View Full Version : Kvaliteta LG mobitela
kakva je kvaliteta LG mobitela? isplati li se to kupovati?
The Postman
20.07.2004., 16:08
da ti pravo kazem. nikad nisam ni vidio LG mobitel. osim u trgovinama, naravno. ali, nitko to nema trenutno.
Pa Japanci bi trebali imati kvalitetne proizvode... Nisu digli cijene za dzabe...
mobyXXL
20.07.2004., 17:42
The Postman kaže:
Pa Japanci bi trebali imati kvalitetne proizvode... Nisu digli cijene za dzabe...
a da to nisu korejci :D
hmmm u biti LG = Samsung a Panasonic = Sharp naprimjer....
Zelda kaže:
kakva je kvaliteta LG mobitela? isplati li se to kupovati?
na koji mobitel LG ciljaš? ili misliš općenito LG?
po meni jaaaako dobri mobovi, ali nedovoljno cjenjeni...
dino-Z kaže:
po meni jaaaako dobri mobovi, ali nedovoljno cjenjeni...
ja mislim da nisu dovoljno cjenjeni samo zato što nisu baš pristupačni... neki mob koji nema ni ekran u boji košta kao neki drugog proizvođača koji može više ponuditi...
konkretno model:
LG G7100
ovisno o tome što očekuješ od mobitela LG G7100 ima 65K display + vanjski display 256 boja, 1,3 MB memorije, IrDA,
Digital camera VGA 640 x 480 pixela... a da ne spominjem dizajn... rotirajući display...
prema tome... da sam na tvom mjestu ja bih ga kupila :D
http://www.auctionphotobank.com/upload/109040283692.gif
e sad, kaj mislite onom novom Siemensu CF62, ono kad bi birali da li bi bio ovaj LG, ona Motorola V525 ili ovaj Siemens CF62, negdje kazu za ovaj Siemens da je uzasno los, negdje kazu da je odlican...sad fakat ne znam kad bi se trebala odluciti koji bi bio...
p.s. sorry ak gnjavim
ovak. ja bih na vašem mjestu kupila motorolu v525 ali ne vjerujem da da ćete je nać gdje za kupit...
siemens CF62 niš ne valja i to zato što ima kameru a nema ni IrDU ni Bluetooth s kojima bi mogli stavit slike na komp ili prenosit podatke...
motorola je najbolji izbor jer ima sve što od mobitela možeš dobiti (osim video snimanja npr.) i nije skup...
na vama je da odlučite
p.s ne gnjavite, slobodno pitajte što vas zanima
light, ne moras mi govoriti vi.....
a kaj su ovu motorolu skroz razgrabili?
izgleda da su nabavili :D
u Vip-u ih ima za kupit i cijena je 1591.00 kn u paketu s brojem...
a sad, za simpu ne znam...
21Ketyy21
27.12.2010., 12:35
1. čitam okolo, da su LG mobiteli nepouzdani, da se kvare, ovo ono, da li ima nekog tko ima iskustva s tim mobitelima ???
2. gledam ovaj mobitel LG Town GT350... pa me zanima jel ima netko iskustva s njim?? :D
:w
21Ketyy21
28.12.2010., 10:17
najgori koje možeš trenutno nabavit
zasto?? mislim cula sam i dobra i losa iskustva ali nitko ne navodi zasto su tocno najgori??:confused:
zasto?? mislim cula sam i dobra i losa iskustva ali nitko ne navodi zasto su tocno najgori??:confused:
zato što su loše kvalitete i kratkog vijeka, software loš, jedino pozitivno je cijena i fensi dizajn!
imam iskustva samo sa optimusom i zbilja mi je ok, za sada. imam ga 4mj tek. prešla sam sa samsunga na lg zato što nakon 4 samsunga mogu reč da ih više neću kupovati.
lg ima dosta tema na forumu pa najbolje sve proučiti.
bond007
29.12.2010., 11:36
Korejski poluproizvod.
Smeće da većeg smeća od mobitela nema.
Baterija jakooooo loša.
Zvonjava moba se ne čuje ako je mob u torbi,iako je na najjače uključeno.
Vibracija neprimjetna.
Proklinjem dan kada sam ga uzela.
Ne mogu ga prodati nikome, tj. ne usudim se da me netko me proklinje svaki dan kakvo sam smeće uvalila čovjeku.
Nikad više LG, korejski poluproizvod.
Sony Ericsson su najbolji mobiteli(K750 "bond")
meni su se kvarljivijim i losije kvalitetnim ( i softverski i hardverski ) od lg-a pokazale i nokije i samsunzi .
21Ketyy21
29.12.2010., 11:59
vidis kako su komentari razliciti neki obozavaju lg mobitele a neki ih ne podnose......
izgleda da cu morat riskisat pa cemo vidjet hocu li profitirat ili ne xD
meni su se kvarljivijim i losije kvalitetnim ( i softverski i hardverski ) od lg-a pokazale i nokije i samsunzi .
daj nemoj gluposti pričat ... nokia i samsung su u samome vrhu, LG još nije ni došao do polovice ljestvice ...
frend mi radi kao referent za poslovne korisnike i dobio je zabranu nudit LG mobitele poslovnim korsinicima koliko su dobri, imaju najviše reklamacija!
vidis kako su komentari razliciti neki obozavaju lg mobitele a neki ih ne podnose......
izgleda da cu morat riskisat pa cemo vidjet hocu li profitirat ili ne xD
probaj, dok ne probaš nećeš znati! Možda ti se baš svidi ...
dragi ima službeni nokiu i strašno je spora, iako ima brdo poslovnih performasi koje mu trebaju. samsung smo prekrižili i ja i on nikad više. jednostavno rikavaju čim garancija istekne. popravak dođe više od novom istog takvog (uvjerila se seka). s tim da sam samo ja imala onaj za 400kn, svi oko mene po nekoliko tisuća kuna mob. za sada imam samo optimusa, padao je na pod nekoliko puta i začudo radi. nek radi dokle ide, jednostavno sam umorna od mjenjanja mobitela. ak on rikne selim se na SE.
daj nemoj gluposti pričat ... nokia i samsung su u samome vrhu, LG još nije ni došao do polovice ljestvice ...
frend mi radi kao referent za poslovne korisnike i dobio je zabranu nudit LG mobitele poslovnim korsinicima koliko su dobri, imaju najviše reklamacija!
daj nemoj ti pricat gluposti.
imam i ja ujaka koji ima susjeda koji ima psa koji je lajao na jednu zenu koja radi kao referent ...
ovog lg-a kojeg sad imam je bas covjek dobio kao ponudu poslovnom korisniku.
a nokia koja nema problema valjda nepostoji. od 5800 xm sa svojim resetiranjem i traljavom izvedbom, pa e66 zvucnici i sto vec ne, najbugovitiji mobiteli ikad nokie n97 velika i mini, lose napravljena n78
samsung sa bugovitim innov8, u600, u700, i7500 , galaxy S , s3550 i baterijom koja traje 1 dan
neznam u cemu su to nokia i samsung u vrhu kad svi pricaju da je nokia na prastarom symbianu a po samsungovom korisnickom supportu pljuju svi koji su ikad imali samsunga jer ne postoji.
zakljucak: sve vam je to isti k...
svaki proizvodac ima modele koji su losi i one koji su dobri, kako u mobitelima tako i svemu drugome. govoriti da su svi proizvodi nekog proizvodaca losi a drugog dobri je cista glupost.
recimo bond007 je imao nikad vise opjevani sony ericsson k750 , kupio si lg-ev model koji se pokazao los i sad su svi lg-i korejski poluproizvodi a sony ericssoni su najbolji.
a da je recimo imao sony ericsson w205 kojem se baterija isprazni u 1 danu u standby modu onda bi govorio da su svi sony ericsson kineski poluproizvodi.
dakle prvo fino proguglati za pojedini model koji vas zanima i onda kupiti.
daj nemoj ti pricat gluposti.
imam i ja ujaka koji ima susjeda koji ima psa koji je lajao na jednu zenu koja radi kao referent ...
ovog lg-a kojeg sad imam je bas covjek dobio kao ponudu poslovnom korisniku.
a nokia koja nema problema valjda nepostoji. od 5800 xm sa svojim resetiranjem i traljavom izvedbom, pa e66 zvucnici i sto vec ne, najbugovitiji mobiteli ikad nokie n97 velika i mini, lose napravljena n78
samsung sa bugovitim innov8, u600, u700, i7500 , galaxy S , s3550 i baterijom koja traje 1 dan
neznam u cemu su to nokia i samsung u vrhu kad svi pricaju da je nokia na prastarom symbianu a po samsungovom korisnickom supportu pljuju svi koji su ikad imali samsunga jer ne postoji.
zakljucak: sve vam je to isti k...
svaki proizvodac ima modele koji su losi i one koji su dobri, kako u mobitelima tako i svemu drugome. govoriti da su svi proizvodi nekog proizvodaca losi a drugog dobri je cista glupost.
recimo bond007 je imao nikad vise opjevani sony ericsson k750 , kupio si lg-ev model koji se pokazao los i sad su svi lg-i korejski poluproizvodi a sony ericssoni su najbolji.
a da je recimo imao sony ericsson w205 kojem se baterija isprazni u 1 danu u standby modu onda bi govorio da su svi sony ericsson kineski poluproizvodi.
dakle prvo fino proguglati za pojedini model koji vas zanima i onda kupiti.
ne pričam gluposti nego ti nemaš pojam, kratko rečeno .... zabrana se odnosi na određenog operatera!
nijedan telefon nije savršen, ja pričam o kvaliteti ne o mogućnostima, ukupuno gledajući zna se koje su u marku u vrhu! LG je najkasnije krenuo u prozivodnju mobitela i radio je sve svoje modele po uzoru na samsung samo u jeftinijem i lošijem izdanju!
koji je najbolji to se da diskutirat ali NOKIA je definitivno br.1 što se mobitela tiče!
sve o kvaliteti i ponudi poslovnim korisnicima ti pise u ovom sto si kvotao ali ocito nisi procitao sa razumijevanjem.
nokia broj 1 mozda po kvarovima, a uz losu kvalitetu izrade i manjak dizajna ima i zastarjeli OS na smartphonovima tako da si cak i ti tamo na drugoj temi savjetovao zenski da kupi sony x10 ispred nokie n8 koja je trenutacno nokiin flagship.
lg-a sam imao 10-ak razlicitih modela i nisam vidio nikakvo jeftino i lose izdanje u odnosu na druge proizvodace, cak obrnuto drugi bi se mogli sa nekim svojim modelima ugledati na lg poradi kvalitete i izdanja.
dakle kao što sam vec gore napisao:
svaki proizvodac ima modele koji su losi i one koji su dobri, kako u mobitelima tako i svemu drugome. govoriti da su svi proizvodi nekog proizvodaca losi , a drugog dobri je cista glupost.
to bi trebalo svakome sa i malo mozga biti jasno.
cickova
02.01.2011., 09:40
SE rulz :D.
Imo sam jednom nokiu i pogodilo me 8 kvarova u tri mjeseca. uz to, osvjetljenje tastature proizvodilo je cudne zvukove, slajd raskliman nakon mjesec dana, napuhla se boja, odn neki premaz koji zgleda ko koža, isto nakon nekih mjesec dana. ni na kraj pameti mi nije kupit vise nokiu (iskreno, nemaju nis konkurentnog u ponudi, a cijene su im u nebesima).
Iskustvo sa LG jem sam imo jedno, i to s telkom, t.d. ni mrtav necu dozvolit da njihov proizvod udje ikad vise u moju kucu, no frend ima neki LG, koji je opca katastrofa od mobitela. doduse je low-end jeftin, al to je mob na kojem mozes zvat i slat poruke, nema opcija drugih, onda je za ocekivat da ce to radit. ali ne, prekida i brejka se. koma. A software opcenito LGa su srednja zalost, samsung je isto tu negdje (iako sam samsung fan, njihov dummy mob ne bih nikad uzeo).
SE rulz u svakom pogledu, imo sam i nekoliko komada, niakd problema niti sa jednim. Najbolji dummy mobiteli, a sad su na Xperia liniji zasrali da gore nisu mogli. nadam se da su buju popravili..
pozdrav
assassin
03.01.2011., 20:48
Ne treba generalizirati.
Postoje dobri i loši modeli svakog proizvođača.
Ima skupih koji se stalno kvare, a ima i najjeftinijih koji rade 5 godina bez greške. I obrnuto.
Tako da tema nema smisla.
LG kao LG je kao svaka druga tvrtka.
A, danas se većina stvari ne proizvodi u zemlji gdje je sjedište tvrtke.
Tako da to što je Nokia iz Finske, Phillips iz Nizozemske... ništa ne znači.
Temu zaključavam jer smatram da nikuda ne vodi.
Ako netko ima argument da vodi i misli da bi mogao potaknuti argumentiranu i smislenu raspravu- javite na PM.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.