PDA

View Full Version : Sudbonosni 6. prst - čet, druženje i kar(t)anje

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

M.arianne
28.12.2010., 11:10
a tooooooooooo... čim sam vidjela da je nešto nalik reklami, obrisala sam :brukica:
i još sam se ljutila otkud im moj broj :bonk:

niš, ostala sam bez popusta na slatko...

awwww....baš si blentava :p (i sumnjičava!:rofl:)

tojeh
28.12.2010., 11:10
al gle....ne priliči jednom ministru da dojaše na posao. šaljem ti limuzinu i šofera :driver:
aaa ne! ima svako svojim autom da se vozi...il idite gradskim prijevozom kao i ostali:D
ja sam za gradski prijavoz ka god je to moguće, neka ministri budu dio puka :mudri:
a konjov je bio kao izraz oduševljenja i pokazivač da se sa djecom treba i igrati, a ne h samo štancati :rolleyes:

scarletlemur
28.12.2010., 11:11
:eek:

A lavor sa vodom? Kod mene je uvijek to iza vrata. Kada se ulazi unutra šape i (blatnu) guzicu obavezno na pranje. A umjesto dekice su stare plahte :D.
na ovo sam ti zaboravila odgovorit. naime...takva situacija kod mene jednostavno nije moguća...dok ja jednom obrišem noge da ga u kuću propustim...uleti njih 5....pa koja korist onda:ne zna:
lakše mi svaki dan čistit i prat za njima

medeari
28.12.2010., 11:12
odoh sa taticom nešto manualizirat.
ispucam se vani i vratim se sa zaleđenim osmjehom :D

scarletlemur
28.12.2010., 11:12
a konjov je bio kao izraz oduševljenja i pokazivač da se sa djecom treba i igrati, a ne h samo štancati :rolleyes:
naš kak novinari senzacije radi ...sve iz konteksta izvuku....ova bi se tvoja izjava mogla protumačiti kao pedofajl skandal u vladi. paz šta pričaš. budi umjeren i odmjeren:D

baj medena

jil
28.12.2010., 11:13
awwww....baš si blentava :p (i sumnjičava!:rofl:)

joj, jesam :zubo:
sad mi ionako nije do kolača, previše sam ih pojela, a kad se zaželim, žicat ću tebe da iskoristiš svoj kupon pa idemo zajedno :mig:

scarletlemur
28.12.2010., 11:14
e da, u nazivu fali još nešto, nešto, religije i međugeneracijske solidarnosti :ne zna:
fali branitelja:D

kako to glupo zvuči...kad ih toliko previše imamo. al nije to tema za ovaj pdf;)

ti.bi
28.12.2010., 11:14
bilo ih je ljetos dosta više....neki su mi uginuli, il sam ih morala dat uspavat:(

:(:(:(.

tojeh
28.12.2010., 11:15

:w http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a015.gif

Graham
28.12.2010., 11:16
jutro :)

ja znam, ja znam!:lux::D

Sa tobom neću više razgovarati jer se bojim da ne izgubim muškost..:o
:gledaumeđunožje:

Šalim se.... :D

M.arianne
28.12.2010., 11:16
joj, jesam :zubo:
sad mi ionako nije do kolača, previše sam ih pojela, a kad se zaželim, žicat ću tebe da iskoristiš svoj kupon pa idemo zajedno :mig:

kuponi vrijede do 15.01. ;) ni meni nije do slatkoga sada. (tabeica je pametna i sačuvala je svoju poručicu :p)
ali sam prostor je preslaaaaadak! možemo i samo na kavu tamo.;):cerek:

scarletlemur
28.12.2010., 11:17

mogul ja gledat u tvoje međunožje....da se ponovo muškarcem osjetiš...svaki put kad te marjanče virtualno kastrira:D

ljetopisac
28.12.2010., 11:18

ako bude kiseo, bit ce kao limunada :cerek:

Sigurna
:W

M.arianne

:rofl:
dok god te ne počnem zvati "grahamiću", na sigurnome si.:p

tojeh
28.12.2010., 11:19
naš kak novinari senzacije radi ...sve iz konteksta izvuku....ova bi se tvoja izjava mogla protumačiti kao pedofajl skandal u vladi. paz šta pričaš. budi umjeren i odmjeren:D

kaj me briga kaj drugi misle, glavno da su obitelji zadovoljne, da ima što manje rastava, da ako ih već i ima se fakat vidi tko je pogodniji i bolji roditelj i da to sve puno kraće traje, kako djeca ne bi patila, jer, obitelj je ipak osnovna jedinica društva :mudri:
kako sam se uživio u ulogu
fali branitelja:D

kako to glupo zvuči...kad ih toliko previše imamo. al nije to tema za ovaj pdf;)
istina :kava:

scarletlemur
28.12.2010., 11:20
zdravo vas dvoje
eo vam pjesmuljak...radosni neki...http://www.youtube.com/watch?v=FIjoqmN5tyw
(osjeti se da se s gej populacijom prekoviše družim, jelda?)

Sigurna
28.12.2010., 11:21
zdravo vas dvoje
eo vam pjesmuljak...radosni neki...http://www.youtube.com/watch?v=FIjoqmN5tyw
(osjeti se da se s gej populacijom prekoviše družim, jelda?)

Koje dvoje?

scarletlemur
28.12.2010., 11:22
kako sam se uživio u ulogu

možda malkoc i previše:rofl:
nego...jel bi dozvolio rastave brakova..il bi se svi morali do kraja života volit?
oćemol izglasat prijedlog ...ozakonjenja poliandrije:cerek:

scarletlemur
28.12.2010., 11:23
Koje dvoje?

pa ti i ljetopisac. 1+1=2 :misli:

Graham
28.12.2010., 11:23
Samo se dobro zabundaj....još mi je ostao u pamćenju onaj vaš ledeni vjetar po zimi...:(

Bok. :)

jil
28.12.2010., 11:24
ali sam prostor je preslaaaaadak! možemo i samo na kavu tamo.;):cerek:
dogovoreno!

Sigurna
28.12.2010., 11:25
pa ti i ljetopisac. 1+1=2 :misli:

A-ha, nisam skužila da je i on tek došao. Ne primijećujem ga baš :p:.

scarletlemur
28.12.2010., 11:26
nego...dok vi računate...da 1 i 1 nisu 2 neg 11. i dok geeju prestane bit neugodno od mog zurenja....eo jedna vesela
http://www.youtube.com/watch?v=EaEPCsQ4608

tojeh
28.12.2010., 11:27
možda malkoc i previše:rofl:
nego...jel bi dozvolio rastave brakova..il bi se svi morali do kraja života volit?
oćemol izglasat prijedlog ...ozakonjenja poliandrije:cerek:

dozvolio bi rastave brakova, može se čojek zahebat, ali bi one bile puno brže i na njim bi radili stručnjaci, a ne osobe sa zakonima iz doba Marije Terezije i isflustrirane svojim osobnim životom :kava:

scarletlemur
28.12.2010., 11:27
e, sigourney...nisam ti rekla...javio mi se onaj tvoj oglašivač:cerek:
i ima čoek apsolutno pravo na svaki tamo ispisan kriterij:s
i još veli....strah ga ženski s ove teme:rofl:

ljetopisac
28.12.2010., 11:28
A-ha, nisam skužila da je i on tek došao. Ne primijećujem ga baš :p:.

ma ja se pojavljujem i nestajem... u skladu s dinamikom poslovnih sastanaka :bang:

Sigurna
28.12.2010., 11:29
Jel smijem nešt pitat one koji su upućeni - zakaj svugdje čitam kak traju te rastave, a moja frendica se u travnju odlučila razvesti, izselila i za par tjedana - ah, pa ja sam ti se već razvela. Jel to ide tak brzo kad se nema djece ili ovisi o tome ako oboje pristaju ili o tome kaj smo manja sredina pa je sud manje zakrčen ili kaj?

tabea
28.12.2010., 11:30

da da tresu mu se gaće od nas :lol:

tojeh

a pogotovo premijerke :rofl::rofl:
pa mi smo se modernizirali, iz srednjeg vijeka, odmah u poindustrijsko doba :rofl:

ljetopisac

to mu je tesko uzet za zlo :rofl:

scarletlemur
28.12.2010., 11:31
Jel smijem nešt pitat one koji su upućeni - zakaj svugdje čitam kak traju te rastave, a moja frendica se u travnju odlučila razvesti, izselila i za par tjedana - ah, pa ja sam ti se već razvela. Jel to ide tak brzo kad se nema djece ili ovisi o tome ako oboje pristaju ili o tome kaj smo manja sredina pa je sud manje zakrčen ili kaj?
ovisi o dogovoru između bračnih partnera....kod sporazumne rastave...ovisiš o birokraciji. kod inaćenja....o sporom sudstvu, debilnim zakonima....i birokraciji

tojeh
28.12.2010., 11:32
sve navedeno
ako su oboje za, onda je lakše, ako ima dogovora oko djece, onda je isto lakše (pogotovo ako je dogovor da su djeca sa mamom, ako je drugačiji dogovor, e to je već bad)

scarletlemur
to mu je tesko uzet za zlo :rofl:
kog se ti pisac najviše bojiš?

mene ognjene strah...i sigourney. zapravo...više ognjene:D

ljetopisac

ma, sudovi vole odugovlaciti, ne bi li se ljudi smirili tolko da se bas ne svade pred sucem :misli:

ak imas dobrog advokata i sve je sporazumno, nema razloga zasto bi dugo trajalo...

Graham
nego...dok vi računate...da 1 i 1 nisu 2 neg 11. i dok geeju prestane bit neugodno od mog zurenja....eo jedna vesela

Znaš ti mene... : sramežljivko : :D
Jednom sam čitao članak o erekciji i pozornici. :lol:
Kako to ide sa ženama :misli:

Sigurna

Je, javio se i meni :no:.

scarletlemur
28.12.2010., 11:34
da da tresu mu se gaće od nas :lol:
prije bih rekla...da ga pomalo plaši aka živcira naš način komunikacije. zaokupljenost banalnostima....a on....on je tako iznad toga.
mense sviđa:cerek:

tojeh
28.12.2010., 11:34
ovisi o dogovoru između bračnih partnera....kod sporazumne rastave...ovisiš o birokraciji. kod inaćenja....o sporom sudstvu, debilnim zakonima....i birokraciji

za prvo, mislim da smo fakat rijetkost u svijetu
za drugo, posebno spora, zatucana, debilna i nestručna, koja najmanje gleda dijete/cu koa živa bića puna očekivanja i emocija, već ih želi uklopiti u nešta što je napisano na papiru :mad::mad::mad:

ljetopisac
28.12.2010., 11:35

ma ne bojim se nikoga :mirko:

mozda se bojim za nekoga... :misli:

scarletlemur
Znaš ti mene... : sramežljivko : :D
Jednom sam čitao članak o erekciji i pozornici. :lol:
Kako to ide sa ženama :misli:
vrlo jednostavno, žene ti obično nemaju erekciju na pozornici:D
al kod značajnijeg uzbuđenja...i adekvatne garderobe...bradavice se ocrtavaju

sve ovisi o tom...ko u publici sjedi

Sigurna

to bi ja štela znat. gukni, ljetopišče!

