PDA

View Full Version : After the Gramme

Mr. Wrong
25.02.2003., 00:58
Dakle, dojmovi o dodjeli Grammyja?

Moji:

Erykah Badu treba strijeljati. Sve da je snimila deset "You Got Me", onakvo degutantno korištenje smrti jednog velikog čovjeka za samopromociju je odurno. Kučka.

Stvar od Foo Fightersa nit smrdi nit miriše; najbolja rock stvar definitivno je "No One Knows".

Eminem+The Roots - savršeno. Dokaz da bi se hip hop uvijek trebao svirati live. Odlična pjesma, nabrijan nastup, savršeno uklopljen hommage Jam Master Jayu (rif iz "Raising Hell" u zadnjem refrenu + "Run-DMC Jam Master Jay" na kraju)... Svaka čast.

Norah Jones ne može biti slađa te simpatičnija, ali ja bih ipak dao "Without Me" Grammyja za pjesmu godine. Al dobro, bar je rekla "shit". :D

Bee Gees - ne bi čovjek rekao da ljudi koji su pisali pjesme za Kennyja Rogersa, Barbru Streisand i Celine Dion :eek: mogu biti tako simpatični, dragi i skromni. Plus, N'Sync obrada "Stayin' Alive" je bila zakon (iako je Nomeansno obrada "Forward to Death" od Kennedysa bolja :P).

Izvedba "London Calling" je bila grozna. Grohl i Elvis Costello su užasno pjevali (srce me boli što to moram reći za Jedinog Pravog Elvisa), Steve van Zandt je izgledao kao idiot (i svirao idiotske solaže), a jedini je valjao Springsteen. Zato je ona njegova "The Rising" totalno sranje (bar što se tiče glazbe; tekst nisam čitao).

Čak ni noge Sheryl Crow nisu bile dovoljne da podnesem njen duet s Kid Rockom. Bože, Bože, kako country-rock može biti oduran.

Tufir II
25.02.2003., 10:21
Ma sve je to za jedan veliki :bljak:

Meni je najsimpatičnija bila teta Areta. A ko mi je najgnjusniji stvarno ne mogu odlučiti. Btw, ko je ona Nora koja je dobila brdo nagrada?

Mr. Wrong
25.02.2003., 11:32
Neka easy-listening jazzerica. Nisam je nešto puno čuo, a ono malo što jesam me i nije ponukalo da potražim još.

np Killdozer - A Mother Has a Hard Road

diStuRbeD uTuKku
25.02.2003., 13:03
ma sve je to lijepo divno krasno.....ALI

gdje su moji metalci??!?!??!

KoRN su dobili Grammy za najbolji metal a od njih ni traga ni glasa..
to su naši šupčići izbacili .... motherpiiiiiiip.... :flop:

onda...
Norah Jones...svaka njoj čast ali ja bih za hit godine dala EMINEMU (grammy bih mu dala, naravno :D )

što se tiče live nastupa...
EMINEM - zaaakon
KID ROCK .. ne mogu ga nacrtanog vidjet
DAVE GROHL i ostala banda na "london calling" su mi bili baš zakon....više smiješni nego dobri, ali nisu ni TOLIKO loši bili :p

onaj mulac koji je svirao na gitari...horror....a dobio je i grammy...strašno....

a, više se ne mogu sjetit.....