme da počinje....a sad...vidjet ćemo....jel bitno u kojoj smo župi i u koju crkvu idemo?najbolje bi mi odgovaralo ovo u Novigradu jedan vikend
jedino je u novigradu prvi vikend u drugom mjesecu! mi idemo tamo jer nam je svadba 18.2. :P eto, možda se i vidimo tamo! :D
meni slika fajt.. on super radi...pa ako želiš mogu ti ga pitati... pa ti dat broj da se dogovorite :mig:
super, pitaj ga pa mi javi!! :D tnx
ja bi da slika samo crkvu i poze :)
anđeo-s-rogićima
08.12.2011., 20:20
daj mi na pp pošalji točan datum vjenčanja, i podatke neke da mu mogu s nečim konkretnim doći.
karlovcanka27
16.12.2011., 21:57
jedino je u novigradu prvi vikend u drugom mjesecu! mi idemo tamo jer nam je svadba 18.2. :P eto, možda se i vidimo tamo! :D
jel moze doci bilo tko, tj.bez obzira na župu?
anđeo-s-rogićima
16.12.2011., 23:36
pa mislim da može... odeš i pitaš, nemaš što izgubiti..
mi prijavili vjenčanje, van svoje župe :raspa:
tak da je srcu isusovom. i baš sam sretna :cerek:
Posto sam vec bila ovdje prije i vidim da stalno trazite kako bolje proc sa svadbom (tak i treba curke ! ;)) vidjela sam da se na Balu Vjencanja ove godine dijeli besplatno vjencanje pa cekirajte njihovu stranicu na facebooku - zove se "Bal Vjencanja Karlovac". Tko ne bi htio besplatno vjencanje ? :)
Ja sam cekam prsten na ruci , mozda jos stignem za tjedan dana ? Hahahaha
pročitala sam da se na ovim sajmovima vjenčanja mogu dobiti neki kuponi za različite popuste oko vjenčanja, tko zna šta o tome? pa bliže se ti sajmovi i balovi, pa se možda za nekaj ogrebem :)
Ma obicno svi izlagaci na bilokakvim prezentacijama vecinom dijele popuste , sad je sezona haha :)
anđeo-s-rogićima
16.01.2012., 14:39
mi recimo za prstene čekamo bal i sajam. kad bude sajam??
ove godine je navodno u dvorani grabrik
Studio-Snimak
16.01.2012., 15:28
4. i 5. veljače :-)
anđeo-s-rogićima
16.01.2012., 15:42
ooo super.. hvala :)
jel moze doci bilo tko, tj.bez obzira na župu?
nema veze koja si župa! tečaj je 3.,4. i 5.2. u 18h!
moraš nazvat u župi ured i prijavit se!
zašto su te vjenčanice taaaako jako skupe?? :((
zašto su te vjenčanice taaaako jako skupe?? :((
odi na dane vjenčanja, stella daje 30% popusta! :)
Cure bok,trebala bi preporuku za vizažisticu za svadbu iz Ka. Vidjela sam da se na forumu dosta spominje Nataša iz Muellera, ali ne znam kako doći do nje pa ako netko ima njen kontakt molila bi da mi pošalje na p.m.
Može i preporuka za bilo koga drugoga. Hvala puno :mig:
anđeo-s-rogićima
22.01.2012., 00:27
odeš u muller i pitaš za voditeljicu odjela parfumerije?
jel bio tko na balu. ja idem sutra :cerek:
Nisam znala jel ju se za to može pitati direktno u Muelleru (ne znam jel bi njoj to bilo ok jer je ipak na poslu), mislila sam ju zato nazvati, ali budem onda ovako.
Hvala :)
anđeo-s-rogićima
22.01.2012., 11:00
pa pretpostavljam da se može... ja nemam broj.. ja ću je tamo pitati :D
Mekintoš
24.01.2012., 17:08
Tko mi može preporučiti dobar studio da radi i foto i video za vjenčanje u Karlovcu a da je cijena razumna? Može i na pp. Thanx.
anđeo-s-rogićima
24.01.2012., 22:10
vanja ti surađuje s fine artom.. pa onda imaš popust.
pričekaj 4. i 5.2. i sajam vjenčanja. bude popusta :D
Mekintoš
25.01.2012., 12:44
Još netko?
jane1987
25.01.2012., 14:41
Pozdrav svim Karlovcankama, evo i mog prvog posta na ovom podforumu, a uzrokovale su ga proslotjedne zaruke :cerek:
Ne razmisljamo o skoroj svadbi (2013. il 2014. godina), ali bez obzira na to , oko mi malo zavirilo ovdje, klasicno zensko :rofl:
Zapravo jedino sto sam malo gledala je upravo sala za svadbu, i jedina koja mi se po slikama (na sluzbenoj web stranici) i iskustvu svida je Zganjer... Sad ne znam jesam u zabludi, ali kakva su iskustva s njima? Po slikama imaju lijep prostor, okrugle stolove, minimalisticki prostor koji bi zahtijevao najmanje uredenja itd. Osim jedne stvari, kakvi su im to tanjuri? :lol:
Zanima me i kako se trenutno krecu cijene stolice tamo ili u Lovackom rogu (gdje mi je super klopa)...
Isto tako, jel koja od vas imala svadbu van Karlovca mozda?
Pozdrav svim skorim i daljim udavacama :grli:
zvrkasta
25.01.2012., 15:23
i mene zanimaju cijene stolica i općenito iskustva s restoranima u i van Karlovca, i to ovih koji primaju veće skupine od cca 200-250 ljudi, tipa Kristal, Roganac i sl. Zamolila bi sve koje su trenutno u tim vodama (ili su bile nedavno :cerek:) da napišu mišljenja, cijene, iskustva... thx!!
Mekintoš
25.01.2012., 17:19
Cijene idu od 35 eura pa na više. ovisi što sve želiš. najbolje je nazvati ili otići do restorana i dobiti ponudu, inače baratate polu informacijama.
zvrkasta
26.01.2012., 12:14
Cijene idu od 35 eura pa na više. ovisi što sve želiš. najbolje je nazvati ili otići do restorana i dobiti ponudu, inače baratate polu informacijama.
ma jasno, al kad si polupokretan (čuvanje trudnoće) onda mi svaka informacija dobro dođe, da se smanji nahodavanje, od cura koje su npr. imale svadbu u nekom od restorana pa znaju sve iz prve ruke. Ak se ne smije reklamirat nek podijele na pp.
jane1987
27.01.2012., 16:21
Zar se Karlovčanke ne udaju? :confused:
Naravno da ce se ici u razgledavanje, ali ovo je samo nekakvo predinformiranje ;)
Mekintoš
27.01.2012., 17:34
Napisala sam to baš iz iskustva da će se Vaši dojmovi razlikovati od dojmova drugih. Nama je svatko preporučio drugi restoran u gradu. :) Na kraju smo sve sami nazvali, obišli i kaparili. Sve sami plaćamo pa nam se nitko nije ni miješao u odabir, ali smo morali uvažiti stvari poput broja gostiju i cijene stolice. Cijene su nešto što može varirati i ovisiti o pregovorima sa restoranom. Mi smo na kraju uspjeli dobiti manju cijenu od početne. Ovo su moji i isključivo moji dojmovi o restoranima u Karlovcu koje smo gledali:
Hotel Korana i Žganjer Jaškovo- otpisali odmah u startu jer su prelazili naš budget. Iako su restorani sami po sebi ok.
Lovački rog- Mom dečku se nije svidio pa je otpao. Meni je ok, izuzev lokacije.
Panorama- nije nam se svidio raspored restorana pa je otpao. Nismo nikad jeli tamo, ne znam kakva je hrana.
Roganac- prevelik za naš broj gostiju pa je otpao.
Kristal- isto nam je bio prevelik, iako oni ga mogu smanjit. Ok je sala, novija i ima dosta mjesta.
La mirage- bio nam je u užem izboru jer nam se svidio raspored sale, ali uređenje je meni osobno ružno, primjetili smo paučinu na stropu.lol. ali ok, cijena je ok i raspored tako da smo skoro odabrali njih.
