PDA

View Full Version : 35+ bliži se termin...finalistice odbrojavanje je počelo! #2

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

FIGICA
23.12.2010., 12:48
ja kad sam zadnji put radila utz sa 32tj BPD je bio 83 jel to ok?sad 28.12 idem pa ce mi radit,bas me zanima kakvo je sad stanje mog pisonje

Moj je sa 32 tj imao 87 a 30.12 će ga opet mjeriti :mig:

OOOOOOO
23.12.2010., 12:49
a ovaj moj BPD za 32tj 83 je ok?:ne zna:

Želimirka
23.12.2010., 12:49
ja kad sam zadnji put radila utz sa 32tj BPD je bio 83 jel to ok?sad 28.12 idem pa ce mi radit,bas me zanima kakvo je sad stanje mog pisonje

Pa čini se ok. Tebi je termin krajem siječnja, jelda?

Ja za usporedbu imam jedino mjere iz 28 tjedna, a tad je ginić čak sumnjao u zastoj u prirastu težine. Pih, a mališa sad u 38+5 ima 3700 g. Kaj se to čini kao zastoj?
Ajde, za par dana ćeš i ti saznat stanje

OOOOOOO
23.12.2010., 12:51
Pa čini se ok. Tebi je termin krajem siječnja, jelda?

Ja za usporedbu imam jedino mjere iz 28 tjedna, a tad je ginić čak sumnjao u zastoj u prirastu težine. Pih, a mališa sad u 38+5 ima 3700 g. Kaj se to čini kao zastoj?
Ajde, za par dana ćeš i ti saznat stanje

ne meni je 15.1 iako je nesto spominjala 10-15.1 a i moguce ove god jos

katjes
23.12.2010., 12:54
Moja balavica ima (mjereno s 34tj.) BPD= 88, HC nemam vec AC=293,5 po glavi je 35+1, a po ostalim mjerama 33+, bar tako pise na otpusnom pismu :ne zna:

identično!
i doktor napisao: "početna lagana disproporcija.."

veli da bi on to volio još jednom provjeriti..ma znam ja da bi on volio još 400 kn utržiti :kava:

al ovi trudovi..neka mi netko veli da ctg često zabilježi trudove koji se ne osjete i sve bude u redu .... :moli:

Želimirka
23.12.2010., 13:03
ne meni je 15.1 iako je nesto spominjala 10-15.1 a i moguce ove god jos

15. 1. je ok, taman će se doktori vratit sretni sa skijanja! :mig:
Imaš osjećaj da bi mogla i ove godine?
Ja mislim da neću tako skoro... Uopće se ne osjećam kao da za manje od 10 dana trebam rodit...:ne zna:

**Anchy**
23.12.2010., 13:04
identično!
i doktor napisao: "početna lagana disproporcija.."

veli da bi on to volio još jednom provjeriti..ma znam ja da bi on volio još 400 kn utržiti :kava:

al ovi trudovi..neka mi netko veli da ctg često zabilježi trudove koji se ne osjete i sve bude u redu .... :moli:

Kakvi trudovi, nisam u toku :misli:
Cure koje su bile u sobi samnom su mjerile trudove, jednu je malo bolilo al imala je stvarno slabe, druga nije nista osjecala (bilo nam je dosadno pa smo i nju prikljucili kad smo skontali kako to radi :rofl:) bili su malo jaci, al nista posebno :ne zna:

**Anchy**
23.12.2010., 13:06
Sta znaci cerviks 1 članak, uloživ do unutarnjeg ušća?

OOOOOOO
23.12.2010., 13:11
15. 1. je ok, taman će se doktori vratit sretni sa skijanja! :mig:
Imaš osjećaj da bi mogla i ove godine?
Ja mislim da neću tako skoro... Uopće se ne osjećam kao da za manje od 10 dana trebam rodit...:ne zna:

nadam se da ce bit normalnih dr kad ja budem radjala:cerek: samo nebi htjela kako sam vec rekla za novu god,ko zna u kakvom stanju ce biti dr tamo i oce uopce koga bit jel oni znaju sve te blagdane povezat pa puste dezurat neke staziste:p
nemam neki osjecaj da cu ranije sta ja znam,ustvari ovako kad me nesto cesto pocne zigat,sjec kazem ajme da nebi ja uskoro,a inace sve se nekako nadam i imam filing da bi oko termina mogla,nek on meni jos malo bude u busi,ne smeta mami:cerek:

katjes
23.12.2010., 13:12
Kakvi trudovi, nisam u toku :misli:
Cure koje su bile u sobi samnom su mjerile trudove, jednu je malo bolilo al imala je stvarno slabe, druga nije nista osjecala (bilo nam je dosadno pa smo i nju prikljucili kad smo skontali kako to radi :rofl:) bili su malo jaci, al nista posebno :ne zna:

tebi nisu nikakvu frku radili oko disproporcije? ili će te još nadgledati da se ne bi povećala??
jučer na pregledu bila radi malene bebe, pokazalo se da su protoci u redu, beba mala, sitna, lagana ta disproporcija što nije ništa strašno i stavi me na ctg tak usput, da vidimo otkucaje..kad ono vidli oni moje trudove...

ma ne bi to meni ništa strašno bilo, nego kad sam vidila reakciju doktora i sestre koji se zabuljili, pitaju jel ja to niš ne osjećam, rekli da bi porod mogao krenuti i već noćas, isprepadali mene i mm-a, kakav porod zaboga, beba ima 2kila jedva :(

simba
23.12.2010., 13:13
helou ženske! ipak nije bila plodna voda, tako bar kaže taj test!:)

a što je bilo možemo samo nagađati :D:D. Totalno mi je bed kaj sam digla tak frku, al kaj sam mogla znat...:ne zna:

simba
23.12.2010., 13:19
tebi nisu nikakvu frku radili oko disproporcije? ili će te još nadgledati da se ne bi povećala??
jučer na pregledu bila radi malene bebe, pokazalo se da su protoci u redu, beba mala, sitna, lagana ta disproporcija što nije ništa strašno i stavi me na ctg tak usput, da vidimo otkucaje..kad ono vidli oni moje trudove...

ma ne bi to meni ništa strašno bilo, nego kad sam vidila reakciju doktora i sestre koji se zabuljili, pitaju jel ja to niš ne osjećam, rekli da bi porod mogao krenuti i već noćas, isprepadali mene i mm-a, kakav porod zaboga, beba ima 2kila jedva :(

samo pokušaj odmirovati što više....beba u zadnjim tjednima dobiva i do 250 grama tjedno,što bi za tvoju značilo da može postić super težinu do kraja....

meni su na ctgu u 33 tjednu našli isto trudove. Malo sam odmirovala i sada ih više nemam :ne zna:

La roux
23.12.2010., 13:23
:w
od sutra punimo 37 tj..kraj se bliži,frka mjestimčna...:)
nadam se da ste mi ostale dobro...ja malo raduckam,malo sjednem,prolazi dan,ali zato sutra laganini,najteže što ću dići je šalica od kave :mig:
nisam mogla danas odoljeti pa sam svojoj curki namjestila krevetić sa popratnom opremom,prebacila plahtu preko svega da se ne hvata prašina,torba također spremna,pa ako i krene akcija,mi smo spremni...
pusa mamicama i bebicama:cerek:

OOOOOOO
23.12.2010., 13:26
od sutra punimo 37 tj..kraj se bliži,frka mjestimčna...:)
nadam se da ste mi ostale dobro...ja malo raduckam,malo sjednem,prolazi dan,ali zato sutra laganini,najteže što ću dići je šalica od kave :mig:
nisam mogla danas odoljeti pa sam svojoj curki namjestila krevetić sa popratnom opremom,prebacila plahtu preko svega da se ne hvata prašina,torba također spremna,pa ako i krene akcija,mi smo spremni...

a mi u subotu 37tj:) bas me zanima koja ce ranije:mig:

simba

hihi...ja još nisam...madrac je još u najlonu, sve mi glupo stavljat posteljinu još, baš bi rado vidjela kak će to izgledati :)

ivana0906
:w mi smo u PON. 37tj.! :cerek:

**Anchy**
23.12.2010., 13:29

Samo mi je reka da je beba malo manja nego sta bi trebala bit i pita jel mi moj gin. ista spominja (nije). Ja sam dosla na hitnu u 2 ujutro i nisu znali sta mi je tako da nisam puno zapitkivali, al danas cu :mig:

Mislim da to ne bi trebalo nista znacit, u sobi u kojoj sam lezala 3 smo bile na infuziji za sprecavanje trudova i kontrakcija, tako da stvarno postoji neki problem oni to uvik mogu malo odgodit :ne zna:
Znas li koliki su bili trudovi?

Albera
23.12.2010., 13:31
Hej cure :w

Vidim ja kod vas se svašta događa... Kod mene ništa, jedino me jutros malo zabolio trbuh kad sam duže šetala...

Ja bila kod frizera jer ko zna kad ću kad rodim :rofl:
Sad sam zamijesila tijesto za orahnjaču i ostavila ga da se diže. A moram se i ručka uhvatit.

Albera
23.12.2010., 13:35
Sta znaci cerviks 1 članak, uloživ do unutarnjeg ušća?

Cerviks ti je skraćen na 1 članak, vanjsko ušće ti je otvoreno, a unutrašnje zatvoreno.

Ne mora to ništa značiti, ali ipak odmaraj šta više možeš... Rano je još da bebica dođe. Šta su ti rekli; oćeš sad morat češće na kontrolu ili šta?

La roux
23.12.2010., 13:36
a mi u subotu 37tj:) bas me zanima koja ce ranije:mig:

mogli bi otvoriti forumsku kladionicu....:)

Albera
23.12.2010., 13:36

a što je bilo možemo samo nagađati :D:D. Totalno mi je bed kaj sam digla tak frku, al kaj sam mogla znat...:ne zna:

:top:
Super!
Bolje dignut frku pa da nije ništa, nego da je nešto a ne reagiraš...

simba
23.12.2010., 13:38

ja neću. Ja samo pišam u gaće :top:

OOOOOOO
23.12.2010., 13:40
hihi...ja još nisam...madrac je još u najlonu, sve mi glupo stavljat posteljinu još, baš bi rado vidjela kak će to izgledati :)
a ja namjestila madrac,baldahin,posteljinu jedino jos nisam kaze mi mama ja cu ti to,ti samo pripremi koju tako da dan prije nego izadjemo iz bolnice ti namjestim

mogle bi bas:cerek:

**Anchy**
23.12.2010., 13:41

:lol: :lol: :lol:
Super sta nije bila plodna voda :top:

**Anchy**
23.12.2010., 13:43

:lol: :lol: :lol:

simba
23.12.2010., 13:45
izgubila sam svako poštovanje prema sebi samoj i sram, također....jel još netko, il sam jedina...:(

**Anchy**
23.12.2010., 13:49
Hej cure :w
Ja bila kod frizera jer ko zna kad ću kad rodim
Sad sam zamijesila tijesto za orahnjaču i ostavila ga da se diže. A moram se i ručka uhvatit.

I ja bi kod frizera, al mm mi ne da :mama:

:w mi smo u PON. 37tj.!

Vec!! Mi danas 36 :cerek:

od sutra punimo 37 tj..kraj se bliži,frka mjestimčna..

Stvarno to s kladionicom nije losa ideja, sve smo tu negdi.
MM je to obavija kad sam ja zavrsila u bolnici :cerek:

**Anchy**
23.12.2010., 13:52
izgubila sam svako poštovanje prema sebi samoj i sram, također....jel još netko, il sam jedina...:(

Ma sta ti je :grli:
Naravno da nisi!!
Moje postovanje je jos tu, al srama nema, sta je to uopce :misli: :rofl:

simba
23.12.2010., 13:55
Ma sta ti je :grli:
Naravno da nisi!!
Moje postovanje je jos tu, al srama nema, sta je to uopce :misli: :rofl:

baš je ludilo ova trudnoća ,,,hahha :)

ma bit će sve super. Idem odčorkat dok muž ne dođe...jedva gledam...

pozz svimaaa :)

OOOOOOO
23.12.2010., 14:02
pa pa!!!
odoh i ja nesto obavit pa u đir,nema me do navecer onda

mafri
23.12.2010., 14:04

:jumping: :jumping: :jumping:

Ajde briga te...nek nije plodna :s

Nagadjacemo sta je to...:D

ivana0906
23.12.2010., 14:09
Anchy, ni ja ti nebi dala frizeru. Miruj! A i kosu u rep! :mig:
Ja svoju sama farbam, u zadnje vrime je ili u pletenici ili u repu, najpraktičnije mi je tako. Tako ću i u rodilište! :D

Simba, sad se nešto mislim, jesi imala što između madraca i posteljine?
Nisam do sad razmišljala o tome, al sad se mislim da si stavim nešto... Ako mi pobigne urin, ili plodna voda... :ne zna:

OOOOOOO
23.12.2010., 14:12
ja neki dan bila na frizuri i nokticima tako da si budem lijepa kad idem u rodiliste:cerek: salim se....ma bilo mi vrijeme za pramenove a ko zna kad cu opet,kad ce mi mali dozvolit pa da barem budem s tim na miru jedno vrijeme

ivana0906
23.12.2010., 14:14
ja neki dan bila na frizuri i nokticima tako da si budem lijepa kad idem u rodiliste:cerek: salim se....ma bilo mi vrijeme za pramenove a ko zna kad cu opet,kad ce mi mali dozvolit pa da barem budem s tim na miru jedno vrijeme

što radiš s noktima? Samo manikuru ili tipse?

