PDA

View Full Version : Bodyguard

Stubbs
07.10.2010., 12:28
Koliko su Bodyguard-i placeni po satu? i gdje se moze prijaviti za takav posao...kakve vrste usluga pruzaju..itd.

lepotan1990
08.10.2010., 11:15
pružaju usluge bodyguardinga, kakve druge...
evo jedna korisna stranica...
tjelohranitelji se dijele uglavnom na dvije vrste službeni (policijski i vojni) i civilni... u pravilu je teže biti civilni ako postoji realna opasnost, ali često VIP osobe uzimaju tjelohranitelje iz šminke nego iz potrebe...
u hrvatskoj u civilnom dijelu postoji mala potreba za tjelohraniteljima, (uglavnom poslovni ljudi iz trebaju, tipa todorića) a recim o modni mačak marko grubinić je isto angažirao 2 tjelohranitelja jer su ga mislim neki klinci ošamarili... uglavnom njemu su samo modni dodatak...
pjevači i sl. se uglavnom štite samo kod nekih događanja, znaći koncerata... to uglavnom rade dečki koji su zaposleni u zaštitarskoj firmi koja osigurava cijeli koncert, tipa sokol marić ili bilić-erić... pogledaj na njihovim stranicama koliko im je satnica mislim da oko 30-35kn ali moraš računati da su koki incerti rijetki i traju samo nekoliko sati...
tako da u hrvatskoj civilni tjelohranitelji i nemaju nekog posla, pogotovo ne ovi legalni...

nisam tjelohranitelj samo sam se dobro informirao... :mig:

http://www.ibacroatia.com/

Baptista1
10.10.2010., 00:00
Svatko tko se iole ozbiljno želi baviti bodyguardingom mora pročitati nešto o Max Security....googlaj taj pojam!

Čuo sam da su neki dečki iz RH prošli obuku, a kad ju prođeš imaš dva - tri ugovorena "čuvanja" VIP osoba. Lova je velika jer čuvaš po cijelom svijetu xyz nekog milijardera ili šejka.

Obuka je jebena, a test za upast i nije neki, koliko se sjećam.

Kasnije kad odradiš ugovorene poslove postaješ "freelancer" i dobiješ certifikat koji ti jak adut u svijetu bodyguardinga. Nemoj se ograničit na RH.

Nisam bodyguarde, ali sam nešto čuo o tome pa otišo pogledat Max Security (izraelci). :)

marina.bulldog
30.05.2012., 12:42
Da li tko zna da mi malo više napiše o ovoj temi,želim raditi taj posao,a kome da se obratim za zaposlenje,samo nalazim tečajeve,a gdje da se zaposlim i kolika je konkretno plača

Anon87
24.06.2012., 21:16
Koliko su Bodyguard-i placeni po satu? i gdje se moze prijaviti za takav posao...kakve vrste usluga pruzaju..itd.

pogledaj na IBA CROATIA.bice ti sve jasno