tabea
28.12.2010., 11:36
prije bih rekla...da ga pomalo plaši aka živcira naš način komunikacije. zaokupljenost banalnostima....a on....on je tako iznad toga.
mense sviđa:cerek:

ja sam tak i tak plitka..pa mene ovi naši banalni razgovori čisto zadovoljavaju :rofl:

Sigurna
28.12.2010., 11:36
vrlo jednostavno, žene ti obično nemaju erekciju na pozornici:D
al kod značajnijeg uzbuđenja...i adekvatne garderobe...bradavice se ocrtavaju

...nego iza pozornice.

scarletlemur
28.12.2010., 11:38
Je, javio se i meni :no:.
fin je i pristojan...dovoljno da odgovori svima. to cijenim.
kakvo je tvoje mišljenje o njemu nakon tog javljanja?

scarletlemur
28.12.2010., 11:38
ja sam tak i tak plitka..pa mene ovi naši banalni razgovori čisto zadovoljavaju :rofl:

i mene i mene :lux:

tabea
28.12.2010., 11:39
i mene i mene :lux:

:cerek:

Solo761
28.12.2010., 11:40
na ovo sam ti zaboravila odgovorit. naime...takva situacija kod mene jednostavno nije moguća...dok ja jednom obrišem noge da ga u kuću propustim...uleti njih 5....pa koja korist onda:ne zna:
lakše mi svaki dan čistit i prat za njima

Kod mene je tri pesova, no zna se red, jedan na obradu, a drugi čekaju red ispred vrata :D.

scarletlemur
28.12.2010., 11:40
to bi ja štela znat. gukni, ljetopišče!
e sad... kad mu ovak prijetiš...ziher će se usudit reć išta:rofl:

Sigurna
28.12.2010., 11:41
fin je i pristojan...dovoljno da odgovori svima. to cijenim.
kakvo je tvoje mišljenje o njemu nakon tog javljanja?

Isto kao i prije - plus mrzim kad ljudi upotrebljavaju engleske riječi tipa tnx i slično, kaj smo pubertetlije? Uglavnom, tu nam komunikacija prestaje, a nije ni da sam se nudila, samo sam mu poslala dopis, hahaha...osvrt na oglas. Reko pazi, javiti će ti se scarlet.

ljetopisac
28.12.2010., 11:42
e sad... kad mu ovak prijetiš...ziher će se usudit reć išta:rofl:

pa vec sam rekao... prije nego li ste vi pocele ista komentirati :zubo:

scarletlemur
28.12.2010., 11:44
Kod mene je tri pesova, no zna se red, jedan na obradu, a drugi čekaju red ispred vrata :D.
solo....moje su ti sve živine s ceste pokupljene...da znaju kakav je red...da su ih tome u školi učili...ziher ne bi napušteni završili. a i ja sam...prepopustljiva. slaba sam na djecu i životinje...zato vama odraslima zamjeram sve ono kaj neko normalan recimo ne bi. vrhunac licemjerstva je taj...kad ispizdim kak mi je neko ko je u cipelama izvana ušao zmazao kuću koju sam do maločas čistila....a u kući....10 životinja....odnosno 40 zmazanih nogu:D

scarletlemur
28.12.2010., 11:44
ko je ta? ko? ko? :hloverka:

Sigurna
28.12.2010., 11:45

A-ha, brz si, nema šta....ko zeko.

medeari
28.12.2010., 11:45
http://zlatkoba.wolf.hr/smajl/Smajlici/shinsmile.GIF

Sigurna
28.12.2010., 11:46
ko je ta? ko? ko? :hloverka:

J. Hlo

Sigurna
28.12.2010., 11:46
http://zlatkoba.wolf.hr/smajl/Smajlici/shinsmile.GIF

Imaš nove zube?

scarletlemur
28.12.2010., 11:48
Isto kao i prije - plus mrzim kad ljudi upotrebljavaju engleske riječi tipa tnx i slično, kaj smo pubertetlije? Uglavnom, tu nam komunikacija prestaje, a nije ni da sam se nudila, samo sam mu poslala dopis, hahaha...osvrt na oglas. Reko pazi, javiti će ti se scarlet.
obzirom na to čime se čovjek bavi...ne bi me čudilo da višejezične postove piše.
a i ja prekočesto koristim thnx...pa sam odavno iz puberteta izišla:D

pitanje(za sve): zašto omalovažavati tuđa postignuća, zašto zavidjeti pa ocrnjivati?

edit: ovaj smajlić gore mi je sasvim sigurno...vrlo nesigurno upao...ne znam kak. to nije komentar na tvoj upis.

Solo761
28.12.2010., 11:49
solo....moje su ti sve živine s ceste pokupljene...da znaju kakav je red...da su ih tome u školi učili...ziher ne bi napušteni završili. a i ja sam...prepopustljiva. slaba sam na djecu i životinje...zato vama odraslima zamjeram sve ono kaj neko normalan recimo ne bi. vrhunac licemjerstva je taj...kad ispizdim kak mi je neko ko je u cipelama izvana ušao zmazao kuću koju sam do maločas čistila....a u kući....10 životinja....odnosno 40 zmazanih nogu:D

Pesica sa kojom je kod mene počelo je pokupljena u Kostajnici, ratni pljen :D. Tj. ubijali su sve pse lutalice (kojih je onda bilo), ova je bila mala, pored kantine, davali su joj mesne odreske uvaljane u biber i smijali se kako je nakon toga bila žedna... I mi ju pokupili...

medeari
28.12.2010., 11:49
Imaš nove zube?

Pohvatao mi se mraz po njima.

Sigurna
28.12.2010., 11:50
Pohvatao mi se mraz po njima.

Dakle, imaš novu caklinu.

scarletlemur
28.12.2010., 11:52
... I mi ju pokupili...
aaaawwww
al tad je još beba bila, pa ju nije teško bilo ičemu naučit. kak da ja ovim svojima išta dokažem? jedan me ne čuje dobro...jer mu fali uho. druga je tak plašljiva da pobjegne čim ju pogledam. a treći je totalno slijep...i preokupiran kognitivnim mapama snalaženjem u prostoru....pa me i ne doživljava puno:D
uostalom...vidio si bandite. sve ti jasno

Solo761
28.12.2010., 11:52
pitanje(za sve): zašto omalovažavati tuđa postignuća, zašto zavidjeti pa ocrnjivati?

U pravilu me zabole za tuđa postignuća, postajem alergičan kada netko koristi ta svoja postignuća i "postignuća" kao argument zbog kojega je on/a vrijedniji/a i zahtijevati nešto jer je on/a, jelte, vrijedan/a toga...

scarletlemur
28.12.2010., 11:53
ZA kog se bojiš? i OD koga?

Ognjena
28.12.2010., 11:53
:w svima

medeari
28.12.2010., 11:55
Dakle, imaš novu caklinu.

Privremenu, da. I neopisivo ledenu.

scarletlemur
28.12.2010., 11:56
U pravilu me zabole za tuđa postignuća, postajem alergičan kada netko koristi ta svoja postignuća i "postignuća" kao argument zbog kojega je on/a vrijedniji/a i zahtijevati nešto jer je on/a, jelte, vrijedan/a toga...
što ti smatraš svojim postignućem? iako nemaš potrebe to nigdje istaknuti.

mene sramota recimo pričat o svojima...jer smatram da sam vrlo uspješna u svemu čega sam se primila, al kad bih pisala oglas na US-u(koji mi ne bi bio izbrisan ko onaj prošli iz zajebancije)....ondak bi tražila čovjeka koji bi me u svemu tome mogao pratiti. nužno je...morala bih navesti puno zahtjevnije stvari od ovih koje je predmetni forumaš ponudio i zatražio:D

scarletlemur
:w svima

kaxi raspoložena danas?
ak si ljuta....ja :trk:

Solo761
aaaawwww
al tad je još beba bila, pa ju nije teško bilo ičemu naučit. kak da ja ovim svojima išta dokažem? jedan me ne čuje dobro...jer mu fali uho. druga je tak plašljiva da pobjegne čim ju pogledam. a treći je totalno slijep...i preokupiran kognitivnim mapama snalaženjem u prostoru....pa me i ne doživljava puno:D
uostalom...vidio si bandite. sve ti jasno

Bila je oko godine dana, zato je izrazito plašljiva na petarde, pucnjavu i grmljavinu. No sada je bolje, ima 15-16 godina (zavisi kada joj je točno rođendan :)) i nagluha je pa više ne trza na pucnajvu.

Ja računam na slijepca u petak, da se imam sa kim zabaviti, četveronožni me više podnose nego ljudi :zubo:.

Ognjena
28.12.2010., 11:59
kaxi raspoložena danas?
ak si ljuta....ja :trk:

ja nisam nikad ljuta :ne zna:
mogu biti razocarana ili pravedna, ljuta tesko.
Hvala sto pitas kako sam :cerek:

dan mi je zapoceo pikanjem ljudi http://i244.photobucket.com/albums/gg33/lklein2001/pierced-smiley.gif

kaj ima kod vas?

medeari
28.12.2010., 12:00

Ne vidim ništa loše u tome da zahtjevamo za sebe. Problem može nastati ako to činimo nauštrb drugih.
Uzmi za primjer privlačenje pažnje na sebe ocrnjavanjem drugih.
U startu pomisliš da je osoba zaista nemoguće egocentrična. A nakon nekog vremena shvatiš da se radi o veoma nesigurnoj i isfrustriranoj osobi.

Sigurna
28.12.2010., 12:04
Ajme, ja sam stvarno ugrožena....čitam novine, o onom jelte, slijedećem privedenom giniću bolničkom i pročitam: odjel ginekologije i apstinencije. :facepalm:

Ognjena
28.12.2010., 12:04
Ne vidim ništa loše u tome da zahtjevamo za sebe. Problem može nastati ako to činimo nauštrb drugih.
U startu pomisliš da je osoba zaista nemoguće egocentrična. A nakon nekog vremena shvatiš da se radi o veoma nesigurnoj i isfrustriranoj osobi.

O,da.. to mi tako ide na zivce u vrijeme onih predizbornih kampanja.. tek tu vidis koliko su svi nesposobni... pa moraju pljuvati po drugima da bi oni na nesto licili... valjda nemaju dovoljno materijala kojim bi se pohvalili.. strasno...

Graham
28.12.2010., 12:07
ja nisam nikad ljuta :ne zna:

kaj ima kod vas?
U redu je nekada biti ljut...samo nije dobro djelovati iz tog osjećaja.

Ja sam baš sretan danas... :cerek:

Sigurna
28.12.2010., 12:07
U redu je nekada biti ljut...samo nije dobro djelovati iz tog osjećaja.

Ja sam baš sretan danas... :cerek:

Možemo li ti to ikako pokvariti? :D

Solo761
28.12.2010., 12:11

Što se ovakvih slučajeva tiče ja smatram totalnom glupošću stavljati neke uvjete oko visine obrazovanja ili neke slične uvjete. Samo si mećem klipove pod noge i vjerojatno profulam nekoga sa kim bi mi bilo baš super. Bitnije mi je kako netko razmišlja nego što je završio. Jer stručna sprema definitivno ne govori precizno o toj osobi.
Naravno u teoriji, u praksi ni moja "metoda" nije urodila ničime, vjerojatno ispadnem nezainteresiran jer ne dramim i ne isključujem...