Dp i Mrežnička kuća- meni su fora ali za manje svadbe. I Mrežnićka za ljetne svadbe. Inače odlična klopa, provjereno.
Frankopan- Nismo nikad bili tamo, ali ljudi kažu da je sala ok.
Becić- Bila sam tamo prije jedno 4 godine na svadbi i meni je bilo ok. ne znam da li još radi, nismo ni gledali.
Hotel Duga Resa- Znam da je hrana ok jer sam jela njihov catering ali nismo nikad bili tamo.
Zrinski- Nama se osobno nije svidio prostor iako znam neke ljude koji su imali tamo svadbu i bili su zadovoljni.
Dolcevita- naš odabir :)
Iskreno mislim da je svaka sala ok, za koju god se odlučite, uvijek će netko njorgat i netko biti oduševljen. Vodite se svojim dojmovima:)
anđeo-s-rogićima
27.01.2012., 20:08
meni ej lovački bio prvi izbor. baš zbog lokacije :cerek:
dragi ej htio la mirage, ali kad smo čuli ponude jednih i drugim prednost je dibio lobački. hotel duga resa nas je razočarao jer se gazda uopće nije zanimao za nas ko da nas nije shvatio ozbiljno i sve nam ofrlje objasnio i u cijeni menija ne ide crno vino O.o
jane1987
27.01.2012., 23:12
Napisala sam to baš iz iskustva da će se Vaši dojmovi razlikovati od dojmova drugih. Nama je svatko preporučio drugi restoran u gradu. :)
Ovo su moji i isključivo moji dojmovi o restoranima u Karlovcu koje smo gledali:
Hotel Korana i Žganjer Jaškovo- otpisali odmah u startu jer su prelazili naš budget. Iako su restorani sami po sebi ok.
Lovački rog- Mom dečku se nije svidio pa je otpao. Meni je ok, izuzev lokacije.
Panorama- nije nam se svidio raspored restorana pa je otpao. Nismo nikad jeli tamo, ne znam kakva je hrana.
Kristal- isto nam je bio prevelik, iako oni ga mogu smanjit. Ok je sala, novija i ima dosta mjesta.
La mirage- bio nam je u užem izboru jer nam se svidio raspored sale, ali uređenje je meni osobno ružno, primjetili smo paučinu na stropu.lol. ali ok, cijena je ok i raspored tako da smo skoro odabrali njih.
Dp i Mrežnička kuća- meni su fora ali za manje svadbe. I Mrežnićka za ljetne svadbe. Inače odlična klopa, provjereno.
Dolcevita- naš odabir :)
Iskreno mislim da je svaka sala ok, za koju god se odlučite, uvijek će netko njorgat i netko biti oduševljen. Vodite se svojim dojmovima:)
Hvala na tvom izvjescu, svako misljenje dobro dode... S nekima se slazem iz svog iskustva. Ni mi necemo imati veliku svadbu...
Panoramu uvijek zakine rascjepkanost, la Mirage se ni meni ne svida uredenjem iako je raspored super za jednu svadbu.
Za Zganjer nisam pojma imala da je skup, jel se sjecas mozda koliko su trazili? Uvijek sam mislila da je Kristal najskuplji, spominjale su se ovdje cifre od 60 eura...A hotel Korana nebi ni komentirala :)
U dp-u je potvrdujem i ja mljac hrana, a i nedaleki okolis je jako lijep sto nam se iz price ispostavilo kao bitno.
U dolceviti sam bila na 2 svadbe, ja mislim, i bilo mi je super, ali tad salu nisam ni gledala iz te perspektive :cerek:
Mi bi minimalisticki prostor, bez puno boja (po mogucnosti bijela), da ne moramo puno prekrivati nedostatke i to s minimalnom dekoracijom da bude lijepo (ukusi su naravno razliciti).
I jos jedan problem, naletila sam slucajno na ovu salu http://vjencanjakraljevvrh.com/galerija/fotogalerija i tak mi je lijepa da cu poludit... Nebi ni goste htjela vuc 45 min voznje do tamo, ma :503: :ne zna:
jane1987
27.01.2012., 23:20
meni ej lovački bio prvi izbor. baš zbog lokacije :cerek:
dragi ej htio la mirage, ali kad smo čuli ponude jednih i drugim prednost je dibio lobački. hotel duga resa nas je razočarao jer se gazda uopće nije zanimao za nas ko da nas nije shvatio ozbiljno i sve nam ofrlje objasnio i u cijeni menija ne ide crno vino O.o
Bila sam davno u lovackom, ne znam ni kojim povodom, ali u sjecanju bi je bila kul lokacija zbog sume i odlicna klopa...
A ovi poput duga rese nece ni uci u uzi izbor, toliku lovu da pljunem da se netko niti ne potrudi :crta:
anđeo-s-rogićima
28.01.2012., 20:07
pa da.. mislim svadba na kojoj sam bila je bila super (izuzev muzike koja je svirala skoro cijelu večer kopa cura vinograd i ta sranja).. kloap odlična, konobari super.
jedina zamjerka je đto ti klima dere ravno u glavu i konobar je nije htio isključiti ili dignuti pera da puše višlje. kao ne može se :503:
ali inače super. samo što je gazda totalno razočaranje.
a dok nam je petrić (lovački) ponudio čak i degustaciju vina da si odaberemo koje želimo imati na svadbi.
mi imamo na petak i plaćamo 39 ojra sve. meni, cuga i kolači i torta. navlake su nam gratis.
becić navodno ima najjeftiniju stolicu. 28 eura sa svim sam čula.. što je baš jeftino. al prema duga resi uopće nismo išli. frankopan je odma otpao, a becića se nismo ni sjetili.
jeli netko bio u aviumu?
dojmovi? cijena? interijer? hrana? ...
anđeo-s-rogićima
29.01.2012., 01:06
ja nisam ali sam čula kontradiktorna mišljenja. nekima savršeno,a nekima bez veze...
cloey 19
29.01.2012., 11:14
Neznam jesam pitala većali kod koga budete kolače uzeli? Dvoumimo se između absuma i johnnya,a drugi tjedan bi htjeli i to rješit :)
karlovcanka27
29.01.2012., 11:14
ma jasno, al kad si polupokretan (čuvanje trudnoće) onda mi svaka informacija dobro dođe, da se smanji nahodavanje, od cura koje su npr. imale svadbu u nekom od restorana pa znaju sve iz prve ruke. Ak se ne smije reklamirat nek podijele na pp.
mozes i preko maila ili telefona dobiti informacije, i kad ti se nesto svidi odeš pogledati. tako smo i mi jer nisam u Ka, ali cu tamo imati svadbu, skupila sam preko maila informacije i odabrala i tek onda isla gledati i kaparila
karlovcanka27
29.01.2012., 11:17
Hvala na tvom izvjescu, svako misljenje dobro dode... S nekima se slazem iz svog iskustva. Ni mi necemo imati veliku svadbu...
Panoramu uvijek zakine rascjepkanost, la Mirage se ni meni ne svida uredenjem iako je raspored super za jednu svadbu.
Za Zganjer nisam pojma imala da je skup, jel se sjecas mozda koliko su trazili? Uvijek sam mislila da je Kristal najskuplji, spominjale su se ovdje cifre od 60 eura...A hotel Korana nebi ni komentirala :)
U dp-u je potvrdujem i ja mljac hrana, a i nedaleki okolis je jako lijep sto nam se iz price ispostavilo kao bitno.
U dolceviti sam bila na 2 svadbe, ja mislim, i bilo mi je super, ali tad salu nisam ni gledala iz te perspektive :cerek:
Mi bi minimalisticki prostor, bez puno boja (po mogucnosti bijela), da ne moramo puno prekrivati nedostatke i to s minimalnom dekoracijom da bude lijepo (ukusi su naravno razliciti).
