PDA

View Full Version : Kad ti draga ima drugoga

el_mariachi
31.10.2010., 11:40
Apsolvirali smo toliko puta zivotnu istinu: zene su pokvarene... i pored toga sto ne znaju kuhati, sto cijelo vrijeme prijete kako ce otici svojoj mami (il jos gore dovesti je u posjetu), sto gledaju farme, karpete sehrzade i tako to, sto ne znaju odgajati djecu (vidimo po kriminalcima kojih je svaki dan sve vise) one rade jos neke druge necasne stvari...
Vjerovali ili ne ima zenskih koje varaju svoje decke, muzjake, muzeve i sl..
I sad ti plovis zajedno sa oblacima, kontas koliko extra metara iskopati da bi ona imala i taj 36. par cipela bez kojih se ne moze a onda u tom paru cipele ona sece kroz snove sa nekim drugim tipom iza tvojih ledja... naravno ti ces to posljednji saznati...
Sto napraviti u takvom trenutku kad saznas da ti draga ima drugoga :ne zna:
Evo ja bih joj jebo majku:eek::eek::eek:
:eek:

jajanka
31.10.2010., 11:51
Načelno bi svakome tko vara i šara jebala mater pa bilo to muškom il ženskom...ništa bez dobre osvete :zubo:

Dzosi
31.10.2010., 11:52
kupi joj još jedne cipele :ne zna:

el_mariachi
31.10.2010., 11:56
jajanka: hm..vel..oh..vjerojatno je tako..al ovo je muski kutak tako de ovdje pljuje po zenama koje varaju a po muskarcima se pljuje po zk:zubo:
nego ne vidi ti se glava na avatari..jel to ona glava od one zenske za naocalima ili onog muskarca sa bradom:ne zna:

dzosi: najskuplje stvari su one koje kupis a nikad ih ne obujes ili obuces... kao onaj bracni par sto je kupio novi auto na kredit pa morao raditi extra subote da bi otplatili kredit a nedjeljom padali od umora pa auto nisu ni vozali...ali selo zna da oni imaju novi auto:eek:
opet kad zene varaju muskarce..ima i nase krivice..mi smo meki i dobrog srca..da smo svinje i tako neke druge zivotinje sigurno se to ne bi usudile.. "tesko je biti fin"
ovaj mjesec ima 31 dan..i cini mi se da necu uspjeti izdrzati do 1. vec cu se morati istusirati danas..a nekad kad bijah dijete nisam se uopce prljao..po dva mjeseca se ne osjetih vodu:eek:

jajanka
31.10.2010., 12:02
jajanka: hm..vel..oh..vjerojatno je tako..al ovo je muski kutak tako de ovdje pljuje po zenama koje varaju a po muskarcima se pljuje po zk:zubo:
nego ne vidi ti se glava na avatari..jel to ona glava od one zenske za naocalima ili onog muskarca sa bradom:ne zna:

Što se tiče glave, nemam pojma:ne zna:

A kad pričamo o ženskama koje varaju...pa evo, zabioravit ću da postoje frajeri koji varaju pa ću iz muške perspektive reć: ubila bi boga u drolji :tuctuc:

el_mariachi
31.10.2010., 12:16
jajanka: to nije lijepo od tebe.. nasilje nista ne rjesava.. treba traziti uzroke da se to ne bi ponovilo opet..to ti je kao kad..hm..roditelji djeci kazu debeo si a ne traze uzrok njihovoj pretilnosti jer podsvjesno znaju da i oni snose krivicu a niko ne zeli biti kriv.. tako da ako se mene pita tu droljetinu ne valja tuci iz vise razloga a i rvatski zakoni to ne dozvoljavaju..ako zelis naprviti dio garaze na drzavnom (gradskom) zemljistu, ili pokrasti drzavu, ili lagati u saboru..to nema problema..ali ako odgojis droljetinu ides u zatvor gdje ispadaju sapuni (tamo je i mesic bio)
i sto preostaje nego zapjevati onu narodnu pjesmu " ja pijem da bih te zaboravio i sanjam da ne bih mislio na tebe"
ajd zivjeli:eek:

