PDA

View Full Version : Koji MP3 Discman???

Attack
26.07.2004., 20:55
Na što treba naročito pripazit kod kupnje Mp3 discmena i koje modele treba obavezno izbjegavat - potreban mi je a nisam baš pri parama pa se nemojte preseravat o nekim preskupim modelima

california_dreamin'
28.07.2004., 01:48
Moj prijatelj je imao Sony mp3discman i bilo je sve okej ali su mu ga ukrali.
Onda je kupio novi, isto Sony, ali drugi model, ne znam točno koji, ali ga mogu pitati.
E sad, s tim drugim ima problem jer je jednostavno pretih.
Kad je njegov volume na maksimumu, to uopće nije glasno, to je kao polovica volume-a na mojem discmanu.
Mene bi to jako smetalo jer volim staviti na najjače.
Zato obavezno prije kupnje uzmi CD i preslušaj malo da vidiš jer je dovoljno glasno.

Ostalo i nije tako važno, svi noviji imaju zaštitiu protiv preskakanja kod ubrzanog hodanja, a dobro je kad u paketu dobiš i akumulatorske baterije i punjač za iste jer ti to ako kupuješ samostalno dođe kojih 100kn.
Za 700 kn možeš kupiti odličan discman, ostalo je preskupo a dobiš nekakve daljinske i gluposti koje ti ne trebaju.

BukYMasteR
28.07.2004., 03:22
dobar MP3 je CREATIVE JUKEBOX NOMAD MP3 PLAYERU

prodaje ga prijatelj za 800kn

Evo više informacija:

CREATIVE JUKEBOX NOMAD MP3 PLAYERU!

prodajem ga za 800kn!

u paketu dobivate, mp3 player, torbicu za njega, adapter i slusalice te USB kabel za povezivanje sa kompom.

Player ima 6gb(stane oko 1500pjesama), equalizer, kvalitetan zvuk, daleko veca kvaliteta nad ostalim discman uređajima.

Sve informacije ili sliku zatrazite na
nitrogass@hi.htnet.hr

wyrm
28.07.2004., 03:51
california_dreamin' kaže:
Moj prijatelj je imao Sony mp3discman i bilo je sve okej ali su mu ga ukrali.
Onda je kupio novi, isto Sony, ali drugi model, ne znam točno koji, ali ga mogu pitati.
E sad, s tim drugim ima problem jer je jednostavno pretih.
Kad je njegov volume na maksimumu, to uopće nije glasno, to je kao polovica volume-a na mojem discmanu.
Mene bi to jako smetalo jer volim staviti na najjače.
Zato obavezno prije kupnje uzmi CD i preslušaj malo da vidiš jer je dovoljno glasno.

Ostalo i nije tako važno, svi noviji imaju zaštitiu protiv preskakanja kod ubrzanog hodanja, a dobro je kad u paketu dobiš i akumulatorske baterije i punjač za iste jer ti to ako kupuješ samostalno dođe kojih 100kn.
Za 700 kn možeš kupiti odličan discman, ostalo je preskupo a dobiš nekakve daljinske i gluposti koje ti ne trebaju.

Yeah! Ja imam Sonyev i sasma je u redu. Ako treba navesti model reci. :D

Attack
28.07.2004., 20:39
hvala na pomoci - znaci treba što više pucat na Sony (a nisam ni očekivo ništa manje) i pazit na glasnoću - sad kad dođem u shop i kažem - ubaci mi ove Majke da ih poslušam :lol::lol: :D

H3MAT0M
28.07.2004., 21:18
A jesi razmišljao o Panasonicu?
Ja imam jedan discman bez MP3 već nekih 4 godine i prezadovoljan sam njime.

Attack
28.07.2004., 22:29
Svejedno mi je koja marka - to mi neigra neku ulogu - veći problem su mi pare - čisto mi je žao dat više od 500kn za tu malu sivu stvarčicu - to mi je tjedan dana momačkog rintanja :(

Vidio sam neki dan u jednom izlogu - Dejvu discman - 400kn - to mora da valja ej :flop:

ROLADA
28.07.2004., 22:37
:o I ja bi MP3 samo neznam koji? Da li mogu svaki spojiti sa Mac-om i koji program trebam za presnimavanje:mad:

Attack
28.07.2004., 23:03
ROLADA kaže:
:o I ja bi MP3 samo neznam koji? Da li mogu svaki spojiti sa Mac-om i koji program trebam za presnimavanje:mad:

nemožeš svaki spojit sa kompom - to ti mogu samo onoi bolji i skuplji modeli koji imaj uvlastitu memoriju a ovo normanlni rade na principu Mp3 Cd-a - zato se i zovu mp3 playeri :confused:

rossonero
02.08.2004., 00:06
california_dreamin' kaže:
to je kao polovica volume-a na mojem discmanu.
a kakav discman imas??

Ed Hunter
06.08.2004., 23:19
oj attack, gledaj, moj frend je kupio discman za 350 kn u elektromaterijalu, marka Roadstar... 120sec Antishock... Zakon je radi savrseno, kupis si jos bolje slusalice, ne treba ti nis...

