PDA

View Full Version : Trudnice zbor! vol.6

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

blalla
13.11.2010., 10:20
a kak ti imas dobru mamicu:lux:

najbolju mamu,
kupila bi i sebi i meni, i zove ona njih za popust na dva komada,
a ovi spominju neki klub, pa dodatne četke, i kaže dva komada 2000kn!!:eek:
a na netu piše jedan kom 837kn

ema00
13.11.2010., 10:21
cure odem i ja...malo u setnju,mozda nesto i krene napokon...pozdrav svima:w

blalla
13.11.2010., 10:23
htjela sam raditi tiramisu i sad vidim da sam umjesto gallete kupila paradise kremu!!!
može s tim????

blalla
13.11.2010., 10:24
cure odem i ja...malo u setnju,mozda nesto i krene napokon...pozdrav svima:w

i ti ideš!!!:(
bye:w

Bad Robot
13.11.2010., 10:24
Ne znam... nisam nikad radila :ne zna:

Nolina
13.11.2010., 10:25
:kava:
Dobro jutro!
Noćas mi je bilo zlo :eek: nemrem vjerovat, ujutro me muž budio da si utriće stavim, skoro sam se ispovraćala kad sam se vratila u krevet :rolleyes: Užas...

Nolina
13.11.2010., 10:26
Bad, još si tu? Ništ od trudova? :kiss: Kad ideš opet doktoru?

blalla
13.11.2010., 10:27
Ne znam... nisam nikad radila :ne zna:

netko je pisao o tim galettama,
ja sam htjela tiramisu ali bez jaja!!!
pa sam mislila kombinirati tu kremu i vrhnje za šlag!!:ne zna:

Bad Robot
13.11.2010., 10:27
Dobro jutro!
Noćas mi je bilo zlo :eek: nemrem vjerovat, ujutro me muž budio da si utriće stavim, skoro sam se ispovraćala kad sam se vratila u krevet :rolleyes: Užas...
Jutro :w
Znači počelo?

Bad, još si tu? Ništ od trudova? :kiss: Kad ideš opet doktoru?

Ništa :ne zna:
Ujutro idem u bolnicu na ctg ako ne krene....

blalla
13.11.2010., 10:28
Dobro jutro!

a šta je bilo draga?
jesi nešto pojela za večeru??
skuhaj si kamilicu:grli:

Bad Robot
13.11.2010., 10:28
netko je pisao o tim galettama,
ja sam htjela tiramisu ali bez jaja!!!
pa sam mislila kombinirati tu kremu i vrhnje za šlag!!:ne zna:

Ajooj, prije par dana je bio dobar recept "Kod Ane" za tiramisu bez jaja :misli:
Ne znam gdje se ove sezone mogu naći njeni recepti, a ja se sad ne mogu sjetiti što je stavljala da me ubiješ!

leptirica 2
13.11.2010., 10:30
Bad robot-jos si u komadu?:cerek:

Nolina
13.11.2010., 10:34
Jutro :w
Znači počelo?

Ništa :ne zna:
Ujutro idem u bolnicu na ctg ako ne krene....

Ma užas, pa kaj je moguće da mi je po noći tak zlo? :(
Joj, držim ti fige da krene samo od sebe :moli:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~

a šta je bilo draga?
jesi nešto pojela za večeru??
skuhaj si kamilicu:grli:

Ma nisam jela ništa što inače ne jedem :ne zna: Jučer mi je cijeli dan bilo koma zlo i mantalo mi se..
Ne volim kamilicu :mama:
Kak si ti? :mig:

Ajooj, prije par dana je bio dobar recept "Kod Ane" za tiramisu bez jaja :misli:
Ne znam gdje se ove sezone mogu naći njeni recepti, a ja se sad ne mogu sjetiti što je stavljala da me ubiješ!

Nemrem ni ja nać Anin, ali evo ti s coolinarike http://www.coolinarika.com/recept/tiramisu-bez-jaja

Bad Robot
13.11.2010., 10:37

Eeeeej draga :grli:
Morala sam tebe dočekati :cerek:

Ma užas, pa kaj je moguće da mi je po noći tak zlo? :(

Neću te strašiti, ja sam jedna od onih koje su povraćale u svako doba dana i konstantno mi je bilo zlo :(... Negdje do 16. tjedna.....

Joj, držim ti fige da krene samo od sebe :moli:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~

Tnx :cerek::kiss:

Bad Robot
13.11.2010., 10:41
Da ne provedem ovako lijep sunčan dan za kompom, gibam :W
Čitamo se kasnije :mig:

blalla
13.11.2010., 10:47

hej ti !!!!!:grli: što ti znači težak porod, sad ćeš me i ti plašiti??

to sam gledala bilo je vrhnje za slag + mascarpone!!

blalla
13.11.2010., 10:48
Ma nisam jela ništa što inače ne jedem :ne zna: Jučer mi je cijeli dan bilo koma zlo i mantalo mi se..
Ne volim kamilicu :mama:
Kak si ti? :mig:

[/URL]

jedi krekere i tako nemoj da je jako začinjeno:ne zna:
mi smo supač!!! prošao nam je i strah.

Nolina
13.11.2010., 10:55
I mi ćemo skoro, idemo malo sa pesekom vježbat za izložbu :D i nemrem nać nijednog smajlija sa podivljalim pesom :D

blalla
13.11.2010., 11:00
I mi ćemo skoro, idemo malo sa pesekom vježbat za izložbu :D i nemrem nać nijednog smajlija sa podivljalim pesom :D

http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/dog_german_love.gif (http://www.smilies.4-user.de):mig:

blalla
13.11.2010., 11:01
ili http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_93.gif (http://www.smilies.4-user.de)

Nolina
13.11.2010., 11:02
jedi krekere i tako nemoj da je jako začinjeno:ne zna:
mi smo supač!!! prošao nam je i strah.

Da :facepalm: pojela dukatelu, popila kavu i proždrla upravo bananu i već razmišljam kaj ću dalje :rolleyes:

Nolina
13.11.2010., 11:02
ili http://www.smilies.4-user.de/include/Tiere/smilie_tier_93.gif (http://www.smilies.4-user.de)

Prije će bit ovaj :rofl: jer kad si vidi ekipu, poludi! :rofl::rofl:

blalla
13.11.2010., 11:05
Prije će bit ovaj :rofl: jer kad si vidi ekipu, poludi! :rofl::rofl:

ma ne mogu zamislliti onu tvoju mrvu da tako juri!!!!:lol:

Nolina
13.11.2010., 11:07
Čitam malo o svojoj krvnoj grupi (A) i vele da sam rođena da budem vegetarijanac :rolleyes: baš mi to i nije neka fora. Kao, trebam izbjegavat mliječne proizvode i svašta-nešta....hmmmm...

Nolina
13.11.2010., 11:07
ma ne mogu zamislliti onu tvoju mrvu da tako juri!!!!:lol:

Mrvu? :misli: Jesi ti vidla mog pesa? :misli:

blalla
13.11.2010., 11:13
Mrvu? :misli: Jesi ti vidla mog pesa? :misli:

:misli:
bernski planinski????

mlada38
13.11.2010., 11:14
bok!
i kod mene predivan sunčan dan zato se i javljam tek sad, dosad sam nešto raduckala po kući i taraci, baš sam puna force, ali moram paziti da se ne preforsiram, popodne imamo goste i vjerujem da će druženje potrajati do dugo u noć.
i imamo razlog za slavlje, jedna od prijateljica je jutros pišala plus nakon 7 mpo, jupiiiiii

Nolina
13.11.2010., 11:24
:misli:
bernski planinski????

Da :cerek: nije baš mrva, evo da vidiš za usporedbu - otprilike smo iste veličine :rofl:
Samo nemoj kvotat da mogu izbrisat :mig:

Ko je vidio, vidio je, sad moram ić! :w
Puse!

twisted.x.siste
13.11.2010., 11:27
:w evo mene u prolazu :mig:

čisti se punom parom, čak sam i prozore oprala:lol:.
jel to nesting?:lol:

twisted.x.siste
13.11.2010., 11:29
e curke, imma još jedno pitanjce.
neki dan sam imala 5000 postova i jučer vidim 2700 :ne zna:
kak to?

blalla
13.11.2010., 11:32
e curke, imma još jedno pitanjce.
neki dan sam imala 5000 postova i jučer vidim 2700 :ne zna:
kak to?

1.to se zove servis foruma!!!!!

2.koje su pamučne dekice???

3.nesting:misli: kod mene je sve još samo u mislima:D

flower-power
13.11.2010., 11:39
nolina, samo da ti čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pusaaaaaaaaaaa

Nea3
13.11.2010., 11:39
:w evo i mene napokon :s

blalla
13.11.2010., 11:41
:w evo i mene napokon :s

pa d si ti ženo :azdaja:

Nea3
13.11.2010., 11:50
pa d si ti ženo :azdaja:

joj šta da ti kažem...
net nam ne radi, kad nas neće jednostavno nas neće :rolleyes:
sad sam kod frendice, jučer je slavila rođ i sve one otišle van, a di ću ja s trbuhom do zuba u grad, ostala ja kod nje, prolistala forum, vol. 6 je tu :mama: toliko toga ima, a ja nikako u toku...
zaspala sam u 6, bila na netu do tada i evo digla se pred cca pol h, jedva gledam al treba iskoristiti forum dok mogu :lol:
mm u Zadru pa nemam pojma dal ću cijeli dan biti ovdje kod nje, nadam se da budem :moli:
živcira me sve to, sad kad mi je sve to najpotrebnije, kad do termina imam još 16 dana :eek: meni zašteka sve što me veže za vas moje trudnjače i mamice i ovaj forum :Snajper: ma da se ranim, stvarno...

