View Full Version : iPhone 4 - (ne)dostupnost u T-Mobileu
Pošto nitko ne čita pravila, a ona tema je bilo STROGO kršenje pravila i u pravilniku lijepo piše da takve teme brišemo, to sam i učinio.
Otvaram novu sa nekoliko novih informacija:
Novi iPhone 4 trebao bi biti dostupan u T-Mobileu 24.09.2010, no datum JOŠ NIJE potvršen sa strane T-Mobilea.
Sve su to rekla-kazala (za sada).
Bijelog iPhone NEĆE biti kako u početku tako i na kraju, odnosno bijelog T-Mobile neće UOPĆE prodavati. Znaći imati ćete u ponudi samo crni 16GB i 32GB.
To je informacija dobivena iz T-Mobilea i to je sigurno.
Potvrđeno je sa strane Applea, da bijele T-Mobile u hrvatskoj neće dobijati. E sada nisam siguran dali će i sam Apple odustati i prestati sa proizvodnjom bijelog ili se to odnosi na HR i još neke zemlje.
Luxuria
15.09.2010., 18:33
pročitala sam u nekom članku da je odgođena prodaja bijelog iphona 4 jer imaju problema sa printom na toj bijeloj boji i sa antenom, navodno da bi to trebali sredit do kraja godine...e sad pitanje je oće li doć u Hrvatsku..a ja sam baš htjela bijeli :( ubit ću se ako kupim crni a na kraju dođe bijeli :lol:
Rečeno je da bijelih uopće neće biti u ponudi u T-Mobileu, ne samo u početku, već uopće. Dali će ih Apple povući iz prodaje zbog problema sa bojom, to ćemo još vidjeti, ali iz T-Coma je već došla potvrđena informacija da ih NEĆE UOPĆE imati u ponudi.
Mene su osobno zvali na mobitel, pošto sam još u 6. mjesecu rezervirao bijeli 32GB, tako da sam sada na čekanju za crni 32GB.
Ovih dana će objaviti putem medija dostupnost iPhone-a u hr. To još ne znaju, ali do kraja sljedećeg tjedna sve bi se trebalo znati.
kiki12345
17.09.2010., 10:27
Bok ljudi! Zanima me jel znate možda dali će postoječi pretplatnici za iphone 3g ili 3gs, dobiti neki popust nakon isteka ugovora, za produženje uz iphone 4, kao i kod drugih mobitela ili to za iphone ne vrijedi.
crashkdm
17.09.2010., 11:26
Bok ljudi! Zanima me jel znate možda dali će postoječi pretplatnici za iphone 3g ili 3gs, dobiti neki popust nakon isteka ugovora, za produženje uz iphone 4, kao i kod drugih mobitela ili to za iphone ne vrijedi.
popust se za svako produzenje ugovora dobiva i to cca od nekih 400kn,ako imas skupljenih +club bodova onda još vise...provjeri na stranicama t-mobilea o tome vise ;)
assassin
18.09.2010., 09:54
25.9. bi trebala krenuti prodaja (http://www.mackorisnik.com/2010/09/17/iphone-4-napokon-u-hrvatskoj/).
crashkdm
18.09.2010., 11:10
25.9. bi trebala krenuti prodaja (http://www.mackorisnik.com/2010/09/17/iphone-4-napokon-u-hrvatskoj/).
ja neznam odakle su na mackorisniku izvukli taj datum...LoL, kad se i tamo jedino vrti 24.9 kao početak prodaje...panjevi :)
Zvao sam danas t-mobile, rekli su mi da ce oko 24.9 saznat da li će opće doć, a nadaju se da će do kraja ove godine. fail.
stiglo je 4 palete iphone 4 , ali još su u jednom skladištu i ne zna se kada će van.
crashkdm
18.09.2010., 22:09
stiglo je 4 palete iphone 4 , ali još su u jednom skladištu i ne zna se kada će van.
hahahhaha,jednom skladištu? LoL,a di bi bili,ajd mi reci samo molim te u kojem pa da neki biznis napravimo XD
tomisličak
18.09.2010., 22:34
hahahhaha,jednom skladištu? LoL,a di bi bili,ajd mi reci samo molim te u kojem pa da neki biznis napravimo XD
...hallo Bing, ovdje "brat",
dolazim sa viljuškarom,
a vi spremite šleper...
:lol:
evo mene s tamićom,stane jedna paleta
platim kad prodam
jel zna ko kolika ce mu bit cijena u nekoj tarifi od 300kn onako od oka, hoce nas T-com ogulit do koze...
crashkdm
19.09.2010., 12:58
jel zna ko kolika ce mu bit cijena u nekoj tarifi od 300kn onako od oka, hoce nas T-com ogulit do koze...
Ovo ti je c/p mog posta iz drugog topica:
Istina je ta da iPhone 4 dolazi u T-mobile ovaj mjesec, najvjerojatniji datum je 23 ili 24.9, takve info dolaze iz samog t mobilea,ali ne vjerujem bas da ce vam to rec na SZK, bit će do 200kn skuplji po tarifama u odnosu na prijašnje, jer se zna da kad je 3GS dosao da je preuzeo cijenu 3G a 3G je pao, tako će i sada 4 preuzeti donekle cijenu 3GS ali u nekim tarifama da će biti skuplji do 200kn. micro sim kartica ima sasvim dovoljno za potrebe jer ce se ionako uređaji morati unaprijed rezervirati i u buducnosti da bi ga kupili ali direktno u t centru, naravno imat ce dovoljno u zalihama za početni bum. U Italiji su otključani modeli od 16gb(nisam siguran) oko 4500kn.
catus69
19.09.2010., 14:17
Ergo, tarifa i300 do 1000kn? Anyone?
elvis_zd
19.09.2010., 21:22
neznam je li itko primjetio, t-mobile više u ponudi nema 3GS od 16 i 32 GB, samo 8 GB model! znači da su rasčistili lager i pripremili sve za četvorku!
crashkdm
19.09.2010., 22:13
neznam je li itko primjetio, t-mobile više u ponudi nema 3GS od 16 i 32 GB, samo 8 GB model! znači da su rasčistili lager i pripremili sve za četvorku!
to je tako vec dobrih 10 dana,očekujte cijene sljedecih dan/dva,uređaji ce vjerovatno biti u prodaji od 25.9,a u Zg u Savskoj ce biti nocna prodaja 24.9 :)
to je tako vec dobrih 10 dana,očekujte cijene sljedecih dan/dva,uređaji ce vjerovatno biti u prodaji od 25.9,a u Zg u Savskoj ce biti nocna prodaja 24.9 :)
Ja sam se predbilježio (prvi put), oni će mene zvat kad da dodjem po uređaj?
catus69
19.09.2010., 23:22
E, ovo i mene zanima. Čudi me što već nije objavljeno na službenim stranicama - inače rade hype tjednima prije izlaska.
crashkdm
19.09.2010., 23:31
a sutra ili prekosutra ce vam cijene biti na stranicama 100%
izgleda da to ide kakve si srece, mene recimo uopce nisu zvali da promjenim rezervaciju iz bijelog u crni dok par frendova jesu... tako da se u tu rezervaciju nebi previse nade polagao jer kako vidim navala je velikaaaa i sad da ce oni ici iz dobrote zvati ove sto su rezervirali umjesto da utrpaju prvome koji dodje tamo s lovom tesko:D
uglavnom ja sutra idem u tcentar šarmirati kakvu tetu da mi ostavi mobic s strane:D:D
crashkdm
19.09.2010., 23:47
definitivno, unatoc kvazi rezervacijama ako zelite svoj primjerak iPhonea 4 nacrtajte se sto ranije u t-centru prvi dan prodaje :)
catus69
22.09.2010., 12:18
Službeno je POTVRĐENO;
http://www.t-mobile.hr/iPhone/default.asp
Ide prodaja od 24.09., petak. Još samo da formiraju cijene... Zna li itko hoće li biti ponoćna prodaja u Savskoj u noći s četvrtka na petak? :s
Biti će ponoćna prodaja danas, ne znam gdje, no ljudi su već pozvani na predstavljanje u ponoć, s tim da ti koji su ozvani, moći će kupiti svoj primjera iPhonea.
Dvadeset-do-Asa
23.09.2010., 20:48
Dali su to iphone aparati iz one serije koja ima tehničke probleme sa pozivima i gdje badave dijele futrole da bi riješili taj problem?
Inače sam iphonovac od 1. dana!
Mislim da ne. Mislim da su ovo novi i "ispravljeni" ali ako zelis i dalje do 30.09 mozes dobiti free bumper.
Mislim da ne. Mislim da su ovo novi i "ispravljeni" ali ako zelis i dalje do 30.09 mozes dobiti free bumper.
Da, uzmes si free bumper i prodas ga. :top:
OpticaLL
24.09.2010., 11:35
http://i56.tinypic.com/26204kh.jpg
Pa i nisu puno skluplji od 3GS-a, gledajuci tarifu i300 i produzenje ugovora razlika je nekih 400kn..
EDIT:
cijene bez ugovora
- 32GB 8.098kn
- 16GB 7.298kn
Evo dobio sam Iphone 4. :tulum:
Dvije loše vijesti:
1. Prijelaz sa tarife i300 na i150 se sada moze napravit tek nakon 12 mjeseci, ne 4.
2. Death grip radi. :(
DiAbLeRo
24.09.2010., 19:23
Dvije loše vijesti:
1. Prijelaz sa tarife i300 na i150 se sada moze napravit tek nakon 12 mjeseci, ne 4.
Kad si se predbilježio? I koliko je prošlo vremena otkako si se predbilježio dok nisi dobio kakvu obavijest da si se predbilježio? Ja još čekam bilo kakvu obavijest da su uopće primili moju predbilježbu, ali još ništa...
Toma Sawyer
24.09.2010., 19:28
Tesko da ces ju dobiti.
Ako dobiješ već će biti kasno.
Brzo u T-centar!
OpticaLL
24.09.2010., 19:34
Dvije loše vijesti:
"10. Zahtjev za promjenu Tarifnog modela pretplatnik može zatražiti po plaćanju četvrtog mjesečnog računa za korištenje usluga pokretne elektroničke komunikacijske mreže Hrvatskog telekoma d.d. u Tarifnom modelu koji želi promijeniti (u daljnjem tekstu: Račun) od početka OTPO-a, a promjena Tarifnog modela će biti izvršena po isteku obračunskog razdoblja u kojem pretplatnik plati četvrti Račun za izvršene usluge."
iz specifikacije iTarifa... http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
A i ne znam kak oni to reguliraju onda na one koji su ugovore potpisali prije i pod drugim uvjetima, ako je sad doslo do promjena. :ne zna:
elvis_zd
24.09.2010., 19:52
"10. Zahtjev za promjenu Tarifnog modela pretplatnik može zatražiti po plaćanju četvrtog mjesečnog računa za korištenje usluga pokretne elektroničke komunikacijske mreže Hrvatskog telekoma d.d. u Tarifnom modelu koji želi promijeniti (u daljnjem tekstu: Račun) od početka OTPO-a, a promjena Tarifnog modela će biti izvršena po isteku obračunskog razdoblja u kojem pretplatnik plati četvrti Račun za izvršene usluge."
iz specifikacije iTarifa... http://www.t-mobile.hr/pdf/S-iTarifa.pdf
A i ne znam kak oni to reguliraju onda na one koji su ugovore potpisali prije i pod drugim uvjetima, ako je sad doslo do promjena. :ne zna:
Ja jucer zvao sluzbu za korisnike i teta takodjer rekla da se mozes prebaciti na manju tarifu nakon 4 placena racuna!
Dečki moji, to sam i ja mislio dok mi ženi nije rekla da to vrijedi samo za itarife potpisane tam negdje do nekog datuma u 7. mjesecu. Sve tarife od ovog mjeseca mozes tek nakon 12. mj.
elvis_zd
24.09.2010., 21:31
Dečki moji, to sam i ja mislio dok mi ženi nije rekla da to vrijedi samo za itarife potpisane tam negdje do nekog datuma u 7. mjesecu. Sve tarife od ovog mjeseca mozes tek nakon 12. mj.
pa to i jesu 4 plaćena računa!!!
Ja sam narucio iz amerike imam rodjakinju nasla je za 599 dollara ali vidjet ce ovako i jeftinije da prodjem uglavnom cekam jedva
jel nije malo preskup? :rolleyes:
ja ću sačekat do Božića kad se tržište malo zasiti i kad počnu neke akcije šta ja znam :zubo:
Megi Pegi
24.09.2010., 22:17
Prijelaz sa tarife i300 na i150 se sada moze napravit tek nakon 12 mjeseci, ne 4.
. :(
gore spomenuti slučaj vjerojatno se odnosi na ovo boldano: (barem se iskreno nadam da je tako)
Korisnici koji imaju obvezu trajanja pretplatničkog odnosa na najmanje 12 mjeseci za vrijeme njenog trajanja mogu iz višeg tarifnog modela prijeći u niži samo jednom i to samo u tarifni paket s neposredno nižom vrijednosti. Uvjet je da su platili 4 mjesečna računa od početka ugovorne obveze u tarifnom paketu kojeg žele promijeniti. Iznimno, korisnici koji su iskoristili blagdansku promotivnu ponudu "12 mjeseci bez mjesečne naknade" nemaju mogućnost promjene tarife na tarifu niže do isteka ugovorne obveze.