Topla preporuka: Nemoj si uzimati nista preko 400 kn... ovaj od 350 ti je sasvim ok... s time sto imas Smartvision za 300kn, jos pise koja pjesma i koj album svira. (Smartvision je inace ista pasta ko i samsung...ja mislim, samsung ili panasonic). Uglavnom nemoj si birati discman po cijeni... definitivno...

pozdraf!

rossonero
07.08.2004., 01:23
evo ja sam bas danas kupio Sony D-NE300 (http://www.rueducommerce.fr/Son-Numerique-Home-Studio/Baladeurs-CD-MD/Baladeurs-CD/Sony/1817-Baladeur-CD-MP3-D-NE300-Argent.htm) :)
prvi dojmovi, OK, 600 kn platio

Attack
07.08.2004., 21:59
Ed Hunter kaže:
oj attack, gledaj, moj frend je kupio discman za 350 kn u elektromaterijalu, marka Roadstar... 120sec Antishock... Zakon je radi savrseno, kupis si jos bolje slusalice, ne treba ti nis...

Topla preporuka: Nemoj si uzimati nista preko 400 kn... ovaj od 350 ti je sasvim ok... s time sto imas Smartvision za 300kn, jos pise koja pjesma i koj album svira. (Smartvision je inace ista pasta ko i samsung...ja mislim, samsung ili panasonic). Uglavnom nemoj si birati discman po cijeni... definitivno...

pozdraf!
moj čovjek :s :s

e taki sam odgovor čeko!!!!!!!! :top:

hvala hvala :s :s

Dwarf980
10.08.2004., 07:16
Evo da ja pljunem tu nekaj.....

Ja se bas nebi slozio...sa tom sprehom....nemoj dat vise od 400 kn...

Da se mene pita ja bi prekopao cijeli net sa svim mogucim zivim informacijama o svim mp3 discmanima...a tek onda odlucio....

moja bi granica kaj se tice love bila oko cirka 800-900 kn....jer radije cu dat tih 300-400 kn vise za nesto sto ce mi sigurno trajat puno duze nego ovi discmani od po 300,350kn...

sto setice marki...definitivno bi u uzi izbor uzeo sony i panasonic...

Attack
10.08.2004., 23:43
Vidio sam neki Daewo - 400kn - neizgleda loše a i u svim trgovinama ga hvala - godinu dana garancije,......

:confused: :confused: - najvjerojatnije da će taj i past

Black Revenger
10.08.2004., 23:52
baš dobro kaj sam naletil na ovaj topic:top: i ja si planiram kupiti neki mp3 player.

jel ima ko link na stranica posvećenu mp3 playerima na kojoj su njihove recenzije i usporedbe?

rossonero
13.08.2004., 13:28
Attack kaže:
Vidio sam neki Daewo - 400kn - neizgleda loše a i u svim trgovinama ga hvala - godinu dana garancije,......

:confused: :confused: - najvjerojatnije da će taj i past
:eek: Neeeeeeeeeeee

pa imas sony-a u pevecu i metro-u po 500 kn(tako nesto, nemam cjenik pri ruci), pogledaj ovaj gore link, ovo sto sam ja kupio, to ti je taj

Inace imam ga tjedan dana, radi OK, nemam se na sto zalit jer se inace ne kuzim u mp3 playere, mozda samo da kupim bolje slusalice.

Ali baterije :top: :top: :top: , slusao sam ga sigurno nekih desetak sati, i tek mi se danas pomaknula prva crtica, do sad su bile pune:confused: , ne kuzim kako tak dugo to traje. Jos ih valjda 2 tjedna necu morat punit.
Inace baterije su one sta se pune, koje sam platio 100 kn, punjac i 4 baterije.

rossonero
13.08.2004., 20:30
rossonero kaže:

pa imas sony-a u pevecu i metro-u po 500 kn(tako nesto, nemam cjenik pri ruci), pogledaj ovaj gore link, ovo sto sam ja kupio, to ti je taj
isprika, ovaj u pevecu ti je Sony D-NE 270, a izgleda isto ko i ovaj moj, i ima iste funkcije i zbilja nemam pojma po cem se razlikuju:confused: , i cijena mu je 520 kn s PDV-om, i mislim da ti se bolje isplati dat 120 knvise(nego za taj Daewo) , jer ipak je to Sony koji je jedan od najboljih na tom podrucju

Attack
13.08.2004., 22:30
rossonero kaže:
isprika, ovaj u pevecu ti je Sony D-NE 270, a izgleda isto ko i ovaj moj, i ima iste funkcije i zbilja nemam pojma po cem se razlikuju:confused: , i cijena mu je 520 kn s PDV-om, i mislim da ti se bolje isplati dat 120 knvise(nego za taj Daewo) , jer ipak je to Sony koji je jedan od najboljih na tom podrucju

pa sve su opcije u igri - vjerojatno ću i skoknit u Osijek kod peveca i obavit šoping (samo kad uhvatim vremena) ;)

Ed Hunter
16.08.2004., 11:03
Attack kaže:
moj čovjek :s :s

e taki sam odgovor čeko!!!!!!!! :top:

hvala hvala :s :s

oki doki, nema beda :).

Ed Hunter kaže:

pozdraf!

i jos uvijek stojim pri ovome, ak das 900kn za uber-skupi-diskmen...za te pare ... mos si kupit 3 Smartvisiona, koji ce ti isto trajati pun *****, u to se kladim...!

:W

Kex Doomlich
18.08.2004., 19:03
Imam Sonyjev D-NE511. 650 kuna me koštao u Hg-Spotu. Drugdje je još skuplji.

Imaš jog dial (kotačić za vrtit po folderima), bass boost, G-shock zaštitu (na dve brzine, obična i za trčanje). Stvar je super i čujem da je dosta tražen. Kupiš duracell baterije i traju mjesec, dva ako fakat puno slušaš.

Ispod 500 kuna nisam htio kupit ništa zato jer mi izgleda kao da će se raspast.