PDA

View Full Version : dll problem sa pokretanjem igrica


bajker23
27.12.2010., 22:55
radi se o nekim igricama, koje se na moj kompjuter instaliraju i igraju bez problema, a ta ista igrica se ne može pokrenut kod prijatelja na drugom kompjuteru, koji ima puno bolju konfiguraciju nego moj komp.

izbaci neki problem -dll- piše da instaliram igru ponovo sa tim dodatkom, nakon 5-6 puta probavanja nove instalacije opet isti problem

igrice su u .iso formatu (kad se otvori taj .iso file u njemu nešto piše pod nazivom SKIDROW -u kojoj to igri ima, ta se nemože pokrenut kod prijatelja-možda to nema nikakve veze, al sam primjetio da sve imaju folder sa tim nazivom koje se nemogu pokrenut kod prijatelja)

na oba kompjutera je instaliran windows7 ultimate 32bita SA ISTOG DVD-a

jel zna neko u čemu je problem,

hvala :top:

Cilim
27.12.2010., 23:26
http://callofduty.wikia.com/wiki/Skidrow

http://www.ausgamers.com/news/read/2890302

bajker23
27.12.2010., 23:41
http://callofduty.wikia.com/wiki/Skidrow

http://www.ausgamers.com/news/read/2890302

pročito sam to, al mi nije baš jasno

šta bi to značilo onako laički ukratko :)

Cilim
27.12.2010., 23:53
Hackeri (SKID ROW) koji su razbili igru da se ti mozes zabadav igrati. :D

bajker23
28.12.2010., 00:09
Hackeri (SKID ROW) koji su razbili igru da se ti mozes zabadav igrati. :D

taj dio sam skonto :D

al mi nije jasno zbog čega tu istu igru ne mogu igrat na puno boljem kompjuteru od mog :ne zna:

xPsycho
28.12.2010., 00:10
kakve veze ima SKIDROW (grupa ljudi koja radi crackeve za igrice) za ovim ?

bajker23
28.12.2010., 00:25
kakve veze ima SKIDROW (grupa ljudi koja radi crackeve za igrice) za ovim ?

nisam ni reko da ima veze sa mojim problemom, već da te igrice koje na jednom kompjuteru rade uredno, a na drugom ne rade-imaju folder u sebi pod nazivom SKIDROW(znam ja da je to crack)

zato sam pito ima li to kakve veze

xPsycho
28.12.2010., 00:27
meni sve igrice koje imaju skidrow crack su radile uredno

bajker23
28.12.2010., 01:06
meni sve igrice koje imaju skidrow crack su radile uredno

rade i meni bez problema, al mi nerade kod zeta koji ima puno bolji kompjuter nego ja, i samo me zanima u čemu je problem-zbog čega meni rade a njemu ne :)

Cilim
28.12.2010., 08:26
izbaci neki problem -dll- piše da instaliram igru ponovo sa tim dodatkom, nakon 5-6 puta probavanja nove instalacije opet isti problem


Daj malo detaljnije, o ovom DLL-u, kojim dodatkom, jel igru uspijes instalirat pa neradi ili nemozes uopce instalirati. :)

bajker23
28.12.2010., 12:37
Daj malo detaljnije, o ovom DLL-u, kojim dodatkom, jel igru uspijes instalirat pa neradi ili nemozes uopce instalirati. :)

instaliram ja igru, samo je nemogu pokrenut, postavit ću kasnije ss, dok odem kod zeta

xPsycho
28.12.2010., 15:11
directx provaj staviti najnoviji skinit s microsofta

Klose
28.12.2010., 17:18
rade i meni bez problema, al mi nerade kod zeta koji ima puno bolji kompjuter nego ja, i samo me zanima u čemu je problem-zbog čega meni rade a njemu ne :)

Nije to do kompjutera nego do Windowsa. Daj sliku koju izbaci pa ti neko i pomogne...

bajker23
28.12.2010., 21:19
directx provaj staviti najnoviji skinit s microsofta

na windows7 dođe direct x 11

Nije to do kompjutera nego do Windowsa. Daj sliku koju izbaci pa ti neko i pomogne...

sa istog dvd-a je sistem instaliran i meni i zetu


nisam imo vremena danas da odem do njega da postavim ss, postavit ću čim prije, pa ćemo nastavit onda :top:

bajker23
29.12.2010., 16:31
evo ss od grešaka koje pokaže

prva slika na kraju instalacije igrice
http://i53.tinypic.com/14j3os7.jpg

probo sam sve kombinacije i da označim i odznačim direct x i to ispod njega
uvjek mi se pojavi ista greška, što se vidi na slici 2
http://i54.tinypic.com/j82z4n.jpg

nakon završene instalacije prebacim crack gdje treba i pojavi se ova greška prilikom pokretanja igrice-slika 3
http://i53.tinypic.com/2uep3xx.jpg

najvjerovatnije da je neka greška u samom sistemu, jer mu čak ni ''paint'' nema u sistemu-a prije je bio, ko će znat šta je on izbriso :)

Cilim
29.12.2010., 16:49
Jesi probao taj dll file koji fali dodati sa svog kompa, znaci tamo od kuda ga kopiras sa svog kompa stavi u zetov komp, vidis da ti se i unuka smije. :D

bajker23
29.12.2010., 17:31
Jesi probao taj dll file koji fali dodati sa svog kompa, znaci tamo od kuda ga kopiras sa svog kompa stavi u zetov komp, vidis da ti se i unuka smije. :D

nije mi unuku, ja sam mu šura :D (kakv did tek mi 23 godine) :top:


e to mi nije palo na pamet, pokušat ću, pretpostavljam da je to dll sa drugog linka iz mog posta :)

Cilim
29.12.2010., 17:35
A to ti je tak kad u svakom kraju razlicito koriste izraz "zet". :rolleyes:

bajker23
29.12.2010., 17:40
A to ti je tak kad u svakom kraju razlicito koriste izraz "zet". :rolleyes:

u našem kraju svima je zet, čak i bližoj rodbini :D
------------------------------------

al evo gledam ove slike što sam postavio, izgleda da mi treba neki dll iz te igrice, koju ja trenutno nemam instaliranu na kompjuteru, al sam imo prije drugu igricu gdje je javljalo isti problem

p.s. ja trenutno na svom komp, nemam ni jednu instaliranu igru-svježi windowsi pa mi se ne da instalirat svašta,

ima li to neki određen dll da kopiram iz svog kompjutera

Cilim
29.12.2010., 17:43
Pa taj dll iz slike upisi u svoj Start> Search i pusti da trazi na tvom kompu. :)

bajker23
29.12.2010., 17:56
Pa taj dll iz slike upisi u svoj Start> Search i pusti da trazi na tvom kompu. :)

C:\Program Files\THQ\MX vs ATV Reflex\Installers\DXSETUP.exe

to je to što njemu fali, al šta sa ovim dijelom

\THQ\MX vs ATV Reflex\

to je dio iz igrice, koji je kod mene 100% formatiranjem otišo u nepovrat :D

na taj dio sam ja mislio