Korisnici koji nemaju obvezu trajanja pretplatničkog odnosa mogu jednom mjesečno, iz mjeseca u mjesec, prelaziti na tarife sa višom ili nižom vrijednošću paketa bez organičenja.
svugdje na t-mobilovim stranicama piše da možeš prijeći na nižu tarifu nakon 4 plaćena računa
elvis_zd
24.09.2010., 23:52
gore spomenuti slučaj vjerojatno se odnosi na ovo boldano: (barem se iskreno nadam da je tako)
Korisnici koji imaju obvezu trajanja pretplatničkog odnosa na najmanje 12 mjeseci za vrijeme njenog trajanja mogu iz višeg tarifnog modela prijeći u niži samo jednom i to samo u tarifni paket s neposredno nižom vrijednosti. Uvjet je da su platili 4 mjesečna računa od početka ugovorne obveze u tarifnom paketu kojeg žele promijeniti. Iznimno, korisnici koji su iskoristili blagdansku promotivnu ponudu "12 mjeseci bez mjesečne naknade" nemaju mogućnost promjene tarife na tarifu niže do isteka ugovorne obveze.
Korisnici koji nemaju obvezu trajanja pretplatničkog odnosa mogu jednom mjesečno, iz mjeseca u mjesec, prelaziti na tarife sa višom ili nižom vrijednošću paketa bez organičenja.
svugdje na t-mobilovim stranicama piše da možeš prijeći na nižu tarifu nakon 4 plaćena računa
meni je jučer rečeno da samo jednom za trajanja ugovora možeš prijeći na nižu tarifu! znači u ovom slučaju jednom u 24 mjeseca!
Danas sam bio u T-Centru i nema više iPhone 4 (32GB). Predbiljezen sam ali tko zna kad ce me nazvati.
Zna li tko kad dolazi nova pošiljka u T-Centre?
_Mystical_
25.09.2010., 11:25
a 16gb je bilo?
cro_denno
25.09.2010., 12:56
jel mi moze neko reci dali zna dali ce pasti cijena 3gs u tmobileu posto je sad dosao 4
EDIT:i dali se moguz slati bodovi npr drugom korisniku npr 3000 bodova jer mi u minus nedaju a pretplatnik sam vec 4-5 god
jel mi moze neko reci dali zna dali ce pasti cijena 3gs u tmobileu posto je sad dosao 4
EDIT:i dali se moguz slati bodovi npr drugom korisniku npr 3000 bodova jer mi u minus nedaju a pretplatnik sam vec 4-5 god
Naravno da ce pasti samo treba proci 1-2mjeseca da malo ljudi pokupuju iphone 4 ovako jos uvijek traze perverzije za iphone 4 tj 4000-5000kn pa je cjena 3gs ista..
Bodovi se nemogu slati :mig:
meni je jučer rečeno da samo jednom za trajanja ugovora možeš prijeći na nižu tarifu! znači u ovom slučaju jednom u 24 mjeseca!
To je tocno, nakon 4.og placenog racuna se mozes spustiti, i nakon toga vise ne, recimo ako si uzeo i300 tarifu, za 5mj se spustis na i150, i onda opet nakon 2mj se dignes na i300, vise nemas pravo spustanja na tarifu i150 do kraja ugovorne obaveze ;)
spalatost
25.09.2010., 15:51
To je tocno, nakon 4.og placenog racuna se mozes spustiti, i nakon toga vise ne, recimo ako si uzeo i300 tarifu, za 5mj se spustis na i150, i onda opet nakon 2mj se dignes na i300, vise nemas pravo spustanja na tarifu i150 do kraja ugovorne obaveze ;)
Savjetujem da se se dobro raspitate oko spuštanja na nižu tarifu, jer su mene tako za*ebali. Izgleda da djelatnici po T-centrima i u SZK-u svakome govore drukčije !!!
Toma Sawyer
25.09.2010., 17:07
Kad je t-scam u pitanju oprez iako sam dioničar i korisnik mreže.
OpticaLL
25.09.2010., 17:44
Koliko sam ja skuzio ovo sa 12 mjeseci prije prebacivanja na nizu tarifu je za one koji sada potpisu pretplatu, tako mi je bar objasnio jedan poznanik koji radi u t-centru.. mi "stari" bi se trebali vodit pod onim uvjetima pod kojima smo i potpisali.. trebali :D
nisma korisnik t mreže pa ne mogu nazvat i pitat a ne ide mi se u t centar jer ne mislim uzimat kod njih iphone
pa zar nema nitko tko može nazvat službu za korisnike i provjerit informaciju
dapiran
25.09.2010., 20:41
danas su mi rekli u t centru da kad uzimaš npr. i300 tarifu i iphone na ugovor NEMA spuštanja tarife do ISTEKA UGOVORA.znaci samo kad se uzima neki drugi uređaj ili bez uređaja može se spustiti nakon 4mj.to je bio jedan od razloga zašto nisam uzeo iphone4,nego samsung wave na tarifi za sve 160(povoljnia minuta nego u i tarifi) baš zato jer nije internet ovisnik kao iphone:D
ovo nije istina, najnormalnije mozes spustit tarifu i kod iphonea :D
elvis_zd
26.09.2010., 00:54
ovo nije istina, najnormalnije mozes spustit tarifu i kod iphonea :D
izgleda da ipak je istina - i ja sam danas isto čuo u t-centru! i dobio objašnjenje kako u službi za korisnike radi ekipa honoraraca i studenata koja baš i nije najbolje upućena u stvari!!!
a t-mobile je promijenio neka pravila prošlog mjeseca, baš na račun iphonea (nisu ni oni blesavi)! znači tarifa i300 ostaje i300 svih 24 mjeseca!
OpticaLL
26.09.2010., 08:38
Al opet, kad potpisujes ugovor sklapas ugovor pod odredjenim pravilima i uvjetima (ako ti uvjeti ne pasu ne sklapas ugovor, logicno) tak da ne znam dal oni to mogu retroaktivno provest na sve itarife il samo na nove..
danas su mi rekli u t centru da kad uzimaš npr. i300 tarifu i iphone na ugovor NEMA spuštanja tarife do ISTEKA UGOVORA.znaci samo kad se uzima neki drugi uređaj ili bez uređaja može se spustiti nakon 4mj.to je bio jedan od razloga zašto nisam uzeo iphone4,nego samsung wave na tarifi za sve 160(povoljnia minuta nego u i tarifi) baš zato jer nije internet ovisnik kao iphone:D
Eto da potvrdim da je ovo istina,ja sam uzeo iphone prije 7mjeseci i mogao sam spustiti nakon 1placenog racuna ali zasto kad sam 6mjeseci svejedno placao 150kn a imao vise korisiti od tarife i300 i eto nakon 6mjeseci sam promjenio bez problema i to pozivom na slizbu tarifu na i150,NAPOMINJEM da se moze samo jednom tarifa u 24mjeseca promjeniti na dolje dok sada ako hocu mogu se vratiti na vislje i jos vislje i jos vislje.....
Danas je drugacije tj za iphone 4 ako imas tarifu i300 ostajes i 300 do kraja ugovora... :mad:
assassin
26.09.2010., 10:50
Al opet, kad potpisujes ugovor sklapas ugovor pod odredjenim pravilima i uvjetima (ako ti uvjeti ne pasu ne sklapas ugovor, logicno) tak da ne znam dal oni to mogu retroaktivno provest na sve itarife il samo na nove..
Jednom su već mijenjali uvjete i imao si mogućnost da raskineš ugovor ako ti ne paše. Naravno, bez naknade.
Ali, ne znam kako će ovo biti.
Ok, vi se svi nosite onime sto govore u Tcentru, iako je pola ljudi tamo neukih po mojoj procjeni, zato imate specifikacije tarifa i provjerite, nikad se nemojte drzati onoga sto vam ljudi kazu, vec ono sto negdje pise, a to su vam specifikacije tarifa, ako tamo pise da se moze spustiti nakon 4. placenog racuna, onda se tada mozete spustiti jednu nize i to je to! :)
demon_burger
27.09.2010., 10:45
Kakvo je stanje sa zalihama novih iPhonova?
DiAbLeRo
27.09.2010., 11:01
Kakvo je stanje sa zalihama novih iPhonova?
Sve otišlo, pojma nemaju kad će slijedeća pošiljka doći. Ja svoj od 32 Gb još čekam...
Al' tu je ovaj od 16.
unknown99
27.09.2010., 11:25
Nazalost istina je da dolazi do raznih informacija.Na webu stoji jedan pravilnik, dok t-mobile djelatnici bilo u centrima, bilo preko SZK daju razne informacije.
Mnogo ljudi je od djelatnika u centru dobilo odgovor da se moze, dok kod SZK vecinom da ne.
Vjerujem da ce se moci, i nije mi cilj ovdje stvarati paniku, no cinjenica je da ocito ni sami djelatnici ne znaju, sto je onda stvorilo zbunjivanje kod pretplatnika.Tko kaze da se ne moze, nije krivo informiran vec takav info ima od djelatnika.
Cijena uredaja sigurno nece pasti, ono sto se jedino moze dogoditi da nakon pocetnog booma daju akcijsku ponudu prvih 6mj u pola tarife (kao sto je bilo s 3gs-om)
Tko ne zeli na pretplatu, neka saceka da se po oglasnicima stabilizira i snizi cijena.
I ovi modeli nisu ispravljeni (antena problem), isti je kao i onaj na predstavljanju uredaja, samo sto je sotwareom (4.0.1-4.1) ispravljeno prikazivanje crtica uz ostale bugove i optimizacije (3g uredaj najvise)
Isto tako, vecina korisnika nema problema s padom crtica (po europi i hrv), dakle najveci problem je bio u samoj AT&T mrezi odnosno njihovom losom pokrivenoscu.Stovise, mnogi su i zadovoljniji kvalitetom razgovora.
No, ako padne za crticu ili dvije nemojte odmah pripisati "death gripu" i raditi paniku.To ovisi o raznim faktorima, i ako na jednoj crtici obavite razgovor bez prekida i problema, znaci da je sve ok.
Apple je isto tako promijenio formulu kod prikazivanja crtica, pa 5 crtica znaci zaista odlican signal (sto znamo da vecinom ni kod nas nije, no vrlo dobra je pokrivenost da rijetko gubite sam signal)
demon_burger
27.09.2010., 11:30
Dakle od 16Gb još uvijek ima?
unknown99
27.09.2010., 11:32
Mislim da je negdje receno da su sve rasprodali.No 16gb modela dolazi puno vise, i ako njega zelis brzo ces ga dobiti.Druga posiljka dolazi tokom ovog tjedna, sad kad tocno nitko ne zna.
(Ako si rezervirao prije 24.tog i na popisu si im, odi do centra pa se napravi blesav i reci da si dosao po mob)
rslaven
27.09.2010., 12:44
http://www.dodaj.rs/f/g/4G/2eFx4qON/untitled.png
Jesu li ovo cijene bez pretplate???
DiAbLeRo
27.09.2010., 12:56
http://www.dodaj.rs/f/g/4G/2eFx4qON/untitled.png
Jesu li ovo cijene bez pretplate???
Pa piše lijepo da su to cijene za Simpa paket. Problem je samo u tome što tih telefona za Simpu nema, jer su nastali veliki problemi u opskrbi ljudi koji su se već davno predbilježili na iPhone, pa jednostavno nema dovoljno uređaja.
rslaven
27.09.2010., 13:40
A jesu li brandirani ovi ajfoni u tmobajlu
DiAbLeRo
27.09.2010., 13:50
A jesu li brandirani ovi ajfoni u tmobajlu
Nisu.
tomo100brt
27.09.2010., 18:58
kako nisu
Lijepo. Samo su zaključani na T-Mobile. Brandiran znači da uređaj ima nešto instalirano od tvtke u ovom bi slučaju bilo da iPhone 4 u svo iOS-u ima instalirano nešto od T-mobile što nema.
Lijepo. Samo su zaključani na T-Mobile. Brandiran znači da uređaj ima nešto instalirano od tvtke u ovom bi slučaju bilo da iPhone 4 u svo iOS-u ima instalirano nešto od T-mobile što nema.
apsolutno si u pravu
samo su zaključani
Ljudi danas sam se nakon sat vremena ulogirao na web od te mobilea i uspio sam kupiti ajfon4 bez muke.
Obišao sam 10 dućana i niko ga nema....Rekao sam i frendici ona je isto uspjela pa ako tko želi "MAKINU"neka pokuša preko weba jedva čekam da dođe nadam se da neću čekati 8 dana dostavu.
Ima li tko savjet ;trebam li što paziti (baterija,....)
tomisličak
28.09.2010., 14:01
...da, trebaš paziti, kada kupuješ biloŠto preko weba...
:rofl:
Jedna stvar mi nije jasna.
Koja je svrha predbilježbe ako su se mobiteli rasprodali, a pola ljudi koji su se predbiljezili nisu jos dobili ni poziv? Predbiljezba valjda i sluzi svrsi istraživanja tržišta kako bi znali koliko ljudi zeli ovaj mobitel. Ako im se npr 10,000 ljudi predbilježilo, ZAŠTO nisu narucili BAREM 10,000 komada kako bi zadovoljili svoje korisnike? To bi bio bar minimum, inace zaista ne vidim svrhu predbiljezbi.
Ovo je veliki :flop: za T-Mobile i nadam se da ce se uskoro probuditi i uciniti nesto da svi ljudi koji cekaju dobiju svoje uredjaje.
Jedna stvar mi nije jasna.