što ti smatraš svojim postignućem? iako nemaš potrebe to nigdje istaknuti.

mene sramota recimo pričat o svojima...jer smatram da sam vrlo uspješna u svemu čega sam se primila, al kad bih pisala oglas na US-u(koji mi ne bi bio izbrisan ko onaj prošli iz zajebancije)....ondak bi tražila čovjeka koji bi me u svemu tome mogao pratiti. nužno je...morala bih navesti puno zahtjevnije stvari od ovih koje je predmetni forumaš ponudio i zatražio:D

A gle, ne smatram se boljim od drugih, zato ni nemam potrebe isticati neka svoja postignuća. Koga zanima neka pita, ali ne vidim smisao u "javnom" naglašavanju toga. A i samo postignuće je relativan pojam. Nekome je postignuće kada ne zapiša wc školjku...

Graham
28.12.2010., 12:16
Možemo li ti to ikako pokvariti? :D
Ne vjerujem da ti to možeš. :)

Sigurna
28.12.2010., 12:17

Pfff, to ti samo misliš. A znaš kak se veli za misliti....no, ne bum biti probala, nisam tak jako zločesta danas. :top:

Ognjena
28.12.2010., 12:17

ali mozemo pokusati :zubo:

zajedno smo jace :mirko:

Sigurna
28.12.2010., 12:18

Ah, pusti ga, pa nećemo tako, idemo nekog drugog zajebavati. Biraj.

Graham
28.12.2010., 12:19
Pfff, to ti samo misliš. A znaš kak se veli za misliti....no, ne bum biti probala, nisam tak jako zločesta danas. :top:
Slatka si tak' kako glumiš da si zločesta :mig:

:)

Ognjena
28.12.2010., 12:19
Ah, pusti ga, pa nećemo tako, idemo nekog drugog zajebavati. Biraj.

tojeha :zubo: al mislim da ga enma :tuzni:

Facu? al mislim da nema ni njega :tuzni:

druge mi nije zabavno :rofl:

ljetopisac
28.12.2010., 12:22
ZA kog se bojiš? i OD koga?

ma, za sve nas, zapravo... koji zivimo u nadi da cemo jednoga dana dovoljno odrasti da bismo bili u stanju imati normalan i stabilan zajednicki zivot s nekim koga volimo :misli:

medeari
28.12.2010., 12:23
Što se ovakvih slučajeva tiče ja smatram totalnom glupošću stavljati neke uvjete oko visine obrazovanja ili neke slične uvjete. Samo si mećem klipove pod noge i vjerojatno profulam nekoga sa kim bi mi bilo baš super. Bitnije mi je kako netko razmišlja nego što je završio. Jer stručna sprema definitivno ne govori precizno o toj osobi.
Naravno u teoriji, u praksi ni moja "metoda" nije urodila ničime, vjerojatno ispadnem nezainteresiran jer ne dramim i ne isključujem...

Ovisi. Ponekad naglašavanje stručne spreme može značiti i eliminaciju onih koji nisu na našem nivou opće kulture. Ponekad je surova iskrenost bola od lijepo zapakiranih laži. Zamisli samo kako bi zvučalo da napiše volim sve ljude a pritom pikira samo na akademike.
A tebi savjetjem da razmisliš zašto te to ljuti. Jer ponekad iza gorljivog zagovaranja nekakvog nesnobizma, skromnosti i sličnoga stoji osoba koja se ne smatra adekvatnim ni za koga.

A gle, ne smatram se boljim od drugih, zato ni nemam potrebe isticati neka svoja postignuća. Koga zanima neka pita, ali ne vidim smisao u "javnom" naglašavanju toga. A i samo postignuće je relativan pojam. Nekome je postignuće kada ne zapiša wc školjku...

Čemu uopće usporedbe. Budi jednostavno dobar i uživaj u tome bez ikakve lažne skromnosti.

Graham
28.12.2010., 12:25

Zaš' ne mene... :confused:

Taman sam si kavu skuhao :kava: :E

ma, za sve nas, zapravo... koji zivimo u nadi da cemo jednoga dana dovoljno odrasti da bismo bili u stanju imati normalan i stabilan zajednicki zivot s nekim koga volimo :misli:
Daj molim te proširi ovo malo? :misli:

Sigurna
28.12.2010., 12:28
Slatka si tak' kako glumiš da si zločesta :mig:

:)

Pfff, šarmer.

Ljetopisca!

tojeh
28.12.2010., 12:29

ne spomeni se imena gospodina ministra svojega uzalud :o
ministar uvijek vidi sve :mudri:

Graham
28.12.2010., 12:30
Pfff, šarmer.

Rekao sam ti da to tebi neće ići.... :D

Solo761
28.12.2010., 12:41
Ovisi. Ponekad naglašavanje stručne spreme može značiti i eliminaciju onih koji nisu na našem nivou opće kulture. Ponekad je surova iskrenost bola od lijepo zapakiranih laži. Zamisli samo kako bi zvučalo da napiše volim sve ljude a pritom pikira samo na akademike.
A tebi savjetjem da razmisliš zašto te to ljuti. Jer ponekad iza gorljivog zagovaranja nekakvog nesnobizma, skromnosti i sličnoga stoji osoba koja se ne smatra adekvatnim ni za koga.

Čemu uopće usporedbe. Budi jednostavno dobar i uživaj u tome bez ikakve lažne skromnosti.

Samo što stručna sprema zapravo ne određuje taj nivo opće kulture, to je do osobe i njenih interesa. Znam i onih sa SSS koji imaju više nego širok nivo opće kulture, a i onih sa VSS koji osim svog polja ne znaju ništa okolo. Na to sam ciljao. Stručna sprema više znači koliko će ta osoba potencijalno zarađivati nego koliko je potencijalno "pametna".

A da li me to ljuti? U neku ruku da, no ne zato što je to napisao, tj. na njega. Nego na "sistem", zato što će takva osoba i biti bolje "sreće" nego netko tko nema potrebu tako se isticati. Tj. podrazumjeva se da onaj tko se ne hvali niti nema išta sa čim bi se i mogao hvaliti.
A i da, više se ionako ne smatram adekvatnim za nikoga, ne volim to pričati, jer onda ispada da dramim i samo pokušavam privući pažnju, recimo kao onaj slučaj gore, no realno, ako do sada nisam imao nikakvu vezu niti neću jer se na takve gleda kao na defektne.

Faca5
28.12.2010., 12:45

Mene zajebavati? Curice nemojte se igrati sa vatrom! :mirko: :tuctuc: :rofl:

Nego scarlet, na mobu sam, daj pliz link na taj famozni oglas o kojemu se pise...

Solo761
28.12.2010., 12:51

Nego scarlet, na mobu sam, daj pliz link na taj famozni oglas o kojemu se pise...

Ma nije nikakvo čudo :)

http://forum.hr/showpost.php?p=30754461&postcount=399

scarletlemur
28.12.2010., 12:52
eo...taman upala..pa ćem ti ga metnut:D
http://www.forum.hr/showpost.php?p=30754461&postcount=399

solo....naš kak su u nadrealistima govorili.....jebo ***** svo-ju!
neukusna šala možda...iako s ničijom mamom nema veze;)

Ognjena
28.12.2010., 12:52
Zaš' ne mene... :confused:
Taman sam si kavu skuhao :kava: :E

o, ne.. KAVA :mig:
pa zato jer je ona tako rekla, ja bi.. al odluka mora biti jednoglasna

a cime onda? :ne zna:

Monak
28.12.2010., 12:53
Ovisi. Ponekad naglašavanje stručne spreme može značiti i eliminaciju onih koji nisu na našem nivou opće kulture.
Naivno je i glupo povezivati obrazovanje sa razinom kulture, koliko god uvriježeno bilo u narodu. Ali OK, napisala si "ponekad". No isto tako je mogao staviti da traži ženu isključivo s plavim očima, jer ponekad one imaju viši nivo opće kulture od ostalih.

Ponekad je surova iskrenost bola od lijepo zapakiranih laži. Zamisli samo kako bi zvučalo da napiše volim sve ljude a pritom pikira samo na akademike.
Zamisli koliko je propustio žena koje bi mu odgovarale samo zbog tih glupih kriterija koje postavlja, koje nemaju veze sa zdravim razumom.

Za vezu nije bitan stupanj obrazovanja, bitno je da ti osoba karakterno i moralno odgovara. To se ne vidi iz svih tih nebuloza koje je napisao, to se može samo saznati iz upoznavanja osobe. Taj će tip do kraja života sa tim stavom biti sam, a i ako nađe neku koja udovoljava njegovim zahtjevima vjerojatno će mu zasmetati po nekom, do tada nevažnom kriteriju, pa će se lista kriterija gomilati i gomilati...

scarletlemur
28.12.2010., 12:54
barbikama se igrajte:D
:djevojčica sa žigicama:(:

Faca5
28.12.2010., 12:54
Ma nije nikakvo čudo :)

http://forum.hr/showpost.php?p=30754461&postcount=399

Ah pa nije to nista, jao kakvih je sve oglasa bilo (skoro pa nacistickih :D), steta sto ih ne mozete vidjeti jer su obrisani :(

scarletlemur
28.12.2010., 12:55
Naivno je i glupo povezivati obrazovanje sa razinom kulture, koliko god uvriježeno bilo u narodu. Ali OK, napisala si "ponekad". No isto tako je mogao staviti da traži ženu isključivo s plavim očima, jer ponekad one imaju viši nivo opće kulture od ostalih.

gotovo da mi drago što ćem vas sad pozdravit....taman mi se opet s tobom raspravlja:kiss:

pozz veselo društvance:w

Faca5
28.12.2010., 12:55

Sad bih nesto napisao ali moram zadrzati bar privid pristojnosti :rofl:

Monak
28.12.2010., 12:58
gotovo da mi drago što ćem vas sad pozdravit....taman mi se opet s tobom raspravlja:kiss:

pozz veselo društvance:w
Klasika. :rolleyes:

Faca5
28.12.2010., 13:01
Taj će tip do kraja života sa tim stavom biti sam, a i ako nađe neku koja udovoljava njegovim zahtjevima vjerojatno će mu zasmetati po nekom, do tada nevažnom kriteriju, pa će se lista kriterija gomilati i gomilati...

Ja postujem tudje pravo na kriterije, ako je covjek u mogucnosti onda neka bira. A ako ce zbog toga biti sam onda je to njegova odluka. I time ostaje na svijetu vise slobodnih zena za tebe :)

Zasto se na ovom podforumu (uglavnom na drugim temama istinabog) konstantno omalovazavaju tudja prava na kriterije?

Ognjena
28.12.2010., 13:01
Sad bih nesto napisao ali moram zadrzati bar privid pristojnosti :rofl:
preeeedobro se znamo

Faca5
28.12.2010., 13:04
preeeedobro se znamo

A ok za tebe, ali mozda postoji neka izgubljena dusa na ovoj temi koja jos misli da sam fin i pristojan :zubo:

Interpol
28.12.2010., 13:05
bardan :)

Zasto se na ovom podforumu (uglavnom na drugim temama istinabog) konstantno omalovazavaju tudja prava na kriterije?