Ja svoje skratila... :( Imala sam uvik dobre nokte, sama ih sređivala, al u T mi se počeli listati... Sad su kratki ali nalakirani! :mig:

katjes
23.12.2010., 14:17
samo pokušaj odmirovati što više....beba u zadnjim tjednima dobiva i do 250 grama tjedno,što bi za tvoju značilo da može postić super težinu do kraja....

meni su na ctgu u 33 tjednu našli isto trudove. Malo sam odmirovala i sada ih više nemam :ne zna:

ajd supač.. :top:

Samo mi je reka da je beba malo manja nego sta bi trebala bit i pita jel mi moj gin. ista spominja (nije). Ja sam dosla na hitnu u 2 ujutro i nisu znali sta mi je tako da nisam puno zapitkivali, al danas cu

Mislim da to ne bi trebalo nista znacit, u sobi u kojoj sam lezala 3 smo bile na infuziji za sprecavanje trudova i kontrakcija, tako da stvarno postoji neki problem oni to uvik mogu malo odgodit :ne zna:
Znas li koliki su bili trudovi?

do 40. i pravilni, svake 2 min. :kava:

Hej cure

Vidim ja kod vas se svašta događa... Kod mene ništa, jedino me jutros malo zabolio trbuh kad sam duže šetala...

Ja bila kod frizera jer ko zna kad ću kad rodim :rofl:

je, super, baš je uzbudljivo kad postoji mogućnost da rodiš bebu od 2 kile. noćas, :zubo:

Cerviks ti je skraćen na 1 članak, vanjsko ušće ti je otvoreno, a unutrašnje zatvoreno.

Ne mora to ništa značiti, ali ipak odmaraj šta više možeš... Rano je još da bebica dođe. Šta su ti rekli; oćeš sad morat češće na kontrolu ili šta?

nemam blage :ne zna: ovo je bilo privatno. i danas ću privatno opet svratiti. a ne bi bilo zgorega da svratim u TA na pregled,..ne znam kad, da li već sutra, da li da čekam sljedeći tjedan..ovisno o današnjem stanju...

:lol:

OOOOOOO
23.12.2010., 14:17
što radiš s noktima? Samo manikuru ili tipse?

Ja svoje skratila... :( Imala sam uvik dobre nokte, sama ih sređivala, al u T mi se počeli listati... Sad su kratki ali nalakirani! :mig:

ja ti ih geliram,ono svaki mj korekcija,sad sam ih skratila dosta radi poroda i bebe poslije,samo french manikura jel ne smiju na porodu kao biti nalakirani,nacrtani a inace uvijek imam neke cirkusice na njima:cerek:

katjes
23.12.2010., 14:20
ja ti ih geliram,ono svaki mj korekcija,sad sam ih skratila dosta radi poroda i bebe poslije,samo french manikura jel ne smiju na porodu kao biti nalakirani,nacrtani a inace uvijek imam neke cirkusice na njima:cerek:

ma šta te briga, ako im smeta nek uzmu malo acetona i skidaju :mig:

morsko prase
23.12.2010., 14:25

Cek da dodjes u radjaonu hehe :zubo:

**Anchy**
23.12.2010., 14:25
Evo me nazat, bila sam u sveki rucat :mig:

fasinain
23.12.2010., 14:30
zasto si komplicirati zivot... skines lak i gotovo :ne zna:
ionako mislim da bi mi nalakirani i malo duzi nokti samo smetali :misli:

Želimirka
23.12.2010., 14:36
Ma je... Natiraju tebe da skidaš! :D Kad sam imala spontani i došla na kiretažu (prije 1,5god.) imala sam bordo lak... Poludili su, donili mi malo acetona i natirali me da skidam. Sve mi po prstima ostalo crveno. :D

WTF? :confused:
Koji im je vrag s tim lakom? Danas sam čula sestru na šalteru da jednoj trudnici govori kako ne smije imati lakirane nokte. Mislim, kaj će po boji noktiju odredit neku dijagnozu?:azdaja:

Čovječe mili, moraš ispunjavati uvjete ljepote za prijam na porod! :raspa:
A što je s uvjetima koje bi oni trebali ispunjavati? Npr. sućut prema ženi koja se raspada na pola???

Vidim da se timarite. I ja sam si izdepilirala noge aparatićem. To će držat jedno dva tjedna. Što se tiče 'brazilke', nju ću ostavit još par dana... hehe... brzo raste, majku joj! Da bar kosa hoće tako!

Nokti? Dugi nokti? Što je to? Bili su krasni, ali počeo raspad sistema prije dva tjedna. Očito su zalihe kalcija otišle... Mali isisao sve što valja!

Želimirka
23.12.2010., 14:37
P.S. Dođite na grah! Uf... alaj mi je pao, ko budali šamar! Ionako živim u plinskoj komori već par mjeseci... :lol:

fasinain
23.12.2010., 14:45
želimirka, to sa noktima nije samo jos jedna bapska prica ili njihov hir... ako nesto za vrime poroda ili neke operacije pode po zlu to se prvo primjeti po noktima jer prominu boju.

Želimirka
23.12.2010., 15:09
želimirka, to sa noktima nije samo jos jedna bapska prica ili njihov hir... ako nesto za vrime poroda ili neke operacije pode po zlu to se prvo primjeti po noktima jer prominu boju.

Pa i pretpostavila sam da je zato. Ali, zašto ginekolozi to ne kažu ženama? Ja sam to prvi put čula danas kad je ta sestra rekla curi. A relativno sam informirana, internet i slično... Mislim, dostupnost informacija je nula... kod većine soc. doktora...

fasinain
23.12.2010., 15:12
iskreno... ne znam. ja od svoje gin jos nisam pravo ni jednu informaciju primila o porodu. kod nas trudnicki tecaj prakticki i ne postoji i sve te sitnice. tako da nema foruma ja stvarno ne bi nista znala :facepalm:

moram si negdi zapisati kad budem sljedeci put isla na pregled da pitam doktoricu o nekim stvarima. trenutno mi je najbitnije izboriti se za to da mi ne uvale dolantin :zubo:

edit: ja iden privatno kod gin

Želimirka
23.12.2010., 15:17
iskreno... ne znam. ja od svoje gin jos nisam pravo ni jednu informaciju primila o porodu. kod nas trudnicki tecaj prakticki i ne postoji i sve te sitnice. tako da nema foruma ja stvarno ne bi nista znala :facepalm:

moram si negdi zapisati kad budem sljedeci put isla na pregled da pitam doktoricu o nekim stvarima. trenutno mi je najbitnije izboriti se za to da mi ne uvale dolantin :zubo:

Pa, ja ću isto o tome razmislit sljedeći put kad zatrudnim... I mene spašava google i net.:s
Moraš sam sebi biti doktor!

Tebe nam nešto dugo nije bilo na forumu? Ili se meni čini...

fasinain
23.12.2010., 15:21
a meni se cini bas obrnuto :misli:

ja san uvik tu negdi, samo mozda ne pisen redovito na svim temama :ne zna:

Želimirka
23.12.2010., 15:37
Valjda si bila na drugim temama pa te dugo nisam vidjela.
Ja visim samo ovdje... trebat ću malo prošnjofati drugdje, vidjela sam da se skupljate na pričama s poroda i drugdje. :D
Oho! Sad te vidim na više tema!

fasinain
23.12.2010., 15:51
vjerovatno :)

a na ovoj sam ionako tek od ovog tjedna :)

Želimirka
23.12.2010., 15:57
Ništa koke,

Odoh ja. Muž došao pa idemo potrošit bonove za Konzum. To su te moderne božićnice... ali bolje išta nego ništa.

fasinain
23.12.2010., 16:04

ja jos cekam svoga da dode sa ruckom od sveki i poklonima sta je kupova :)

gmiz
23.12.2010., 16:45
boookić!!!
da vam se pohvalim: moja kumi s pira, tj ja sam njoj na piru bila kuma je jutros rodila malu pišulinku!!!malu crnu pišulinku...u box ušla oko 7.zvala me oko 11 h....da je rodila :)
hm....malo me pripala, sve je u redu, ali po glasu sam čula da joj je bilo ajmeeee od bolova i povračala je...uh....
i rekla je....ajme što je bolilo :(

glavno da je sve ok :)

**Anchy**
23.12.2010., 17:23
Evo mene s pregleda. Dr. kaze da je mala preko 3kg :cerek: i po svim mjerama da je 37+ :D dobila sam i uputnicu za rodiliste.
Vaginalno me nije gleda, iako sam mu rekla da me dole sve boli i da sam natecena, al idem u pon. u bolnicu na pregleda pa mozda radi toga nije :ne zna:

Idem sad s mm kitit bor :cerek::cerek:

Albera
23.12.2010., 22:20
Evo mene napokon u ležećem položaju. Trbuh me rastura...
Okitili smo bor :cerek:

mafri
23.12.2010., 22:34
ja isla sa muzom u shoping i na kraju presjedila u autu jer nisam mogla hodat od pritiska i bolova...majke mi mislila sam gotovo...odo ja rodit....
I tak sam bila u autu...:lol:
Sad mi je bolje al opet tesko hodam ko da ce sve ispast...A tak bi da saceka do ponedeljka pa onda da rodim kad mi doktorica dezurna :moli:
I stalno curi smedji cep....

mafri
23.12.2010., 22:37

E kad ti ides na pregled?Aj javi sta kaze dr!
Meni rekla da u poned dodjem u bolnicu dezurna je,ak se otvorim vise odo ja rodit...
Ako uopce izdrzim do tad..:s

petra_hijena
23.12.2010., 22:56
Brzinski pozdrav dragim finalisticama!!!

OOOOOOO
23.12.2010., 23:03

meni isto niko nije rekao da ne smijes imat ni lak ni duge nokte,ali sam procitala na forumu,i da to radi toga kao jel prate tijek poroda po njima,kako?nemam pojma:ne zna: ja na svojima imam prozirni gel,ako im bude smetalo jedino mi mogu na silu skinut ga s tim da mi otkinu i moj nokat i ozljede me,a imaju na nogama nokte koje po zimi ne lakiram pa neka tamo gledaju,sta cu im ja

OOOOOOO
23.12.2010., 23:03

hej draga!kako ti,maleni?nista te nema kod nas......

mafri
23.12.2010., 23:10

:kiss:

FIGICA
23.12.2010., 23:20
Kako mi je dan brzo prošao :mig:
Popodne smo išli potrošit mm-ovu božićnicu,kupili smo i malenom naljepnice za zid u sobi,samo se nadam da neće brzo odljepiti i još jednu donju plahticu,samo mi još treba ono čudo što svira iznad krevetića :D i sobica je spremna :)
Napravila večeru,paštetu od tune za sutra,strpala suđe u mašinu......

OOOOOOO
23.12.2010., 23:23
Kako mi je dan brzo prošao :mig:
Popodne smo išli potrošit mm-ovu božićnicu,kupili smo i malenom naljepnice za zid u sobi,samo se nadam da neće brzo odljepiti i još jednu donju plahticu,samo mi još treba ono čudo što svira iznad krevetića :D i sobica je spremna :)
Napravila večeru,paštetu od tune za sutra,strpala suđe u mašinu......

joj mi bas uzeli to cudo sta svira iznad krevetica,slatko je,samo je vecinom crvene boje,nije bilo druge.i one igrackice sto vise su plisane vise volim takve nego plasticne

FIGICA
23.12.2010., 23:28
joj mi bas uzeli to cudo sta svira iznad krevetica,slatko je,samo je vecinom crvene boje,nije bilo druge.i one igrackice sto vise su plisane vise volim takve nego plasticne

Gdje ste kupili i koliko platili?
Jučer je u Konzumu bilo sniženo 30% od Fisher Pricea,sa 400 kn na 280 ali opet mi puno...

OOOOOOO
23.12.2010., 23:31
Gdje ste kupili i koliko platili?
Jučer je u Konzumu bilo sniženo 30% od Fisher Pricea,sa 400 kn na 280 ali opet mi puno...

ma puno je nego sta,mi smo uzeli u metrou i 100kn platili,nisam mogla vjerovat,valjda na 50% snizeno.... a bas je lijep,uopce nije neki fus kako bis rekao za tu lovu.mogu ti ga sutra slikat pa da vidis

FIGICA
23.12.2010., 23:35
ma puno je nego sta,mi smo uzeli u metrou i 100kn platili,nisam mogla vjerovat,valjda na 50% snizeno.... a bas je lijep,uopce nije neki fus kako bis rekao za tu lovu.mogu ti ga sutra slikat pa da vidis

Može,može :mig:
Navodno da su najbolji sa kričavim bojama,ako su pastelne bebe slabo reagiraju na takve...
Ja bi neki na slatke životinje,npr.mace :cerek:

OOOOOOO
23.12.2010., 23:52
Može,može :mig:
Navodno da su najbolji sa kričavim bojama,ako su pastelne bebe slabo reagiraju na takve...
Ja bi neki na slatke životinje,npr.mace :cerek:

a ovaj je bas saren,im vise boja samo prevladava crvena vecinom,i ima bas zivotinjice,cini mi se medica,pasica,zebru i ne znam sta jos...slatki su:) ma za te pare je super i fora muziku ima

FIGICA
23.12.2010., 23:59
Idem opet sljedeći tj.u RI pa ću pogledati kakvih sve ima
A najvažnije mi je pronaći kadicu sa stalkom,ako ne morat ću internetski naručit a to ne volim...

OOOOOOO
24.12.2010., 00:04
Idem opet sljedeći tj.u RI pa ću pogledati kakvih sve ima
A najvažnije mi je pronaći kadicu sa stalkom,ako ne morat ću internetski naručit a to ne volim...

u adaxu ti je bilo tih cirkusica za iznad krevetica samo oko 200ak kn a nisu bas nesto bili iskreno,bar meni:ne zna: vidi malo...
odoh u krpe,dosta je za danas..laku noc!