Kako si mi ti? Vidim novi potpis :top:
JOJ TAKO STE MI SVE FALILE!!!!! :grli:

Orleanska I.
13.11.2010., 12:00
Čitam malo o svojoj krvnoj grupi (A) i vele da sam rođena da budem vegetarijanac :rolleyes: baš mi to i nije neka fora. Kao, trebam izbjegavat mliječne proizvode i svašta-nešta....hmmmm...

Aha, to sam i ja čitala, a mliječne proizvode i meso obožavam i bez toga sam gladna.

leptirica 2
13.11.2010., 12:04
hej ti !!!!!:grli: što ti znači težak porod, sad ćeš me i ti plašiti??

to sam gledala bilo je vrhnje za slag + mascarpone!!
Znaci da se sa mojim trudovima nisam otvarala,pa su mi probusili vodenjak u 8 ujutro na viziti u predradjaoni da bi se do 4 i pol otvorila samo 5 cm..i dalje ni makac..onda su poceli sa dripom 2 kapi..do 12...onda je pocelo boliti ko da ce mi maternica puknuti(ja sam imala prvi porod carski)i kasnije se pokazalo da je pukla,plus mali je imao omotanu pupcanu oko vrata kada se rodio...ja pola toga nisam znala ...tek sam procitala iz otpusnog pisma.

Sestre na babinjacama su mi bile ful okej...ja sam zadovoljna:)

29v
13.11.2010., 12:05
alo okruglice!!!! evo skuhala sam ručkić danas na meniju umak od mljevene piletine s širokim rezancima!!!
NEA3 kak mi je drago da te vidim!!! imamo termin na isti dan,ista kolica,čekamo dečke,baš te se sjetim,kako si?

leptirica 2
13.11.2010., 12:05
Nemojte o kolacima..pri porodu sam izgubila samo 10 kila a dobila 19:D

blalla
13.11.2010., 12:06

a joj, i ja sam ovisna o forumu, znam kako ti je !!:grli:

29v
13.11.2010., 12:07
Nemojte o kolacima..pri porodu sam izgubila samo 10 kila a dobila 19:D

leptirice :kiss: tebi i bojanu

blalla
13.11.2010., 12:07
Znaci da se sa mojim trudovima nisam otvarala,pa su mi probusili vodenjak u 8 ujutro na viziti u predradjaoni da bi se do 4 i pol otvorila samo 5 cm..i dalje ni makac..onda su poceli sa dripom 2 kapi..do 12...onda je pocelo boliti ko da ce mi maternica puknuti(ja sam imala prvi porod carski)i kasnije se pokazalo da je pukla,plus mali je imao omotanu pupcanu oko vrata kada se rodio...ja pola toga nisam znala ...tek sam procitala iz otpusnog pisma.

Sestre na babinjacama su mi bile ful okej...ja sam zadovoljna:)

tebi su već bušili vodenjak???u prošloj trudnoći!!!:confused:

leptirica 2
13.11.2010., 12:08
leptirice :kiss: tebi i bojanu
Fala,fala
Pusa i tebi i tvom bebacu..moj upravo pajki..dobar je ..nekad visi na ciki manje,nekad vise...mljeko mi je doslo 1 dan nakon poroda i samo cikamo:cerek:

blalla
13.11.2010., 12:10
.moj upravo pajki..dobar je ..nekad visi na ciki manje,nekad vise...mljeko mi je doslo 1 dan nakon poroda i samo cikamo:cerek:

baš mi je drago da je sve super, iako ti si iskusna mamica, a tko će meni pokazati ako budu one zločeste tete:(

29v
13.11.2010., 12:11
Fala,fala
Pusa i tebi i tvom bebacu..moj upravo pajki..dobar je ..nekad visi na ciki manje,nekad vise...mljeko mi je doslo 1 dan nakon poroda i samo cikamo:cerek:

jedva čekam i ja da počnem dojiti :cerek::cerek::cerek:

leptirica 2
13.11.2010., 12:13
tebi su već bušili vodenjak???u prošloj trudnoći!!!:confused:

Da..ali nije to razlog pucanja maternice...maternica mi je pukla dole pri ovom porodu,srecom pri proslom nije..mada uvijek postoji rizik nakon carskog da pukne..eto prosli puta nije.,sad je..pa me sivao dr.1 sat ...a nisam imala pojma da mi je maternica pukla..nije me nikako mogao zasiti pa je stalno kupio krv sa onom vaticom..mah uzas..a ja sam umirala od bolova ..tocno sam imala jak pristisak prilikom trudova,nesto nenormalno...i rekla da nemogu izdrzat da kao da ce mi maternica puknut..pukla je po rrezu od carskog od 1 trudnoce..mali mi se rodio sa pupcanom oko vrata sa kompresijom pise u otpusnom da je porodjaj bio kompliciran...dobro je jos sve proslo..ja sam malo vise krvarila pa sam se zalila na to nakon poroda..pa su mi radili kks..sve je bilo okej srecom...a ja pojma nisam imala sta se cijelo vrijeme odigravalo..

leptirica 2
13.11.2010., 12:14
baš mi je drago da je sve super, iako ti si iskusna mamica, a tko će meni pokazati ako budu one zločeste tete:(
Ma nisu zloceste..samo ti trazi..i pitaj..nemoj sutiti..bebe presvlace tri puta na dan...a mozes i ti u sobi..oni te dodju pitat ako sta treba,makar su nas-curu i mene u sobi i bile su ful okej..:ne zna:

jedva čekam i ja da počnem dojiti :cerek::cerek::cerek:
Poseban osjecaj:cerek::cerek::cerek:

blalla
13.11.2010., 12:15
Da..ali nije to razlog pucanja maternice...maternica mi je pukla dole pri ovom porodu,srecom pri proslom nije..mada uvijek postoji rizik nakon carskog da pukne..eto prosli puta nije.,sad je..pa me sivao dr.1 sat ...a nisam imala pojma da mi je maternica pukla..nije me nikako mogao zasiti pa je stalno kupio krv sa onom vaticom..mah uzas..a ja sam umirala od bolova ..tocno sam imala jak pristisak prilikom trudova,nesto nenormalno...i rekla da nemogu izdrzat da kao da ce mi maternica puknut..pukla je po rrezu od carskog od 1 trudnoce..mali mi se rodio sa pupcanom oko vrata sa kompresijom pise u otpusnom da je porodjaj bio kompliciran...dobro je jos sve proslo..ja sam malo vise krvarila pa sam se zalila na to nakon poroda..pa su mi radili kks..sve je bilo okej srecom...a ja pojma nisam imala sta se cijelo vrijeme odigravalo..
:grli:
prava drama!!!! neke stvari je bolje ne znat!!!!

blalla
13.11.2010., 12:17
Ma nisu zloceste..samo ti trazi..i pitaj..nemoj sutiti..bebe presvlace tri puta na dan...a mozes i ti u sobi..oni te dodju pitat ako sta treba,makar su nas-curu i mene u sobi i bile su ful okej..:ne zna:

si nosila i kremu za guzu, prašak za pupak, komprese, pelene.....:confused:

leptirica 2
13.11.2010., 12:17
prava drama!!!! neke stvari je bolje ne znat!!!!
Cuj,slazem se:kava:
Joj kako mi fali capuccino..poslacu muza nakon posla po spezu ..nemam skoro nista tu.
Sta ima novo?Ko je rodio?
:cerek:
sta ima kod vas?

leptirica 2
13.11.2010., 12:18
si nosila i kremu za guzu, prašak za pupak, komprese, pelene.....:confused:
da..ponjela sam...sve ti to treba..bebe kupaju svako jutro oko vremena vizite.

Nea3
13.11.2010., 12:19
alo okruglice!!!! evo skuhala sam ručkić danas na meniju umak od mljevene piletine s širokim rezancima!!!
NEA3 kak mi je drago da te vidim!!! imamo termin na isti dan,ista kolica,čekamo dečke,baš te se sjetim,kako si?

a znaš koja tek u meni sreća :cerek:

Ja sam super, čekam, čekam, imam osjećaj da ću prenijeti i to me izluđuje a najrađe bi sutra :top: bila zadnji put na pregledu pred 3tj i naravno nisam niš otvorena, jedva čekam pon i ponovni pregled da vidim ima li kakve promjene.. kako si ti?

a joj, i ja sam ovisna o forumu, znam kako ti je !!:grli:

da a mene nije bilo 3tj :mama:

blalla
13.11.2010., 12:23
Cuj,slazem se:kava:
Joj kako mi fali capuccino..poslacu muza nakon posla po spezu ..nemam skoro nista tu.
Sta ima novo?Ko je rodio?
sta ima kod vas?

robot i lunalu još čekaju!!:ne zna:

blalla
13.11.2010., 12:23
da..ponjela sam...sve ti to treba..bebe kupaju svako jutro oko vremena vizite.

hvala, dal mi treba još nešto, i vlažne maramice za guzu ili???
za mene, nešto ekstra???

leptirica 2
13.11.2010., 12:24
robot i lunalu još čekaju!!:ne zna:
Jos par dana budu i one..ja sjedim u slauhu...a ne bi smjela dugo..jedva sam se namjestila...idem odmarat dok Bojan pajki...pusa:cerek:

Nea3
13.11.2010., 12:24
leptiricaaa sjetila sam te se mali milion puta :cerek:
drago mi je da si napokon sa svojim Bojanom i da je sve ok :top:

leptirica 2
13.11.2010., 12:25
hvala, dal mi treba još nešto, i vlažne maramice za guzu ili???
za mene, nešto ekstra???

