PDA

View Full Version : 35+ bliži se termin...finalistice odbrojavanje je počelo! #2

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

balsa20
22.01.2011., 16:37
figica drzi se sretno sutra :))

FIGICA
22.01.2011., 16:38
figice, sretno!!! čep ti može ispasti dva tjedna prije ili na dan kada krene porod tako da nemoj obraćati pažnju na njega ;)

Hvala :) Imaš pravo :top:

mama rena
22.01.2011., 16:40
anella hvala :) i ja se nadam da će što prije krenuti,nestrpljiva mama :D
Zasada malo boli ko kod menge,i svako malo idem provjeravati jel možda ispao čep ali neće majku mu :mad:

Iste se stvari i meni događaju ali nikako da odčepi...mi imamo termin u dan ako se ne varam,u svakom slučaju sretno.
Nisam u potpunosti povatala sve konce,ostaješ li u bolnici do poroda ili:confused:

FIGICA
22.01.2011., 16:55
Iste se stvari i meni događaju ali nikako da odčepi...mi imamo termin u dan ako se ne varam,u svakom slučaju sretno.
Nisam u potpunosti povatala sve konce,ostaješ li u bolnici do poroda ili:confused:

Ja ti idem u Rijeku..e sada ne znam dal će me zadržati ili poslati doma,najsretnija bi bila kada bi sutra-prekosutra rodila i riješila se :D

Hvala draga,i je želim tebi sve najbolje :kiss:

mama rena
22.01.2011., 18:00
Ja ti idem u Rijeku..e sada ne znam dal će me zadržati ili poslati doma,najsretnija bi bila kada bi sutra-prekosutra rodila i riješila se :D

Hvala draga,i je želim tebi sve najbolje :kiss:

Hvala!:mig: Ja već šizim na debelo,trebala bi i ja u ponedjeljak u bolnicu ali mi se neda upravo zato što mi se čini dugo 5 dana bit u kavezu,a navikla na zrak(idem u Split)a svi znamo da je to rodilište ala kavez,odnosno zlatna krletka....svega ima ali zraka jok:o
E pa ja sad molim Boga isto ko i ti da me ćopi do ponedjeljka pa da sam mirna:D

tini
22.01.2011., 19:24
:Danella hvala :) i ja se nadam da će što prije krenuti,nestrpljiva mama :D
Zasada malo boli ko kod menge,i svako malo idem provjeravati jel možda ispao čep ali neće majku mu :mad:

ej curkeee! Figice tebi je sutra punih 40 tj. jel, isto ko i meni. ja nemam nikakvih promjena, onaj čep ispao još prije 4-5 dana i od tad ništa, tu i tam zaboli ko za mengu i to je to. Jedino me danas napao nekakav svrab. Cijelo tijelo me svrbi, prvo jutros počeli dlanovi i stopala pa prestalo, a sad vrat i i trbuh. mm veli da su živci:ne zna: jel se nekoj od vas to dogodilo?
a inače curke jeste uzbuđene, mene malo počelo iritirat sto me bar dvoje ljudi dnevno zove i pita jesam li rodila. rekla sam svima kad rodim javit ću, kaj me dave. ugl. to mi još više stvara neki pritisak.

mama rena
22.01.2011., 20:18
:D

ej curkeee! Figice tebi je sutra punih 40 tj. jel, isto ko i meni. ja nemam nikakvih promjena, onaj čep ispao još prije 4-5 dana i od tad ništa, tu i tam zaboli ko za mengu i to je to. Jedino me danas napao nekakav svrab. Cijelo tijelo me svrbi, prvo jutros počeli dlanovi i stopala pa prestalo, a sad vrat i i trbuh. mm veli da su živci:ne zna: jel se nekoj od vas to dogodilo?
a inače curke jeste uzbuđene, mene malo počelo iritirat sto me bar dvoje ljudi dnevno zove i pita jesam li rodila. rekla sam svima kad rodim javit ću, kaj me dave. ugl. to mi još više stvara neki pritisak.

E pa ti su mi najdraži:mad:tipa o pa ti si još u komadu:eek:ma nosite se u tripizdinu nebi da sam slonica pa da nosim dvi godine:ne zna:

simba
22.01.2011., 20:34
eto i mene još u komadu..hehehe...nemreš vjerovat...ali ono..baš ništa se ne događa, ni čep ni ništa:p

**Anchy**
22.01.2011., 20:47
Pozz cure :w

Meni danas treba bit termin :mig:
Da vidim zeli li tko "moj" dan :rofl:

mama rena
22.01.2011., 20:55
Evo kod nas pada snjeg:eek:sad se nadam da me ipak neće večeras ćopit jer neznam kako bi se do splita dokotrljali.Ili ću bit jedna od onih koja će na hitnoj rodit:lol:

katjes
22.01.2011., 21:17
olaaa terminušee i ove koje su prešle termin..i ova koja je to obavila prije :w

ni kod mene niš :ne zna:

najradije bi rodila do utorka jer mi se taaako ne da u utorak na pregled :flop:

mama rena
22.01.2011., 21:19

Držim fige:mig:

katjes
22.01.2011., 21:25
rena, kad je tvoj termin? veliš isto kad figici..a i meni je čini mi se ko i njoj.. ili fasinain? e jel tko zna šo je s njom???? uglavnom, danas mi je 39+6, sutra punih 40, al u trudničkoj knjižici iliti službeno-piše 25.1.

simbica, koliko si ti dana prenijela? što vele..o čem ovisi indukcija, isključivo o stanju plodne vode/bebe ili će po propisu to napraviti nakon određenog broja prenesenih dana??

tiki81
22.01.2011., 21:29

i ja ti držim fige sad si me podsjetila na moju prošlu trudnoću...

trebala sam ići na pregled u ponedjeljak ujutro al su me u 2 u noći ulovili trudovi tako da sam u 5h već bila u rodilištu:cerek:

katjes
22.01.2011., 21:31
i ja ti držim fige sad si me podsjetila na moju prošlu trudnoću...

trebala sam ići na pregled u ponedjeljak ujutro al su me u 2 u noći ulovili trudovi tako da sam u 5h već bila u rodilištu:cerek:

jupiiii :jumping:

FIGICA
22.01.2011., 21:34
I meni je sutra punih 40,makar bi trebalo zapravo biti 39 jel sam sigurna da sam imala tjedan dana kasnije ovulaciju...

Sve sam sredila,spakirala,sada se mogu malo opustiti...

katjes
22.01.2011., 21:36
I meni je sutra punih 40,makar bi trebalo zapravo biti 39 jel sam sigurna da sam imala tjedan dana kasnije ovulaciju...

Sve sam sredila,spakirala,sada se mogu malo opustiti...

opustiti? jesi ti normalna :zubo:
a nemaš pojma ni hoće li te zadržati ili pustiti? svaka čast ako možeš biti opuštena :s :D

FIGICA
22.01.2011., 21:40
opustiti? jesi ti normalna :zubo:
a nemaš pojma ni hoće li te zadržati ili pustiti? svaka čast ako možeš biti opuštena :s :D

Tako sam sada umorna,noć prije sam loše spavala a danas mi je bio naporan dan
Sutra će me uhvatit panika

katjes
22.01.2011., 21:44
meni je koma kad nemrem planirati..helou, pa puno toga mi ovisi, jbg..
evo danas se dragi nije stigao ošišati, nismo našli frizerski koji radi iza 15h u subotu..i sad, najradije ne bi sutra da me uhvati, pa on onako neošišan (a cijeli tjedan obećava da hoće)

il npr kupim meso,..i sori, bitno mi je da znam oću s mesom u led ili frižider :zubo: :rofl:

pa nije to tek tako..mora sve biti spremno. e. :kava:

FIGICA
22.01.2011., 21:51
A znam
Bilo bi super kada bi sve rađale na termin,znaš točan datum i rodiš :D

Meni je ipak drugačije,rodilište mi je daleko i moram ići na termin,spremila sam se za sutra pa što bude

tiki81
22.01.2011., 21:51
evo danas se dragi nije stigao ošišati, nismo našli frizerski koji radi iza 15h u subotu..i sad, najradije ne bi sutra da me uhvati, pa on onako neošišan (a cijeli tjedan obećava da hoće)

il npr kupim meso,..i sori, bitno mi je da znam oću s mesom u led ili frižider :zubo: :rofl:

e takva sam i ja mora sve biti sređeno prije nego odem....

znam da će sve srediti kad ja odem u bolnicu al opet n da mi mira kad bi bar znala kad ću roditi to bi bilo super....

mama rena
22.01.2011., 21:56
rena, kad je tvoj termin? veliš isto kad figici..a i meni je čini mi se ko i njoj.. ili fasinain? e jel tko zna šo je s njom???? uglavnom, danas mi je 39+6, sutra punih 40, al u trudničkoj knjižici iliti službeno-piše 25.1.

simbica, koliko si ti dana prenijela? što vele..o čem ovisi indukcija, isključivo o stanju plodne vode/bebe ili će po propisu to napraviti nakon određenog broja prenesenih dana??

Meni je termin 28.01 a figici 27.01 predpostavljam da je fasinain kad i tvoj....ma sve je to tu:top:

FIGICA
22.01.2011., 22:00
Meni je termin 28.01 a figici 27.01 predpostavljam da je fasinain kad i tvoj....ma sve je to tu:top:

Meni je zapravo službeno sutra ali ja sam si odredila taj 27 jel mi je tada rođendan :D :rofl:

mama rena
22.01.2011., 22:02

:lol::lol::lol:Ma čime se ti zamaraš,kad te strpaju u boks bit će ti svejedno da ti muž ima pletenice do guze i da te cili telac čeka u frizu.............vjeruj:lol::lol::lol:

katjes
22.01.2011., 22:04
:lol:

šalim se :lol:

anella
22.01.2011., 22:05
Meni je zapravo službeno sutra ali ja sam si odredila taj 27 jel mi je tada rođendan :D :rofl:

lijepo ti to sebi :D:D

mama rena
22.01.2011., 22:05

E pa dabogda sutra rodila:mig:
Meni se čini da ću ja izdržat do termina (valjda zbog zadnjeg poroda koji je bio točno na termin) a tako bi se rado ispuhalaaaaaaaaaaaaaaa:p

FIGICA
22.01.2011., 22:07
Idem leći na kauč uz tv...
Imam brojeve moba od Dree zg i ellyon pa ću im se javiti

Sretno svima :grli: :kiss:

tiki81
22.01.2011., 22:07
E pa dabogda sutra rodila:mig:
Meni se čini da ću ja izdržat do termina (valjda zbog zadnjeg poroda koji je bio točno na termin) a tako bi se rado ispuhalaaaaaaaaaaaaaaa:p

joj i ja već mi dosta a mogu misliti kako je tebi...

anella
22.01.2011., 22:08

:lol::lol: ja sam baš danas govorila mm da mora u krevet lijegati obrijan i saki dan uredne frizure (ja ga svako malo doma ošišam) jer ako krene noću :lol::lol:

a ovo za meseko nebi komentirala , ipak je klopa - klopa :D

mama rena
22.01.2011., 22:08
:lol:

šalim se :lol:

I ti dabogda sutra rodila i bilo sve u redu:grli::grli::grli:

anella
22.01.2011., 22:09

ajde ajde... nadam se da će ti u pon u bolnici taman lijepo krenuti :kiss:

tiki81
22.01.2011., 22:10

odmori se možda ti je ovo zadnja večer:cerek::cerek::cerek:

anella
22.01.2011., 22:12
odmori se možda ti je ovo zadnja večer:cerek::cerek::cerek:

zvuči koda joj prijetiš :lol::lol:

katjes
s niš, lungić je u frižideru, sutra ga spremam, makar mi puko vodenjak za štednjakom :kava:

fala, rena :grli:

dabogda sve sutra, eto. pa kom pravo kom krivo. figici paše :top:

anella
s niš, lungić je u frižideru, sutra ga spremam, makar mi puko vodenjak za štednjakom :kava:

:rofl::rofl:

Lili07
22.01.2011., 22:14
E pa ti su mi najdraži:mad:tipa o pa ti si još u komadu:eek:ma nosite se u tripizdinu nebi da sam slonica pa da nosim dvi godine:ne zna:

evo mene, prvi ulet na ovaj topic ali nisam mogla odoljeti na ovo :)
tak su i mene prvi put stalno zvali, a ja prenijela 4 dana i pozivi učestali...
pitanja tipa kaj si još u komadu , kaj je mlada dana lijena (nosila sam curicu), kaj čekate, jel sve u redu (ko da nitko prije mene nije prenio) i sl., pa onda veselje u glasu kad bi odgovorila da izgledam ko slonica... su me izluđivala pa sam lijepo isključila zvuk na svim telefonima i javljala se samo kad sam ja htjela i kome sam htjela :kava:
sad sam točno 36 tjedana i nitko me ne davi. drugo dijete očito nije atraktivno kao prvo..
sretno svima

tiki81
22.01.2011., 22:15
zvuči koda joj prijetiš :lol::lol:

da i ja sam si malo razmislila da sam dvosmisleno napisala...

