PDA

View Full Version : Mahniti odmetniTZi- the deFijantni i poremeĆeni priČaliĆi pjur vol.2

stranice : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

sanŠajn
09.11.2010., 15:18
ApoloĐži akseptid.:kaHva::five:

IđŽen igrat Call of Duty.:kava:

:w

znaĆi ideŠ opet posloN :kava:

okejiČ :kava::kava:

:rofl:

:w

jevgenija
09.11.2010., 15:43
a1) blitWar je :kava:
a2) i fudbaler :kav a::ka va:
a3)i ima dva metra : ::ka va::k ava:

sFe ostalo je nebitno :o

-----> :romeo:
Važno mi je jel mi oženjen. a ovo ostalo je sve odlično. pogotovo dva metra :eek::cerek:

Ćiro, mic mic mic..... :cerek::kava:

znashtikosam
09.11.2010., 16:32
http://www.youtube.com/watch?v=V0_1sl6wINM&feature=&p=1B51840453FB9FE7&index=0&playnext=1

To ovaj moj ''muzičar'' jako jako jako lijepo zna otpjevati i odsvirati.

:cry: :) Predivna pjesma. :cerek:

EDIT: moram se pohvaliti da sam iz pretežno muzičarske obitelji. :zubo:

znashtikosam
09.11.2010., 16:35
http://www.youtube.com/watch?v=fgHxnnVb2k4

Rundek :s :s :s :s :s :s :s :s

Nanashi
09.11.2010., 16:50
Pa imaš ti pravo na mišljenje, ali to je dijete od trinaest godina, pusti ga na miru... Ajd, to su dječica, mace vole dječicu, jelde? :zubo:

A jel' ti znaš da su mene, kad sam bila mala, sve mačke u kvartu mrzile zato što sam ih prisilno mazila i zatvarala u kuću? :zubo: Ja sam mislila da je njima lijepo kod mene u kući. :rofl: :( :rofl:

Ja protiv malog ništa nebi ni rekao, ako cijela priča nije trolež onda mi je stvarno žao djeteta...

Ali one Death of Art i Bea!!!

http://img338.imageshack.us/img338/8127/profil2m.jpg (http://img338.imageshack.us/i/profil2m.jpg/)

Ne volim ih i želim im sve zlo!!!

:mad::mad::mad:

adiam
09.11.2010., 21:24
http://img338.imageshack.us/img338/8127/profil2m.jpg (http://img338.imageshack.us/i/profil2m.jpg/)

Ne volim ih i želim im sve zlo!!!

: mad:: mad:: mad:

Nanaši,pomagaj mi rastumačit san,znaš da sam i ja tebi pomogla rastumačit onaj tvoj sa govancetom :o

Ovako,ovih noći sanjam mačke(volim mačke jako,da ne bude zabune:cerek: i imam jednu koja se omacila početkom devetog mjeseca,stari je nekako dopustio da ostane,pa je uglavnom u dvorštu) i sad ja sanjam tu istu mačku, uletila mi u kuću i počeli joj trudovi (a inače i poslije poroda mi je bila sumnjiva,stomak joj je poveći,miša joj) i sad ona u snu mi mjauče u sobi,stisla se,a ja brže bolje po lavor da joj pomogem,prvi mačić ogroman, debeo ko pacovčina kakva :(,drugi nešto manji,treći još manji i tako redom,sedam mačića... pun lavor mačića:eek:

Drugi san,sinoć...sanjam da otvaram prozor u wc,van mrkli mrak i mačka hoće da uleti kroz prozor i njen mačić,a ja im ne dam i gurnem ih,i oni padaju dolje, nije mi u snu bilo jasno kako se popela uz zid i to na drugi kat :mad:...znam da su one spretne,al je poprilično visoko,šta'š,imam veliku kućerinu :o

Daj,reci šta su me mačke obladale i ima li tu neke skrivene simolike,miša im :o
da mi neće opet uletjeti rađati :mad:To se već jednom desilo,uletila u bratovu sobu kroz otvoreni prozor,sreća da sam na vrijeme primjetila :rofl:

adiam
09.11.2010., 21:34
http://www.youtube.com/watch?v=V0_1sl6wINM&feature=&p=1B51840453FB9FE7&index=0&playnext=1

To ovaj moj ''muzičar'' jako jako jako lijepo zna otpjevati i odsvirati.

:cry: :) Predivna pjesma. :cerek:

EDIT: moram se pohvaliti da sam iz pretežno muzičarske obitelji. : zubo:
Znaš šta se meni posebno sviđa kod te pjesme, ta muzika,kao da je neka iz drugog vremena,kao da je srednjovjekovna,tako nekako :cerek:

http://www.youtube.com/watch?v=fgHxnnVb2k4

Rundek : s : s : s : s : s :s :s :s

Aaaaa..uuuuu...eeeee :s tu pjesmu volimmmm strašno :cerek: legenda :s

Nanashi
10.11.2010., 07:21
Nanaši,pomagaj mi rastumačit san,znaš da sam i ja tebi pomogla rastumačit onaj tvoj sa govancetom : o

Ovako,ovih noći sanjam mačke(volim mačke jako,da ne bude zabune:cerek: i imam jednu koja se omacila početkom devetog mjeseca,stari je nekako dopustio da ostane,pa je uglavnom u dvorštu) i sad ja sanjam tu istu mačku, uletila mi u kuću i počeli joj trudovi (a inače i poslije poroda mi je bila sumnjiva,stomak joj je poveći,miša joj) i sad ona u snu mi mjauče u sobi,stisla se,a ja brže bolje po lavor da joj pomogem,prvi mačić ogroman, debeo ko pacovčina kakva :(,drugi nešto manji,treći još manji i tako redom,sedam mačića... pun lavor mačića: eek:

Drugi san,sinoć...sanjam da otvaram prozor u wc,van mrkli mrak i mačka hoće da uleti kroz prozor i njen mačić,a ja im ne dam i gurnem ih,i oni padaju dolje, nije mi u snu bilo jasno kako se popela uz zid i to na drugi kat :mad:...znam da su one spretne,al je poprilično visoko,šta'š,imam veliku kućerinu :o

Daj,reci šta su me mačke obladale i ima li tu neke skrivene simolike,miša im :o
da mi neće opet uletjeti rađati :mad:To se već jednom desilo,uletila u bratovu sobu kroz otvoreni prozor,sreća da sam na vrijeme primjetila :rofl:

:o

Ja bi to nekako protumačio na način da je došlo vrijeme da se udaš, saviješ gnijezdo i imaš mačiće.

A koga ćeš izabrat za muža sve ti se kaže u snu, meni se nedavno dogodio brodolom života kad me bivša žena ni krivog ni dužnog najurila tako da bi mi dobro došla neka osoba uz čiju ću se pozadinu grijat u dugim, zimskim noćima.

jevgenija
10.11.2010., 09:12
Pok, komadi.

Mrmlj

http://3.bp.blogspot.com/_pMNP6MsNb9E/TBqXtl3sbTI/AAAAAAAAA7s/KKEfPqttIKo/s1600/Coffee_and_Cigarettes_by_Sartr.jpg

Anida
10.11.2010., 09:43
@Znasho - ona "tvoja" Psihologija je za krepat! Ako nemaš još dijagnozu, silom ti je žele prišit. Ako kažeš da si pomiren sa svojim deficitima, kažu da si u dinajlu. Mislim, tamo ako stigneš stvarno jadan labilan i da ti treba pomoć, nahebo si! :D

@Nan - ni pod razno da se nisi približio gej djetetu :mad:

@Jevgenija - dobar jutar, lijepa slička :)

jevgenija
10.11.2010., 09:59
Jel mi može netko reć di da nađem to čemu se svi smijete na psihologiji?
Pospremila sam krevet i prozračila jastuk i sve, mislim da sam zaslužila :cerek:

Nanashi
10.11.2010., 10:04

Pa jesam rekao da ga neću čačkat?!?!

A sve i da oću nemogu, najurili me s psihologije!!!

Nanashi
10.11.2010., 10:06
Jel mi može netko reć di da nađem to čemu se svi smijete na psihologiji?
Pospremila sam krevet i prozračila jastuk i sve, mislim da sam zaslužila :cerek:

Ma ona Znasha tamo piše odu kiti...

jevgenija
10.11.2010., 10:12
Ma ona Znasha tamo piše odu kiti...

aha, znači, stalkam Znašu i onda nađem?

Fala!!!
Šteta što niš ne sanjam, i to bih te pitala! :eek::cerek:

znashtikosam
10.11.2010., 10:17
aha, znači, stalkam Znašu i onda nađem?

Fala!!!
Šteta što niš ne sanjam, i to bih te pitala! :eek::cerek:

Stalkaj Vinu_Apsaru, nema na ovom nicku ništa. :)

Nanashi
10.11.2010., 10:19
Stalkaj Vinu_Apsaru, nema na ovom nicku ništa. :)

Lažeš!!!

Tvoja sramota duboko je zatrpana na ovom nicku samo je treba iskopat!!!

znashtikosam
10.11.2010., 10:23
:mad::mad::m ad:

Lažeš!!!

Tvoja sramota duboko je zatrpana na ovom nicku samo je treba iskopat!!!

O jebenti sve! :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl::rofl::rofl::rofl:

znashtikosam
10.11.2010., 10:26
@Znasho - ona "tvoja" Psihologija je za krepat! Ako nemaš još dijagnozu, silom ti je žele prišit. Ako kažeš da si pomiren sa svojim deficitima, kažu da si u dinajlu. Mislim, tamo ako stigneš stvarno jadan labilan i da ti treba pomoć, nahebo si! :D

@Jevgenija - dobar jutar, lijepa slička :)

a) naravno da jest, kad imaš posla sa samoukim i neobrazovanim psihologčićima koji o psihologiji jedino znaju iz self-helpova

b) tako je :rofl:

c) ufffffff, a ova cigareta :klopa:

Nanashi
10.11.2010., 10:27
O jebenti sve! : rofl:: rofl:: rofl::rofl:

Ahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl::rofl::rofl::rofl:

Jašta, samo treba duboko zaorat plugom!!!

I onda ispadnu stvari kao ova tvoja litanija kiti od prekjučer!!!

jevgenija
10.11.2010., 10:39
Imam osjećaj da sam nešto promašila.

Recimo, sve. Pa i to da ste vi zapravo neki drugi ljudi. :confused::rofl:
Odo se nalemat :cerek:

Nanashi
10.11.2010., 10:41
Imam osjećaj da sam nešto promašila.

Recimo, sve. Pa i to da ste vi zapravo neki drugi ljudi. :confused::rofl:
Odo se nalemat :cerek:

A šta ti jefgenijo misliš, ko smo mi?

Nanashi
10.11.2010., 10:47
A evo šta Znasha piše pod pseudonimom... (http://www.unwind.com/jokes-funnies/menmarriage/odepenis.shtml)

jevgenija
10.11.2010., 10:51

A šta ti jefgenijo misliš, ko smo mi?

pa ja sam mislila da ste vi ovi ljudi tu.
ali vi ste ovdje ovi, a negdje drugdje oni drugi. a nekad ste i ovdje onni drugi.
samo ne znam zaš :D

Nanashi
10.11.2010., 10:55
ali vi ste ovdje ovi, a negdje drugdje oni drugi. a nekad ste i ovdje onni drugi.

Jefgenijo, ja sam svugdje isti!!!

Anida
10.11.2010., 10:57
Tko je gdje tko? :D

Lud ka kupus :kava:

jevgenija
10.11.2010., 10:57

Ups :blush:

neću više nikad generalizirat :eek::(

Oprosti. keks?

Nanashi
10.11.2010., 10:59
Tko je gdje tko? : D

To nije istina!!!

Onda si ti još luđa što si se udala za mene, ma šta udala, nisi mi dala izbora, samo si me zgrabila i odvukla u svoju jazbinu!!!

Ups :blush:

neću više nikad generalizirat :eek::(

Oprosti. keks?

Razmislit ću...

jevgenija
10.11.2010., 11:03
Tko je gdje tko? :D

pa ne znam. očito :rofl::ne zna::confused::D

jevgenija
10.11.2010., 11:05

Razmislit ću...

http://www.sistersrunningthekitchen.com/wp-content/uploads/2010/11/cookie-monster3-7769871237963363.jpg

umiljk?
:cerek:

Nanashi
10.11.2010., 11:06
http://www.sistersrunningthekitchen.com/wp-content/uploads/2010/11/cookie-monster3-7769871237963363.jpg

umiljk?