Koja je svrha predbilježbe ako su se mobiteli rasprodali, a pola ljudi koji su se predbiljezili nisu jos dobili ni poziv? Predbiljezba valjda i sluzi svrsi istraživanja tržišta kako bi znali koliko ljudi zeli ovaj mobitel. Ako im se npr 10,000 ljudi predbilježilo, ZAŠTO nisu narucili BAREM 10,000 komada kako bi zadovoljili svoje korisnike? To bi bio bar minimum, inace zaista ne vidim svrhu predbiljezbi.
Ovo je veliki :flop: za T-Mobile i nadam se da ce se uskoro probuditi i uciniti nesto da svi ljudi koji cekaju dobiju svoje uredjaje.
Pa valjda da bi ljudi mislili da je potražnja još veća....
Pa valjda da bi ljudi mislili da je potražnja još veća....
Ali zašto kažnjavati ljude koji ce ionako kupiti mobitel? Bilo bi mi jasno da su nabavili kolicinu samo za nas koji smo se predbiljezili, a za ostale da je 'rasprodano'. Shvacam medijsku težinu toga, ali ovo je jednostavno fail.
Predbilježio sam se prvi dan i još me nitko nije nazvao.
Pozdrav!
Ako sam dobro shvatio, kupio si mob preko Moj T-Mobile portala. Kada se ulogiram, dok kliknem na kupovina, i na marku Apple, ne izbaci mi nijedan uređaj kao mogućnost kupnje.
Možeš opisati detaljnije kako si kupio mob?
Thx! :)
Ljudi danas sam se nakon sat vremena ulogirao na web od te mobilea i uspio sam kupiti ajfon4 bez muke.
Obišao sam 10 dućana i niko ga nema....Rekao sam i frendici ona je isto uspjela pa ako tko želi "MAKINU"neka pokuša preko weba jedva čekam da dođe nadam se da neću čekati 8 dana dostavu.
elvis_zd
28.09.2010., 20:34
Ali zašto kažnjavati ljude koji ce ionako kupiti mobitel? Bilo bi mi jasno da su nabavili kolicinu samo za nas koji smo se predbiljezili, a za ostale da je 'rasprodano'. Shvacam medijsku težinu toga, ali ovo je jednostavno fail.
Predbilježio sam se prvi dan i još me nitko nije nazvao.
problem je u tome što je inicijalno u Hrvatsku stiglo manje mobitelaj nego što je naručeno! razlog se nezna, ali je pretpostavka što je za ip4 i dalje u cijelom svijetu ogromna potražnja! ja sam svoj naručio prije 2 dana, danas sam saznao da bi nova količina trebala doći tek oko 15. studenog!!! strpljen - spašen :(
edit: evo upravo gledam na t-mobile.de, u njemačkoj 16GB se čeka do 4, a 32 GB model do 9 tjedana!
gledam itarife, što znači hot spot?
i drugo, npr u tarifi 150, da li se naknada za uspostavu poziva od 25lp dodatno naplaćuje ili se skida od tih 150kn. hvala :top:
madam octa
28.09.2010., 23:26
gledam itarife, što znači hot spot?
i drugo, npr u tarifi 150, da li se naknada za uspostavu poziva od 25lp dodatno naplaćuje ili se skida od tih 150kn. hvala :top:
Hot Spot ti je mjesto gdje tmobile nudi besplatan wifi internet, npr u zg-u na cvjetnom, probaj tražiti preko wifija mrežu da se spojiš i jedna od opcija će ti biti tmobile hotspot
Mislim da se naplaćuje dodatno
za sve one kojima nije jasnoo...
evo naprimjer, ako kupis Iphone i pri tom potpises ugovor na iTarifu imas pravo jednom u toku trajanja pretplatnickog ugovora prijeci na tarifu niže vrijednosti ali u okviru tih iTarifa. (znaci sa npr. i300 na i150) nakon 4 plaćena racuna...
a ako kupis neki drugi uredjaj i pri tom sklopis ugovor također na itarifi (znaci i150, i300 .. i sl.) imas također pravo nakon 4 placena racuna prijeci na neku tarifu nize vrijednosti, ta tarifa i nemora nuzno biti itarifa, znaci moze se raditi i o Tarifi za Sve 60, 160, Tarifi za obitelj i sl...
to je novost koju su uveli i koja sve tako zbunjuje! :) :kava::kava:
To nije novost za itarife, tako je bilo od pocetka ove godine i za iPhone3G/GS, ali ne morate potpisat ugovor na iTarifi, mozete i na tarifi za sve ili tarifi za obitelj, i tamo mozete normalo mijenjati tarife.:)
Dogfighter
30.09.2010., 23:00
zadnja info da neće biti nove pošiljke od 6 do 8 tjedana :(
da li netko zna gdje ga ima u hr??
madam octa
01.10.2010., 00:10
zadnja info da neće biti nove pošiljke od 6 do 8 tjedana :(
da li netko zna gdje ga ima u hr??
Probaj njuškalo ili mackorisnik forum, možda tamo ima nekoga tko će ići u italiju po njega kao što su radili s ipadima.
Dogfighter
01.10.2010., 00:56
Ma 0 bodova, bez hr garancije, zadnji 3gs sam bacio u pod i sje... ekran, pa odnio na garanciju i dobio novi, moš mislit da bi išo u Italiju :)
Domba_OS
01.10.2010., 10:59
u osijek stiglo samo 20 komada, to je odma pokupovano, a ja sam sad 180. na listi čekanja, pa nemoš vjerovat, znači nema ni kod vas u zg, jel ima iko ideju kad stiže još?
Dogfighter
01.10.2010., 11:01
napisao sam ti za negdje 6-8 tjedana
U Koprivnici ih ima još,neznam kakvih i koliko-tko želi nek nazove 048 621 777 i informira se....:top:
Dogfighter
01.10.2010., 13:54
nitko se ne javlja, svejedno hvala na info, da li još netko zna gdje ih ima??
Evo stigao je meni danas! Preko T-Mobile online portala sam ga naručio uz produženje ugovora prije 2 dana. Iznenadio sam se kako brzo je došao, nažalost nisam danas bio dopodne kad je bio Overseas Express, ali sacekati cu do ponedjeljka kad sam dogovorio dostavu. Eto, probajte, izgleda da ide brže kad se naruči online.:top:
ivan666999
01.10.2010., 23:47
Evo stigao je meni danas! Preko T-Mobile online portala sam ga naručio uz produženje ugovora prije 2 dana. Iznenadio sam se kako brzo je došao, nažalost nisam danas bio dopodne kad je bio Overseas Express, ali sacekati cu do ponedjeljka kad sam dogovorio dostavu. Eto, probajte, izgleda da ide brže kad se naruči online.:top:
a sereš :P, znaći ovi su svi budale što su čekali da im dođe :D ?
Hehe, tako ispada nazalost.:rolleyes:..stvarno ne bi znao jel imam jedini sreće, evo par postova gore čovjek je isto naručio preko neta, pa ak se javi da je dobio paket, znate proceduru. ;)
jel zna netko,kad če više.idu mi lagano više na onu stvar
Hehe, tako ispada nazalost.:rolleyes:..stvarno ne bi znao jel imam jedini sreće, evo par postova gore čovjek je isto naručio preko neta, pa ak se javi da je dobio paket, znate proceduru. ;)
di si ti to online naručio,ja sam pokušavo,ali izgleda da ni tamo nema više uređaja
EDIT- spojeno (moderator): Molim te, koristi tipku Edit kada postaš 2 posta zaredom u kratkom vremenskom razmaku (unutar 60 minuta). :)
Dogfighter
13.10.2010., 15:30
jel zna netko,kad če više.idu mi lagano više na onu stvar
ja sam dobio info još najmanje 5 tjedana znači u 11 mjesecu bi trebao doći, najveći je problem šta ih nestignu napraviti za USA, a navodno da se najviše šiba za aziju trenutno tako da mi čekamo, lol, preglupo...
Dogfighter
21.10.2010., 15:04
Il sam ja lud ili neki dobivaju iPhone-e svaki dan, ima kao neka fora da ga po zakonu nesmiješ čekat dulje od 6 tjedana, ali ima fora da ako imaš nekoga u T-Mobile da te malo pogurne na listi, dobiješ ga odma, naravno umjesto nekoga, koji će još malo pričekati :(
demon_burger
21.10.2010., 23:23
Il sam ja lud ili neki dobivaju iPhone-e svaki dan, ima kao neka fora da ga po zakonu nesmiješ čekat dulje od 6 tjedana, ali ima fora da ako imaš nekoga u T-Mobile da te malo pogurne na listi, dobiješ ga odma, naravno umjesto nekoga, koji će još malo pričekati :(
Ja sam se predbilježio još u 8. mjesecu, toliko o zakonu.
tomo100brt
22.10.2010., 08:10
Ja sam se predbilježio još u 8. mjesecu, toliko o zakonu.
Nije mi jasno. Ovi što čekaju neka čekaju. Ovi koji dođu sad tražit novi iPhone odmah ga dobiju ako ih tu ima, ako nema čekaju, ali ne toliko dugo kao ovi koji su se predbilježili, do sljedeće pošiljke. Zakon je krš jer ga nitko ne provodi. Pitao bi ja njih na sudu pa im više ne bi palo na pamet kršit zakon. Nitko nije reagirao i zato banda ovako radi. Ja sam došao uzet iPhone 4 32 GB u Simpa paketu i uzeo odma jer ga je bilo dok se moj prijatelj predbilježio i ko zna kad će dobit. Kažu ovim koji su se predbilježili još nije stigao nema ih toliko koliko se traži. Zamislite nema ih, a ja uzeo jedan. Dobar vic. A o garanciji neću ni govorit. Po Appleovoj politici uređaj se zamjenjuje ako je utvrđen kvar. Ne i u nas. U nas se šalje u Mađarsku i čeka popravak po dva mjeseca. U Americi obrnuta situacija. Oni koji su se predbilježili znaju datum kad će dobiti svoj iPhone jer dobiju e-mail. Prvi dobivaju i prije službene prodaje. A pokvaren se odmah zamjenjuje novim. Ne popravlja se. To su napravili mom rođaku u Australiji. Prestao mu Wlan raditi na iPhone 3GS 32 GB i dali mu novi ali bijeli jer nisu imali više crnih. Još je reko kako je ona žena bila pristojna i razumna, kao da si im najvažniji. Pogledajte u nas. Ništa ne znaju. Jebe im se za tvoj uređaj i još te vozaju ko majmuna. Mi smo specijalna država. Toliko o našem zakonu i garanciji.
tomisličak
22.10.2010., 11:31
Mi smo specijalna država. Toliko o našem zakonu i garanciji.
...t-mobile, i nema veze sa državom i zakonima...
...neznam baš da će i u vip-u davati drugi uređaj u slučaju kvara...
Dogfighter
22.10.2010., 13:58
ugl da skratimo priču, frend se predbilježio 16.10 i dobio danas iphone 4, da mi netko to priča drugi nebi vjerovao jer sam se ja predbilježiop 23.9. no očito se ponovno balkanski sistem ponavlja, jesmo jadni mila majko :(
Dogfighter
22.10.2010., 16:04
i eto, sa par poziva balkanskim putem idem upravo po mob, jadno...
demon_burger
22.10.2010., 17:11
Kome si uputio taj poziv?
demon_burger
23.10.2010., 22:28
Danas sam došao u T-centar, rekao da sam se predbilježio još ljetos i dali mi iPhone.
A da nisam došo vjerojatno me nikad nebi ni zvali, svašta.
ivan666999
23.10.2010., 23:29
je preko veze ili ?
my_name
24.10.2010., 16:10
i eto, sa par poziva balkanskim putem idem upravo po mob, jadno...
Ja nikog nisam ni zvao ni molio! Uletio u T centar, pitao dal ima, rekal cura da nema:mad:... ja pitam na koju foru da dobijem mob, usput nabacio spiku... cura se potrudila i nasla jednog! Tako da sam dobio ajfon bez predbiljezbi, bez moljakanja i bez ikakvih muljanja! Treba samo bit dobar s tetama iz T centra i sve se da rijesit!:D
Pitanje!
Trenutno imam mrak tarifu i traje mi još 16 mjeseci, i sada sam se odlučio za kupnji iphon 4 i ne znam što da radim da li da ga uzmem na pretplatu ili kao simpa paket.
Zanima me ako uzmem mobitel u sklopu simpa paketa da li mogu nastvaiti sa ovom mrak tarifom ili se automatski prebacujem na bonove?
tomislav_07
24.10.2010., 22:16
planiram kupiti četvorku imam nekih 3000-3500kn e sad me zanima dali je moguce kupiti ga u tmobilu kao simpa korsnik posto sam preplatnik na drugoj mrezi i jeli moguce uzeti ga na rate jel sam kratak nekih 1000kn :) . I sto je s tom italijom koja je procedura tamo kupovinom i posto su cijene ? hvala
I sto je s tom italijom koja je procedura tamo kupovinom i posto su cijene ? hvala
660 Eur iPhone 4 16 GB otključan.
samo nije mi jasno koja je pomama oko iPhone moba. jer ima i boljih na tržištu.
ako se hoće baš imat neki appleov gadget, jeftinije je ubost novi iPod touch koji ima sve te funkcije samo bez telefona (a samo za tu svrhu dobar je bilo koji od cca 100 kuna).
tomisličak
25.10.2010., 09:29
samo nije mi jasno koja je pomama oko iPhone moba. jer ima i boljih na tržištu.
