View Full Version : Sve za vjenčanje u Karlovcu
anđeo-s-rogićima
31.05.2012., 14:55
ja sam u deichmeinu uzela. i na čim sam došla u salu obula tenisice. tak da će snimka prvog plesa bit urnebes hahahahahahahah
i smo kod musa imali :klopa:
cloey 19
31.05.2012., 22:04
udajem se za mjesec dana i upravo nam mrežnička kuća otkazala, uletila im inspekcija i šta sad!!!!!!
Uh...Sada vam je svadba kod srakovčića jel ?
jane1987
01.06.2012., 13:07
Znaci fini su u Musu? to sam vec cula, ti si sad friska, pa jel znas jel oni rade i one casice male s kremama i to za slatki stol?
Htjela bi da je to i fino, a ne samo da lijepo izgleda ko u Absumu :kava:
karlovcanka27
01.06.2012., 15:32
Znaci fini su u Musu? to sam vec cula, ti si sad friska, pa jel znas jel oni rade i one casice male s kremama i to za slatki stol?
Htjela bi da je to i fino, a ne samo da lijepo izgleda ko u Absumu :kava:
sad su jedni imali umjesto torte te ludosti u čašicama i gosti su bili skroz nezadovoljni i puno je ostalo
karlovcanka27
01.06.2012., 15:38
Gdje uzimate kolače u KLC?
Molim dojmove i cijene za :
1. MIRŽE
2. ABSUM
3. PEKARU MUS
4. MARLUKS
5. MONIKA
ima li još negdje klc i okolica dobrih kolača?
može i na pp
thanx
MIRŽE - skuplji kolači (70kn/kg), torta 225 kn za 30 osoba, fini kolači i torte
MUS neznam cijene ali su fini kolači
ABSUM nesto jeftiniji, torta 10 kn/osoba, ali su loši kolači, ja sad bila na svadbi, nemaju okusa, suhi...
pekara MONIKA super torte, neznam za kolače
MARLUKS - ima na fejsu,iuga Rese, 60 ili 70 kn/kg , kazu da su dobri
na ILOVCU jedna slasticarna, 70kn/kg, torta 10kn/osoba
velika maja
03.06.2012., 10:08
gdje ima u karlovcu za iznajmit onaj natpis DOBRO DOŠLI? našla sam u zg ali onda moram ić u zg samo zbog tog jedan dan da ga pokupim pa poslije još jedan dan da ga vratim. zato bi ga radije iznajmila u karlovcu, ali neznam gdje. molim pomoć, hvala.
anđeo-s-rogićima
03.06.2012., 12:48
mi smo plaćali 60kn/kg u musu...
a torta i kolači za salu su bili u cijeni sale.... ali mislim da cijene 250 kn tortu za 50 ljudi.. ako sam dobro zapamtila
kako se dođe do tog domina? to je negdje oko mahićna?
sad kad ste napisale pozitivne komentare, mislim da ćemo ići i tamo vidjeti.
što se tiče mirisa u sali, moram priznat da me to zabrinjava, u dolce viti mi je sala prekrasna, ali sve šta kuhaju odlazi u salu jer ih spaja isti hodnik (ili tako nešto). ista stvar je bila i u aviumu, e sad ne znam jel se to izlufta do dolaska gostiju..
lovački rog su svi nahvalili, i znam da je tamo super klopa, ali mi se ne sviđa taj starinski štih. srakovčić i kristal su preskupi.panorama je poprilična nepoznanica pa ne želim riskirati. za HV sam dobila negativne komentare na hranu, al terasa im je preje*** :) Mrežnička se zatvorila. UGl, sve me ovo traženje frustrira i svaki vikend odlazak do karlovca u obilazak sala, najrađe bi da doma pred kućom opalimo roštilj, pozovemo nabližu rodbinu i kumove i to je to!
:s
velika maja
16.06.2012., 14:27
kako se dođe do tog domina? to je negdje oko mahićna?
sad kad ste napisale pozitivne komentare, mislim da ćemo ići i tamo vidjeti.