FIGICA
24.12.2010., 00:06
u adaxu ti je bilo tih cirkusica za iznad krevetica samo oko 200ak kn a nisu bas nesto bili iskreno,bar meni:ne zna: vidi malo...
odoh u krpe,dosta je za danas..laku noc!

Idem i ja,ajme već ponoć

Laku noć :zzz:

mafri
24.12.2010., 06:41
jutro

Evo ja sjedim i stopam vrijeme da vidim jesul trudovi ili sta je....vise ni sama ne znam...od sinoc me ubija...uspjela sam od 1 sat do maloprije odspavat i opet bol jaka.....bila na wc jwr mi se kakilo i sad opet bol....

simba
24.12.2010., 08:03
Evo mene s pregleda. Dr. kaze da je mala preko 3kg :cerek: i po svim mjerama da je 37+ :D dobila sam i uputnicu za rodiliste.
Vaginalno me nije gleda, iako sam mu rekla da me dole sve boli i da sam natecena, al idem u pon. u bolnicu na pregleda pa mozda radi toga nije :ne zna:

Idem sad s mm kitit bor :cerek::cerek:

super!,,,velika bebuška :) al nek još bude kod mame malo! :)

jutrro mamiceee!

jutro

Evo ja sjedim i stopam vrijeme da vidim jesul trudovi ili sta je....vise ni sama ne znam...od sinoc me ubija...uspjela sam od 1 sat do maloprije odspavat i opet bol jaka.....bila na wc jwr mi se kakilo i sad opet bol....

hmm...hmm... ti su mi trudovi tak misitićni, ono nemrme vjerovat da se nemre skontat jel to to ili nije...hihi....

čekamoooo.... :mig:

fasinain
24.12.2010., 08:10
E kad ti ides na pregled?Aj javi sta kaze dr!
Meni rekla da u poned dodjem u bolnicu dezurna je,ak se otvorim vise odo ja rodit...
Ako uopce izdrzim do tad..:s

ja u sridu imam tek pregled, tad ces vjerovatno vec biti u rodilistu :mig:
jutro

a joj...
i ima li sta novoga? trudovi?

mafri
24.12.2010., 08:28
ja u sridu imam tek pregled, tad ces vjerovatno vec biti u rodilistu :mig:

a joj...
i ima li sta novoga? trudovi?

odo ja u bolnicu pa nek vrate...boliiiii meeee uzasno....

fasinain
24.12.2010., 08:31
a joj... sta nije cekala bar do ned :D

sritno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

simba
24.12.2010., 08:33

wiiihihihihihiih!.....ko će nam javiti razvoj događaja? SRETNOOOO! :jumping::jumping::jumping:

IDEMO PO BEBU :cerek::cerek::cerek:

ivana0906
24.12.2010., 10:46

meni isto niko nije rekao da ne smijes imat ni lak ni duge nokte,ali sam procitala na forumu,i da to radi toga kao jel prate tijek poroda po njima,kako?nemam pojma:ne zna: ja na svojima imam prozirni gel,ako im bude smetalo jedino mi mogu na silu skinut ga s tim da mi otkinu i moj nokat i ozljede me,a imaju na nogama nokte koje po zimi ne lakiram pa neka tamo gledaju,sta cu im ja
Neće gel smetati! :mig: moraju pratiti boju nokta jer po tome prvo vidi ako nešto krene krivo, potamne!!!!

a ovaj je bas saren,im vise boja samo prevladava crvena vecinom,i ima bas zivotinjice,cini mi se medica,pasica,zebru i ne znam sta jos...slatki su:) ma za te pare je super i fora muziku ima
Baš čitam kako bebe od boja prvo raspoznaju crvenu! Moj vrtuljak za krevet je nekih nježnih boja, nisam našla agresivnije... :ne zna:

:jumping: po bebu!!!!!! Sretno!!!! :kiss:

FIGICA
24.12.2010., 10:58

vidim nekima će za Božić biti veselo :mig: Mafri sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :grli:

Albera
24.12.2010., 12:00

Eto, otišla mafri po svoju Lotu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene je noćas bolio trbuh, čak nisam mogla neko vrijeme ni spavat od boli ali jutros evo sve super :cerek:

katjes
24.12.2010., 12:08
lako vama sa bolovima, u terminu i bebonjama od 3 kile... a ja sa bebom od 2 kile i 10 dana do termina..(i radovima u kući) i laganim menstrualnim bolovima noćas, trudovima prekjučer :flop:

simba
24.12.2010., 12:12
lako vama sa bolovima, u terminu i bebonjama od 3 kile... a ja sa bebom od 2 kile i 10 dana do termina..(i radovima u kući) i laganim menstrualnim bolovima noćas, trudovima prekjučer :flop:

baš sam ti tražila sad zadnji post, da vidim da nije šta, ne daj Bože krenulo...:(

Kakvih 10 dana do termina?....daj ženo...prepadaju te malo...mislim da nije tako crno, možda su ti trudići bili iznimka neka...samo se smiri...

Jel imaš kakvu alternativu za Varaždin, ako bude frke, ili definitivno ideš tamo?

FIGICA
24.12.2010., 12:16
katjes :grli:

Pa jesu ti što dali da piješ?Postoje i neki lijekovi za spriječavanje trudova

simba
24.12.2010., 12:19
katjes :grli:

Pa jesu ti što dali da piješ?Postoje i neki lijekovi za spriječavanje trudova

da stvarno....ako zaista jesu trudovi, možda bi bilo dobro da te hospitaliziraju na 2 tjedna i malo pripaze na tebe...:ne zna: ..kaj ti je rekao taj privatni?

Ja bi možda otišla na hitnu u bolnicu u koju pripadaš, neka ti snime još jedan CTG, jer ako nađu trudove, sigurno će te ostaviti u bolnici malo. To ti možda ne bi bilo loše...:ne zna:

Meni su npr. rekli da je ono jučer bila zaista pl.voda da bi me hospitalizirali na 10 dana da prođem 38 tjedana..:ne zna:

Albera
24.12.2010., 12:24

:grli:
Katjes, kako je danas? Jesi bila još di na pregledu?
Ako su trudovi onda bi te trebali ostavit u bolnici i dati ti nešto protiv prijevremenih trudova.

katjes
24.12.2010., 12:30
ma jučer smo ponovno išli na ctg i više nije bilo onakvih trudova ko dan prije :s

dr je rekao da je po otkucajima i aktivnosti beba ko grom (ima puuuuno oscilacija u otkucajima između 120 i 160, graf je sav nazubljen i to je super, navodno), sigurno će biti žilava samo sitna i mršava :cerek: i veli fino da izdržimo do 37 punih tjedana pa smo u terminu pa mogu ići rađati di god oću - vž, jelte :)
a sljedeći tjedan ionako idem na pregled u bolnicu u TA na Sv duh pa će oni reći svoje mišljenje.

a njegovo mišljenje je da je sad sve ok, trudovi se smirili, rekao da nema smisla ni piti magnezij -to je kontraproduktivno za sam kraj trudnoće, niti ubijati te lagane pripremne trudove koje i ne osjetim...nego samo puno opuštanja, odmaranja, ako hoću mogu normabel i bit će ok

(samo se pitam što su onda dan prije onako blenuli i nabili nam paranoju da mogu roditi tu noć.. valjda je graf izgledao pravilno i konkretno - svake 2 min, sa zaobljenim vrhom, do 40 :ne zna:)

i tak..samo me noćas lagano boluckalo u križima, al ma to je valjda normalno :ne zna:

FIGICA
24.12.2010., 12:37
Moj zadnji ctg je bio urnebesan,skakao je ko lud,2 puta je mali pobjegao i nije mogao hvatat otkucaje i počela je ona brojka padati na 40 :eek:
,baš sam se prepala
Drugi tjedan opet pregled,radit će mi uzv,jedva čekam da vidim koliko je na težini dobio,dosada je bio sitna bebica :)

katjes
24.12.2010., 12:44
kako se vaša težina kretala?

baš me zanima,..:kava:

više ne znam jel ovo radim frku nepotrebno, prvo mi je bilo bed što će u punom terminu biti u vrh glave 3 kile, a sad još s velikom mogućnošću da ne dočekamo puni termin rodim bebu od 2300-2500 mi je još veća frka

e,da i jel ima logike teorija da mršava beba je mršava jer je hiperaktivna?

mislim, imalo bi logike..troši kalorije, a ne skladišti ih..al može li se to tak objasniti baš :kava:

Albera
24.12.2010., 12:45
ma jučer smo ponovno išli na ctg i više nije bilo onakvih trudova ko dan prije :s

dr je rekao da je po otkucajima i aktivnosti beba ko grom (ima puuuuno oscilacija u otkucajima između 120 i 160, graf je sav nazubljen i to je super, navodno), sigurno će biti žilava samo sitna i mršava :cerek: i veli fino da izdržimo do 37 punih tjedana pa smo u terminu pa mogu ići rađati di god oću - vž, jelte :)
a sljedeći tjedan ionako idem na pregled u bolnicu u TA na Sv duh pa će oni reći svoje mišljenje.

a njegovo mišljenje je da je sad sve ok, trudovi se smirili, rekao da nema smisla ni piti magnezij -to je kontraproduktivno za sam kraj trudnoće, niti ubijati te lagane pripremne trudove koje i ne osjetim...nego samo puno opuštanja, odmaranja, ako hoću mogu normabel i bit će ok

(samo se pitam što su onda dan prije onako blenuli i nabili nam paranoju da mogu roditi tu noć.. valjda je graf izgledao pravilno i konkretno - svake 2 min, sa zaobljenim vrhom, do 40 :ne zna:)

i tak..samo me noćas lagano boluckalo u križima, al ma to je valjda normalno :ne zna:

:) To su dobre vijesti.

Sigurno je sad lakše nakon što su vas onako isprepadali.

Sad puno odmaraj i bit će sve ok.

simba
24.12.2010., 12:49

više ne znam jel ovo radim frku nepotrebno, prvo mi je bilo bed što će u punom terminu biti u vrh glave 3 kile, a sad još s velikom mogućnošću da ne dočekamo puni termin rodim bebu od 2300-2500 mi je još veća frka

nemoj se zamarati sa tuđim mjerama, to je sve individualno...Pa rađaju se bebe i manje od ovog kaj si ti napisala :)...Ja sam npr. rođena u terminu sa 2800...A vid me sad :P

FIGICA
24.12.2010., 12:50
Moj je cijelo vrijeme zaostajao za 2 tjedna
zadnji put kada mi je radila uzv sa 32+6 je imao 2000 g a prosjek je nekih oko 2200
Ali je točno znam da sam imala tjedan dana kasnije ovulaciju i da je beba zapravo mlađa pa onda to i nije tako loše

katjes
24.12.2010., 12:50
pa je, definitivno je ljepše ne vidjeti trudove na onoj ludoj mašini :D

već sam ih htjela početi uvjeravati da su to grčevi u crijevima jer sam se najela svega što napuhuje :facepalm:

katjes
24.12.2010., 12:53
nemoj se zamarati sa tuđim mjerama, to je sve individualno...Pa rađaju se bebe i manje od ovog kaj si ti napisala :)...Ja sam npr. rođena u terminu sa 2800...A vid me sad :P

:top: niš ti ne fali :cerek:

bogme dobro zboriš, bolje da više ne uspoređujem ...

Moj je cijelo vrijeme zaostajao za 2 tjedna
zadnji put kada mi je radila uzv sa 32+6 je imao 2000 g a prosjek je nekih oko 2200
Ali je točno znam da sam imala tjedan dana kasnije ovulaciju i da je beba zapravo mlađa pa onda to i nije tako loše

ok, definitivno bolje da ne uspoređujem :kava:

FIGICA
24.12.2010., 12:59
Jučer sam bila tako žedna,cijelo vrijeme sam se nalijevala,nikako utažit žeđ,baš ružan osjećaj
Sada ću si skuhat čaj od breze da se dobro izmokrim

katjes
24.12.2010., 13:07
joj, još jedan detalj da podijelim sa vama..nisam spominjala što sam radila dan prije negoli sam dobila trudove - izdajala se :rolleyes: fino dobila izdajalicu na posudbu pa išla isprobati a kako mi iz jedne sise curi kolostrum a iz druge ne, išla sam vidjet što je sa ovom što je presušila..i fino mi bilo, ugodan osjećaj, leptirići u trbuhu :cerek: :lol:

a vjerojatno je to potaklo
i rekao doktor da više ne prtljam po sisama :brukica:
nit masaže ručnikom ni niš..

FIGICA
24.12.2010., 13:13
Ha ha nisi jedina :D
Ja sam sa nekih 20 tj čim sam dobila izdajalicu išla ju isprobat kako vuče i od tada stalno imam kolostruma
A lude babe smo :lol:

libe2404
24.12.2010., 13:24
joj, još jedan detalj da podijelim sa vama..nisam spominjala što sam radila dan prije negoli sam dobila trudove - izdajala se :rolleyes: fino dobila izdajalicu na posudbu pa išla isprobati a kako mi iz jedne sise curi kolostrum a iz druge ne, išla sam vidjet što je sa ovom što je presušila..i fino mi bilo, ugodan osjećaj, leptirići u trbuhu

Ja sam sa nekih 20 tj čim sam dobila izdajalicu išla ju isprobat kako vuče i od tada stalno imam kolostruma

a jeste lude :rofl: :rofl: :rofl:

meni to nije palo napamet :p, samo sam ju planirala prokuhati i pogledati kako funkcionira ali zapravo išta vući no way :eek:

gmiz
24.12.2010., 13:57
Jučer sam bila tako žedna,cijelo vrijeme sam se nalijevala,nikako utažit žeđ,baš ružan osjećaj
Sada ću si skuhat čaj od breze da se dobro izmokrim

di ga kupiš?
ja sva otečena a i stalno pijem :ne zna:

FIGICA
24.12.2010., 14:00
di ga kupiš?
ja sva otečena a i stalno pijem :ne zna:

U biljnoj ljekarni(ja sam sa otoka) ali možeš kupiti u bilo kojoj ljekarni,ako nemaju mogu ti ga lako naručiti

petra_hijena
24.12.2010., 14:02
hej draga!kako ti,maleni?nista te nema kod nas......