evo ovako:

odmori se možda ti je ovo zadnja večer da si sama od sutra se možda grliš sa naljepšim bićem:cerek::cerek::cerek:

jel dobro:rofl:

mama rena
22.01.2011., 22:15
joj i ja već mi dosta a mogu misliti kako je tebi...

osjećam se ko tenk....imam 180cm visine i 110 kila:eek: i znam da će masa vas sada reći da ja i jesam tenk,a ja neću zamjerit samo želim rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit:rospija::azdaja ::bonk::mljacko::gitara::mama::mama::mama::mama:

anella
22.01.2011., 22:16
da i ja sam si malo razmislila da sam dvosmisleno napisala...

evo ovako:

odmori se možda ti je ovo zadnja večer da si sama od sutra se možda grliš sa naljepšim bićem:cerek::cerek::cerek:

jel dobro:rofl:

:top::top: ma ja se samo šalila :lol::lol:

tiki81
22.01.2011., 22:18
ma nisi tu smo ja imam 165cm i 85kg. to ti je isto tj. normalno samo kaj ja ne mogu ništa raditi ti?

kad se sjetim u prvoj sam radila sve do zadnjeg dana a bila veća i naravno rodila teže valjda će biti sad obrnuto:rofl:

mama rena
22.01.2011., 22:18
[QUOTE=katjes;31275044]s niš, lungić je u frižideru, sutra ga spremam, makar mi puko vodenjak za štednjakom :kava:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tiki81
22.01.2011., 22:20
ma i moramo se šaliti ništa drugo nam ne preostaje...

katjes
jojj, ja bi mogla ovako pičiti još dugoo..uopće mi ne smeta trbuh,..jedan od manjih je koje sam viđala po trudničkim ambulantama.. noge poletne, nit malo natekle.. uopće nisam neka trudnjača..nit se ne gegam :ne zna:

mama rena
Moram pi pi (trudnički mjehur)eto me nazad nemojte mi zbrisat :p:cerek:

tiki81
22.01.2011., 22:23
jojj, ja bi mogla ovako pičiti još dugoo..uopće mi ne smeta trbuh,..jedan od manjih je koje sam viđala po trudničkim ambulantama.. noge poletne, nit malo natekle.. uopće nisam neka trudnjača..nit se ne gegam :ne zna:

e pa to je meni čudno ne smeta mi trbuh dobila sam samo 11kg.(u prošloj 16kg.)noge mi isto nisu naotekle niti se gegam alsam troma užasno ne mogu opisati...

dobro možda se preforsiram s malim(ima 16mj.)al mi se ne čini baš:ne zna:

katjes
22.01.2011., 22:28
ja samo 8..s tim da sam u 9ti mj ušla sa 5,5 kila, pa se opako potrudila nadoknaditi, a i beba mi bila mala pa sam se stavila na mirovanje&žderanje :kava:

tiki81
22.01.2011., 22:30
ma ti si manekenka uopće se neću uspoređivati s tobom:rofl:

mama rena
22.01.2011., 22:38
ma nisi tu smo ja imam 165cm i 85kg. to ti je isto tj. normalno samo kaj ja ne mogu ništa raditi ti?

kad se sjetim u prvoj sam radila sve do zadnjeg dana a bila veća i naravno rodila teže valjda će biti sad obrnuto:rofl:

A neznam......na dane mogu sve a na dane ko zombi....neki dan sam poludila jersu mi moja tri hahara(7g.7g.i6g.) sve razbacali pa sam tako razljućena uletila u kupatilo koje su oni prethodno poplavili jer su puštali brodove po umivaoniku:rolleyes:i ispružila se koliko god sam dugačka tako da me još guzica boli:eek::eek: e pa doslovno sam ih mislila podavit...najgore mi je to što se svi oko mene ponašaju ko da imaju tri kućne pomoćnice a ne trudnu debelu okruglicu koja si više ni nokte ne može odrezat a kamoli skupljat za njima:ne zna:

tiki81
22.01.2011., 22:43
uffff znam kako ti je....

sad će i naše vrijeme doći pa ćemo opet biti poletne!

imaš blizance?

katjes
22.01.2011., 22:46
A neznam......na dane mogu sve a na dane ko zombi....neki dan sam poludila jersu mi moja tri hahara(7g.7g.i6g.) sve razbacali pa sam tako razljućena uletila u kupatilo koje su oni prethodno poplavili jer su puštali brodove po umivaoniku:rolleyes:i ispružila se koliko god sam dugačka tako da me još guzica boli:eek::eek: e pa doslovno sam ih mislila podavit...najgore mi je to što se svi oko mene ponašaju ko da imaju tri kućne pomoćnice a ne trudnu debelu okruglicu koja si više ni nokte ne može odrezat a kamoli skupljat za njima:ne zna:

brutala :lol:

fasinain
22.01.2011., 22:50
vec san tila staviti tuzni smajlic, sta niko ne pita za mene, pa san prolistala zadnje stranice :D

evo ja i moje zlato lezimo na krevetu :cerek:

ona i mm spavaju, a ja trazim informacije na netu zasto mala stalno kaka :zubo:

porod je prosa za :top:
od prokidanja vodenjaka do trudova koje san ja osjetila je proslo nekih pola sata :p
a od toga do poroda jos 3h. ta 3h su mi prosla ka 1h jer san bila na dolantinu :cerek:
vjerovatno je do moje gin i babice (:s :s) koje su me nagovorile na njega i davala mi je gin male doze tek tako da mi malo olaksa, i stvarno je bilo sve 5 :top:
iako san prije poroda govorila da nema teorije da uzmen to s***nje drago mi je da san se predomislila. ali ipak, nebi savjevjetovala ako nemate puno povjerenje u doktora koji vas porada :mig:

mama rena
22.01.2011., 22:53
brutala :lol:

Totalna surova istina:kava:,a ako uskoro ne rodim mogli bi čitat u novinama da je pomahnitala trudnica potamanila obitelj

katjes
22.01.2011., 22:53
vec san tila staviti tuzni smajlic, sta niko ne pita za mene, pa san prolistala zadnje stranice

ona i mm spavaju, a ja trazim informacije na netu zasto mala stalno kaka

od prokidanja vodenjaka do trudova koje san ja osjetila je proslo nekih pola sata :p
a od toga do poroda jos 3h. ta 3h su mi prosla ka 1h jer san bila na dolantinu :cerek:
vjerovatno je do moje gin i babice (:s :s) koje su me nagovorile na njega i davala mi je gin male doze tek tako da mi malo olaksa, i stvarno je bilo sve 5 :top:
iako san prije poroda govorila da nema teorije da uzmen to s***nje drago mi je da san se predomislila. ali ipak, nebi savjevjetovala ako nemate puno povjerenje u doktora koji vas porada :mig:

waaaaaauuuu
:cerek: :jumping:
čestitkeee, pa kad si rodila? zašto su ti prokinuli vodenjak uopće???

mama rena
22.01.2011., 22:59
uffff znam kako ti je....

sad će i naše vrijeme doći pa ćemo opet biti poletne!

imaš blizance?

O da i to jakooooooooooooo živahne plus još jednog klipana mlađeg godinu dana a razmaženko ono(to sam sama kriva ali šta ću kad je meeeeeeeeeedeen)to ti je trio "pusti me da vrištim"još kad im se tajo priključi da te Bog sačuva,još kad i ovaj smrdonja odluči pa izađe ja ću na psihijatriju!

katjes
22.01.2011., 23:04
O da i to jakooooooooooooo živahne plus još jednog klipana mlađeg godinu dana a razmaženko ono(to sam sama kriva ali šta ću kad je meeeeeeeeeedeen)to ti je trio "pusti me da vrištim"još kad im se tajo priključi da te Bog sačuva,još kad i ovaj smrdonja odluči pa izađe ja ću na psihijatriju!

5 muških??? :eek::eek:

mama rena
22.01.2011., 23:05
vec san tila staviti tuzni smajlic, sta niko ne pita za mene, pa san prolistala zadnje stranice :D

evo ja i moje zlato lezimo na krevetu

ona i mm spavaju, a ja trazim informacije na netu zasto mala stalno kaka

porod je prosa za
od prokidanja vodenjaka do trudova koje san ja osjetila je proslo nekih pola sata
a od toga do poroda jos 3h. ta 3h su mi prosla ka 1h jer san bila na dolantinu
vjerovatno je do moje gin i babice (:s :s) koje su me nagovorile na njega i davala mi je gin male doze tek tako da mi malo olaksa, i stvarno je bilo sve 5

Daj mi bože bar sličan porod:moli::moli::moli::moli::moli:
Čestitam!
Kako misliš stalno kaka? Kod beba ti je to normalno da dosta kaka,samo je bitno da kakica nije zelenkasta jer to znači da je bebica gladna.:mig:

Lady_X
22.01.2011., 23:08
Čestitam!
Kako misliš stalno kaka? Kod beba ti je to normalno da dosta kaka,samo je bitno da kakica nije zelenkasta jer to znači da je bebica gladna.:mig:

Ma meni je patronažna rekla da je to čista glupost! :ne zna:

mama rena
22.01.2011., 23:09
5 muških??? :eek::eek:

Pa kad moj dragi očito ima samo Y kromosome:lol::lol::lol:

tiki81
22.01.2011., 23:13
svaka čast ja neznam kako ću s njih troje ufff...

samo se sjetim frendice ima isto 4 dečka...

opere na tjedan 56 pari čarapa ufff a di je ostalo....

fasinain
22.01.2011., 23:14
waaaaaauuuu
:cerek: : jumping:
čestitkeee, pa kad si rodila? zašto su ti prokinuli vodenjak uopće???

pisem taman na temi price s poroda... tamo san napisala :mig:

Čestitam!

nemam ja pojma koje su ovo boje... ima svega :zubo:
od zute do crno-zelene.
procitala san na netu da su to vjerovatno ostatci mekonija.
ako ne prestane kroz dan, dva zvati cu pedijatricu :mig:

katjes
22.01.2011., 23:14
odma odi po uputnicu za hospitalizaciju na psihijatriji, onu bez datuma, bez roka trajanja :rofl:

mama rena
22.01.2011., 23:15
Ma meni je patronažna rekla da je to čista glupost! :ne zna:

Zaključak:100 babica kilavije dite,meni moja rekla ono što sam napisala
E sad po mom bi bilo bitno:kava: da beba uredno dobiva na kilaži a sve ostalo je manje važno

katjes
22.01.2011., 23:16
svaka čast ja neznam kako ću s njih troje ufff...

samo se sjetim frendice ima isto 4 dečka...

opere na tjedan 56 pari čarapa ufff a di je ostalo....

oni samo čarape mijenjaju.. :rolleyes:

mama rena
22.01.2011., 23:18
odma odi po uputnicu za hospitalizaciju na psihijatriji, onu bez datuma, bez roka trajanja :rofl:

E da me bar prime:s:s:s:s

tiki81
22.01.2011., 23:25

čestitam od srca!!!!

prekrasna priča!!!

mama rena
22.01.2011., 23:29
pisem taman na temi price s poroda... tamo san napisala :mig:

nemam ja pojma koje su ovo boje... ima svega :zubo:
od zute do crno-zelene.
procitala san na netu da su to vjerovatno ostatci mekonija.
ako ne prestane kroz dan, dva zvati cu pedijatricu :mig:

To ti je najpametnije,priču pročitala,ne samo da je predivna nego je i poučna tnx:mig:

Lady_X
22.01.2011., 23:36
Zaključak:100 babica kilavije dite,meni moja rekla ono što sam napisala
E sad po mom bi bilo bitno:kava: da beba uredno dobiva na kilaži a sve ostalo je manje važno

Ma je da, svako ima svoju teoriju. Jedna od teorija je ako beba malo duže zadržava stolicu ilitiga kakicu oksidira i pozeleni. :ne zna:

mama rena
22.01.2011., 23:40
Odoh se prejesti:klopa::klopa::klopa::klopa::klopa:tipkamo se sutra :W

Laku noć:mig:

simba
23.01.2011., 11:30
katjes...ma ja predpostavljam samo da će me inducirati, nitko nije još ništa konkretno rekao....al tu sam skoro već tjedan dana ..c.c.c...Ajde sad se bar počelo nešto događat, mislim da je krenuo čep, smečkasto i sluzavo je uglavnom, nema kaj drugo bit ..heehehe

sutra će bit 10 dana od termina po mengi..c.c.c.....možda mi daju fore do utorka bar :)

bummby
23.01.2011., 12:28
fasinain, čestitam od srca :cerek::cerek::cerek:

**Anchy**
23.01.2011., 17:21
vec san tila staviti tuzni smajlic, sta niko ne pita za mene, pa san prolistala zadnje stranice

evo ja i moje zlato lezimo na krevetu

od prokidanja vodenjaka do trudova koje san ja osjetila je proslo nekih pola sata
vjerovatno je do moje gin i babice (:s) koje su me nagovorile na njega i davala mi je gin male doze tek tako da mi malo olaksa, i stvarno je bilo sve 5 :top:
iako san prije poroda govorila da nema teorije da uzmen to s***nje drago mi je da san se predomislila. ali ipak, nebi savjevjetovala ako nemate puno povjerenje u doktora koji vas porada

Ej :w

Cestitam mamice :cerek: drago mi je sta je porod prosa tako glatko :grli:
Stalno sam gledala ima li koja nova tema, al ti si prvo ode dosla :mig:

Sta se kakice tice ne brini i moja je tako, sad ima 2tj. i dalje kaka 6-7 puta dnevno, srica da smo nakupovali hrpu pelena :D

drea_zg
23.01.2011., 18:17
Sretno stigla s otoka do Ri, na današnji službeni termin ništa od poroda, kaže: "Ništa od mojeg poroda, otvorena sam samo 1 prst, neće me zadržati u bolnici, ali ćemo ostat u Rijeci, spavat kod muževog kuma..Za dva dana kontrola"

Eto, valjda bude ubrzo krenulo :cerek:
Odo ja gledat tekmu :w nadam se da vam je svima bio ok dan :mig:

ellyon
23.01.2011., 18:53
Sretno stigla s otoka do Ri, na današnji službeni termin ništa od poroda, kaže: "Ništa od mojeg poroda, otvorena sam samo 1 prst, neće me zadržati u bolnici, ali ćemo ostat u Rijeci, spavat kod muževog kuma..Za dva dana kontrola"

Eto, valjda bude ubrzo krenulo :cerek:
Odo ja gledat tekmu :w nadam se da vam je svima bio ok dan :mig:

i naravno shoppingira ko velika po toweru:top:

optimistična+
23.01.2011., 20:36
Bok cure :)

Javljam se dok ovaj moj mali miš pajki tu kraj mene :)

Malo sam nabrzinu otišla u bolnicu jer mi je puko vodenjak,malo sam se mučila,ali sve je ok!

