View Full Version : curim
zadnjih par mj. uredno negdje oko 14. dana ciklusa iz mene tece. doslovno tece. onako ko kad imam stvari, samo nije krv nego iscjedak. nish me ne pece, nema nikakav poseban miris ni nista, al ga je toliko da se par puta na dan moram prat i presvlacit. pa lijepim dnevne uloske, al nisam sigurna kolko je to pametno posto to isto nije prirodni materijal, kolko god da na njima pise da su prozracni. znam da ovuliram i bla bla, al je normalno da toga tolko ima il da odem malo do tete doktorice? i dal to mere bit u vezi s tim sto me malo boli oko jajnika tu i tamo?
hirondelle
30.07.2004., 09:30
odi na pregled, osim što ti je gnjavaža to curenje , vrlo vjerojatno je neka ...? upala
pa sta ne bih onda trebala jos kakvih simptoma imat? temepetuja i to..
ne, mila, ne trebash imati nikakve posebne simptome.
Ako inache nemash pojachani iscjedak kao normalno stanje - jer kod nekih je zhena to luchenje uvijek pojachano, znachi da se neshto dogadja.
cini se da idemo kod tete doktorice drugi tjedan..
jel se trebam brinut? mislim, jel mi moze bit nesh imalo ozbiljnije ako mjesecima nemam nikakve posebne simptome?
Ne :)
Ne trebash brinuti.
djulbe-secer
31.07.2004., 11:32
ma nista to nije, mali poremecaj hormona, i to ti je sve. vjerovatno ce ti dat one uzase od kontracepcije, al ako njihove nuspojave izdeveras, ne moras se nista brinut. To pijes ja mislim tri mjeseca, onda jedan mjesec odmaras.. u tome ti je bitna matematika, stalno brojis neke dane:) Uglavnom, nista strasno, glavu gore;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.