Maleni je odlično, papa i spava... Ja nisam baš naj naj, od epiziotomije me sve boli pa uglavnom ležim i spavam... kad stignem spojim se...
Kako vi drage moje?

gmiz
24.12.2010., 14:14
U biljnoj ljekarni(ja sam sa otoka) ali možeš kupiti u bilo kojoj ljekarni,ako nemaju mogu ti ga lako naručiti

hvala :mig:

OOOOOOO
24.12.2010., 16:54

mislim, imalo bi logike..troši kalorije, a ne skladišti ih..al može li se to tak objasniti baš :kava:

ma ne sekiraj se ako i bude beba manja samo nek je oko termina ili tamo 37tj i sve pet:top: meni tako i dr rekla,ustvari i iza 36tj da nema brige.
vidi mm rodjen sa 1200gr ko saka je bio a sad 190cm i sto kila:cerek: brat blizanac isto,nesto malo vise imao i sad isto velik ko on

OOOOOOO
24.12.2010., 16:57
mene strah ocu uopce znat tu izdajalicu koristit:ne zna: bas ju cekam danas,sutra da mi stigne iz njemacke,jedva cekam da vidim kakva je

Maleni je odlično, papa i spava... Ja nisam baš naj naj, od epiziotomije me sve boli pa uglavnom ležim i spavam... kad stignem spojim se...
Kako vi drage moje?
ma glavno da je mali ok,da nana,papa:) a ti se cuvaj,odmaraj dok to ne prodje

FIGICA
24.12.2010., 17:02
mene strah ocu uopce znat tu izdajalicu koristit:ne zna: bas ju cekam danas,sutra da mi stigne iz njemacke,jedva cekam da vidim kakva je

Koju ćeš dobiti?ja imam Medelinu

Pa nema tu neke filozofije,staviš onaj dio na sisu i stišćeš ručkicu :D

Albera
24.12.2010., 17:02

Dobro su ti rekle cure, ne razbijaj glavu oko kilaže.

Gle, kad sam ja bila trudna sa prvim sinom dr. je sumnjala na zastoj u rastu jer mu je AC bio manji od ostalih mjera i cijelo vrijeme mi je govorila da će bit manja beba. Ispostavilo se da nije zastoj u rastu i dr. je procijenila da će se rodit s 3 kile max.
I sjećam se da mi je tada rekla:Svo zlo u tome.
Bitno da sve bude u redu, a težina... Bože moj, ne mogu sve bebe bit mrcine :cerek:

Btw. Rodila na termin (ako sam se rano počela otvarat), mali imao 3 kg, sve pet.

OOOOOOO
24.12.2010., 17:04
Koju ćeš dobiti?ja imam Medelinu

Pa nema tu neke filozofije,staviš onaj dio na sisu i stišćeš ručkicu :D

narucila od TT neku navodno novi model,ustvari frendica sta je trudna narucila mami u njemacku i meni usput tako da cekamo da nam donesu,rekli danas,jos me nije zvala

Albera
24.12.2010., 17:06
joj, još jedan detalj da podijelim sa vama..nisam spominjala što sam radila dan prije negoli sam dobila trudove - izdajala se :rolleyes: fino dobila izdajalicu na posudbu pa išla isprobati a kako mi iz jedne sise curi kolostrum a iz druge ne, išla sam vidjet što je sa ovom što je presušila..i fino mi bilo, ugodan osjećaj, leptirići u trbuhu :cerek: :lol:

:rofl:
Eto ti tajne tvojih trudova :rofl:

ma ne sekiraj se ako i bude beba manja samo nek je oko termina ili tamo 37tj i sve pet:top: meni tako i dr rekla,ustvari i iza 36tj da nema brige.
vidi mm rodjen sa 1200gr ko saka je bio a sad 190cm i sto kila:cerek: brat blizanac isto,nesto malo vise imao i sad isto velik ko on

Eto vidiš katjes, ne brini :)

FIGICA
24.12.2010., 17:11
A koja dosada,cijeli dan sam sama-kod staraca nisam mogla otići jel je mama bolesna,kod svekrve mi se ne ide :D ,ružno je vrijeme pa ne mogu ni u šetnju a mm radi...čak me ni mačak ne šljivi,šmugnuo je van :rofl:

**Anchy**
24.12.2010., 17:33
Kako prestat jest :mama:

FIGICA
24.12.2010., 17:35

A joj
Meni svekar donio pun ogroman tanjur fritula a sama sam doma i dosadno mi :rolleyes:

OOOOOOO
24.12.2010., 17:38
A koja dosada,cijeli dan sam sama-kod staraca nisam mogla otići jel je mama bolesna,kod svekrve mi se ne ide :D ,ružno je vrijeme pa ne mogu ni u šetnju a mm radi...čak me ni mačak ne šljivi,šmugnuo je van :rofl:
a ja isto koda sam solo,mm spava od 4h,do onda bio na netu nakon sta smo rucali,dosao ranije danas sa posla...sad kad se ja skinem sa neta ce opet on i tako....:cerek: rekla sam ja trebat cemo mi sva laptopa nabavit

to se i ja pitam...jela danas samo malo hobotnice na salatu sta je mam radila,i to je sve.sad me glad lovi,pa uzela tamanit kolacice,pojela vec jedno 5,6 lincera,nisam normalna...doci cu ko bova

**Anchy**
24.12.2010., 17:43
A joj
Meni svekar donio pun ogroman tanjur fritula a sama sam doma i dosadno mi :rolleyes:

I meni sveki, vec sam ih skoro sve pojela :facepalm: imam i 7-8 vrsta kolaca, nadam se da cu brzo u rodiliste ili cu eksplodirat uskoro.
Di je tm, nije valjda da radi?

FIGICA
24.12.2010., 17:44
U zadnje vrijeme baš lijepo spavam,cijelu noć i još popodne zakrmim,baš čudno za mene ali neću se žalit :)

FIGICA
24.12.2010., 17:48
I meni sveki, vec sam ih skoro sve pojela :facepalm: imam i 7-8 vrsta kolaca, nadam se da cu brzo u rodiliste ili cu eksplodirat uskoro.
Di je tm, nije valjda da radi?

Radio je do marende,onda je s kolegama išao u restoran,kod njih je to običaj da se ode na bakalar i sada je zaglavio,baš me je nazvao da će još malo ostati,magarac ali dobro-budući da skoro nikad ne izlazi nek mu malo bude...

Ja sam trebala ići kod roditelja ali stara se loše osjeća,valjda ju hvata gripa pa sam radije ostala doma da i ja ne pokupim,baš me strah

OOOOOOO
24.12.2010., 17:53
joj i ja tako spavam ko top,sve bolje,i tako cijelu trudnocu iako su mi na temi nesanica govorili vidjet ces zadnjih mjesec,dva kako neces moci oka sklopit a ja ko top i dalje:rofl:po 10h obavezno spavam svaku noc,uz pisanje ali to ono u polusnu i nastavim hrkat:) to je ono iskoristi sad dok mozes jel poslije,gotovo je..
mm isto trebao danas iza posla na neku zakusku u firmu,bakalar,vinceko itd.. ali nije sav je bolestan jos,kaslje,smrce,uzas....dosao pameti,za cudo:p ali je zato iskoristio proslu subotu do aksno u noc,to ga je i kostalo....

cure kakej mafri lijepo,brzo rodila blago joj se...i ja bi tako:) bar se rijesila

**Anchy**
24.12.2010., 17:55
a ja isto koda sam solo,mm spava od 4h,do onda bio na netu nakon sta smo rucali,dosao ranije danas sa posla...sad kad se ja skinem sa neta ce opet on i tako....:cerek: rekla sam ja trebat cemo mi sva laptopa nabavit

to se i ja pitam...jela danas samo malo hobotnice na salatu sta je mam radila,i to je sve.sad me glad lovi,pa uzela tamanit kolacice,pojela vec jedno 5,6 lincera,nisam normalna...doci cu ko bova

Ja sam uzela sestrin laptop tako da on u miru igra igrice, a ja s vama cakulam :mig:

Mi smo spremali bakalar, svekiji su donili pecene lignje i krompire, kuma tonu kolaca...a ja sam naravno morala sve provat :rolleyes:

FIGICA
24.12.2010., 17:58
Mene uhvati grižnja savjesti,prođe 9 i pol a ja još u krevetu,prasica :D

Evo upravo mi i šogi donjela kolače,ovo je stvarno nehumano :rofl:

Daaaa baš sam malo prije razmišljala,Mafrici je sada prekrasno sa svojom curicom :cerek: roditi za 2 sata,san snova :s

OOOOOOO
24.12.2010., 18:00
Ja sam uzela sestrin laptop tako da on u miru igra igrice, a ja s vama cakulam :mig:

Mi smo spremali bakalar, svekiji su donili pecene lignje i krompire, kuma tonu kolaca...a ja sam naravno morala sve provat :rolleyes:

ti se nemas bar sta bojat za liniju! imas ju za pozeljet:mig:

**Anchy**
24.12.2010., 18:01
Radio je do marende,onda je s kolegama išao u restoran,kod njih je to običaj da se ode na bakalar i sada je zaglavio,baš me je nazvao da će još malo ostati,magarac ali dobro-budući da skoro nikad ne izlazi nek mu malo bude...

Ja sam trebala ići kod roditelja ali stara se loše osjeća,valjda ju hvata gripa pa sam radije ostala doma da i ja ne pokupim,baš me strah

Moj je doma cili dan, ne zna vise sta ce sa sobom, kucu je posredija, mezu pripremija....sad ga samo moram poslat negdi da me ne gnjavi :p

Blago vam se sta mozete spavat, ja ne znam kad sam zadnji put vise od 4-5 sati :(

OOOOOOO
24.12.2010., 18:03
Moj je doma cili dan, ne zna vise sta ce sa sobom, kucu je posredija, mezu pripremija....sad ga samo moram poslat negdi da me ne gnjavi :p

Blago vam se sta mozete spavat, ja ne znam kad sam zadnji put vise od 4-5 sati :(

ja da nemam pesonju i da ne moram ujutro s njim u setnju zaglibila bi do 10-11h sigurno.uzas!

**Anchy**
24.12.2010., 18:05
ja da nemam pesonju i da ne moram ujutro s njim u setnju zaglibila bi do 10-11h sigurno.uzas!

Zasto uzas, ja bi bez problema da mogu :mig:
Kako ti je pesonja??

FIGICA
24.12.2010., 18:06

Nadam se da će i naše bebice biti spavalice :cerek: :mig:

Kojeg psa imate?

OOOOOOO
24.12.2010., 18:09
Zasto uzas, ja bi bez problema da mogu :mig:
Kako ti je pesonja??

pa za sad ok,koliko je to moguce uopce reci....srce je slabo ali bar sad se ne gusi,hropce.a sad kad ce ga opet ulovit:ne zna: strah me uopce vjeruj mi,tako ga je muka slusat kad hropce,pada s nogu.ajme proslo 6h sad si me sjetila moram mu tabletu dat.ali pocele ove vrazje,odvratne petarde sta mi se gade,tako se boji,trese ko siba,srce koda ce mu iskocit,rekla sam ako mi ove blagdane izdrzi bit ce dobro,jadnik mali:( imas ti kakvu zivotinjicu?

OOOOOOO
24.12.2010., 18:14
Nadam se da će i naše bebice biti spavalice :cerek: :mig:

Kojeg psa imate?

i ja se tome nadam pa da cemo i mi bar malo dokle moc zakunjat:)
ja imam pekinezera.

**Anchy**
24.12.2010., 18:16
pa za sad ok,koliko je to moguce uopce reci....srce je slabo ali bar sad se ne gusi,hropce.a sad kad ce ga opet ulovit:ne zna: strah me uopce vjeruj mi,tako ga je muka slusat kad hropce,pada s nogu.ajme proslo 6h sad si me sjetila moram mu tabletu dat.ali pocele ove vrazje,odvratne petarde sta mi se gade,tako se boji,trese ko siba,srce koda ce mu iskocit,rekla sam ako mi ove blagdane izdrzi bit ce dobro,jadnik mali:( imas ti kakvu zivotinjicu?

Imam, retrivera koji ce za 3mj imat 2 god. i puca ga pubertet :rolleyes: :rofl:
Moj ne reagira na petarde :s zalajat ce jedino ako ih neko baci ispred nase kuce ili ako je vatromet.

Drago mi je da je tvoj bolje, nadam se da ga nece u skoroj buducnosti ponovo ulovit i da ce bebac jos dugo uzivat u njemu :grli:

FIGICA
24.12.2010., 18:18
Premedeni je :cerek: :cerek: :cerek:
A što je star ili samo bolestan?

