View Full Version : 4. pretkolo EL, uzvrat: FC Unirea Urziceni - Hajduk Split 1:1
st sonic
23.08.2010., 18:10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/f/f9/FC_Unirea_Urziceni.png vs http://i43.tinypic.com/15nlta9.gif
FC Unirea Urziceni - Hajduk Split
četvrtak, 26.8.2010. 19:30 h
Bukurešt, Steaua Stadium (28.000)
http://img155.imageshack.us/img155/4515/steauamain.jpg
U četvrtak Hajduk traži prolaz u EL preko rumunjske Uniree protiv koje je na domaćem terenu upisao pobjedu izvrsnim rezultatom 4:1. Strijelci su bili Ibričić (2 gola), Brkljača i Čop. U prvom poluvremenu gdje je Unirea pokazala da su ipak čvrsta momčad unatoč špekulacijama, Hajduk je došao do izjednačenja, a u drugom poluvremenu oduševio ofenzivnom igrom s dosta prilika te zasluženo pobijedio.
Još se ne zna točna postava koja će istrčati na teren, pretpostavljam da će Špaco krenit nešto defenzivnije, pa dok ide dobro je...
Iako se ne treba previše povuć, uz blagi oprez naše su prednosti kontra napadi, koji su za rumunje ujedno i najveća opasnost. Na popisu ozljeđenih igrača još se nalaze Marin Ljubičić i Jurica Buljat, a sudeći prema zadnjim minutama utakmice u Splitu, koje je Strinić proveo šepajući, nebi bilo iznenađenje da propusti uzvrat. Nadan se da neće bit tako...
A šta se njih tiče, doli je šou, ja mislin da oni neznaju ko će u četvrtak još bit u klubu a kamoli istrčat na teren :rofl:
Uzimajući u obzir statistike koje govore u korist Hajduka, u uzvratu ne bi trebalo bit većih problema. Hajduk je od zadnjih 6 utakmica izborio 5 pobjeda i 1 remi uz 20 postignutih pogodaka, a Unirea je ubilježila 4 poraza i 2 remija uz 1 postignuti pogodak. Točnije od 7 golova koje je primila u zadnjih 6 utakmica, Hajduk je Unirei zabio 4 :D Opreza nikad dosta, ali ipak sam optimist i vjerujem da ćemo na kraju večeri slavit :top: Ako dobrom Subi opet ne "ispadne čep sa kopačke" :mig: :D
Prijenos utakmice se može pogledat na drugom programu HRT-a s početkom u 19:25 h (opoštenili se ovi nešto u zadnje vrime :rofl:)
Forza Hajduk Split !!! http://www.bilikantun.net/forum/images/smilies/icon_torca_2.gif
Ako ovo ispustimo onda smo mega debili:)
Ovo ispustit bi bilo gore nego Debrecen + Shelbourne + Žilina skupa:mad:
Ajmo Bijeli:cerek:
Maverick_
23.08.2010., 18:20
20 za nas, uz par briljantnih Subašićevih obrana
tommi91
23.08.2010., 18:21
pa dobro ne bi trebalo biti previše problema. a može li mi netko objasnit kako će hajduk stajati za daljnje kvalifikacije ako pobijedi unireu
na kladionici 3.30 na Hajduka, ja uzimam :)
st sonic
23.08.2010., 18:23
na kladionici 3.30 na Hajduka, ja uzimam :)
3,50 na supersporta. I ja isto :)
Clint Eastwood
23.08.2010., 18:54
3,50 na supersporta. I ja isto :)
znaju u supersporta da se špaco boji staviti napadača u prvu postavu na gostujućoj utakmici. :rofl:
Luyindula
23.08.2010., 20:10
NAKON što je Unirea objavila da će rasprodati igrače, krenula je i u rasprodaju ulaznica za utakmicu s Hajdukom. Iz rumunjskog kluba objavili su cijene karata, a prodavat će ih za bagatelu.
Najjeftinija ulaznica za tribine iza gola (sjever i jug) stoji nevjerojatnih pet rumunjskih leija, što je tek nešto više od osam kuna! Na toj tribini su smješteni i gostujući navijači, odnosno Torcida. Za usporedbu, gostujuće ulaznice za utakmicu Dinamo Bukurešt - Hajduk stajale su sedam eura.
Puno skuplje nisu ni karte za ostale tribine na Steauinu stadionu. Zapad je 15 levija, što je oko 25 kuna, dok ulaznica za istok košta 10 levija, odnosno 15 kuna.
Torcidi je istekla zabrana europskih gostovanja i najavljivalo se da će čak pet tisuća Hajdukovih navijača ići u Bukurešt. No, odziv je puno manji, a razlog je paprena cijena zrakoplovne karte - čak tri tisuće kuna. Primjera radi, za tri tisuće kuna može se kupiti 375 karata za utakmicu.
http://i38.tinypic.com/2eaij4x.jpg
kevin80
23.08.2010., 20:35
Ako ovo ispustimo onda smo mega debili:)
Ovo ispustit bi bilo gore nego Debrecen + Shelbourne + Žilina skupa:mad:
Ajmo Bijeli:cerek:
Toliko serete po toj Žilini a ljudi će igrati Ligu prvaka, nisu uopće loša momčad a to šta si mi utvaramo da smo nogometna velesila to je druga stvar. Povijest klubova nema veze sa današnjim stanjem, po tome bi Hajduk svake godine treba igrat Ligu prvaka.
Toliko serete po toj Žilini a ljudi će igrati Ligu prvaka, nisu uopće loša momčad a to šta si mi utvaramo da smo nogometna velesila to je druga stvar. Povijest klubova nema veze sa današnjim stanjem, po tome bi Hajduk svake godine treba igrat Ligu prvaka.
Boli me k šta će igrat, lani su bili seoska ekipa zrela za ispadanje, a ispali nisu samo zato šta je Hajduk bija još seljačkija ekipa:kava:
I ne serem ja po protivnicima, uglavnom sere po Hajduku, odnosno dojmu koji ostave. Ispalo se i od Rome recimo pa niko nije sra, al nakon onoga lani moraš srat... Tamo odigrat ka pička, al eto, vratit nekih 1:1 pa u međuvremenu smijenit (ida je otkaz ubiti, al nebitno) trenera, a doma branit 1:1 radeći u 60 minuti izmjenu napadača za defanzivnog veznog?!
Žilina nije Hajdukova sramota, jer naša liga nije ništa jača od Slovačke, ali da smo ispali papci, jesmo...
i btw. baš si pravog naša za moraliziranje o podcjenjivanju drugih, a uzdizanju svojih:facepalm:
unirea 1:1 kod brasova koji je solidna ekipa.
kevin80
23.08.2010., 21:17
Boli me k šta će igrat, lani su bili seoska ekipa zrela za ispadanje, a ispali nisu samo zato šta je Hajduk bija još seljačkija ekipa:kava:
I ne serem ja po protivnicima, uglavnom sere po Hajduku, odnosno dojmu koji ostave. Ispalo se i od Rome recimo pa niko nije sra, al nakon onoga lani moraš srat... Tamo odigrat ka pička, al eto, vratit nekih 1:1 pa u međuvremenu smijenit (ida je otkaz ubiti, al nebitno) trenera, a doma branit 1:1 radeći u 60 minuti izmjenu napadača za defanzivnog veznog?!
Žilina nije Hajdukova sramota, jer naša liga nije ništa jača od Slovačke, ali da smo ispali papci, jesmo...
i btw. baš si pravog naša za moraliziranje o podcjenjivanju drugih, a uzdizanju svojih:facepalm:
Nisan ti se naša moralizirat nego ti samo kažen. U sezoni 2008/2009 igrali su Ligu Uefe ove Ligu Prvaka 90% znači u 3 godine igraju zimu u Europi i nemožeš onda reć da su seljačka momčad i zadržali su gotovo sve igrače od prošle godine. Slažen se da je sramota ispast na onakav način ali Hajduk do ove sezone nije bia zrela ekipa za Europu, a također se slažen da bi ispadanje od uniree nakon 4-1 doma bilo veća sramota i od Debrecena i Shelbournea skupa.:top:
hajduk ce se stediti tako da ce biti nekih mrsavih 1:1 :kava:
kevin80
23.08.2010., 21:36
hajduk ce se stediti tako da ce biti nekih mrsavih 1:1 :kava:
Bude li se štedia izgubit će i bit na rubu eliminaciju. Mislin da će igrat oprezno ali ne previše jer po mom mišljenju teba tamo dat gol inače bi moglo bit papra pogotovo ako subašić izvadi asa iz rukava:cerek:Teško je doć si mišljuda se samo braniš jer ako dobiješ gol u prvih po ure cila ti se koncepcija raspada i nemoš okrenit utakmicu u svoju korist jer se jednostavno nisi pripremia na igru. Triba odigrat normalnu utakmicu i tada nem,a šanse da nas prođu:top:
Michael Collins
23.08.2010., 21:55
Bio sam danas na kavi,i svi moji frendovi i Dinamovci i Hajdukovci ne žele ni čuti išta osim "ma gotvoo je,već smo prošli",a ja kažem da bi moglo biti svašta...
Bio sam danas na kavi,i svi moji frendovi i Dinamovci i Hajdukovci ne žele ni čuti išta osim "ma gotvoo je,već smo prošli",a ja kažem da bi moglo biti svašta...
Slabi su ti prijatelji:D Ko god navija za Hajduk duže od 2 godine zna da je Hajduk na sve sposoban:D:D
tko sudi :)
Švicarac Claudiio Circhetti
jel se brišu kartoni nakon ulaska u skupine? Ako ne nije dobro, pola ekipe nam ima žuti uključujući i Ibru:D
Nadam se da je Suba ispuco sve svoje bisere za ovu sezonu, i da se necu morat hvatat za glavu svaki put kad neko opuca sa 30+ metara. :kava:
Isto tako se nadam da nece bit nikakve pirje pickematerine, nego da ce igrat jednostavno - normalno.
Nadam se da ce bit dovoljno pametni da ne rade glupe i ostre prekrsaje i da nece zaradit glupe zute kartone. Pogotovo Ibro. :moli:
ako ovo zajebu stvarno su debili. :kava:
@MEP, kartoni mislim da se brisu, ali ako u ovoj neko dobije drugi zuti, nece moci igrat prvu u skupini.
Ne brišu se kartoni.
ne? A jebemu. :facepalm:
ne znam gdje sam onda cuo da se brisu.
Michael Collins
23.08.2010., 22:54
Slabi su ti prijatelji:D Ko god navija za Hajduk duže od 2 godine zna da je Hajduk na sve sposoban:D:D
Hej,hej,nećemo po jaranima :D
No zapravo moje frendove Hajdukovce,kao i dečke s faksa,uhvatila je euforija,prvi puta nakon dosta vremena, jedino je konstantan strah da će ovi prodati Ibru uskoro...