...iPhone je jedan,
a sve ostalo su samo mobiteli...
assassin
25.10.2010., 09:37
Dečki, nemojte samo da opet počne rasprava...
Muciqa, ovdje (http://forum.hr/showthread.php?t=554128) imaš objašnjenje zašto fama oko iPhonea (pročitaj prvi/ zadnji post) :)
Daljnji raspravu brišem :)
Panklex
25.10.2010., 18:41
Pazite ovu pricu..rezervirao sam telefon prije nekih 2 mjeseca,i ne zovu,i ponukan forumima,odem ja tamo osobno,i vidi cuda,ima telefon na moje ime,mislili me nazvati. E sad,isao bih na novi ugovor,tarifa i300,sve super ALI. Odjednom komp izvali da ja nisam kreditno sposoban za tu tarifu. Nema veze sto sam zaposlen u drzavnoj firmi 3 godine,imam solidnu placu uz koju je vezan prosjecan kredit,koji se uredno placa,nikakvih drugih dugovanja. Jednostavno ja nemogu telefon uzeti,kao nisam im pouzdan,djelatnica centra nema pojma zasto. Jedino sto mi preostaje je kao pismenim putem zamolba,sto sam poslao,koja ce vjerojatno bit odbijena,plus telefon ce nestati. Ja neznam zbog cega oni meni nedaju to,kakav kreditni rejting,sta moram imati firmu i primanja od 15.000 kn bez kredita ikakvog za tarifu? Lud sam ljudi. Ali da ne odem OT,preporuka,odite sami u centar tkoceka i trazite telefon.
tomo100brt
26.10.2010., 07:59
Pazite ovu pricu..rezervirao sam telefon prije nekih 2 mjeseca,i ne zovu,i ponukan forumima,odem ja tamo osobno,i vidi cuda,ima telefon na moje ime,mislili me nazvati. E sad,isao bih na novi ugovor,tarifa i300,sve super ALI. Odjednom komp izvali da ja nisam kreditno sposoban za tu tarifu. Nema veze sto sam zaposlen u drzavnoj firmi 3 godine,imam solidnu placu uz koju je vezan prosjecan kredit,koji se uredno placa,nikakvih drugih dugovanja. Jednostavno ja nemogu telefon uzeti,kao nisam im pouzdan,djelatnica centra nema pojma zasto. Jedino sto mi preostaje je kao pismenim putem zamolba,sto sam poslao,koja ce vjerojatno bit odbijena,plus telefon ce nestati. Ja neznam zbog cega oni meni nedaju to,kakav kreditni rejting,sta moram imati firmu i primanja od 15.000 kn bez kredita ikakvog za tarifu? Lud sam ljudi. Ali da ne odem OT,preporuka,odite sami u centar tkoceka i trazite telefon.
Krajnji bezobrazluk. Ući i sve zapalit. Čuli ste kako se Mudrinić brani u Nedjeljom u dva.
Nema to veze sta ti radis u firmi za 10k kn placu, bitno je da si redvno placao racune prije, naravno i da nisu bili manji od 200-njak kn i naravno da se nisi nikad nalazio na crnoj listi bilo T-com, T-mobile itd.
Pa ne gledaju oni tamo po poreznoj i ostalim agencijama jel si ti zaposlen, sta radis, kolika ti placa, oni ni nemaju uvid u takve stvari :D
e nemojte me j.....t sa tim spikama ja uletio i dobio,ja naručio prošli tjedan i dobio.pa ih sad zovem sve po spisku im j........ i opet nemrem iphone dobit.flex team 500 imam več godinama ,od kad postoji taarifa.računi su mi po 600-700kn,telefon sam rezerviro pred skoro 2 mjeseca.da i ja sam uletio na foru u t centar pa opet nisam ništa dobio.zato ne kenjat i palit i drkat ljude bez razloga.
Panklex
26.10.2010., 20:13
Nema to veze sta ti radis u firmi za 10k kn placu, bitno je da si redvno placao racune prije, naravno i da nisu bili manji od 200-njak kn i naravno da se nisi nikad nalazio na crnoj listi bilo T-com, T-mobile itd.
Pa ne gledaju oni tamo po poreznoj i ostalim agencijama jel si ti zaposlen, sta radis, kolika ti placa, oni ni nemaju uvid u takve stvari :D
Ma nisam nikad ni bio na moje ime njihov korisnik,to jest,zadnje 2 god jesam,ali na ime oca,jer mi bila osobna istekla,pa na njega napravio. Dakle,full novi korisnik. Al valjda bas zato i nemogu. Ali rijesio sam ga,uzeo sam ga na mamu koja je po kriterijima 3x nepouzdaniji kupac od mene,al eto,ona ga dobila,ja ga sad trpam aplikacijama i svime,i presretan sam :D I opet,ja da nisam otisao u centar,uvjeren sam da me nebi ni zvali,onak izvukla me iz kompa i blijedo gleda u mene zenska otkud ja,jos zove kolegu da potvrdi jel mogu dobit telefon:rolleyes: Dakle,pravac u t-centre i slozite pricu,dignite frku,citam po netu,imaju ih uvijek prakticki,za kog cuvaju,dragi Bog samo zna.Carpio zbilja ne palim ljude,samo kazem moju pricu,i meni je bilo prepun ku*** cekanja vise,vec sam narucio bio i galaxy s,odustao od iPhone,i eto,osao,i uz muke za tarifu,dobio.
P.S. Centar u Vinkovcima je u pitanju
Baš pišem na drugoj temi, ista stvar se dogodila i meni. Svi računi uredno plaćeni, niti jedan ispod 250kn, vecina preko 400kn, 2-3 računa i preko 500kn (roaming). Pretplatnik duže od 6 godina, većina flax 300 i sl. Pitali su me imam li dugovanja iz drugih mreža, ali nemam ni to, ni lipe duga. Pitali imam li dugovanja za t-com i sl., ali nemam, ni lipe. Djelatnica u t-mobile centru napisla to pismo i rezervirala uređaj, došao sutra dan i uzeo uređaj, naime nije bilo nikakvih problema. Jedino što su mi digli živce, kao i tebi, prvo sam rekao da uopće neću uređaj i da ga skinu s rezervacije, onda me cura nagovorila da razmislim kako mi poslje ne bi bilo žao. Na kraju ga uzeo i nisam ga otvorio 2 dana, zgadilo mi se sve to. :flop:
ps. koliko sam skužio ekipa koja ih je naručila preko online portala ih je dobila u rekordnom roku. Poznanik ga naručio 3 tjedna nakon mene, dobio ga iz prve serije. Za ove što stignu u poslovnice treba imati sreće, naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ja sam čekao da me nazovu (istina nisam ni bio nešto zagrijan, čak razmišljao da odustanem), prijatelj išao u poslovnicu par puta iako se zapisao prije 10 dana, i nakon samo tjedan čekanja dobio uređaj. Javio meni pa napravio isto, da nisam išao tko zna koliko bi čekao. Možda i dočekao Godoa.
Smileman
01.11.2010., 22:03
Evo ja čekam već 2 mjeseca model od 16GB, T-centar u Osijeku kod pošte. Kolega neki dan online naruči onaj od 32GB i dobije ga u petak. Meni se u mjesec dana pozicija popela sa 75 na 30, sad su obećali da će do 10.11. doći i moj red. Ne vrijedi dolaziti tamo i tiskati, kolega kojeg znam mi tvrdi da voditeljica ide striktno po redoslijedu, red pomiču kad nekog nazovu i on u 3 dana ne dodje po mobitel.
ja sam jucer isao u T centar u Dubravi i ovo mi je rekao covjek koji radi tamo:
- nije vise moguća rezervacija uređaja
- prije mene je 600 ljudi narucilo uređaj
- uredaji dolaze u kolicini 10-20 komada
- uređaj cu moci kupiti tek za mjesec-dva
nekuzim kako cu ga kupiti za mjesec-dva ako dolaze u tako malim kolicinama i ako je 600 ljudi prije mene narucilo...
kasnije zovem telefonsku prodaju i zena mi kaze da cu ga dobiti kroz tjedan dana...ja nekuzim tko je tu lud...
Smileman
05.11.2010., 22:33
Luka, napravi kao i ja, evo nakon 6 tjedana čekanja dobio sam svoj uređaj - idi tamo svaka dva dana i reci im da znaš da mora biti bar netko tko je odustao sa popisa, i neka tebi ustupe taj uređaj - njima tko ne uzme nakon 3 dana od poziva iPhone ispada sa popisa, a kako svaki dan netko odustane (što je logično) ti se pojavi u tom trenutku kada imaju uređaj, a nemaju kupca. Neka te zapamte u centru i naviknu da si uporan kao konj u namjeri da dobiješ iPhone.
Svaki put kad dodješ tamo budi ljubazan prema svima, dovoljno ti je da jednom zagalamiš i bit ćeš stavljen na čekanje do daljnjeg...
Ja sam na kraju ipak konačno dobio iPhone... baš na taj način.
ja sam prekjučer dobio svoj primjerak. 32GB u Toweru rijeka. Frend mi ga je ustupio.
Smileman sta vrijedi da sam ja ljubazan kad su oni bahati
Ja sam se predbilježio u 6. mjesecu i dobio ga prije deset dana.
Smileman
06.11.2010., 17:49
Smileman sta vrijedi da sam ja ljubazan kad su oni bahati
Pojavljuj se tamo sve češće, neka te zapamte dobro i vide nasmiješenog. Traži voditeljicu neka ti objasni ima li načina da dobiješ konačno svoj primjerak. Smilovat će se.
budem probao ali tesko je bit nasmijesen
Evo ja čekam već 2 mjeseca model od 16GB, T-centar u Osijeku kod pošte. Kolega neki dan online naruči onaj od 32GB i dobije ga u petak. Meni se u mjesec dana pozicija popela sa 75 na 30, sad su obećali da će do 10.11. doći i moj red. Ne vrijedi dolaziti tamo i tiskati, kolega kojeg znam mi tvrdi da voditeljica ide striktno po redoslijedu, red pomiču kad nekog nazovu i on u 3 dana ne dodje po mobitel.
32GB se prodaju puno manje od 16GB tak da je vjerojatno tu razlog. ja sam svojeg čekao oko mjesec i pol, bilo je nešto preko 200 ljudi na listi prije mene kad sam se upisao.
Vuvuzela
07.11.2010., 14:04
Ljudi pitanje jedno
rezervirao sam se danas za iphone4
koliko otprilike treba da dobijem iphone4? odnosno da me netko kontaktira?
hvala
novabbb
07.11.2010., 14:46
Mene su zvali prije 2 dana a predbilježila sam se 15.10. (West gate).Prije tjedan dana sam ih išla pitat i rekli su mi da sam 120. i da bi mogla čekat još 2-3 tjedna.
debelitis
08.11.2010., 14:06
Mene su zvali prije 2 dana a predbilježila sam se 15.10. (West gate).Prije tjedan dana sam ih išla pitat i rekli su mi da sam 120. i da bi mogla čekat još 2-3 tjedna.
znači čekala si 24 dana! ako je po tome suditi ja moram cekati jos 20 dana....mamma mia.... predugo.... :(
haj pipl
08.11.2010., 14:21
znači čekala si 24 dana! ako je po tome suditi ja moram cekati jos 20 dana....mamma mia.... predugo.... :(
zašto misliš da je predugo,evo,ja sam čekao 1 mj,a neki koji su ga rezervirali još kad su počele rezervazije i još ga nisu dobili,ovisi gdje si ga naručio i koliki je tamo promet..naravno da ćeš ga prije dobiti ako ih nonstop zoveš i posjećuješ..
zašto misliš da je predugo,evo,ja sam čekao 1 mj,a neki koji su ga rezervirali još kad su počele rezervazije i još ga nisu dobili,ovisi gdje si ga naručio i koliki je tamo promet..naravno da ćeš ga prije dobiti ako ih nonstop zoveš i posjećuješ..
ja sam ga naručio prije skoro 2 mjeseca u avenuemallu i bio danas tamo po treči put i opet ništa.no danas mi je rekla da sam 51 na listi.pa valjda če i meni svanut konačno
ja danas zvao i kazu da me opce nema na listi a rezervirao sam preko internta i preko telefona
update, maloprije me zvali da mogu ocekivati iPhone krajem tjedna...budemo i to vidjeli
tomo100brt
09.11.2010., 09:36
ja danas zvao i kazu da me opce nema na listi a rezervirao sam preko internta i preko telefona
update, maloprije me zvali da mogu ocekivati iPhone krajem tjedna...budemo i to vidjeli
Uvjerio sam se da se bolje ne rezervirati nešto jer izađe uređaj dođeš i ako ima kupiš i miran. Ako nema malo pričekaš i stavr riješena. Rezerviraš nešto čekaš dva mjeseca i shvatiš kako se sporo pomičeš na listi, onda odjednom vidiš razlog sporosti napredovanja. Netko iza tebe je došao prije tebe ili još gore dobio uređaj. To su moja iskustva i zato se više ne predbilježavam na ništa.
Ne znam kad ćete vi to više shvatit.
Vuvuzela
09.11.2010., 15:38
Ajmo ljudi iznesite svoja iskustva koliko ste dugo cekali na iphone4 da vas kontaktiraju...od dana rezervacije do dana kad su vas obavijestili...
jel to vas nazovu, posalju poruku sms ili nekaj trece???