Zato što ih ne ispunjavamo? :ne zna:

Faca5
28.12.2010., 13:06

Eto a ja sam bio prepristojan da to napisem. Ti uvijek dodjes u pravi cas, ko Batman :s :D

Solo761
28.12.2010., 13:09
Eto a ja sam bio prepristojan da to napisem. Ti uvijek dodjes u pravi cas, ko Batman :s :D

Još da vidiš kako ga crta :zubo:

Interpol
28.12.2010., 13:11

Prepristojan? Hm, taj kriterij još nisam vidio da cure traže. :D

Gdje ćeš naći curu s takvim kriterijem? :rofl:

Interpol
28.12.2010., 13:12
Još da vidiš kako ga crta :zubo:

Ma, k'o "Djeco Ivica se zovem, kog nacrtam bude živ..." :D

Faca5
28.12.2010., 13:13
Prepristojan? Hm, taj kriterij još nisam vidio da cure traže. :D

Gdje ćeš naći curu s takvim kriterijem? :rofl:

Necu, zato valjda i jesam na suhom :rofl:

Monak
28.12.2010., 13:17
Ja postujem tudje pravo na kriterije, ako je covjek u mogucnosti onda neka bira. A ako ce zbog toga biti sam onda je to njegova odluka. I time ostaje na svijetu vise slobodnih zena za tebe :)

Poštujem i ja, neću raditi protiv njegovih kriterija, prava na kriterij ima i ja mu ta prava sputavati neću. Komentirati ih mogu.
Komentiram da su ti pojedini kriteriji koje on ima i objašnjenje tog kriterija od strane medeari smiješni, jer ne jamče ništa a bespotrebno ograničavaju.

tojeh
28.12.2010., 13:18
blado slovencima kaj hrvate (http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/103514/Pri-nas-ga-ni-Srecno-Ivo.html) imaju :rofl:

M&Ms
28.12.2010., 13:19
Necu, zato valjda i jesam na suhom :rofl:

Aaaaawww.... :bicedobro:

Nego, woz ap piplz? :D Ja se spremam francusku radit. Zapravo, francusku sa šunkom. Kak se to onda zove?

Faca5
28.12.2010., 13:20
Poštujem i ja, neću raditi protiv njegovih kriterija, prava na kriterij ima i ja mu ta prava sputavati neću. Komentirati ih mogu.
Komentiram da su ti pojedini kriteriji koje on ima i objašnjenje tog kriterija od strane medeari smiješni, jer ne jamče ništa a bespotrebno ograničavaju.

Ono sto je tebi smijesno mozda je nekom drugom normalno.
Isto tako bi mozda njemu neki od tvojih kriterija bio smijesan...

Kaj bi tek rekao na mog frenda koji ne zeli biti ni sa jednom curom koja nema lijepe prste i nokte. I zaista se toga drzi. Ali covjek se ne buni da je solo.

Monak
28.12.2010., 13:20

Pošto lik traži žensku osobu, zbilja nema govora o komentiranju iz tih poriva.

Interpol
28.12.2010., 13:21
Ja se spremam francusku radit. Zapravo, francusku sa šunkom. Kak se to onda zove?

Tonyjeva :zubo:

M&Ms
28.12.2010., 13:26
Zna Tony... :D

Daklem, pričamo o kriterijima.. Pa, čini mi se da je kod mene jedini konstantni kriterij lijepi zubi. Drugo je sve fleksibilno, što se fizičkog izgleda tiče. :D

Sigurna
28.12.2010., 13:26

Ruska.

Sigurna
28.12.2010., 13:27

Daklem, pričamo o kriterijima.. Pa, čini mi se da je kod mene jedini konstantni kriterij lijepi zubi. Drugo je sve fleksibilno, što se fizičkog izgleda tiče. :D

Ja nemam kriterije. :lol:

Faca5

Ti bi se onda dobro slozila sa kolegom Tvukom :D

Interpol
Pošto lik traži žensku osobu, zbilja nema govora o komentiranju iz tih poriva.

Pa da, ja sam i mislio na žensko omalovažavanje muških kriterija u ovom konkretnom slučaju, ali generalno govoreći i muški to rade sa ženskim kriterijima.

Isto ne vidim zašto bi neki muški omalovažavao muški oglas, naprotiv, kao što Faca kaže, čim nebulozniji bio taj oglas, to bolje po mene koji nemam toliko kriterija :rofl:

Monak
28.12.2010., 13:29
Ono sto je tebi smijesno mozda je nekom drugom normalno.
Isto tako bi mozda njemu neki od tvojih kriterija bio smijesan...

Također ima pravo na komentiranje kako god želi.
Nije toliko smiješan kriterij kao takav, nego zaključak koji je medeari izvela kao objašnjenje tog kriterija.

Interpol
28.12.2010., 13:29

Ah, još jedna koja traži konja a ne princa :zubo:

Kaj se tiče salate, čovjek je kao i svinja, sve može pojest :rofl:

Faca5
28.12.2010., 13:31
Također ima pravo na komentiranje kako god želi.
Nije toliko smiješan kriterij kao takav, nego zaključak koji je medeari izvela kao objašnjenje tog kriterija.

To od medeari nisam procitao... Daj link :zubo:

Ma meni je smijesno kako krene drvlje i kamenje na nekoga cim iznese svoje kriterije. I tako redom na hrpi tema na US...

M&Ms
28.12.2010., 13:34
Ti bi se onda dobro slozila sa kolegom Tvukom :D

:D

Ah, još jedna koja traži konja a ne princa :zubo:

Pa nisam rekla da tražim australopiteka. Samo nemogu zamisliti da poljubim nekoga s ovakvim kljovama (http://farm1.static.flickr.com/39/74883972_fbe85a95a0.jpg)... :bljak: :bljak:

Sigurna
28.12.2010., 13:34
1. najmanje VŠS tehničkog smjera
2. tri godine radnog iskustva u struci, položeni stručni ispiti
3. najmanje jedan strani jezik
4. vozačka dozvola....

Kanidatkinje koje zadovoljavaju uvjete biti će pozvane na razgovor.

Nije napisao baš tak, ali skoro - meni to izgleda kao natječaj (na koji sam se nedavno javila), ne kao kriteriji za odabir partnera.

Interpol
28.12.2010., 13:36
Zamisli koliko je propustio žena koje bi mu odgovarale samo zbog tih glupih kriterija koje postavlja, koje nemaju veze sa zdravim razumom.

Za vezu nije bitan stupanj obrazovanja, bitno je da ti osoba karakterno i moralno odgovara.

Znaš kaj, i ti i medeari idealizirate, ali svaki to radite na svoj način.

Ako je njoj poklapanje nekakav nivo kulture i obrazovanja, a tebi je poklapanje nekakav moral, i jedno i drugo je ideal i ustvari ništa konkretno ne znači - dakle ona može biti, štajaznam, profesorica likovnog i nemoguće joj je imati tipa koji će se svaki dan čuditi zašto su na zidu fleke, a ti možeš biti vjernik evangelist, kojem je moralno da su žene svećenici. :ne zna:

Monak
28.12.2010., 13:38
Isto ne vidim zašto bi neki muški omalovažavao muški oglas, naprotiv, kao što Faca kaže, čim nebulozniji bio taj oglas, to bolje po mene koji nemam toliko kriterija :rofl:
Konkurencija ti nisu tipovi s takvim kriterijima koji dolaze na forum tražiti ženu svog života, nego likovi koji nemaju vremena za forum jer servisiraju ženu i ljubavnicu. :mig:

Što misliš, kakvog smisla ima staviti da tražim pametnu, zgodnu, šarmantnu, marljivu itd, kada nema univerzalne definicije tih stanja. Ja nisam sreo osobu koja sebe iskreno smatra glupim. Osobu koju, kada je nazoveš glupanom, neće shvatiti to kao uvredu. Nema takve. Svi sebe smatraju pametnima. Ista stvar za većinu ostalih stvari.

Monak
28.12.2010., 13:39
4. vozačka dozvola....

Nije napisao baš tak, ali skoro - meni to izgleda kao natječaj (na koji sam se nedavno javila), ne kao kriteriji za odabir partnera.

Pa upravo tako.
Trebala si mu poslati PP sa pitanjem kolika je plaća ...

Sigurna
28.12.2010., 13:40
Konkurencija ti nisu tipovi s takvim kriterijima koji dolaze na forum tražiti ženu svog života, nego likovi koji nemaju vremena za forum jer servisiraju ženu i ljubavnicu. :mig:

Što misliš, kakvog smisla ima staviti da tražim pametnu, zgodnu, šarmantnu, marljivu itd, kada nema univerzalne definicije tih stanja. Ja nisam sreo osobu koja sebe iskreno smatra glupim. Osobu koju, kada je nazoveš glupanom, neće shvatiti to kao uvredu. Nema takve. Svi sebe smatraju pametnima. Ista stvar za većinu ostalih stvari.

Moram demantirati. Ja sebe smatram pametnom, šarmantnom, marljivom i ružnom. I sigurna sam da bi našla mnoge koji bi se složili sa mnom. Ali i one koji ne bi. Kaj sad? Nismo svi nekritični prema sebi.

Edit: joj, monače, dobra ti je ova, kako se nisam sjetila, a bemu...

Interpol
28.12.2010., 13:41
Pa nisam rekla da tražim australopiteka. Samo nemogu zamisliti da poljubim nekoga s ovakvim kljovama (http://farm1.static.flickr.com/39/74883972_fbe85a95a0.jpg)... :bljak: :bljak: :bljak:

Ma kaj sad ideš u ekstreme :ne zna:
Meni je to sa zubima malo čudan kriterij, to mi se čini kao ono "e imam i ja jedan kriterij!", kao nisam baš zahtjevna, ali nisam baš ni skroz bez kriterija, pa ću si jedan izmislit, evo zubi :ne zna:

A jasno je ko dan da te može oduševiti tip koji nema savršene zube - kažem, ne treba imat groblje ali, osmijeh nije isto što i zubi. ;)

Monak
28.12.2010., 13:46

Ako je njoj poklapanje nekakav nivo kulture i obrazovanja, a tebi je poklapanje nekakav moral, i jedno i drugo je ideal i ustvari ništa konkretno ne znači - dakle ona može biti, štajaznam, profesorica likovnog i nemoguće joj je imati tipa koji će se svaki dan čuditi zašto su na zidu fleke, a ti možeš biti vjernik evangelist, kojem je moralno da su žene svećenici. :ne zna:

Mislim da nisi shvatio što sam napisao.
Već sam komentirao taj oglas kada prije nekoliko desetaka strana, kada je netko linkao taj oglas. Isto je netko provalio kako je normalan taj uvjet oko obrazovanja jer podrazumjeva opću kulturu, pamet i sve ostalo.
Diploma fakulteta podrazumjeva isključivo jednu stvar, a to je da si položio određeni broj ispita na pitajbogakakav način, i tim se papirom jamči da imaš potrebne kvalifikacije za bavljenje tom strukom. To jamči svojim ugledom ustanova koja ti je izdala papir, a pošto naše obrazovne ustanove imaju fantastičan ugled, poprilično možeš guzicu obrisati s tim kriterijem.