Držim fige da sve bude dobro s vama i bebolinima i da vam porod dobro i što brže prođe:)

mama rena
23.01.2011., 20:52
Bok cure :)

Javljam se dok ovaj moj mali miš pajki tu kraj mene :)

Malo sam nabrzinu otišla u bolnicu jer mi je puko vodenjak,malo sam se mučila,ali sve je ok!

Držim fige da sve bude dobro s vama i bebolinima i da vam porod dobro i što brže prođe:)

Tnx:grli:bebonji šaljem:kiss:

traxxy
23.01.2011., 21:46
Meni i mojim deckima danas punih 35 tjedana..krecemo u sami finale!!

:cerek:

tiki81
23.01.2011., 22:54
dobro došla:cerek:

Orlandica
23.01.2011., 23:26
ovo sam objesila iznad kimbića

http://img840.imageshack.us/i/angelek.jpg/

Prekrašno :cerek:
Mi sa L izmolimo Anđela čuvara svaku večer prije spavanja još otkad je bio u trbuhu :cerek::cerek:

lizianthus
24.01.2011., 08:38
Prekrašno :cerek:
Mi sa L izmolimo Anđela čuvara svaku večer prije spavanja još otkad je bio u trbuhu :cerek::cerek:

i mi isto :cerek:
zato kad sam to i vidjela pala sam u nesvjest od sreće i kupila u roku 3 sekunde

anella
24.01.2011., 09:15
ima koja finalistica :misli:

drea_zg
24.01.2011., 10:11
i mi isto :cerek:
zato kad sam to i vidjela pala sam u nesvjest od sreće i kupila u roku 3 sekunde

jako mi je to lijepo :top:
ja sam to htjela kupiti još na početku trudnoće, ali je bilo preskupo i vidla sam samo u galeriji Likum, baš me zanima di si to našla
na kraju mi je moja firmana kuma (koja izrađuje anđelčeke, al bez teksta) rekla to napravit, samo ja sam joj rekla cijelu molitvu (ne znam di bu joj to stalo)
uglavnom naručeno je već odavno :cerek:

Albera
24.01.2011., 10:11
:w

Fasinain čestitam!!!!!!! :tulum:
Drago mi je da je sve prošlo tako brzo i dobro :cerek:

A simba ti si još tu. Drž se,samo bez nervoze :D

lizianthus
24.01.2011., 10:23
jako mi je to lijepo :top:
ja sam to htjela kupiti još na početku trudnoće, ali je bilo preskupo i vidla sam samo u galeriji Likum, baš me zanima di si to našla
na kraju mi je moja firmana kuma (koja izrađuje anđelčeke, al bez teksta) rekla to napravit, samo ja sam joj rekla cijelu molitvu (ne znam di bu joj to stalo)
uglavnom naručeno je već odavno :cerek:

na božićnom sajmu u Bogovićevoj, 55 kn :mig:

mama rena
24.01.2011., 10:42
Jutro ekipa :w kako ste mi spavale?Ja se više nikako ne mogu namjestit pa se dignem umornija nego sam legla:flop:

anella
24.01.2011., 10:53
Jutro ekipa :w kako ste mi spavale?Ja se više nikako ne mogu namjestit pa se dignem umornija nego sam legla:flop:

:w jutro
:rofl: ista priča :top: osjećam se odmornije nakon peglanja nego nakon spavanja :facepalm:

katjes
24.01.2011., 11:03
olaa :w

evo mene sa novim potpisom..prenijela.

pa se pitam jel može doći do nekih trudića il nečeg konkretnog iako ništa ne upućuje na to da bi porod mogao započet..naime, niti mi se piški, niti kaki, niti bolovi nit niiiišta, spavam ko top, bez pauze za pišanje :ne zna: jel nužna pojava barem nekih od simptoma?

samo me ljudi podsjećaju kad pitaju šta ima :rolleyes:

simba
24.01.2011., 11:25
olaa :w

evo mene sa novim potpisom..prenijela.

pa se pitam jel može doći do nekih trudića il nečeg konkretnog iako ništa ne upućuje na to da bi porod mogao započet..naime, niti mi se piški, niti kaki, niti bolovi nit niiiišta, spavam ko top, bez pauze za pišanje :ne zna: jel nužna pojava barem nekih od simptoma?

samo me ljudi podsjećaju kad pitaju šta ima :rolleyes:

dobrodošla u klub...:rolleyes:...mene neće još inducirat do SLIJEDEĆEG PONEDELJKA....samo mantram da krene...bar je čep otišao. I sad krvarim nakon pregleda:rolleyes:

sad sam se isplakala, samo tako od jada...:(

bummby
24.01.2011., 11:26

Mene je noćas toliko bolio trbuh da sam mislila da ću morat u bolnicu. I dalje me boli, ali puno slabije. Ne znam šta bi to moglo biti :ne zna:

anella
24.01.2011., 11:29
dobrodošla u klub...:rolleyes:...mene neće još inducirat do SLIJEDEĆEG PONEDELJKA....samo mantram da krene...bar je čep otišao. I sad krvarim nakon pregleda:rolleyes:

ma NEĆE vas niti jednu inducirati :azdaja: sad mi svi šaljemo vibrice da vam objema krene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ :kiss: :grli: sad će bebice :cerek::cerek:

bummby
24.01.2011., 11:32

Ma krenut će, vidjet ćeš :grli: Sljedeći ponedeljak ćeš svoju mrvu već držat u naručju :cerek:

mmujic
24.01.2011., 12:37
Evo i mene u finalu :cheer::cheer::cheer:

lizianthus
24.01.2011., 12:41
simba, katjes...držite se :kiss:

anella
24.01.2011., 12:43

:cheer::cheer::cheer: dobrodošla :kiss: :kiss:

Orlandica
24.01.2011., 13:06
na božićnom sajmu u Bogovićevoj, 55 kn :mig:

Ja prošle godine na sajmu kupila jastučić sa slikom a anđela i istm tekstom stoji nam u kindaču :cerek:

Mmujic fnalistica :jumping:

mama rena
24.01.2011., 13:19
simba, katjes...držite se :kiss:

Pridružujem se željama da krene samo od sebe:top:

La roux
24.01.2011., 14:45
:w curke!!!!
Rekoh se ja javiti poslije ctg-a 13.1,kad ono ekspresno ja završi u rodilištu,Luna nam je stigla 13.1,u 21:09,carskim rezom,52 cm dugačka i 4 kg teška...
Stigle smo kući,mazimo se,navikavamo,u biti akcija tek kreće...čim malo sebi dodjem,eto i moje priče o porodu......
Čestitam svim novopečenim mamicama i bebicama koje su se u međuvremenu rodile..:cerek::cerek:

**Anchy**
24.01.2011., 14:48
Rekoh se ja javiti poslije ctg-a 13.1,kad ono ekspresno ja završi u rodilištu,Luna nam je stigla 13.1,u 21:09,carskim rezom,52 cm dugačka i 4 kg teška...
Stigle smo kući,mazimo se,navikavamo,u biti akcija tek kreće...čim malo sebi dodjem,eto i moje priče o porodu......
Čestitam svim novopečenim mamicama i bebicama koje su se u međuvremenu rodile..:cerek::cerek:

Cestitam draga :cerek: :grli:

Cure di nam je Ivana0906??

mmujic
24.01.2011., 14:52

Čestitam :jumping::jumping:

La roux
24.01.2011., 15:00
Hvala na čestitkama:grli:

gmiz
24.01.2011., 15:28
Ivana 0906 je rodila malog pisonju i presretna je, Sve Vas pozdravlja!!!

Rodila je prije 3 dana

:jumping::jumping::jumping::tulum::tulum::tulum::j umping::jumping::jumping:

gmiz
24.01.2011., 15:29

ceeeestitke!!!!!! :cerek::cerek::cerek:

tiki81
24.01.2011., 18:18

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
:tulum::tulum::tulum:

tiki81
24.01.2011., 18:19

čestitam od srca!

Bad Robot
24.01.2011., 19:44

Rodila je prije 3 dana

A ja tražim temu :facepalm::cerek:

:jumping::jumping:
:tulum::tulum::tulum:
:jumping::jumping:

Čestitke!

FIGICA
24.01.2011., 19:46
Hej curke,javljam se iz Rijeke,kod mm kuma smo,evo ponudio mi je da odem malo na net pa da vam se javim :)
La roux,Ivana i fasinain čestitam :jumping:

Ništa kod mene novog osim da mi je ispao onaj sluzavi čep a nije ni čudo kada me je dr.jučer na amnioskopiji dobro raščačkao...sutra opet pregled,baš me zanima dal sam se malo više otvorila...
Javim vam novosti preko dree i ellyon

pusa svima :kiss:

mmujic
24.01.2011., 19:57

Rodila je prije 3 dana

:jumping::jumping::tulum::jumping::jumping:

Čestitam :jumping::jumping::jumping:

drea_zg
24.01.2011., 20:05

Rodila je prije 3 dana

:jumping::jumping::jumping::tulum::tulum::tulum::j umping:

http://smileys.sur-la-toile.com/repository/F%EAtes/pom-pom-girl2.gifhttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/F%EAtes/pom-pom-girl2.gifhttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/F%EAtes/pom-pom-girl2.gif čestitam!!!

tiki81
24.01.2011., 20:08

Rodila je prije 3 dana

:jumping::jumping::jumping::tulum::tulum::tulum::j umping::jumping::jumping:

čestitam od srca!

tini
24.01.2011., 20:35
la roux i ivana i fasanain čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
nadam se da je sve ok s vama i bebicama. a meni cijela trudnoća super i sad kad trebam rodit neka sranja. dobila alergiju na antibiotik i moram sad 4 dana ići na inekcije, pit neke tablete i bit na strogoj dijeti. Danas cijeli dan smijem samo čaj pit i niš ne jesti. Fala bogu niš ne šteti bebi. Termin mi preksutra al se sad nadam da ipak neće do idućeg tjedna iako sam već htjela :(

bummby
24.01.2011., 21:22
La roux i Ivana 0906, čestitam od srca!!!! :jumping: :jumping:

mama rena
24.01.2011., 22:28
La roux i Ivana 0906, čestitam od srca!!!! :jumping: :jumping:

Pridružujem se čestitkama!

mama rena
24.01.2011., 22:31
la roux i ivana i fasanain čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
nadam se da je sve ok s vama i bebicama. a meni cijela trudnoća super i sad kad trebam rodit neka sranja. dobila alergiju na antibiotik i moram sad 4 dana ići na inekcije, pit neke tablete i bit na strogoj dijeti. Danas cijeli dan smijem samo čaj pit i niš ne jesti. Fala bogu niš ne šteti bebi. Termin mi preksutra al se sad nadam da ipak neće do idućeg tjedna iako sam već htjela :(

Ajme tako mi te žao,držim fige da sve bude OK,najbitnije je da bebici ne škodi.
Sretno!

lizianthus
25.01.2011., 09:52
čestitke friškim mamama :cerek:

meni stigao nalaz, nemam BHSB :jumping:

Albera
25.01.2011., 10:08

Rodila je prije 3 dana

Svaki dan ćirkam ima li novosti od vas....:)

Čestitam vam cure!!!!!!!!!!!!:tulum: :tulum: :tulum:

:jumping::jumping::jumping:

mama rena
25.01.2011., 10:08
čestitke friškim mamama :cerek:

meni stigao nalaz, nemam BHSB :jumping:

superičkaaaaaaaaaa:top:

fasinain
25.01.2011., 10:22
Pridružujem se čestitkama!

i ja :cerek:

bummby
25.01.2011., 10:31
lizianthus, super za nalaz :top:

ja sam došla s pregleda. bebač više nije poprečno okrenut, nego je glavicom prema dolje. neću morat na carski :cheer: :cheer:

lizianthus
25.01.2011., 10:33
lizianthus, super za nalaz :top:

ja sam došla s pregleda. bebač više nije poprečno okrenut, nego je glavicom prema dolje. neću morat na carski :cheer: :cheer:

:jumping:
a jesi šta otvorena, skračena, smekšana?

katjes
25.01.2011., 10:42
unakrsno čestitavanje na ovoj temi. svak svakome. i ja svima čestitam,. kako ste samo brze i efikasneeee :s:s:s :cerek: suterminašice moje :D

a mi danas idemo na pregled vidjet ima li kakvog pomaka u obliku centimetara i kontrakcija..