Tomo ja sam se predbiljezio...i znam da cu ga dobit prije nego da cekam ovako...
Vuvuzela ja sam u cetvrtak bio u t centru i navecer zvao 0981550 da narucim
tomo100brt
10.11.2010., 10:25
Tomo ja sam se predbiljezio...i znam da cu ga dobit prije nego da cekam ovako...
Vuvuzela ja sam u cetvrtak bio u t centru i navecer zvao 0981550 da narucim
Ovisi koji si na listi. Ako si 50. na listi načekat ćeš se:D. Za iPhone 3G kad je trebao izaći zabilježio sam se i dobio ga tek 3 mjeseca nakon izlaska u prodaju. Zvali me na mobitel. Neki su došli u trgovinu čim je došao i samo ga kupili. Onda sam im svašta izgovorio i reko ne vidili vi više mene na listi. I od tada samo zovnem T-centar u obližnjim gradovima gdje živim i ako ima odem kupit. Isto tako informirao sam se o tome kad roba obično dolazi u taj T-centar. Ove godine sam zvao u petak prije skoro mjesec dana jer im u Metkoviću obično dolazi roba petkom rekli da ih ima otišao i kupio iPhone 4. Sreća bilo ih je na lageru ali da ih nije bilo probao bi neki drugi T-centar zvat ili sljedeći petak iskušao sreću u Metkoviću. Uštedio čekanje i nerviranje kad će doći.
Tomo da ja znam di ima i ja bi otiso kupit ali kog kod pitas tj. zoves kaze da nemaju i neznaju kad ce im doci...
...pa kakve vi strasne brige imate...ja neznam dal je tesko nazvati t -centar evo npr u Koprivnici na 048 621 777 i provjeriti dal ima taj uređaj ( a imaju jer sam ja jučer bio tamo i držao ga u rukama)i skoknut cca 90 km od Zg po njega??! Ako Vam je tesko onda čekajte i živcirajte se....
...pa nije li logično da u manjim sredinama nije takva potražnja kao u večim?
....ja sam naveo primjer za KC ali i ima manjih sredina bliže Zg-u gdje postoje T-centri,razmislite malo....
...ovaj tekst je bilo dobronamjerne naravi,hvala i Lp iz KC!:)
Kova taj broj je iskljucen...
a koji si ti uređaj drzao u rukama? izlozbeni model imaju svi centri
naletio danas na 16bg ali ga nisam moggo uzet jer nisam kreditno sposoban za i300 i i500...covjek me samo trazio osobnu tako da nekuzim na koji nacin se vidi dali jesam ili nisam sposoban...
a tako sam mu bio blizu :(
Mish mali.
10.11.2010., 22:05
koji to t-centar? :)
ja sam danas saznala da sam u Garden Mallu 90i neka, a u T-centru na Av. Dubrava 70. :ne zna:
ekipa posto ja nemogu vi si pokusajte uzeti...u Vrbovcu ducan Moby freak, rade do 19h svaki dan, decko kaze da ima Iphonea 4 vise komada 16gb
ekipa posto ja nemogu vi si pokusajte uzeti...u Vrbovcu ducan Moby freak, rade do 19h svaki dan, decko kaze da ima Iphonea 4 vise komada 16gb
pa ima da ali za koju lovu.dal je moguče tamo produžit ugovor s t mobile.ako je daj broj da ih nazovem trasu i idem odma po njega
oni su t mobile partner i mozes sve kao u t centru...01/2792116
oni su t mobile partner i mozes sve kao u t centru...01/2792116
hvala!!!!!!!!!!!!!!! zovem danas pa javim kak je prošlo
bio maloprije i nemaju vise...ima jos jedan u Intersparu na Branimirovoj ali su neki muz i zena otisli po njega...
meni su rekli sad da bi trebao uplatiti osiguranje da bih mogao uzeti I300...rađe ga onda kupim preko oglasnika nego da se s njima navlacim
Luka ja bio jucer u Vrbovcu i uzo sebi iphone.hvala za info.konacno!!!!!!
tomo100brt
12.11.2010., 08:47
bio maloprije i nemaju vise...ima jos jedan u Intersparu na Branimirovoj ali su neki muz i zena otisli po njega...
meni su rekli sad da bi trebao uplatiti osiguranje da bih mogao uzeti I300...rađe ga onda kupim preko oglasnika nego da se s njima navlacim
Što izmišljaju? Kakvo osiguranje? Je li to ono kad ti vrate novac nakon 6 mjeseci kako bi bili sigurni da nisi prodao mobitel i plačaš tarifu, a u slučaju neplačanja ne vraćaju novac osiguranja? Koja budalaština. Za to sam čuo prošle godine samo u nas. Tako jedan po jedan korisnik manje i doviđenja. U nas se ništa ne isplati uzeti na pretplatu. Žali bože dobre ponude pretplata za iPhone kad traže osiguranje.
da tomo to je to...gle iskreno nek se jebu s tim...pa necu im dat te novce da mi nude zlatni ajfon...uzet cu preko oglasnika, u svakom slucaju mi je jeftinije...
npr 1298 kuna s tarifom i300
2 godine mi je naknada za tarifu 7200 kuna...znaci mob me ispo 8498 kuna...a u oglasniku ih ima od 3000 nadalje...
a tko bas hoce uzet u simpa paketu kosta 4500 kuna...jeftinije nego ikakva pretplata...
libertas30
14.11.2010., 10:04
da tomo to je to...gle iskreno nek se jebu s tim...pa necu im dat te novce da mi nude zlatni ajfon...uzet cu preko oglasnika, u svakom slucaju mi je jeftinije...
npr 1298 kuna s tarifom i300
2 godine mi je naknada za tarifu 7200 kuna...znaci mob me ispo 8498 kuna...a u oglasniku ih ima od 3000 nadalje...
a tko bas hoce uzet u simpa paketu kosta 4500 kuna...jeftinije nego ikakva pretplata...
Ne kužim tvoju matematiku???
Ako uzmeš I300 tarifu, za prvih 8 mjeseci plaćaš pola (svaki drugi mjesec ti vrate potrošeno), nakon toga se besplatno prebaciš na I150, prostom logikom to znači da ukupno platiš cca 3600 do 4000 kn (ako potrošiš preko onog što je uključeno) za dvije godine.
To ti je ukupno max.5300 kn sa uređajem za 2 godine.
Prvih 8 mjeseci si u tarifi I300
Ostatak u I150
Ako kupiš sam mobitel preko oglasa , računaj da moraš ukalkulirati barem 150 kuna mjesečno (preko simpe ili kako već, jer moraš uzeti bilo kakav podatkovni paket), što te na kraju izađe mnogo skuplja varijanta.
Ova opcijas Iphone4 u I300 tarifi uz božićnu ponudu je stvarno najisplativija varijanta kupovine.
Ako neko zna jeftiniju odnosno povoljniju neka napiše.
podatkovni paket mi treba za sta? kaj se nemoze spajat na wlan?
podatkovni paket mi treba za sta? kaj se nemoze spajat na wlan?
a tamo gdje nema wlana?
necu biti cesto na internetu kad nisam doma jer ni nestignem
Toma Sawyer
16.11.2010., 07:41
to samo misliš. Stvarnost je drugačija.
Uvijek ćeš trebati dečku otvoriti neku stranicu, prijateljicama pokazati video clip s jubita i sl.
Ne vidim smisao kupovati tako skup i jak uređaj koji ne možeš koristiti u svim mogućnostima jer se Androidi mogu naći puno jeftinije, a da imaju istu svrhu.
A onda će Ubojica i ostatak svijeta reći kako većina kupaca gejfona ne koriste sve mogućnosti i da je on više modni dodatak.
Smileman
16.11.2010., 07:48
Toma Sawyer, uredjaj se zove iPhone. I najkorišteniji je smartpfone u svijetu, a sumnjam da su sve gayevi.
A što se tiče Androida koji imaju istu svrhu, prilikom skidanja videa sa youtubea i iPhone i Android potroše istu količinu podatkovnog paketa, pa tu ne vidim razliku u upotrebi i ikakvu uštedu prilikom korištenja jednog ili drugog
Toma Sawyer
16.11.2010., 10:38
Naravno. I ja imam isti (3gs).
Ipak, postoje ljudi koji misle da je iphone za šminku, a kao Android nudi ovo, ono, bla-bla.
Uglavnom da budem na temi, jel se još dugo čeka?
oth-girl
16.11.2010., 10:51
jel se zna oce bit bijelog iphone-a 4 u t-mobile-u? neki govore da nece, a ja kad sam pitala u t-mobile-u rekli su mi da oce al da ne znaju kad :/
tomo100brt
17.11.2010., 09:41
jel se zna oce bit bijelog iphone-a 4 u t-mobile-u? neki govore da nece, a ja kad sam pitala u t-mobile-u rekli su mi da oce al da ne znaju kad :/
Kad dođe u Ameriku i još koji mjesec i eto ga u nas. Kako su ponovo odgodili prodaju bijelog iPhone (kažu 2. mjesec izlazi bijeli iPhone u Ameriku) ko zna kad će to biti
libertas30
20.11.2010., 16:31
Kupio sam iphone u I300 tarifi - pretplata na 24 mjeseca, uz božićnu ponudu od 12 mjeseci (svaki drugi mjesec umanjuju račun za vrijednost prethodnog).
Ono što mene konkretno zanima je da li se nakon 12 mjeseci ja mogu prebaciti u prvu nižu tarifu ( I150) jer po općim uvjetima to imam pravo uraditi jednoum za vrijeme trajanja ugovora ?
Smileman
20.11.2010., 17:00
Možeš se prebaciti i ranije, već nakon 4. plaćenog računa.
cropaint
20.11.2010., 17:21
Možeš se prebaciti i ranije, već nakon 4. plaćenog računa.
nažalost ne možeš niti nakon 4. plaćenog računa niti nakon godinu dana, nego tek 6 mjeseci prije isteka ugovora od 2 godine. dakle, možeš prijeći na i150 nakon 18 mjeseci.
sve ti piše u uvjetima božićne bonude na njihovim stranicama, pod točkom 15, ja sam ih baš zvao i agent mi je potvrdio navedeno
hard.fallxxx
20.11.2010., 22:18
evo ovako...da dam par informacija ako vam nesto znace za bijeli iphone 4.. Moj iphone 4 je prije par dana stigao iz Hong Konga i naravno crni je...Kako sam vlasnica i bijelog 3G-a naravno htjela sam bjeli... ali ni u Hong Kongu nemaju bijelog...i to nisu ga ni imali...nekakav je problem s tim bijelima... da su u biti rekli da bolje da se uzme crni jer tko zna da li ce uopce bijeli stici..hehe.. ako su to receno u Hong Kongu...onda mogu misliti kako ce u Hrvatskoj doci bijeli...:p
Toma Sawyer
20.11.2010., 23:56
Koliko je koštao u Hong Kongu?
hard.fallxxx
21.11.2010., 15:40
oko 700 eura..ako se ne varam....
Toma Sawyer
21.11.2010., 17:57
puno.
hard.fallxxx
21.11.2010., 21:41
a je...ali jeftinije nego u hrvatskoj...a inace s iphonom sam jako zadovoljna...tako da mi nije bio problem izdvojiti taj novac..
assassin
21.11.2010., 22:00
Ne znam baš...
Čak i njuškalu imaš za manje od 4000 kuna...
No, glavno da si ti sretna :top:
Zak McKracken
21.11.2010., 23:13
Prica je da se problem s bijelim iPhoneom svodi na nijansu bijele boje. Kao tvornica koja ih stanca ne moze uskladiti nijansu bijele od tipke na prednjoj strani i kucista. Pa je Stevica rekao da takav nemere u prodaju.
Trenutno nigdje na svijetu nisu u prodaji.
I napokon sutra idem kupiti iphone4. Danas sam išao do tcom centra i cura mi je rekla na šalteru da imaju iphon kod sebe da ga mogu odma dobiti :D
kaj su im onda gotove liste rezervacija haha
Mish mali.
22.11.2010., 20:36
I napokon sutra idem kupiti iphone4. Danas sam išao do tcom centra i cura mi je rekla na šalteru da imaju iphon kod sebe da ga mogu odma dobiti :D
koji t-com? :eek:
koji t-com? :eek:
haha lapsus t-centar :D
zumbull
25.11.2010., 11:26
dostupnost je dobra, ja sam ga naručio u petak i stigao mi je danas. znači manje od tjedan dana čekanja. nije toliko strašno i zato su mi čudne one duge liste i mjeseci čekanja.
tomo100brt
25.11.2010., 13:39
dostupnost je dobra, ja sam ga naručio u petak i stigao mi je danas. znači manje od tjedan dana čekanja. nije toliko strašno i zato su mi čudne one duge liste i mjeseci čekanja.
I meni su čudna duga čekanja. Sad ih ima u T-Centrima.
_Mystical_
26.11.2010., 18:14
možete ih dobiti preko webshopa, raspoloživi su
Mish mali.
26.11.2010., 23:26
ja sam naručila 1.10. i još čekam.
