PDA

View Full Version : Moroccanoil

stranice : [1] 2

lida
09.09.2010., 12:32
Jel probao tko? Navodno je jako skupo, vrijedi li tih para?:ne zna:

Green-Eyed-Fairy
09.09.2010., 15:56
Imam ga ja, i dobro je... ali ne bi rekla da vredi tih para. Takodje sam probala macadamia oil koje mi je bolje, a na ebay se moze naci one n only argan oil koje, za vecu kolicinu, kosta jeftinije nego moroccan oil a kazu da je isto.

lida
10.09.2010., 12:35
Evo i ja sam ga kupila onu malu piksu od 25ml i danas ujutro oprala kosu i stavila malo na vlažnu kosu i posušila. Mogu rući da sam zadovoljna učinkom jer sam dosad cijelo jutro bez kišobrana jurcala okolo i inače bi mi kosa bila ko slama jer je prirodno frčkava ali evo kosa mi je kako sam ju isfenirala na četku i tak stoji!!!
S te strane sam oduševljena, ali cijena je fakat malo prenapuhana. Ja nisam još niti jedno drugo ulje za kosu na taj način, znači na mokru kosu prije sušenja tako da ne mogu usporedit s ničim.
A makadamiju si stavljala na mokru ili suhu kosu?

Zhuta
10.09.2010., 15:49
Ja sam baš danas slušala od svoje frizerke kako je pre zadovoljna uljem makadamije i sad ibejam. :rofl:

Jel 10ml tog ulja malo?? :confused:

Green-Eyed-Fairy
10.09.2010., 16:16
Stavim na mokru, koncentrisuci se na krajeve... a onda kad osusim stavi jos par kapi pa peglam.
Zuta, iznenadjujuce je kako se sporo trosi. Koristila sam ga vec 5 puta sigurno ali se ni ne vidi da ga ima manje. Jako je gusto pa ga treba malo.

FFE
10.09.2010., 21:40
Jel probao tko? Navodno je jako skupo, vrijedi li tih para?:ne zna:

ja koristila, i jos uvijek koristim. :) meni je stvarno odlicno. e, sada, vjerojatno bi mi kosa bila jednaka i bez njega, jer mi je kosa stvarno zdrava (hvala bogu), ne pucaju mi vrhovi, ima prirodni sjaj, pa mi je tesko reci koliko mi je ovo ulje stvarno pomoglo, i koliko mi uopce pomaze ako pomaze. probala sam i jeftiniju varijantu, ne tako razvikanu, ali mi nije bilo tako dobro u smislu da mi se nije tako dobro upilo, a i miris me smetao. koliko para, toliko muzike. :)

M&Ms
10.09.2010., 21:48
Sad ću ja onako glupo neupućeno (i lijeno za guglanje pitati) čemu to točno služi / pomaže?
Naime, meni kosa zna dosta opadati (sada se još nisam počela linjati) pa me zanima jel pomaže i za to(možda bi i pare izdvojila kad bi znala da ima koristi od toga) il da se držim čičkovog ulja?

Green-Eyed-Fairy
10.09.2010., 21:55
Evo sta kazu oni na sajtu za moroccan oil
• Restore elasticity
• Infuse hair with shine
• Protect from environmental factors
• Revives hair
• Strengthens and conditions
• Reduces drying time

Zapravo je najbolji/najvazniji sastojak tog moroccan ulja- argan oil a evo ti nesto vise o njemu-
http://en.wikipedia.org/wiki/Argan_oil#Properties_and_uses

mladunche
10.09.2010., 22:02
Imam ga ja, i dobro je... ali ne bi rekla da vredi tih para. Takodje sam probala macadamia oil koje mi je bolje, a na ebay se moze naci one n only argan oil koje, za vecu kolicinu, kosta jeftinije nego moroccan oil a kazu da je isto.

Možeš, molim te, staviti link za ono koje misliš da je dobro? Hvala :)

mladunche
10.09.2010., 22:03
Ja sam baš danas slušala od svoje frizerke kako je pre zadovoljna uljem makadamije i sad ibejam. :rofl:

I tebe molim link kad ga izibejaš :rofl:

Green-Eyed-Fairy
10.09.2010., 22:09
Možeš, molim te, staviti link za ono koje misliš da je dobro? Hvala :)

Izvoli
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=macadamia+healing+oil+treatment&_sacat=0&_odkw=macadamia+healing+oil&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Ima manje i vece pakovanje.

Zove se Macadamia healing oil treatment.

A evo i njihov sajt, tu pise nesto vise- http://www.macadamiahair.com/discover/
Ovo u sebi ima argan ulje i macadamia ulje.

mladunche
10.09.2010., 22:34
Mda, nije ni macadamia puno jeftinija... Mislim da ću se držati avokadovog ulja, dosta sam zadovoljna s njim. Hvala!

Zhuta
11.09.2010., 07:57
I tebe molim link kad ga izibejaš :rofl:

Evo
http://cgi.ebay.co.uk/MACADAMIA-HAIR-HEALING-OIL-TREATMENT-10ML-/280534364686?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Shampoo _Conditioner_PP&hash=item415126b20e#shId

Ovo je stvarno jeftino i mislim da 10ml dugo traje jer kaže GEF da se sporo troši.

Naručit ću ga.

ovchica
11.09.2010., 10:44

Imaš u Kemigu u Bauerovoj 100ml hladno prešane makadamije za 29 kuna (50 ml je negdje 17 kn)

Zhuta
11.09.2010., 11:08
Imaš u Kemigu u Bauerovoj 100ml hladno prešane makadamije za 29 kuna (50 ml je negdje 17 kn)

Nekak ne vjerujem tome jer svuda je dosta skupo.

Jel se razlikuje ulje makadamije za kosu od onog recimo za masažu??

ovchica
11.09.2010., 11:27
Nekak ne vjerujem tome jer svuda je dosta skupo.

Jel se razlikuje ulje makadamije za kosu od onog recimo za masažu??

Vjerujem da su u ulja za kosu i za masažu dodana još i druga ulja, vjerojatno jeftinija kako bi se ot razrijedilo npr. u čičkovom i orahovom ulju od Afrodite i Olivala ima najmanje čička i oraha.
Ovo kaj Kemig prodaje je čisto i pravo a jeftino je jer to oni kupuju na veliko i pakiraju u svoju ambalažu. Ima onak miris ko malo po lješnjacima i može se i kuhati s njim.

Zhuta
11.09.2010., 11:40
Vjerujem da su u ulja za kosu i za masažu dodana još i druga ulja, vjerojatno jeftinija kako bi se ot razrijedilo npr. u čičkovom i orahovom ulju od Afrodite i Olivala ima najmanje čička i oraha.
Ovo kaj Kemig prodaje je čisto i pravo a jeftino je jer to oni kupuju na veliko i pakiraju u svoju ambalažu. Ima onak miris ko malo po lješnjacima i može se i kuhati s njim.

Imaš ga ti??

ovchica
11.09.2010., 13:49
Imaš ga ti??
Imam. Bila sam ga kupila za mazanje tijela ali sam odustala jer od tog mirisa ogladnim (tuširam se navečer pa neću kasno jesti :zubo: ) pa ga koristim za kosu - nasaftam prije pranja i pustim da stoji što duže, ali ja ti nisam neki pokazatelj jer imam jako kratku kosu i meni su sva ulja dobra. :ne zna:
Sva ta ulja imaju svoju deklaraciju pa im možeš napisati mejl u Kemig i mogu ti je poslati ako sumnjaš u čistoću.:)

Zhuta
11.09.2010., 14:00
Imam. Bila sam ga kupila za mazanje tijela ali sam odustala jer od tog mirisa ogladnim (tuširam se navečer pa neću kasno jesti :zubo: ) pa ga koristim za kosu - nasaftam prije pranja i pustim da stoji što duže, ali ja ti nisam neki pokazatelj jer imam jako kratku kosu i meni su sva ulja dobra. :ne zna:
Sva ta ulja imaju svoju deklaraciju pa im možeš napisati mejl u Kemig i mogu ti je poslati ako sumnjaš u čistoću.:)

Meni ne treba sirovo ulje za saftanje kose, nego obrađeno koje se koristi umjesto silikona i ne zamasti kosu.
Za saftat kosu koristim maslinovo ulje, makar mogla bi ubost i ovo manje pakiranje pa trackat prije pranja (samo što to zaboravim napravit) :ne zna:

ovchica
11.09.2010., 14:13
Meni ne treba sirovo ulje za saftanje kose, nego obrađeno koje se koristi umjesto silikona i ne zamasti kosu.
Za saftat kosu koristim maslinovo ulje, makar mogla bi ubost i ovo manje pakiranje pa trackat prije pranja (samo što to zaboravim napravit) :ne zna:

Ahaaaa, kužim sad :mig:
Ja iskreno ne bih onda s njim samim na kosu čisto radi mirisa mada sam čula da ni argan baš nije nešto miomirisan. Valjda onda u te posebne za kosu doaju neke mirise i to. Ja bih probala s bademom ili shea maslacom na vlažne vrhove. A čovjek ipak nikad ne zna dok 100 stavri ne proba i nađe ono kaj mu paše. :)
Moroccan oil sam vidjela inače da ima u top stilu na Kajzerici (dućan s frizerskom opremom) ali cijene se ne sjećam jer dost dugo nisam tam išla.

brolly
11.09.2010., 16:35
Sestra se vratila od frizera i donjela moroccanoil, kupljen je u jednom frizerskom salonu blizu trga, točnije u dalmatinskoj kod saše, bočica od 100 ml dođe 277 kuna, mislim da ona i ja skupa to nećemo još mjesecima potrošit koliko tog ima :D

Frizer joj je to predložio jer joj je kosa u blago rečeno katastrofalnom stanju i baš ju treba njegovat a ulja bilo kakve vrste ne može smislit jer kaže da se uvijek osjeća masno ma koliko neko ulje ispirala i kosa joj je općenito tanka i lako lomljiva pa to sa nekim serumima i uljima izgleda jadno. Kaže da joj je frizer rekao da ni on ne voli ulja ali da je ovo jedino koje se može stavit bilo na mokru ili suhu kosu i da ne pretvori kosu u masne rezance. Ništa, živi bili pa vidjeli, javim dojmove :)

Green-Eyed-Fairy
11.09.2010., 17:28
Moja je masna ali je ovo zaista ne zamasti, upije se skroz.

lida
11.09.2010., 17:53
Da, to ulje je mješavina još nekih sastojaka i jako lijepo miriši i uopće ne masti kosu, a kosa je poslije kao svila. Prekrasno!

jasmine
11.09.2010., 21:37
ovo ja planram naručiti,čini mi se da je to pravo marocanoil a da je macadamija savim nešto drugo. imam to macadamijevo ulje od primavere al i zaboravim ga stavljati tako da i nisam sigurna koliko mi je dobro. nadam se da će mi ovo marocanoil biti dobro pogotovo što imaju kremu za kovrčavu kosu kakva je i moja.

http://www.hqhair.com/feature/moroccanoil

ovchica
11.09.2010., 23:12
ovo ja planram naručiti,čini mi se da je to pravo marocanoil a da je macadamija savim nešto drugo. imam to macadamijevo ulje od primavere al i zaboravim ga stavljati tako da i nisam sigurna koliko mi je dobro. nadam se da će mi ovo marocanoil biti dobro pogotovo što imaju kremu za kovrčavu kosu kakva je i moja.

Pa valjda je onda to to, ovo kaj sam ja vidjela u frizerskom dućanu samo je pitanje jel zbilja vrijedi tih para:ne zna:
Ja nekako mislim da je više manje svako ulje dobro za kosu samo treba dobro odabrati s obzirom na miris i gustoću.

brolly
12.09.2010., 00:34

Na ovim velikim slikama, četvrto po redu, oil treatment je sestra danas kupila. Naravno da sam odmah probala čim sam oprala kosu :D i mogu samo reć da je divno, ali stvarno.

Stavila sam na mokru kosu, onako malo na prste i po cijeloj dužini kose i odmah mi se svidjelo što tako dobro miriši no nisam htjela pretjerat jer ipak je ulje i malo sam bila skeptična da nimalo kosa neće ostat masna. Pustila sam ju da se osuši, bez fena što inače ako imam neki serum i ne feniram ju završi tako da mi je kosa dosta spljoštena no sada potpuno druga priča, kosa je svilena, nije užasno spljoštena i čak kad sam ju počešljala i stavila još malo ulja na neke po meni kritične dijelove je bila jednako divna. Stvarno mi se sviđa.

mladunche
12.09.2010., 00:59
Evo
http://cgi.ebay.co.uk/MACADAMIA-HAIR-HEALING-OIL-TREATMENT-10ML-/280534364686?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Shampoo _Conditioner_PP&hash=item415126b20e#shId

Ovo je stvarno jeftino i mislim da 10ml dugo traje jer kaže GEF da se sporo troši.

Naručit ću ga.

Hvala Zhuta.

Inače, Kemig je super dućan, a teta koja radi tamo i s kojom sam razgovarala (zbog drugog nečeg) bila je jako stručna i ljubazna i nije mi nastojala utrapiti što više proizvoda, dapače, rekla mi je da je nešto bolje u obliku koji oni nemaju, pa da potražim drugdje. Tako da mislim da je vrijedi pitati za što služi ta macadamia i tak.

Zmijica
12.09.2010., 10:21
Evo nešto na netu o tome:
http://thebeautybrains.com/2009/07/08/is-moroccan-oil-good-for-hair-and-skin/

Ja osobno prvo pogledam sastav. Ne mogu naći za sve proizvode, ovo valjda misle za Moroccanoil Treatment For All Hair Types, osnovno ulje.
Silikoni - zbog toga je fino na kosi i nemasno, a ne kao obično ulje.
Arganovo ulje, laneno ulje. I neki mirisi, boje i konzervansi.

Imam jedan vrlo sličan proizvod (odličan), a Alfaparf Semi di Lino linija se bazira na istoj ideji - silikoni + ulja.
Tako da bih ja rekla da je to fin proizvod, i sigurno će vam pasati (posebno onima sa suhom i gustom kosom).
A ostalo je kao i kod svega drugoga - ime ima cijenu :)

Tinkerbella
12.09.2010., 13:18
može li se koristiti i na kosu koja se brzo masti, ako su vrhovi ispucani? ja ga imam neko vrijeme ali ga nisam koirstila jer sam uvije mislila da će me zamastiti previše

ovchica
12.09.2010., 15:47
Evo nešto na netu o tome:
http://thebeautybrains.com/2009/07/08/is-moroccan-oil-good-for-hair-and-skin/

Ja osobno prvo pogledam sastav. Ne mogu naći za sve proizvode, ovo valjda misle za Moroccanoil Treatment For All Hair Types, osnovno ulje.
Silikoni - zbog toga je fino na kosi i nemasno, a ne kao obično ulje.
Arganovo ulje, laneno ulje. I neki mirisi, boje i konzervansi.

Imam jedan vrlo sličan proizvod (odličan), a Alfaparf Semi di Lino linija se bazira na istoj ideji - silikoni + ulja.
Tako da bih ja rekla da je to fin proizvod, i sigurno će vam pasati (posebno onima sa suhom i gustom kosom).
A ostalo je kao i kod svega drugoga - ime ima cijenu :)

A i nije im baš skupocjen sastav, cijena po mom nišljenju nije opravdana.

Zmijica
12.09.2010., 16:21
A i nije im baš skupocjen sastav, cijena po mom nišljenju nije opravdana.
A gle, i parfemi su po sastavu 30-ak kuna uvrhglave, a mi ih plaćamo... ohoho :mig:
Dior, Kanebo.. maskare, puderi, kreme, štogodhoćeš...
Svaka roba nađe svog kupca :)

Green-Eyed-Fairy
13.09.2010., 00:44

Pa jedno je moroccan, a nesto drugo macadamia. Moroccan u sebi ima samo argan ulje, dok macadamia ima argan i macadamia ulje :D Ok, zvuci zapetljano :D

jasmine
24.09.2010., 12:22
Pa jedno je moroccan, a nesto drugo macadamia. Moroccan u sebi ima samo argan ulje, dok macadamia ima argan i macadamia ulje :D Ok, zvuci zapetljano :D

pa da znam da su različiti,to sam i napisala.

nego meni je stiglo moje maroccanoil i krema za kovrće i prezadovoljna sam. ovo ulje prekrasno miriši,ima jako sličan miris poarfemo kašmir od choparda.daje prekrasni sjaj kosi a ova krema za kovrće radi čuda od mojih sarmica. :s:s

aaatina
24.09.2010., 12:49
Ja sam se sad malo izgubila,pročitala sam vaše postove,da li postoji negdje za kupit manja količina tog ulja na ebayu? Toliko love sam potrošila na tu kosu da sam auto mogla kupit

jasmine
24.09.2010., 15:44
Ja sam se sad malo izgubila,pročitala sam vaše postove,da li postoji negdje za kupit manja količina tog ulja na ebayu? Toliko love sam potrošila na tu kosu da sam auto mogla kupit

imaš na lookfantastiku sempl tog ulja al sad se nesječam dal se može sam za sebe naručiti il se dobije uz neki kupljeni proizvod,pogledaj. :)

cammyblond
24.09.2010., 17:00
imaš na lookfantastiku sempl tog ulja al sad se nesječam dal se može sam za sebe naručiti il se dobije uz neki kupljeni proizvod,pogledaj. :)

Jel to ok stavljati i na izbjeljenu kosu, zbog vrhova pitam....? zvuči mi jako dobro sve vezano za Moroccanoil

jasmine
24.09.2010., 20:00
Jel to ok stavljati i na izbjeljenu kosu, zbog vrhova pitam....? zvuči mi jako dobro sve vezano za Moroccanoil

to ti je za sve tipove kose i za sva stanja kose, na njihjovom filmiću prikazuju i kako to ulje stavljaju u boju za kosu i tako dodatno njeguje kosu već kod farbanja. :top:

aaatina
25.09.2010., 10:50

Ima 8 ponuđenih njihovih proizvoda,nema sempl tog ulja u ponudi,šteta

lamija
26.09.2010., 19:43
ima ga u trilabu u avenue mall-u

aaatina
27.09.2010., 21:43
ima ga u trilabu u avenue mall-u

Oprosti,jesi odgovorila na moj post,misliš da ima sample tog ulja za kupit ili sam ja krivo razumjela pa govoriš da općenito tog ulja ima tamo?