Mi imamo dolje kod sveki škotsku ovčarku,staru 16 god,prošli mjesec je počela padati na lijevu stranu i jedva hodala,mislili smo da je gotova,već se išli raspitati kod vetrinara o eutanaziji,vet rekao da još pokušamo sa kapima b vitamina 10-ak dana i bome ona živnula,sada i trčkara,čudo od psa :)

Dadaika
24.12.2010., 18:21
:w svima
nisam se stigla prije javit.cijelo jutro na pregledu,popodne u shopingu,ciscenje itd.nikako sjest pred komp:(
nisu me ostavili u bolnici,al sam isal kod privatnika radit bris cerviksa na streptokok.danas ginek.koja je bila u ambulanti je zahtjevala da to napravim.jer mi je cerviks jako ostecen i krvarucka,pa da nebi bilo nismo znali ako malac pokupi od mene streptokok. a moja ginek mi to nije napravila kad je trebalo prije 3 tj.sad se nadam da necu rodit prije srijede kad je nalaz gotov.procjenu zdjelice i dal cu ga moc tako velikog rodit radit ce mi u ponedjeljak il mozda tek u radaoni.sve ostalo je ok.samo sto vise trebam bit na lijevom boku da se pravilno okrene licem dole.i sto manje sjedit.idem sad konacno u vodoravan polozaj hehe
sretan i blagoslovljen Bozic svima:cerek::cerek:

**Anchy**
24.12.2010., 18:22
Presladak je :cerek: :cerek:

FIGICA
24.12.2010., 18:26
Anchy predivan je!!! :) iskreno više mi se sviđaju tako veliki psi :mig:

A ja imam macu,mog Figa :cerek:

OOOOOOO
24.12.2010., 18:30
Imam, retrivera koji ce za 3mj imat 2 god. i puca ga pubertet :rolleyes: :rofl:
Moj ne reagira na petarde :s zalajat ce jedino ako ih neko baci ispred nase kuce ili ako je vatromet.

Drago mi je da je tvoj bolje, nadam se da ga nece u skoroj buducnosti ponovo ulovit i da ce bebac jos dugo uzivat u njemu :grli:
i ja se nadam i samo molim boga da mi pozivi i druzi se sa malenim da budu pravi frendovi,jel nema mi lijepse nego kad se dijete odgaja uz zivotinju,puno djece znam i potpuno su drukcija..
Premedeni je :cerek: :cerek: :cerek:
A što je star ili samo bolestan?

Mi imamo dolje kod sveki škotsku ovčarku,staru 16 god,prošli mjesec je počela padati na lijevu stranu i jedva hodala,mislili smo da je gotova,već se išli raspitati kod vetrinara o eutanaziji,vet rekao da još pokušamo sa kapima b vitamina 10-ak dana i bome ona živnula,sada i trčkara,čudo od psa :)
on ima 10 i pol god, nebi mu itko dao jel je zivahan,veseljacina velika,stalno u pokretu ko i gazdarica mu:) ali bubano srceko to me najvise strah kad ce mi ga izdat....umrla bi bez njega,kako se vezes to nije normalno.... nisu to neke god za malu pasminu znaju i po 16,17 sam cula dozivit ali kad je buban...sta ces
ti imas macu jelda?
evo ja izbrisala sliku da nam netko ne zamjeri:)

**Anchy**
24.12.2010., 18:31
Anchy predivan je!!! :) iskreno više mi se sviđaju tako veliki psi :mig:

A ja imam macu,mog Figa :cerek:

I meni i mm, sta se i vidi :mig:

Ime mi je :top:

gmiz
24.12.2010., 18:33
Presladak je :cerek: :cerek: evo i moga, bas danas slikano (izbisat cu sliku kad vidite da se ne bi niko ljutia :ne zna:)

http://i51.tinypic.com/1q3dj6.jpg

ljepotan :cerek:

Cura od Mafri će dobivati poklon za Božić i ročkas samo jedan jedan :rolleyes:

ja sam danas ogromna, obožavam baklalar!!!!muž mi je za božić kupio zmimske crocs,super!!!!crne sa vunicom unutra, a udobne!!!!!

OOOOOOO
24.12.2010., 18:34
I meni i mm, sta se i vidi :mig:

Ime mi je :top:

ja volim sve male i velike,srednje,ma sve zivotinje ovog svijeta,zato mi muz kaze da sam luda:cerek: nedaj bog da vidim neku zivotinju da se muci da je netko maltretira,da je napustena odmah sam u komi,placem ko blesava..
ja sam u stanu pa imam manjeg,al da imam kucu,dvoriste sta bi to bilo,ne smijem ni pomislit...cijeli zoo vrt garantiram,sve lutalice bi pokupila:cerek:

FIGICA
24.12.2010., 18:39
Stvarno nevjerojatno kako čovjek može toliko zavolit životinju,život bez mojeg Figa bi mi bio tako osiromašen
I mm ga obožava,on je naša velika radost :) A sada još kada dođe bebica :cerek:

Došao je mm,idem :w:

OOOOOOO
24.12.2010., 18:44
moj bas nije odusevljen sa psom u stanu,ali bas me briga,prije sam pesonju upoznala nego njega:rofl:
idem i ja polako..muz se probudio,vec skica na laptop.muski,muski!!!!!!!!!!!:p
javim se kasnije.....uzivajte curke!

**Anchy**
24.12.2010., 18:45
ja volim sve male i velike,srednje,ma sve zivotinje ovog svijeta,zato mi muz kaze da sam luda:cerek: nedaj bog da vidim neku zivotinju da se muci da je netko maltretira,da je napustena odmah sam u komi,placem ko blesava..
ja sam u stanu pa imam manjeg,al da imam kucu,dvoriste sta bi to bilo,ne smijem ni pomislit...cijeli zoo vrt garantiram,sve lutalice bi pokupila:cerek:

Mi imamo psa, a svekar 50-ak golubova i do ima pola god i macku, al ju je odnija u vikendicu da mu pravi drustvo kad je tamo :ne zna:
Nas je vanka, upravo spava na balkonu :cerek: mm nije tia ni cut za to da bude u kuci, sta mi je poslje bilo i drago jer i ovako imamo problema s njegovim dlakama, ne zelim ni zamisljat sta bi tek bilo da je s nama :eek:

**Anchy**
24.12.2010., 18:48
Stvarno nevjerojatno kako čovjek može toliko zavolit životinju,život bez mojeg Figa bi mi bio tako osiromašen
I mm ga obožava,on je naša velika radost :) A sada još kada dođe bebica :cerek:

Došao je mm,idem :w:

moj bas nije odusevljen sa psom u stanu,ali bas me briga,prije sam pesonju upoznala nego njega:rofl:
idem i ja polako..muz se probudio,vec skica na laptop.muski,muski!!!!!!!!!!!:p
javim se kasnije.....uzivajte curke!

Idem i ja malo svome pravi drustvo, al sa sigurne udaljenosti, prehladija se :(

ivana0906
24.12.2010., 20:42
Ima li koga?

Da se pohvalim, danas sam mislila da ću roditi! :rofl:
Postila sam (tj.bila samo na voću) i cili dan lunjala po gradu, na kavu pa u posjetu u bolnicu... Dok sam bila tamo (na gin. :D) uhvatili me bolovi, dosta jaki i mali se strašno uzvrpoljio. Čak sam sestrama najavila da ću možda morati do njih u amb.! :D Ali nisam...

MM je došao po mene i napao me da sigurno nisam ništa jela. :confused: Otišli smo do mojih na lignje i sad sam super. Nisam rodila!!!!!!!!!! :rofl::rofl:

OOOOOOO
24.12.2010., 21:45
Ima li koga?

Da se pohvalim, danas sam mislila da ću roditi! :rofl:
Postila sam (tj.bila samo na voću) i cili dan lunjala po gradu, na kavu pa u posjetu u bolnicu... Dok sam bila tamo (na gin. :D) uhvatili me bolovi, dosta jaki i mali se strašno uzvrpoljio. Čak sam sestrama najavila da ću možda morati do njih u amb.! :D Ali nisam...

MM je došao po mene i napao me da sigurno nisam ništa jela. :confused: Otišli smo do mojih na lignje i sad sam super. Nisam rodila!!!!!!!!!! :rofl::rofl:

dobra si..mislila si da ces rodit:lol::rofl:

gmiz
24.12.2010., 22:15
ljudi moji,koliko sam ja danas pojela :)
to nije normalno!!ubija me ovakav post, manje se nažderem za Božić...dobila sam danas sigurno 3 kile...
ali se opravdavam s time jer sam jutros puno šetala...
ivana di ćeš?pomalo!!!čekaj mene :)

ivana0906
24.12.2010., 22:25
Još da znate da sam MM-u negodovala oko toga di baš za praznike jer neću dobiti epiduralnu! :D
a luda... :facepalm:

Što radite? Nekako je pusto na Forumu, niste valjda sve u crkvu išle?

gmiz
24.12.2010., 22:59
Još da znate da sam MM-u negodovala oko toga di baš za praznike jer neću dobiti epiduralnu! :D
a luda... :facepalm:

Što radite? Nekako je pusto na Forumu, niste valjda sve u crkvu išle?

jok :eek:
evo me s mm kod mojih, malo sam legla, prežderala se, a vidim ti postiš :klopa:
čekam ponoć da otvorimo poklone!!!

ivana0906
24.12.2010., 23:03
jok :eek:
evo me s mm kod mojih, malo sam legla, prežderala se, a vidim ti postiš :klopa:
čekam ponoć da otvorimo poklone!!!

postila!!!!!! :D
viš da mi je naškodilo pa sam se najela fritula, liganja i kumpira... :o poklone? Od koga sve?

gmiz
24.12.2010., 23:07
postila!!!!!! :D
viš da mi je naškodilo pa sam se najela fritula, liganja i kumpira... :o poklone? Od koga sve?

pametno:top:

kod mame i tate su mi i brat i žena mu, pa smo svi kupili svakome neku sitnicu!!!
ubili me ti pokloni ove godine, jer čovik više ne zna što bi kome kupija....
sitila sam se poklona za mamu i tatu jutros dok sam šetala okolo.
sir i panceta :cerek:
i još sam lipo umotala u celofan sa mašnicom na vrhu sa zvončićem.
mm kupila piđamu,one meni croxice (doći će dobro za rodilište), mi se danas izdarivali :)

ivana0906
24.12.2010., 23:12
sir i panceta :cerek:
i još sam lipo umotala u celofan sa mašnicom na vrhu sa zvončićem.
mm kupila piđamu,one meni croxice (doći će dobro za rodilište), mi se danas izdarivali :)

dobro uložen novac! sve korisno! :mig:

Mi smo ove godine odustali od poklona... Jedino je tata donirao kuvertu s kunama, a što je svekar spremio javim sutra... :D

**Anchy**
24.12.2010., 23:17
Vecer cure :w

Ivana drago mi je da nisi rodila, bar ne jos :rofl:

Ja jedva cekam ponoc da vidim sta mi je mm kupia :cerek: donila je i sveki nesto :mig:

gmiz
25.12.2010., 00:17
http://www.ss-obrtnicka-pozega.skole.hr/cestitka.jpg

SRETAN BOŽIĆ DRAGE FINALISTICE!!!
Želim nam svima super bebače i lagane porode!!!

**Anchy**
25.12.2010., 00:27
Sretan i blagoslovljen Bozic i sta laksi porod svim finalisticama!!! :mig:

http://i52.tinypic.com/intydg.jpg

Albera
25.12.2010., 10:31
Drage finalistice sretan vam Božić :D

http://dl6.glitter-graphics.net/pub/28/28796xf3z4sbjdh.gif (http://www.glitter-graphics.com)

ivana0906
25.12.2010., 12:07
http://i56.tinypic.com/2mc91t5.jpg

Sretan Božić finalistice!!!! http://www.pic4ever.com/images/oregonian_winesmiley.gif

Želim vam ljubav, mir i i novog člana u obitelji! :cerek:

http://i54.tinypic.com/308folx.jpg

Dadaika
25.12.2010., 14:34
sretan i blagoslovljen Bozic svima :):)

Dadaika
25.12.2010., 14:35
meni je jucer u noci ispo pretpostavljam zadnji veliki komad cepa,bio je prosaran krvnim zilama:):)
leda me ubijaju,trnu mi ruke i noge,a moram lezat stalno na lijevom boku,a nemogu vise.sve me boli.

OOOOOOO
25.12.2010., 14:59
Sretan i blagoslovljen Bozic i vama moje finalistice!!!!!!!!
http://img834.imageshack.us/img834/5524/slikabozic2.jpg (http://img834.imageshack.us/i/slikabozic2.jpg/)

La roux
25.12.2010., 22:35
Drage moje buduće mamice želim vam sretan Božić :cerek::cerek::cerek:

njuškica
26.12.2010., 11:56
Drage moje finalistice sretan vam Božić!!!

Ja sam odradila svoje veliko finale :cerek::cerek::cerek:

20.12. u 2.00 sam rodila svoju prekrasnicu :cerek::cerek::cerek:

Želim i vama svima da što prije ugledate svoje mališane i da vam porod bude uspješan kao moj :):):)

Albera
26.12.2010., 12:00

Ja sam odradila svoje veliko finale :cerek:

20.12. u 2.00 sam rodila svoju prekrasnicu :cerek:

Želim i vama svima da što prije ugledate svoje mališane i da vam porod bude uspješan kao moj :):):)

Čestitam na najljepšem božićnom poklonu!!!!!!!
:jumping: :jumping: :jumping:

Kako ste? Kako je prošao porod?

**Anchy**
26.12.2010., 12:07
Jutro cure :w

Njuskice cestitam na malenoj http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif

optimistična+
26.12.2010., 12:24
Bok cure!