:kava:

bummby
25.01.2011., 11:47
:jumping:
a jesi šta otvorena, skračena, smekšana?

Još ništa.

bummby
25.01.2011., 11:48
katjes, držim fige da bude pomaka i u cm i u kontrakcijama! :)

anella
25.01.2011., 12:00
Ivana čestitam :jumping: pa nisam niti temu vidjela :misli:

Bummby super da se beba narihtala :rofl::rofl: :kiss:

drea_zg
25.01.2011., 13:22
I mi došli s pregleda iz bolnice. Sve super, prohodna za 1 prst, cerviks skraćen i smekšan. Nije bilo potrebno raditi ctg (kaže dr. prerano) i nije me tražio nikakve briseve :ne zna:. Pregled, ctg i uzv za dva tjedna...tek 8.02.

Čestitam svima na dobrim vijestima: bummby i liz (tek sam sad skužila onaj BHSB iz sms-a :bonk:)

P.S. Na Sv.Duhu mi se čini gužvato, ima nas, ima :trio:

lizianthus
25.01.2011., 13:26
I mi došli s pregleda iz bolnice. Sve super, prohodna za 1 prst, cerviks skraćen i smekšan. Nije bilo potrebno raditi ctg (kaže dr. prerano) i nije me tražio nikakve briseve :ne zna:. Pregled, ctg i uzv za dva tjedna...tek 8.02.

Čestitam svima na dobrim vijestima: bummby i liz (tek sam sad skužila onaj BHSB iz sms-a :bonk:)

:rofl:
trudnice :kiss:

ej daj pitaj dragog koji je to link za ono: kid care

anella
25.01.2011., 13:27

tek za dva tjedna i nije ti radio ctg :misli: :misli: :eek::eek::eek: ?? pa jel nije to malo neuobičajeno?!? mi bi sad trebale biti najmanje svaki tjedan na pregledu ili se varam ?

lizianthus
25.01.2011., 13:28
tek za dva tjedna i nije ti radio ctg :misli: :misli: :eek::eek::eek: ?? pa jel nije to malo neuobičajeno?!? mi bi sad trebale biti najmanje svaki tjedan na pregledu ili se varam ?

polako...diši....
meni još nikad nije rađen ctg i isto me naručila tek za 2 tjedna...sve je to ok.

anella
25.01.2011., 13:30
polako...diši....
meni još nikad nije rađen ctg i isto me naručila tek za 2 tjedna...sve je to ok.

meni je već dva puta rađen ctg i rekla mi je dr. da je normalno da se od 34. tjedna kao redovno na pregledu radi ctg :misli: i svim mojim frendicima je za sad tako :misli: tako da neznam...

drea_zg
25.01.2011., 13:37
:rofl:
trudnice :kiss:

ej daj pitaj dragog koji je to link za ono: kid care

glupavljenje :rofl:
je, je, evo linka: http://www.youtube.com/user/Kiddicare

drea_zg
25.01.2011., 13:41
meni je već dva puta rađen ctg i rekla mi je dr. da je normalno da se od 34. tjedna kao redovno na pregledu radi ctg :misli: i svim mojim frendicima je za sad tako :misli: tako da neznam...

bez panike :mig: meni isto nikad dosad nije rađen
iskreno, malo mi je čudno da ti rade ctg od 33. tjedna, kak bi rekao moj ginić (privatnik) "to je malo medicinski neopravdano, odnosno samo jedan od načina dolaska do profita..." :ne zna:
ja sam sad prvi puta bila u bolnici na pregledu (dosad sam apsolutno sve obavljala kod privatnika) i nije da sam iznenađena, al zbilja trudnica ima puno i ja sam njemu danas vjerojatno bila 25 po redu, tak da kužim da mi se nemre posvetit ko moj privatnik :ne zna:

libe2404
25.01.2011., 13:44
I mi došli s pregleda iz bolnice. Sve super, prohodna za 1 prst, cerviks skraćen i smekšan. Nije bilo potrebno raditi ctg (kaže dr. prerano) i nije me tražio nikakve briseve . Pregled, ctg i uzv za dva tjedna...tek 8.02.

Čestitam svima na dobrim vijestima: bummby i liz (tek sam sad skužila onaj BHSB iz sms-a

P.S. Na Sv.Duhu mi se čini gužvato, ima nas, ima

ja bila jučer u trudničkoj po papire za pohranu matičnih stanica pa sam vidila da je ogromna gužva :eek:, koliko ti je trebalo da završiš i daj please objasni malo postupak, di predaješ knjižicu ili samo pokucaš ili samo čekaš jer si naručena, jučer sam vidila da je sestra slala neke cure u neke kabine(vjerojatno da se skinu :misli:) di se onda ide? Ajme glupih pitanja :brukica: al ću se bolje osjećati ako sve štreberski naučim prije nego tamo zbunjeno dođem ko da sam pala s marsa :ne zna:

btw ja isto nisam uopće radila nikakve briseve, očito gin nije smatrao potrebnim :ne zna:

tek za dva tjedna i nije ti radio ctg :misli: :eek::eek: ?? pa jel nije to malo neuobičajeno?!? mi bi sad trebale biti najmanje svaki tjedan na pregledu ili se varam ?

daj šuti :rofl:, bolje da nas manje tamo tlače ako je sve u redu :cerek:, meni moj nije ni dao uputnicu za ctg nego samo za pregled i ultrazvuk tako da sve to ovisi od dr-a do dr-a

lizianthus
25.01.2011., 13:49
ctg u pravilu ne treba prije 38 og tjedna ako ti prije poslušaju otkucaje srca onim malim aparatićem il starinski s onom tubom ko iz alo alo serije (ako znate na šta mislim :rofl:) i čuju da su otkucaji ok.

meni je moja gin smanjila posjete s tri na dva tjedna. meni je i to već napredak :rofl:

anella
25.01.2011., 13:52
bez panike :mig: meni isto nikad dosad nije rađen
iskreno, malo mi je čudno da ti rade ctg od 33. tjedna, kak bi rekao moj ginić (privatnik) "to je malo medicinski neopravdano, odnosno samo jedan od načina dolaska do profita..." :ne zna:
ja sam sad prvi puta bila u bolnici na pregledu (dosad sam apsolutno sve obavljala kod privatnika) i nije da sam iznenađena, al zbilja trudnica ima puno i ja sam njemu danas vjerojatno bila 25 po redu, tak da kužim da mi se nemre posvetit ko moj privatnik :ne zna:

ma meni moja nije niti naplatila ctg tako da mislim da nije baš zbog love :misli: i sve moje frendice (a od njih 4 svaka je već rodila po dvoje djece) su u bolnici na pregledu radile ctg :misli: ili barem uzv? nije da ja žudim za ctg-om :rofl::rofl: ali mi je čudno :ne zna: i da niti uzv ne napravi? pa šta onda samo pogleda jesi otvorena ili što? i šta nebi trebala sad svaki tjedan biti na pregledu :ne zna: tako je meni rečeno :ne zna:

anella
25.01.2011., 13:53
ctg u pravilu ne treba prije 38 og tjedna ako ti prije poslušaju otkucaje srca onim malim aparatićem il starinski s onom tubom ko iz alo alo serije (ako znate na šta mislim :rofl:) i čuju da su otkucaji ok.

meni je moja gin smanjila posjete s tri na dva tjedna. meni je i to već napredak :rofl:

da ali drea_zg će za dva tjedna biti 39+2 :misli: :misli:

lizianthus
25.01.2011., 13:55
da ali drea_zg će za dva tjedna biti 39+2 :misli: :misli:

no i onda će joj napravit ctg :top:

lizianthus
25.01.2011., 13:58
ma meni moja nije niti naplatila ctg tako da mislim da nije baš zbog love :misli: i sve moje frendice (a od njih 4 svaka je već rodila po dvoje djece) su u bolnici na pregledu radile ctg :misli: ili barem uzv? nije da ja žudim za ctg-om :rofl::rofl: ali mi je čudno :ne zna: i da niti uzv ne napravi? pa šta onda samo pogleda jesi otvorena ili što? i šta nebi trebala sad svaki tjedan biti na pregledu :ne zna: tako je meni rečeno :ne zna:

meni nije rađen ni uzv ni ctg. samo pregled da vide stanje cervixa i to slušanje otkucaja aparatićem.
a bila sad u 37. om tjednu i rekla dr. još nam je rano za ctg. :ne zna:
i naručila me za 2 tjedna, kad ću bit 39 tj.

anella
25.01.2011., 14:00
no i onda će joj napravit ctg :top:

:ne zna: neznam što kažu iskusne mamice ovdje ali po meni se prvi ctg mora prije napraviti, ipak on pokazuje više stvari od aparatića s kojim se sluša srce :ne zna: do 39 tjedna već komotno možeš i roditi :lol::lol::lol:

meni na papiru od doktorice piše pregled,uzv, ctg - dnas idem po uputnicu pa ću baš vidjeti što će mi ovi u domu zdravlja napisati ... pa budemo vidjeli šta će oni u bolnici na to reći?
inače ctg je tako iritantni pregled :o ništa ne radiš a moraš mirno ležati u jednom položaju :facepalm:

libe2404
25.01.2011., 14:00
možda se i porodimo a ne naprave nam taj ctg :rofl:, meni draže što manje pretraga i kompliciranja ako je sa trudnoćom sve u redu :mig:

drea_zg
25.01.2011., 14:01
ja bila jučer u trudničkoj po papire za pohranu matičnih stanica pa sam vidila da je ogromna gužva :eek:, koliko ti je trebalo da završiš i daj please objasni malo postupak, di predaješ knjižicu ili samo pokucaš ili samo čekaš jer si naručena, jučer sam vidila da je sestra slala neke cure u neke kabine(vjerojatno da se skinu :misli:) di se onda ide? Ajme glupih pitanja :brukica: al ću se bolje osjećati ako sve štreberski naučim prije nego tamo zbunjeno dođem ko da sam pala s marsa :ne zna:

btw ja isto nisam uopće radila nikakve briseve, očito gin nije smatrao potrebnim :ne zna:

Je. gužvato je, al relativno su organizirani i brzo ide. Dakle, ja sam bila naručena u 10, došla na red u 20 do 11 (nekih 40-tak minuta). Imaš malo na temi Sv.Duh.
Procedura je jednostavna: tamo di piše trudnička ambulanta, lijevo su vrata, pokucaš, uđeš i daš uputnicu, sestra ti da čašicu i lakmus papir (ne znam kak se to zove :lol:), odeš na wc, uroniš ga 10 sec i vratiš se njoj. Onda ona to pogleda, ti sjedneš i otvori ti povijest bolesti. Daš joj podatke koje te pita (zadnja M, priojašnji porođaji i sl.), vagne te (sa svom obućom i odjećom :rolleyes:) i izmjeri tlak. Onda sjedneš u čekaonu i čekaš. Sestra ti svako malo izađe van i kaže, ti si nakon ove cure, a ova cure je nakon tebe. I onda pratiš kak ulaze. Npr. ambulanta 2 (dr. Jakovčić npr.) ima kabine 3 i 4. Jedna izađe iz 3-jke i uđe u nju ova ispred tebe. I onda čekaš da netko izađe iz 4-ke i onda uđeš ti. Zaključaš se, skineš se (od struka na dolje sve) i čuješ sve kaj dr. priča s ovom ispred tebe i kad kaže "dalje ili slijedeća" uletavaš unutra. Untra si 3-5 minuta, on ti objasni kaj kasnije i gdje se moraš sve naručit i to ti je to. :mig:

BTW: javila se Figica
Pozdravlja sve finalistice, danas bila na pregledu i kontroli, pomaka nema nikakvih, u četvrtak odlazi ponovno i onda ostaje u bolnici ako neće biti pomaka. Uskoro pa porod...nadamo se da će joj krenuti prirodno, kao i katjes i simbi :top:

...ja odo u vodoravan položaj...čujemo se kasnije :w

anella
25.01.2011., 14:02
meni nije rađen ni uzv ni ctg. samo pregled da vide stanje cervixa i to slušanje otkucaja aparatićem.
a bila sad u 37. om tjednu i rekla dr. još nam je rano za ctg. :ne zna:
i naručila me za 2 tjedna, kad ću bit 39 tj.

a to ti je isto ko što neki gin. gledaju uzv svakih 8 tjedana, a neki svaka 4. od dr. do dr. ovisi :mig: i nema pravila da je jedno dobro a jedno loše :mig: khmmm.. a ti misliš do 39 biti u komadu :rofl::rofl: ne misliš da bi moglo ranije :lol::rofl:

anella
25.01.2011., 14:04
Je. gužvato je, al relativno su organizirani i brzo ide. Dakle, ja sam bila naručena u 10, došla na red u 20 do 11 (nekih 40-tak minuta). Imaš malo na temi Sv.Duh.
Procedura je jednostavna: tamo di piše trudnička ambulanta, lijevo su vrata, pokucaš, uđeš i daš uputnicu, sestra ti da čašicu i lakmus papir (ne znam kak se to zove :lol:), odeš na wc, uroniš ga 10 sec i vratiš se njoj. Onda ona to pogleda, ti sjedneš i otvori ti povijest bolesti. Daš joj podatke koje te pita (zadnja M, priojašnji porođaji i sl.), vagne te (sa svom obućom i odjećom :rolleyes:) i izmjeri tlak. Onda sjedneš u čekaonu i čekaš. Sestra ti svako malo izađe van i kaže, ti si nakon ove cure, a ova cure je nakon tebe. I onda pratiš kak ulaze. Npr. ambulanta 2 (dr. Jakovčić npr.) ima kabine 3 i 4. Jedna izađe iz 3-jke i uđe u nju ova ispred tebe. I onda čekaš da netko izađe iz 4-ke i onda uđeš ti. Zaključaš se, skineš se (od struka na dolje sve) i čuješ sve kaj dr. priča s ovom ispred tebe i kad kaže "dalje ili slijedeća" uletavaš unutra. Untra si 3-5 minuta, on ti objasni kaj kasnije i gdje se moraš sve naručit i to ti je to. :mig:

BTW: javila se Figica
Pozdravlja sve finalistice, danas bila na pregledu i kontroli, pomaka nema nikakvih, u četvrtak odlazi ponovno i onda ostaje u bolnici ako neće biti pomaka. Uskoro pa porod...nadamo se da će joj krenuti prirodno, kao i katjes i simbi :top:

hvala na detaljima :kiss: da dođemo spremne :headbang:

lizianthus
25.01.2011., 14:04
:ne zna: neznam što kažu iskusne mamice ovdje ali po meni se prvi ctg mora prije napraviti, ipak on pokazuje više stvari od aparatića s kojim se sluša srce :ne zna: do 39 tjedna već komotno možeš i roditi :lol::lol::lol:

meni na papiru od doktorice piše pregled,uzv, ctg - dnas idem po uputnicu pa ću baš vidjeti što će mi ovi u domu zdravlja napisati ... pa budemo vidjeli šta će oni u bolnici na to reći?
inače ctg je tako iritantni pregled :o ništa ne radiš a moraš mirno ležati u jednom položaju :facepalm:

a što to pokazuje više? dal imaš trudove koje možda ne osjetiš? koga briga dal ih imam ak me ne otvaraju :D

lizianthus
25.01.2011., 14:05
a to ti je isto ko što neki gin. gledaju uzv svakih 8 tjedana, a neki svaka 4. od dr. do dr. ovisi :mig: i nema pravila da je jedno dobro a jedno loše :mig: khmmm.. a ti misliš do 39 biti u komadu :rofl::rofl: ne misliš da bi moglo ranije :lol::rofl:

pa ja bi rado ranije :D

anella
25.01.2011., 14:08
a što to pokazuje više? dal imaš trudove koje možda ne osjetiš? koga briga dal ih imam ak me ne otvaraju :D

eto ja ovo našla :misli:

Osmi i deveti mjesec trudnoće
Osim nastavka redovitih pregleda koji mogu biti nešto učestaliji, početkom osmog mjeseca trudnoće potrebno je početi snimati CTG – kardiotokogram. Kardiotokogram mjeri otkucaje srca djeteta te ukazuje na stanje djeteta u maternici, ali mjeri i eventualne kontrakcije maternice. U osmom mjesecu trudnoće ukoliko je sve u redu s trudnoćom dovoljno je mjeriti CTG svaka dva tjedna, a u devetom mjesecu svaki tjedan.
U 9. mjesecu trudnoće potrebno je učiniti UZV kako bi se vidjelo gdje se nalazi posteljica te kako bi se procjenila težina djeteta.

Izvor: http://www.maminosunce.hr/article.asp?documentId=39

hihi koda pišem diplomski :rofl::rofl: izvor :lol:

ma nije bino, svaka od nas je i do sada imala malo drukčije preglede, bitno da s bebicama bude sve ok, a trudnoća od trudnice do trudnice :kiss:

lizianthus
25.01.2011., 14:09
eto ja ovo našla :misli:

Osim nastavka redovitih pregleda koji mogu biti nešto učestaliji, početkom osmog mjeseca trudnoće potrebno je početi snimati CTG – kardiotokogram. Kardiotokogram mjeri otkucaje srca djeteta te ukazuje na stanje djeteta u maternici, ali mjeri i eventualne kontrakcije maternice. U osmom mjesecu trudnoće ukoliko je sve u redu s trudnoćom dovoljno je mjeriti CTG svaka dva tjedna, a u devetom mjesecu svaki tjedan.
U 9. mjesecu trudnoće potrebno je učiniti UZV kako bi se vidjelo gdje se nalazi posteljica te kako bi se procjenila težina djeteta.

Izvor: http://www.maminosunce.hr/article.asp?documentId=39

hihi koda pišem diplomski :rofl::rofl: izvor :lol:

ma nije bino, svaka od nas je i do sada imala malo drukčije preglede, bitno da s bebicama bude sve ok, a trudnoća od trudnice do trudnice :kiss:

joj dobro. neda mi se više. bitno da su bebe ok.

drea_zg
25.01.2011., 14:11
neznam što kažu iskusne mamice ovdje ali po meni se prvi ctg mora prije napraviti, ipak on pokazuje više stvari od aparatića s kojim se sluša srce :ne zna: do 39 tjedna već komotno možeš i roditi :lol:

pa...sa 39+2 ili ću se već porodit ili će mi onda radit ctg i uzv...:ne zna: kak treba biti će biti :cerek:
anella pokušaj, ali ne znam hoće li ti htjeti raditi uzv jer je ultrazvučna ambulanta s druge strane i na uzv se posebno naručuje i treba odovojena uputnica za to, npr. pokušaju te zgurati u isti dan, ja idem 08.02. sa 39+2, ali na pregled i ctg u 9, a onda ću do uzv-a trebati čekati do 10:30 :ne zna:

možda se i porodimo a ne naprave nam taj ctg :rofl:, meni draže što manje pretraga i kompliciranja ako je sa trudnoćom sve u redu :mig:
potpis na ovo :top:

anella
25.01.2011., 14:16
pa...sa 39+2 ili ću se već porodit ili će mi onda radit ctg i uzv...:ne zna: kak treba biti će biti :cerek:
anella pokušaj, ali ne znam hoće li ti htjeti raditi uzv jer je ultrazvučna ambulanta s druge strane i na uzv se posebno naručuje i treba odovojena uputnica za to, npr. pokušaju te zgurati u isti dan, ja idem 08.02. sa 39+2, ali na pregled i ctg u 9, a onda ću do uzv-a trebati čekati do 10:30 :ne zna:

vidjet ću što će mi danas moja soc. napisati na uputnici pa će me onda oni usmjeriti :mig:
ko zna možda i mene naruče oko tog termina pa ćemo u "pauzi" između pregleda i kavicu moć popiti :mig:

drea_zg
25.01.2011., 14:17
joj dobro. neda mi se više. bitno da su bebe ok.

:top:

Adiedus
25.01.2011., 14:17
Evo da kazem kako je u New Yorku-- ovde nemjere CTG jedino te stavljaju na masinu kad dodes u bolnicu sa trudovima - Do sada sam imala 10 UZV :rolleyes: dopizdili su mi ali CTG scana nema :ne zna: Samo pregled cervixa i odslusavanje srca na malom aparaticu i dolazim na pregled jednom sedmicno od 37 sedmice

anella
25.01.2011., 14:21
Evo da kazem kako je u New Yorku-- ovde nemjere CTG jedino te stavljaju na masinu kad dodes u bolnicu sa trudovima - Do sada sam imala 10 UZV :rolleyes: dopizdili su mi ali CTG scana nema :ne zna: Samo pregled cervixa i odslusavanje srca na malom aparaticu i dolazim na pregled jednom sedmicno od 37 sedmice

o pa da i ti si finalistica :rofl::rofl: ako ti je uzv dopizdio vidit ćeš kako će ti tek ctg dopizditi :lol::lol::lol:

lizianthus
25.01.2011., 14:25
o pa da i ti si finalistica :rofl::rofl: ako ti je uzv dopizdio vidit ćeš kako će ti tek ctg dopizditi :lol::lol::lol:

pa neće jer neće ić na ctg.

anella
25.01.2011., 14:25
pa neće jer neće ić na ctg.

ma na porodu :rofl::rofl:

anella
25.01.2011., 14:26
ti si liz malo svadljivca trudnica :eek::rofl:

lizianthus
25.01.2011., 14:34
ti si liz malo svadljivca trudnica :eek::rofl:

nisam neg ti paničariš bezveze. nismo sve trudnice s istim dijagnozama nit jednako vođene. i onda ti dodaš 300 :eek::eek: i :confused::confused: ako nekome nije ko i tebi, bez potrebe

eto.
a danas sam i valjda malo nabrijana. :zubo:

bude me prošlo.

anella
25.01.2011., 14:37
nisam neg ti paničariš bezveze. nismo sve trudnice s istim dijagnozama nit jednako vođene. i onda ti dodaš 300 :eek::eek: i :confused::confused: ako nekome nije ko i tebi, bez potrebe

eto.
a danas sam i valjda malo nabrijana. :zubo:

bude me prošlo.

:D:D :zivili:

lizianthus
25.01.2011., 14:37
:D:D :zivili:

:D :zivili:

libe2404
25.01.2011., 14:38

:top: :top: :top:

takve iscrpne izvještaje volim :rofl:, sad mi je odmah lakše :D

TNX, samo ti odmori :mig:

anella
25.01.2011., 14:40
:top: :top: :top:

takve iscrpne izvještaje volim :rofl:, sad mi je odmah lakše :D

TNX, samo ti odmori :mig:

jesi se naručila :misli:

libe2404
25.01.2011., 14:48
jesam :D

naručila me u utorak kod Jakovčića, popodne nije bilo mjesta :rolleyes:

nema veze, evo Drea piše da je završila za 40 min tako da nije strašno

ancika
25.01.2011., 14:55
evo i mene danas 35+0 :) kako vrijeme leti!

Adiedus
25.01.2011., 15:34
evo i mene danas 35+0 :) kako vrijeme leti!