Suey
29.09.2010., 11:46
Ma pravac Kemig, ili Bio & Bio (doduše, Primavera life su nešto skuplja ulja), sve što sam kupila od njih je super, a možete miksati i sami si raditi pakunge. Makadamija je super za kosu, ali i za lice:).

lamija
30.09.2010., 05:59
Oprosti,jesi odgovorila na moj post,misliš da ima sample tog ulja za kupit ili sam ja krivo razumjela pa govoriš da općenito tog ulja ima tamo?

općenito govorim :)

peachwoman
30.09.2010., 08:26
OBOŽAVAM GA.KORISTIM GA PUNE 3 GODINE!:rofl:

:cerek:

lida
30.09.2010., 17:06
OBOŽAVAM GA.KORISTIM GA PUNE 3 GODINE!:rofl:

:cerek:

Koristiš samo ulje ili još nešto iz te linije???:rofl:

Allexis
30.09.2010., 23:18
dobila sam letak o tome danas u trilabu, al sam ga tek sad pogledala....jel netko zna koliko to dođe tamo, koje pakiranje uzeti i koji proizvod iz te linije, koliko to traje i jel duže korištenje počne mastiti kosu....

top-secret-koka
01.10.2010., 08:12
to ulje se stavlja kao pakung ili samo na vrhove nakon pranja kose?
kako ga vi koristite i sto vam, konkretno, dobro radi?

peachwoman
01.10.2010., 08:39
Koristiš samo ulje ili još nešto iz te linije???:rofl:

samo to klasično ulje,nisam uzimala još do sada ništa od ostatka.:cerek:

lida
01.10.2010., 09:06
to ulje se stavlja kao pakung ili samo na vrhove nakon pranja kose?
kako ga vi koristite i sto vam, konkretno, dobro radi?

Ulje se može stavljati i na mokru i na suhu kosu, ne kao pakung već da ti kosa bude glatka, sjajna, lepršava, mirisna....i na kraju ono najvažnije zdrava.
Znači to je kao serum i krema za lice samo je ovo tretman za kosu. Ja zasad imam samo ulje i oduševljena sam i planiram još uzeti kremu za kovrče ili onu za stayling.
Do sad sam uvijek koristila silikone ili kristale za kosu , ali ovo mi je najbolje što sam dosad probala i moja kosa to jako voli. Ne masti ju i lijepo i zdravo izgleda. Na mokru kosu ulje stavim po cijeloj dužini a na suhu samo po vrhovima.

jasmine
02.10.2010., 16:39
u trilabu imaju to ulje al neko malo pakiranje,nekih 10-15ml možda 20,nemam pojma i košta 110kn što je jako nepovoljno.

top-secret-koka
02.10.2010., 21:56
sad ce jos ispast da mi i to treba :D

kupujete preko neta ili kod nas?

jasmine
03.10.2010., 21:49
ja sam naručila s neta al imaš i kjod nas one u velikim bocama,valjda a cijena ti je tu negdje,koju kunu gore dole.

Pennylane
06.10.2010., 21:48
Preko neta...odlična stvar :cerek:

peachwoman
08.10.2010., 15:39
al ste ga skomplicirale..

To marokansko ulje je za apsolutno sve tipove kose, ali baš sve, nakon pranja ga samo stavite na vrhove i mašala , nema filozofije nikakve, prekrasno miriš i uživat ćete i vi i vaša kosa.Ko ima para neka si uzme na HQ ili Top Stilu na Kajzerici.
Ja ga koristim 3 godine i to je must have!

Za makadamija ulje ne znam, al sviđa mi se, jer volim makadamiju na kozi!
:)

Redhead*
10.10.2010., 09:42
Cure, kako naručujete preko neta?
Recimo, preko te HQ stranice? S kojom karticom plaćate?
Ja sam sad pokušala naručiti to ulje za kovrčavu kosu, ali nemam podatke o datumu izdavanja kartice koji tamo traži, imam samo datum isteka i na kraju mi je napisalo da su podaci o kartici netočni... izgleda da bez tih podataka ne ide...

Može li se to gdje u Hrvatskoj naručit? Ovdje u mom gradu toga nema...

m@non
10.10.2010., 10:51
Bila ovih dana u Kemigu, uzela sam makadamiju, argan, kokos i ricinus, obožavam ulja za kosu....Stvarno primjetim razliku otkad stavljam ulja. Ricinus koristim već skoro godinu dana, prije toga sam koristila orah. Manje mi pucaju vrhovi i kosa se lijepo sjaji.

Andariel
10.10.2010., 12:37
Cure, kako naručujete preko neta?
Recimo, preko te HQ stranice? S kojom karticom plaćate?
Ja sam sad pokušala naručiti to ulje za kovrčavu kosu, ali nemam podatke o datumu izdavanja kartice koji tamo traži, imam samo datum isteka i na kraju mi je napisalo da su podaci o kartici netočni... izgleda da bez tih podataka ne ide...

Može li se to gdje u Hrvatskoj naručit? Ovdje u mom gradu toga nema...

ja nigdje nikad nisam pisala datum izdavanja kartice i uvijek mi je prošlo :ne zna:

Redhead*
10.10.2010., 17:52
bemumiša.. nije ni meni nikad prije tražilo, ali na ovoj HQ stranici je... a, možda je bilo šta drugo pogrešno :ne zna:..
Probat ću ponovo...
baš bih rado imala to ulje...

Galadriel
14.10.2010., 22:29
Bas bi probala to marokansko ulje :D
Da li ga je moguce kupiti u Rijeci i ako da gdje? I koje su cijene? U biti bi voljela kupiti bilo kakvo ulje,ne mora biti bas marokansko ulje samo da je dobro za kosu jer mi trenutno nije bas u najboljem stanju :(
Do sad sam probala par puta sa maslinovim,,stavila bi ga na kosu od sredine do krajeva i drzala ga na kosi sto duze, a nakon toga bi oprala normalno kosu. I stvarno je dobro,kosa je sjajna i zdravije izgleda ali meni je problem jer mi se kosa nakon toga brze masti(i inace imam masnu kosu) a i boja mi brze odlazi,,sad bi voljela probati nesto sto se stavlja nakon pranja kose :D

damned_princess
15.10.2010., 12:42
Bas bi probala to marokansko ulje :D
Da li ga je moguce kupiti u Rijeci i ako da gdje? I koje su cijene? U biti bi voljela kupiti bilo kakvo ulje,ne mora biti bas marokansko ulje samo da je dobro za kosu jer mi trenutno nije bas u najboljem stanju :(
Do sad sam probala par puta sa maslinovim,,stavila bi ga na kosu od sredine do krajeva i drzala ga na kosi sto duze, a nakon toga bi oprala normalno kosu. I stvarno je dobro,kosa je sjajna i zdravije izgleda ali meni je problem jer mi se kosa nakon toga brze masti(i inace imam masnu kosu) a i boja mi brze odlazi,,sad bi voljela probati nesto sto se stavlja nakon pranja kose :D

ima u rijeci..ja sam ga kupila neki dan..pogladaj si pp da tu ne reklamiram :D

mateja122
15.10.2010., 12:53
jel to taj moroccan oil : http://cgi.ebay.co.uk/Moroccan-Oil-Original-Treatment-100ml-/280568475272?pt=UK_HealthBeauty_Other_RL&hash=item41532f2e88 ?
jel se to koristi umjesto silikona i ulja za vrhove ili?

Skvrlana
15.10.2010., 14:59
mateja, možeš ga koristiti svakako, na mokru i na suhu kosu, po cjeloj dužini kose! evo link pa si pogledaj njihove upute www.youtube.com/watch?v=cEZDB0IzYYE

mateja122
15.10.2010., 15:05
mateja, možeš ga koristiti svakako, na mokru i na suhu kosu, po cjeloj dužini kose! evo link pa si pogledaj njihove upute www.youtube.com/watch?v=cEZDB0IzYYE

hvala :kiss:

Mayalenna
15.10.2010., 16:10
Hebemu i forum i proizvodi...stalno mi nešto upada u oko...i sve mi treba,al baš treba...:rolleyes::p:DCure,ajmo sada di to ima u Puli,ako nema u Puli,gdje da po Zg-u tražim,poslat ću dečka po to?:s:D

astra gtc
16.10.2010., 17:21
dobila sam letak o tome danas u trilabu, al sam ga tek sad pogledala....jel netko zna koliko to dođe tamo, koje pakiranje uzeti i koji proizvod iz te linije, koliko to traje i jel duže korištenje počne mastiti kosu....

Meni nije ništa posebno.Ima lijep miris ali mi masti kosu.Inače mi se kosa ne masti i perem je dva puta tjedno.A kada ovo stavim,moram ju prati svaka dva dana.Nisam ga puno platila pa mi nije žao.Kupila sam preko ebaya za nekih 25 $ sa poštarinom.Vidjela sam da ga ima u Trilabu i čini mi se da dođe 250kn.E,da sam dala tolike pare,bome bi se pokajala.

Princez Krafna
18.10.2010., 13:01
U trilabu u AM imaju samo veće pakiranje ulja od 100 ml i dođe 280 kn. Molim vas ako neko zna u kojem trilabu je bilo manjih pakiranja koje je jasmine spominjala? Toliko ste ga nahvalile da bih ga htjela probati :cerek:

Galadriel
18.10.2010., 19:45
U Rijeci ima jos za kupiti u centromerkuru, 99kn 25ml ;)
mislim da cu ga uzeti :zubo:

lida
18.10.2010., 22:02
To je dobra cijena, ja sam svoje malo ulje platila 122 kn u Zg. U top stilu na Kajzerici. A veliko od 100 ml je tada koštalo 299kn. Malo too much!!!

damned_princess
19.10.2010., 00:13
U Rijeci ima jos za kupiti u centromerkuru, 99kn 25ml ;)
mislim da cu ga uzeti :zubo:

zbilja????ajme super...više neću morat odlazit na srdoči i još ću uštedit 20tak kn :D

Galadriel
19.10.2010., 21:33
To je dobra cijena, ja sam svoje malo ulje platila 122 kn u Zg. U top stilu na Kajzerici. A veliko od 100 ml je tada koštalo 299kn. Malo too much!!!

Da cini mi se super cijena :)
Nisam odoljela uzela sam ga :zubo:
Javim rezultate :D

Legica OS
20.10.2010., 08:12
Zna li netko od vas da li se gdje u Osijeku može kupiti to čudo od ulja?! :mig:

Tabbyica
21.10.2010., 19:51
Meni nije ništa posebno.Ima lijep miris ali mi masti kosu.Inače mi se kosa ne masti i perem je dva puta tjedno.A kada ovo stavim,moram ju prati svaka dva dana.Nisam ga puno platila pa mi nije žao.Kupila sam preko ebaya za nekih 25 $ sa poštarinom.Vidjela sam da ga ima u Trilabu i čini mi se da dođe 250kn.E,da sam dala tolike pare,bome bi se pokajala.

Jeli moguće da je to potpuno ista stvar za toliko manju cijenu? :confused:

lida
21.10.2010., 20:57
Nije ta cijena za istu mililitražu, i ja sam gledala na ebayu....... od 100 ml dođe oko 40 dolara.

astra gtc
27.10.2010., 19:50
Jeli moguće da je to potpuno ista stvar za toliko manju cijenu? :confused:

Da,moguće je,jer sam ja toliko platila.:)

astra gtc
27.10.2010., 19:52
Nije ta cijena za istu mililitražu, i ja sam gledala na ebayu....... od 100 ml dođe oko 40 dolara.

Sada sam ponovo išla gledat i 300 ml.
Znam koliko sam platila,nisam luda.Najbolje cijene imaju prodavači iz Izraela.Malo bolje pogledaj jer ima velikih razlika u cijeni.:mig:

Skvrlana
27.10.2010., 22:55
Zna li netko od vas da li se gdje u Osijeku može kupiti to čudo od ulja?! :mig:

koliko je meni poznato, nema nigdje, ja sam svoj naručila s ebaya :mig:

Marina2501
30.10.2010., 20:00
U trilabu u AM imaju samo veće pakiranje ulja od 100 ml i dođe 280 kn. Molim vas ako neko zna u kojem trilabu je bilo manjih pakiranja koje je jasmine spominjala? Toliko ste ga nahvalile da bih ga htjela probati :cerek:

Ovdje (http://www.frizershop.com/Saloni.aspx) sam našla popis salona koji ga drže. Ja sam se neki dan zaletila u Nikas salon jer mi je najbliži i uzela sample od 25 ml za 120 kn. Za sad sam poprilično zadovoljna. NE MASTI mi kosu, predivno miriši, i ukroćuje moju frizzy naelektriziranu kosu prilično dobro. Još želim onu curl cream isprobati, sanjam o valovitoj kosi kakvu imam kad izađem iz salona :cerek: Ali, ako se nastavi ovakvo zadovoljstvo :D dala bih 300 kn u sekundi :o Mislim, zvuči kao nešto što bih imala barem godinu dana. Načula sam da ima light verzija za plavu kosu jer ovaj ostavlja plavušama narančasti odsjaj.
I da, imala sam i sample OROFLUIDA koji mi malo bolje miriši, ali brže zamasti kosu :ne zna:

Merlina
13.11.2010., 11:01
Arganovo ulje, najbolje kvalitete nerafinirano hladno prešano 100 ml vam dođe
od 57 kn do 137 kn . Ako ga pomiješate sa nerafiniranom hladno rešanom makadamijom ili avokadom dobiti ćete isti efekt a uz to će vam za razliku od ovog rafiniranog i hraniti kosu.

Ovo marokansko je čisti porez na budale.
Nemojte se ljutiti, ali ja profesionalno radim sa uljima i žao mi je kad vidim kako se ljude bezočno iskorištava.:flop:

jagodica_bobica
13.11.2010., 12:19
od 57 kn do 137 kn . Ako ga pomiješate sa nerafiniranom hladno rešanom makadamijom ili avokadom dobiti ćete isti efekt a uz to će vam za razliku od ovog rafiniranog i hraniti kosu.

Nemojte se ljutiti, ali ja profesionalno radim sa uljima i žao mi je kad vidim kako se ljude bezočno iskorištava.:flop:

tako i zvuči cijela ta fama s marokanskim uljem:)..
merlina, gdje je najbolje kupiti ta ulja i u kojem omjeru bi se trebala miješati?

-Amaranth-
13.11.2010., 13:06

dal onda to samo pomiješaš u bočici s vodom i špricaš na kosu, ili još nešto dodaš?

Princez Krafna
13.11.2010., 13:14
Koristiš ka kao pakung, ne miješaš s vodom

Daisy28
13.11.2010., 15:33
tako i zvuči cijela ta fama s marokanskim uljem:)..
merlina, gdje je najbolje kupiti ta ulja i u kojem omjeru bi se trebala miješati?

Mislim da Kemig tdrži ta ulja. Trgovina im je negdje u Bauerovoj.

Link: http://www.kemig.hr/

Možeš im i uputit mail za cjenik i odmah ti pošalju. Meni su poslali kroz 2-3 h. Međutim nisam još bila do njihove trgovine nažalost.

I mene zanima u kojem omjeru treba mješati arganovo ulje s uljem makadamije? Anyone?

jagodica_bobica
13.11.2010., 17:32
daisy, hvala ti:)

Marina2501
13.11.2010., 20:43

Moguće ali ja ne želim pakunge za kosu nego nešto čime ću ukrotiti svoju kosu, dakle staviti na nju kad je suha, dakle za styling i nešto što je neće zamastiti - meni ovo ulje radi baš to :ne zna:

Daisy28
13.11.2010., 21:44
Jagodica, nema na čemu! Informacije volim podijeliti sa ostalim forumašima:five:

Daisy28
20.11.2010., 13:28
Evo ja sam prije 100 g narucila sa ebaya ovo ulje za kosu...marokansko, ala morrocan oil, super miriši, al danas me strefio šok kad sam isla u postu po njega, otvorim paket a on pliva u ulju. Ja stvarno nemam sreće, fakat sam luzerica. Dolje na dnu boce je razbijeno i sad to pokusavam prebaciti u neku bocu, ma uzas. OStavila sam mu negativan feedback. Inace, nisam ga probala staviti na kosu vec sam ga htjela ne htjela pomirišala jer ulje svo razlilo. Ne znam dal da kontaktiram sellera, ali već mi je puna kapa. Odustajem od kupovine s ebaya.
Evo linka, što sam uzela, a ako ste pametne nemojte od ovog sellera nista uzimati:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290495346347&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

lida
20.11.2010., 20:53
Ajme Daisy štvarno šteta, baš je idiot taj seller, mogao je bolje zaštititi tu staklenu bočicu. Ja bi mu poslala mail i žalila se. Nemaš više kaj izgubit. Pokušaj. Držim fige da uspiješ u svoju korist isposlovat nešto.

Daisy28
20.11.2010., 21:00
Lida, ja sam isprva mislila da je boca staklena, međutim kad sam je izvukla -to je samo jača plastika, koja je uspjela puknuti. Ostavila sam mu neutralni feedback-al to je isto kao i negativni. Al opet -možda on nije kriv, nego se po putu iz Izraela do Hrvatsku pretumbavalo tisuću puta, međutim, nije on to dobro zapakirao, trebao je staviti u kutijicu a ne u običnu kuvertu sa onim malim balončićima :/

lida
20.11.2010., 21:26
Ok fakat je trebao to tamotati u hrpu balonćića pa onda u kutijicu, ali eto na greškama se uči. I meni se taj vražji ebay sve manje sviđa. Na fotkama sve divno i krasno a kad to dođe razočarenje...........

Galadriel
20.11.2010., 21:45
Kako i da li koristite ulje za pakung (ono prije pranja kose da stoji na glavi?)

lida
21.11.2010., 09:04
Ma ne, to bi bio preskup pakung. Najbolje djelovanje i rezultate pokazuje kad se stavi poslije pranja, možeš na mokru ili poslije sušenja.
A kao pakung prije pranja ti je najbolje avokadovo, ricinusovo, makadamija i takva slična biljna ulja stavit.

Galadriel
21.11.2010., 13:08
Ma ne, to bi bio preskup pakung. Najbolje djelovanje i rezultate pokazuje kad se stavi poslije pranja, možeš na mokru ili poslije sušenja.
A kao pakung prije pranja ti je najbolje avokadovo, ricinusovo, makadamija i takva slična biljna ulja stavit.
Znam da se stavlja nakon pranja kose i koristim ga vec neko vrijeme ali nisam zadovoljna rezultatima pa sam mislila da ima neki recept za smijesta ga mozda sa necim drugim da bude kao pakung,,
ali tnx na odgovoru ;)

lida
21.11.2010., 16:40
A zašto nisi zadovoljna?

Galadriel
21.11.2010., 16:44
Pa jer ne vidim bas neko poboljsanje. :ne zna: Npr. rezultati su mi bili puno bolji sa Rolland Una Silkerom (koristi se na isti nacin) a jeftiniji je i veca je militraza,,,u pocetku sam mislila da je prerano da ocekujem rezultate ali koristim ga vec neko vrijeme i to svaki put nakon pranja kose,,, Potrosit cu ga do kraja sigurno pa se nadam da ce poceti djelovati

bistra
23.11.2010., 00:20
meni je to ulje zakon stvar! koristila sam ga dosad par puta i sva sam superhepi kako mi kosa izgleda! stavim ga na poluosušenu kosu ( inače nikad ne sušim kosu do kraja), par kapi rasporedim po kosi i voila! super mi zagladi kosu ( mislim na one stršeće dlake), kosa mi izgleda vlažnije i zdravije i njezina suhoća puuuuuuno manje dolazi do izražaja.

inače, ja sam si za početak kupila malo pakiranje, 25 ml, u trilabu u avenue mallu, 119 kunića peva, al ajde.

valjda me neće razočarati

bistra
23.11.2010., 00:21
Moguće ali ja ne želim pakunge za kosu nego nešto čime ću ukrotiti svoju kosu, dakle staviti na nju kad je suha, dakle za styling i nešto što je neće zamastiti - meni ovo ulje radi baš to :ne zna:

e, točno to! potpis!

Zmijica
23.11.2010., 09:47
Gala, možda jednostavno nije za tvoju kosu.
Prodaj ga, to drži cijenu :mig:
(ne meni :zubo: )

Galadriel
23.11.2010., 10:01
Gala, možda jednostavno nije za tvoju kosu.
Prodaj ga, to drži cijenu :mig:
(ne meni :zubo: )

ma koriste ga svi ukucani pa ga necu prodavati :zubo: ali mislim da ga necu opet kupiti :mig:

kajajaja
21.02.2011., 00:35
alo ženskice ;)ja to ulje koristim vec godinu dana i preoduševljena sam,jednostavno je pre pre i naj naj sve!!!!!!prije sam koristila 1001 vrstu silikonaa od svih bozjih firmi i ono bzvz,,,,,,samo ti brze zamasti kosu i vrhovi ti ono samo tih prvih 5 min izgledaju ok,,,,,,,,,,,,uglavnom,,,morocan oil nanosim svuda iako treba samo na vrhove al ja ga stavim i na tjeme,,,i nema šanse da mi se kosa zamasti,,,,imala sam jako jako oštećenu kosu zbog blajha farbi sveg zivog,,,,,,,a sad,,,,,,,ne prođe dan da mi bar petero ljudi kaže kako imam prekrasnu kosu i kako bi htjeli kosu poput moje,,,tako da curke,,,fkt,,,ja osobno mislim da se isplati svaka lipa,,,jesu to pare al ono,,,,,,,fakat je predobro i jako jako jaaaaaaaaaako dugo traje,,,ja ga svako malo nanosim.pozz:):):):::mig::mig::mig::D:D:

katija
28.02.2011., 14:15
Možda ću otići malo off topic ali ima Kemig arganovo ulje i košta 45kn 50ml. To je univerzalno ulje pa se može koristiti i za kosu i za lice i nokte. Ja namjeravam probat. Jel ima netko iskustva? :kava:

Lee Anne
19.03.2011., 23:57
I ja koristim to ulje. Prefino miriši, ne masti kosu i kosa mi je perfektna nakon korištenja. Velike preporuke! Super je i za ekstenzije. Pogotovo suhe! :)

Tajda
20.03.2011., 01:06
Ok, svi pričate o Moroccanoil, ali niko ne spominje točan naziv, tj. koju vrstu koristi. Što ih nema više?:ne zna:

Sad ga i ja hoću :D. Imam tamnu dugu kosu, šta da uzmem?

dramaqueen
20.03.2011., 13:23
Ok, svi pričate o Moroccanoil, ali niko ne spominje točan naziv, tj. koju vrstu koristi. Što ih nema više?:ne zna:

Sad ga i ja hoću :D. Imam tamnu dugu kosu, šta da uzmem?

Pričaju o Moroccanoil Oil Treatment. Meni su rekli u frizerskom da se više ne proizvodi manje pakiranje od 30ml, nego samo od 100ml. Hm, to veće je fakat skupo...:ne zna:

lida
20.03.2011., 16:53
Imate i ovo ulje http://www.macadamiahair.com/products/view/healing_oil_treatment/ isto jako dobro. Odlično je imam ga ja i nema mi nikakve razlike između njega i moroccanoil.

Tajda
20.03.2011., 21:55
Pričaju o Moroccanoil Oil Treatment. Meni su rekli u frizerskom da se više ne proizvodi manje pakiranje od 30ml, nego samo od 100ml. Hm, to veće je fakat skupo...:ne zna:

Vidim da ima svega i svačega, od light verzije, preko spreja, maski, kreme. Ja ću probat to ulje, pa kud puklo da puklo. Frendica mi je nahvalila i njihovu masku. Bankrot :D

Macadamia oil tretment nije baš nešto jeftinije ako me sjećanje dobro služi, slična je cijena Morrocanoil-u?

mrkvich
21.03.2011., 13:15
Imate i ovo ulje http://www.macadamiahair.com/products/view/healing_oil_treatment/ isto jako dobro. Odlično je imam ga ja i nema mi nikakve razlike između njega i moroccanoil.

imam ovo macadamia ulje....osim stvarno njam mirisa :cerek: nista posebno, rezultat ko da stavim regenerator koj se ne ispire, ili obican regenerator nakon pranja. probala iz znatizelje te da je kolko tolko prirodno al...bolji su mi rezulatiti ako smuckam makadamiju i avokado ili argan i stavim prije pranja na kosu. no ko voli nek izvoli ;)

mali miš
05.06.2011., 00:09
cure, jel ima tko svjezu informaciju gdje u zg mogu kupiti 10ml ili 25 ml maroccanoila? ne da mi se narucivati s neta ako ga ima za kupiti negdje u zg..

jasmine
05.06.2011., 16:51
ja imama još ulja od prve ture kad sam kupovala a nakon toga sam još kupovala i macadamia oil i onaj elixir od kerastasa i shu uemura absolu tretman na bazi ulja kamelije i mogu samo reći da je marocan oil ipak najbolji kao i krema za kovrće iz te linije.
macadamiu sam probala i ništa,također i njihov regenerator koji je još lošiji s tim da je moju kosu teško zadovoljiti.

nu_tela
05.06.2011., 18:04
ja sam ga kupila....iskreno, puno više sam očekivala.... kosa izgleda zdravije, lako se raščešljava, ali se i brže masti.... ok je, ali ne vridi toliko love....

Marie White
11.06.2011., 00:11
Pozdrav! Imam jedan problemčić, naime danas sam kupila to arganovo ulje od kemiga, hladno prešano, vidim da ste u prethodnim postovima spomiljali da fino miriši, a kad sam ga kapnila na ruku i ono SMRDI kao da je pokvareno. E sad jel mu prošao rok trajanja pa se pokvarilo il je to normalno?!?:ne zna:

persephonne
11.06.2011., 00:49
ja imama još ulja od prve ture kad sam kupovala a nakon toga sam još kupovala i macadamia oil i onaj elixir od kerastasa i shu uemura absolu tretman na bazi ulja kamelije i mogu samo reći da je marocan oil ipak najbolji kao i krema za kovrće iz te linije.
macadamiu sam probala i ništa,također i njihov regenerator koji je još lošiji s tim da je moju kosu teško zadovoljiti.

mozes li usporedit macadamiu i marocan oli molim te :)

Suey
11.06.2011., 07:46
Meni se kosa ne masti od Moroccan Oil, ali je dovoljno užasno malo, jedna kap! I fino mi miriši :cerek:

andyca
11.06.2011., 08:04
Meni to ulje puno bolje funkcionira na mokroj kosi.
Na suhu kosu malo nanesem drugi dan npr,ali i to mi bude previše.

suzy-q
21.06.2011., 18:34
Meni je Morrocanoil odličan. Imam kovrčavu kosu, stavljam zaista maalu količinu na mokru kosu prije sušenja i to uglavnom na krajeve, izbjegavam tjeme..

Sušim difuzorom. Lijepo definira kovrče, kosa nije masna i predivno miriši.

Jedino imam problem s nabavkom. Zadnji put sam ga naručila internetom, pa su mi ga ocarinili, tako da sam ga platila oko 280 kn, što je zaista malo too much..

U mom gradu ga frizeraji nemaju, tako da sad ne znam što ću...ova boca je pri kraju...

peachwoman
21.06.2011., 18:46
Obožavam:cerek:

Lilli_007
22.06.2011., 02:53
Meni je Morrocanoil odličan. Imam kovrčavu kosu, stavljam zaista maalu količinu na mokru kosu prije sušenja i to uglavnom na krajeve, izbjegavam tjeme..

Sušim difuzorom. Lijepo definira kovrče, kosa nije masna i predivno miriši.

Jedino imam problem s nabavkom. Zadnji put sam ga naručila internetom, pa su mi ga ocarinili, tako da sam ga platila oko 280 kn, što je zaista malo too much..

U mom gradu ga frizeraji nemaju, tako da sad ne znam što ću...ova boca je pri kraju...

mislim da ti jagoda vraća iznos koji su ti carinili pa iduci put naruci od tamo. :mig:

cinober
24.06.2011., 20:48
mozes li usporedit macadamiu i marocan oli molim te :)

pa što se tiče izgleda i teksture, skoro pa su isti
što se tiče sastava, u macadamia ulju su i argan i macadamia, dok u moroccan samo argan
ja ne mogu reći da vidim razliku u kvaliteti, među njima
jedino ( a to je moje osobno mišljenje, a ne činjenica- moroccan bolje, puno bolje miriši)

eto,malo sam se ugurala s odgovorom..:)

gfosa
21.09.2011., 08:53
Evo da malo podignem temu s pitanjima :).

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDk0p2tWkwCdWOz2z_GJQYVanCw61un RGPBDwZGaWjxhp-dULE http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGnQvCktSgLL5AdF8ZiokPVuicsYlU0 vUPz4Dejn6y5NbYyEJ_lg

Zanimaju me ova dva proizvoda.
Prvo je ulje: iskustva, kako ga koristite i koliko se to troši s obzirom da je cijena od 100ml poveća.
Intenzivna hidratantna maska (druga je restorative s proteinima za jako oštećenu kosu nakon koje se obavezno mora staviti moisture regenerator)- da li ju je netko koristio i sl.
Za oba proizvoda sam na youtube-u naišla samo na pohvale, što se ne može reći za šampon i regenerator iz iste linije.

Ukoliko netko ima bilo kakva iskustva s ovim proizvodima dobrodošla su :).
Za vikend će biti akcija na ove proizvode na B&L sajmu u Zagrebu, pa da vidimo isplati li ih se kupiti.

Mirella
21.09.2011., 11:26
ja imam tanku kosu kojoj ne odgovaraju nikakvi regeneratori jer ju odmah objese i izgleda masno. No s Morrocan oilom to nije slučaj, uopće ju ne zamasti i ne objesi. :cerek: Koristim ga već godinu dana samo kap do dvije jer mi je kosa kratka i to nakon pranja kose, na mokru kosu. Rastrljam po cijeloj kosi i izbjegavam utrljavnje na kožu. Kosa mi nije oštećena iako ju farbam redovito i super je sjajna. Malo pakiranje od 25 ml mi traje 3 do 4 mjeseca s time da ga koristim svaki drugi dan.

Probala sam i Macadamia oil, ali to nije za mene, previše mi je objesilo kosu, kao i regeneratori. Tako da je meni Morrocan oil super ! :cerek:

Samantha
21.09.2011., 13:51
Evo da malo podignem temu s pitanjima :).

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDk0p2tWkwCdWOz2z_GJQYVanCw61un RGPBDwZGaWjxhp-dULE http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGnQvCktSgLL5AdF8ZiokPVuicsYlU0 vUPz4Dejn6y5NbYyEJ_lg

Zanimaju me ova dva proizvoda.
Prvo je ulje: iskustva, kako ga koristite i koliko se to troši s obzirom da je cijena od 100ml poveća.

Ako ti je 100ml previse,uzmi od 25 ml..

labrić
28.09.2011., 18:39
Cure, glje je u Zagrebu najpovoljnije moroccanoil uzeti? :)

gfosa
29.09.2011., 12:22
Evo uzela sam na forumskoj burzi light verziju moroccanoil i za prvi put moram reći da je :cerek:
Odmah kad se nanese na vlažnu kosu osjeti se kao da je kosa jača (moj dojam, jer imam tanku i mekanu kosu) i kad sam osušila bila je mekana, sjajna i podatna (uglavnom nije visila bezveze kako to kod mene bude).
Stavila sam prvo nectar termique i nakon toga ulje, znači nisam probala samo, ali to ću sljedeći put.

Mycka_
20.10.2011., 09:58
http://www.feelunique.com/p/Moroccanoil-Oil-Treatment-for-All-Hair-Types-25ml

Cure jeli moguće da ovo nije dostupno za Hr?

Edit, našla sam web shop naš koji ga prodaje
http://www.frizershop.com/Frizerski-saloni/Preparati-za-kosu/Moroccanoil-kolekcija---shop.aspx

A toliko ga hvale posvuda da je to za ne odolit a da ga ne kupiš...

gfosa
25.10.2011., 20:13
http://www.feelunique.com/p/Moroccanoil-Oil-Treatment-for-All-Hair-Types-25ml

Cure jeli moguće da ovo nije dostupno za Hr?

Edit, našla sam web shop naš koji ga prodaje
http://www.frizershop.com/Frizerski-saloni/Preparati-za-kosu/Moroccanoil-kolekcija---shop.aspx

A toliko ga hvale posvuda da je to za ne odolit a da ga ne kupiš...

Da gledala sam i ja na feeluniqeu i ne znam zašto ga ne šalju kod van UK.

Ja sam ga već jedno 8 puta koristila (2× tjedno) i oduševljena sam :cerek:
U zadnje vrijeme nisam ni stavljala nectar termique nego samo moroccanoil na vlažnu kosu i onda ostavim da se osuši na zraku, što mi je prije bilo nezamislivo jer mi je bez feniranja kosa bila :503:
Što je najbolje jako se malo troši, ja sam uzela 25 ml i mislim da sam do sada potrošila par mm u bočici.

5th avenue
28.10.2011., 14:46
ja imam tanku kosu kojoj ne odgovaraju nikakvi regeneratori jer ju odmah objese i izgleda masno. No s Morrocan oilom to nije slučaj, uopće ju ne zamasti i ne objesi. :cerek: Koristim ga već godinu dana samo kap do dvije jer mi je kosa kratka i to nakon pranja kose, na mokru kosu. Rastrljam po cijeloj kosi i izbjegavam utrljavnje na kožu. Kosa mi nije oštećena iako ju farbam redovito i super je sjajna. Malo pakiranje od 25 ml mi traje 3 do 4 mjeseca s time da ga koristim svaki drugi dan.

Probala sam i Macadamia oil, ali to nije za mene, previše mi je objesilo kosu, kao i regeneratori. Tako da je meni Morrocan oil super ! :cerek:

Koristiš light verziju ili ovoj oil treatment? Spremam se nabviti light verziju jer imam tanku plavu kosu i brzo mi se masti. Bila sam neki dan kod frizera i stavio mi je taj light marroccanoil i kosa mi je super :cerek:

Gjde kupuješ?

Chocolatechip
28.10.2011., 17:31
Jel mozda netko koristio Marrakesh oil,pa da može usporediti s Marroccanoil.Danas mi ga je frizerka stavila, savrseno je. Prekrasno mirise(ljepse od Moroccan), a kosa je wow (dobro,uzmimo u obzir da mi je frizerka izfenirala kosu,ali opet,ovo je valjda prvi put da izgleda savršeno)
Do sad sam koristima Moroccanoil, bilo mi je ok. Ali Marrakesh je jeftinije pa sam mislila prec na njega, posto imam dugu kosu i perem ju najcesce svaki drugi dan, pa se Moroccan brzo trosi. 60 ml Marrakesha je 90 ak kn.
http://earthlybody.com/marrakesh.htm
Mislila sam uzet i ovaj regenerator u spreju. On je 60ak kn.

Da ne duljim, moze li tko usporediti s Moroccan?

Mirella
28.10.2011., 20:53
ja mislim da ti je to ista stvar, oboje je parfimirano arganovo ulje.

Mirella
28.10.2011., 20:54
Koristiš light verziju ili ovoj oil treatment? Spremam se nabviti light verziju jer imam tanku plavu kosu i brzo mi se masti. Bila sam neki dan kod frizera i stavio mi je taj light marroccanoil i kosa mi je super :cerek:

Gjde kupuješ?

ja koristim običnu verziju, isto imam tanku kosu, ali moja je tamna. Light verzija je navodno za plavu kosu, jer obična verzija potamni kosu.
Kupujem u Trilbu u AM.

Chocolatechip
28.10.2011., 22:40
ja mislim da ti je to ista stvar, oboje je parfimirano arganovo ulje.

I ja sam si mislila tako nekako,ali nisam bila sigurna. Hvala puno na savjetu.

Školjka
03.11.2011., 23:15
Evo, da i ja prijavim da sam konačno probala Maroccan ulje, običnu (ne light) verziju i iznenađena sam, ugodno :cerek:.
U biti, nisam znala što da očekujem, a i ne znam što i kako to tih par kapljica napravi, ali kosa mi je jednostavno drugačija! Kada je ja sama operem (bez feniranja kod frizera) je grozna, sva se izvitoperi.... Sada mi je kraća, pa ne potenciram kovrče.
Uglavnom, s ovim uljem izgleda tako čisto, svježe, kao da ima više volumena, sva se lijepo posloži....:mikrocerek:.
Vidjet ćemo kako će biti dalje, nadam se OK, da neće ispasti da je to samo dobra reakcija na novi proizvod, pa se poslije kosa navikne i prestane reagirati.

Jedino me smeta što bočica nema gore onu rupicu, da se mogu dozirati kapi, ovako je otvoreno grlo i moram nageti. Možda velika bočica to ima, ja sam za početak uzela malo pakiranje.

5th avenue
05.11.2011., 18:39
Evo frizer mi je nabavio Moroccan oil, light verziju i mogu reći da sam i više nego oduševljena !!! :lol:
Imam tanku i plavu kosu koja se jako masti, u toku dana sam je morala raščešljavati i jako mi se petlja i obično bi završila vezana. Stavila sam ga na mokru kosu i osušila, kosa je bila baš mekana i nekako punija, a ujutro sam stavila jednu kap na suhu kosu. Uopće ne masti cijeli dan mi se niej petljala kosa :D Skroz drugačije i izgleda. :cerek:
Uglavnom, light verzija je za plavuše jer od ovog drugog ponaranđasti kosa s vremenom

tynaa
05.11.2011., 22:09
ja koristim običnu verziju, isto imam tanku kosu, ali moja je tamna. Light verzija je navodno za plavu kosu, jer obična verzija potamni kosu.
Kupujem u Trilbu u AM.

Koliko ga plaćaš tamo ?

Školjka
05.11.2011., 23:34
Ja sam u AM-u uzela malo pakiranje od 25 ml i ono košta 125 kn.

5th avenue
06.11.2011., 16:48
Mene je došlo 100 ml - 299 kn. Na lookfantastic imaju za 30 funti i besplatan shipping. To je ok ako ga ne ocarine :o

ellafitz
07.11.2011., 23:13
probala sam Moroccanoil i šampon i njihovu masku i :cerek: !!! inče imam jako suhu kosu i gotovo ništa mi nije moglo pomoći ali evo napokon sam našla nešto. Ulje samo po sebi je super jer je za sve tipove kose, brzo se upija i ne masti. Sad po centrima imaju akcije, čula sam da je ovaj vikend u cityu, popust je od 10 % :)

ultravee
08.11.2011., 14:31
Moram se pridružiti temi jer me dugo jedan proizvod za kosu nije tak oduševio kao Moroccanoil. Imam dugu, ravnu, prirodno tamno plavu kosu koja je na površni ponešto oštećena blajhanim pramenovima i probala sam doslovno sve, od homemade maski do valjda desetak različitih preskupih Kerastase proizvoda koji su svi obećavali čuda al meni niš od toga nije valjalo (meni su recimo famozni Nectar Termique i Masquintense katastrofa). Bila sam spremna da ni ovo ne bude niš bolje al rekoh ajde, možda se iznenadim! Kad ono... kosa kao iz reklame!! Sjaji, pada skoro kao ono kad manekenka u reklami za šampon zamahne kosom a ti znaš da je fotošop al svejedno želiš takvu kosu! Skupo, ali vrijedi! Koristim Light verziju i moram reći da koliko god da ga se stavi uopće ne masti kosu, a bila sam sigurna da hoće.

dorica505
17.11.2011., 10:26
Cure mene zanima je li bolje uzeti Morrocan oil ili Macadamiu?Jer citala sam po forumu i da je jedno i drugo super,pa sam sad u dilemi :/ Hvala puno :)

lida
18.11.2011., 10:11
Macadamia ti je nešto jeftinija opcija, 125ml je oko 250kn, a maroccanoil je oko 299kn za 100ml.

ellafitz
21.11.2011., 19:58
Cure mene zanima je li bolje uzeti Morrocan oil ili Macadamiu?Jer citala sam po forumu i da je jedno i drugo super,pa sam sad u dilemi :/ Hvala puno :)

probala sam i jedno i drugo Moroccanoil definitivno, ne znam kako ni zašto ali bolje se upija, i baš mi od njega kosa bude super i mekana a inače je ko metla, blago rečeno! Probala sam i Orofluido i ok je ali Moroccanoil bolje od svega! :cerek:
I je malo skuplje ali dugo traje treba ga staviti stvarno malo. I ima super miris! :)
Inače je 100 ml 299 kn, 25 ml je 125 kn ali sad su stalno promocije pa je na 10 % popusta ili 20 % na pakete. Ovaj vikend je promocija u King Crossu! Može se i probati :)

top-secret-koka
23.11.2011., 09:16
koji je tocno sastav moroccanoila?
da li je 100% argan oil ili je mjesavina ulja?

tallly
23.11.2011., 10:01
Ne radi se o 100% arganovom ulju. (Kao što ni Macadamia natural oil nije 100% macadamija ulje).
Sastav Morrocanoila - copy/paste sa makeupalley.com:
Cyclomethicone, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum (Fragrance), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Alpha- Isomethyl Ionone, Red no.17, Yellow no. 11.
Za taj sastav piše da je 2011 Formula. Možda je prije bio drugačiji.

Jer sam na jednoj drugoj stranici našla ovaj sastav:
Cyclopentasiloxane,
Dimethicone,
Cyclomethicone,
Butylphenyl,
MethylPropional,
Argania Spinoza Kernal Oil (Aragan Oil),
Linseed (Linum Usitatissimum) Extract,
Fragrance Supplement,
D&C Yellow-11, D&C Red-17,
Coumarin,
Benzyl Benzoate,
Alpha-Isomethyl Ionone

ultravee
24.11.2011., 16:54
koji je tocno sastav moroccanoila?
da li je 100% argan oil ili je mjesavina ulja?

Curka prije mene ti je dala tocan sastav pa cu ti ja samo reci da je zaista krcat silikonima (barem moja light verzija) tak da ako ih tvoja kosa voli voljet ce i Moroccanoil. Meni osobno silikoni cine kosu ljepsom, daju joj pad i ono kaj mi je najvaznije jako mi olaksavaju cesljanje pa mi se kosa puno manje lomi i zdravija je. Osobno mislim da silikoni nisu nikakav bauk, dapace, ne intereagiraju s tkivom pa tak ni s vlasi kose, dakle ne budu nikome nis lose napravili. S druge strane ne cine svaciju kosu ljepsom pa kuzim da mnoge curke izbjegavaju proizvode sa silikonima.
Da li arganovo ulje obnavlja vlas? Pa nisam bas sigurna (ispravit me ako grijesim) da ista moze obnoviti vec ostecenu vlas kose -moze ju 'zagladiti' i dati sjaj pa barem izgleda zdravije, a vjerojatno je moze i zastititi od daljnjeg ostecivanja - ali ovaj preparat definitivno nekaj radi da kosa izgleda prekrasno!

sanja.d
24.11.2011., 18:19
Također potpisujem za Maroccanoil...,na mokru kosu obavezno,pa silikoni su u svemu danas,šamponi su ih krcati....

probala sam i jedno i drugo Moroccanoil definitivno, ne znam kako ni zašto ali bolje se upija, i baš mi od njega kosa bude super i mekana a inače je ko metla, blago rečeno! Probala sam i Orofluido i ok je ali Moroccanoil bolje od svega! :cerek:
I je malo skuplje ali dugo traje treba ga staviti stvarno malo. I ima super miris! :)
Inače je 100 ml 299 kn, 25 ml je 125 kn ali sad su stalno promocije pa je na 10 % popusta ili 20 % na pakete. Ovaj vikend je promocija u King Crossu! Može se i probati :)

top-secret-koka
25.11.2011., 08:52
hvala za popis satojaka :)

iskreno, ocekivala sam da ce biti bar 80% arganovog ulja, a tek onda dodaci, bas me ovaj sastav ohladio od tog proizvoda.

ultravee nemam ja nista protiv silikona, ali nemaju ni oni nista specijalno za napravit na mojoj kosi, pogotovo ne za tu cijenu, pa vise od pola maroccanoila je silikon :eek: a reklamira se kao arganovo ulje koje je "ljekovito" za kosu.

tallly
25.11.2011., 11:26
Pa možeš onda probati sa čistim arganovim uljem.

Ja koristim Macadamia natural oil i jako sam zadovoljna, ali me zanima kakva bi mi bila kosa da stavim čisto ulje makadamije. Gledala sam u Melviti imaju dosta tih ulja, makadamija je oko 10 € - 50 ml.

top-secret-koka
25.11.2011., 12:14
Ne radi se o 100% arganovom ulju. (Kao što ni Macadamia natural oil nije 100% macadamija ulje).
Sastav Morrocanoila - copy/paste sa makeupalley.com:
Cyclomethicone, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum (Fragrance), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Alpha- Isomethyl Ionone, Red no.17, Yellow no. 11.
Za taj sastav piše da je 2011 Formula. Možda je prije bio drugačiji.

Jer sam na jednoj drugoj stranici našla ovaj sastav:
Cyclopentasiloxane,
Dimethicone,
Cyclomethicone,
Butylphenyl,
MethylPropional,
Argania Spinoza Kernal Oil (Aragan Oil),
Linseed (Linum Usitatissimum) Extract,
Fragrance Supplement,
D&C Yellow-11, D&C Red-17,
Coumarin,
Benzyl Benzoate,
Alpha-Isomethyl Ionone

koliko vidim na feelu ovaj gore sastav za maroccanoil 100ml kosta 30£

One 'N Only Moroccan ARGAN OIL Hair od 100ml kosta 19$
http://www.ebay.com/itm/One-N-Only-Moroccan-ARGAN-OIL-Hair-Treatment-3-4-oz-/220866325671?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336ca8aca7
a ovo je njegov sastav Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Fragrance, Argania Spinosa Kernel Oil, Yellow 11 (CI 47000), Red 17 (CI 26100)

nije velika razlika u sastavu, ali svakako je u cijeni.

takodjer redken ima slican proizvod za kosu baziran na arganovom ulju
http://img.feelunique.com/img/products/Redken_All_Soft_Argan_6_Oil_90ml1316615899.jpg
i cisto arganovo ulje od melvite
http://img.feelunique.com/img/products/product_310881320251745.jpg

nisam nista od ovog probala, tako da samo teoretiziram :D

makadamiju sam stavljala na kosu, ali samo kao dodatak u masku ili regenerator. stavila bi u ruku kolicinu proizvoda koja mi je dovoljna i nakapala nekoliko kapi makadamija ulja, dobro izmjesala i stavila na kosu. odlicno, za svaku preporuku :cerek:

doriana gray
25.11.2011., 14:14
hvala za popis satojaka :)

iskreno, ocekivala sam da ce biti bar 80% arganovog ulja, a tek onda dodaci, bas me ovaj sastav ohladio od tog proizvoda.

ultravee nemam ja nista protiv silikona, ali nemaju ni oni nista specijalno za napravit na mojoj kosi, pogotovo ne za tu cijenu, pa vise od pola maroccanoila je silikon :eek: a reklamira se kao arganovo ulje koje je "ljekovito" za kosu.

Naravno da neće. Sada je IN zeleno, bio, prirodno kao što je 60-ih bilo IN sve što je instant, u prahu, brzo, tehnološki napredno i svemirski. To je trend, a priče o marokanskim ljepoticama koje se kupaju u tom ulju objesi mačku o rep, jer Marokanka iz 16.stoljeća i prosječna Europljanka iz 21. stoljeća neamju mnogo zajedničkog kada je koža u pitanju. To ulje je dobro, ali u količinama koja se nalazi u kozm. proizvodima ne čini mnogo.

Moroccanoil je samo dobro brendiran. Imam doma i One'n'only i Moroccanoil i razlika je nikakva. Identični su mi po boji, mirisu i sastavu.

Ima li to neki super učinak na kosu? Meh... ne baš, pogotovo ako ti kosa nije sama po sebi bombastično dobra. Moja je dugo vremena bila dosta oštećena i nije djelovalo nešto ekstra. Kad sam upucala botox u kosu uistinu je čini sjajnijom, ali je i kosa generalno sjajnija i zdravije izgleda pa me ne čudi.

ultravee
25.11.2011., 21:01
top secret koka pa zakaj ne probas Moroccanoil u nekom frizeraju? Mozda se iznenadis! Moram priznati da niti ja ne bih kupila to ulje na temelju sastava jer ne bih ocekivala neki vrhunski ucinak i bas zato me i odusevio! Probala sam fakat sve, od jeftinih, jednostavnih proizvoda do super skupih cuda, isla sam na tretmane u Ruzu ali nista mi nije napravilo kosu tako lijepom kao Maroccanoil. Ono kaj doduse moram naglasiti je da je taj proizvod ipak samo kozmetika, djeluje samo dok je na kosi, ali mojoj kosi jako pase. I volim sto mi potpuno izravna kosu pa ju ne moram peglati cime izbjegavam dodatno ostecenje.

top-secret-koka
25.11.2011., 23:03
Naravno da neće. Sada je IN zeleno, bio, prirodno kao što je 60-ih bilo IN sve što je instant, u prahu, brzo, tehnološki napredno i svemirski. To je trend, a priče o marokanskim ljepoticama koje se kupaju u tom ulju objesi mačku o rep, jer Marokanka iz 16.stoljeća i prosječna Europljanka iz 21. stoljeća neamju mnogo zajedničkog kada je koža u pitanju. To ulje je dobro, ali u količinama koja se nalazi u kozm. proizvodima ne čini mnogo.

Moroccanoil je samo dobro brendiran. Imam doma i One'n'only i Moroccanoil i razlika je nikakva. Identični su mi po boji, mirisu i sastavu.

Ima li to neki super učinak na kosu? Meh... ne baš, pogotovo ako ti kosa nije sama po sebi bombastično dobra. Moja je dugo vremena bila dosta oštećena i nije djelovalo nešto ekstra. Kad sam upucala botox u kosu uistinu je čini sjajnijom, ali je i kosa generalno sjajnija i zdravije izgleda pa me ne čudi.

eto ipak smo neki zakljucak izvukli :D
i ona se slaze da su ulja identicna
http://www.youtube.com/watch?v=3gbaUtaWg8c

nemam pojma zasto spominjes marokanske ljepotice i kakve veze ima 16. i 21. stoljece.... samo sam htjela reci da sam ocekivala bolji sastav tako razvikanog ulja koje se prodaje u kolicini od 25ml za nevjerojatnu cifra, a s druge strane se cisto arganovo ulje moze nabaviti po puno povoljnijoj cijeni.

top secret koka pa zakaj ne probas Moroccanoil u nekom frizeraju? Mozda se iznenadis! Moram priznati da niti ja ne bih kupila to ulje na temelju sastava jer ne bih ocekivala neki vrhunski ucinak i bas zato me i odusevio! Probala sam fakat sve, od jeftinih, jednostavnih proizvoda do super skupih cuda, isla sam na tretmane u Ruzu ali nista mi nije napravilo kosu tako lijepom kao Maroccanoil. Ono kaj doduse moram naglasiti je da je taj proizvod ipak samo kozmetika, djeluje samo dok je na kosi, ali mojoj kosi jako pase. I volim sto mi potpuno izravna kosu pa ju ne moram peglati cime izbjegavam dodatno ostecenje.

nemam unistenu kosu, duga je, zdrava i ravna, nemam problema, ali mi se nakon nekoliko mjesci centralnog ipak lagano isusi pa sam mislila preventivno koristiti toliko hvaljeno ulje. vjerojatno cu nabavit neku jeftiniju verziju, cisto iz znatizelje.

u svakom slucaju hvala na podjeljenim iskustvima :)

tallly
26.11.2011., 08:49
samo sam htjela reci da sam ocekivala bolji sastav tako razvikanog ulja koje se prodaje u kolicini od 25ml za nevjerojatnu cifra, a s druge strane se cisto arganovo ulje moze nabaviti po puno povoljnijoj cijeni.

Da, tako se radi reklama. Pozorna sam na to, otkad sam se naučila čitati sastave proizvoda (kozmetičkih i prehrambenih). Pa napišu da je krema sa ne znam kakvim uljima ili 'posebnim' sastojcima a kad pogledaš na sastav :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

doriana gray
26.11.2011., 12:03
nemam pojma zasto spominjes marokanske ljepotice i kakve veze ima 16. i 21. stoljece.... samo sam htjela reci da sam ocekivala bolji sastav tako razvikanog ulja koje se prodaje u kolicini od 25ml za nevjerojatnu cifra, a s druge strane se cisto arganovo ulje moze nabaviti po puno povoljnijoj cijeni.

zato jer je to dio nihovog brendiranja.. kao žne u Maroku s stoljećima kistileto ulje, srać-srać, truć-tuć... nabrijavaju ljude da je to pirodno i svemoguće, a svakome s imalo zdrave pameti je jasno da nije :) jer recimo, te iste Marokanke koje su stoljećima mazale kosu nisu osjetile zagađenje ispušni plinova da bi im se kosa ili koža morala nositi s tim. Osim toga, količina argana u bilo kojem proizvodu je gotovo zanemariva.

još bolje od ta dva ulja mi je Oro fluido koji je mješavina tri ulja i mnogo lakši na kosi od Moroccana.

ja sam inače išla na Moroccanoil parni tretman u Top Stil: stave ti masku, pa te stave pod nekakvu parnu haubu (koja btw. lomi vrat i strašno je neudobna) i kasnije isfriziraju i urede Moroccanoil proizvodima. Košta 150 kuna ako se ne varam, ali definitivno ne vidim neku super duper razliku u kosi, pogotovo nakon pranja.

doduše, možda bi se na nekoj oštećenijoj kosi bolje vidjela i osjetila razlika.

Koko Đambo
26.11.2011., 18:26
Zanimljiva stvarčica mi se desila u trilabu.
Dođem ja tamo s namjerom da kupim to ulje, ali ono od 25ml da isprobam. I kaže ona meni da imaju samo od 100ml.
Pitam imaju li možda testere. Nemaju.
Ok, malo sam se nećkala, ali ipak odlučila pljunut 300kn za tih 100ml.
I žena mi pakira to i kaže mi "uz to dat ćemo vam ova dva mala testerića od 10ml"

:503:

i tako sam uz kupljeno ulje dobila 20 ml dodatnog istog ulja
isuse

i da, zbilja nije ništa posebno, vjerovatno za nas cure s jako gustom kosom. brzo mi se upije, miris brzo nestane i kao da ga nikad nije ni bilo. šmrc.

top-secret-koka
28.11.2011., 13:14
Dođem ja tamo s namjerom da kupim to ulje, ali ono od 25ml da isprobam. I kaže ona meni da imaju samo od 100ml.
I žena mi pakira to i kaže mi "uz to dat ćemo vam ova dva mala testerića od 10ml"

isuse

i da, zbilja nije ništa posebno, vjerovatno za nas cure s jako gustom kosom. brzo mi se upije, miris brzo nestane i kao da ga nikad nije ni bilo. šmrc.

:rofl:

Koko Đambo
02.12.2011., 10:15
:eek:
dakle nakon početnog skepticizma oko ulja gadno sam se prevarila
ulje je diiiivnoooo :D
kosa mi nikad nije bila ovako predivna
nadam se da će potrajati ovaj osjećaj :cerek:

tinachhh
09.12.2011., 00:32
ja bi tooo, al mi je nekak skupo :( imate koju jeftiniju zamjenu za njega?

doriana gray
09.12.2011., 09:39
ja bi tooo, al mi je nekak skupo :( imate koju jeftiniju zamjenu za njega?

One'n'Only Argan Oil s ebaya. Doslovno isto sranje, drugo pakovanje.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41sWcMfIWZL._AA300_.jpg

ellafitz
09.12.2011., 20:43

isuse

Khm.. neki ljudi dođu samo po testere pa ih se zato ni ne djeli tako, ne znam kad sam zadnji put otišla u parfumeriju i samo eto tek tako dobila testerm :confused: I kupila sam Mor od 100ml i kad sam dobila još 20 ml i torbu sam bila sretna :cerek: I isto imam gustu kosu i al mi je super :)

lily36
12.12.2011., 09:57
Zna li netko ima li ga kupiti gdje u Osijeku?

MOANI
20.12.2011., 14:29
Kupila sam 100ml maroccanoil pred nekih mjesec dana i oduševljena sam.Od proljeća do ljeta sam radila pramenove i kosa mi se od blajha,mora i sunca te peglanja kose jako uništila i bila je užasno suha.Probala sam dosta ulja za kosu ali s ovim sam oduševljena...Sad imam ekstenzije i ne znam da li bolje djeluje na njih ili moju kosu.Kosu puno brže osušim od kad ga koristim i kosa je prekrasna.Meka,predivna i kao s reklame.Nimalo mi ne masti kosu bez obzira što ga dosta stavim.Miris je ok,ništa posebno.Prije sam dugo koristila kristale od alfaparfa jer su mi predivno mirišali ali su mi mastili vrhove i nije mi kosa izgledala ni približno kao s maroccanoil-om.Čak je i frizerka primjetila da mi je kosa sjajnija i ljepša pa me pitala da li sam radila botox ili nešto.

Timbalandica
20.12.2011., 14:31
gdje si uzela 100ml? ja sam ga sad prvi put kupila i to 25ml, ali to mi je nekako malo..a imam jako dugu kosu i dosta često ju perem i peglam.

nimi
20.12.2011., 17:41
gdje si uzela 100ml? ja sam ga sad prvi put kupila i to 25ml, ali to mi je nekako malo..a imam jako dugu kosu i dosta često ju perem i peglam.

imaš ga u City centru one u frizerskom salonu Trilab...

ja sam ga prije koji tjedan uzela i definitivno vrijedi svaku lipu jer nakon što sam potrošila brdo para za raznorazne proizvode ovo je pun pogodak...
kosa je prije svega;
1.sjajna
2.brzo i lak se fenira
3.ravna
4. nema utjecaja vlage
5. i najvažnije nahranjena

zaključak, oduševljena sam :cerek:

Timbalandica
20.12.2011., 20:22
koliko si ga platila?

Mirella
21.12.2011., 10:55
ja mislim da je to 100 ml pakiranje 300 kn

Timbalandica
21.12.2011., 11:59
uf! to mi se itekako isplati! slijedeći put to kupujem. ja sam kupila 25ml za 140kn.

ellafitz
21.12.2011., 12:35
ma najbolje je od svih ulja! :)
evo sad Trilab ima i na fejsu stranicu piše sve o Moroccanoil proizvodima, al ono sve! I kod njih se to može kupiti i to po standardnim cijenama koje imaju i distributeri.
http://www.facebook.com/pages/Trilab-frizerski-saloni/200934636593845

nimfa79
22.12.2011., 09:40
curke imam jedno pitanje....kupila u kemigu arganovo i makadamijino ulje za pakung kose, e sad me interesira dali smijem kad to natrackam na glavu ići zagrijati kosu pod haubu??

MOANI
22.12.2011., 11:26
imaš ga u City centru one u frizerskom salonu Trilab...

ja sam ga prije koji tjedan uzela i definitivno vrijedi svaku lipu jer nakon što sam potrošila brdo para za raznorazne proizvode ovo je pun pogodak...
kosa je prije svega;
1.sjajna
2.brzo i lak se fenira
3.ravna
4. nema utjecaja vlage
5. i najvažnije nahranjena

zaključak, oduševljena sam :cerek:

Ja sam ga isto uzela u Trilabu. 100 ml je 299kn. I kao što kažeš vrijedi svaku lijepu jer mi s nijednim uljem,maskom itd. do sada kosa kosa nije bila tako lijepa :)

sweet 38
23.12.2011., 19:22
možda netko zna gdje to ima kupiti u Splitu

Vernona
23.12.2011., 19:54
možda netko zna gdje to ima kupiti u Splitu

Čini mi se da ga drži jedan frizer shop na Mažuranićevom šetalištu, Top Stil, nisam još bila tamo, ic cu iduci tjedan pa javim... Ako slučajno odeš prije mene javi mi pliz :D

sweet 38
23.12.2011., 20:05
Čini mi se da ga drži jedan frizer shop na Mažuranićevom šetalištu, Top Stil, nisam još bila tamo, ic cu iduci tjedan pa javim... Ako slučajno odeš prije mene javi mi pliz :D

o.k

suzuki750
24.12.2011., 01:04
Koliko vam traje bocica od 100 ml?

Sent from my iPhone using Tapatalk

pupetta.maresca
26.12.2011., 22:04
Koliko vam traje bocica od 100 ml?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ga imam godinu dana. Nije promijenio strukturu, miris, boju. Koristim ga redovito.

Najbolji proizvod za kosu ikad!
Još samo da mi je naći odličan prirodni šampon ili sl.
Sve mi se čini da ću davati recenziju kakva je kosa nakon pranja pepelom :503:

top-secret-koka
27.12.2011., 21:50
taman odustanem od tog ulja i onda ga ovako bezobrazno nahvalite :D

nist, kupit cu ga :mig:

Mirella
28.12.2011., 08:48
Ja sam jučer dobila kompliment od ženske osobe da mi se kosa fantastično sjaji i da izgleda super. I ona sama je rekla da točno kuži da mi je kosa takva od kada koristim ovo ulje.

tynaa
28.12.2011., 11:18
Hej jeste kad naručivale preko neta ulje? Vidim da je 40$ ulje od 100ml (oko 220kn) + free shipping http://www.moroccanoilproducts.com/moroccan-oil-light-oil-treatment.html

no opet me brine jel ziher će mi lupit carinu na to :(

jel znate oće bit kakvih sniženja na ulje?

Mirella
28.12.2011., 14:35
Ako misliš na sniženja kod nas, ja čisto sumnjam u to. To im je trenutno hot proizvod i mislim da se jako dobro prodaje.

fairy_dea
29.12.2011., 06:44
Zna li netko ima li ga kupiti gdje u Osijeku?

Ubit cu vas sve!!! :o sad ste i mene navukle na to ulje! :cerek: i mene zanima za osijek :moli:

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

fairy_dea
29.12.2011., 07:31
Vidjela sam sad da ga moja frizerka ima. 250ml za 299.00 kn ;) pitala sam jel ima u manjoj ambalazi da ja to prvo isprobam, jer necu dat 300 kn ako mi ne odgovara.

Mycka_
29.12.2011., 09:55
Meni je to ulje savršeno!
Fairy dea, ja sam isto iz Os, i naručila sam ga preko http://www.frizershop.com/

Imam i sprej za sjaj, isto daje predivan rezultat, jako, jako sjajnu kosu...!
Uopće mi kosa kad je vani vlaga ne reagira na nju, što obožavam.

fairy_dea
29.12.2011., 10:17
Mycka od koliko si ml narucila i koja je cijena, ne vidim tamo cijene?

ellafitz
30.12.2011., 00:06
Ima i manje pakiranje 25 ml- 125 kn a veliko pakiranje je od 100 ml za 299 kn. Po cijeloj Hrvtaskoj šalje Top Stil lms, ima u Zagrebu i Splitu. Sniženja su bila sad u 10.,11. mj. u šoping centrima na promocijama Trilaba i Top Stila, možda kasnije bude opet. Na njihovim stranicama se može saznati i o popustima ali i sve o proizvodima! Evo za oboje: http://www.facebook.com/pages/Trilab-frizerski-saloni/200934636593845
http://www.frizershop.com/

top-secret-koka
01.01.2012., 21:42
da li se trilab u AM se preselio ili zatvorio?

Mirella
02.01.2012., 15:18
Ja sam bila u tom Trilabu AM u četvrtak navečer, tak da mislim da se nije preselio.

Mycka_
02.01.2012., 17:47
Mycka od koliko si ml narucila i koja je cijena, ne vidim tamo cijene?

Kak ne vidiš....lijevo klikneš na preparati za kosu----moroccanoil kozmetika....i izbaci proizvode i cijene...

Naručila sam malo, za probu od 25 ml. I onda je neka cura na forumu prodavala onaj sprej za sjaj pa sam i njega uzela...

top-secret-koka
02.01.2012., 19:41
Ja sam bila u tom Trilabu AM u četvrtak navečer, tak da mislim da se nije preselio.

a onda sam valjda pogrijesila kat :misli:

Mirella
02.01.2012., 20:23
pa Trilab je na prvom katu, odmah uz kafiće :mig:

top-secret-koka
03.01.2012., 19:58
na 1.katu :504: izlazila sam sa klincima iz kina i ocito bila na krivom katu, nema veze, kupit cu neki drugi put :D

anab789
09.01.2012., 23:06
Ima i manje pakiranje 25 ml- 125 kn a veliko pakiranje je od 100 ml za 299 kn. Po cijeloj Hrvtaskoj šalje Top Stil lms, ima u Zagrebu i Splitu. Sniženja su bila sad u 10.,11. mj. u šoping centrima na promocijama Trilaba i Top Stila, možda kasnije bude opet. Na njihovim stranicama se može saznati i o popustima ali i sve o proizvodima! Evo za oboje: http://www.facebook.com/pages/Trilab-frizerski-saloni/200934636593845
http://www.frizershop.com/

Može li netko napisati sastav, što piše na proizvodu. Koja su točno ulja namješana i jesu li hladnoprešana tj. nerafinirana.
Hvala.

Samantha
10.01.2012., 13:05
Meni danas muz kupio u Maroku litar argan ulja,30 eura.:)

MOANI
10.01.2012., 19:37
Može li netko napisati sastav, što piše na proizvodu. Koja su točno ulja namješana i jesu li hladnoprešana tj. nerafinirana.
Hvala.

Cyclomethicone, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Linum Usitatissimum , Seed Extract , Butylphenyl Methylpropional , Benzyl Benzoate , Alpha - Isomethyl lonone, CI 26100(Red 17) , CI 47000(Yellow 11)

Ovo je navedeno u sastavu i piše da ne sadrži alkohol

anab789
10.01.2012., 21:04
Cyclomethicone, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Linum Usitatissimum , Seed Extract , Butylphenyl Methylpropional , Benzyl Benzoate , Alpha - Isomethyl lonone, CI 26100(Red 17) , CI 47000(Yellow 11)

Ovo je navedeno u sastavu i piše da ne sadrži alkohol

Hvala puno na trudu. Jeftinije je i bolje kupiti arganovo ulje jer je očito ovdje riječ o kemijanju i parfumiranju (butylphenyl methylpropional - sintetički mirisni sastojak, kože izazvati alergiju i iritativan je). Baš sam razočarana jer je cijena neopravdano visoka.

top-secret-koka
11.01.2012., 08:39
Hvala puno na trudu. Jeftinije je i bolje kupiti arganovo ulje jer je očito ovdje riječ o kemijanju i parfumiranju (butylphenyl methylpropional - sintetički mirisni sastojak, kože izazvati alergiju i iritativan je). Baš sam razočarana jer je cijena neopravdano visoka.

ovo smo vec zakljucili na 8. strani ovog topica :mig:
kemigovo hladno presano arganovo ulje 100ml - 65kn

anab789
11.01.2012., 10:32
hvala,nisam naletila na taj post gdje se komentira preskupa kemija. Samo da fino mirise(pa ima parfum) i da iz keminga smrdi kosta koliko kazes. Citat cu bolje drugi put :-)

ivanica100
12.01.2012., 01:48
Ubit cu vas sve!!! :o sad ste i mene navukle na to ulje! :cerek: i mene zanima za osijek :moli:

U Osijeku ga možete kupiti u salonu la dutti na Zrinjevcu. 100 ml oko 300 kn.
Ja kupila neki dan, preodlično je!!!!!!!

ultravee
19.01.2012., 11:54
Cure, mene zanima da li je netko usporedio ucinak Moroccanoil treatmenta s ucinkom cistog arganovog ulja. Da li vam argan masti kosu (jer Moroccanoil uopce ne masti sto mi je fenomenalno!)? Jel itko probao druge Moroccanoil preparate?

Vernona
01.02.2012., 19:48
Evo ja danas uzela malo pakovanje Morrocan, čisto da usporedim s Makadamijom, jer je skuplje, a navodno isto. Meni je super!!:cerek: Bolje mi je od makadamije, nekako mi tekstura više odgovara, iako su slične, kao da se bolje raspodjeljuje, možda je malo rjeđe ili šta :ne zna: al uglavnom na prvu mi je sjelo bolje od makadamije. treba malo duže koristit za znat više, al čini mi se da cu nastavit ovo kupovat. I po sastavu mi se čini da sadrži manje ovih ''neprirodnih sastojaka''. Iako ovo ima samo arganovo, a makadamija oba ulja, ovo općenito ima manje sastojaka pa mi se odma više sviđa. Koliko sam dosad naučila, što manje sastojaka (pogotovo ovih koje je teško izgovorit) to bolje :D
Inače koristim i čisto arganovo i čisto makadamijino ulje, al ta su mi više za radit pakunge prije pranja ili navečer prije spavanja, po danu kad izlazim eventualno par kapi, da ne zamasti previše i da ne smrdi kosa po arganu.

Zato su Morrocanoil i Makadamija super iako sadrže silikone i to, super mirišu, sjaje se, ne otežaju kosu, zaglade dlake da ne strše, riješe elektricitet i :cerek::cerek:

Isadora Cadaver
01.02.2012., 22:59
Super, baš sam čekala da netko usporedi, ja sam isto trenutno na Macadamia Natural Oil, ali mi je već skoro pri kraju pa sam htjela uzeti Moroccanoil za probu. Koristim još i čisto arganovo ulje i nije loše

Isadora Cadaver
01.02.2012., 23:03

Zašto je Kemigovo tako jeftino, a Pranarom (isto hladno prešano) je 50 ml oko 97 kn?

Vernona
02.02.2012., 09:59
Pa ne znam, ja imam kemigovu makadamiju, a prije sam imala onu od primavere, koja je skuplja i ne vidim nikakvu razliku. Vjerojatno ja ova razlika zbog imena tu. Inace imam argan od primavere i isto kosta oko 90 i nešto kn. Ipak mislim da su kemigova ulja super, sve šta sam koristila nije se razlikovalo ni po mirisu ni po kvaliteti od ovih skupljih :ne zna:

Exclusive
02.02.2012., 12:19
konačno sam ga i ja kupila, ulje je odlično, ne masti kosu i čini je ljepšom i zaglađenom:cerek: oduševljena sam

kolačićka
06.02.2012., 20:54
ja sam imamla totalno oštećenu kosu,suha ispucana ko slama-užas,počela sam to ulje koristi prije dvije godine po preporuci,,,da je skupo je ali vrijedi tih para definitivno. kosa mi je prelazila ramena dok sam ga počela koristit i bila je toliko jadna i uzasna da sam se htjela ošišat na nulu i mislim si kao,,,ajde ajde opet popuši i baci pare za to ulje kao ali hajde da vidimo,,,i bila sam uvjerena da su to takve gluposti.......danas mi je kosa preko pola leđa i glatka je kao svila,jako se sjaji i nema nikakvog traga oštećenja ili nekog ispucalog vrha,kosa mi je prekrasna,,,sve zahvaljujuci tom moroccan oil ulju....kupila sam sad i masku njihovu ali nisam ju još koristila....kad ju počnem koristit javim rezultate ali ako je dobra kao ulje,,,definitivno počinjem šparat i uložit cu i u sve ostale njihove proizvode,definitivno,ja sam prezadovoljna.pre:cerek:

sanja.d
07.02.2012., 10:43
Evo i ja dajem prednost Maroccanoil-u,nije macadamia loša,ali maroccanoil ima bolji miris i nekako mi se bolje upije u kosu,ali mislim da cijena je ok s obzirom koliko dugo imam to ulje..

MOANI
07.02.2012., 11:49
ja sam imamla totalno oštećenu kosu,suha ispucana ko slama-užas,počela sam to ulje koristi prije dvije godine po preporuci,,,da je skupo je ali vrijedi tih para definitivno. kosa mi je prelazila ramena dok sam ga počela koristit i bila je toliko jadna i uzasna da sam se htjela ošišat na nulu i mislim si kao,,,ajde ajde opet popuši i baci pare za to ulje kao ali hajde da vidimo,,,i bila sam uvjerena da su to takve gluposti.......danas mi je kosa preko pola leđa i glatka je kao svila,jako se sjaji i nema nikakvog traga oštećenja ili nekog ispucalog vrha,kosa mi je prekrasna,,,sve zahvaljujuci tom moroccan oil ulju....kupila sam sad i masku njihovu ali nisam ju još koristila....kad ju počnem koristit javim rezultate ali ako je dobra kao ulje,,,definitivno počinjem šparat i uložit cu i u sve ostale njihove proizvode,definitivno,ja sam prezadovoljna.pre:cerek:

Koju masku si uzela ? Ja sam počela pred 3 mjeseca koristit ulje i prezadovoljna sam..Kosa mi nikad nije bila toliko sjajna i glatka prije od nijednog proizvoda... Ja sam si uzela njihovu masku ali ne hidratantnu nego obnavljajuću.Ona se stavlja jednom u tjedan ili 2 dok se kosa ne obnovi i obavezno poslije regenerator..Regenerator sam isto uzela njihov.Maska mi je fantastična i šta mi je najdraže toliko jako gusta kao pasta... Uzela sam nedavno tako da sam samo 3 puta stavljala do sada i kad stavim njihovu masku,regenerator i na kraju ulje kosa mi je fenomenalna,mekana,svilenkasta a vrhovi mrak. :cerek:
Svi me pitaju šta sam radila s kosom i šta koristim od proizvoda.

kolačićka
07.02.2012., 18:16
ja ću pokušat uzet i druge njihove moroccan oil proizvode,,,neznam ima li netko iskustva?

kolačićka
07.02.2012., 18:20
Koju masku si uzela ? Ja sam počela pred 3 mjeseca koristit ulje i prezadovoljna sam..Kosa mi nikad nije bila toliko sjajna i glatka prije od nijednog proizvoda... Ja sam si uzela njihovu masku ali ne hidratantnu nego obnavljajuću.Ona se stavlja jednom u tjedan ili 2 dok se kosa ne obnovi i obavezno poslije regenerator..Regenerator sam isto uzela njihov.Maska mi je fantastična i šta mi je najdraže toliko jako gusta kao pasta... Uzela sam nedavno tako da sam samo 3 puta stavljala do sada i kad stavim njihovu masku,regenerator i na kraju ulje kosa mi je fenomenalna,mekana,svilenkasta a vrhovi mrak. :cerek:

e pa ja sam uzela njihovu hidratantnu masku ali nisam ju uopće još koristila,,,jer još imam za mjesec dana neku schwarzkopf kuru za potrošit pa ću tek onda počet...ali sam razmišljala možda rađe kad završim s tom kurom,uzet tu restorative masku pa s njom njegovat kosu 4puta pa tek onda preć na hidratantnu....a jesi uzela njihov regenerator ili'ja sam ebayala i vidjela sam tamo puuuuuno puuuuuno jeftinije cijene proizvoda,,,,pa ću možda od njih naručit

kolačićka
07.02.2012., 18:23

e a znašš da nesmiješ često tu masku koristit?ona ti je za upotrebu 4-5 puta i onda da pređeš na drugu,hidratantnu,tako su meni rekli kad sam se raspitivala za proizvode.....di si kupila te proizvode i koliko si ih platila?ja uzimam preko top stila

kolačićka
07.02.2012., 18:24
a šampon njihov jel koristiš?,,,joj ja bi to sve uzela al to je tako skup sport da ono

kolačićka
07.02.2012., 18:29

i moja frendica je uzela na moj nagovor to ulje,jeeeeeedva sam ju nagovorila jer imala je kosu doslovce ko vještica,uništeniju kosu nisam vidjela,,,,i sad joj je totalno oporavljena ali totalno,,,svilenkasta,glatka ravna i to sve od tog ulja,,,i nemoj svako pranje stavljat masku jer ti se kosa navukne,,,i drzi ju po pola sata,minimalno 15min,pusti to kaj piše po par min

MOANI
07.02.2012., 22:31
Ja sam se odlučila za tu obnavljajuću masku jer sam stavljala balayage pramenove krajem ljeta 3 puta tako da su mi vrhovi dosta suhi za razliku od ostatka kose.Jača je od hidratantne pa sam ju odlučila isprobati.Šampon ne koristim njihov jer mi se kosa pri tjemenu brzo masti a oni nemaju šampon za masnu kosu i suhe vrhove...Uz masku sam uzela i njihov regenerator u bijeloj bočici jer je pisalo da je potrebno nakon maske staviti regenerator da bi se zatvorila kutikula kose...Preporučeno je koristiti 1 tjedno dok se kosa ne obnovi..Ja perem kosu svaki 3,4 dan tako da za sada stavljam jednom tjedno..Kad mi se malo oporavi stavljat ću 2 puta tjedno i kasnije 1 mjesečno.Regenerator nisam isprobala bez maske nego isto 1 tjedno nakon što stavim masku..Masku držim oko pola sata.Kad ne koristim njihovu masku stavljam od kerastasea nutri thermique maski..
Masku i regenerator sam uzela u trilabu jer sam iskoristila bodove od americana za popust tako da sam u biti masku dobila gratis.Regenerator sam platila 160 kn i maska je 300 kn.
Preko ebaya nisam gledala koliko košta.Inače kerastase i ostale proizvode naručujem preko feeluniquea jer je dosta velika razlika a kod maske je razlika 15 kn tako da mi to nije nikakva ušteda zapravo pa mi se više isplatilo uzeti u trilabu.

NinaDrv
08.02.2012., 09:41
Pridružujem se ljubiteljicama moroccanoila :D
Kupila sam ovdje na forumu dekant 10 ml, koristila sam ga već par puta i mogu reći da mi je kosa prekrasna :). Sve se upije, nije uopće masna a preeeekrasno miriši. Definitivno ću ga kupiti opet :W

kolačićka
08.02.2012., 16:10
Ja sam se odlučila za tu obnavljajuću masku jer sam stavljala balayage pramenove krajem ljeta 3 puta tako da su mi vrhovi dosta suhi za razliku od ostatka kose.Jača je od hidratantne pa sam ju odlučila isprobati.Šampon ne koristim njihov jer mi se kosa pri tjemenu brzo masti a oni nemaju šampon za masnu kosu i suhe vrhove...Uz masku sam uzela i njihov regenerator u bijeloj bočici jer je pisalo da je potrebno nakon maske staviti regenerator da bi se zatvorila kutikula kose...Preporučeno je koristiti 1 tjedno dok se kosa ne obnovi..Ja perem kosu svaki 3,4 dan tako da za sada stavljam jednom tjedno..Kad mi se malo oporavi stavljat ću 2 puta tjedno i kasnije 1 mjesečno.Regenerator nisam isprobala bez maske nego isto 1 tjedno nakon što stavim masku..Masku držim oko pola sata.Kad ne koristim njihovu masku stavljam od kerastasea nutri thermique maski..
Masku i regenerator sam uzela u trilabu jer sam iskoristila bodove od americana za popust tako da sam u biti masku dobila gratis.Regenerator sam platila 160 kn i maska je 300 kn.
Preko ebaya nisam gledala koliko košta.Inače kerastase i ostale proizvode naručujem preko feeluniquea jer je dosta velika razlika a kod maske je razlika 15 kn tako da mi to nije nikakva ušteda zapravo pa mi se više isplatilo uzeti u trilabu.

da pa u biti su tak cijene svugdje,ja se ponadala da si našla neš jeftinije:(,,,e slušaj sad par savjeta,neznam jel ti itko to rekao od kog si kupila-ako farbaš kosu u farbu umiješaj 10ml tog ulja,,,ovisno ako ti je kosa kraca onda 5ml,meni je do struka pa stavljam 10,,,vidjet ces kasnije nevjerovatnu razliku i sjaj ono da te oči zabole:rofl:ne stvarno mene ti svi pitaju kako je to moguce da mi se toliko sjaji kosa,,,a to ti je u biti od tog.i sjaj ti traje skroz,ja sam primjetila ogromnu razliku kad se farbam bez i sa.i kad stavljaš tu masku,u masku utrljaj isto tog ulja veličine lješnjaka kao kazu da ima još bolje djelovanje.naime oni kazu da kao to ulje trebaš prije farbanja prvo nanijet po cijeloj kosi pa još umiješat u farbu pa ga stavljat svako jutro svaku vecer pa ovo pa ono,,,ja sam to tako radila prije ,,,,ali više neradim jer vrlo vjerovatno da ti je to marketinški trik i od prečeste uporabe kosa ti se može brzo zasititi i tad izazivaš kontra efekt,ja kad sam se farbala stavila sam samo u farbu i to je to,,i sad stavljam svaki put kad operem kosu na mokru kosu prije sušenja,,,oni kazu kao i na mokru stavit i na suhu i tralallala ja stavim nekad svaki dan ali bojim se da ce mi se kosa zasititi.kuzis da stavljas toliko tog ulja kako ti kazu ti bi za tren ispraznila tu bočicu-i posto je ulje odlicno odmah bi kupila drugu...ja sam radila kao promotor za jedan veliki brend pa znam koje su fore itd to su ti sve marketinski trikovi i tipa ono dva puta pranje samponom...vjerujem da je njihov regenerator isto fantastican,,,ali dali se stvarno mora stavljat nakon maske ili je pak i to marketinski trik,,,jer kad stavljaš previše tih stvari u biti kosu zagušiš.neznam....ja cu uzet tu masku kakvu ti imaš,uzet cu i njihov regenerator,,,uzela bi i šampon,,,vidim da imamo sličnu kosu meni je isto tjeme masno a kosa suhasta,,,iako se to tek kuzi da je suhasta kad mi se počne mastit,imam jako jako nenormalno tanku vlas ali sva sreca imam je puno,,,neznam na sta bi ličila s obzirom da mi je kosa tako tanka....probaj si i u među vremenu bar 2 puta mjesečno stavljat prirodnu masku od smjese zumanjak,maslinovo ulje i med i to drzi po sat vremena ,,,isto nije loše za kosu.e da i meni su rekli da nakon dugo koristenja te maske koju imas ti kosta postaje kao zica jer sam ja u biti htjela uzet tu pa su mi preporucili radje ovu,,,ko zna mozda u skladistu nisu imali haha pa kao prodaj kaj imaš hahah:rofl:

kolačićka
08.02.2012., 16:14
da pa u biti su tak cijene svugdje,ja se ponadala da si našla neš jeftinije:(,,,e slušaj sad par savjeta,neznam jel ti itko to rekao od kog si kupila-ako farbaš kosu u farbu umiješaj 10ml tog ulja,,,ovisno ako ti je kosa kraca onda 5ml,meni je do struka pa stavljam 10,,,vidjet ces kasnije nevjerovatnu razliku i sjaj ono da te oči zabole:rofl:ne stvarno mene ti svi pitaju kako je to moguce da mi se toliko sjaji kosa,,,a to ti je u biti od tog.i sjaj ti traje skroz,ja sam primjetila ogromnu razliku kad se farbam bez i sa.i kad stavljaš tu masku,u masku utrljaj isto tog ulja veličine lješnjaka kao kazu da ima još bolje djelovanje.naime oni kazu da kao to ulje trebaš prije farbanja prvo nanijet po cijeloj kosi pa još umiješat u farbu pa ga stavljat svako jutro svaku vecer pa ovo pa ono,,,ja sam to tako radila prije ,,,,ali više neradim jer vrlo vjerovatno da ti je to marketinški trik i od prečeste uporabe kosa ti se može brzo zasititi i tad izazivaš kontra efekt,ja kad sam se farbala stavila sam samo u farbu i to je to,,i sad stavljam svaki put kad operem kosu na mokru kosu prije sušenja,,,oni kazu kao i na mokru stavit i na suhu i tralallala ja stavim nekad svaki dan ali bojim se da ce mi se kosa zasititi.kuzis da stavljas toliko tog ulja kako ti kazu ti bi za tren ispraznila tu bočicu-i posto je ulje odlicno odmah bi kupila drugu...ja sam radila kao promotor za jedan veliki brend pa znam koje su fore itd to su ti sve marketinski trikovi i tipa ono dva puta pranje samponom...vjerujem da je njihov regenerator isto fantastican,,,ali dali se stvarno mora stavljat nakon maske ili je pak i to marketinski trik,,,jer kad stavljaš previše tih stvari u biti kosu zagušiš.neznam....ja cu uzet tu masku kakvu ti imaš,uzet cu i njihov regenerator,,,uzela bi i šampon,,,vidim da imamo sličnu kosu meni je isto tjeme masno a kosa suhasta,,,iako se to tek kuzi da je suhasta kad mi se počne mastit,imam jako jako nenormalno tanku vlas ali sva sreca imam je puno,,,neznam na sta bi ličila s obzirom da mi je kosa tako tanka....probaj si i u među vremenu bar 2 puta mjesečno stavljat prirodnu masku od smjese zumanjak,maslinovo ulje i med i to drzi po sat vremena ,,,isto nije loše za kosu.e da i meni su rekli da nakon dugo koristenja te maske koju imas ti kosta postaje kao zica jer sam ja u biti htjela uzet tu pa su mi preporucili radje ovu,,,ko zna mozda u skladistu nisu imali haha pa kao prodaj kaj imaš hahah:rofl:

ja sam se isto ljeti farbala tri puta jer sam zabrijala žešće na neke idiotarije,,,i dosta ju često farbam,,,,,zato i treba uložit u kvalitetnije proizvode,,,e i da ak peglas kosu ili ju uvijas figarom ili neznam ja sta prije tog stavi isto ulja na kosu kao zastitu......ma joj ja sam prezaljubljena u to ulje!!!!!!!!!!!vec ga dvije god koristim,,,i nadam se da mi se neće kosa zasitit,,,eno u ormaru mi stoji nova bočica od 125ml:cerek:aaaaaaaaaaaaaaaah:cerek:hahha:rofl:fri kuše za kosom ali se isplati sta je je :cerek:

kolačićka
08.02.2012., 16:15

e i raspitaj se imaju ti nekad akcije i popuste u top stilu ,,tipa dobiješ 200ml za cijenu 100 itd,,,,,ja sam sad tih 125 dobila po cijeni od 100ml

Vernona
08.02.2012., 19:19
E cure, sad i ja želim svašta nešto od Morrocan, masku, regenerator i onaj neki lak za kosu... Zanima me jel ko usporedio s Makadamijom (vjerojatno negdje već piše al baš mi se ne da tražit :rolleyes:) Meni je recimo morrocan ulje bolje od makadamije definitivno pa nastavljam njega koristit. Imam i masku od makadamije i dobra je, al neka srednja razina, ništa ono extra extra pa me zanima jel ova maska bolja? Kad već dajem tolike pare... Bože sačuvaj koliko me ova kosa dođe svaki mjesec :504: bolje joj je da počne vraćat nešto od toga!! I btw kako se koristi ovaj regenerator poslje restorative maske? maska se ispere pa se stavi regenerator ili?

kolačićka
08.02.2012., 21:44
E cure, sad i ja želim svašta nešto od Morrocan, masku, regenerator i onaj neki lak za kosu... Zanima me jel ko usporedio s Makadamijom (vjerojatno negdje već piše al baš mi se ne da tražit :rolleyes:) Meni je recimo morrocan ulje bolje od makadamije definitivno pa nastavljam njega koristit. Imam i masku od makadamije i dobra je, al neka srednja razina, ništa ono extra extra pa me zanima jel ova maska bolja? Kad već dajem tolike pare... Bože sačuvaj koliko me ova kosa dođe svaki mjesec :504: bolje joj je da počne vraćat nešto od toga!! I btw kako se koristi ovaj regenerator poslje restorative maske? maska se ispere pa se stavi regenerator ili?

ja nisam koristila nikad macadamia išta od nje ali mišljenja su ti podjeljenja neki kazu waaaaaaaaaaaaaaaaauuuu macadamia sto puta bolje od moroccan oila a neki kazu waaaaaaau moroccan sto puta bolji do macadamie...tako da za macadamiu ja osobno neznam ali s tim moroccanoil uljem sam kao što vidiš iz prethodnih postova pre pre zadovoljna.....zanima me kakva ce biti maska jedva cekam da ju probam ali brijem da cu prije uzet tu restorative , mislim da ti ide sigurno klasičnim putem znači ispereš TEMELJITO masku i onda nanesi regenerator,malo drži i dobro isperi.....i onda ulje:cerek:.......neznam moj savjet ti je da uzmeš njihove preparate,nemožeš pogriješiti svi ga hvale,je jako skup al cure,,,,na nama je najljepši ukras naša kosa :cerek:

MOANI
08.02.2012., 22:52

Moja frizerka koristi makadamiju.Kad idem kod nje ona mi pošiša vrhove,stavi ampulu,isfrizira,stavi makadamiju i sve to super izgleda.Međutim kad mi je dala kući da si isprobam ulje stavila sam ga 2 puta na kosu količinski isto kao i morrocanoil ali mi je lagano zamastilo kosu.Nije jako ali primjetim razliku i morrocanoil mi je finiji na kosi..Ja ga zbilja znam na svoju srednju dužinu 3 puta istisnuti i staviti na vrhove pa i blizu tjemena iako imam masno vlasište ali mi niti malo dodatno ne zamašćuje..Meni osobno je morrocan ulje bolje od makadamijinog ali za masku ne bih znala jer je nisam koristila pa da bih mogla usporediti...Mada mi je ova morrocan obnavljajuća maska bolja čak i od kerastasove a ponajprije jer je toliko jako gusta i kosa je poslije predivna..Meni je i od obične lorealove ili gliss kurove maske kosa znala bit jako mekana ,dok se sa morrocanoil maskom primjećuju promjene na bolje na ispucalim vrhovima i suhoći kose...Nije toliko kosa ni mekana koliko je čvršča..
Ja kosu operem,ocijedim dobro vodu,malo držim u ručniku i stavim masku.Nju držim oko pola sata,isperem i stavim njihov regenerator.Njega držim 3-5 min,isperem i na mokru kosu stavim ulje i osušim i ispeglam...
Nakon 3 njihova proizvoda kosa je neprepoznatljiva i prekrsno sjajna :cerek:

MOANI
08.02.2012., 23:14
Kolačićka ne farbam se već 4 mjeseca i neću još do ljeta ništa prčkati po kosi po pitanju boje ali kad budem stavit ću ulje u boju jer ima puno pozitivnih komentara da se daleko više sjaji kosa kada se doda u farbu..
Ja sam sa uljem oduševljena,pa i sa maskom i regeneratorom ali najbolje ću znati kroz 2 mjeseca kad vidim kakvi će mi biti vrhovi,koliko će mi biti suha kosa i koliko će biti čvršča vlas...Za sada je zbilja super..Pokušavam ne pretjerivati s uljem..Perem kosu 2 puta tjedno.Jednom stavim njihovu masku,regenerator i ulje na mokru kosu.Drugi dan ništa i treći dan malo ulja na vrhiće..Četvrti dan perem kosu ali tada stavljam kerastase nutri thermique masku i na mokru kosu nectar za zaštitu od fena i pegle.Taj dan ne stavljam ulje nego drugi dan ali uvijek nakon peglanja,nikad prije jer mi nekako više sprži kosu kad sam stavljala ulje prije peglanja..A i sad prije pegle stavim sprej za zaštitu od topline pa ulje uvijek poslije...

Njihove proizvode sam tek pred kraj prošle godine počela koristiti tako da nisam naišla na neke akcije..Ja sam uzimala u Trilabu u avenue mallu ulje za sebe i sestru.Ostavila 600 kn na morrocanoil i uzela još neki lak i nešto još za 250 kn...Nisam dobila na poklon ništa dok je frendica za 1 pakiranje morrocanoila dobila onu njihovu vrećicu i 2 ulja od 10 ml na poklon :ne zna: ...Zato kad sam uzimala sada masku i regenerator a to je bilo još 460 kn nisam htjela kupiti dok mi nisu dali onu lijepu vrećicu i 2 ulja po 10ml :)
Uglavnom u avenue mallu mi je ženska malo nadrkano prodala ulja,bez ikakvog objašnjenja i kad sam pitala za masku bila je još nadrkanija šta mora objašnjavat..U king crossu su bile malo bolje volje ali jedna je bila malo zbunjena pa isto nisam baš dobila neku informaciju o maski dok je u cc1 objasnila detaljnije... Ako vidim da će imati neku dobru akciju na ulje ili onu hidratantnu masku svakako ću kupiti da imam kad potrošim zalihe.

novabbb
08.02.2012., 23:43
Ja sam kupila makadamiju i pokajala se jer mi je maroccan oil puno bolji.

Vernona
09.02.2012., 15:45
Kolačićka i Moani hvala na komentarima!! Definitivno kupujem i masku i regenerator pa javim rezultate. Koristim i ovu makadamijinu pa ću moć usporedit. Skupo je, da, al obožavam trošit pare na kosu :cerek: Off Kolačićka javi kako napreduje ispiranje boje!! P.S. Ako na kraju staviš garavu, ajde nije ni to kraj svijeta, bar se ne moraš mislit u što se farbat, jer iz crne ionako nema nazad :rofl::rofl::rofl: Šalim se ima, to ja samo vrbujem ljude da se pituraju u crno!:mig: Voooolim crno!!! :cerek:

kolačićka
09.02.2012., 17:07
Kolačićka i Moani hvala na komentarima!! Definitivno kupujem i masku i regenerator pa javim rezultate. Koristim i ovu makadamijinu pa ću moć usporedit. Skupo je, da, al obožavam trošit pare na kosu :cerek: Off Kolačićka javi kako napreduje ispiranje boje!! P.S. Ako na kraju staviš garavu, ajde nije ni to kraj svijeta, bar se ne moraš mislit u što se farbat, jer iz crne ionako nema nazad Šalim se ima, to ja samo vrbujem ljude da se pituraju u crno!:mig: Voooolim crno!!!

ma i ja volim crno:cerek:crno je sexeeeeeeeeee:rofl:jea jea sexeeeee:rofl:e moani i vernona hajdemo se udruzit i naručit skupa proizvode u iznosu par tisuća i ucjenjivat ih da nećemo uzet ako nam ne daju bar po tri proizvoda gratis,,,,o je vrajt,znaš kak bi dali pfff....kužiš moani ubit cu te sad:lol:nemogu dočekat da počnem koristit tu masku!!!!!da vidim jeote kaj je to:cerek:sad trenutno imam još neke schwarzkopfove kure pa prvo to end den MOROKANOJLLLLLLLLL weeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lol::cerek:ja ću ih zvat i napastovat da mi daju sad neke akcije za valentinovo pa ću vam se javit :rofl:

kolačićka
09.02.2012., 17:12
lajkam ja črno veri mač bat izgleda da opet trebam dobit stvari pa opet žešće zabrijavam,,,,,i tako svaki put i opet i opet i opet i ooooooooopeeet....i npr kad imam ljubavnih problema režem kosu,kad učim čupam kosu,kad niš ne darim vrtim kosu........jadna kosa iživljavam se na njoj hahahahah

kolačićka
09.02.2012., 17:13
a kad trebam dobit stvari-farbam kosu.........o maj gaaaaad sve do jednog jutra pa kad se probudim i ono wau ćelava

Vernona
09.02.2012., 21:22
a kad trebam dobit stvari-farbam kosu.........o maj gaaaaad sve do jednog jutra pa kad se probudim i ono wau ćelava

Daj Kolačićka kraljica si, ko da sebe slušam, i kod mene uvik po jadnoj kosi!!! Sve sam žive boje izmijenjala od svoje 15-e od kad se farbam :504: I necemo valjda ocelavit, kad ja nisam ocelavila kad me prala blond faza, farbanje ono u platinasto, onda nema straha! a horor mi stalo, uopce mi nije pasalo, sad kad vidim slike iz te faze riga mi se!! A prirodno imam svjetlo smeđu kosu s jakim crvenim pigmentom, ono polijevali su me blanšom da bi mi boju izvuklo!! Dobro mi išta kose ostalo na glavi!! Otad sam je malo oporavila, bila sam pustila i svoju prirodnu al nema do umjetne! Još bolje umjetne crne! :cerek: Plastik fantastik!! :lol: Doduše uvijek mi opada malo više kose nego šta bi tribalo bat aj dont ker!! Morrocan ce je spasit (da se vratimo temi) ahahahahahaha Daj ako ih udaviš za kakve popuste za Valentinovo obavezno javi!! ja cu uzet u top stilu tu u St-u, moš mislit kako ce mi dat popust

kolačićka
10.02.2012., 00:30
Daj Kolačićka kraljica si, ko da sebe slušam, i kod mene uvik po jadnoj kosi!!! Sve sam žive boje izmijenjala od svoje 15-e od kad se farbam :504: I necemo valjda ocelavit, kad ja nisam ocelavila kad me prala blond faza, farbanje ono u platinasto, onda nema straha! a horor mi stalo, uopce mi nije pasalo, sad kad vidim slike iz te faze riga mi se!! A prirodno imam svjetlo smeđu kosu s jakim crvenim pigmentom, ono polijevali su me blanšom da bi mi boju izvuklo!! Dobro mi išta kose ostalo na glavi!! Otad sam je malo oporavila, bila sam pustila i svoju prirodnu al nema do umjetne! Još bolje umjetne crne! :cerek: Plastik fantastik!! :lol: Doduše uvijek mi opada malo više kose nego šta bi tribalo bat aj dont ker!! Morrocan ce je spasit (da se vratimo temi) ahahahahahaha Daj ako ih udaviš za kakve popuste za Valentinovo obavezno javi!! ja cu uzet u top stilu tu u St-u, moš mislit kako ce mi dat popust

ma ja cu ih ić opljačkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat:lol::lol::r ofl::rofl:pokrast cu im sve morokanojlove i em cu natrpat na kosu em cu popit par boca da bolje djeluje ahahahahahaha:rofl:sva ću se izmazat s tim i da mi se sve neiozdepilirane dlake na tijelu oporave i da se sjaje a ima ih falaaaaaa boguuuu ise ono kolko oš!!!ja sam živi dokaz da je čovjek potekao od majmuna hahah...o džiiizzz...mislim da mi je morocanoil kroz pore ušao u mozak i ono očito ga fajn razvodnio zagladio i nasjajio ,,,,a joooooj haha.frik.da da fkt cu ih nazvat i rec ono gle čujte ono ja vama tu pare ovo ono ja vas hraniiiiiim hahaha.,,,znaš šta je najsmješnije e hahah ja sam sebi crknem od smjeha na ovo-kuzis ja ti njih znas treba nazovem i ono narucim ono proizvode za 700,800kn......i onda se điberim ko zadnji cigan za poštarinu hahahahahahah ono govorim kak sam studentica i kak nemam para pa da ne platim postarinu aaaaaaaaahahahhhahahaahhahahahahahahah a sekundu prije ono narucila za fajn cifru i onda kao joj znate ja nemam hahah,,,mogu si mislit sta oni misle e,,zaboli me,,,sad sam im jucer slala mail da bi ja jel tototototototototototot i totototototo ......................i nakraju opet kao hhaha ako mogu proć bez poštarine....dobro da i njima nisam napisala kak nemam novaca i da sam studoš hahahahahah o jeote...javit cu vam,još me nitko ne dozivljava očito cu ih morat zvat.fkt cu pojest taj jbni morokanojl!!!!!!!,,,e ii ja sam ti bila plava i narancasta-slučajno i smeđa i svakakva i sarena i ne pitaj sve kakva.daj molim te ja sam ti specijalka išla na pramenove po čitavoj kosi po 4 puta u tjednu aaaahahahhahah i morala sam mijenjat firzere svaki put kod drugog jer mi nitko nije to htio radit hahahah kao da jesam ja normalna a ja ono pfff ko vas hebe,,,ja sam opet tad zabrijala i amen,dns sam smeđa i sutra želim biti skroz plava hahaha...ma e ono....fkt nemam komentara na sebe...haha:lol:

kolačićka
13.02.2012., 16:02
zna li netko frizerske salone po rijeci koji uzimaju moroccanoil???ali ne samo ulje već i ostale proizvode jer bi preko salona naručila velika pakiranja,top stil mi ne da:503:

Bershka
13.02.2012., 16:08
Kaj ne bi ovo trebalo u Moroccanoil topic? Al ok, tu će te bar neko primjetit dok ne premjeste temu :D

kolačićka
13.02.2012., 16:12
Kaj ne bi ovo trebalo u Moroccanoil topic? Al ok, tu će te bar neko primjetit dok ne premjeste temu :D

ma trazila sam to tamo ali nema nikakvih inf baš za ostale proizvode koji ih saloni imaju,nasla sam ja na netu al svi koje sam nasla drže ulje,,,a da mozda me premjeste pa super ono

kolačićka
13.02.2012., 16:20
ima u rijeci..ja sam ga kupila neki dan..pogladaj si pp da tu ne reklamiram :D

ej jel mi mozes rec di u rijeci mogu kupiti ostale moroccanoil prozvode???ulje imam ,koji saloni drze sve ostale njihove proizvode?

kolačićka
13.02.2012., 16:22

sta je jeftinije u tom trilabu?ja platim 100 ml 300 kn

kolačićka
13.02.2012., 16:42
ili ako ima u ducanima kod nas,parfumerijama,vidim da je po zgu sve po svuda samo kod nas nema,,,,sranej

Bershka
13.02.2012., 17:01
A da se zaletiš do zegea u najgorem slučaju? :mig:

kolačićka
13.02.2012., 17:17
A da se zaletiš do zegea u najgorem slučaju? :mig:
a joooooooj,,,hm hm ne idem baš tamo često.a sta ima po tim ducanima?kakve su cijene,jel ima kakvih popusta sad mozda,znaš šta?

Bershka
13.02.2012., 22:11
Ajme, ahahaha, nemam ti poooojma uopće ja o tome, ali znam da ima dosta salona koji to drže :D

damned_princess
13.02.2012., 23:00
@kolačićka ja znam samo za jedan salon na srdočima koji drži moroccan, ali čini mi se da imaju i šampone i regeneratore...

kolačićka
14.02.2012., 00:04
@kolačićka ja znam samo za jedan salon na srdočima koji drži moroccan, ali čini mi se da imaju i šampone i regeneratore...

sta da??????ajme odlično ako imaju,ma jel se salon zove cut me?vec sam im slala mail i pitala,meni i treba samo regenerator i maska i to je to,ulje imam vec,novu bočicu od 125ml:cerek::cerek::cerek:

Lauren
14.02.2012., 11:05
Curke, kakve su cijene kod nas, konkretno me zanima ulje i maska?
Malo gledam po ebayu i cini mi se da se moze naci dosta povoljnije, ali ne bih se htjela zaletiti...

kolačićka
14.02.2012., 16:34
Curke, kakve su cijene kod nas, konkretno me zanima ulje i maska?
Malo gledam po ebayu i cini mi se da se moze naci dosta povoljnije, ali ne bih se htjela zaletiti...

ulje od 100 ml je 299kn
restorative repair maska je 302kn
hydrant intesive mask je 254kn,,,mislim,,,kunu manje više

i ja sam ibejala,ne dostavljaju u hrv ni slo,cula sam da ocarine samo tako isto tako sam masu puta cula da ti dođe onak razliveno ulje,neznam probaj.da skupo je kod nas ful,ali stvarno je dobro.imas ulja i manje militraze ali neznam kakve su cijene.:ne zna:

damned_princess
14.02.2012., 22:07
@kolačićka je je..to je taj salon, ali probaj ih zvrcnut ili poslat mejl prije nego ideš tamo da ne odlaziš bzvz :D di si kupila ovu od 125mL? zadni put kad sam kupovala u tom salonu su mi rekli da će od sad prodavat samo one 100mL:confused:

Lauren
14.02.2012., 23:18
ulje od 100 ml je 299kn
restorative repair maska je 302kn
hydrant intesive mask je 254kn,,,mislim,,,kunu manje više

i ja sam ibejala,ne dostavljaju u hrv ni slo,cula sam da ocarine samo tako isto tako sam masu puta cula da ti dođe onak razliveno ulje,neznam probaj.da skupo je kod nas ful,ali stvarno je dobro.imas ulja i manje militraze ali neznam kakve su cijene.:ne zna:

Tnx :mig:
Na ebayu se ulje od 100 ml nađe vec za 220kn, a ova hidratantna maska za cca 210kn, tak da mislim da cu narucit i riskirat carinu:raspa:

kolačićka
14.02.2012., 23:38
Tnx :mig:
Na ebayu se ulje od 100 ml nađe vec za 220kn, a ova hidratantna maska za cca 210kn, tak da mislim da cu narucit i riskirat carinu:raspa:

da da znam vidjela sam i ja to,ja se ne kuzim u tak ebay al sam pitala sve frendicu koja stalno tak kupuje pa sam joj poslala linkove proizvoda pa se dobro raspitala o svemu, i rekli su joj da ne dostavljaju ni kod nas ni u slo i još mi je pričala da mi se nebi isplatilo jer na to bi bila velika carina sta ti ja znam,,,ugl ja sam htjela set uzet,a cuj probaj sretno:mig:

kolačićka
14.02.2012., 23:43
@kolačićka je je..to je taj salon, ali probaj ih zvrcnut ili poslat mejl prije nego ideš tamo da ne odlaziš bzvz :D di si kupila ovu od 125mL? zadni put kad sam kupovala u tom salonu su mi rekli da će od sad prodavat samo one 100mL:confused:

ej zvala sam dns ja njih i pitala ali drže samo ulje,ništa drugo i zvala sam još par drugih salona po opatiji i niko ne drzi i niko ne zna ko drzi,,,,,,,bzvz......ovaj od 125ml sam nedavno narucila preko top stila,uvijek preko njih narucujem,,,i u biti sad sam znači zadnji put dobila 25ml gratis ali samo zato sto su kao prije imali akcije i ostala im je još jedna bočics od 125 pa etooooooo:cerek:a uzela sam uz to i tu masku,,,jbg stvarno neznam,ak saznaš ti sta i di po ri javi:mig:

Lauren
15.02.2012., 00:03
da da znam vidjela sam i ja to,ja se ne kuzim u tak ebay al sam pitala sve frendicu koja stalno tak kupuje pa sam joj poslala linkove proizvoda pa se dobro raspitala o svemu, i rekli su joj da ne dostavljaju ni kod nas ni u slo i još mi je pričala da mi se nebi isplatilo jer na to bi bila velika carina sta ti ja znam,,,ugl ja sam htjela set uzet,a cuj probaj sretno:mig:

Pa poprilican broj ih dostavlja, pogotovo ovi iz Izraela, oni cak imaju free shipping:D
S obzirom da gustam u narucivanju s ebaya, mislim da cu si narucit 25ml za probu. Samo treba pazit da je dobar feedback i da je seller po mogucnosti top rated i to je sva mudrost :)

kolačićka
16.02.2012., 20:30
Kolačićka ne farbam se već 4 mjeseca i neću još do ljeta ništa prčkati po kosi po pitanju boje ali kad budem stavit ću ulje u boju jer ima puno pozitivnih komentara da se daleko više sjaji kosa kada se doda u farbu..
Ja sam sa uljem oduševljena,pa i sa maskom i regeneratorom ali najbolje ću znati kroz 2 mjeseca kad vidim kakvi će mi biti vrhovi,koliko će mi biti suha kosa i koliko će biti čvršča vlas...Za sada je zbilja super..Pokušavam ne pretjerivati s uljem..Perem kosu 2 puta tjedno.Jednom stavim njihovu masku,regenerator i ulje na mokru kosu.Drugi dan ništa i treći dan malo ulja na vrhiće..Četvrti dan perem kosu ali tada stavljam kerastase nutri thermique masku i na mokru kosu nectar za zaštitu od fena i pegle.Taj dan ne stavljam ulje nego drugi dan ali uvijek nakon peglanja,nikad prije jer mi nekako više sprži kosu kad sam stavljala ulje prije peglanja..A i sad prije pegle stavim sprej za zaštitu od topline pa ulje uvijek poslije...

Njihove proizvode sam tek pred kraj prošle godine počela koristiti tako da nisam naišla na neke akcije..Ja sam uzimala u Trilabu u avenue mallu ulje za sebe i sestru.Ostavila 600 kn na morrocanoil i uzela još neki lak i nešto još za 250 kn...Nisam dobila na poklon ništa dok je frendica za 1 pakiranje morrocanoila dobila onu njihovu vrećicu i 2 ulja od 10 ml na poklon :ne zna: ...Zato kad sam uzimala sada masku i regenerator a to je bilo još 460 kn nisam htjela kupiti dok mi nisu dali onu lijepu vrećicu i 2 ulja po 10ml :)
Uglavnom u avenue mallu mi je ženska malo nadrkano prodala ulja,bez ikakvog objašnjenja i kad sam pitala za masku bila je još nadrkanija šta mora objašnjavat..U king crossu su bile malo bolje volje ali jedna je bila malo zbunjena pa isto nisam baš dobila neku informaciju o maski dok je u cc1 objasnila detaljnije... Ako vidim da će imati neku dobru akciju na ulje ili onu hidratantnu masku svakako ću kupiti da imam kad potrošim zalihe.
ej moani sjetila sam se tebe danas kad sam razg sa ovima iz top stila i sve se dobro dobro raspitala o toj restorative repair maski,to baš NEEEEEEEE SMIJEŠ stavljat često...zenska mi je rekla 1 puta mjesecno,,,ono moooooooožda mooooožda mooooožda dva ali kao 1 puta mjesecno i nakon 5 mj treba napraviti pauzu od te maske par mjeseci jer je baš jako jaka maska i stvarno oporavlja al ak ju puno koristiš možeš jako naštetit kosi....najbolje da uzmeš onda i tu hydrant intensive jer je i ona kao jako dobra a smije se češće stavljat....pazi s tom restorative.

Lauren
17.02.2012., 00:16
Dobila sam od svoje najbolje frizerke na svijetu:cerek: tester od 10ml. Zasad mi se jako svidja tekstura i miris, vidjet cemo hoce li mi se pokazati bolje od makadamije.

Vernona
17.02.2012., 11:13
evo isprobala sam jucer restorative masku i moram rec da se nakon prvog puta nista bas extra nije desilo, vjerojatno ja puno ocekujem :D Pogotovo nakon samo jednog koristenja, al moram rec da je kosa nakon sto sam stavila onaj regenerator poslije maske bila ono extra ultra meka!!

Zacudila sam se i da maska recimo uopce nema silikona u sebi, nista, regenerator ima mozda jedan al maska nista :cerek::cerek:

E sad koliko se cesto smije koristit i to... nemam pojma... Uglavnom necu cesto, mozda jos koji put pa pauza itd... Inace ona deep repair od makadamije je isto kao jaka i ne smije se cesto koristit, al moze svaki tjedan po jednom...e sad ova... :ne zna:

A tuka nisam pitala tetu u ducanu da mi kaze :504:, al bila je neka baba, cini mi se da ona veze nema...:rofl:

Isadora Cadaver
17.02.2012., 18:38
Piše ti u postu iznad koliko često se restorative maska koristi

MOANI
18.02.2012., 08:48
ej moani sjetila sam se tebe danas kad sam razg sa ovima iz top stila i sve se dobro dobro raspitala o toj restorative repair maski,to baš NEEEEEEEE SMIJEŠ stavljat često...zenska mi je rekla 1 puta mjesecno,,,ono moooooooožda mooooožda mooooožda dva ali kao 1 puta mjesecno i nakon 5 mj treba napraviti pauzu od te maske par mjeseci jer je baš jako jaka maska i stvarno oporavlja al ak ju puno koristiš možeš jako naštetit kosi....najbolje da uzmeš onda i tu hydrant intensive jer je i ona kao jako dobra a smije se češće stavljat....pazi s tom restorative.

Ne vjerujem ja u te njihove priče 1 mjesečno :rolleyes: . Po tome bi masku koristila 5 puta u godini dana a maska je od 250ml što znači da bi je imala narednih 7-10 godina :) .. Nisu mi oni baš prepouzdani u informacijama..Meni je ženska u trilabu isto rekla da je ulje za tamnu kosu a light verzija za plavu kosu što uopće nije istina jer je light verzija i za jako tanku kosu a ne samo plavu.. A za masku i regenerator na 2 strane od njih sam dobila različte informacije...Ja sam prije kupnje maske i nakon što sam pogledala minimalno 15-tak recenzija na youtubu,blogovima i forumima i ljudi su koristili svakako a velika večina 1 tjedno i to bez regeneratora poslije..I svi su masku pohvalili.Dosta njih je i već na drugoj maski a po top stilu bi onda valjda tek nakon neznam koliko godina prešao na drugu..
Ja sam ju dosad koristila 4 puta i danas ću peti put.Koristim je svaki 8 dan i tako ću nastaviti a onda prijeći na 2 puta tjedno i tek kad mi se oporavi 1 mjesečno..Meni je sad već kosa bolja,nisu mi vrhovi toliko suhi ali još se dosta trebaju oporaviti..Ako netko ima zdravu kosu ili malo suhu onda se slažem s tim jednom mjesečno ili da si uzme hydrating masku ali moja je zbilja jako uništena na vrhovima od blajhanja i pegle a tome je maska i namjenjena..Ako ću vidjet da mi "šteti" kosi smanjit ću korištenje ali zasad mi je super...
Od 90% sam dobila informaciju ne više od 1 tjedno i toga se pridržavam te stavim regenerator poslije da se zatvori kutikula..
I njihova intense hydrating maska nije za čestu upotrebu.1-2 puta tjedno maksimalno isto dok se kosa ne oporavi..Regenerator koji imam je repair i pun keratina i nije za svaki dan dok je drugi za extra volumen tako da svi njihovi proizvodi osim ulja nisu za čestu upotrebu nego dok se kosa ne oporavi i gotovo.
Kakva je tebi ta hydrating maska koju imaš???Znam da si rekla da je nisi koristila ali jeli jako gusta kao pasta kao restorative ili je kao klasične maske?
Ja koristim masku kako piše na ovom linku ,osim šta ju držim pola sata do sat na kosi :)
http://www.thelookinggoodsalon.com/moroccan-oil-treatments/14-moroccanoil-restorative-hair-mask-250ml.html

Kozmetoholičar
22.02.2012., 17:10
Nisam probala Moroccanoil, niti arganovo niti makadamijino ulje ali već neko vrijeme koristim od L'Oreala serum za kosu iz linije s arganovim uljem...
Po sastavu je smjesa silikona i arganovog ulja pa je valjda slično Moroccanoil-u, kupila sam u Mulleru, u DMu to nisam vidjela .... Stavljam nakon pranja, ima dobar miris i kosa se dosta sjaji nakon sušenja...
Ne sjećam se točno ali negdje je oko 50kn koštalo :misli:

Ovako izgleda bočica, slična je onoj liniji iz DMa za suhu kosu s ceramidima ali to nije ta, na ovoj baš piše da je s arganovim uljem...kao što se vidi na ovoj slici dolje malim crnim slovima (samo za one sa super vidom :D)
http://1.bp.blogspot.com/_4QEg-nelHyg/S3G-yClVyNI/AAAAAAAAAOw/nHambu4IOUM/s320/1.png

Bubbi_18
23.02.2012., 15:52
meni je frizerka stavila kad sam ošišala kosu na bob, i to relativno dugu, ali morala sam jer sam eksperimentirala s blajhanjem cijele, pa farbanjem u plavo :(, i ugl predobro kosa izgleda... mislim da bi bilo bolje na ebayju finonaručiti, nađe se iz izraela 100 ml morrocanoil, seller rating je super, gledala sam što su pisali baš za to ulje kad su ga dobili, i čini mi se ok.. pa eto, ako kome pomaže, nađe se za oko 60 kn, http://www.ebay.com/itm/120852189950?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
a ima i maska
http://www.ebay.com/itm/Dead-Sea-Morrocan-Argan-Oil-Hair-Cream-Mask-Damage-Hair-Aragan-Anti-aging-/120858944382?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c23c1237e
pa sretno!ja ne mogu dočekati da mi stigne doma ulje :)

MOANI
25.02.2012., 10:12
meni je frizerka stavila kad sam ošišala kosu na bob, i to relativno dugu, ali morala sam jer sam eksperimentirala s blajhanjem cijele, pa farbanjem u plavo :(, i ugl predobro kosa izgleda... mislim da bi bilo bolje na ebayju finonaručiti, nađe se iz izraela 100 ml morrocanoil, seller rating je super, gledala sam što su pisali baš za to ulje kad su ga dobili, i čini mi se ok.. pa eto, ako kome pomaže, nađe se za oko 60 kn, http://www.ebay.com/itm/120852189950?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
a ima i maska
http://www.ebay.com/itm/Dead-Sea-Morrocan-Argan-Oil-Hair-Cream-Mask-Damage-Hair-Aragan-Anti-aging-/120858944382?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c23c1237e
pa sretno!ja ne mogu dočekati da mi stigne doma ulje :)

Ovo što si ti stavila nije moroccanoil proizvod... Ima jako puno maski ,šampona i ulja kojima je glavni sastojak arganovo ulje ali su drugi sastojci različiti.Arganovo ulje dolazi iz endemskog stabla iz Maroka zato ima u nazivima moroccanoil,marrakesh,morrocan tj ovaj što si ti stavila..Sva su ta ulja miješana s još nekim jer je čisto arganovo ulje visoke kvalitete skupo npr 100 ml ulje košta 300-375 kn.

žalfija
26.02.2012., 01:16
Ovaj, ja sam htjela javiti da sam uočila ove proizvode u Rijeci. :hekla:

Budući još imam Maccadamie kući, malo ulja i leave in kremice nisam kupila...ali spremam se :zubo: ne mogu odoljeti,
pogotovo danas kad sam vidjela ovaj video (http://www.youtube.com/watch?v=n6vZhDBBTz0) Pixi2wooice kako hvali njihov regenerator.:cerek:

Ovako izgledaju

http://a1.twimg.com/profile_images/1651156896/marrakesh.jpg

link (http://www.marrakeshhaircare.com/shop/)