Evo da vam se i ja pridružim, u 35 tjednu sam!

Svma želim sretan Božić!

ivana0906
26.12.2010., 12:37
20.12. u 2.00 sam rodila svoju prekrasnicu :cerek:
Želim i vama svima da što prije ugledate svoje mališane i da vam porod bude uspješan kao moj
Čestitam! :tulum:

Drage moje buduće mamice želim vam sretan Božić :cerek:
Sretan Božić! :cerek:

Jutro cure :w

Bok cure!

Svma želim sretan Božić!
Dobrodošla!
http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif

**Anchy**
26.12.2010., 13:04
Bok cure!

Svma želim sretan Božić!

Dobrodosla :cerek: :cerek:

optimistična+
26.12.2010., 14:09
Hvala, hvala:cerek::cerek:

Dadaika
26.12.2010., 16:54

Želim i vama svima da što prije ugledate svoje mališane i da vam porod bude uspješan kao moj

Čestitamo :jumping::cerek::cerek::cerek:

Dadaika
26.12.2010., 16:56
sad smo Boza i ja na redu :):)
cini se da nasi decki cekaju 1.01.:cerek::cerek::cerek:

simba
26.12.2010., 17:00
Hej žemskice, jako je pusto tu danas :)

Imam pitanjce...da li mislite poklanjat doktorima/sestrama što god. Da li imate dogovor sa doktorom da će vam doći na porod i kako se u tom slučaju zahvaliti...kako to ide?! :ne zna::confused:

njuškica
26.12.2010., 17:20
Hvala vam svima na čestitkama :)

Porod je prošao dobro, iznenađujuće brzo kako sam i pretpostavila, u 00:10 mi pukao vodenjak, a u 2:00 rodila ::D

Nije bilo nikakvih intervencija, ništa brijanje, klistir ni drip :s

Nisam pukla niti sam rezana :s

Jedini minus je što je rodilište bilo prekrcano pa su me dugo nakon poroda zadržali u rađaoni, a kasnije smjestili na patologiju trudnoće, a ne na babinjače.
Ipak, bila sam uporna i zahtijevala da me odvedu do bebe da je nahranim, a nekolio sati kasnije bila je u sobi sa mnom.

Postat ću priču kad stignem.

OOOOOOO
26.12.2010., 19:04
njuskica cestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i svaka cast na takvom porodu!!!!!!!!!!!:s sve bi dala da i ja tako prodjem:)

cure meni se cini da cu i ja uskoro se naci u rodilistu kako je krenulo,sve cesce me trbuh boli ko pred stvari,iako jos na kratko brzo prodje,ali me od jutros dolje nesto ko zateze kao da me netko na silu siri,bas neugodno...u utorak idem na pregled mozda mi kaze dr otvoreni ste ajmo u rodiliste,na sve moram biti spremna

Mare1983
26.12.2010., 19:42

20.12. u 2.00 sam rodila svoju prekrasnicu

Draga CESTITAM!!!!!! :jumping::jumping::jumping::jumping::jumping:

Želimirka
26.12.2010., 19:43
Drage buduće i sadašnje mame!

Sretan vam Božić!

Poslala sam jučer post, ali nešto je forum zezao i vidim da nije uopće uspjelo.
Nadam se da ste se lijepo najele i odmorile.
Njuškice, čestitaaam!!!!!!!!!:Pivo:

Je li Mafri na kraju rodila ili...?

Mare1983
26.12.2010., 19:43
Drage moje Sretan vam Bozic s malim zakasnjenjem!!! Nisan imala vremena ni jucer ni danas da vam prije cestitam!!

Mare1983
26.12.2010., 19:44
Drage buduće i sadašnje mame!

Sretan vam Božić!

Poslala sam jučer post, ali nešto je forum zezao i vidim da nije uopće uspjelo.
Nadam se da ste se lijepo najele i odmorile.
Njuškice, čestitaaam!!!!!!!!!:Pivo:

Je li Mafri na kraju rodila ili...?

je, je... Mafri je rodila na badnji dan i vec je danas dosla kuci!!!

Želimirka
26.12.2010., 19:51
:DHej žemskice, jako je pusto tu danas :)

Imam pitanjce...da li mislite poklanjat doktorima/sestrama što god. Da li imate dogovor sa doktorom da će vam doći na porod i kako se u tom slučaju zahvaliti...kako to ide?! :ne zna::confused:

Bokić!

Po pitanju poklona sam poprilično odlučna. Ne mislim nikome ništa poklanjati jer je moj čvrsti stav da oni rade svoj posao za koji su plaćeni i to je njihova dužnost, a ne dobra volja.

Inače, po struci sam profa i mučim se s klincima po čitavu godinu i čak tad ne očekujem nikakvu naknadu u obliku parfema i slično, a kamoli da ja kupujem nekome darove zato što je u dva-tri dana napravio svoju dužnost. To je nešto što i ja, i oni radimo po svojem izboru, za određenu mjesečnu plaću. Nisam ljubazna prema nekome kad mi kupuje darove, nego zato što se tako pristoji i što je to u redu. Ima mnogih koji bi dali ruku da mogu raditi, a drugi imaju moto 'ne možeš me toliko malo platiti, koliko ja mnogu malo raditi'.
Eto...

No, vidjela sam da žene kupuju bombonijere, parfeme i slično glavnim sestrama i pune im guzice (da me oprostite) i to mi je pregrozno. :usama:Zato i jest tako odvratan odnos mnogih sestara i liječnika prema nama ostalima jer su navikli da im se vuku darovi za nešto što je njihova dužnost i posao.

Ali, također, nemam nikakav dogovor s nijednim doktorom da mi dođe na porod. Prepuštena slučaju...:D

Želimirka
26.12.2010., 20:00
je, je... Mafri je rodila na badnji dan i vec je danas dosla kuci!!!

Super, supeeer!!!!!!!!! :cerek:

La roux
26.12.2010., 20:11

Čestitam,pazite se i puno mazite :cerek:

**Anchy**
26.12.2010., 20:32
Vecer cure :w

Sta se radi?

katjes
26.12.2010., 20:36
večer! :w

ja gledam društvenu mrežu, sprašila dragog van, u muško društvo..i gladim se po trbuhu i baš fino. eto :cerek:

kak si ti?

**Anchy**
26.12.2010., 20:39
večer! :w

ja gledam društvenu mrežu, sprašila dragog van, u muško društvo..i gladim se po trbuhu i baš fino. eto :cerek:

kak si ti?

Ovo su nam zabranili u bolnici,navodno trudove izaziva :misli: od nove god. ne skidam ruke s njega :rofl:

Ja sam super, upravao sam pojela veliko pakiranje rafaela i smisljam sta dalje :facepalm:

katjes
26.12.2010., 20:45
Ovo su nam zabranili u bolnici,navodno trudove izaziva :misli: od nove god. ne skidam ruke s njega :rofl:

Ja sam super, upravao sam pojela veliko pakiranje rafaela i smisljam sta dalje :facepalm:

mooolim?? daj, nemoj me... haha onda ja radim sve što trudove izaziva, pa se čudim otkud trudovi na ctgu, a gin me moli da pričekam do 37 og tjedna pa onda nek rađam koliko hoću

ne znam jesi načula da sam se nekidan izdajala, isto mi bilo fiiiino :cerek: dođem na ctg a ono na svake 2 minute trudovi :eek:

a jučer dragog molila za sex, samo malo, ne mora do kraja i nije mi dao :lol:

oho, što je, napadaji jedenja, hehe..za sve što smo do sad bili fit, sad udri.. :top:

FIGICA
26.12.2010., 20:48
Sretan Božić svima!

Čestitke njuškici :jumping:

**Anchy**
26.12.2010., 20:52
mooolim?? daj, nemoj me... haha onda ja radim sve što trudove izaziva, pa se čudim otkud trudovi na ctgu, a gin me moli da pričekam do 37 og tjedna pa onda nek rađam koliko hoću

ne znam jesi načula da sam se nekidan izdajala, isto mi bilo fiiiino :cerek: dođem na ctg a ono na svake 2 minute trudovi :eek:

a jučer dragog molila za sex, samo malo, ne mora do kraja i nije mi dao :lol:

oho, što je, napadaji jedenja, hehe..za sve što smo do sad bili fit, sad udri.. :top:

Tako su nam bili rekli, i ja ostala :eek: to s izdajanjem sam procitala :rofl: jos 5-6 dana i morat cu pokusat, ne ceka mi se se 22.01. :mig:
Sta se sex-a tice mm isto ne da dok dr. ne kaze da mozemo :rolleyes:

Upravo tako, cilu T sam normalno jela, al ova zadnja 3 dana ne mogu stat, dodje mi muka al uporna sam :lol: :falepalm:

katjes
26.12.2010., 21:04
mene šopaju i ja se šopam ako ikako mogu popraviti ovu slabašnu kilažu bebačice .. iskreno, muka mi je od tolike hrane i sve masno i slatko, teško..slano..nisam navikla na to :flop:

ti bi ranije, jel :cerek:
ja ne smijem ranije..ovako nam izgleda baby kutak:
http://img841.imageshack.us/img841/1372/p2512101205.th.jpg (http://img841.imageshack.us/i/p2512101205.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

jojj njuškica je super rodila, pitam se gdje su bili toliko uviđavni :top:

njuško čestitkee

**Anchy**
26.12.2010., 21:23
mene šopaju i ja se šopam ako ikako mogu popraviti ovu slabašnu kilažu bebačice .. iskreno, muka mi je od tolike hrane i sve masno i slatko, teško..slano..nisam navikla na to :flop:

ti bi ranije, jel :cerek:
ja ne smijem ranije..ovako nam izgleda baby kutak:
http://img841.imageshack.us/img841/1372/p2512101205.th.jpg (http://img841.imageshack.us/i/p2512101205.jpg/)

Definitivno ti se ne zuri :mig:
Kod nas je sve spremno :cerek: a melena ima preko 3kg i postaje preteska za moja ledja, bolje joj je da me ne mucu jos dugo :tuctuc:

Koliko ti je teska beba? Meni je jedan dr. reka 2200g, a drugi 10 dana kasnije da je preko 3kg :ne zna:

katjes
26.12.2010., 21:29
Koliko ti je teska beba? Meni je jedan dr. reka 2200g, a drugi 10 dana kasnije da je preko 3kg :ne zna:

mi smo u utorak bili 1900 na jednom uzv (socijalka, slabija mašina) a u srijedu 2050 na drugom (poliklinika vili, haj-tek mašina) ..tak da je to to.. mršavo :tuzni:

**Anchy**
26.12.2010., 21:33
mi smo u utorak bili 1900 na jednom uzv (socijalka, slabija mašina) a u srijedu 2050 na drugom (poliklinika vili, haj-tek mašina) ..tak da je to to.. mršavo :tuzni:

Do termina je to taman idealna tezina :grli:

katjes
26.12.2010., 21:38
paa max 3 kile bi trebala imati do termina.. a otkad su tebi te procjene? mislim, preko 3 .. hm... dosta :ne zna:

ne dođeš u napast da se izdajaš i gladiš po trbuhu da krene to i ranije? :D

**Anchy**
26.12.2010., 22:00
paa max 3 kile bi trebala imati do termina.. a otkad su tebi te procjene? mislim, preko 3 .. hm... dosta :ne zna:

ne dođeš u napast da se izdajaš i gladiš po trbuhu da krene to i ranije? :D

To da je preko 3kg mi je reka moj gin u cetvrtak, a u utorak moram ponovo u bolnicu u njih na pregled i po nalaze pa cu vidit sta ce gore rec. Definitivno ne bi volila preko 3,5kg, tako da se nakon 37+ bacam u akciju :mig:

katjes
26.12.2010., 22:05
dakle, koliko ja znam;

izdajanje i svako nažimanje sisa
sex
penjanje po stubama
skakutanje
masaža trbuha
jedenje datulja
pijenje čaja od lista maline
ricinusovo ulje (u maloj količini)

vode do trudova :mig:

:eek:

ivana0906
26.12.2010., 22:25

Sutra sam 37+, da probam s ovim??? :D
dakle, koliko ja znam;

sex
penjanje po stubama
skakutanje
masaža trbuha
jedenje datulja

**Anchy**
26.12.2010., 22:26
dakle, koliko ja znam;

sex
penjanje po stubama
skakutanje
masaža trbuha
jedenje datulja

Ovo troje prakticiram svakodnevno, caj sam trazila nekidan u ljekarni al nije bilo, moram u utorak ponovo :mig:
Sex i izdajanje krecu sa 37+
10.01. mi je super datum, morat cu malo popricat s malom :rofl:

ivana0906
26.12.2010., 22:28
Ovo troje prakticiram svakodnevno, caj sam trazila nekidan u ljekarni al nije bilo, moram u utorak ponovo :mig:
Sex i izdajanje krecu sa 37+
10.01. mi je super datum, morat cu malo popricat s malom :rofl:

Kako skakućeš? :ne zna::D

A i kakvo izdajanje? Grozim se prčkanja po cicama... bole... :(

**Anchy**
26.12.2010., 22:36

Zabavljam psa kad mu je dosadno :rofl:

Ja ne znam grotim li se, jos nisam provala, mogla bi mm to prepustit :mig:

katjes
26.12.2010., 22:38

kako? mda, da prijavim još jednu aktivnost koja je vjerojatno dovela do trudova- vikend prije-na svadbi skakala, plesala, nemreš (il ja ne znam) plesati na one večeras-je-naša-fešta ritmove osim ako ne skačeš ko manijak :lol:

ivana0906
26.12.2010., 22:42
svakako bi mogla početi sa skalama!!!! :D Kakve su vam bebe? Moj nemiran za poluditi al neka, neka... zlato mamino! :cerek: Na majku! :cerek::rofl:

**Anchy**
26.12.2010., 22:46
svakako bi mogla početi sa skalama!!!! :D Kakve su vam bebe? Moj nemiran za poluditi al neka, neka... zlato mamino! :cerek: Na majku! :cerek::rofl:

Dok se popnem do stana imam ih 40-ak, a bar 3-4 puta dnevno se spustam, hmm...trebalo bi upalit.
Moja ne staje po cile dane, al doslovno, gin. je vec par puta reka da je tako nemirna da jedva ucpije mjere uzet :mig: isto pravo mamino dite :cerek: iako ni tata nije nista bolji :D

ivana0906
26.12.2010., 22:51
Dok se popnem do stana imam ih 40-ak, a bar 3-4 puta dnevno se spustam, hmm...trebalo bi upalit.
Moja ne staje po cile dane, al doslovno, gin. je vec par puta reka da je tako nemirna da jedva ucpije mjere uzet :mig: isto pravo mamino dite :cerek: iako ni tata nije nista bolji :D

ja sam na 3 katu! do sad sam koristila lift al od sad bi mogla skale... samo ko će me popeti! :o Teška sam si!