Cestitam na finalu :)

Sutra se idem upoznat sa mozda buducim pediatrom - moram mu saopstiti da nezelim djete cijepiti od 2 mjeseca nego da to pocne od 6- neznam kako ce se on pomiriti s tim :p valjda mi nece pravit probleme i nezelim ono 5 u 1 :kava:

simba
25.01.2011., 16:05
hej curke....evo mene još iz bolnice....ako vam nije ispao čep da vam opišem to malo. Hm...uglavnom ispada mi već treći dan za redom, nije to baš samo "čep" ima puno sluzi raznobojne i traaaaje.....totalno sam to drugačije ramišljala kad sam čitala o tome...eto...možda nekom pomognem....

kaj se stanja tiće, otorena tijesno dva muška prsta, plodna voda mliječna i to je to :) ništa radikalno, sutra se nadam ponovnom pregledu

lizianthus
25.01.2011., 16:18
hej curke....evo mene još iz bolnice....ako vam nije ispao čep da vam opišem to malo. Hm...uglavnom ispada mi već treći dan za redom, nije to baš samo "čep" ima puno sluzi raznobojne i traaaaje.....totalno sam to drugačije ramišljala kad sam čitala o tome...eto...možda nekom pomognem....

kaj se stanja tiće, otorena tijesno dva muška prsta, plodna voda mliječna i to je to :) ništa radikalno, sutra se nadam ponovnom pregledu

a nije to onak ko od Jane čep? :rofl:
:grli: ajde više da i ti to riješiš
ej, jer ima tam na ulazu u onim aparatima za kupit vode?

mmujic
25.01.2011., 19:02
OOOOOOO čestita svim novim mamicama i sve vas pozdravlja. :D

katjes
25.01.2011., 19:46
katjes, držim fige da bude pomaka i u cm i u kontrakcijama!

pa za početak ima pomaka u cm; zijevam 2 cm :lol: glava je nisko, veli dr da nemam zašto hopsati po lopti jer očekuje brz i lagan porod :top:

inače ctg je tako iritantni pregled, ništa ne radiš a moraš mirno ležati u jednom položaju :facepalm:

pa...sa 39+2 ili ću se već porodit ili će mi onda radit ctg i uzv...:ne zna: kak treba biti će biti.
anella pokušaj, ali ne znam hoće li ti htjeti raditi uzv jer je ultrazvučna ambulanta s druge strane i na uzv se posebno naručuje i treba odovojena uputnica za to, npr. pokušaju te zgurati u isti dan, ja idem 08.02. sa 39+2, ali na pregled i ctg u 9, a onda ću do uzv-a trebati čekati do 10:30

i moja dr mi je rekla da to ide tako i napisala mi 2 uputnice; jednu za "pregled" drugu za UZV, jer odvojeno se naručuje, na 2 razl.broja telefona, dobijaš 2 razl termina, al ipak tu di se radi "pregled" u trudničkoj ambulanti imaju UZV i ne rade nikakvu frku oko toga da naprave UZV ako smatraju potrebnim, ne uzmu ti uputnicu.. iskreno, ne znam što bi im to bila "ultrazvučna ambulanta" i čemu to razdvajati?

eto ja ovo našla:
Osim nastavka redovitih pregleda koji mogu biti nešto učestaliji, početkom osmog mjeseca trudnoće potrebno je početi snimati CTG – kardiotokogram. Kardiotokogram mjeri otkucaje srca djeteta te ukazuje na stanje djeteta u maternici, ali mjeri i eventualne kontrakcije maternice.

ma nije bino, svaka od nas je i do sada imala malo drukčije preglede, bitno da s bebicama bude sve ok, a trudnoća od trudnice do trudnice

ja bih rekla da ctg pokazuje više od slušalice utoliko što ispsuje graf te se iz izgleda grafa vidi kakvi su otkucaji..ne znam kaakv je to aparatić kojim se sluša, al ako je to doslovno slušač, onda tu nemre ljudsko uho pohvatati sve nijanse u dinamici, skokovima bebina srca..

pozdraaav :w
i hvala na opisu čepa. ja ne znam gdje je moj. kako nije otpao ak sam 2 cm otvorena..

e bila sam uvjerena da će se nešto desiti u onom starom tramvaju kako me treso,..reko ili čep, ili vodenjak ili će mi beba izletiti sad.. čak sams e ustala da me ne trese ko sirup prije upotrebe.. a beba se rita, osjetim je dole na izlazu, ja se najela pice i nacugala kole, sve hoće iz mene iskočit van :rofl::rofl::rofl: sva sretna doma došla u komadu :s

simba
25.01.2011., 19:50
a nije to onak ko od Jane čep? :rofl:
:grli: ajde više da i ti to riješiš
ej, jer ima tam na ulazu u onim aparatima za kupit vode?

hhihihi....nije ko od janee....:P bar kod mene nije bio...

ima vode, al nema hrane, mamicu im...:rolleyes:

bummby
25.01.2011., 19:50
pa za početak ima pomaka u cm; zijevam 2 cm :lol: glava je nisko, veli dr da nemam zašto hopsati po lopti jer očekuje brz i lagan porod :top:

Super :top:

e bila sam uvjerena da će se nešto desiti u onom starom tramvaju kako me treso,..reko ili čep, ili vodenjak ili će mi beba izletiti sad.. čak sams e ustala da me ne trese ko sirup prije upotrebe.. a beba se rita, osjetim je dole na izlazu, ja se najela pice i nacugala kole, sve hoće iz mene iskočit van :rofl::rofl::rofl: sva sretna doma došla u komadu :s

:lol::lol:

katjes
25.01.2011., 19:56
e ak nisam sad otvorena 3 cm nakon cijelog poslijepodneva u gradu i vožnje tramvajem i busom i tegljenja svega nakupovanog... :s:s :D

i još doktor ima prste ko kobase i xxl šapu :lol:

simba
25.01.2011., 20:00
joj meni su ovi zadnji pregledi baš jako neugodni....krvarila sam nakon zadnjeg:rolleyes:

mama rena
25.01.2011., 20:06
e ak nisam sad otvorena 3 cm nakon cijelog poslijepodneva u gradu i vožnje tramvajem i busom i tegljenja svega nakupovanog... :s:s :D

i još doktor ima prste ko kobase i xxl šapu :lol:

Mene moj gin zadnji put pregledao malo grublje i govori "sad ćeš me dat đavlu" a ja mislim u sebi samo ti čačkaj:o:oneće li se štogod pokrenuti:lol::lol:

mama rena
25.01.2011., 20:08
joj meni su ovi zadnji pregledi baš jako neugodni....krvarila sam nakon zadnjeg:rolleyes:

Žao mi je što te boli:grli: ali brate nek izlazi više odatle:kava:

mmujic
25.01.2011., 20:09
Mene moj gin zadnji put pregledao malo grublje i govori "sad ćeš me dat đavlu" a ja mislim u sebi samo ti čačkaj:o:oneće li se štogod pokrenuti:lol::lol:

Simba, kad ti obično možeš zbrisat iz bolnice

bummby
25.01.2011., 20:10
ja sam danas imala zadnji pregled kod svoje ginekologice. dala mi je uputnicu za uzv, za ctg i za rađaonu. na ctg idem u bolnicu od ponedeljka. hoće me tad i pregledavati? :misli:

mama rena
25.01.2011., 20:16
Curke zna li ijedna kako se dogovorit i s kim za doniranje matičnih stanica:confused: evo ja sam dobrovoljac pa ako netko zna nek me uputi...please

simba
25.01.2011., 20:43
Žao mi je što te boli:grli: ali brate nek izlazi više odatle:kava:
ahahah,,,ti si i ja mislim, da ne moram prolaziti to roštanje više....mamicu im grubu

Simba, kad ti obično možeš zbrisat iz bolnice

jaaa bežim između vizita i molim boga da mi ne pukne vodenjak negdje vani:lol:
baš sam prasica:lol:

mmujic
25.01.2011., 21:09
ahahah,,,ti si i ja mislim, da ne moram prolaziti to roštanje više....mamicu im grubu

Pitam jer sam u četvrtak na onom kraju grada, solo, pa ak se slučajno dogodi da ne rodiš do tad (a nadam se da budeš) da neku kavicu popijemo. Ono, ak si za

mama rena
25.01.2011., 22:46

Blago ti se,bar možeš van a mene kad uvale nema mrdanja dok se ne prepolovim,faken splitsko novo rodilište:flop:

anella
25.01.2011., 23:12

i moja dr mi je rekla da to ide tako i napisala mi 2 uputnice; jednu za "pregled" drugu za UZV, jer odvojeno se naručuje, na 2 razl.broja telefona, dobijaš 2 razl termina, al ipak tu di se radi "pregled" u trudničkoj ambulanti imaju UZV i ne rade nikakvu frku oko toga da naprave UZV ako smatraju potrebnim, ne uzmu ti uputnicu.. iskreno, ne znam što bi im to bila "ultrazvučna ambulanta" i čemu to razdvajati?

ja bih rekla da ctg pokazuje više od slušalice utoliko što ispsuje graf te se iz izgleda grafa vidi kakvi su otkucaji..ne znam kaakv je to aparatić kojim se sluša, al ako je to doslovno slušač, onda tu nemre ljudsko uho pohvatati sve nijanse u dinamici, skokovima bebina srca..

e bila sam uvjerena da će se nešto desiti u onom starom tramvaju kako me treso,..reko ili čep, ili vodenjak ili će mi beba izletiti sad.. čak sams e ustala da me ne trese ko sirup prije upotrebe.. a beba se rita, osjetim je dole na izlazu, ja se najela pice i nacugala kole, sve hoće iz mene iskočit van sva sretna doma došla u komadu :s

:lol::lol: ovo me stvarno nasmijalo :lol:

e a i meni je danas moja gin. iz dinma zdravlja dala dvije uputnice jednu za pregled i ctg i jednu za uzv, rekla je da na Sv.Duhu traže odvojene uputnice ali da je dovoljno naručiti se u njihovu trudničku ambunlantu pa onda to oni odrade kad vide uputnice :kiss:
a hvala na infu :top:

drea_zg
26.01.2011., 08:50
:lol::lol: ovo me stvarno nasmijalo :lol:

e a i meni je danas moja gin. iz dinma zdravlja dala dvije uputnice jednu za pregled i ctg i jednu za uzv, rekla je da na Sv.Duhu traže odvojene uputnice ali da je dovoljno naručiti se u njihovu trudničku ambunlantu pa onda to oni odrade kad vide uputnice :kiss:
a hvala na infu :top:

ajd baš me zanima kaj će ti raditi, javi poslije :mig:
jer najbitniji dio rečenice u katjesovom postu je "ako smatraju potrebnim" meni je za ctg rekao (iako je bio napisan na uputnici)..."nema potrebe da ga radimo".. tak da :ne zna: nemrem ni zamislit da bi im se dao radit uzv još u trudničkoj :ne zna:
u svakom slučaju sretno sutra :top:

simba
26.01.2011., 09:37
curke, koje ste prenjele..jer vama rade svaki drugi dan pregled/amnioskopiju?...ja sam tu u bolnici pa mi ne rade, ono nemrem vjerovat, a koliko znam, to se rutinski radi svakoj prenesilici.?!.....

anella
26.01.2011., 10:07
ajd baš me zanima kaj će ti raditi, javi poslije :mig:
jer najbitniji dio rečenice u katjesovom postu je "ako smatraju potrebnim" meni je za ctg rekao (iako je bio napisan na uputnici)..."nema potrebe da ga radimo".. tak da :ne zna: nemrem ni zamislit da bi im se dao radit uzv još u trudničkoj :ne zna:
u svakom slučaju sretno sutra :top:

fala draga :kiss: baš me zanima kakva je doktorica :misli: e jesi išla sama ili je dragi išao s tobom :misli: mene dragi vozi a onak mi je rekao ako nema niti jednog muškog u čekaoni da se ne obruka i da ne ulazi :rofl::rofl:

drea_zg
26.01.2011., 10:38
fala draga :kiss: baš me zanima kakva je doktorica :misli: e jesi išla sama ili je dragi išao s tobom :misli: mene dragi vozi a onak mi je rekao ako nema niti jednog muškog u čekaoni da se ne obruka i da ne ulazi :rofl::rofl:

:lol: krivo ti je rekao, nek si kupi autoklub (il kaj već voli čitat)..tak je moj...ima puno muških :D

katjes
26.01.2011., 11:08
curke, koje ste prenjele..jer vama rade svaki drugi dan pregled/amnioskopiju?...ja sam tu u bolnici pa mi ne rade, ono nemrem vjerovat, a koliko znam, to se rutinski radi svakoj prenesilici.?!.....

prenesilice :D

meni će sutra, najavljeno je. 2 dana nakon službenog termina :ne zna:

anella
26.01.2011., 11:09
:lol: krivo ti je rekao, nek si kupi autoklub (il kaj već voli čitat)..tak je moj...ima puno muških :D

:top: znači ima ih :rofl::rofl: joooj hvala na info :kiss: odmah mi je lakše :cerek: inače, jel tebi sad šta drugačije pred kraj?

anella
26.01.2011., 11:10

katjes i simba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije krene :kiss: :grli:

drea_zg
26.01.2011., 12:00
inače, jel tebi sad šta drugačije pred kraj?

u kojem smislu?

teže mi je bilo što raditi (od obući čarape do ustat iz kreveta)
a inače mi zavisi od dana do dana kako se osjećam, danas mi npr. super dan i mislim si da ću izdržat još tih 3 tjedna bez frke, nekad mi zna biti koma dan, proležim ga na kauču cijeli, pritisak na mjehur i crijeva, non stop na wc-u i tako, onda pomislim da ću psihički poludit ako ne krene ranije
pozitivno je to što još uvijek super dobro spavam :s

jesi na to mislila ili..? kako je tebi?

drea_zg
26.01.2011., 12:02

svaki dan si pomislim..kad će jedna od vas dvije..plus Figica..ona je isto prenesla...ajde :moli: da bude što prije :mig:

katjes
26.01.2011., 12:15
svaki dan si pomislim..kad će jedna od vas dvije..plus Figica..ona je isto prenesla...ajde :moli: da bude što prije :mig:

ma nije bed..ja samo gledam na praktičnu stranu priče; kako će nas uhvatiti u nezgodnom trenutku, a skoro svaki trenutak je nezgodan :facepalm: jer ne sjedimo prekriženih ruku nego imamo u kući radove, ja si izmišljam poslove i aktivnosti, što još mogu stići.. a mm krenuo na važan seminar (kojeg je mislio da će propustiti ako rodim ranije) ..sreća, održava se u zagrebu pa može otići kad se nešto počne dešavati ...

