View Full Version : Chieftec kuciste
mastalux
25.02.2003., 00:06
cemu sluzi ovo. iako sam jako mastovito djete, nisam nasao nekakvu korisnu primjenu....
ja brijem da je to stash. :) zamijeti da širina tih rupa odgovara prosječnoj širini jednog panja zamotanog u papir. tamo je zelenko na lijepom provjetrenom mjestu i baš mu je okej. :D
ali ipak ćemo pričekati savjet i razmišljanje uvaženog gospodina thurgooda. (ako ovaj post preživi).
Thurgood
25.02.2003., 10:54
čini mi se da je tak :D
kod mene je malo drugačije, al sve je to stvar dizajna
praktično je, fino na suhom a ne vidi svatko... samo zavučeš ruku i kao igraš AA ili AoE :p :D
ma odlična stvar :top:
ustvari je firma StashTec, model Chief
za prave chiefove :B
TeenSpirit
25.02.2003., 12:49
estetike radi... :D
mastalux
25.02.2003., 16:43
OK, vidim da ovdje ima vrlo kreativnih osoba...a sada za ozbilje, za sto to sluzi???
svastikuti
25.02.2003., 19:13
za PCI karticu !
Originally posted by Thurgood
ustvari je firma StashTec, model Chief
za prave chiefove
MUHAHAHAHAHA, luuuud si :top:
znač kaj je meni najjače? kad se ameri preseravaju s pentagonom, pa skupe kao neke zapovjednike iz raznih rodova vojske i nazovu ih - JOINT CHIEFS !! mislim, svakom je jasno kak ti njihovi sastanci izgledaju. :D
nazad na temu; možda je to neka super tajna plastika koju je neki nadobudni kinez sakrio i htio prodat CIA, ali je poslje zaboravil u koje kućipte ga je sakrio, pa je završilo kod tebe. ako te federalci skuže, najebo si. :D
Thurgood
26.02.2003., 08:21
Originally posted by slafko
[skupe kao neke zapovjednike iz raznih rodova vojske i nazovu ih - JOINT CHIEFS !! mislim, svakom je jasno kak ti njihovi sastanci izgledaju. :D
nazad na temu; možda je to neka super tajna plastika koju je neki nadobudni kinez sakrio i htio prodat CIA, ali je poslje zaboravil u koje kućipte ga je sakrio, pa je završilo kod tebe. ako te federalci skuže, najebo si. :D[/COLOR]
izgleda kak će izgledati i kad se nas dvojica negdje nađemo ;)
mastalux, mislim da si napravio veliku grešku što si okačio tu sliku na net... gasi telefone,internet, svjetla i mobitel i barikadiraj se u kuću! ili bolje bježi u Mehico :D
u mehiku je tek najebal, kad ga se prime one histerične babe iz telenovela... jaaaaaooo već mi ga je sad žao. btw. ubiće nas eladio. :D
Thurgood
26.02.2003., 10:57
ma znam ;)
ej, Mastalux, ti nisi ni svjestan kakav si kriminalac: stash-holder od nove, neviđene vrste plastike! kad te dohvate siajejovci zbog te plastike mislit ćeš da gore ne može bit,al kad te oni puste pa mupovci dohvate zbog toga što uoće imaš stash-holder...
ajme :p :D
znate kaj dečki, ja sam eladiu obećl da neću toliko srat. ali hebiga, dosadno mi je, nema puno pitanja i problema, ovi novi se možda boje doć kad vide ovog đanera thurgooda :D, a da otvore malu školu, svi bi dobili neke konstruktivne zadatke i radili i ne bi srali toliko. jelda?
Thurgood
26.02.2003., 11:55
ma nisam ja valjda strašilo.. a samo volim sve što vole mladi :D
e,i ja sam mu obećao,a on zbrisao moj post sa obećanjem. onda valjda to više ne vrijedi :B
škola će bit o.k. ako bude šta od toga,ali ja neću sudjelovati ni malo. moj predmet ionako ne bi bio popularan kod organa vlasti :D
TeenSpirit
26.02.2003., 22:36
sha je sa rupum na kucistu? :rolleyes: :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.