View Full Version : Trudnice zbor! vol.6
happymom5
05.12.2010., 20:38
sori klafrala sam na telefon
:rofl: nema oprosta.. ove preostale dane ima da si s nama svake minute :)
no, cure ja ću tu sama ostat :(
Sanja29
05.12.2010., 20:38
je li ti i prvi porod bio carskim
da .. zato i velim da mi nije bilo tako s prvim carskim
mlada38
05.12.2010., 20:39
I mene čudno gledaju. I nikako mi nisu jasna ta razmišljanja. Ako imaš jedno, stalno te dave kad ćeš drugo jer ne možeš imat samo jedno dijete. Ako kažeš da čekaš treće, odmah se isčuđavaju kako tako puno. Sad kad kažem četvrto, vidim masovno sažaljenje u pogledima :ne zna:
A meni je to ispunjenje sna:cerek:
I baš me briga šta misle.
slažem se s tobom!
ma ne opterećujem se ja previše ljudima oko sebe došla sam do onog levela kad samoj sebi kažem ne hrani te selo, neka oni samo pričaju, ali isti mentalni sklop je i kod ljudi ovdje, meni je najjače kad mi netko kaže kao ajme sad ti sve iz početka, pelene...kao da je meni žao, pa nisam nakon 10 godina ponovo ostala trudna slučajno, pogotovo jer sam u 3. mjesecu imala spontani i ponovo zatrudnila, pa i kreten bi skontao da to želim i ne bi se upuštao u polemiziranje
mlada38
05.12.2010., 20:40
sori klafrala sam na telefon
oprošteno ti je samo ako te netko zvao kome si morala objašnjavati kako i zašto još nisi rodila :lol:
mlada38
05.12.2010., 20:44
ja tražim izuzeće nekih 20 minuta, idem se otuširati i oprati kosu, molim da budete tu kad se vratim, jasno!?!
happymom5
05.12.2010., 20:44
slažem se s tobom!
ma ne opterećujem se ja previše ljudima oko sebe došla sam do onog levela kad samoj sebi kažem ne hrani te selo, neka oni samo pričaju, ali isti mentalni sklop je i kod ljudi ovdje, meni je najjače kad mi netko kaže kao ajme sad ti sve iz početka, pelene...kao da je meni žao, pa nisam nakon 10 godina ponovo ostala trudna slučajno, pogotovo jer sam u 3. mjesecu imala spontani i ponovo zatrudnila, pa i kreten bi skontao da to želim i ne bi se upuštao u polemiziranje
:s potpis..
u sasvim istoj malograđanskoj sredini.. s istim problemima... :rolleyes:
al bolje pustit i ne sekirat se.. :D
:rofl: nema oprosta.. ove preostale dane ima da si s nama svake minute :)
no, cure ja ću tu sama ostat :(
:rofl:
Mislim da je svaka od nas to rekla u prvoj polovici trudnoće:rofl:
Al uvijek nekako nove dođu. Samo kaj će klafrat ko lude tak pred kraj kad sad većinom još rade:ne zna:
oprošteno ti je samo ako te netko zvao kome si morala objašnjavati kako i zašto još nisi rodila :lol:
Sigurno je:rofl::rofl::rofl:
twisted.x.siste
05.12.2010., 20:46
opet telefon
happymom5
05.12.2010., 20:46
ja tražim izuzeće nekih 20 minuta, idem se otuširati i oprati kosu, molim da budete tu kad se vratim, jasno!?!
ajd dobro.. izuzetak higijena :D
imaš otpust ravnih 20 minuta...
koja sam ja frajerica :s tek se udomačila a već reda radim..
Na zapovjed
Vecer!!! :w
:w
happymom5
05.12.2010., 20:51
snijega.. niš drugo.. slavili rođ, preživili.. :)
opet telefon
:facepalm:
A da si na sekretaricu snimiš poruku, da, još sam u komadu, ne neznam kad će krenut, dobro se osjećam, al trenutno odmaram jer znam da poslije neću imat kad, naravno da ću vam javit kad krene:D
Mislim da sam sva glupa pitanja i glupe prijedloge pokrila. Ako nisam, slobodno dopunite:rofl:
OOOOOOO
05.12.2010., 20:51
vecer:w
happymom5
05.12.2010., 20:52
:facepalm:
A da si na sekretaricu snimiš poruku, da, još sam u komadu, ne neznam kad će krenut, dobro se osjećam, al trenutno odmaram jer znam da poslije neću imat kad, naravno da ću vam javit kad krene:D
Mislim da sam sva glupa pitanja i glupe prijedloge pokrila. Ako nisam, slobodno dopunite:rofl:
.. naravno da idem na kontrole i ne znaju ni oni kad će :) tak nekak sam ja objašnjavala prije 9 godina :D
Snimis da međeđa jos nije krenula a kad ce -neznamo!!!
.. naravno da idem na kontrole i ne znaju ni oni kad će :) tak nekak sam ja objašnjavala prije 9 godina :D
E da, fakat:rofl:
twisted.x.siste
05.12.2010., 20:55
eto me
vecer:w
kak si ti danas?
Jel ti još muka?
jbte mujicka ti cetvrtu trudnocu i to svjesno...Ja neznam sta meni bi pa sam htjela drugo...Ajme sta jos moram proc po bolnici....Ajmeeee opet ce da boliiiii
twisted.x.siste
05.12.2010., 20:56
baka me sad zvala...
86 godinica,divna moja
jbte mujicka ti cetvrtu trudnocu i to svjesno...Ja neznam sta meni bi pa sam htjela drugo...Ajme sta jos moram proc po bolnici....Ajmeeee opet ce da boliiiii
I opet ćeš imat mali smotuljak koji ćeš voljeti najviše na svijetu i opet ćeš reć da se definitivno isplatilo:cerek:
A još kad naraste malo pa kad će se moć zajedno igrat. Ma neopisivo.:cerek:
I fakat se isplati
baka me sad zvala...
86 godinica,divna moja
a onda dobro:cerek:
Bitno da nije nitko tko bi te živcirao s glupim pitanjima:mig:
happymom5
05.12.2010., 21:02
curke mene malo buba pa vas lijepo pozdravljam. ipak mi imamo privilegiju mirovanja makar u večernjim satima.
sljedeći vikedn je svih 6 kod nas pa već sad mogu počet s fizičkim pripremama izdržljivosti :)
ljubim vas sve po redu i grlim sve buše :grli:
naša beba će bit vanessa ( ili tiara ili eva kao dodatak) i samo molim boga da doguramo taj 37.tj.. još tako puuunooo :(
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:04
jeste još tu
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:06
išla bi si samo čajek napraviti.
ajme moram ić popit nantibiotik.
kasnim 1 sat :trk:
OOOOOOO
05.12.2010., 21:07
kak si ti danas?
Jel ti još muka?
pa nije,bolje je ok sam.ne mogu se pozalit...:) samo sam sve zapuhanija,disem ko na skrge.cijeli dan imala promenadu po kuci,jedni pa drugi gosti sve me to izmori,daj dizi se kuhat jednu kavu,pa drugu,pa serviraj ovo...uh! sjela za stol i disem ko mlada slonica:lol: kontrakciej me opet deru cim sam sad sjela i ispruzila noge na kauc.danas se moji kladili da cu do nove g rodit...:p
curke mene malo buba pa vas lijepo pozdravljam. ipak mi imamo privilegiju mirovanja makar u večernjim satima.
sljedeći vikedn je svih 6 kod nas pa već sad mogu počet s fizičkim pripremama izdržljivosti :)
ljubim vas sve po redu i grlim sve buše :grli:
naša beba će bit vanessa ( ili tiara ili eva kao dodatak) i samo molim boga da doguramo taj 37.tj.. još tako puuunooo :(
Ma brzo će to proć :grli:
Samo cu sad malog pocet oblacit u pidzamu i nahranit i poslat sa tatom u krevet :zubo:
A onda mogu trljat....
mlada38
05.12.2010., 21:12
evo me nazad!
jesam brza?
happymom nećeš ostati sama nisam ti ja daleko, sve je to u tjedan dva, a vidjela sam da u jutarnjim satima već aktivno pišu cure koje su u prvom tromjesječju dakle već se slaže nova ekipa, bolje ćemo složiti repku od bilića.
mlada38
05.12.2010., 21:14
Samo cu sad malog pocet oblacit u pidzamu i nahranit i poslat sa tatom u krevet :zubo:
A onda mogu trljat....
ja sam moje poslala u krevet, mm otišao igrati nogomet tako da sam sama, ljepote, samo ću uskoro morati otići složiti nekakav sendvič, njam.
ej kad smo kod klope, ja stvarno imam odličan apetit, ali dosad sam dobila samo 4 kg, e sad objašnjenje toga samo, dakle jedem drama, stomak i sise ogromni, a u prve dvije trudnoće sam do ovih tjedana bila već u +10
pa nije,bolje je ok sam.ne mogu se pozalit...:) samo sam sve zapuhanija,disem ko na skrge.cijeli dan imala promenadu po kuci,jedni pa drugi gosti sve me to izmori,daj dizi se kuhat jednu kavu,pa drugu,pa serviraj ovo...uh! sjela za stol i disem ko mlada slonica:lol: kontrakciej me opet deru cim sam sad sjela i ispruzila noge na kauc.danas se moji kladili da cu do nove g rodit...:p
Super, bitno da ti je ono prošlo. A nebuš prije nove valjda. Pa nisi ni u finalu još, kaj ne?