Ognjena
28.12.2010., 13:46
To od medeari nisam procitao... Daj link :zubo:

Ma meni je smijesno kako krene drvlje i kamenje na nekoga cim iznese svoje kriterije. I tako redom na hrpi tema na US...

bolje da ne napisem svoje :rofl::rofl::rofl:

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 13:47
bok svima :) kaj ima?

Interpol
28.12.2010., 13:47

E svaka čast tu si pogodio u centar :s :top:

Pa da, nema smisla. To se ionako sve zna, da mora bit sve to po redu :D
Zato su meni i smisleni samo oni oglasi, u kojima to izričito ne piše, nego piše samo nešto općenito o osobi, dakle kakva je ona :top:

Faca5
28.12.2010., 13:48
4. vozačka dozvola....

Sto se tice tocke br 4, ako se ne varam tebi muskarac bez auta nije muskarac? :p

I jos ako te gad ne zeli voziti 20km do doma onda je to za crveni karton :rofl:

Sigurna
28.12.2010., 13:49
bok svima :) kaj ima?

Priča se o kriterijima pri odabiru partnera. Koji su tvoji kriteriji?

Graham
28.12.2010., 13:49
Pa upravo tako.
Trebala si mu poslati PP sa pitanjem kolika je plaća ...
Taj tip je sigurno pravi romantičar :cerek:
Moguće zaključava vrata 5 puta i broji....:lol:

Sigurna
28.12.2010., 13:50
Sto se tice tocke br 4, ako se ne varam tebi muskarac bez auta nije muskarac? :p

I jos ako te gad ne zeli voziti 20km do doma onda je to za crveni karton :rofl:

Auto mora bit, to svakako.

A ovo drugo se ne može primijeniti na sadašnju situaciju, jer su okolnosti drugačije - a ja ne bi imala srca nikoga poslati na bus, ako vozim, a kamoli još nekoga koga kao volim. Kaj, i vi kad se družite one koje ste pokupili ostavite na kolodvoru, a vi se odfurate doma? Mislim da ne. Naravno, ne odnosi se na one koje bi trebalo furati nekoliko stotina kilometara.

yeah right
28.12.2010., 13:50
još ste na onom oglasu? :rofl: ja imam visoke kriterije, rekla bi čak jako visoke. :raspa:

M&Ms
28.12.2010., 13:51
Ma kaj sad ideš u ekstreme :ne zna:
Meni je to sa zubima malo čudan kriterij, to mi se čini kao ono "e imam i ja jedan kriterij!", kao nisam baš zahtjevna, ali nisam baš ni skroz bez kriterija, pa ću si jedan izmislit, evo zubi :ne zna:

A jasno je ko dan da te može oduševiti tip koji nema savršene zube - kažem, ne treba imat groblje ali, osmijeh nije isto što i zubi. ;)
Ma je, znam. U pravu si. Nemam šablonu koju pratim, svidjeli su mi se razni tipovi, posve fizički i karakterno različiti. Samo i je bitno da konverzacija ne skreće u smjeru: Dosta smo pričali o meni, idemo sad o mojem autu/poslu/mišićima/bankovnom računu...

ljetopisac
28.12.2010., 13:51

hajde hajde :zubo:

iako mislim da si dio kriterija vec napisala... :misli:

Faca5
28.12.2010., 13:52

Eto vidis... Ja imam auto ali nikada, nikada i nikada ne bih bio sa curom kojoj je kriterij to da moram imati auto :zubo:

Ognjena
28.12.2010., 13:53
hajde hajde :zubo:

iako mislim da si dio kriterija vec napisala... :misli:

zbilja? kad? gdje?
ne sjecam se...
osim sto sam rekla da su mi zgodniji debeli tipovi, ali fiz.izgled mi nije vazan :ne zna:

Bedak_na_Ex
Priča se o kriterijima pri odabiru partnera. Koji su tvoji kriteriji?

Hehe..
Izgled(visoka-178+,zgodna :) ) ,ne smije biti ortodoksna vjernica u nesto,to nikako nebi islo,znaci slobodna u glavi,trebala bi biti ambiciozna(lova nije vazna) ,nasmijana,pametna,romanticna......(unedogled).... .
Jel previse?? :cerek:
E da netreba imati auto,imam ga ja :p
ali isto tako nebi bio s curom koja mi auto postavlja u uvjet

ljetopisac
još ste na onom oglasu? :rofl: ja imam visoke kriterije, rekla bi čak jako visoke. :raspa:

bar dva metra? :misli:

Sigurna
28.12.2010., 13:54
Eto vidis... Ja imam auto ali nikada, nikada i nikada ne bih bio sa curom kojoj je kriterij to da moram imati auto :zubo:

Sasvim u redu. Ali misliš da bi ti koja priznala da joj je to kriterij? Reci, kako ćeš znati da joj kriterij nije bio da da imaš stan, auto, dobru plaću....recimo, pitam samo. I nemoj reći - pa neću joj reći. U jednom telefonskom pozivu se sazna sve o svakome, a svi imamo nekoga ko zna nekoga.

Molim da se ne zanemari ta činjenica da vam taj uvjet neće žene reći. Isto kao što neće reći: hm, nadam se da imaš velikoga, inače neću biti s tobom :).

Evo recimo, mojoj zadnjoj dvojici je uvjet bio da ja imam veliku plaću. Nisu to nikada rekli, naravno. A nisam ja ni kužila - znala sam da to nije za zanemariti, ali da je presudno, nisam. A ipak je bilo. Dali su mi to do znanja kasnije. I što ćemo sad?
Sem toga, Faco, kaj nisi rekel da ti nije jasno zašto se napadaju nečiji kriteriji, nemoj da ti dojem tam ko ljetopiscu, sad si sam uskačeš u usta.

Solo761
28.12.2010., 13:55

A ovo drugo se ne može primijeniti na sadašnju situaciju, jer su okolnosti drugačije - a ja ne bi imala srca nikoga poslati na bus, ako vozim, a kamoli još nekoga koga kao volim. Kaj, i vi kad se družite one koje ste pokupili ostavite na kolodvoru, a vi se odfurate doma? Mislim da ne. Naravno, ne odnosi se na one koje bi trebalo furati nekoliko stotina kilometara.

:misli:

Moje iskustvo je da se uglavnom čude da mi nije problem dovesti ih do vrata.

medeari
Samo što stručna sprema zapravo ne određuje taj nivo opće kulture, to je do osobe i njenih interesa. Znam i onih sa SSS koji imaju više nego širok nivo opće kulture, a i onih sa VSS koji osim svog polja ne znaju ništa okolo. Na to sam ciljao. Stručna sprema više znači koliko će ta osoba potencijalno zarađivati nego koliko je potencijalno "pametna".

A da li me to ljuti? U neku ruku da, no ne zato što je to napisao, tj. na njega. Nego na "sistem", zato što će takva osoba i biti bolje "sreće" nego netko tko nema potrebu tako se isticati. Tj. podrazumjeva se da onaj tko se ne hvali niti nema išta sa čim bi se i mogao hvaliti.
A i da, više se ionako ne smatram adekvatnim za nikoga, ne volim to pričati, jer onda ispada da dramim i samo pokušavam privući pažnju, recimo kao onaj slučaj gore, no realno, ako do sada nisam imao nikakvu vezu niti neću jer se na takve gleda kao na defektne.

Ako je neki način komunikacije "kriv" u konačnici to je problem samo onoga koji tako komunicira, zar ne?
Nepravedni sistem i pomankanje "sreće" je samo subjektivni dojam. I kao takav, može biti samo signal vlastite neuspješnosti.

Jednom prilikom, jedna osoba koju izuzetno cijenim, rekla je: "Detektiraj problem, riješi problem i idi dalje".
Meni je tvoja nesigurnost čak i simpatična (asociraš me na mene samu) ali jednostavno dođe vrijeme da nije dovoljno zaustaviti se na samopotvrđivanju tipa: Takav sam. Počni činiti nešto da to i ne budeš.
Defektnost, odnosno slabost, nije posljedica toga što smo na dnu već zato jer nemamo petlje ustati. :mig:

Faca5

Ajde pisi... I dare you! :D

yeah right
bar dva metra? :misli:ne, barem 1.8m. :rofl: iako 2m uopće ne bi bilo loše :cice:

ljetopisac
28.12.2010., 13:56
zbilja? kad? gdje?
ne sjecam se...
osim sto sam rekla da su mi zgodniji debeli tipovi, ali fiz.izgled mi nije vazan :ne zna:

e to... krupni i dlakavi :mig:

Ognjena
28.12.2010., 13:56
Ajde pisi... I dare you! :D

ti ih ionako znas :p

e to... krupni i dlakavi :mig:

to nisu kriteriji i opcenito zalim onoga tko osobu sa kojom ce provesti zivot, dobro i zlo odreduje prema necemu tako povrsnom i nestalnom kao sto je fiz.izgled.
danas sam mrsava, sutra cu biti debela, danas sam plava, bila sam i crna.. s cim to ima veze..

edit: necu nikad bit debela jer sam takva, al nebitno :rofl:

jednog sam tipa nokautirala prije nego je uopce dobio priliku reci nesto vise jer je rekao : "super mi je to kako si gradena, ne volim debeljuce"
Idiot... sad ja moram cijeli zivot biti ovakva kakva sam sada jer ako slucajno dobim spek vise me nece voljeti? debil..

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 13:58
Sasvim u redu. Ali misliš da bi ti koja priznala da joj je to kriterij? Reci, kako ćeš znati da joj kriterij nije bio da da imaš stan, auto, dobru plaću....recimo, pitam samo. I nemoj reći - pa neću joj reći. U jednom telefonskom pozivu se sazna sve o svakome, a svi imamo nekoga ko zna nekoga.