Za tebe nista...imali cu cak wc papira...ali ni njega nije na odmet ponjeti.
vlazne za bebu,pelene,sterilne komprese za pupak,prasak za pupak i kremu za guzu..to je to:mig:

blalla
13.11.2010., 12:25
Jos par dana budu i one..ja sjedim u slauhu...a ne bi smjela dugo..jedva sam se namjestila...idem odmarat dok Bojan pajki...pusa:cerek:

samo se ti odmaraj kad možeš!!!!
sveki kuha?????
:w

leptirica 2
13.11.2010., 12:26
leptiricaaa sjetila sam te se mali milion puta :cerek:
drago mi je da si napokon sa svojim Bojanom i da je sve ok :top:
I ja vas...ali jucer sam se jedva dovukla do neta cim sam dosla iz bolnice da na tz ostavim jednu poruku..danas sam bolje...
Vi jos malo pa mamice:cerek:

leptirica 2
13.11.2010., 12:27
samo se ti odmaraj kad možeš!!!!
sveki kuha?????
Kuha ona ali nije jos ni pocela,sveki nikako doc ..isao u grad pa ga nema...bice kasni rucak...ja sam zedna ko pas...samo pijem i dojim:D
Danas sugo od mesa i njoke na meniju:cerek:

blalla
13.11.2010., 12:30
Kuha ona ali nije jos ni pocela,sveki nikako doc ..isao u grad pa ga nema...bice kasni rucak...ja sam zedna ko pas...samo pijem i dojim:D
Danas sugo od mesa i njoke na meniju:cerek:

skuhaj si čaj, pa malo i to pij!!!!
baš ti je super sveki!!!!:D
samo ti koristi priliku!!!, a šta kažu Marko i Lucija

Nea3
13.11.2010., 12:31
I ja vas...ali jucer sam se jedva dovukla do neta cim sam dosla iz bolnice da na tz ostavim jednu poruku..danas sam bolje...
Vi jos malo pa mamice:cerek:

a vjerujem, još me čudi i ne mogu se načuditi da si ti rodila pred 4 dana :eek:
ja mislila to je već duže, kako me nije bilo 3tj onda nisam baš u toku, pa ni nisam točno znala koja je rodila a koja nije....al eto i to prošlo, bitno da je sad sve ok i super :cerek:

da, još malo pa i mi...a ono što se više bliži ja jedva čekam, onaj strah je još uvijek prisutan al u znatno manjim količinama nego prije, iako ga ima i ono ne znam što očekivati, samo se nadam da će biti brzo i što manje bolno :rofl:

blalla
13.11.2010., 12:43
idem izmisliti neki tiramisu, brzo se vraćam!!!!

Sanja29
13.11.2010., 13:13
helou drage moje okruglice :-)

blalla
13.11.2010., 13:19
evo me natrag!!!
kolač se hladi!!

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:20
evo me natrag!!!
kolač se hladi!!

a ti onak ko da živiš u trgovini.
svaki dan pečeš kolače i stalno imaš sve sastojke:cerek:

blalla
13.11.2010., 13:25
a ti onak ko da živiš u trgovini.
svaki dan šečeš kolače i stalno imaš sve sastojke

ooooooooooo, kako se varaš!!!!
htjela sam tiramisu a imam samo piškote, jaja sam htjela izbjeći,
tako da imamo kremu od instant pudinga, onog s hladnim mlijekom i vrhnjem za šlag, i piškote namočene u kavu.

koje su ti te pamučne deke??

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:29
ooooooooooo, kako se varaš!!!!
htjela sam tiramisu a imam samo piškote, jaja sam htjela izbjeći,
tako da imamo kremu od instant pudinga, onog s hladnim mlijekom i vrhnjem za šlag, i piškote namočene u kavu.

koje su ti te pamučne deke??

pa pamučna dekica :ne zna:

ja imam benettonovu pamučnu dekicu.
cupla je, ima kao 2 sloja i od pamuka je mekanog.
kako da ti bliže objasnim:confused:.

i imam jednu koja isto ima 2 strane, samo je jedna
strana pamučna a druga plišana.

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:30
a ja bih mogla smisliti nekakav kolačić od jabuka i pudinga npr.

alli ništa komplicirano, ali da je sočno i fino.

ima netko takav receptić?

blalla
13.11.2010., 13:31
pa pamučna dekica :ne zna:

ja imam benettonovu pamučnu dekicu.
cupla je, ima kao 2 sloja i od pamuka je mekanog.
kako da ti bliže objasnim:confused:.

i imam jednu koja isto ima 2 strane, samo je jedna
strana pamučna a druga plišana.

to su neke tanke!!!
ili onako kao končane pletene??

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:34
to su neke tanke!!!
ili onako kao končane pletene??

ma ne končane ni pletene.

pamučne jebemu:lol:
nisu tanke baš kako da si spojila 2 majce pamučne,
deblje ipak. kao recimo deblja trenirka :ne zna:

blalla
13.11.2010., 13:34
a ja bih mogla smisliti nekakav kolačić od jabuka i pudinga npr.

alli ništa komplicirano, ali da je sočno i fino.

ima netko takav receptić?

naravno da imam, ali bez pudinga!!!makar možeš ga servirati s pudingom!!!
oćeš link na talijanskom ili da ga prevedem!!
još nisi sve jabuke pojela!!!:rofl:

blalla
13.11.2010., 13:35
ma ne končane ni pletene.

pamučne jebemu:lol:
nisu tanke baš kako da si spojila 2 majce pamučne,
deblje ipak. kao recimo deblja trenirka :ne zna:

:rofl:
ok, znači malo tanje, više za proljeće u kolicima!!!
takvu nemamo!!!!

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:37
naravno da imam, ali bez pudinga!!!makar možeš ga servirati s pudingom!!!
oćeš link na talijanskom ili da ga prevedem!!
još nisi sve jabuke pojela!!!:rofl:

uf, prevedi ipak

:rofl:
ok, znači malo tanje, više za proljeće u kolicima!!!
takvu nemamo!!!!

e recimo

blalla
13.11.2010., 13:44
torta s jabukama

sastojci- 4 jabuke, dvije izrezati na sitne kockice a dvije na listiće,tanke
3 jaja
180 gr šećera
200 gr brašna
30 gr otopljenog maslaca
pecivo
100 gr. mlijeka
mrva soli
od ovih sastojaka napraviti smjesu, na kraju umiješati snijeg od bjelanjaca i dodati jabuke na kockice, izliti u pleh od torte.
po vrhu poslagati jabuke na listiće, kao vjetrenjaču

posip
žlica šećera
cimet
komadići maslaca

posipati po vrhu, peći 1h na 160!!
jako je fina,mirišljava i sočna, mi je smažemo čim se ispeče, onako još toplu.
evo ti link jer ima korak po korak slike
http://www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=26717

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:47
KAKVO PECIVO BOKTE MAZO?

blalla
13.11.2010., 13:51
prašak za pecivo

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:52
prašak za pecivo

ahaaaa:rofl:

blalla
13.11.2010., 13:53
ahaaaa:rofl:

makar može sigurno i bez, ako je snijeg čvrst!!!

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:56
eeeeee našla sam i ja jedan jako jako fini.

oćeš da ti napišem?

sad sam se sjetila da mi ga je dala susjeda

blalla
13.11.2010., 13:57
eeeeee našla sam i ja jedan jako jako fini.

oćeš da ti napišem?

sad sam se sjetila da mi ga je dala susjeda

samo daj!!!

twisted.x.siste
13.11.2010., 13:59
biskvit:

3 jaja
3 dcl šećera
3 dcl brašna
2 dcl mlijeka
2 dcl ulja
1 pp
1 vanilin šećer

sve izmješati i staviti peći

na pečeni biskvit poslagati kuhane jabuke izrezane na ploške (oko 1 kg).
jabuke skuhati u 1 l vode, 30 dkg šećera- kad izvadite jabuke iz vode, unutra zakuhati 2 pudinga
od vanilije. vrući puding zaliti na jabuke.
kad se ohladi gora staviti 2 šlag pjene

twisted.x.siste
13.11.2010., 14:01
ajmeeeeeeeee

pa nemam niti jedno ubogo jaje

blalla
13.11.2010., 14:01
biskvit:

kopirano:top:
ja radim sličan, samo što ja jabuke kad su kuhane izmiksam i izmješam s pudingom

blalla
13.11.2010., 14:02
ajmeeeeeeeee

pa nemam niti jedno ubogo jaje

kako to mrzim:mad:
pošalji TM, MM je na kauču, on ne može:rofl:

twisted.x.siste
13.11.2010., 14:03
kako to mrzim:mad:
pošalji TM, MM je na kauču, on ne može:rofl:

AHAHAHAHAHHAAHHA

idem zvat sveki da vidim jel ima:mig:

blalla
13.11.2010., 14:08
pogledaj ovo
http://sandrine-x.blogspot.com/2009/04/atomska-pita.html

twisted.x.siste
13.11.2010., 14:11
:cheer::cheer: ima

twisted.x.siste
13.11.2010., 14:13
uf, sline me napale, idem nabrzinu to smiksat i pičim gledat tenis s kauča

blalla
13.11.2010., 14:14
uf, sline me napale, idem nabrzinu to smiksat i pičim gledat tenis s kauča

super!!!!!
idem ja ručati!!!
pišemo se kasnije:w

twisted.x.siste
13.11.2010., 14:15
super!!!!!
idem ja ručati!!!
pišemo se kasnije:w

ljubim te :w

katjes
13.11.2010., 14:25
olaa kokee
da se malo javim u pauzama..dok se spremam počet spremati ručak :p

baš došla iz vožnje biciklom hihihi..otkrila sam da još uvijek mogu na montiću okretat pedale, da mi trbuh ne smeta .. :top:
i lakše je neg hodat, dabome..

twisted.x.siste
13.11.2010., 14:26
olaa kokee
da se malo javim u pauzama..dok se spremam počet spremati ručak :p

baš došla iz vožnje biciklom hihihi..otkrila sam da još uvijek mogu na montiću okretat pedale, da mi trbuh ne smeta .. :top:
i lakše je neg hodat, dabome..

:rofl::rofl:

twisted.x.siste
13.11.2010., 14:26
ja mislim da bi riknula da vidim trudnicu na biciklu.
ja svoj sobni bajk nemrem vozit već dugo.
derem se koljenima po trbuhu samo tako

Bad Robot
13.11.2010., 14:30
Vi ste vrijedne... Meni najveću tjelovježbu predstavlja peglanje na sjedeći :lol:...
Napravile ste mi zazubice svojim kolačima da sam sad otišla u kuhinju improvizirati nešto (obzirom da mi je frižider prazan :rolleyes:) i zamiješala sam si vafle :klopa:

katjes
13.11.2010., 14:32
baš me zanima oće li se selo uzgraktat
(ovo sam malo doputovala k svojima..) zadnji put me je mamina frendica prijavila mami da je vidjela da se vozim na skuteru, zamisli :rolleyes:, a bilo je ljeto, ja bila u 4mj, od trbuha ni t..

što će bit sad kad sam skoro u 8om i na bajsu :lol:

Bad Robot
13.11.2010., 14:33
baš me zanima oće li se selo uzgraktat
(ovo sam malo doputovala k svojima..) zadnji put me je mamina frendica prijavila mami da je vidjela da se vozim na skuteru, zamisli :rolleyes:, a bilo je ljeto, ja bila u 4mj, od trbuha ni t..

što će bit sad kad sam skoro u 8om i na bajsu :lol:

Auuuu.... Na.ebala si :D:lol:

katjes
13.11.2010., 14:36
Vi ste vrijedne... Meni najveću tjelovježbu predstavlja peglanje na sjedeći :lol:...
Napravile ste mi zazubice svojim kolačima da sam sad otišla u kuhinju improvizirati nešto (obzirom da mi je frižider prazan :rolleyes:) i zamiješala sam si vafle :klopa:

pa dobro, ti si jako trudna. ja nisam tak jako.

a twisted igra s psom nogomet, nije ni ona donedavno bila tak trudna..dok nije bila u bolnici i imala bliski susret sa porodom. otad nije svoja pa za nju ne znam :rofl:

Bad Robot
13.11.2010., 14:42
pa dobro, ti si jako trudna. ja nisam tak jako.

:lol::lol: Kako ti mene svaki put dobro nasmiješ :rofl::rofl:
Ali bila ja takva i dok nisam bila jako trudna :misli:... u stvari tad sam bila još gora, nisam uopće peglala :rofl:... samo njurgala nešto i rušila se od vrućine i tlaka (a što je trudnoća dobra skuža za lijenost!! :rofl:)

katjes
13.11.2010., 14:47
a štaš..
ništa,..idem počet spremati gorespomenuti ručak, riba će se usmrdit u frižideru ak ne krenem uskoro :D

Bad Robot
13.11.2010., 14:48
a štaš..
ništa,..idem počet spremati gorespomenuti ručak, riba će se usmrdit u frižideru ak ne krenem uskoro :D

Dobar tek i ugodno spremanje :D

Nolina
13.11.2010., 14:50
nolina, samo da ti čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pusaaaaaaaaaaa

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

:w bok ekipica - evo vratile se s treninga - umorila sam se samo gledajući kako trče :rofl::rofl:

Nolina
13.11.2010., 14:52
i zamiješala sam si vafle :klopa:

Recept? :klopa:

Bad Robot
13.11.2010., 14:59
Ako imaš aparat za vafle, tijesto je sasvim jednostavno :D.... Hoćeš?

twisted.x.siste
13.11.2010., 15:33
eto me natrag.
kolač se hladi.

sjebala sam dio, ali se nadam da će biti jestivo ipak.

Nolina, jeste vi pojeli tvoj kiseli kolač od kestena?

twisted.x.siste
13.11.2010., 15:36
a twisted igra s psom nogomet, nije ni ona donedavno bila tak trudna..dok nije bila u bolnici i imala bliski susret sa porodom. otad nije svoja pa za nju ne znam :rofl:

da, al twisted ima 120 kila :lol:.
sad sam bome jako trudna, svud zapinjem trbuhom.
ne trčim više ptkad su mi rekli da je ctg tahikardan.
nemam muda, neću da mi Eniću nekaj bude.
a kad se sagnem samo čuješ: joj joj joj zbljuvat ću se!!!!
Ogromna sam ko kit jebote.
A kad legnem:rolleyes:, moš me ubit nemrem nikam.

twisted.x.siste
13.11.2010., 15:51
dobro pa di ste nestale kokoši jedne??

Bad Robot
13.11.2010., 16:06
Ja pečem vafle i čekam sveki na kavu :D
inače, dolazi dva put godišnje, a mi smo kod nje dva put tjedno :rofl:

rijeka511
13.11.2010., 16:15
ima koga??

ja radila poriluk za ručak, sad pojela i skužila nema mineralne:eek::eek:
sad će žgara da me :rolleyes:

Orleanska I.
13.11.2010., 16:16
Helou!
Imam pitanje za trudnice s duljim trudničkim stažom. Smijem li piti čajeve kad sam trudna i koje trebam izbjegavati? Ne pijem u velikim količinama, ali šalica voćnog čaja jednom u dva dana mi se ne čini previše. Ili?

rijeka511
13.11.2010., 16:18
Helou!
Imam pitanje za trudnice s duljim trudničkim stažom. Smijem li piti čajeve kad sam trudna i koje trebam izbjegavati? Ne pijem u velikim količinama, ali šalica voćnog čaja jednom u dva dana mi se ne čini previše. Ili?

ja pijem čaj od kad je hladno kroz čitav dan. smiješ, naravno ove
filter čajeve. koliko u tome zapravo i ima pravog čaja?!
ja ugl pijem mentu, kamilicu i voćni

rijeka511
13.11.2010., 16:20
Ja pečem vafle i čekam sveki na kavu :D
inače, dolazi dva put godišnje, a mi smo kod nje dva put tjedno :rofl:

meni ne bi bili smajlići u postu da mi dolazi:lol:

twisted.x.siste
13.11.2010., 16:21
ja pijem čajeve na litre.
doslovno.
svaki dan barem 2 litre čaja.
od rooibosa, preko voćnih do crnih.:top:

rijeka511
13.11.2010., 16:33
ja pijem čajeve na litre.
doslovno.
svaki dan barem 2 litre čaja.
od rooibosa, preko voćnih do crnih.:top:

meni je kuhalo za vodu stalno u pogonu.
netko je pisao da čaj ni pod razno.

rijeka511
13.11.2010., 16:45
joj šta da ti kažem...
net nam ne radi, kad nas neće jednostavno nas neće :rolleyes:
sad sam kod frendice, jučer je slavila rođ i sve one otišle van, a di ću ja s trbuhom do zuba u grad, ostala ja kod nje, prolistala forum, vol. 6 je tu toliko toga ima, a ja nikako u toku...
zaspala sam u 6, bila na netu do tada i evo digla se pred cca pol h, jedva gledam al treba iskoristiti forum dok mogu :lol:
mm u Zadru pa nemam pojma dal ću cijeli dan biti ovdje kod nje, nadam se da budem
živcira me sve to, sad kad mi je sve to najpotrebnije, kad do termina imam još 16 dana :eek: meni zašteka sve što me veže za vas moje trudnjače i mamice i ovaj forum :Snajper: ma da se ranim, stvarno...

pa di si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???!!! :kiss:
i ja bila bez neta neko vrijeme, ali tebe nema li nema:ne zna:
da ti ne govorim da sam te u rodilište već pospremila:rofl:

mi još kratko:D

blalla
13.11.2010., 17:21
i'm back:w

twisted.x.siste
13.11.2010., 17:24
ja samujem tu

twisted.x.siste
13.11.2010., 17:25
rasturaju me križa.
razvaljuju. bol ubitačna.
naradila sam se kao zvijer, a ogromna sam i teška
i sad plaćam križoboljom. strahota.

mm i ja smo danas pozlatili kuću.
sve je prekrasno čisto i mirisno.
čak sam i kolač spekla.
sad krepavam.

rijeka511
13.11.2010., 17:25
a ja sam nevidljiva:rolleyes:

blalla
13.11.2010., 17:26
vidim da nisam niš propustila!!
bili smo do mojih, pa sam uzela povrća raznog, MM opet na ribe!!!
opet sam sama

twisted.x.siste
13.11.2010., 17:28
a ja sam nevidljiva:rolleyes:

joj oprosti, pa nisam znala da si ovdje:ne zna:

vidim da nisam niš propustila!!
bili smo do mojih, pa sam uzela povrća raznog, MM opet na ribe!!!
opet sam sama

ja bi ribe :mama:
obožavam ribe

kakvog povrća.
i povrće volim:lol:

za razliku od sveg drugog
ja sam prokleti svežder:rolleyes:

blalla
13.11.2010., 17:30
rasturaju me križa.
razvaljuju. bol ubitačna.
naradila sam se kao zvijer, a ogromna sam i teška
i sad plaćam križoboljom. strahota.