što se tiče mirisa u sali, moram priznat da me to zabrinjava, u dolce viti mi je sala prekrasna, ali sve šta kuhaju odlazi u salu jer ih spaja isti hodnik (ili tako nešto). ista stvar je bila i u aviumu, e sad ne znam jel se to izlufta do dolaska gostiju..
lovački rog su svi nahvalili, i znam da je tamo super klopa, ali mi se ne sviđa taj starinski štih. srakovčić i kristal su preskupi.panorama je poprilična nepoznanica pa ne želim riskirati. za HV sam dobila negativne komentare na hranu, al terasa im je preje*** :) Mrežnička se zatvorila. UGl, sve me ovo traženje frustrira i svaki vikend odlazak do karlovca u obilazak sala, najrađe bi da doma pred kućom opalimo roštilj, pozovemo nabližu rodbinu i kumove i to je to!
:s
domino ti je u mahičnu uz cestu. ako ideš iz karlovca prođeš crkvu pa još malo naprijed s desne strane na zavoju, tamo kod one ljekarne, ako dođeš do prijelaza preko pruge, otišla si predaleko. ali ako misliš ić tamo nazovi prije petrića jer ako samo dođeš nećeš nikoga nać. u toj zgradi ispod je jedan kafić ali nije isti gazda. neku subotu kad imaju svadbu možeš doć i vidjet kako izgleda kad oni sve pripreme a prije nego dođu gosti, oko 18h. gazda je isti ko i od lovačkog pa su ti i iste cijene i klopa i sva ponuda, samo je u dominu drugačiji ambijent i stane više ljudi.
anđeo-s-rogićima
16.06.2012., 20:41
tako je, ako imaš manje od 180 ljudi istopit će ti se u dominu...
zijanka
18.06.2012., 10:55
pozdrav curke (a i dečki ako ih ima),
planiramo svadbu iduće godine i HITNO trebamo neke (bilo dobre bilo loše) komentare na Avium (bivši aromas). :ne zna: jel itko bio tam na svadbi? kakva je klopa, jel dopunjavaju pladnjeve, kakvo im je vino... a dobrodošli su bilo kakvi savjeti gleda bukiranja sale (na što treba paziti i sl)
Ja sam bila u Aviumu na svadbi i krstitkama, bilo je super!
Sve sam pitala:cerek:
Cijene menu-a su od 35-40 eura, mogućnost dogovora za vlastite odojke i janjce, žesticu, mogućnost kombiniranja menu-a, priloga i glavnog jela,pa cijena ispadne jako pristupačna, imaju fine specijalitete od divljači i šumskih plodova, koji malo više koštaju:ne zna:
Nadopunjuju pladnjeve, vino je Vrbanek neki lokalni, skroz ok, Kutjevo....
Sala je jako lijepo i moderno uređena sa puno ogledala i zanimljivim stropom, kao i wc (mrak), imaju čak i invalidski:mig:
Konobari su jako pristupačni, ljubazni i uslužni
Za pušenje Imaju lijepu novu drvenu terasu, dječje igralište ispred, VIP prostoriju za presvlačenje i vlastito ogromno parkiralište.
Mladenci sami plaćaju ZAMP, navlake valjsda po dogovoru, ima na fejsu grupa "Restoran Avium" sa stvarno prekrasnim fotkama restorana dekoriranog od aranžerke, jako lijepih idejnih rješenja ima:) Imaju i okrugle stolove kao i normalne, one narandžaste zavjese skidaju kas su svadbe, šank je jako lijep kad je osvjetljen (preporučam), primaju narudžbe za iduće godine. Sve u svemu nama je bilo super, malo na krstitkama dosadno...previše starih ljudi i djece...:))
Marina1111
02.07.2012., 16:57
Cure, kada se najkasnije treba javiti u matični i što mi sve treba za tamo, koliko se plaća???
anđeo-s-rogićima
03.07.2012., 15:09
Cure, kada se najkasnije treba javiti u matični i što mi sve treba za tamo, koliko se plaća???
mi smo obavili nekih 35 dana prije.. mislim da je zakonski rok 30 ili 45 dana :misli:
ali progledaju kroz prste ako dođeš i 25 dana :D
treba ti 120 kn biljega i 20 kn keša.