Još... još...

Anida
10.11.2010., 11:07
To nije istina!!!

Onda si ti još luđa što si se udala za mene, ma šta udala, nisi mi dala izbora, samo si me zgrabila i odvukla u svoju jazbinu!!!

Idi gore na ŽK, ima naša Jevgenija temu "što se nisi derao prije nego si se dao odvuć'" :rofl:
pa ne znam. očito :rofl::ne zna::confused::D
Ja sam samo ja jer sam prelijena za klonove, Znasha/Vina Apsara/Jensen/Keljko Žerum/baba Manda itd. i SanŠajn/MiTTZek/zonelajn/ČičččČčka/malisunac imaju par klonova za zahebanciju :D

znashtikosam
10.11.2010., 11:11
Idi gore na ŽK, ima naša Jevgenija temu "što se nisi derao prije nego si se dao odvuć'" :rofl:

Ja sam samo ja jer sam prelijena za klonove, Znasha/Vina Apsara/Jensen/Keljko Žerum/baba Manda itd. i SanŠajn/MiTTZek/zonelajn/ČičččČčka/malisunac imaju par klonova za zahebanciju :D

Zaboravila si mi Lucifer_ i AquaNadana (to je dok su još trajali izbori za predsjednika RH, ahhh, the good old days :rofl: ). U stvari, ne znam jesi li ti još tada bila, brijem da tad i nije bilo Mahnitića još. :rofl: E,e, Smeljki je isto moj. :rofl:

Pa onda Lilith, Zlilith i Zod_, Beljki i MikaČčČčČČČčč :lol: Ne mo'š omaniti, ovdje piše, onak, sedmero ljudi, a ispada da nas je pedesetero. :rofl:

jevgenija
10.11.2010., 11:14
Ja isto imam još jednoga nicka, al ga ne koristim. Posudila sam ga frendici, pače.

To je moja kokoshbytheway. Prestala sam je rabit jer sam se užasno osramotila njome :D

jevgenija
10.11.2010., 11:17

Još... još...

http://www.rocko.co.uk/images/cookie.jpg

umiljk

:trep:

Geri
10.11.2010., 11:19
http://2.bp.blogspot.com/_Pqpmm2T6j4g/R4N8JbUniKI/AAAAAAAACR0/Tf2WCO5feBM/s400/wolf.jpg

To je moja kokoshbytheway. Prestala sam je rabit jer sam se užasno osramotila njome

Još prljavih detalja molim...

jevgenija
10.11.2010., 11:22
http://2. bp.blogspot.com/_Pqpmm2T6j4g/R4N8JbUniKI/AAAAAAAACR0/Tf2WCO5feBM/s400/wolf.jpg

Još prljavih detalja molim...

Pa pisala sam :eek: :tuzni:

znashtikosam
10.11.2010., 11:23
Ja isto imam još jednoga nicka, al ga ne koristim. Posudila sam ga frendici, pače.

To je moja kokoshbytheway. Prestala sam je rabit jer sam se užasno osramotila njome :D

Mila, a to si ti! Znala sam par puta naletjeti na tvoj post i uvijek bih pomislila kako ti je zanimljiv nick. :)

Ma nisi se uopće osramotila (baš sam išla pogledati), već si određenim kozama (a i prije sam čitala tu temu) rekla točno ono što im je trebalo reći. :kava:

EDIT: najbolje mi je kad pametuje netko tko to nije prošao. Nisam ni ja, hvala Bogu, ali ne pada mi na pamet silovanoj curi govoriti da znam što je najbolje za nju. Njoj može pomoći jedino stručna osoba i, eventualno, pravosudni sustav. :rolleyes:

jevgenija
10.11.2010., 11:27
Mila, a to si ti! Znala sam par puta naletjeti na tvoj post i uvijek bih pomislila kako ti je zanimljiv nick. :)

Ma nisi se uopće osramotila (baš sam išla pogledati), već si određenim kozama (a i prije sam čitala tu temu) rekla točno ono što im je trebalo reći. :kava:

EDIT: najbolje mi je kad pametuje netko tko to nije prošao. Nisam ni ja, hvala Bogu, ali ne pada mi na pamet silovanoj curi govoriti da znam što je najbolje za nju. Njoj može pomoći jedino stručna osoba i, eventualno, pravosudni sustav. :rolleyes:

Zapravo sam misla na sramotu na šupendarama. :cerek::rofl:

Za ovo što spominješ me nije ni najmanje stid. : psovkapoizboru:
:mad:

znashtikosam
10.11.2010., 11:29

Erm...imam i ja jednu sramotu na Šupendarama, tim više, kad sam to pisala, još uvijek sam bila s tom osobom. :rofl:

Ali sad je OK. :D

Geri
10.11.2010., 11:41

E to, baš to sam čitao... poslije ću detaljno kad nebude ovakva gužva oko mene...

jevgenija
10.11.2010., 12:02
Erm...imam i ja jednu sramotu na Šupendarama, tim više, kad sam to pisala, još uvijek sam bila s tom osobom. :rofl:

Misliš da je ok? Ja nisam tak sigurna da će ikad bit ok :zubo:
nekat mi se čini da sam svejednako glupa preko 15 godina već
:D

Geri
10.11.2010., 12:09

A dije ta sramota, molim lijepo?

Ako sam se ja mogao javno sramotit nevidim zašto se nebi mogla i ti...

znashtikosam
10.11.2010., 12:11
Misliš da je ok? Ja nisam tak sigurna da će ikad bit ok :zubo:
nekat mi se čini da sam svejednako glupa preko 15 godina već

Ne znam o čemu se radi. Ovaj moj je samo bio glup, nekulturan i nepristojan i nije imao ni mrvu poštovanja prema meni. :) Ali ne želim o tome sad, fakat ne želim, odmah me bijes lovi. :rofl:

znashtikosam
10.11.2010., 12:12

A dije ta sramota, molim lijepo?

Ako sam se ja mogao javno sramotit nevidim zašto se nebi mogla i ti...

Negdje na početku Šupendara, tamo negdje na osmoj-devetoj stranici, smiješ čitati, ali ne smiješ kopirati ovdje. :zubo:

BTW, zaboravila sam napomenuti i tvoje klonove, znači, Nan, Freki, Geri, Floki... :rofl:

jevgenija
10.11.2010., 12:14
Ne znam o čemu se radi. Ovaj moj je samo bio glup, nekulturan i nepristojan i nije imao ni mrvu poštovanja prema meni. :) Ali ne želim o tome sad, fakat ne želim, odmah me bijes lovi. :rofl:

onda bolje ne. radije da pojedemo keks. Keks pouzdano pomaže. :D

znashtikosam
10.11.2010., 12:17
onda bolje ne. radije da pojedemo keks. Keks pouzdano pomaže. :D

Kakav keks imaš u vidu? Kupili smo neki dan one koestlinove s kakaom i cimetom, izvanredni su, kao keksni raj. :klopa: :cerek:

Imam feeling da treba još neko vrijeme proći da mi splasne gađenje prema samoj sebi što sam si uopće dozvolila biti s takvom osobom i onda ću se tome svemu moći smijati. :zubo: :rofl:

Geri
10.11.2010., 12:24
Negdje na početku Šupendara, tamo negdje na osmoj-devetoj stranici, smiješ čitati, ali ne smiješ kopirati ovdje. :zubo:

BTW, zaboravila sam napomenuti i tvoje klonove, znači, Nan, Freki, Geri, Floki... :rofl:

Nisam pronašao...

Ali čitajući te žene na šupendarama sve više sam sebi potvrđujem ono što sam oduvijek znao:

Ja sam prava premija u odnosu na one tipove sa šupendara...

Al' mi je to nekakva utjeha...

jevgenija
10.11.2010., 12:25
Kakav keks imaš u vidu? Kupili smo neki dan one koestlinove s kakaom i cimetom, izvanredni su, kao keksni raj. :klopa: :cerek:

Imam feeling da treba još neko vrijeme proći da mi splasne gađenje prema samoj sebi što sam si uopće dozvolila biti s takvom osobom i onda ću se tome svemu moći smijati. :zubo: :rofl:

Joj, prekjučer sam razmišljala o tim keksima. I nisam se mogla sjetit kak se zovu. Ni sad se nemrem sjetit :mad:
Može ti keksi. A može i krašuljci isto.

Anida
10.11.2010., 12:27
Nisam pronašao...

Ali čitajući te žene na šupendarama sve više sam sebi potvrđujem ono što sam oduvijek znao:

Aha. Ja nikada ne znam cijeniti svoje premije :D

jevgenija
10.11.2010., 12:28
Nisam pronašao...

Jesi za brak možda?

znashtikosam
10.11.2010., 12:31
Joj, prekjučer sam razmišljala o tim keksima. I nisam se mogla sjetit kak se zovu. Ni sad se nemrem sjetit :mad:
Može ti keksi. A može i krašuljci isto.

Ea ae, a i oni chocolate chipped što su sad u konjizumiju po bagatelnoj cijeni. Provjerila sam je li istekao rok trajanja, sve je OK, još imamo par mjeseci fore. :rofl:

Ti CCC na koje mislim su ti vrlo vjerna replika Krašuljaka, a puno manje dođu. Još imaju i aromu naranče. :mikrocerek:

Sorry, bacila sam vrećicu, ne mogu ti reći više, jučer sam maznula zadnji taj s cimetom. :tuzni: No kupit će se opet, a možda se i sjetim. To stari uvijek uzme kad naručuje iz konzuma online. :top:

Imam doma cimeta, možda ih čak i napravim. :)

Nego, reci ti meni jesam li zdrava, prošlo je već devet mjeseci since the break-up i još uvijek mi se bljuje kad se toga svega sjetim. Šta, da dogovorim piknik kod stručnjaka? :rofl:

Geri
10.11.2010., 12:32
Aha. Ja nikada ne znam cijeniti svoje premije :D

Očito da neznaš i zato...

Jesi za brak možda?

jevgenijo, hitam u tvoje pernate šape...

jevgenija
10.11.2010., 12:44
Ea ae, a i oni chocolate chipped što su sad u konjizumiju po bagatelnoj cijeni. Provjerila sam je li istekao rok trajanja, sve je OK, još imamo par mjeseci fore. :rofl:

Ti CCC na koje mislim su ti vrlo vjerna replika Krašuljaka, a puno manje dođu. Još imaju i aromu naranče. :mikrocerek:

Sorry, bacila sam vrećicu, ne mogu ti reći više, jučer sam maznula zadnji taj s cimetom. :tuzni: No kupit će se opet, a možda se i sjetim. To stari uvijek uzme kad naručuje iz konzuma online. :top:

Imam doma cimeta, možda ih čak i napravim. :)

Nego, reci ti meni jesam li zdrava, prošlo je već devet mjeseci since the break-up i još uvijek mi se bljuje kad se toga svega sjetim. Šta, da dogovorim piknik kod stručnjaka? :rofl:

Ma ne moraš sad tražit kesicu, nakon posla ću posve nevino ušetat u konzum i kao, ovlaš pogledati sve ikad s keksima police :D

Ja mislim da si ti zdrava, i da je to sve skupa samo jedna zdrava imunološka reakcija na izbacivanje nepoželjnih makroba (tm :cerek:) iz tvog ličnog&personalnog sustava. kao kad imaš upalu mjehura pa piškiš, tako nekako :D

jevgenija
10.11.2010., 12:49
jevgenijo, hitam u tvoje pernate šape...

pokže, kak se ja volim udavat?!?!?! :eek::cerek::D:cerek:

Hoćemo li živjeti sretno do kraja života, a da preskočimo maćehe, zmajeve, vuka, lovca, sedam patuljaka i otrovnu jabuku?

Ja ti baš ne volim jabuke. Otrovne mi posebno teško legnu na želudac :(

Anida
10.11.2010., 12:49
Jesi za brak možda?