I jos jedan problem, naletila sam slucajno na ovu salu http://vjencanjakraljevvrh.com/galerija/fotogalerija i tak mi je lijepa da cu poludit... Nebi ni goste htjela vuc 45 min voznje do tamo, ma :503: :ne zna:
ja sam birala izmedu dp i mrežničke kuće i odabrqala mrežničku, ljepši mi je okoliš, dozvoljeno pušenje u restoranu :) i bliže je rijeka, livada, priroda stopljena s restorano, kućica predivna...
karlovcanka27
29.01.2012., 11:20
pa mislim da može... odeš i pitaš, nemaš što izgubiti..
mi prijavili vjenčanje, van svoje župe :raspa:
tak da je srcu isusovom. i baš sam sretna :cerek:
i ja sam u srca isusova, ali bi radije u jednoj manjoj crkvici otkud mi je mama, pa nisam ni pitala, neznam hoce mi dozvoliti....
anđeo-s-rogićima
29.01.2012., 13:25
ma hoće.. neki možda rade probleme, ali na kraju ipak daju otpusnicu...
mislim da ti norbert neće radit probleme.
netko je pitao za kolače.. mi ćemo ili absum ili mus. ja bi radije mus... ali mi smo uzeli kolače u cijeni sale.. pa ćemo vidjet kaj ćemo uspjet dogovoriti.
Jos jedna preporuka za Mus, doduse od Zagrepcanke :D
anđeo-s-rogićima
29.01.2012., 15:33
da mayo.. odlični su.. mi smo sad na balu vjenčanja jeli.. kako su fini :cerek: :klopa:
al sve nam ovisi o ovom kaj će reć iz sale... ja se nadam dogovoru :moli:
jane1987
01.02.2012., 19:12
Cure, kako teku planovi?
Jel koja namjerava ici na sajam vjencanja za vikend? Nisam do sada bila niti na jednom, pa ako je koja bila, jel se isplati ici u vrijeme kad je modna revija? Jer sam nacula da je sad na balu vjencanja bila prilicno losa.
Sto vi mislite? :)
zvrkasta
01.02.2012., 21:54
ja sam bila na balu vjenčanja na reviji i isto mi se nije sviđala, haljine sve na isti kalup, neke su bile ko ofucane,ai ponuda večernjih haljini je bila ono....iste takve možeš kupit u nekom butiku za 100 kn.
anđeo-s-rogićima
01.02.2012., 22:26
ma bal vjenčanja sam posebi bio grozno organiziran i bez izlagača.. sajam će bit odličan! i revija je prvi put besplatna. i mislim da će bit puno bolja. na balu je bilo 4 vjenčanice samo i večernje haljine te nekih 5 odijela..
ja se baš veselim sajmu :jumping: bit će navodno preko 60 izlagača
jane1987
05.02.2012., 18:48
Cure, jel koja bila na sajmu? Kakvi su dojmovi?
anđeo-s-rogićima
06.02.2012., 11:02
ja sam bila jučer.. sve u svemu dobro. kome je kaj trebalo.
meni je konkretno trebao popust za prstene i to sam si nabavila :D
jedino mi je žao što nisam išla u subotu jer je bila odlična tombola i svaka dobitna.. torte, kolači, aranžiranje u iznosu od 3000 kn... :503:
RabidXPanic
14.02.2012., 21:35
Frendica mi je danas rezervirala za kraj ljeta u hotelu Korana Srakovčić. Mislim, ja sam sretna kao da se ja udajam! :)
Bit će oko 150 ljudi, na terasi, još nam samo trebaju haljine za djeveruše i vjenčanica i mislim da smo sve riješile. Procjena troškova oko 11.000 €.
Marina1111
15.02.2012., 15:37
Eto, mi smo skoro sve dogovorili. Svadba je u Motelu Roganac na petak pa imamo 10% popusta, tako da je početna cijena 35 eura, ali onda na to još ide 2 eura po stolici za navlake i 1 euro za okrugle stolove, tako da smo na 38 eura po stolici! Svira nam L'amour iz Rijeke o kojima slušamo samo pohvale pa imamo i vrlo visoka očekivanja, i nadam se da će ih ispuniti. Pratnja su Rečički sokoli. Kolači i torta pekara Mus. Uređenje sale Flores. Slikanje foto studio Vanja, a snimanje Fine Art studio. Crkva Sv. Josip na Dubovcu, u crkvi nam pjeva zbor! Pozivnice su ovaj tjedan otišle u tisak :) i jedva čekam da budu gotove! Vjenčanica je zakaparena u Justini!
jane1987
15.02.2012., 22:50
Marina pa ti vise nista nemas za raditi :cerek: Kada je svadba?
Rabid... Nekako mi se 11000 eura cini premalo, kad se o srakovcicu radi, ili sam ja samo u zabludi da su jako skupi? Jel znas mozda koliko je stolica? ;)
anđeo-s-rogićima
16.02.2012., 00:28
i moje pozivnice gonjaju u tisak sljedeći tjedan :jumping: :jumping:
također kolači i torta pekara mus :s :s :s :s hvala dragom stričeku petriću koji je dogovorio suradnju :jumping:
RabidXPanic
16.02.2012., 09:56
Rabid... Nekako mi se 11000 eura cini premalo, kad se o srakovcicu radi, ili sam ja samo u zabludi da su jako skupi? Jel znas mozda koliko je stolica? ;)
Mislim da je 53 najjeftinija na broj od 120 i više ljudi, ali sve se da dogovoriti (ovo su napravljeni meniji). Najskuplje je 70 eura u meniju.
Mekintoš
16.02.2012., 13:55
kakav je taj Fine Art studio? imaju dobar foto/video? Cijene? Može i na pp
Marina1111
16.02.2012., 21:40
Svadba je tek u 8 mjesecu, ali eto, odlučili smo sve ove najbitnije stvari napraviti dosta rano tako da imamo što manje posla. A i sve ovo treba dosta ranije rezervirati, tako da eto, mi smo sad mirni tamo negdje do 7 mjeseca :) kad treba početi laganini sa detaljima! :mig:
Marina1111
16.02.2012., 21:46
kakav je taj Fine Art studio? imaju dobar foto/video? Cijene? Može i na pp
Iskreno ne znam za slikanje kakvi su, jer za to mi nisu ni dolazili u obzir pa se nisam ni raspitivala. A što se tiče snimanja, pogledala sam nekoliko svadbi koje su oni snimali i zadovoljna sam. Cijena ovisi, kreće se od 500-1200 eura. Sad, za 500 eura snimaju sa 1 kamerom, i ne koriste nove tehnologije. Za 800 eura snimaju 2 kamere, snima se u full HD-u, blu ray tehnologija i svašta nešto, ima više onih spotova- love story, brzi spot i tako to, a za 1200 eura snimaju 2 kamere, steady-cam i ima još više spotova. Ako te slika foto Vanja onda Fine Art daje popust jer oni kao rade zajedno.:)
anđeo-s-rogićima
17.02.2012., 00:32
kad treba početi laganini sa detaljima! :mig:
s kojim detaljima? ja ću pola toga zaboravit sto posto :mama: :mama: :503::503:
jane1987
17.02.2012., 10:49
Anđeo, jesi si skinula planer koji su neki dan stavili na vjenčanje-ponuda? Tamo je sve bas detaljno napisano, ima 74 a4 stranice, fino si isprintas i check ;)
Edit: evo ga http://www.vjencanje-ponuda.com/alati/vjencani-planer-2009.html
anđeo-s-rogićima
17.02.2012., 11:06
Anđeo, jesi si skinula planer koji su neki dan stavili na vjenčanje-ponuda? Tamo je sve bas detaljno napisano, ima 74 a4 stranice, fino si isprintas i check ;)
Edit: evo ga http://www.vjencanje-ponuda.com/alati/vjencani-planer-2009.html
naravno da nisam. jer ne švrljam po svim temama. ali sada skidam. hvala ti puno. ljubi te anđeo :D :cerek::cerek:
jane1987
17.02.2012., 11:17
odmah se osjecam nekak..... blazeno :angel: http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif
Marina1111
17.02.2012., 12:28
s kojim detaljima? ja ću pola toga zaboravit sto posto :mama: :mama: :503::503:
Pa, onda slijedi briga oko cateringa za doma, dogovori za frizuru, make up, manikura, kupnja materijala za kićenje auta, i takve stvarčice..., slaganje rasporeda sjedenja-s tim mislim da ću se namučiti! Zna li netko da li roditelji mladenaca trebaju sjediti zajedno za stolom, ili da svaki imaju svoj stol posebno, pa da za jednim stolom budu roditelji, bake i djedovi, sestre, braća od mladenke, a za drugim isto tako od mladoženje?? Tu baš nisam na sigurnom kak bi trebalo ići :)
anđeo-s-rogićima
17.02.2012., 23:45
catering kad sam htjela sredit starci rekli da prepustim njima. pa me boli kuki za to :raspa:
frizura, make up... to je sve u fazi sređivanja...