s time da morate i ti i dragi ić jer se oboje potpisujete :mig:
karlovcanka27
09.07.2012., 17:00
Svadba je prošla super, iako nam je propala Mrežnička kuća(i gazda se pravio jadan i nije vratio duplu kaparu kako je trebao, čak nije niti piće platio nijednom koliko smo bili na dogovorima), našli smo drugi restoran - motel Dobra, oko 60 ljudi, savršen prostor, elegancija prostora za koju je zaslužna Renata Grubešić, odličan meni, odlična hrana, osoblje predobro i uslužno, imali smo kolače i tortu iz Mirže, savršeni! Imali smo DJ-a iz Zagreba, Brunu Belavića, predobar je bio, svi smo se prvi put susreli s tako nečim i svi gosti su bili preeezadovoljni sa svime. Budući je popis gostiju bio ranovrstan, od zagoraca do dalmatinaca, svi su oduševljeni i svakome preporučamo navedeno!!
Hvala svima !!!:cerek:
Hej ljudi.....Mene zanima kako ide sa pušenjem u sali, znam da se ne smije. Al opet sam čula priče da se može dog kako gdje....
Da li netko ima iskustva sa time, imamo puno pušača strastvenih od gostiju, pa me to zanima. Za lovački rog, tamo će biti svadba.
Emocionalka
17.07.2012., 21:26
Nisam iz Karlovca, ali ova informacija možda dobro dođe Karlovčankama. Pred 10 dana sam bila u Karlovcu i od restorana Kristal smo krenuli na rafting na Mrežnicu (donji tok) i po putu sam vidjela natpis na salonu vjenčanica da se vjenčanice prodaju po 1000kn. Iskreno, pojma nemam koja je to ulica bila jer u Karlovac dođem jednom u 5 godina, ali zamijetila sam kroz bus pa sad ostavljam na vama da istražite.
Nadam se da sam bila barem od neke male pomoći. Sretno u organizaciji svadbenog dana!!!!! :)
lavica89
18.07.2012., 07:04
Vidjela sam i ja taj natpis... samo ja sam već odavno rezervirala haljinu :-D...
Taj salon je tamo prije kružnog toka kako se ide do bolnice na Švarču... Nije Eternity..i nije Sposa...
Nije na onoj strani di su ova dva salona koja sam navela, nego na suprotnoj...a nemogu se sad sjetit kak se salon zove...
Uglavnom, mislim da su samo ta tri tamo u tom pravcu pa sad ovaj treći je taj :-)..
Nadam se da sam pomogla kolko-tolko :-S
Studio-Snimak
18.07.2012., 09:47
Madona :-)
velika maja
18.07.2012., 12:22
Hej ljudi.....Mene zanima kako ide sa pušenjem u sali, znam da se ne smije. Al opet sam čula priče da se može dog kako gdje....
Da li netko ima iskustva sa time, imamo puno pušača strastvenih od gostiju, pa me to zanima. Za lovački rog, tamo će biti svadba.
mislim da se u lovačkom može pušit, naravno nakon večere, pogotovo ako ti spoje onaj dio koji je inače terasa ali ga zatvore da se dobije veći prostor, mislim da se onda tu može pušit. ali nisam 100% sigurna, najbolje da njih pitaš.
Marina1111
23.07.2012., 10:42
Trebam savjet. Uglavnom dragi i ja ćemo prvi ples plesati na pjesmu Ljubav jedina od Michaela Starčevića ne znam jeste ju ikada čule pa evo linka http://www.youtube.com/watch?v=vgWuiDYbAC4
Zanima me što mislite o pjesmi?? Eh da i ja bi rado kada bi se dok mi plešemo prvi ples ugasila sva svjetla u sali i da svi gosti zapale prskalice, ali ne znam dali one jako dime i hoće li onda cijela sala biti dupke puna dimom. I te obične prskalice traju nekig 40 sekundi a ples će naravno trajati duže pa je li onda glupo da se nakon 40 sekundi upale svjetla??? Ili da samo par mojih frendica stane u krug oko nas sa divovskim prskalicama koje traju 2 minute?? Šta kažete??
Pozdrav svima,
Trebao bih preporuku za lokacije za fotografiranje mladenaca u Dugoj Resi i okolici (nije problem i otići malo dalje ako je lokacija dobra).