Danas sam hodala 15 min do diskonta i nazad + stajala na blagajni skoro 10 min, došla doma mrtva umorna... :tuzni:

katjes
26.12.2010., 22:55
pih, nešt ti stepenica..ja od mjesta gdje je kuća imam 411 do vrha brijega i autobusne stanice jedne, a 130 do dna brijega i druge busne stanice. ne kretati se uzbrdo mogu tako da iz grada dođem do gore pa se spustim niz 411 stuba, ili ako idem u grad krenem s donje stanice.

kad poželim roditi samo obrnem smjer kretanja :top:

Želimirka
26.12.2010., 23:11
Bome Katjes, tebi se očito žuri rodit! :cerek: haha! Ni moj muž neće sexić već neko dulje vrijeme, a ja noćas ulazim u 39. tjedan!:(
Jadna, ostalo mi samo da jedem ananas (i datulje) i pijem list maline, jer glađenje po trbuhu, penjanje i sve ostalo što ste navele prakticiram konstantno pa ništa! :rofl:
Dobro, cice ne diram... to nam je patronažna rekla da ne smijemo prčkat po njima da ne izazovemo preuranjeni porod.

OOOOOOO
26.12.2010., 23:14
sta se tice stepenica i hodanja,skakutanja ja bi vec odavno trebala onda dobit trudove... svaki dan idem barem 4,5 puta gire dolje po stepenicama a imam oko 50ak do kata i s tim a trcim za psom kad zuri van:rofl: gore istina sad vec malo teze jel je i on jadan stariji i buban pa ne ide vise ko nekad.
ali kako me danas stislo to zatezanje i sirenje dolje bas sam se prestrasila rekla sam sama sebi e to ti je od neprestanog hodanja,pokreta...

Želimirka
26.12.2010., 23:14

Ovaj moj je maloprije odlučio napravit tulum. Pupak će mi izbit! Jučer je cijeli dan spavao, malo se promeškoljio navečer i to je to. Danas nadoknađuje.:eek:
Mislite da se strije mogu dobiti tjedan dana prije poroda?...:ne zna: Ovaj moj se definitivno trudi da uspije!

ivana0906
26.12.2010., 23:15
ma da vas pitam... sutra sa za ručak tila kuhati neko varivo s dimljenom vratinom. Al tog mesa ima puno... Što da radim? Kako sačuvati? :ne zna: ili kuhati pa zamrzavati... ne znam može li se to? :ne zna:

Želimirka
26.12.2010., 23:16
ali kako me danas stislo to zatezanje i sirenje dolje bas sam se prestrasila rekla sam sama sebi e to ti je od neprestanog hodanja,pokreta...

Ma nije to zato, ziher je zbog božićne trpeze...:mig:
Mene više zateže kad mirujem, nego kad divljam. A baš i nisam mirne prirode...hehehe... Drago mi je da nisam jedina koja do kraja ne odustaje od aktivnog života!:top:

Želimirka
26.12.2010., 23:18
ma da vas pitam... sutra sa za ručak tila kuhati neko varivo s dimljenom vratinom. Al tog mesa ima puno... Što da radim? Kako sačuvati? :ne zna: ili kuhati pa zamrzavati... ne znam može li se to? :ne zna:

Može se zamrzavati bez beda. Ali, čemu? Pa ostavi dio te vratine da se lufta na balkonu, zima je vani. Osim ako ga već nisi umočila u vodu... U tom slučaju, skuhaj veš lonac graha i dio zamrzni mužu da ima kad budeš u rodilištu!:D

katjes
26.12.2010., 23:19
e,da ovi laaagani mestrualni bolovi najčešće navečer i tijekom noći-što bi oni točno trebali značiti? da se brinem ili ne?

napominjem da sam aktivnosti svela na minimum minimuma jer mi se zbilja ne rađa tako malo dijete. nek ipak ono malo poraste i nek se zazida onaj zid pa ćemo onda rađati, a još i tečaj moramo završiti :lol:

uglavnom "menstrualni" bolovi nisu mi od aktivnosti ni forsiranja...

ivana0906
26.12.2010., 23:19
Ovaj moj je maloprije odlučio napravit tulum. Pupak će mi izbit! Jučer je cijeli dan spavao, malo se promeškoljio navečer i to je to. Danas nadoknađuje.:eek:
Mislite da se strije mogu dobiti tjedan dana prije poroda?...:ne zna: Ovaj moj se definitivno trudi da uspije!

i ja se toga plašim! Stanje je sve napetije, momak se deblja a u mom drobu prostora malo ! :rofl::rofl: Koža me svrbi, mažem se 1 dnevno...

ivana0906
26.12.2010., 23:21
Može se zamrzavati bez beda. Ali, čemu? Pa ostavi dio te vratine da se lufta na balkonu, zima je vani. Osim ako ga već nisi umočila u vodu... U tom slučaju, skuhaj veš lonac graha i dio zamrzni mužu da ima kad budeš u rodilištu!:D

Nisam, još je u frižideru vakumirano! Znači mogu kuhati pa zamrznuti, ajde super!!!! Žao mi bacati a previše je za nas dvoje. :mig: THX!

OOOOOOO
26.12.2010., 23:25
Ma nije to zato, ziher je zbog božićne trpeze...:mig:
Mene više zateže kad mirujem, nego kad divljam. A baš i nisam mirne prirode...hehehe... Drago mi je da nisam jedina koja do kraja ne odustaje od aktivnog života!:top:
pa ne znam da li je od toga bas me dolje na uscu kao zateze,sjece cudno...vise bi me gore onda da je od papice.ali bez brige zadnje dane trbuh mi je ko balon nakon zderanja:cerek:

e,da ovi laaagani mestrualni bolovi najčešće navečer i tijekom noći-što bi oni točno trebali značiti? da se brinem ili ne?

napominjem da sam aktivnosti svela na minimum minimuma jer mi se zbilja ne rađa tako malo dijete. nek ipak ono malo poraste i nek se zazida onaj zid pa ćemo onda rađati, a još i tečaj moramo završiti :lol:

uglavnom "menstrualni" bolovi nisu mi od aktivnosti ni forsiranja...
meni se isto zadnje vrijeme pojavljuju najcesce navecer,i po noci sam par puta osjetila i rano jutro kad se vratim iz wc natrag u krevet.ali ne traju za sad dugo.iako svaki put pomislim uh da nisu trudovi krenuli:rolleyes: mislim da su to laznjaci tako mi bar rekla ginek,da se to beba namjesta za van

**Anchy**
26.12.2010., 23:27

Koliko znam mogu se dobit bilo kad, neke cure su ih dobile u rodilistu :(
Moja isto misli da ce kroz pupak izac :rolleyes:

**Anchy**
26.12.2010., 23:29
i ja se toga plašim! Stanje je sve napetije, momak se deblja a u mom drobu prostora malo ! :rofl::rofl: Koža me svrbi, mažem se 1 dnevno...

Ja sam upravo radi ovoga presla na 2 puta dnevno, uzasno me svrbi i zateze.

OOOOOOO
26.12.2010., 23:31
Koliko znam mogu se dobit bilo kad, neke cure su ih dobile u rodilistu :(
Moja isto misli da ce kroz pupak izac :rolleyes:

sta stvarno?tjedan pred kraj:confused: ja nemam niti jednu za sad sve cisto i tako sam happy i mislila to je to a sad sam tuzna:(
meni trbuh cijelu vecer opet tako trne,uzasni osjecaj ne znam sta da radim vise.a mali se baca simo tamo,samo vidim kako mi piđama skace

Želimirka
26.12.2010., 23:32
Eh...jadno žensko. Ubit će me ove moje gljivice. Raščešat ću se sirota, dođe mi da uzmem granu s bora i pročagrljam sve do maternice!!!:mad: Sutra ujutro zovem ginića i ima da mu očitam bukvicu! On meni dao neke probiotske vaginalete... Još mi je gore od tada! Ne spavam noću! Nakon svega što me zadesilo u trudnoći, ne bih se čudila da i ja u bolnici dobijem strije...

Ništa dame, odoh ja u krpe. :hrk:
Uživajte u večeri, pričepite muževe i ušićarite štogod :cerek: i pišemo si sutra!

ivana0906
26.12.2010., 23:33
sta stvarno?tjedan pred kraj:confused: ja nemam niti jednu za sad sve cisto i tako sam happy i mislila to je to a sad sam tuzna:(
meni trbuh cijelu vecer opet tako trne,uzasni osjecaj ne znam sta da radim vise.a mali se baca simo tamo,samo vidim kako mi piđama skace

neke dobiju na porodu kad im dr. pritisne drob... Ni ja ih za sada nemam a oće li tako ostati ko zna... :kava:

OOOOOOO
26.12.2010., 23:34
neke dobiju na porodu kad im dr. pritisne drob... Ni ja ih za sada nemam a oće li tako ostati ko zna... :kava:

ja mu necu dat da mi stisce:lol: bezobraznik:cerek:

**Anchy**
26.12.2010., 23:40

Nazalost da, ja isto za sada nemam nijednu, nadam se da ce tako i ostat :moli:

Jesi pitala dr. za to sta trne, moj jedino bude jakooo cesto tvrd od BH kontrakcija :ne zna:

Zelimirka laku noc :w

OOOOOOO
26.12.2010., 23:45
Nazalost da, ja isto za sada nemam nijednu, nadam se da ce tako i ostat :moli:

Jesi pitala dr. za to sta trne, moj jedino bude jakooo cesto tvrd od BH kontrakcija :ne zna:

Zelimirka laku noc :w

jesam bas prosli put i rekla je ne brinite to je normalno beba si radi mjesta za van to je isto jedan od znaka.ali interesantno meni ti trne samo gore na vrhu odmah ispod sisa nigdje drugdje.a kako je neugdan osjecaj kad se zgrci od kontrakcija jelda?

katjes
26.12.2010., 23:46
odo i ja lakunoć.. sa ovim blesavim bolovima nije mi svejedno, ma neću valjda krenuti rađati, ne, ne, ostani još malo tu. neću se više gladiti po trbuhu, obećavam :mama:

OOOOOOO
26.12.2010., 23:48
i ja idem polako u krpe ispruzit se iako necu sigurno odmah zaspat jel sam popodne zakunjala jedno sat vremena nakon dugo vremena
laku noc svima!

**Anchy**
26.12.2010., 23:49
odo i ja lakunoć.. sa ovim blesavim bolovima nije mi svejedno, ma neću valjda krenuti rađati, ne, ne, ostani još malo tu. neću se više gladiti po trbuhu, obećavam :mama:

i ja idem polako u krpe ispruzit se iako necu sigurno odmah zaspat jel sam popodne zakunjala jedno sat vremena nakon dugo vremena
laku noc svima!

Laku noc :w

OOOOOOO
26.12.2010., 23:51
Laku noc :w

noc!
pa ovo je za poludit bas prije rekla kako me konacno stalo to rezat i zigat dolje nakon cijelog dana kad sad opet pocelo....ja sam u utorak u rodilistu vidjet cete kad me ginek odmah sprasi naokn pregleda.strah me:(

**Anchy**
26.12.2010., 23:53
noc!
pa ovo je za poludit bas prije rekla kako me konacno stalo to rezat i zigat dolje nakon cijelog dana kad sad opet pocelo....ja sam u utorak u rodilistu vidjet cete kad me ginek odmah sprasi naokn pregleda.strah me:(

I ja sam :D al ja bi volila odma u radjaonu, stvarno mi je tezina stomka postala previse za ledja, ne znam je li razlog tome skolioza, moja gradja ili jednostavno mora bit tako, al previse boli :(

OOOOOOO
26.12.2010., 23:56
I ja sam :D al ja bi volila odma u radjaonu, stvarno mi je tezina stomka postala previse za ledja, ne znam je li razlog tome skolioza, moja gradja ili jednostavno mora bit tako, al previse boli :(

ma meni nije tako tesko nosit jedino se predvecer vise umaram,zapuhana sam drugo ok.obut cipele mi je zivi misterij:p nego svi ti simptomi pa me strah da se mali ne pati unutra mozda mu je vrijeme za van:ne zna:
idem se ispruzit mozda mi stane ovo rezanje uzasno.pa pa cure!