e da, materijal za kićenje autiju. gdje to kupiti??
i nemam pojma kaj ću s izlaskom iz crkve :misli: norbert navodno neda bacat latice, riže i ostale pizdarije :D
bit će puhanje balončića iz onih puhalica :cerek:
Marina1111
20.02.2012., 12:37
catering kad sam htjela sredit starci rekli da prepustim njima. pa me boli kuki za to :raspa:
frizura, make up... to je sve u fazi sređivanja...
e da, materijal za kićenje autiju. gdje to kupiti??
i nemam pojma kaj ću s izlaskom iz crkve :misli: norbert navodno neda bacat latice, riže i ostale pizdarije :D
bit će puhanje balončića iz onih puhalica :cerek:
U Zagrebu na Žitnjaku! Dobar partner!
A kaj te briga kaj Norbert ne da, pa nemoj mu ništa spominjati, kaj vam može nakon kaj pobacaju rižu ili bilo kaj drugo. Iskreno mene nebi bilo briga jel da ili ne! :lol:
mi smo svoju svadbu odradili!! sve je bilo savršeno!! da sam planirala 2 godine nebi tak dobro ispalo!! :)
jane1987
21.02.2012., 10:39
Ttiiaa cestitammm http://www.pic4ever.com/images/balloons.gif
Ajmo malo detaljnije, gdje, sto, kako i tak ;)
anđeo-s-rogićima
21.02.2012., 19:52
U Zagrebu na Žitnjaku! Dobar partner!
A kaj te briga kaj Norbert ne da, pa nemoj mu ništa spominjati, kaj vam može nakon kaj pobacaju rižu ili bilo kaj drugo. Iskreno mene nebi bilo briga jel da ili ne! :lol:
jooj do zagreba. uff... kaj nema nigdje u karlovcu? :durica:durica:durica
a imaš pravo, nek bacaju. pravit ćemo se kvrgavi:D
mi smo svoju svadbu odradili!! sve je bilo savršeno!! da sam planirala 2 godine nebi tak dobro ispalo!! :)
ček, ti si imala u aviumu jel :misli:
jane1987
21.02.2012., 22:34
Jesi probala vidjeti u Linu na trznici gore na prvom katu? Oni imaju stvarno svega naguzvanoga tamo, sigurno ima i tih vrpci i balona, pa probaj vidjet ;)
anđeo-s-rogićima
21.02.2012., 23:33
e bravo budem da :D
ma ima i u mulleru :D
Marina1111
24.02.2012., 09:26
e bravo budem da :D
ma ima i u mulleru :D
Mislim da je u Linu dosta skuplje nego u Zagrebu na Žitnjaku. Tamo recimo one potezne mašne široke 5 cm platiš 86 kn 50 komada (1,72 kn/kom), a u karlovcu nisam nigdje našla da su tako jeftine, uglavnom ide cijena preko 2 kn i bliže 3! Tako da mislim da se isplati ići u ZG, pogotovo ako trebaš i ovih stvarčica za kitice, ma ima svega živoga!
anđeo-s-rogićima
24.02.2012., 23:56
to se isplati.. uff dakle moram i do zagreb. odlično :D
jeli netko bio u aviumu?
dojmovi? cijena? interijer? hrana? ...
ja imam svadbu tamo pa javim iza 5.mj ;). išla sam po preporuci,cura je bila oduševljena klopom,konobarima i cijenama. stolica je 40 eura i nije za velike svadbe. ona je imala 170 a ja ću imati do 140...tako da..odlična lokacija i intimna atmosfera
cloey 19
23.03.2012., 17:45
Samo da se pohvalim da smo i kolače rješili,johny pekara ,i pozivnice se rade već,salevte sam kupila da mi bude sve jedne boje i kod njega i kod mene i još next month vjenčanica i to je u biti to od najglavnijeg....
anđeo-s-rogićima
24.03.2012., 16:06
i mi smo riješili kolače :jumping:
pekara mus :klopa:
http://i43.tinypic.com/2pyoq6b.jpg
ovo je tortica.
gornji kat je fererro rocher, ispod čokoladna, a donji kat ledeni vjetar :klopa:
cloey 19
26.03.2012., 11:43
i mi smo riješili kolače :jumping:
pekara mus :klopa:
: Kolko kn po kg plaćate?
megi555
26.03.2012., 15:55
jeeeej, pekara mus! ajd malo više detalja, jer mi sala surađuje s njima.... pogotovo ak si uzimala i kolače- kakvi su?
anđeo-s-rogićima
26.03.2012., 21:26
za doma plaćamo 60 kn po kili, ali imam 10 posto sajamskog popusta pa će ispasti nešto manje.
a što se tiče sale, da, naša surađuje s njima (lovački) tako da su mi torta i kolači u cijeni sale.
kad smo došli naručit tortu i kolače dočekala nas žena s kilom i pol friško pećenih. ubili smo se kak su fini. tata, dragi i ja skoro maznuli cijeli pladanj :facepalm:
u svoju obranu mogu reć da sam probala "samo" 4 jer mi je bilo slabo od vožnje i tako svašta nešto. tema za drugi podforum :cerek:
uglavnom probala sam mađaricu - pre pre predobra, bolja nego od moje mame, boem kocke isto preeefine, nešto čokoladno rolano frulica il tak nekak to zovu, i to sam rekla da mora bit puno na svadbi :D
i rusku kapu - prefenomenalni su. stari i dragi su probale ostale i kažu da već dugo nisu tako fine kolače jeli.
baš onaj domaći okus. nisu kao iz absuma onak suhi i jadni i svi istog industrijskog okusa.
curke daj mi pomagajte,ako nam je vjenčanje u 17.30 i od mog stana do crkve imamo nekih 3 km,u koje bi vrijeme mladoženja mogao doći kod mene sa ekipom a da nebude predugo fešta kod mene jel nemam baš puno prostora u stanu...a da nebude baš ni sve na "ho-ruk" :rofl: i da mi imamo dovoljno vremena da obavimo slikanje i da se ležerno potrpamo po autima i krenemo?? :503::503: eeeh,da...lagano sam već luda od kombinacija!!!!! iiiiii još jedno pitanje-gdje iznajmiti stolove i klupe po nekim NORMALNIM cijenama?? tnx :cerek:
anđeo-s-rogićima
01.04.2012., 16:32
jooj i mene isto pitanje mori..
kod mene u stan jedva stane 20-30 ljudi...
mi imamo vjenčanje u 18,30. nije daleko od rakovca do srca isusovog. mi smo planirali slikanje obavt prije nego svatovi dođu po mene. oko pola 3. uzat ćemo si 2 sata za slikanje. ipak idu 2 fotografa, postoji mogućnost i nekih sliak iz zraka i tako svakakve kombinacije i baš ćemo se izguštat. a sad ćemo još vidjeti oće li svi kompletni svatovi dolazit po mene ili samo kumovi, mladoženja i njegovi roditelji...
a sve je bliže svadba :facepalm:
Ttiiaa cestitammm http://www.pic4ever.com/images/balloons.gif
Ajmo malo detaljnije, gdje, sto, kako i tak ;)
restoran- lovački rog (odlična hrana, posluga, ma sve)
fotke i snimanje- scart - slikali smo se na korani... bilo je snijega, hrpa labuda.... prekrasan dan, čak nije ni hladno bilo :) slikice su fenomenalne!