Jesi li bar perverzna i uživaš u mazo igricama? :D

znashtikosam
10.11.2010., 12:50
Ma ne moraš sad tražit kesicu, nakon posla ću posve nevino ušetat u konzum i kao, ovlaš pogledati sve ikad s keksima police :D

Ja mislim da si ti zdrava, i da je to sve skupa samo jedna zdrava imunološka reakcija na izbacivanje nepoželjnih makroba (tm :cerek:) iz tvog ličnog&personalnog sustava. kao kad imaš upalu mjehura pa piškiš, tako nekako :D

Ti si Slavonka, jelde? :mikrocerek: Moram priznati da obožavam vaše dijalektizme i naglasak. :top:

Moja najdraža frendulja je isto Slavonka i najbolje mi je kad mi kaže ''De ne seri'' ili ''De, ono...''

:D :cerek:

OK, budu ti u nekakvoj roskastoj vrećici, odmah ćeš skužiti. :)

jevgenija
10.11.2010., 12:50

Ček, jesi i ti on? :confused::ne zna::D

Nekad jesam perverzna :D

znashtikosam
10.11.2010., 12:54
Nuder ih:

http://www.koestlin.hr/proizvodi/cajna-peciva/koestlina-kakao

A Anida ti nije Nan, Jevgenijo. Anida ti je Anida. :rofl:

jevgenija
10.11.2010., 12:55
Ti si Slavonka, jelde? :mikrocerek: Moram priznati da obožavam vaše dijalektizme i naglasak. :top:

Moja najdraža frendulja je isto Slavonka i najbolje mi je kad mi kaže ''De ne seri'' ili ''De, ono...''

:D :cerek:

OK, budu ti u nekakvoj roskastoj vrećici, odmah ćeš skužiti. :)

to i "de dobro je", da :D

iz Slavonije sam. Samo mi nije jasno kako si čula "de" iz postova :confused::ne zna::D

jevgenija
10.11.2010., 12:56
Nuder ih:

http://www.koestlin.hr/proizvodi/cajna-peciva/koestlina-kakao

A Anida ti nije Nan, Jevgenijo. Anida ti je Anida. :rofl:

A jel moj novi muž Geri Nan? :confused::D

znashtikosam
10.11.2010., 12:58
to i "de dobro je", da :D

iz Slavonije sam. Samo mi nije jasno kako si čula "de" iz postova :confused::ne zna::D

Nije iz ''de'', već iz ''kesice'' :mig: Ja ti se kužim u to pa zato. :rofl: Ne može me nitko preveslati. :rofl:

znashtikosam
10.11.2010., 12:59
A jel moj novi muž Geri Nan? :confused::D

Je. :zubo: :rofl:

I Freki i još jedan kojega se ne mogu sjetiti nikako. :zubo:

jevgenija
10.11.2010., 13:06
Nije iz ''de'', već iz ''kesice'' :mig: Ja ti se kužim u to pa zato. :rofl: Ne može me nitko preveslati. :rofl:

A, al ja sam kesicu ukrala od braće vojvođana. :lijupav: za vojvođane. :cerek:

jevgenija
10.11.2010., 13:07

dobro je!

na trenutak sam se osjećala krivom jer mi se obojica sviđaju, pa nisam znala kako bih riješila uskladbu :D

Anida
10.11.2010., 13:16

Ne, ja sam ja, i ja sam MikaččČČ ali MikaččČČ nije ja nego Beljki :rofl:

Never mind :kava: :rofl:

Nan je moj bivši muž. Bivši od kada sam otkrila koliko je perFerzan :D
Dobit ćeš film na test uskoro.
Zadatak br. 1 ti je da stalkaš Nana i izvučeš ga iz frka u koje se uvali najmanje jednom dnevno. Tu i tamo ga banaju pa imaš predah! :cerek::rofl:

Muninn
pokže, kak se ja volim udavat?!?!?! :eek:: cerek::D: cerek:

Hoćemo li živjeti sretno do kraja života, a da preskočimo maćehe, zmajeve, vuka, lovca, sedam patuljaka i otrovnu jabuku?

Ja ti baš ne volim jabuke. Otrovne mi posebno teško legnu na želudac :(

Evo upravo si vizualiziram nekakvu crvenkapicu i zločestog vuka...

Vidim da si na šupendarama pričala o poganštini i branju gljiva...

Za razliku od tebe bivša moja ženo, moja buduća žena će znat cijenit evropske, muzičke drame.

Nadam se da od mene nećeš očekivat svakakve bizarnosti poput moje bivše žene...

Anida

Freki je poginuo. :kava:

Anida
10.11.2010., 13:18
Za razliku od tebe bivša moja ženo, moja buduća žena će znat cijenit evropske, muzičke drame.

Aha :zubo:

Pa i ja sam cijenila, uvrstila sam "tvoj" film među "moje" radove o Saturnu, sunac ti je linkala ali si ti bio u kompjutorskoj kazni pa nisi vidio... :kava:

jevgenija
10.11.2010., 13:22
Ne, ja sam ja, i ja sam MikaččČČ ali MikaččČČ nije ja nego Beljki :rofl:

Never mind :kava: :rofl:

Nan je moj bivši muž. Bivši od kada sam otkrila koliko je perFerzan :D
Dobit ćeš film na test uskoro.
Zadatak br. 1 ti je da stalkaš Nana i izvučeš ga iz frka u koje se uvali najmanje jednom dnevno. Tu i tamo ga banaju pa imaš predah! :cerek::rofl:

Sve Nanove ili samo Nana? :confused:

jevgenija
10.11.2010., 13:25
Evo upravo si vizualiziram nekakvu crvenkapicu i zločestog vuka...

Vidim da si na šupendarama pričala o poganštini i branju gljiva...

Nadam se da od mene nećeš očekivat svakakve bizarnosti poput moje bivše žene...

ovaj... jel kod vas :o znači pusu ili pametovanje? :ne zna:

to ne znam. ali o poganštini i branju gljiva znam sve što prava žena treba da zna.

o bizarnostima... pa. znam onoliko koliko poštovani muž želi da znam.

javi ppom? :D

adiam
10.11.2010., 13:27

Ja bi to nekako protumačio na način da je došlo vrijeme da se udaš, saviješ gnijezdo i imaš mačiće.

Kupusa mu,ko da sam znala da će ti mačići baš značiti rađanje mojih mačića,hebo ih patak,znači to bi bila neka udaja..hm,hm...a ovaj broj od sedam mačića mi je sumnjiv :rofl:

A koga ćeš izabrat za muža sve ti se kaže u snu, meni se nedavno dogodio brodolom života kad me bivša žena ni krivog ni dužnog najurila tako da bi mi dobro došla neka osoba uz čiju ću se pozadinu grijat u dugim, zimskim noćima.

Sad sam na Pričalici napisala još jedan san sa mačkama,sinoćnji san...Mačke ulovile neku životinjicu,izgledom kao vjeverica,al' puno manja i bez onog repa...čudna neka životinjica,i igraju se s njom i uzmem je u ruke i vidim da je ranjena i odlučim je spasiti,iako je izgledala kao da će krepati :(

eto,mačke i dalje ne daju mira u snu :mad:

Anida
10.11.2010., 13:33
Sve Nanove ili samo Nana? :confused:

Uh, sve :D

Ponekad ti i kolegice ovdje pomognu pa dobiješ dojavu :D

Uglavnom, omiljena mjesta zločina su mu PŽK, susjedni topic ZG-BG-LJ, perverzije i slično na LJESu a neko vrijeme je imao i pik na nekog popa na teensima mislim :misli:
Na psihologiji izgleda ima parcijalni ban, pa tamo za sad ne trebaš.
Eto :cerek:

EDIT: I tu i tamo mu moraš uletiti koju kintu, kad ostane bez :ne zna:

Aha, i kada jede sladoled ili čokoladu, sakrije se od tebe da ti ne mora dati malo.

Sjetit ću se ja još :misli:

jevgenija
10.11.2010., 13:40
Uh, sve :D

Ponekad ti i kolegice ovdje pomognu pa dobiješ dojavu :D

Uglavnom, omiljena mjesta zločina su mu PŽK, susjedni topic ZG-BG-LJ, perverzije i slično na LJESu a neko vrijeme je imao i pik na nekog popa na teensima mislim :misli:
Na psihologiji izgleda ima parcijalni ban, pa tamo za sad ne trebaš.
Eto :cerek:

full time job, a? :cerek::D

Nije ni čudo da ste jedva dočekale da mi ga dadnete. Ajde, da čujem, koliko je puta već razveden? :D

znashtikosam
10.11.2010., 13:44

Mišonja, a filmovi o silovanju i sadomazohističkom seksu europrodukcije se sad zovu muzičkim dramama? OK, ja sam fakat zaostala. I više nego što sam mislila da jesam. :rofl:

Nanashi
10.11.2010., 13:56
Mišonja, a filmovi o silovanju i sadomazohističkom seksu europrodukcije se sad zovu muzičkim dramama? OK, ja sam fakat zaostala. I više nego što sam mislila da jesam. :rofl:

Pa sama si rekla kako je žanr na I.M.D.B. Musical i Drama.

Uglavnom, omiljena mjesta zločina su mu PŽK, susjedni topic ZG-BG-LJ, perverzije i slično na LJESu a neko vrijeme je imao i pik na nekog popa na teensima mislim

Ovo podebljano je najobičnija nedokazana glasina koju je miTTzek pustio na temi!!!

eto,mačke i dalje ne daju mira u snu

Pa toliko znakova koji ukazuju na moje gipko, mačje tijelo sklupčano uz tvoju toplu pozadinu nemogu biti slučajnost...

Anida
10.11.2010., 14:02
Pa toliko znakova koji ukazuju na moje gipko, mačje tijelo sklupčano uz tvoju toplu pozadinu nemogu biti slučajnost...

Uh čekaj, ne možeš se istovremeno upucavati i Adiam i Jevgeniji :rofl:

Nanashi
10.11.2010., 14:05

Mislim da ovdje ima dovoljno muškarca za obje žene...

Nanashi
10.11.2010., 14:08
o bizarnostima... pa. znam onoliko koliko poštovani muž želi da znam.

javi ppom? :D

Iščekujem tvoj p.p. napet kao kišobran pred kišu...

znashtikosam
10.11.2010., 14:10

Ribetinić kurvetinić. :rofl: :D :cerek:

jevgenija
10.11.2010., 14:16

Pa zašto ne bi mogao?
Nekako stječem dojam da ga ima dovoljno za svih :cerek:

jevgenija
10.11.2010., 14:18
:Iščekujem tvoj p.p. napet kao kišobran pred kišu...

Kakav želiš?
: sprematekicu::cerek:

Anida
10.11.2010., 14:24
Pa zašto ne bi mogao?
Nekako stječem dojam da ga ima dovoljno za svih :cerek:

A ništa, ništa, ako tebi ne smeta... :D

:kokice:

jevgenija
10.11.2010., 14:31
A ništa, ništa, ako tebi ne smeta... :D

:kokice:

Misliš da bi njojzi smetalo?

Nanashi
10.11.2010., 14:41
:
Kakav želiš?
: sprematekicu::cerek:

Nešto čedno i do grla zakopčano...

http://img80.imageshack.us/img80/8040/485671hj4.png

Anida
10.11.2010., 14:44
Misliš da bi njojzi smetalo?

Ne znam, to treba nju pitati...

jevgenija
10.11.2010., 14:44
Nešto čedno i do grla zakopčano...

http://img80.imageshack.us/img80/8040/485671hj4.png

A sliku oćeš?

Hm. Ne znam pojma jel imam sliku?!?!? :confused:
A da ti prvo pošaljem neki umiljati pp, pa da onda razmijenimo mailove, pa onda da ti šaljem slike... Ono, kao, zaruke i to?

Nanashi
10.11.2010., 14:47
A sliku oćeš?

A da ti prvo pošaljem neki umiljati pp, pa da onda razmijenimo mailove, pa onda da ti šaljem slike... Ono, kao, zaruke i to?

Ma netreba slikica, već tako čist i nevin duh kao u žene na slici...

Vina_Apsara
10.11.2010., 14:47
A sliku oćeš?