Galijun
23.08.2010., 23:24
Hej,hej,nećemo po jaranima :D
No zapravo moje frendove Hajdukovce,kao i dečke s faksa,uhvatila je euforija,prvi puta nakon dosta vremena, jedino je konstantan strah da će ovi prodati Ibru uskoro...
Trebaš vidjet mog frenda, Dinamovca....oko 5:1 vs Kopra lik vrišti kako će Dinamo ubit sve, gazit, etc....onda ispadnu od Sheriffa i jebe mater svima...onda igramo 1:1 sa Slovacima i veli da smo najjadniji narod na planeti jer ne možemo jebene Slovake dobit...ali on ne podržava bojkot nego želi ić 'podržat dečke'....mislim si ja....:facepalm:....tipičan Hrvat...
Proud to be
23.08.2010., 23:25
Utakmicu trebaju najozbiljnije shvatiti, odigrano je tek 50% susreta, ali čisto sumnjam da su ovi sposobni pobjedit s 3:0. Sve osim toga je dobro. (doduše, još manje sam vjerovao da će Hajduk s 3:0 dobit Dinamo B.:ne zna:)
Samo ih ne podcjeniti
Prufrock
23.08.2010., 23:48
Primimo rani gol, onda čuvamo 1-0 i tamo negdi u 80. primamo drugi za 2-0 i onda imamo deset minuta pakla i onda se probudim.
sesvečan
24.08.2010., 01:27
bit će X2, u HL 1.65...i'll take it :ne zna:
Yurinov
24.08.2010., 01:55
1:2, anas zabija, davno nije :kava:
Dobar članka Jurišića
http://www.sportnet.hr/vijesti/402497/juris/oprez-hajduk-nikad-nije-sacuvao-41
Iako mislim da baš ovoliki oprez nije potreban, igrači su već 2 utakmice zaredom pokazali da su ozbiljni, da nisu podlegli euforiji, da nisu nasjeli na priče da će nam prva utakmica bit laka, a da na drugu možemo doć s rezervama... Ljudi se više boje Hajduka radi svih rezultata iz prošlosti, nego šta je strah opravdan.
4:1 teško možemo izgubit i ako ne uđemo 100% u utakmicu, iako bi svakako trebalo iodigrat pravu i mušku utakmicu, em radi koeficijenta, em radi sebe, jer nismo imali priliku zadnjih godina često igrat Europu i bilo bi neozbiljno protiv protivnika kojeg se može dobit ić odigrat nekakvih 2:0, pa proć sa 4:3:rolleyes:
Uostalom nećemo se valjda čuvat za HNL i RNK Split? Melji:kava:
late bloomer
24.08.2010., 15:36
jebiga, treba igrati pravi nogomet 180 min tjedno...
nego, koliko su koštale ulaznice ako je prihod 2,6 milijuna kn (35 tisuća gledatelja = prosjek nekih osamdesetak kn niti?)? čujem da se sjedilo i po prolazima...
pere se pare. :kava:
nerazzurri
24.08.2010., 15:38
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/exclusiv-rusescu-apostol-si-frunza-au-semnat-cu-astra-7037266
Koliko san skužija Apostol i Frunza potpisali za Astru, ali će im se pridružiti tek nakon Hajduka.
Može im pucat krasan kuratz onda za rezultat u četvrtak :D
jebiga, treba igrati pravi nogomet 180 min tjedno...
nego, koliko su koštale ulaznice ako je prihod 2,6 milijuna kn (35 tisuća gledatelja = prosjek nekih osamdesetak kn niti?)? čujem da se sjedilo i po prolazima...
pere se pare. :kava:
Od 50 do 130 mislin, je, prosjek je cirka 70-80 kn. A po prolazima se sidilo ne radi toga šta se prodalo više karata, nego zato šta će svit radije sidit na prolazu centralno nego ić tražit svoje misto koje je tmao negdi zabačeno:D A i ljudi uđu svakako, ovaj zna ovoga na vratima, ovaj mu da 20 kn, ovaj na kartu pusti dvojicu, ovaj.... neću sad otkrivat sve trikove, uglavnon prodano je malo manje od 35k karata, al bilo je sigurno 40k ljudi
Upitan prijenos iz Bukurešta
"Događa se to da je Unirea klub u raspadu. Agencija Sportfive koja je vlasnik prava njihovih utakmica, jučer nas je obavijestila da ne uspijeva stupiti u kontakt s klubom i da ne znaju hoće li moći osigurati prijenos iz Rumunjske."
Primimo rani gol, onda čuvamo 1-0 i tamo negdi u 80. primamo drugi za 2-0 i onda imamo deset minuta pakla i onda se probudim.
I ja se nekako bojim toga jer jbg to smo mi Hrvati,bilo igrao il Dinamo il Hajduk ovakve situacije su nerjetke nazalost :kava:
Ali treba biti optimist jer Hajduk ako odigra 60% onog sto je odigrao na Poljudu prolazi a i jaca su momcad od Rumunja.A i cujem citam po netu i vidim da ce imati podrsku od cak 5 000 navijaca tak da ce i to biti vazni faktor nekako mi najvise mirisi na poraz Hajduka od 2:1 ili remi :mig:
kuzma2222
24.08.2010., 16:09
I ja se nekako bojim toga jer jbg to smo mi Hrvati,bilo igrao il Dinamo il Hajduk ovakve situacije su nerjetke nazalost :kava:
Ali treba biti optimist jer Hajduk ako odigra 60% onog sto je odigrao na Poljudu prolazi a i jaca su momcad od Rumunja.A i cujem citam po netu i vidim da ce imati podrsku od cak 5 000 navijaca tak da ce i to biti vazni faktor nekako mi najvise mirisi na poraz Hajduka od 2:1 ili remi :mig:
Ne brinite se,bog čuva pijance i budale,a Svaguša je jedno i drugo:kava:
Ne brinite se,bog čuva pijance i budale,a Svaguša je jedno i drugo:kava:
:rofl: sad mi je tek jasno kako smo uopce uspili proc bukurest :rofl:
Yurinov
24.08.2010., 18:15
hajduk i prijenosi - sapunica :rofl:
st sonic
24.08.2010., 19:06
hajduk i prijenosi - sapunica :rofl:
HRT je danas "skinia" Hajduka s rasporeda za četvrtak, a jučer je uredno pisalo da je prijenos u 19:25
Na kraju nećemo ni moć gledat utakmicu :eek:
http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2010-08-26
Maverick_
24.08.2010., 20:38
HRT je danas "skinia" Hajduka s rasporeda za četvrtak, a jučer je uredno pisalo da je prijenos u 19:25
Na kraju nećemo ni moć gledat utakmicu :eek:
http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2010-08-26
Na teletekstu str 328 piše da ima prijenosa
st sonic
24.08.2010., 20:48
Na teletekstu str 328 piše da ima prijenosa
a pisalo je i jučer na ovom linku, u rasporedu za četvrtak, danas vidim da su makli. Znači nešto se dešava i nije sigurno da ćemo imat prijenos...
balkanski pastuh
25.08.2010., 00:30
Pozdrav braćo Dalmatinci :D
Nego, ovo je sezona s puno preokreta, i preokretu bliskih rezultata. :kava:
stoga, pamet u glavu četvrtak i puno sreće :Pop:
MikiMish
25.08.2010., 01:29
a pisalo je i jučer na ovom linku, u rasporedu za četvrtak, danas vidim da su makli. Znači nešto se dešava i nije sigurno da ćemo imat prijenos...
Iz HRT-a tvrde da agencija koja ima prava prijenosa iz rumunjske (sportfive) s kojom je HRT sve dogovorio :ne zna: tvrdi da im se u Unirei nitko ne javlja ....
st sonic
25.08.2010., 01:38
Iz HRT-a tvrde da agencija koja ima prava prijenosa iz rumunjske (sportfive) s kojom je HRT sve dogovorio :ne zna: tvrdi da im se u Unirei nitko ne javlja ....
kmice nemaju za platit telefon :ne zna:
MikiMish
25.08.2010., 01:41
kmice nemaju za platit telefon :ne zna:
opet neka spika da su u tolikom rasulu da se ne zna ko pije a ko plaća ....
Rasprodaja u Unirei je započela. Četvorica igrača rumunjskog doprvaka danas su dogovorila transfere, no ipak prekasno da bi se i Hajduk okoristio slabljenjem snaga kluba iz Urzicenija...
Rasprodaja igrača u Unirei bila je pitanje dana, a danas je i službeno započela. Iulian Apostol, Raul Rusescu i strijelac jedinog pogotka za Unireu na Poljudu Sorin Frunza danas su dogovorili prijelaz u redove rumunjskog prvoligaša Astre iz Ploestija.
Istovremeno - iz Steaue je potvrđeno da se u njihove redove seli prvi napadač Uniree Marius Bilasco, a vrlo vjerojatno će njegovim stopama krenuti i kapetan George Galamaz, te Argentinac Pablo Brandan.
Nažalost po Hajduk - sva četvorica igrača odradit će svoj oproštajni nastup protiv Hajduka u četvrtak, a tek od petka se moraju staviti na raspolaganje svojim novim poslodavcima. Nadajmo se da njihov posljednji nastup za Unireu neće biti "labuđi pjev", nego "čavao u lijes" kluba koji će nove odlaske doživjeti već narednog vikenda, bez obzira kako završio uzvrat s Hajdukom.
Neka odigraju ka Gabrić protiv Žiline nakon dogovorenog transfera u Trabzon i sve 5 :kava:
MikiMish
25.08.2010., 01:49
Neka odigraju ka Gabrić protiv Žiline nakon dogovorenog transfera u Trabzon i sve 5 :kava:
Meni je draže da igraju ... barem znamo šta nas čeka ... iako sad neće više biti opterećeni pa nas možda to natjera na oprez ... nikako ne bi htjeli da proigraju od zadovoljstva ....
barem nije došla neka potpuno nova momčad željna dokazivanja i prodaje ... a da mi i ne znamo tko su ni kako igraju ....
Meni je draže da igraju ... barem znamo šta nas čeka ... iako sad neće više biti opterećeni pa nas možda to natjera na oprez ... nikako ne bi htjeli da proigraju od zadovoljstva ....
barem nije došla neka potpuno nova momčad željna dokazivanja i prodaje ... a da mi i ne znamo tko su ni kako igraju ....
Nisi me povata šta sam tija reć :D Iša san na to da će štedit svoje noge kako im se ne bi desila kakva ozljeda prije odlaska u novi klub :kava:
MikiMish
25.08.2010., 02:02
Nisi me povata šta sam tija reć :D Iša san na to da će štedit svoje noge kako im se ne bi desila kakva ozljeda prije odlaska u novi klub :kava:
još jedan razlog što je bolje da igraju u četvrtak :top:
st sonic
25.08.2010., 02:09
a kvota na ajduka još stoji 3,50 :) sad me mami da opalin stoju ili 2. Šta da kažen, virujen u naše luđake, to san govoria i za prošlu utakmicu :mig:
MikiMish
25.08.2010., 02:13
a kvota na ajduka još stoji 3,50 :) sad me mami da opalin stoju ili 2. Šta da kažen, virujen u naše luđake, to san govoria i za prošlu utakmicu :mig:
a ne znam baš radije pogledaj neki X a čujem da bi i X2 mogla bit dobra kvota ... nisam provjeravao:ne zna:
sesvečan
25.08.2010., 02:38
mene je strah Šubašića na golu, ako prime pacerski gol, sve je moguće :ne zna:
MikiMish
25.08.2010., 02:47
mene je strah Šubašića na golu, ako prime pacerski gol, sve je moguće :ne zna:
ma dobro ne može valjda 3 .. :ne zna:
sesvečan
25.08.2010., 02:51
ma dobro ne može valjda 3 .. :ne zna:
pa ne mora tri, dosta da je prvi, i odma postane nesiguran, nikad neznaš :ne zna:
Hildegard
25.08.2010., 02:51
Istraumatiziran kao i svaki navijač Hajduka proteklih godina, bez obzira na euforiju i dobre utakmice naših u zadnje vrijeme, ne mogu se otet strahu da naši to neće na kraju završit jednostavno već maksimalno komplicirano. Stoga neću stavit ni kune na Hajduk, a molim se samo da prođemo!!!:moli:
1950ftw
25.08.2010., 12:07
Istraumatiziran kao i svaki navijač Hajduka proteklih godina, bez obzira na euforiju i dobre utakmice naših u zadnje vrijeme, ne mogu se otet strahu da naši to neće na kraju završit jednostavno već maksimalno komplicirano. Stoga neću stavit ni kune na Hajduk, a molim se samo da prođemo!!!:moli:
hildegard daj reci koji par za danas, treba mi novaca :)
Hildegard
25.08.2010., 12:30
hildegard daj reci koji par za danas, treba mi novaca :)
:D
E da mogu svaki drugi dan pogađat tikete bilo bi super, al ne ide to tako...
nema prijenosa :ne zna: (http://www.24sata.hr/sport/hrt-ne-prenosi-uzvratnu-utakmicu-unirea---hajduk/187965/)
jägermeister
25.08.2010., 12:50
bit ce na telekstu :D
Prufrock
25.08.2010., 12:52
Znači Galamaz, Brandan i Bilasco idu u Steauu? Ne bi li njima onda trebalo bit u interesu da Unirea ispadne jer bi oni tako imali pravo nastupa za Steauu u Europi? :ne zna:
Galijun
25.08.2010., 13:02
Znači Galamaz, Brandan i Bilasco idu u Steauu? Ne bi li njima onda trebalo bit u interesu da Unirea ispadne jer bi oni tako imali pravo nastupa za Steauu u Europi? :ne zna:
Pa da, ali svejedno, možda postoji opcija da ako prođu u EL, da ostaju ??
Kako god, Hajduk to mora dobit i sutra...
elinika
25.08.2010., 13:12
Biti će i to odlična utakmica sa dosta golova. Hajduk ovu priliku jednostavno ne smije propustiti,iako najviše brine golman i klimava obrana.
bit ce na telekstu :D
CIbona-Efes:cerek:
- Agencija Sportfive koja je trebala imati prava na prijenos, u biti ih nema, a to su nam prekjučer javili. Neće biti prijenosa utakmice, kako kod nas, tako ni na bilo kojoj drugoj televiziji - rekao je Družijanić.
A ništa, ostaje nam tekstualni prijenos na Uefa.com :kava:
A ništa, ostaje nam tekstualni prijenos na Uefa.com :kava:
Jeba in bog mater:mad:
Al koga boli kurac... ide Grdović u Rumunjsku, 3:1 za naše:kava:
STINGer
25.08.2010., 15:11
Da se je tilo prenosit, prenosilo bi se... a kako hateve boli kurac, onda je logično da se ne može sve organizirat u zadnjih pet minuta... Mada, mislim da je 24 sata sasvim dovoljno da kombi iz ZG dođe do rumunjske i montira 3 kamere na stadion, te stavi polupijanog komentatora u stolicu da sere kvake ko i obično :kava:
st sonic
25.08.2010., 15:38
Da se je tilo prenosit, prenosilo bi se... a kako hateve boli kurac, onda je logično da se ne može sve organizirat u zadnjih pet minuta... Mada, mislim da je 24 sata sasvim dovoljno da kombi iz ZG dođe do rumunjske i montira 3 kamere na stadion, te stavi polupijanog komentatora u stolicu da sere kvake ko i obično :kava:
:rofl:
STINGer
25.08.2010., 15:47
Pardon, može to obaviti i iz studija u zagrebu, ne mora niti ići na put :kava:
Yurinov
25.08.2010., 15:52
Da se je tilo prenosit, prenosilo bi se
ovo je jedina istina.
Hildegard
25.08.2010., 15:54
Sad ću se manje nervirat ako ništa drugo, vidite kako HRT misli na psiho-fizičko zdravlje svojih pretplatnika.:)
:rigo:
jägermeister
25.08.2010., 16:05
skamandar
25.08.2010., 18:02
Jel to znači da neče bit ni streamova ili??? :ne zna:
http://www.jutarnji.hr/-maturalac--u-bukurestu--grdovic-zabavljao-igrace--mesar-mrki-ogrnuo-zastavu-/880768/
:facepalm:
STINGer
25.08.2010., 18:12
Jel to znači da neče bit ni streamova ili??? :ne zna:
Pa, da bi bilo streama netko to mora snimati odn. prenositi. A da netko snima odn. prenosi onda bi ova kukavelj s prisavlja stavila to i na htv2 i mi ne bi pisali o ovome već o veličini sutrašnje pirije :ne zna:
http://www.jutarnji.hr/-maturalac--u-bukurestu--grdovic-zabavljao-igrace--mesar-mrki-ogrnuo-zastavu-/880768/
aaaaaa :lol::lol::rofl:
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00332/bukurest_hajduk_mr_332540S1.jpg
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00332/mrki_hajduk_bukure_332539S1.jpg
STINGer
25.08.2010., 18:24
Ajme glave :facepalm:
Galijun
25.08.2010., 18:26
Koji seljački izrod, isusekriste :facepalm:
skamandar
25.08.2010., 18:30
Pa, da bi bilo streama netko to mora snimati odn. prenositi. A da netko snima odn. prenosi onda bi ova kukavelj s prisavlja stavila to i na htv2 i mi ne bi pisali o ovome već o veličini sutrašnje pirije :ne zna:
Ok, ma ja sam to skonto na način, da če to Rumunji prenosit , al da naši ne mogu dobit prijenos! Kao što je bila situacija s Ukrajina-Hrvatska!!
Ma konji, nemam riječi za ovo! :facepalm:
Koje sirovine, još in samo Sućo fali :lol::lol:
U pičku, koje antipatična face.
st sonic
25.08.2010., 18:48
:lol:
Delvecchio
25.08.2010., 18:50
ovaj me naguzija ljetos.
STINGer
25.08.2010., 19:27
Jel taj živ još uvik?
TheWindOfChange
25.08.2010., 19:30
:lol::lol::lol:
Hildegard
25.08.2010., 19:49
Šta sve pička rodi...
i tramvaj vozi
koji ste vi kraljevi :rofl::s ovo mi je nešto ko ono u uneš'ću. Da Grdović s gitarom zabavlja igrače, pa to se zna da će se odrvenit večeras. Opet Svaguša bi im trebao zabranit, al kako će kad može bolje popit neg oni :s
i tramvaj vozi
koji ste vi kraljevi :rofl::s ovo mi je nešto ko ono u uneš'ću. Da Grdović s gitarom zabavlja igrače, pa to se zna da će se odrvenit večeras. Opet Svaguša bi im trebao zabranit, al kako će kad može bolje popit neg oni :s
:nono: reka je Svagi da će se pivat tek nakon Uniree ako ih prođemo :kava:
onda ok. proći ćete, držim fige. iskreno ko i prvi put. morate uć u euroligu da mi lakše uzmemo kantu, a i da nagodinu imamo bodove i tako..
ono lijepo vas je vidit tako sretne, euforične :top:
Sretno sutra.:lux:
Ništa mi nije draga ova euforija a posebno ovo neprenošenje jer su svakakva sranja moguća.
kevin80
25.08.2010., 21:30
Ista stvar i kod mene stari šta se više bliži utakmica to mi se sve manja čini naša prednost:rofl:
i tramvaj vozi
Kaj su i kucnog ljubimca poveli?? :s:s:s
Ništa mi nije draga ova euforija a posebno ovo neprenošenje jer su svakakva sranja moguća.
Pocelo je! :s:rolleyes:
Koji vam je k. ljudi, ajduk ovo dobija 2:0. :s
Inače ove slike su dokaz zašto popizdin kad mi neko kaže da je Hajduk konačno stao na noge:s Je, nije više HDZova prćija nego Kerumova, a ako on izgubi vlast onda će bit prćija od tog XYa jer će Svaguša dobit nogu uguzicu makar LP osvojia umeđuvremenu:rolleyes:
Al dobro...ajmo na vedrije teme... sutra ne gubimo, a ako i izgubimo to neće bit 3:0:)
koliko god da ostalo necemo gledat :(
ocekujen da bar topic pređe 40 stranica :rofl:
The Godfather
25.08.2010., 22:26
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00265/hajduk_dinamo13-07_265332S1.jpg
Maverick_
25.08.2010., 22:30
Inače ove slike su dokaz zašto popizdin kad mi neko kaže da je Hajduk konačno stao na noge:s Je, nije više HDZova prćija nego Kerumova, a ako on izgubi vlast onda će bit prćija od tog XYa jer će Svaguša dobit nogu uguzicu makar LP osvojia umeđuvremenu:rolleyes:
Al dobro...ajmo na vedrije teme... sutra ne gubimo, a ako i izgubimo to neće bit 3:0:)
Nadam se. Kako smo prošlih sezona muku mučili s realizacijom, ove godine sam uvjeren da ćemo bar jednog uvalit. A 4 nećemo primit. Samo hrabro i muški i europa nam ne gine
st dite
25.08.2010., 22:44
ovo mu je trofej :rofl:
inače to je čov'k od 300 gostovanja :s
ot: prolazimo :kava:
valjda...
Hildegard
25.08.2010., 22:46
Ista stvar i kod mene stari šta se više bliži utakmica to mi se sve manja čini naša prednost:rofl:
Kod mene isto, prvu smo dobili 4:1, a nekako me strah ko da smo tukli samo 2:1.:rofl:
Nadam se da prolazimo sutra, treba zabit gol obavezno!!!
Hildegard
25.08.2010., 22:48
Jel ovo dolje na slici drugi od desno stari od Tutankamona ili mi se samo čini?:confused:
Maverick_
25.08.2010., 22:52
Kod mene isto, prvu smo dobili 4:1, a nekako me strah ko da smo tukli samo 2:1.:rofl:
Zabijamo sigurno! :top:
MikiMish
25.08.2010., 23:00
Sigurno je da očekujemo prolaz ... sigurno je da treba biti oprezan i ozbiljan u pristupu (ovo se podrazumjeva za svakog protivnika) .... Jedino nije sigurno kako ćeŠpaco postaviti igru .... najviše se bojim onog isprobavanja protiv zadra vejića kao "korektora zadnjih veznih" ?!?!?! :ne zna:
Neće mi smetati ako Jozinović bude igrao umjesto strinića .... a neće mi smetati čak ni Režić ... samo da igramo sustav koji znamo ...
Znamo kako pokusi prolaze (engleska, dinamo b)
kad bi imali muda postaviti igru kao u prvoj dobili bi ovo sigurno ...
Isuse kakva sramota, kao da smo na izlet išli a na odigrat utakmicu :flop:
Poveli najveću pijančinu sa estrade da zabavlja igrače, kao nekakav predstavnik kluba ide oni gore degenerik koji je veći seljak od Keruma i & Svaguše skupa, iman osjećaj kao da igramo neku dobrotvornu utakmicu a ne uzvratni susret europske lige - ne znam dosad su bili pametni i imali su dobar pristup valjda neće neozbiljnu uć u utakmicu da nam se ne obiju o glavu :)
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklkZyypVZExBRmqEu&tmpl=coranto_hrv_news
jebem im majku, u Moldaviju nije bilo daleko?
guba jadna :kava:
Pocelo je! :s:rolleyes:
Koji vam je k. ljudi, ajduk ovo dobija 2:0. :s
Ja samo pozivam na oprez.
cantona007
26.08.2010., 00:14
Mene isto malo strah.A ne možeš biti nikad siguran kad smo se u praćenju Hajduka nagledali svakavih stvari.A i nije da smo tako jaki da možemo opušteno doći na neko gostovanje i to rutinski riješit.Treba se samo sjetit kakve smo sramote znali doživjet na gostovanjima i u HNL-u prošlih godina.Samo da ne krene Špaco puno izmišljat i neka izvede standardnu postavu.Vidjeli smo do kud su nas dovela eksperimentiranja s Vejićem protiv Dinama u Bukureštu,nadam se da mu nešto slično neće pasti na pamet.Mi sa standardnom ekipom možda i primimo 2,3 gola,ali vjerojatno će Ibričić,Vukušić,Tomasov,Anas biti u stanju zabiti barem jedan u normalnoj formaciji.Ako se krene u eksperimente,pa složi neki bunker,tako ćemo teško zabit gol,a nije nemoguće da ih usprkos bunkeru i primimo nekoliko..
Lova se skupila,bit će za europske utakmice,samo neka prođu.. :s
I ide nešto sitno na prolaz Unireje,ako se ne daj Bože,dogodi neko čudo,da barem dobijem na kladionici.Prolaz Unireje koeficijent 8,na Hajduk 1.03... :D
jeftina piva
26.08.2010., 00:16
1:3 :hrk: prolaz Hajduka nije upitan, Rumuni su raspadnuti, nakon utakmice 5 ili 6 igraca napusta Urineju. Dzaba im prolaz.
STINGer
26.08.2010., 01:34
Drago mi je da se trizniš i sazrijevaš... još par godina i konačno ćeš složit mozaik, al tad ćeš biti dovoljno star da se prestaneš zamarati kriminalnom rupom bez dna i posvetiš stvarnom životu... ide to... polako, ali ide :mig: :D
Evo ti jedna http://www.youtube.com/watch?v=vv1MOih-HLw
STINGer
26.08.2010., 01:36
Da uleti neki sa košuljom od dinamita i raznese se u srid lože, malo tko bi zaplaka. A država bi odma bila čišća :kava:
Proud to be
26.08.2010., 01:55
A jebemti:s:rofl::rofl:
Ajmoooooooo Hajduk!!:lux:
Prufrock
26.08.2010., 02:11
Novi Unirein trener vjeruje u čudo, ako me moj rumunjsko-talijanski dobro služi. Tvrdi da to izgleda kao nemoguća misija, no igrači i on imaju sve potrebne informacije da preokrenu rezultat.
'Teška utakmica, protiv dobre momčadi. Oni imaju značajnu prednost, no ne predajemo se, igrat ćemo ofenzivno. Nitko nije očekivao da ćemo izgubiti 4-1, na poluvremenu smo očekivali i pobjedu. U nogometu postoje čuda, nadam se da ćemo večeras napraviti jedno.'
U ovom drugom dijelu uvjerava sve da su njegovi igrači usredotočeni na utakmicu. Kad potpišu za druge momčadi, onda će misliti na njih. Oni su profesionalci i misle samo na utakmicu s Hajdukom.
Eugen Nae crede în minuni. Antrenorul principal al Unirii este conştient că echipa sa va avea o misiune imposibilă mâine, contra croaţilor, dar este de părere că fotbaliştii pe care îi antrenează au toate datele necesare să întoarcă rezultatul din tur.
"Un meci foarte dificil, cu o echipă bună; au luat un avantaj substanţial din tur, dar nu ne vom da bătuţi, vom jucva ofensiv. Nimeni nu se aştepta să luăm bătaie cu 4-1 în tur, la pauză speram chiar să câştigăm. În fotbal există minuni, sperăm să facem una mâine seară", a spus fostul portar, la conferinţa de presă.
Chiar dacă mai mulţi jucători sunt pe picior de plecare, tehnicianul garantează că aceştia sunt motivaţi la maxim şi vor face tot posibilul pentru a crea surpriza.
"Am la dispoziţie un lot serios, foarte bine educat şi, spre surprinderea mea, foarte concentrat pentrtu acest meci. În momentul în care vor semna, se vor gândi şi la alte echipe. Sunt jucători profesionişti şi pentru moment sunt cu gândul la un singur meci, cel cu Hajduk"
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/minunea-urziceni-last-show-surprinzator-jucatorii-sunt-extrem-de-conectati-la-meciul-cu-hajduk-vrem-minunea-7041851
pc_arhe
26.08.2010., 09:34
Ups:
http://i35.tinypic.com/33f9pih.jpg
Znam da je ovo nepouzdano i da se može promijeniti.
Zato bi volio da netko, tko to zna bolje od mene, pretraži sve moguće TV kanale i streamove i da vidi da li stvarno ne postoji prijenos.
Jer HTV je i za Žilinu tvrdio da prijenos ne postoji, pa se onda otkrilo da neka slovenska televizija nudi tu utakmicu. I HTV je morao popustiti.
http://www.cesarica.net/t34095/unirea-hajduk-live-stream-live-online-free-26-8-a/
guglam i ja cijelo jutro, i na par stranica sam našao neke linkove za prijenos utakmice, ko zna ja i dalje vjerujem da bi mogao biti stream nekakav :)
kako moze bit stream ako nema TV prijenosa? ili nas ovi iz HRT-a lazu? koja tv prenosi?
game over
26.08.2010., 10:40
http://www.hrt.hr/index.php?id=37&tx_ttnews[tt_news]=84684&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=34044095f6
Evo sto donose ove seljacine s htv-a ... prijenos unirea - hajduk samo na drugom programu hrvatskog radia!...debilana...
game over
26.08.2010., 10:53
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=85088&part=sports
mislim da ne lazu buduci da je napisano "ispod" match on hrt2...
Hildegard
26.08.2010., 10:54
Match on HRT2 moj kurac...:rofl:
bas san tia rec :rofl:
ti su sigurno u toku, ne bi da oni znaju da je hrt odjeba to.. oni predpostavljaju da ce hrt prenosit, jer ono.. zasto i ne bi :rolleyes:
I tko će biti komentator na HR2?Očito je kako na HTV u sklopu slavljenja 100.godišnjice najvećeg i najstarijeg kluba u Hrvata idu retro.Neki od najvećih uspjeha Hajduka su bili prenošeni putem radijskih valova u zlatna vremena hajdučkog nogometa.Samo je pitanje tko će biti radijski komentator,o njemu ovisi kvalitet prijenosa.
Hildegard
26.08.2010., 11:25
I tko će biti komentator na HR2?Očito je kako na HTV u sklopu slavljenja 100.godišnjice najvećeg i najstarijeg kluba u Hrvata idu retro.Neki od najvećih uspjeha Hajduka su bili prenošeni putem radijskih valova u zlatna vremena hajdučkog nogometa.Samo je pitanje tko će biti radijski komentator,o njemu ovisi kvalitet prijenosa.
Bit će netko sa Radio Marije garant.:kava:
Bit će netko sa Radio Marije garant.:kava:
To je katolički radio zar ne?E to bi moglo biti dobro,ovakav uspjeh Hajduka će u ljudima probuditi skoro pa vjerski zanos.Nego je li Pezzi u mirovini ili ?
papirlova
26.08.2010., 11:35
pravi navijači su u Bukureštu :kava::D
nerazzurri
26.08.2010., 11:37
pravi navijači su u Bukureštu :kava::D
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2010-05-28/Sport/mrki.jpg
kuzma2222
26.08.2010., 11:38
To je katolički radio zar ne?E to bi moglo biti dobro,ovakav uspjeh Hajduka će u ljudima probuditi skoro pa vjerski zanos.Nego je li Pezzi u mirovini ili ?
da.
S.Fabijanac:kava:
freelancer
26.08.2010., 11:43
Svaka neriješeno ili pobjeda je Himalaja. Za koeficijente. AJMO BILI. :top:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=85088&part=sports
mislim da ne lazu buduci da je napisano "ispod" match on hrt2...
evo jos linkova pa sta bude, bude :o
livetv.ru/en/eventinfo/52141_unirea_hajduk_split/
http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video-football/
brale_st
26.08.2010., 13:16
A večeras ćemo vako..
http://www.youtube.com/watch?v=Jl8WAbcji1M&feature=related
Hvala HTV! Ko to može platit. :D
The Godfather
26.08.2010., 13:24
Koja je frenkvencija HR 2 ode?
možda i bude prijenosa, barem u rumunjskoj, a onda bi tribalo bit i streama za nas...
LINK (http://translate.google.com/translate?hl=hr&sl=ro&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww3.gsp.ro%2Finternational%2Feurop a-league%2Ftransmite-b1tv-204128.html) - ova B1TV je u pregovorima i sve bi se tribalo znat par sati prije utakmice, ono šta daje nadu je da je ovakva situacija bila prije meča sa Zenitom i na kraju je B1TV ipak otkupila prava i bilo je prijenosa
nadajmo se da će tako bit i danas:)
Ne sviđa mi se ova euforija. Hajduk dobio prvu tekmu ubjedljivo. Nakon jebeno dugog niza od pušenja u Europi. Sve kao Unirea u qurtzu. Podsjeća me na onu: "Na mrtva vuka i zec gaće drješi", samo što vuk još nije mrtav. A i poznavajući naše klubove i našu sreću, moguć je i kakav crveni i onda raspad sistema itd...
pc_arhe
26.08.2010., 13:33
B1TV - http://www.b1tv.ro/ - je u pregovorima sa Unireom oko prijenosa utakmice. Tako da bi se tijekom popodneva moglo doznati da će prenositi utakmicu.
Slično je bilo i protiv Zenita, kada je prijenos osiguran nekoliko sati prije utakmice.
A ako HTV ne reagira na mogući prijenos neka se gone u 3PM
Randall Flagg
26.08.2010., 13:36
Pa čekaj bit će negdje na satelitu prijenos? :ne zna:
game over
26.08.2010., 13:52
Ja se nadam da ce neki kurac napraviti i ovi s htv-a da ce reagirati jer da je dinamo u pitanju onda bi i satelit od Boga posudili i otplatili kolko god treba ,a uz duzno postovanje prema purgerima, gledanost hajduka je veca u postocima (gotovo uvijek)...
dplazin2
26.08.2010., 14:42
http://www.atdhe.net/23110/watch-unirea-urziceni-vs-hajduk-split
čak i atdhe ima to :ne zna:
kralj irud
26.08.2010., 15:04
izgleda da nam je radio suđen :kava:
st sonic
26.08.2010., 15:07
Torcida pozvala na bojkot HRT-a (http://www.tportal.hr/sport/nogomet/83457/Torcida-pozvala-na-bojkot-HRT-a.html) :kava: Ovo je odavno tribalo napravit...
spermint
26.08.2010., 15:08
Ja se nadam da ce neki kurac napraviti i ovi s htv-a da ce reagirati jer da je dinamo u pitanju onda bi i satelit od Boga posudili i otplatili kolko god treba ,a uz duzno postovanje prema purgerima, gledanost hajduka je veca u postocima (gotovo uvijek)...
Malo sutra... Unirea je bila gledanija od Mađara, ali provjeri za utakmice hnl za zadnjih nekoliko godina pa ćeš vidjet da nije.
Torcida pozvala na bojkot HRT-a (http://www.tportal.hr/sport/nogomet/83457/Torcida-pozvala-na-bojkot-HRT-a.html) :kava: Ovo je odavno tribalo napravit...
i ne samo torcida :kava:
st sonic
26.08.2010., 15:15
Malo sutra... Unirea je bila gledanija od Mađara, ali provjeri za utakmice hnl za zadnjih nekoliko godina pa ćeš vidjet da nije.
normalno kad smrdljivi HRT prenosi vas 5 puta više nego nas... da je isti broj utakmica prenošen onda bi vidia i podatke o gledanosti, tako da sad nemožeš to komentirat kad klubovi nisu u istoj poziciji. Ne zamaram se s tim jer bar na stadionu uvik bude ljudi... mislim, kako kod koga :p
kakve su onda šanse za prijenos večeras?
jer ovi internet streamovi sve će kao bit slika i ton iz Bukurešta a nitko ne prenosi utakmicu, pa mi stvarno nije jasno :ne zna:
uglavnom ako je netko malo upućeniji molia bi da mi kaže jel ima realnih šansi za prijenos utakmice večeras, hvala unaprijed :)
skamandar
26.08.2010., 15:30
kakve su onda šanse za prijenos večeras?
jer ovi internet streamovi sve će kao bit slika i ton iz Bukurešta a nitko ne prenosi utakmicu, pa mi stvarno nije jasno :ne zna:
uglavnom ako je netko malo upućeniji molia bi da mi kaže jel ima realnih šansi za prijenos utakmice večeras, hvala unaprijed :)
Ako nitko ne bude prenosio tekmu, neče bit ni streamova! :D
Mi vjerujemo!! Ono, pozitivna vibra! :mig:
Drago mi je da se trizniš i sazrijevaš... još par godina i konačno ćeš složit mozaik, al tad ćeš biti dovoljno star da se prestaneš zamarati kriminalnom rupom bez dna i posvetiš stvarnom životu... ide to... polako, ali ide :mig: :D
Evo ti jedna http://www.youtube.com/watch?v=vv1MOih-HLw
Fala tata:cerek:
Mi vjerujemo!! Ono, pozitivna vibra! :mig:
u koga? :D
u HTV koji je nesposoban i nezainteresiran do bola, iako je ovo "povijesna" ( u zadnjih 10ak godina nažalost je) utakmica i koji nisu u stanju osigurat prijenos em im je preskupo, em im nitko iz Unireje ne odgovara na pozive (slična stvar je bila i sa Zenitom ako se dobro sjećam pa su Rusi ipak uspili ishodit prijenos) ili ćemo nadu uložit u Hajdukovo genijalno lobiranje i sve napore koje su prošli kako bi osigurali prijenos utakmice?
ja nažalost ne vjerujem da će biti išta od toga, tako da slušalice u uši i kroz uvjeren sam genijalan prijenos na radiju pokušaj to zamislit sebi u glavi i budi sretan :)
kralj irud
26.08.2010., 16:04
a ja taman danas nabavio zvučnike za mobitel :jumping:
tako da utakmicu neću moći samo ja pratit, već moja cijela obitelj...
mislim da htv više neće dobivat mojih 80kn :kava:
skamandar
26.08.2010., 16:13
u koga? :D
Ne znam! :D
Al vjerujem! :kava:
MikiMish
26.08.2010., 16:33
A večeras ćemo vako..
http://www.youtube.com/watch?v=Jl8WAbcji1M&feature=related
Hvala HTV! Ko to može platit. :D
:rofl::rofl::rofl:
cantona007
26.08.2010., 16:42
Da je bilo volje sigurno bi se nekako prijenos napravio.Mogli su svoju ekipu poslat i napravit prijenos.Ako im nije bilo skupo plaćat za svjetsko prvenstvo one loše voditelje i voditeljice,neduhovite komičare,dosadne "stručne komentatore" svaki dan,onda se moglo naći novaca i za ovu povijesnu utakmicu za Hajduka...
Tko želi naći će način,tko ne želi naći će izliku...
Ovakav odnos prema hrvatskim klubovima (osim Dinama s kojim je Blažičko prošao sve zabiti od Sjeverne Irske,pa do Armenije i Azerbajdžana) je sramotan.
MikiMish
26.08.2010., 16:48
još u ponedjeljak je sportfive javio HTV-a da neće moći realizirati i da se HTV sam dogovori sa rumunjima ..... rumunji su rekli da ako HTV želi prijenos dođe sa svojim kolima i opremom i napravi prijenos .....
HTV se oglasio u srijedu sa izjavom kako je to preskupo ali i da je prekasno da reportažna kola krenu za rumunjsku ...
:rigo::rigo::rigo:
praskaton
26.08.2010., 16:57
'Evo, ni u nedjelju neće prenositi utakmicu Splita i Hajduka, prvi povijesni splitski gradski derbi u HNL-u i derbi kola, između prvih i petih na tablici', kaže Ojdanić.
Svoje članove te sve navijače i simpatizere Hajduka Torcida je, ukoliko večerašnjeg prijenosa doista ne bude, pozvala na bojkot HRT-a do daljnjega.
pa jebote led, nedjeljom ne prenose niš, nisu ni slaven-dinamo derbi kola.
jasno mi je da ste svi vi ljuti,jebote i ja bi poludio da recimo nisu dali prijenos iz tiraspola!, al ta unirea je u kurcu valjda ju nitko neće prenosit jer su jadni, al salžem se da je hrt trebao prije misliti na takve stvari, jednostavno ne rade svoj posao kako treba, uvijek sve nešto na knap i u zadnji čas ako i to, jednostavno nema odgovornosti, slično kao u našem nogometu i ne samo nogometu...
pc_arhe
26.08.2010., 17:01
HTV definitivno bez prijenosa: Dvije rumunjske televizije i dalje u igri za prijenos Hajduka
...Glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić rekao nam je da, čak i ako jedna od rumunjskih televizija uspije dogovoriti prijenos, HTV nema u planu prenositi njihov signal...
http://www.index.hr/sport/clanak/htv-definitivno-bez-prijenosa-dvije-rumunjske-televizije-i-dalje-u-igri-za-prijenos-hajduka/509030.aspx
gradski derbi se igra nakon koliko ono, 50 godina :misli:
znan da je waterpoolo u djiru, ali mogli su ovo bar u snimci pustit, ili za rijetke sretnike na hrt+
a sta se tice uniree, radio+livescore= :lux:
:rigo:
MikiMish
26.08.2010., 17:04
HTV definitivno bez prijenosa: Dvije rumunjske televizije i dalje u igri za prijenos Hajduka
...Glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić rekao nam je da, čak i ako jedna od rumunjskih televizija uspije dogovoriti prijenos, HTV nema u planu prenositi njihov signal...
http://www.index.hr/sport/clanak/htv-definitivno-bez-prijenosa-dvije-rumunjske-televizije-i-dalje-u-igri-za-prijenos-hajduka/509030.aspx
iako je to index ne bih se čudio i da je istina .... ne mora htv samo nek neka rumunjska uzme a onda će bit i na sreamovima ...
Boze, koji ste vi likovi! :s
Ma naravno, HRT namjerno nece prenositi utakmicu! :s:s
:s
da... eee, nenadjebiv su
Pa mater mu jebem u pizdu kako će prenositi ako domaćini ne stvaraju sliku i signal sa stadiona? Šta je sad HTV trebao, u jedan dan organizirati put i poslati svoju opremu i ekipu i raditi prijenos, i masno platiti korištenje pozicija za kamere?
nevjerojatni ste :s :s :s
Dok se za gradski derbi slažem, to je se trebalo prenositi
da... eee, nenadjebiv su
Pa mater mu jebem u pizdu kako će prenositi ako domaćini ne stvaraju sliku i signal sa stadiona? Šta je sad HTV trebao, u jedan dan organizirati put i poslati svoju opremu i ekipu i raditi prijenos, i masno platiti korištenje pozicija za kamere?
pa u biti da :kava:
MikiMish
26.08.2010., 17:22
da... eee, nenadjebiv su
HTV je još u ponedjeljak obavješten iz sportfive da ako želi prijenos sam pregovara sa unireom .... a reagiro je tek u srijedu ....
Ček malo, ne kažem da je ovo urota HTV-a protiv Hajduka, ali da se htjelo raditi prijenos, ne bi bio nikakav problem...
Sama zarada od reklama koje bi išle prije i za vrijeme utakmice bila bi vjerojatno veća od troškova da se jedna reportažna kola s par kamera dovuče u Bukurešt...
Da ne govorimo o tome da se od HTV-a za 80kn mjesečno očekuje da prenosi ovako važne sportske događaje - tu nije samo problem nogometa, dapače, nogomet u odnosu na ostale još dobro prolazi...
Ček malo, ne kažem da je ovo urota HTV-a protiv Hajduka, ali da se htjelo raditi prijenos, ne bi bio nikakav problem...
Sama zarada od reklama koje bi išle prije i za vrijeme utakmice bila bi vjerojatno veća od troškova da se jedna reportažna kola s par kamera dovuče u Bukurešt...
Da ne govorimo o tome da se od HTV-a za 80kn mjesečno očekuje da prenosi ovako važne sportske događaje - tu nije samo problem nogometa, dapače, nogomet u odnosu na ostale još dobro prolazi...
Pa velim, nisu htjeli raditi prijenos.
Niti žele zaradu od reklama.
Žele samo vama napakostiti.
Ala koliko purgera po topicu, ol je istaga UEFA-e i hajka na Mamića gotova?
Urpanus
26.08.2010., 17:43
Pa velim, nisu htjeli raditi prijenos.
Niti žele zaradu od reklama.
Žele samo vama napakostiti.
Glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić rekao nam je da, čak i ako jedna od rumunjskih televizija uspije dogovoriti prijenos, HTV nema u planu prenositi njihov signal.
I šta ti nije jasno?
Pa da ti se nacrta.
ne radi se tu o namjeri nego o volji da se prenosi
Randall Flagg
26.08.2010., 17:45
Šta ima biti volje!? Neće rumunji snimat utakmicu - nema prijenosa - gotova priča :ne zna:
OK, znaci prenosi se:
http://www3.gsp.ro/international/europa-league/urziceni-hajduk-in-direct-pe-b1-tv-de-la-20-30-204224.html
Šta ima biti volje!? Neće rumunji snimat utakmicu - nema prijenosa - gotova priča :ne zna:
bili su obaviješteni na vrijeme i mogli su poslat kola gore, al im se ne da... nema volje, jer da ima, nešto bi se već riješilo
EDIT: ako je ovo iznad mog posta točno, znači da ima prijenosa... još gore
OK, znaci prenosi se:
http://www3.gsp.ro/international/europa-league/urziceni-hajduk-in-direct-pe-b1-tv-de-la-20-30-204224.html
Valjda će bit kakav stream onda :moli:
Glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić rekao nam je da, čak i ako jedna od rumunjskih televizija uspije dogovoriti prijenos, HTV nema u planu prenositi njihov signal.
I šta ti nije jasno?
Pa da ti se nacrta.
Kome je rekao? Indexu? :cerek:
Pa e. Nema volje. :kava:
Srecom pa Dalmatinci rulaju po HRT-u. :s:rofl:
Urpanus
26.08.2010., 18:02
Kome je rekao? Indexu? :cerek:
Pa e. Nema volje. :kava:
Srecom pa Dalmatinci rulaju po HRT-u. :s:rofl:
Ne pomaže ni kad se crta , ha?
Prijenosa ima. Ali ga na HTV-u nema.
HTV je javna televizija , a ja se ne mogu sjetiti kad je veći interes javnosti bio za prijenos nekog događaja.
Malo je reći da su imali više nego dovoljno vremena poslati svoju ekipu gore - ali nisu.
Mogli su se dogovoriti sa Digi Sportom ili B1TV (koji će na kraju i prenositi) , pa otkupiti signal - nisu ni to napravili.
I o čemu onda ti našarana lutkice trkeljaš?
Urpanus
26.08.2010., 18:11
di brate?
B1TV
odbojkašcro
26.08.2010., 18:14
Nakon ovoga (http://**********************/language/en-us/naslovnica/prikaz_clanka/articleid/1720/ekskluzivno-s-prisavlja-dinamo-i-hrt-ocekuju-bebu.aspx), mislim da bi bojkotirati trebali svi!!!!
Plod te ljubavi je da Dinamo danas radi Hajduka igra u 21:15. Zagrebački klub je pristao pomaknuti utakmicu da ne igra u isto vrijeme kad Splićani gostuju. Hajduk prošli tjedan to nije htio uraditi. A na kraju ispalo da se Hajduka niti ne može prenositi.
sr-bistabil
26.08.2010., 18:16
A na kraju ispalo da se Hajduka niti ne može prenositi.
Hajduka se itekako može prenositi ako se želi...
odbojkašcro
26.08.2010., 18:17
Bit će streama.
Urpanus
26.08.2010., 18:18
imaš kakav link? ili je to ovaj http://www3.gsp.ro/international/europa-league/urziceni-hajduk-in-direct-pe-b1-tv-de-la-20-30-204224.html
Pa biće streamova po netu koliko hoćeš.
A imaš i satelit pa vrti (http://www.frosat.net/main.php?lng=en&rzd=tvkanal&pag=1&sp=-1#1w) (pod uvjetom da imaš card sharing :D )
odbojkašcro
26.08.2010., 18:18
Ne pomaže ni kad se crta , ha?
Prijenosa ima. Ali ga na HTV-u nema.
HTV je javna televizija , a ja se ne mogu sjetiti kad je veći interes javnosti bio za prijenos nekog događaja.
Malo je reći da su imali više nego dovoljno vremena poslati svoju ekipu gore - ali nisu.
Mogli su se dogovoriti sa Digi Sportom ili B1TV (koji će na kraju i prenositi) , pa otkupiti signal - nisu ni to napravili.
I o čemu onda ti našarana lutkice trkeljaš?
Moguće je osveta za prošli tjedan. Hajduk je konstantno u svađi sa HTV-om već dugo.
kuzma2222
26.08.2010., 18:20
Plod te ljubavi je da Dinamo danas radi Hajduka igra u 21:15. Zagrebački klub je pristao pomaknuti utakmicu da ne igra u isto vrijeme kad Splićani gostuju. Hajduk prošli tjedan to nije htio uraditi. A na kraju ispalo da se Hajduka niti ne može prenositi.
:klap:
koji si ti ready-coollllll:rofl:
Hajduka se itekako može prenositi ako se želi...
stari nemoj se niti trudit objasnit:kava:
Mislim da ipak trebamo shvatit HRT, u sportskoj redakciji nema niti jednog navijača Hajduka, a svi znamo koliko "im" je muka kad nama dobro ide.
MikiMish
26.08.2010., 18:28
ma kako nema? a Vela?
vela odavno otišao ....
kuzma2222
26.08.2010., 18:28
ma kako nema? a Vela?
otiša je vela na arenu sport:mig:
the edge
26.08.2010., 18:30
Da je bilo volje sigurno bi se nekako prijenos napravio.Mogli su svoju ekipu poslat i napravit prijenos.
Nedavno sam negdje pročitao da izravan prijenos domaće vaterpolske utakmice košta 50 tisuća kuna. Odlazak u Rumunjsku i plaćanje stranih trasa (ili kako se to već zove) valjda bi koštao pola milijuna kuna. Svaka čast Hajduku, ali u situaciji kad se HTV sprema otpustiti parsto honoraraca jer su u teškom kurcu s lovom, takav prijenos bi bio s onu stranu pameti.
odbojkašcro
26.08.2010., 18:33
Nedavno sam negdje pročitao da izravan prijenos domaće vaterpolske utakmice košta 50 tisuća kuna. Odlazak u Rumunjsku i plaćanje stranih trasa (ili kako se to već zove) valjda bi koštao pola milijuna kuna. Svaka čast Hajduku, ali u situaciji kad se HTV sprema otpustiti parsto honoraraca jer su u teškom kurcu s lovom, takav prijenos bi bio s onu stranu pameti.
Njih to nije briga.
ok, al ako su mogli komentatora slat u Tiraspol i od tamo osigurat prijenos, ne vidim zašto bi ovo bio problem, ono... nema mi nikakve logike :ne zna:
odbojkašcro
26.08.2010., 18:34
otiša je vela na arenu sport:mig:
To mu je važnije od štićenja interesa Hajduka ?
odbojkašcro
26.08.2010., 18:34
ok, al ako su mogli komentatora slat u Tiraspol i od tamo osigurat prijenos, ne vidim zašto bi ovo bio problem, ono... nema mi nikakve logike :ne zna:
Nije bilo komentatora u Tiraspolu. Radili su iz Zagreba. Baš si falal.
Maverick_
26.08.2010., 18:35
http://www.net.hr/sport/page/2010/08/26/0629006.html?pos=n1
Čestitke Ibri, i nadam se večeras bar hattricku za malu
MikiMish
26.08.2010., 18:36
Njih to nije briga.
naravno da nas nije briga .... u opvlaštenom su položaju i pravi monopolist ... plaćamo preplatu samo njima ... to što su se po našem sistemu zapošljavali sinovi rođaci susjedi i trošilo (i sad troši) na razne pizdarije .... naravno da nas nije briga ....
brale_st
26.08.2010., 18:37
S obzirom da i ja iman problema s lovom a na HTV-u ne mogu gledat jedan od važnijih sportskih događaja sezone za Split i Dalmaciju, plaćanje TV pretplate takvoj kući bi bilo s onu stranu pameti. :kava:
Ma to nije uopce razlog, ne gluparaj sad i ti. HTV bi zaradio na tom prijenosu itekako (reklame), koliko je ogromna zainteresiranost.
Za organizaciju prijenosa (slanje reportaznih kola, snimatelja, tehnicara, "snimanje terena", postavljanje kamera,) unutar Hrvatske treba malo vise od 24 sata, a kamo li sve to organizirati u stranoj zemlji, na tudjem stadionu.
Urpanus
26.08.2010., 18:37
Prijenos utakmica HTV ne bi ni u jednoj opciji koštao više od 30.000 € ...i to u opciji da je HTV-ova ekipa išla u Bukurešt (za što su imali tri dana) , a da su otkupili signal od B1TV-a vjerojatno bi bilo i duplo manje.
Prema tome ajd prestanite pisati pizdarije i braniti neobranjivo.
Evo izjave jednog dinamovog genijalca na forumu
N
Inače, ja nisam baš neki tip koji je kontra Hajduka. Dapače, mislim da vi u sebi imate puno mržnje spram Dinama, dok kod mene toga spram Hajduka nema. Sutra neću biti ništa manje za Hajduk od vas.
Sad ajte prebrojit postove dinamovaca na ovoj temi i Hajdukovaca na temi Dinamo Gyor.
Prijenos utakmica HTV ne bi ni u jednoj opciji koštao više od 30.000 € ...i to u opciji da je HTV-ova ekipa išla u Bukurešt (za što su imali tri dana) , a da su otkupili signal od B1TV-a vjerojatno bi bilo i duplo manje.
Pa hajde ti nama, U(rp)anus, reci, koji je onda razlog zasto nema prijenosa na HRT-u? :)
MikiMish
26.08.2010., 18:40
http://www.net.hr/sport/page/2010/08/26/0629006.html?pos=n1
Čestitke Ibri, i nadam se večeras bar hattricku za malu
Čestitke Ibru
"utakmica stoljeća" tko je ovo pisao ?
kuzma2222
26.08.2010., 18:41
To mu je važnije od štićenja interesa Hajduka ?
:zvrko:
pc_arhe
26.08.2010., 18:42
Nije to stvar za koga na HRT-u navijaju, Dinamo ili Hajduk.
Ili za nekog drugog. Sjetimo se Šibenika i Cibalije.
Ne odnosi se ova njihova ravnodušnost ni samo na nogomet izvan Zagreba.
Odnosi se na svki sportski događaj izvan Zagreba.
Par primjera:
1. U prosincu 2008 u Rijeci se održavalo EP u plivanju.
Na HTV-u nije bilo niti jedne najave tog događanja. Uopće.
Ja sam saznao da prvenstvo počinje kada sam slučajno vidio prijenos.
S druge strane i kako se radilo o prosincu, već se mjesec dana svakodnevno na HTV-u najavljivala Snježna kraljica. Sa svakodnevim najavama je počelo tri mjeseca prije samog skijanja. I to su snimane vinjete (posvuda po svijetu) i emitirane svakog dana poslije Dnevnika i sl.
Za EP u plivanju nije bilo nijedne najave.
2. Prije par mjeseci se igrao Final four u odbojci gdje je igrala i muška momčad zagrebačke Mladosti. Igralo se u Italiji i HTV je prenosio taj Final four. Ništa nije sporno u tome. I trebalo se prenositi.
Ali sporno je nešto drugo. Tjedan dana prije tog muškog Final foura igrao se ženski Final four. I to u Splitu. I to sa dvije naše momčadi - Splitom i Rijekom.
Ali prijenosa iz Splita nije bilo.
3. Najnoviji i aktualni primjer.
Za par dana nas čekaju dva međunarodna natjecanja u Hrvatskoj - EP u vaterpolu i Kup kontinenata u Splitu.
I već nekoliko mjeseci svakodnevno možemo gledati najave na HTV-u za EP u vaterpolu. Opet gledamo vinjete nakon Dnevnika, a čak je i spot snimljen.
S druge strane nema niti jedne najave za Kup kontinenata.
Eto to je razlika u tretiranju Zagreba i ostatka Hrvatske na HTV-u.
kuzma2222
26.08.2010., 18:43
Pa hajde ti nama, U(rp)anus, reci, koji je onda razlog zasto nema prijenosa na HRT-u? :)
zato šta nismo klub od državnog interesa:ne zna:
Nije bilo komentatora u Tiraspolu. Radili su iz Zagreba. Baš si falal.
whatever... poanta je ta da je prijenosa bilo... hoćeš li i to zanijekati?
hebo sad prepucavanje Split _Zagreb (ovdje Dalmoš na privremenom u ZG :) )... nego ima li itko već stream kakav, to je meni sad bitno...
ti si došla ode provocirat ili šta? :)
sr-bistabil
26.08.2010., 18:45
Iskreno stari, kbkk za njihove probleme? U govnima su zato što razjebavaju te pare koje dobivaju na bogtepitajšta, zato što zapošljavaju po babi i stričevima, zato što... ugl, you get the picture.
Ovo nije ništa manja sramota zato što je jadna dalekovidnica u kurcu s parama. Tim više što nisu morali napraviti ništa posebno, samo dogovoriti preuzimanje prijenosa ako ovi Rumunji to uspiju iskemijati...
Nisu trebali slati nikakve ekipe, samo su trebali odraditi svoj posao. I to nisu napravili...
MikiMish
26.08.2010., 18:46
hebo sad prepucavanje Split _Zagreb (ovdje Dalmoš na privremenom u ZG :) )... nego ima li itko već stream kakav, to je meni sad bitno...
najave još uvijek stoje na 2-3 streama ali vjerovatno je to samo neažurirano ...
kralj irud
26.08.2010., 18:47
:top::Pivo::five:
zato šta nismo klub od državnog interesa:ne zna:
O Boze. Pa jel vi znate ko je direktor programa koji direktno odlucuje hoce li ili nece biti prijenosa.. Dalmatinka. Navijacica Hajduka.
Ali i da nije, mislite li stvarno da NAMJERNO ne zele prenositi utakmicu? Da ne zele uzeti novce? Da ne zele zadovoljiti napaljene navijace kojima je ovo mozda utakmica stoljeca?
Meni to stvarno nije logicno.
Trebotić na klupu, Brkljača u prvih 11 ostatak postave isti
O Boze. Pa jel vi znate ko je direktor programa koji direktno odlucuje hoce li ili nece biti prijenosa.. Dalmatinka. Navijacica Hajduka.
Ali i da nije, mislite li stvarno da NAMJERNO ne zele prenositi utakmicu? Da ne zele uzeti novce? Da ne zele zadovoljiti napaljene navijace kojima je ovo mozda utakmica stoljeca?
nitko to nije rekao.
činjenica je da će izgleda biti prijenosa, da je HTV taj prijenos mogao otkupiti.
Da se moglo više pokušati, da unatoč najavama da nema šanse da bude prijenosa ipak netko prenosi.
Najviše boli rečenica "ako i bude prijenosa HRT ga neće uzeti"
ne umišljam da je nekakva urota ili nešto slično, nego eto jednostavno - kakva država takva televizija
Urpanus
26.08.2010., 18:51
Nesposobnost HTV-a , a posebno sad već legendarna , nesposobnost sportske redakcije u kombinaciji sa totalnim manjkom interesa za bilo koji klub osim Dinama.
Izostavljene su obe utakmice Cibalije , obe utakmice Šibenika (jbga Poljud je valjda daleko bar ko Bukurešt :o ) , HTV nije niti pokušao osigurati prenos prvog gostovanja Hajduka u Bukureštu , kao ni nastupe mlade reprezentacije na EP (pa bar 1/2 finala) ... a za sve to vrijeme nije bilo ni najmanjeg problema da se prenose utakmice NK Najkatoličkijeg ... bilo da se igra u Armeniji , Azerbejdžanu , Sjevernoj Irskoj , Marsu ...
Zato se redom zapitaj:
Hoće li kamere biti na stadionu Steaue večeras i prenositi Unirea-Hajduk?
Hoće li HTV prenositi utakmicu?
Je li HTV javna institucija čija je prva , glavna i osnovna svrha postojanja služba u interesu javnosti tj. svojih pretplatnika?
Postoji li masovni interes za ovu utakmicu?
Zašto bi nakon ovog (a u pitanju je samo jedan bezobrazluk u nizu) Hajdukovci trebali poštivati HTV i plaćati pretplatu kad HTV ne poštuje njih kao svoje pretplatnike?
Prufrock
26.08.2010., 18:51
To znači samo da su nesposobni.
Uostalom, kako očekivat od Dinamovaca da razumiju takvu situaciju kad se nikad nisu našli u istoj.
peggy bundy
26.08.2010., 18:52
Aha nema se novaca kao, a bitno da su milijuni otišli na onaj kič od afrovizije i da su sve žive i nežive slali u Južnoafričku Republiku:rolleyes:
čestitke Ibričiću na kćerkici, nadam se da će joj tata pokloniti koji gol:)
the edge
S obzirom da i ja iman problema s lovom a na HTV-u ne mogu gledat jedan od važnijih sportskih događaja sezone za Split i Dalmaciju, plaćanje TV pretplate takvoj kući bi bilo s onu stranu pameti. :kava:
Neovisno o ovoj utakmici, ima čitava hrpa razloga zbog kojih je blasfemično plaćati pretplatu HTV-u, ali nas nažalost zakon prisiljava na to.
Maverick_
http://twitter.com/hajduk_hr
TheWindOfChange
Jel ko zna neki kafic u gradu da ima satelitsku da moze prenosit Hajduk??
Nesposobnost HTV-a , a posebno sad već legendarna , nesposobnost sportske redakcije u kombinaciji sa totalnim manjkom interesa za bilo koji klub osim Dinama.
Izostavljene su obe utakmice Cibalije , obe utakmice Šibenika (jbga Poljud je valjda daleko bar ko Bukurešt :o ) , HTV nije niti pokušao osigurati prenos prvog gostovanja Hajduka u Bukureštu , kao ni nastupe mlade reprezentacije na EP (pa bar 1/2 finala) ... a za sve to vrijeme nije bilo ni najmanjeg problema da se prenose utakmice NK Najkatoličkijeg ... bilo da se igra u Armeniji , Azerbejdžanu , Sjevernoj Irskoj , Marsu ...
Zato se redom zapitaj:
Hoće li kamere biti na stadionu Steaue večeras i prenositi Unirea-Hajduk?
Hoće li HTV prenositi utakmicu?
Je li HTV javna institucija čija je prva , glavna i osnovna svrha postojanja služba u interesu javnosti tj. svojih pretplatnika?
Postoji li masovni interes za ovu utakmicu?
Zašto bi nakon ovog (a u pitanju je samo jedan bezobrazluk u nizu) Hajdukovci trebali poštivati HTV i plaćati pretplatu kad HTV ne poštuje njih kao svoje pretplatnike?
sve si reka :kava:
Pa dobro onda... koje je tvoje objašnjenje?
(kod odgovora uzmi u obzir da nije bilo nikakvog problema kod osiguravanja prijenosa utakmica iz Kopra, Tiraspola i Győra)
Jel ko zna neki kafic u gradu da ima satelitsku da moze prenosit Hajduk??
eventualno hattrick dole na rivi :)
the edge
26.08.2010., 18:56
Ma bogati, zašto onda HTV prije dvije godine nije htio dati 90 tisuća eura za prava prijenosa naše reprezentacije na predolimpijskom košarkaškom turniru u Ateni, kad bi ih prijenos u izravnoj organizaciji koštao trostruko jeftinije? I inače, zašto se onda uvijek oslanjaju na domaći signal i plaćaju prava kad im, eto, vlastiti prijenos iz strane zemlje nije tako skup.
Ma i bolje da nema prijenosa,kome se da slušati uzdisaje razočaranja svaki put kad unirea puca a ne pogodi.
TheWindOfChange
26.08.2010., 18:57
eventualno hattrick dole na rivi :)
fala :mig:
Pa dobro onda... koje je tvoje objašnjenje?
(kod odgovora uzmi u obzir da nije bilo nikakvog problema kod osiguravanja prijenosa utakmica iz Kopra, Tiraspola i Győra)
Da je, ukoliko ce Rumunji zaista raditi prijenos, iako su jos prije par sati rekli da nece, direktorica programa nesposobna.
fala :mig:
ne garantiram ništa, ja i nisam iz Splita nego dole još južnije ali znam da mi je par puta ekipa sa fakulteta dole išla gledat utakmicu koje nije bilo nigdje drugo :)
http://hattrick.hr/hr
jedino da nazoveš neki od ovdje ponuđenih kontakta i nazoveš pa provjeriš :ne zna:
Jel može netko banat Sr@nju sa ovog topica?
Prufrock
26.08.2010., 19:01
S hajduk.hr
Televizijske kamere su upravo postavljene na stadionu Steaue, iz Uniree su objavili kako će prijenos za Rumunjsku raditi B1 TV!
pc_arhe
26.08.2010., 19:01
Ma bogati, zašto onda HTV prije dvije godine nije htio dati 90 tisuća eura za prava prijenosa naše reprezentacije na predolimpijskom košarkaškom turniru u Ateni, kad bi ih prijenos u izravnoj organizaciji koštao trostruko jeftinije? I inače, zašto se onda uvijek oslanjaju na domaći signal i plaćaju prava kad im, eto, vlastiti prijenos iz strane zemlje nije tako skup.
Zato što nisu imali prava na prijenos, pa ga nisu ni mogli raditi u svojoj produkciji.
Sada je drugačiji slučaj. Rumunji su rekli HTV-u da slobodno dođu i rade prijenos.
Znači da su za ovaj prijenos imali prava i mogli su ga ići raditi.
Inače, kod pregovora za ovaj prijenos za Rumunjsku se spominjala cifra od 20000 Eura. To plaća rumunjsaka televizija. HTV bi platio puno manje.
Ja bih samo molio ako koji forumaš dođe do validnog strema da ga pusti ovdje... čekiram myp2p svako malo, tamo još uvijek kao "source" stoji HRT2, tako da za sada ništa preko najpopularnijeg servisa
S hajduk.hr
Televizijske kamere su upravo postavljene na stadionu Steaue, iz Uniree su objavili kako će prijenos za Rumunjsku raditi B1 TV!
stream bi onda trebao biti tu:
http://www.onlinetvplanet.com/b1-tv/
TheWindOfChange
26.08.2010., 19:04
ne garantiram ništa, ja i nisam iz Splita nego dole još južnije ali znam da mi je par puta ekipa sa fakulteta dole išla gledat utakmicu koje nije bilo nigdje drugo :)
http://hattrick.hr/hr
jedino da nazoveš neki od ovdje ponuđenih kontakta i nazoveš pa provjeriš :ne zna:
ee oni prinose sve,bacit cu ja djir po gradu veceras pa cu svratit tamo :)
kralj irud
26.08.2010., 19:07
Zato što nisu imali prava na prijenos, pa ga nisu ni mogli raditi u svojoj produkciji.
Sada je drugačiji slučaj. Rumunji su rekli HTV-u da slobodno dođu i rade prijenos.
Znači da su za ovaj prijenos imali prava i mogli su ga ići raditi.
Inače, kod pregovora za ovaj prijenos za Rumunjsku se spominjala cifra od 20000 Eura. To plaća rumunjsaka televizija. HTV bi platio puno manje.
upravo tako - varala baba đavla
Da je, ukoliko ce Rumunji zaista raditi prijenos, iako su jos prije par sati rekli da nece, direktorica programa nesposobna.
ok
odbojkašcro
26.08.2010., 19:10
Prije par mjeseci se igrao Final four u odbojci gdje je igrala i muška momčad zagrebačke Mladosti. Igralo se u Italiji i HTV je prenosio taj Final four. Ništa nije sporno u tome. I trebalo se prenositi.
Ali sporno je nešto drugo. Tjedan dana prije tog muškog Final foura igrao se ženski Final four. I to u Splitu. I to sa dvije naše momčadi - Splitom i Rijekom.
Ali prijenosa iz Splita nije bilo.
Dezinformiraš javnost.
Mladost je igrala u završnici Challange cupa, što je pandan Kupu Uefe u nogometu. I nije se prenosila polufinalna utakmica, već samo finale i to jedva. Ovo što se igralo u Splitu je bila regionalna liga, ne finale europskog kupa. I Mladost je igrala istu takvu završnicu muške regionalne lige koja nije također prenošena. To je istina.
Pa igralo se europsko prvenstvo za seniorke u Zagrebu pa se nije prenosilo. Nije do grada, već do sporta. Koliko ima prenosa košarke iz Zadra ili vaterpola iz Dubrovnika, a primjerice odbojke nema nikad. A više je publike bilo na završnici prvenstva između Mladosti i Zagreba nego na vaterpolu.
the edge
26.08.2010., 19:10
Prava su druga stvar. Ja sam govorio o trošku vlastite produkcije izravnog prijenosa iz strane zemlje. To zasigurno nije isplativo.
Uostalom, HTV na drugom programu sada prenosi saborsku sjednicu o proračunu na što ga obvezuje zakon. Dinamo je prebačen na prvi program. Hajduk igra u isto vrijeme kada je i Dnevnik. Ako se netko slučajno nadao prijenosu u zadnji čas, mislim da Dnevnik nikada u povijesti nije pomaknut iz termina.
Prufrock
26.08.2010., 19:12
Prava su druga stvar. Ja sam govorio o trošku vlastite produkcije izravnog prijenosa iz strane zemlje. To zasigurno nije isplativo.
Uostalom, HTV na drugom programu sada prenosi saborsku sjednicu o proračunu na što ga obvezuje zakon. Dinamo je prebačen na prvi program. Hajduk igra u isto vrijeme kada je i Dnevnik. Ako se netko slučajno nadao prijenosu u zadnji čas, mislim da Dnevnik nikada u povijesti nije pomaknut iz termina.
Vjerovatno i na HRT Plus ima neka izložba ptica pjevica iz 1979.
odbojkašcro
26.08.2010., 19:13
Nema odbojke na HTV-u, neću ni ja plaćat preplatu ... čekaj malo ... ups ... pa niti ne plaćam.
stream bi onda trebao biti tu:
http://www.onlinetvplanet.com/b1-tv/
radi :))))
PitBull18
26.08.2010., 19:14
www.balkansport.info
i ovdje bi treblo biti
kawaguchi22
26.08.2010., 19:15
Jel neko kuži kaj bi ovo (http://raspored.hrt.hr/?raspored=2&mreza=3&datum=2010-08-26) trebalo značit?
Ček, saborska sjednica još traje:rolleyes:
Ne znam, moglo ga se i prebacit i na HRT + ako bi u kojem slučaju imali pravo prijenosa.
Urpanus
26.08.2010., 19:16
Čisto da ti dam neki orjentir kako i dalje ne bi pisao gluposti (i ovo bez bilo kakve namjere da te vrijeđam)
HTV je Hajduku za utakmicu s Unireom platio 16000€.
Otprilike sličnu cifru B1TV sad je platio Unirei , pa ti sad sam zaključi s koliko je novca HTV mogao otkupiti ovaj prijenos , a kad to napraviš razmisli malo na teme - prihod od reklama i ulaganja HTV-a u megagigaspektakularne sapunice.
Eto ... a ja odoh gledat utakmicu.:w
papirlova
26.08.2010., 19:18
ja kao dinamovac mogu samo reći da je ovo jebena sramota za hrt.
ovo je dno dna jebenog.
poslije kvalifikacija za OI kad nisu prenosili košarkaše i kad cibonu mogu pratiti samo na streamovima oni naprave ovakvo sranje.
ovog nema nigdje, nigdje.
sramota.
Nema odbojke na HTV-u, neću ni ja plaćat preplatu ... čekaj malo ... ups ... pa niti ne plaćam.
Slažem se, hendikepirane osobe ne bi trebale plaćati pretplatu.
kralj irud
26.08.2010., 19:18
radi :)
zašto meni neće...
skinio sam ovaj sopcast, opet neće ,kmeeee
Jel neko kuži kaj bi ovo (http://raspored.hrt.hr/?raspored=2&mreza=3&datum=2010-08-26) trebalo značit?
Znači da će zasjedati do ponoći :kava:
papirlova
26.08.2010., 19:19
nema ni dinama :rofl:
ovo je mamićev potez, ako ljudi ne mogu gledati na tv-u, neka dođu na stadion :s
odbojkašcro
26.08.2010., 19:20
Slažem se, hendikepirane osobe ne bi trebale plaćati pretplatu.
Kaj sam ja kriv kaj sam rođen u Dalmaciji ?
zašto meni neće...
skinio sam ovaj sopcast, opet neće ,kmeeee
Jel koristiš Explorer? piše da ne radi na Firefoxu i Operi..
odbojkašcro
ovo je mamićev potez, ako ljudi ne mogu gledati na tv-u, neka dođu na stadion :s
:rofl::top::cerek:
papirlova
hvala hrt :kava:
ne radi ni meni stream.
malo sam frustriran.
ja kao dinamovac mogu samo reći da je ovo jebena sramota za hrt.
ovo je dno dna jebenog.
poslije kvalifikacija za OI kad nisu prenosili košarkaše i kad cibonu mogu pratiti samo na streamovima oni naprave ovakvo sranje.
ovog nema nigdje, nigdje.
sramota.
:kava:
to je sve nesposobna i zlobna gamad i nis drugo :kava::kava:
edit: oh :cerek:nema ni dinama vidim :cerek::cerek: hrpetina totalnih imbecila dakle :cerek::cerek::cerek:
papirlova
26.08.2010., 19:21
vjerovao sam da će na kraju ipak prenostit, kao i onu tekmu protiv ukrajine u ukrajini.
ovome se bome nisam nadao.
the edge
26.08.2010., 19:22
Čisto da ti dam neki orjentir kako i dalje ne bi pisao gluposti (i ovo bez bilo kakve namjere da te vrijeđam)
HTV je Hajduku za utakmicu s Unireom platio 16000€.
Otprilike sličnu cifru B1TV sad je platio Unirei , pa ti sad sam zaključi s koliko je novca HTV mogao otkupiti ovaj prijenos , a kad to napraviš razmisli malo na teme - prihod od reklama i ulaganja HTV-a u megagigaspektakularne sapunice.
Eto ... a ja odoh gledat utakmicu.:w
:rolleyes: prava na prijenos (preuzimanje signala) i realizacija vlastita prijenosa sa svim produkcijskim, tehničkim i ostalim troškovima su vrlo različite stvari u financijskom smislu.
kralj irud
Jel koristiš Explorer? piše da ne radi na Firefoxu i Operi..
da, explorer koristim
pc_arhe
Bez brige, ima.
Na prvom programu.
http://i42.tinypic.com/2zdnj3q.gifhttp://i42.tinypic.com/2zdnj3q.gifhttp://i42.tinypic.com/2zdnj3q.gif
Samo da se ne useru :moli:
Nema prijenosa, HRT :facepalm:
kralj irud
26.08.2010., 19:24
da, explorer koristim
proradilo, explorer mi ga blokao
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.