cvijeće- cvječarna na baniji kod mosta---- ruže i orhideje 8isto sve savršeno)
glazba- duo amaro (dečki su preeedobri!! sa jednom gitarom napravili odličnu feštu)
kaj još?
haljina- stella
frizura- merlinka
nokti- katica
šminkanje- marica (mrzlo polje)
kolači- pekle susjede, tete, strine i ostala ekipa! torta- vuljanić (bez i jedne mrvice šlaga)
prstene smo uzeli u sisku ( za isti model su nas u karlovcu tražili 6000kn, a tamo ih platili 3500kn)
stvarno je sve bilo fenomenalno! sa svime sam bila zadovoljna i ni jednu sitnicu nebi mijenjala! :)
anđeo-s-rogićima
04.04.2012., 18:30
:cerek: :cerek:
to mi je lijepo čuti.
koliko ste imali ljudi??
vidjet ćeš, i ti budeš oduševljena sa poslugom! hranu nose dok se ne prestane jest!
neznam koji si meni uzela, meni je govedina sa hrenom bila predobra! inaće to ne jedem ali ova je bila fenomenalna!
mi smo ti najavili 110 ljudi, ali ih je na kraju došlo 120 :P
nisu nam ništa više naplatili zbog toga...
jesi si odabrala boju sale?
jane1987
04.04.2012., 21:02
E, curke, i meni i dragom je Lovački na popisu za obilazak sad kroz tjedan-dva, jer sam davno tamo jela par puta i super je bila klopa... Jeste vi imali kakvo bojanje prostora ili slicno, sto ucine po pitanju uređenja sale, meni se na slikama bas ne svida kako inace izgleda, morat cu jos vidjeti uzivo kakav ce dojam biti. :ne zna:
ja sam imala zlatnu boju i stvarno super izgleda! cviječe smo imali samo za glavnim stolom (ja tak ne volim kić i kad je sve pretrpano)
meni je sala jako lijepa i mislim da je bezveze previše kitit...
http://img23.imageshack.us/img23/7644/img0616dx.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/img0616dx.jpg/)
anđeo-s-rogićima
07.04.2012., 16:47
nisam si još odabrala boju sale..
prvo idem s cvjećarkom dogovoriti sve, pa ću onda kod petrića proći..
jel vam bila gužva sa 120 ljudi???
mi ćemo isto tako imati.. između 120 i 130...
nije bila gužva! to ti je taman ljudi za tamo.... a ako imaš više ljudi, onda ti još dio sale otvore (mislim da ti je taj dio po ljeti otvoren, ko terasa)
anđeo-s-rogićima
10.04.2012., 19:38
Mislim da ćemo mi općenito tražit taj dio jer se tamo može pušiti!
Daj mi reci jeste imali klinaca puno i koliko su vam naplatili?
jane1987
10.04.2012., 21:58
Jel ima tko kakvih iskustava sa Aviumom? Najvise me zanima kakva je klopa, jel netko bio tamo na svadbi ili bio na isprobavanju hrane? ;)
Marina1111
11.04.2012., 13:47
fotke i snimanje- scart - slikali smo se na korani... bilo je snijega, hrpa labuda.... prekrasan dan, čak nije ni hladno bilo :) slikice su fenomenalne!
cvijeće- cvječarna na baniji kod mosta---- ruže i orhideje 8isto sve savršeno)
glazba- duo amaro (dečki su preeedobri!! sa jednom gitarom napravili odličnu feštu)
kaj još?
haljina- stella
frizura- merlinka
nokti- katica
šminkanje- marica (mrzlo polje)
kolači- pekle susjede, tete, strine i ostala ekipa! torta- vuljanić (bez i jedne mrvice šlaga)
prstene smo uzeli u sisku ( za isti model su nas u karlovcu tražili 6000kn, a tamo ih platili 3500kn)
stvarno je sve bilo fenomenalno! sa svime sam bila zadovoljna i ni jednu sitnicu nebi mijenjala! :)
Jel se može znati koliko su koštali Duo Amaro?? može i u inbox :)
Super su mi dečki!
anđeo-s-rogićima
11.04.2012., 15:08
Jel ima tko kakvih iskustava sa Aviumom? Najvise me zanima kakva je klopa, jel netko bio tamo na svadbi ili bio na isprobavanju hrane? ;)
Ja imam tek 18.5 pet god mature! Ak ti nije dugo čekat još mjesec dana
jane1987
12.04.2012., 13:55
Hvala ti, ali evo bili smo u Aviumu, pa u Žganjeru jucer i Žganjer nas je osvojio svime, tako da je to ja mislim riješeno. ;)
Mislim da ćemo mi općenito tražit taj dio jer se tamo može pušiti!
Daj mi reci jeste imali klinaca puno i koliko su vam naplatili?
nama su rekli da se poslije večere može pušit, ali mi nismo htjeli jer meni zbog trudnoće cigarete jako smetaju.
a kaj se tiće klinaca, imali smo 2 od 6 god i njih smo normalno prijavili (nisam se ni sjetila oitat jel za njih njža cjena) i imali smo par klinaca koji imaju od 1-3 god, njih nismo ni prijavili
Pozdrav cure iz Karlovca, jedno pitanjce :) Cula sam da kod vas ima jedna navodno fantasticna slasticarna koja radi catering i u okolici i da imaju one male casice sa desertima i slicne sitnice tipa catering Lido iz Zg, pa vas molim ime i iskustva...
jane1987
19.04.2012., 13:54
Absum ti to kod nas radi, nisam probala, tako da mogu samo reci da lijepo izgledaju ;)
Super thanx, budem se zaletila jedan vikend pa da probam :-) Na stranici mi sve izgleda super!!!
anđeo-s-rogićima
19.04.2012., 18:03
i mus radi izvan karlovca.
meni je osobno absum koma,,,
jane1987
19.04.2012., 19:27
Nisam nista probala od njihovih kolaca jos, jer imam vremena, ali kolaci mi izgledaju odlicno, dok torte npr su mi grozne, izgledaju zažbukano i umjetno :ne zna:
Anđeo, jesi jos kod nekog od njih vidjela da rade ove buffet stolove s kolacima, pralinama i onim casicama na stalcima, a da su fini kolaci. I sto ti ne valja kod absumovih? Negdje sam cula da su suhi, a inace me tesko zadovoljiti s kolacima...
jane1987 dijelim u cijelosti tvoj post, i mene isto zanima.. Gldala sam catering Lido upravo zbog takvih stvarčicia ali su jako skupi jedna čašica s mussom je 10 kn mala i 15 kn velika a ja cu imati oko 180 gostiju pa mi računica nas i ne odgovara...
anđeo-s-rogićima
20.04.2012., 13:20
mislim da mirže radi :misi:
i chocco bar ili kak se zove onaj na luščiću...
velika maja
25.04.2012., 11:15
molim malu pomoć, dal netko zna kad će bit sljedeći zaručnički tečaj negdje u karlovcu ili okolici? negdje sam pročitala da će bit u Novigradu na Dobri početkom 6. mjeseca pa me zanima je li to točno i točni datumi.
I što se tiče pekare mus, probajte kolače prije nego ih naručite. u zadnje vrijeme su im kolači malo lošiji, i dalje su dobri ali nisu kao prije, nekoć su stvarno bili fenomenalni.
anđeo-s-rogićima
26.04.2012., 16:22
nama je dala na degustaciju kolače, fantazija su. s absumom ne možeš ni usporedit
a što se tiče tečaja, nazovi župni ured na dubovcu.
broj nađi na mrežnici, ja sam tamo našla
velika maja
28.04.2012., 17:15
Hvala, budem ih nazvala.
imam još jednu molbu, gdje da kupim prstene??? ove zlatarne u karlovcu mi se baš ne sviđaju, mislim da su im cijene malo napuhane a ni kvaliteta baš nije nešto, koliko znam iz prijašnjih iskustava.
anđeo-s-rogićima
29.04.2012., 16:09
najkvalitetnije zlato trenutno ima goran i pavao na placu. mi ćemo tamo. i nisu baš skupi, bar ne ovo kaj se nama sviđa.
mi idemo ako bog da sljedeći tjedan kupiti :D
AmericanGirl
30.04.2012., 17:52
Cure, niste ni svjesne koliko ste pomogle u planiranju moje svadbe :)))) upravo pisem svoj prvi post jer me zanima sta mislite koja je najljepsa lokacija u okolici Karlovca za odrzavanje same ceremonije (svadba je u Rogancu)..ono, mi, kumovi i maticar.. radi li se to uopce kod nas u HR??
anđeo-s-rogićima
01.05.2012., 14:40
radi se kako ne.
izlazak matičara ti se plaća po km-u ako se ne varam.
hmm a naj lokacija... možda stari grad? on je u prirodi.. ako bi htjela prirodu.
ne pada mi niš drugo na pamet...
AmericanGirl
01.05.2012., 15:45
Mislis ha?? thanks!! Nisam ni znala da su maticari tako skupi..da dodje u Roganac trazi 3900 kn..sta je to inace tako puno??
Imas na ovoj temi (http://www.forum.hr/showthread.php?t=186866&page=11) malo vise detalja o cijenama.
AmericanGirl
01.05.2012., 23:16
Hvalaaaa!!!
AmericanGirl
02.05.2012., 07:47
Imam jos jedno pitanje (zasada:P ) ..ima li dole kod nas (u RH) za uzeti aisle runners (ubijte me, ne pada mi na pamet hrv rijec za to)?? Imajte na umu da planiram vlastitu svadbu sa drugog kontinenta i doslovno sam vec se pretvorila u bridezillu :/ .. Zahvaljujem na pomociiiiii...
Misliš na ovo?
http://www.chapelrunners.com/images/runner39.jpg
Bolje kupi, teško ćeš ovdje naći.
AmericanGirl
02.05.2012., 18:38
Yeeep, bas toooo.. ajoooooooj imam vec dvije torbe svadbenih stvari pluuuus moja vjencanicaaa..i jos sad i tooo..pa treba mi privatni avion ASAP :)))) Thanks eniveeeeeeejs!!!
od 26.04.2012. tarife za izlazak matičara su poskupile, sada se za izlazak traži cca 5700 kna, plus 300 kna za papirologiju, kao šta mi je službenica rekla, to je jedan od načina da se napuni državni proračun :( do tada je bilo 2500 kna
a mene zanima da li netko u karlovcu radi dekoracije od balona? jel zna tko?
anđeo-s-rogićima
09.05.2012., 12:55
možd absum :misli:
iako ti je to u zagrebu puno jeftinije. na žitnjakju ima negdje dućan... mislim da blizu dobrog partnera
velika maja
12.05.2012., 16:53
Bok cure! evo sad sam saznala za velike rasprodaje vjenčanica u Zagrebu. MIA KARLA na Trešnjevci i VJENČANJA PETRA u Novom Zagrebu, mislim da je to negdje na Rementincu. imaju vjenčanice od 500kn pa do 3500kn na prodaju. haljine su nošene ali ako si nađete nešto što vam odgovara možete proć jeftinije nego da ih iznajmite negdje kod nas u Karlovcu (te su isto već nošene). i imaju rasprodaju na male haljinice za male družice, i na raznu opremu i rekvizite ko što su rukavice, šalevi, ukrasi za kosu, torbice i slično. oni to imaju veleprodaju ali prodaju i na malo, i morate se najavit prije nego dolazite.
karlovcanka27
18.05.2012., 22:57
udajem se za mjesec dana i upravo nam mrežnička kuća otkazala, uletila im inspekcija i šta sad!!!!!!
Uf, zez..
A sto je bilo s inspekcijom?
karlovcanka27
19.05.2012., 09:38
neznam, sad tražim drugi restoran
Marina1111
20.05.2012., 20:52
Curke, imam pitanje. Da li svi gosti jedu kod mlade nakon što dođu po nju, ili mladoženjini jedu kod njega pa ne kod mlade, ili njegovi jedu i kod njega i kod nje?? Ako se dogovori da svi jedu samo kod nje, to sve financira mlada ili se dijele troškovi...??? Imam malo "problema" s tim :/
romana20
22.05.2012., 13:48
alooo karlovčanke...:)))
....imam svadbu druge godine u 5. mj....
....može mi tko reć kakav je domino??:)
romana20
23.05.2012., 13:29
heeeelp mi ljudi...
velika maja
23.05.2012., 14:41
ja imam tako svadbu sad u 8 mj. stane puno ljudi, oni kažu da mogu smjestit do 330 ljudi ali ako je oko 250 to je onda taman, ako bi bilo 300 mislim da bi bilo malo gužva. sala je velika, četvrtasta, nema nikakvih zidića, kuteva, pa ni stupova. svi gosti su ti na okupu, nije kao u lovačkom rogu gdje ti je jedan dio malo odvojen od glavnog stola i muzike. gazda je isti (taj koji ima lovački rog ima i domino) i najvjerojatnije ćeš ga nać u lovačkom rogu ili nazovi prije pa se dogovori. oni ti mogu ponudit i kolače i tortu, za njih to radi pekara mus, kolači su super. mi smo navlake dobili gratis. meni si možeš izabrat onaj standardni ili nekakav s plodovima mora i sličnim jelima ali taj je skuplji.
oni skoro svaku subotu imaju svadbe pa se dogovori i možeš doć pogledat kako to izgleda kad oni sve pripreme a prije nego dođu gosti, negdje oko 18h.
velika maja
23.05.2012., 14:50
Curke, imam pitanje. Da li svi gosti jedu kod mlade nakon što dođu po nju, ili mladoženjini jedu kod njega pa ne kod mlade, ili njegovi jedu i kod njega i kod nje?? Ako se dogovori da svi jedu samo kod nje, to sve financira mlada ili se dijele troškovi...??? Imam malo "problema" s tim :/
u većini slučajeva je tako da se kod mladoženje jede samo nešto malo, narezak, salame sirevi i sl. a kod mlade onda svi zajedno jedu pravi ručak. jedino ako ste daleko pa bi onda kod njega trebali jest više jer će ogladnit dok dođu do tebe. a inače taj ručak kod mlade koji je za sve financira mlada tj. njezini roditelji. ali to ti nije pravilo, to se ti moraš dogovorit sa svojim dragim i njegovom obitelji.
velika maja
23.05.2012., 17:55
neznam, sad tražim drugi restoran
a jesi im ostavila nekakav polog? kad se ostavi polog to je onda garancija i njima ali i tebi. ako se dogode takve neke neočekivane situacije onda bi ti trebali ponudit nekakvu alternativu.
a ako ćeš morat sama tražit novi restoran, sretno, jer većina ih je rezervirana. možda ćeš prije dobit neki termin za petak ako možeš pomaknut svadbu. ili otiđi u neke restorane gdje nemaju veliku gužvu, možda u panorami na tržnici ili na koranu kod srakovčića.
sretno!:mig:
romana20
23.05.2012., 23:48
ja imam tako svadbu sad u 8 mj. stane puno ljudi, oni kažu da mogu smjestit do 330 ljudi ali ako je oko 250 to je onda taman, ako bi bilo 300 mislim da bi bilo malo gužva. sala je velika, četvrtasta, nema nikakvih zidića, kuteva, pa ni stupova. svi gosti su ti na okupu, nije kao u lovačkom rogu gdje ti je jedan dio malo odvojen od glavnog stola i muzike. gazda je isti (taj koji ima lovački rog ima i domino) i najvjerojatnije ćeš ga nać u lovačkom rogu ili nazovi prije pa se dogovori. oni ti mogu ponudit i kolače i tortu, za njih to radi pekara mus, kolači su super. mi smo navlake dobili gratis. meni si možeš izabrat onaj standardni ili nekakav s plodovima mora i sličnim jelima ali taj je skuplji.
oni skoro svaku subotu imaju svadbe pa se dogovori i možeš doć pogledat kako to izgleda kad oni sve pripreme a prije nego dođu gosti, negdje oko 18h.
ahaaa...hvala vam...
...a dali znate kaj o la miragu??
...dvoumimo se između domina i la miraga...