Zato kad se ides nac s nekim,koristis javni prijevoz,ili se sparkiras malo dalje i glumis da nemas auta :zubo:

ljetopisac
28.12.2010., 13:59
ne smije biti ortodoksna vjernica u nesto,to nikako nebi islo,znaci slobodna u glavi

zasto 'slobodu u glavi' povezujes s nevjernistvom?

nije li znak slobode u glavi sposobnost covjeka da donosi svoje odluke i da mijenja misljanje? :misli:

Faca5

Navozio sam se u zivotu zbog cura i vise nego dovoljno. Da se sada nadjem u takvoj 20km situaciji, ponekad bih ju odveo doma ali bas svaki puta ne bih... Ne bu islo.

ljetopisac
ne, barem 1.8m. :rofl: iako 2m uopće ne bi bilo loše :cice:

jel ti pricas o visini ili opsegu grudi? :misli:

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:00
zasto 'slobodu u glavi' povezujes s nevjernistvom?

nije li znak slobode u glavi sposobnost covjeka da donosi svoje odluke i da mijenja misljanje? :misli:

Nisam povezao sa nevjernistvom..Ja sam rekao za ORTODOKSNOST ako znas znacenje te rijeci...

yeah right
28.12.2010., 14:01
jel ti pricas o visini ili opsegu grudi? :misli:ja o visini, a ti? :rofl:

ljetopisac
28.12.2010., 14:02
to nisu kriteriji i opcenito zalim onoga tko osobu sa kojom ce provesti zivot, dobro i zlo odreduje prema necemu tako povrsnom i nestalnom kao sto je fiz.izgled.
danas sam mrsava, sutra cu biti debela, danas sam plava, bila sam i crna.. s cim to ima veze..

edit: necu nikad bit debela jer sam takva, al nebitno :rofl:

jednog sam tipa nokautirala prije nego je uopce dobio priliku reci nesto vise jer je rekao : "super mi je to kako si gradena, ne volim debeljuce"
Idiot... sad ja moram cijeli zivot biti ovakva kakva sam sada jer ako slucajno dobim spek vise me nece voljeti? debil..

tsk tsk :nono:

pa nisam nit rekao da ti je to glavni kriterij... samo da si ponesto o svojim preferencama vec spomenula :mig:

ja obicno kazem da volim visoke, crne i blago neuracunljive, ali da je samo zadnji kriterij obavezan. ali to nije istina, zapravo su mi prva dva kriterija totalno nebitni :zubo:

ljetopisac
28.12.2010., 14:03
Nisam povezao sa nevjernistvom..Ja sam rekao za ORTODOKSNOST ako znas znacenje te rijeci...

ne zelis pravoslavku? :confused:

:zubo:

medeari
28.12.2010., 14:04

:o

Zašto se zaključuje što sam mislila bez da me se uopće pita mislim li to.
Nisam uopće iznosila svoje mišljenje o tome. Iznosila sam činjenicu da se nečiji stav može svakojako iščitati.
Osobno mislim da mi stručna sprema, profesija i slične stvari nisu uopće bitne.
Bitna mi je opća kultura, maniri, načitanost (može biti i veća od moje jer mi je to izazov a ne opravdanje da padnem u bed zbog snobova:zubo:), inteligencija i sposobnost.
A ako netko ima potrebe svakoj riječi dodavati neke vlastite interpretacije, nema veze samnom. :mig:

Ognjena
28.12.2010., 14:05
tsk tsk :nono:

pa nisam nit rekao da ti je to glavni kriterij... samo da si ponesto o svojim preferencama vec spomenula :mig:

ja obicno kazem da volim visoke, crne i blago neuracunljive, ali da je samo zadnji kriterij obavezan. ali to nije istina, zapravo su mi prva dva kriterija totalno nebitni :zubo:

:rofl: dobro, ok.. ali to nisu kriteriji, dakle ipak nism pisala kriterije :p
u pravu sam u pravu sam u pravu sam :trio:

:bonk:

imam puno kriterija.. ali nisu to "kriteriji" u smislu da sebe smatram takvom i takvom pa da zahtjevam to i to
ja bi radije rekla da dobro znam sebe i svoj zivot, a sukladno tome znam sto zelim- pa tako i kakva bi osoba "trebala" biti da mi odgovara. (citaj izmedu redova mission impossible)

tabea
28.12.2010., 14:06
Hehe..
Izgled(visoka-178+,zgodna :) ) ,ne smije biti ortodoksna vjernica u nesto,to nikako nebi islo,znaci slobodna u glavi,trebala bi biti ambiciozna(lova nije vazna) ,nasmijana,pametna,romanticna......(unedogled).... .
Jel previse?? :cerek:
E da netreba imati auto,imam ga ja :p
ali isto tako nebi bio s curom koja mi auto postavlja u uvjet

jedini uvjet koji ne ispunjavam je visina:lol::lol::lol:

Solo761
28.12.2010., 14:07
Ako je neki način komunikacije "kriv" u konačnici to je problem samo onoga koji tako komunicira, zar ne?
Nepravedni sistem i pomankanje "sreće" je samo subjektivni dojam. I kao takav, može biti samo signal vlastite neuspješnosti.

Jednom prilikom, jedna osoba koju izuzetno cijenim, rekla je: "Detektiraj problem, riješi problem i idi dalje".
Meni je tvoja nesigurnost čak i simpatična (asociraš me na mene samu) ali jednostavno dođe vrijeme da nije dovoljno zaustaviti se na samopotvrđivanju tipa: Takav sam. Počni činiti nešto da to i ne budeš.
Defektnost, odnosno slabost, nije posljedica toga što smo na dnu već zato jer nemamo petlje ustati. :mig:

Lako za samopotvrđivanje, meni je problem što nikada nisam dobio neku vanjsku potvrdu, jedino što imam su moje procjene i nikakav vanjski info koji bi mi rekao ili barem natuknuo koliko su točne.
Ja sam se unazad 2 godine prilično promjenio, npr. prije 2 godine me ni vrag ne bi natjerao da tu pišem, a kamoli da pričam otvoreno o nekim stvarima. Ali eto, ništa se realno nije promjenilo otkako sam se ja, u tom smislu, promjenio.

Nije problem, kako kažeš, ustati, samo je problem kada "padneš" svako malo zapitaš se čemu uopće više ustajati, pogotovo kada zapravo nisi nikada ni stajao nego si samo padao...

Ognjena

u odgovarajucim cipelama.. :mig:

ljetopisac
ja o visini, a ti? :rofl:

pa za visinu stavljas cudne smajlice :mig:

ma gle, meni fizicki izgled stvarno nije bitan, ali pozeljno je da cura ima vece grudi od mene, to smatram nekak normalnim. a moj opseg je 105cm. :misli:

medeari
28.12.2010., 14:08

Kategorizirati nečije stavove kao smiješne je itekako pomankanje poštovanja.
Još da si barem kritizirao moj stav a ne tvoju interpretaciju njega :rolleyes:

tabea
28.12.2010., 14:08
u odgovarajucim cipelama.. :mig:

domet mi je 10cm...tako da ni to nije dovoljno :lol:...i tak mi fali koji cm :rofl:

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:09
ne zelis pravoslavku? :confused:

Ajme,sto bi ti covjek rekao na ovakve izjave...
Ne mislim u strogom prijevodu rijeci(ortodoksan = pravoslavan)
vec u smislu-stroge vjere,bez ikakvog razuma

Faca5
28.12.2010., 14:09

ma gle, meni fizicki izgled stvarno nije bitan, ali pozeljno je da cura ima vece grudi od mene, to smatram nekak normalnim. a moj opseg je 105cm. :misli:

Onda je scarlet ko stvorena za tebe :cerek:

Ognjena
28.12.2010., 14:10
Ajme,sto bi ti covjek rekao na ovakve izjave...
Ne mislim u strogom prijevodu rijeci(ortodoksan = pravoslavan)
vec u smislu-stroge vjere,bez ikakvog razuma

a kaj ne kuzis da se sali..? :kava:

Bedak_na_Ex

sigurno ispunjavas i koji drugi,nebudi takva prema sebi :mig:

Faca5
domet mi je 10cm...tako da ni to nije dovoljno :lol:...i tak mi fali koji cm :rofl:

Ali to ces kompenzirati mindzom (to jest mindzama) :zubo: :rofl:

tabea
28.12.2010., 14:11

rekla sam jedini uvjet koji ne ispunjavam...sve ostalo ispunjavam :lol:

Ognjena
28.12.2010., 14:11

opet ne citas postove, rekla je da jedino to NE ispunjava, kaj ti je danas? nis ne vidis kak treba? pojedi malo cokolade http://1.bp.blogspot.com/_GdjNbzlcRtI/SYKTHFOkwjI/AAAAAAAABoc/zCxy80kNR4E/S150/Chocolate+smiley.gif

tabea
28.12.2010., 14:12
Ali to ces kompenzirati mindzom (to jest mindzama) :zubo: :rofl:

i jednim i drugim :lol: :lol: :lol: :zubo:

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:12
a kaj ne kuzis da se sali..? :kava:

:) ma kuzim,reagirao sam primarno na njegov prvi odgovor jer nevolim kad covjek na temelju jedne tvrdnje izvuce neke cudne zakljucke :rofl:

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:13
opet ne citas postove, rekla je da jedino to NE ispunjava, kaj ti je danas? nis ne vidis kak treba? pojedi malo cokolade http://1.bp.blogspot.com/_GdjNbzlcRtI/SYKTHFOkwjI/AAAAAAAABoc/zCxy80kNR4E/S150/Chocolate+smiley.gif

stvarno sam corav :rofl: tabea oprosti,idemo na kavu :kava:

tabea
28.12.2010., 14:15
stvarno sam corav :rofl: tabea oprosti,idemo na kavu :kava:

prvo kleči onda opraštam :rofl:

Interpol
28.12.2010., 14:15
.
Osobno mislim da mi stručna sprema, profesija i slične stvari nisu uopće bitne.
Bitna mi je opća kultura, maniri, načitanost (može biti i veća od moje jer mi je to izazov a ne opravdanje da padnem u bed zbog snobova:zubo:), inteligencija i sposobnost.

Dobro, ja sam se referirao na post gdje si napisala da je nivo obrazovanja povezan s općom kulturom...i to u najvećem broju slučajeva jest tako, ako postoje iznimke od tog pravila, ne možemo zbog njih proglašavati da nivo obrazovanja nema veze s općom kulturom, kad ima.

Pa onda jasno, kad se kaže opća kultura, pa kad netko kaže da je profesor likovnog, onda znaš da ima neki nivo opće kulture, a ako netko vozi tramvaj, možda također razlikuje picassa od degasa, ali treba to dokazati :top:

yeah right
28.12.2010., 14:16

ma gle, meni fizicki izgled stvarno nije bitan, ali pozeljno je da cura ima vece grudi od mene, to smatram nekak normalnim. a moj opseg je 105cm. :misli:jel' bi htio curu koja je viša od tebe? i to bez visokih peta

Sigurna
:misli:

Moje iskustvo je da se uglavnom čude da mi nije problem dovesti ih do vrata.

Pa kad si to dobar i pažljiv :D:mig:.

Poanta je u uzajamnosti. Ja ne očekujem da me taj netko stalno vozi, očekujem da mogu ja ići po njega, ali i da može on doći po mene, i slično...kao što ti Faca ne želiš svaki put nju voziti, tako ni ja njega, ak me razmeš. I ja sam imala 2x taj slučaj i dopizdilo mi. Mislim, baš fino, ko da sam taxi služba. Ono, već se podrazumijevalo da ga čekam pred zgradom i vratim doma. Drugi, moram priznati, nije imao ta očekivanja, ali kaj da radim, tu gdje jesmo i nemamo baš kamo, dakle prijevoz je nužan, pa neću mu valjda reći nek se snađe za prijevoz. Prvi danas ima auto :D, a drugi se preselio u Zg, pa ne mora imati auto :D.

ljetopisac
imam puno kriterija.. ali nisu to "kriteriji" u smislu da sebe smatram takvom i takvom pa da zahtjevam to i to
ja bi radije rekla da dobro znam sebe i svoj zivot, a sukladno tome znam sto zelim- pa tako i kakva bi osoba "trebala" biti da mi odgovara. (citaj izmedu redova mission impossible)

nadam se da nisi od onih koje jedinu srodnu dusu mogu naci u kucnom ljubimcu :zubo:

ali zasto bi to trebalo biti nemoguce? pa ne trebas nekoga tko ce te pratiti na svakom koraku, nego ravnopravnog partnera s kojim mozes imati zajednicki zivot, bez obzira na njegove interese :misli:

Bedak_na_Ex
prvo kleči onda opraštam :rofl:

mogu sjest,ili leci na pod,ali kleknuti trenutno ne,zivac me zeza u ledima,jel to vazi?? :D

Sigurna
28.12.2010., 14:17
Ja hoću muškarca koji ima sve veliko!

tabea
28.12.2010., 14:17
mogu sjest,ili leci na pod,ali kleknuti trenutno ne,zivac me zeza u ledima,jel to vazi?? :D

ajd ovo ležanje na podu može proć :lol:

tabea
28.12.2010., 14:18
Ja hoću muškarca koji ima sve veliko!

e jesi zahtjevna:D

Bedak_na_Ex
ajd ovo ležanje na podu može proć :lol:

al cuj,moras mi se onda s vremenom pridruziti na istom :zubo:

@sigurna,a ja mislio da je zenama najvaznije da je samo jedna stvar velika :rofl:

Solo761
Pa kad si to dobar i pažljiv :D:mig:.