Kao Onur i Šeherzada. :mikrocerek: :rofl:

BTW, netko od mojih se NIJE slikao s Onurom neki dan. I NIJE joj dao autogram. I još su si malo pospikali na ingleseu. Mene bilo sram ići da me netko ne vidi, ali ona je fakat besramna i beskrupulnozna kad treba doći do Onura. :rofl:

Anida
10.11.2010., 14:48

Čist i nevin duh! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

jevgenija
10.11.2010., 14:52
Čist i nevin duh! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

šta sad, pa jesam :ne zna::cerek:

Chiro23
10.11.2010., 14:53

Žena na slici meni pari ka da ima nekoliko leševa u podrumu.

U biti,zanemari,sad sam se sitija da takve tebe i pale:rofl:

Anida
10.11.2010., 14:55

:kava:

:rofl::rofl:

Anida
10.11.2010., 14:55
šta sad, pa jesam :ne zna::cerek:

Ali ona na slici nije :rofl:

jevgenija
10.11.2010., 14:58
Ali ona na slici nije :rofl:

aaa. Ok. rekla bih da skužajte jer sam malo spora danas, al sam uvijek. takda, skužajte, malo sam spora uvijek :D

Chiro23
10.11.2010., 15:01

Ups.http://img291.imageshack.us/img291/2274/uah.gif

Nanashi
10.11.2010., 15:12

Chiro, istina uvijek leži u oku promatrača.

Odgovorno tvrdim da ta žena nije ni približno takva kakvom je zamišljaš, odnosno kako bi moja bivša žena rekla: "Ona je jadna, neshvaćena i bolesna, nikako izopačena i zla."

adiam
10.11.2010., 20:40
Ups.http://img291.imageshack.us/img291/2274/uah.gif

smajli odvaljuje :rofl:

Vina_Apsara
10.11.2010., 21:00

Chiro, istina uvijek leži u oku promatrača.

Odgovorno tvrdim da ta žena nije ni približno takva kakvom je zamišljaš, odnosno kako bi moja bivša žena rekla: "Ona je jadna, neshvaćena i bolesna, nikako izopačena i zla."

Eto ga na, milijun i jedno opravdanje za činjenicu da gleda artsy-fartsy glorificirane verzije S&M filmića. :rofl:

Balki ti je dobar za to, pitaj ga na PM pa će ti brzo nać' par stranica s takvim sadržajima. :B :rofl:

Where the fuck is Balki anyway? Fali mi strašno. Imam balkinencijsku krizu zbog nečitanja njegovih dubokoumnih upisa. :zubo: :cerek:

adiam
10.11.2010., 21:03
Uh čekaj, ne možeš se istovremeno upucavati i Adiam i Jevgeniji : rofl:

Pa ova Lavica je ipak samo za monogamnu vezu,brak:o A pošto Nanašija smatram frendom onda bolje da ga prepustim Jevgeniji:cerek:,(a i ona ima životinjski avatar,pa bolje),najbolje da se čovjek posveti jednoj ženi:o. Vidim ja ovdje sve neki haremi zavladali pa se ne zna više ništa,:rofl:
ustvari nije me bilo zadnji mjesec dana,pa nisam bila u toku ničeg,trebalo mi je da skužim da je Anida bivša,dalje ne znam više :rofl:..čuj Jevgenija,nemoj da mi Nanašija ljutiš,da se sekira džaba:zubo:,budi dobra,ipak je on Ribetić:o

Ribetinić kurvetinić. : rofl: : D : cerek:

Imam dojam kao da je u rodu s našim odbjeglim Tomom Yodom :rofl: Baš imaju onu neku zajedničku crtu:zubo:... ehhh,izviđač Tomo nam nestao bestraga samo tako :(

Vina_Apsara
10.11.2010., 21:17
Pa ova Lavica je ipak samo za monogamnu vezu,brak:o A pošto Nanašija smatram frendom onda bolje da ga prepustim Jevgeniji:cerek:,(a i ona ima životinjski avatar,pa bolje)...

A i ne želimo svijet u kojem norveški šumski mačak hebe lavicu. :kava: :rofl:

Recimo, ovo je jedna zanimljiva Lav-Strijelac kombinejšn:

http://ihumanable.com/blog/wp-content/uploads/2010/02/lion-riding-horse-199x300.jpg

http://lh6.ggpht.com/_Z7wh8WBkLCs/R9AAP3puamI/AAAAAAAAAbg/Gk4jUydL3vk/funny-pictures-cat-pwns-dog.jpg

:rofl::rofl::rofl:

Vina_Apsara
10.11.2010., 21:25
http://www.funnyanimalpictures.net/data/media/1/cat-humping-dog.jpg

:rofl::rofl::rofl::rofl:

adiam
10.11.2010., 22:34
A i ne želimo svijet u kojem norveški šumski mačak hebe lavicu. : kava: : rofl:

Recimo, ovo je jedna zanimljiva Lav-Strijelac kombinejšn:

http://ihumanable.com/blog/wp-content/uploads/2010/02/lion-riding-horse-199x300.jpg

http://lh6.ggpht.com/_Z7wh8WBkLCs/R9AAP3puamI/AAAAAAAAAbg/Gk4jUydL3vk/funny-pictures-cat-pwns-dog.jpg

: rofl:: rofl::rofl:

http://www.funnyanimalpictures.net/data/media/1/cat-humping-dog.jpg

: rofl:: rofl: : rofl:: rofl:

preluda slika :rofl::rofl:očekuješ obrnuto,to baš nisam primjećivala,obično psi navale na sve živo :rofl:

Chiro23
10.11.2010., 23:26

:s:s:s

miTTzek
11.11.2010., 06:23
o jebeN li Fas lude sFe redoN :rofl::rofl::cerek::rofl::rofl:

miTTzek
11.11.2010., 06:26
i cek :confused: ko je na kraju opČe s kim :confused:

ajmo uvest neko pravilo kao..nes tipa..svako sa svakim, niko sa nikim FiŠe od dva puta u toku tromjesjecja :confused::ne zna:
jel to okejiČ :confused:

miTTzek
11.11.2010., 06:28
ma zapraFo je najPolje da se sFi i sFi poŠenimo opat i opet :lux::lux::lux:

isusPok Če nas sFe poŠenit :lux::cheer::driver::lux:

miTTzek
11.11.2010., 06:31
oh..shitek :( i miTTzeka raSdjeFiĆilo s postovima :(:rofl::rofl::rofl:

jevgenija
11.11.2010., 06:33
ustvari nije me bilo zadnji mjesec dana,pa nisam bila u toku ničeg,trebalo mi je da skužim da je Anida bivša,dalje ne znam više :rofl:..čuj Jevgenija,nemoj da mi Nanašija ljutiš,da se sekira džaba:zubo:,budi dobra,ipak je on Ribetić:o

Imam dojam kao da je u rodu s našim odbjeglim Tomom Yodom :rofl: Baš imaju onu neku zajedničku crtu:zubo:... ehhh,izviđač Tomo nam nestao bestraga samo tako :(

biću užasno dobra prema njemu. baš ono, strašno dobra :cerek:

miTTzek
11.11.2010., 06:55
http://www.trendir.com/dining-entertaining/emeril-lagasse-christmas-coffee-recipe.jpg

morgen jeFgenijo :o :o

miTTzek
11.11.2010., 07:16

miTTzek
11.11.2010., 07:18

Mislim da ovdje ima dovoljno muškarca za obje žene...

:vriiiiiiiiiiiiiiiŠššŠt: :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

miTTzek
11.11.2010., 07:27
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/10/eccddd3e-1203-4932-9b14-be8dab0ce570.jpg

:o:o:o

jevgenija
11.11.2010., 07:42
ma zapraFo je najPolje da se sFi i sFi poŠenimo opat i opet :lu x::l ux::l ux:

isusPok Če nas sFe poŠenit :lux::cheer::driver::lux::)/*
ja sa za! Volim se udavat!

JuTTreko, miTTzek!!!!! :D:kava:

miTTzek
11.11.2010., 07:59
aaaaaaaaaaaa..

al kad smo veČ kod leŠeFa u podrumu :s:s:s

jedan od men predragih prastarih filmova i meDŽu najdraŽžžŽima paĆe je i arsenic and old lace :rozi: (http://www.imdb.com/title/tt0036613/)

ja dosloFce vriŠŠšŠtiN kad to gledam :o:kava::kava:

ps. i oFaj tu :rozi: (http://www.imdb.com/title/tt0032904/)

al tu nema lešeFa sorkaČ :(

miTTzek
11.11.2010., 07:59
jeFgenijo..nemoj bit zbunjena pliz :rofl:

i to sam naime ja :(:rolleyes::rofl:

ovo mi je niKKkK za intelektualne pedeefoFe (:rofl:) i kad se ideN svadit na politiku i tak :rofl: i kad pratim medeke i kad idem stalkat fudbalere :o:kava::rofl:

miTTzek
11.11.2010., 08:01
:)/*
ja sa za! Volim se udavat!

JuTTreko, miTTzek!!!!! :D:kava:

morgen http://www.pic4ever.com/images/uglydance.gif

Anida
11.11.2010., 08:10
http://www.trendir.com/dining-entertaining/emeril-lagasse-christmas-coffee-recipe.jpg

morgen jeFgenijo :o :o

Majn, majn, đast majn!

http://i213.photobucket.com/albums/cc283/mKBy09/Emoticons%20and%20GIFs/sleepy.gif

miTTzek
11.11.2010., 08:14
Majn, majn, đast majn!

http://i213.photobucket.com/albums/cc283/mKBy09/Emoticons%20and%20GIFs/sleepy.gif

okejiČ..naČ Čemo mi seb noFu..nis se ti ne bWini :rofl:

eFo i moČa kukiZ :o

----->
http://2.bp.blogspot.com/_GRZsBCgmAu0/TFgGBk7ckcI/AAAAAAAAAY8/ws6Dwz_NS_M/s640/bdpmochacookies.jpg

Anida
11.11.2010., 08:29
Oću one čokolade sa šlagom od gore, kukise, flafi jastuk i dekiTZu.
Danas sam rakonjica. :kava:

miTTzek
11.11.2010., 08:35
a di ti maČččČketina :kava:

Anida
11.11.2010., 08:42
Oću i macu. I češkača po glavi.

http://www.pic4ever.com/images/4025mr7.gif

miTTzek
11.11.2010., 08:49
Oću i macu. I češkača po glavi.

http://www.pic4ever.com/images/4025mr7.gif

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/10/bcb3ea9e-e3e4-4534-8ed4-ee7f773060f1.jpg

:D:cerek::D

miTTzek
11.11.2010., 08:52
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/10/b1ad6659-6f01-4022-951c-8a4e3556d348.jpg

Anida
11.11.2010., 09:00
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/10/b1ad6659-6f01-4022-951c-8a4e3556d348.jpg

Nanashi
11.11.2010., 09:01
http://farm3.static.flickr.com/2533/3947918690_6f39e40538_z.jpg

miTTzek
11.11.2010., 09:01
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/10/26973736-2bd9-4bc1-b316-4a96e7b98416.jpg

:rofl::cerek::rofl::rofl:

miTTzek
11.11.2010., 09:06
http://farm3.static.flickr.com/2533/3947918690_6f39e40538_z.jpg

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/11/3d6bcbf3-4ffc-40ba-90e2-59f666c89387.jpg

Anida
11.11.2010., 09:07
A niš. Njonjaste sam volje. Žensko sam i to je moje pravo! :lupa šakicom o stol i jauče jer je boli:

Nanashi
11.11.2010., 09:08
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/10/26973736-2bd9-4bc1-b316-4a96e7b98416.jpg

:rofl::cerek::rofl::rofl:

Vidim, opet mi se rugaš miTTzek...

Dobro jutro svima, posebno mojoj novoj ženi i nadam se da je sad napokon razriješen misterij o tome dali mačke siluju pse.

Kad sam ja pisao priču o mačku silovatelju pudlice onda sam bio izvrgnut poruzi ali sada imamo sve dokumentirano na fotografijama...