...nikako se odlučit...:(
velika maja
24.05.2012., 14:45
za la mirage znam da stane najviše 140, 150 ljudi, više ne. lijepo je unutra, imaju sve okrugle stolove, a domino ima sve četvrtaste. iza glavnog stola gdje su mladenci je veliki lijepi kamin. jedino kaj im je wc u malo lošem stanju, vrata se nedaju zatvorit, pločice neke stare, razbijene. neznam koliko ti je to bitno, inače mi je tamo ok. nama su ponudili ili tortu ili kolače besplatno, navlake bi morali platit (ali to ovisi kad imaju kakvu akciju) i bilo nam je malo premalo.
romana20
24.05.2012., 19:04
za la mirage znam da stane najviše 140, 150 ljudi, više ne. lijepo je unutra, imaju sve okrugle stolove, a domino ima sve četvrtaste. iza glavnog stola gdje su mladenci je veliki lijepi kamin. jedino kaj im je wc u malo lošem stanju, vrata se nedaju zatvorit, pločice neke stare, razbijene. neznam koliko ti je to bitno, inače mi je tamo ok. nama su ponudili ili tortu ili kolače besplatno, navlake bi morali platit (ali to ovisi kad imaju kakvu akciju) i bilo nam je malo premalo.
bila sam tamo jučer...stane 250 ljudi, a sa okruglim stolovima 170...neznam ni sama više di ćemo...hahaha
pozdrav curke (a i dečki ako ih ima),
planiramo svadbu iduće godine i HITNO trebamo neke (bilo dobre bilo loše) komentare na Avium (bivši aromas). :ne zna: jel itko bio tam na svadbi? kakva je klopa, jel dopunjavaju pladnjeve, kakvo im je vino... a dobrodošli su bilo kakvi savjeti gleda bukiranja sale (na što treba paziti i sl)
jane1987
27.05.2012., 23:22
Odra, jeste bili u Aviumu na razgovoru s vlasnikom? Nas nije ocarao, djelovao je prilicno nezainteresirano i nesigurno za uopce opstanak restorana do sljedece godine, tak da smo ga mi otpisali, jer ni cijene nisu male za to sto nudi. :ne zna:
Romana, La Mirage je preuredivao salu, tj ofarbali su zidove u bijelo umijesto one ruzne narancaste kakva je bila, i mogu reci da puno bolje sad izgleda. Hrana im je isto uvijek solidna.
romana20
28.05.2012., 15:29
Odra, jeste bili u Aviumu na razgovoru s vlasnikom? Nas nije ocarao, djelovao je prilicno nezainteresirano i nesigurno za uopce opstanak restorana do sljedece godine, tak da smo ga mi otpisali, jer ni cijene nisu male za to sto nudi. :ne zna:
Romana, La Mirage je preuredivao salu, tj ofarbali su zidove u bijelo umijesto one ruzne narancaste kakva je bila, i mogu reci da puno bolje sad izgleda. Hrana im je isto uvijek solidna.
da vidla sam slike od la miraga i bila sam neki dan tamo...ovaj tjedan dragi i ja idmo rezevirati kod njih :)))
prvo, hvala na odgovoru! :)
drugo, bili smo u Aviumu na razgovoru prije tjedan dana, vlasnik nam se nije učinio nezaineresiran, sve nam je pokazao, dao menu. mi smo došli u subotu popodne kad su tamo pripremali salu za svadbu i svi bili u nekoj žurbi pa moram priznati da nam je posvetio dosta vremena.
čula sam nekoliko komentara na avium, općenito dobri, ali nitko nije ništa konkretno rekao pa ako je netko baš bio tamo na svadbi i zna kakva je hrana i sl. plizzz nek nešto napiše :)
bili u la Mirageu, sala ok, nije loša, ali tamo nam nisu dali nikakve informacije. naime, konobarica nam je rekla da ona ništa ne zna, da trebamo doći kad je vlasnica tu, al da ne zna ni kad će to biti. e takav nas je stav totalno odbio. tražili smo da nam barem pokaže menu, ali ni to nije znala gdje je. mislim za salu koja svake subote ima svatove stvarno mi je apsurdno da konobarica ništa ne zna.. :504:
restoran zrinski (dom HV) nije dobio dobre komentare od poznanika tako da je i on otpao.
bili i u dolce viti u hrnetiću (novaki), iako je prvi dojam na restoran izvana bio razočarenje, sala unutra je divna!! e sad, prednost imaju sale koje su baš u karlovcu tako da za sad avium vodi zbog blizine, veličine (jer mi bi malu svadbu do 80 ljudi), a i zgodna je. al najviše me zanima HRANA.
Mekintoš
29.05.2012., 09:36
Gdje uzimate kolače u KLC?
Molim dojmove i cijene za :
1. MIRŽE
2. ABSUM
3. PEKARU MUS
4. MARLUKS
5. MONIKA
ima li još negdje klc i okolica dobrih kolača?
može i na pp
thanx
romana20
29.05.2012., 17:24
drugo, bili smo u Aviumu na razgovoru prije tjedan dana, vlasnik nam se nije učinio nezaineresiran, sve nam je pokazao, dao menu. mi smo došli u subotu popodne kad su tamo pripremali salu za svadbu i svi bili u nekoj žurbi pa moram priznati da nam je posvetio dosta vremena.
čula sam nekoliko komentara na avium, općenito dobri, ali nitko nije ništa konkretno rekao pa ako je netko baš bio tamo na svadbi i zna kakva je hrana i sl. plizzz nek nešto napiše :)
bili u la Mirageu, sala ok, nije loša, ali tamo nam nisu dali nikakve informacije. naime, konobarica nam je rekla da ona ništa ne zna, da trebamo doći kad je vlasnica tu, al da ne zna ni kad će to biti. e takav nas je stav totalno odbio. tražili smo da nam barem pokaže menu, ali ni to nije znala gdje je. mislim za salu koja svake subote ima svatove stvarno mi je apsurdno da konobarica ništa ne zna.. :504:
restoran zrinski (dom HV) nije dobio dobre komentare od poznanika tako da je i on otpao.
bili i u dolce viti u hrnetiću (novaki), iako je prvi dojam na restoran izvana bio razočarenje, sala unutra je divna!! e sad, prednost imaju sale koje su baš u karlovcu tako da za sad avium vodi zbog blizine, veličine (jer mi bi malu svadbu do 80 ljudi), a i zgodna je. al najviše me zanima HRANA.
ahaaa...a ja sam se sa gazdaricom čula preko fejsa, jer tamo imaju starnicu pa sam se s njom dogovorila kad da dođem pogledat salu i da nam da ponudu...:)
romana20
29.05.2012., 17:28
1. MIRŽE
2. ABSUM
3. PEKARU MUS
4. MARLUKS
5. MONIKA
može i na pp
thanx
Čula sam da u absumu nisu baš dobri kolači, svi su istog okusa...a hvale svi pekaru mus...i probala sam kolače od njih, prefini su, i vidi se da su domaći, kila je 65 kn...i u miržeu su isto dobri, al su i skupi, neznam sada koliko točno...tako sam čula...nadam se da sam bar nešto pomogla :mig:
joj da, na kolače smo skroz zaboravili. šta mislite, koliko treba kolača za svadbu od 80 ljudi? (samo za salu, ne za doma)
btw, jel zna netko kakav je svećkas u kapelici na Dubovcu? ne znam točno kako se zove ni točno di je, navodno je zgodna, tako su mi rekli. zanima me jel bi bio otvoren za neke prijedloge poput neke druge glazbe osim one klasične "svadbene koračnice".
i još uvijek gnjavim za info o Aviumu (Aromasu)! čitala sam da se jedna forumašica neki dan tam udavala pa je molim za koji komentar! :s
btw, znate li neku povoljnu firmu koja iznajmljuje navlake za stolce pa da imaju mašne u raznim bojama (što Avium nema)
romana20
30.05.2012., 09:34
joj da, na kolače smo skroz zaboravili. šta mislite, koliko treba kolača za svadbu od 80 ljudi? (samo za salu, ne za doma)
btw, jel zna netko kakav je svećkas u kapelici na Dubovcu? ne znam točno kako se zove ni točno di je, navodno je zgodna, tako su mi rekli. zanima me jel bi bio otvoren za neke prijedloge poput neke druge glazbe osim one klasične "svadbene koračnice".