OOOOOOO
05.12.2010., 21:18
Super, bitno da ti je ono prošlo. A nebuš prije nove valjda. Pa nisi ni u finalu još, kaj ne?
a nadam se,nebi trebala.15.1 mi je termin iako mi je gienk neki dan rekal da bi to moglo biti i ranije,da barem 2,3tj jos izdrzim,a sestra od ginek kaze nema sanse da vi docekate termin vi cete izmedju bozica i nove g,garantiram.sad zasto to misli i po cemu zna.....:ne zna:
mlada38
05.12.2010., 21:22
a nadam se,nebi trebala.15.1 mi je termin iako mi je gienk neki dan rekal da bi to moglo biti i ranije,da barem 2,3tj jos izdrzim,a sestra od ginek kaze nema sanse da vi docekate termin vi cete izmedju bozica i nove g,garantiram.sad zasto to misli i po cemu zna.....:ne zna:
pa dobro već tamo od 20.12. je ok da rodiš, ako se ti dobro osjećaš i tvoja gin nije zabrinuta onda je sve 5
OOOOOOO
05.12.2010., 21:24
pa dobro već tamo od 20.12. je ok da rodiš, ako se ti dobro osjećaš i tvoja gin nije zabrinuta onda je sve 5
pa ok samo da prodjem 36tj...ali meni se ne zuri,svidja mi se da je moj misica jos u meni...jos sam mali imao sam zadnji put na utz 1900
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:25
evo me 4 put u pol sata:rolleyes:
Ma ne znam kak bi mogla znat. Pogotovo sestra.:ne zna:
Meni je prošli put gin stalno govorio ak izdržim do 37. tjedna da će to bit super jer su me od 30. tjedna lažnjaci nekakvi držali, a znao je da se ne mogu smirit kraj klinaca. Pa sam prenjela na kraju uz sve te trudiće
petra_hijena
05.12.2010., 21:26
ma nemaju pojma... i meni garantiraju ranije pa eto... još sam u 1 komadu...
pa ok samo da prodjem 36tj...ali meni se ne zuri,svidja mi se da je moj misica jos u meni...jos sam mali imao sam zadnji put na utz 1900
A mrvica mala:cerek:
O, pa bok :D
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:28
meni nitko niš ne prognozira.
osim da ću rodit ko iz puške.
a to vjerujem NE.
mlada38
05.12.2010., 21:30
nemam pojma koliko i što oni znaju, mislim da su često metodom ako pogode.
meni npr. u prvoj trudnoći tvrdio da nema šanse da rodim ranije i da se vidimo na pregledu na dan termina, ja bila na pregledu 16.12. termin mi bio 8.1. a ja rodila 22.12. a još mu ja rekla da mislim da nema šanse da dočekam Novu u komadu, samo što mi se nije izrugao čovjek pa eto tko je bio u pravu
ma nemaju pojma... i meni garantiraju ranije pa eto... još sam u 1 komadu...
Imaju još tjedan dana fore da rodiš pa da mogu reć aha, jesmo vam rekli da nećete izdržat do termina:rofl:
Iako su se već sjebali budući da si u terminu odavno:rofl:
mlada38
05.12.2010., 21:31
imaš li namjeru sad neko vrijeme ostati s nama ili opet samo mahneš i nestaneš
twisted.x.siste
Joj cure, ja sam tek nedavno, kada sam ono završila u bolnici vidjela prvi puta novorođenče.
Mala sitna bebica, uvjerena sam bila da je nedonošće.
Ok, vidjela sam svoju seku, ali sam ja tada imala 5 godina i ne sječam se :ne zna:.
I tako, kako sada često hodočastim na preglede, malo malo pa vidim neku bebicu.
Oni su meni tko svi sićušni da mi svi izgledaju ko nedonošćad.
Koja sam ja tuka.
OOOOOOO
meni nitko niš ne prognozira.
osim da ću rodit ko iz puške.
a to vjerujem NE.
ja neki dan isla u ducan i jedna baba koja inace poznata u ulici da gata,za novac,stvarno pogadja nevjerojatno kazu ljudi,iako ja ne vjerujem bas tim vracarama kaze mi nosis deckica jelda?ja u nju gledam onako blijedo,kazem da.pogleda mi u trbuh onako prodorno par puta kaze ti ces brzo rodit,,za cas ces izbacit vidjet ces.mislim si rijeci ti se pozlatile....:cerek: da je abr pogodila i to kad je spol:)
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:32
imaš li namjeru sad neko vrijeme ostati s nama ili opet samo mahneš i nestaneš
ostajem.
popila lijek, skuhala čaj i sad sam tu.
petra_hijena
05.12.2010., 21:33
Imaju još tjedan dana fore da rodiš pa da mogu reć aha, jesmo vam rekli da nećete izdržat do termina:rofl:
Iako su se već sjebali budući da si u terminu odavno:rofl:
:top:
petra_hijena
05.12.2010., 21:35
ja neki dan isla u ducan i jedna baba koja inace poznata u ulici da gata,za novac,stvarno pogadja nevjerojatno kazu ljudi,iako ja ne vjerujem bas tim vracarama kaze mi nosis deckica jelda?ja u nju gledam onako blijedo,kazem da.pogleda mi u trbuh onako prodorno par puta kaze ti ces brzo rodit,,za cas ces izbacit vidjet ces.mislim si rijeci ti se pozlatile....:cerek: da je abr pogodila i to kad je spol:)
i meni je jedan barba došetao s viskom i rekao da nosim dečkića (tad još nisam znala) da ću rodit vaginalno i to od 5. do 8. 12. baš me zanima...:rolleyes:
nemam pojma koliko i što oni znaju, mislim da su često metodom ako pogode.
meni npr. u prvoj trudnoći tvrdio da nema šanse da rodim ranije i da se vidimo na pregledu na dan termina, ja bila na pregledu 16.12. termin mi bio 8.1. a ja rodila 22.12. a još mu ja rekla da mislim da nema šanse da dočekam Novu u komadu, samo što mi se nije izrugao čovjek pa eto tko je bio u pravu
Mene su u prvoj ostavili na promatranju u predrađaoni i doktor me u 4 popodne pregledao, reko da sam skroz zatvorena, od trudova ni T, nema šanse da se to tak brzo samo pokrene pa budući da je mekonijska plodna voda ujutro će bit indukcija. On je otišo, meni u 9 navečer počeli trudovi, u 00:55 rodila.
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:38
Mene su u prvoj ostavili na promatranju u predrađaoni i doktor me u 4 popodne pregledao, reko da sam skroz zatvorena, od trudova ni T, nema šanse da se to tak brzo samo pokrene pa budući da je mekonijska plodna voda ujutro će bit indukcija. On je otišo, meni u 9 navečer počeli trudovi, u 00:55 rodila.
pa kak su znali da je mekonijska plodna voda ako si bila potpuno zatvorena?
a meni nemre pogledat plodnu vodu jer sam zatvorena:ne zna:
Moram ić klince potrpat u krevet i obavit ulogu sv. Nikole pa dođem kad sve obavim. Nadam se da će brzo zaspat :moli:
OOOOOOO
05.12.2010., 21:41
cure laku noc i ugodno cavrljanje! klima mi radi pun gas tako me nekako san ulovio,odoh ja u krpe polako
pa kak su znali da je mekonijska plodna voda ako si bila potpuno zatvorena?
a meni nemre pogledat plodnu vodu jer sam zatvorena:ne zna:
Nemam pojma. To ni ovom drugom doktoru nije bilo jasno kak je ovaj prvi išo gledat. :ne zna:
To je bio prvi put da su mi radili amnioskopiju i to sam već prenjela tjedan dana pa je gin reko da mora pogledat kako god bilo. I dobro da je:ne zna:
A i taj put je jako boljelo za razliku od ostalih
mlada38
05.12.2010., 21:44
uh moj je muž doživio šok s mojim prvim porodom, odveli me ujutro u bolnicu oko 10 jer mi je u 8 i 15 pukla voda ali sam bila bez trudova, on zvao oko 16.00 rodilište i doktor mu rekao da još nisu krenuli pravi trudovi i da nema šanse orije 22 da bude nešto pa tek tad da ponovo zove, ja rodila u 17.15 i kad smo ga zvali da mu rečemo da je dobio kćer nije vjerovao
mlada38
05.12.2010., 21:46
dobar večer!
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:46
Nemam pojma. To ni ovom drugom doktoru nije bilo jasno kak je ovaj prvi išo gledat. :ne zna:
To je bio prvi put da su mi radili amnioskopiju i to sam već prenjela tjedan dana pa je gin reko da mora pogledat kako god bilo. I dobro da je:ne zna:
A i taj put je jako boljelo za razliku od ostalih
a onda i meni ne gine gledanje kroz ztavorenu rupu:lol:
samo me strah indukcije.
uh moj je muž doživio šok s mojim prvim porodom, odveli me ujutro u bolnicu oko 10 jer mi je u 8 i 15 pukla voda ali sam bila bez trudova, on zvao oko 16.00 rodilište i doktor mu rekao da još nisu krenuli pravi trudovi i da nema šanse orije 22 da bude nešto pa tek tad da ponovo zove, ja rodila u 17.15 i kad smo ga zvali da mu rečemo da je dobio kćer nije vjerovao
:lol:
mlada38
05.12.2010., 21:47
Moram ić klince potrpat u krevet i obavit ulogu sv. Nikole pa dođem kad sve obavim. Nadam se da će brzo zaspat :moli:
i ja moram obaviti tu ulogu, koliko god bili veliki i svjesni svega jedva čekaju jutro da vide što su dobili, kad su pokloni u pitanju uvijek su mali i čekaju
mlada38
05.12.2010., 21:49
cure laku noc i ugodno cavrljanje! klima mi radi pun gas tako me nekako san ulovio,odoh ja u krpe polako
pokraj mene gori peć, mm naložio prije nego je otišao, ovo nam je prva zima da imamo peć na drva i baš sam se radovala hladnim danima da osjetim kako je lijepo kad je vani hladno a meni toplo i kao što kažeš baš me opila toplina tako da mislim da neću ni ja dugo
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:49
i ja moram obaviti tu ulogu, koliko god bili veliki i svjesni svega jedva čekaju jutro da vide što su dobili, kad su pokloni u pitanju uvijek su mali i čekaju
pa ja sam od staraca dobivala dok se nisam udala:lol:
ak ništa, onda bon za mobač i lovu ili šminku:lol::lol:
twist ma ti ćeš noćas dobiti trudove:cerek:
i ja sam rodila 40+4...
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:51
twist ma ti ćeš noćas dobiti trudove:cerek:
i ja sam rodila 40+4...
ma daj me nemoj klat :lol:
:trk:
mlada38
05.12.2010., 21:51
pa ja sam od staraca dobivala dok se nisam udala:lol:
ak ništa, onda bon za mobač i lovu ili šminku:lol::lol:
ma ne čudim se ja njima pa ja i danas očekujem od moje mame bar neku sitnicu, sad bi me recimo jako obradovala neka sitnica za bebu, je li vi znate da ja nemam još ama baš ništa za ovu malu pišulju koju nosim
pa ozbiljno a i vrijeme ti je dosta si uživala:lol:
mlada38
05.12.2010., 21:53
ma daj me nemoj klat :lol:
:trk:
nema više bježanja i uzmicanja, draga moja tvoj trenutak samo što nije došao i ponovo ti govorim nemaš se čega tako silno bojati, ma ja sam svjetski prparoš, neki dan sam radila bris uha pa sam jauknula, a kad je porod u pitanju svi smo mi spremniji nego što mislimo
ja imam većinu od malog al on je bio ljetna beba sad jedino moram kombinezone kupiti i ljekarnu i gotova sam:cerek:
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:54
ma ne čudim se ja njima pa ja i danas očekujem od moje mame bar neku sitnicu, sad bi me recimo jako obradovala neka sitnica za bebu, je li vi znate da ja nemam još ama baš ništa za ovu malu pišulju koju nosim
pa što onda što nemaš.
tek si na pola.
stigneš:top:
pa ozbiljno a i vrijeme ti je dosta si uživala:lol:
:eek: ti si ozbiljna a trtarim http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gifhttp://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gifhttp://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gif
petra_hijena
05.12.2010., 21:54
imaš još vremena...
joj, odoh se leć jer me probada dole
bye
ma daj odradit ćeš to vrhunski e pozdravi mi merkurovce sigurno me nisu zaboravili:zubo:
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:56
nema više bježanja i uzmicanja, draga moja tvoj trenutak samo što nije došao i ponovo ti govorim nemaš se čega tako silno bojati, ma ja sam svjetski prparoš, neki dan sam radila bris uha pa sam jauknula, a kad je porod u pitanju svi smo mi spremniji nego što mislimo
http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gif
veli meni baka, sad kad me zvala večeras:
"sve to je to donekle dobro dok beba ne krene van.
ali kad krene, e onda je gusto" :lol:.
jbg, ona rodila mog tatu od 5 kg doma uz babicu:ne zna:
ja imam većinu od malog al on je bio ljetna beba sad jedino moram kombinezone kupiti i ljekarnu i gotova sam:cerek:
a zašto ja ne znam da si ti trudna?:misli:
pa zašto šta ne čekaš jedva vidjeti E.?
želja za upoznavanjem je veća od boli vjeruj mi....
mlada38
05.12.2010., 21:57
pa što onda što nemaš.
tek si na pola.
stigneš:top:
:eek: ti si ozbiljna a trtarim http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gifhttp://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gifhttp://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gif
tako i ja razmišljam i ne trtarim, znam da ima još krcato vremena i suludo bi mi bilo već sad nešto nabavljati samo komentiram jer vidim da mnoge trudnice u mojim tjednima imaju već masu kupljenog, ja niti nemam namjeru ništa početi pripremati prije nego budem 30+
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:57
ma daj odradit ćeš to vrhunski e pozdravi mi merkurovce sigurno me nisu zaboravili:zubo:
nešto mi je u sjećanju da si imala loše iskustvo?:misli:
ajmeeeeeeeeeee....
ček ček, jel tvojoj bebi bilo iščašeno rame ili tako nekaj:confused:
ne javljam se često imam hiperaktivca doma od 16mj. a sad sam 28+ i opet frajer...
ma čitala si o meni 100%...
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:58
pa zašto šta ne čekaš jedva vidjeti E.?
želja za upoznavanjem je veća od boli vjeruj mi....
ma jedva čekam.
da ga stisnem k sebi, da ga mazim i ljubim beskrajno.
ali me strah neopisivo.
ko da ću odapet tamo:ne zna:
lalalalalalallalaallaalalalalalalala
twisted.x.siste
05.12.2010., 21:59
ne javljam se često imam hiperaktivca doma od 16mj. a sad sam 28+ i opet frajer...
ma čitala si o meni 100%...
ma mislim da znam.
i evo odma mi nije dobro...http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gif
Pozdrav večernjoj smjeni :w Bilo bi mi bolje da spavam, ali nisam odolila, a da vam se makar ne javim :)
mlada38
05.12.2010., 22:00
ma mislim da znam.
i evo odma mi nije dobro...http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gif
ja jedva čekam da ti rodiš i javiš nam da je sve to p....dim
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:01
ja jedva čekam da ti rodiš i javiš nam da je sve to p....dim
FUMUS VAGINALIS
a daj nemoj brijati gluposti a gle mene kako me mm brzo napumpao:lol::lol::lol:
nema te boli kad vidiš sina svoga neopisivo...
bol će trajati malo a njega ćeš imati zavijek...
prošla bi za njega sto puta gore vjeruj i ti ćeš tako pričati...
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:01
Pozdrav večernjoj smjeni :w Bilo bi mi bolje da spavam, ali nisam odolila, a da vam se makar ne javim :)
:W
mlada38
05.12.2010., 22:02
večer!
i ja se razmišljam o odjavljivanju, počele mi se oči sklapati a sutra je novi radni dan, ali žao mi konačno ima netko za brbljanje
mlada38
05.12.2010., 22:03
FUMUS VAGINALIS
volim kad se tako stručno izražavaš, vidiš mene prostakinje :lol:
Tummy ajde razveseli twist i reci da je porod peace of cake za ovu malu štrucu što imaš pored sebe...
FUMUS VAGINALIS
:lol::rofl: a smisao za humor je još tu!!!
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:05
Tummy ajde razveseli twist i reci da je porod peace of cake za ovu malu štrucu što imaš pored sebe...
daj ti meni reci, tko ti se gore zamjerio, tko te porodio konkretno, koji dr, koja babica...
imam i ja stav po pojedincima pa pitam.
ma Tummy je staložena hrabra ženska.
Ja sam histerija i kukavica, nemre to sam tak..
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:05
volim kad se tako stručno izražavaš, vidiš mene prostakinje :lol:
a kam sad ti u klinac ideš a mi se skupile?
:( koze kozaste
Tummy ajde razveseli twist i reci da je porod peace of cake za ovu malu štrucu što imaš pored sebe...o
Nego šta :cerek::cerek:,ali ona to već zna, sve smo joj rekle, jedino to sama još nije prošla, a onda će se sve poklopiti !!! A kao da sam ja bila bolja :p!
mlada38
05.12.2010., 22:09
curke moje ja vas pozdravljam, odlazim dok sam još u stanju opijenosti od topline, možda utonem u kakav opijeni san, jao nekad sam često tako tonula u san, ali opijenost nije bila od peći na drva :rofl:
laku noć vam drage moje
ma Tummy je staložena hrabra ženska.
Ja sam histerija i kukavica, nemre to sam tak..
:lol::rofl:Da hrabra, daj, zeno, ja sam molila boga da ne rodim prije termina, tek kad sam prenila, malo sam se opustila :mig:, a dotad kao i ti i sve!!!
Skalak,Polančec, babica Zdenka,Roki,Vidak najviše pa sestre s baby odjela ma svi su u banani
je.ote najbolja mi je bila sestra Ana i nitko više...
e a za Ledera sam neki dan čula isto pljuvanje...
Skalak mi je gledao u pi.ku i naređivao...
Polančec mi gurao ruku dolje non stop...
babica Zdenka izvukla malig velikog van...
Roki Skalak i Polančec su mi pritiskali trbuh...
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:13
Skalak,Polančec, babica Zdenka,Roki,Vidak najviše pa sestre s baby odjela ma svi su u banani
je.ote najbolja mi je bila sestra Ana i nitko više...
e a za Ledera sam neki dan čula isto pljuvanje...
da, čujem da je on curama grub :ne zna:.
samo taj detalj znam.
kaj je nekaj sjebo?http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gif
skalak mi se ne sviđa nikako, polančec mi je onak, nit smrdi nit miriši, rokija sam vidjela jednom, vidaka ne znam
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:14
:lol::rofl:Da hrabra, daj, zeno, ja sam molila boga da ne rodim prije termina, tek kad sam prenila, malo sam se opustila :mig:, a dotad kao i ti i sve!!!
koliko si ti ono prenjela?
lotus_flower
05.12.2010., 22:16
rode, misliš li ti roditi? :ceka: :p
Cure! :w
Evo mene malo dok vas još ima! :D
Vidim twisted još u svom hororu... :lol:
da, čujem da je on curama grub :ne zna:.
samo taj detalj znam.
kaj je nekaj sjebo?http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/angst13.gif
skalak mi se ne sviđa nikako, polančec mi je onak, nit smrdi nit miriši, rokija sam vidjela jednom, vidaka ne znam
najbolja je Stašenko nju svi hvale...
Vidak je pedijatar to dolazi poslije on će ti otpustiti bebu...
ili Razum a i ona je u banani...
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:17
Cure! :w
Evo mene malo dok vas još ima! :D
Vidim twisted još u svom hororu... :lol:
:rolleyes: a da
rode, misliš li ti roditi? :ceka: :p
:ne zna:
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:19
najbolja je Stašenko nju svi hvale...
Vidak je pedijatar to dolazi poslije on će ti otpustiti bebu...
ili Razum a i ona je u banani...
joj jel to onaj ogromni visoki pedijatar?
grmalj:eek:
a daj kaj si čula za L.?
reci da znam. pa nije mi on tata jebe mi se...
aha sje.o svi su mi sje.ali...
a je.iga zalomilo me al zato znam dosta cura kojima su ti doktori bili ok
koliko si ti ono prenjela?
Termin u potpisu :D , znači 4 dana! 29. u dva iza ponoći počeli trudići, 30. malo prije dva rodila, a u box ušla u 10!!Dotad ti sve ide polako...Cure, do sutra, ljubim vas!!!
lotus_flower
05.12.2010., 22:20
:ne zna:
a jebate i kako ćeš kad samo sjediš pred kompom :p
ajd ća tamo, hopsaj po mužu ili skači po stepenicama :D hoću već jednom vibrati :D
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:20
Termin u potpisu :D , znači 4 dana! 29. u dva iza ponoći počeli trudići, 30. malo prije dva rodila, a u box ušla u 10!!Dotad ti sve ide polako...Cure, do sutra, ljubim vas!!!
ko i ja, 4 dana:top:
ajde laku noć
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:21
a jebate i kako ćeš kad samo sjediš pred kompom :p
ajd ća tamo, hopsaj po mužu ili skači po stepenicama :D hoću već jednom vibrati :D
sutra u podne idem na kontrolu.
odmah ću ti poslati poruku s novostima.
ili ostajem ili dolazim u srijedu na kontrolu.
ili na indukciju :eek:
Meni je porod još relativno daleko - sad smo u drugom problemu! Pokušavamo Jana izbaciti iz našeg kreveta, pa ne mogu više spavati kad je s nama a spava nenormalno (na majku) pa su mu noge i ruke posvuda. Bemti djecu koja neće spavati u svom krevetu! :mad:
aha onaj s naočalama...
ma srela jednu trudnicu na ogtt-u...
i bla bla i kaže ona meni:
-"doktore boliiiii"
a on: a nije te boljelo dok si se sexala...."
al ipak ide roditi u merkur opet...
meni je Skalak rekao tvoj posao je da rađaš kad sam ja rekla da ne mogu više...
ma svi ti oni to tak kažu...
muški je.ote da mi je bar jednog doktora vidjeti kako rađa al kroz pim.ek...
e onda bi bila mirna...
E, ma ja imam komisiju kod dr. za par dana, kako to sad izgleda, ako netko zna? :confused:
lotus_flower
05.12.2010., 22:25
sutra u podne idem na kontrolu.
odmah ću ti poslati poruku s novostima.
ili ostajem ili dolazim u srijedu na kontrolu.
ili na indukciju :eek:
ajde samo neka sve prođe ok :)
koliko god te sad strah, kasnije se nećeš ni sjećati :mig:
meni je sad već kao da nikad nisam bila ni trudna ni rodila, a mala ima tek 8mj :D
mogla bi na drugo da se prisjetim :lol:
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:27
aha onaj s naočalama...
ma srela jednu trudnicu na ogtt-u...
i bla bla i kaže ona meni:
-"doktore boliiiii"
a on: a nije te boljelo dok si se sexala...."
al ipak ide roditi u merkur opet...
meni je Skalak rekao tvoj posao je da rađaš kad sam ja rekla da ne mogu više...
ma svi ti oni to tak kažu...
muški je.ote da mi je bar jednog doktora vidjeti kako rađa al kroz pim.ek...
e onda bi bila mirna...
a sunce ti jebem...:mad:
a ovo za skalaka...
on mi je ljigo ljigo.
i meni se prosro tak nekaj pa me čuo.
meni je na uzv reko da on ne bi potpisao da je moja trudnoća
uredna i da je plod normalan jer on ne vidi dobro na uzv jer sam se zdebljala jako. ja sam mu onda rekla, onda u redu, nema potrebe da ja ovdje više dolazim a ni da se vi ovim poslom vipe bavite.
skoro sam ga u pičku materinu poslala. malo mi je falilo, ali eto, ipak nisam.
ali naletit će on meni kad tad, samo nek se opet prosere tako nešto.
Meni je porod još relativno daleko - sad smo u drugom problemu! Pokušavamo Jana izbaciti iz našeg kreveta, pa ne mogu više spavati kad je s nama a spava nenormalno (na majku) pa su mu noge i ruke posvuda. Bemti djecu koja neće spavati u svom krevetu! :mad:
e draga tako je i meni bilo u tvojim tjednima...
otišli smo kupiti mu krevet i stavili ga da spava u svojoj sobi i navikao se...
a mm otišao u dnevni da mu bude bliže jer se on diže kad se mali probudi...
tako da sam ja sama na cijelom bračnom još 80 dana:cerek:cerek::cerek:
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:28
ajde samo neka sve prođe ok :)
koliko god te sad strah, kasnije se nećeš ni sjećati :mig:
meni je sad već kao da nikad nisam bila ni trudna ni rodila, a mala ima tek 8mj :D
mogla bi na drugo da se prisjetim :lol:
ma daj...
ja se bojim tih bolova jebenih.
ma ne daj se sve njim reci....
malo si previše maha uzimaju ti doktori...
Soon Li
05.12.2010., 22:31
hellouuu :w
e draga tako je i meni bilo u tvojim tjednima...
otišli smo kupiti mu krevet i stavili ga da spava u svojoj sobi i navikao se...
a mm otišao u dnevni da mu bude bliže jer se on diže kad se mali probudi...
tako da sam ja sama na cijelom bračnom još 80 dana:cerek:cerek::cerek:
Ma moj je s nama u sobi, ali negdje već 3 mj. spava s nama, ne znam koji mu je kuku, do tad je normalno spavao u svom krevetiću bez buđenja i sranja, a sad eto, zahebava! :ne zna: Pa kao ok, neće u krevetiću stavili smo mu normalan krevet pa da vidimo. Popodne spava u njemu, noću ne. Sad je zaspao, ne znam do kad će... :ne zna:
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:32
hellouuu :w
ma daj nemoj se sad uplašiti to ti je sve normalno samo si zabrij kako jedva čekaš vidjeti E. i sve će proći začas...
ma daj...
Ma daaaaj, pa uvijek možeš tražiti epiduralnu, mislim, ako smiješ zbog tlaka, na kužim se, ali ono, ima rješenja da se bolovi bar ublaže! :top:
Ma moj je s nama u sobi, ali negdje već 3 mj. spava s nama, ne znam koji mu je kuku, do tad je normalno spavao u svom krevetiću bez buđenja i sranja, a sad eto, zahebava! :ne zna: Pa kao ok, neće u krevetiću stavili smo mu normalan krevet pa da vidimo. Popodne spava u njemu, noću ne. Sad je zaspao, ne znam do kad će... :ne zna:
malo pomalo ga prebacite jer će ti teško biti kad bude veći trbuh...
lotus_flower
05.12.2010., 22:35
ma daj...
znam da ti moje racionaliziranje sad baš ništa ne znači ali nema ti smisla glavu razbijati time, niti od straha imaš išta osim što ćeš biti sva pokočena i usrana :D
ja sam se bojala, užasno me strah bilo, da bi na kraju ispalo sve kako je ispalo a nikad za sebe ne bi pomislila da bi rodila na carski. baš sam se uvijek zamišljala kako se patim prirodno, ne znam zašto. :ne zna:
I to sam baš uvijek zamišljala da imam ono užasno težak porod :rofl: :ne zna:
eto, na kraju opet ispadne kako mora i kako nam je suđeno.
I na kraju me nije niti bolilo.
više me bolilo kad sam vadila šesticu i kad sam radi toga imala šavove :ne zna:
vjerujem da će i tebe iznenaditi :)
nema Merkur epiduralne...:rolleyes:
Soon Li
05.12.2010., 22:35
kaj se mogu malo pohvaliti robicom u čemu će seka doma :raspa:
kaj se mogu malo pohvaliti robicom u čemu će seka doma :raspa:
daaaaaaaaaaaaaa:cerek:
malo pomalo ga prebacite jer će ti teško biti kad bude veći trbuh...
A sad smo ga stavljali samo popodne, danas je prva noć krenula, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati. Ma ne samo da će mi biti teško, nego me strah da me ne zvekne nogom u trbuh jer spava užasno! Ima ga posvuda!
Soon Li
05.12.2010., 22:38
http://yfrog.com/htfotografija0306j
evo
malo izgleda veliko al to je zbog slikanja.....
al najkice su mi preeee:cerek::cerek::cerek:
Stvarno?!?!?:eek: Kod nas ti je nude, kao da imaju proviziju od toga! :s Ja sam prvi put bez, ali sad si mislim...
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:39
Ma daaaaj, pa uvijek možeš tražiti epiduralnu, mislim, ako smiješ zbog tlaka, na kužim se, ali ono, ima rješenja da se bolovi bar ublaže! :top:
nemrem jer nemaju veću iglicu kakvu trebam
ma daj nemoj se sad uplašiti to ti je sve normalno samo si zabrij kako jedva čekaš vidjeti E. i sve će proći začas...
hvala :grli:
znam da ti moje racionaliziranje sad baš ništa ne znači ali nema ti smisla glavu razbijati time, niti od straha imaš išta osim što ćeš biti sva pokočena i usrana :D
ja sam se bojala, užasno me strah bilo, da bi na kraju ispalo sve kako je ispalo a nikad za sebe ne bi pomislila da bi rodila na carski. baš sam se uvijek zamišljala kako se patim prirodno, ne znam zašto. :ne zna:
I to sam baš uvijek zamišljala da imam ono užasno težak porod :rofl: :ne zna:
eto, na kraju opet ispadne kako mora i kako nam je suđeno.
I na kraju me nije niti bolilo.
više me bolilo kad sam vadila šesticu i kad sam radi toga imala šavove :ne zna:
vjerujem da će i tebe iznenaditi :)
nadam se da neće biti tako strašno ipak:ne zna:
ima.
ja bila na razgovoru s anesteziologicom.
a par dana prije toga jedna cura isto rodila s epiduralnom.
a znam 100% da nije imala vezu
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:40
evo
sjatko :cerek:
e fakat!!!
pa ja nemam nikakve cipele za sina:eek:
evo
Preslatko je! :cerek: Ali toliko roze na hrpi... :D Ne volim rozu - moj problem. :mig:
lotus_flower
05.12.2010., 22:41
rode, bit će to super, vidjet ćeš :)
odoh, da vam ne smetam.
svratim na ovoj temi za koju godinu kad se opet usudim zatrudniti :w
da nike su će će i trenirka je medena...
a ispod body i štramplice?
kako izgleda na novorođenčetu štramplice moj B. je bio ljetna beba...
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:44
odoh, da vam ne smetam.
šta bi smetala kokoško:ne zna:
Soon Li
05.12.2010., 22:45
sjatko :cerek:
e fakat!!!
pa ja nemam nikakve cipele za sina:eek:
ma ja sam to stavila onak iz zajebancije
šta će mu,pa nebu trčao iz bolnice :rofl:
Preslatko je! :cerek: Ali toliko roze na hrpi... :D Ne volim rozu - moj problem. :mig:
ni ja ju ne volim ali kad mi je ovo taaako šwatko sve skupa.....:cerek:
da nike su će će i trenirka je medena...
a ispod body i štramplice?
kako izgleda na novorođenčetu štramplice moj B. je bio ljetna beba...
jako smiješno :lol:
ko mali štakor....:rofl:
Soon Li
05.12.2010., 22:46
odoh, da vam ne smetam.
to sam i ja rekla ali eto dogodilao se neočekivano :rofl::rofl:
nemrem jer nemaju veću iglicu kakvu trebam
Joj, da, sad sam se sjetila da si pisala već za tu hebenu iglu! Makar mi to nije jasno, svakakvih nas ima - trebalo bi biti i svakakvih igli, na dimenzije mislim. :ne zna:
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:52
Joj, da, sad sam se sjetila da si pisala već za tu hebenu iglu! Makar mi to nije jasno, svakakvih nas ima - trebalo bi biti i svakakvih igli, na dimenzije mislim. :ne zna:
ma, šta da ti kažem.
ak imaš 90 kila moš se jebat a ne dobit epiduralnu:rolleyes:.
veli meni anesteziologica: znate, u americi isključivo takve veće iglice i imaju.
kod nas ove male dječje.
zbljuvala sam se skoro od muke.
ni ja ju ne volim ali kad mi je ovo taaako šwatko sve skupa.....:cerek:
Ali, problem je u tome što je za cure neizbježno rozo - bar nešto! :ne zna: Ja sam ovih dana pretraživala net ne bi li našla nešto za svoju curku i nema šanse da bar detalj nije rozi. Eto ti ga na, moraš uzeti 'oćeš-nećeš! :ne zna:
Soon Li
05.12.2010., 22:54
Ali, problem je u tome što je za cure neizbježno rozo - bar nešto! :ne zna: Ja sam ovih dana pretraživala net ne bi li našla nešto za svoju curku i nema šanse da bar detalj nije rozi. Eto ti ga na, moraš uzeti 'oćeš-nećeš! :ne zna:
prvo sam odabrala hlačice(flis) pa sam po tome morala kombinirat
a jbg sve kaj sam dobila je rozo :rofl::rofl:
jedino je bodić narančasto bijeli al to se tak nebu vidlo :rofl:
ma, šta da ti kažem.
ak imaš 90 kila moš se jebat a ne dobit epiduralnu:rolleyes:.
veli meni anesteziologica: znate, u americi isključivo takve veće iglice i imaju.
kod nas ove male dječje.
zbljuvala sam se skoro od muke.
Super, krasno! Jebemti, sad sam gledala onaj dokumentarac s onim ultra debelim amerikancima, pa jebemti ako za njih ima a nema za trudnice za koje se zna da su (osim onih koje ne jedu dok su trudne da se ne bi zdebljale) mislim malo jače, onda ne kužim di smo. :s
prvo sam odabrala hlačice(flis) pa sam po tome morala kombinirat
a jbg sve kaj sam dobila je rozo :rofl::rofl:
jedino je bodić narančasto bijeli al to se tak nebu vidlo :rofl:
Ja sam kupila kompletić za izlazak dok još nisam znala spol - kombinacija je panna bijele i sive, presladak je! :cerek: Ali, budući sad znam da je cura opet sam u potrazi za nečim ženskim, slatkim... :cerek:
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:57
Super, krasno! Jebemti, sad sam gledala onaj dokumentarac s onim ultra debelim amerikancima, pa jebemti ako za njih ima a nema za trudnice za koje se zna da su (osim onih koje ne jedu dok su trudne da se ne bi zdebljale) mislim malo jače, onda ne kužim di smo. :s
a ne znam kaj da ti velim.
pao mi je mrak na oči.
žena se jadna ispričava...
pitam ja nju: recite mi , jel ja mogu di nabaviti privatno tu iglu?
imam li vremena do poroda?
veli ona: ja mislim samo u americi:ne zna:
Soon Li
05.12.2010., 22:58
Ja sam kupila kompletić za izlazak dok još nisam znala spol - kombinacija je panna bijele i sive, presladak je! :cerek: Ali, budući sad znam da je cura opet sam u potrazi za nečim ženskim, slatkim... :cerek:
ma meni je preslatko vidjet na bebi tak sve rozo
a kad porastu,odnosno kad će već hodati onda može sve :cerek:
Soon Li
05.12.2010., 22:59
pao mi je mrak na oči.
ja sam baš zbog kilaže dobila 2 epiduralne.....
twisted.x.siste
05.12.2010., 22:59
e btw, a di nam je Amrićak??
Soon Li
05.12.2010., 23:01
e btw, a di nam je Amrićak??
pa napisala sam ti neki dan,u 8-9 ona ti ide leći ko kokoš :rofl::rofl::rofl:
preforsira se prek dana i onda navečer samo klone
pao mi je mrak na oči.
Bez komentara! :flop:
A svaki hebeni dan bombardiraju nas činjenicom kako Hrvati postaju debela nacija, ali nema veze, već će to netko srediti... :flop: Ma fuj mi je kako se ljudi po bolnicama tretiraju, općenito.
Meni je mama umrla prije u jeee, skoro 9 god., na dan kad je umrla došla sam kod nje (nije više govorila, jela, pila, ništa...) nađem na onom ormariću marendu - šalicu mlijeka, fetu kruha, maslac i marmeladu i nož, valjda da si sama namaže, ne znam... To popodne je umrla... Od tada mi se gade!
ma meni je preslatko vidjet na bebi tak sve rozo
a kad porastu,odnosno kad će već hodati onda može sve :cerek:
A bit će i moja u rozom, nema baš drugog izbora, a ono što dobiješ za cure je uglavnom rozo, tako da... :ne zna: Nema veze, preživjet ću to! :mig:
marcipanka
05.12.2010., 23:07
pardoniram kaj upadam ko padobranac, al moram pozdraviti lady x! skupa smo bile na finalisticama, a sad vidim da ti već odbrojavaš!:eek::cerek:
sretno, draga!!:cheer:
Soon Li
05.12.2010., 23:07
pardoniram kaj upadam ko padobranac, al moram pozdraviti lady x! skupa smo bile na finalisticama, a sad vidim da ti već odbrojavaš!:eek::cerek:
a kaj ja smrdim :p:p
Sanja29
05.12.2010., 23:09
večer :-) kaj ima drage :-)
Ej! Da, da, sjećam se! :cerek: Pa nije baš da sam u nekom odbrojavanju tj. imam još dosta za odbrojati! :D Hvala, draga!
Ti, šta čekaš?
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:11
pa napisala sam ti neki dan,u 8-9 ona ti ide leći ko kokoš :rofl::rofl::rofl:
preforsira se prek dana i onda navečer samo klone
pa uopće ne dolazi ovdje:ne zna:
jel sve ok?
opće sam se sva pogubila...
Bez komentara! :flop:
A svaki hebeni dan bombardiraju nas činjenicom kako Hrvati postaju debela nacija, ali nema veze, već će to netko srediti... :flop: Ma fuj mi je kako se ljudi po bolnicama tretiraju, općenito.
Meni je mama umrla prije u jeee, skoro 9 god., na dan kad je umrla došla sam kod nje (nije više govorila, jela, pila, ništa...) nađem na onom ormariću marendu - šalicu mlijeka, fetu kruha, maslac i marmeladu i nož, valjda da si sama namaže, ne znam... To popodne je umrla... Od tada mi se gade!
moj deda je umro, isto tako prije nekih 10 godina...
dođemo mi k njemu u posjetu, a on je siroče bio skroz pogubljen već, samo je ležao, nit je govorio nit ništa i ista priča.
na ormariću nekakav sir i kruh, onako , fali veličina zalogaja.
a deda ima neku čudnu facu.
baka njemu prst u usta a on siroče to drži u ustima, nit može progutati nit pljunuti. i tako su ga stoka ostavila.
ja sam im svima poželila da ih tako ostave na samrti.
stoka neljudska.
uglavnom, ukrali su mu i sve novce koje je imao...
mislili, sad će deda odapet, njemu ne treba....
ma ... bolje da šutim muka mi diođe.
podsjetila si me baš na to...
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:12
večer :-) kaj ima drage :-)
kaj kod tebe ima?
daj nam slikni mrvicu u onom lijepom krevetiću s letećim medvjedićima :cerek:
marcipanka
05.12.2010., 23:12
a kaj ja smrdim :p:p
s tobom tipkam "tamo":p
al, ajd, da ti srce bude na mjestu... pozdravljam i soon!!
Ej! Da, da, sjećam se! :cerek: Pa nije baš da sam u nekom odbrojavanju tj. imam još dosta za odbrojati! :D Hvala, draga!
Ti, šta čekaš?
meni se još ne žuri...:p ja za sada uživam u svom jednom i jedinom princu:cerek:
maloprije sam spremila čizmicu (u stvari gležnjaču:p) kod vrata od terase i stavila na nju poklon vrećicu sa slikovnicama i jako sam uzbuđena :cerek: jer iščekujem sutrašnje jutro i njegovo lice kad to vidi!!!!:mikrocerek:
jel sve ok?
dođemo mi k njemu u posjetu, a on je siroče bio skroz pogubljen već, samo je ležao, nit je govorio nit ništa i ista priča.
baka njemu prst u usta a on siroče to drži u ustima, nit može progutati nit pljunuti. i tako su ga stoka ostavila.
stoka neljudska.
Ma odvratni su, to su kao humanisti, aha... :flop:
Pa to ti je skoro potpuno isto kao s mojom mamom, samo što njoj nisu idioti ništa trpali u usta.
Sanja29
05.12.2010., 23:15
kaj kod tebe ima?
daj nam slikni mrvicu u onom lijepom krevetiću s letećim medvjedićima :cerek:
kod mene sve ok ... samo kak sam napisala nije mi cijela rana od carskog zarasla ... ona vanjska ... pa ne znam jel to normalno ......
Soon Li
05.12.2010., 23:16
jel sve ok?
stoka neljudska.
ma sve ok,velim,malo se preforsira pa ju malo boli svaki dan...al zasad je ok
meni se još ne žuri...:p ja za sada uživam u svom jednom i jedinom princu:cerek:
maloprije sam spremila čizmicu (u stvari gležnjaču:p) kod vrata od terase i stavila na nju poklon vrećicu sa slikovnicama i jako sam uzbuđena :cerek: jer iščekujem sutrašnje jutro i njegovo lice kad to vidi!!!!:mikrocerek:
e pa hvala :p
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:17
pa uopće nas ne posjećuje...
KAD JE NJOJ TERMIN
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:17
kod mene sve ok ... samo kak sam napisala nije mi cijela rana od carskog zarasla ... ona vanjska ... pa ne znam jel to normalno ......
A to sam čula da se događa.
jel ti bila patronažna vidjeti to?
A tako sam si i ja mislila, ali eto, malo smo se iznenadili i sad smo sretni. :cerek:
Jooooj, i moj obožava slikovnice, pogotovo sa životinjama! Kad vidi životinju uzbuđeni je skroz! :cerek: I njemu će Sv. Nikola donijeti slikovnice. :cerek:
marcipanka
05.12.2010., 23:18
pa uopće nas ne posjećuje...
KAD JE NJOJ TERMIN
a kaj nije tebi termin bio prije 3 dana?:p:rofl:
Soon Li
05.12.2010., 23:19
kome? amrićku? ona je poslije mene.....
Neee, twisted! :mig:
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:21
je :ne zna:
marcipanka
05.12.2010., 23:21
A tako sam si i ja mislila, ali eto, malo smo se iznenadili i sad smo sretni. :cerek:
Jooooj, i moj obožava slikovnice, pogotovo sa životinjama! Kad vidi životinju uzbuđeni je skroz! :cerek: I njemu će Sv. Nikola donijeti slikovnice. :cerek:
i vidim da vam stiže curica:cerek: imat ćete komplet:rofl:
moj je lud za slikovnicama! danas je bio šogor s curom u gositma, M im je stalno donosio nove i "čitao" im:rofl:
ma ne... twisted. ako se dobro sjećam pisalo joj je 2.12. u potpisu:D
Sanja29
05.12.2010., 23:22
A to sam čula da se događa.
jel ti bila patronažna vidjeti to?
dolazi sutra ili u utorak pa će mi pogledati .... mislim iz bolnice su me otpustili s takvom ranom .. pa si mislim da je to normalno ... ništa strašno ....
Soon Li
05.12.2010., 23:22
ahaaa...
ma twisted čeka nikolu :rofl::rofl:
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:23
ahaaa...
niš ja više ne znam.
malac uživa kod mene izgleda
i vidim da vam stiže curica:cerek: imat ćete komplet:rofl:
moj je lud za slikovnicama! danas je bio šogor s curom u gositma, M im je stalno donosio nove i "čitao" im:rofl:
Da, da, Sara, ipak je MM majstor! :cerek:
Tako i Jan, i još kad se zakači za jednu - to se "čita" danima! Ma slatki su ti dečki, oni su baš mamini. :cerek:
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:24
dolazi sutra ili u utorak pa će mi pogledati .... mislim iz bolnice su me otpustili s takvom ranom .. pa si mislim da je to normalno ... ništa strašno ....
nisi nam napisala svoju priču.
ni poslala sliku:(
marcipanka
05.12.2010., 23:25
ahaaa...
al ima još i sv.lucija, pa božić, pa štefanje...:rofl::lol:
niš ja više ne znam.
malac uživa kod mene izgleda
Već ti sada trenira živce i strpljenje, zamisli tek kad se rodi! :rofl:
marcipanka
05.12.2010., 23:26
Da, da, Sara, ipak je MM majstor! :cerek:
Tako i Jan, i još kad se zakači za jednu - to se "čita" danima! Ma slatki su ti dečki, oni su baš mamini. :cerek:
svaka čast tm-u!:top::rofl: dobro je obavio posao:rofl:
daaaa.... dečki su mamini:cerek:
al ima još i sv.lucija, pa božić, pa štefanje...:rofl::lol:
Nemoj ju, daj, već misli da će k'o slonica! :lol:
svaka čast tm-u!:top::rofl: dobro je obavio posao:rofl:
daaaa.... dečki su mamini:cerek:
Oko nas su uglavnom po 2 dečka ili 2 cure, tako da će ovo u našoj okolini biti skoro pa jedinstven slučaj! :lol: Ali... Danas sam razbila čašu, pa se nadam da nije nešto u "nastajanju"... :eek:
marcipanka
05.12.2010., 23:28
Nemoj ju, daj, već misli da će k'o slonica! :lol:
ma neće baš do božića, to sigurno:p, al bilo je cura koje su rodile i 12 dana nakon termina.
twisted.x.siste
05.12.2010., 23:28
jebo vas patak :lol:
mene sta našle zafrkavati :tuctuc:
marcipanka
05.12.2010., 23:29
Oko nas su uglavnom po 2 dečka ili 2 cure, tako da će ovo u našoj okolini biti skoro pa jedinstven slučaj! :lol: Ali... Danas sam razbila čašu, pa se nadam da nije nešto u "nastajanju"... :eek:
da, da... možda te ipak iznenadi još jedan pišulinac:D
Soon Li
ja sam sa patrikom stalno nešto razbijala,a i drugi oko mene.
a sad,i ja svi ostali-uključujući patrika nismo još niš razbili,a padale su čaše i po parketu....:cerek:
twisted.x.siste
ma neće baš do božića, to sigurno:p, al bilo je cura koje su rodile i 12 dana nakon termina.
ne bi pustio dr da prenesem toliko.
on je rekao maksimalno 10. a to je u iduću nedjelju ako se ne varam :visi:.
a bumo vidjeli.
idem sad u krpice.
mm me tjera.
sutra kontrola u podna pa javim kaj veli dr.
laka vam noć loptice :w
Ova "cura" je rodila 12 dana nakon termina! :s
marcipanka
05.12.2010., 23:30
a bumo vidjeli.
idem sad u krpice.
mm me tjera.
~~~~~~~~~~~~~~~ držim fige da krene samo od sebe prije:top:
laku noć!:w
Soon Li
05.12.2010., 23:31
od mm bratićeva žena je prenijela 20 dana......
noć twisted
jebo vas patak :lol:
mene sta našle zafrkavati :tuctuc:
Ma to od dragosti! :cerek:
da, da... možda te ipak iznenadi još jedan pišulinac:D
Joj, nemoj, molim te, ja si sa Saricom već razgovaram kao sa curom... :s
a bumo vidjeli.
idem sad u krpice.
mm me tjera.
Noć, twisted, sretno na pregledu! :w
ja sam sa patrikom stalno nešto razbijala,a i drugi oko mene.
a sad,i ja svi ostali-uključujući patrika nismo još niš razbili,a padale su čaše i po parketu....:cerek:
Ja do danas nisam ništa, možda i za ovo danas nisam ja kriva - jabuka je pala iz prenatrpane košarice s voćem i gurnula čašu s frižidera na pod, ja sam samo bila u neposrednoj blizini pa se to, eto, pripisalo meni! A nisam ja, zar ne? :ne zna::D
marcipanka
05.12.2010., 23:36
od mm bratićeva žena je prenijela 20 dana......
noć twisted
pa kako su je pustili tako dugo??:eek: ja sam maksimum čula za 14 dana.
Joj, nemoj, molim te, ja si sa Saricom već razgovaram kao sa curom... :s
pa imamo slučaj na forumu kad je nolatilus otišla po curku, a rodila malog frajera:rofl: a kćer od mamine frendice je čekala dečka cijelu trudnoću, a rodila curu:D
pa imamo slučaj na forumu kad je nolatilus otišla po curku, a rodila malog frajera:rofl: a kćer od mamine frendice je čekala dečka cijelu trudnoću, a rodila curu:D
A znam da da ima takvih epizoda! :rofl: Ali ja neeeee biiiiii!!!! Jedan dr. je rekao 99,9% cura - na doooobrom uzv-u, a jedan na lošem je rekao 90% cura ili ima jaaaako mali pišulin! :lol:
evo
Sweeeeeeet:cerek::cerek:
Marci, kaj ti fali TZ? :D
marcipanka
05.12.2010., 23:45
A znam da da ima takvih epizoda! :rofl: Ali ja neeeee biiiiii!!!! Jedan dr. je rekao 99,9% cura - na doooobrom uzv-u, a jedan na lošem je rekao 90% cura ili ima jaaaako mali pišulin! :lol:
:cry::cry:
inače, moj M je na zadnjem uzv-u prije poroda pokazivao samo jaja:rolleyes::rofl:, a preko lica je stavio ruku, uopće nismo mogli vidjeti kako izgleda:D
i tako imam nekoliko uzv fotografija njegovih jaja:lol: umjesto da imam bebi lice ili bebi nogicu...
Sweeeeeeet:cerek::cerek:
Ma fali, fali, ali neće priznati! Kao došla je samo pozdraviti! :rofl:
marcipanka
05.12.2010., 23:46
ne još..:rofl:. vidjela sam da je lady x tu, a skupa smo bile na finalisticama pa sam malo svratila:D
marcipanka
05.12.2010., 23:47
Ma fali, fali, ali neće priznati! Kao došla je samo pozdraviti! :rofl:
:p
o.k., priznajem:rofl: idem sad silovat usnulog muža i napravit si dijete:lol:
petra_hijena
05.12.2010., 23:47
evo mene opet :w... uhvatila me manija žderanja pa sam se digla iz kreveta...
Soon Li
05.12.2010., 23:48
nemam pojma.....
i meni je to bilo too much
:cry::cry:
inače, moj M je na zadnjem uzv-u prije poroda pokazivao samo jaja:rolleyes::rofl:, a preko lica je stavio ruku, uopće nismo mogli vidjeti kako izgleda:D
i tako imam nekoliko uzv fotografija njegovih jaja:lol: umjesto da imam bebi lice ili bebi nogicu...
Boldano sam si pročitala kao "moj muž" i pitam se zašto je to radio? :lol:
Moj je s 15 tj. velikodušno pokazao međunožje! Sara se skrivala do 20+5, prije nisu ni mogli vidjeti jer je mala vrtirepka - nema sekundu mira, ali taj put je na uzv-u izgladala kao da leži na leđima a mi ju gledamo od gore. Kužiš, nije mogao faliti dr. Valjda. :ne zna::D
ne još..:rofl:. vidjela sam da je lady x tu, a skupa smo bile na finalisticama pa sam malo svratila:D
Da, da, sam se ti izvlači :rofl:
Kod nas se kaže: svaka škuža si nađe muža, iliti u slobodnom prijevodu - svaka isprika ima skrivenu pozadinu! :lol:
Sretno! :rofl: Moj od kad sam trudna, pa si tako nešto, jelte, poželim kad on već spava, samo promrmlja - Kaj si normalna? i nastavi spavati... :lol:
marcipanka
05.12.2010., 23:53
Boldano sam si pročitala kao "moj muž" i pitam se zašto je to radio? :lol:
Moj je s 15 tj. velikodušno pokazao međunožje! Sara se skrivala do 20+5, prije nisu ni mogli vidjeti jer je mala vrtirepka - nema sekundu mira, ali taj put je na uzv-u izgladala kao da leži na leđima a mi ju gledamo od gore. Kužiš, nije mogao faliti dr. Valjda. :ne zna::D
bome ni ja ne znam zašto bi mm pokazivao jaja!!!!:lol::s:lol:
ja sam spol saznala tek u 22.tjednu. do tada je noge držao čvrsto skupljene. al nakon toga se raspojasao i stalno nam pokazivao svoju muškost:rofl:
marcipanka
05.12.2010., 23:54
Sretno! :rofl: Moj od kad sam trudna, pa si tako nešto, jelte, poželim kad on već spava, samo promrmlja - Kaj si normalna? i nastavi spavati... :lol:
uuuu... moj bi se samolansirao na mjesec od sreće:rofl:
Soon Li
05.12.2010., 23:54
ja sam spol saznala tek u 22.tjednu. do tada je noge držao čvrsto skupljene. al nakon toga se raspojasao i stalno nam pokazivao svoju muškost:rofl:
i onda se pitaš kak još nisi otišla spat...a tipkaš i tu i tamo :rofl::rofl::rofl:
Tako treba :top: :rofl:
nemam pojma.....
i meni je to bilo too much
Čuj ti...
zadrijemuckala sam i kroz san mi se učinilo da mi je poruka došla. Odmah sam skočila do moba da vidim da nisi ti:lol:
Već vidim da će mi se to često događat ovih dana:rofl::rofl::rofl:
marcipanka
05.12.2010., 23:55
i onda se pitaš kak još nisi otišla spat...a tipkaš i tu i tamo :rofl::rofl::rofl:
:brukica:
grozna sam:brukica:
a sutra se dižem najkasnije u 7 :mama:
A kasno je već, a znaš kako trudnički mozak funkcionira - NE funkcionira! :D
Bogami moj je rano i stalno je bio raskrečen, bleso jedan mali! :cerek:
Sad sam u frci da li ću imati dovoljno vremena za njega, jako, jako smo vezani (ne ide u jaslice) pa ne znam kako će reagirati kad dođe beba. Miš moj... :cerek:
Soon Li
05.12.2010., 23:56
Tako treba :top: :rofl:
Čuj ti...
zadrijemuckala sam i kroz san mi se učinilo da mi je poruka došla. Odmah sam skočila do moba da vidim da nisi ti:lol:
Već vidim da će mi se to često događat ovih dana:rofl::rofl::rofl:
:lol::lol::lol:
a kad ti mene jako loliš :love:
U drugim (netrudnim) okolnostima vjerojatno bi i moj, ali sada misli citiram: "Kaj ak' mi ga beba vidi?", dakle... :ne zna: Tako je i s Janom bilo, a sad je još cura, pa bi tim katastrofa bila veća! :lol:
Soon Li
05.12.2010., 23:59
U drugim (netrudnim) okolnostima vjerojatno bi i moj, ali sada misli citiram: "Kaj ak' mi ga beba vidi?", dakle... :ne zna: Tako je i s Janom bilo, a sad je još cura, pa bi tim katastrofa bila veća! :lol:
koji su ti muški (ne)mozgovi :rolleyes:
bože dragi......:lol::lol:
marcipanka
06.12.2010., 00:00
ma daj!!!:rofl::rofl:
ja odoh na spavanjac:o (ovaj put za ozbiljno:o - evo i ozbiljnog smajlija koji u potpunosti iskazuje moju odlučnost!!).
sve trudničice, laku noć:kiss:
a kad ti mene jako loliš :love:
Nego kaj
:kiss:
koji su ti muški (ne)mozgovi :rolleyes:
bože dragi......:lol::lol:
A jbg, bolje istrpit tih par mjeseci, nego da MM imao doživotnu traumu od "viđenog" pimpeka, pa se ti, ženo, hebi s kim god znaš al' da ja ne znam! :lol:
ma daj!!!:rofl::rofl:
ja odoh na spavanjac:o (ovaj put za ozbiljno:o - evo i ozbiljnog smajlija koji u potpunosti iskazuje moju odlučnost!!).
sve trudničice, laku noć:kiss:
E da... :(
Laku noć i tebi, svrati još ponekad, nije zarazna ova naša "bolest"! :w
Hvala Bogu da mm tak ne misli:s
Pa kod mene bi zadnjih 5 godina bila suša:rofl:
Soon Li
06.12.2010., 00:04
A jbg, bolje istrpit tih par mjeseci, nego da MM imao doživotnu traumu od "viđenog" pimpeka, pa se ti, ženo, hebi s kim god znaš al' da ja ne znam! :lol:
moj nema s tim problema...on bi svaki dan po nekoliko puta....:rofl::rolleyes:
noć marci
Hvala Bogu da mm tak ne misli:s
Pa kod mene bi zadnjih 5 godina bila suša:rofl:
Jbt, stvarno! :lol:
'Noć, cure! Ja se odjavljujem za večeras, gotova sam, jedva gledam! :w
Laku noć
Soon Li
06.12.2010., 00:11
noćko :W
noćko :W
Opet ti i odjebsmajl:rofl:
Soon Li
06.12.2010., 00:16
Opet ti i odjebsmajl:rofl:
a kad mi se neda tražiti :rofl::rofl:
dobro jutro :cerek: :cerek: ima koga :misli:
sretan Sv.Nikola :kiss:
http://zena.hr/images/clanci/specijal_57_big.jpg
mi danas punimo 30 tjedana :jumping: :jumping:
jutro!!!evo imene!!!stigla sam prekjučer kući tek sam se sad dokopala lapa.anella vidim da održavaš jutarnju smijenu:)
hvala svima na čestitkama od srca puno mi je značilo sad kad sam pročitala!!!rafael spava :cerek: kako ste mi vi okruglice?
jutro!!!evo imene!!!stigla sam prekjučer kući tek sam se sad dokopala lapa.anella vidim da održavaš jutarnju smijenu:)
hvala svima na čestitkama od srca puno mi je značilo sad kad sam pročitala!!!rafael spava :cerek: kako ste mi vi okruglice?
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..... vratila se ti meni
http://vijesti.gorila.hr/var/mojportal/storage/images/moj_portal/zabava_i_lifestyle/lifestyle/blagdani/sretna_nova_godina/600570-1-cro-HR/sretna_nova_godina_news_pic.jpg
:kiss: :grli:
pričaj, pričaj, kako ste ti i Rafael? jesi napisala gfje priču s poroda? kak je bilo? gdje je slikica od malenog :misli:
ja ti draga sama održavam jutarnjui smjenu :( još uvijek žicam da mi se netko pridruži :lol:
mi smo danas 30. tjedana :jumping: i popodne idemo na pregled :D
aww..čestitke na tjednima!!!!nisam još nigdje opisala porod l budem kad uhvatim vremena,za lapom sam stoječki jer me boli još al budem! falile ste mi,sjetila sam vas se svaki dan pa i na porodu,
MOJA KOLICA SU U POGONU:lux:
aww..čestitke na tjednima!!!!nisam još nigdje opisala porod l budem kad uhvatim vremena,za lapom sam stoječki jer me boli još al budem! falile ste mi,sjetila sam vas se svaki dan pa i na porodu,
MOJA KOLICA SU U POGONU:lux:
:cerek::cerek: ja sam se odmah pozvala na brzinu tvog poroda i da to mora imati veze sa savršenim kolicima :lol: :lol: :lol:
jel dojiš? joooooj sigurno je super feeling imati svoju štrucu u rukama :cerek::cerek:
:cerek: ja sam se odmah pozvala na brzinu tvog poroda i da to mora imati veze sa savršenim kolicima :lol: :lol: :lol:
jel dojiš? joooooj sigurno je super feeling imati svoju štrucu u rukama :cerek::cerek:
ma garant ima veze s kolicima :lol::lol::lol:
dojim i ide nam super trebalo nam je 2 dana da se naviknemo ali krenulo nam
sad kad se sve smirilo stvarno je super osjećaj,draga želim ti to isto..mislim s ovakvim kolicima...ne sumnjam u ishod:grli:
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..... vratila se ti meni
http://vijesti.gorila.hr/var/mojportal/storage/images/moj_portal/zabava_/sretna_nova_godina_news_pic.jpg
:kiss: :grli:
pričaj, pričaj, kako ste ti i Rafael? jesi napisala gfje priču s poroda? kak je bilo? gdje je slikica od malenog :misli:
ja ti draga sama održavam jutarnjui smjenu :( još uvijek žicam da mi se netko pridruži :lol:
mi smo danas 30. tjedana :jumping: i popodne idemo na pregled :D
Cestitam na 30tom tjednu :jumping:
ma garant ima veze s kolicima :lol::lol:
dojim i ide nam super trebalo nam je 2 dana da se naviknemo ali krenulo nam
sad kad se sve smirilo stvarno je super osjećaj,draga želim ti to isto..mislim s ovakvim kolicima...ne sumnjam u ishod:grli:
joj hvala :kiss: i to će sad brzo doletiti :cerek: kad stigneš poslikaj malenog i pošalji nam slikicu :kiss:
Cestitam na 30tom tjednu :jumping:
jutro :w hvala ti :cerek:
kakvih novosti kod tebe finalistice? :rofl:
sunashce
06.12.2010., 08:13
jutro, djevojke!
evo da se pohvalim, mene moja mrvica već tri dana lupka. prvo sam pomislila da umišljam, ali ipak ne. to mi se ona javlja.
jutro, čestitke na tjednimaa :cerek:
twisted.x.siste
06.12.2010., 08:48
:w jutro
Dobar dan trudnice!!!
anella, čestitke za tjedne...
twisted.x.siste
06.12.2010., 08:49
evo i soon li ode prije mene :ne zna:
sunashce
06.12.2010., 08:52
pa jel ima kakvog pomaka?
twisted.x.siste
06.12.2010., 08:53
pa jel ima kakvog pomaka?
ništa:ne zna:
idem u 12 na kontrolu pa ću znati više.
pa zar ti nije neugodno? :ne zna:
:D
twisted.x.siste
06.12.2010., 08:55
:usama:
Bebica čeka pravi trnutak :mig:
ali znam da iščekivanje ubija.
Jesi li ozdravila??
sunashce
06.12.2010., 08:55
ništa:ne zna:
idem u 12 na kontrolu pa ću znati više.
ajd, valjda će skoro!
nisam ni s jednim prenijela pa ne znam, ali sigurno to čekanje izluđuje
a baš sam ti htjela savjetovati da se seksate..da potaknete.. a ono..ipak neću :rofl:
Jutro curke :w
Ja jucer prvi put povracala...:flop::flop::flop::flop::flop: bas sam se jadno osjecala
twisted.x.siste
06.12.2010., 09:03
Bebica čeka pravi trnutak :mig:
ali znam da iščekivanje ubija.
Jesi li ozdravila??
nisam skroz alimi je puno bolje.:top:
ajd, valjda će skoro!
nisam ni s jednim prenijela pa ne znam, ali sigurno to čekanje izluđuje
a da, više mi je dosta.
a baš sam ti htjela savjetovati da se seksate..da potaknete.. a ono..ipak neću :rofl:
pročitala si na temi sex u trudnoći,a?:lol:
Ja jucer prvi put povracala...:flop::flop::flop::flop::flop: bas sam se jadno osjecala
Brzo će i to proći.
Ja nisam povraćala, ali mi je stalno bila muka... i jedva sam dočekala da mogu normalno jesti...
joj znam kako se osjećaš. ali imaj u glavi da je za viši cilj:)
ja sam u obje trudnoće doslovno na gutljaj vode povraćala. izgubila 8kg i išla na infuzije. to je bio pakao. ali sve brzo prođe, nadam se da ti se neće ponovit. evo, vibram u to ime......:)
trudnice moje, jel tko zna može li se na porodu koristit ventolin?
MaLena2314
06.12.2010., 09:14
Pozdrav svima...ja danas malo prehlađena ali se nadam da će brzo proć... :(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.