Garden mall i avenija Dubrava t-centri. Koma koma.
i svaki put kad pitam kad će, toliko su bezobrazni i nikada ne znaju točnu informaciju... :flop:
evo ovako...da dam par informacija ako vam nesto znace za bijeli iphone 4.. Moj iphone 4 je prije par dana stigao iz Hong Konga i naravno crni je...Kako sam vlasnica i bijelog 3G-a naravno htjela sam bjeli... ali ni u Hong Kongu nemaju bijelog...i to nisu ga ni imali...nekakav je problem s tim bijelima... da su u biti rekli da bolje da se uzme crni jer tko zna da li ce uopce bijeli stici..hehe.. ako su to receno u Hong Kongu...onda mogu misliti kako ce u Hrvatskoj doci bijeli...:p
BIjelih uopće nema i Apple je maknuo sliku bijelog sa stranice. Najvjerojatnije ni neće doći do iPhone-a 5. Ako i dođe to će biti negdje krajem prvog kvartala 2011.
Mish mali.
06.12.2010., 20:32
dobro, ja ne razumijem di je problem više?
2 mjeseca čekam već, i ništa. 69 sam na listi u Garden mallu.
pitala sam danas jel postoji šansa da ga dobijem do Božića, žena me u čudu pogleda i kaže da ću čekati još 7 tjedana minimum...:eek: :eek:
Jel mogu ja zvati koga, žaliti se, nešto, bilo šta?
s tim da sam godinama u tarifi flex obitelj 300 i da se uredno plaćaju računi koji su mjesečno preko 500 kuna uvijek.
tomisličak
06.12.2010., 20:39
BIjelih uopće nema i Apple je maknuo sliku bijelog sa stranice. Najvjerojatnije ni neće doći do iPhone-a 5. Ako i dođe to će biti negdje krajem prvog kvartala 2011.
...bijeli iPhone će biti dostupan tek na proljeće,
a kod nas se ne zna da li će uopče...
http://iphone.pandaapp.com/news/12052010/180155179.shtml
Smileman
06.12.2010., 20:41
Mish mali, treba samo malo provjeriti jel rade po zakonu ili ne, doći tamo i ići po proceduri:
1. Pitati ih koje im je prosječno vrijeme isporuke iPHone-a. (i imati info da je u americi u Appleu maksimalan rok isporuke 2 mjeseca, nakon toga ide odšteta, samouvjereno)
2. Imati neke od nas kao referentne točke za izbiti im argumente iz ruke sa izjavom "A kako su onda neki dobili ranije uređaj, evo imam podatke od.... koji je dobio.... "
3. Tražiti voditeljicu/voditelja smjene i reći joj/mu da iz ureda ili izlazite sa iPhonom ili za 1h Apple u americi u centralu dobija iscrpni mail o vašem slučaju, "tek da provjerim tko je od nas u pravu"
4. Izaći iz T-centra sa iPhonom
(prepričano iz vlastitog iskustva i uputa onih koji su prije mene dobili iPhone)
/molim samo paziti na vrlo mirne emocionalne reakcije i krajnje ljubazan kontakt s naše strane jer ako ne uspije postupak, isti se ponavlja za tjedan dana i sa drugom smjenom/
libertas30
06.12.2010., 23:07
ja sam naručila 1.10. i još čekam.
Garden mall i avenija Dubrava t-centri. Koma koma.
i svaki put kad pitam kad će, toliko su bezobrazni i nikada ne znaju točnu informaciju... :flop:
U Pakracu sam dobio Iphone za 2 dana.Izgleda da je u malim mjestima gužva neznatna.
tomo100brt
07.12.2010., 08:10
U Pakracu sam dobio Iphone za 2 dana.Izgleda da je u malim mjestima gužva neznatna.
Točno. Tako je i ode u neretvanskom području u Metkovići. Ne treba puno čekati. Kažu najviše tjedan dana.
pozdrav, evo mojeg iskustva Iphonom 4, odnosno kupovinom istoga.
došla sam u tcoma u splitu u marmontovoj ulici spremna da se pridbilježim ili da dobijem odgovor da moram čekati, kad ono.... prodavačica mi ga donese dok ste rekli keks!!
:) u trenu sam posumnjala da je možda nekakvi falši :)))))))
Igor987
09.12.2010., 20:43
pitala sam danas jel postoji šansa da ga dobijem do Božića, žena me u čudu pogleda i kaže da ću čekati još 7 tjedana minimum...:eek: :eek:
Jel mogu ja zvati koga, žaliti se, nešto, bilo šta?
s tim da sam godinama u tarifi flex obitelj 300 i da se uredno plaćaju računi koji su mjesečno preko 500 kuna uvijek.
neznam zakaj mislis da njih briga za tvoje ili bilo cije druge racune ????sve je to gamad koja samo navlaci ljude da nesto potpisuju a onda samo deru
mya_7920
12.12.2010., 09:49
Same here.. :visi: Rekla je da ih dobivaju 5 tjedno. :o
Ja sam svoj iphone4 kupila jučer nakon skoro 4 mjeseci čekanja. Dobivaju ih malo po malo pa se moraš unaprijed naručit.
nikisorer
21.12.2010., 20:17
što volim pametne koji kažu moraš se unaprijed naručit, pa svi ljudi koji su pisali na ovu temu već čekaju. mjesecima....
pozdrav.zanima me ima li iphone 4 black 32gb u vipu ili tmobile-u?isto tako zanima me tarifa za sve 60-pošto nemam baš iskustva zanima me ako uzmem tu tarifu koliko mjesečno plačam za iphone,čuo sam 60kn obavezno a i više ako potrošim više.mene zanima jel se plaća šta dodatno osim toga?hvala unaprijed i ispričavam se ako sam fulao temu.
što volim pametne koji kažu moraš se unaprijed naručit, pa svi ljudi koji su pisali na ovu temu već čekaju. mjesecima....
Ni ja ne volim pametne koji ne čitaju cijelu temu već samo zadnji post pa pametuju sa nekim komentarima koji nemaju veze s vezom. Da si malo bolje pročitao, vidio bi da neki ljudi čekaju tjedan dana, a neki ih uopće ne čekaju i čude se listama čekanja jer im je iphone dostupan u lokalnom t-centru odmah.
Neki ljudi ujutro mrze sebe a popodne cijeli svijet i onda nastoje drugima zagorčavat život svojim bljezgarijama... :flop:
marq.fcb
02.01.2011., 04:41
konačno su pale cijene na pretplatu
mislim koji to fetiš mora biti da se upisuješ mjesecima na listu za telefon??? dajte ljudi bit će toga ko kenje ...
Luxurious
04.01.2011., 01:07
Ja bih zaista čekala ako treba i nekoliko mjeseci, ali u Vipu kažu da će akcija trajati samo do kraja 1. mjeseca :confused:
Uglavnom, zakasnila sam na predbilježbu i mislim da neću uspjeti doći do njega u tom roku :(
U T-mobileu mi je skupo, u Vipu donekle prihvatljivo.. No ja sam na Tele2. To je još jedan problem. Teta u Vipu mi je rekla da se prvo moram prebaciti na bonove (što traje oko 2 tjedna) da bi mogla na pretplatu.. Sr*nje.. A prebacila bih se jedino zbog iPhonea.. Znači, da znam da ću ga dobiti, taman bih se sada prebacila na bonove dok čekam...
Bome je navala.. I onda kažu da se nema para :)
Ne znam zašto Apple ne stisne malo s proizvodnjom...
52X32X52
04.01.2011., 04:48
Ne znam zašto Apple ne stisne malo s proizvodnjom...
zato sto je ovo najbolja (najjeftinija) moguca reklama :)
izbacuju gadgete na kapaljku, drze si cijenu, a ekipa gori da ih dobije u ruke :mig:
a u meduvremenu neki ih prodaju na Njuskalu za 5000 kuna i to modele 16GB...
a u meduvremenu neki ih prodaju na Njuskalu za 5000 kuna i to modele 16GB...
znas kad ce ga prodat po toj cijeni----nikad a mozda ni tad.....
3000-3100 sasvim ok za 16gb
3500 za 32gb
pa upravo to, ima ih po 2500 kuna nadalje i ti ce 100% otici prije nego ovi za 5000. ja planiram sebi i curi kupit, za tog jednog od 5000 kupim i sebi i njoj po jedan od 2500
Jucer mi je zena u T-centru u AM u Zg-u rekla da je lista cekanja za iphone4 - 6 mj :eek:
Tako da ni u kojem ludilu to ne planiram cekati i probati cu ga nabaviti u vipu (u kojemu ga isto sada trenutno nigdje nema) ali isto tako mi je zena u vipu rekla da ne smiju primati predbiljezbe za taj mobitel, tako da to znaci ako svaki dan hodocastim u neki vip da cu ga valjda na kraju negdje i ubost, i to vec vjerojatno ovaj mj :kava:
Inace sam pretplatnik T-mobila vec 9+ godina, a ako Iphone4 uspijem do kraja mjeseca nabaviti u vipu, postati cu pretplatnik vipa i t-mobile me NIKADA VISE nece vidjeti :s.
Ovo nije prvi put da moram cekat mobitel u t-mobilu. Prosli put sam uzela SE C902 i cekala ga skoro 2 mj, uzas zivi :flop:
maxim.dichter
05.01.2011., 10:55
Jucer mi je zena u T-centru u AM u Zg-u rekla da je lista cekanja za iphone4 - 6 mj :eek:
Tako da ni u kojem ludilu to ne planiram cekati i probati cu ga nabaviti u vipu (u kojemu ga isto sada trenutno nigdje nema) ali isto tako mi je zena u vipu rekla da ne smiju primati predbiljezbe za taj mobitel, tako da to znaci ako svaki dan hodocastim u neki vip da cu ga valjda na kraju negdje i ubost, i to vec vjerojatno ovaj mj :kava:
Inace sam pretplatnik T-mobila vec 9+ godina, a ako Iphone4 uspijem do kraja mjeseca nabaviti u vipu, postati cu pretplatnik vipa i t-mobile me NIKADA VISE nece vidjeti :s.
Ovo nije prvi put da moram cekat mobitel u t-mobilu. Prosli put sam uzela SE C902 i cekala ga skoro 2 mj, uzas zivi :flop:
...ja poslao zahtjev za raskid i izrazio nezadovoljstvo da mi kao dugogodišnjem korisniku ne mogu ponuditi kvalitetnu tarifu i da prelazim na VIP. Faksirao 24.12.2010.
26.12.2010. me zovu i nude mi za svaku liniju (imam dvije) 50% za bilo koju Tarifu za sve na 24 mjeseca i 1200 kuna; dobivam obećanje da dobivam I phone u prvom tjednu siječnja
29.12.2010. potpisujem ugovor na jednoj liniji; kod potpisivanja dobivam informaciju u centru da nema šanse za Iphonom prije kraja siječnja, početka veljače; poslao oštar prigovor mailom na službu za korisnike
03.01.2010. dobio Iphone; nije mi odobrena opcija wnw 125Mb besplatno tri mjeseca kako piše u tarifi; zovem i opet šaljem prigovor
04.01.2010. zove iz centra i odobrava
...ja poslao zahtjev za raskid i izrazio nezadovoljstvo da mi kao dugogodišnjem korisniku ne mogu ponuditi kvalitetnu tarifu i da prelazim na VIP. Faksirao 24.12.2010.
26.12.2010. me zovu i nude mi za svaku liniju (imam dvije) 50% za bilo koju Tarifu za sve na 24 mjeseca i 1200 kuna; dobivam obećanje da dobivam I phone u prvom tjednu siječnja
29.12.2010. potpisujem ugovor na jednoj liniji; kod potpisivanja dobivam informaciju u centru da nema šanse za Iphonom prije kraja siječnja, početka veljače; poslao oštar prigovor mailom na službu za korisnike
03.01.2010. dobio Iphone; nije mi odobrena opcija wnw 125Mb besplatno tri mjeseca kako piše u tarifi; zovem i opet šaljem prigovor
04.01.2010. zove iz centra i odobrava
svaka cast :s
Meni je kap koja je prelila casu bila jucer kada mi je u t-centru prodavacica ponudila Samsung divu umjesto iphone4 a glavni argument joj je bio jer isto ima touch screen :ne zna:
S takvim zaposlenicima nije niti cudo da tako lose posluju :kava:
Naime kao dugogodisnji pretplatnik imam gro bodova za iskoristit za novi uredaj u t-mobilu, a dzabe su mi kad im uredaji NISU DOSTUPNI :flop:
OFT vip trenutno ima puno bolje tarife, imaju 50% za bilo koju tarifu neograniceno (sto je puno dulje od godine dana koju nudi t-mobile) i ono sto me navise privlaci besp minute razgovora prema svim mrezama, dok u t-mobilu imaju besp minute samo prema svojoj mrezi :top:
Samo neka nadem jos iphone4 u vipu i mojoj sreci nema kraja :cerek:
Marko1000
06.01.2011., 09:38
6 mjeseci????? Pa toliko se ne čeka na auto...
A kak su neinformirani ovi na službi za korisnike... Meni je rekla da nema šanse da iPhone 4 u Mrak tarifi košta 1.748 kn. Kao, da se sve te ponude odnose na sve ostale mobitele i na visinu pretplate. A ne i na cijenu iPhonea u pretplati. Onda smo zajedno otišli vidjet cijene i gle čuda - 1.748 kn... Gledao sam tu cijenu 10 puta valjda prije...
Al nekak sumnjam da je baš 6 mjeseci... Ma mora to bit prije, 6 mjeseci je prebolesno. Do onda će već izaći iPhone 5.
OFT vip trenutno ima puno bolje tarife, imaju 50% za bilo koju tarifu neograniceno (sto je puno dulje od godine dana koju nudi t-mobile) i ono sto me navise privlaci besp minute razgovora prema svim mrezama, dok u t-mobilu imaju besp minute samo prema svojoj mrezi :top:
Samo neka nadem jos iphone4 u vipu i mojoj sreci nema kraja :cerek:
To nije istina. I tarife imaju minute za sve mreze.
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-07-00-00.asp
To nije istina. I tarife imaju minute za sve mreze.
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-07-00-00.asp
imaju ali puno manje, npr. u i300 se dobije 300 min, dok u sve za mene 400 se dobije 1000 minuta prema svima :ne zna: meni je to znacajna razlika :kava:
KOd vipa je na svim tarifama uspostava poziva, dok kod Tmobile na i300 i vise toga nema, a i obracunka jedinica je kod vipa 60sek, dok ej kod tmobile 60/15 sek.
No, ovo ionako nije tema o tarifama nego o dostupnosti iphona u Hrvatskoj.:w
marq.fcb
06.01.2011., 15:42
ja sam bio u pon. u Samoboru i rekao mi lik da ću čekat mjesec dana
tomisličak
07.01.2011., 00:16
Do onda će već izaći iPhone 5
...skoro da si u pravu (http://player.youku.com/player.php/sid/XMjM0OTExMzUy/v.swf)...
KOd vipa je na svim tarifama uspostava poziva, dok kod Tmobile na i300 i vise toga nema, a i obracunka jedinica je kod vipa 60sek, dok ej kod tmobile 60/15 sek.
No, ovo ionako nije tema o tarifama nego o dostupnosti iphona u Hrvatskoj.:w
:lol::lol::lol: za 700 min i 100 poruka vise koje dobijem u vipu mislim da cu riskirati s uspostavama poziva i drugacijom obracunskom jedinicom :kava:
ONT da tema je dostupnost iphona u t-mobilu - i da dostupnost im je uzasna kako iphona tako i ostalih mobitela. Bar u Zagrebu, za ostatak Hrvatske :ne zna:
Velim cak i da imaju bolje tarife od vipa sta mi to vrijedi kad onaj mobitel koji ja zelim ne mogu nabaviti..
I da ta lista cekanja, jedan kolega s posla se zapisao - i doslo je do neke pogreske u sistemu i on je na svoj iphone cekao i cekao i cekao i nije ga docekao :rofl:
Tako da palac gore :top: za T-mobile listu cekanja.. :mig:
Aurelia_
07.01.2011., 17:14
brze se dobije iphone izvan zagreba, tako su mi rekli u t-mobilu... jer samo u hoto centru u savskoj narucheno ih je 550 od 16gb... ljudi moji... ovo je poshast!!! imat ce vishe ljudi iphone nego 3310 nekad, haha
mosqito17
10.01.2011., 00:22
brze se dobije iphone izvan zagreba, tako su mi rekli u t-mobilu... jer samo u hoto centru u savskoj narucheno ih je 550 od 16gb... ljudi moji... ovo je poshast!!! imat ce vishe ljudi iphone nego 3310 nekad, haha
ja sam se prije par dana predbiljezio u t-mobajlu manjem ducanu i 20 sam na listi (iako mi to nista neznaci jer pitanje dal ce i jedan doc u trgovinu )
ima li neko bilo kakvu insajdersku informaciju o dolasku ajfona u t-centre
Marko1000
11.01.2011., 16:36
Ja nemam insajdersku, ali danas sam bio u varaždinskom T-Centru i više ne rezerviraju iPhone. Jer već ima previše rezervacija i vjerujem da nema šanse da će stići do kraja akcije. Pa sam se odlučio za Samsung Galaxy S. :)
pa da, ja sam rezervirao 03.01. ( u virovitici ) i sad mi nije jasno kako se ne moze doci do nekakve konkretne informacije. Nije moguce da na forumu nema neki djelatnik t-mobajla koji nesto zna o tome. Svakako cu uzeti mob za vrijeme trajanja akcije 50 % posto mi istice ugovor i imam dosta bodova, volio bih da bude ajfon. I da nitko nista nezna ?!..... nemoguce:)
Smileman
11.01.2011., 19:20
Evo iz T-mobile partnera Valpovo info da ukoliko nema traženog telefona nema ni kupnje za vrijeme akcije jer moraju u ugovor upisati IMEI telefona. Dakle, kupuje se samo ono što je fizički dostupno do 15.2. a kako stvari stoje, iPhonova je nestalo.
hvala na konkretnoj informaciji... sada sam tuzan:flop:,
tomisličak
11.01.2011., 19:28
...nemojte biti smiješni...
...ako sto (100) uređaja dođe u t-centar,
90 ih se proda na crno za 4.00kn, a 10 po narudžbi...
...nisu blesavi davati informacije, jer im je ovo jedinstvena prilika
da maznu lovu gdje stignu...
...zato kada kupujete iPhone preko oglasnika,
svaki ima 2 godine jamstveni original list...
Smileman
11.01.2011., 19:30
tomisličak, daj molim te. Pa i ja sam dobio iPhone4 za 1 kunu i mogao sam ga sa jamstvenim listom prodati na njuškalu - oni koji ga prodaju kupuju uređaj na 2 godine a prodaju odmah jer im treba lova - a to što im je 2 godine pretplata 300, 500 ili 700kn druga je priča...
...nemojte biti smiješni...
...ako sto (100) uređaja dođe u t-centar,
90 ih se proda na crno za 4.00kn, a 10 po narudžbi...
...nisu blesavi davati informacije, jer im je ovo jedinstvena prilika
da maznu lovu gdje stignu...
...zato kada kupujete iPhone preko oglasnika,
svaki ima 2 godine jamstveni original list...
kako to mislis 90 ih se proda na crno, da ih netko kupi od t mobajla pa ih proda ili da ih preprodaju djelatnici t mobajla
assassin
11.01.2011., 19:48
Misli na to da ih djelatnici preprodaju.
Bilo je tako zezancija i s 5800 kad je tek došla i bila neuobičajeno jeftina.
tomisličak
11.01.2011., 19:48
...aha, da naravno, i ti isto imaš mogučnost prodavati 50-zak iPhone-ova preko oglasnika..?
...nek se nađe za žvake...
...nazovi bilokoji broj iz oglasnika, ako nema trenutno, imat će ga za dan/dva...
...taman toliko da se djelatnici raspitaju iz kojeg će ga centra povući...
nisam siguran da se preko oglasnika prodaju samo orginal ajfoni, sigurno ih dosta nudi kineske kopije. ako ti ga salje postom, kada skuzis da je fejk, obicno si ga vec platio. mozda se varam :ne zna:
malo je nezgodno optuziti djelatnike t-mobajla da drpaju takve kolicine mobitela bez nekakvog dokaza
tu bi onda institucije pravne drzave trebale raditi svoj posao:rofl:
tomisličak
11.01.2011., 20:04
...aa gdje institucije pravne države rade svoj posao..?
:)
...kineske kopije se lako prepoznaju, nemoš kupovat kokoš, a dobiti pile...
...pozovi bilo koga u oglasniku, i uvjerit češ se da barem ima trunka istine...
...reci frendu da i on nazove, dobit će potvrdnu informaciju o uređaju...
...dakle, iPhone-a ima, ali netko treba pobrati mast...
...meni je nemoguće shvatiti kako prekupac lakše dođe do robe,
nego jedna jaka i moćna telekomunikacijaska ustanova...
prekupac ima bolje veze haha
jel zna netko kako se moze saznati koji sam na listi cekanja osim da odem u t.centar i tamo pitam ? hvala unaprijed?
jel zna netko kako se moze saznati koji sam na listi cekanja osim da odem u t.centar i tamo pitam ? hvala unaprijed?
mozes ih nazvati u t-centre, tamo bi ti trebali moci odgovoriti... ja sam se predbilježila za i Phone 07.01. u zagrebu i rekli su mi da cu morati cekati 2 do 3 mjeseca minimalno. sad ne znam jel moguce da mi dode prije, ovo je glupo... mislim da to uopce ne ide fer kako oni tvrde
mya_7920
12.01.2011., 22:45
Čekam već 3 mjeseca. :kava:
Aurelia_
12.01.2011., 23:34
mislim ljudi, ne znam o chemu vi prichate... kakvi preprodavachi i gluposti... ne kazem da nitko nije dobio iphone prek reda u t-mobilu, ako zna mudrinica... ali nema shanse... znate kolika je navala i nisu ljudi ovce pa da ih mogu varat... kontrole su sada velike... tako da shanse nema da 90% mobitela se proda nekom dr a ne dodje u ruke kupaca... prije da se 90% proda kak se spada, a 10% mozda prek reda za neke njushke koje imaju vezu...
a na njushkalu ima tezih fejkera shto se tiche podrijetla artikala koje prodaju...
mislim ljudi, ne znam o chemu vi prichate... kakvi preprodavachi i gluposti... ne kazem da nitko nije dobio iphone prek reda u t-mobilu, ako zna mudrinica... ali nema shanse... znate kolika je navala i nisu ljudi ovce pa da ih mogu varat... kontrole su sada velike... tako da shanse nema da 90% mobitela se proda nekom dr a ne dodje u ruke kupaca... prije da se 90% proda kak se spada, a 10% mozda prek reda za neke njushke koje imaju vezu...
a na njushkalu ima tezih fejkera shto se tiche podrijetla artikala koje prodaju...
tako jeee :s
kada je velika potraznja a ponuda nikakva onda je i 10% prodanih na crno puno
pitanje je odakle dolaze ti koji se prodaju na crno
i u okolnim zemljama postoje liste cekanja, cisto sumnjam da ih svercaju iz magjarske, bih, ili srbije ( mislim na orginal ajfone, naravno )
tomisličak
13.01.2011., 07:29
...nije tako...
...mi nismo država sa velikim plaćama i budžetom da se možemo rasipavati kunama,
pa nam par 500€ neznači ništa, da se možemo razbacivati sa mobitelima...
...govorim iz osobnog iskustva, slučajanim odabirem broja iz oglasa, kupih dva...
...tip mi je donio na dogovoreno mjesto u roku - odmah...
...pregledom je ustanovljena ispravnost uređaja i garancije t-mobile...
...čak dobih i prijemnu listu sa dobavnim podacima preuzimatelja...
...nedugo nakon toga ista osoba me nazvala, pitala da li sam zadovoljan,
u slučaju kvara kako slobodno smijem nazvati i nudila ako trebam još uređaja...
...dakle iPhoni su iz t-mobile-a, ispravni su, sa dokumentacijom, nešvercani, JB i unlock, original zapakirani...
...a ja sam samo jedna kap vode u moru, pa vi i dalje čekajte na vašim listama do beskonačnosti,
i svakako u globalu ćete skuplje proći, nego da odjednom platite 3500-4000kn...
mya_7920
13.01.2011., 17:47
Pa sad, meni je frendica koja radi u t-centru da prvo zovu ljude s liste koje znaju... :kava:
¤amélie¤
13.01.2011., 18:41
Iphone cetvorka se davala svim mogucim partnerima i poslovnim suradnicima u tmobile-u, tako da zato se i stvorio taj red cekanja da su mobiteli tako tesko dostupni ili da ih kaktiga nema. Za Bozic su ih svi dobivali. Znam cetvero ljudi koji su dobili za bozicni poklon cetvorku kao suradnici. Tako da kaj vas opce cudi to kaj su ostali zakinuti. pa to je bar klasika u nasoj drzavi. :kava:
Btw- kaj ti mislis da mudrinic i ekipa imaju samo 10% ljudi kojima se trebaju uvaljati pa dijele to za poklone. Prije negdje 50%.
LadyMoonlight
14.01.2011., 18:08
Ako znas bilo kog tko ima bar nekakav utjecaj u T-mobilu mozes dobit iPhone bez beda.
Samo s necije kutijice skinu ime i zalijepe tude. I definitivno puno vise iPhona ide preko reda nego kaj vi mislite. Ja jucer vidjela vlastitim ocima.
nemogu vjerovati da je takva pomama za iphončekom, srečom uzeo ga na vrijeme kad je počela akcija :)
nano1986
16.01.2011., 18:00
jel zna neko mozda neki t centar da ima iphone 4 na stanju ?
Smileman
16.01.2011., 18:03
Moj ti je savjet da se na više mjesta upišeš na listu čekanja i ako do isteka akcije dodješ negdje na red (zadnji dan je 14.2.), tek onda sklapaš ugovor, tj. nema obveze za tebe ukoliko ne dodje uređaj. Tako sam ja napravio i sad čekam, kao kobac.
adrica66
16.01.2011., 19:22
Evo da vam kazem svoje iskustvo.
Ja sam se prijavila pocetkom desetog mjeseca i tad nisam imala poima o glupostima koje izvode u tom t-comu! I kako mi je dojadilo cekanje, a u sluzbi za korisnike ti ne zele nista reci, a bome ni u t-centru pocela sam istrazivati po forumima i pitat ljude koje znam kako su dosli do njega. I normalno vecina ljudi za listu cekanja nije ni cula vec je znala nekog tko tamo radi i eto.
I nakon tocno dva mjeseca odem ja u t-centar u vukovarskoj i pitam koja sam...vjerovali ili ne 408-ma! Cak se i prodavac sokirao. On mi je okrenuo popis i pokazao covjeka koji je tad bio prvi na listi i on se kao bio prijavio u sestom mjesecu (mos mislit). A par dana prije toga ujna mi je rekla da je njena susjeda imala isti problem i poslala im je mail i iduci dan su ju zvali da dode po mob. I odlucila ja probat, nisam imala sta izgubit. Nakon tjedan dana odnosno nekih pet dana nakon sto sam bila "408-ma" dobila sam pokajnicki mail od t-coma u kojem izrazavaju zaljenje...bla bla bla, ali isto tako su napisali da su poslali pozurnicu u vukovarsku. I za divno cudo par sati poslihe dobila sam poziv da je moj iPhone stigao!
Po toj logici i ja sam ga dobila preko reda ako sam samo par dana prije bila 408-ma. I sto je najbolje taj dan kad sam ga dobila sam se ujutro predbiljezila na onom kiosku u konzumu na crnomercu i od tamo su me zvali za manje od tjedan dana. Pa tko je tu lud?!?!?
Probajte malo ic po tim kioscima jer je meni frajer koji tamo radi rekao da nema nikog na listi cekanja na tom kiosku, a oni isto dobivaju posiljke. Sretno svima jer je iPhone najbolji mobitel na svijetu!
a jel taj kiosk bio t-centar ili samo njihov ducan? meni su rekli da se mogu samo u centrima predbiljeziti, da u ducanima nemaju iPhone osim ako niste novi korisnik...
Marko1000
16.01.2011., 21:52
@adrica66, na koji mail si im točno poslala? Ja sam im slao na onaj standardni, t-mobile@t-mobile.hr, rekli su samo da ga svi traže i da ga je nemoguće dobit od Applea u tolikim količinama.
adrica66
16.01.2011., 22:21
To je onaj obican t-kiosk...ne znam ni sama ja sam slucajno prolazila i onaka u depresiji jer nakon dva mjeseca nista ironicno kazem: "Pretpostavljam da nemate za kupit." i dode on ima. Jos sam ga par puta pitala jel me zeza, a on je rekao da mu taj dan dolazi posiljka, a nema niti jednu predbiljezbu. Pa sam ostavila podatke i taj dan su me zvali iz vukovarske, a malo kasnije iz tog kioska.
A sto se tica maila. Na taj sam isto slala, ali mi je mail zvucao izrazito profesionalno kao da ga je pisao neki odvjetnik, a ne studentica prve godine ekonomije...i jos sam pisala u ime svoje mame jer je na nju bila predbiljezba.
Meni su isto natrkeljali te gluposti o velikom broju zainteresiranih i malom broju uredaja. I dok sam citala mail samo sam kotrljala ocima i misla nista od toga, ali kad sam procitala da su poslali pozurnicu malo sam se ponadala.
I jos nesto...ako slucajno imate facebook postanite fan istyla oni su isto poceli prodavat iPhone i pise tamo da ce napisat kad im dode nova posiljka, ali jedini problem je da tamo samo mozete potpisat novi ugovor, a ne produzzit postojeci.
Marko1000
17.01.2011., 00:44
A ja se sve nadam da će možda ipak doći do kraja akcije u T-Mobile... Predbilježen sam odmah prvi radni dan u ovoj godini, 3.1. Naručio sam u 2-3 centra, koja su mi najbliže, i nijedan nije Zagreb. Ne znam, kak to ide, sve si mislim da ću se morat odlučit na alternativu, Galaxy S.
marq.fcb
17.01.2011., 01:24
Moj ti je savjet da se na više mjesta upišeš na listu čekanja i ako do isteka akcije dodješ negdje na red (zadnji dan je 14.2.), tek onda sklapaš ugovor, tj. nema obveze za tebe ukoliko ne dodje uređaj. Tako sam ja napravio i sad čekam, kao kobac.
nisam baš skužio, misliš potpisat ugovor pa čekat mob ?
adrica66
17.01.2011., 09:53
Marko 1000 ako ti je usput odi do tih kioska pa pitaj, nemas kaj izgubit. Imas na njihovoj stranici popis tih kioska pa vidi koji ti je najblizi pa se proseci. Ja sam ga cekala dva mjeseca, ali se stvarno usplatilo! Vise i ne palim comp od kad ga imam.
Ja sam ga u Zadru kupija upravo na kiosku u interspara, doša san i pita imaju li ga cura je rekla da ga imaju i kupija san ga odma istok trena ;)
nano1986
17.01.2011., 17:53
Evo obisao sam te kioske...rekli su mi da dobiju 2-3 komada mjesecno tak da se mogu j%bat... zgadio mi se vise iphone od tolkog cekanja
Evo obisao sam te kioske...rekli su mi da dobiju 2-3 komada mjesecno tak da se mogu j%bat... zgadio mi se vise iphone od tolkog cekanja
slazem se :kava:
Smileman
17.01.2011., 18:21
Nema ti se što gaditi iPhone, već T.mobile koji ga je stavio u ponudu 50% a znali su da ih nemaju dovoljno naručenih - kako ameri ne kukaju da ih nema za kupiti?
To se Mudrinić polakomio pa neda iPhonove sa popustom, oni bi se svojih prepunih skladišta mobitela koje ne mogu prodati...
Tek toliko o iPhonu kao modnom detalju, nešto nas je puno modnih mačaka kad je pomama za tom igračkom, ha ha (a i ja bolje da šutim, 2007. sam stajao u redu za prve isporuke)
nano1986
17.01.2011., 18:52
Pa gamad su ! To je jasno.zao mi je sto sam prodao 3gs.Sad vec mjesec dana iam neki trash :( Budem pitao susjeda kaj radi u t- mobilu da nesto sredi ,a ak to ne uspije onda cu im bombu bacit...i da modni macak sam :D Nemrem si pomoc
Smileman
17.01.2011., 18:56
Pa nadjite si ako ne ide drukčije svoj način okupacije jednog T-centra i svaki dan tamo boravite po pola sata - kada vas toliko puta vide tamo, smilovat će se već netko (ako je tako da djelatnici odlučuju o tome tko dobija, a tko ne)
Luxuria
18.01.2011., 13:02
ja po svoj iphone idem oko 5.2 :cerek:
ja po svoj iphone idem oko 5.2 :cerek:
u t-mobajl:confused:?
zvali su te ili?
Luxuria
18.01.2011., 17:16
u t-mobajl:confused:?
zvali su te ili?
ne, dečko je nekako sredio to :) ma vjerovat ću tek kad ga dobijem..valjda će sve bit onako kako nam je rečeno
Marko1000
18.01.2011., 17:25
Sve si razmišljam da ih nazovem i da se izderem kak sam već 8 godina njihov korisnik, da sam kod njih uvijek kupovao i mobitele, i kak se mogu tak ponašat, da je to sramota, da čujem da ljudi okolo dobivaju mobitele i da ozbiljno razmišljam o prelasku na novog operatera ukoliko ne budem mogao kupiti iPhone.
Ali to tek kad budem imao dovoljno novaca, za tjedan-dva. :D:D
Sve si razmišljam da ih nazovem i da se izderem kak sam već 8 godina njihov korisnik, da sam kod njih uvijek kupovao i mobitele, i kak se mogu tak ponašat, da je to sramota, da čujem da ljudi okolo dobivaju mobitele i da ozbiljno razmišljam o prelasku na novog operatera ukoliko ne budem mogao kupiti iPhone.
Ali to tek kad budem imao dovoljno novaca, za tjedan-dva. :D:D
sry kaj ti mislis da je njih briga za jednog korisnika :ne zna: oni su ovom akcijom i haracom na ajfone dobili jakoooo puno novih i postojecih korisnika :rolleyes:
zamisli ti drzavu, za ajfon trebas vezu, brutalno:rofl:
stvarno smo u banani
bringitback
18.01.2011., 20:07
Doprinosim ovoj temi svojom pričom o samoj brutalnosti na na kraju krajeva jadnosti sistemu koji funkcionira po kapitalističkim načelima,dakle tko jači taj tlači.Prijavio sam se pošteno,tj na pošten način na listu još početkom 12. mjeseca u t centru u Rijeci,gjde mi je cura koju znam i koja radi na šalteru kao prodavačica rekla da neće biti problema jer se dotični telefon čeka 4 do 5 tjedana max te da ću svoj mobitel ili ti ga aparat ugledati vrlo skoro.U međuvremenu sam 28.12 svratio do istog centra tek imformativno gdje je druga cura potvrdila da sam 20 na listi i da po nakim pretpostavkama dobivam telefon za cirka 2 tjedna(jer ih po njenoj priči dobivaju 7 do 8 komada tjedno).Kako je u međuvremenu došla i akcija u pola cijene,zaintrigirao sam se još više.Do današnjeg me dana nitko nije zvao,tako da sam se opet uputio u centar gdje me zapanilo ono što su mi rekli te upravo takva stvar ne graniči sa samom logikom:Žena koja je radila tamo je rekla da sam 32 na listi te da nema šanse da dobijem telefom još minimalno 2 do 3 mjeseca :s :lol: :lol:.
Mislim wtf,tko tu koga radi ludim,kako je logički moguće da u periodu razmaka 3 tjedna dođem sa 20 mjesta na 32?
Pristojno sam je upitao u čemu je problem,a žena govori kako i jesam 20 ali da ne računa prvih 12 koje oni zovu još od početka 9(devetog)mjeseca za svaki slučaj da ne ispadne da ih nisu zvali,mislim wtf 4 mjeseca ih zovu.Obratim se osobi ubrzo nakon toga koja je na položaju u tcentru,te mi ona govori sljedeće,a ja ne vjerujem.MORATE SHVATITI DA STE SVI KOJI POŠTENO ČEKATE U REDU SKUPA SAMNOM OVCE KOJE SE NAVLAČE,nemogu shvattii kakve malverzacije rade prodavači koji mobitele prodaju na crno i ostave dva do tri komada za listu u dva tjedna.Pa tko je tu lud da ti za jebeni mobitel treba veza,tko dirigira listu?Eto tko,prodavači koji rade na šalterima,i ubacuju ljude kako oni žele.Isto tako znam kako je i žena jučer došla u tcom na korzu i uzela dva komada bez da je bila na listi.U svakome centru ima barem po tri četiri komada koji su dostupni i koje prodavači prodaju i zarade barem po sto kuna sastrane radi akcije.Zatim velika jest potražnja za tim telefonom,jer je tmobile za vrijeme samih božićnih zaliha podijelio mnogo telefona partnerima(govorim o iphonu ali i ostalim modelima) te su ostali samo patka.I tako meni žena danas poikušava uvaliti Nokiu 5800 koja nema veze sa Iphone4,ali mi govori da je po statistikama i i ostalim stvarima konkurent iphonu,mislim wtf :lol: :lol:
Tmobile radi budalu nad budalama od sebe,da ne kažem koliko ljudi čeka red kao ovca u samomecentru ne dobivši na kraju ništa ili kojekave mrvice.
Samo da znate da ja svoj Iphone 4 dobivam u pošiljci koja dolazi 02.02. ili 09.02.,ne zato jer sam tada na redu nego zato jer i ja funkcioniram vam pravne cjeline :kava: :p
A ostalima koji se nadaju da će ga ugrabiti za vrijeme akcije-NEĆE :s :lol: .Hvala tmobilu na tolikoj etičnosti i pravdi,stvarno mu dobro ide uloga pastira :top:
MyPoison
18.01.2011., 20:12
joj koje su to gluposti oko dostupnosti :rolleyes:
moj razgovor sa djelatnicom u t-mobileu u dućanu na licu mjesta:
Ja: Bok! Mogu pogledati novi iphone?
ona: može.
Ja: super je. Koliko dođe?
ona: objasni mi sve
Ja: dobro. kada ga mogu dobiti?
ona: bla, bla... lista čekanja, 3 mjeseca najmanje, ima stotine imena...bla, bla...
Ja: svašta. tko normalan čeka mobitel 3 mjeseca? ja bi ga uzela odmah uz novi ugovor.
ona: na koliko mjeseci?
Ja: 24. platila bi odmah gotovinom.
ona: u redu. molim vas vašu osobnu :)
i tako sam se ja 4 ili 5 dana nakon izlaska famozne četvorke počastila novim telefonom i sad uživam.
riječ je o modelu od 16 gb.
bringitback
18.01.2011., 20:15
Prilikom razgovora sa samom osobom,dotična mi je ponudila dolazak u tcentar sutradan jer imaju na lageru par komada od 32 gba-te da ga isti moment mogu uzeti,što se meni ne isplati radi više cijene ali i nepotrebnosti.
Poz ekipica!Dakle i ja bi isto voljela znati neke odgovore vezano za tu stvarcicu.Dakle ono sto sam ja saznala,prije cca 2 sata.Zvala sam korisnicku sluzbu,(a jucer sam se stavila telefonski na listu cekanja-gdje je cura rekla da je cekanje od 3-5 tjedana,decku su rekli od 5-10 tjedana...),rekoh covjeku..blabla,mozete li provjeriti koja sam na listi,kaze da sam 170 ali u mjestu Koprivnica-tamo sam se prebiljezila jer su manje guzve, a ne kao kod nas gje stoji 70 ljudi u redu.Kaze vi jeste 170 na listi u KC ali na listi je jos..dakle pazite sad 10 000 ljudi za iphone.Rekoh,molim??Dobro,moje sljedece je pitanje,hocu li ga dobiti prije najave novog iphone 5?Na to je odgovorio ukoliko imam vezu,da bi mi savjetovao da to tako obavim,ovako cu se nacekati.
W sad,moze li mi netko reci,onaj tko je na listi,tko ceka?tko je dobio?Sta da radim? Nemam cash da ga kupim preko oglasa,..jednostavno je svugdje takva situacija...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.