Uf, to je koliko sam do sada skužio od drugih glavni razlog odjebavanja. :misli:

Možda sam krivo protumačio, možda je zapravo bio strah da ću znati gdje žive, a ne čuđenje :misli:

Sigurna
e jesi zahtjevna:D

Kaj, pa to mi je jedini kriterij! Možda mi takav bude slijedeći oglas.

@Solo: može i to biti.

Monak
28.12.2010., 14:19
Moram demantirati. Ja sebe smatram pametnom, šarmantnom, marljivom i ružnom. I sigurna sam da bi našla mnoge koji bi se složili sa mnom. Ali i one koji ne bi. Kaj sad? Nismo svi nekritični prema sebi.

Pa tu i jest poanta, nema univerzalne definicije šarmantnog, pametnog, marljivog, lijepog... To što ti sebe smatraš takvom, ne znači da te svi smatraju.

Taj tip je sigurno pravi romantičar :cerek:
Moguće zaključava vrata 5 puta i broji....:lol:
Zanimljivo, i ja sam takav dojam dobio...

ljetopisac
28.12.2010., 14:19

pete nisu pete ak nisu bar 12.5 centimetri! :mudri:

tabea
28.12.2010., 14:21

ajd ih obuci pa te pitam kak ti je za sat vremena :D

ljetopisac
jel' bi htio curu koja je viša od tebe? i to bez visokih peta

pa da se moram penjati na nju? o daaa... :cerek:

Ognjena
nadam se da nisi od onih koje jedinu srodnu dusu mogu naci u kucnom ljubimcu :zubo:

ali zasto bi to trebalo biti nemoguce? pa ne trebas nekoga tko ce te pratiti na svakom koraku, nego ravnopravnog partnera s kojim mozes imati zajednicki zivot, bez obzira na njegove interese :misli:

ne, nisam takva, volim zivotinje jako jako, ali ne..

e bas to mi je problem.. naci ravnopravnog partnera. Tj. ne trazim ga vec dulje vrijeme, super mi je solo, ali mali mi stalno govori da trebam naci nekoga + sma vidim da bi zivot bio bolji da nisam sama, ALI zivot je vec ionako jako dobar, cemu traziti kruha nad pogacom... :ne zna:

kao sto sam vec jednom rekla, imam posao, imam prekrasno dijete, imam koliko-toliko zdravlja, zasto da jos trazim i ljubav? pa covjek ne moze imati sve.
A ne zelim biti sa nekime tek toliko, radije sam solo.. ima puno jako dobrih decki koje sam odbila, ali zaista dobrih.. i imaju veliku vecinu onoga sto bi ja eventualno trazila, ali uvijek nesto nedostaje.. da je to neka sitnica koja je nebitna- ne bi bilo problema, al to mi je vazno pa sa tim ljudima ostajem u dobrom odnosu jer su izuzetno kvalitetni i dobri ljudi i jer ih volim na odredeni nacin... ali ne, ravnopravnog partnera jos nisam upoznala. Mnogo ljudi se slozilo sa mnom da je tesko/nemoguce da cu takvog uopce naci.. a ne pristaje mi se na manje. Sad sam se previse raspisala, rucak sam skuhala, idem klopat :klopa:

tabea
al cuj,moras mi se onda s vremenom pridruziti na istom :zubo:

eto barem netko tko hoće samnom ležat na podu :lol:

Sigurna
28.12.2010., 14:22

Eh, kunac nije kunac ak nije bar.....

Solo761
ajd ih obuci pa te pitam kak ti je sat vremena :D

Zašto bi to bio problem? Nađeš nekoga tko će te nositi dok ih imaš na nogama :)

medeari
Lako za samopotvrđivanje, meni je problem što nikada nisam dobio neku vanjsku potvrdu, jedino što imam su moje procjene i nikakav vanjski info koji bi mi rekao ili barem natuknuo koliko su točne.
Ja sam se unazad 2 godine prilično promjenio, npr. prije 2 godine me ni vrag ne bi natjerao da tu pišem, a kamoli da pričam otvoreno o nekim stvarima. Ali eto, ništa se realno nije promjenilo otkako sam se ja, u tom smislu, promjenio.
Pa o tome i govorim. Sami sebe ukalupljujemo jer mislimo da za nešto nismo sposobni. Kakve to izvanjske potvrde ti trebaju? Dovoljno ti je ogledalo. Kažeš da prije ne bi mogao niti pisati na forumu. Učinio si to, tu si. Nije li to razlog za prvi osmjeh u ogledalu? Ako promatramo sebe kroz usporedbu sa "idealom" onda nikada nećemo biti zadovoljni i imati ćemo opravdanja da ne činimo ništa. Ali promatraj sebe kroz korake koje činiš za sebe (neovisno u drugima) i raste osmijeh i volja za novim koracima

Nije problem, kako kažeš, ustati, samo je problem kada "padneš" svako malo zapitaš se čemu uopće više ustajati, pogotovo kada zapravo nisi nikada ni stajao nego si samo padao...

Upravo ovdje je bitno samopotvrđivanje.
Čemu se dizati kad sam stalno na podu? Čemu se truditi kad sam "nesretnik"?
Shvaćaš li da ti sam biraš biti na podu? Biti nesretnik?

tabea

eh...nisam se sjetila:top:

yeah right
pa da se moram penjati na nju? o daaa... :cerek:vrlo vjerojatno bi ti oduševljenje brzo splahnulo :rofl:

ljetopisac
ajd ih obuci pa te pitam kak ti je za sat vremena :D

ognjena? daj ju nauci... :zubo:

Interpol
28.12.2010., 14:23
jel' bi htio curu koja je viša od tebe? i to bez visokih peta

To nije uopće problem :ne zna:...a lako mi je pričat kad nijedna nije bila viša od mene :rofl:

OK, bila je jedna od 190 koju sam napao, samo me odbila - imala dečka :rolleyes:

Sigurna
eh...nisam se sjetila:top:

:five:

Sigurna
To nije uopće problem :ne zna:...a lako mi je pričat kad nijedna nije bila viša od mene :rofl:

OK, bila je jedna od 190 koju sam napao, samo me odbila - imala dečka :rolleyes:

Ovo zvuči ko da si se zaletio na nju, pa odbio od nje :lol:.

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:24
eto barem netko tko hoće samnom ležat na podu :lol:

Hmmm :confused:
Si ziher da ispunjavas sve one kriterije(osim visine) ako nitko drugi nece :no:

shakiri
28.12.2010., 14:25
jel mi mivucini tu?
oj, macane.. nisam uspjela niti jednu sliku kravice uhvatit.
negdje su se zavukle :rofl:

pozdrav iz Prizrena svima :cerek:

tabea

vizualiziram...vizualiziram...ti nekog napao? ma neeeeeeee...ti diskretno i šarmantno obaraš s nogu:rofl::rofl:

Ognjena
ognjena? daj ju nauci... :zubo:

to se ne "uci", potrebne su godine navikavanja za to..
tko ne pocne rano..
ali i kvalitetne cipele igraju ulogu, drzanje itd..

neke zene misle da se u svim cipelama jednako hoda

WRONG
cipele do 5 cm su peace of cake, ko da ih nemas.. cipele do 10 cm te cine elegantnom, ispravis kicmu, ali one preko 12 cm vec zahtjevaju malkoc drugaciji polozaj guze, kraljeznice, automatski i vrat i ruke itd.. to se ne moze ovako opisati. Takoder je drugaciji i nacin hoda u stilu koracanja, ali i rada stopalom..
ako nosis cipele preko 12 cm hoces neces za pravilan hod moras hodat jebozovno, ali da izgleda opusteno, neohodno je vise mrdati guzom da bi se izvelo kako treba, dok sa manjom petom mozes dosta opusteno hodati, bez razmisljanja

to dode ko voznja autom, prvih mjesec dana gledas di ti je mijenjac, u kojoj brzini, kasnije ga saltas automatski :rofl:

tabea
28.12.2010., 14:26
Hmmm :confused:
Si ziher da ispunjavas sve one kriterije(osim visine) ako nitko drugi nece :no:

ma sigurno ispunjavam:D:rolleyes:

ljetopisac
28.12.2010., 14:27
A ne zelim biti sa nekime tek toliko, radije sam solo.. ima puno jako dobrih decki koje sam odbila, ali zaista dobrih.. i imaju veliku vecinu onoga sto bi ja eventualno trazila, ali uvijek nesto nedostaje.. da je to neka sitnica koja je nebitna- ne bi bilo problema, al to mi je vazno pa sa tim ljudima ostajem u dobrom odnosu jer su izuzetno kvalitetni i dobri ljudi i jer ih volim na odredeni nacin... ali ne, ravnopravnog partnera jos nisam upoznala. Mnogo ljudi se slozilo sa mnom da je tesko/nemoguce da cu takvog uopce naci.. a ne pristaje mi se na manje. Sad sam se previse raspisala, rucak sam skuhala, idem klopat :klopa:

aha... dakle i ti spadas u one koji ocekuju onaj 'klik' :misli:

puno nas je... :rolleyes:

ljetopisac
28.12.2010., 14:28

mico, mico... cipele se kupe u ducanu :rolleyes:

Bedak_na_Ex
ma sigurno ispunjavam:D:rolleyes:

A nis,onda ponovo na PP :rofl::lol: da dogovorimo nesto :ne zna:

nego pitanje za sve,koliko vam je vazna vjera kod partnera?

ljetopisac
vrlo vjerojatno bi ti oduševljenje brzo splahnulo :rofl:

a cuj, ljudi tvrde i da me novac ne moze usreciti, ali ja bih svejedno rado probao :mig:

Ognjena
28.12.2010., 14:29
aha... dakle i ti spadas u one koji ocekuju onaj 'klik' :misli:

puno nas je... :rolleyes:

ne ocekujem nista.
nekako sam dosla u fazu da svako "upucavanje" srezem u korijenu po defaultu pa bi mozda i bilo klikova da dam sansu.. zbilja, ne trazim bas nista.