jajanka
31.10.2010., 12:27
jajanka: to nije lijepo od tebe.. nasilje nista ne rjesava.. treba traziti uzroke da se to ne bi ponovilo opet..to ti je kao kad..hm..roditelji djeci kazu debeo si a ne traze uzrok njihovoj pretilnosti jer podsvjesno znaju da i oni snose krivicu a niko ne zeli biti kriv.. tako da ako se mene pita tu droljetinu ne valja tuci iz vise razloga a i rvatski zakoni to ne dozvoljavaju..ako zelis naprviti dio garaze na drzavnom (gradskom) zemljistu, ili pokrasti drzavu, ili lagati u saboru..to nema problema..ali ako odgojis droljetinu ides u zatvor gdje ispadaju sapuni (tamo je i mesic bio)
i sto preostaje nego zapjevati onu narodnu pjesmu " ja pijem da bih te zaboravio i sanjam da ne bih mislio na tebe"
ajd zivjeli:eek:

ma daj molim te...onda, da bi apriori izbjelgi nasilje, neka ona ne učini ono što izaziva nasilje, a to znači laganje partneru iza leđa umjesto da razgovorom objasni da veza više nije održiva, i da ona više ne želi biti u toj vezi..tako će ispast veći čovjek, nego da održava status quo nezadovoljavajuće situacije, i maže i laže partnera....(ponavljam ovo ona se može shvatiti i kao on, ali je ovo MK, pa govorimo samo o žemskama prevaranticama:mig:)

Deedy
31.10.2010., 12:29
"Ja pijem da bih te zaboravio i sanjam da ne bih mislio na tebe"
??

Je, kako da ne- čim ostaviš dotičnu- slijedi hladan tuš u obliku isisavanja sega čega se može i ne može domoći, putem odvjetnika i ostalih dušebrižnika- koji će posvjedočiti kako si ju zanemarivao (ne direktno ti, marjačče, nego muškarac (mislim- i ti si muškarac, samo ne nužno navedeni mušk.... ah, nevr majnd)) i tako dalje. Kad se valja odvojiti od nevjernice, opet dobiva i ono što nije zaslužila- a zaslužila je što?
Da iscrpi svog novog mecenu, a ne i nas! :nono:

My Name Is...
31.10.2010., 12:32

Probaj, pa javi. Možda je ponašanje tvoje drage genetski određeno...

el_mariachi
31.10.2010., 12:56
jajanka: pusti ti filozofiju ..nam trebaju konkrevetni odgovori:cerek:
jor nejm iz: najbolje zenske su stare zene..sto starije to bolje..(misle da im je zadnji put pa daju sve od sebe):zubo:

offfff:
didi: 1492g u spanjolskoj su se desile tri bitne stvari koje su utjecale na tadasnji svijet:
1. otjerani su zadnji arapi sa pirinejskog poluotoka
2. kolumbo otplovio iz spanjolske i "nasao" ameriku
3. poceo progon zidova iz spanjolske.. oni su se razbjezali po cijeloj europi a i aziji... spinoza je recimo bio jedan od njih.. do dan danas su zadrzali dobar dio svoje "pirinejske" kulture a i svoj jezik..recimo u istambulu ih ima i dan danas oko 30.000 koji se sluze tim jezikom tzv. ladinskim jezikom u kom preovladava spanjolski ali ima primjesa hebrejskog i arapskog...jedan dio je dosao i na balkan i kod nas je nastao zvuk koji se i dan danas moze cuti a to je sevdah... oni koji tvrde da je to doslo direktno sa otomanskom imperijom nisu bas upuceni u stvar..indirektno otomanska imperija je imala utjecaja na razvoj tog zvuka preko sjeverne afrike ali je svako podrucje dodavalo nesto svoje plus cigani dobar dio svog zvuka preko flamenco glazbe...
sad dolazimo na stvar...ove stihove sto sam napisao su iz jedne sefardske pjesme:zubo:
jajanka ispravi me ako sam nesto netocno napisao:zubo:

jajanka
31.10.2010., 13:04
jajanka ispravi me ako sam nesto netocno napisao:zubo:

nema potrebe za intervencijom...koliko me znanje i mozak služe...:D

Deedy
31.10.2010., 13:08
Marjaču:
Mislim.... meni je zanimljivo čitati o zvuku i pjesmi, ali kakve to ima veze sa varalicama? Želiš reći da ih se treba protjerati na drugi kontinenat? U Afriku? :ne zna:

Krkimir
31.10.2010., 13:14
a što ako tvoja draga ima stalnog frenda-jebača, a frajeri su ti koji se mijenjaju?