mm i ja smo danas pozlatili kuću.
sve je prekrasno čisto i mirisno.
čak sam i kolač spekla.
sad krepavam.

baš ste bili vrijedni, ja sam se ulijenila!
MM oprao i usisao pod, ja sam samo suđe ubacila u perilicu, još kad bi samo izašlo!!:moli:niš mi se ne da.
mene je opet počeo onaj živac u guzi zezat!!:mad:
kakav je kolač, šta si zafrknula?

rijeka vidim te:w

rijeka511
13.11.2010., 17:31
ja sam već nemajka.
tlaka mi peglat, a termin za 10 dana:eek:

pa šta baš moramo s obje strane?:confused:

blalla
13.11.2010., 17:35
obožavam ribe

kakvog povrća.
i povrće volim:lol:

ja se nadam lignjama!!!:mig:
od mame sam uzela poriluk, brokulu, i crveni radič onaj dugački!!!!:klopa:
baš mislim dal da si napravim jednu malu pizzu s sirom i radičem!!:ne zna:

jutros sam pitala kako spremaš bundeve, imam doma jednu hokaido i jednu butter

i ja volim i povrće i ribe i meso i voće, malo toga što ja ne volim,:misli:
-tripice
-kelj
-kivi

rijeka511
13.11.2010., 17:37

-tripice
-kelj
-kivi

fuuuuuuuuuj

a kivi volim, ali jest, ne čistit

twisted.x.siste
13.11.2010., 17:38
baš ste bili vrijedni, ja sam se ulijenila!
MM oprao i usisao pod, ja sam samo suđe ubacila u perilicu, još kad bi samo izašlo!!:moli:niš mi se ne da.
mene je opet počeo onaj živac u guzi zezat!!:mad:
kakav je kolač, šta si zafrknula?

ma mene isto taj živac u guzi boli da bi urlala.
mjesecima me bolilo na lijevoj strani, sad na desnoj.
grom i pakao :rolleyes:

-tripice
-kelj
-kivi

uf uf uf volim i lignje i sve ribe.
ja ne znam kako sam ja kontinentalka.
kvasina, maslinovo ulje, prošek i riba - davila bi se u tome.

a bundeve..hmm.
mislim da je od hokaido super juhica.
nisam te dvije radila još.:ne zna:

rijeka511
13.11.2010., 17:39
Natjecanje s vragom
Šetali se Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga. Vrag će:
- "Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne uspijem, ubijte vi mene."
Oni pristanu. Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za 5 minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca. Na kraju dođe Bosanac i baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio šta. Vrag roni i roni i traži, al ni nakon 5 sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i kaže:
- "Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al' prije toga mi reci što si bacio."
Bosanac će:
- "Šumeću tabletu."

blalla
13.11.2010., 17:48
mene uvijek zeza ovaj u lijevoj guzi, možda jer sam ljevakinja:misli:

ej pa koje bundeve ti onda spremaš??

twisted.x.siste
13.11.2010., 17:49
imam pitanje za iskusnije trudnice.

meni je dr rekao da je bebina glavica priljubljena.
jel to znači da se spustio ili?

blalla
13.11.2010., 17:49
Natjecanje s vragom
Šetali se Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga. Vrag će:
- "Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne uspijem, ubijte vi mene."
Oni pristanu. Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za 5 minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca. Na kraju dođe Bosanac i baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio šta. Vrag roni i roni i traži, al ni nakon 5 sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i kaže:
- "Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al' prije toga mi reci što si bacio."
Bosanac će:
- "Šumeću tabletu."

:lol::lol:

twisted.x.siste
13.11.2010., 17:50
joj idem malo zaleć, nekaj me primilo gadno.

vidimo se brzo

Nea3
pa di si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???!!! :kiss:
i ja bila bez neta neko vrijeme, ali tebe nema li nema:ne zna:
da ti ne govorim da sam te u rodilište već pospremila:rofl:

mi još kratko:D

:K :K :K

:w helou curkeeee

blalla
tijesto za pizzu se kiseli :mig:

blalla
13.11.2010., 17:51
kako ja volim ovog mog malog:cerek:
obožavam kad se meškolji:cerek:

blalla
13.11.2010., 17:52
joj idem malo zaleć, nekaj me primilo gadno.

vidimo se brzo

da znaš da te čekam!!!!
nemoj da umrem od brige!!

blalla
13.11.2010., 17:53

hej ti:w
još si u gostima

Nea3
13.11.2010., 17:56
hej ti:w
još si u gostima

dada, još nekih sat vremena :tuzni:
i onda laganini doma, nadam se slijedeći tj će proraditi doma net pa da se čujemo još prije nego rodim, falite strašno :grli:

rijeka511
13.11.2010., 17:58

pa mislim stvarno?! zabrinula si me:azdaja:

jesi mi dobro? ja sam ko kit, niš mi se ne da, a forsiram
se radi nesanice što više bit aktivna. malena je jučer bila
3.300, ali ja totalka zatvorena... sad su već počele paranoje o
prenašanju. i da, poruke i pozivi 'oće li to??!!

blalla
13.11.2010., 17:59
dada, još nekih sat vremena :tuzni:
i onda laganini doma, nadam se slijedeći tj će proraditi doma net pa da se čujemo još prije nego rodim, falite strašno :grli:

došla si kod frendice i nisi se skinula s foruma :azdaja:
obavezno se moraš javiti, da ne brinemo!!:mig:
ovdje smo ko obitelj, odmah primijetimo kad nekoga nema

rijeka511
13.11.2010., 18:01
jeste peglale robicu sa obadvije strane?

blalla
13.11.2010., 18:04

ne, baš sam se pitala zašto to pitaš!!!

Albera
13.11.2010., 18:05
Hej cure :w

Ja provela skoro cijeli dan vani, prekrasan dan i pretopal :cerek:

tijesto za pizzu se kiseli :mig:

I kod mene pizza na repertoaru za večeru :cerek: Ja ću maragaritu radit. Ti?

rijeka511
13.11.2010., 18:06
ne, baš sam se pitala zašto to pitaš!!!

ma netko mi rekao, uf.. sad mi lakše jerbo ne da mi se

blalla
13.11.2010., 18:07
I kod mene pizza na repertoaru za večeru :cerek: Ja ću maragaritu radit. Ti?

mislim da će tako biti i kod mene, iako sam našla sam 10dkg sira i komad gorgonzole:ne zna:

Albera
13.11.2010., 18:07

Heeeeej Nea :w
Znaš da sam se pitala gdje si....

Nea3
13.11.2010., 18:08
pa mislim stvarno?! zabrinula si me:azdaja:

jesi mi dobro? ja sam ko kit, niš mi se ne da, a forsiram
se radi nesanice što više bit aktivna. malena je jučer bila
3.300, ali ja totalka zatvorena... sad su već počele paranoje o
prenašanju. i da, poruke i pozivi 'oće li to??!!

ja sam super, počele mi napokon neke kontrakcije ( valjda su to kontrakcije :misli: ) i onako steže me dole dosta jako i baš se veselim iako je tu još uvijek onaj strah :mama:
ja sam zadnji put bila na pregledu pred 3tj, točno na 35+ i mali je imao 2353gr i zadovoljna sam, računam da će sada u pon imati 2900, nadam se da neće više :moli:
ja isto zatvorena...ono, većeras se obavezno sexam kako bi u pon bilo nekog pomaka što se tiće otvaranja :top:

došla si kod frendice i nisi se skinula s foruma :azdaja:
obavezno se moraš javiti, da ne brinemo!!:mig:
ovdje smo ko obitelj, odmah primijetimo kad nekoga nema
baš sam joj pročitala tvoj post...ma svaka na svom laptopu i lagano odmaramo,,,
da, da, javit ću se, ako ne ja, onda frendica u moje ime, mislim na vas stalno, al baš stalno. mm mi stalno govori da nisam normalna, on jednostavno ne razumije tu našu povezanost :grli:

blalla
13.11.2010., 18:08
ma netko mi rekao, uf.. sad mi lakše jerbo ne da mi se

a pitaj još nekoga,
ja sam oprala, ovisno o bojama i temperaturama, nekoliko mašina,
stavila sam Persil i Napisan!!

Albera
13.11.2010., 18:09

I meni su tako bili rekli. Kad sam pripremala robu za starijega, onda sam peglala sa obje strane. Al skužila sam da je to tlaka, pa sam poslije peglala samo s jedne strane :cerek:

Nea3
13.11.2010., 18:10
Heeeeej Nea :w
Znaš da sam se pitala gdje si....

hej draga :w
a ludim, net nam ne radi, pa iskorištavam svaku situaciju kad mogu doć na forum :top:
kako si ti?
vidim svima ti tjedni napreduju, ono svaki potpis kad vidim se i sama čudim, jer ono ne mogu vjerovati da je prošlo 3tj a da ja nisam bila s vama :tuzni:

blalla
13.11.2010., 18:10
j
da, da, javit ću se, ako ne ja, onda frendica u moje ime, mislim na vas stalno, al baš stalno. mm mi stalno govori da nisam normalna, on jednostavno ne razumije tu našu povezanost :grli:

mi se najbolje razumijemo u ovom trenutku!!!!

rijeka511
13.11.2010., 18:12
ja sam super, počele mi napokon neke kontrakcije ( valjda su to kontrakcije :misli: ) i onako steže me dole dosta jako i baš se veselim iako je tu još uvijek onaj strah :mama:
ja sam zadnji put bila na pregledu pred 3tj, točno na 35+ i mali je imao 2353gr i zadovoljna sam, računam da će sada u pon imati 2900, nadam se da neće više :moli:
ja isto zatvorena...ono, većeras se obavezno sexam kako bi u pon bilo nekog pomaka što se tiće otvaranja :top:

isto i isto:rofl::rofl:

Albera
13.11.2010., 18:14
hej draga :w
a ludim, net nam ne radi, pa iskorištavam svaku situaciju kad mogu doć na forum :top:
kako si ti?
vidim svima ti tjedni napreduju, ono svaki potpis kad vidim se i sama čudim, jer ono ne mogu vjerovati da je prošlo 3tj a da ja nisam bila s vama :tuzni:

Znam kako ti je jer sam i ja bila bez kompa 10 dana pa sam ispalila.

Ja sam super, malac lupa sve u šesnaest i ne da mi mira :cerek:

rijeka511
13.11.2010., 18:14
I meni su tako bili rekli. Kad sam pripremala robu za starijega, onda sam peglala sa obje strane. Al skužila sam da je to tlaka, pa sam poslije peglala samo s jedne strane :cerek:

ma jel tako?!
s koje, vanjske ili unutarnje? možda glupo pitam, al
ovo s unutarnje joj ide na kožu pa kontam...

Nea3
13.11.2010., 18:15
mi se najbolje razumijemo u ovom trenutku!!!!
:mig:

isto i isto:rofl::rofl:
eto vidiš :D

si spremila torbu za rodilište?

anella
13.11.2010., 18:16
ola cure :w evo mene malo :mig: iskoristila sam maksimalno u šetnji ovaj predivan sunčani dan :cerek:

danas sam za ručak radila neku kombinaciju meksičke klopice, palačinke punjene kao tortilje sa umakom od graha, kukuruza, piletine, paprike, chilli umaka, ketchapa i sira :klopa: ma odlično je bilo :klopa:

šta se ovdje radi? :kiss: ima novosti o bamby?

Nea3
13.11.2010., 18:17
Znam kako ti je jer sam i ja bila bez kompa 10 dana pa sam ispalila.

Ja sam super, malac lupa sve u šesnaest i ne da mi mira :cerek:

da, a mi nemamo već 3tj :eek:
sad sam kod frendice, inače da nisam onda se ni danas nebi čule... :tuzni:

joj moj isto, pogotovo navećer, i imam osjećaj kao da se s nogicama odguruje i laganini da se spušta, miš moj lijepi jedva ga čekam :cerek:

Nea3
13.11.2010., 18:19
ola cure :w evo mene malo :mig: iskoristila sam maksimalno u šetnji ovaj predivan sunčani dan :cerek:

danas sam za ručak radila neku kombinaciju meksičke klopice, palačinke punjene kao tortilje sa umakom od graha, kukuruza, piletine, paprike, chilli umaka, ketchapa i sira :klopa: ma odlično je bilo :klopa:

šta se ovdje radi? :kiss: ima novosti o bamby?

totiljiceeee :klopa:

kako si mi tiiii?

anella
13.11.2010., 18:22
totiljiceeee :klopa:

kako si mi tiiii?

:rofl: joooj kako je tebe lijepo vidjeti ovdje :cerek: :cerek: nas dvije smo odlično, lupkamo se :lol: a ti ajde dragog :azdaja: da popravite net da možemo biti u prvim redovima odbrojavanja :kokice::kokice: kako ti i bebać? :kiss:

Albera
13.11.2010., 18:22
ma jel tako?!
s koje, vanjske ili unutarnje? možda glupo pitam, al
ovo s unutarnje joj ide na kožu pa kontam...

Ma kako bi mi što došlo pod ruku :cerek: Bijelo sam prala na 90, to ubije sve bakterije pa mislim da i nije bitno s koje strane se popegla :misli:
A hlačice, majice i to sa unutrašnje.

rijeka511
13.11.2010., 18:24
:mig:
eto vidiš :D
si spremila torbu za rodilište?

ma forum je, tj TZ je:top:

Torba, spremna. Samo krekere, vodu i ness pojedem i popijem,
tako da to moram opet popunit.
Ako sam dobro shvatila sve do prvih posjeta nakon poroda
nemamo svoju torbu, tj. niš osim papuča:confused:
Robica za malenu spremna, nisam stavila skaf, ti?
Pokrit ćemo je dekicom u As-u.

rijeka511
13.11.2010., 18:26
Ma kako bi mi što došlo pod ruku :cerek: Bijelo sam prala na 90, to ubije sve bakterije pa mislim da i nije bitno s koje strane se popegla :misli:

Albera:s:s:s
sad sam happy

Nea3
13.11.2010., 18:28
:rofl: joooj kako je tebe lijepo vidjeti ovdje :cerek: nas dvije smo odlično, lupkamo se :lol: a ti ajde dragog :azdaja: da popravite net da možemo biti u prvim redovima odbrojavanja :kokice: kako ti i bebać? :kiss:

da, želim ono zadnjih par dana u noćnoj sa većinom vas malo pročakulati :D
Mi smo odlično, u ponedjeljak idemo na pregled i jedva čekam vidjeti ga ponovno..
to mi je zadnji pregled kod moje gin, nakon toga idem u bolnicu i toga me malo strah, ono, da me pregledava drugi doktor, joj ne znam :ne zna: :eek:

Albera
13.11.2010., 18:29
Albera:s:s:s
sad sam happy

E sad sam editirala post... Ove druge stvari hlačice, majice i to peglam s unutrašnje, čisto radi boja i da mi se ne zalijepi pegla ako imaju neku sličicu ili nešto...

rijeka511
13.11.2010., 18:32
Mi smo odlično, u ponedjeljak idemo na pregled i jedva čekam vidjeti ga ponovno..
to mi je zadnji pregled kod moje gin, nakon toga idem u bolnicu i toga me malo strah, ono, da me pregledava drugi doktor, joj ne znam :ne zna: :eek:

ja sam imala zadnji sad u petak, a slijedeći na termin kbc.
ajme ako prenesemo onda svaki drugi dan damo čamit, svaki
put drugi dr, a oni budu i grublji.
mislim da ću se onda od muke porodit:lol:

ja bi škorpiju:mama::mama:

rijeka511
13.11.2010., 18:32
E sad sam editirala post... Ove druge stvari hlačice, majice i to peglam s unutrašnje, čisto radi boja i da mi se ne zalijepi pegla ako imaju neku sličicu ili nešto...

je da, imaš pravo. tako ću i ja:top:

blalla
13.11.2010., 18:33

tako i ja, sad planiram kupiti one maramice što skupljaju boju pa ću malo više boja prati istovremeno!!

Albera
13.11.2010., 18:34
je da, imaš pravo. tako ću i ja:top:

Ma puno ljudi niti ne pegla robu, ja sve peglam jer mi ljepše izgleda ispeglano, ali nisam neka picajzla :cerek:

Amrićak
13.11.2010., 18:35
evo i mene :(
živčana sam i tužna ko pas....
ovog svog očima nemogu gledati.....
muško sebično i razmaženo :flop:

rijeka511
13.11.2010., 18:35
odoh malo radit nešto :w
tipkamo se kasnije :grli:

Nea :K, nadam se da si drugi tjedan tu

anella
13.11.2010., 18:36

nadam se da će se onda popraviti komp :moli:
ajoj kako će to brzo proletiti :eek: ma ne brini biti će super :top:

rijeka511
13.11.2010., 18:36

oooooo welcome to the club!!!
i ja tako nastrojena zadnjih dana

blalla
13.11.2010., 18:37

ma opet te ljuti:azdaja:
a ti si i sama osjetljivija nego inače!!!!

Mare1983
13.11.2010., 18:38
hej drage moje!!!

evo se ja naradila pa sad malo odmaran...

Albera
13.11.2010., 18:38
tako i ja, sad planiram kupiti one maramice što skupljaju boju pa ću malo više boja prati istovremeno!!

To sam vidila u dm-u, ali nije mi palo na pamet to kupit...

Ja često operem škuru robu na ruke ako imam samo par komada jer mi se ne da čekat da nakupim za mašinu. Al ovo ti je dobra ideja :top:

blalla
13.11.2010., 18:39
joj, tek sam se sad sjetila da bi trebala već potražiti božićne dekoracije, ili prilagoditi stare!!!.
ove godine imamo poseban Božić!!

rijeka511
13.11.2010., 18:41
joj, tek sam se sad sjetila da bi trebala već potražiti božićne dekoracije, ili prilagoditi stare!!!.

već ih puni dućani.
ja se nadam da ću do Božića bit ko nova

Nea3
13.11.2010., 18:41
ja sam imala zadnji sad u petak, a slijedeći na termin kbc.
ajme ako prenesemo onda svaki drugi dan damo čamit, svaki
put drugi dr, a oni budu i grublji.
mislim da ću se onda od muke porodit:lol:

ja bi škorpiju:mama::mama:

ma kakva škorpija, ja bi strijelca, makar se nebi bunila da sad odem roditi :mig:

Nea3
13.11.2010., 18:42

mi smo već kupili bor :cerek: jer mm ne želi kupovati bez mene, tako da se laganini i za to spremamo, joj ovaj Božić u Nova godina će nam biti najljepši ikada :cerek: zapravo svima nama :D

Mare1983
13.11.2010., 18:44
To sam vidila u dm-u, ali nije mi palo na pamet to kupit...

Ja često operem škuru robu na ruke ako imam samo par komada jer mi se ne da čekat da nakupim za mašinu. Al ovo ti je dobra ideja :top:

ja sam ih koristila i super su...stvarno nista ne pusti... iako ja pazin sta stavljan u masinu i peren priblizni isto pa nema problema

Mare1983
13.11.2010., 18:44

ja neman bas nista.... aaaaaaaaaaaaaaa..... ovo nam je prvi bozic da zivimo zajedno...

anella
13.11.2010., 18:47

što bilo draga? :kiss:

hej drage moje!!!

evo se ja naradila pa sad malo odmaran...

hello, jel blistaju prozori :rofl:

mi smo već kupili bor :cerek: jer mm ne želi kupovati bez mene, tako da se laganini i za to spremamo, joj ovaj Božić u Nova godina će nam biti najljepši ikada :cerek: zapravo svima nama :D

:cerek: i ja ću uživati sa svojom buškom :cerek: jedva čekam te slikice ispod bora.. a sa vama će već biti i vaši pokloni awww :cerek:

Albera
13.11.2010., 18:48

Nea3
13.11.2010., 18:49
:cerek: i ja ću uživati sa svojom buškom :cerek: jedva čekam te slikice ispod bora.. a sa vama će već biti i vaši pokloni awww :cerek:

dadadaddada :cerek: jedva čekam!!!!!!!

blalla
13.11.2010., 18:50
već ih puni dućani.
ja se nadam da ću do Božića bit ko nova

ni sama ne znam što bi uopće kupila!
jelku imamo i tonu kuglica (crveno,bakreno, zlatno, mat, sjajno)
imam i vijenac za vrata, ali bi neki prirodni ,zeleni advenstski vjenac za stol, ove godine prva svjećica se ful rano pali!

mi ćemo ful rano ove godine kititi, jer mi je termin 15.12!!
ne mogu tu ogromnu odgovornost pustit MM, bilo bi svega

Mare1983
13.11.2010., 18:50
hello, jel blistaju prozori :rofl:

nisan jos do prozora dosla.... ima vaznijeg posla, poput ciscenja sobice :cerek::cerek:

a meni mozda moj najdrazi poklon i dode bas za bozic, tko zna :cerek:

Albera
13.11.2010., 18:51
Joj cure, moram gibat, sad će mi svekar dovesti maloga...
Moram mu trkom spremit večeru... A mama zapela na forumu :cerek:

Mare1983
13.11.2010., 18:52
Joj cure, moram gibat, sad će mi svekar dovesti maloga...
Moram mu trkom spremit večeru... A mama zapela na forumu :cerek:

a uvik bizis kad ja dodem.... cccccc

Lady_X
Book, cure! :w
Bemti, ja sam upravo odradila prvi pravi :rigo: u trudnoći. Bože, želudac će mi valjda eksplodirati! Bemti slatko i budalu! :mad:

Nea3
imam i vijenac za vrata, ali bi neki prirodni ,zeleni advenstski vjenac za stol, ove godine prva svjećica se ful rano pali!

a mi ćemo ga kititi kroz 10 dana :rofl::rofl:

Amrićak
13.11.2010., 18:53
oooooo welcome to the club!!!
i ja tako nastrojena zadnjih dana

što bilo draga? :kiss:

:rolleyes: ništa ...trgam se ko zadnja budala oko svega,i dođeš do činjenice da to nitko niti vidi niti cijeni...već se cinično ismijava "tvom savršenstvu" :(
ali od danas ništa više od mene ,na bilo kojoj razini....
možda onda bude nedostajalo to savršenstvo,kad guzica ostane gladna,i kad ga stavim potpuno na ignore....niti vidim niti čujem...

Nea3
pozdravljam vas, letim žurim :K
čuvajte mi se :w

anella

:lol::lol: razumijem te... :lol:

nisan jos do prozora dosla.... ima vaznijeg posla, poput ciscenja sobice :cerek::cerek:

a meni mozda moj najdrazi poklon i dode bas za bozic, tko zna :cerek:

da da sad su sobice najbitnije :top: :top: a bilo bi baš fora da baš za Božić :cerek:

cure sad sam se sva raspekmezilaaaa , još slušam pjesmicu awww

http://www.youtube.com/watch?v=NAwprnOo1Dg&feature=player_embedded

http://www.trudnoca.net/slike/top10-bozic.jpg

Amrićak
13.11.2010., 18:54
ma opet te ljuti:azdaja:
a ti si i sama osjetljivija nego inače!!!!

da je bar do mojih hormona,ali nije....
nema veze....

blalla
13.11.2010., 18:55
nema veze....

koliko ste u braku???
koliko živite zajedno???

Albera
13.11.2010., 18:55
a uvik bizis kad ja dodem.... cccccc

:brukica:

Stvarno nije namjerno :cerek:

anella
13.11.2010., 18:56
nema veze....

:kiss: ma pusti muške :bonk: reci ti meni jel dobro ispao kolač :cerek:

Lady_X
I moj je bio na ignore prije par dana, baš znaju biti sebični, uf! :mad: A moj gospodin sve pripisuje mojoj trudnoći, nervozi i hormonima! On je djevica Marija! :mad: Danas smo mali i ja cijeli dan sami i nitko me ne zaj*bava. :top:

Albera
pozdravljam vas, letim žurim :K
čuvajte mi se :w

Dadaika
13.11.2010., 18:58
:w svima
vidim nazalost nisam jedina koja je zadnjih dana zivcana,ljuta,cmoljava:(
hormoni...jedan dan bi se samo svadala,drugi plakala,treci smijala.

Mare1983
13.11.2010., 18:59
:lol::lol: razumijem te... :lol:

da da sad su sobice najbitnije :top: :top: a bilo bi baš fora da baš za Božić :cerek:

a gle, termin je 2.1 tako da je sve moguce...,a 40-ti tjedan je 29.12, tako da...bumo vidli :cerek::cerek:

Amrićak
13.11.2010., 19:00
koliko ste u braku???
koliko živite zajedno???

u braku skoro 8 godina,zajedno preko 10....povrijedi me kad znam koliko se trudim,koliko dajem sebe,koliko ugađam a onda se netko izruguje tvom savršenstvu....a pri tome,on isti daje puno manje....

Mare1983
13.11.2010., 19:00
:brukica:

Stvarno nije namjerno :cerek:

ajde moramo se ispricat i prije rodilista, valjda se jednom uvatimo :rofl::rofl:

anella
13.11.2010., 19:01
a gle, termin je 2.1 tako da je sve moguce...,a 40-ti tjedan je 29.12, tako da...bumo vidli :cerek::cerek:

pa da to nemožeš znati :misli: a gle a dobar datum je i 31.12.-01.01. i još ako tada rodiš budu ti ovi naši političari nešto donijeli i došli se naslikavati s tobom :lol: :lol:

Dadaika
13.11.2010., 19:01
i bradavice su me opet pocele bolit,jako su osjetljive

Mare1983
13.11.2010., 19:02
u braku skoro 8 godina,zajedno preko 10....povrijedi me kad znam koliko se trudim,koliko dajem sebe,koliko ugađam a onda se netko izruguje tvom savršenstvu....a pri tome,on isti daje puno manje....

Draga moja smiri se ti radi bebice,,, samo sebi odmazes nervirajuci se sada...

OOOOOOO
13.11.2010., 19:02
dan cure! kako ste mi?
sta bi to moglo biti,vec dva,tri dana me na par minuta onako pocne cudno bolit trbuh ko pred stvari:confused:

Mare1983
13.11.2010., 19:03
pa da to nemožeš znati :misli: a gle a dobar datum je i 31.12.-01.01. i još ako tada rodiš budu ti ovi naši političari nešto donijeli i došli se naslikavati s tobom :lol: :lol:

rekla san ja da ne bi imala nista protiv 1.1 da me gospon Kerum posjeti :lol::lol::lol:
samo cu onda morat i sminku nosit sa sobom u rodiliste :lol::lol::lol:

Amrićak
13.11.2010., 19:03
:kiss: ma pusti muške :bonk: reci ti meni jel dobro ispao kolač :cerek:

negdje sam fulala ili je do višanja :ne zna:...ti si rekla da se biskvit peče oko 20/25 min...ja sam ga pekla oko 45...od dolje i gore baš se ispekao,a u sredini mi na pojedinim mjestima ostao "mljecav"...neznam jel to zbog višnji,da nisu višnje pustile sok :confused: ali to mi se nikad nije desilo....
više kolače ne radim nikakve :kava:

Lady_X
13.11.2010., 19:04

E to i moj radi! Dođe mi ponekad da ga zadavim koliko mi u sekundi tlak može dignuti! Kao nikad nitko! I još on ne kuži zašto se nerviram... :rolleyes:

Mare1983
13.11.2010., 19:05
i bradavice su me opet pocele bolit,jako su osjetljive

joj i meni moje... s time da meni curi iz njih vec ima skoro i dva mjeseca....ufff

Amrićak
dan cure! kako ste mi?
sta bi to moglo biti,vec dva,tri dana me na par minuta onako pocne cudno bolit trbuh ko pred stvari:confused:

meni se to desilo neki dan,ta bol kao pred mengu ali u leđima :ne zna:

Dadaika
dan cure! kako ste mi?

i mene zna tako bolit,al ne traje dugo par minuta.

blalla
13.11.2010., 19:06

znaš draga rjetki su muškarci koji su kao mi, npr moj šogor je ustvari žena, kuha, pere, pegla, radi kolače.....i njegova žena nije zadovoljna s njime!:ne zna:

Mare1983
negdje sam fulala ili je do višanja :ne zna:...ti si rekla da se biskvit peče oko 20/25 min...ja sam ga pekla oko 45...od dolje i gore baš se ispekao,a u sredini mi na pojedinim mjestima ostao "mljecav"...neznam jel to zbog višnji,da nisu višnje pustile sok :confused: ali to mi se nikad nije desilo....

pa jesi probala s cackalicom jel gotov?

anella
rekla san ja da ne bi imala nista protiv 1.1 da me gospon Kerum posjeti

:lol: :lol: da da :cerek:

hmmmm.... jedino to? ja ih prije ocjedim :misli: a baš mi je krivo :grli:

i ti nemoj se uzrujavati zbog dragog!! sad misli na bebicu a onda kad rodiš ga dobrano :tuctuc:po guzici :rofl:

Mare1983
13.11.2010., 19:08
znaš draga rjetki su muškarci koji su kao mi, npr moj šogor je ustvari žena, kuha, pere, pegla, radi kolače.....i njegova žena nije zadovoljna s njime!:ne zna:

a ja mislin da smo mi zene rodene s genom da nikad s nicim nismo zadovoljne....

Amrićak
13.11.2010., 19:09
E to i moj radi! Dođe mi ponekad da ga zadavim koliko mi u sekundi tlak može dignuti! Kao nikad nitko! I još on ne kuži zašto se nerviram... :rolleyes:

ja sam prošla godine i faze kad mi je tlak skakao i kad mi je glas vrištao :kava:
sad u takvim situacijama samo pustim..nevidim smisao da se uvijek vrtimo u krug....pustim ga da ispadne govno i na kraju da pojede još veće kad mu dođe iz guzice u glavu...

OOOOOOO
13.11.2010., 19:10
meni se to desilo neki dan,ta bol kao pred mengu ali u leđima :ne zna:
mene bas u trbuhu onako

i mene zna tako bolit,al ne traje dugo par minuta.

da,bas par min,jedno 10ak evo i sad stalo:rolleyes:

Amrićak
13.11.2010., 19:11

e pa takve žene,kuje,rospije dobiju takve muževe...ista situacija sa mojim ujakom i ujnom....

Amrićak
13.11.2010., 19:11
pa jesi probala s cackalicom jel gotov?

pa jesam i bio je gotov,i onda postao mljecav :ne zna:

Lady_X
13.11.2010., 19:13
Ma meni moj pomogne sve živo - i oko maloga i u kući i sve, ali da zna biti govno - zna. :ne zna:

Amrićak
13.11.2010., 19:14
hmmmm.... jedino to? ja ih prije ocjedim :misli: a baš mi je krivo :grli:

i ti nemoj se uzrujavati zbog dragog!! sad misli na bebicu a onda kad rodiš ga dobrano :tuctuc:po guzici :rofl:

višnje su bile iz ledenice,kao odmrzle se...možda nisu sve i do kraja pa je zbog toga...:ne zna: uh baš mi se jedu višnje kisele :)
kako si mi ti??

anella
13.11.2010., 19:14
curke ja moram gibati :mig: mazite buše i smajl

http://www.vtv.hr/slike/Vicevi/veliki_smajl.jpg

Lady_X
13.11.2010., 19:15
Ej, ma si mogu ja pojesti jabuku, budući da sam maloprije izbacila valjda sve što sam danas pojela? Neće mi doći slabo, možda?:confused:

OOOOOOO
13.11.2010., 19:16
i ja moram ici...skicnem ja jos veceras:):w

Amrićak
13.11.2010., 19:18
Ej, ma si mogu ja pojesti jabuku, budući da sam maloprije izbacila valjda sve što sam danas pojela? Neće mi doći slabo, možda?:confused:

draga nema ti tu pravila....ja sam znala za redom povračat prazan želudac,ono jadna naprežem se da izbacim ikakvu kiselinu...tjelo povrača a nema šta...tak da jedi slobodno...

Amrićak
13.11.2010., 19:19
curke ja moram gibati :mig: mazite buše i smajl

ćao draga :kiss:

Mare1983
13.11.2010., 19:19
pa jesam i bio je gotov,i onda postao mljecav :ne zna:

a onda neman pojma... moze bit da su ga visnej previse namocile... ma bitno da je jestivo :rofl::rofl:

Dadaika
13.11.2010., 19:21
draga nema ti tu pravila....ja sam znala za redom povračat prazan želudac,ono jadna naprežem se da izbacim ikakvu kiselinu...tjelo povrača a nema šta...tak da jedi slobodno...

isto je bilo i kod mene,pa sam se prisiljavala nakon povracanja stavit barem koru kruha u usta da ne povracam odvratnu kiselinu.

blalla
13.11.2010., 19:22
pojela sam svoju pizzu, i bila je prefina, i popila sam gemišt od pive!!

Lady_X
13.11.2010., 19:22

Joooj, ja nisam baš nešto povraćala do sad, ali danas me ulovilo strašno! :ne zna: Sad ću si ja jabuku nareckati, pa da vidimo... :ne zna: A mali mi skače po glavi, sad mu već fali tata, jedva čekam da dođe doma da mi ga malo skine s vrata... :rolleyes:

blalla
13.11.2010., 19:27
Joooj, ja nisam baš nešto povraćala do sad, ali danas me ulovilo strašno! :ne zna: Sad ću si ja jabuku nareckati, pa da vidimo... :ne zna: A mali mi skače po glavi, sad mu već fali tata, jedva čekam da dođe doma da mi ga malo skine s vrata... :rolleyes:

nemoj jabuku, samo će ti kiselinu pojačati!!!
uzmi krekere ili dvopek!! kamilicu!!

Dadaika
13.11.2010., 19:27
hocete li kupovat il ste vec kupile,posudile izdajalicu?

Sanja29
13.11.2010., 19:29
večer koke :-) ja pripremila krevetić za Doriana ... a mm i moj tata još uvijek sklapaju krevet za Dominika .,. po svemu sudeći još će ga neko vrijeme sklapati :-) za umrijeti su od smijeha :-)

Lady_X
nemoj jabuku, samo će ti kiselinu pojačati!!!
uzmi krekere ili dvopek!! kamilicu!!

E, jbg, već sam pojela pola! Pa šta bude! :s

Amrićak
pojela sam svoju pizzu, i bila je prefina, i popila sam gemišt od pive!!

o živila ti meni http://www.pic4ever.com/images/oregonian_winesmiley.gif lipo si se ti meni počastila :)

Lady_X
13.11.2010., 19:31
Uf, sad bi pizzu jela... :rofl:

Amrićak
13.11.2010., 19:31

posudila...sa starijim sinom,mi je trebala samo kad se zbog žutice sunčao pod lampom pa sam se izdajala u bolnici i nosili njemu da papa...
spremila sam torbu,više manje :)
jedva čekam :cerek:

blalla
13.11.2010., 19:32

imam u planu uzeti od frendice, ona je nije koristila

Mare1983
13.11.2010., 19:32

ja sam je kupila preko ebaya i to novu za sto kuna pa mi nije bilo ni zao...

Lady_X
13.11.2010., 19:33
Ja si danas baš razmišljam kako, bemti, opet moram roditi. A ne biiiii!!! :rofl:

Lady_X
13.11.2010., 19:34
Ja imam izdajalicu novu novcatu od prije, nije mi baš trebala, ali eto...

blalla
o živila ti meni http://www.pic4ever.com/images/oregonian_winesmiley.gif lipo si se ti meni počastila :)

aaaaa, sad sam kraljica!!!

Dadaika
posudila...sa starijim sinom,mi je trebala samo kad se zbog žutice sunčao pod lampom pa sam se izdajala u bolnici i nosili njemu da papa...
spremila sam torbu,više manje :)
jedva čekam :cerek:

ja imam samo uloske,i jednok.gacice i kremu za bradavice.gledam na aukcijama izdajalice,moza uhvatim neku ispod 150kn.

Bad Robot
13.11.2010., 19:35
Heeej:w
Samo da vas pozdravim :D
Ja cijeli dan u nekoj akciji... Odoh sad oprati kosu i viditi ima li jos sto viska dlaka za slucaj da me ostave sutra u bolnici kad odem na ctg....
Virnem vas opet veceras :D

Amrićak
13.11.2010., 19:36
Heeej:w
Samo da vas pozdravim :D
Ja cijeli dan u nekoj akciji... Odoh sad oprati kosu i viditi ima li jos sto viska dlaka za slucaj da me ostave sutra u bolnici kad odem na ctg....
Virnem vas opet veceras :D

ti si meni zakon :cerek:
btw. bježi,rađaj ,iš iš :)
hoćemo još bebača malih :cerek:

Mare1983
13.11.2010., 19:36
večer koke :-) ja pripremila krevetić za Doriana ... a mm i moj tata još uvijek sklapaju krevet za Dominika .,. po svemu sudeći još će ga neko vrijeme sklapati :-) za umrijeti su od smijeha :-)

joj meni je moj neki dan na komodicu vika i bestima di je samo neke djelove trebalo dodat na nju a sta ce tek bit kad bude krevetic sklapa...mislila san da to napravi akd buden u rodilistu ali ito bi ja to mogla malo prije, sta je sigurno sigurno je :cerek::cerek::cerek:

Amrićak
13.11.2010., 19:38
aaaaa, sad sam kraljica!!!

ja sam danas oko podne papala čevape u Rubelju,nepamtim kad sam ih zadnji put jela...i onda još oko 18 sarme....
tak da je i meni poguziji bilo lipo danas :D

Mare1983
joj ovih starih ljudi.... zove mene nona sada i pita da di mi je muz, i ja kazem prijatelju na momackoj,a ona meni da njega nikad nema doma i da sta ga pustan toliko vanka i da triba stat s menon doma... sta rec :ne zna::ne zna:

blalla
ja imam samo uloske,i jednok.gacice i kremu za bradavice.gledam na aukcijama izdajalice,moza uhvatim neku ispod 150kn.

cure su već ranije predložile, uzeti onaj kupon udm-u za popust na jedan artikal od 20% i kupis od aventaa