Sigurna
mico, mico... cipele se kupe u ducanu :rolleyes:

Pa i kunac se kupi u dućanu. Imamo izbor i biramo.

yeah right
To nije uopće problem :ne zna:...a lako mi je pričat kad nijedna nije bila viša od mene :rofl:ja sam viša od velike većine žena, a i od većine muškaraca. kad se i ovako svakodnevno moram saginjati zbog većine ljudi, ne želim se saginjati i zbog partnera. :amen: i to još bosa :rofl:

Ognjena

:klap::klap:

Monak
28.12.2010., 14:30
Kategorizirati nečije stavove kao smiješne je itekako pomankanje poštovanja.
Još da si barem kritizirao moj stav a ne tvoju interpretaciju njega :rolleyes:
Tvoje objašnjenje njegovog kriterija (http://forum.hr/showpost.php?p=30770460&postcount=3084)
Što sam točno ja krivo interpretirao ?
Objasnio sam zašto su mi smiješni, jer jesu. Pomanjkanje poštovanja za osobu od gotovo 40 godina koja sebe smatra pametnom i onda napiše hrpu kriterija koji uopće neće donijeti niti blizu rezultat koji očekuje ? Da, imaš pravo.
Što se tiče tvojeg objašnjenja, nisam rekao da si mi ti smiješna nego taj pokušaj objašnjenja tog kriterija.

yeah right
28.12.2010., 14:31
a cuj, ljudi tvrde i da me novac ne moze usreciti, ali ja bih svejedno rado probao :mig:novac je nešto što (većina/svi) ljudi priželjkuju. želiš reći da priželjkuješ višu curu? :D

ljetopisac
28.12.2010., 14:34
Pa i kunac se kupi u dućanu. Imamo izbor i biramo.

...ali onda od prodavaca ocekujete da placa vama? :rolleyes:

Sigurna
28.12.2010., 14:35
...ali onda od prodavaca ocekujete da placa vama? :rolleyes:

Kakve sad to veze ima?

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:35
:klap::klap:

a di su ti kokice :zubo: :D

tvuk
28.12.2010., 14:36
Yay. Evo mene natrag. Danas sam si uspio pretvorit novi telefon u ciglicu, ali i vratiti u život :).

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:37
Yay. Evo mene natrag. Danas sam si uspio pretvorit novi telefon u ciglicu, ali i vratiti u život :).

flash??

ljetopisac
novac je nešto što (većina/svi) ljudi priželjkuju. želiš reći da priželjkuješ višu curu? :D

ja zelim curu.

a s obzirom na to kolike su cure danas, mislim da visina uopce nije bitna... dokle god bude ona prava :)

Ognjena
a di su ti kokice :zubo: :D

sorry, danas su za rucak spageti http://th827.photobucket.com/albums/zz200/pepper2010_bucket/th_smiley_eating_spaghetti.gif

tabea
28.12.2010., 14:38

nego pitanje za sve,koliko vam je vazna vjera kod partnera?

a kaj ja nemam uvjeta...mene nitko niš ne pita pih :lol:

medeari
28.12.2010., 14:38
Dobro, ja sam se referirao na post gdje si napisala da je nivo obrazovanja povezan s općom kulturom...i to u najvećem broju slučajeva jest tako, ako postoje iznimke od tog pravila, ne možemo zbog njih proglašavati da nivo obrazovanja nema veze s općom kulturom, kad ima.

Pa onda jasno, kad se kaže opća kultura, pa kad netko kaže da je profesor likovnog, onda znaš da ima neki nivo opće kulture, a ako netko vozi tramvaj, možda također razlikuje picassa od degasa, ali treba to dokazati :top:

Slažem se u potpunosti sa tobom. Za mene opća kultura simbolizira još nešto. Potrebu za novim znanjima, saznanjima nebitno koje tematike. Osobno, nisam nešto naročito kulutrološki načitana ali ne dozvoljavam samoj sebi da se na tome zaustavim već ako naletim na neki vanjski stimulans, potrudit ću se da saznam što je moguće više o tome.
Nekoć nisam uopće mogla razaznati dobrog od lošeg vina. Bila sam nenadano katapultirana u svijet onih vrhunskih gdje sam se osjećala kao ribica na suhom. Nabavila sam si sve moguće priručnike, enciklopedije, skripte iz podrumarstva i enologije općenito i zaronila u taj svijet. Ne mogu za sebi niti sada reći da sam znalac ali izbrusila sam nepce dovoljno da stvorim svoje vlastite kriterije ispod kojih ne idem.

Zato sam i dala onakvu slobodnu interpretaciju oglasa svjesna toga da svatko gradi svoje kriterije na temelju vlastitih iskustava. Jesu li oni generalno korektni ili nisu nije na meni da mislim. Imam i više nego dovoljno posla sa svojim vlastitima. :D

yeah right
28.12.2010., 14:39
s obzirom na to kolike su cure danas, mislim da visina uopce nije bitna... dokle god bude ona prava :):confused: objasni boldano

Monak
28.12.2010., 14:40
flash??

A-aaaaa (http://www.endlessvideo.com/watch?v=LfmrHTdXgK4&start=0m17s&end=0m20s)

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:41

A cuj...podrazumjevam da kad prihvatis moje uvjete da svojih nemas :rofl:

Interpol
28.12.2010., 14:42
kad se i ovako svakodnevno moram saginjati zbog većine ljudi, ne želim se saginjati i zbog partnera. :amen:

Ak se ti saginješ, to nije problem tih "premalenih" ljudi, nego tvoj problem , zašto bi se trebala saginjat? :ne zna:

Mada mislim da klafraš bezveze na ovu temu :rolleyes:

ljetopisac

ma znamo mi da ces nam ti vec reci :cerek:

Solo761

Eto, uvijek mora neko ubaciti neke nerealne uvjete :D

Ognjena
koji je najbolji deterdzent za bijelo rublje?

tabea
28.12.2010., 14:43
A cuj...podrazumjevam da kad prihvatis moje uvjete da svojih nemas :rofl:

primitivac :azdaja::lol:

edit: a da mladicha zovemo da vidimo kaj on kaže po tom pitanju :D

Solo761
28.12.2010., 14:44
Pa o tome i govorim. Sami sebe ukalupljujemo jer mislimo da za nešto nismo sposobni. Kakve to izvanjske potvrde ti trebaju? Dovoljno ti je ogledalo. Kažeš da prije ne bi mogao niti pisati na forumu. Učinio si to, tu si. Nije li to razlog za prvi osmjeh u ogledalu? Ako promatramo sebe kroz usporedbu sa "idealom" onda nikada nećemo biti zadovoljni i imati ćemo opravdanja da ne činimo ništa. Ali promatraj sebe kroz korake koje činiš za sebe (neovisno u drugima) i raste osmijeh i volja za novim koracima

Stvar je da to ne smatram nekim uspjehom, to je nešto što bi trebalo biti normalno ja "tek sada" došao do toga... Zapravo sve svoje uspjehe, "uspjehe", postignuća i "postignuća" ne smatram nečim posebnim, zato ni nemam potrebu isticati ih. Što mi je bio razlog komentiranja onog oglasa.
Uglavnom, kužim što hoćeš reći, no jedno je teorija, a drugo RL :).

Upravo ovdje je bitno samopotvrđivanje.
Čemu se dizati kad sam stalno na podu? Čemu se truditi kad sam "nesretnik"?
Shvaćaš li da ti sam biraš biti na podu? Biti nesretnik?

Ne baš, ne bih se pokušavao ustajati da sam tako uvijek mislio. Jednostavno su me "rezultati" doveli do toga da se zapitam što ne valja. Nakon nekih promjena krenuo sam ponovo, no rezultat je bio apsolutno isti. Što da onda mislim? Kao što jednom rekoh, nisam se ja ovakav defektan rodio, iskustvo kroz život me je ovakvim napravilo.

Bedak_na_Ex
primitivac :azdaja::lol:

no aj,izreferiraj svoje,mozda barem jedan ispunim :rofl:
nemoj mladicha,strah me njega...

@ognjena-talijanska ava :)

yeah right
Ak se ti saginješ, to nije problem tih "premalenih" ljudi, nego tvoj problem , zašto bi se trebala saginjat? :ne zna:

Mada mislim da klafraš bezveze na ovu temu :rolleyes:tvoje mišljenje ak klafram bezveze na ovu temu. :zubo:

saginjem se jer se vani ne želim derati, a lakše se meni sagnuti, nego da niža osoba kraj mene nosi stolčić sa sobom :D

tabea
koji je najbolji deterdzent za bijelo rublje?

zeleni faks

ljetopisac
:confused: objasni boldano

mislim, nije bitna kao kriterij... :misli:

ja sam visok 1.80, i primjecujem da je broj cura visih od mene sve veci. cak su i znanstvenici utvrdili da se prosjecna visina povecava i da ce se stabilizirati negdje oko 2 metra za muske i 2.10 za zene.

i zasto bih se ja onda zifcirao oko toga? :)

tabea
28.12.2010., 14:45
no aj,izreferiraj svoje,mozda barem jedan ispunim :rofl:

joj bolje da ne znaš :rolleyes:

Ognjena
28.12.2010., 14:46
zeleni faks

http://online.konzum.hr/images/products/080/08010533.gif?1213877742 ?

hvala

yeah right
28.12.2010., 14:47
mislim, nije bitna kao kriterij... :misli:

ja sam visok 1.80, i primjecujem da je broj cura visih od mene sve veci. cak su i znanstvenici utvrdili da se prosjecna visina povecava i da ce se stabilizirati negdje oko 2 metra za muske i 2.10 za zene.

i zasto bih se ja onda zifcirao oko toga? :)neće to biti baš za naših života :mig:

Bedak_na_Ex
28.12.2010., 14:48

znam da me godine iskljucuju,vjerojatno i kilaza,mozda i visina... :rofl:

ljetopisac
28.12.2010., 14:49

ti zapravo od nas zelis da te vucemo za jezik, jal da? :zubo:

Monak

Možeš li navesti gdje si to pročitao ?
Pitam jer imam drugačije informacije.

Solo761
tvoje mišljenje ak klafram bezveze na ovu temu. :zubo:

saginjem se jer se vani ne želim derati, a lakše se meni sagnuti, nego da niža osoba kraj mene nosi stolčić sa sobom :D

Ma sigurno ima neki švicarski stolčić koji ne bi bio problem nositi okolo :D.

ljetopisac
28.12.2010., 14:51
neće to biti baš za naših života :mig:

a cuj, trend je vec tu i prilicno ocit :)

medeari
28.12.2010., 14:52
Tvoje objašnjenje njegovog kriterija (http://forum.hr/showpost.php?p=30770460&postcount=3084)
Što sam točno ja krivo interpretirao ?
Objasnio sam zašto su mi smiješni, jer jesu. Pomanjkanje poštovanja za osobu od gotovo 40 godina koja sebe smatra pametnom i onda napiše hrpu kriterija koji uopće neće donijeti niti blizu rezultat koji očekuje ? Da, imaš pravo.
Što se tiče tvojeg objašnjenja, nisam rekao da si mi ti smiješna nego taj pokušaj objašnjenja tog kriterija.

Uvijek sam mislila da riječi tipa "ovisi" ili "možda" označavaju relativnost a ne činjenično stanje. Tako da izvlačenje bilo kakvih zaključaka iz nečeg "relativnog" promatram kao nečiju interpretaciju.
I vjeruj mi uopće ne bih reagirala inače na to. Njihovi problemi.
Međutim, u situaciji kada je netko autističan prema nečijoj patnji (očito zbog svoje vlastite) i ne shvaća da moj post nije imao svrhu komentiranja samog oglasa već ukazivanje nekome na njegovu patnju i pokušaj pomaganja, reagiram. Naročito ako se ona proglašava smiješnom.
I ovo je i više nego dovoljno od mene.