Trenutno znam za Ljubavni otok na ulazu u Belaviće, ali bih trebao još par lokacija. :)
zvrkasta
10.08.2012., 10:29
Jel ima tko iskustva sa svadbomu restoranu Zrinski, tamo u Domu HV? Koliko ljudi stane? Jel istina da možeš imati dosta svoje hrane??
anđeo-s-rogićima
14.08.2012., 21:15
kod svakog možeš imati svoje što poželiš...
zvrkasta
04.09.2012., 23:09
Jel ima tko iskustva s restoranom Mirna dolina u Draganiću?
Znam da je nekome tamo nestalo struje na svadbi i nisu popravili 4 sata, bilo je romantično, uz svijeće.. .)
RabidXPanic
05.09.2012., 00:01
Eto, svadba od frendice je iza mene. Uglavnom, bilo je savršeno (osim što je padala kiša, ali nakraju se pokazalo da je i to bilo u neku ruku dobro).
Svadba je bila u Srakovčiću, predivno je bilo, hrana je izvrsna (nije bezveze u top 100 restorana u Hrvatskoj) - švedski stol, bilo je svega i svačega, torta izvrsna, kolači (cupcakesi, macaronsi i još neki iz slastičarne Fancy Cakes iz Zagreba, ostalo iz Velike Gorice), gulaš od divljači, janjetina i odojak, standardno... Vino Vrbanek, odlično je (ne boli glava drugi dan :)), svirali Chocolate Nipples, slikao Fajt i još jedna djevojka iz Zagreba Karmen Oblak Photography (http://www.facebook.com/pages/Oblak-Photography/293453376363), šminkala Buga (http://www.facebook.com/buga.druzinec/) (ako nekoga zanima, odlično radi), frizura Dinka iz Blue Glamour (http://www.facebook.com/pages/Frizerski-studio-Blue-Glamour-/286928971352620)...
Izvrsna zabava do sitnih sati, još uvijek zbrajam dojmove :D
anđeo-s-rogićima
07.09.2012., 16:31
aaa vidla sam fotke.. luda svadba skroz :rofl:
i totalno ne tipična..
i nas su fajt i šančić slikali :mig:
definitivno mi najbolje rade u gradu jer ne peglaju slike i tako sve prirodno zgleda
RabidXPanic
07.09.2012., 23:00
aaa vidla sam fotke.. luda svadba skroz :rofl:
i totalno ne tipična..
i nas su fajt i šančić slikali :mig:
definitivno mi najbolje rade u gradu jer ne peglaju slike i tako sve prirodno zgleda
Dobro, ove fotke koje si vidjela nisu "službene", to su od frendice jedne... Ali da, to nije bila svadba, to je bio koncert :D
LAVICA5
22.09.2012., 20:59
pozdrav svima,
jel mi može još netko reći iskustva s kolačima absum jer mi je čudno da nisu dobri kako kaže karlovčanka 27, uvijek ih kupujem u konzumu i fini su,
pozdrav iz Rijeke
Evil-smile
28.09.2012., 16:05
meni su isto koma njihovi kolači, na nemalo svadbi i općenito priredbi sam ih jela i nisu mi baš.
pekara mus trenutno ima najbolje kolače.. sad ćemo vidjeti do kada
Danijela8
16.10.2012., 10:54
Da li je netko imao svadbu na Rogancu ili bio na takvoj (u zadnjih godinu dana) a da nije bilo navlaka na stolcima? Puno mi je 2 eura, a stolci im čak i nisu loši...
ninnochka
20.11.2012., 13:22
Bila bih vam jako zahvalna da mi napišete malo više informacija o Kristalu...sve sam stranice prešla, pišu samo okvirne cijene, itd...ako je netko imao tamo svadbu podijelite svoja iskustva...hvala
jane1987
24.11.2012., 12:49
Hej, curke koje su se udavale u Trojstvu, koja je procedura koja se treba obaviti prije vjencanja osim zarucnickog tecaja na Dubovcu? Cujem da su dosta rigorozni (dodatni sastanci i razgovori sa svecenikom i doktorima prije vjencanja, raznorazne zabrane itd), pa me zanimaju iskustva iz prve ruke ako bi neka htjela podijeliti? Hvalaaa
crazyAndLikeIt
06.01.2013., 19:46
Bila bih vam jako zahvalna da mi napišete malo više informacija o Kristalu...sve sam stranice prešla, pišu samo okvirne cijene, itd...ako je netko imao tamo svadbu podijelite svoja iskustva...hvala
za cijene ti je najbolje kontaktirati restoran jer imaju različite menije i o tome ovisi koja će biti cijena
Evil-smile
12.01.2013., 17:46
Da li je netko imao svadbu na Rogancu ili bio na takvoj (u zadnjih godinu dana) a da nije bilo navlaka na stolcima? Puno mi je 2 eura, a stolci im čak i nisu loši...
mislim da su ti petkom u većini restaća navlake gratis
meni su ružne svadbe bez navlaki.. izgleda mi ko vatrigasna zabava onda
Hej, curke koje su se udavale u Trojstvu, koja je procedura koja se treba obaviti prije vjencanja osim zarucnickog tecaja na Dubovcu? Cujem da su dosta rigorozni (dodatni sastanci i razgovori sa svecenikom i doktorima prije vjencanja, raznorazne zabrane itd), pa me zanimaju iskustva iz prve ruke ako bi neka htjela podijeliti? Hvalaaa
Ma stjeraj tog popa u rodno mjesto kao i svi ostali i onda ce popustit s tim sranjima... Nije normalan sto ZAHTIJEVA! U zivotu nisam upoznao goreg svecenika od njega...vecina frendova je tako postupila i nisu imali problema.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Felicia
13.01.2013., 13:45
Bok, nova sam ovdje.
Da li bi mi netko mogao preporučiti dj-a iz Karlovca?
Hvala!
crazyAndLikeIt
28.01.2013., 20:01
jel zna netko gdje bi se mogle probati torte i kolači od musa? ima li neki birc njihove kolače, slastičarnica nešto? čula sam da su oni ok, ali želim probati
studentica22
05.02.2013., 11:22
Drage cure, da li neka od vas zna kako je u restoranu Mirna u Karlovcu-riblji restoran?
Da li znate kako je tamo na vjenčanjima i da li uopće preporučate to mjesto?
juanita111
18.04.2013., 13:00
Vidim da je zamrla tema o karlovačkim vjenačanjima, ali pokušat ću: možete mi preporučiti dobar bend iz KA i okolice za svirku na svadbi, rapertoar sve i svašta??
volverine
20.04.2013., 12:58
meni isto treba i bend i pratnja iz ka i okolice. molim preporuke :)
i zanima me koga uzet za fotografiranje i snimanje, znam za Anđelu i za Koranu sto se fotki tice, ali volio bih cut jos misljenja, a za snimanje stvarno ne znam nikog :ne zna:
khm khm
03.05.2013., 16:09
Cure, može preporuka za šminkericu koja je voljna doći doma (nekih 40 km od Karlovca)? I naravno, cijenu?
Hm, ne znam niti jedan bend iz Karlovca, ali znam za par njih iz Slavnonije i Vojvodine koji putuju po cijeloj Hrvatskoj i okolnim državama.
Jako su dobri:
- TS Ringišpil iz okolice Vinkovaca (mladi dečki, jako dobri, no ne znam cijene)
- Tamburaški orkestar Mesečina iz Sombora (bivši članovi Fijakera, dosta povoljno sviraju, svadba oko 1300 eura za Zagreb, jako dobri) i
- Fijaker iz Osijeka (izdali su i CD, pa mislim da su preskupi, ali provjerite)
i zanima me koga uzet za fotografiranje i snimanje, znam za Anđelu i za Koranu sto se fotki tice, ali volio bih cut jos misljenja, a za snimanje stvarno ne znam nikog :ne zna:
crazyAndLikeIt
20.05.2013., 15:33
što se snimanja tiče znam da je studio Filip dobar. za bend ovisi kakvu bi glazbu htio
uciteljica
21.05.2013., 21:58
Imas i Studio Snimak, rade i fotografiranje i snimanje, pa si pogledaj i njih :-)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.