ipak, bilo bi bolje da ne probdijemo noć, da ne krene tijekom jutra, nego po mogućnosti od 17-22h da rodim :lol:

i to ne sutra jer bi u tom slučaju otpust iz bolnice bio tek... kada?:misli: u ponedjeljak?? srijeda; nulti dan. čet-pet-sub (da li su otpusti iz bolnice i vikendom ili se čeka ponedjeljak?)

anella
26.01.2011., 12:22
u kojem smislu?

teže mi je bilo što raditi (od obući čarape do ustat iz kreveta)
a inače mi zavisi od dana do dana kako se osjećam, danas mi npr. super dan i mislim si da ću izdržat još tih 3 tjedna bez frke, nekad mi zna biti koma dan, proležim ga na kauču cijeli, pritisak na mjehur i crijeva, non stop na wc-u i tako, onda pomislim da ću psihički poludit ako ne krene ranije
pozitivno je to što još uvijek super dobro spavam :s

jesi na to mislila ili..? kako je tebi?

da da na to :top: ajde super za spavanje, mene muće svi položaji :facepalm:

bummby
26.01.2011., 12:31
jel zna netko odgovor? :)

ja sam danas imala zadnji pregled kod svoje ginekologice. dala mi je uputnicu za uzv, za ctg i za rađaonu. na ctg idem u bolnicu od ponedeljka. hoće me tad i pregledavati? :misli:

anella
26.01.2011., 12:35
jel zna netko odgovor? :)

:ne zna: to ti je očito od bolnice do bolnice :ne zna: najbolje nazovi i pitaj :mig:

drea_zg
26.01.2011., 12:36
ma nije bed..ja samo gledam na praktičnu stranu priče; kako će nas uhvatiti u nezgodnom trenutku, a skoro svaki trenutak je nezgodan :facepalm: jer ne sjedimo prekriženih ruku nego imamo u kući radove, ja si izmišljam poslove i aktivnosti, što još mogu stići.. a mm krenuo na važan seminar (kojeg je mislio da će propustiti ako rodim ranije) ..sreća, održava se u zagrebu pa može otići kad se nešto počne dešavati ...

ipak, bilo bi bolje da ne probdijemo noć, da ne krene tijekom jutra, nego po mogućnosti od 17-22h da rodim :lol:

i to ne sutra jer bi u tom slučaju otpust iz bolnice bio tek... kada?:misli: u ponedjeljak?? srijeda; nulti dan. čet-pet-sub (da li su otpusti iz bolnice i vikendom ili se čeka ponedjeljak?)

znaš kaj, hebeš praktičnost, da mi pukne vodenjak nasred trga (nije da se šećem, al svejedno :D) baš bi me bilo briga
ovo noć-jutro kužim, tak bi ja nekak :rofl:

ima, srijeda nulti, otpust bi ti bio u sub..jedini bed kod toga je kaj čekaš patronažnu do ponedjeljka onda :ne zna:

drea_zg
26.01.2011., 12:38
da da na to :top: ajde super za spavanje, mene muće svi položaji :facepalm:

a ostalo...ok?

anella
26.01.2011., 12:40
a ostalo...ok?

pa ok se osjećam, pritisak dolje smatram nekak normalnim ipak je ona sad već velika :rofl:, malo me žgara mući a ovo ostalo je :top: i idem piškiti svakih pola sata :lol: neki put i pobjegne :facepalm:

katjes
26.01.2011., 12:43
znaš kaj, hebeš praktičnost, da mi pukne vodenjak nasred trga (nije da se šećem, al svejedno :D) baš bi me bilo briga
ovo noć-jutro kužim, tak bi ja nekak :rofl:

ima, srijeda nulti, otpust bi ti bio u sub..jedini bed kod toga je kaj čekaš patronažnu do ponedjeljka onda :ne zna:

onda je nepovoljno roditi u četvrtak :kava:
joj patronažna? kome da se javim za to?? fak! skroz zaboravila na patronažnu :lol:

ne bi te bilo briga da ti pukne vodenjak nasred trga? a što da počne curkati polako pa izgledaš upišano :lol: ili pukne, razlije se, vani nula, smrzneš se ko piii*** dok čekaš da te netko dođe pokupiti :rofl:

sve sam ja te scenarije premotala :D

anella
26.01.2011., 12:47
onda je nepovoljno roditi u četvrtak :kava:
joj patronažna? kome da se javim za to?? fak! skroz zaboravila na patronažnu :lol:

ne bi te bilo briga da ti pukne vodenjak nasred trga? a što da počne curkati polako pa izgledaš upišano :lol: ili pukne, razlije se, vani nula, smrzneš se ko piii*** dok čekaš da te netko dođe pokupiti :rofl:

sve sam ja te scenarije premotala :D

zato se ja krećem po doma, a ostatak s mm u autu :lol::lol: da nebi bilo ovih scenarija :rofl:

za patronažnu nazovi dom zdravlja u koji spadaš i tamo će ti po ulici dati kontakt od tvoje patronažne, samo ju nazovi , predbilježi se (pitat će te ime, prezime, dat.rođenja, planirani datum poroda i adresu) :top: meni je moja rekla da onaj dan kad dođem doma (kao otpuštaju prijepodne pa dok dođeš doma i to - ni ne zoveš), nego tek sutradan ujutro :kiss:

FIGICA
26.01.2011., 12:48
:w evo mene nakratko da vam se javim,još danas sam kod mm kuma u stanu,sutra će me zadržati u bolnici,nadam se da neću dugo biti tamo :mig:

simba meni su na dan termina radili amnioskopiju a kada sam opet došla za 2 dana nisu,a onaj čep ispada već treći dan...

lizianthus
26.01.2011., 12:55
ja došla pješke iz citya. kad nisam rodila na onoj livadi...crkla...a tak euforično krenem u jednom smjeru al zaboravim da se trebam i vratit :D

anella
26.01.2011., 12:55
:w evo mene nakratko da vam se javim,još danas sam kod mm kuma u stanu,sutra će me zadržati u bolnici,nadam se da neću dugo biti tamo :mig:

simba meni su na dan termina radili amnioskopiju a kada sam opet došla za 2 dana nisu,a onaj čep ispada već treći dan...

:w ja se isto nadam da će sutra krenuti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ :kiss: :grli:

FIGICA
26.01.2011., 12:57
:w ja se isto nadam da će sutra krenuti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ :kiss: :grli:

prvo sam bila otvorena 1 cm a nakon 2 dana 1.5 cm,ako se tako nastavi neću ja još roditi do veljače :rofl:

anella
26.01.2011., 12:58
prvo sam bila otvorena 1 cm a nakon 2 dana 1.5 cm,ako se tako nastavi neću ja još roditi do veljače :rofl:

:rofl::rofl: a čuj veljača je za 5 dana :rofl:

anella
26.01.2011., 12:59
ja došla pješke iz citya. kad nisam rodila na onoj livadi...crkla...a tak euforično krenem u jednom smjeru al zaboravim da se trebam i vratit :D

:lol::lol: jesi šta šopingirala?

lizianthus
26.01.2011., 13:03
:lol::lol: jesi šta šopingirala?

3 majice i ručak :facepalm:

FIGICA
26.01.2011., 13:06
:rofl::rofl: a čuj veljača je za 5 dana :rofl:

Na svu sreću,a strpit ću se još malo :mig:
Možda bude sutra na rođendan,dan je dug,do ponoći ima vremena :D

Curke drž te mi se :top: Ja idem u jednu dugačku šetnju,savjet dr.da puno šetam ali ne po shoping cenntrima zbog gripe :rofl:

:kiss: :w

lizianthus
26.01.2011., 13:08
ajde figice, drž se. i kad rodiš i dođeš k sebi poslikat ćeš mi sportsko sjedalo cobre jer smo mi razmontirali i sad ne znamo smontirat :D

anella
26.01.2011., 13:11
3 majice i ručak :facepalm:

ajde super :top: ručak :klopa:

Na svu sreću,a strpit ću se još malo :mig:
Možda bude sutra na rođendan,dan je dug,do ponoći ima vremena :D

Curke drž te mi se :top: Ja idem u jednu dugačku šetnju,savjet dr.da puno šetam ali ne po shoping cenntrima zbog gripe :rofl:

:kiss: :w

ajde ajde, samo ti šeći da krene :kiss:

FIGICA
26.01.2011., 13:12
ajde figice, drž se. i kad rodiš i dođeš k sebi poslikat ćeš mi sportsko sjedalo cobre jer smo mi razmontirali i sad ne znamo smontirat :D

može draga ali morat ćeš mi na pp detaljno objasnit kako se prebacuju fotke s fotića na komp,ja sam totalni seljo za takve stvari :brukica:

Javim vam se kada dođem doma na Lošinj,jedva čekam,dosta mi je već Rijeke :rolleyes:

cmokić :kiss:

bummby
26.01.2011., 13:15
:ne zna: to ti je očito od bolnice do bolnice :ne zna: najbolje nazovi i pitaj :mig:

ma vidjet ću u pon kad idem na prvi ctg.

mmujic
26.01.2011., 13:15
Meni su svaki put radili pregled/amnioskopiju, ako sam bila dovoljno otvorena, svaka 2 dana

Otpuštaju vikendom iz bolnice. Nema čekanja jer im uvijek trebaju kreveti.
Kaj se patronažne tiće, iz bolnice su joj javili imena, prezimena i brojeve moba (to sam tamo ispunila kad su me smjestili u sobu) svih koje su rodile, a spadaju u njeno područje. Zvala me je dok sam još bila u bolnici da se dogovorimo za prvi susret. I onda me ponovo zvala na dan kad sam trebala izaći da čuje da li je sve ok i da li idemo doma. Ne znam samo kako je ako tvoj kvart ne spada pod sv. Duh. Onda možda sama moraš zvati:ne zna:

Naravno, uvijek postoji mogućnost da se nešto i promijenilo, al meni je ovakav scenarij bio sva tri puta

bummby
26.01.2011., 13:17
FIGICA, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro krene :kiss:

lizianthus
26.01.2011., 13:20
može draga ali morat ćeš mi na pp detaljno objasnit kako se prebacuju fotke s fotića na komp,ja sam totalni seljo za takve stvari :brukica:

Javim vam se kada dođem doma na Lošinj,jedva čekam,dosta mi je već Rijeke :rolleyes:

cmokić :kiss:

može :top:

mama rena
26.01.2011., 14:09
E moje koke ja vam sutra odoh u bolnicu:mama: na čekanje a vi mi ostajte dobro i čuvajte svoje bebice:kiss::grli:

Adiedus
26.01.2011., 14:15
Bit ce sve OK :five: jos samo malo pa se mazis sa strucom-
Figice drzim fige za sutra :cerek:

simba
26.01.2011., 14:34
prenesilice...nego kaj...hehehe....ja sam najgora za sada..hihihi....

meni je tak svejedno di me uhvati, haha...tak ionak sam u bolnici, samo da ne bude kad zbegam na koji sat vanka:lol:....al mislim da mi se zaista smiješi INDUKCIJA:rolleyes:.Kad je Figici bio termin ono?

katijes, ajd baš javi kad će ti biti sljdedeći pregled...mislim ja sam prenjela 12dana po ZM, a ne rade mi baš često preglede :rolleyes:

jel vam ispao čep?...meni je krenuo prije četri dana, čini se da je stao, ali se i dalje ništa ne događa...:rolleyes:..

ali, kad sam se neki dan nešto sagibala, presjeklo me stravično u stidnoj kosti, i od tad me boli valjda svaki pokret dolje...i to samo lijejeva strana...:rolleyes:imam osjećaj da mi je nešto napuklo...:ne zna:

mama rena
26.01.2011., 14:41
prenesilice...nego kaj...hehehe....ja sam najgora za sada..hihihi....

meni je tak svejedno di me uhvati, haha...tak ionak sam u bolnici, samo da ne bude kad zbegam na koji sat vanka:lol:....al mislim da mi se zaista smiješi INDUKCIJA:rolleyes:.Kad je Figici bio termin ono?

katijes, ajd baš javi kad će ti biti sljdedeći pregled...mislim ja sam prenjela 12dana po ZM, a ne rade mi baš često preglede :rolleyes:

jel vam ispao čep?...meni je krenuo prije četri dana, čini se da je stao, ali se i dalje ništa ne događa...:rolleyes:..

ali, kad sam se neki dan nešto sagibala, presjeklo me stravično u stidnoj kosti, i od tad me boli valjda svaki pokret dolje...i to samo lijejeva strana...:rolleyes:imam osjećaj da mi je nešto napuklo...:ne zna:

Simba i mene boli svaki faken korak i sjevaju mi munje u stidnoj kosti,prepone me bole ko lude ima deset dana,moj gin na to samo hladno kaže"to vam se rastežu ligamenti i beba se namišta za izlazak,to je normalno":ne zna:

Adiedus
26.01.2011., 14:59
Figici stoji da joj je tek sutra termin - neg je daleko od bolnice pa su zato tako zapeli -

katjes
26.01.2011., 17:30
prenesilice

jel vam ispao čep?...meni je krenuo prije četri dana, čini se da je stao, ali se i dalje ništa ne događa...