**Anchy**
26.12.2010., 23:57
ma meni nije tako tesko nosit jedino se predvecer vise umaram,zapuhana sam drugo ok.obut cipele mi je zivi misterij:p nego svi ti simptomi pa me strah da se mali ne pati unutra mozda mu je vrijeme za van:ne zna:

Nadam se da ce stat uskoro :grli:

Jos jednom laku noc i slatke snove :w

katjes
27.12.2010., 07:45

ja strogo izbjegavam neke izraze i fraze, jedno od njih je rezanje, "tu me reži ako..", jao, ja ću puknuti, pucanje po šavovima, i sl :zubo:
i "boli u p****m****" isto izbjegavam :visi:

btw dobro jutro, finaliskinje.. :kava:

katjes
27.12.2010., 07:57
tu nema ni pasa.. ok, onda ja odo u real life. vaditi krv u petrovu :w

simba
27.12.2010., 08:25

jutrekoooo!...eto mene...zakaj ideš vaditi krvvv... :p

jel zima vaniii

Albera
27.12.2010., 09:34

39 tjedana :trio:

Noćas su me bili ćopili neki trudići... Ipak su bili lažnjaci :rofl:

A vidim vi se sinoć baš raspisale :cerek:

simba
27.12.2010., 09:34
:D

Bokić!

Po pitanju poklona sam poprilično odlučna. Ne mislim nikome ništa poklanjati jer je moj čvrsti stav da oni rade svoj posao za koji su plaćeni i to je njihova dužnost, a ne dobra volja.

hm...ma sve mi je jasno, ali ako mi privatni doktor uleti, van svoje smjene u bolnici, ako ga mogu nazvat u bilo koje doba noći onda vjerovatno to nosi svoje...:ne zna:

Tako su nam bili rekli, i ja ostala :eek: to s izdajanjem sam procitala :rofl: jos 5-6 dana i morat cu pokusat, ne ceka mi se se 22.01. :mig:
Sta se sex-a tice mm isto ne da dok dr. ne kaze da mozemo :rolleyes:

Upravo tako, cilu T sam normalno jela, al ova zadnja 3 dana ne mogu stat, dodje mi muka al uporna sam :lol: :falepalm:
A kam se tebi tak žuriii? Pa tebi je termin tjedan dana iza mene a stalno pišeš kak bi rodila....oladi ženooo ima još vremena. Svaki tjedan trudnoće nosi svoje u razvoju bebe :)

Kaj se sexa tiće,...mi smo koma, neznam ni kaj je to više....sad bi već mogli, ali dragom se ne da.A iskreno nisam ni ja nešto raspoložena i ovak se jedva krećem...Čisto bi htjela probat da vidim kak bi to izgledalo, da se malo smijemo...:lol:

mafri
27.12.2010., 09:46

39 tjedana :trio:

Noćas su me bili ćopili neki trudići... Ipak su bili lažnjaci :rofl:

A vidim vi se sinoć baš raspisale :cerek:

CESTITAM na tjednima!!!:cerek:
Nadam se da ces uskoro!!!!

mafri
27.12.2010., 09:46
jutrooo!!!

Albera
27.12.2010., 09:48
hm...ma sve mi je jasno, ali ako mi privatni doktor uleti, van svoje smjene u bolnici, ako ga mogu nazvat u bilo koje doba noći onda vjerovatno to nosi svoje...:ne zna:

A kam se tebi tak žuriii? Pa tebi je termin tjedan dana iza mene a stalno pišeš kak bi rodila....oladi ženooo ima još vremena. Svaki tjedan trudnoće nosi svoje u razvoju bebe :)

Kaj se sexa tiće,...mi smo koma, neznam ni kaj je to više....sad bi već mogli, ali dragom se ne da.A iskreno nisam ni ja nešto raspoložena i ovak se jedva krećem...Čisto bi htjela probat da vidim kak bi to izgledalo, da se malo smijemo...:lol:

Slažem se... Ne znam zašto svi žele rodit ranije :ne zna:

Sex? A šta je to :misli:
Mm od prije par dana pokazuje volju,ali meni se uopće ne da nit pokušat...

Albera
27.12.2010., 09:53
jutrooo!!!

Jutrooooooooo i tebi :w

Kako ste ti i Lota?

simba
27.12.2010., 09:58
jutrooo!!!

kak ste brzo backkk:top: kako ide :)

mafri
27.12.2010., 10:03
Dobro smo...Pa pustili nas ranije iz bolnice jer ja sam super,imam samo dva sava,a i bebica je super.....
Mogu sjedit mogu hodat,malo me zateze dole od sava al kako je sa prvi bilo ovo je pjesma....stomak mi skoro pa se vratio na staro...
Bebica je super!Samo spava i jede i nije naporna,neplace bezveze...Svaka tri sata se budi pojede i spava...imala je nocas malo grcica al onda je zaspala oko 3 sata i ustale smo u 8 sati jutros :zubo:

FIGICA
27.12.2010., 10:08
:w: Pozdrav!

Napokon lijep dan,odmah sam otišla u šetnjicu i super se osjećam :) Ovih 3 dana je kod nas non-stop padala kiša :rolleyes:

mafri bebica papa samo sisu?

Albera
27.12.2010., 10:11
Dobro smo...Pa pustili nas ranije iz bolnice jer ja sam super,imam samo dva sava,a i bebica je super.....
Mogu sjedit mogu hodat,malo me zateze dole od sava al kako je sa prvi bilo ovo je pjesma....stomak mi skoro pa se vratio na staro...
Bebica je super!Samo spava i jede i nije naporna,neplace bezveze...Svaka tri sata se budi pojede i spava...imala je nocas malo grcica al onda je zaspala oko 3 sata i ustale smo u 8 sati jutros :zubo:

Super :cerek:

Super i šta je bebica dobra i šta se ti tako dobro oporavljaš :cerek:

Dadaika
27.12.2010., 10:51

vi dosle doma:)super:):cerek::cerek::cerek:
jos jednom cestitam:cerek:

Dadaika
27.12.2010., 10:56
moj mali je bio cijeli vikend jako aktivan stalno se mrdal,rastezal.a danas je miran,par puta se javio i nista dalje.umorio se za vikend:) a mozda je ovo zatisje pred porod hehe
jos 3 dana:):)
i mene danas nista ne boli,jucer sam navecer imala par trudova,svakih 20 minuta trajalo po pola minute,i nakon 2 sata prestalo.i onda sam zaspala.vec me izluduje to.

FIGICA
27.12.2010., 11:01
Dadaika u zadnje vrijeme sve expresni porodi kod forumašica :cerek: tako ćeš i ti :top:

Ja još imam točno 1 mj do termina :)

**Anchy**
27.12.2010., 11:03

Jutro svima :w

Meni se uvik zuri :mig:
Znam da ima vrimena al jedva cekam da malena dodje :cerek: a i ima vec preko 3kg, necu da dodje do 4 :eek: :eek:
Vec sam i datum odabrala, 11.01.2011. bi bilo savrseno :rofl: :facepalm:

Dadaika
27.12.2010., 11:15
Dadaika u zadnje vrijeme sve expresni porodi kod forumašica :cerek: tako ćeš i ti :top:

joj da bar,pozlatile ti se rijeci:cerek::cerek::cerek:
al trebat ce rodit mrvicu od 4200gr a sad vec i vise:cerek:

FIGICA
27.12.2010., 11:20
joj da bar,pozlatile ti se rijeci:cerek::cerek::cerek:
al trebat ce rodit mrvicu od 4200gr a sad vec i vise:cerek:

Ja sam imala 4200 a brat koji je god.dana stariji 4100 i kaže stara da su bili lagani porodi :mig: Vodenjak odmah puknuo,valjda je dolje veći pritisak pa su i trudovi i otvaranje učinkovitiji

ivana0906
27.12.2010., 11:25
Jutro svima :w

Meni se uvik zuri :mig:
Znam da ima vrimena al jedva cekam da malena dodje :cerek: a i ima vec preko 3kg, necu da dodje do 4 :eek: :eek:
Vec sam i datum odabrala, 11.01.2011. bi bilo savrseno :rofl: :facepalm:

i ja uvik žurim! :rofl: Meni je idealno sve od 10.01 pa do termina! Ne želim preniti!:o

BTW mi smo danas na 37+ !!!!!!! :trio:

Dadaika
27.12.2010., 11:28
Ja sam imala 4200 a brat koji je god.dana stariji 4100 i kaže stara da su bili lagani porodi :mig: Vodenjak odmah puknuo,valjda je dolje veći pritisak pa su i trudovi i otvaranje učinkovitiji

mene vec mjesec dana zajebavaju laznjaci,a otvorena sam 2 tjedna 2-3 cm.krenut ce ovaj tjedan hehe
mozda moj mali ceka 1.01.2011:cerek::cerek::cerek:

FIGICA
27.12.2010., 11:33
mene vec mjesec dana zajebavaju laznjaci,a otvorena sam 2 tjedna 2-3 cm.krenut ce ovaj tjedan hehe
mozda moj mali ceka 1.01.2011:cerek::cerek::cerek:

A gdje ćeš roditi,u zg? neka bude 1.1 pa će ti doći predsjednik i Jaca čestitati i biti ćete na tv-u :rofl:

**Anchy**
27.12.2010., 11:35
i ja uvik žurim! :rofl: Meni je idealno sve od 10.01 pa do termina! Ne želim preniti!:o

BTW mi smo danas na 37+ !!!!!!! :trio:

Cestitam http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif

E tako bi i ja od 10.01., to je skoro 39tj. sta smatram skroz ok, vidit cemo slaze li se mala :mig:

FIGICA
27.12.2010., 11:39
Ja bi nakon 20.1 da bude vodenjak kao i njegova mamica :) ako se već može birati :D

**Anchy**
27.12.2010., 11:45
Ja bi nakon 20.1 da bude vodenjak kao i njegova mamica :) ako se već može birati :D

Naravno da moze :rofl: :rofl:
Mi vec pregovaramo :lol:

Želimirka
27.12.2010., 11:48
Pozdrav komadi!:W

Jutros ušla u 39. tjedan, s punih 90 kg žive vage i gljivicama! :lux:
Sad sam prava sexy mama! hehe! Odmah sam otišla giniću proslavit sretne trenutke i kumiti za neke funkcionalnije vaginalete. Dobila tri raketice nekog antimikotika... :s

Vidim ja, vi već imate i datume za porod...? Pazite da ne biste bile nervozne ako vam termin prođe. Iskreno, ja nemam želja osim da me ne režu jer se bojim tog zarastanja ko' samog vraga (imam problem sa zarastanjem kože). :eek:

Beban je aktivan jučer i danas. Ne znam koji mu je vrag, bio je ful miran par dana. Sad mi je škemba nahero, nagne se s jedne strane na drugu. Uglavnom, noge su mu još uvijek nisko dole, negdje s desne strane donjih rebara. Ima mjesta macan pa se proteže. Neka, neće još dugo,hehe! Kad izađe van bit će ko' riba na suhom! Moći će samo onako kako ga mama namjesti! :D

Vani je kraaasan dan i Mafri nadam se da uživaš sa svojom malom mazom u kućnom ambijentu!

Želimirka
27.12.2010., 11:51

Draga Dadaika, ja bih stvarno da se Figičine riječi pozlate! hehe... Nas dvije smo ionako tu negdje po terminu. Možda budemo tiskale zajedno za Kosoricu!

Priprema, pozor...!:cheer:

Želimirka
27.12.2010., 11:53

Katjes bogati, ti kasno liježeš i rano raniš???! Svaka čast...

Albera
27.12.2010., 11:59
moj mali je bio cijeli vikend jako aktivan stalno se mrdal,rastezal.a danas je miran,par puta se javio i nista dalje.umorio se za vikend:) a mozda je ovo zatisje pred porod hehe
jos 3 dana:):)
i mene danas nista ne boli,jucer sam navecer imala par trudova,svakih 20 minuta trajalo po pola minute,i nakon 2 sata prestalo.i onda sam zaspala.vec me izluduje to.

Moglo bi biti :mig:

Moj je još uvijek jako aktivan, znači ništa još :rofl:

OOOOOOO
27.12.2010., 12:01
dan cure!
vidim raspisale se vi jutros....neka,neka:cerek:
ja sad stala prckat po kuci,konacno lijepi dan pa iskoristila da povijesam robu po balkonima...samo ko ce peglat,uh!:p moja mama je za to zaduzena...:)
konacno za sad stalo ono rezanje dolje,vec sams e sinoc vidjela u rodilistu,ali kako sam legla zaspala jutros sve pet:) zaobislo me...sad do kad,ko zna:ne zna:
mafri svaka cast na brzom oporavku i sta si vec tu s nama:s

katjes
27.12.2010., 12:11
Katjes bogati, ti kasno liježeš i rano raniš???! Svaka čast...

ma to sam se ovih dana nakrmila ko krme pa mi se ne spava već u 22 nego bitno kasnije..a jutros sam imala obveze u obliku izlijevanja krvi za test senzibilizacije za koju nikako da shvatim što je to.. :ne zna:

fasinain
27.12.2010., 12:29
Prvo Sritan Bozic svima :cerek:

nije me bilo par dana pa van nisan stigla cestitati :)

ma to sam se ovih dana nakrmila ko krme pa mi se ne spava već u 22 nego bitno kasnije..a jutros sam imala obveze u obliku izlijevanja krvi za test senzibilizacije za koju nikako da shvatim što je to.. :ne zna:

to i mene muci :misli:
ali su mi to radili kad san bila u bolnici, pa mi je rekla gin da to ne triban ponavljati (u trudnickoj mi je pisalo da se radi u 34. tjednu). nemam pojma ni di su ti nalazi ni za sta je tribalo, glavno da je gin rekla da je sve ok :) :p