Anida
11.11.2010., 09:09
Ima 'vakih stvari kod nas? :misli:

http://farm1.static.flickr.com/130/370913380_c3d89d0ed8.jpg

miTTzek
11.11.2010., 09:10
A niš. Njonjaste sam volje. Žensko sam i to je moje pravo! :lupa šakicom o stol i jauče jer je boli:

:rofl::rofl::lol:

miTTzek
11.11.2010., 09:20
Ima 'vakih stvari kod nas? :misli:

http://farm3.static.flickr.com/2051/2257134665_7cafc8989e.jpg

jevgenija
11.11.2010., 09:22

:ljubidaproDŽe:

http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/a/6/a65bccbbd1ec5f60869b23a55dd1f9e9_content_medium.jp g

(krema je umjesto čokolade prave zato da ne moraš grist jer ćeš ozlijedit i zubić a zubić nemremo ljubit da prođe. to može samo Ćika Zubo)

jevgenija
11.11.2010., 09:24

Dobro jutro svima, posebno mojoj novoj ženi i nadam se da je sad napokon razriješen misterij o tome dali mačke siluju pse.

Kad sam ja pisao priču o mačku silovatelju pudlice onda sam bio izvrgnut poruzi ali sada imamo sve dokumentirano na fotografijama...

Dobro jutro, novi mužu.
To ti ionak nije baš bilo silovanje. Njih ti dva voliju grublji seks samo :cerek:

miTTzek
11.11.2010., 09:24

danas opČe nisam niŠ :o
opet lažeŠ :kava:

:o:o:o

Anida
11.11.2010., 09:28
http://farm3.static.flickr.com/2051/2257134665_7cafc8989e.jpg

Fala :)
:ljubidaproDŽe:

http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/a/6/a65bccbbd1ec5f60869b23a55dd1f9e9_content_medium.jp g

(krema je umjesto čokolade prave zato da ne moraš grist jer ćeš ozlijedit i zubić a zubić nemremo ljubit da prođe. to može samo Ćika Zubo)

E to, to, još samo mali čokoladni slasni biskvitić pod tim :klopa:

Nanashi
11.11.2010., 09:30

Neka si skočio sa zgrade naglavačke nosonja, neka si, mrzimo te zlato, mrzimo te, nadam se da je od tebe ostao samo nos!!! Đubre, da đubre!!! (http://www.youtube.com/watch?v=EqWEkam9H4w)

miTTzek
11.11.2010., 09:33

Vina_Apsara
11.11.2010., 10:13
Fala :)

E to, to, još samo mali čokoladni slasni biskvitić pod tim :klopa:

http://farm4.static.flickr.com/3149/2841347360_b41c128a8a_o.jpg

Sanjala sam da imam gro love i pazite što sam išla napraviti s tom lovom: otišla sam u slastičarnu kupiti si kolače i u diskont kupiti si likere. :rofl:

Aktivirala mi se ova egzaltirana Ve. :rofl: Ni mi jasno. :rofl: Ili ti, Anida, utječeš na mene preko žice. :ne zna: :rofl:

jevgenija
11.11.2010., 10:22
http://farm4.static.flickr.com/3149/2841347360_b41c128a8a_o.
jpg

Sanjala sam da imam gro love i pazite što sam išla napraviti s tom lovom: otišla sam u slastičarnu kupiti si kolače i u diskont kupiti si likere. :rofl:

Aktivirala mi se ova egzaltirana Ve. :rofl: Ni mi jasno. :rofl: Ili ti, Anida, utječeš na mene preko žice. :ne zna: :rofl:
Pa, zapravo i ne postoji neki racionalniji način za potrošit pun kiki novaca nek u slastičarni :ne zna::cerek:

mislim da te volim.
možemo se ubračit kad bude sljedeća runda preudaje? :cerek:

Vina_Apsara
11.11.2010., 10:25

Neka si skočio sa zgrade naglavačke nosonja, neka si, mrzimo te zlato, mrzimo te, nadam se da je od tebe ostao samo nos!!! Đubre, da đubre!!! (http://www.youtube.com/watch?v=EqWEkam9H4w)

:misli: Tell us what you think of your mother, Nan? http://www.gosmiley.com/glasses/blue-glasses.gif

http://www.freethought-forum.com/forum/images/smilies/_therapy__by_MisterIngo.gif

Vina_Apsara
11.11.2010., 10:28
Pa, zapravo i ne postoji neki racionalniji način za potrošit pun kiki novaca nek u slastičarni :ne zna::cerek:

mislim da te volim.
možemo se ubračit kad bude sljedeća runda preudaje? :cerek:

A voliš li išlere i indijanere? :zubo:

A Sacher- tortu?

Aaaaaaaaaa nutellu direkt iz staklenke?

Nanashi
11.11.2010., 10:28
:misli: Tell us what you think of your mother, Nan? http://www.gosmiley.com/glasses/blue-glasses.gif

http://www.freethought-forum.com/forum/images/smilies/_therapy__by_MisterIngo.gif

Jesi vidila?!?!?!

I onda mi još zakelje parcijalni na psihologiji, baš onaj dio foruma koji mi je najpotrebniji!!!

Vina_Apsara
11.11.2010., 10:30

Jesi vidila?!?!?!

I onda mi još zakelje parcijalni na psihologiji, baš onaj dio foruma koji mi je najpotrebniji!!!

Ne treba tebi Psihologija, to je za luđake de vero kao što sam ja.:zubo: :rofl:

Nanashi
http://www.nakt.com/smileytitle.gif

:confused:

www.nakt.com - The safest way to meet Singles and Swingers in your area

Opet si se raspojasala...

jevgenija
A voliš li išlere i indijanere? :zubo:

A Sacher- tortu?

Aaaaaaaaaa nutellu direkt iz staklenke?

Dobro da me sad ne čuješ i ne vidiš kak dašćem i jezik mi se vuče oko dva metra za mnom i ostavlja sluzave tragove :cerek:

Nanashi
11.11.2010., 10:31
Ne treba tebi Psihologija, to je za luđake de vero kao što sam ja.:zubo: :rofl:

A kako bi ti meni pomogla?

Swinganjem?

Anida
11.11.2010., 10:36
http://farm4.static.flickr.com/3149/2841347360_b41c128a8a_o.jpg

Uh, ovo liči na nešto što bih ja napravila, definitivno :zubo:

Da ne bi bilo da loše utječem na ljude, da imam viška para, unajmila bih i nekog mlađahnog personal trainera... :mudri:

Kupila sam si neki šlag preliven nugatom u kornetu... :ne zna:

Vina_Apsara
11.11.2010., 10:42

Opet si se raspojasala...

Kaj ti je to? :misli:

Ma goni se, Nan, izvoli reći ljudima da si ti to izmislio! :rofl: :rofl:

Nan, zatući ću te i, vjeruj mi, neće ti se to sviđati. :D :rofl:

Vina_Apsara
11.11.2010., 10:43
Uh, ovo liči na nešto što bih ja napravila, definitivno :zubo:

Da ne bi bilo da loše utječem na ljude, da imam viška para, unajmila bih i nekog mlađahnog personal trainera... :mudri:

Kupila sam si neki šlag preliven nugatom u kornetu... :ne zna:

Kul. :zubo: Uhmmm...ja bih si mogla kupiti kesten-pire. :trljaručice:

Anida
11.11.2010., 10:49
Kul. :zubo: Uhmmm...ja bih si mogla kupiti kesten-pire. :trljaručice:

Uh kesten pire! :klopa:

Tako bih jela onaj pravi, napravljen doma, ali mi se ne da to raditi...

Dobar je ovaj šlagiČČČčč!

A za sunac sam vidjela Black magic Macho... I za Fish Snjeguljicu... I za Bapha njoke s marmeladom... I za Nana ono s medekom...

Okej, sama ću :bang:

Nanashi
11.11.2010., 10:51
Kaj ti je to? :misli:

Ma goni se, Nan, izvoli reći ljudima da si ti to izmislio! :rofl: :rofl:

Nan, zatući ću te i, vjeruj mi, neće ti se to sviđati. :D :rofl:

Da, da, to je ona stranica na kojoj stalno visiš pa si zabunom ubacila adresu na forum...

Kao kad se s nekim hotaš preko SMS-a pa poruka u žaru tipkanja zabunom ode starcima ili nekom od rodbine...

Vina_Apsara
11.11.2010., 10:53

Da, da, to je ona stranica na kojoj stalno visiš pa si zabunom ubacila adresu na forum...

Kao kad se s nekim hotaš preko SMS-a pa poruka u žaru tipkanja zabunom ode starcima ili nekom od rodbine...

Gle, zlato :D, ne možeš ti mene nikad osramotiti ni približno koliko sam se sama osramotila. :rofl:

jevgenija
11.11.2010., 11:00
na mom satu na teflonu je 11:01 11/11/10.

pusekunosek!

Nanashi
11.11.2010., 11:01

pusekunosek!

Vina_Apsara
11.11.2010., 11:02

pusekunosek!

Netko me treba podsjetiti druge godine na 11. 11. 2011. u 11 h i 11 min :zubo:

jevgenija
11.11.2010., 11:23
Netko me treba podsjetiti druge godine na 11. 11. 2011. u 11 h i 11 min :zubo:

budem si ja sad navila sat.
ali minutu prije. da ti stignem javit.

Vina_Apsara
11.11.2010., 11:36
budem si ja sad navila sat.
ali minutu prije. da ti stignem javit.

Da, da :rofl: I onda ćemo svi imati minutu šutnje za odabrani svetskopolitički razlog :rofl:

Nanashi
11.11.2010., 11:42
http://farm4.static.flickr.com/3126/2464997683_ed3ab48ba0.jpg?v=0

Zašto mi se taj remake sviđa?!?!?!

Ne smije mi se sviđat!!!

Čak mi je i naslov bolji nego originalni!!!

Čak mi ni onaj Leprechaun u tom filmu nije toliko antipatičan kao inače!!!

Mrzim što ovaj film ne mrzim!!!

Gledat ću ga danas opet...

Vina_Apsara
11.11.2010., 11:49
http://farm4.static.flickr.com/3126/2464997683_ed3ab48ba0.jpg?v=0

:ma d::ma d::ma d:

Zašto mi se taj remake sviđa?!?!?!

Ne smije mi se sviđat!!!

Čak mi je i naslov bolji nego originalni!!!

Čak mi ni onaj Leprechaun u tom filmu nije toliko antipatičan kao inače!!!

Mrzim što ovaj film ne mrzim!!!

:mad ::ma d::m

Gledat ću ga danas opet...

Koji je to film? Leprechaun, to su oni zeleni patuljci, ne? :rofl: :lol: :cerek:

Meni je ovo najdraža mala osoba ikad:
http://www.webomatica.com/wordpress/images/blog/tp/tp_s1e02.jpg

:D Poslije se još reprizirao u Mullholland driveu. Mam se u..rem kad ga vidim. :kava: :horor: :cerek:

jevgenija
11.11.2010., 11:50
Da, da :rofl: I onda ćemo svi imati minutu šutnje za odabrani svetskopolitički razlog :rofl:

za bugarsku emigraciju tuljana u kanadu?
mooooooooooooooolim teeeeeeeeeeeeeeeeeee :moli::lux::angeleye::cerek:

Vina_Apsara
11.11.2010., 11:57
za bugarsku emigraciju tuljana u kanadu?
mooooooooooooooolim teeeeeeeeeeeeeeeeeee :moli::lux::angeleye::cerek:

Ajde, može. :lol:

Nanashi
11.11.2010., 11:57
Koji je to film? Leprechaun, to su oni zeleni patuljci, ne? : rofl: : lol: : cerek:

Meni je ovo najdraža mala osoba ikad:
http://www.webomatica.com/wordpress/images/blog/tp/tp_s1e02.jpg

:D Poslije se još reprizirao u Mullholland driveu. Mam se u..rem kad ga vidim. :kava: :horor: :cerek:

Ma pod Leprechaun sam mislio na Cruisea.

Film ti je Vanilla Sky (http://www.imdb.com/title/tt0259711/) a originalna španjolska verzija je "Abre los ojos (http://www.imdb.com/title/tt0125659/).

Ja ti Lyncha nevolim, jedino što mi je o Mulholland Driveu ostalo u sjećanju je kruškasta dojka one Harringice, majko mila kako bi ja to kaznio da me dopdne šapa, mislim da bi išao u zatvor...

A taj glumac je glumio Samsona u seriji "Carnivale", obožavao sam je ali sam izgleda bio jedini koji je tako mislio.
Prekinuta je nakon dvije sezone zbog slabe gledanosti.

Vina_Apsara
11.11.2010., 12:08
Ma pod Leprechaun sam mislio na Cruisea.

Film ti je Vanilla Sky (http://www.imdb.com/title/tt0259711/) a originalna španjolska verzija je "Abre los ojos (http://www.imdb.com/title/tt0125659/).

