View Full Version : KFC u Hrvata
Jučer odvučem dečka u Arenu u shopping pod izlikom da ćemo kad budemo gotovi jest u KFCu. A kad ono, šipak. Prošlo je pola devet, možda je bilo 8:45 - zatvaraju - nemaju više mesa :503: :504: Nismo mogli naručiti bucket, imali su nešto mesa pojedinačno, no nedovoljno za nove narudžbe. :rolleyes: :flop:
marcelich
31.01.2012., 12:09
Jučer odvučem dečka u Arenu u shopping pod izlikom da ćemo kad budemo gotovi jest u KFCu. A kad ono, šipak. Prošlo je pola devet, možda je bilo 8:45 - zatvaraju - nemaju više mesa :503: :504: Nismo mogli naručiti bucket, imali su nešto mesa pojedinačno, no nedovoljno za nove narudžbe. :rolleyes: :flop:
hmm ??? ups :eek:
ja si već neko vrijeme mislim zašto kod nas nema all-you-can-eat restorana,
vlasnik bi propao jer bi hrvati sve pojeli :lol: i još bi se bunili da im je malo :rofl:
totalni off - u Velikoj Gorici postoje dva, koja rade svaki dan (dakle nije radi svadbi :D) i ide im mrak.
Što se KFCa tiče, nabrijavam se već neko vrijeme iako generalno ne jedem fast food i ne volim McD. Jel ima nekih finih, ne-spicy pilećih prsa?
štemajzl
02.02.2012., 11:15
Ima.
I ona gužva koja je tamo vladala za vrijeme hokeja u areni bila je skroz zavaravajuća.
Neki dan u isto vrijeme nisu ni sve blagajne bile zauzete.
A zovu se... :D Ne bih baš pitala prodavače i ovisila o njihovoj iskrenosti. A jako začinjeno ne volim.
štemajzl
02.02.2012., 14:02
A zovu se 'ona koja nisu spajsi'. :D Kajaznam, regular, klasik, tak nekaj... Skužila buš i sama.
Allexis
03.02.2012., 22:09
A zovu se... :D Ne bih baš pitala prodavače i ovisila o njihovoj iskrenosti. A jako začinjeno ne volim.
slobodno pitaj, sve ti kažu čega unutra ima...ako ne voliš neki sastojak, ponude da ti slože bez...
mladunche
06.02.2012., 16:24
Jel zna netko kada planiraju otvoriti lokal bliže centru grada? Hvala!
taj southern fried chicken je u gradu, a imaju skoro istu ponudu
Krkimir
06.02.2012., 17:00
taj southern fried chicken je u gradu, a imaju skoro istu ponudu
gdje? :ne zna:
i kakve su cijene, jel kiosk ili ima unutra za sjesti?
Metalčeva 3, Phone: 3090-399, Working hours: Mon-Sat 9-23
Krkimir
06.02.2012., 17:20
dobro, a dali ima unutra mjesto gdje to možeš pojesti ili je to kiosk samo za ponijeti?
ne jede mi se na cesti, pogotovo ne po ovakvom vremenu
neznam u HR nisam bio, zato najbolje nazovi
Walpurgas
10.02.2012., 06:00
Ma joj, ništa ti to nije tako jako začinjeno. Hot & spicy stripes je skroz lagana fina piletina, koja tek ostavlja ljuckasti aftertejst, ali zaista ništa prestrašno.
Mi smo čekali da se "bura" malo slegne i izbjegavali gužve ljudi koji su hodočastili tjednima, kao da se u najmanju ruku dijeli nešto besplatno.
Neki dan otišli, uzeli "classic košaru" za van. Nigdje ni žive duše, sami na blagajni. Preko puta, sve blagajne u meku otvorene, po nekoliko ljudi u redovima. Zanimljivo.
Sve u svemu, fino nam je bilo. Pomfrit žali bože, ali piletina fina. No meni je to full malo. Kao, to je za dvoje ovoono. Mi smo došli domeka, potamanili košaru i onda jeli ostatke od ručka i još kolače iza. :rofl:
Za 50 kuna može se i bolje pazariti, definitivno. :)
roman28
10.02.2012., 09:54
"bura"se slegla,eto vidiš sada zašto ste bili sami u redu a preko puta u meku gužva :503:
neuron22
13.02.2012., 16:56
bzvz sve skupa, nije naročito
grogo bolger
19.02.2012., 10:37
neki dan dođoh, nema baš ljudi, ali ni u MCD nema.
nisam bio gladan odveć, reko daj da 'bacim pod zub', ljubazni dečko uljudno pozdravi i naručim zinger "za ovdje", platim dečko uzme pare spremi u blagajnu, da mi kusur.
i onda skuži da nema zingera, pa ode u "backstage" napraviti isti.
kako sam bio na krajnje lijevoj blagajni, onako pruža se pogled na "backstage", kako sam po prirodi zantiželjan snimao sam detaljno proces koliko se dalo vidjeti.
kako vidjeh peciva peku i izlaze/vade ih iz neke pećnice.
e sad ovaj "moj" fino sa onim istim rukama bez ikakvih rukavica ili pomagala uze peciva, pa mi fino složi sengvič, zaželi mi dobar tek i da se vrnem opet.
:503:
smaza sam ga, frend je jeo MCD sunđer nagete, KFC piletina je puno finija.
:D
Da, nažalost, to će se događati sve dok sanitarna inspekcija ne počne izlaziti na poziv, a mi ne steknemo naviku zvanja iste. Pa kad bi inspekcija izašla, napisala masnu kaznu restoranu zbog toga, pa taj lik dobio otkaz (jer mu u nekakvim uputama sigurno piše da to ne smije raditi, nema šanse da KFC dozvoljava radnicima da se tak ponašaju, nego je to bilo "nema šefa, bolimekurac"), nakon 3 kazne i otkaza to se ne bi ponavljalo.
Ali mogu točno zamisliti na što bi ličio razgovor da si čak i uspio naći broj sanitarne inspekcije :503:
EDIT: Evo za sljedeći put :D http://www.mzss.hr/ministarstvo/ustroj_ministarstva/uprava_za_sanitarnu_inspekciju/sluzba_zupanijske_sanitarne_inspekcije/odjel_za_grad_zagreb
grogo bolger
19.02.2012., 12:10
a u pravu si, to je stil na koji sam navikao u šiptarskim buregdžinicama i pečenajrama, definitivno bi to moralo biti higijenskije, kad škicam MCD imaju rukavice nikad ne "ćapaju" hranu sa golim rukama, netom diravši pare, a zna se da na novčanicama imade dosta bakterijuma.
ali ajd to je zeru dobro da imunitet, da kucnem o drvo nemam alergijetnija :zubo:
Neki dan sam opet jeo tamo i još su uvijek uuužasno spori... :visi:
wildhorses
21.02.2012., 21:50
a u pravu si, to je stil na koji sam navikao u šiptarskim buregdžinicama i pečenajrama, definitivno bi to moralo biti higijenskije, kad škicam MCD imaju rukavice nikad ne "ćapaju" hranu sa golim rukama, netom diravši pare, a zna se da na novčanicama imade dosta bakterijuma.
ali ajd to je zeru dobro da imunitet, da kucnem o drvo nemam alergijetnija :zubo:
Taj isti McDonald's koji kako ti kažeš koristi rukavice kada rade sa hranom, vam svima miješa sva pića sa vodom, a da ne govorim kako su UHVAĆENI kako sipaju iz čaša u kojima je ostalo još nekog pića, koje je netko ostavio(nije popio do kraja), vraćaju u aparate, pa ponovno sipaju! :504:
P.S. Drago mi je da je KFC otvorio u Hrvatskoj, ovdje ga nisam jeo, ali sam ga jeo i u Srbiji i u Mađarskoj, i svojom kvalitetom su bili daleko ispred ne samo njihovog McDreka, već i našega(a naš ima najbolji okus po meni u cijeloj Europi!). Jedva čekam da se počnu širiti po cijeloj Hrvatskoj i da će ga otvoriti i u Osijeku. :)
štemajzl
21.02.2012., 22:19
Pozdrav novom forumašu!
Baš me zanima kako se izvodi to 'vraćanje u aparate' s obzirom da se radi o pićima iz šankomata. Ono, sirup+voda+CO2=cola, fanta, sprite... U kojem koraku i u koji dio aparata se stavlja to što skupe? :ne zna: Po čemu im se zbog dva deci nečije slinave ishlapjele cole isplati riskirati da restoran postane žarište epidemije nekih čvalja ili mononukleoze ili kajaznam čega? Sanitarna, kazne, loš publicitet? :rolleyes::rolleyes:
Da, radi se o junk klopi, nije to neka luda gastronomija ali dajte bar malo smanjite ribu na neke realne proporcije u njihovom ocrnjivanju.
manchild
22.02.2012., 01:37
neki dan dođoh, nema baš ljudi, ali ni u MCD nema.
nisam bio gladan odveć, reko daj da 'bacim pod zub', ljubazni dečko uljudno pozdravi i naručim zinger "za ovdje", platim dečko uzme pare spremi u blagajnu, da mi kusur.
i onda skuži da nema zingera, pa ode u "backstage" napraviti isti.
kako sam bio na krajnje lijevoj blagajni, onako pruža se pogled na "backstage", kako sam po prirodi zantiželjan snimao sam detaljno proces koliko se dalo vidjeti.
kako vidjeh peciva peku i izlaze/vade ih iz neke pećnice.
e sad ovaj "moj" fino sa onim istim rukama bez ikakvih rukavica ili pomagala uze peciva, pa mi fino složi sengvič, zaželi mi dobar tek i da se vrnem opet.
:503:
smaza sam ga, frend je jeo MCD sunđer nagete, KFC piletina je puno finija.
ajme, grogo da ti znaš kolko su novci prljavi ne bi taj snedvič nikad pojeo! fuj
grogo bolger
22.02.2012., 10:23
ajme, grogo da ti znaš kolko su novci prljavi ne bi taj snedvič nikad pojeo! fuj
:brukica:
što je najgore znam jebemu!
a šta sam se trebao derati ko neka rospijetina, arlaukat oćuuuuu sterilaaaaan sengvič! :D
nadam se da čitaju net, pa će možda bit bolje. :top:
mada znajuć naš mentalni sklop, naši ljudi najbolje reagiraju kad ih mlatiš sa kolcem i kad plate jebačko skupu kaznu, odjednom se desi čudesna metamorfoza i pretvaramo se u radilice ala nemci (mada i oni nisu šta su bili)
Kfc u svijetu (http://www.youtube.com/watch?v=k4f8RPxaF_A&feature=related)
Speaking off....
Krkimir
22.02.2012., 14:42
Kfc u svijetu (http://www.youtube.com/watch?v=k4f8RPxaF_A&feature=related)
Speaking off....
uz ovo "junk food" dobiva posve novo značenje :rofl:
.. a da ne govorim kako su UHVAĆENI kako sipaju iz čaša u kojima je ostalo još nekog pića, koje je netko ostavio(nije popio do kraja), vraćaju u aparate, pa ponovno sipaju! :504:
tehnički nemoguće izvesti...
edit: vidim da je štemek već isto napisao.
wildhorses
23.02.2012., 15:47
tehnički nemoguće izvesti...
edit: vidim da je štemek već isto napisao.
Susjeda mi je zaposlenica koja je to odbila raditi, pa je dobila otkaz...
alo trolejbusu, fizički je nemoguće vratiti taj sok u aparat.
DeeJay Dee
23.02.2012., 16:19
a kak se aparat inicijalno puni? strojevi, mašine..? :ne zna:
štemajzl
23.02.2012., 16:50
Susjeda mi je zaposlenica koja je to odbila raditi, pa je dobila otkaz...
Onda nam sigurno možeš konkretnije opisati kak se to radi.
:ceka:
coffeebreak
23.02.2012., 21:27
Bila danas prvi put u KFC-u. Jela sam Kentucky ili tako nekako. Uglavnom, dva komada pohane piletine (a čega drugog :rofl:) s nekog dijela pileta kojeg nisam prepoznala, pommes, caleslaw i Pepsi.
Meso me nije oduševilo toliko koliko sam očekivala. Ono, tastes like chicken i to je to. :zubo: Pommes mi je bio odličan. Tu sam očekivala užas i katastrofu jer se nikome na ovoj temi nije svidio, ali meni je bio bolji nego u McD-u. Caleslaw odličan ali u tako mizernoj količini da sam se nasmijala kad mi ga je teta stavila na tacnu. Pepsi je naprosto odvratna. Nepitka.
štemajzl
28.02.2012., 15:35
... sipaju iz čaša u kojima je ostalo još nekog pića, koje je netko ostavio(nije popio do kraja), vraćaju u aparate...
Onda nam sigurno možeš konkretnije opisati kak se to radi.
Mda, nekak sam bio siguran da to pojašnjenje nećemo dočekati. :D
Francesca
03.03.2012., 13:46
a kak se aparat inicijalno puni? strojevi, mašine..? :ne zna:
1 tank pod tlakom sa sirupom, 1 tank pod tlakom sa sodom, u aparatu se izmjesaju i idu u casu
DeeJay Dee
03.03.2012., 20:54
aha, aha, kužim, tnx. :s mašinerija ko za točenu pivu. tj. još duplo složenije. :top:
kaduljica
04.03.2012., 00:14
1 tank pod tlakom sa sirupom, 1 tank pod tlakom sa sodom, u aparatu se izmjesaju i idu u casu
tak je. isto tak je i mekdonadsu i cinestaru. mijenjala sam ove tankove u cinestaru, imaju 100 kila :D kaj se tiče vraćanja u aparat, to je čisti SF, nemoguća misija.
meni KFC bezveze. tu košaru pojedem sama, a o veličini onog pomftića nećem ni pričati. al volim Pepsi :cerek:
DeeJay Dee
04.03.2012., 23:27
joooj, ne spominjimo više Cinestar i aparate za točenu kolu - sinoć u A. Mallu takvo srnj... :( totalno izlapjela kola, žal mi bilo kaj si onu regular (i to Zero, koju nemaju točenu) iz BOCE nisam zel.. :facepalm::zabranjeni smajli:
sorkač na digresion. ;)
štemajzl
05.03.2012., 08:33
Izgleda da si dobio ovu recikliranu. :vidiga:
kaduljica
05.03.2012., 09:51
joooj, ne spominjimo više Cinestar i aparate za točenu kolu - sinoć u A. Mallu takvo srnj... :( totalno izlapjela kola, žal mi bilo kaj si onu regular (i to Zero, koju nemaju točenu) iz BOCE nisam zel.. :facepalm::zabranjeni bljuvk smajli:
sorkač na digresion. ;)
Pa kaj je nisi isel zamijeniti? :zvrko:
DeeJay Dee
05.03.2012., 10:05
ma već sam u dvorani bio, film već počeo, kad sam frst tejstid.. :eek: :zubo:
niš, drugi put odma na pultu probavam. i vraćam ak treba. :D
samo...mislim se da mi nekak ne buju priznali reklamaciju i dali nekaj drugo u istoj vrednosti.. :o vidi, vidi slučaja potencijalnog....imaju oni tam knjigu žalbe? :ne zna: pa da im zapržim čorbu. :rofl:
Tavanka
05.03.2012., 10:33
Bila danas prvi put u KFC-u. Jela sam Kentucky ili tako nekako. Uglavnom, dva komada pohane piletine (a čega drugog :rofl:) s nekog dijela pileta kojeg nisam prepoznala, pommes, caleslaw i Pepsi.
Meso me nije oduševilo toliko koliko sam očekivala. Ono, tastes like chicken i to je to. :zubo: Pommes mi je bio odličan. Tu sam očekivala užas i katastrofu jer se nikome na ovoj temi nije svidio, ali meni je bio bolji nego u McD-u. Caleslaw odličan ali u tako mizernoj količini da sam se nasmijala kad mi ga je teta stavila na tacnu. Pepsi je naprosto odvratna. Nepitka.
bila opet prosli cetvrtak i nekako me nagovorili na pomfri, neka meni ponuda i bla bla, prva dva puta sam ga po savjetu kupila u Mc-u. I slazem se, bio mi je iznenadjujuce dobar, puno bolji nego iz Mc-a, mozda jer je bio tek spremljen,..
kaduljica
05.03.2012., 19:39
ma već sam u dvorani bio, film već počeo, kad sam frst tejstid.. :eek: :zubo:
niš, drugi put odma na pultu probavam. i vraćam ak treba. :D
samo...mislim se da mi nekak ne buju priznali reklamaciju i dali nekaj drugo u istoj vrednosti.. :o vidi, vidi slučaja potencijalnog....imaju oni tam knjigu žalbe? :ne zna: pa da im zapržim čorbu. :rofl:
Mislim da nemaju knjigu zalbe (ak pricamo o Cinestaru), ali mislim da ce ti bez problema zamijeniti. Ako ne zele, samo trazi dezurnog menadzera, pa da vidis zamjenjivanja sve u sesnaest :D sorry na offu :cerek:
Flamingo Noir
08.03.2012., 11:08
Korisnica coffebreak je izbimka koja potvrdjuje pravilo za pommes frites!:D
štemajzl
08.03.2012., 13:06
Pomfrit je super, samo što ga daju mizerno malo.
vidla na nekom plakatu da je od jucer KFC i u Avenue Mallu :klap: :lux:
Allexis
24.03.2012., 19:01
bila opet prosli cetvrtak i nekako me nagovorili na pomfri, neka meni ponuda i bla bla, prva dva puta sam ga po savjetu kupila u Mc-u. I slazem se, bio mi je iznenadjujuce dobar, puno bolji nego iz Mc-a, mozda jer je bio tek spremljen,..
ljudi se više žale na količinu, nego na okus....meni je njihov pomfri puno bolji nego iz McD...obično uzmem stripes menu i bude mi sasvim dovoljno....probala sam i grander sendvič, filetirani zabatak, fino, al uzmem bez majoneze i pancete...
vidla na nekom plakatu da je od jucer KFC i u Avenue Mallu :klap: :lux: dezinformacije na plakatu :mad:. Jucer je otvoren neki ducan s robom i jose neki otvaraju, a i KFC bi trebao skoro, al ne znaju tocno kad:mad:
Yvancheen
25.03.2012., 11:08
nacuo od frenda koji susreo susjeda koji je "brand manager" u kfcu (uglavnom kao za marketing i to? nije mi jasna uloga i funckija doticnog u kfc u zagrebu ali nvm) i kaze da mu ovaj rekao da imaju u planu jos 6 kfca otvoriti u iducih godinu dana..
osobno, to mi se cini prenapuhano i u najmanju ruku previse.. ali sretno im bilo..
DeeJay Dee
25.03.2012., 13:20
pa kako preveč? sjeti se samo kolko velkih šopinga samo u ZG ima.. :D dakle, sad imamo u jednom, odskora u 2., a onda još ostaju oba cityja, vestgejt, gardenmol itd. :zubo:
a di je onda još ST, RI, OS i kajjaznamkajsveidine.. :rofl:
Bila. probala, nisam se odusevila. Uzela sam Cezar salatu. Doduse tu sam sama kriva jer je povrce jos uvek nekako plasticno. Pileca salata iz McD mi je bolja. Ukus piletine mi je ok u oba. Inace prestala sam pre ko zna koliko godina da pijem kole, fante i sl stvari po takvim restoranima. Cak i kad trazim da bude bez leda ta pica mi lice na obojene secerne vodice.
giroform
26.03.2012., 11:08
Meni je KFC puno bolji od McDonaldsa. Bar se vidi što se jede, a i colwslaw za razliku od salata u Macu, djeluje puno prirodnije. Jedino mi je ketchup u sendvičima malo promašen, al ok....
6 novih restorana se čini ambiciozno. Ali, volio bi da bude bar jedan u centru:)
probao sam u nedjelju longer . nije lose ali ipak ne razumijem toliku guzvu tamo . mozda je bila nedjelja ali ispred kfc i md u arena centru se moralo cekati . ipak su mi drazi cevapi .
manchild
12.05.2012., 22:00
jel istina da se otvara u Avenue Mallu?
Vidjela reklame, rekli 10.05. otvaranje.. dakle trebalo bi vec biti otvoreno.
Fashion Barbie
13.05.2012., 12:23
Nije otvoren u Avenue Mallu još. Na plakatima piše uskoro, a koliko vidim tek su počeli s radovima. 10.5. je otvoren neki dućan s rubljem :zubo:
Big Paulie
14.05.2012., 16:17
Meni nekako ne paše baš ta piletina, prezačinjena mi je...ljuta na momente a volim ljuto. :confused: Ali mi ne paše na toj piletini :ne zna:
I fali mi pire :D
Fashion Barbie
14.05.2012., 16:23
Meni nekako ne paše baš ta piletina, prezačinjena mi je...ljuta na momente a volim ljuto. :confused: Ali mi ne paše na toj piletini :ne zna:
I fali mi pire :D
Ni meni ne paše. Bolji mi je McDonalds. S jedne strane mi je drago da se on ne otvara u Avenue Mallu (koji mi je udaljen 5 minuta od stana) jer bih tamo visila svaki dan i natukla 100 kg, ali s druge strane mi je žao jer mi je puno finiji :(
Big Paulie
14.05.2012., 20:42
Ja sad gotovo da ni ne idem u Mc'....išla sam prije prečesto...i dobila trbuh (a to mi je najgore mjesto za dobit kile :503:) I reko ma nema više....ali u par mjeseci jednom otići....treba malo :cerek:
Kiselozeljev
15.05.2012., 21:57
Bezveze, digli su cijene košara za 5 kuna, a grčku salatu sa 17,5 na 25. To je valjda zato jer je McDonalds prestao prodavati grčku koja je i kod njih bila 17,5 pa sad nemaju konkurenciju.
Volim takvu hranu, nemam je baš prilike često jesti pa mi je možda baš zato i tak fina...nedavno sam u KFC-u jela Supercharger:sendvič s 2 pohana odreska pilećeg mesa i umakom, malo jače začinjeno, velika porcija pomfrita, velika Pepsi-odlično!!!
manchild
21.05.2012., 01:11
Nije otvoren u Avenue Mallu još. Na plakatima piše uskoro, a koliko vidim tek su počeli s radovima. 10.5. je otvoren neki dućan s rubljem :zubo:
thanks
manchild
02.06.2012., 02:39
Otvoren u Avenue Mallu!
hvala! bumo išli pogledati!
grogo bolger
17.06.2012., 12:13
ovaj KFC u Avenjua mise čini lipši neg oni u Čareni.
Sinoć 5 stripsa, jedna salata, jedan pomfri, jedan colesaw, jedna kisela voda 65kn :s
Tu me cene tu kupujen :503:
Moran reć fino ljuto i fino pohano, alalvera. MCD ova piličina siše! :vidiga:
karlos100
17.06.2012., 13:22
Kakav im je Mojito?
Walpurgas
17.06.2012., 17:53
Kakav im je Mojito?
Meni uopće nije loš. Malo je slatkast, ali limeta i listovi metvice su bili full svježi. Baš je za ljetne dane. Još da je uliti malo bijelog ruma, bio bi to savršen napitak. :rofl:
Prije dva tjedna sam bila s frendicom haračila po Areni pa smo sjele predahnuti i dobiješ ga za nadoplatu od 2 kune, uz meni.
Obje smo jele zinger sendviče i bilo je okej. Nije neka revolucija, ali piletina je zaista posebno sočna i taman lagano pikantna s ugodnim after tejstom. Krumpirići su mi i dalje loši.
I nadobudni blagajnici su malo previše nadobudni za moj ukus. Na način da bih zaurlala: "NE, ne želim još i to uz nadoplatu od samo 3 kune i nemam jebenu konzum karticu!" :D
Može reći ko šta hoće, ali jedna bocica, malo lošeg pomfrija, jedno piće i plišana igračka-29 kuna.
SKUPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:503:
U MD isto to je (ok, nije bocica) 21 kunu. :)
grogo bolger
17.06.2012., 19:44
Može reći ko šta hoće, ali jedna bocica, malo lošeg pomfrija, jedno piće i plišana igračka-29 kuna.
SKUPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:503:
U MD isto to je (ok, nije bocica) 21 kunu. :)
ajde šta kukate oko pomfrija, to je i tako smeće od hrane i bolje da je lošiji, manjeće te ga izist :D
kod KFC-a je ključno da je piličina odrezana sa kokoši i kao takva ispohana, za razliku od one MCD gume : dobro je znati :
ajde šta kukate oko pomfrija, to je i tako smeće od hrane i bolje da je lošiji, manjeće te ga izist :D
kod KFC-a je ključno da je piličina odrezana sa kokoši i kao takva ispohana, za razliku od one MCD gume : dobro je znati :
molim lijepo krilca u mekdreku su prava i izvrstna su. jedino meni uz to fali nekakvog kruva :ne zna:
afoodie
17.06.2012., 21:56
baš sam bi neki dan, i stalno mi nekaj fali...pogled trči po tacni kad ono fali kruh :lol:, uzeo sam bezalkoholni mojito i bio je super, uz to kanzas menu i dodatk krilca!
molim lijepo krilca u mekdreku su prava i izvrstna su. jedino meni uz to fali nekakvog kruva :ne zna:
Kiselozeljev
13.07.2012., 12:18
Kakav je ovo bahatluk u KFC-a, u samo 6 mjeseci koliko rade, već su uspjeli napraviti 2 poskupljenja, a košare su im 30% skuplje nego prije par mjeseci. 50 kuna za tu mizernu košaricu je već bilo i previše, a sad je cijene 65, fakat nisu normalni, nebudu me tamo više vidjeli, makar zbog nevjerojatno velikoga bahatluka.
Wally bitanga
13.07.2012., 12:41
Na globalnom tržištu kokošaka došlo je do flukutacije kokoševine, hoće reć daj kokošovina odletila gore pa su jadni morali uskladidit isto ka šta INA usklađuje cene sa svecko tržište.
Aprijori odbijan jesti iz kante :D Dragi KFC ako je moguće molin vas uvedite KFC KOPANJU ILI KFC KORITO
Ljudi predlažen vam da se najedete prije nego iđete u KFC :rofl:
*jezebel*
13.07.2012., 14:17
bila nedavno, u avenue mallu. jako dugo smo cekali na red, bas nenormalno dugo, a red zaista nije bio nesto predugacak. eh, sad, jesu li ljudi sporo narucivali ili su djelatnici spori, ne znam, ali skoro sam se okrenula i otisla.
onaj pult/sank sa stolicama preko puta blagajni su nezgodno smjestili, tako da se ljudi koji idu od blagajne s tacnama moraju provlaciti izmedju kante za smece i ostalih koji cekaju u redu. onda djelatnica koja mora odlagati tacne stalno mora govoriti ''samo malo'' ne bi li se oslobodio prostor oko kanturine...
jela twister meni. bilo je u redu (iako inace nisam fan bljutavih predpecenih wrapova), solidno popunjeno, samo mi je malo cudno sto je (ako sam dobro vidjela) na meniju pisalo da je pomfrit veliki. naime, kupila sam jos jedan veliki pomfrit odvojeno i velicinom su neusporedivi.
neotkostane batkove ne jedem, krilca uopce ne jedem, tako da mi one kanturine nisu interesantne.
sladoled u kornetu je bezveze, ali ajde, barem je jako jeftin. ono sto mi smeta je sto je kornet obican, tako da ga moras nositi u ruci. a u rukama vec drzis tacnu. :rolleyes: trebali bi nabaviti kornete s plosnatim dnom ili zdjelice. trazila sam neku casu, a onda su mi sladoled izvrnuli u neku zdjelicu. i sad ti to jedi bez zlicice.
nekako mi je jedina prednost to sto imaju kuhani kukuruz i veliki televizor. a to mi i nije neka prednost. ako se bas jako jako jako zazelim necega, uzet cu za van, i to samo ako ne bude ljudi. ambijent mi nije nimalo privlacan, draze mi je sjesti van na klupicu.
jel' ima kod nas uopce grilane piletine? http://www.kfc.de/grilled-chicken/brazer http://www.kfc.de/grilled-chicken/caesar-twister-r hocu grilanu piletinu. :durica
a vid', vani imaju ben&jerry's, a kod nas samo onu socijalu. http://www.kfc.de/desserts/ben-amp-jerry039s
Milivojka2
13.07.2012., 18:27
Kakav je ovo bahatluk u KFC-a, u samo 6 mjeseci koliko rade, već su uspjeli napraviti 2 poskupljenja, a košare su im 30% skuplje nego prije par mjeseci. 50 kuna za tu mizernu košaricu je već bilo i previše, a sad je cijene 65, fakat nisu normalni, nebudu me tamo više vidjeli, makar zbog nevjerojatno velikoga bahatluka.
poveli su se za onom Hrvatskom "ako hoćeš zaraditi više digni cijene" samo nisu uvidjeli da se tak brzo propada jer više nitko uskoro neće jesti kod njih, čak ni iz fore da se eto i to proba nego će posegnuti za standardnim fast foodovima sa nižim cijenama.
Krkimir
13.07.2012., 18:29
pa ne znam baš, puno (mlađe) ekipe ide tamo u kino a poslije se ide nešto pojesti... i hrpa ženski koja ide u šoping pa šeta okolo, nije lokacija izabrana bezveze...
ako imaš izbor McDrek ili ovo koje je skuplje ali barem znaš da dobiješ pravu piletinu,
ja bi uvijek platio više pa da jedem bolje :kava:
Kiselozeljev
13.07.2012., 20:38
ako imaš izbor McDrek ili ovo koje je skuplje ali barem znaš da dobiješ pravu piletinu,
ja bi uvijek platio više pa da jedem bolje :kava:
Da je to jedini kriterij, brzo bi propali jer se u Avenueu pored njih nalazi Fifty-fifty, a ne Mekdrek, a oni imaju jednako pravu piletinu za manje love.
Šta je košara stvarno sad 65kn?:facepalm:
Mislim da je puno bolja opcija onda uzet meni + neki dodatak, košara je ionako premala za dvoje a povećani meni bi trebao biti dosta za 1 osobu.
Netko je pitao za pomfrit - mislim da imaju veliki i mali ali i na maloj vrećici piše "big fries" pa to zbunjuje.
Fashion Barbie
15.07.2012., 16:06
Da je to jedini kriterij, brzo bi propali jer se u Avenueu pored njih nalazi Fifty-fifty, a ne Mekdrek, a oni imaju jednako pravu piletinu za manje love.
Meni je u Fifty-fiftyu jako loša hrana. Furaju se na pravi restoran, a sve mi nekako bude prekuhano, pre ovo ono, jedva jestivo. Na početku su bili puno bolji. Sad tamo jedem samo kolače i pijem kavu.
On topic: Slažem se da su djelatnici u Avenue Mallu prespori. Dečko je otišao naručiti, a ja sam ga čekala vani. Bile su možda 3 osobe ispred njega, a čekala sam ga 20 min.
ijelec4
15.07.2012., 16:19
Šta je košara stvarno sad 65kn?:facepalm:
Mislim da je puno bolja opcija onda uzet meni + neki dodatak, košara je ionako premala za dvoje a povećani meni bi trebao biti dosta za 1 osobu.
Netko je pitao za pomfrit - mislim da imaju veliki i mali ali i na maloj vrećici piše "big fries" pa to zbunjuje.
Digli su i cijene menija. Čini mi se da su sad 32kn. Recimo strips meni je poskupio 5kn. Po meni se više isplati kupit 2x bsmarta sa stripsima. 26kn, a dobije se komad mesa više i više pomfrija. Za sok postoje konzum i interspar :)
DeeJay Dee
18.07.2012., 16:48
evo samo da i ja dam svoj obol dojmovima:
bio jučer 1. put i mogu reć da je bilo fino, skupo i ne baš puno. :/
frend uzeo batak i 3 kom. prsa + "veliki" :rolleyes: pomfrit, kečap i 0,4 pepsi, a ja 5 kom. prsa, "veliki" :o pomfrit, barbekju sos, pikantnu šalatu i 0,5 pepsi.
e sad, sveskup to količinski nikako ne vredi plaćenih cca. 130 kn :eek: ("kod dede" u prečkom se npr. za taj iznos ubije doizaušiju od superkvalitetne mesine, somuna i cuge :top:), a kvalitativno je ok.
prsa jako fina i mekana :s, a kaj se tiče pomfrita on je fin, komadima deblji, mekaniji, ukusniji i bolji od onog u konkurentskom mekdreku, no definitivno je to kita od kurčeve ofce kaj se "porcije" tiče :mad:, naime "veliki" je u KFC-u bez beda usporediv s malim u mcd-u. :flop::(
eto, bio, vidio i misim da bum još samo jednom ošo tejstat onaj grandžer sendvič i coleslaw šalatu, tak se mislim to naziva, ostalo me neš baš ne rajca. jbga. :kava:
Jučer bili nakon x mjeseci i neugodno smo se iznenadili. Dobrano su oni digli cijene :durica: No, ono što me još više razljutilo je bezobrazluk, bahatost i sporost djelatnice. Em je ona muzika preglasna, em je ona nagluha očito. Sve sam barem tri puta ponavljala, skoro pa sam se derala, a ona me samo blagoteleće pogleda i pita: Možete li ponoviti :rolleyes: Čekali smo 10 min da nam sastavi bucket, natoči 2x Pepsi i stavi pomfri. Naplatila nam je barbecue umak posebno. Kad sam se pobunila i rekla da je on uključen u meni rekla mi je da je samo ketchup uključen u meni :rolleyes: Ma otkad to??? :mad: Uzeli smo iaj ketchup na kraju (i bacili ga u smeće) :rolleyes: Pomrfi je bio bezukusan, leden i tvrd. Kad smo ga vratili, rekla nam je da ona ništa tu ne može :rolleyes: Meso je bilo ok.
Uglavnom, nema šanse da nas vide više. Rađe odem za te pare u RougeMarin na hambi ili čak u prosječan bistro tipa Don dona na lazanje sa sirom :durica
Napokon porbao nešto iz KFC-a uzeo grander meni cijena 36kn
Meso ko da sam ga doma radio ukusno i mekano a najbitnije ima OKUS kao i pecivo od kojeg je sendvić složen
Pomfrit ima okus po normalnom krumpiru
Cuga klasika
Naspram MCd gdje meso nema okus kao ni pecivo onak ko da jedem stiropor krumpir im ima okus ko da jedem krumpirovu koru a radi se o istoj lovi
Kfc mi je kvalitetniji ali nije im trebalo ovo poskupljenje
Ha ?
Nisam ni znao da je thread živ koji sam otvorio davnih dana (da sam i zaboravio na to), al eto da pridodam;
Hotwings bucket - jedno krilce je dovoljan za jednu osobu poput mene, za sada se držim toga, a navodno je za dvije osobe !!!!
Nažalost što imam primjetiti, hot nije toliko hot kako sam jeo u KFC vani.
Bucket je definitivno preskup !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Nadao sam se novini koju neki KFC vani imaju, a to je da platiš čašu, a ne "soft/soda drink", nema light verzije pića, piva definitivno preskupa.
Bucket nije baš svaki puta deklariranih 15kom.
Meni iz Španskog oba restorana su zapravo u nigdjezemskoj.
Nažalost zbog klinaca, akcija i udaljenosti češći sam gost McDonaldsa, mislio sam da KFC bolje bira koncesionare, nema akcija, nema web-a....nema nemogu se sjetiti još čega ali dosta toga.
Kad dođem do Arene slijedeći puta ne znam kako ću se oduprijeti da svojih cca 100kn istovarim u nekom od okolnih restorančića pokraj KFC i MCDonaldsa koji bolje mame potencijalne kupce.
Dok ću kako izgleda u pravi KFC češće ići kad sam negdje vani izvan RH.
Eric Delko
06.11.2012., 10:51
KFC muci lokacija u Zagrebu. AM je dobar, ali ne toliko prometan, Arena je pak van puta svima. Mislim da MCD zaradi vise u Importaneu nego u svim ostalim restoranima koje ima :zubo:
Ali meso u KFC-u :Slin: stripsi :s prava piletina.
Kako god okrenes, preskupo, zato sto se ne radi o restoranu, nego o fast foodu. Meni je ideja fast fooda nespojiva s njihovim cijenama.
Stripsi su daleko najbolja stvar tamo. Sve u svemu puno je ukusnije od MCd, ali je preskupo s obzirom na količinu. Po meni lokacije nisu loše ali definitivno im treba jedan u centru.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.