baš čudno da te drže u bolnici a ne rade česte preglede? :ne zna: umjesto da te maltretiraju.. možda zato što te ne uspijevaju zateći u sobi jer si vani po cijele dane :D

ja sam po izlasku iz bolnice pod pojačanim nadzorima; pregled 18og (tlak, urin, vaginalno, uzv,color dopler,ctg), pa 21og (isto to bez UZV/CD) pa 25og (sve sa UZV/CD, jojj da; bebolina došla na 3200g. toliko o zastoju :s),..a kako je 25ti službeno termin, slijedi pregled za 2 dana; 27og ->amnioskopija

nakon svakog vag pregleda ide smeđkasti iscjedak, otvorena 2 cm, bebi glava nisko, potvrđeno, osjećam ju dok se proteže kako se glavom dolje nabija :cerek:

ama niš ne boli, nema naznaka da bi nešto moglo krenuti..osim probudilo me noćas nešto kao menstruacijska bol, trbuh+križa, sve u kompletu, pogledam na sat sigurna da je to to, i narednih pola sata bila budna sa štopericom u ruci :rolleyes: i niš.. hehe :lol:

simba
26.01.2011., 18:24
baš čudno da te drže u bolnici a ne rade česte preglede? :ne zna: umjesto da te maltretiraju.. možda zato što te ne uspijevaju zateći u sobi jer si vani po cijele dane :D

ja sam po izlasku iz bolnice pod pojačanim nadzorima; pregled 18og (tlak, urin, vaginalno, uzv,color dopler,ctg), pa 21og (isto to bez UZV/CD) pa 25og (sve sa UZV/CD, jojj da; bebolina došla na 3200g. toliko o zastoju :s),..a kako je 25ti službeno termin, slijedi pregled za 2 dana; 27og ->amnioskopija

nakon svakog vag pregleda ide smeđkasti iscjedak, otvorena 2 cm, bebi glava nisko, potvrđeno, osjećam ju dok se proteže kako se glavom dolje nabija :cerek:

ama niš ne boli, nema naznaka da bi nešto moglo krenuti..osim probudilo me noćas nešto kao menstruacijska bol, trbuh+križa, sve u kompletu, pogledam na sat sigurna da je to to, i narednih pola sata bila budna sa štopericom u ruci :rolleyes: i niš.. hehe :lol:

nažalost, nisam tolko vanka...možda na dva sata zgibam hehehe....više sam na hodniku...hihihi

Mislim da će mi sutra opet pregledati plodnu vodu, a zadnji put su mi u ponedeljak...i meni je čudno, jedino radim CTG svaki dan, i po dva puta....ma kaj reć...ja samo mantram...

kaj se sukrvice tiće, ja sam je imala na zadnjem pregledu, ali se pomješala sa onim čepom što je curkao tri dana, pa više nisam ni bila ziher kaj to curi...hahaha

Baš mi je drago da je frka o zastoju bila totalno neopravdana, baš me zanima kolika će na kraju bebača biti....
Moja ja prošli tjedan bila 3500, sve me strah da će doć do 4000 ovolikim odgađanjem:eek:

mama rena
26.01.2011., 20:18
simba katjes figice ajmo go go go go sretno,pa nemojte cure da vas prestignem:p

katjes
26.01.2011., 20:24
tebi reno, sretno u bolniciiii i ~~~ da sve prođe suupeeer!

mama rena
26.01.2011., 20:37
tebi reno, sretno u bolniciiii i ~~~ da sve prođe suupeeer!

Hvala:grli:

cicibela3
26.01.2011., 22:44
dobra večer curke:mig:
eto i mene na ovoj temici. dođoh do 35+2 , a da ni sama ne znam kad prije.
proletilo...
sutra idem na pregled, mali je zadnji put bio na zadak, a rekla bih da se ništa od tada nije promijenilo:rofl:
bojim se da tako i ne ostane!

anella
26.01.2011., 22:46
mama rena ma bii će sve super :kiss: :grli: sretnooooooo i puno vibrica šaljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :kiss:

cicibela dobodošla :w ma vjerjatno se bebonja okrenuo :top:

cicibela3
26.01.2011., 23:24
jel netko osjetio kad se beba okrenula?
ne mislim na trenutak, nego po položaju, udarcima...

tini
26.01.2011., 23:47
ej curke, ima li koja na forumu budna? ja sam luuuda, ne znam kaj da radim. danas mi termin a od 13 h imam kao trudove, prvo su bili pravilni pa onda nepravilni. Inače bi isla u bolnicu al bila sam jucer pa mi dr rekla da sam otvorena sam prst i da nisam jos za porod. sad boli svakih 15 mi, kao jaki grcevi za mengu

cicibela3
26.01.2011., 23:54
ej curke, ima li koja na forumu budna? ja sam luuuda, ne znam kaj da radim. danas mi termin a od 13 h imam kao trudove, prvo su bili pravilni pa onda nepravilni. Inače bi isla u bolnicu al bila sam jucer pa mi dr rekla da sam otvorena sam prst i da nisam jos za porod. sad boli svakih 15 mi, kao jaki grcevi za mengu

pa ja nemam pojma, tek sam na 35+2, trudna prvi put.
po pričama bi to moglo biti to!
kažu da je kao grčevi za mengu. al su mi i rekli, da ne idem u bolnicu rano, već tek kad dođu na 5 min. jer zna duuugo proči, a ipak se doma ponašaš po svopji pravilima, namjestiš se kak te je lakše, a tamo ti oni određuju pravila:ne zna:
držim palčeve:top:

mmujic
26.01.2011., 23:54

To kaj ti je dr jučer rekla da nisi za porod ti apsolutno ništa ne znači. Ja sam prvi put bila popodne u 4 skroz zatvorena, CTG potpuno miran, rekli mi da idem ujutro na indukciju jer nema šanse da se nekaj pokrene pa sam tu noć rodila sa svojim trudovima.

Jel sad jače bole u odnosu na one popodne?

mama rena
27.01.2011., 00:02

Alo di si,ako nisi krenula piči:eek::eek:,to što jučer nisi bila za porod ne znači da sad nisi usred istog,ajde lipo u bolnicu pa nek je i lažna uzbuna bolje nego doma rodit.:ne zna::grli:

mmujic
27.01.2011., 00:13
Alo di si,ako nisi krenula piči:eek::eek:,to što jučer nisi bila za porod ne znači da sad nisi usred istog,ajde lipo u bolnicu pa nek je i lažna uzbuna bolje nego doma rodit.:ne zna::grli:

Na 15 minuta? :ne zna: Ja ne bi baš tolku paniku dizala osim ak joj kao i tebi treba preko sat vremena do rodilišta.

tini
27.01.2011., 00:14
još sam tu, sad me uhvatilo pa sam šetala hodnikom, eto popustilo je. ma čudno mi je jer svi kazu da se beba umiri kad ide porod, a ja svoju curicu i maloprije osjetila. ne bi ni ja htjela doc ranije u bolnicu pa tam bit u trudovima, al ne znam do kad da čekam

mmujic
27.01.2011., 00:17
još sam tu, sad me uhvatilo pa sam šetala hodnikom, eto popustilo je. ma čudno mi je jer svi kazu da se beba umiri kad ide porod, a ja svoju curicu i maloprije osjetila. ne bi ni ja htjela doc ranije u bolnicu pa tam bit u trudovima, al ne znam do kad da čekam

Mene je malac u trudovima lupao ko lud kad sam bila već 9 cm optvorena. Tak da ti ni to ništa ne znači :mig:
A kolko ti treba do bolnice?

tini
27.01.2011., 00:19
u Vinogradskoj sam za 8 min

mmujic
27.01.2011., 00:26
u Vinogradskoj sam za 8 min

A super. Onda možeš uživat doma što duže. Ja ne bi krenula prije nego kaj dođu na nekih 5 minuta osim ak pukne vodenjak. Jer ti se u tom slučaju dosta ubrzaju trudovi.

cicibela3
27.01.2011., 00:30

meni su rekli da idem tek kad budu na 5 min:ne zna:
al ja imam do bolnice svega 5min.

tini
27.01.2011., 00:33
A super. Onda možeš uživat doma što duže. Ja ne bi krenula prije nego kaj dođu na nekih 5 minuta osim ak pukne vodenjak. Jer ti se u tom slučaju dosta ubrzaju trudovi.

ma tak si i ja mislim, idem probat odspavat,ak uspijem :ne zna:
hvala na savjetima

mmujic
27.01.2011., 00:36
ma tak si i ja mislim, idem probat odspavat,ak uspijem :ne zna:
hvala na savjetima

Sretno! :grli:

cicibela3
27.01.2011., 00:41
tini,

navijam za tebe:mig:

mmujic
27.01.2011., 00:43
meni su rekli da idem tek kad budu na 5 min:ne zna:
al ja imam do bolnice svega 5min.
Tak i ja imam. Pa sam zadnji put krenula čak na 3 minute. (kad su me probudli bili su već na 4) I još smo išli okolo jer sam rekla mm-u da nije panika da stigne na pumpu prvo da ne mora ujutro tankat kad ide na posao, a i da mi vodu kupi usput:rofl:

mama rena
27.01.2011., 08:04
Jutro,eto cilu noć me boli na svako deset min,ali nema intenziteta,oooooooooo ili možda ima:bonk::bonk:,odo se pakirat,hvala na vibricama,javim se ako ikako uspijem,ako ne kad rodim svakako....:grli:

mmujic
27.01.2011., 08:10
Jutro,eto cilu noć me boli na svako deset min,ali nema intenziteta,oooooooooo ili možda ima:bonk::bonk:,odo se pakirat,hvala na vibricama,javim se ako ikako uspijem,ako ne kad rodim svakako....:grli:

Sretno!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cicibela3
27.01.2011., 08:47
kak je ovo veselai živahna tema, stalno se nešto događa:D.

tini nema...da nije već rodila?!:)

mama rena, drž' se! sretno :mig:!!!!

cicibela3
27.01.2011., 08:49
mmujic, baš gledam tvoj tikerčić, tebi izgleda termin kao i meni, mislim i ja sam danas na 35+3:cerek:
28.2.

mmujic
27.01.2011., 10:04
mmujic, baš gledam tvoj tikerčić, tebi izgleda termin kao i meni, mislim i ja sam danas na 35+3:cerek:
28.2.

Je. 28. 2. :cerek:
Ja bi htjela da bude 24. 2 tak da mi prva i zadnja curka imaju isti dan rođendan, al psihićki se pripremam na 8. 3 :D

I simba napokon napušta finale :cheer:
Baš sam joj htjela napisat da je danas krenuo baby boom i da bi bilo u redu da im se pridruži, kad stiže poruka krenulo je!!!:D

drea_zg
27.01.2011., 10:05
Je. 28. 2.

I simba napokon napušta finale :cheer:
Baš sam joj htjela napisat da je danas krenuo baby boom i da bi bilo u redu da im se pridruži, kad stiže poruka krenulo je!!!:D

baš pravi baby boom za izlazak iz buše, nešto je u danu mora biti :cerek::top:

mmujic
27.01.2011., 10:12
baš pravi baby boom za izlazak iz buše, nešto je u danu mora biti :cerek::top:

Sad još isčekujemo vijesti od katjes i figice:D

La roux
27.01.2011., 11:02
Da vam brzinski mahnem,malecka spava,pa da zađem da vidim što se događa...:)
Vidim bit će uskoro prinova,samo hrabro mamice,i nek sve bude u redu...:top:
Mi smo danas napunile 14 dana boravka na ovome svijetu,još se uhodavamo,zezamo,punimo pelenu velikim intenzitetom,i svi mi kažu ne može se još smijati,ali ona mi se smiješi i topi srce..:cerek::cerek:
Još samo da ovaj rez od carskoga prestane boljeti,i vraćamo se u staru formu..Nekako mi čudno što napokon mogu vidjeti se od struka nadolje bez pomoći ogledala..:rofl::rofl:
Pusice svima od Lune i mame....:)

ancika
27.01.2011., 12:33
28.2.

ja sam 35+2 a termin 1.3. :)
Je. 28. 2. :cerek:
Ja bi htjela da bude 24. 2 tak da mi prva i zadnja curka imaju isti dan rođendan, al psihićki se pripremam na 8. 3 :D

!!!:D

ja samo ne bi da mi pisulinac stigne 8.3. imam jednog ucenika i uvijek ga zezazju da je rodjen na dan zena:) da je zena u dusi:)

lizianthus
27.01.2011., 12:35
ja imam friške pramenove :cheer:. izdurala sam 3 sata kod frizera :cerek:
sad mogu ić rodit :zubo:

ellyon
27.01.2011., 12:44
evo nasa Figica poslana u predradjaonu..... :))))))))))

drea_zg
27.01.2011., 12:56
Sad još isčekujemo vijesti od katjes i figice:D

Evo je, Figica se javila :top: baš su krenule bebe :cerek:

evo nasa Figica poslana u predradjaonu..... :))))))))))
evo ja sam joj otvorila temu :mig: