View Full Version : Kiropraktičar u Zagrebu
Za preporučiti. Zna li netko takvoga(u)?
Patagonija
20.02.2003., 12:54
Evo da i ja tebi probam pomoć..;) Nije samo kiropraktičar, nego i nekakav ''kompjuterski dijagnostičar'' il' kak' se već to zove.. Neki Rus..., prvi pregled ti je 500kn, idući mislim 350kn..., bila frendica, on ju liječi od nekakvih hormonalnih poremečaja il' tak nekaj..veli da je dobar.., mogu ti se raspitat' kak' da dođeš do njega ak' 'oćeš...
Super može! Mene muči uklještenje leđnog živca. Vježbe, laseri i struja ne pomažu.
Patagonija
20.02.2003., 13:33
Javit ću ti sutra, kad pitam frendicu...Vježbe, laseri i struja ne pomažu.
Ma da te ja samo čvrgnem vidio bi kak struja dejstvuje..:D Kakav živac, kakva leđa...;)
Dosta mi je bolova. Neću ih niti u medicinske svrhe.:D
Struja ne smije biti neugodna.
Sretno s kiroprakticarem, pazi da odes strucnjaku. Jer to uopce nije bez rizika, i cesto se izmanipuliran kraljesak zacas vrati u prijasnji polozaj tako da nije efikasno na duge staze. Postoje i neke gadne komplikacije.
Samo vjezbanje je efikasno :D
Samo vjezbanje je efikasno
Kako da vježbam kad me sve boli? Prvo mi to treba namjestiti, a onda vježbanje. :(
Postoji neki lik na Jarunu, naplacuje 100 kn po tretmanu
Nisam ziher dal' je sa pedigreom ili kosti lomi tek tol'ko :)
Frend je zadovoljan, no ja nisam jos bio pa ne mogu komentirat ucinkovitost...
trnoruižca
03.03.2003., 13:13
Ja sam nedavno čula na radiju za jednog, web stranica mu je
www.vladimir-ivanov.com
Moja mama je odlazila u Američki kiro (centar za kiropraktiku), Kneza Mislava 17, tel: 4612 530.
Kod njega nema onih naglih pokreta, tako da mislim da eventualni rizik minimalan.
Držim fige!:)
bubimir
07.03.2003., 15:16
trnoruižca kaže:
Ja sam nedavno čula na radiju za jednog, web stranica mu je
www.vladimir-ivanov.com
Taj uopće nije kiroprakričar. To je samozvani iscjelitelj i nema pojma o kiropraktioci. Prevarant i luzer. Uzima novce ljudima, a poslije im još gore.:eek:
Od ovog Ivanova mi se kosa dize na glavi. Pitam se koliko taj uopce zna o anatomiji, a kamoli o lijecenju.
Nemojte se dati sarlatanima.
Bubi, zasto si napao na Ivanova, neka iskustva ili?
On ni tvrdi da je kiropraktičar nego bioenergetičar. Meni je dobro kod njega što ne dijeli diplome reiki majstora po gradu ko neki. Kod njega ju trebas i zaraditi i to godinama.
Kaj je s Ivanovim?
http://www.vladimir-ivanov.com/HR/individual.php
"KIROPRAKTIKOM I BIOENERGIJOM BEZBOLNO POMAŽE KOD BOLESTI VRATNOG I SLABINSKOG DIJELA KRALJEŽNICE"
Haha, rijesite svoje spolne i emotivne probleme kiropraktikom kod Ivanova.....
Ne volim prodavace magle.
Bio sam nekoliko puta kod kiropraktičara - amera u Zg., telefone imaš u imeniku. Meni je pomoglo i imam samo riječi pohvale, svakako bih nakon tretmana preporučio i neku masažu.
Kvalificirani kiropraktičar jako dobro zna što smije dirati i kojim intenzitetom, ukoliko vidi da je rizik preveliki lijepo će te ispratiti sa smješkom i preporučiti operaciju.
i moj tata je išao kod američkog kiropraktičara u već spomenuti američki kiro u mislavovoj. uglavnom, o njima sve najbolje ;)
Paragalactic
10.03.2003., 00:00
Ima jedan novi u gradu: ima ordinaciju u Martićevoj negdje kod Bauerove i nije fake. Faks i sve... Radio je u Engleskoj i zna znanje...
Je li tko čuo za nekog u Samoboru, Dragutina?
Dr. Šantek, iznad Kvatrića, bio predsjednik hrvatske udruge kiropraktičara ili tako nešto... www.kiropraktika.com
Ali ja bih na tvom mjestu razmislila i o akupunkturi.
princeza*
15.02.2012., 20:32
Postoji neki lik na Jarunu, naplacuje 100 kn po tretmanu
Nisam ziher dal' je sa pedigreom ili kosti lomi tek tol'ko :)
Frend je zadovoljan, no ja nisam jos bio pa ne mogu komentirat ucinkovitost...
ja sam bio kod njega ako je FAUKOVIĆ on je pravi mene je podigao na noge
Miiiiish
16.02.2012., 04:17
Preporučam da ne eksperimentirate sa izborom doktora. Postoje "kiropraktičari" i kiropraktičari, kao i u svim ostalim djelatnostima, uostalom.
Provjerite pažljivo kome dajete svoju kralježnicu u ruke. Imate samo jednu.
Ovo je stranica Hrvatskog udruženja kiropraktičara, na kojoj se nalazi lista: http://www.huk.com.hr/lista-kiroprakticara.html
Za doktore koji se nalaze na listi je provjereno da su stekli pravo da se u RH bave kiropraktikom.
Sa web stranice Udruge:
„Pravo ili privelegija da se netko bavi kiropraktikom, da se predstavlja kao kiropraktičar ili da se koristi riječ kiropraktika i sve njegove izvedenice u pravnom prometu isklučivo pripadaju doktoru kiropraktike". Odnosno, u RH kiropraktikom se može baviti samo osoba koja je završila svoje obrazovanje na jednom od akreditiranih fakulteta u svijetu, stekla titulu doktora kiropraktike i posjeduje važeću licencu.
Na istoj stranici možete pronaći i mnoge informacije o samoj kiropraktici.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.