i još uvijek gnjavim za info o Aviumu (Aromasu)! čitala sam da se jedna forumašica neki dan tam udavala pa je molim za koji komentar! :s
btw, znate li neku povoljnu firmu koja iznajmljuje navlake za stolce pa da imaju mašne u raznim bojama (što Avium nema)
ove navlake za stolice imaš u onoj violeti na korzu kod kružnog...blizu kreteksa...i šušu bara...
velika maja
30.05.2012., 10:11
za kolače i tortu preporučujem pekaru mus, stvarno su odlični, a cijene su im pristojne. možeš ih nazvat da se nađeš s njima i kad dođeš dočekaju te s punom tacnom svojih kolača pa ih i probaš da se sama uvjeriš kakvi su.
meni su u restoranima rekli da je normativ za kolače 0.20kg po osobi, a mislim da će ti i ostat još ako toliko naručiš. a ako ti trebaju za doma onda ti na 10 osoba ide 1 kg kolača.
velika maja
30.05.2012., 10:30
navlake za stolice iznajmljuju i Roses & Flores u Zagrebu u Prečkom, oni imaju stvarno veliki izbor što se tog tiče, ali neznam kakve su im cijene. oni rade i one dekoracije od balona, imaju kompletan aranžman, što se sjetiš to će ti napravit.
jane1987
30.05.2012., 15:43
Kad si vec spomenula konobare, za razliku od vlasnika Aviuma, meni je konobar bio super srdacan :zubo:
Sto se hrane tamo tice, ja sam cula podijeljena misljenja naravno jer netko je zahtjevniji sto se hrane tice, a drugome je bitno samo da nesto toplo pojede. Moj brat je tamo imao prosli vikend proslavu godisnjice mature i kaze mi da je hrana bila okej, ali on nije izbirljiv, tako da cekaj jos necije misljenje :mig:
1. MIRŽE
2. ABSUM
3. PEKARU MUS
4. MARLUKS
5. MONIKA
može i na pp
thanx
To i mene jako zanima, narocito Monika, jer imaju kolace od 55kn/kg, sto nije puno. Jel netko zna mozda jel samo Absum nudi slatki stol (sa malim kolacima, pralinama, casicama s kremama itd.), jer koliko sam uspjela vidjet Monika isto drzi te neke case na Korzu.
A za Marluks nisam ni cula :ne zna:
ima još netko neku preporuku za salu u karlovcu? za manju svadbu od 80 ljudi? htjela bi da bude elegantna i da cijena stolca povoljna, a da klopa bude dobra. jel onaj restoran mandić ima salu? u subotu stižemo u ka i idemo u tour de sale No2! :)
velika maja
31.05.2012., 09:13
ima još netko neku preporuku za salu u karlovcu? za manju svadbu od 80 ljudi? htjela bi da bude elegantna i da cijena stolca povoljna, a da klopa bude dobra. jel onaj restoran mandić ima salu? u subotu stižemo u ka i idemo u tour de sale No2! :)
koliko sam shvatila ti tražiš restoran baš u centru grada?
imaš restoran panoramu na tržnici, restoran srkovčić na korani u sklopu hotela, i imaš kristal, sala je velika ali oni ti pregrade salu na veličinu kaja ti odgovara (to ti mogu svi restorani napravit samo ih zatraži). kristal je skup ali tamo barem znaš da će ti hrana i sve ostalo bit vrhunski. ako rezerviraš na petak onda je jeftinije, u skoro svim restoranima.
jane1987
31.05.2012., 12:39
Sale u Karlovcu:
Avium- nije najpovoljnija cijena, hrana solidna, prostor si vidjela
Srakovčić- preskupo, često i loši komentari na hranu, lijepa lokacija
Panorama- loše rasporeden prostor za svadbe, hrana i cijena neprovjerene
Kristal- spada u skuplje, hrana dobra (velik, ali se pregraduje po potrebi)
La Mirage- povoljan, lijepa sala, korektna hrana
Dom HV- o njemu nazalost nista ne znam, jer so totalno zaboravili na njega kad smo obilazili sale
Malo van Karlovca:
Lovački rog/Domino- povoljan, super hrana, sala je starinski štih (ne znam sto ti se svida)
Žganjer (Jaškovo)- ne spada u najpovoljnije, hrana odlicna, sala prelijepa (moderna)
Roganac- cijena otprilike kao Žganjer, velik prostor (ne znam jel se pregraduje za manje svadbe
DP- povoljan, hrana odlična
Mrežnička kuća- isti vlasnik, za manje i dnevne svadbe
Ne znam jel trazite samo Karlovac ili moze i okolica, jer ste isli u Dolcevitu. U svakom slucaju, jedino Avium i La mirage su povoljni u gradu, a tko zna, probajte otici i u ove ostale, mozda se bas u neki od njih zaljubite :) sretno, ako imas jos kakvih pitanja, samo daj!
anđeo-s-rogićima
31.05.2012., 13:41
Curke, imam pitanje. Da li svi gosti jedu kod mlade nakon što dođu po nju, ili mladoženjini jedu kod njega pa ne kod mlade, ili njegovi jedu i kod njega i kod nje?? Ako se dogovori da svi jedu samo kod nje, to sve financira mlada ili se dijele troškovi...??? Imam malo "problema" s tim :/u
evo mene s friškim dojmovima..
ovak kod mene se na kraju skupilo u stanu 52oje ljudi, popilo s gro cuge a pojeo se brojkom i slovom JEDAN pladanj narezaka, kod dragog su se 2 i pol pladnja pojela....
kolača je i kod i kod drugih ostalo, a naručeno je za kod vakoga po 4 kg. e sad je pitanje koliko će ljudi bit kod vas...
meni su svi petrić restorani odlični.... e sad je samo pitanje koliko imaš ljudi... mi smo htjeli domino, ali nam je gazda reko da će nam se istopit stotinjak ljudi u toj saletini. i vidim sad po slikama na fejsu da su domino uredili, konačno ono drvo sa zida makli....
ahaaa...hvala vam...
...a dali znate kaj o la miragu??
...dvoumimo se između domina i la miraga...
...nikako se odlučit...:(
defitinitivno glasam onda za domino... puno bolja ponuda i klopa nego u la mirageu, i ne smrdi ti sala po kuhinji.
1. MIRŽE
2. ABSUM
3. PEKARU MUS
4. MARLUKS
5. MONIKA
mi imali sada od musa, presavršeni su... i torta i kolači.. same pohvale
Čula sam da u absumu nisu baš dobri kolači, svi su istog okusa...a hvale svi pekaru mus...i probala sam kolače od njih, prefini su, i vidi se da su domaći, kila je 65 kn...i u miržeu su isto dobri, al su i skupi, neznam sada koliko točno...tako sam čula...nadam se da sam bar nešto pomogla :mig:
:cerek::cerek: eto sve rečeno...
e sad da napišem i ukupan dojam....
dakle, mi smo u petak sad imali u lovačkom... bilo je presavršeno i ponovila bih svaki vikend ovakav dernek. plesali smo cijelu noć, bend je bio presavršen i svi su ljudi oduševljeni...
meni je bio nešto malo drugačiji, jer nije bilo onog umaka od gljiva već je bila špikana junetina u lovačkom umaku :klopa: i to je sve oduševilo kao i govedina s povrćem i hrenom poslije juhe...
velika maja
31.05.2012., 14:16
veliki pozdav anđele! Čestitam!
baš mi je drago da ti je sve prošlo super. ja evo brojim još 2 mjeseca i svaki dan sve više uzbuđena. imam svadbu isto kod petrića ali u dominu, bit će nas puno. baš mi je drago kaj pišeš lijepe komentare vezano za hranu, ja sam isto planirala uzet taj menu, a i kolači će bit pekara mus.
nego imam pitanje, jel zna netko gdje ima u karlovcu ili okolici za kupit lijepe bijele balerinke?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.