Ja ti Lyncha nevolim, jedino što mi je o Mulholland Driveu ostalo u sjećanju je kruškasta dojka one Harringice, majko mila kako bi ja to kaznio da me dopdne šapa, mislim da bi išao u zatvor...

: o

A taj glumac je glumio Samsona u seriji "Carnivale", obožavao sam je ali sam izgleda bio jedini koji je tako mislio.
Prekinuta je nakon dvije sezone zbog slabe gledanosti.

Aha, u Abre los ojos isto glumi Penelope Cruz, jelde? Gledala sam Vanilla sky i čudan mi je film. :ne zna:

Kaj je to Carnivale? Odoh pogledati. : )

Zašto ne voliš Lyncha? :ceka: Ja ću si baš skinuti Eraserhead i Elephant Mana, jedva čekam :klopa:

Lutak, imam jednu veliku molbu. Znaš gdje da nađem Alraune s Brigitte Helm iz 1930. ? :moli: Opsjednuta sam s Alraune i mandragorom officinarum još od ovih svojih spotića, tražim sve što je te tematike. :mikrocerek:

Isuse, našla sam!!! :jumping: Evo ti link ako hoćeš i ti gledati:

http://www.ovguide.com/movies_tv/alraune.htm

Nanashi
11.11.2010., 13:33
Aha, u Abre los ojos isto glumi Penelope Cruz, jelde? Gledala sam Vanilla sky i čudan mi je film. :ne zna:

Ma to ti je manje više isti film samo što je u španjolskoj verziji glavni lik malo veći gad a njegov najbolji prijatelj puno bolji.

U američkoj su si nekako sličniji.

Meni su zapravo oba filma dobri, nekako mi valja i US verzija.
I O.S.T. je u svakom dobar, u originalu sviraju The Walkabouts (http://www.youtube.com/watch?v=LJpjcYqGjhw), čak su tamo uživo u onoj sceni u baru.

Zašto ne voliš Lyncha? :ceka: Ja ću si baš skinuti Eraserhead i Elephant Mana, jedva čekam :klopa:

Volim u filmu znati šta je pjesnik htio reći...

Vina_Apsara
11.11.2010., 13:41
Ma to ti je manje više isti film samo što je u španjolskoj verziji glavni lik malo veći gad a njegov najbolji prijatelj puno bolji.

U američkoj su si nekako sličniji.

Meni su zapravo oba filma dobri, nekako mi valja i US verzija.
I O.S.T. je u svakom dobar, u originalu sviraju The Walkabouts (http://www.youtube.com/watch?v=LJpjcYqGjhw), čak su tamo uživo u onoj sceni u baru.

Jel' to Sigur Ros u američkoj verziji? :zubo: Gledala sam nedavno podatke o Vanilla Sky. :)

Volim u filmu znati šta je pjesnik htio reći...

Uf, kao da je to važno u filmu. Tebi, izgleda, treba closure (Isuse, kako mrzim taj izraz), hoćeš pogledati film, izvući nešto iz njega i otići dalje na drugi film. Meni je bitno uživanje u filmu, u samim slikama, ne zanima me toliko logika filma kao takvog. :ne zna: Zato mi i jest teško naći film koji bi mi se sviđao. :ne zna: :tuzni:

Nanashi
11.11.2010., 13:49
Jel' to Sigur Ros u američkoj verziji? :zubo: Gledala sam nedavno podatke o Vanilla Sky. :)

Jašta...

Uf, kao da je to važno u filmu. Tebi, izgleda, treba closure (Isuse, kako mrzim taj izraz), hoćeš pogledati film, izvući nešto iz njega i otići dalje na drugi film. Meni je bitno uživanje u filmu, u samim slikama, ne zanima me toliko logika filma kao takvog. :ne zna: Zato mi i jest teško naći film koji bi mi se sviđao. :ne zna: :tuzni

Pa nisam li zapamtio vizualni detalj kruškaste dojke?!?!?!

I ko kaže da nisam uživao u tom prizoru?!?!?!

A štajaznam, ako ti je do slika pogledaj Days of Heaven (http://www.imdb.com/title/tt0077405/).

Ili ovo audiovizualno draguljče (http://www.imdb.com/title/tt1139797/)

A tek ovo, ovo je film za čisto uživanje (http://www.imdb.com/title/tt0114478/)

Vina_Apsara
11.11.2010., 13:53

Jašta...

Pa nisam li zapamtio vizualni detalj kruškaste dojke?!?!?!

I ko kaže da nisam uživao u tom prizoru?!?!?!

A štajaznam, ako ti je do slika pogledaj Days of Heaven (http://www.imdb.com/title/tt0077405/).

Ili ovo audiovizualno draguljče (http://www.imdb.com/title/tt1139797/)

A tek ovo, ovo je film za čisto uživanje (http://www.imdb.com/title/tt0114478/)

Tenkju! :grli: Mačak says hello! :cerek:

Nanashi
11.11.2010., 13:57
Tenkju! :grli: Mačak says hello! :cerek:

Mislim da će ti "Smoke" biti favorit, inače relativno "nepoznat" film ali bolje od toga po meni teško da može.

Vina_Apsara
11.11.2010., 14:22

Mislim da će ti "Smoke" biti favorit, inače relativno "nepoznat" film ali bolje od toga po meni teško da može.

Pogledat ću ih sve, ali me se nije dojmila slika za Smoke, više mi se sviđa ovaj s Gereom i ovaj drugi, vampirski. :cerek:

adiam
11.11.2010., 16:35
o jebeN li Fas lude sFe redoN :rofl::rofl::cerek::rofl::rofl:

:rofl::rofl::cerek::rofl:

adiam
11.11.2010., 16:48
i cek : confused: ko je na kraju opČe s kim : confused:

: rofl::r ofl:

ajmo uvest neko pravilo kao..nes tipa..svako sa svakim, niko sa nikim FiŠe od dva puta u toku tromjesjecja :confused:: ne zna:
jel to okejiČ : confused:

: rofl:: rofl:: rofl:

hebem te miTTzek :rofl:

Ovako sad je Jevgenija Nanašijeva nova žena :cerek: to je jedino sad sigurno,a kako će se dalje postrojiti i hoće li Lavica sve vas poprašiti kad joj bane na pamet:rofl:,to ostaje da se vidi :o trenutno je zanima monogamija,al bre...kad zamislim čopor Lavova,pred očima mi sve same Lavice i jedan Lav,tako to obično biva u životinjskom carstu...a ja ganjam monogamiju:rolleyes::(...:rofl: pa kakva je to Lavica :(...nek,izdržat ću valjda,pa nije lako u čoporu biti monogamna lavica :mirko:

adiam
11.11.2010., 16:51
oh..shitek : ( i miTTzeka raSdjeFiĆilo s postovima :(: rofl:: rofl::rofl:

ma zapraFo je najPolje da se sFi i sFi poŠenimo opat i opet : lux:: lux::lux:

isusPok Če nas sFe poŠenit : lux::cheer::driver::lux:

umirem:rofl::rofl::rofl:

Anida
12.11.2010., 07:55
http://farm4.static.flickr.com/3541/3389335181_4d88290c31_z.jpg

miTTzek
12.11.2010., 08:08
:zvrko:

miTTzek
12.11.2010., 08:19
http://fibrasteel.ru/img-coffee/Image87.jpg

Anida
12.11.2010., 08:31
:zvrko:

Tu mač vodka last najt? :kava:

miTTzek
12.11.2010., 08:36
Tu mač vodka last najt? :kava:

nope :kava: slikiTZa ti je zvrkiČččČ sam takaF :kava:

Anida
12.11.2010., 08:43
A zvrkič... Kofi& kejk ujednom :)
Tvoja je art, šteta ju popit, nadam se da imaš i rezervnu kofi :D

Imam novu gumu (ukupan trošak 515 kn) a i nakon mjesec dana mi je popravljena pegla za kosu (cca 100 kn).
Još trebam kupiti mikrovalnu (baš moram, ne mogu više čistiti prekipjelo mlijeko svako jutro :ne zna:) ali ne znam gdje se to kupuje od kada je propao Pevec...
I jednu kasicu-prasicu moram kupiti i statirati sat-dva u gradu s natpisom "please help me to buy myself a microwave"... :kava:

Vina_Apsara
12.11.2010., 08:49
A zvrkič... Kofi& kejk ujednom :)
Tvoja je art, šteta ju popit, nadam se da imaš i rezervnu kofi :D

Imam novu gumu (ukupan trošak 515 kn) a i nakon mjesec dana mi je popravljena pegla za kosu (cca 100 kn).
Još trebam kupiti mikrovalnu (baš moram, ne mogu više čistiti prekipjelo mlijeko svako jutro :ne zna:) ali ne znam gdje se to kupuje od kada je propao Pevec...
I jednu kasicu-prasicu moram kupiti i statirati sat-dva u gradu s natpisom "please help me to buy myself a microwave"... :kava:

Jutro! Metro, Getro, Super Konzum. Specijalizirane trgovine tehnikom. :zubo:

miTTzek
12.11.2010., 08:52
A zvrkič... Kofi& kejk ujednom
Tvoja je art, šteta ju popit, nadam se da imaš i rezervnu kofi : D
----->

http://fibrasteel.ru/img-coffee/Image97.jpg

a i pijem jutros kapuČČčČino..nisam ga 875958795769579 god pila :o

super mi je ovo puno oblutaka
ja sam znala tak skupljat uvek na moru oblutke i onda ih furat doma
znalo ih je bit podosta :o
iam jos samo one iz trpnja :o

mogla bi te ubit zbog te pegle :kava:

pa kaj ti je tesko pazit da mlijeko ne prekipi pobogu :confused::ne zna::rofl:

Vina_Apsara
12.11.2010., 08:55
Sunac, voli li Nan biti zločest kad preporučuje filmove? :zubo:

Anida
12.11.2010., 08:59
Jutro! Metro, Getro, Super Konzum. Specijalizirane trgovine tehnikom.
Jedino Getro onda još, ostalo ili nemamo ili je isto propalo :D

I Merkur možda? :misli:

super mi je ovo puno oblutaka
ja sam znala tak skupljat uvek na moru oblutke i onda ih furat doma
znalo ih je bit podosta :o
iam jos samo one iz trpnja :o
Aha, i ja sam uvijek imala koju vreću toga :D

mogla bi te ubit zbog te pegle
Kosa mi je ni vrit ni mimo ovako :kava:

pa kaj ti je tesko pazit da mlijeko ne prekipi pobogu :confused::ne zna::rofl:
Pa kaj nije teško? :confused:

Anida
12.11.2010., 08:59

Ma ne. Ma kak'i. Ma nikako. On to misli u najboljoj namjeri :kava:

Vina_Apsara
12.11.2010., 09:02
Ma ne. Ma kak'i. Ma nikako. On to misli u najboljoj namjeri :kava:

Ma nek su perverzni. Ali rekao je da su filmovi vrhunski, ali neki od njih mi se čine lagano trešastima. I zamisli sad situaciju u kojoj ja pogledam te filmove, ispadnu zbilja očajni, a njemu moram govoriti da su fantastični da ne ispadnem neki žešći autsajder. :zubo: :rofl:

Anida
12.11.2010., 09:04
Ma nek su perverzni. Ali rekao je da su filmovi vrhunski, ali neki od njih mi se čine lagano trešastima. I zamisli sad situaciju u kojoj ja pogledam te filmove, ispadnu zbilja očajni, a njemu moram govoriti da su fantastični da ne ispadnem neki žešći autsajder. :zubo: :rofl:

Mene to nije spriječilo :D

jevgenija
12.11.2010., 09:08
http://mindmorsel.com/wp-content/uploads/2009/12/drink-coffee.jpg
srčeki!!! i muže! :cerek::cerek:

Vina_Apsara
12.11.2010., 09:15
Mene to nije spriječilo :D

Di je Sanšajn? :confused:

miTTzek
12.11.2010., 09:19

pa ono kaj sma vidila juce su mrak filmovi sFe :ne zna:

kuzi nan filmove jebacki..sam kaj se malo fura na frika nekog, pa plasi malu decu okolo :o

i prirodno je zloČČčČest ofkors :o:o:o

Vina_Apsara
12.11.2010., 09:19
srčeki!!! i muže! :cerek::cerek:

Kaj?!? :confused:

Vina_Apsara
12.11.2010., 09:20

kuzi nan filmove jebacki..sam kaj se malo fura na frika nekog, pa plasi malu decu okolo :o

Znam da ih kuži, ali zanima me je li mi možda zbog svoje prirodne zloće podmetnuo treši filmove pod vrhunac vizualnog dosega? :zubo:

miTTzek
12.11.2010., 09:22
Aha, i ja sam uvijek imala koju vreću toga :D

ma daj :)

:ufolakŠanje: http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_076.gif

Kosa mi je ni vrit ni mimo ovako :kava:

:rolleyes:

Pa kaj nije teško? :confused:

o jebo ga patak :(:rofl: :rofl:

Vina_Apsara
12.11.2010., 09:22
Ovo vam je najkeksi žena na svijetu za 2010. godinu:

http://1.bp.blogspot.com/_P2blHXGWQ5A/TFWa8Hu1S4I/AAAAAAAAALQ/lL_QGIM5yuA/s1600/mad-man-joan-holloway.jpg

Vidim da još uvijek svijet nije odustao od tog suludog fetiša sa sisama. :tuzni: :rofl:

Anida
12.11.2010., 09:23

A jesu, a? Ja isto ne znam šta bih gledala, a iz nekog razloga zaobilazim Nanove preporuke... :D

miTTzek
12.11.2010., 09:24
Znam da ih kuži, ali zanima me je li mi možda zbog svoje prirodne zloće podmetnuo treši filmove pod vrhunac vizualnog dosega? :zubo:

a-a

malick je kralj u tome segmentu :)

malick je meni najdrazi redatelj :o

miTTzek
12.11.2010., 09:26
uh mikaČččČ..i juce ona skrinjiTZa sa slatkaČima i fleŠ :mikrocerek:

awwwwwwwwwwwwwwww :romeo:

zPok takFih trenutaka se ispalti ŠiFjeti jebenti :lux::lux::lux:

Anida
12.11.2010., 09:26
ma daj :)

:ufolakŠanje: http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_076.gif
Aha. I imam prešanih listova kao Fish, a u neku enciklopediju sam arhivirala cvijetove kivija prije 5 godina, možda su gotovi do sad? :misli:

:rolleyes:
Ozbiljno. Kao metla. Ako je izliječim da opet dobijem kovrče, naravno da je neću peglati.

o jebo ga patak :(:rofl: :rofl:
Ne samo to, nego sam i najlonku spekla kraj tog mlijeka :rolleyes:

Anida
12.11.2010., 09:27
uh mikaČččČ..i juce ona skrinjiTZa sa slatkaČima i fleŠ :mikrocerek:

awwwwwwwwwwwwwwww :romeo:

zPok takFih trenutaka se ispalti ŠiFjeti jebenti :lux::lux::lux:

Joooj :cerek:

Kako me opralo u pola sekunde! :cerek:

miTTzek
12.11.2010., 09:40
Ozbiljno. Kao metla. Ako je izliječim da opet dobijem kovrče, naravno da je neću peglati.

nebus ju izlijecila dokle god to radis s njom :rolleyes::kava:

bum ti pisala posle
treba to sredit i iznunutra posteno
i glina cini cuda s kosom

sam se neČu s tobom opČe razgovarat dokle god ju mucis s onim :(:ne zna:

Ne samo to, nego sam i najlonku spekla kraj tog mlijeka :rolleyes:

miTTzek
12.11.2010., 09:43
Joooj :cerek:

Kako me opralo u pola sekunde! :cerek:

:)

miTTzek
12.11.2010., 09:48
hebem te miTTzek : rofl:

Ovako sad je Jevgenija Nanašijeva nova žena :ceWek: to je jedino sad sigurno,a kako će se dalje postrojiti i hoće li Lavica sve vas poprašiti kad joj bane na pamet:rofl:,to ostaje da se vidi : o trenutno je zanima monogamija,al bre...kad zamislim čopor Lavova,pred očima mi sve same Lavice i jedan Lav,tako to obično biva u životinjskom carstu...a ja ganjam monogamiju:rolleyes:: (...:rofl: pa kakva je to Lavica :(...nek,izdržat ću valjda,pa nije lako u čoporu biti monogamna lavica :mirko:

aj ne seri ti mala, znaŠ :rofl:

ti si nas u stanju sFe okrenut odjednom kad te opere onak kak samo tebe zna :rofl::rozi::rofl::s

Vina_Apsara
12.11.2010., 09:57
Jučer me opet raspizdilo na Psihologiji.

Nisam rekla da Gaga ne valja, rekla sam da mi ide na živce više ta sveopća pomama za njome i da ne volim kad mi mediji plasiraju isto iz dana u dan. Rekla sam i da volim Kvin :zubo:

Onda je rekao netko da zašto bi Gaga bila lošija od tamo nekog Kvina koji su se prenemagali u studiju.

Onda sam išla lagano disati da me ne ulovi panika i suzdržala sam se od pisanja cijelu večer. :zubo: To je kao ono djetinjasto ''moj tata je bolji''. :rolleyes: :rofl: Ne mogu vjerovati da me još uvijek netko ekšuali može pridobiti na tu foru. :rofl:

EDIT: vrijeđali su i The Knife. :Snajper:

Anida
12.11.2010., 09:59
nebus ju izlijecila dokle god to radis s njom :rolleyes::kava:

bum ti pisala posle
treba to sredit i iznunutra posteno
i glina cini cuda s kosom

sam se neČu s tobom opČe razgovarat dokle god ju mucis s onim :(:ne zna:

Nisam je peglala 6 mjeseci, a ionako sam prelijena da to radim redovno.
Tako da to nema veze s tim. I ne znam jesi li čitala koliko jedem voća, povrća, badema, gutam vode pa nema veze ni s tim. Navodno, oko dlake mi se luči previše masnoća pa hrana ne dopire do korijena kose. Sada koristim te neke preparate, pa ako upali, nitko sretniji od mene :)

Vina_Apsara
12.11.2010., 10:00
Tako da to nema veze s tim. I ne znam jesi li čitala koliko jedem voća, povrća, badema, gutam vode pa nema veze ni s tim. Navodno, oko dlake mi se luči previše masnoća pa hrana ne dopire do korijena kose. Sada koristim te neke preparate, pa ako upali, nitko sretniji od mene :)

Kaj te muči? Ako te tješi, meni se izgubila ona prirodna kestenjasta boja u zadnjih godinu dana i sad imam mišju boju na glavi, osim na vrhovima, koji su još uvijek kričavo crveni. Pa nije nego ubiti se. :ne zna: A nisam tašta, ali uvijek sam bila ponosna na tu svoju kosu. :tuzni:

miTTzek
12.11.2010., 10:02

maske od zelene gline

napisem ti sFe posle na mejl :o

Vina_Apsara
12.11.2010., 10:08
Šta, a vas dvije ste zbilja frčkave ili samo valovite? :misli:

Ja sam valovita, samo operem, stavim regeneratora i izravnam si i uvijem vrhove četkom. Traje mi do idućeg pranja tak, ali zato imam sitne loknice dolje. Sviđa mi se tak. :top:

Ful lijepa stvar i lijepa, iako izoperirana, teta :) (http://www.youtube.com/watch?v=qT4t99xnkQ0)

Anida
12.11.2010., 10:09
maske od zelene gline

napisem ti sFe posle na mejl :o

http://www.cybermed.hr/var/cybermed/storage/images/media/images/2__4/1026-1-cro-HR/2.jpg

Vjerujem da je dobro, ali meni nešto treba da uđe u folikul dlake. Glina mi izgleda malo pregusta za to.

miTTzek
12.11.2010., 10:11
http://www.cybermed.hr/var/cybermed/storage/images/media/images/2__4/1026-1-cro-HR/2.jpg

Vjerujem da je dobro, ali meni nešto treba da uđe u folikul dlake. Glina mi izgleda malo pregusta za to.

ja mislim da nema boljeg :)

Anida
12.11.2010., 10:16
A ovo?

http://www.prirodna-kozmetika.com/argital/argital-prirodni-samponi-za-kosu.html

Ima i zelene gline u tome i još svašta :ne zna:

Anida
12.11.2010., 10:24
ja mislim da nema boljeg :)

Ajd pošalji onda kad stigneš. Ali prvo moram još 10 dana provoditi ovo, da mogu ići čiki hebati sve po spisku ako ne djeluje.

miTTzek
12.11.2010., 10:28
Ajd pošalji onda kad stigneš. Ali prvo moram još 10 dana provoditi ovo, da mogu ići čiki hebati sve po spisku ako ne djeluje.

mos ic odma :kava::kava::kava:

ono je nelose..da..

al sve si to mos doma sama radit :ne zna:
i sam imat dobar i blagi sampon (alverdeovi su ti mrak recimo i super pristupacni)
a onda si te pakunge s dodacima radis ovisno o sezoni i potrebi
fakat nema boljeg :ne zna:

a i iluzorno je vjerovati da se te stvari rjesavaju u 10, dvajst, trideset dana :o

jevgenija
12.11.2010., 10:34
Jel bi itko od vas htio čitati roman koji bi se zvao "S konja na magarca - ljubavi&intrige"?

Anida
12.11.2010., 10:35
mos ic odma :kava::kava::kava:
Uh jadan, pa moram mu dati još 10 dana fore :D

ono je nelose..da..

al sve si to mos doma sama radit :ne zna:
i sam imat dobar i blagi sampon (alverdeovi su ti mrak recimo i super pristupacni)
a onda si te pakunge s dodacima radis ovisno o sezoni i potrebi
fakat nema boljeg :ne zna:

a i iluzorno je vjerovati da se te stvari rjesavaju u 10, dvajst, trideset dana :o

Da bi se meni kosa obnovila, potrebno je da izraste cijela nova, naravno :)

Ali da bi mi rasla zdrava, treba se manje mastiti. A valjda bi se trebalo u 30 dana vidjeti jel se manje masti, mamu im? :ne zna::ne zna:

Anida
12.11.2010., 10:35
Jel bi itko od vas htio čitati roman koji bi se zvao "S konja na magarca - ljubavi&intrige"?

Zašto? Preporučuješ? :D

edit: a to ti pišeš?

Vina_Apsara
12.11.2010., 10:40

Kaje to? :D

Vina_Apsara
12.11.2010., 10:42

Mmhm, a ima li prostota u tom tvom romanu? U tom slučaju, amenujem. :amen: :rofl:

jevgenija
12.11.2010., 10:43
Zašto? Preporučuješ? :D

edit: a to ti pišeš?

ne. ali ozbiljno razmatram mogućnost. rečeno mi je od strane sunceta moga neba da bih se trebala pozabaviti svojom sposobnošću da serem nasmrt.

ali nekako mislim da to nitko ne bi čitao osim moje mame.
:ne zna:

jevgenija
12.11.2010., 10:43
Mmhm, a ima li prostota u tom tvom romanu? U tom slučaju, amenujem. :amen: :rofl:

pa, potencijalno ima.
:ne zna::(

Vina_Apsara
12.11.2010., 10:49
ne. ali ozbiljno razmatram mogućnost. rečeno mi je od strane sunceta moga neba da bih se trebala pozabaviti svojom sposobnošću da serem nasmrt.

ali nekako mislim da to nitko ne bi čitao osim moje mame.

I ja bih pročitala. :zubo: To te treba brinuti. :B

jevgenija
12.11.2010., 10:52
I ja bih pročitala. :zubo: To te treba brinuti. :B

hm.

dobro. držim te za post :rofl::D
Vrištat ćeš poput publike na javnom čitanju vogonske poezije :cerek:

Vina_Apsara
12.11.2010., 10:56
hm.

dobro. držim te za post :rofl::D
Vrištat ćeš poput publike na javnom čitanju vogonske poezije :cerek:

A o čemu je? :rofl:

jevgenija
12.11.2010., 10:59
A o čemu je? :rofl:

Preseratorski opis koji bi izašao u Hrvatskom Slovetu bi bio:
Razigrani omnibus ljubavi i "ljubavi" protkanih samo naizgled beznačajnim vidovima sudbina mladih, anonimnih ljudi s fontane

ali inače, radilo bi se o tom kak birač dobije otirač.

Nanashi
12.11.2010., 11:03
Sunac, voli li Nan biti zločest kad preporučuje filmove? : zubo:

Ma ne. Ma kak'i. Ma nikako. On to misli u najboljoj namjeri : kava:

Grom i kakao, pa kao da sam svojoj bivšoj ženi preporučio najgori šund!!!

Evo da se iskupim, jedna psihološka, obiteljska drama (http://www.imdb.com/title/tt0870984/).

I da napomenem kako se meni ovo gore navedeno remek djelo nulte kategorije uopće ne sviđa, ja sam seljo-beljo za filmove koji odišu takvom kvalitetom, Pricidnik Vito i Stilica nečista su oni koji taj film dižu u nebesa.

Ma nek su perverzni. Ali rekao je da su filmovi vrhunski, ali neki od njih mi se čine lagano trešastima. I zamisli sad situaciju u kojoj ja pogledam te filmove, ispadnu zbilja očajni, a njemu moram govoriti da su fantastični da ne ispadnem neki žešći autsajder. : zubo: : rofl:

Meni je onaj Gere tu zapravo najslabiji ali film je poznat po tome da stvarno ima lijepe vizualne scene što je sve u svemu i istina.

"Låt den rätte komma in" ti nije nikakav horor, prije bi to nazvao modernom bajkom a što se tiče vizualnog skroz je profinjen, ništa trashasto.

"Smoke" je ono što se dogodi kad se sve savršeno poklopi, evo iskreno, ne poznajem nijednu osobu koja tim filmom nije bila preoduševljena.

srčeki!!! i muže! : cerek:: cerek:

Ženo moja jedina...

: confused:

pa ono kaj sma vidila juce su mrak filmovi sFe : ne zna:

kuzi nan filmove jebacki..sam kaj se malo fura na frika nekog, pa plasi malu decu okolo : o

i prirodno je zloČČčČest ofkors : o: o: o

Jedini ko je ovdje na temi zločest je miTTzek koji me stalka po ljesu i cinka dok istresam svoju dušu na psihologiji!!!

Vina_Apsara
12.11.2010., 13:14
Grom i kakao, pa kao da sam svojoj bivšoj ženi preporučio najgori šund!!!

Evo da se iskupim, jedna psihološka, obiteljska drama (http://www.imdb.com/title/tt0870984/).

I da napomenem kako se meni ovo gore navedeno remek djelo nulte kategorije uopće ne sviđa, ja sam seljo-beljo za filmove koji odišu takvom kvalitetom, Pricidnik Vito i Stilica nečista su oni koji taj film dižu u nebesa.

Meni je onaj Gere tu zapravo najslabiji ali film je poznat po tome da stvarno ima lijepe vizualne scene što je sve u svemu i istina.

"Låt den rätte komma in" ti nije nikakav horor, prije bi to nazvao modernom bajkom a što se tiče vizualnog skroz je profinjen, ništa trashasto.

"Smoke" je ono što se dogodi kad se sve savršeno poklopi, evo iskreno, ne poznajem nijednu osobu koja tim filmom nije bila preoduševljena.

Ženo moja jedina...

Jedini ko je ovdje na temi zločest je miTTzek koji me stalka po ljesu i cinka dok istresam svoju dušu na psihologiji!!!

Nan, ti si totalno omekšao, srculence. Počinješ mi se sviđati. :romeo: :D

Nanashi
12.11.2010., 13:29
Nan, ti si totalno omekšao, srculence. Počinješ mi se sviđati. :romeo: :D

A zbog čega sam omekšao?!?!?!

jevgenija
12.11.2010., 14:29

A zbog čega sam omekšao?!?!?!

od ljubavi! :cerek:

Nanashi
12.11.2010., 14:31
od ljubavi! :cerek:

Dobro, možda malo...

jevgenija
12.11.2010., 14:58

Dobro, možda malo...

kad je svadba?
i jel možemo imati u svadbi čokoladnih kekasa umjesto pečenih svinjica?

Nanashi
12.11.2010., 15:40
kad je svadba?
i jel možemo imati u svadbi čokoladnih kekasa umjesto pečenih svinjica?

Naravno da možemo ženo...

...ali ja oću svinjsku glavu s jabukom...

jevgenija
12.11.2010., 15:54
Naravno da možemo ženo...

...ali ja oću svinjsku glavu s jabukom...

sama ću ti je nabavit! :cerek:

Vina_Apsara
12.11.2010., 19:40
Ufffffff...Don Draper :klopa: :romeo:

http://greaneynet.com/blogs/wp-content/uploads/2010/02/don-draper.jpg

http://i106.photobucket.com/albums/m252/RiverIsMyGoddess/icons/smiley_faint.gif http://i106.photobucket.com/albums/m252/RiverIsMyGoddess/icons/smiley_faint.gif http://i106.photobucket.com/albums/m252/RiverIsMyGoddess/icons/smiley_faint.gif

Nanashi
12.11.2010., 19:48
sama ću ti je nabavit! : cerek:

Moja žena...

Vidiš kako se treba ponašat bivša ženo!!!

Zbog tebe je brak prop'o!!!

Ufffffff...Don Draper : klopa: : romeo:

http://greaneynet.com/blogs/wp-content/uploads/2010/02/don-draper.jpg

http://i106.photobucket.com/albums/m252/RiverIsMyGoddess/icons/smiley_faint.gif http://i106.photobucket.com/albums/m252/RiverIsMyGoddess/icons/smiley_faint.gif http://i106.photobucket.com/albums/m252/RiverIsMyGoddess/icons/smiley_faint.gif

E ta serija, moja matrona ovisnica gledala pa joj ja skid'o i nosio.

Uglavnom, u svakoj epizodi bi premotao negdje na sredinu da vidim jeli prijevod usklađen. I tako jednom premotah negdje na sredinu kad se neki tip nekom drugom posro u fotelju.

Šta vi to žene gledate?

Vina_Apsara
12.11.2010., 19:57
E ta serija, moja matrona ovisnica gledala pa joj ja skid'o i nosio.

Uglavnom, u svakoj epizodi bi premotao negdje na sredinu da vidim jeli prijevod usklađen. I tako jednom premotah negdje na sredinu kad se neki tip nekom drugom posro u fotelju.

Šta vi to žene gledate?

:rofl::rofl::rofl: Tek sam počela gledati, ali znaš što? Sad ću SIGURNO POGLEDATI DO KRAJA! :rofl::rofl::rofl: :lol:

Vina_Apsara
12.11.2010., 19:59
Gotovo je, mrtva sam. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Nanashi
12.11.2010., 20:03
:rofl::rofl::rofl: Tek sam počela gledati, ali znaš što? Sad ću SIGURNO POGLEDATI DO KRAJA! :rofl::rofl::rofl: :lol:

To ti je sad nedavno bilo, mislim zadnja sezona koju sam joj skidao.

Evo, saznao sam da je epizoda "The Suitcase" iz četvrte sezone.

A i ja svašta tražim...

EDIT:

Zapravo ispada da je pokušao, sjećam se da je spustio hlače i počeo prdit (dalje nisam gledao), pa mu je izgleda upala neka ženska koja mu je rekla da to ne radi pa na kraju ipak nije...

Vina_Apsara
12.11.2010., 20:06

To ti je sad nedavno bilo, mislim zadnja sezona koju sam joj skidao.

Evo, saznao sam da je epizoda "The Suitcase" iz četvrte sezone.

A i ja svašta tražim...

Hvala ti kao bratu, Nan, tresem se od smijeha! TRESEM SE! :rofl: :rofl:

Nego, bila je slična scena u Ozu davno kad je Beecher ovom naciju... :zubo: :rofl:

Mad men ti je inače od istih producenata kao i Sopranosi, ima jako sličnu atmosferu. U Sopranosima je uvijek sve nekako suptilno tjeskobno, sviđa mi se što ima baš finih niti koje moraš sam razabrati.

Nanashi
12.11.2010., 20:12
Hvala ti kao bratu, Nan, tresem se od smijeha! TRESEM SE! :rofl: :rofl:

Nego, bila je slična scena u Ozu davno kad je Beecher ovom naciju... :zubo: :rofl:

Mad men ti je inače od istih producenata kao i Sopranosi, ima jako sličnu atmosferu. U Sopranosima je uvijek sve nekako suptilno tjeskobno, sviđa mi se što ima baš finih niti koje moraš sam razabrati.

Meni je taj Oz dobro počeo ali je jako brzo zaslužio onaj svoj naslov "Melrose Prison" i onda sam ga prestao gledati.
Teška sapunjara, svako sa svim a još uz to utovarivači...

:lol:

A što se tiče sličnosti Mad Men i Sopranosa, to me i ne čudi, možda su čak imali i iste scenariste, sjećam se da je onaj frajer za vrijeme proslave Thanksgivinga umro u Tonyjevoj kući zato što je dobio infarkt dok se napinjao na WC-u jer je previše pojeo i nije se mogo posrat.

Pa su ovi išli razbijat vrata i zatekli ga kako mrtav sjedi na školjci.

miTTzek
13.11.2010., 08:36
http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_338.gif

jevgenija
13.11.2010., 09:09
Supruže, :cerek:

http://i160.photobucket.com/albums/t179/Jshadley/enna-srce-Herzen-hearts-DO-BLOGA-funny-morning-coffee-Fun-others-caffe-ceca-MORN-August-food-drinks-coffee-friendship-Good-Morning-Love-aren.jpg

jevgenija
13.11.2010., 09:12
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ZBOIcXofhrARzM:http://i221.photobucket.com/albums/dd255/zenkat69/funny-pictures-cat-loves-coffee.jpg&t=1

Pok, komadi!
Danas sam se probudila na dobro. Prošlo me sve ono sa pisanjem i tak :rofl::D
Fear not :cerek:

Nanashi
13.11.2010., 09:26
http://www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_338.gif

http://www.2coolcats.co.uk/frankcar.jpg

Šta je miTTzek?

Dok si tako dobro raspoložena mora da opet smišljaš nekakvo zlo i opačinu.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ZBOIcXofhrARzM:http://i221.photobucket.com/albums/dd255/zenkat69/funny-pictures-cat-loves-coffee.jpg&t=1

Pok, komadi!

Ženo moja, piši erotiku!!!

To je unosno, možemo to prodavat ussamljenim ženama koje suzama kisele jastuke!!!

miTTzek
13.11.2010., 09:33
Supruže, :cerek:

http://i160.photobucket.com/albums/t179/Jshadley/enna-srce-Herzen-hearts-DO-BLOGA-funny-morning-coffee-Fun-others-caffe-ceca-MORN-August-food-drinks-coffee-friendship-Good-Morning-Love-aren.jpg

ayayayyaayaaaaaaayyyyyyyyyyy :romeo:

mrak :rofl::rofl::rofl::s:s

miTTzek
13.11.2010., 09:34
http://cinema-us.com/coffee-mug/img-coffee/Image85.jpg

miTTzek
13.11.2010., 09:35

Pok, komadi!

:eek::eek::eek:

da te sluĆajno nije proŠŠšŠšlo, jesil Ćula, ha :clint::clint::clint:

miTTzek
13.11.2010., 09:40
http://www.2coolcats.co.uk/frankcar.jpg

Šta je miTTzek?

Dok si tako dobro raspoložena mora da opet smišljaš nekakvo zlo i opačinu.

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/13/45d3c6ff-d2ce-40b3-8a65-7280788c75d1.jpg

Anida
13.11.2010., 09:44
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/13/c8064e3d-6977-4586-917b-6517b1f734ce.jpg

miTTzek
13.11.2010., 09:50
http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/13/c8064e3d-6977-4586-917b-6517b1f734ce.jpg

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/11/13/7a2d1f34-aae3-49d9-a9ee-060b2f2c5e3a.jpg

:)

Anida
13.11.2010., 10:02

Nego, di mi je receptić za zdrava kosa? :ceka:

miTTzek
13.11.2010., 10:06

Nego, di mi je receptić za zdrava kosa? :ceka:

nisam stigla juce

posle doDŽi na jahu (popodne, ha :ne zna:), pa cemo zaČEtnut :o, pa ti sFe i sFe objasnim :o

miTTzek
13.11.2010., 10:08
kako je vrat..te bolilo prek noci, ha :)