Deedy
31.10.2010., 13:20
a što ako tvoja draga ima stalnog frenda-jebača, a frajeri su ti koji se mijenjaju?

Ovo pitanje ima smisla, ili što?
Ovako kako ga vidim- i nema. :ne zna:

Krkimir
31.10.2010., 13:25
situacija: ženska ima frajera, pa ga odjebe pa ima novoga, pa novi odjebe nju pa ona ima trećega...
A ima i frenda-jebača, koji je uvijek tu. On je konstanta.

paullaa
31.10.2010., 13:25
Apsolvirali smo toliko puta zivotnu istinu: zene su pokvarene... i pored toga sto ne znaju kuhati, sto cijelo vrijeme prijete kako ce otici svojoj mami (il jos gore dovesti je u posjetu), sto gledaju farme, karpete sehrzade i tako to, sto ne znaju odgajati djecu (vidimo po kriminalcima kojih je svaki dan sve vise) one rade jos neke druge necasne stvari...
I sad ti plovis zajedno sa oblacima, kontas koliko extra metara iskopati da bi ona imala i taj 36. par cipela bez kojih se ne moze a onda u tom paru cipele ona sece kroz snove sa nekim drugim tipom iza tvojih ledja... naravno ti ces to posljednji saznati...

to je grozna spoznaja koja rusi sve.. i ljubav i strast prema njoj i naravno...gazi veliki muški ego..
a sad .

mora biti pametna da ne saznaš..vol1.

vol2...da nema toga "drugoga"...uopće...

chilimama
31.10.2010., 13:30
Zašto niste vratili sat? Alo, vi forumaši?
NIje vam više ljetno računanje...
sad je manje više, kuiš..:zvrko:

Evo, sad na mom postu piše da je 14:30 a još nije jer je tlinajstitlidesttli...:vidiga:

mazgov
31.10.2010., 13:48
Što se tiče glave, nemam pojma:ne zna:

:

kako nemaš pojma , pa naj bitnije je da glava prođe , ostalo sve ide lako

Deedy
31.10.2010., 14:18
Odlučite se- ili ontopic, ili odite na chat. Hvala.

chabarabdich
31.10.2010., 14:30
ja bi bio sretan da moja žena ima drugoga,u roku od pola sata bi se spakiro i otišo kod matere i imao svoj mir i uslugu ko u hotelu *****

Deedy
31.10.2010., 14:39
ja bi bio sretan da moja žena ima drugoga,u roku od pola sata bi se spakiro i otišo kod matere i imao svoj mir i uslugu ko u hotelu *****

A šta,
kod žene baš i nije neka usluga? :ne zna:

Pitam se- da ima drugog- mora da bi iz grižnje savjesti radila kulinarske delicije na visini hotelskih- zato budi sretan! Uznemiri se kad na stol počnu stizati delicije! :mudri:

:D

chabarabdich
31.10.2010., 14:45
ma lako je za hranu al ako si oženjen onda ćeš se sa tugom sjećat dana mira i spokoja bez nerviranja

Deedy
31.10.2010., 14:47
ma lako je za hranu al ako si oženjen onda ćeš se sa tugom sjećat dana mira i spokoja bez nerviranja

Vjerujem, prijatelju, vjerujem! :derder:

Al' ne možeš se sad ko neka pizda pokupiti i kod mame na juhicu. Mislim možeš, ali ono... :ne zna:
Nema nadomjeska za spokoj, jasno mi je. A što bi tek bilo da te (čege)vara, auuu...

Tudum
31.10.2010., 14:47
ja mislin emelem da je cila forma tvog pitanja pogresna,
zena , cura , picka nikad ne odlazi sa drugin
odlazi sa prvin a tisi posta drugi

a stabi joj napravija , neznan dugome furala idea daju ka ono oprostajno pojeben snimin i stavin na net

Tudum
31.10.2010., 14:50
Vjerujem, prijatelju, vjerujem! :derder:

Al' ne možeš se sad ko neka pizda pokupiti i kod mame na juhicu. Mislim možeš, ali ono... :ne zna:
Nema nadomjeska za spokoj, jasno mi je. A što bi tek bilo da te (čege)vara, auuu...

jab vise poludija da vidin damu skuva govedju juvicu neg damu kitu poduda

Krkimir
31.10.2010., 14:51
zena , cura , picka nikad ne odlazi sa drugin
odlazi sa prvin a tisi posta drugi
tako je :lux: naslov treba biti:
Kada postaneš drugi

Brontosaur
31.10.2010., 14:59

Žene varaju muškarce?!?! :eek:

D.Holiday
31.10.2010., 15:17

-U tom trenutku bih prvo sjeo i dobro razmislio tko bi to mogao biti???...gdje da nađem toga čovjeka (prijatelja)...onda kad bih ga našao ..dobro bih ga počastio i zaprijetio mu da mi je slučajno više nikad ne bi vratio nazad !!! u protivnom bih ga ubio..:D

Deedy
31.10.2010., 15:24
-U tom trenutku bih prvo sjeo i dobro razmislio tko bi to mogao biti???...gdje da nađem toga čovjeka (prijatelja)...onda kad bih ga našao ..dobro bih ga počastio i zaprijetio mu da mi je slučajno više nikad ne bi vratio nazad !!! u protivnom bih ga ubio..:D

A ženi? :ne zna:

D.Holiday
31.10.2010., 15:31
A ženi? :ne zna:

-Kojoj ženi???...ta više nema što pričat samnom....odma dojde druga...pa bar toga ima kolko oćeš..:cerek:

čobanka
31.10.2010., 15:46

:lol:

Kad ti draga nađe dragoga:D....a šta reć za ove oženjene, zauzete koji preko društvenih mreža traže razonodu sa suprotnim spolom,svaka druga riječ im je da oprostite vulgarna i na taj način varaju svoje partnere. koliko ih takvih ima:eek:

Slizim
31.10.2010., 16:51

Nisu svi kao ti. Neki ne bi otisli ni na svoj ukop nego bi opet dodijavali.
Nevjerojatno, zabusanti u krevetu, neradnici, od svakog moguceg posla koji donosi novac bjeze, i gle cuda: cude se kada im se nabiju rogovi. A do tog momenta nezainteresirani, cude ti se kako bi s tobom spavali kada im stalno nesto prigovaras, ne primjecuju nista na tebi, oko tebe, niti tebe. Daj imsamo klopu, krevet, daljinski, njihove hobije, a neka te neko drugi jebe. I kada se taj drugi pojavi - cijela frka.
I ne, nece on materi, njega je mater svakako napucala u guzicu davno prije, ne, on bi i dalje bio na tanjuru i brizi a zenu osudio da do kraja zivota obavlja sama seks sa sobom dok on razmislja kako ce ofarbati koji avion i kojemu su ispale male bombe ili stajaznamsto.
I jos ce mu se morati placati alimentacija jer ne moze placati racune. :mad:
Mislim da je takve najbolje gurnuti sa 3. kata i onda se praviti da se okliznuo kastreci lozu. :lol:
Ili brat bratu odrobijati pa onda slobodan izaci.
Ne znam.
Ali, da je taj drugi potreban, itekako je potreban. A sve zabusante na drvo da izigravaju onu spravicu-suvenir sto pravi tik.tuk.tok-tok-tuk. tukci jedni.

el_mariachi
31.10.2010., 18:40
Marjaču:
Mislim.... meni je zanimljivo čitati o zvuku i pjesmi, ali kakve to ima veze sa varalicama? Želiš reći da ih se treba protjerati na drugi kontinenat? U Afriku? :ne zna:

hm..kako kakve..pitanje je bilo sto napraviti u tom trenutku... a ja sam kopirao stihove o alkoholu jer samo alkohol pomaze..a utjehe nema u vodi:eek:
mada bi ih trebali poslati i u afriku da im klitoris srezu:eek:

tudum: ima istine u tvojim rijecima:eek:
brontosaur: koji dio mog posta nije jasan:misli:
d.holidej: problem je u tom sto zene sanjare nesto bolje nego ti (ili ja)..al to ne znaci ta bi i on nju prihvatio jer ako je ona varala tebe sa njim onda ce i njega sa nekim drugim..vans e bic olvejz e bic:eek:
a mi im kupujemo cvijece za dan zena:eek:

marko356
31.10.2010., 22:51
nema sestru pa bi joj ka sta su i ostali naveli, jeba mater.
ne zato sta je otisla, nego zato sta je tolko glupa da je otisla od ovakve muskarcine ka sta san ja:confused::s:mljacko::o:zubo:

green-sk
01.11.2010., 10:59

Džaba to što ti kopaš extra metre kanala za cipele kad ona ostaje bez zadovoljstva u seksualnom životu! Dobar si za cipele, a ovo drugo netko drugi odrađuje. :ne zna:

Ajde, nije sve tako crno, bar nemoraš raditi i u krevetu (krevet je za spavanje)! :D

Možda bi trebao platiti čovjeku što radi tvoj posao!:mig:

nerv
01.11.2010., 23:30

Moja sucut, marijaci....ili zapravo, ne, bar znas na cemu si.

U zadnjem (mislim) broju Auto kluba ima putopis tipa iz Kenije gdje opisuje obicaje Masai-a i kaze da kada stranac dodje u selo, a muza necije zene nema doma, dovoljno je da ostavi koplje ispred kolibe i "posluzi" se sa zenom. Kada muz dodje doma, on mora pricekati ispred kolibe da gost zavrsi sa svojim poslom....i tako....svasta ima na ovome svijetu....a mi mislimo da je ono kako smo mi odgojeni jedino ispravno, od boga odobreno....igram se prousta.

Eto, budi sretan da nisi Masai iz Kenije. Ne bi smio otici van vidokruga zene da se ne bi netko uvalio i posluzio.

Tudum
02.11.2010., 11:11
albi trgovina kopjem isla dobro

nimfa79
02.11.2010., 14:38
hm mom mužu bi se vjerovatno dignuo:p

Ruralna
03.11.2010., 12:36
Eto, budi sretan da nisi Masai iz Kenije.
:zubo:
Zanimljivo.

nerv
03.11.2010., 13:08
:zubo:
Zanimljivo.

izvoli:

http://www.dvd-halubjan.hr/DVD-Halubjan_vatrogasni_aparat1.gif

:D

Nađa Što Gađa
03.11.2010., 13:11
Ja pišem na ovaj dragi topico, ako imam permiso, da malo olakšam anima i da iznesem mia storia. On, moj marito je bio meni dobar kad nam je bio start.. Volio je sport i belle donne. Ja otjela bit zbog njega sportiva i otjela bit sve više bella. Postala sam molto, ali molto fit i bellissima. Ošišala sam kosu da on adorira kako se ona postavi.. Bila sam sve više bella i elegante i sportiva, ali moj marito nije nikad molto to živio. Sav moj trud i desiderio. I muka. U nostra casa je ušao i Nitendo i tad pogotovo nije ništa observare moj marito. A on ide i na folklor tri puta u setimani. Jedino druge belle donne, le muce, uvijek primjeti moj marito. A one manje bella od njegova sposa. :cry:
Počela sam i s yoga i mislila ako sam donna elastica, on cijeni ono što ima a casa, ali ništa ni zo. I ja sam sve više bila sama donna na svijetu iako je marito davao i soldi i macchina i tutto. To ne vale molto jer je njegova donna kad je u krevet S-O-L-A ispod dekica grande za dvoje. Ja sam S-O-L-A,a moj marito je s Nitendo.
Onda je u moja vita ušao jedan farmaceutico koji je prodao apaurino kad sam zbog marito bila u disgraziji. Rekao je da što je tako sportiva i elegante donna u disgraziji i pozvao me a vino u bar pokraj njegova farmaceutika.
Si chiama Dino i ja sam innamorata u njeg. Ne znam kako da vodim la vita s mužem u futuri kad moja anima i core samo za Dinća kuca. Kuc-kuc.
Ili ding-dong :confused:

Može li se meni aiuto aiuto na MK?

Ruralna
03.11.2010., 13:41
Fala nerv, drug si pravi :zubo: